Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

19 Mayıs 2011 Perşembe

Lady Gaga ve Zihin Kontrolü - Volume I

Merhaba yarram.

Lady Gaga'yı, kliplerini ve şarkı sözlerini afişe etmeden önce bazı hususlara değinmem lazım ki, niçin böyle semboller kullanıp bizlere medya yoluyla mesajlar verdiklerini anlayın istiyorum ciğerler. Bu yazının ilerleyen kısımlarında göreceğiniz, o milyonlarca insana ulaşan klip ve şarkılara serpilmiş her masonik sembolün, her mesajın, hizmet ettiği bir amaç var. Yani o mesajları açıkladıktan ettikten sonra gelip de bana "iyi de salak mı bunlar, niye kullanıyolar bu sembolleri, deşifre ediyolar kendilerini" diye aynştaynlık yapmasın bazı dalyaraklar, her şeyi izah edecez. Klip ve şarkıları ise yazının son kısmında genişçe açıklayacam, o sebeple bu yazıyı sabırla sonuna kadar okuyun ki, yine her şeyin bir puzzle'ın parçaları gibi nasıl birbiriyle bağlantılı olduğunu görün kaynatasızlar. O halde lafı uzatmadan ufak ufak konuya girelim. Ama başlamadan önce buradan ezilmiş Afrika halklarına bir mesaj iletmek istiyorum: zamizamina ee ee waka waka ee ee.

Ehehe, hepiniz şunu merak ediyorsunuz dimi: "Nişin sembollerini görsel basında bu kadar fazla kullanmaya başladılar?" Şimdi gelin sığırlarımızın en çok takındığı tavır üzerinden bu durumu ele alalım.


20495. Öyle bir grup varsa bile öyle orda burda sembollerini kullanarak "bakın biz gizli bir örgütüz heeyooo swh" diye kendilerini ifşa edeceklerini düşünmüorm swh.
(dalyaraklıkta sınır tanımam swh swh, 05.05.2011 03:16)

Bak güzel kardeşim, canım ekşicim, canım entelim, amına kodumun sığırı bak bi bak. Tamam senin bu sorduğun soruları başta hepimiz sorduk kendimize, ben de çok sordum, zira çok mantıksız değil mi bu adamların sembollerini Lady Gaga'nın g.tüne yapıştırıp kendilerini deşifre ediyor oluşları? Ama sen amına kodumun önyargılı yobazı olduğun için, bizim sorduktan sonra cevabını aradığımız şeyleri sen "olmamış, vasat, saçma, geçiniz pffff" tripleriyle kesip attın. O yüzden hala bu kadar odun odun sorular soruyorsun, ama dua et ki psikopatım, hala senin gibi sığırları belki insan yapabilirim diye çabalıyorum, gel bak açıklayayım bunun nedenini.

Öncelikle şunu bir oku ama şimdi okuma özet geçecem birazdan: Zeitgeist Hakkında

Biz bu başlık altında öğrendik ki, Zeitgeist gibi "haydi gözünü aç artık" temalı yapımlar da aynı fabrikadan çıkıyor. Senin gibi sığırlar buna da komplo diyeceği için kanlı canlı ispatlar da sunduk. Emsal teşkil etsin diye dedik ki sana, bak Zeitgeist'ın ikinci filminde 1 saat boyunca "Bir Ekonomik Tetikçi'nin İtirafları" adlı kitabın reklamı yapıldı, yazarı olan CIA ajanı çıktı paso konuştu. Sonra dedik ki sana, bak sığırcım git temin et o kitabı (serinin kırmızı kapaklı ilk kitabı), önsözüne bir bak. Yazar kimlere ve ne için teşekkür etmiş bir gör dedik. Adam  "KARANLIKLAR PRENSI" Richard Perle'e yardımlarından dolayı teşekkür etmiş lan, anladın mı beyinsizim benim, seni bilinçlendirmeye çalışanların da onlar olduğunu az da olsa görebildin mi? Sen amına kodumun sığırı buna da paranoya dersin eminim, o zaman bir siktir git Richard Perle kimmiş araştır öyle komplo de, eğer bilgin yoksa da siktir ol git konuşma.

Sonra şunu da bir oku: Yeni Dünya Dini: New Age

Biz burada da gördük ki Illuminati'yi deşifre eden, sırlarını açıklayan internet sitelerini ve kaynakları yapanlar, yine kendileriymiş. Sana anasının amına kadar uzanan ispatlar da sunduk, eğer sığır değilsen anlayacaksın zaten.

Ve sana dedik ki, bilinçli olma bilinci de artık onların istedikleri bir şey.

Artık varlıklarından haberdar olmamızı istediklerini göremeyecek kadar sığır mısın yoksa tipin mi öyle gösteriyor güzel kardeşim?

Heh işte sığırcım, şimdi de sen dersin ki "ee o zaman sen neden onların istedikleri şeyi yapıyorsun?". Hayır sevgili sığır, onların istedikleri şeyi yapan David Icke gibi araştırmacılardır. Bu adamın şapka çıkarılacak tespitleri vardır, fakat sonra gider sana der ki "Bakın Hristiyanlık şu ve şu yüzden yalan, İslam'ı da zaten Illuminati yarattı.". Ateizm propagandasını bu şekilde beynine beynine verir. Sonra bizim cinlere gider reptilian der. Illuminati'nin bu okült ve mistik gücü nereden geliyor diye sorduğunda, bunun cevabını yanı başındaki kaynak olan Kuran'da aramak varken, gider Saylon galaksisinin Yarrayering gezegenindeki uzaylara bağlarsın. Uzaylıların ABD hükümetiyle işbirliği yaptığına falan da inanırsın sen salaksın çünkü. Sonra yine Icke ve onun gibi Illuminati menşeili kaynaklarda "Illuminati ailesi reptilian ırkından geliyo yeeaa, uzaylı bunlar uzaydan geliyolar" gibi şeyler söylerler, konuya meraklı ve kendini kaptırmış bir grup salak da gider buna inanır ve sığır sürüsüne yenileri eklenir.

Ve bu, hesapta gözümüzü açmamızı sağlayan kaynaklarda da, kendi elleriyle dejenere ettikleri uyduruk dinlerinin kurmaca olduklarını size ispat ederler. Geçti mi süzgeçten? Daha da açayım, Zeitgeist'ta İsa şöyle varolmamıştır, hristiyanlık şöyle yalandır felan diye uzun uzun anlatılıyor dimi? Ulan zaten değişmemiş tek ilahi kaynak olan Kuran'da hz İsa'nın değil, başka bir şahsın çarmıha gerildiği söyleniyor. Hristiyanlık ve özellikle katolik mezhebi, bu yahudilerin elinde şekillendi, incili bile adamlar kendileri yazdı. Şimdi hristiyanların yarısı hz İsa'yı tanrı sanıyor, diğer yarısı da tanrının oğlu sanıyor. Sonra Zeitgeist'ta "bunlar yalan loooo kilise sizi yedi olm" deyince elekriği yeniden keşfetmiş oldular dimi? Kafanıza sıçayım.

İslam'a ise ya Zeitgeist ve David Icke'in yaptığı gibi çok fazla değinmiyor, hristiyanlık üzerinden dem vurup "o yalansa aha bu da yalan" düz mantığıyla İslam'ı eliyorlar, ya da bir bütün olarak okunması gereken Kuran'ın içerisinden ayet cımbızlayıp "aha bakın müslüman olmayanları öldürün diyo, teröristlerin dini bu" diye propaganda yapıyorlar. E be dalyarak, o ayetin geçtiği sureyi sen bir okusana, aslında okduğunu biliyorum da, götün yerse diğer ayetleri de göstersene. Nefs-i müdafahadan mı bahsediliyor, teröristlikten mi görelim bakalım. Tabi siz alıştınız "size tokat atana öbür yanağınızı dönderin hihihi" prensibiyle uysal koyun yetiştirmeye, şimdi Kuran'daki nefs-i müdafaha ve hak arama mantığı işinize gelmiyor dimi? Gavatlar sizi.

Demem o ki, sana ilahi dinleri de, cinleri de, sihir ve büyüyü de "olması imkânsız" şeylermiş gibi kabul ettirirler, "bunlar gerici ve gelenekçi cahil düşüncelerdir" bilincini verirler beynine. Yalan mı lan amcık ağızlı? Sen değil misin İslam hakkında azcık olumlu konuşan birine yobaz yaftası yapıştıran? Sen değil misin dedenin yanında "Allah", Burcu ve Selin'in yanında "tanrı" diye konuşan materyalist dalyarak? Gider sinek gözlü yeşil uzaylılara inanırsın, sonra da Allah'ın kutsal kitabında varlıkları belirtilen cinlere inananlara yobaz dersin. Be hey amına kodumun çocuğu iyi dinle beni.

Rothschild ve yapılanması son yıllarda artık kendilerini alenen ifşa ediyor, tabi bilinçli bir şekilde. Yani anlayacağın kontrollü bir şekilde deşifre oluyorlar bu yanıltıcı ve yalancı rehberleri kullanarak. He söyledikleri her şey yanlış demiyorum, hatta çoğu şey doğrudur Zeitgeist'ta anlatılan. Fakat bu blog'un kaşarlanmış okuyucuları bu adamların "1 yalana inandırmak için 99 doğru anlat" stratejisiyle nasıl doğru ve yanlış bilgileri harmanlayarak piyasaya sunduklarını bilirler.

He bak şimdi de dersin ki "bunları siz korkun diye yapıyorlar, korku politikası bunlar, aslında Illuminati yok, siz varmış sanın diye yapıyorlar."

Gel beraber bu kafa yapısındaki gerizekalılığı beraber inceleyelim. Türkçe'de gizli özne vardır bilirsin dimi, "Geldim" dersen o cümlenin başında aslında "ben" vardır ama cümle içinde kullanılmaz. Şimdi gel senin bu salak fikrini bu bilgiler ışığında irdeleyelim.

"ONLAR bunları siz korkun diye yapıyorlar, korku politikası bunlar, aslında Illuminati yok, ONLAR siz varmış sanın diye yapıyorlar."

Bak diyelim ki senin teorin doğru, eyvallah Illuminati yok, tamam. Ama o zaman onların var olduğunu düşünmemizi isteyen bu kişiler kimler? Bu korku politikasını uygulayan kim? ONLAR dediğin kim be hey döl israfı, bunu açıkla kim? 1 doların arkasına piramiti ve Horus'un gözünü koyanlar, Federal Rezerv'i kuranlar, CFR ve Bilderberg'i teşkilatlandıranlar kim? Daha önce de dedim, bu adamlar belki Illuminati değiller, belki de isimleri Siklüminati'dir, ama ne önemi var ulan bunun be hey orospu çocuğu? Sonuç olarak bu tezgahı yöneten birileri yok mu?

Ve artık durum öyle bir hal aldı ki, gittikçe daha fazla gözümüze sokuyorlar varlıklarını. Onların var olduklarını bilmemizi istiyorlar artık.

Canını  yediklerim biliyorum "Tanrı varken neden Şeytan'a tapıyorlar" sorusunun cevabını arıyorsunuz siz de. "Bizim bilmediğimiz neyi biliyor bu adamlar?" diyorsunuz kendi kendinize.

Babil ve Mısır medeniyetlerinden süregelen okült bilgileri büyük bir gizlilikle günümüze kadar aktarmayı başardı bu herifler. O da şu şekilde oldu, Mısır'a tek tanrı inancı geldiğinde firavun hanedanından kaçabilenleri siktir olup Avrupa'ya kaçtılar. Aradan uzuuuun yıllar geçti, 1. Haçlı Seferleri sırasında Tapınak Şovalyeleri, Hz Süleyman'ın tapınağından Kabala'yı aldılar. O mirasa bu şekilde kondular. Aradan birkaç yüzyıl geçti, içinde Papa'nın da bulunduğu, öğrenmenin size bir bok kazandırmayacağı sikimsonik siyasi sebeplerden dolayı Tapınak Şovalyeleri aforoz edildi. Bir kısmı idam edildi, bir kısmı İskoçya ve Malta'ya firar etti ki o İskoçya'ya kaçanları yıllar sonra Illuminati'yi kuracak olanların atalarıdır.

Şimdi sen bana diyorsun ki "iyi de neden satanizmi seçtiler?", dur işte amına koduğum anlatıyoruz, fakat şunu unutma ki bunun sebebini onlardan iyi bilen olamaz. Zira bu adamların Kabalistik öğreti sayesinde neler keşfettiğini biliyor olsaydım şu an Kızıldeniz'i ortadan ikiye ayırmakla meşgul olurdum. Sana hayatın anlamını nasıl açıklayabilirim dalyarak? Beraber çözmeye çalışıyoruz işte. Şimdi gelip bana "eöehöehe bak cevap veremiyo sıçtı eöhhe swh swh" aynştaynlığı yapacaksın güzel kardeşim biliyorum ama ben de diyorum ki sana işte bu topluluğun hala "gizli" bir örgüt olarak adlandırılmasının sebebi de tam olarak bu. İşte tam da bu yüzden onlara okült topluluk diyoruz. Yoksa 11 eylül terör saldırısıymış, Vietnam Savaşı'ymış, Hitler'miş, bunun gibi siyasi mevzuların aslını öğrenmek artık marifet değil zaten (en azından öğrenmek isteyen, sığır olmayan ulaşabiliyor bu bilgilere).

Her neyse, bilmediğimiz önemli şeylerin farkına varan bu okült grup, tanrı olarak Lucifer'e inanıyor güzel kardeşim benim. Neden satanizm? Neden luciferianism? Neden mizah?

İsrailiyyatta ve Yezidilik'te değişik bir Şeytan inancı var. Bazıları Şeytan'ın, insan önünde secde etmeyi redderek isyan etmesi karşılığında, Tanrı'nın Dünya'yı ona verdiğine ve Şeytan'ın bu asil davranışını bu şekilde ödüllendirdiğine inanıyorlar. Bu inanışa göre kendileri de çizdikleri bu asil yol sebebiyle ödüllendirilecekler. Kimisi de, başlangıçta Lucifer ve Tanrı'nın eşit olduğuna, Lucifer'ın da Tanrı'dan bir farkı olmadığına ve kendilerine hayat verenin Lucifer (İblis) olduğuna inanmaktalar. Evliliklerini aile ve akrabalar arasında tutan, genetiklerini ve sırlarını bu şekilde uzun yıllardır koruyan Rothschild ve Rockefeller aileleri gibi, İngiliz Kraliyet Ailesi'nde de yaygındı bir zamanlar bu tür evlilikler. Ayrıca bunlar tüm mal varlıklarını üye oldukları tarikate bağışlarlar ki, çocuklarının onlara zıt gitmeye götü yemesin, onlar da kendilerinin çizdiği yoldan gitsinler. Ayrıca bu yaptıkları ayin ve ritüellerde inanılmaz bir doyum ve tatmine ulaştıkları, bu ayinlerin onlar için adeta bağımlılık yapan bir uyuşturucu haline geldiği de söyleniyor. Doğruluk payı olduğunu da düşünüyorum zira ayinleri cinselliğin her türlüsüyle iç içe.

Peki neden kendilerini deşifre ediyorlar yada deşifre edenlere göz yumuyorlar? Tabi önceki yıllarda durum farklıydı, 90'lı yıllardan sonra bu bilinçli şekilde deşifre olma politikasını uygulamaya başladılar. Kişisel tahmin ve gözlemim, 11 Eylül 1990'da ABD başkanı George Bush'un tüm dünyaya Yeni Dünya Düzeni'ni resmen duyurmasıyla beraber bu politikaya hız verdikleri yönünde. Zira önceki yıllarda kendilerini deşifre eden araştırmacı John Todd örneği var elimizde. 1980'li yıllarda tecavüz suçundan 30 yıl ağır hapse mahkum edildi ve sonra öldürüldü. Ve tek örnek o değil tabi ki, bunun gibi yaptırımlarla karşılaşan ya da şaibeli şekilde hayatını kaybeden araştırmacılar, siyasetçiler, hep oldu. ABD'nin mason olmayan iki başkanı Abraham Lincoln ve J. F. Kennedy suikaste kurban gittiler ki özellikle Kennedy, yapmış olduğu son basın toplantısında adamlara resmen meydan okudu, gizli örgütlerin devletin her tarafına sızmış olduğunu ve hayatta olduğu sürece bu yapılanmanın karşısında olacağını bildirdi. Çok kısa bir süre sonra da öldürüldü. Yine bu şekilde insanları uyandırmaya teşvik eden Martin Luther King Jr, Malcolm X ve hatta Bob Marley gibi halk tarafından gerçek anlamda sevilen kişiler genç yaşlarında katledildiler. Tıpkı Kurt Cobain gibi....

Fakat şimdiki koşullar bunu yapmalarını engelliyor, mecburen esnek bir politika izliyorlar ki bu aslında tamamen gizliliklerini korumak adına. Zira 90'lı yıllardan itibaren televizyonun ve televizyon kanallarının tam anlamıyla yaygınlaşmış olması (her ne kadar medya sektörü ellerinde de olsa tamamına hükmedemezler) ve internet'in de kaçınılmaz bir şekilde yaygınlaşacağı gerçeğinin farkında olmaları, onları bu politikaya yöneltti. Onların her zaman korktukları 2 şey olmuştur; birincisi Allah (tek ve benzersiz bir yaratıcı, istersen adına God de yani çok da sikime) inancı ve bu inanca ait kutsal manevi öğeler (dualar, ibadetler). İkincisi ise sistemin orospu çocukluğunu farkedebilmiş, özgür ve uyanık zihinler. Bu ikisinden akılları çıkıyor işte. Sizce bu Dan Brown'ı, David Icke'i, şunu bunu öldürseler ikinci korktukları şeye hız vermiş olmazlar mı? İnsanlar "n'oluyo lan" demez mi? Her Illuminati konulu kitap yazan, her film çeken öldürülseydi bugüne kadar, insanlar yavaş yavaş uyanmaya başlamaz mıydı?

Toparlayacak olursak, Illuminati artık gerek değişen dünya koşulları sebebiyle, gerekse artık kendinden son derece emin olacak kadar ipleri eline aldığı için, varlığının bilinmesini istiyor ki istersen bunun adına korku politikası de, ne dersen de, sonuç olarak adamlar biz burdayız diye bas bas bağırıyorlar. Zeitgiest da, MTV klip ve şarkıları da, Hollywood filmleri de işaretler sunuyorsa bize, bu onlar böyle istedikleri için.

Deşifre olarak deşifre olmama. Yöntem bu, allright?

Ve artık "biz burdayız" demek isteyen bu topluluk, sizce Dan Brown'a, David Icke'a düşman falan mıdır? Ehehe, ekmeklerine yağ sürüyorlar olum, durum bundan ibaret.

E zaten şimdi kendilerini deşifre ediyolar da n'oluyo peki? Hiç bi sikim olmuyor gördüğünüz gibi.

Sığırlar sağolsun, neyse.

Katy Perry, Kanye West, Rihanna, Jay-Z, Beyonce ve daha birçoğu, onlarcası, belki de yüzlercesi propaganda aracı olarak Illuminati tarafından kullanılıyor, hem de adeta bağırıyorlar artık. Rihanna ile hele işin bokunu çıkardılar ve insanlar hala "komplo teorisi bunlar yeeaa" triplerine giriyor ya buna deliriyorum işte. Az evvel zikrettiğim isimlerin ve daha isimlerini söylesem "hadi lan yok artık" diyeceğiniz birçok grubun fotoğrafları, klip görüntüleri var masonik ve luciferian sembollerle iç içe olan. Emsal teşkil etsin deyu Rihanna'nın Rude Boy klibine bi bakak mı panpa?

Horus'un her şeyi gören gözü ve satanist pentagramı

6 köşeli siyonist yıldızı
Piramit ve taçlı aslan. Aslanın manasını da açıklayacam ilerde.

Dikkatli bakın, turuncu arka fon bir piramit, tepesinde ise göz var.

Bu da yine Rihanna'nın S&M klibi. Arkada geçen yazılar şunlar "Princess of Illuminati" ve "Rihanna the goat.". Goat'ın (keçi) artık Baphomet olduğunu bilmeyen varsa derhal sktir olsun gitsin zaten.

Sadece bu popçular değil, sevdiğiniz birçok grup da bu işin içerisinde. Şimdi söyleyince bazılarını kabul etmeyeceksiniz ama gerçekler acıdır bebeğim. Hazır mısın deluğanlu? Veriyorum kırmızı hapı?

Ashtar Command denen spritüalist masonik kökenli grubu hatırlamışsınızdır. Gökkuşağı ise başka boyutlarla iletişimi temsil ediyor.

Bu ise Pink Floyd - Dark Side of the Moon albüm kapağı

1 ay sonra burada vereceği konser için yüzlerce lira bayıldığınız Iron Maiden'ın Powerslave albüm kapağı. Kimlere para kazandırdığınızı biliyor musunuz?

Buraya dikkat. Pearl Jam - No Code albümünün ön yüzü. "Aha göz var orda abuu" diye celallenme evladım, n'olmuş 1 tane göz varsa? Ciddiyim bak, böyle salak salak şeyleri paranoya ile büyütüyorsunuz ya, insanlar bu saçmaladıklarınız yüzünden, anlattığınız doğrulara da itimat göstermiyor. Her şeye paranoyak yaklaşmayın, az relax. Neyse devam ediyoruz bu albümden.

Sayfaları birleştirince ne çıktı bak. Heh işte şimdi sana komplocu diyen o dalyarağa "komplo sensin teorisi de götüne girsin" diyebilirsin.


Led Zeppelin'in 4 grup elemanını tasvir eden 4 masonik sembol. Ayrıca gitarist Jimmy Page'in milyon dolarlar bayılarak Aleister Crowley'in eşyalarını topladığını, böyle bir koleksiyonunun olduğunu, yunusların memeli hayvan olduğunu bilyor muydunuz? Aleister Crowley kim diye soran olursa onun eşgalini sikerim yeter artık.

Welcome to the real life Neo.

Nasıl farkedilmedi bunlar bugüne kadar, neden kimse tepki göstermedi vs vs...Kendinize bunun gibi nasıl ve neden ile başlayan sorular soruyorsanız bırakın sormayın, açıklayayım neden olduğunu. Goldfrapp grubunu sever misiniz? Vardır sevenleri, Massive Attack'tan sonra en iyi sevişme müziğini bunlar yapıyo ehehe. Şimdi Goldfrapp'ın Alive klibine şöyle bi bakalım.





Açıklamaya gerek yok sanırım. Klip baştan sona böyle, "Yuh .mına koyim iyice abartmışlar" diyosunuz dimi? Youtube'da binlerce "like" alan bu klibin okuyucu yorumlarına baktım, bir Allah'ın kulu mu çıkıp "hacı n'oluyo burda" demez arkadaş? Eh hadi hakkını yemiyim, bir kişi de olsa Illuminati muhabbeti açan olmuş, evet bir kişi. Ve onu da kimse siklemediği gibi, sikleyen tek kişi onun için şöyle demiş:



"that guy talking about illuminati stuff is an idiot." 

Meali: "şu illuminati zırvalığı hakkında konuşan adam salağın teki."

Salağın teki...

Hmppppppffffffssssssss...

Bi dakika sigaram bitsin.
Ellerim titriyo bi sn... Tamam iyiyim.

E BE ORRRRRROSPU ÇOCUĞU...

Beyninde nöron var mı lan senin? Nasıl bir dalyaraksın olum sen? Ne sikim biliyorsun konu hakkında, Rockefeller hakkında, Rothschild hakkında, siyonist yapılanma hakkında? Ne sik biliyorsun da böyle ahkâm kesiyorsun amına koduğumun sığırı? Ekşi sözlüğün Chicago şubesi misin e be dalyarak? E be amın oğlu? E be amına koduğumun sığırı.

Olum sonra gelip bana "hacı çok küfürlü yazıyosun yeeaa" demeyin, şimdi şu yorumu yapan insan evladını "orospu çocuğu"ndan daha güzel tanımlayacak bir kelime grubu olabilir mi? Göte göt deriz biz arkadaş, işine geliyorsa.

İşte hiçbir bok bilmemesine rağmen bir sike dermanmış gibi size tepeden bakarak "saçmalama yeeaa, yok öyle şeyler" diyen bu CAHİL ve YOBAZ zihniyet yüzünden böyle elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz, anca böyle blog köşelerinde kolpa devrimcilik yapıyoruz.

Bakın, çok ciddiyim... Bizim olmazsa çocuklarımızın, onların da olmazsa torunlarımızın sonu Illuminati'den olmayacak. Bu elini taşın altına sokamayan ve kendini zeki sanan, entel geçinen fakat yobazın önde gideni olan orospu çocukları yüzünden gelecek başımıza ne gelecekse. Sistemin kölesi olmuş fakat keyfi azcık yerinde diye kendini "özgür" sanan bu dalyaraklar öyle savunuyorlar ki sistemi, sistemin sahiplerine yapacak bir iş kalmıyor bile. Kraldan çok kralcı olan orospu çocukları sizi. Tamam sakinim.
.
Neyse bu konuyla ilgili son olarak bir ekleme daha yapayım. Bu sembolleri sübliminal mesaj yoluyla da kliplere ve filmlere bolca koyuyorlar. Siz o an algılamasanız da, 0.1 saniyelik bir görüntü giriyor araya ve bilinçaltınızda yer ediniyor. "Bi piramit gördüm diye psikolojim mi bozulacak yeeaa?", hayır tabi ki, fakat sen farkında olmadan hangi vahşi luciferian sembolleri ve imgeleri sana nasıl yedirdiklerini bir bilsen... Gördük ve görecez de, part 2'ye saklıyorum kendimi ananızı sikecem.

Evet kafanızdaki sorulara bir nebze de olsa yanıt bulduğunuza inanıyorum. "Böyle gizli bi örgüt olsa bu kadar kendini belli etmez kiiiieee ehoheo swh swh" ayştayncıklarının da o kıt beynine 2-3 şey girmiştr umarım. Birbiriyle ters orantılı zeka ve egonuzu sikeyim sizin, ego sizin neyinize ulan sığır sürüsü, oturduğunuz yerden ahkâm kesmek dışında ne sikime derman olmuşsunuz siz bu hayatta?

Artık kendilerini afişe etmek adına kullandıkları, son günlerdeki en etkili silahları Lady Gaga'ya geçebiliriz heralde.

2008 yılına kadar Lady Gaga diye birinden zerre haberimiz yoktu, bir anda fırladı ortaya bu karı. Üstelik ormanda 10 Kibariye'nin annesi gudubetliğinde olmasına rağmen çok kısa bir sürede neredeyse dünyanın en popüler şarkıcısı oldu. İyi de neden bu kadın? Neden Lady Gaga? Illuminati'nin 1 numaralı oyuncağı olmasının bu konuyla bir alakası olabilir mi ki? Yok canıııım, kızcağız bileğinin hakkıyla geldi oralara. Zaten çok güzel bir hatun, Allah sahibine bağışlasın. Gagacm çk gzl çkmşsn cnm bnmm yaa şu gzlliğe bk :):):) Ayrıca kendisi çok yönlü bir kişilik, şarkı sözleri yazıyo, besteliyo, börek açıyo, ohooo. Neyse, bu Lady Gaga karısını kıçındaki dona kadar ifşa edecem zaten, ama önce kameralarımızı İstanbul gecelerine çeviriyoruz, ehehe şaka lan.

Gerekli eğitimi aldıktan sonra Gaga kadar iyi dansedebilen, şarkı söyleyebilen onbinlerce insan çıkar. Bak o Just Dance ve Pokerface şarkılarını babaanneme verelim, 2 yılda süperstar olmazsa şerefsizim.

Sizce Madonna'nın sesi çok mu güzeldi? Britney Spears'ın sesi 2,5 oktav mıydı? Olayı ne abicim bunların, neden milyon dolar kazanıyor bunlar? Deha olarak doğmuş sanatçı kumaşlı adamlar kazansın zaten onlara hiçbi lafım yok, ama o paraları böyle tipler ya da Justin Bieber kazanıyorsa işte orada dellenirim ben. Vasatın biraz üstü yeteneği ile bu şekilde televizyonlara çıkıp paranın amına koyan overrated tipleri gördükçe, Tülin'den sktiri yemiş Caner dili yaparak tükürükler saçıyorum lan etrafa.

Hele hele şu hepsinin sesi birbirine benzeyen zenci rapçiler nasıl ve neye göre ünlü oluyor zerre anlamıyorum. Eminem dışında alayınız birbirinize benziyorsunuz mına koyim, siktiğiniz karıları anlatıyorsunuz lan şarkı sözlerinde, ne espriniz var sizin? "Madem zenciyim ve rapçiyim öyleyse bu klibimde kapşon takıp hayatın kadın ve seksten ibaret olduğunu vurgulamalı, ayrıca çeşitli el kol hareketleri yapmalıyım." prensibi ile çalışıyorsunuz anasını satayım. Lil Wayne'e bakıyorum mesela, lan diyorum bu herif ne? N'apıyo ekstradan? Neden bu adama yapılmış bu klip, neden bunu seyrediyorum ben? Çıkıyo çekidaut muda fuka fakin niggaz diye konuşuyo, bak şarkı söylüyo da demiyorum, böyle konuşuyo, klipte de birtakım zenci zenci hareketler yapıyo ve bu işten milyon dolarlar kazanıyo. Hay amına kodumun dünyasına bak sen hele ya. He bu arada normalde Lil Wayne falan seyretmem olum lan, cümle akışı bozulmasın diye öyle yazdım, yoksa Led Floyd, Pink Zeppelin felan dinliyorum, rock'çıyım yani rüüüüüüüüööööööhhhhhhh.

Zaten Lil Wayne acayip ya, hani bu adamın bu kadar ünlü olması bile Allah'ın varlığının bir ispatı lan bence. Bir de Süper Baba'daki Alim malı Galatasaray Lisesi'ni kazanmıştı ya, ha bak o da Allah'ın varlığının ispatı işte. Bi de dikkat ettiyseniz 50 Cent ilk başlarda Eminem'in kliplerinde felan gözüküyordu ufaktan, konserlerde Eminem'in yanında dolaşıyordu, zira bu yeteneksiz herifleri ancak Kalgon'un yanına bantlanmış limonlu Cif gibi pazarlayabilirler, tek başlarına olsalar kim alır ki (he evet Umut Sarıkaya, aferin aynştayn). Lil Wayne yazın Youtube'a, her şarkısında "feat" yazıyor adamın, hep ünlü bikaç isme yamanıp onlarla yaptığı düetler var.. Bu adam beni ortaokul biyoloji derslerime götürüyor lan.

Kommensalizm, ekolojide iki organizmanın kurduğu ortak yaşamda, bir canlının yarar sağladığı diğerininse bu ortaklıktan etkilenmediği yaşam türüdür.

Aha bak Lil Wayne'i anlatıyor, adam yaşamak için konak bir canlıya ihtiyaç duyan parazit gibi bi şey anasını satayım ya.

Neyse, şimdi neden bu kadar itin götüne sokuyorsun bu şarkıcıları diye soracak olursanız eğer, bu duruma bugüne kadar kıllanmadıysanız, şimdi siz de benim kadar kıllanın istiyorum. Olay ne biliyor musun abicim, seçiyorlar birini, aha bu olur diyorlar, zihin kontrolü altına alarak oyun hamuru gibi istedikleri şekli veriyorlar, sonra da atıyorlar piyasaya. Ya da hali hazırda kendi aralarından olanları üne kavuşturuyorlar, film dünyasında da, müzik dünyasında da böyle. Hollywood da, Mtv de tamamen ellerinde, zira medyanın beyin yıkama ve zihin kontrolü için ne kadar etkili bir silah olduğunun farkındalar, hem de senden benden çok daha fazla farkındalar. Hepinize kitlesel hipnoz uyguluyorlar lan. Ahlak değerlerimiz günden güne değişmiyor mu? Al sana zihin kontrolü işte. Rihanna Rude Boy klibinde götünü zencinin alete dayayıp "seninki kalkıyo mu" diye şarkı söyleyince bunu normal karşılamıyor muyuz? Aha sana kitlesel hipnoz. Neyse işte, dönelim biz Gaga'ya...

Lady Gaga şu günlerdeki en favori kızları. 25 yaşında, ismi de Stefani bu karının, en sevdiği dizi ise Kurtlar Vadisi'ymiş, ama böyle şeyler anlatmayacam ben tabi. İlgilendiğimiz konu başka. 2 yılda, tam 2 yılda dünyanın en popüler sanatçısı oldu Lady Gaga, itirazı olan?

2 yılda nasıl mümkün olabilir böyle bir şey? Madonna ve Michael Jackson gibi dönemlerinin bir numarası olan şarkıcıların bile background'ı çok uzun yıllara yayılıyorken, Lady Gaga nasıl bu kadar kısa sürede bunu başarabildi?

Lady Gaga'yı yaratanlar, önceki yıldızları Michael Jackson (kaçtı kurtardı kendini onların elinden, ölümü de bundan oldu) ve Britney Spears (delirmişti bu karı bi ara hatırlayın) gibi vakalardan gerekli dersleri almış olmalılar ki bu sefer birkaç yılda yarattılar 1 numaralı isimlerini.

Lady Gaga iyi bir şarkıcı ve dansçı olması dışında, diğer hangi vasıf ve sıfatlar ile atıldı ortaya?

- Söz yazarı
- Eşcinsellerin amansız savunucusu
- Feminist

Şarkı sözlerinin yazar kadrosunda muhakkak Lady Gaga da vardır, genelde şarkıları 2 veya daha fazla kişi tarafından yazılır ve biri de Lady Gaga olur... mu acaba? Karagümrük çocuğu olduğum için belgelerle konuşuyorum, ilk albümü The Fame'e bir bakalım şimdi.


He he oldu, hepsini bu yazdı tabi. Pokerface, Just Dance, Bad Romance, Alejandro ve bu yazının devamında da her bokunu öğreneceğimiz Judas şarkılarının yazarı tek bir isimdir, RedOne takma adlı Nadir Khayat deyu Faslı bi eleman. Lady Gaga'nın tüm olayı bu adam yani, peki iyi de daha ilk albümünde bu kadın nasıl alabildi Pokerface ve Just Dance gibi hit olacağı 300 km'den belli parçaları? Kim finansman sağladı?

"Olum bizde bile ne mankenler albüm yapıyo la, olabilir yani." dersen, iyi de güzelim aynı şey değil ki bu derim. Kıçı kırık Türk mankeninin sabun köpüğü şöhreti ile Lady Gaga'nınki bir mi?

Bakın Amerikalı yazar Camille Paglia ne demiş kendisi için: “Lady Gaga’nın geçmişteki başarılı müzisyenlere bakılarak dikkatle inşa edilmiş yapay bir imajı var. Kamusal alandaki her hareketi önceden bir senaryo gibi yazılmış."

Her hareketi önceden bir senaryo gibi yazılmış... Ben bu tespitin önünde saygıyla eğilirim. 

Lady Gaga'nın Allah affetsin de böylesine çirkin bi karı olması ve hakkında travesti söylentileri çıkması da tabii ki bu senaryonun bir parçasıydı.

Kasıklarında da ters haç var, öeh.




Bu görüntülerin hepsi Alejandro klibinden. Bu klibi 8-10 yaşlarındaki çocuğunuza seyrettirir misiniz? Hele bir de erkekse... Nasıl etkileneceğini, bilinçaltına nelerin işleneceğini tahmin bile edemezsiniz, çocuk aklı senden benden çok farklı çalışır. Eşcinsellik propagandasını Lady Gaga yoluyla baya bir abarttılar yani, bir de kendisini eşcinsellerin savunucusu olarak adlandırmıyor mu, ay kıyamam hümanistim benim.

Ve bu propagandayı çoğu klibinde, röportajlarında ısrarla yapıyor. Her fırsatta homoseksüellerin haklarından bahsediyor. Eşcinsel Amerikan askerlerinin haklarını savunuyorum diyor. 2009 MTV Müzik Ödülleri Töreni'nde ödülünü Eminem'in elinden aldıktan sonra ne diye seslendi? "Tanrı ve eşcinseller için." Buram buram yapmacık hümanistlik kokan bir eşcinsel propagandası.

Telephone klibinden
 Street Fighter'dan tanıdığımız Blanka, ehehe tövbe yarabbi. Çözemedim ben kadın mı erkek mi bu.


Lady Gaga'ya istiklal marşı okutturuyo burda

Pokerface

İleride çok daha detaylı anlatacağım Judas klibinden bir sahne bu da bakın. İsa ve Judas'ın beraber oluşturdukları kalp şeklini farketmişsinizdir heralde ve klibin tam o sahnesinde de "i wanna love you" diye bir cümle geçiyor ki aradaki aşk iyice vurgulansın, gençlerin bilinçaltına kazınsın. Bu görüntü 4-5 saniye sürüyor.

Jesus ve Judas

Neden isterler peki homoseksüelliğin yaygınlaşmasını? Bill Gates'in dünya popülasyonu hakkındaki fikirlerini hatırlatayım isterseniz ki videosu da burada: "Nüfusu aşılarla %10-15 azaltabiliriz".

Anladınız mı ne içinmiş tüm bu homoseksüellik propagandası. Nüfus artış hızını azaltmak ve dejenere bir toplum yaratmak için...  Bu dünyanın zevk ve tatmin duyguları üzerine kurulu bir dünya olduğunu sanmanız ve o doğrultuda maddi zevklerin kölesi olmuş bir tüketim canavarı olmanız için ... Hayır, bu dünyanın zevk üzerine kurulu olmasının imkânı yok, sadece ahiretten bahsetmiyorum, ahiret inancı olmayan bir insan da bu dediğime katılacaktır. Zira insan denen yaratığın bu dünyada tam anlamıyla tatmin olması mümkün olsaydı sürekli daha fazlasını ister miydi? Kim maaşına zam yapılsın istemez? Kim daha güzel bir kadınla beraber olmak istemez? Kim telefonunun bir üst modeline sahip olmak istemez? Sonu yok arkadaşım lan bunun, sürekli daha fazlasını isteyeceksin bu dünyada sen, zira yaradılışın ve bu dünyanın doğası böyle. Senin taptığın o, hayatı seks, drug, para dolu milyoner yıldızlar neden bir bar tuvaletinde overdose ile intihar ediyorlar? Madem ne kadar fazla tüketirsen o kadar fazla tatmin olacağını düşünüyorsun, o zaman bunu ne ile açıklarsın?

Ayrıca eskiden Britney'in Toxic klibi çıktığında salyalarımız aka aka seyrederdik, koca bir jenerasyonun ergenliği Britney klipleri seyrederek geçti lan. E şimdi bakıyorsun Gaga'ya, kadın sadece Havva gibi vajinayı örtüyor bir bantla, onla bunla gruplar halinde yiyişiyor kliplerinde ama bugüne kadar "uff Gaga'nın kâseye bak bee" muhabbeti çeviren bir insan evladı oldu mu aranızda? Olduysa da zaten Allah onun belasını versin. Böyle gudubet, homoseksüel yaftalı bir süperstar yaratmış olmaları ve kliplerinin cinselliği iğrençleştirecek kadar abartıyor olması normal mi sizce? Altta telephone'dan bir görüntü var, Allah'ını seversen bu nasıl imaj? Hangi kadının kaşları kalemle bu kadar Fatih Kısaparmak kaşı olacak kadar kalınlaştırılır? Kasten "çirkin" bir "kadın" popstar yaratmaya çalıştıkları belli değil mi?

Neyse, o kadar hümanist ki bu kızcağız, homoseksüellerin savunucusu olduğu gibi bir de feminist. He aslanıma, he sevgi pıtırcığıma. Zaten sürekli insanları ayıran konuları gündemde tutuyorlar ve bunu medyanın HER dalında yapıyorlar. Dil, din, cinsiyet, siyasi görüş, ırk ve bunun gibi onlarca kavramı, onlarca ideolojiyi sırf bizi birbirimizden ayırmak için kullanıyorlar ve biz de yiyoruz!

Bundan önce de Madonna feministti hatırlarsanız, Madonna artık menapoz teyze çağına girdiği için ondan boşalan feminist kahramanlık rolünü Gaga'ya vermişler belli ki. Gaga'nın da kendisine Madonna'yı örnek aldığını her fırsatta dile getirdiğini biliyoruz.

Şimdi buraya kadar iyiydi hoştu, fakat artık olayın derinlemesine inecez biraz. Daha önce çeşitli seferlerde Jay-Z olsun, Katy Perry olsun, bunların Şeytan'la anlaşma yaptıklarını ve ruhlarını sattıkların, bunu da bazı röportajlarda, konserlerde veya amatör kamerayla çekilmiş görüntülerinde itiraf ettiklerini görmüştük.

Michael Jackson ve MTV yıldızları ve Katy Perry`nin E.T.`si Üzerine I yazılarında bunları zaten anlattığım için tekrar tekrar papağanlık yapmak istemiyorum. Amına koyim ben de Kavak Yelleri gibi oldum, bi önceki bölümü kaçırınca konuyu anlayamıyosun ehehe.

Neden ruhlarını şeytana satıyor oluşlarını şarkılarında, kliplerinde dışa vuruyorlar? "Ruhunu Şeytan'a satmak"tan kasıt ne, sadece mecazi bir deyiş mi? İyi dinle evladım, kulak ver önemli bura.

Bakın burası çok karışık, size gerekli dökümanları da veririm olayın bilimsel izahı için ama CIA ofisinde çalışmak gibi bir hayaliniz yoksa işin bu teknik kısmını öğrenmek pek bi sikinize yaramaz. Ben size özet geçecem ama manyaksanız şunlara da bakarsınız, bazıları İngilizce gerektirir: bu forumdan (ing), wikipedia'dan (ing) ve Dr. Ümit Sayın'ın makalesinden faydalanabilirsiniz. Wikipedia'dan orijinal dosya kayıtlarıa da ulaşabiliyosunuz.

Evet gelelim sadede. CIA'in 1950'lerden 1970'lere kadar sürdürdüğü MKULTRA Projesi ile insan beynini ele geçirmeyi, daha doğrusu zihin kontrolü altında tutmayı başardılar. Kobay olarak da çeşitli mesleklerden rastgele insanları kullandılar, fakat kobaylarda görülen semptomlar ve hatta intihara kadar varan ağır sonuçları neticesinde proje 70'li yıllarda durdurulur ve halka bu projeye ait tüm dosyaların imha edildiği söylenir. Dosyaların imha edildiğini tasdikleyen kurulun adı ise Rockefeller Komisyonu'dur. Artık size Ahmet, Mehmet kadar tanıdık gelmeye başladı Rockefeller ismi dimi ehehe.

Bu zihin kontrlü çalışmalarında haplar, sıvılar, LSD ve drug'lar kullanılır. LSD'nin etkilerini çoğunuz biliyorsunuzdur sanırım, bir nebze de olsa size LSD kafası yaşatıyım mı lan, yok olm torbacı değilim ehehe.
Tam ekran yapıp bitene kadar seyredin, sonra tavana falan bakın az dolaşın hele ehehe. Internet her konuda olduğu gibi MKULTRA Projesi hakkında da bilgi çöplüğü gibi. Hatta şu yukarda verdiğim forumda dolanırken bi yazı okuyodum, "lan bu adam sanki bilerek yanlış şeyler söylüyo, mason olmasın la bu" diye bi iç geçirdim. Sonra yok lan iyice paranoyak oldum ben de amına koyim dedim kendi kendime. Az aşağı indirdim sayfayı, başka bir eleman yazısına "bu forumun masonlarla işbirliği halinde olduğunu biliyorum" diye başladığını görünce vay amına kodumun dünyası dedim, aklın yolu bir la. Bu da böyle bir anımdı işte.

Tamam bu kadar geyik yeter, şimdi buradan sonra anlatacaklarımı, eğer etkisi altında kalacağınızı düşünüyorsanız okumayın. He birazdan anlatacaklarım bu yazının en önemli kısmı olacak, okumazsanız baya bi şey kaçıracaksınız, o yüzden çok çok çok tırsmıyorsanız okuyun derim. Ben yine de uyarımı yaptım gerisi size kalmış. Lütfen çocuklarınızı ekran başından uzak tutun lan. Dikkatinizi çekecek şekilde büyük harflerle LAHMACUN yazdığını görene kadar okumayın, tırsanlar size diyorum. Diğerleri benle gelsin.

Şimdi olayın özü şu canlar. Bu MKULTRA Projesi geliştirilir ve Monarch kişilik bölme/programlama tekniğine kadar varılır. Jay-Z, Bill Clinton, Natalie Portman, Johnny Depp, Anna Nicole Smith, Britney Spears. Bunlar bu zihin kontrolüne en ağır derecede maruz kaldığı söylenen kişiler. Söylentiden öte, boş bir vaktinizde bu video'yu muhakkak ama muhakkak seyredin: http://www.youtube.com/watch?v=0vSver59BsU

Monarch programlaması ile kişinin beyni adeta parçalara bölünüyor ve farklı kişilikler oluşturuluyor. Bu kişiliklerden tekini ise bir cin ele geçiriyor. Bedenini başka bir varlıkla paylaşan, melez bir insan oluşuyor sonuç olarak.

25 to life adlı şarkısında Eminem, İblis'ine "git artık başkasıyla evlen, başkalarını ünlü yap, başkalarının özgürlüklerini al, bana yaptığın gibi" sesleniyordu hatırlayacak olursanız. Şarkıcıların bütün bu "ruhumu şeytana sattım" itirafları, şarkı sözleri, kliplerindeki işaretler... Bunların hepsi ya iblis tarafından onlara yaptırılıyor veya Eminem örneğindeki gibi kendileri karşı koymaya çalışıyorlar. Olm o değil de gerildim lan, bi felak nas ihlas okuyim durun.

Heh, işte bu çok ünlü MTV yıldızlarının içlerinde bulundukları durumu anlatmaya çalıştıkları o kadar fazla şarkı sözü, klibi ve konserde seyirciye etmiş oldukları itiraflar var ki... Bu yazının ikinci kısmında Lady Gaga'nın bazı şarkılarında aslında ne söylemek istediğini anlatacam ve gösterecem. Fakat hepsini tek tek anlatmaya kalkmayacam burda doğal olarak. Eğer internet'i adam akıllı bir tararsanız, en azından size bu ve Michael Jackson konulu yazıda verdiğim linkleri kurcalarsanız veya Youtube'u "amı görünen ünlü" yazıp aratmak yerine, milyonlarca kişinin seyretmediği o video'lara ulaşmak için kullanırsanız, siz de bunun sayısız örneklerinin olduğunu göreceksiniz. Hepsini gösteremem dedim ama sizi öksüz bırakacak da değilim, Jay-Z misal, en ağır zihin kontrolü altında altında olduğu iddia ediliyor yakın dostları tarafından. Kimilerine göre ruhu tamamen kayıp vaziyette, tamamen başka bir varlığın kontrolü altında. Bakın "D'evils" adlı şarkıda neler demiş bize Jay-Z ve Snoop Dogg.


Dear God, I wonder can you save me?"
"Illuminati want my mind, soul, and my body..."
"Dear God, I wonder can you save me?"
"Secret society, tryin' to keep they eye on me..."

Meali:
Tanrım, merak ediyorum beni sen bile kurtarabilir misin?
Illuminati zihnimi, ruhumu ve bedenimi isiyor.
Tanrım, merak ediyorum beni sen bile kurtarabilir misin?
Gizli örgüt, gözünü üstüme dikmeye çalışıyor. 

Bunlar şarkının nakaratıydı. İçerisinde de itiraflar devam ediyor, tabi ki benzetme yoluyla, dinleyiciye çok fazla çaktırmadan... Misal "my soul is possessed by devils" (ruhum şeytanlar tarafından ele geçirildi) diyor, aynen bunu diyor. Cümlenin devamında ise "in the form of diamonds and lexuses" (o şeytanlar ki; elmas ve lexux otomobil formundalar) diyor, dinleyici öküz Amerikalı da bunu "abi yeeaa adam o kadar lüks içinde ama yine de mutsuz" şeklinde yorumluyor tabi. Eh bu yorum da doğru tabi ama sadece o değil ki be güzelim.

Adam daha ne desin lan. Ne yapsın, ne anlatsın. Neden ünlü olmanın göründüğü gibi olmadığını vurguluyor bazı MTV yıldızları sizce?

Bedenlerini ele geçiren başka bir ruha katlanamayabiliyor olabilirler mi?

Kaldırması zor bir şey olmalı. Belki de bu sebeple erken yaşta ölüyordur bazı ünlüler, kimbilir?


Ayrıca porno sektörüne de tamamen hakim olan Illuminati, bu zihin kontrolünü kimi porno yıldızlarına da uyguluyor. Makineli tüfek gibi sikişen o cengaverlerin olayını anladınız mı şimdi?

Peki nasıl zihin kontrolü altına alınmış insanın bedenine bir iblisi musallat edebiliyorlar? Anlatıyorum,  önceden tedarik etmiş olduğunuz 250 gr köftelik kıymayı... Kafana sıçayım ya, nereden bileyim olum orasını? Bu blogun başından beri diyorum, bu kişilerin birtakım güçleri var, irtibat halindeler ve bilmediğimiz şeyleri biliyorlar...

Adına ister kabala de, ister sihir de, ister büyü de...Böyle şeyler var arkadaşım, var canım benim var. Büyü deyince aklına kocakarılar, üfürükçü hocalar geliyo biliyorum ama o öğretiye sahip kişiler Dolapdere'de ikamet etmiyorlar evladım. CIA de, soğuk savaş döneminin Sovyetler'inde ve belki de eskinin Nazi Almanyası'nda bu kişiler. Nazi diye geçmeyin, zaten gamalı haç sembolü bile spritüalist hindu inanışlarından birine aittir.

LAHMACUN. Tamam lan gelin geçti artık.

Sürekli Mısır ve Babil medeniyetlerinin bazı olaylara haddinden fazla hakim olduğunu, gün yüzüne çıkmamış ve özenle gizlenen birtakım öğretilerinin günümüz Illuminati'sine kadar aktarıldığını anlatıyorum. Zira çoğu masonik ayin aslında Babil paganizmindeki ayinlerle paralellik gösterir. Hatırlayın lan bu tarikatçı Tom Cruise (Scientology mensubu, söylenti değil baya baya bilinen bir şey bu) bir ara eşi doğum yaptığında onun plasentasını yiyecekti hani, haberlere felan çıkmıştı. Bunun kökeni nedir biliyor musunuz? Babil din adamları ayinlerinde kan içerlerdi, daha sonra bu yahudilerin ellerinde şekillenen hristiyanlığa da, kimi papazların yeni doğmuş bebeklerin üzerindeki kan ve artıkları yemesi şeklinde aktarıldı. Bu işin orijini de budur yani, Tom Cruise Televole'ye haber olmak için yapmadı bunu.

Mısır ve Babil... Sırları hala tam olarak çözülememiş iki medeniyet... Neden Mısır? Neden firavunlar? Ve neden Babil? Şimdi arkana bir yaslan, derin bir nefes al ve gözlerini iyice aç, tüm dikkatini ver buraya.

"Süleyman'ın mülk ve saltanatı konusunda onlar, şeytanların okuyup durduklarına uydular. Halbuki Süleyman küfre sapmamıştı. Ancak şeytanlar küfre sapmıştı; insanlara büyüyü öğretiyorlardı. Ve Babil'de Hârût ve Mârût adlı iki melek üzerine indirileni öğretiyorlardı. Oysaki o iki melek, "Biz bir imtihan aracıyız, sakın küfre sapma!" demedikçe hiç kimseye bir şey öğretmiyorlardı. İnsanlar onlardan erkekle eşinin arasını açacakları şeyi öğreniyorlardı. Ne var ki, onlar onunla Allah'ın izni olmadıkça hiç kimseye zarar veremezler. Onlar kendilerine zarar vereni, yarar vermeyeni öğreniyorlardı. Yemin olsun ki, onu satın alanın âhirette hiçbir nasibi olmayacağını açıkça bilmişlerdir. Öz benliklerini sattıkları şey ne kötüdür! Bir bilebilselerdi!" - Bakara suresi, 102. ayet

Tesadüf mü?

Oldu güzelim, he tosunum he.

Harût ve Marût isimleri sadece bu ayette geçer Kuran'da. Dur ekşici, senin anlayacağın dilden konuşayım, "Fallen Angels" diye bir şey duydun mu evladım?

Kuran'da da, İncil'de de, Tevrat'ta da bahsedilir bu 2 melekten. Ben referans olarak sadece Kuran'ı aldığımdan, Harut ve Marut'un dünyaya hangi olay sonrasında, nasıl geldiği hikayelerine inanmıyorum. Mitolojik şeyleri bırakın, tek bildiğimiz Kuran'da belirtildiği üzere sınav amaçlı gönderildikleri...

Onlardan miras kalmış olması mümkün mü peki bunların? Kim bilir...

"Bir de cinleri Allah’a bir takım ortaklar yaptılar. Oysa onları o yarattı. Bilgisizce Allah’a oğullar ve kızlar da uydurdular. O, onların niteledikleri şeylerden uzaktır, yücedir. " En'am suresi, 100. ayet

“Doğrusu insanlardan bazı kimseler, cinlerden bazılarına sığınırlardı da, cinler onların taşkınlıklarını artırırlardı.” Cin suresi, 6. ayet

Ne bileyim be canlar, sanki bütün bu olup bitenlerin arasında, bu dünyada hiçbir zaman öğrenemeyeceğimiz fakat yine de fikir sahibi olabileceğimiz türden bir bağ var. Bütün yaşananlar 100 pin parçalı psikopat puzzle'ları olur ya, onun gibi sanki ama puzzle'ın en önemli parçaları koltuğun altına kaçmış, resmin ne olduğunu az çok görebiliyoruz ama tam olarak göremiyoruz bi türlü.. Oha resmen Küçük İskender'im, şu benzetmelere bak hele puzzle felan ehehe. Neyse artık, konuyu dağıtmayalım.

Bedenleri başka varlıklar tarafından ele geçirilen, ya da ağır zihin kontrolü/hipnoz etkisi altında olan ve bununla başa çıkmaya çalışan şarkıcılar şarkı sözlerinde hep mesajlar veriyorlar zaten. Bu sanatçıların bir kısmı kendi özgür iradesiyle, ün, para ve güç için bu yolu tercih ediyor. Tabi sonuçları tahmin ettiklerinden daha ağır oluyor. Bir kısmı ise farkında olmadan kullanılıyor. Şimdi neden bu hadiseyi şarkı sözlerinde, kliplerde belirtme ihtiyacı duyuyorlar diye soracak olursan, kendini bir o insanın yerine koysana? Kaldırabilir misin böyle bir olayı? Delirirsin heralde, kim tutabilir içinde? Belki de çoğu zaman bedenini ele geçiren o güç bunları ona yaptırtıyordur ya da belki de hiçbir şeyden habersiz bir şekilde kullanılıyor da olabilir. Büyük patronları bu mesajı vermelerini istiyor olamaz mı? Diğer sanatçılara gözdağı vermek/davet göndermek için? Gerçi bir sonraki yazıda çok detaylı bir şekilde inceleyecez ama Lady Gaga'nın baştan sona luciferian öğelerle dolu şarkısı Born This Way'in sözlerine bir bakalım.

Klibin başında şöyle diyor

"And as she herself split into two Rotating in agony between two ultimate forces, the pendulum of choice began its dance." 
Meali: İki nihai güç (iyi/kötü, onlara göre god/devil) arasında acıyla dönerek kendini ikiye bölerken, seçim sarkacı dansa başladı. (lafı dolandıran çeşitli sikimsonik anlatımlar, sarkaç felan... "2 nihai güç" ve "seçim" kelimeleri dahi bizim için yeterli, biz aldık mesajı Katy bacım eyv.)

"I'm on the right track" 
Meali: Ben doğru yoldayım. (karı doğru yol partisine üyeymiş, dyp'liymiş, onu demek istiyo...[bunu ciddiye alırsanız özgeçmişinizi sikerim sizin])

"don't be a drag, just be a queen." 
Meali: Ezik olma, sadece kraliçe ol.

Bu jargonu bilen kişilere yani diğer sanatçılara bir teklif, bir mesaj değil mi lan bu? 

Sığırlar için mealin mealini yapayım: "Önümde 2 yol vardı, ben doğru olanı seçtim, sen de mal olma, gel benim gibi kral ol)

Bunu anlayamayacak kadar da sığır olamazsın dimi güzel kardeşim? Ki Born This Way'in hem söz hem klip olarak luciferian öğelerle dolu olmasına güvenerek bu çıkarımı gönül rahatlığıyla da yapabilirsin. Kısmet olursa bu klibi yorumlayacağım öbür yazıda daha neler neler görecen olum, bu ne ki, az sabret hele biz de insan evladıyız.

Dominant olan kişiliğin, bedenini ele geçirmiş varlık olduğunu, bu dönüşümün gerçekleşmesini, spesifik bir göz ifadesiyle sembolize ediyorlar. Göz bebekleri kayboluyor, gözleri tamamen beyaz oluyor ve sanki bilinç yitiriliyor. Haydi bilgilerimizi örneklerle pekiştireiim çocuklar.


Lady Gaga - Telephone (klipte 7:41)
Rihanna - Disturbia


Goldfrapp - Alive (yukarda görmüştük bu klibi zaten, luciferian ve masonik simgelerle dolu)


Katy Perry - E.T.


Gözleri bir anda bedenindeki varlığın gözlerine dönüşüyor. Bu sahne diğerlerinde olduğu gibi çok hızlı cereyan ettiğinden pek iyi görüntü alamadım, klipteki anı 2:32 seyredince daha net iyi farkedeceksiniz. Ve sonra Katy ablanın gözleri reptilian gözlerine dönüşüyo. (Bizlere reptilian diye kakalanmak istenen şeyin ne olduğundan da bahsetmiştik daha önce.) (ki burda çizilmişi var)


Ve ne hikmetse E.T'de de, Telephone'da da, bu gözlerin dönüşümü, klip normal akışında giderken nakarata girdiğinde ve hızlandığında gerçekleşiyor. E.T. zaten bir acayip klip, o gözlerde sonra "13" bile çıkıyor. İsa + 12 havaris = 13, hristiyanların uğursuz kabul ettiği sayı.


Tabi bu sahne de birkaç saliselik, klip akışı içerisinde farketmesi neredeyse imkânsız bir sahne.
Lady Gaga'nın Telephone klibinde bunu öyle gözümüze soka soka anlatıyorlar ki. Bu arada ek bir bilgi vereyim Telephone'a geçmeden önce zira çok göreceğiniz için bu ne lan demeyin sonra.


Bizde "topsun olum top" manasına gelen a-ok işareti luciferianlar için 666'yı sembolize eder. Sembolize mi? Sembolize tabi. Ateş toprak su tahta. 


666
Gördüğünüz üzere el 6 şeklini alıyor ve havada kalan 3 parmak da, 3 adet 6'yı sembolize ediyor.

Telephone'un birazdan göstereceğim sahnelerini seyreden sığır sürüsünün hiçbirinin aklına aslında bu klipte 2 farklı senaryonun oynandığı gelmemiştir. 2 senaryo da görünüşte benzerdir. Semboller üzerine kurulan bu kliplere ben çift senaryolu klipler diyorum, bakış açısına göre 2 farklı şekilde yorumlayabiliyorsun. Birincisi sığır bakış açısı, neye bakıyorsa onu gören "uff karının göte bak laa" zihniyeti. İkincisi, size her şeyi gayet normalmiş gibi yutturulmaya çalışılan klibin içindeki sembolik ifadeleri ve saklı mesajları farkedebilen bakış açısı. Tabi bazen şarkı sözleri için de geçerli olabiliyor bu durum. Neyse bakalım şimdi Telephone'un son kısımlarına.

Lady Gaga bir zehir hazırlar. Bu arada ekranı 2'ye bölen şimşek ucu nazilere kadar dayanan bir semboldür ve Gaga ile özdeşleşmiş bir semboldür artık, çok sık kullanır albüm kapaklarında ve kliplerinde. Kuru kafa da Bones and Skulls bildiğiniz gibi. Şimdi eğer tek başına bunları görseydim, altında asla bir bit yeniği aramazdım o şimşeğin kurukafanın felan. Ama devamına bakalım.

Zehirli yemekleri servis eder, tabi ki tek göz ile.

Buradan sonra olay bir ayin tadı yakalıyor. Şimdi evet burada tek göz ile 666 işareti yapıyor. Fakat kaçırdığınız bir nokta daha var, klipte 1'den 3'e doğru ileri sayılıyor, Almanca ein zwei drei şeklinde. Fakat Gaga bu sırada "ok" işareti ile 3 yapıyor. Gaga ileri doğru değil, geriye doğru sayıyor. Blog'un kaşarlanmış okuyucuları satanizmde ritüellerin kimi zaman tersten uygulandığını biliyordur.

Gaga'nın hazırlayıp servis ettiği zehirli yemekten yiyen insanlar birer birer ölür

İki... Buradan sonraki sahne önemli.

Ve İblis kontrolü ele alır...
İleri (geri) sayım biter... Şov başlasın.

Müzik hızlanır, klibi seyrederseniz Gaga'nın bu andan itibaren hiç olmadığı kadar enerjik olduğunu farkedersiniz. Fakat Gaga'da bir değişiklik daha var dikkatinizi çekti mi?
Eller? Kan? Dur daha dur devamını izle sen asıl.

Tabi tüm bunlar ölülerin arasında yapılır, kadraj ısrarla ölü insanları gösterir ikide bir.

He Gaga'ma benim.

He güzel kızlarıma benim.

He Beyonce'uma benim he.
Ölüleri göstermeyi de asla ihmal etmezler.

Ve klip biter. Tabi ki tek göz ile.
Zaten Gaga klibin yarısında tek göz anasını satayım, Temel Reis misin arkadaşım, neden sürekli tek gözsün ulan? Al bak öncesi de var.



 Ok işaretini 7500 defa felan yapıyor



Diğer sembolleri de ihmal etmiyoruz

Anarşi

Pentagram

Cekette "doom" (ölüm) yazısı

Eveeet pek çok element gördük, pek çok element tanıdık. Şimdi bu klipte eğer sadece şu ceket sahnesi olsaydı "ceketin modeli öyledir olum yeeaa" derdim, takılmazdım. Ya da doom yazısını müzik grubu olan Doom'a bi gönderme, bi jest olarak düşünürdüm. Fakat bütün bunların nasıl bir kompozisyon oluşturduğunu görmüyor musunuz arkadaşım lan? Hadi bir tanesi benim hüsnü kuruntum olsun, iki tanesi, üç tanesi, ulan 10 tanesi benim kuruntum olsun hadi dalyarak seni, 10 tanesini ben uydurmuş olayım. Ama bunların hepsi mi uydurmaca arkadaşım lan? Hepsi mi kurgu? Hepsi mi tesadüf? Sadece sığır olmak değil, sığırın önde bayrak flama taşıyanı olmak lazım bazı şeyleri görememek için. Ya da Polyanna'nın babası tarafından sikilmiş olmak lazım her şeye bu kadar iyimser bir pencereden bakabilmek için. Polyanna'nın babasında da nasıl bir yarrak varsa artık... 10 yılda yaratmış milyonlarca sığır her yaştan...

Sen bana paranoyak dersin, ben sana Polyanna derim, sabaha kadar tartışırız.

Ama arada şu fark var; ben yıllarca Polyanna oldum ve aslında hiçbir sikimin farkında olmadığımı gördüm. Sen ise ısrarla Polyanna'nın gerçek olduğunu savunuyorsun.

İyi de sen biliyor musun ki Polyanna bacağı kırıldığında hayata küsmüştür, somurtmuştur? 

Senin de bacağını kırmayı bırak, götünü sikecekler diyorum ama hala pembe bulutların üzerinde dolaşıyorsun. "Yok abicim senin 1000 nasihatın baa fayda etmez, ben o 1 musibeti göreyim, anca o zaman ikna olurum" diyorsun.

Ama o zaman şemsiye göte girmiş olacak güzelim benim.

Öte yandan bir kurgu, bir komplo varsa da eğer onu gariban olan bizde arama arkadaşım, kurgunun kralını orospu çocukları yapıyor binlerce yıldır, git onlarda ara. Kraldan çok kralcı olma, yavşak olma, entel geçinen yobaz sığır olma... Bir dur şöyle, boşalt beynini ve her şeye ortadan bakmaya çalış.

%1 de olsa umudum var senden sığır. Lütfen ya, lütfen bi başını havaya kaldır. 2 dakika otlamayı bırak ve dünyaya bak. Maaşın iyidir şu an, okulda notların iyidir, paran cebindedir, düzenli bir seks hayatın vardır, keyfin yerindedir eyvallah. Ama sanıyor musun ki bu sürekli olacak, o yılan sana dokunmadan 1000 yıl yaşayacak? 

Moral buzan hıyar herif değilim ben, sadece senin olduğunu iddia ettiğinden daha realist yaklaşıyorum olaya. Hiçbir şey kötü gitmese bile, her şey iyi ve yolunda gitse bile (ki genelde olmaz), sen gittikçe daha fazlasını istemeyecek misin? Yine bir süre sonra seni tatmin eden şeylerden sıkılmayacak mısın? Onun güzelliklerine kapılmaktan ziyade, çirkinliklerini hisseder olmayacak mısın? Çünkü yapın bu, doğan bu. Bir kızla takılmaya başladığında ilk günler her zaman güzel geçer, zira o senin için gizemlidir, ama sonra onu tanıdıkça tüm esprisi, heyecanı kaçar işin. Sadece artılarını değil, eksilerini de görmeye başlarsın. Öyle olmasa bu dünyada herkes ilk çıktığıyla evlenirdi amına koyayım.

O yüzden şimdi önüne koydukları ve sana tatlı gelen o ottan başını bir kaldır ve 2 dakikalığına da olsa etrafına bir bak. Ulan bu ot şimdilik iyi güzel hoş da, sonrası ne olacak bunun diye bir sorgula. Sığır da olsan sorgula. "Ben ne yapabilirim ki" deme, möööö diye bağırıyosan ibnelik olsun diye röööeeee diye bağır lan, maksat şerefsizlerin tekerine çomak sokmak değil mi olum?

Neyse, keyfin bilir paşam.

Şu konuya da değineyim, öbür yazıda anlatacağım Judas ve Born This Way klipleri baştan sona masonik/luciferian simgelerle dolu olduğu için, o klipleri ebesinin amının kılcal damarlarına kadar analiz ettim. Zira bir klip piramit ve göz ile başlıyorsa, ben onda her bir bok ararım arkadaş. Hiçbir şeyi ne tesadüfe yorarım, ne de polyannacılık oynarım

Fakat sapla samanı karıştırmayın işte taşaksızlar. Her piramit gördüğünüz yerde "AHA VAY PUŞT" deyu celallenmeyin. Belki adam hiç oralı bile değildir? Belki de adam eleştiride bulunuyordur? Zira anlatacağınız tek bir saçmalık bile insanoğlunun gözünde, anlattığınız diğer tüm doğruları değersiz kılar, insan dediğin böyle bir şey. 

Bazılarınız "Eyes Wide Shut'a bakın la, Kubrick de mi onlardan?" deyu soruyor mesela, olum filmi henüz seyretmedim ama konudan haberdarım az çok, adam orada zaten Illuminati'yi deşifre ediyor lan. Ve yanılmıyorsam 1999'du filmin yılı, hani o zaman bunları deşifre eden başka pek bir kaynak da yoktu. Yani anlayacağınız Kubrick abimiz bir nevi Hasan Tahsin bu hususta. Filmlerini hiç sevmem orası ayrı (evet entel değilim ve ayıyım), fakat duruşu sahiden buysa takdir ediyorum tabi, o bambaşka bir konu. İlginçtir ki Eyes Wide Shut'ı tamamlayıp film şirketine teslim ettikten birkaç gün sonra hayatını kaybediyor Stanley Kubrick. Ölüm sebebi ise tabi ki "kalp krizi".

Bazı şeyler var ki görünen sebebini söylediğinizde "inanma hemen olum, arkasında şu şu şu var" tepkisi alırsınız, arkasındaki "şu şu şu" denilen ve adlandırılamayan gerçeği dile getirmeye çalışırsanız da "yaa saçmalama amına koyim" tepkisi alırsınız.

Hayat böyle işte olum.

Allright?

Ayrıca birtakım sığırlar Fighr Club'da sübliminal mesaj olduğunu düşünüp filmi kötülüyorlar. Al işte, ne anlatıyorum iki saattir? 

Şimdi "Fight Club çok iyi niyetlerle bizim gözümüzü açmaya çalışıyo"r ya da "Fight Club da bu işin içinde amına koyim" gibi yargılara varamam. Fakat şunu belirteyim, ulan sığır oğlu sığır, tabi ki sübliminal mesajlar var Fight Club'ta. Yönetmen onları senin gibi sığırlardan ziyade azıcık IQ'su olanlar için kasten yapıyor zaten. O arada giren Brad Pitt ve çük görüntüleri hep sen farket diye yapılıyor zaten sığır evladım, onları görünce elektriği icat etmiş gibi sevinme amına koyayım. Filmin bir parçası onlar da... Uzaylı istilası filmlerindeki sübliminal mesajlar ile aynı amaca hizmet etmiyor onlar.

Titanic'de geminin battığını farketmek hikâye değeri olan bir konu değil ki dalyarak?

Evet bitiriyorum artık yeter. Bu anlattıklarımı unutmayın, zira bir sonraki yazıda konu burada anlatılanlar ile ilgili olacak. Part 2'de kaldığımız yerden, lafı hiç uzatmadan direkt klip ifşalarına girecez. Judas ve Born This Way, Gaga'nın son çekmiş olduğu klipler olduğu için ve malum artık gittikçe daha rahat at koşturabildikleri için o kliplerde burada gösterdiklerimden çok çok çok daha bariz boklar dönüyor. Fakat onların daha net alaşılabilmesi için bunları da bilmeniz gerekli... Hadi öperim kaynataları.

To be continued amına koyim.

388 yorum:

  1. Sonunda yüklendi yüklendi başlıyorum okumaya :D :D

    YanıtlaSil
  2. ohhh hacı ya uzun olsada rağzıyız sen koy yeterki. ikinci bölümü çok bekletme

    YanıtlaSil
  3. insan değilsin lan.

    YanıtlaSil
  4. yazdıkların iyi güzel ama acele bu küfür olayından vazgeçmelisin

    YanıtlaSil
  5. hepsini okudum amk. çoktandır okuyorum seni zaten. başka videolar falanda izledim. artık normal insan gibi film yada klip izleyemiyorum amk! kötü bi şey mi değil tabi

    YanıtlaSil
  6. he bu arada sayende tv izlemeyi de bıraktım ibne. bilinç altıma kimse karışmasın o benim diye. çocuklarım olursa onlara da izletmicem amk.

    YanıtlaSil
  7. Harika bir yazıydı! Arada koyduğun resimler çok seksiydi. Erkek de koy bidahakine.
    Eheh şaka lan! Her konuya ayrı ayrı değinme isteği var içimde. Hepsine değinemediğimden yazının üstüne yatarak çok beğendiğimi söylemek istiyorum. "WE ARE WAITING FOR THE NEXT PART"

    YanıtlaSil
  8. gözlerim kör oldu amınom. zor bitirdim piç. sana kaçtır söylüycem de msnde yakalayamıyorum. zenci değil ehehe ama bi rapçi var hatta bana göre türkiyede bu işi en iyi yapan adam. bi parçası var bi bak derim. bu adam çok bilinir ama çok yoktur dinleyeni herkes anlamaz cümlelerini ve cümlerinde söylemek istediklerini. neyse yaz youtube'a Saian - Yeni Dünya Düzeni

    YanıtlaSil
  9. hacı kübrickin filminden bahsetmişsin başrollerinden biri de tom cruise.tom cruiseun oynaması illuminati propagandası olma ihtimalini güçlendirdi kafamda ama bi yandan dediğin gibi filmi bitirdikten sonra ölmüş olması da örgütün düşmanı olma ihtimalini güçlendiriyor.not : filmi izlemedim

    YanıtlaSil
  10. baştan sona seni takip ediyorum tamam allah'ın nuru her yerlerime doldu aydınlandım piç. ben bunu yaydım diyelim bin kişi olduk milyon kişi olduk ama elimizden ne gelecek ki lan. hadi mahallece toplanıp binalarını basalım amına koyayım yakalım piçleri mi diyeceğiz amına koyim. albümleri satın almayarak mı yıkacağız bunları. ulan sen farkındasın ben farkındayım o farkında ama elden ne gelecek ki amına koduğumun yerinde ne yapabiliriz ki lan. bu şu olaya dönmüyor mu lan hani sigaranın adamın amına koyduğunu bilirsin ama paket paket zulalayıp içersin ya ona benzemiyor mu bu amına koyayım. tamam bazı şeylerin farkındayız ama ne yapacaz ki lan. kendi kendimi yiyorum bak şimdi elimden ne gelir diye. biz burada ne kadar dil döksekte anırsakta bu adamlar amaçlarına ufaktan ulaşmıyor mu olum. belki bir yıl sonra belki yüz yıl sonra bunlar amaçlarına ulaşacak e sen bunun farkındasın ama ne yapabiliyorsun ki amına koyayım adamlar kralının götünü kesiyor senin benim gibi dalyaraklar mı bilinçlenip kurtaracak dünyayı.

    YanıtlaSil
  11. bende ön saflarda yerimi tutayım arkadaşın dediği gibi küfürü azaltmalısın lan bu ne sanki ağzını küçükken sikmişler gibi neyse bro teşekkürler yazı için reklam ediyorum ama düzeltiyorum böyle okutsam kesin beni kabul etmezler aralarına

    YanıtlaSil
  12. Bu yorumu Dünya Nüfusunun Azaltılması başlığına da yazmıştım ama görülmedi heralde yeniden tekrarlayayım.

    Homoseksüellik bir seçim ya da sonradan öğretilebilecek birşey değildir.Ben yarın şu gömleği giyeyim gibi bir seçim değildir.

    Homoseksüellik tarih boyunca her toplulukta görüldü.Ve eşcinseller genelde toplumun hep %12 gibi bir kısmını oluşturmuştur.


    Günümüzde insanlar eşcinselliğin arttığını söylemesinin nedeni,eşcinsellerin eskisi gibi kendilerini gizlememelerinden kaynaklanan bir durum.Artık daha özgür bir ortamda olduklarını düşünüp hayatlarını ikiyüzlü bir biçimde yaşamak istemiyorlar.


    Yani senin dediğin imkansız birşey.Kimseyi eşcinselliğe özendiremezsin.Onları sadece tek bir eşcinsel kimliği olan aşırı bakımlı,kırıtan,sadece modada kendini ifade edebilen bir kimliğe sokabilirmisin? tabikide sokabilirsin.Fakat bu onların cinsel yaşamlarını etkileyemez.Yani bir penis am göt memeye kalkıyosa am göt memeye kalkar.Kendi penisine hadi kalk lan dediğinde kalkar mı? Kalkmaz tabi.Seni etkileyecek bir dış etken olmalı.Karşı cinsin olmalı.


    South Park'ın 7.Sezon 8.Bölümünü izledinmi bilmiyorum ama izlersen bu konuyu direk orda işlediklerini görebilirsin.


    Ha gelelim eşcinselliğe özendirilerek aile planlaması yapılmasına.E diyelim ki bu adamlar yaptı böyle birşeyi.Heteroseksüel ilişki sadece bebe dünyaya getirmek için yapılmıyor.Zira bu adamlar normal ilişki ile çocuk olmaması için de kondomudur,hapıdır birsürü şey çıkardılar.Niye bir insanı eşcinsel yapmak istesinler ki.Onlar zaten normal ilişkiye el atmış durumda.


    Bugün vay anasını neler yapmış dediğimiz adam Da Vinci bir homoseksüeldi.Ha tabi homoseksüel olması için ay kız ayol demeli demi..Neyse bişey demek istemiyorum.

    YanıtlaSil
  13. olm merak etme senden daha fazla eşcinsel tanıyorumdur emin ol. kız arkadaşı olup, nişanlısı olup kendini siktiren adamlar var. her eşcinsel sütyen takıp kırıtıp yürümüyor, hiç ummadığın insanlar eşcinsel çıkabiliyor.

    fakat senin olayı çözdüm yeeaaa zannedip kaçırdığın nokta şu: bilinçsiz ufak bir çocuğun televizyonda aynı kadını, hem diğer kadınlarla hem de erkeklerle öpüşürken veya sevişirken gördüğünü düşün.

    sence bu çocuk cinsiyet ayrımı yapabilecek mi?

    boş levyaha giren bu bilginin, bu deneyimin etkisi altında kalmayacak mı?

    lady gaga... tüm dünyada yayınlanıyor. hele hele dışarda, herkes ama herkes tanıyor, kliplerini seyrediyor.

    kaç milyon çocuk dahil.

    kaçırdığın nokta bu aynştayncım.

    YanıtlaSil
  14. ha çok iddialı konuşmuşum dur. eşcinselsen senden fazla eşcinsel tanımıyorumdur evet ehehe. ama çoook örneği var etrafımda, that's what i mean.

    YanıtlaSil
  15. Lan amcık aazlı sikkofield, değiştir lan şu temayı. Gözümüz sikiliyor okuyacağız diye. Daha mat, az kontrastlı renkler kullan.

    YanıtlaSil
  16. özet geç piç

    ehehe şaka lan yarram eyi güzel birazdan okuyacağım sikerler diğer yazıyı da bekletme sıcakken servis et. baharatları çok koyma öptüm

    YanıtlaSil
  17. çok uzun yazuyon yarram okuyamıcam

    YanıtlaSil
  18. abi yine deldin geçtin,part 2 yi bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  19. Üstte yazdığıma ilaveten:
    -Yorumların renkleri güzel, gözü yormuyor. Ama postlarda kullandığın parlak beyaz göz sikiyor. Mat gri üzerine siyahta kullanabilirsin.

    YanıtlaSil
  20. hacı küfür konusunda bence şöyle bi şey yap.yeni bi blog daha aç ama bu blog un kopyası olsun.aynı yazılar orda olsun fakat editlenmiş biçimde olsun,aynı yazılar küfürsüz biçimde olsun.çünkü insan bunları okuduktan sonra sevdiklerine,ailesine anlatmak istiyor ve herkes bu kadar küfür kaldıracak kapasitede değil.2 tane olsun çünkü bana göre de böyle anlatınca daha keyifli oluyor,en azından ben daha çok keyif alıyorum.fakat herkes aynı şeyi düşünmüyor ne yazıkki.bi de yazıda tek bi yere katılmıyorum o da pornocu konusu.lan olm nasıl takır takır sikişiyolar demişsin de viagra dan,geciktirici den falanda mı haberin yok taşşağını yediğim.o ihtimal daha yakın yani.dediklerimi bi düşün derim. part 2 yi heyecanla bekliyoruz saygılar...

    YanıtlaSil
  21. Selam sikko,
    eski ve sadık okuyuculardan..
    Şimdi bu küfür konusunda seni inciden tanımayanların tepkisi bu ama ben açık ve net söylüyorum küfürü kestiğin anda bende burayı okumayı keserim amk!
    Açık ve net..
    Kubrick içinde bir önceki postta bir link vardı onu okuyun, eyes wide shut çok ilginç bir film ve baba net bir şekilde suikaste kurban edilmiş adamı imha etmişler beyler!
    O yazıyı bulun ve okuyun, ayrıca kubrick izlenir la, o kadar kasma otur izle amk..
    Kal sağlıcakla, yine yazarım aklıma bişeyler gelirse.

    YanıtlaSil
  22. güzel yazmışsın lan resmen belgelerle sikmişsin tabi anlayana.şu 15dklık zihin kontrolü ile ilgili video konunun özeti resmen kanım dondu amk.adamlar öyle bi düzen kurmuş ki o düzende kendilerini deşifre etmekten çekinmiyorlar artık

    YanıtlaSil
  23. lady gaga nın beautiful,dirty,rich klibinde 2.02'nci dakikada bi yazı ve resim var.oradaki kadının sakalı var!? bence o klibe bakmalısınız

    YanıtlaSil
  24. olayın şokundayım:O

    YanıtlaSil
  25. Ben de küfürlerine bayılıyorum şahsen ben bunları anneme filan analtırken küfürleri çıkartarak anlatabiliyorum yani süper!

    YanıtlaSil
  26. sikko küfürü kesme hacı. ben böyle keyif alıyorum ve akıcı bir biçimde sanki karşımda oturuyomuşsun gibi hissediyorum. ama tabi şu var, ben bunu eşime dostuma göstermek istediğimde gösteremiyorum küfürler yüzünden. yukarda adsız puştun teki editlenmiş bi blog daha aç demiş. fütursuzca katıldığımı belirtmek isterim. inci'den beri takip ediyorum seni taşaksız. benim ve benim gibi envai çeşit insan için bu öneriyi dikkate al.

    YanıtlaSil
  27. başlarım küfürsüz yaz diyenlere böyle şeylere küfür etmemek elde mi okuduğum her tespitte ben de küfür ediyorum dediğin gibi tam orospu çocuğu bunlar 2. yazıyı sabırsızlıkla bekliyorum amına koyum

    YanıtlaSil
  28. Kaynatanı sikiyim. Okudum lan. Olm ne yapıp edip okutuyorsun kendini. <3

    YanıtlaSil
  29. 2.yazıyı fazla geciktirme aslanım okuyak bilinçlenek.ha bir de sana eşgalini sikerim demiştim yazıda da aynı küfrü kullanmışın,afferin.
    yalnız floyd ve zeppelin de bu işlerle alakası olduğu aklıma gelmezdi lan enzimleri sikik ibne,her şeyi biliyorsun sende.

    YanıtlaSil
  30. herkes yanlış anlamış lan galiba.buradaki blog küfüre tam gaz devam etsin fakat diğer blogdada aynı yazılar olsun ama küfürsüz bi şekilde yani.isteyen buraya takılır isteyen diğerine.tabi maykıl ın keyfi bilir.sadece bi öneri.

    YanıtlaSil
  31. okudum çok güzel olmuş geçen hafta da bunla ilgili araştırmalar yapmıştım ama bazı yerleri bilmiyordum. Nerden buluyon bunları yav. Neyse, yakında niçin Allah varken iblise taptıklarını açıklamaya çalışıcam kendi blogumda bi göz atarsınız. chgzs.blogspot.com

    YanıtlaSil
  32. sikimi masaya koyup kestim arkadaş.

    YanıtlaSil
  33. yok artık ebeyin amı. götü kasa kasa sembol aramışın amk. la o semboller moda veya kadın o sembolü kendine seçmiş hep onu yapıyor. sen zaten hangi sembol çoksa o illuminatinindir demişin. ne olacak yani tek gözle baksa amk. olayı cinlere kadar bağlamışın pes dedim en son.

    YanıtlaSil
  34. zorlananlar var anlamakta heralde. adamların küfürün kralına layık oldukları ve yazılanların bizim için bu şekilde daha samimi olduğu zaten net ama bunların daha fazla kişiyle paylaşılabilmesi için küfür olmamalı.

    YanıtlaSil
  35. 4.tamam sil amk

    YanıtlaSil
  36. vay amina koyayim ne issizler var dunyada yahu.oturmus yazmis da yazmis amin oglu.he yarraam var sayalim ki boyle bisey var her bi siki cozdun.burdan bize ulastirsan ne olucak.bu blogu kimler okuyo embesil.agridan musa vandan ahmet diyarbakirdan hamdinin haberi oldu tum bu olaylardan.ee?sikik ya.

    YanıtlaSil
  37. kaynatam seni hep okuyorum da dedin ki şimdi bu adamlar bilinçlenmemizi istiyor.e am düdüğü ya sende bu adamlardansan,örgüt evinde falan yaşıyorsan,bak götüme kurt düştü şimdi sikko,kesin sığır diyecen bana ama ne yapam,seni okuya okuya bizde komplocu olduk.neyse devam hadi bekliyoruz...ama şu illuminati adamı olma ihtimalin beni ürkütüyor bak söyleyim bir daha.

    YanıtlaSil
  38. emeğine ellerine sağlık. kendilerini göstermekten korkmuyorlar, bunun gibi kimbilir kaç ritüelleri vardır. ama olm biz bunları konuştukça asıl konudan uzaklaşıyoruz. ve belki de bizi böyle konularla oyalamak için yapıyorlar.herifler dünyayı yönetiyor, dünya piyasası bunların elinde, doğal afetler bunların elinde. bu son yazdıgın haarp gibi konulara daha fazla ağırlık verebilirsen çok iyi olur. ve tekrardan Teşekkürler, bu kadar emek harcadıgın için.

    YanıtlaSil
  39. Yazı çok güzel. Uzun olmasına rağmen akıcı bi şekilde okudum. Aferin sana :D
    Yukardaki Eşcinselliğe yazılan yoruma gelince, Eşcinsel olmanın farklı sebepleri vardır. Bunlar tercihte olabilir hastalık gibi fıtrattan kaynaklanan şeylerde olabilir. Tercih değildir demesinler boşuna. Çocuğun olduğunda sen erkekse ona pembe kıyafetler giyidirsen, barbi bebeklerle oynatırsan, ona prensesmiş gibi davranırsan hele bir de kız ismi koyarsan büyünce onun delikanlı gibi adam olmasını bekleme. Inanmıyorsanız deneyin derdim ama denemeyin sakat iş.
    Ayrıca toplumlarda birde kendilerine biseksüel diyen insanlar var. Bu insanların DNAlarında iki cinse de ilgi duyulur diye bir şey mi yazıyor ya? Kadınlar özellikle, önce bakıyolar çıktıkları erkekler has odun sonra kendini daha iyi anlayan varlıklara yani yine kadınlara yöneliyorlar. Kesin çokta mutlu oluyorlardır. Onaylamam ama çok mantıklı :D

    YanıtlaSil
  40. ya pollyanna2nın babası tarafından sikilmek nedir be kardeşim :D:D Yazın çok güzel dostum uslubunuda çok beğeniyorum tam benim kafadansın aynen devam dostum takipteyim sıkıntı yok ;) hastasıyızzz sikkoooo :D

    YanıtlaSil
  41. Yine sığır olanlara sözüm yok demek ki yaratılış bakımından bi şey var.
    Onun haricinde bu adam da örgütün içinde diye şüphe duyanlar var. Duyun abicim, şüphe çoğu zaman iyi bi şeydir ama siz korkacağınıza sonuca varmalısınız, amaç edinmelisiniz. Yani bu adamın söyledikleriyle yetinmeyeceksiniz, belki bu da 99 doğru 1 yanlış taktiğini uygulayacak ne biliyonuz? Bunun için araştıracaksınız, öğreneceksiniz ve kendinizden emin olacaksınız. Yanlış bir şeyi kafanıza sokmaya kalkarsa kanmayacaksınız. Çakozlavakya?

    YanıtlaSil
  42. kemal smilelarını sikeyim

    YanıtlaSil
  43. sikko şu britney spears'ın zihin kontrolü altında olduğu iddia edilen videoyu da koysaydın ii olurdu be...
    ya da dur ben koyim len
    http://www.youtube.com/watch?v=ddV1ooTUb2E
    izleyin aq, haberci(!) kadının soru sorma şekline ve ardından britneynin verdiği tepkiye dikkat..
    britney de zihin kontrolü altında olduğu iddia edilen m,ley cyrus (hannah montana) gibi disney ürünü bi ablamızdır. ayrıca lady gaga'nın telephone ve papparazzi kliplerinde kullandığı şu gözlük:
    http://1.bp.blogspot.com/_cXPiUMrChW0/TFFQ5vEHGMI/AAAAAAAABGM/ZNSGF07efdk/s1600/lady-gaga-jeremy-scott-linda-farrow-mickey-mouse-sunglasses.jpg mickey mousse gözlükleri diye geçer ve kişinin zihin kontrolü altında olduğunu simgeler.

    YanıtlaSil
  44. Lan bi'şey diyeceğim.

    Harbi harbi bu yazılanlara inanan var mı arkadaşlar, canlar? Ulan argümanı "şeytanın en büyük oyunu kendisinin aslında var olmadığına inandırmasıdır" olan bir adam lan bu. Eee ne var ahmak adam? Şeytan var mı oldu şimdi?

    Bunları yazdım diye ben kör olurum, gerçek bilgiye öğrenmeye kapalı olurum şimdi. Neden? Küçük yaşta sistem beni de içine almıştır ve sistemin yılmaz savunucusu bir robot olmuşumdur diye değil mi? Hay algının dümenini sikeyim senin. Senin karşında argüman üretmek de mantıksız zira hepimiz bir subliminal çalışmanın kurbanlarıyız, aklımız başımızda değil. Di mi lan?

    Benimkisi "bir sen mi zekisin?" çığırtkanlığı değil kitabını siktiğim, çünkü aynı çığırtkanlığın mağduru bir hayat yaşıyorum. Benimkisi "lan sen harbi harbi malsın, kafan çalışıyor falan ama bildiğin dangozsun" böğürtüsü.

    Gerçek sen neye inanırsan o dur beynini siktiğim, aksi ispatlanamayacak fakat kanıtlanamayacak argümanlarını da al bi siktir git çay koy. Senin yaptığın mallığı bu dünyaya yıllardır dinler kisvesi altında dinletiyorlar zaten.

    Birdiniz iki oldunuz lan, "allahtan korkun boyun eğin kurallara uyun" saçmalığının üstüne bir de "bir örgüt var ki abaauv nasıl anlatsam bir güç var ellerinde tamam mı, beynin içine cin yerleştiriyorlar lan ama nasıl yani bilmiyorum" muhabbetin eklenmesin rica ediyorum sikini taşşaağını yidiğim.

    Gaga'nın falan saçma sapan müzik vidyolarını çocuklar izleyecek diye korkuyorsun da bu sikimsonik fikirlerini çocuklar okuyacak diye korkmuyorsun değil mi? Aydınlandın sen, o yüzden dimi? Ulan o kadar laf söylediğin bilinçaltı yönlendirmelerini kullanıyorsun sonra burada kimden hesap soruyorsun malın bayraktarı?

    Bu kadar beyin ergeni toplanıp sana inanıyorsa daha ilkokulda beyinlerine sokulan allah kitap cin şeytan korkusundan inanıyor. Zihni küçük yaşta korkuyla zehirlenmemiş bir tane dünya vatandaşı getir ve bunları anlat sana makatıyla güler sen de adama dönüp "oorrrrrooosspu çocuğu" dersin dimi lan? Niye? Farazisin amına koyayım, gerçek bile değilsin de ondan. Kanıtlarında farazi, allahın da farazi, cinlerin de farazi. Altyapısı hazırlanmış bir korku öğesinden o anlattığın tarikatlar ne kadar faydalanıyorsa sen de o kadar faydalanıyorsun, şeklini siktiğim ne farkın var lan?

    Aynştayn sığır aammkkk:))) Eaah hadi şimdi siktir git yat ya.

    YanıtlaSil
  45. Yazdığın yoruma ufak ufak aynştayncılık yapıp sonucu 'senin tabirinle' tesla mantığına bağlayacağım.

    1)Yazdığın her yazıda,yorumda egolarınızdan sıyrılın mantığı hakim fakat sen bunun tam tersini yapıyorsun.Bilmem anlatabildim mi? Siz yeni nesil yobazsınız bense aydınlanmış bir Allah'ın kuluyum havasındasın.Şimdi sana soruyorum,benim yazdığım yoruma karşılık böyle bir cevap 'ben hepinizin anasını kitabını bilirim' egosundan fışkırmış bir yorum değil de ne ki?

    '' olm merak etme senden daha fazla eşcinsel tanıyorumdur emin ol. kız arkadaşı olup, nişanlısı olup kendini siktiren adamlar var. her eşcinsel sütyen takıp kırıtıp yürümüyor, hiç ummadığın insanlar eşcinsel çıkabiliyor. ''

    Bilgi veriyorsan yorum yapıyorsan kendi ağzından çıkan değere göre hareket et.Şimdi o bahsettiğin ekşicilerden ne farkın kaldı?Ha ben bunu sana sadece bu yorumun için değil,yazdığın bütün yazılar için söylüyorum bunu tekrardan söylemek istedim.

    2)'' kız arkadaşı olup, nişanlısı olup kendini siktiren adamlar var ''

    Şimdi sen her götündeki sinirlerinin uyarılıp prostata ulaşmasıyla zevk alan erkeği eşcinsel sıfatına sokuyorsan sana 'cahil' demem pek birşey değiştirmez.Kadın erkek ilişkisinde de çiftler böyle şeyler yapmıyorlar mı? Takma yarrak vs.. Bu insanların 'sex' esnasında yapmalarını istedikleri fantazilerden ibaret değil mi?

    Peki tamam bunu geç.Yazık değil mi peki o kıza evlenecek ve o şerefsiz ibne,o kıza duygularını teslim ediyorken?
    O orospu çocuğu önüne gelene sokturacak? Sonra kızın yanına gidecek? Hastalık kapacak?Madem böyle bir zevki var neden nişanlanıyor? Neden biliyormusun? Karaktersizliğinden.Sefil bir insan olduğundan.Toplumun ahlakına uymak istediğinden.Sonra da değerlerimiz yozlaşıyor.Yozlaşır tabi.Ne olduğunu kendine bile söylecek cesareti olmayan godoşlar evlenirse yozlaşır.

    Şimdi en başta dediğim şeye tekrar geliyorum,eşcinselliği götten vermeye ve lut kavmine bağlayan basit zihniyete. Eşcinsellik,duygusal ve fiziksel olarak hemcinsine ilgi duyma manasına gelir.Tanım yaptırtma işte aç wikipedia yı bak.O sadece götten verenlere sor bakalım bir erkek ile ilgili tam manada ne hissediyorlar? Ben söyleyeyim.Götüme sokuyor.Hepsi bu...


    3)Cinsellik bilinçdışı gelişen ve şuan bile hala cinselliğe etki ettirecek,modelleme ile dönüştürülebilecek birşey değil.Bunu ben söylemiyorum,homoseksüelliğin hastalık olarak sayıldığı dönemde Freud söylüyor bunu.Babamın suratına bakacak halim olmadığu halde zilyon tane psikiyatrist gezdiğimi hatırlıyorum.Tedavi edeceklerini söyleyenler en az 6 ay terapi dedi.Hesapla seansı 200 lira...Birde haftanın 3 günü gel dedi orospu çocuğu kalpazan..

    Bu gibi sefil bir dönemden geçtim ama konu o değil.Kliplerde bir çocuğun iki erkeği veya iki kadını öpüşürken görmesini homoseksüelliğe özendirebileceğini düşünüyorsun ya..

    Gittiğim uzman doktorların neredeyse hepsi şunu söyledi.

    ''Cinsel kimlik,hangi cinse yöneleceğinin ya da her iki cinse de (biseksüellik) yönelebileceğinin bilgisinin oluşumu anne karnında başlar doğumdan 3 yıl sonra yani 3 yaşına kadar şekillenir ve oturur. Üç yaşına kadar çevresel faktörler de cinsel kimliği oluşturur.

    O yüzden üç yaşından sonra isterse bütün erkekler siksin çocuğu isterse yüzlerce homoseksüel içerikli film izlesin,video klip izlesin.

    En başta dediğim gibi.Bir insanın zihninin sadece bilinçli olan kısmını kontrol edebilirsin.Karakterini ele geçirebilirsin.Onun çocukken oynayacağı oyunları değiştirebilirsin.Ama o sik neye kalkıyosa ona kalkar.

    4)'' ha çok iddialı konuşmuşum dur. eşcinselsen senden fazla eşcinsel tanımıyorumdur evet ehehe. ama çoook örneği var etrafımda, that's what i mean. ''


    Yazdığım şeye böyle bir yorum getirebiliyorsan yürü be kim tutar seni diyorum.Başka da bişey demiyorum.



    Hadi selametle.

    YanıtlaSil
  46. abi valla ben ilkokulluyum açıkça söliim inciyi felan takip ediyorum ama abi çok gerdin beni be valla en ufak çıt sesinde altıma sıçıcaktım

    YanıtlaSil
  47. illuminatinin has adamı cabbar19 Mayıs 2011 21:04

    illuminati hiç de öyle bir örgüt değil merkez binasına gittiğin zaman güzel karşılıyorlar,limonata falan ikram ediyorlar,gayet güzel neşeli sohbetler yapılıyor,büyüklerimiz anılarını anlatıyor,açıp açıp yazdıklarına gülüyoruz.böyle hamurdan piramitler yapıyoruz,sığır çiftliğimiz var damızlık da üretiyoruz.böyle sembollerimiz falan yok zaten kim uydurmuşsa yaygın bir inanış var böyle,bir tek piramit var.gizli ayinlerde yok,666 bizim rüstem abinin telefonun ilk numaralarıydı,öyle sanıyorlar ki şeytanın rakamı,komik cidden.neyse senide bir gün merkeze bekleriz,new york 5.kavşakla 6.kavşağın arasında büyükçe bir bina var,oranın 70.katına çık ordayız.

    YanıtlaSil
  48. adsız senin o smile diyen ağzını siktirtme bana gidipte o smile'lara mı takıldın be yarram. hadi bak işine meşgul etme burayı.

    YanıtlaSil
  49. sikkofield, fight club tamamen ayin tadında, baştakilerin bizimle dalga geçtiği bir film. hatta sana msn'den linkini atmıştım ama dönüp cevap da vermiyon ki amk

    YanıtlaSil
  50. Yukarda mesajını hadi selametle diye bitiren arakadaş sana bolca Spinoza ve Deleuze tavsiye ediyorum, zira freud adamı bozar ki senide bozmuş..Psikolojiden ve psikologlardan uzak durunda ne yaparsanız yapın, bu kafanızı korumanın en garanti yolu, tuhaf değilmi sevgili kardeşlerim, seni iyileştirmesi gereken şey seni hasta ediyor..
    İşte Sikko kardeşimizin yukrda ipuçlarını verip anlatmaya çalıştığı şey bu!
    Lady Gaganın facebook fan sayfalarına bir göz atın, çocuk sayısının fazlalığı korkutucu derecede..Ben yetişkin bir insan olarak izlemekten rahatsız oluyorum o imgeleri ve videoları bu çocuklar sabahtan akşama bunu izliyor..Varın sonunu siz düşünün..

    YanıtlaSil
  51. dokturmussun sikkoo.kaynatana sahip cik amk.

    YanıtlaSil
  52. 10.23 napsın senin gibi siktir edip 31 mi çekmeye gitsin, adam sayesinde biz de bir iki şey keşfettik siklemiyosun bari bok atma.

    YanıtlaSil
  53. gençler, "elimizden ne gelir ki amk?" deyip de korkuya kapılmayın, ne yazıyor kuranda; "allah istemedikçe kimseye bu büyülerle kötülük yapamazlar" he oturduğun gökdelene yolcu uçağını geçiriverirler o ayrı... neyse tam ben de bilemedim ama farkında olun yeter.
    ayrıca, kafanızda bağlantıları kurun bak; nüfusu azaltmak, sigara, marihuana, "hızlı yaşa genç öl", AIDS, afrika, bill gates(bu tür ıvır-zıv ır kuruluşlara en çok bağış yapan götveren), unicef, cola, yediğimiz/içtiğimiz hatta yıkandığımız dişlerimizi fırçaladığımız her türlü şeyin içinde en az bir kansorejen olduğu bilinen madde olması.. ve bu bokların hepsinin abd'den çıkmış olması.
    para deyi aslında hiç değeri olmayacak bi şey yarattılar, kazanalım hayatımızın hepsini para yolunda harcıyoruz, sonra da kazandığımız bütün paraları bu heriflerin ürettiği kanserojen/zehirli/toksik boklara veriyoruz. yani bu heriflere geri veriyoruz. sonra da 40 yaşında kanser olup yine bu heriflerin sahip olduğu ilaç firmalarına para ödüyoruz.

    YanıtlaSil
  54. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  55. 12>02
    Sevgili arkadaşım bana Freud deme diyorum, hala Freud tezlerini konuşuyorsun, Freud u tanımıyorum ben, sapık dallamanın teki..3 yaşına kadar ne belirlenmesi, kim neye göre söylemiş bunu..Saçmalık bunlar.

    YanıtlaSil
  56. bir ara lilith in kökenine de bakmanı isterim, zira tiynecır görller dışında da karşıma çıktığı oldu bu ismin
    adios

    YanıtlaSil
  57. 3 yaşına kadarmış falan yalan bunlar. Ergenlikte bile değişiyor cinsel kimlik. Biz adamlar bizimle oynuyor diyoruz sen kalkmış onların ağzından kanıtlamayacak şeyleri zırvalıyorsun.
    ybsg arkadaşa gelince, entry nick uyumu. Dallama, saçma saçma şeyler yazıp sonuna da "dağılın lan"vari bi şey yazıp gitmişsin. Hakkaten ybsg diyorum sana. Senin kişilğini biliyorum, sen eziksin. Seni doğduğun andan itibaren ezmişler, fikirlerini beyan ederken susturmuşlar. Bu yüzden böyle salak bi psikolojin oluşmuş. Ybsg bi de çay koy içelim güzelim.

    YanıtlaSil
  58. 34. dereceden mason adam19 Mayıs 2011 22:28

    panpa iyi yazmışın güzel yazmışın bu adamların şeytana taptıkları pek inandırıcı gelmiyor bana ya. bu adamlar eşcinsellik propagandası yapıyorlar evet (bunu katy perry'nin firework klibinde de görmüştüm) peki satanizm propagandası yapıyorlar da olamazlar mı inançsız bir nesil yetiştirmek için? bu arada sen niye küfür propagandası yapıyorsun hepimizi ahlaksız ettin amk

    YanıtlaSil
  59. illuminatinin has adamı cabbar19 Mayıs 2011 22:38

    geçen yorumda da dediğim gibi arkadaşlar inanmayın bu tür şeylere,hepsi yalan.dinleyin şarkıları,hayattan zevk alın,ufak ayrıntılara takılmayın.zaten illuminati gayet güzel bir dernek,böyle yalan bilgilerle kirletilmeye çalışılıyor.zaten michael da dernekten bir dostumuzdu ama psikolojik rahatsızlıklarından dolayı dernekten çıktı,en son tedavi görüyor diye biliyordum,meğer buralarda yazı yazıyormuş.neyse işte fazla kapılmayın komplolara,illuminatinin kapısı da herkese açıktır,bunu da bilin.

    YanıtlaSil
  60. abi ironi yapma veya alaya alma bizim ülkede pek anlayanı yoktur :D

    YanıtlaSil
  61. illuminatinin has adamı cabbar19 Mayıs 2011 22:59

    CHGSZ,umarım herkes yazdıklarımı okumuştur,hepsi gerçek bilgiler.illuminati kadar sevecen bir örgüt "yeni dünyada" bile yoktur.doların üzerinde piramit var,illuminatiyle alakalı diyorlar.bir kere o piramitte tek göz var,illuminati de öyle bir sembol yok,bizde sadece piramit var,düz bildiğin üçgen piramit.o dolardaki başka bir şey sanırım,bu tarz konularla ilgilenmediğim için bilemem.lady gaga mesela,ne alaka illuminatiyle,başka bir şeydir o.şeytana tapıyorlar diyorsunuz,burada üzülüyoruz biz bilmiyorsunuz,bizim derneğe üye hacı amcalar da var onlar soruyorlar bize,dinsiz bir dernek mi burası,bizi kandırdınız mı diye,onlara açıklıyoruz yok amcacım dini bütün bir derneğiz biz diye kaç saat açıklıyoruz.sonuçta bu tarz yazılarla illuminati ismi kirleniyor,geçen derneğin ümraniye şubesindeki tabelasını bile indirmişler,camlarını kırmışlar,bir de not bırakmışlar;"sikerün akıllı olun"diye.baphomet aşkına,nedir bunlar...

    YanıtlaSil
  62. cabbar ciddimi yazıyon ne yapmaya çalışıyon anlamadım iyice kafam sikildi,harbi sığırım bende herhalde.ne ilginç insanlar var,topunuzu götünden sikeyim.

    YanıtlaSil
  63. Neyse agalar Sikko Lady Gaga eyi güzelde bende Blue Beam Project Haarp vs bunlarla ilgili bişeyler attırırsın diye beklemedeyim.. Hee bide Röyksopp tarzı bişeyler önerin la şöyle uyumadan önce dinlemelik, junior senyor amk!
    Saygılar!

    YanıtlaSil
  64. http://4.bp.blogspot.com/_8aUdIQPxdI8/TDphpcLKtmI/AAAAAAAAAHA/8H9aeS_kquY/s1600/lady_gaga_nose.jpg

    Fena hatunda değilmiş be sikko ne dersin :)

    saygılarımla İntifada.

    YanıtlaSil
  65. Liseler tatil olsun ben de yardım edicem sana sikko.(Tabi siklersen) Bu sik beyinli sığırlarla tek başına uğraşılmaz :)

    YanıtlaSil
  66. beyler deprem oldu la burda şu haarp a bi bakın ben pek anlamıyom

    YanıtlaSil
  67. Salih Sedat :Bişi yok :S

    YanıtlaSil
  68. Ashtar Command ın kullandıgı o gök kuşağı pink floyda bi atıftır pink floyd o albümü 1973 yılında çıkardı ozamanlarda sanmıyorumki illuminati müzik piyasasıyla ugrassın amk neyin kafasını yaşıyosun.

    YanıtlaSil
  69. @adsız

    'hacı küfür konusunda bence şöyle bi şey yap.yeni bi blog daha aç ama bu blog ' başlayan ben yazıları düzenleyip faceye atıyorum ama ağırdan alıyorum isteyen varsa sallarım. SKO da görebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  70. özet geç amını siktiğim özet geç

    YanıtlaSil
  71. @chghj... ne sikimse işte...

    ahaha seni kaale alan var mı? yok. e hadi sen de siktir git o zaman.

    YanıtlaSil
  72. lan bi'şey dicem. dark side of the moon'un kapağındaki piramit değil üçgen prizma. ha sen dersen ki, yok o piramit. hay senin de kapasiteni sikeyim.

    YanıtlaSil
  73. cok uzun olmuş ama iyi gibi de iblis miblis yapma ağabey bazı yerlerde abartı var kamka

    YanıtlaSil
  74. @yabsg
    Belki henüz sadece 30 kişi sitenin adresini biliyo olduğundan olabilir. Hani insanlara vahiy gelmiyo ya "chgzs.blospot.com'a gireyim" diye.
    Hele seni hiç skleyen yok lan. Bari insanların azıcık huyuna git de şöyle bi kaale alıp başını okşasınlar. Sevsinler azıcık.

    YanıtlaSil
  75. @yabsg 14.20
    Vallaha mı lan? Olum Tesla ölmemiş koşun!
    Azıcık bilgin olsaydı aydınlanma - piramit bağlantısı kurar ve o üçgenin birçok yerde hem de bizzat illuminati üyeleri tarafından kullanıldığını bilirdin. Klavyeden artizlik kolay iş tabi

    YanıtlaSil
  76. Hay amına koyayım senin yazacağın yazının , az kısa yaz ipne evladı , makale mi okuyoruz roman mı belli değil amua goyim , neyse amuğa goruk maykıl başkaaağğn !

    YanıtlaSil
  77. vay amk okudum lan. hatta deprem oldu okurken anlamadım bile. ama ilginçtir senin de lady gaga ile benzerliğin var. bir anda inci de popüler oldun başlıklar ile ve şimdi bize burda bir sürü tespit yapıyorsun. bu yazıyı yazmak için baya bir vakit ayırman lazım. işin gücün yok mu senin diye sorgulayasım geliyor. belki de sen de bize 99 doğrunun içinde 1 yalanı yutturtuyorsun.

    böyle düşünmemi sen sağladın ama sığır deme şimdi. garip ve ilginç...

    YanıtlaSil
  78. @ch

    lan zaten kafam da güzel oldu hemen cevap vereyim balgam atayım.

    Bilader. Canım kardeşim. Karakteri oturmuş her insan evladı gibi x, y, z'yi savunmakta özgürsün. X düşüncesini karşısına alan insanları sığır olarak nitelemek senin zayıflığındır. Hele hele yazıyı sen yazmadıysan bir de cevap yetiştiriyorsan, ne sikime muhabbete katılıyorsun lan?

    Burada kimse kimsenin ne olduğunu bilmiyor, daha ne çıkıp benim hakkımda sikim sikim iddialar atıyorsun ha güzel evladım? Amık?

    Sevip kaale alsınlarmış... Sevmesinler lan, bir tane gerçek var onu öğrensinler yeter.

    YanıtlaSil
  79. @Ertan Ünver
    10.44'teki yorumumu oku.

    YanıtlaSil
  80. Okurken beynim patkadı amk. Zekanada hayran kaldım. Seninle şuan sikişmek istiyorum. Pekbi ıslak zaten.

    YanıtlaSil
  81. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  82. @yabsg
    Kibar konuşayım diyecem, sana yaramaz. Kafan da kıyak yanlış anlarsın mazallah.
    Arkadaşım, bok atan sen değil miydin? Bu adam benim uyanmamı sağladıysa ben de onu savunurum ve sen de buna karışamazsın. Sen maalesef ilkokulda arkadaşını savunduğunda "sen x in avukatı mısın" dendiğinde susan çocuk olduğun için şimdi o öğretmenin dediğini uygulamaya kalkıyosun. Elinde sağlam deliller olmadan, konuyu iyice öğrenmeden çürütmeye kalkma. Zil çaldı, çıkabilirsiniz çocuklar
    edit:imla

    YanıtlaSil
  83. Kommensalizm, ekolojide iki organizmanın kurduğu ortak yaşamda, bir canlının yarar sağladığı diğerininse bu ortaklıktan etkilenmediği yaşam türüdür.

    Aha bak Lil Wayne'i anlatıyor, adam yaşamak için konak bir canlıya ihtiyaç duyan parazit gibi bi şey anasını satayım ya.

    Senin ben a.q yarıldım gece gece.Bak şimdi long island'ı araştır ama önce zindan adasını izle hadi improve your mind.Yarak kafa ayrıca dharma projesi ve montauk canavarını araştır da o uzaylı diye gördün şeylerin ne oldunu gör.Hadi taşaksızım durmak yok yola devam heheh

    YanıtlaSil
  84. Angelina jolie unutmuşun ayrıca hadi araştır da illuminate et bizi ben yazmaya üşeniyorm amk

    YanıtlaSil
  85. @c

    editini yerim senin yahu ahaha

    kibar konuş veya konuşma bana direk konuş arkadaşım. hangi davanın peşinden el ele koştunuz ulan bu adamla, şimdi bana bölünmez bütünlüğünüz tehlikedeymiş gibi ortak bilinç tepkileri veriyorsun? ben yazacağımı blog sahibine yazmışım, sana cevap hakkı doğar mı? şahsiyetini siktiğim sana bi sikim doğmaz, ama doğduğunu hissetmiş olacaksın ki dayanamayıp, ikirciklenip sallamışsın bir iki saçmalık.

    ulan ben blog sahibi olsam beni korumaya çalışan insanlar adına üzülürdüm. sana ne lan? hayatsız adam. yeni dünya düzenini yıkmaya çalışan kalemperver insanlar mısınız bilader siz? cinden şeytandan korkuyorsun lan, zerre kale alınacak tarafın yok

    bu arasağlam delilmiş, ne sağlam delili ulan? adam gaga'nın klibini koyuyor, britnet spears'ın vidyosunu koyuyor bunlar sağlam delil mi şimdi?

    sen küçükken neyden korkuyorsan şuan da aynı şeylerden korkuyorsun. en başta kendini kandırma amına koyim ya, bana burada bilgi donanımından bahsetme seni donanıma boğarım fakat ben beyni yıkanmış bir sığır olduğum için kaale almazsınız, zira bize öğretilen tarihler de yalan. yalan lan her şey yalan. bir sen biliyorsun tarihi.

    çok zekisin ya, çaktın olayı hemen. çagal seni.

    YanıtlaSil
  86. Lan okudukça bitirdin beni "Zaten Gaga klibin yarısında tek göz anasını satayım, Temel Reis misin arkadaşım, neden sürekli tek gözsün ulan?"

    Tespitine sokayım.Adamsın lan.
    Araştırmaya devam takip ediyorum gözümsün.(çift)

    YanıtlaSil
  87. bu üçüncü yorumum amk

    YanıtlaSil
  88. Ejderhamısın amına koyum. Beni benden aldın yine. Volume 2'yi bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  89. sikko kardeşim sözlükteki başlıktan beri takip ediyorum bilirsin belki...

    lil wayne konusuna değinmek istiyorum, tamam lil wayne her boku yemiş olabilir ama güncel olmak lazım. eminemle son şarkısına bi bak derim. "no love" şarkının adı. lil wayne resmen artık "onlardan" olmadığını söylüyo. rapçi dmx'in bi sözü var.

    "melodiyi siktir edin sözlere bakın"

    YanıtlaSil
  90. Şu "ruhumu şeytana sattım" mevzusunda eksik bir şeyler hissediyordum hep. "Nolcak ki lan sattım derler olur biter, kim nerden bilcek gerçek düşüncelerini ehehe" dalyaraklığında dolanıyordum ortalarda. Fakat şu kişilik bölme olayları, zihin kontrol etme olayları, tek tek bütün taşları yerine koydu benim için. Ruhumu sattım olayının içi dolmuş en azından. Sistemin nasıl işlediği konusunda fikir sahibi olduk.

    Bu arada, küfür olayına yorum getirecek olursak, ben bu küfürlü halini seviyorum, okumak için teşvik ediyor arada gülüyoruz. Bu kadar uzun bir yazıyı memur resmiyetinde olursa kimse okumaz benden söylemesi. O diğer "etrafa okutamıyoruz küfürlerden aq" diye konuşan dalyaraklar da biraz rahat olsunlar. Ben anneme bile okuturum bu yazıyı hiç bir sikimde olmaz.

    YanıtlaSil
  91. Dharma projesi ve montauk mutlaka araştır ve yaz !!!

    YanıtlaSil
  92. Ha birde, şu ibnetor fethullah gülen'in sistemini de anlatıver bir ara bu konular bitince. Onun da böyle "hassikitr ya, o yüzden mi öyleymiş" noktaları var bir sürü. En azından bi yaraktan anlamayan birilerine bir şeyler çağrıştırır. Zira illuminati kadar derin ve güçlü ilerleyen bir sistemi var o piçlerin de. Bekliyrouz

    YanıtlaSil
  93. hassiktir 3.gözüm açıldı

    YanıtlaSil
  94. @yabsg
    Lan burayı siyaset meydanına çevirdin ya helal olsun. Direkt konuşucam sana, küfür etmek adetim değildir ama hakettin bebiş.
    Burada yorumları yorumlama hakkı hepimize ait. Kimse yorumlamasın istiyosan adam oraya dana gözü gibi mail adresini yazmış. Bilgisayar hakkında minimum düzeyde bilgin varsa mail atarsın anlaşırsın.
    Şeytandan cinden falan korktuğumu zannediyosun. Böyle diyince acayip tespit yapmış oluyosun çünkü, bu tespitin bilim dergilerinde falan yayınlanmalı. Lan peçete terk, şiddetli mi sktiler seni anlamadım gitti, hangi mesajımda şeytan-cinden korktuğumu söyledim? Sanki çok donanımın varmış gibi, tek donanımın national geographic yayınları ve d&r'da gördüğün ucuzluktaki bir iki kitap amk, kime neye artistleniyosun.
    Bak insanoğlu (!) bi insan bi hata yaptığı zaman saygıyla karşılarım. Bi kere hata yapmışsın. Ama o insan o hatayı ikiden fazla kez tekrarlıyorsa o zaman ben ona ahmak derim. Sen sadece bir ahmaksın, böyle düşündükçe de ahmaklığın ötesine gidemeyeceksin.
    Gerizekalı adam okullarda illuminati tarihi mi öğretilecek? Esas hayat senin sandığın kadar basit değil. Okulda öğrendiğin iki üç bilgiyle geçinemezsin. Araştırman, kendin bulman gerek. Bu kadar yazdım ama senin gri hücrelerinde yine pek bi elektriklenme olmayacak biliyorum.

    YanıtlaSil
  95. @g

    bir saniye, bu bilgi birikimini sindirmem gerekiyor...

    gri hücreler, d&r, national geographic... bir saniye sanırım taşlar yerine oturuyor.

    oturdu cevap veriyorum. yahu mütalaa fukarası kardeşim. sen ne sikimsin de bana hata yaptın diyebiliyorsun? mutlak doğrunun hakimi ve gecelerin yargıcı cehalet feneri arkadaşım. sen benim ne bildiğimi ne bilmediğimi nereden biliyorsun.

    beni önyargıyla suçluyorsun, benden önce beni yaftalıyorsun, sonra beni suçladıktan sonra da yaftalıyorsun. ulan ben ne kadar bu konuda hatalıysam sen benden daha hatalısın. kime insanlık dersi veriyorsun lan? küfür etmezmiş, ahlakının cetvelini sikeyim etsen ne olur kafa yamuk.

    Adam beyninin bir kısmını cin ele geçiriyor diyor ve sen buna inanmıyor musun? İnanıyorsun di mi lan? Mına koduğumun bebesi, akıl us diye bir olgu var lan tıyniyetsiz mal. İki tane web sitesinden illuminati hakkında üç kelam okudun diye tarikat ve göstergebilim uzmanı mı oldun arkadaşım sen? İyi olmuşsun, bana araştır da öğren diyene kadar ben senin zırhında bin tane delik bulurum, aklının pekini sikeyim senin.

    N'olu lan britney saçmalayınca? Beyni mi yıkanmış, cinler mi ele geçirmiş? Sen hiç çok zor durumda kalıp ağlamaktan kendini alıkoymak zorunda kaldın mı lan? Döl ziyanı? O video ne lan öyle saçma salak? Hadi sen savunuculuğunu yapıyorsun sana sorayım bari?

    Ciddi misin evladım sen? Anan seni alaturkaya mı bıraktı oksijensiz mi kaldın güzel kafalı adam, montonofon, hey amına koyayım arkadaş yahu?

    YanıtlaSil
  96. bastan sona okudum annesiz.


    -amsiklopedi-

    YanıtlaSil
  97. "Röyksopp tarzı bişeyler önerin"-> Zero 7 Popart blue:) Uyumadan evvel -röyksopp tarzı olmasa da- Emancipator da iyi gidebilir:)Ares olsun, nevergreen olsun mükemmeldir...

    YanıtlaSil
  98. amk hala yazı yazmayı öğrenemidiniz yaa. sikseler okumam bu ne amk makale mi okuoz.

    YanıtlaSil
  99. amk şeytanın sayısını hala 666 diye idda ediyonuz ya ne diyim.lankarı sattırmak için siz enayilerin takıntı yapacağı ne varsa kullanıyor bunun neyini göremiyonuz amk.

    YanıtlaSil
  100. Bahsettigin proje 70'lerde idi. Şimdi daha iyisi var n insan beyni gücünde bir program. Artık hataya yer yok. Matrix e az kaldı.

    YanıtlaSil
  101. okudum yorumlara henüz bakmadım sabah ezanı filan okundu lan bildiğin çok uzun sürdü

    modern talkingi bilir misin bilmem 80'lerden bir grup..
    http://www.youtube.com/watch?v=Lp2qcCrdBLA
    brother lui klibi piramit ve göz ile başlıyor.. klipte o dönemde yapılmış.. bir bak diye şeey ettim

    YanıtlaSil
  102. sen naptın oğlum ya incide çok denk gelmiştim sana ama blogun oldugundan haberim yoktu ve dan brown kitaplarından beri araştırırım bu muhabbetleri

    özet:TATMİN OLDUM

    YanıtlaSil
  103. arkandayız maykıl çok bekletme senin gibileri

    YanıtlaSil
  104. @yabsg seni 666kez bafilerim kendine gelemezsin.

    YanıtlaSil
  105. 1 kişiye ulaşsam bana yeter falan demişsin ama yüzlerce hatta belki binlerce kişiye ulaşıyosun. Emekler boşa gitmiyor yani.
    Emeğe saygı rep ++ diyorum yani. Ha bi de Eminem Mosh klibinde bush'a ve illuminatiye feci giydiriyo, subliminal mesaj dolu klip, tabi onları skerten subliminal mesajlar. Bi el at istersen. Bi de bahsettiğin hiç bi konuyu özet geçmiyosun piç, helal olsun sana, tatmin ediyosun yani anlattıklarınla. Başarıların devamını dilerim panpa.

    YanıtlaSil
  106. lan sik kafalılar yazı beni açmıyo, görsele ihtiyacım var diyosanız şuna bi göz atın baya bi video var:
    http://www.facebook.com/Desifre.Deciphering

    sikko unutmazsam bi ara avare'de bu cinler hakkında bi şeyler karalarım,zamanında baya bi araştırdıydım. anlaşılan millete biraz masal gelio bu cin olayı.

    YanıtlaSil
  107. 1. kurt cobain illuminati ilişkisi ne lan göt?
    2. pearl jam albüm kapağındaki piramit gerçek mi lan göt?
    3. kaç senedir grunge dinlerim, en popüler 2 grunge grubunun illuminatiyle anılması belamı sikti. çok üzdü beni öyle böyle değil.

    YanıtlaSil
  108. selam sevgili sikko,
    supernatural diye bir dizi var bilirsin belki. orada da baya işlendi bu lucifer konusu. hatta içine iblis kaçan(içine kaçmak ne mınakoyim `:sevehe`) insanların gözleri dönüyordu mınakoyim. ezik iblis girince kara kara oluyordu gözleri, biraz taşaklı bi şeytan vardı, sarı gözlü, o birine girdi mi sarı oluyordu gözleri. lilith vardı (belki lilith daşşaklı bi iblistir, sen daha iyi bilirsin sevgili sikkocuğum) o girince gözleri beyaz oluyordu, aynı şu leydi gaga denen yaratığınki gibi. oğlum bu dizi de mi illuminatinin oyunu amk. öyleyse bu illuminati denen piçiriklerin taşaklarını koparır kayınvalidelerine yedirtirim.
    anlatamadım ama her neyse mınakoyayım. hiç anlamazsan da aç diziyi izle, bizi aydınlat.
    liseli supernaturalciler üşüyor mınakoyim.

    YanıtlaSil
  109. @1:25 kört köbeyn konusunu ben de anlayamadım mk ama o illuminatiye karışmak istemediği için öldürüldü ya da intihar etti. ne sikimse artık.
    rahmetliyi saygıyla anıyoruz, rest in piis kört.

    YanıtlaSil
  110. @yabsg
    Yav gerizekalı olduğunu anlamıştım da bu kadarını tahmin etmemiştim. Hakikaten çok kıtmışsın ya al birincilik telin.
    Yav senin küçüklüğünde üç kere atıp iki kere tutma vakası olmuş mu bi sorsana? Veya beyninde elektrik problemi mi yaşıyosun? Baba taşşağı terk insan seni.
    Bak ibiş, ön yargı(yaftalamak) ve karakter analizi arasında ince bir çizgi vardır. Sen ön yargı kısmını seviyorsun daha çok, ben ise karakter analizinden yanayım. Yazdığın ezbere şeylerden nasıl bir karakter olduğunu anlayabiliyorum, bunu da kendi araştırmalarım ve gözlemlerime dayanarak oluşturabiliyorum. Şu ana kadar yaptığım tüm gözlemlerim başarıyla sonuçlandı. Sen kimsin yarrak? Bilimi mutlak doğruya ulaşmak zanneden beynini sikeyim senin. Bilim doğruya yaklaşmaktır, doğru olmak değil. Sen hala Newton fiziğinde kaldın heralde, pek kafan basmıyor böyle işlere.
    Ne bildiğini ne bilmediğini anlamak çok da zor değil, konuşmalarından kendini belli ediyorsun. Ha olduğun gibi gözükmüyorsan, dikkat çekmek için trollük olsun diye böyle yazıyorsan onu bilemem, yine ezikliğine dayalı bi psikoloji olmalı.
    Analiz yapmaya mı çalışıyosun napıyosun bilmiyorum. Hiçbir zaman internetten öğrendiklerimle yetinmem ben zira birçok yalan yanlış bilgi var. Onun için de bu konu hakkında kitaplar okumaya devam ediyorum.
    Şimdi sen pek anlamayacaksın ama yine de açıklayayım, şimdi salakçım yukarıda klipte gördüğün her bokun sembol olduğunu anlayabiliyosun da niye göz bebeği gidince enerjik olan gaganın da bir sembol olabileceğini anlayamıyorsun? Belki de bölünen kişiliğin bir parçası cinin hipnozu altında kalıyodur? Olamaz mı? Olur. Bal gibi de olur. İlla bedenin içine girmesi gerekmez ki dini bilgilerime göre de giremez zaten. Şimdi anladın mı tırtım benim? Nöronlarını ske ske epilepsi yaptığım anladın mı? Ben bilim adamıyım lan, sen kimsin dalyarak. İki tane dergi okudun diye, bi tane de cahillikler kitabı aldın diye kendini aydın mı zannediyosun?
    Çok şükür senin doğum şartlarındaki gibi alaturkaya bırakma falan olmadı. Gerçi sen sıçılarak doğduğun için pek anlamazsın ama işte neyse.
    Adam kesin bi yargıya mı varmış Britney delirdi kesin cin skmiştir diye? Olabilir diyor. Şüphe bilimi doğurur, bunun için sürekli şüphelenmek gerekir ayarı kaçırmadan. Paranoyaklıkla bilim adamı olmak arasındaki bu ince çizgiyi algılayamayanlar var maalesef.
    Bilimi sadece maddiyat olarak anlayan beynini sikeyim senin, zira sikilmekten başka bi işe yaramaz o beyin. Kuantum bilincinden yoksun insan seni.
    Şu saçma sapan ezik yorumlarını da cevap veremediğin için son çırpınışların olarak buluyorum. Bence daha fazla konuşma, konuştukça sıçıyosun.

    YanıtlaSil
  111. panpa, sana kubrick linkini gönderen bendim, orda yazdığına göre ölüm tarihi ile en meşhur filmi olan 2001 yılı arasında (03/07/1999 - 01/01/2001) tam 666 gün varmış. yani adamı bunlar harcad büyük ihtimalle.

    YanıtlaSil
  112. lan ben bunları küfürleri ayıklıyorum ama bayağı bir gerideyim lan isteyen varsa ilk yazıları atabilirim tamam mı yada fb.me/ismuta bakın amk

    YanıtlaSil
  113. 2. ne zaman gelicek

    YanıtlaSil
  114. Albert Einstein20 Mayıs 2011 13:12

    La beyaz ışığı prizmaya verirsen ışık tayflarına ayrılır yani şekildeki gibi gökkuşağı oluşur. Ne illuminatisi?

    YanıtlaSil
  115. Entry nick uyumu :D Einstein kardeş, aydınlamayı ve boyutları çağrıştırdığından illuminati üyeleri tarafından da sık kullanılan bir sembol bu.
    Bu arada takipçilerime duyrulur: Niçin İblis'e iman ederler? temalı yeni yazımı yazdım.
    chgzs.blogspot.com

    YanıtlaSil
  116. lan bir şey daha, bu supernaturalde son bölümlerde hep insan ruhunun öküzsel bir güçte olduğundan bahsettiler, korkuyoruz reyiz beynimizi yıkıyolla:(

    YanıtlaSil
  117. @CHGZS;
    ulan illuminati hakkında yazı yazmanın şartı mı gözü sikertecek renkleri seçmek? yine de okuyacağım dayım.

    YanıtlaSil
  118. induction magnetometer ile bakıyorum mk
    her yer mosmor, fena dövmüşler çocuğu ahah
    neyse haarpda hzye göre insanların duygusal hallerinin kontrol edilebileceği teorisi vardı. bu morların düzenliliği de kıllandırıcı, bir boklar dönüyor olmasın lan? ha fay hattını harekete getirecek gücü yok derseniz anlarım da o fay hattının yarattığı güç ve gücün kullanılabilitesini napıcaz? ortaya çıkan gücü kontrol edebilmek için düzenli ve az bir güç gerekli olduğu öğretildi bana. böyle boklar varsa, ortalıkta planlar dönüyorsa kanalizasyonluğuz olm.

    YanıtlaSil
  119. @M.K! hehe abi ne bileyim siyah tasarım güzel geldi gözüme. mavi pembe falan var daha mı iyi :D

    YanıtlaSil
  120. güzel yazıyorsun sikko,devam devam.seni de takip ediyorum CHGSZ,sende iyisin.

    YanıtlaSil
  121. kaynata ne demek? xS

    YanıtlaSil
  122. bütün yazıda kaynataya mı takıldın kaynatasını siktiğim

    YanıtlaSil
  123. @c

    lan sen ciddi ciddi bu sikimsonik atarların bilim olduğuna mı inanıyorsun.

    önceee... sen bir adet blog yorumundan benim kim olduğumu analiz edebilecek kadar über perspektife ulaşmış üstinsan mısın lan? yıldız çocuk musun evladım sen?

    sen übersin ben önyargılıyım hemi. ulan neye karşı önyargılı olmayacağımı da bir söyle? cine şeytana "var olabilir" desem n'olacak. yok ki amına koyim yok. bu güne kadar görülmedi, bu günden sonra da vücudun herhangi bir duyu organıyla hissedilemeyecek. sen olduğuna inanırsan var olur, sonra salak salak düşüncelerini gençlere verirsin onlar da inanır, mini mini cinleriniz olur. aferim lan.

    senin bilimden anladığını sandığın her nano saniyenin kıymetini sikeyim. ne bilimi lan bu hangi bilim? şizoid misin amına koduğum, epilepsi ile cin tarafından ele geçirilme bağlantısını hangi deney ve gözlemlere dayanarak kurdun lan amın düdüğü?

    cinin hipnozu altında kalıyordur olabilir mi demişsin? olabilir demişsin sonra. olamaz amını siktiğim olamaz. senin beyin kıvrımlarından düşecek jetonun ta istirhamını sikeyim. cin diye bir şey olmadığı için cin tarafından hipnoz edilmek de olamaz. cinlerin varlığına dair bir kanıt mı var ulan? tarih boyunca epilepsi hastalarının içinden şeytan cadı çıkartmak için saçma sikim ayinler uyduran din dünyasından zerre usanmadınız mı lan?

    gözleri yukarı kayıyor ve enerjik oluyor hemi? sembol bu dimi lan? ulan akıl fukarası... sen nereye ne görmek için bakarsan karşına o çıkar bir şekilde. yarın bir gün bacaklarını yana açmış şekilde duran adam da piramit oluşturuyor olur, tek gözünü kapayıp sikim sikim pozlar veren emolar illuminati esintisinde yitip giden gençler olur, geometri dersinde üçgen prizma çizen hoca grandmaster olur, olmaz mı? sendeki kafayla her şey olur amını sikeyim.

    de senden adam olmaz. al bu da yaftan.

    ha dur lan, "yazdıkça batıyorsun" ne bilader? sen ne somut kanıt sundun ki ben sana aksini ispatlayayım bre mal? laf-ı güzaf... başka da bir sikim yok. beynini şeytan ele geçiriyor ama siz de bilmiyorsunuz. çok gizli bir yöntem. ulan subliminal komutlar alıyor desen bir nebze anlarım şeytanla cinle pazara kadar gidersiniz anca.

    babadan oğula nesil misiniz lan siz?

    YanıtlaSil
  124. Lan nöron hücrelerinin eşlenmeyen çekirdeklerine boşalıyım, yazımı bi daha oku anlamamışsın çünkü. Epilepsiyle cin kaçması arasında ne zaman nerde bağlantı kurdum okuma özürlü. Harbiden salağın salağıymışsın sen bilimden habersiz it. Bilimadamıyım diyorum bilimden habersizsin diyo yavşağa bak.
    Kendi kendine çürüttüğün iddialarına gelince. Cinin yokluğunu ispatlayabilir misin yavşağım? Hissedilmiyor diyorsan e be gerizekalı, sen düşüncenin ne olduğunu ispatlayabilir misin? Elli milyon bilimadamı düşüncenin ne olduğuyla ilgili fikirler ortaya attı ama tezleri bilmemkaç volt elektrikten öteye gidemedi ki o da çürütüldü. Sen şimdi aklını hissedebiliyor m... Veya senden örnek vermiyim, sen zaten akılsızın da. Aynştaynın veya Pisagorun veya Sokratesin aklı yok muydu o zaman lan? Olum kendi içinizde çelişiyosunuz daha ne ezik salak bi topluluksunuz siz böyle ya? Bilim bilim diyosunuz, iblim hakkında bi bok bilmiyosunuz. İnanç da bilim de olmadığı için inançsızlar olarak sik gibi kalıyosunuz ortada.
    Dini kabul etmiyosunuz, dogma diyosunuz bilmemne diyosunuz. Dinin bir postulat olduğunu unutuyosunuz. E be amına koyim, bilimin temeli matematik, matematiğin temeli de postulat değil mi zaten? 1 diye sembolize ettiğin şey sadece senin kabul ettiğin kavram değil mi? Bilim özürlüler sizi, bari bilimi savunmaya kalkışmayın da kıt bilginizle rezil olmayın.
    İyice sıçtın. Dedim ben sana daha yazma diye. Elinde gittikçe diyecek bi şey kalmıyo, ezim ezim eziliyosun.
    Sen sadece 1 ve 0 dan oluşuyosun galiba. Üçgen diyince geometri geliyor aklına. "Ehehö o zaman o da öllömonatü" diyebiliyosun anca. Bir kavramı sadece tek bir şeyle bağdaştırıyosun, birebir fonksiyondan ibaret sktiğiminin beyninin fonksiyonları.
    Benim bilmediğimi de yine götünden uydurdun. Doğru düzgün bir iddian kalmadığı için götten uydurma metoduna başvurabiliyorsun zaten ancak. Bu konuları bilip bilmediğimi blogumu takip ederek öğrenebilirsin.
    Ben kendimi über insan olarak görmüyordum ama ben demediğim halde sen beni öyle kabul ettin. Teşekkür ederim bunun için.
    Son olarak, evet babadan oğula neslimiz devam ediyor çok şükür. Sizinkinde peçeteden oğula geçiyor sanırım.
    Hadi şimdi git ağlayarak mastürbasyon yap da peçeteden neslin devam etsin.

    YanıtlaSil
  125. SİKKO AMK SENİN YORUMLARI NEDEN SİLİYON YAVŞAK :)

    YanıtlaSil
  126. jay-z klibindeki yorumlara gel ahaha

    blogdan geldik piçler

    furkan224488 14 hours ago

    orospu çocuğu illuminati peşindeyiz
    gfbcato 15 hours ago

    eksiledim piçler ehehehe orospu çocuğu illuminati
    carpediemdeii 19 hours ago

    nuthin against this song its tite but down wit illuminati fuk em!!!
    jice63 1 month ago

    killuminati killuminati killuminati!!!!!!!!!
    jice63 1 month ago

    @jice63 None of that Killuminati stuff on these videos
    HipHop4Life210 1 month ago

    YanıtlaSil
  127. masonmsusun nesin düdük her şeyi biliyorsun,işin yok bunları yazıyorsun,yoksa cemiyetten mi attılar da seni intikam mı alıyorsun.yine de güzel yazdıkların,küfürlerde orjinal.

    YanıtlaSil
  128. Kanye West - POWER
    http://www.vimeo.com/20948755

    YanıtlaSil
  129. selam az evvel geldim, yorumları okudum ve size cevaplar hazırladım.

    1) şu ana kadar yakıştırıldığım sıfatlardan bazıları: cemaatçi, yobaz, fetocu, propagandacı, mason, illuminati'nin adamı, deccal'in adamı (bu nasıl bir hayal gücü neneni sikeyim ya), 99 doğru 1 yanlışçı, gizli homoseksüel. heh bunlarda sıkıntı yok, böyle şeyler söylediniz diye size sığır demem. raaad olun.

    2) fikirlerime katılmayan (eyvallah hiçbi sorunum olamaz bunla da) ve "yok böyle şeyler ne saçmalıyosun amına koyim" temalı yorum atanların, o siklemez görünüşleri ve paragraflarca peşpeşe yorum yazmaları çok ironik olmuş. kendi içinizde bitiriyosunuz kendinizi amına koyim. zaten bir tane bile mantıklı izahla geleniniz olmadı ki, adam o piramit değil üçgen demiş, sonra gelmiş bana kapasitesiz demiş. be hey amına kodumun çocuğu atlasta dünyayı çember görünce "o geoid değil la çember" mi diyorsun? be hey amın evladı?

    3) isterim ki yazdıklarımdaki hataları bulun, onları söyleyin, ben de düzelteyim, evet şöyle şöyleymiş diyim. anca "siktir salak mal aptal" diye saydırmayı biliyorsunuz götün oğulları, ben küfrediyorsam o küfrü etmek için gerekli dayanağı sağlayıp da ediyorum, gel bana mantıklı bir antitez ile, ben de sana eyvallah diyeyim, taşağını sömürteyim.

    4) cevap verme ihtiyacı duyduğum tek 1 yorum var ki güzel bir noktaya parmak basmış arkadaş. o pink floyd'un albüm kapağındaki gökkuşağı ve piramit tasvirini ilk kullanan ne pink floyd'du ne de ashtar'dı. ashtar grubundan örneğini koydum ben sadece benzerliği vurgulamak açısından. zira yılların oz büyücüsü'nde bile kullanılır bu masonik figür http://www.listzblog.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/wizardoz.jpg
    allright?

    oz büyücüsüne, good&evil çatışmasına ilham verenlerden birinin aleister crowley olduğunu bilyor muydun?

    bilmiyordun.

    tamam siktir git.

    5) burada belgelerle sikemeyeceğim hiçbir yorum görmedim, emin olun tüm sorularınızın bir cevabu var. herkese tek tek cevap vermemi de beklemeyin amın oğulları biz de insan evladıyız

    6) bunları anlatmakla iyi mi ediyorum onların istediği şeyi mi yapıyorum ben de anlamadım tam. ama iyi bir şey yaptığımı düşünüyorum en azından mantık çerçevesinde analiz ettiklerimi paylaşıyorum, olur da insanları yanlışa teşvik ettiğimi farkeder, görür, anlar isem siktir olur giderim zaten. ayrıca hiçbir şeye teşvik olmayın burada anlattıklarımdan dolayı. facebook'ta daha az vakit geçirin, 2-3 şey okuyun istiyorum amına koyim. neden diye soracak olursan gerizekalıyım yarram sana ne?

    7) ananızı sikerim akıllı olun.

    8) ama yine de en büyük orospu çocuğu benim.

    YanıtlaSil
  130. sikko pampa iron maidenin the number of the beast diye bi şarkısı varya hani sixsixsix the number of the beast diyor şarkıda buda o top işareti mi amk yoksa vay amk daha iron maiden dinlemem lan o kadar büyük konuşmayım ama ehehehehehe

    YanıtlaSil
  131. @jay-z klibinin yorumlarını ekleyen adsız - amına koyayım kahkaha atıyorum hala ahahahhahahahahahhaa

    YanıtlaSil
  132. DOSTUM TUPAC HAKKINDA YAZILAR YAZAR MISIN ? (Yazıyı gör diye büyük yazdım)

    YanıtlaSil
  133. süper yazıyosun harika yazıyosun gerekeni yazıyosun KANITLA yazıyosun kusursuz yazıyosun, falan ama hala yorumlar da 'bunlara inanıyo musunuz yeeea?' diyenler var ya. yanıyorum onlara yanıyorum bi de sayfa rengini değiştirsen tam olucak ya gözlerim bozuk acıyoda eheuhe

    YanıtlaSil
  134. bazı yerleri atladım hacı kaynatamı siktin oralarda beynim amcıklandı ama güzel yazıyorsun. varmı la bu illumunatinin türkiye şubeleri bilgilendir bizi amq

    YanıtlaSil
  135. hadi amk 2. bekliyorum meraktan kendimi sikicem

    YanıtlaSil
  136. başlarda eyes wide shut filan geçiyodu.. araları okumadım bilmiyom söylendi mi..
    ahanda kubrickin en ünlü filmlerinden biri: clockwork orange
    http://galeri.uludagsozluk.com/40/a-clockwork-orange_64770.jpg
    http://images.fanpop.com/images/image_uploads/A-Clockwork-Orange-a-clockwork-orange-323590_719_430.jpg
    falan filan..

    YanıtlaSil
  137. gamma knife bilgisayarını, snow white makinesini araştır. bunun için dejavu filmiyle matrix serisini izlemiş olman gerekiyor ama. matrix'in aslında bir nevi yapılmış olduğunu görceksin. geleceğin nasıl görülebildiğini, teknolojinin sandığımızdan çok daha ileride olduğunu falan görceksin. ayrıca bunların neden şeytana taptıklarını daha çok açıklarsan daha faydalı olur.

    YanıtlaSil
  138. yenisi ne zaman geliyo hacı yeeaa...

    YanıtlaSil
  139. temel reyiz ne zaman tek göz oldu yeeaa

    YanıtlaSil
  140. Yazıları okuma ayrı keyifli, yorumları okumak ayrı keyifli... Hepinize teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  141. Severek okuyoruz fakat iron maidena böylesine bok atmak sana hiç mi hiç mi hiç yakışmadı kardeşim. o albümden sonraki ' somewhere in time ' albümünün kapağında o piramit yıkılmakta biraz araştırma yaparsan. (bkz: http://4.bp.blogspot.com/-YZR6yLXVs3M/TZgKDQqAKuI/AAAAAAAAAOs/AP8sRd09yRg/s1600/somewhere_back_in_time.jpg ) .

    Ayrıca aynı bok attığın grubun 200 yılında yaptığı albümün ismi 'BRAVE NEW WORLD'dür. (brave: göğüs germek, cesaretle karşı koymak, meydan okumak).

    Bu mesajı siklemeni ve bi düzeltme yapmanı istiyoruz maidencılar olarak.

    YanıtlaSil
  142. Tamam ulan şimdiye kadarki taşşak muhabbetini bir kenara bırakıyorum. Madde madde yazıyorum, oku evladım;

    1- Cinin varlığını ispatlayabilir misin?

    2- Senin deyiminle; konvansiyonel(?), veye genel geçer bilim imkanlarını kullanarak ispat edilemez dersen eğer; senin bilim adamı olmanın da bir kıymeti yoktur. Öğretilen bilim, dünyayı ve diğer varlıkları ilgilendiren asıl önemli mevzulara açıklama getiremiyor sonuçta, ne sikime yaradı dimi? Ha alternatif yollardan kanıtlarsan da insanlar dinler, dinlemez kendi bilecekleri iş. Toplumun çoğunluğu koyun olduğu için dinlemez. Bir kısmı yeni bilgileri anlamlandıracak yeterli donanımı olmadığı için sürüncemede kalır, bir kısmı da temelleri sağlam gelmediği için senin görüşlerini benimsemez. Benimseyen adamlarla da oturup beraber klip izlersin.

    3- "Dinin temeli postulat, matematiğin temeli de postulat e haydi o zaman".

    Bu ne lan? Bir x'in aksiyom mertebesinde olması için uygulandığı düşünce sisteminin sağlam yapıtaşları olma görevini yerine getirebilmesi gerekir ki bunlar üzerine teoremler kurulur, ispat edilir veya lağvedilir bir de üstüne bilim kanunları oluşturulur. (Tamam lan tamam "bilimsel kanun" ne demek biliyorum)

    Bilim postulat üzerine kurulmuş teoremlerden oluşur, bu da bilim sistemini oluşturur. Bu aksiyomlar dini oluşturan "Allah vardır" gibi ispatlanması ve kanıtlanması, hadi seni kırmayayım, günümüz olanaklarıyla imkansız olan aksiyomlardan bir şekilde ayrılır, zira üzerine kurulan sistemin ne kadar sağlam olduğu yıllarca deney ve gözlemlerle kanıtlanmıştır. Din'in ortaya sürdüğü farazi bilgiler ise hiç bir şekilde kanıtlanamamaktadır.

    Şimdi yeniden "kime göre neye göre neyle kanıtlanamamaktadır" muhabbetine geliyoruz. Bilime göre kanıtlanamamaktadır amına koyim. Senin bizahati içinde olduğunu iddia ettiğin bilim dünyası bu olguları kanıtlayamaz. Ha tersini de ispat edemez, bu durumda demek oluyor ki cinler şeytanlar gerçekten var olabilir. Evet olabilir. Ama çok çok çok büyük ihtimalle yoktur, çünkü bu olguların antitezi bilimsel sistemler kurulmuştur, deneylerde kanıtlanmış ve ispata dayandırılabildiği için kabul görmüştür.

    Akıl gibi kavramların bilimsel olarak açıklanamamış olması bu kavramları bir anda akılüstü seviyeye çıkartmaz. Günümüz fizik teorileri bu kavramları açıklamak için gelişecek ve evrilecek en sonunda bilimsel kaynağına inecektir. Ha bunu yaparken şu yazıdaki "abi cin beynini kontrol ediyor" bazlı alternatif ötesi "bilimsel" dayanaklardan da faydalanacak mı? Ben öyle bir gelecek göremiyorum, sen görebiliyor musun la?

    4- Ne yazmışsın başka bakiyim... Sizli bizli konuşarak yaftalama üstüne genelledikçe de genellemişsin beni cumhuriyet mitinglerinde başını kapatacaklarından korktuğu için meydana çıkan teyzelerle bir tutmuşsun. O senin algı mekanizmanın ön yargılarla imtihanıdır benlik birşey yok. Günlük hayatta anlatıyorsun bu anlattıklarını kimse siklemiyor değil mi? Bunun için de herkes aynı amına koyim. Kimsenin bu olguları felsefi bağlamda anlamlandırabileceğini, sindirebileceğini ve kabul etmeyeceğini düşünemüyor musun lan? Neyse geçelim...

    5- Ben bloga ilk harfimi yazdığımda da üslubu seçerken de işin dönüp dolaşıp bilim sistemi sorgusu ve us felsefesine kayacağını biliyordum, ister troll dersin ne dersen de. Ben buraya senin onun bunun sunduğu somutlukta kanıtlara dayanarak anti fikirler yazmazsam karşı çıkmazsam zerre rahat edemem. Ki sunduğunuz kanıtlar da elle tutulur bir şeyler olmadığı için benim yaptığım şey gayet yapılabilir bir olay. Maksat tartışma çıksın, başka amaç da yok zaten amına koyim.

    Sonuç olarak, ben diyorum ki; bilim iddia ettiğin "kavramları" kanıtlayacak veya lağvedecek seviyeye ulaşacak ve bunun için bilgi birikimiyle evrilmesi gerekecek. Anladığım kadarıyla sen diyorsun ki, "ipuçları burada, görüp de inanmayanlar maldır." Kesinliğe yakın bilgilere ulaşabilmek için çok erken, düşünce konteksi henüz çok körpe ve kanıttan mahrum. Buna rağmen ne lan bu kesinliğiniz?

    YanıtlaSil
  143. http://www.youtube.com/watch?v=1h1yCqOCBZA&feature=grec_index


    şuna bi bakın la. illuminati karşıtı rapçiler.

    taşşaklarına kurban olduğum tupac reis nasıl da gider yapmış. ölmedi küba'nın kalbimiz şehrinde yaşıyor biliyorum


    tabii vinnie paz de ayrı bir reistir onu atlamayalım

    YanıtlaSil
  144. devamı ne zaman?

    YanıtlaSil
  145. @yabsg uzun uzun yazmışsın da hep laf kalabalığı yapmışsın yine. kanıtlar elle tutulur değil mi? allah allah, ya sen çok zekisin ya bizler çok aptalız bunca yıldır tonlarca filme/klibe/albüm kapağına/çocuk masalına/dergiye ıvıra zıvıra kondurulan piramitlerin/her şeyi gören gözlerin/şeytani simgelerin birbiriylr hiç alakası yok he mi? hepsi tesadüf yani he? vay anasını be elimizde de hiç elle tutulur kanıt yok ki arkadaş şurda paylaşalım. adamlar şeytana tapıyor diyoruz, herif "allahın varlığını kanıtla, cinin varlığını kanıtla hadi." diyor. tamam amınakoiim yok allah mallah, cin min hiç biri yok, şeytanı da zaten sikkofield uydurdu bu blogda, yüz küsür yıl önceye gidip aleister crowley'e "hadi şeytana tapınalım, hadi erkek erkeğe cima edelim." dedi, o da onayladı.
    tamam burda yazılanların kesinliği yok doğrudur, peki o zaman ne diye bu kadar çok yerde bu işaretler bu kadar çok kullanılıyor? bi amacı olması gerekmez mi? evet bilmiyoruz allah var mı şeytan var mı ama uzaylılar var mı onu da bilmediğimiz halde herkes sik gibi inanıyo onlara, neden?
    bu da mı tesadüf:
    ABD'li ünlü şarkıcı Lady Gaga, özellikle internet üzerindeki rekorları alt üst ederek son üç yılda küresel çapta bir yıldız haline geldi. ...
    Star Gazete
    her neyse ya, daha yazacaktım ama siktir et...

    YanıtlaSil
  146. lan bişey sorucam. konuyla baya alakasız ama amerika'da bir sürü yeri bombalayan anarkoprimitivist unabomber hakkında ne düşünüyosun? bu güzel adam şu an hapiste. onun da var mı masonlarla bağı acaba?

    YanıtlaSil
  147. Entel entel yazılar yazıp, araya güzel güzel kelimeler sokuşturup, parça parça küfürlerle bezeyip yorum yapanlar war yaw burda..
    Bunların psikolojisi:Entelim ama madem entelliğimiz bu kadar göze battı.. BAri entelliğimizi belli edip belli etmeyelim lan.. Küfür falan serpiştirdim yazıya.. Ohh güzel oldu.. Sikko cewap veremez.. Mat ettim sikkoyu mat.. hahahhhuhuhuhuhhhhahaa..
    Olum kendi dünyanızda çürüyüp gideceksiniz lan.. Ne diyodunuz siz.. hah buldum.. swh.. :D
    KAsmayın entelcikler.. Her şeyin en iyisini siz bilionuz.. Eğilioz önünüzde hadi siktirin gidin.. swh..

    YanıtlaSil
  148. üstteki adsız senin götünü tekme tokat sikerim laf mı ettiğini sanıyosun

    YanıtlaSil
  149. Hee laf ettiğimi sanıom.. :D

    YanıtlaSil
  150. yabsg o oksijen tüpünü yavaşça aşağı bırak, tamam. sakin!
    blog oğlum burası. siktir git, laf kalabalığı ve oyalama yaratmaktan bi işe yaramıyosun mk
    git kendi blogunu aç, bilimseverler derneği diye. böyle sana bilimsel değeri olan belgeler sunsunlar beğenme, eleştiriye tut, görme ve görmezden gel.
    ama buradan siktir git bar köşelerinde sakız çiğnemekten dişlerini eritmiş orospunun evladı

    YanıtlaSil
  151. la bir sürü iddia var. bu koduğumun popçuları çıkıp da demiyor mu, nerden çıkarıyorsunuz amınski. dikkat çekmek, konuşulmak için bu tip şeyleri kullanıyor olamazlar mı? çünkü-özellikle lady gaga-gözümüze gözümüze sokuyorlar. ha gerçekse götümüze sokuyorlar orası ayrı..
    ayrıca-bu benim kişisel fikrim-işin içine cinleri, şeytanı falan katmadan, misal; türlü aletlerle, projelerle beyin kontrolü yapılıyor dersen göze daha hoş gelebilir. aksi halde biraz dogmatik görünebiliyor gerçekten. yani belki bu ünlülere bir takım kimyasallar veriliyor, devlet tarafından veya gizli örgütler tarafından ünlü olma karşılığında kullanılıyorlar. gibi.. neyse işte bunlar benim sikindirik görüşlerimdi.

    YanıtlaSil
  152. Ben de madde madde cevap vereyim. Aslında hep yapılan bir tartışma, hep de üstün çıktım. Artık bi yere yazıcam cevapları copy paste yapıp cevaplıyacam. Çünkü hepiniz aynı muhabbetle geliyosunuz, biriniz de göt edin beni arkadaş.
    1-Kuantum Fiziğiyle belki. İş yine olabiliteye geliyor. Tam olarak ispatlamam için bilimin biraz daha gelişmesi gerek. Ama açıklayabilirim diye düşünüyorum
    2-İlk ve orta okullarda öğretilen, evrensel düşünürsek de aynı şey, eski Newton bilimini anlamsız buluyorum. Hem bilgi çağı deyip hem de genel eğitimde (ki kişi üzerinde çok büyük bir önemi var) eski bilgiler veriliyorsa öğrenmememizi isteyen biri ya da bir sebep var demek ki.
    3- Allah'ın varlığını kabul ettikten sonra gerisini de tamamen kabul ediyorsun zaten. Temeli aksiyomlara dayanan matematik sistemi sayesinde kimya, fizik, çekirdek kimyası, biyoloji, mühendislik ve benzeri birçok bilim gelişmiştir. Ancak temeldeki bu aksiyomları kabul etmezsek bütün sistem çöker. Ben bir bilimadamı olarak bilim ve dinin birlikte yürümesinden yanayım.
    Ayrıca dini bilgiler hiçbir şekilde kanıtlanamamıştır gibi bir söz bilgisizce söylenmiştir. Bu konuda birçok kaynak vardır, araştırılması önerilir.
    4-Sen son yorumun başında kendi ağzından söylemedin mi? "Taşşak muhabetini bırakıyorum artık.." Demek ki daha önceden de dediğim gibi olduğun gibi yazmıyormuşsun. Benim bu tip yargılara varacağım şeyler yazıyormuşsun. Bu duruma sebep olan kişi ben olmuyorum o halde.
    Hayır öyle bir durum yok, günlük hayatta anlattığım insanlar gayet dinliyorlar. Çoğu da bu işi takip etmeye başlıyor. Kendini yalnız hissetmemek için "seni de kimse sklemiyo di mi" diyorsan başkalarını bulmanı öneririm.
    Kabul edilmeyebileceğini düşündüğüm için yazıyorum zaten. Yoksa yazmazdım. Çelişkiye düşmüşsün.
    5- Antitezinin temelleri olmadığı için konuşman saçma oluyor. Çünkü kafandaki itiraz eden sesin tek dediği "yok canım daha neler." Tartışma çıkmasında sorun yok ama tartışm olması için kanıtlarının olması gerek. Kanıtın yok, benim elimde belgeler var. Bu ne lan Kemal Kılıç gibi oldu.
    Sonuç olarak ben de diyorum ki, ipuçlarını elde edebilecek kadar gelişmiş bir bilim var. Eğer bu adamların elinde yoğurulmazsa bilimin esas yönlenmesi gereken şey insan doğası ve doğal güçlerimiz olacaktır. Bilim bu yolda adımını kuantumla attı. Umarım yakın zamanda ruh bilimleri psişik uydurmalardan çıkar da bilime girer.
    Ayrıca sana bir tavsiye, Project Bluebeam'i araştır. Bu projeyi gördüğünde ya vay anasını hakkaten Kabe'ye melek iniyor lan diyeceksin ve inanacaksın ya da şerefsizlere bak hologramın önde gideni bu görüntüler ne meleği lan diyecek ve sonra bu grubun satanist olduğunu kabul ederek yine Allah'a inanacaksın.
    Kanıt olarak ne aradığını da ayrıca merak ediyorum. Daha ne istiyorsun ki? Birileri sizin böyle zannetmenizi istiyor onun için bu sembolleri koyuyor desen yine birileri yine birileri.
    Dönüp dolaşıp hep aynı noktaya geliyoruz, istersen bitirelim ya da yedek kulübesinde biri varsa yerime girsin. Sen kabul etmeyeceksin, ben kabul etmeyeceğim bir yere varmaz bu. Cevap verecem diye asıl işlerimle ilgilenemedim amk.

    YanıtlaSil
  153. reyis dünkü depremlerle haarp ın alakası olabilir ben diyim grafikler coşmuş yine 110 tane deprem olmuş kütahyada dün

    YanıtlaSil
  154. sikkocuğum şimdi sana 2 sorum var:

    1 - islam'a göre kıyamet alametlerinde kronolojik olarak önce müslümanlar dünyaya hakim olacak, ondan sonrasında ise yeryüzünde tek bir müslüman bile kalmadığı zaman kıyamet kopacak, öyle değil mi? Ben mi yanlış biliyorum? O zaman bizim kasmamıza gerek yok, mehdi gelip kurtaracak zaten bizi illuminatiden :) (şakaydı)
    yani demek istediğim, yazdıkların kötülerin dünyanın daimi hakimi olacağını düşündürüyor. kıyamet alametlerinden haberdarsan bunun böyle olmayacağını söyleyip biraz umut aşılamaya ne dersin?

    2- şimdi madem bu masonlar illuminati falan dünya hükümdarlıklarını kurmak istiyorlar, peki bu bizim siyonistler ne halt yiyecek? büyük israil nolacak? vaadedilen topraklar nolacak? özerklik mi verecekler bunlara? :)

    cevaplarını bekliyorum teşekkürler öptüm kib by aeo.

    YanıtlaSil
  155. http://www.youtube.com/watch?v=OY41hwZrHCU

    şuna da bi bakın piçler

    YanıtlaSil
  156. eamuğa koyim nerenizle okuyonuz, zaten siyonistler, masonlar, illuminati birbiriyle içiçe olan kavramlar. yani mesela adam yahudi ırkından ve işte diyo ki "aman bu filistinliler sapanla falan bize saldırıyolar duvar ardından biz de onları bombalamak zorundayık." aynı adam 33üncü dereceden mason, abd'de bi çok medya kuruluşunun sahibi, hükümette söz sahibi, ve zaten yüksek derece masonlar otomatikman illuminatiye de üyeler, falan fıstık. amaçları arasında tek hükümetle tüm dünyayı yönetmek bütün dinleri yozlaştırıp yok etmek var. ayrıca bknz.: akp ve illuminati bağlantıları
    http://turkcutoplumcu.org/dosya/ampul.pdf
    ben bi kaç yazı önce yorumlarda "bu hükümetin illuminati politikalarıyla bağlantısı var eaumağakoiim" yazarken vallaha da billaha da bunlardan habarım yoktu lan, sonra düşüne düşüne "ulan" dedim "ak=aydınlık, ampul, yedi ışık huzmesi? ne oluyo amına koim, eve gidince bi araştıryım bakayım." bi de ne göriim, meğersem bu bağlantıları çoktan başkaları kurmuş..vay anasını be..

    YanıtlaSil
  157. @10:44 Delilleriyle de hep beraber gördüğümüz üzere bu pagan öğreti her yere herşeye sızıyor. Sadece farklı zaman dilimlerinde farklı adlar ve maskeler altında karşımıza çıkıyor ama empoze edilen felsefe hep aynı. Elimizde korunma garantisi olan tek kaynak var o da Kur'an-ı Kerim. Kur'an-ı Kerim Allah tarafından içinde korunma vaadi bulunan tek kaynak; bizler ise gerek içinde bulunan matematiksel düzen gerekse vicdan ayetlerimizle uyumu sayesinde onun korunmuşluğunu ve diğer kaynaklardan farkını anlayabiliyoruz.

    Öncelikle kullanılan terminolojideki bir hatayı düzeleteyim: "Kıyam-et" her ne kadar Türkçe'ye bu evrenin sonunun geleceği gün olarak geçmiş olsa da ve biz onu böyle algılıyor olsak da aslında kıyam edilecek olan Diriliş/ Yeniden yaratılış gününün adıdır. Senin kıyamet ile kast ettiğin şeyin adı Kur'an'da "Saat". Kur'an'da saat yaklaştığında Mehdi yahut Mesih'in geleceğine dair bir bilgi YOK. Kaldı ki mantıken de niçin gelsin? Hz. Muhammed zaten nebilerin sonuncusu yani Kur'an'ın hükmü ve yol göstericiliği zaten Saat gelene dek geçerli. Ve bu da demek oluyor ki zaten Mehdi-Mesih gelse ne yapacak? Yeniden mi Kur'an'ı tebliğ edecek? Ne gerek var ki? Kur'an zaten elimizde, kullanmak isteyenler için yol gösterici durumunda olduğunu kendisi de söylüyor. Özetle öyle aman da nasıl olsa Mehdi gelecek deyip yan gelip yatmak yok, "hepimiz Mehdiyiz":) Anlatabildim mi? Michael'in da dediği gibi tek bir kişi bile uyansa kardır... Toplum dediğimiz şey bireylerden oluşur arkadaşlar, bunu unutmayalım.

    YanıtlaSil
  158. ne zamandır kitap okunmuyodum iyi oldu okuduğum mınakoyim. şaka bi yana önceden de dediğim gibi beyin kıvrımlarını yediğim, saygıyla okudum bi sonrakini üç gün sürse de saygı duruşunda okıycam. bu insanlar illuminatiymiş değilmiş benim olmayan sikimde olmaz ama sen işin farklı tarafındasın onlar kitlelere hükmetmek için sunuluyo diyosun okuduğum kadarıyla haklısın ama benim de ekstradan araştırmam lazım.beğenilerimi yazıyorum ki beynimizi sikmeye devam et.hadı selametle.
    ps: aslansın gaplansın goçsun

    YanıtlaSil
  159. üstteki hepimiz mehdiyiz ne. new age dininde hepimiz tanrıyız der gibi. küfüre alıştırdın beni olm.

    YanıtlaSil
  160. 1990 - 2001 - 2012 ve 2023 2023 te bizim ülkemize ne yapacaklar acaba ? malum cumhuriyetimizin 100. yılı kimse yazmamış bunu ?

    YanıtlaSil
  161. hümanist değilim diyosun ama şu blogu yazarak yaptığın öyle bi insanlık ki. ağzı olan hümanist oldu başımıza aiy ben herkesi severim der oldu çim kafalar. sorsan başkasının yaralı parmağına işememişlerdir. seviyoruz beynini sikko yolun açık olsun sevgi kelebeği

    YanıtlaSil
  162. @CHGZS
    Bunlar senin için:
    http://www.myspace.com/video/vid/104053944
    http://www.myspace.com/video/vid/44778790
    http://www.myspace.com/video/vid/60925325

    YanıtlaSil
  163. olm twin peaks'te david lynch black lodge'la falan bu herifleri mi anlattı şimdi lan?

    YanıtlaSil
  164. Ankara metrosunda uzun süre reklam panolarında 'buraya bakarlar' yazılı şu resim vardı. http://www.kotusozluk.com/gorseller/64875/1
    tek göz aklıma gelir gelmez acaba dedim??
    big brother is watching you tarzı bir şey mi ima etmeye çalışıyorlar yoksa.
    Şüphelenmeye başladım.

    YanıtlaSil
  165. Agalar illuminati kart oyunlarındaki combined disastersa baktım da istanbulda beyazıt yangın kulesinde saat gece 2 55 te 21 mayıs 2011 tarhinde bir eşyler olabilir. Ya da beyazıtta bilemiyorum

    YanıtlaSil
  166. yorumlar giderek artıyor demekki okuyan sayısı artmaya devam ediyor eşeyli üreme gibi 5 olur 10 olur 20 olur artarda artar bilinçlenen kişi sayısı herşeyin bir başlangıcı vardır illa burda yazılanlardan sonra örgütlenip rockfeller ailesinin kaynatasını sikmeye gidecez diye bir şey yok. daha fazla kaynak oluştukça burda eminip uzun vadede bizim açımızdan daha parlak şeyler olabilir. aynen devam sikko

    YanıtlaSil
  167. Texe Marrs - Illuminati

    YanıtlaSil
  168. Hurts- Illuminated

    YanıtlaSil
  169. La olum 03.43 te kıyamet kopacakmış dediler sopaları hazırladım deccalı bekliyorum. Yobazlık mıdır bu?

    YanıtlaSil
  170. Siyonizmin yada İlluminati diye ifade edersek bu şeytanilerin projelerini öğrendikden sonra örgütlenmek isteyen arkadaşlarım...Bu oluşum zaten var.Taa Adem a.s.dan kıyamete kadar sürecek olan Hakk ve Batılın savaşıdır bu.Hakk tarafında yani İslamın içerinde olarak zaten otomatikman bu örgütlenmenin bir üyesisiniz.Siz bu şeytanilerin dünyada tek başına at
    koşturduğunumu zannediyosunuz.Bu şeytanilerden ürken korkan kardeşlerim de müsterih olsunlar biz kim olduğumuzu,tarihimizi kültürümüzü ceddimizi tanıyıp bildikden sonra bu seytaniler kendi çalar kendi oynar.Michaelin sık sık hatırlattığı gibi kendi inancınızı Kitabınızı tanıyın okuyun öğrenin.Korkmayın üşenmeyin seytanilerin narkozlarının etkisinden anca bu şekilde kurtulabiliriz.Tarihini kimliğini inancını öğrenmek ve yaşamaya çalışmak yobazlık değildir.Kimse sana sarık tak cübbe giy kafanı seccadeden kaldırma demiyor.O tarz şekli son derece İslami olupda İslam şuurundan İslam ahlakından yoksun nice güruhda var.Şuursuz bilinçsiz sadece şekilde kalan İslamdan bahsetmiyorum.Lut kavminin helakını Kuranda ve tefsirinde okursanız o helak olan toplumda livata denen kötü fiili işleyen insanların sayısı bir elin parmaklarını gecmiycek kadar azdı.Lakin Lut toplumunun geriye kalan ahalisi kafasını seccadeden kaldırmayan Peygamber ibadetiyle meşgul olupta insanlara iyiliği hatırlatmayan kötülükden menetmeyen kendi yaptıkları ibadetlerle kurtulabileceklerini zanneden insanlarla doluydu.O insanlar hep beraber topluca birlikde helak oldular.
    Haa keşke ibadetlerimiz şeklimiz de inancımızın emrettiği gibi olsa keşke dört dörtlük yaşayabilsek inancımızı.Keşke bu şeytanilerin kültür emperyalizminden tamamen arınabilsek.Yüzyıldan fazladır özellikle Tanzimatdan beri yavaş yavaş alıştıra alıştıra narkozladıkları için maalesef tam bir bütünlük içinde inancımızı yaşayamıyoruz çoğumuz.Buna şahsım da dahil.Hiçbir tarikata cemaate bağlılığım yok nerdeyse tamamına inancım da yok.Atatürk tekke ve zaviyeleri kapattığı zaman zamanının gercek alim ve mürşidlerinden Abdülhakim Arvasi hazretleri üzülen bir müridine ''Ne üzülüyorsun evladım o tekke ve zaviyeler kendi kendini çoktan kapatmışdı''diyerek teselli etmişdi.Yani burada sizlere inancınızı tanıyın Kuranı kerimi ve tefsirini okuyun inceleyin kim oldugunuzu neden niçin yaratıldığınızı farkedin derken aman tarikatlara cemaatlere üye olun demiyorum.İşte Michael edindiği bilgi birikimiyle Lut kavmindeki kafasını seccadeden kaldırmayan bu yüzdende helak olan insanların yaptığının tam tersini yapıyor.Anlatıyor uyarıyor bilgilendiriyor ve şuurlandırmaya insanları bu narkozlanmadan kurtarmaya çalışıyor.Bunu öğrenen başka bir arkaşımda aynısını yapıcak.Öğrendiğini kendisine saklamıycak başka insanları bu narkozun etkisinden kurtarmak için mücadele edicek.Bu arada bu narkozların ne olduğunu öğrendikden sonra da elinden geldiği kadarıyla etkilerinden kurtulmaya ve kurtarmaya çalışacak.Bu bilgilere ulaşıp ikna olup ta hala bu şarkıcıları dinlersen kliplerini filmlerini izlersen bunların herhangi bir projesine maddi manevi destek vermeye devam edersen onların sana dayattığı tüketim ve kültür alışkanlıklarına hayatında yer verirsen istediğin kadar örgütlen sadece kendini kandırmış olursun.Önceden bilmediğin için şeytanilerin elinde oyuncak olurken şimdi bilerek oyuncak olmaya devam edersin.Sen narkozlarından kurtulduğun anda bu şeytanilerinin maddi manevi gücünün bittiği andır.Buna kendi inancını ve tarihini öğrenerek başla.Hee sadece İslam dininden olanlarmı bu şeytanilere karşı mücadele eder adam belki Hırıstiyan belki Musevi ama Siyonist değil belkide Ateist.Ama köle olmak istemiyorsa Allah inancı olmasada mücadele etmek zorunda.Özetlersek zaten taa Adem a.s. bu yana örgütlüyüz yeni bir örgüt kurmaya hacet yokdur sadece saflarımızı secelim Hakdan yanamıyız yoksa bu şeytanilerin temsil ettiği Batıldan yanamıyız buna göre yol haritamızı çizip mücadelemize başlayalım...

    YanıtlaSil
  171. izlemeye devammmm güzel gidiyor sikko eline emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  172. hadi maykıl ikinciyi de koyda artık illuminatinin amına koyalım.

    YanıtlaSil
  173. Kesha'yda eleştirmek lazım resmen kliplerde onların köpeği olduğunu kabul ediyor. Ve bir anda ünlü olanlar arasında o da var.

    YanıtlaSil
  174. diğer yazılarında abd dizilerini de göz önünde bulundurmalısın.facebookta 13 milyon hayranı olan glee dizisi mesela.adamlar yapmış evet müzikal dizi lise dizisi güzel coverlar falan.ama dizinin ilk böölümünde sadece bir eşcinsel karakter varken ikinci sezonda eşcinsel karakterler arttı hatta lezbiyen karakterler eklendi ve gayet normalmiş gibi aktarılmakta. ve bu dizinin hitap ettiği yaş grubu da göz önüne alınınca ortada dönen oyunlar var.
    ayrıca yazım şeklin güzel angutyus reyiz gibi akıcı sürükleyici.imla hataları olmaması da cabası.
    daha sık yazman dileğiyle xoxo :)

    YanıtlaSil
  175. @14.11
    hacı ben zaten hiçbir zaman ruhçuluğu (spiritualism) savunmadım, savunmam da. Yok siz tanrısınız ben de sen de herkes tanrı gibi saçma sapan şeyler söylüyorlar. Tek tanrı Allah'tır.
    Tasavvufa gelince, videoyu izlemedim ama paganizmle bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Tasavvuf yaparak eren birçok alim var. Ayrıca ben de tasavvufla alakalı bir şey kullanmadım blogumda.
    Hadisler meselesine gelince o videoyu da izlemedim ama zaten neyin sahih neyin yalan hadis olduğunu bilmemiz mümkün değil. Ben blogumda zaten Kur'an'daki yazılanları temel alarak bulduğum bazı hadisleri (iyice araştırdıktan sonra) destekleme amacıyla kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  176. "Tek tanrı Allah" demissin CHGZS ama "La İlahe
    İllallah" demek tanrı yoktur Allah var demektir. tanrı diye bişey yok, Allah'ın onca güzel isimlerinin içinde.

    YanıtlaSil
  177. koy lan artık ikinci partı bekletme

    YanıtlaSil
  178. Yalnız pink floydun albüm kapağından dolayı illuminati dedin ya Hey you şarkısının sözlerini aç oku resmen bir güce (illuminatiye)karşı savaşın diyorlar amk. Ekşici bi piç değilim bu arada pink floydu savunduğuma bakma. Entellik olsun diye dinlemiyorum adamları felsefelerini biliyorum.

    YanıtlaSil
  179. Başlıyoruz yine,

    1- Açıklamaya çalışmayı dene ve buradaki insanlar da dinlesin. Zira çoğunun bir sikim anlamadan iki tane göz görüp ve ilkokulda onlara allah var dendiği için sana inanıyorlar. Yorumlardan senin gibi analizler yapamıyorum fakat biraz çaktırıyorlar.

    2- Konvansiyonel, klasik ne dersen de bilimi ne kapsamda anlamsız buluyorsun, yetersiz desen anlayabilirim de anlamsız ne demek? İkinci olarak genel eğitimde klasik fizik öğretisinin yanında ham beyinlere din öğretisi de sokuluyor. Bu dünyanın ücra bir köşesinde temel yaşlarda din eğitimi almamış akıl sağlığı yerinde bir insanın senin bu yazdıklarını anında emip kabullenmesi olasılığını mümkün buluyor musun? Yoksa ilkokul ve ortaokuldaki o yoğrulmaya müsait beyinlere dayatılan temel fizik dersleri gibi din derslerinin ve allah bilincinin de senin anlattığın komploları insanların daha kolay kabul etmesini sağladığını da düşünmüyor musnu? Düşünmüyorsan bayağı bir iyimsersin anlaşılan. Pekala, ilkokulda kurulmuş din bilgisi altyapısından hazırda varolan korku öğesinden faydalanarak komplolara insanların kolayca inanmasını sağladığı varsayımını kabul edersek bu güçlü örgütlerin Türkiye'deki eğitim sisteminden din derslerini kaldıramamasını nasıl açıklayacaksın. (kemal kılıçdaroğlu deme gözünü seveyim deme) Bu maddede son olarak değinmek istediğim şey, ilkokul ve ortaokulda öğretilen bilgilerin temel bilgiler olması gerekliliğine katılıyor musun? Herkesin IQ seviyesi kuantum mekaniklerini anlamlandırabilecek kadar gelişmiş olmuyor takdir edersin. Ki ortaokuldaki bir çocuğun bu denli kompleks bir sistemi anlamasını beklemek hayalcilik olmaz mı? Peki bu üniversite öğrencileri kuantum mekanizmasını öğreten derslere nasıl girebiliyorlar ve eğitim alabiliyorlar, aynı örgütler "ulan dur şeytanın varlığını üst dalga boyutlarıyla ve madde tanımını bükerek biz açıklayabiliyoruz (bir şekilde?) bu üniversiteli piçler de öğrenmesin ileri bilim bizim tekelimizde olsun" diyerek bu kuantum öğretilerine bir son vermeyi düşünmemişler midir?

    3- Dini "bilgiler"den bahsetmiyorum dini teorilerden(hikayelerden, mucizelerden) bahsediyorum. Ayın ikiye bölünmesi mesela? Bu "mucizeyi", hangi bağlamda anlamlandırabiliriz, ne gibi bir güçten faydalanmış Muhammet? Veyahut bu hikayeleri sadece arap ve din edebiyatı kapsamında ele alıp öyle mi kabul etmeliyiz. Ayın ikiye bölündüğünü bir gerçeklik olarak kabul ediyorsak bu olayı ve sonuçlarını ve getirilerini kuantum veya geleneksel fizik kurallarıyla açıklamaya çalışmak bizi ne sonuca götürür? Ben hangi sonuca götüreceğini az çok kestirebiliyorum ama kafası karışmış arkadaşlar işin gittiği noktayı göremeyebilirler bir açıklarsan sevinirim.

    (Sığmadı devam...)

    YanıtlaSil
  180. 4- Evet dediğim gibi üslup ve karakter seçip bir iki şey yazayım dedim zira bunları ilk defa tartışmıyorum, biraz sıkıcı olmaya başladı çeşit olsun istedim. Hatta blog sahibinin karakterini yansıttım büyük ihtimal. Ayrıca sen yazdıktan sonra yorumlara baktım da, ben insanlara inancım konusunda fazla iyimserim galiba, haklısın.

    5- Antitezimin temellerimin olmaması tamamen senin tezinin temellerinin henüz bilim tarafından açıklanamayan olguları kapsamasından kaynaklanıyor. Belgeler var demişsin, ne belgesi yahu, kim tarafından kime verilmiş neyi kanıtlayan belgeler? Günümüz teknolojisinin kanıtlayamadığı olayları belgelere dökersen ne kadar ciddiye alınırsın, ciddiye alındığın çevreler neyi baz alarak sana inanırlar? Zira senin temellerine dayandırdığın olaylar yüzyıllardır süregelen dualizm felsefesinden başka bir şey değil. Ben ise açıklamalarını bilim tabanında tartışmak istiyorum fakat bu sefer senin de çok iyi bildiğin gibi bilimin şu andaki "yetersizliğine" ve bilim kavramının felsefi açılımına geliyoruz.

    Ben sana "kıçımdan yıldırım fırlatıyorum" desem sen kanıt istersin değil mi? Fakat daha sonra bu yıldırımların senin beyninin algılayamayacağı dalga boyutlarında oluştuğunu ve götümdeki jeneratörün günümüz bilim koşullarında resmedilemeyeceğini söylüyorum. Ne yaparsın? İnsanlara açık görüşlü olmayı öğütlüyorsunuz burada, fakat bir laf vardır "don't open your mind too much or your brain will fall out". Bu lafı söyledim diye de fikir bağnazı konumuna düşmeyeyim şimdi, tartışmada patinaj tekniğini iyi uyguladığın için dönüp dolaşıp laf oraya geliyor. Lafın ne anlama geldiğini anlamıştır insanlar diye umuyorum.

    Bluebeam'i de araştırmama gerek yok, hakkında biraz okuma yaptım ve kanıt olarak kabul edeceğimi düşünmüyorsun herhalde. Kanıtın tanımını bir daha yapmaya gerek yok, fakat sen yine düşün felsefesine girersen dediklerinin kesinliğinin bir önemi olmadığı ve asla olamayacağı konusuna geliriz. Kesin olmayan bilgilere inanmak için de gavurların "leap of faith" dediği aksiyona davranmam gerekir, ben böyle bir insan değilim tahmin edersin.

    Benim de işim gücüm var fakat ben tartışmaya devam etmekte bir beis görmem. Zira bu konuda hakkında fazladan okuma yapmama pek gerek kalmıyor tartışırken, kaynaklar çok gibi gözükse de yoğunluk gayet az.

    Bir noktada anlaşamayacağımızın da farkındayım fakat burada yazılanlara "insanlar neden inanıyor bunlara?" sorusunu sormak benim için bir vazifedir, cevabını da araştırmazsam bu blogda millet birbirinin götünü ellemekten başka bir iş yapmamış olur. Kimi ikinci defa düşünmeye itersem mutlu olurum çünkü tek kaynaktan ve ideadan emilen bilgiler insanı, sizin "gönlünüzdekinin" aksine, kapalı beyinlere dönüştürür.

    YanıtlaSil
  181. yabsg arkadaş sen mailini versen ben ordan devam etsen. cidden demek istediğini anladım, haklısın da ama bu konu çok uzun bir konu. bunu senle tartışmaya devam edelim, fikirlerin güzel. Tartışmaya layık insanla tartışmayı severim. Neyse, anlıycağın burası kasıyo.

    YanıtlaSil
  182. Muse'un da Mk Ultra diye bi şarkısı var .

    YanıtlaSil
  183. vay amcuk iyi yazmış bir solukda okudum takip ederim gari

    YanıtlaSil
  184. http://www.youtube.com/user/ChristHasReturned

    YanıtlaSil
  185. ya kaynata ne demekkk?? xS .s

    YanıtlaSil
  186. üstteki bir yorumcunun dediği gibi glee dizisine de bakmalısın. homofobiklik olsun diye söylemiyorum ama dizide işlenen aşklardan hangisi heteroseksüel, artık fark etmekte zorlanıyorsun. özellikle de cumhuriyetçi kesim (republican party) televizyon izlemeye bayıldığı için onları da hedef alıyor olabilir. adamlar bildiğin en ünlü dizide bunları yapıyor, bilerek mi seçmişler bilmiyorum ama eşcinsel olan karakterlerin oyuncuları gerçek hayatta da eşcinsel. ve bu dizi dışındaki medya organlarıyla da sürekli gösteriliyor. sonuçta genel olarak genlerle alakalı bir şey eşcinsellik ama bütün medyada bu kadar yayılmasını doğru bulmuyorum. sonuçta doğal olarak bir üreme yapılması imkansız. düşün, katy perry'den i kissed a girl, rihanna'dan te amo, lady gaga'yı zaten söylememe gerek yok, beyonce, madonna, britney spears, christina aguilera...

    YanıtlaSil
  187. son youtube link'ini ekleyen arkadaş. video'yu seyretmedim henüz sadece ismini gördüm fakat bu rael denilen olay müthiş bir aldatmaca. uzaylı konusu mu işleniyor o videolarda nedir?

    YanıtlaSil
  188. tasların bazıları yerine oturmaya basladı.. dinle bak...
    Hermes zümrüt tabletlerinde uzun uzadıya söyle bir olaydan bahseder.. "Bazı insanlar ilimde derinlestikce daha fazlasını istedi ve aradı ardından karanlık güclerle iletisime gecti ve onlara kapı actı. Bu karanlık gücler cok ötelerden geldiler ve cok güclü geldiler, öyleki insanları kontrol etmeye basladılar. Bunlar zamanla kendilerine bedenler edinmeye basladılar. Normalde insan görünümlülerdi fakat maskelerini kaldırınca yılan baslılardı. Bunlar yavas yavas devlet baskanlarını ele gecirip onların seklinde yönetimleri alıyorlar böylece dünyaya hakimiyet kuruyorlardı. Sıradan insanlar bunlarla basa cıkamazdı sadece ışıgın üstadları yılan baslıların maskelerini düsürebiliyor ve onlarla basa cıkabiliyordu. Işıgın üstadları birlik olup hepsini cok derinlere yolladı ama yok olmadılar."

    Yazıyı ve resimleri görünce direkt okudugum bu olay aklıma geldi. Fallen angelsi dünyaya getiren gecmisin insanlarıydı ve baslarına olmadık seyler actılar. Fallen Angels bizim bilgilerimize göre azazil/seytandır ve yine cennette elmayı uzatan yılandır (caktın sen olayı).. Hermes bu yılan başlıların ışıgın üstadları tarafından pasifize edildigini söylüyor ama görülen o ki birileri bunları yeniden cıkartmıs saltanatları ugruna. klip görüntülerinde yılan gözlü sahneler cok acık bir sekilde geri geldiklerini gösteriyor. ve yine insanlıgı ve dünyayı ele gecirmeye calısıyorlar yavas yavas...
    hotcriticism@yahoo.com

    YanıtlaSil
  189. sikkocum 2. partı ne zaman koyucaksın?

    YanıtlaSil
  190. Uzaylılar yok adam kurtarıcı olduğunu iddia ediyor isa mesih artık her neyse. 21 mayıstan itibaren geri dönüyormuş. Bozulan düzenden dünyaya sevgi, barış falan getireceğinden bahsediyor.
    Sitesi de var. http://www.ra-el.org

    YanıtlaSil
  191. anladım. bu rael'in kelime köküne bakmam lazım. zira raelian diye ufo inancına dayalı siyonist bir yapılanma da var.

    neler oluyor amına koyayım ya, neden böyle salak inanışlar türüyor? vardır da bunlara kanan.

    gelişini internet sitesi üzerinden duyuran mesihin ben dinini kabilesini yolunu sülalesini sikeyim ayrıca.

    bu nedir olum böyle şebeklik olur mu ya?

    din internet üzerinden yayılıyor.

    dns değiştirince de mezhep değiştirmiş oluyosun heralde. kitabınızı sikeyim.

    YanıtlaSil
  192. sen yaz biz okuruz. gördüklerimizden de yorumlarda bahsederiz. yalnız bu 21 mayıs nedir herkes farklı bir şey söylüyor.

    YanıtlaSil
  193. ben onu hiç anlamıyorum niye 21 mayıs'ta bir sikim şeyler iddia ediliyor. bir bok olmayacak 21 mayısta. he olabilir de, ama 22 mayısta da olabilir, 25 şubatta da olabilir, ne bileyim amına koyim. 21 mayıs da öyle bir gün sadece.

    21 aralık 2012'de de hiçbir sikim olmayacak bizim farkedeceğimiz. öyle dünyaya göktaşı çarpacak, uzaylılar saldıracak vs... geçiniz. bi sikim olmayacak.

    en azından benim iblis ve yancılarının izledikleri politikadan anladığım bu.

    YanıtlaSil
  194. Yorumlarda son eklenen videoda bu Rael denen adamı tıpkı hz.İsayı tasvir ettikleri şekile benzetmişler.Beklenen İsa Mesih diye kakalıyolar.Adamın seside hipnotik.Yer yer hitlerin sesini anımsattı bana.Bir şefkatli hale bürünüyo birden aynı Hitler gibi celalli hipnotik bir hal alıyor.Tam Siyonist oyunu yine.

    YanıtlaSil
  195. http://www.youtube.com/watch?v=uK-Yh220Bbo
    bir de burdan yak. atın üzerine binmiş diye kendisini şövalye kral ilan ediyor. hatta "his name is the word of god" diyor. The second jesus, the messiah. 21. yy'da atıyla, yayıyla-okuyla twitterıyla dünyayı kurtarmaya gelmiş.
    Videoda ilk olarak dünyadaki kötülüklerden bahsediyor daha sonra kendisi çıkıyor. Bütün alemetler gerçekleşti vurgusu yapıyor. Sahte peygamberler, mesihler, mehidler falan türemeye başladı.

    YanıtlaSil
  196. şahsen ben 14 yaşındayım glee'yi de izliyorum ve öyle bi niyet yok!

    YanıtlaSil
  197. 1990 - 2001 - 2012 ve 2023 2023 te bizim ülkemize ne yapacaklar acaba ? malum cumhuriyetimizin 100. yılı kimse yazmamış bunu ?

    YanıtlaSil
  198. Üstteki diğer başlıklara bak o yorumu daha önce kaç kere okudum. 14 yaşındaki ne işin var glee falan izleme onları şimdi anlamazsın ileride çıkar acısı.

    YanıtlaSil
  199. "dns değiştirince de mezhep değiştirmiş oluyosun heralde. kitabınızı sikeyim." adfshbsfgasdf allah belanı vermesin anırdım bildiğin.

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.