Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

16 Nisan 2011 Cumartesi

Katy Perry`nin E.T.`si Üzerine I

Rihanna, Madonna, Kanye West gibi şarkıcılar klip ve şarkılarında gayet mesajlar veriyolar zaten. Fakat bu E.T. kadar cesur bir klip görmemiştim. Tabi millet ehere katy perry uzaylıyı öpüyo laa ehelehereneney diye seyredeceği için bir sıkıntı doğmayacaktır. Doğsa şaşardım amına koyim.

Fakat bu E.T., Hem şarkı sözleri hem klibiyle resmen bir ayin, bir ritüel.

Ne ritüeli? Şeytan`a tapınma ve cinlerle iletişim kurma ritüeli. Şeytan`a inanıyorsanız, Şeytan`ın geçtiği tüm ilahi kitaplarda yer alan cinlere de inandığınızı varsayıyorum. Cinler başka boyutta yaşarlar. Onların da iyileri olabildiği gibi, Şeytan`ı tanrı kabul etmiş kötüleri de vardır. Bu Cinler ile İllüminati`nin belirli dönemlerde temasa geçebildiği, fakat bu teması kurabilmek için bazı ritüelleri yerine getirmeleri gerektiği aklınızda bulunsun.

Uzaylı teranesi ise bu arkadaşların Şeytan`ı ve cinleri yeni kamufle etme yöntemleri. Evren sonsuz ise eyvallah tabi ki yalnız değiliz fakat uçan daireye binen yeşil yaratıklar bizim dünyamızı ziyaret falan etmiyor arkadaşım, yok öyle bir şey.

Neden cinler insanlarla temasa geçiyorlar? Onların da Şeytan`ı tanrıları kabul edenleri olduğunu yineliyorum, yani bizim satanistlerle amaçları aynı.

Gelelim malum şarkıya.. Sözlerden başlayalım, oynatalım uğurcum... Yada dur uğur bi dk canım, başlamadan önce şunu belirteyim, sözlerinde gözüme çarpan en bariz kısımları seçtim. Bbana kalırsa bu şarkı baştan aşağı Masonik/Luciferian simgelerle dolu fakat ben en net şekilde anlatabileceğim kısımlarını seçecem. Şimdi devam uğurcum.

Klip: tinyurl.com

"You`re so hypnotising, could you be the devil?": Hipnoz edicisin, şeytan olabilir misin?

hypnotising`i bilerek hipnoz edici diye çevirdim. Lucifer`in en büyük öğretilerinden birisi nedir biliyor musunuz taşağını yediklerim? "insanları zihin kontrolü ve hipnoz etkisi altına alın." Medya ile bu zihin kontrolünü gayet iyi uyguluyorlar zaten şekil a`da gözüktüğü gibi. hipnoz`u da önemli kişiler üzerinde kullanırlar. Bill Clinton ve Natalie Portman`ın (yahudi) sürekli hipnoz altında kontrol edildiğine dair söylentiler vardı. "Sen şeytan olabilir misin?", bu lafı e.t.`ye diyor. e.t. lan, ii ti, uzaylı amına koyim, niye şeytan olsun? niye biliyo musun, "E.T.", "Uzaylı", "Alien" altında kamufle ettikleri şey şeytan. Bu lafı söylemekten hoşlanmam ama, bunu demiştim dimi?

"You`re from a whole other/another world, a different dimension, you open my eyes and i`m ready to go, lead me into the light": Başka bir dünyadan-öbür dünyadansın (!!?), başka bir boyuttansın (????????????), gözlerimi açıyorsun ve hazırım, ışığa yönlendir beni.

Bir kere madem bu E.T. böyle klipte de tasvir ettiğiniz üzere sinek gözlü, yeşil, kanlı canlı bi yaratık, o zaman neden başka bir boyuttan olsun? Gayet algılayabilirim uzaylıyı arkadaşım lan? Hayır, başka bir boyuttansın dediği tabi ki uzaylı değil. Çarpılana kadar yazacam galiba, cinler arkadaşım cinler. Başka bir boyuttan gelenler cinlerdir, uzaylılar değil.
"Gözlerimi açıyorsun." Bu yandaki gözü mü? "Işığa götür beni", ışık? İlluminate = Aydınlanma. Lan yoksa ışıktan kastı 75`lik ampulun ışığı değil de aydınlanmanın, İlluminati`nin ışığı olmasın?

"Fill me with your poison, wanna be your victim": Beni zehrinle doldur, kurbanın olmak istiyorum.


İlluminati üyeleri ruhlarını şeytan`a satarlar, tıpkı şarkıcılar gibi. tıpkı esprili bir dille şeytan`la anlaşma yaptığını söyleyen ve bunu söylediğinde konser ahalisini yeeaaahh ehelehey diye inleten Madonna, Kanye West gibi.

"Wanna feel your powers": Güçlerini hissetmek istiyorum.

Ne için satarlar ruhlarını? tabi ki güç için. para, ün, kadın için. Dünyevi zevkler için.

There is this transcendental, on another level: Bu aşkın (bu boyutu aşan, öteki boyutsal), başka bir kademe.

Cinler. Başka bir boyut. İletişim. Ritüel. Ayin. Tarzan Ceyn. Ceyn Tarzan. Cizzızııııtııtııııtttttt.

Şimdi gelelim klibe.

Canını yediklerim, paranoyak olduğumu mu düşünüyorsunuz? 3:50`ye getirin klibi. Katy ablanın uzaylıyı öpüp diriltişi esnasında giren çiftleşen hayvan görüntüleri, kanye west`in "alien sex" diye back vokal yapışı, öpüşü sırasında dev bir patlama olurmuşcasına güneş ışığının heryere hükmetmesi... Tesadüfi mi bunlar? Bu bildiğin ayin ulan.

Katy ve uzaylı diye tabir ettikleri varlık diriltikten sonra nereye doğru gidiyorlar?

Işığa.

Veya Güneş`e.

Hangi Güneş`e biliyor musunuz? Şeytan`a hizmet eden firavunların taptığı güneş tanrısı Horus`un güneşine.

Benden bu kadar, klip hakkındaki analizim bitmiştir. Bu arada Kanye West`in de kankası Jay-Z ile İlluminati`nin favori çocukları olduğunu unutmayın sakın.
Jay-Z ve Kanye West

Jay-Z
Yine Kanye West
Ayin tadında geçen bir Kanye West konseri
 
Ve son olarak, böyle aslında biraz dikkatli bakılınca bariz olduğu anlaşılacak mesajları neden veriyorlar? Üstelik kliplerde, konserlerde ve şarkılarda? Neden?

Daha önce Deccal`in gelişi için dünyayı uygun enerjiyle doldurmaya çalıştıklarından bahsetmiştim. Yine cinlerle temas için bazı ritüelleri yerine getirmeleri gerekiyor. Onların bir parçası olabilir hepsi. Veya artık biz burdayız demek istiyor da olabilirler. Bilemiyorum.

Fakat tek şey biliyorum, tesadüf diye bir şey yok. Çıkarın bunu aklınızdan.

Bu entry`nin baştan aşağı tesadüflerle ve paranoyak saçmalıklarla dolu olduğunu düşünüyorsanız yine de saygı duyarım fakat böyle bir tesadüfler zincirinin oluşma olasılığı, 1 saattir burda yazı yazan bendenizin birazdan tuvalete bırakacağı bokun Eyfel Kulesi şeklinde olma olasılığıyla eşittir.

Saygılar ve sevgiler.

Özet: İçmem suyundan içmem oyy.

Edit: Abartmışım lan çok uzun olmuş ama okuyun lan.
Edit2: Kanye West`in bazı itiraflarından oluşan bir youtube videosu, güzel bi video seyredin. tinyurl.com
Edit3: Bokum yerebatan sarnıcı gibi çıktı.

155 yorum:

  1. Katy Perrynin facebook sayfasına göz atarsan hayranlarından kendilerini onun klipte boyadığı gibi boyamasını ve resimlerini çekip paylaşmasını istiyordu.Millet mal mal boyamaya başladı kendini ve sayısız resim attılar.Amına koyayım bu mesajlar ne zaman sıklaşsa olaylara yaklaşılıyor demek.11 eylül olayı olmadan bir sürü mesaj verilmişti.Şarkıyı da öyle yapıyorlar ki tempo tutuyorsun ayağınla amına koyım bunlar illumunati diyip kapatıyorum.
    Ama ritim güzel taşağım yeaa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lan şarkı harbiden güzel bi türlü kopamıyorum çünkü daha yeni duydum, bilinçaltıma bi şey yerleşmesin şarkının açık olduğu sekmeyi değil de michael'in blogunu açık tutuyorum.

      Sil
  2. ayakta sikiyorlar bizi desene şu işe tesadüflere bende inanmam ama ibneler yapıyor be jabulani

    YanıtlaSil
  3. http://www.youtube.com/watch?v=t5Sd5c4o9UM
    4.04'de göz işareti görülüyor.

    YanıtlaSil
  4. oha lan gördüm 4.04 de çıkan ışık göz şeklinde ayakta s*kiliyoruz aq

    YanıtlaSil
  5. Haci guzel yaziyosun da enerji seytan falan bos geliyo ya

    YanıtlaSil
  6. sikko senle dean ve sam olabilir tüm katy perryleri ve bilimum illuminatiyi haklayabiliriz. supernatural s06e18'de işaretini bekliyorum.araba hazır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya amına koyım kahkaha attırdın :D

      Sil
    2. Çok uzun yıllardar supernatural takipçisiyimdir dayı ağlattın beni :D Ayrıca diziyi baştan sonra bu kafayla izlemeni tavsiye ederim

      Sil
  7. Ya işaretler süper ama en sonda bir işaret var ki akla zarar. Katy şeytanı dirilttikten sonra bacakları keçi bacağına dönüşüyor. Bu keçi olayının şeytanla bir alakası var diye hatırlıyorum ancak neydi tam hatırlamıyorum. Şeytan keçi kafasıyla tasvir ediliyor ona benzediği söyleniyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu blog'daki herkes en az michael kadar mantıklı düşünüyor ;)

      Sil
  8. Neyse zaten 2. bölümde açıklamışsın. Ne göz var birader bir hava bırakmadın bizde.

    YanıtlaSil
  9. buralara da cevap versene amk sikkosu

    YanıtlaSil
  10. olum 1:45 demi ne ole bısı nese alnındakı turuncu sey yok olurken camı seklı olusuyo bıldıgın camı ama kubbe mınare falan herseyıyle ve asagıya dogru yok ouyo bunu kımse farketmemıs gordugum kadarıyla dınlerın yok edılmesı yenı dunya duzenı falans

    YanıtlaSil
  11. Ayrıca Kenya West'in başlangıçta geldiği o yuvarlak makinamsı alet, gözü temsil etmiyormu yeeaa? Dikkatlice bir bakarsak..

    YanıtlaSil
  12. Hay amk mp3 çalarda şarkı kalmıyacak :) Süpersin panpası devamını bekliyoruz

    YanıtlaSil
  13. sikkomsun, adamımsın.

    YanıtlaSil
  14. amk bloguna girene kadar kadını pek severdim valla hiç dinlemezdim ama severdim şu an dünyayı masonlardan, yahudilerden temizleme planları kuruyorum naptın lan bana. şimdi yazılarda konuyla alakasızda ordan burdan anlamı güçlendirmek için yaptığın alıntılardan baya okumuş etmiş olduğun hissine de kapıldım napak inanak mı yani panpa :) bende fizik okuyunca hafiften ateist oluyodum kafamı karıştırdın şimdi ibis(bildiğin ibiş arada unutulmuş L harfi falan yok)

    YanıtlaSil
  15. kadın şarkıcı ilgi çekmeye çalışmış aşkını değişik anlatmış, ölçüsünü tutturmuş müziğini yapmış, güzel güzel yazmış, sen neler diyon amına koyim. hee enerjiyi topluyolar gelcekler gelsinler amına koyim nolcak, sana mı dert bana mı dert. dinci misin dicem olmucak, göt korkusu mu sardı lüsfır gelcek diye. biraz akıllı olun da çalışın amına koyim bloglardan ilgi çekmeye çalışcağnıza. git test mest çöz.

    YanıtlaSil
  16. şarkının başında where is the wonderfull word diyor sanırım.. o değilde benim aklıma takılan gittigidiyor.com un logosu :/

    YanıtlaSil
  17. http://urun.gittigidiyor.com/Tilsim-i-ANKA-madalyonu_W0QQidZZ41632625#aciklama

    YanıtlaSil
  18. bi de bizim hande yener'in uzaylı klibine bakın amk tarkanın ahtapotu gibi...

    ehehe şaka bi yana çok akıcı yazıyosun sikko kalkamıyorum blogun başından

    YanıtlaSil
  19. amk robotun üstünde kare var sanki üçgen piçler üçgen bide parlıyo sanki böyleee bilgi burda saklı gibisinden amk dokansan alcan bilgiyi hani dimi amk...(ilk partı okudum diğerlerinde belrtiyosn bilmiyorm pampa ama dayanamadım yazdım bide durma amk devam çok iyisin biliyon işi bide kaç seneni aldı bunca bilgiyi edinmen amk?)

    YanıtlaSil
  20. şarkının youtube başlığına gel: Katy Perry - ET (feat. Kanye West) ft. Kanye West

    YanıtlaSil
  21. şarkının tum sozlerını okuyucuna biraz farklı algılıyosun ama dedıklerını dusununce olabilir amk

    for you i'll risk it all diye bir sozude var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. for you i'll risk it all = senin için her şeyi riske edeceğiz

      Sil
  22. michael sikkofield: ömer çelakıl'ın saçını düzgün tarayabileni.

    bundan sonra budur benim için sikkofield.

    amına koyim senin. ottan boktan mana çıkarmaya başladın. klip lan bu. tabii ki göz de olur eşşek siki de olur. altta da iyice gaza gelmiş ortaokullu piçler. yok camii varmış alnında, arkadan göz geçiyormuş, çaprazdan köpek koşuyormuş.

    hacılar tabii eğlenceli bir şey bu yapılan. klipleri filmleri izleyip bunların altında mesaj aramak çok keyifli. ama eşşeğin amının da bir kapasitesi var. iyice bebek muhabbetine döndürdünüz işi. bu kadar korkusuz olan illüminati neden ufak ufak sembollerin arkasına gizlensin? madem dünyayı yönetiyorlar, ellerinde tuttuğu çarkıcıya ''çık lan söyle ben şeytana tapıyorum diye, demezsen toynağını sikeriz senin'' derler. kimden korkacaklar amına koyim.

    ben size küçük ibo'nun ''analar babalar sizde nasıl vicdan var?'' klibinde 80 tane illüminati amblemi bulurum. maksat ömer çalakıl'lıksa kralını da yaparız icabında.

    yazılarının hepsini okudum heralde. zaten inci'den (artık avare.be'den) sevdiğim bir kardeşim olduğundan ilgimi çekti. e konular da tam benim sevdiğim türden. dil de akıcı. arada ekşici ibnelere geçirmek zaten standart. zevkle okudum. biraz müslüman muhabbetini abartıyorsun arada. ama şakirt olmadığını bildiğimden içim rahat. yazdıklarının çoğuna katılmıyorum. yine de arada güzel tespitler var. (hepsi yalan yanlış olsa ne olacak lan? sikko kardeşim ilkokul anılarını yazsa okurum). yine de götün kalkmasın, çok sikim fikirler de var yazılarda.

    neyse amına koyim. en büyük derdi facebook'tan arkadaşının arkadaşı olan güzel karının fotoğraflarına bakmak isterken, privacy ayarları sebebiyle eli sikinde kalan gençlerimizi bir nebze olsun uyandırıyorsun.

    YanıtlaSil
  23. ALPER TEYZEEEE GÖZÜNÜ AÇ SENDE ÇOK havada uçuyon takmışın at gözlüğünü öle bakıon adamlar tabanı atıo göz alıştırıo kolay deil yane birden dünyayı küt die deqiştirmek ibonun klbinde nerde bulcan illimunati zıkkımını söle hele bi kere araştırmaya başladın mı ip söküğü gibi gelio gerisi daha önce bilgi verildimi bilmiyorum ki ztn biliosunuzdr bunların kökeni taa firavun emmiden gelio ztn kimse istemio müslümanları herkes bize azınlık gibi bakıo bütün savaşlar müslüman ülkelerde oluo ezilioz yıkılıoz ülkemizde olan doğal kaynakları kullanamıoz neden bunlar bi düşün yani klip şu bu die geçmein arkadaşında dedii gibi bu kadar şey tesadüf olamaz

    müslüman muhabbetinide abartın bence ztn müslüman olarak hangimiz yasıoruz ki avrupada kim ne yapıosa avrupalılaşma adına bizde yapıorz bi face muhabbetidir gidio ne lan dünyadan koptuk arkadaşlık yasam hersey sanal yani havada yok boş muhabbet ömrümüzün yarısını şu zıkkım başında gecirioz. insanlar artık beynini kullanmıo hazıra alışmış yani bu konuyla ne ilgisi var dieceksiniz ben çok arastırdım biliorum ama bilgilerimin burda küfürlere uqrmasını istemediqim için yazmıorum allah yardımcmız olsun dünyanın sonu gelio...

    nasıl çıkcak bunlar bilmiorum ama yakındır yani belki hepsi bi komploda olabiliri ama emin değilim çokta kaptırmayın kendinizi kuranda bu olayın nasıl biteceği yazıo zatn içiniz rahat olsun iman olduğu sürece tabi.....!

    YanıtlaSil
  24. benim bildiğim bütün şeytan resimlerinde, şeytanın bacakları keçi-ceylan ayağı gibi bişey- dikkatimi çekti bu klipte de 4:33 te katy perry nin ayakları o şekil ilgincime gitti paylaşmak istedim.

    YanıtlaSil
  25. Bunlar böyle sembollerle, işaretlerle insanları etkilemeye çalışıyorlar ya. Hani amaçları Deccal'i çağırmak. Bir konserde mesela binlerce insan eliyle üçgen şekli yapıyor, hep bir ağızdan "Ruhumu şeytana sattım, zehrini ver bana, kurbanın yap beni" falan diye çığırıyor. Bunlar hep deccalin/cinin...neyse gelmesi için bir enerji, bir altyapı oluşturuyor ya.

    Şuraya varacağım. Biz ne kadar naif, ne kadar ince düşünceli bir toplumuz lan. "cin" kelimesini telaffuz etmeyiz mesela, onun adını ağzımıza almayız, "üç harfliler" deriz ki çağırmayalım onları, o enerjiyi oluşturmayalım.

    Bu "enerji" kelimesi de ayağa düştü gerçi ama var bunun gerçekliği diye düşünüyorum. Bunla ilgili ayet de var galiba, ya da hadis. Allah'ın konuşulduğu ortamlara melekler gelir, gibi birşey.

    Böyle dağınık dağınık bir şeyler geldi aklıma, paylaşayım dedim ben de. Sen de daha çok paylaş arkadaşım, okuyom ben yaa.

    YanıtlaSil
  26. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  27. herkes biliyor,bilen susuyor nereye kadar....

    YanıtlaSil
  28. Ya o değil de bu seksli meksli mason buluşmalarına Katy Perry de gidiyosa ben mason olurum arkadaş

    YanıtlaSil
  29. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cosmos da illuminati , neymiş galaksiler gözdeki genlerin resmi gibiymiş

      Sil
  30. şeytana hizmet edenlere yazıklar olsun

    YanıtlaSil
  31. Ayrıca klibin sonunda ketty mitolojik şeytani bir yaratık olan pan'a dönüşüyor. Belden aşağısı keçi ve belden yukarısı insan. Pan resimde aklıma pancarın dansı kitabı geldi, parfümün dansı olarak Türkçeye çevrilmiş. Güzeldir o kitap. Okuyun

    YanıtlaSil
  32. Cemre benim bi sorum olacaktı. Buraya yazıyorum illmunati yazısıyla bi alakası yok. Hep aklımdaydı.

    Şimdi diyorlar ya müslüman olmak için eşhedü enlâ...getireceksin deniyor ya hani hz.Muhammed öncesinde de birsürü peygamber geldi. O peygamberlerin topluluğu getirmiş midir? Ya da onlarda getirip sonuna misal Musa Allah elçisi falan mı demişlerdir? Umarım saçmalamamışımdır. Çok uzun oldu bu cümle xD

    YanıtlaSil
  33. DİKKAT! DİKKAT!! DİKKAT!!! 2017/2018 BÖLÜMLERİ İÇİN ILLUMINATI KARDEŞLİĞİ ŞİMDİ GEÇERLİDİR. Zenginlik istersiniz, iktidar ister hayatınızda ünlü olmak istiyorsanız, bu, Illuminati Kardeşler Vakfı'na katılmanız, aşağıdaki bilgi notu ile bize geri dönmeniz için bir fırsattır. Ad Soyad_________________

     Country______________________

    Menşei durumu _________________

    Doğum tarihi_____________________

    Seks_________________________________

    Adres______________________________

    Telefon_________________________________

    Email_________________________________


     TAHMİNLER önceden! Bugün çevrimiçi ILLUMINATI KARDEŞLİĞİ'ne katılın ve dünyadaki konumunuza bakılmaksızın tüm arzularınızı kabul edin. Bugün bize katılın ve anlık toplam> 100,000 ABD Doları ile ödüllendirileceksiniz. Yeni bir üye olarak maaş olarak aylık üç bin beş yüz ABD Doları ($ 3,500) verileceğini unutmayın. Toplumda ne kadar büyürseniz maaşınız o kadar büyük olur. Katılmak için bugün bize ulaşın. lütfen aşağıdaki bilgileri doldurun ve e-posta yoluyla bize iletin veya aşağıdaki telefon numaralarını arayın. İLETİŞİM AJANSI ABD'DE AÇIK. TELEFON: +2349054872959 WHATAPP: +2349054872959 veya E-posta ::: bize franklinilluminatitemple7@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
    Konuşma oturumu sona erdi
    Bir mesaj yazın ...

    YanıtlaSil
  34. Welcome to the brotherhood of Illuminati>> call Dr Andrew on +2348137294527 or email us on Illuminatibbotherhood30@gmail.com, join the Illuminati to get rich and fame, Are you a politician, business man/woman,musical artiste, student, footballer or whatever occupation you do, and you want to be rich, powerful and famous in life. join the illuminati today to achive all your dreams
    BENEFIT GIVEN TO A NEW MEMBER WHO JOIN THE ILLUMINATI
    A cash reward of $120,000 U.S Dollar, a new sleek dream car valued at $300,000 U.S Dollar, a dream house bought in the country of your own choice, one month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.one year golf membership package a v.i.p treatment in all airports in the world a total lifestyle change, access to bohemian grove monthly payment of $1,000,000 U.S Dollar into your bank account every month as a member,one month booked appointment with top 5 world leaders and top 5 celebrities in the world>> join Illuminati your financial difficulties are brought to an end. Illuminati support you both financially and materially to ensure you live a comfortable life.

    YanıtlaSil
  35. Illuminati'nin kardeşliğine hoş geldiniz >> Dr Andrew'i +2348137294527 numaralı telefondan arayın veya Illuminatibbotherhood30@gmail.com adresinden bize e-posta gönderin, zengin ve şöhret almak için İlluminati'ye katılın, Bir politikacı, iş adamı / kadını, müzik sanatçısı, öğrenci, futbolcu mu yoksa Ne iş yaparsanız yapın, ve yaşamda zengin, güçlü ve ünlü olmak istersiniz. tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için bugün illuminati'ye katılın
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ BİR ÜYE GETİRİLEN FAYDA
    120.000 ABD Doları değerinde nakit ödül, 300.000 ABD Doları değerinde yeni bir rüya filmi, kendi ülkenizde bir rüya evi satın aldı, hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tam ödeme). Bir yıl golf üyelik paketi Dünyadaki tüm havalimanlarında vip muamelesi, toplam yaşam tarzı değişikliği, her ay banka hesabınıza 1.000.000 ABD Doları tutarında bohem korulu aylık ödemeye erişim, dünyanın en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5 ünlü ile bir aylık randevu al> > İlluminati'ye katılarak maddi sıkıntılarınız sona erdirilir. Illuminati, rahat bir yaşam sürdürebilmek için sizi hem maddi hem de maddi olarak destekliyor.

    YanıtlaSil
  36. Illuminati'nin kardeşliğine hoş geldiniz >> Dr Andrew'i +2348137294527 numaralı telefondan arayın veya Illuminatibbotherhood30@gmail.com adresinden bize e-posta gönderin, zengin ve şöhret almak için İlluminati'ye katılın, Bir politikacı, iş adamı / kadını, müzik sanatçısı, öğrenci, futbolcu mu yoksa Ne iş yaparsanız yapın, ve yaşamda zengin, güçlü ve ünlü olmak istersiniz. tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için bugün illuminati'ye katılın
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ BİR ÜYE GETİRİLEN FAYDA
    120.000 ABD Doları değerinde nakit ödül, 300.000 ABD Doları değerinde yeni bir rüya filmi, kendi ülkenizde bir rüya evi satın aldı, hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tam ödeme). Bir yıl golf üyelik paketi Dünyadaki tüm havalimanlarında vip muamelesi, toplam yaşam tarzı değişikliği, her ay banka hesabınıza 1.000.000 ABD Doları tutarında bohem korulu aylık ödemeye erişim, dünyanın en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5 ünlü ile bir aylık randevu al> > İlluminati'ye katılarak maddi sıkıntılarınız sona erdirilir. Illuminati, rahat bir yaşam sürdürebilmek için sizi hem maddi hem de maddi olarak destekliyor.

    YanıtlaSil
  37. Illuminati'nin kardeşliğine hoş geldiniz >> Dr Andrew'i +2348137294527 numaralı telefondan arayın veya Illuminatibbotherhood30@gmail.com adresinden bize e-posta gönderin, zengin ve şöhret almak için İlluminati'ye katılın, Bir politikacı, iş adamı / kadını, müzik sanatçısı, öğrenci, futbolcu mu yoksa Ne iş yaparsanız yapın, ve yaşamda zengin, güçlü ve ünlü olmak istersiniz. tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için bugün illuminati'ye katılın
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ BİR ÜYE GETİRİLEN FAYDA
    120.000 ABD Doları değerinde nakit ödül, 300.000 ABD Doları değerinde yeni bir rüya filmi, kendi ülkenizde bir rüya evi satın aldı, hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tam ödeme). Bir yıl golf üyelik paketi Dünyadaki tüm havalimanlarında vip muamelesi, toplam yaşam tarzı değişikliği, her ay banka hesabınıza 1.000.000 ABD Doları tutarında bohem korulu aylık ödemeye erişim, dünyanın en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5 ünlü ile bir aylık randevu al> > İlluminati'ye katılarak maddi sıkıntılarınız sona erdirilir. Illuminati, rahat bir yaşam sürdürebilmek için sizi hem maddi hem de maddi olarak destekliyor.

    YanıtlaSil
  38. Illuminati'nin kardeşliğine hoş geldiniz >> Dr Andrew'i +2348137294527 numaralı telefondan arayın veya Illuminatibbotherhood30@gmail.com adresinden bize e-posta gönderin, zengin ve şöhret almak için İlluminati'ye katılın, Bir politikacı, iş adamı / kadını, müzik sanatçısı, öğrenci, futbolcu mu yoksa Ne iş yaparsanız yapın, ve yaşamda zengin, güçlü ve ünlü olmak istersiniz. tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için bugün illuminati'ye katılın
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ BİR ÜYE GETİRİLEN FAYDA
    120.000 ABD Doları değerinde nakit ödül, 300.000 ABD Doları değerinde yeni bir rüya filmi, kendi ülkenizde bir rüya evi satın aldı, hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tam ödeme). Bir yıl golf üyelik paketi Dünyadaki tüm havalimanlarında vip muamelesi, toplam yaşam tarzı değişikliği, her ay banka hesabınıza 1.000.000 ABD Doları tutarında bohem korulu aylık ödemeye erişim, dünyanın en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5 ünlü ile bir aylık randevu al> > İlluminati'ye katılarak maddi sıkıntılarınız sona erdirilir. Illuminati, rahat bir yaşam sürdürebilmek için sizi hem maddi hem de maddi olarak destekliyor.

    YanıtlaSil
  39. Illuminati'nin kardeşliğine hoş geldiniz >> Dr Andrew'i +2348137294527 numaralı telefondan arayın veya Illuminatibbotherhood30@gmail.com adresinden bize e-posta gönderin, zengin ve şöhret almak için İlluminati'ye katılın, Bir politikacı, iş adamı / kadını, müzik sanatçısı, öğrenci, futbolcu mu yoksa Ne iş yaparsanız yapın, ve yaşamda zengin, güçlü ve ünlü olmak istersiniz. tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için bugün illuminati'ye katılın
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ BİR ÜYE GETİRİLEN FAYDA
    120.000 ABD Doları değerinde nakit ödül, 300.000 ABD Doları değerinde yeni bir rüya filmi, kendi ülkenizde bir rüya evi satın aldı, hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tam ödeme). Bir yıl golf üyelik paketi Dünyadaki tüm havalimanlarında vip muamelesi, toplam yaşam tarzı değişikliği, her ay banka hesabınıza 1.000.000 ABD Doları tutarında bohem korulu aylık ödemeye erişim, dünyanın en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5 ünlü ile bir aylık randevu al> > İlluminati'ye katılarak maddi sıkıntılarınız sona erdirilir. Illuminati, rahat bir yaşam sürdürebilmek için sizi hem maddi hem de maddi olarak destekliyor.

    YanıtlaSil
  40. Illuminati'nin kardeşliğine hoş geldiniz >> Dr Andrew'i +2348137294527 numaralı telefondan arayın veya Illuminatibbotherhood30@gmail.com adresinden bize e-posta gönderin, zengin ve şöhret almak için İlluminati'ye katılın, Bir politikacı, iş adamı / kadını, müzik sanatçısı, öğrenci, futbolcu mu yoksa Ne iş yaparsanız yapın, ve yaşamda zengin, güçlü ve ünlü olmak istersiniz. tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için bugün illuminati'ye katılın
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ BİR ÜYE GETİRİLEN FAYDA
    120.000 ABD Doları değerinde nakit ödül, 300.000 ABD Doları değerinde yeni bir rüya filmi, kendi ülkenizde bir rüya evi satın aldı, hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tam ödeme). Bir yıl golf üyelik paketi Dünyadaki tüm havalimanlarında vip muamelesi, toplam yaşam tarzı değişikliği, her ay banka hesabınıza 1.000.000 ABD Doları tutarında bohem korulu aylık ödemeye erişim, dünyanın en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5 ünlü ile bir aylık randevu al> > İlluminati'ye katılarak maddi sıkıntılarınız sona erdirilir. Illuminati, rahat bir yaşam sürdürebilmek için sizi hem maddi hem de maddi olarak destekliyor.

    YanıtlaSil
  41. Illuminati'nin kardeşliğine hoş geldiniz >> Dr Andrew'i +2348137294527 numaralı telefondan arayın veya Illuminatibbotherhood30@gmail.com adresinden bize e-posta gönderin, zengin ve şöhret almak için İlluminati'ye katılın, Bir politikacı, iş adamı / kadını, müzik sanatçısı, öğrenci, futbolcu mu yoksa Ne iş yaparsanız yapın, ve yaşamda zengin, güçlü ve ünlü olmak istersiniz. tüm hayallerinizi gerçekleştirmek için bugün illuminati'ye katılın
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ BİR ÜYE GETİRİLEN FAYDA
    120.000 ABD Doları değerinde nakit ödül, 300.000 ABD Doları değerinde yeni bir rüya filmi, kendi ülkenizde bir rüya evi satın aldı, hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tam ödeme). Bir yıl golf üyelik paketi Dünyadaki tüm havalimanlarında vip muamelesi, toplam yaşam tarzı değişikliği, her ay banka hesabınıza 1.000.000 ABD Doları tutarında bohem korulu aylık ödemeye erişim, dünyanın en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5 ünlü ile bir aylık randevu al> > İlluminati'ye katılarak maddi sıkıntılarınız sona erdirilir. Illuminati, rahat bir yaşam sürdürebilmek için sizi hem maddi hem de maddi olarak destekliyor.

    YanıtlaSil
  42. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

     2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel 2348167205598

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    YanıtlaSil
  43. ILLUMINATI PARA VE GÜÇ BÜYÜK TEMPLERİNİN KURULMASI PROSEDÜRÜ, AŞKIN BUGÜN YERİNE BÜYÜK ILLUMINATI BROTHERHOOD'una KATILIN
    (Greastestilluminati4@gmail.com)

    Bir erkek veya bir iş kadını, bir politikacı, bir müzisyen, bir öğrenci misiniz, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olmak ister misiniz? Illuminati'ye katılın
    Kardeşlik bugün ibadet eder ve anında zengin toplamını alır. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve aylık geliriniz olarak 350.000 dolar alan herhangi bir yer.

    ILLUMİNATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SUNULAN FAYDALAR.
    1. 120.000 USD tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 $ 'a yeni bir Şık Dream arabası
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyanın en iyi 5'inden oluşan rezerve bir randevu.
    Liderler ve dünyadaki en iyi 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız arayın
    ajan şimdi +1505 309 5744 ya da onun içinde
    +1 505 309 5744 veya bize bununla bir e-posta gönderebilirsiniz,
    Hemen çevrimiçi bir başlangıç ​​için (greastestilluminati4@gmail.com).

    YanıtlaSil
  44. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
    Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich and famous in the world and have power to control people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free home. any where you choose to live in this world and also get 20,000,000 U.S dollars monthly as a salary %2026
    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash Reward of USD $800,000 USD
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $500,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
    9.Monthly payment of $2500,000,000 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked Appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
    If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati satanic hand symbol contact us now with this number or whatsapp me (+2348083325148 }OR Email- Illuminatimoney66@gmail.com

    YanıtlaSil
  45. WELCOME TO THE GREAT BROTHERHOOD.
    Do you want to be a member of Illuminati as a brotherhood that will make you rich and famous in the world and have power to control people in the high place in the worldwide .Are you a business man or woman,artist, political, musician, student, do you want to be rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 2 million dollars in a week, and a free home. any where you choose to live in this world and also get 20,000,000 U.S dollars monthly as a salary %2026
    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS WHO JOIN ILLUMINATI.
    1. A Cash Reward of USD $800,000 USD
    2. A New Sleek Dream CAR valued at USD $500,000 USD
    3.A Dream House bought in the country of your own choice
    4. One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    5.One year Golf Membership package
    6.A V.I.P treatment in all Airports in the World 7.A total Lifestyle change 8.Access to Bohemian Grove
    9.Monthly payment of $2500,000,000 USD into your bank account every month as a member
    10.One Month booked Appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World.
    If you are interested of joining us in the great brotherhood illuminati satanic hand symbol contact us now with this number or whatsapp me (+2348083325148 }OR Email- Illuminatimoney66@gmail.com

    YanıtlaSil
  46. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  47. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışlar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. kan fedakarlığı yapmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 başvurun

    YanıtlaSil
  48. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bir evine katılması için 650.000 USD tutarını ödüyoruz, ayrıca hayatta olmaları için ünlü olma fırsatı

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  49. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  50. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  51. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD tutarını ödüyoruz, ayrıca hayatta olmaları için ünlü olma fırsatı.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    YanıtlaSil
  52. Merhaba benim adım Larry Anders Ben Tennessee'denim, profilinizi inceledim ve bu büyük Illuminati Kardeşliği'ne üye olmak isteyeceğinizi biliyorum ... 300.000 $ kendi arabanızı alın 700.000 u.s. Dolar bir iş kurmak 200.000 $ nazikçe ilgileniyorsanız evet .. WhatsApp numarası + 234703 049 2869

    YanıtlaSil
  53. HOŞGELDİNİZ, Zenginler ve Ünlüler Kulübü; Üye olmak 3 milyon üyeden oluşan dünyanın en eski ve en büyük kardeşidir. Biz Yüce Varlık olan bir babanın altında bir aileyiz. Illuminati'de cennette doğduğumuza inanıyoruz ve hiçbir üye bu dünyada mücadele etmemeli. Dolayısıyla tüm yeni üyelerimize, yaşam tarzlarını yükseltmek için katıldıklarında Para Ödülleri verilir .; ilgilenen izleyiciler benimle iletişime geçmelidir, bu yüzden sizi başarıya götüreceğim, sadece cesur ve güçlü olursunuz ve bize bir yol olarak gülümseyeceksiniz. ve ben bekliyorum 'e-posta, chrishertzog110@gmail.com "arayın +12536550068 veya WhatsApp +19177739190 daha fazla bilgi için teşekkürler Teşekkürler

    YanıtlaSil
  54. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Kardeşliği'ne katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 10.060.000 ABD Doları Nakit Ödül.
    2. USD 370,000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA.
    3. İstediğiniz ülkede bir Rüya Evi satın aldı.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza $ 80,000USD aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işık, para ve güç göremiyorum.
    6. İnsan kurban edilmez.
    7. Milyoner Olun
    Bize katılmak istiyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.

    YanıtlaSil
  55. Bonjour
    Le spectateur est ici pour partager mon témoignage sur la façon dont j'ai finalement rejoint la hotte Illuminati et suis devenu RICHE, CÉLÈBRE ET PUISSANT, j'ai fait de mon mieux pour devenir membre de la hotte mais j'ai été arnaquie , avant de finalement tomber sur un témoignage sur le net alors j'ai contacté l'agent, j'avais tellement peur qu'il me isteme beaucoup d'argent avant de pouvoir rejoindre le capot mais à ma grande surprise il n'a demandé en iyi acheter les makaleler que j'ai fait et aujourd'hui je suis si heureux de le dire au monde qui est riche et a pu construire de nombreuses entreprises avec tout cela, j'ai la somme de 20 milyonlarca dolar compte staff et je suis également connu dans le monde entier avec les affaires qui m'ont été confiées par les Illuminati et qui ont aussi le pouvoir faire ce que je veux ... Daha fazla bilgi de l'aide ici est leur
    e-posta yetkilisi: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: https://wa.me/%2B3197005034579
    site Web: https://lordmicheal5555.wixsite.com/website

    YanıtlaSil
  56. Bonjour
    Le spectateur est ici pour partager mon témoignage sur la façon dont j'ai finalement rejoint la hotte Illuminati et suis devenu RICHE, CÉLÈBRE ET PUISSANT, j'ai fait de mon mieux pour devenir membre de la hotte mais j'ai été arnaquie , avant de finalement tomber sur un témoignage sur le net alors j'ai contacté l'agent, j'avais tellement peur qu'il me isteme beaucoup d'argent avant de pouvoir rejoindre le capot mais à ma grande surprise il n'a demandé en iyi acheter les makaleler que j'ai fait et aujourd'hui je suis si heureux de le dire au monde qui est riche et a pu construire de nombreuses entreprises avec tout cela, j'ai la somme de 20 milyonlarca dolar compte staff et je suis également connu dans le monde entier avec les affaires qui m'ont été confiées par les Illuminati et qui ont aussi le pouvoir faire ce que je veux ... Daha fazla bilgi de l'aide ici est leur
    e-posta yetkilisi: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: https://wa.me/%2B3197005034579
    site Web: https://lordmicheal5555.wixsite.com/website

    YanıtlaSil
  57. HELLO
    the viewer is here to share my testimonial on how I finally joined the Illuminati hood and became RICH, FAMOUS AND POWERFUL, I did my best to become a member of the hood but I was ripped off several times, before finally coming across a testimony on the net so I contacted the agent, I was so afraid that he would ask me a lot of money before I could join the hood but to my surprise he only asked to buy the items I made and today I am so happy to tell the world who is wealthy and has been able to build many businesses with it all, I have the sum of 20 million dollars on my personal account and i am also known worldwide with the affairs which have been entrusted to me by the Illuminati and which also have the power to do what i want ... I know a lot of people can be on my way and seek help here is their
    official email: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Beware of scammers, and you must be above the age of 18.

    YanıtlaSil
  58. HELLO
    the viewer is here to share my testimonial on how I finally joined the Illuminati hood and became RICH, FAMOUS AND POWERFUL, I did my best to become a member of the hood but I was ripped off several times, before finally coming across a testimony on the net so I contacted the agent, I was so afraid that he would ask me a lot of money before I could join the hood but to my surprise he only asked to buy the items I made and today I am so happy to tell the world who is wealthy and has been able to build many businesses with it all, I have the sum of 20 million dollars on my personal account and i am also known worldwide with the affairs which have been entrusted to me by the Illuminati and which also have the power to do what i want ... I know a lot of people can be on my way and seek help here is their
    official email: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Beware of scammers, and you must be above the age of 18.

    YanıtlaSil
  59. Selam,

    Ben Auckland, Yeni Zelanda'lıyım. Pazartesi günü mali durumla sıkışmıştım ve borcumu çözmek için 12.000 dolarlık acil bir krediye ihtiyacım var, bir arkadaşım bana Challot Kredi Yardımı ile tanıştı ve kredi başvurum ve en büyük sürprizim için Bay challot ile iletişime geçtim bugün başarıyla kredi.

    Hepinizi kredi başvurunuz için e-posta yoluyla Bay challot ile iletişime geçmeniz için bir krediye ihtiyacınız olduğunu söylüyorum: challotloan@gmail.com

    YanıtlaSil
  60. Merhaba
    Temsilcilerimiz, Illuminati'nin temsilcileri olarak ortaya çıkan sahte profillerde, genellikle çalınan profil adları ve fotoğrafları kullanarak keskin bir artış gözlemlediler. Tüm vatandaşların, Illuminati'nin üyelik aidatı veya bağışları kabul etmediğini hatırlaması önemlidir. Ondalık yok. aylık katkılar. Başlatma ücretleri. Kim aksini söylerse yanlıştır. Temsilcilerimiz vatandaşlarla yalnızca Facebook, WhatsApp ve e-posta üzerinden özel mesajlar aracılığıyla iletişim kurar. Temsilcilerimiz, yalnızca kendi paranızla almanız gereken gerekli başlangıç ​​ürünlerini sipariş eder. Bu politikaları görüntülemenin hiçbir istisnası yoktur. Tüm vatandaşları, dolandırıcıların kuruluşumuza üye olmak isteyenleri dolandırmak için kullandıkları yöntemlerin farkında olmaya teşvik ediyoruz. Güvenliğiniz için, hazırsanız lütfen bizimle iletişime geçin
    WhatsApp: +1(914)650-5066
    Facebook: oluwole Franklin
    Instagram: @franklinoluwole
    Eposta: illuminatibrotherhood754@gmail.com

    YanıtlaSil
  61. MERHABA izleyicisi, nihayet Illuminati kaputuna nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğuma dair ifademi paylaşmak için buradayım, mahalleye üye olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir kaç kez dolandırıcılık yaptım. net tanıklık bu yüzden temsilciyle temasa geçtim, davete katılmadan önce benden çok para isteyeceğinden o kadar korktum ama en büyük sürprizim sadece yaptığım eşyaları satın almamı istedi ve bugün çok mutluyum zengin olduğumu ve tüm bunlarla birçok iş kurabilen dünyaya deyin ki, kişisel hesabımda 20 milyon dolarlık bir miktar var ve ayrıca Illuminati tarafından bana verilen işle tüm dünyada tanınıyorum ve ayrıca İstediğimi yapma gücü ...... Kulvarımda pek çok insan da yardım arıyor olabilir, burada da onların resmi e-posta adresi: illuminatib999@gmail.comWhats-app: +1 (513) 795‑8209 DOLANDIRICILARA DİKKAT EDİN VE 18 YAŞIN ÜZERİNDE OLMALISINIZ.

    YanıtlaSil
  62. BÜYÜK ILLUMINATI SİPARİŞİ'nden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminati kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. herhangi bir kan feda etmeden. Ayrıca, kardeşliğe katılan tüm yeni üyeleri karşılamak için 650.000 USD ödüyoruz ve aynı zamanda kendi seçtikleri bir evi ve yatırımları olan bir evi ve onların ünlü olmaları için yaşamdaki bu fırsatı sunuyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. 150.000 ABD Doları değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Dünyanın liderleri ve en önemli 5 ünlüsü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  63. Büyük İlluminati Düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz İlluminati kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. herhangi bir kan feda etmeden. Ayrıca, kardeşliğe katılan tüm yeni üyeleri karşılamak için 650.000 USD ödüyoruz ve aynı zamanda kendi seçtikleri bir evi ve yatırımları olan bir evi ve onların ünlü olmaları için yaşamdaki bu fırsatı sunuyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. 250.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu Bohemian Grove'a üye olarak her ay banka hesabınıza aylık 1.000.000 USD ödeme
    Dünyanın liderleri ve en önemli 5 ünlüsü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  64. Selamat siang, inilah cara mudah untuk menjadi anggota persaudaraan terkenal di dunia {Illuminati}. Untuk kelas pekerja, Bisnis pria / wanita, artis, Politisi yang ingin menjadi lebih besar, Kuat dan Berpengaruh di dunia, bergabunglah bersama kami untuk menjadi salah satu anggota resmi kami hari ini. Anda akan diberi kesempatan yang ideal untuk mengunjungi lingkaran Illuminati setelah pendaftaran diselesaikan oleh Anda, tidak perlu pengorbanan atau nyawa manusia, persaudaraan Illuminati membawa serta perlindungan, kekuasaan, kekayaan, dan ketenaran dalam hidup. Anda memiliki akses penuh untuk memberantas kemiskinan dari generasi Anda. Hanya anggota lingkaran Illuminati yang sudah ada yang memiliki kewenangan untuk memperkenalkan anggota mana pun ke lingkaran. Jadi sebelum Anda menghubungi kami, Anda harus berusia di atas 18 tahun dan setelah Anda menjadi anggota Anda akan berhak atas semua keuntungan selama sisa hidup Anda. Jadi jika Anda siap menjadi anggota, segera tulis kembali atau kontrak Whats-apps Resmi 1 (931) 994-3522 Gmail Resmi (justineilluminati@gmail.com)

    YanıtlaSil
  65. Merhaba
    Temsilcilerimiz, Illuminati'nin temsilcileri olarak ortaya çıkan sahte profillerde, genellikle çalınan profil adları ve fotoğrafları kullanarak keskin bir artış gözlemlediler. Tüm vatandaşların, Illuminati'nin üyelik aidatı veya bağışları kabul etmediğini hatırlaması önemlidir. Ondalık yok. aylık katkılar. Başlatma ücretleri. Kim aksini söylerse yanlıştır. Temsilcilerimiz vatandaşlarla yalnızca Facebook, WhatsApp ve e-posta üzerinden özel mesajlar aracılığıyla iletişim kurar. Temsilcilerimiz, yalnızca kendi paranızla almanız gereken gerekli başlangıç ​​ürünlerini sipariş ederler. Bu politikaları görüntülemenin hiçbir istisnası yoktur. Tüm vatandaşları, dolandırıcıların kuruluşumuza üye olmak isteyenleri dolandırmak için kullandıkları yöntemleri öğrenmeye teşvik ediyoruz. Güvenliğiniz için, hazırsanız lütfen bizimle iletişime geçin
    WhatsApp: +1(914)650-5066
    Facebook: oluwole Franklin
    Instagram: @franklinoluwole
    Eposta: illuminatibrotherhood754@gmail.com

    YanıtlaSil
  66. Büyük İlluminati Düzeninden birleşik devlete ve dünyanın dört bir yanına selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz İlluminati kardeşliğine katılmanız için açık bir fırsattır. herhangi bir kan feda etmeden. Ayrıca tüm yeni üyeleri kardeşliğe katıldıklarında karşılamak için 650.000 USD ödüyoruz, ayrıca kendi seçtikleri bir evi ve yatırımları olan bir evi ve onların ünlü olmaları için yaşamdaki bu fırsatı sunuyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. 250.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu Bohemian Grove'a üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000 USD tutarında aylık ödeme
    Dünyanın liderleri ve en önemli 5 ünlüsü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  67. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU YAPILMAZ
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden değişebilir: +1 (708) 942-7262

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anlık zengin olmak ister. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. bu dünyada yaşam alanı her yerde ve ayrıca ayda 80.000.000 $ maaş kazanın ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir işlem bir ev.
    2. 50.000.000 $ değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla bizimle geçmeden önce 20 yaş veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: (+1 708) 942-7262

    YanıtlaSil
  68. Büyük İlluminati Düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz İlluminati kardeşliğine katılmanız için açık bir fırsattır. herhangi bir kan feda etmeden. Ayrıca kardeşliğe katılan tüm yeni üyeleri karşılamak için 650.000 USD ödüyoruz ve aynı zamanda kendi seçtikleri bir evi ve yatırımları olan bir evi ve onların ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatı sunuyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. 250.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu Bohemian Grove'a üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000 USD tutarında aylık ödeme
    Dünyanın liderleri ve en önemli 5 ünlüsü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  69. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  70. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  71. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  72. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  73. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  74. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  75. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  76. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  77. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  78. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 $ maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  79. BU DÜNYAYA AYDINLATILMIŞ RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: İLGİLİ İNSAN KURBANLARI YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTER
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1 708 942-7262

    İşadamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın

    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve hatta $ kazandığınız araba

    Yeni bir hayata başlamak için menfaatiniz olarak 1.000.000.


    Ortaklarımızla iletişim kurabilmek için en az 20 yaşında olmalısınız.
    Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: (+1 708 942-7262

    YanıtlaSil
  80. Dünyadaki BÜYÜK İLLUMİNATİ SİPARİŞİNDEN selamlar, İş, erkek mi kadın, politikacı, müzisyen, papaz, avukat, oyuncu, oyuncu, bankacı, futbolcu, model, mezun, öğrenci, mühendis ve zengin olmak istiyorsun hayatta ünlü ve güçlü. Hayallerinize Büyük ILLUMINATI kardeşliğinin bir üyesi olarak ulaşabilirsiniz. Bununla, gerçekten büyük ILLUMINATI kardeşliğinin bir üyesi olmak istiyorsanız, tüm hayalleriniz ve kalp arzunuz tam olarak gerçekleştirilebilir. Not; Yeni işe alınan üyeler büyük fayda ve ödüllere hak kazanır, İnsan fedakarlığı yoktur. Illuminati'ye katılmakla gerçekten ilgileniyorsanız, daha fazla bilgi için bugün bizimle iletişime geçin WhatsApp: +1 (234) 2487286
    Eposta: illuminatikingdomempire@gmail.com

    YanıtlaSil
  81. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  82. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  83. BU DÜNYAYA AYDINLATILMIŞ RESMİ BİR MESAJ
    NOT: İLGİLİ İNSAN KURBANLARI YOKTUR VE İLLÜMİNATİ AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTER
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1 708 942-7262

    İşadamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın

    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve hatta $ kazandığınız araba

    Yeni bir hayata başlamak için menfaatiniz olarak 1.000.000.


    Ortaklarımızla iletişim kurabilmek için en az 20 yaşında olmalısınız.
    Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: (+1 708 942-7262

    YanıtlaSil
  84. BU DÜNYAYA AYDINLATILMIŞ RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURBETİ MEVCUT DEĞİLDİR VE İLLÜMİNATİ AYRICA KAYIT zenginETİ TALEP MEB
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp için bizimle geçebilirsiniz: +1(708)942-7262 Girişimci, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin, ünlü, güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik kültüne katılmak ve güncel olmak istiyorsun. Haftada 1 milyon $ 1.000.000 $ ve ücretsiz bir araba ile paranızın karşılığını alın. Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce en az 25 yaş olmalısınız
    Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: +1(708)942-7262

    YanıtlaSil
  85. BU DÜNYAYA AYDINLATILMIŞ RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURBETİ MEVCUT DEĞİLDİR VE İLLÜMİNATİ AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ
    Tapınak acentesiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 (708)942-7262

    İşadamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın

    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve hatta $ kazandığınız araba

    Yeni bir hayata başlamak için menfaatiniz olarak 1.000.000.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce en az 25 yaşında olmalısınız
    Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: (+1 708) 942-7262

    YanıtlaSil
  86. BU DÜNYAYA AYDINLATILMIŞ RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURBETİ MEVCUT DEĞİLDİR VE İLLÜMİNATİ AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ
    Tapınak acentesiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 (708)942-7262

    İşadamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın

    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve hatta $ kazandığınız araba

    Yeni bir hayata başlamak için menfaatiniz olarak 1.000.000.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce en az 25 yaşında olmalısınız
    Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: (+1 708) 942-7262

    YanıtlaSil
  87. Işığı görmeyi kaçırmayın. Sosyal medyada Illuminati'nin temsilcisi olduğunu iddia eden çok sayıda insan olduğunun farkındayız. Dikkatli olun, gördüğünüz herkes gerçek değil. Bu organizasyon barış, zenginlik, güç ve şöhret içindir. Organizasyon herhangi bir insan veya kan fedakarlığı gerektirmez. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen WhatsApp +234 906178 1632. Veya _ Leonardtaylorr666@gmail.com adresine e-posta gönderin
    Eğer ilgileniyorsan bana mesaj at..

    YanıtlaSil
  88. Işığı görmeyi kaçırmayın. Sosyal medyada Illuminati'nin temsilcisi olduğunu iddia eden çok sayıda insan olduğunun farkındayız. Dikkatli olun, gördüğünüz herkes gerçek değil. Bu organizasyon barış, zenginlik, güç ve şöhret içindir. Organizasyon herhangi bir insan veya kan fedakarlığı gerektirmez. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen WhatsApp +234 906178 1632. Veya _ Leonardtaylorr666@gmail.com adresine e-posta gönderin
    Eğer ilgileniyorsan bana mesaj at

    YanıtlaSil
  89. Işığı görmeyi kaçırmayın. Sosyal medyada Illuminati'nin temsilcisi olduğunu iddia eden çok sayıda insan olduğunun farkındayız. Dikkatli olun, gördüğünüz herkes gerçek değil. Bu organizasyon barış, zenginlik, güç ve şöhret içindir. Organizasyon herhangi bir insan veya kan fedakarlığı gerektirmez. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen WhatsApp +234 906178 1632. Veya _ Leonardtaylorr666@gmail.com adresine e-posta gönderin
    Eğer ilgileniyorsan bana mesaj at

    YanıtlaSil
  90. BU DÜNYAYA YÖNELİK RESMİ IŞIKLI BİR MESAJDIR
    NOT: İLGİLİ İNSAN KURBANLARI YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİNİ TALEP ETMEKTEDİR.
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1 708 942-7262

    İşadamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın

    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve hatta $ kazandığınız araba

    Yeni bir hayata başlamak için menfaatiniz olarak 1.000.000.

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmek için en az 20 yaşında olmalısınız.
    Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: (+1 708 942-7262

    YanıtlaSil
  91. Baller willy4 Nisan 2021 00:27

    BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesiyle WhatsApp + 13303555805 üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
    İş adamı mısınız yoksa kadın mı, politikacı mı, müzisyen mi, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin olmak ister. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca ayda 80.000.000 dolar maaş alıyorsunuz ...

    İlluminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 50.000.000 $ değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmek için 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: illuminatibrotherhoodwordwide@gmail.com
    Whatsapp: (+13303555805

    YanıtlaSil
  92. ILLUMINATI PARA VE KUVVETİN BÜYÜK TAPINAĞININ MONTAJ PROSEDÜRÜ, BUGÜN BÜYÜK LOVE BROTHERHOOD OF LOVE ILLUMINATI'YE KATILIN, WhatsApp aracımız +1 470 543 5889 veya posta veya posta yoluyla (greastestilluminati4@gmail.com)
    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci, hayatta zengin, ünlü ve güçlü olmak ister misin? Bugün Illuminati Kardeşlik hizmetlerine katılın ve anında zengin meblağı alın. Kardeşliğe katılıp Özgür Ev olduğunuzda haftada 1 milyon dolar. Bu dünyanın herhangi bir yerinde yaşamak ve aylık gelir olarak 350.000 $ almak istiyorsanız.
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER İÇİN AVANTAJLAR 1. 120,000 USD nakit para ödülü.
    2. 150.000 usd için yeni bir Şık Dream Auto
    3. Seçtiğiniz bir ülkede satın alınmış rüya gibi bir ev. Dünyadaki ilk 5 ile ayrılmış bir tarih. Dünyadaki lider ve en iyi 5 ünlü. İlgileniyorsanız, anında çevrimiçi başlatma için temsilciyi +1 470 543 5889 numaralı telefondan arayın veya +1 470 543 5889 numaralı telefona WhatsApp mesajı gönderin veya bu adresten (greastestilluminati4@gmail.com) bize e-posta gönderin.


    Herkese açığız

    YanıtlaSil
  93. Hayatta başarılı olmak ister misin? Ne tür bir servet istiyorsunuz? Bugün Lucifer, krallığına üyeler getirmemizi emretti. Yoksulluktan bıktınız ve şimdi şöhret, güç ve zenginlik istiyorsunuz. Büyülü güçlerimiz hayal gücünüzün ötesinde. Mali durumunuz, gelecekteki olaylarınız veya sizin için önemli olan şeylerle ilgili olarak sizin adınıza sihir yapabiliriz. gücümüz var ve güç kullanıyoruz. Biz İlluminati'yiz ve kaderin gidişatını değiştirebiliriz. Bize ulaşın ve size yardımcı olalım. Bize ne istediğinizi söyleyin, işe geri dönelim. Sahip olmayı arzuladığınız biri mi yoksa bir şey mi? Servet (Banka hesabınızı büyütmek mi istiyorsunuz? İyi bir hayatın tadını çıkarmak için paraya mı ihtiyacınız var? Çok çalışmaktan ve hiçbir yere varamamaktan bıktınız mı?) Veya mutluluk? en güçlü toplum sizi Illuminati'ye davet ediyor .. iletişim Illuminati inisiyasyonu ana sayfası Bize en önemli arzunuzu gönderin, güçlerimizi sizin lehinize çalıştıralım. İlluminati'ye ne istediğinizi söylediğinizden emin olun! WhatsApp (+1 (931) 994-3522) ile buradan veya e-posta yoluyla iletişime geçin: {justineilluminati@gmail.com}

    YanıtlaSil
  94. ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +13303555805
    Zengin, ünlü, hayatta güç sahibi olmak için işadamı mı yoksa kadın mı?
    İlluminati kardeşlik kültünün bugün ve zengin bir toplamı olsun. 1 milyon dolar
    Hafta ve bedava ev Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca aylık 80.000.000 $ maaş alıyorsunuz ...
    İlluminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev
    2. 50.000.000 $ değerinde yeni bir rüya arabası
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı
    Patent sahiplerimizle iletişim kurmadan önce 20 yaşında veya sipariş vermelisiniz
    E-posta: illuminatibrotherhoodwordwide@gmail.com
    WhatsApp: (+13303555805

    YanıtlaSil
  95. ADIM Hobelman VE Birleşik Krallık'lıyım.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİN BENİ NASIL ZENGİN VE ÜNLÜ OLDUĞUNU PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.

    Nihayet İlluminati kardeşliğinin bir üyesiyim, Türkiye'de yaşayan ama Amerika'da yaşayan harika bir hanımefendiye teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün İlluminati kardeşliğinden dolayı iyi bir hayat yaşıyorum, tüm hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim, çünkü hayatta pes ettiğinde, hayat sende de pes edecek. Eğer bu kadar çok dolandırıldıysan sana tavsiyem vazgeçmemen, çünkü İlluminati kardeşliği gerçek, bu kadının yardımıyla gerçek İlluminati kardeşliğine katıldım. İlluminati'ye katılmak için para ödemediğinizi bugün hepinizin bilmesini istiyorum, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenecek her şeye itaat etmenizdir. Başlama sürecim tamamlandığında bana yeni bir hayata başlamak için verilen yardım tutarı 1.000.000 $ 'dır. Bana bir araba ve bir ev de verildi. İlluminati kardeşliğini selamlamaktan vazgeçemememin nedeni budur, eğer herhangi bir sorununuz varsa veya İlluminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda hayatta desteğe ihtiyacınız varsa. Ona e-posta yoluyla kolayca ulaşabilirsiniz: templeexcellent2@gmail.com Gerçekten çok hoş bir bayan. Bunu okuyan herkese kutsanmış ve mutlu kalın !!

    E-POSTA: templeexcellent2@gmail.com

    YanıtlaSil
  96. Kaybettiğiniz hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve herhangi bir kan fedakarlığı yapmadan zenginliğin ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlatılmış Komünyon'dan selamlar. Ayrıca kardeşliğe katıldıklarında tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ ödüyoruz ve ayrıca onları ünlü kılmak için yaşamdaki bu fırsatla yatırımlarla kendi seçtikleri bir eve ve konuma yatırım yapıyoruz.
    IŞIKLARA KATILAN YENİ ÜYELERİN BAĞLAMI.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. 150.000 $ değerinde yeni bir RAC Şık Rüyası
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınmış rüya gibi bir ev.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık danışmanlık.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin - illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254

    YanıtlaSil
  97. ADIM JOYCE VE İNGİLTERE'DEN.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİN BENİ NASIL ZENGİN VE ÜNLÜ OLDUĞUNU PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.

    Nihayet İlluminati kardeşliğinin bir üyesiyim, Amerika'da yaşayan TÜRKİYE'li büyük bir hanımefendiye teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün İlluminati kardeşliğinden dolayı iyi bir hayat yaşıyorum, tüm hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim, çünkü hayatta pes ettiğinde, hayat sende de vazgeçecek. Eğer bu kadar çok dolandırıldıysan sana tavsiyem vazgeçmemen, çünkü İlluminati kardeşliği gerçek, bu kadının yardımıyla gerçek İlluminati kardeşliğine katıldım. İlluminati'ye katılmak için para ödemediğinizi bugün hepinizin bilmesini istiyorum, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenecek her şeye itaat etmenizdir. Başlama sürecim tamamlandığında bana yeni bir hayata başlamak için verilen yardım tutarı 1.000.000 $ 'dır. Bana bir araba ve bir ev de verildi. İlluminati kardeşliğini selamlamaktan vazgeçemememin nedeni budur, eğer herhangi bir sorununuz varsa veya İlluminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda hayatta desteğe ihtiyacınız varsa. Whatsapp üzerinden ona kolayca ulaşabilirsiniz. O gerçekten de hoş bir hanımefendi. Bunu okuyan herkese kutsanmış ve mutlu kalın !!

    EMAIL: susanmurat97@gmail.com

    WHATSAPP: +1 (210) 898-6320

    YanıtlaSil
  98. ADIM JOYCE VE İNGİLTERE'DEN.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİN BENİ NASIL ZENGİN VE ÜNLÜ OLDUĞUNU PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.

    Nihayet İlluminati kardeşliğinin bir üyesiyim, Amerika'da yaşayan TÜRKİYE'li büyük bir hanımefendiye teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün İlluminati kardeşliğinden dolayı iyi bir hayat yaşıyorum, tüm hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim, çünkü hayatta pes ettiğinde, hayat sende de vazgeçecek. Eğer bu kadar çok dolandırıldıysan sana tavsiyem vazgeçmemen, çünkü İlluminati kardeşliği gerçek, bu kadının yardımıyla gerçek İlluminati kardeşliğine katıldım. İlluminati'ye katılmak için para ödemediğinizi bugün hepinizin bilmesini istiyorum, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenecek her şeye itaat etmenizdir. Başlama sürecim tamamlandığında bana yeni bir hayata başlamak için verilen yardım tutarı 1.000.000 $ 'dır. Bana bir araba ve bir ev de verildi. İlluminati kardeşliğini selamlamaktan vazgeçemememin nedeni budur, eğer herhangi bir sorununuz varsa veya İlluminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda hayatta desteğe ihtiyacınız varsa. Whatsapp üzerinden ona kolayca ulaşabilirsiniz. O gerçekten de hoş bir hanımefendi. Bunu okuyan herkese kutsanmış ve mutlu kalın !!

    EMAIL: susanmurat97@gmail.com

    WHATSAPP: +1 (210) 898-6320

    YanıtlaSil
  99. ADIM JOYCE VE İNGİLTERE'DEN.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİN BENİ NASIL ZENGİN VE ÜNLÜ OLDUĞUNU PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.

    Nihayet İlluminati kardeşliğinin bir üyesiyim, Amerika'da yaşayan TÜRKİYE'li büyük bir hanımefendiye teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün İlluminati kardeşliğinden dolayı iyi bir hayat yaşıyorum, tüm hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim, çünkü hayatta pes ettiğinde, hayat sende de vazgeçecek. Eğer bu kadar çok dolandırıldıysan sana tavsiyem vazgeçmemen, çünkü İlluminati kardeşliği gerçek, bu kadının yardımıyla gerçek İlluminati kardeşliğine katıldım. İlluminati'ye katılmak için para ödemediğinizi bugün hepinizin bilmesini istiyorum, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenecek her şeye itaat etmenizdir. Başlama sürecim tamamlandığında bana yeni bir hayata başlamak için verilen yardım tutarı 1.000.000 $ 'dır. Bana bir araba ve bir ev de verildi. İlluminati kardeşliğini selamlamaktan vazgeçemememin nedeni budur, eğer herhangi bir sorununuz varsa veya İlluminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda hayatta desteğe ihtiyacınız varsa. Whatsapp üzerinden ona kolayca ulaşabilirsiniz. O gerçekten de hoş bir hanımefendi. Bunu okuyan herkese kutsanmış ve mutlu kalın !!

    EMAIL: susanmurat97@gmail.com

    WHATSAPP: +1 (210) 898-6320

    YanıtlaSil
  100. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 (210) 898-6320

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    İlluminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: susanmurat97@gmail.com
    Whatsapp: +1 (210) 898-6320

    YanıtlaSil
  101. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 (210) 898-6320

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    İlluminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: susanmurat97@gmail.com
    Whatsapp: +1 (210) 898-6320

    YanıtlaSil
  102. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 (210) 898-6320

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    İlluminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: susanmurat97@gmail.com
    Whatsapp: +1 (210) 898-6320

    YanıtlaSil
  103. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 (210) 898-6320

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    İlluminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: susanmurat97@gmail.com
    Whatsapp: +1 (210) 898-6320

    YanıtlaSil
  104. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 (210) 898-6320

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    İlluminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: susanmurat97@gmail.com
    Whatsapp: +1 (210) 898-6320

    YanıtlaSil
  105. BU DÜNYAYA AYDINLATILMIŞ RESMİ DUYURU
    NOT: HİÇBİR İNSAN AÇIKLAMASI DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1 (914) 281-2259

    İş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olacak, bugün İlluminati kardeşliğinin kültürüne katılacak ve anında zengin bir miktar alacaksınız. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve hatta ayda 50.000.000 $ maaş alsanız ...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1500.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce en az 25 yaşında olmalısınız
    Eposta: illuminatilight676@gmail.com
    Whatsapp: +1 (914) 281-2259
    .

    YanıtlaSil
  106. BU DÜNYAYA RESMİ AYDINLATILMIŞ MESAJDIR
    NOT: İLGİLİ İNSAN KURBANLARI YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİNİ TALEP ETMEKTEDİR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İşadamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın

    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve hatta $ kazandığınız araba

    Yeni bir hayata başlamak için menfaatiniz olarak 1.000.000.


    Ortaklarımızla gerçek Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com ile iletişim kurabilmek için en az 20 yaşında olmalısınız
    Whatsapp: +1(708)942-7262

    YanıtlaSil
  107. GRAND MASTER'DAN selamlar! BÜYÜK ILLUMINATI'NİN ÜYESİ OLMANIZ İÇİN SİZE HOŞ GELDİNİZ. Karlı ve özel bir şeyin parçası olun (ILLUMINATI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ). SİYASETÇİ, MÜHENDİS, DOKTOR, EĞLENCE, MOD EL, LİSANS / ÖĞRENCİ MİSİNİZ YA DA İŞİNİZİ BÜYÜK AKILLAR OLMAK İÇİN BÜYÜTMEK İÇİN AKLINIZDA VARSINIZ. Üye olmak ve aylık Illuminati üyelik maaşı olarak 100.000.000 $ toplamı kazanmak da önemlidir. "FIRSAT" Büyük İlluminati Organizasyonu sizi zengin kılar ve dünyadaki bu ünlü ALTIN'lardan bazıları, sizi çim köklerinden kaldıracak ve uzun süredir olmayı arzuluyorsanız sizi daha yükseklere çıkaracak ve birlikte dünyaya hükmedeceğiz. İlluminati'nin büyük ve kudretli gücü, sonsuz yaşam ve neşeyle burada yeryüzünde uzun yaşam ve refah. resmi posta ile bize ulaşın: illuminatiworldwideorder@gmail.com. veya WhatsApp +15184145254 Sizi kaderinize götürmek için bekliyoruz

    YanıtlaSil
  108. BÜYÜK USTA'DAN SELAMLAR! BÜYÜK ILLUMINATI ÜYESİ OLARAK SİZLERE HOŞ GELDİNİZ. Karlı ve özel bir şeyin parçası olun (ILLUMINATI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ). POLİTİKACI, MÜHENDİS, DOKTOR, EĞLENCE, MODEL, MEZUN / ÖĞRENCİ MİSİNİZ, YA DA MÜKEMMEL AKILLAR OLMAK İÇİN İŞİNİZİ GENİŞLETMEK İSTİYORSUNUZ. Üye olmanın ve aylık İlluminati üyelik maaşı olarak 100.000.000 $ kazandığını bilmek de önemlidir. "FIRSAT" Büyük İlluminati Teşkilatı sizi zengin eder ve dünyadaki bu ünlü ALTIN'lardan bazılarını yapar, sizi kökten kaldıracak ve uzun zamandır arzuluyorsanız sizi daha yükseklere çıkaracak ve birlikte dünyayı birlikte yöneteceğiz. İlluminati'nin büyük ve güçlü gücü, sonsuz yaşam ve sevinçle birlikte burada, yeryüzünde uzun yaşam ve refah. resmi posta ile bize ulaşın: illuminatiworldwideorder@gmail.com. veya WhatsApp +15184145254 Sizi kaderinize yönlendirmek için bekliyoruz

    YanıtlaSil
  109. BENİM ADIM JOYCE VE BEN İNGİLTERE'DENİM.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİNİN BENİ NASIL ZENGİN VE ÜNLÜ YAPTIĞINI PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.

    Sonunda illuminati kardeşliğine üye oldum, Türkiye'den gelen ama ABD'de yaşayan harika bir hanımefendiye teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün iyi bir hayat yaşıyorum illuminati kardeşliği sayesinde, hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim çünkü sen hayatta pes edersen hayat da sende pes eder. Eğer bu kadar defa dolandırıldıysan sana tavsiyem pes etme çünkü illuminati kardeşliği gerçek, ben bu kadının yardımıyla gerçek illuminati kardeşliğine katıldım. Bugün hepinizin bilmesini isterim ki illuminati'ye katılmak için para ödemezsiniz, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenen her şeye uymanızdır. Başlangıç ​​sürecim tamamlandığında, yeni bir hayata başlamak için bana verilen yardım tutarı 1.000.000 dolardır. Bana da bir araba ve bir ev verildi. Bu nedenle, herhangi bir sorununuz varsa veya yaşamda illuminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda desteğe ihtiyacınız varsa, illuminati kardeşliğini selamlamadan duramam. Kendisine whatsapp üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Gerçekten çok hoş bir bayan. Bunu okuyan herkes için kutsanmış ve mutlu kalın!!

    E-POSTA: susanmurat97@gmail.com

    WHATSAPP: +1 (210) 898-6320

    YanıtlaSil
  110. BENİM ADIM JOYCE VE BEN İNGİLTERE'DENİM.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİNİN BENİ NASIL ZENGİN VE ÜNLÜ YAPTIĞINI PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.

    Sonunda illuminati kardeşliğine üye oldum, Türkiye'den gelen ama ABD'de yaşayan harika bir hanımefendiye teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün iyi bir hayat yaşıyorum illuminati kardeşliği sayesinde, hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim çünkü sen hayatta pes edersen hayat da sende pes eder. Eğer bu kadar defa dolandırıldıysan sana tavsiyem pes etme çünkü illuminati kardeşliği gerçek, ben bu kadının yardımıyla gerçek illuminati kardeşliğine katıldım. Bugün hepinizin bilmesini isterim ki illuminati'ye katılmak için para ödemezsiniz, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenen her şeye uymanızdır. Başlangıç ​​sürecim tamamlandığında, yeni bir hayata başlamak için bana verilen yardım tutarı 1.000.000 dolardır. Bana da bir araba ve bir ev verildi. Bu nedenle, herhangi bir sorununuz varsa veya yaşamda illuminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda desteğe ihtiyacınız varsa, illuminati kardeşliğini selamlamadan duramam. Kendisine whatsapp üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Gerçekten çok hoş bir bayan. Bunu okuyan herkes için kutsanmış ve mutlu kalın!!

    E-POSTA: susanmurat97@gmail.com

    WHATSAPP: +1 (210) 898-6320

    YanıtlaSil
  111. BENİM ADIM JOYCE VE BEN İNGİLTERE'DENİM.

    ILLUMINATI KARDEŞLİĞİNİN BENİ NASIL ZENGİN VE ÜNLÜ YAPTIĞINI PAYLAŞMAK İÇİN BURADAYIM.

    Sonunda illuminati kardeşliğine üye oldum, Türkiye'den gelen ama ABD'de yaşayan harika bir hanımefendiye teşekkür etmek istiyorum.
    Benim için çok şey yaptı, hayatımı değiştirdi, hayatıma neşe ve mutluluk getirdi, bugün iyi bir hayat yaşıyorum illuminati kardeşliği sayesinde, hayatım boyunca illuminati kardeşliğine katılmaya çalışıyorum ama Birkaç kez dolandırıldım ama yine de pes etmedim çünkü sen hayatta pes edersen hayat da sende pes eder. Eğer bu kadar defa dolandırıldıysan sana tavsiyem pes etme çünkü illuminati kardeşliği gerçek, ben bu kadının yardımıyla gerçek illuminati kardeşliğine katıldım. Bugün hepinizin bilmesini isterim ki illuminati'ye katılmak için para ödemezsiniz, hepinize tavsiyem kararınızı vermeniz ve size söylenen her şeye uymanızdır. Başlangıç ​​sürecim tamamlandığında, yeni bir hayata başlamak için bana verilen yardım tutarı 1.000.000 dolardır. Bana da bir araba ve bir ev verildi. Bu nedenle, herhangi bir sorununuz varsa veya yaşamda illuminati kardeşliğine nasıl katılacağınız konusunda desteğe ihtiyacınız varsa, illuminati kardeşliğini selamlamadan duramam. Kendisine whatsapp üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Gerçekten çok hoş bir bayan. Bunu okuyan herkes için kutsanmış ve mutlu kalın!!

    E-POSTA: susanmurat97@gmail.com

    WHATSAPP: +1 (210) 898-6320

    YanıtlaSil
  112. BÜYÜK ILLUMINATI PARA VE POWERNOTE TEMPLE'YE KATILIN: HİÇBİR İNSAN KIYASLAMASI YOKTUR VE ILLUMINATI KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ

    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 206-855-6632
    Bir iş adamı veya kadın mısınız, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminatibrotherhood kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak ister misiniz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğin her yerde ve ayrıca maaş olarak aylık 500.000 ABD doları alıyorsun…

    .İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın +1 206-855-6632  veya onunla iletişime geçin
    +1 206-855-6632)  Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 25 yaşında olmalısınız , Öğrenciyseniz katılmayın .

    YanıtlaSil
  113. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU YOKTUR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mısınız, politikacı mısınız, müzisyen misiniz, öğrenci misiniz? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 90.000.000 $ alıyorsunuz ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  114. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU YOKTUR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mısınız, politikacı mısınız, müzisyen misiniz, öğrenci misiniz? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 90.000.000 $ alıyorsunuz ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  115. BUGÜN BÜYÜK ILLUMINATI'YE KATILIN VE HAYATTA ZENGİN VE MUTLU OLUN. Biz küresel bir kuruluşuz, hem Müslüman hem de Hristiyan herkesi memnuniyetle karşılıyoruz. Büyük ILLUMINATI Kardeşliğinin bir üyesi olarak hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bugün üye olun ve tüm hayallerinizi ve dileklerinizi yürekten gerçekleştirin. Not: Yeni üyeler, sizi düşmanlardan korumak ve yönlendirmek için güçlü bir Altın Yüzük ve tüm ülke için ücretsiz bir vize ile 500.000 $ ödüllendirilir. İnsan kurban etmeden ve kan paylaşmadan. Gerçekten ilgileniyorsanız, bugün e-posta ile bize ulaşın: illuminatisecretorder1960@gmail.com veya bu whatsapp'ta Üstad, WILLIAMS ile iletişime geçin +15859484386

    YanıtlaSil
  116. Groeten van de grote orde van verlichting aan de verenigde staat en aan de hele wereld, dit is een open gelegenheid om deel te nemen aan de gemeenschap van de Verlichten waar je je verloren dromen kunt herwinnen, en ook waar je het licht van rijkdom en rijkdom kunt zien . . geluk. zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis naar keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven om ze beroemd te maken.

    VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE DE ILLUMINATI BROEDERSCHAP WORDEN TOEGESTAAN.
    1. $ 350.000 contante beloning.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand overleg met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het volgende e-mailadres = greatestilluminati4@gmail.com of onze wahtsapp +14705435889

    Je moet ouder zijn dan 20 jaar voordat je lid kunt worden van de Illuminati-broederschap.

    groetjes thadeus lam

    YanıtlaSil
  117. BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ TALEP ETMEKTEDİR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, İlluminati kardeşlik kültüne katıl

    bugün ve zengin bir anlık toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı ve hatta $ kazanmayı seçtiğiniz araba

    1.000.000, yeni bir hayata başlamak için avantajınız olarak.


    Gerçek Gmail ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 20 yaşında olmalısınız: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: +1 (708) 942-7262

    YanıtlaSil
  118. BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ TALEP ETMEKTEDİR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, İlluminati kardeşlik kültüne katıl

    bugün ve zengin bir anlık toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı ve hatta $ kazanmayı seçtiğiniz araba

    1.000.000, yeni bir hayata başlamanın avantajı olarak.


    Gerçek Gmail ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 20 yaşında olmalısınız: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: +1 (708) 942-7262

    YanıtlaSil
  119. BÜYÜK USTA'DAN SELAMLAR! BÜYÜK ILLUMINATI ÜYESİ OLARAK SİZLERE HOŞ GELDİNİZ. Karlı ve özel bir şeyin parçası olun (ILLUMINATI DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ). POLİTİKACI, MÜHENDİS, DOKTOR, EĞLENCE, MODEL, MEZUN / ÖĞRENCİ MİSİNİZ, YA DA MÜKEMMEL AKILLAR OLMAK İÇİN İŞİNİZİ GENİŞLETMEK İSTİYORSUNUZ. Üye olmanın ve aylık İlluminati üyelik maaşı olarak 100.000.000 $ kazandığını bilmek de önemlidir. "FIRSAT" Büyük İlluminati Teşkilatı sizi zengin eder ve dünyadaki bu ünlü ALTIN'lardan bazılarını yapar, sizi kökten kaldıracak ve uzun zamandır arzuluyorsanız sizi daha yükseklere çıkaracak ve birlikte dünyayı birlikte yöneteceğiz. İlluminati'nin büyük ve güçlü gücü, sonsuz yaşam ve sevinçle birlikte burada, yeryüzünde uzun yaşam ve refah. resmi posta ile bize ulaşın: illuminatieuropeheadquarter@gmail.com veya wahtsapp +34632600778.

    YanıtlaSil
  120. MERHABA
    İlluminati Kardeşliğinden selamlar.
    Bu, Illuminati kardeşliğinin bir parçası olmanız için bir davettir.

    * ILLUMINATES'E KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR. *

    1. 500.000 $ nakit ödül

    2. 200.000 $ değerinde yeni bir Sleek Dream arabası

    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    Bunlar yeni üyelere sunulan avantajlardan bazılarıdır.

    İlgilenirseniz bana direkt mesaj atın.

    Veya Whatsapp + 1470 543 5889 ile

    YanıtlaSil
  121. İyi günler, işte dünyanın ünlü kardeşliği {İlluminati}'nin bir üyesi olmanın kolay bir yolu geliyor. İşçi sınıfı için, İş adamları/kadınlar, sanatçılar, Dünyada daha büyük, Güçlü ve Etkili olmak isteyen Politikacılar, bugün resmi üyemizden biri olmak için bize katılın. İlluminati çevresini sizin tarafınızdan kayıt tamamlandıktan sonra ziyaret etmek için ideal bir şans verilecek, hiçbir fedakarlığa veya insan hayatına gerek yok, İlluminati kardeşliği hayatta koruma, güç, zenginlik ve şöhret getiriyor. Neslinizden yoksulluğu ortadan kaldırmak için tam erişiminiz var. Herhangi bir üyeyi çembere sokma yetkisine sahip olan sadece İlluminati çemberinin mevcut bir üyesidir. Bu nedenle bizimle iletişime geçmeden önce 18 yaşından büyük olmalısınız ve bir kez üye olduğunuzda hayatınızın geri kalanında tüm avantajlardan yararlanmaya hak kazanacaksınız. Yani üye olmaya hazırsanız, Gmail Üzerinden Sözleşme: Justineilluminati@gmail.com veya WhatsApps İle Yazın +1(707) 290-7663

    YanıtlaSil
  122. İlluminati örgütüne katılmak isteyen herkese, illuminati'ye katılmak ücretsizdir ve hiçbir insan kurbanı veya yan etkisi yoktur, tamamen ücretsizdir, sizden herhangi bir para ödemenizi isteyen herkes dolandırıcıdır. Bu tür insanlara karşı dikkatli olun! Zor kazanılan paranızı özellikle bu dönemde dolandırıcılara kaptırmayın, birçok çaresiz insan hayatta kalmanın yollarını arıyor. Sadece dikkatli ol, para kazanmak zor! İlluminati'ye katılmak için lütfen +13238147898 numaralı telefondan beni arayın veya WhatsApp'tan veya johnsondamien0147666@gmail.com adresine e-posta gönderin. İlluminati'den kaydınızı onaylayan bir onay mesajı alacaksınız. bu yapıldıktan sonra İlluminati'den Mesaj alacaksınız, lütfen mesajları okuyun ve Sabırlı olun! Çok acele etmeyin! Bu, bazılarınızın dolandırılmaya devam etmesinin bir nedenidir, çünkü oraya gitmek için acele ediyorsunuz. Sabır erdemdir, sabırlı olun!
    IŞIĞI SEÇİN

    YanıtlaSil
  123. ILLUMINATI KARDEŞLİK ORGANİZASYONUNA HOŞ GELDİNİZ.

    Hepimizin bir hayali olduğuna inanıyorum, hayatta büyük bir şey olma hayali, bugün pek çok insan hayallerini gerçekleştiremeden ölüyor. Bazılarımız çeşitli ülkelerimizin başkanı olmaya ya da olmaya mahkumdur. dünyanın en büyük müzisyenlerinden, futbolcularından, politikacılarından, iş adamlarından, komedyenlerinden veya ihtiyacı olan diğer insanlara yardımcı olmak için Not; Yeni işe alınan üyeler büyük fayda ve ödüllere hak kazanırlar, İnsan kurbanı yoktur. İlluminati'ye katılmakla gerçekten ilgileniyorsanız, daha fazla Bilgi için bugün bizimle iletişime geçin.
    WhatsApp:+1(234)248-7286 VEYA +1(773)798-0522
    E-posta: illuminatikingdomempire@gmail.com

    YanıtlaSil
  124. John williams
    BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ TALEP ETMEKTEDİR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 (585) 948-4386

    İş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, İlluminati kardeşlik kültüne katıl

    bugün ve zengin bir anlık toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı ve hatta $ kazanmayı seçtiğiniz araba

    1.000.000, yeni bir hayata başlamanın avantajı olarak.


    Gerçek Gmail ortaklarımızla iletişime geçmeden önce en az 20 yaşında olmalısınız: illuminatisecretorder1960 @ gmail @ gmail.com
    Whatsapp: +1 (585) 948-4386

    YanıtlaSil
  125. BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ ÜCRET ETMEKTEDİR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, İlluminati kardeşliği kültüne katıl

    bugün ve zengin bir anlık toplam elde edin. Haftada 1 milyon dolar ve ücretsiz

    Seçtiğiniz araba bu dünyada yaşasın ve hatta $ kazansın.

    Yeni bir hayata başlamanın avantajı olarak 1.000.000.


    Gerçek Gmail ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 20 yaşında olmalısınız: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: +1 (708) 942-7262

    YanıtlaSil
  126. PARA VE GÜCÜN BÜYÜK ILLUMINATI TAPINAKINA KATILIN

    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1(781) 412-5092
    Bir iş adamı veya kadın, politikacı, müzisyen, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliğine katılmak ve anında zengin olmak istiyor musunuz? Girişimden hemen sonra 5 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yerde ve ayrıca aylık 400.000 ABD Doları maaş alıyorsanız, inanın bu hayatta bir kez karşılaşabileceğiniz bir fırsattır ve bizimle iletişime geçmeden önce dolandırılmış olsanız bile bu fırsatı iyi değerlendirmenizi tavsiye edeceğim ve yarışacağız...

    İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi +1(781) 412-5092 numaralı telefondan arayın.
    veya +1(781) 412-5092 numaralı telefondan bizi arayın. Ortaklarımızla iletişim kurabilmeniz için en az 20 yaşında olmalısınız. Öğrenciyseniz katılmayın.

    YanıtlaSil
  127. ILLUMINATI'YE KATILMAK SİZİ BUGÜN YAŞADIĞINIZ DÜNYANIN IŞIĞINA GETİRİR VE KATILMAK ÜCRETSİZDİR. MALİ ZORLUKLARINIZA SONA ERİYOR. KONFORLU BİR HAYAT YAŞAMANIZ İÇİN SİZE HEM MALİ VE MADDİ OLARAK DESTEK VERİYORUZ. ANINDA YARARLANMA NOTU KAN SATIŞI VEYA HERHANGİ BİR İNSAN KADROSU YOKTUR. İLGİLENİYORSANIZ +1 (832) 721-6709 VEYA E-POSTA: johnsondamien0147666@gmail.com BİZE WHATSAPP

    YanıtlaSil
  128. ILLUMINATI'NİN BÜYÜK DÜZENİNDEN Birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz İlluminati kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurbanı olmadan. Ayrıca, kardeşliğe katılan tüm yeni üyelerimize hoş geldiniz demek için toplam 650.000 USD, yatırımlarla kendi seçtikleri ve konumlarında bir ev ve bu hayatta ünlü olmaları için bu fırsatı da ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. 250.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev.
    Dünyanın en iyi 5'iyle bir aylık randevu. Bohemian Grove'a Üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000 USD aylık ödeme
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüsü. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişime geçin: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  129. BU DÜNYAYA RESMİ AYDINLATMA MESAJIDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ ALIR.
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, İlluminati kardeşlik kültüne katıl

    bugün ve zengin bir anlık toplam elde edin. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Seçtiğiniz araba bu dünyada yaşasın ve hatta $ kazansın.

    Yeni bir hayata başlamanın avantajı olarak 1.000.000.

    Gerçek Gmail ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 20 yaşında olmalısınız: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: +1 (708) 942-7262

    YanıtlaSil
  130. ILLUMINATI'NİN BÜYÜK DÜZENİNDEN Birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz İlluminati kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurbanı olmadan. Ayrıca, kardeşliğe katılan tüm yeni üyelerimizi ağırlamak için toplam 650.000 USD, ayrıca kendi seçtikleri ve yatırımları olan bir ev ve hayattaki bu fırsatın yanı sıra ünlü olmaları için de ödeme yapıyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. 250.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev.
    Dünyanın en iyi 5'iyle bir aylık randevu. Bohemian Grove'a Üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000 USD aylık ödeme
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüsü. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişime geçin: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  131. ILLUMINATI'NİN BÜYÜK PARA VE GÜCÜNÜN BİRLEŞTİRİLMESİ İÇİN PROSEDÜR, ILLUMINATI'YE KATILIN acentemiz +1 470 543 5889 veya posta veya posta yoluyla

    (greatestilluminati4@gmail.com)

    İş adamı mısın, kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, öğrenci misin, zengin mi, ünlü mü, hayatta güçlü mü olmak istiyorsun? Illuminati'ye katıl
    Kardeşlik bugün ibadet ediyor ve anında zengin meblağları alıyor. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 350.000 dolar alıyorsunuz...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SUNULAN FAYDALAR.
    1. 450.000 $ nakit ödül.
    2. 150.000 $ değerinde yeni bir Sleek Dream arabası
    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev.
    Dünyanın en iyi 5'inden randevu alındı.
    Liderler ve dünyanın en iyi 5 ünlüsü. ilgileniyorsanız arayın
    temsilci şimdi +1 470 543 5889 veya whatsapp aracılığıyla
    +1 470 543 5889) veya bununla birlikte bize e-posta da gönderebilirsiniz,
    (greatestilluminati4@gmail.com) anında çevrimiçi başlatma için

    YanıtlaSil
  132. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ BİR MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mısınız, politikacı mısınız, müzisyen misiniz, öğrenci misiniz? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 90.000.000 $ alıyorsunuz ...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  133. PROCEDURA DOŁĄCZENIA DO ŚWIĄTYNI WIELKIEJ PIENIĘDZY I POWERNOTE ILLUMINATI: BRAK POŚWIĘCENIA LUDZKIEGO I ILLUMINATI NIE ŻĄDANIE OPŁATY REJESTRACYJNEJ Możesz skontaktować się z agentem świątyni poprzez EMAIL;brothersofhell666@gmail.com
    Czy jesteś biznesmenem, politykiem, pastorem, muzykiem? Chcesz być bogaty
    sławny, potężny w życiu, przyłącz się do kultu bractwa iluminatów
    dzisiaj i zdobądź bogatą natychmiastową sumę. 1 milion dolarów tygodniowo i jeden za darmo
    Samochód, gdziekolwiek zdecydujesz się żyć na tym świecie, a nawet $
    1 000 000 jako Twoja korzyść, aby rozpocząć nowe życie.

    Aby móc skontaktować się z naszymi partnerami, musisz mieć co najmniej 20 lat E-mail: brothersofhell666@gmail.com

    YanıtlaSil
  134. Nice day ! Here's a quick note to all of our valued customers applying for credit. We currently have a loan offer program with an affordable loan interest rate of 6%.

    Contact: info_calhardmoney@aol.com

    YanıtlaSil
  135. İnsanlar kendileri için hayatı zorlaştırırlar, biz dünyadayız, her şey kontrol altındaydı, yoksulluk ve acılarla dolu bir hayat yaşıyordum, genç olmak için bir hayat hiç yeni değildi, ama şu anda hayatın her temettüsünün tadını çıkardım, zenginim, ünlüyüm, güçlüyüm, stressiz bir hayat yaşıyorum, Kardeşlik bana bir ev ve bir araba aldı. Zenginlik ünlü ve güç, ev ve araba isteyen herhangi bir vücut için, o zaman bunu yapma şansınız var, hayatta istediğiniz her şeyi elde etmek ve zengin olmak için bugün ILLUMINATI'ye katılın ve ayrıca üyelik kutsaması için aylık 500.000.00 ABD Doları'nı alın. şimdi bize e-posta gönderin; johnsondamien1111@gmail.com veya bize mesaj atın +18327216709 lütfen aramayın, bize mesaj atmanızı tavsiye ederiz. insanları katılmaları için himaye etmiyoruz. Eğer ilgileniyorsanız, bizimle iletişime geçin. Ruben'den

    YanıtlaSil
  136. Good news!!! Good news!!!
    HAIL LIGHT!
    Do you want to Be WEALTHY AND POWERFUL IN LIFE? Do you want to get Rich in a little time?Do you want the world to recognize you and listen to you when you speak? do you want to be in power and control? if yes, Be a part of the world most Capable brotherhood of Wealth and Power - The Illuminati Freemason-
    If You Have Sickness or Affliction Of Any Kind Or Any Level, no matter how severe it is, Contact Us today for your liberation to health And Wholeness
    ELEVATE YOURSELF FROM POVERTY AND FREE YOURSELF FROM THE BONDAGE OF SICKNESS WITH SPIRITUAL ATTACKS
    Do not hesitate to contact us If We'll Be Of Help To YOU in any ways or at any situation you find yourself.
    Here's our contact info
    EMAIL/hangout: illuminatiinitiationtemplewa@gmail.com.
    DIRECT SMS/WhatsApp / Calls To Masonic Registry +1(760)8922577

    WARNING: only those who are interested to become a member of the church of Satan are allow to visit office or send a mail to the email address below. Do not contact if you are not interested and once you contact there is no going back. so think before contacting. BEWARE!!!

    BE SURE THAT YOUR HEART DESIRES WILL COME THROUGH BECAUSE THAT IS WHAT WE ARE HERE FOR, making your dreams and wish come to REALITY.
    HAIL LIGHT!

    YanıtlaSil
  137. Birleşik devlete ve tüm dünyaya ILLUMINATI'NİN büyük DÜZENİ'nden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurbanı olmadan. Ayrıca, kardeşliğe katılan tüm yeni üyelerimizi ağırlamak için 500.000 USD, ayrıca kendi seçtikleri ve konumları yatırımlarla birlikte bir ev ve bu hayatta ünlü olmaları için bu fırsatı da ödüyoruz.

    ILLUMINATE'A KATILAN YENİ ÜYELERE AVANTAJLAR.
    1. 500.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. 200.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev ve daha fazlası

    NOT; Illuminati kardeşliğine dünyanın her yerinden Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.

    NOT: Eğer ilgileniyorsanız lütfen e-posta adresimiz aracılığıyla bizimle iletişime geçin: illuminatibrotherhood1987@gmail.com

    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  138. BÜYÜK ILLUMINATI PARA VE GÜÇ TAPINAKINA KATILMA PROSEDÜRÜ

    Herkese merhaba
    Bir iş adamı veya kadın, politikacı, müzisyen, öğrenci, zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik kültüne katılmak ve haftada 1 milyon dolarlık anında zengin ve ücretsiz bir ev almak mı istiyorsunuz? . bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yerde ve bunun üzerine ayda 350.000 ABD Doları maaş alıyorsunuz…

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.

    1. 800.000 ABD Doları Nakit Ödül
    2. 50.000 ABD Doları değerinde süslü yeni bir rüya arabası
    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev
    Dünyanın en iyi liderleri ve dünyanın en ünlüleriyle bir aylık randevu.

    İlgileniyorsanız lütfen temsilci Jeanmard'a e-posta gönderin

    illuminati.temple1@yahoo.com


    Selamlar.

    YanıtlaSil
  139. BUGÜN BÜYÜK KARDEŞLİK ILLUMINATI'YE KATILARAK ARZU HAYATINIZI YAŞAYIN.
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    İş adamı mı kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak istiyorsun, İlluminati'ye katıl
    kardeşlik bugün ibadet ve Anında zengin toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyanın neresinde yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 500.000 ABD doları alıyorsunuz...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.
    1. 100.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    2. 500.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    Tapınağımız ABD, BAE ve Afrika'da bulunmaktadır.
    Temsilcimizle iletişime geçmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  140. DÜNYAYA DUYURU
    NOT: ILLUMINATI WHATSAPP ÜZERİNDEN İLETİŞİM YAPMAMAKTADIR,
    HİÇBİR İNSAN KADROSU YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ TALEP ETMEMEKTEDİR
    666illuminatiagent666@gmail.com

    İş adamı mısın kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak ister misin, İlluminati Kardeşliği'ne katıl
    Onurlu ve toplumda saygı duyulan bir insan olacaksın. Ve hayatın, hayatın en iyisine dönüşecek, Yeni bir üye olarak, yeni bir yaşam tarzına başlamak için büyük miktarda para ile ödüllendirileceksin ve büyüklüğün ışığı hayatının tüm günlerinde sana kalkan olacak.

    Tapınağa girmeniz için size rehberlik etmesi için tapınak temsilcisiyle iletişime geçmeden önce en az 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız 666illuminatiagent666@gmail.com

    YanıtlaSil
  141. bu yorumlar ne

    YanıtlaSil
  142. 🔺༺𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐭𝐡𝐞 𝐥𝐢𝐠𝐡𝐭༻🔺
    ★ミ🄽🄴🅆 🅆🄾🅁🄻🄳 🄾🅁🄳🄴🅁彡666★
    ILLUMINATI 666 TAPINAĞINA NASIL KATILDIM
    NOT: ILLUMINATI ÜYELERİ WHATSAPP, FACEBOOK, INSTAGRAM VB. ARACILIĞIYLA HERHANGİ BİR KİMLİK AÇIKLAMAZ
    HİÇBİR İNSAN KURBANLIĞI YOKTUR

    illuminati666worldtemple@gmail.com

    İlk başta bunun bir dolandırıcılık olduğunu düşündüm çünkü bu günlerde denemeye karar verene kadar internette gerçek insanları bulmak zor.
    Ve tüm hayatım sadece 6 günde değişti

    YENİ ÜYELER İÇİN AVANTAJLAR
    1. İstediğiniz ülkede bir ev.
    2. Yeni bir rüya arabası.
    3. Yeni bir hayata başlamak için toplam 6 milyon dolar 6.000.000$
    Ortaklarımızla iletişim kurabilmeniz için en az 18 yaşında olmanız gerekir
    E-posta: illuminati666worldtemple@gmail.com

    YanıtlaSil
  143. Bu ne anasını bir el at şuraya @sikko

    YanıtlaSil
  144. 🔺666༺𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐭𝐡𝐞 𝐥𝐢𝐠𝐡𝐭༻666🔺
    ILLUMINATI 666 TAPINAĞINA NASIL KATILDIM
    NOT: ILLUMINATI ÜYELERİ SOSYAL MEDYADA AYRICA KİMLİKLERİNİ AÇIKLAMAZLAR
    HİÇBİR İNSAN KURBANLIĞI YOKTUR

    illuminati666worldtemple@gmail.com
    İlk başta bunun bir dolandırıcılık olduğunu düşündüm çünkü bu günlerde denemeye karar verene kadar internette gerçek insanları bulmak zor.
    Ve tüm hayatım sadece 6 günde değişti

    YENİ ÜYELER İÇİN AVANTAJLAR
    *. İstediğiniz ülkede bir ev.
    *. Yeni bir rüya arabası.
    *. Yeni bir hayata başlamak için toplam 6 milyon dolar 6.000.000$
    Ortaklarımızla iletişim kurabilmeniz için en az 18 yaşında olmanız gerekir
    E-posta: illuminati666worldtemple@gmail.com

    YanıtlaSil
  145. Büyük ILLUMINATI Tarikatı'ndan birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, kaybolan hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurbanı olmadan. Ayrıca, kardeşliğe katılan tüm yeni üyelerimize hoş geldin demek ve ayrıca kendi seçtikleri ve konumdaki bir eve yatırımlarla birlikte, onlara hayatta ünlü olma fırsatı vermek için toplam 500.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE'A KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN AVANTAJLAR.
    1. 500.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. 200.000 ABD Doları değerinde yeni bir Sleek Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan rüya gibi bir ev ve çok daha fazlası

    NOT; İlluminati kardeşliğine dünyanın her yerinden katılabilirsiniz Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya vb.

    NOT: Eğer ilgileniyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin.
    e-posta:  greatilluminati94@gmail.com

    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  146. İlluminati'nin Büyük Kardeşliği'ne katılın. Sizi sonsuza kadar zengin, ünlü yapacak ve insanları kontrol etme gücüne sahip olacak bir İlluminati üyesi olmak ister misiniz? E-posta: illuminatistar6666@gmail.com
    ÜYELERE VERİLEN AVANTAJLAR VE ÖDÜLLER.
    1. 8.666.000,00 ABD Doları tutarında Nakit Ödül 2. 966.000,00 ABD Doları değerinde Yeni bir Sleek Dream CAR 3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Rüya Evi.
    4. Dünyadaki tüm Havalimanlarında V.I.P uygulaması 5. Üye olarak her ay banka hesabınıza 50.000,00 ABD Doları tutarında aylık ödeme. 6. 3 günde Işığı, parayı ve gücü görmeyi ihmal etmeyin.7. İnsan kurban etmek yok.8. Milyoner Olun, Sonsuza Kadar Zengin Olun.
    Bize katılmayı düşünüyorsanız E-posta: illuminatistar6666@gmail.com

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.