Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

16 Nisan 2011 Cumartesi

Katy Perry`nin E.T.`si Üzerine II

Merhaba taşağını yediklerim. Sanırım E.T. klibindeki olayı çözdüm gibi. Eğer okumadıysanız E.T. hakkında yazdığım bir önceki yazıyı okumanızda fayda var buna başlamadan öne.

Taşaksızlar uzun bir yazı olacak, eğer okumaya üşenirseniz en azından dişçide sıra beklerken ekonomi dergisinin resimlerine bakıyormuşcasına resimlerine bir göz atın, üşenmeyin sikerim atardamarınızı.

Youtube`a girip, dur şu klibi bi daha seyrediyim dedim. Altta bir yorum okudum, elemanın biri "Makyajı çok iyi olmuş yeeaa, ama neden arada ceylan görüntüleri giriyodu ve katy neden yarı hayvan oluyo anlamadım" gibi bi şey yazmıştı. O an kafada şimşekler çaktı benim, lan dedim, acaba dedim, yoksa dedim. Dedim birader ben yokken bizim çocuklara karışmışsınız ne ayak dedim.

Şimdi klibi seyretmemiş olanlar ve üşenenler için klibi özet geçeyim. katy ablamızın ilginç bir makyajı var, şöyle:
Ne alakaysa arada saçma sapan ceylan görüntüleri giriyor şu şekilde.
Katy Perry klibi mi seyrediyoruz National Geographic mi seyrediyoruz belli değil amına kodumun yerinde, neyse.

Sonra katy ablamız uzaylıyı öpüyor, uzaylı diriliyor falan fistan.

Ceylanın hikayesini anlatmadan önce Arrivals`tan aldığım bazı resimleri göstermek istiyorum.
Bunların sadece dekor olduğunu düşünüyorsanız sizlere bu yapının iç dizaynını da göstermek isterim.

Hadi madem hepsi dekor, o piramitin tepesindeki göz ne ayak birader derler adama. Tesadüf diye bir şey olmadığını 2500 kere söyledim burada ve bu başlığın tamamen tesadüflerle dolu olma ihtimali sıfıra yakın benim gözümde. Sıfıra yakın dedim çünkü şu an odamın camından içeri leopar atlama ihtimali dahi var matematiksel olarak, o hesap işte. Neyse.

Gelelim E.T. klibine. Fakat önce, şimdiye kadar yazdıklarımı olabildiğince hatırlamanızı rica edeceğim sizlerden. Firavunlarla, günümüz liderlerinin firavunların devamı niteliğinde olduğuyla ve eski mitolojik pagan dinlerindeki tanrıları şeytan`ı kamufle etmek için kullandıklarıyla ilgili bilgilerinizi bir hatırlamaya çalışın, zira birazdan hepsini birleştirecez.

Anuket Mısır Tanrıçasıdır ve kutsal hayvanı ceylandır. Kafasında taşıdığı tacıyla bilinir.
 
Anuket bu şekilde tasvir edilir
Yada böyle
Yada böyle

Son resme dikkat.

Katy Perry`nin klibin sonunda büründüğü hal ise böyle:

Belden aşağısına dikkat 
Lan hani konu uzaylılardı, E.T.`ydi, Alien`dı? Noluyoruz lan, neden yarı insan yarı hayvan oldu bu karı şimdi? O toynaklar falan ne iş? E.T. adı altında adamlar çatır çatır ayinlerini yapıyorlar arkadaşım, ritüellerini yerine getiriyorlar, biz de abuuu karının makyaja bak gıııııı diye seyrediyoruz.

Neyse devam ediyorum, klibin sonunda katy ablamız uzaylıya sarılıp öpüşüyor:


Tüm bunların anlamı ne? Anuket`in kelime anlamı nedir biliyor musunuz? “Lady of Embracing” veya “She Who Embraces”. Sarılan, kucaklayan kadın. Hatta size şöyle söyleyeyim, İngilizce ile Fransızca arasında inanılmaz derecede ortak kelime vardır. Bu ortak kelimelerin anlamları çoğu zaman aynı kalmakla beraber, bazen anlam kaymaları olur. Embrasser Fransızca`da sadece sarılmak anlamına gelmez. "Öpmek" anlamı da vardır. Yani daha ateşli bir sarılma belirtir, zira İngilizce'de de sarılmak fiili "hug"'dır ve Anuket için hug fiili değil de, embrace fiili kullanılıyor. Arada bir nüans olduğu açık.

Sübliminal [bilinçaltı] mesajlardan bahsettim. Bu klip cinsellik içeren sübliminal mesajlar ile dolu. Ceylan görüntülerinin girdiği sahneleri dikkatlice, durdurarak seyredin. Kasıtlı olarak saliselik görüntüler giriyor oralarda.

Çoğunu yakalamışsınızdır gerçi fakat yine de göstereyim:

(Sübliminal mesaj konusuyla ilgili arkadaşlar bu anlık görüntünün dudaktan ziyade başka bir organı çağrıştırması için koyulduğunu farkedeceklerdir. Başka bir organ ne amına koyim niye kibarlaştıysam, bildiğin am işte ehehe)

Ve daha insanda tiksinti uyandıracak bazı saliselik böcek, yeni doğmuş kanlı bebek görüntüleri de var. (tam 3:52 ve civarına dikkat)





Bu çiftleşen hayvanlar ve o görüntülerin girmesi esnasında Kanye West`în "alien sex" diye vokal yapması, tüm bu cinsellik içeren olaylar ritüelin bir parçası.

Canlar, ciğerler, anuket ile kapsamlı bilgi elde eder, araştırırsanız daha birçok benzerlik olabileceğini de görebilirsiniz. Katy Perry bu klipte Anuket`i canlandırıyor. Ceylan figürleri, belden aşağısının ceylana dönüşmesi, kafasındaki enteresan tac, öpüşme ve sarılma sahneleriyle beraber bu çok açık ve net. Klip adı altında piyasaya sürdükleri bu şey ise, başlı başına bir ritüeldir.

Önceki entry`i de okuduysanız ve bu entry`i de okuma sabrı gösterdiyseniz, birazcık düşünün. Her şeyde bu kadar tesadüf iç içe olabilir mi? Egonuzu bir dakikalığına kenara atın ve bir düşünün...

Sevgiler, saygılar, memeler.

Özet: Plan yapmayın plan tutmaz Karadeniz`de.

28 yorum:

  1. bunları okumadan önce klibi izledim.Dedim 'kesin bu şu hayvan görüntüleriyle ilgilide yazmıştır amkoyim ' nitekimde yazmışın sübliminal sikertiyorlar bizi

    YanıtlaSil
  2. ben tırsıyorum bu bilgileri okudukça :S okumadan da duramıyorum öf be.

    YanıtlaSil
  3. harbi klip şaka gibi hacı

    YanıtlaSil
  4. hacı diğer yazılarında birçoğunu okudum..ellerine saglık sıkı takipcinim bundan sonra..hepsini vakit buldukca okumaya calıscam.demin de başka bir yazına yazmıştım.lady gaganın son klibi judasa da sıkı ve uzun bi yorum bekliyorum.illaki illüminati ama senden okumak ayrı bir zevk..ellerin dert görmiiye

    YanıtlaSil
  5. bebek doğma görüntüleri filan da var dmişsiniz bi de onların resmini koyar mısınız??klibi kaç defa izledim ama göremedim amk.

    YanıtlaSil
  6. e sen farketme diye koyuyolar zaten ehehe.

    ekledim yazıya, klipte de 3:52

    her seyredişinde eğer o sırada göz kırpmıyor yada başka bir yere bakmıyorsan bu görüntüler senin bilinçaltında yer etti bile.

    belki kabuslarımıza giren bazı görüntülerin sebebi bu sübliminal mesajlardır? kim bilir...

    YanıtlaSil
  7. sikko bana da subliminal şekli yapmisin, kate perry diyimce ic dunyamda sikkolara beliriyor illuminatiden iyidir diyip tesekkürlerimi sunuyorum.

    YanıtlaSil
  8. ve bunları izleyen ben sadece 13 yaşındayım ama kendimi bildim bileli izliyorum.ama hala seviyorum katy pery,rihanna,lady gaga:(

    YanıtlaSil
  9. HACIT sende şu tesadüfle ilgili bişeyi bize dayıyon gibime gelio ama hayırlısı bakam

    YanıtlaSil
  10. kardeş msn adresin var mı?? buraya yazar mısın? seninle konuşmak istiyorum.korkma mason değilim :) ben de karagümrük çocuğuyum

    YanıtlaSil
  11. Lan götünde patinaj çektiğim.. fransızca okuyom demişin. nüans farkı yazmışsın bide, nüans zaten fark demek, ezbere yazma sikerim gaganı asdsadasdads

    YanıtlaSil
  12. panpa bide o heykeller ceylan değil köpek gibi duruyor lan ahhahaahsssd

    YanıtlaSil
  13. elim ayağım titredi abi sen insan mısın ya? dedektif gecıt. Gecenin 2sinde okudum dayanamadım yine geldim. devam et prof dinliyoruz.

    YanıtlaSil
  14. panpa yazılarının yarısını okudum. tespitler yapıyorsun ama eksik ve yanlış.

    ilk önce Mısır'daki figürler ceylan değil çakaldır. Anubis'de çakal başlıdır. kimisi it de der o onların terbiyesizliği.

    bir klip hakkında bu kadar detaylı kafa yorarsan abuk sabuk sonuçlara varırsın. hatta tanrıyı ( kimisi allah da diyor) bile ispat edebilirsin.

    bazen gerçekleri saklamazlar ortaya koyarlar fakat derinlerde aradığın zaman yanlış yerlere gidersin. o yüzden sana diyeceğim şudur ki,
    abartma. horus'dan cinlere, cinlerden ufo'lara gelirsen işin boku çıkar.

    bunları yazmadan önce en azından Mısır Mitolojisini araştırmanı tavsiye ederim.

    SETH
    (lord of destruction)

    YanıtlaSil
  15. kendini firavun ramses in karısı kraliçe nefertari nin yeni yaşamı olarak goren bi karı vardı. 50nin üzerinde estetik yaptırmış. kadın pc mühendisi sadece ve o parayı nerden kazandıgı bilinmiyor. haberi izledigimizde annem şöyle bi yorum yapmıstı ''kesin tarikatı vardır'' gülmüştüm ben de. ama ....

    YanıtlaSil
  16. Hacı fark ettim de bazı konularda dönüp dolaşıp Mısır mitolojisi ile Satanizmin arasındaki bağlantıya geliyorsun. İnternetten araştırayım dedim, garip garip satanizm sitelerine geldim amk. Hani eğer istersen onun hakkında da bi yazı yazarsan bence çohoş olur yani.
    Yanlış anlama amacım "Başka işin mi var, yaz ulan takipçin değil miyiz" emrivakisi değil, rica yani.

    YanıtlaSil
  17. Güzel tespitler. İşin garibi bunların hepsinin kullanılıyor olması, bu cinlerle, diğer varlıklarla, adına her ne derseniz deyin yer üzerinde onlardan birebir emir alan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmiyordur. İşte bu adamlar bildiğiniz dünyayı yönetiyorlar. David Icke'ın dediği gibi, çok çok güçlü adamlar bunlar, işte bunlar, piyonları aracılığıyla bütün dünyayı etkiliyorlar.

    Neyse ya, niye uzatıyorsam sikko herşeyi anlatıyor zaten :)

    YanıtlaSil
  18. yiğidi öldür hakkını yeme. şarkı kıyakmış :)

    YanıtlaSil
  19. bacaklarının öyle olmasının nedeni baphomettir resmine bakarsan anlarsın

    YanıtlaSil
  20. Dayı yeni okudum yazını da merak diyorum o 3.52 filan nasıl gördün. Böyle televizyonun dibine girip saniye saniye durdurup mu yaptın anlamadım :)

    YanıtlaSil
  21. https://www.youtube.com/watch?v=bb3QbPOneh4

    YanıtlaSil
  22. son albümünün ismi prism olarak piyasaya çıkmıştır. hatta şu an itunesfestival 2013 showunda dansçılarının göğsünde üçgen işareti vardır ve bi şarkısının bitiminde sahne üçgen şeklinde bi ışıkla aydınlatılmış katy perryde prizmaların üstüne çıkıp gözü tamamlamıştır.

    YanıtlaSil
  23. Subliminal mesajlar konusunda benim dusuncem, bunlarin hepsi bir mesaj vermek icin konulmuyor olabilir. Benim demek istedigim tabii ki bunlar tesaduf degil.
    Saliselik goruntu goz farketmiyor, ama bilincalti algiliyor. Ama gunumuz teknolojisi sayesinde ve senin gibi cok sayida kisinin nerde subliminal mesaj var diye tum filmleri, klipleri icigina cicigina analiz ettigi bir dunyada neden cok sayida subliminal mesaj var? Nasilsa ortaya cikacagi belli bir mesaj niye gizlice veriliyor. Bence bilincalti kontrolu disinda pek cok durmdaki sebep elindeki malin pazar degerini yukseltmek. Icine gizli degerler katmak, vs.. Gorunmez murekkeple yazilmis bir mektupta yazilanlar bulundugunda normal murekkeple yazilmis mektuptan daha cok ilgi uyandirir. Bunlarin amaci zaten bu. Gizli mesajlarla olusan populariteden kayanaklanan bir ilgi patlamasiyla daha cok kitlelere satis yapmak. Bu blogu okuyan kac kisi, ya da bunun gibi yazilari okuyan kac kisi, bu yazilari okuduktan sonra hic dinlemedegi kate perry nin gidip youtube dan klibini izlemistir acaba???
    Ha , akla gelen soru, neden boyle goz, Horus, Annuket gibi semboller imgeler baglantilar kullaniliyor? Ilgi cekici olduklari icin.
    Ekrana saliselik bir bostan hiyari resmi koysalar, gene belki yazilir cizilir ama bu kadar mi?

    YanıtlaSil
  24. adamlarin işi gücü şeytanla

    YanıtlaSil
  25. abi ben çok tırsıyom okurken internetede gece giriyom sigaraya çıkamaz oldum tek başıma nasıl dayanıyonuz lan

    YanıtlaSil
  26. Bahsettiğin anuketı araştırayım dedim soğuk su dağıtıcısı çıktı, sembolik hayvanı ise yalnızca gazel miş. Sembolü ceylan olan tanrı asterte ymıs. Ve cinsellik le alakalıymıs kendisi. Yanlış kaynak mı bilmiyorum. Ama anuket hakkında hicbirsey çıkmıyor.

    YanıtlaSil
  27. firavun ramses in karısı kraliçe nefertari nin yeni yaşamı olarak goren bi karı vardı. 50nin üzerinde estetik yaptırmış

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.