Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

16 Nisan 2011 Cumartesi

Katy Perry`nin E.T.`si Üzerine III

E.T. ile ilgili sürekli yeni şeyler keşfediyorum anasını sikeyim ya. Tesadüf, uydurmaca, öyle mi? Hepsi mi? Dur indir o eli, şöyle alayım seni...

Reptilian hikayesini duydunuz mu?

David Icke başta olmak üzere birçok kişi bugünlerde İllüminati`nin reptilian (sürüngenimsi) bir ırktan geldiğini ileri sürmekte. Ben şahsen buna inanmıyor, cinleri yeni kamufle yöntemlerinin bu olduğunu düşünüyorum. Tıpkı uzaylı (E.T., alien) adı altında nasıl cinleri ve Şeytan`ı kamufle ediyor, onlara hitap ediyorlarsa...

İleride bu reptilian meselesi yüzünden kafamız çok sikilecek.

Şimdi Bush, Prens Wiliams, Britney, katy perry ya kısacası illüminati`yle bağı bulunan şahısların ve porno, medya kuruluşundaki bazı insanların bu reptilian ırkından olduklarını iddia eden iddialar ortaya atılmakta. Youtube`a reptilian yazar ve çıkan bazı video`ları seyrederseniz gerçekten çok ilginç bir konu olduğunu farkedeceksiniz.

Reptilian olduğu iddia edilen şahısları gözlerinin bazı evrelerde onları ele verdiği görüntüler var. Misal,

Prens Williams
Baba George Bush
Katy Perry`nin gözlerinin, klibin sadece 2:36-2:45 arasındaki saniyelerde aldığı şekil ise ne tesadüftir ki böyle:
Yine klipten bir görüntü

O gözler sırf eğlence olsun diye o şekilde bilgisayar efektiyle yapılmadı, daha farklı birsürü şekle sokulabilirdi... Neden özellikle bu şekli verdiler? Ne ima etmeye çalışıyorlar? Bunların cevaplarını
Reptilian Teranesi ve Reptilian Teranesi II yazılarında açıklamaya çalıştım. Şimdilik şunu söyleyeyim, bu gözler ile belki de "reptilian'ız biz, bu durumdan kıllanın, bakın gözlere!!!11" mesajı vermeye çalışıyorlar. Fakat bu dönüşümün esas sebebi reptilian denen sikimsonik hikâye değil...


Ye yine Mısır Tanrıçası Anuket`e dönüyorum.

Nil Nehri civarında yaşayan Mısırlılar, senede 1 kez bulaşıcı bir hastalığa yakalanırlardı. Bu hastalık sebebiyle gözleri pembeleşirdi, en farkedilir yan etkisi buydu. Anuket ise bu insanlara pembe göz farı ile şifa verirdi. Antibiyotik maksadıyla kullanılırdı Anuket`in bu pembe göz farı...

Klibin büyük bir bölümünde katy perry bu halde

 

Arkadaşlar, canlar, ciğerler, bitanelerim... Allah aşkına... Artık farkedin. Artık ne kadar rahat davranabildiklerini farkedin. Artık neden Filistin`de, Hicaz`da, bu kutsal görülen topraklarda huzur olmadığını bir sorgulayın. Neden Kudüs başkentli bir Yahudi Devleti`ne sahibiz, bunu bir sorgulayın.

Kendinizden sonra çevrenize sorgulattırın. Rica ediyorum sizden.

Ego ile hareket edip "biz bunları lisede konuşurduk yeeaa hala mı bunlar ehehe" tavrı takınan güzel arkadaşım, bu E.T. ile ilgili 3. entry`im. Sana tek bir soru soracağım, bunların hepsi mi tesadüf ulan orospu çocuğu?

Tamam sakinim.

Ehehe sevginin gücü sizinle olsun taşağını yediklerim.

28 yorum:

  1. 4:05 gene göz var amk. Üstelik göz Katy elemanı öpünce oluşuyor. Öpüşerek aydınlanıyor o.çları.

    YanıtlaSil
  2. hacı bende daha önce yazmışttım yorumumu.tüm yazılarını okumaya çalıştım.gerçekten çok dogru tespitler..helal hakkını verdin adının..lady gaga ifşasını acele bekliyorum.ellerin dert görmiye.lady gaga artık illümanitinin en gözde hatunu zaten oda saklamıyor bunu.judas klibinin yorumlarını dört gözle bekliyoz hacım ellerinden öperim.

    YanıtlaSil
  3. la son eklediğin resimde o göz farına dikkatli bak ama video da büyütüp bak gözün olduğu kısım piramidin tepesi göz işte.alttaki kalın far da piramidin alt kısmı topla alsana tsubasanın futbol macerası

    YanıtlaSil
  4. Anasının türbanını açıp, taximde sosyalleştiresim geldi resmen .. Bi forumda bi arkadaş vardı, Frijernhand diye, o göttarlasına benziyor yazı edebiyatın, he bide saygılar :)

    YanıtlaSil
  5. Ayrıca Kenya West'in başlangıçta geldiği o yuvarlak makinamsı alet, gözü temsil etmiyormu yeeaa? Dikkatlice bir bakarsak..

    YanıtlaSil
  6. @scartor Kanye West'in sözleri daha ilgi çekici
    o sözlere yoğunlaş bence

    YanıtlaSil
  7. zorlayıp bokunu çıkarmayalım da...
    şu castik biibır ında illüminatiyle alakası var mıdır acaba?.kliplerini izlemeye daynamadığım için bişey diyemiyorum Forever MetallicA

    YanıtlaSil
  8. Ulan madem bunlar bunların foyası, neden bangır bangır gösteriyorlar ! Salak mı lan bunlar, eceline mi susamış ? Katy Perry, Lady GaGa ölmek mi istiyor, öldürülmek mi istiyor da bunları açık açık gösteriyor ! Hay sikecem zevkini senin be. 60 ların rock müziğini dinliyor zannedecem seni tüm rockcılar şaibeli öldü. Şimdi de her bi bok çıkıyor işin içinden. İşin gücün teori yazmak aq amına koduğumun masonlarını incelemek. Eyes Wide Shut yazın dışında hepsi sik gibi kusura bakma.

    YanıtlaSil
  9. 3'ünüde hayrteler içinde okudum.eline sağlık sikko.!

    YanıtlaSil
  10. http://manyetikmavi.com/files/katy-perry-et-analiz-1-extraterrestrial.php
    pampalar bu konuyu bayadır düşünüyorm bide böyle bi yazı buldum bu piçte klibi açıklamış yazının sonuna geldimi devam tuşu var kaçırmayın..
    sikko ve diğer pampalar bana kızmayın aynı sikkonun dediği gibi kendi süzgecinizden geçirin doğruyu kabul edin objektif olsun diye koydum bölücülük gibi bi amacım yok..
    amk sikko çok iyi yazıyosun bee eline sağlık pampa...

    YanıtlaSil
  11. yanlış hatırlamıyorsam eğer katy küçükken kilise korosunda ufak mini minnacık, çipil çipil bakan bir şarkıcı imiş.

    YanıtlaSil
  12. Ayrıca Micheal Jackson'ın Thriller klibinin sonunda, kız kabustan uyandığını, güvende olduğunu düşünürken MJ kameraya döner ve gözleri sürüngen gözüne dönüşür.
    Küçükken milyon kere izlemişizdir herhalde bu klibi. Beta kasedimize bile çekmiştik.
    Her neyse.. Aklıma geldi, not düşeyim dedim.

    Sonucunda hiç bir yere bağlamayacağım şeyler yazacağım şimdi.

    Oradan buradan duymama rağmen ilk defa dinledim bu şarkıyı (ET). Klibi de yeni izledim.
    Sanki üzerinde durulması gereken bir başka şey daha var:

    Uzaylılarla ilişkiye girme kısmı. Belki de bu ilişkiden yeni bir ırkın doğuşu.
    Bunun ucu nereye çıkar bilemiyorum ama açık açık böyle bir şey görüyorum klipte.

    Bazı öğretilerde de geçer. İnsanın uzaylı bir ırkın dünyaya gelip dünyalılarla birleşmesi/genetik aşılaması sonucu şu anki Ademoğullarını oluşturduğunu. Kimisi buna Atlantisliler der.
    Ahir zamandayız. Kıyamet yakın, hatta içindeyiz. Yeni bir ırkın doğması kaçınılmaz.
    Şahsen dünyanın defalarca insanları ağırladığına ve Nuh tufanından önce de kıyametler yaşadığına ve yeni baştan başladığına inanıyorum. İhtimal dahilinde diyelim. Fakat İslamiyette geriye bakmak yasaktır. Çeşitli işaretler olsa da kesin bir bilgi vermez bu konular hakkında. Olay Ademden başlar. öncesini kabul etmez.
    Önceleri bana anlamsız gibi gelse de, sonradan düşününce oldukça yerinde bir yaklaşım olarak geldi bu. Ha ben kim, benim mantığım ne seviyede o ayrı bir konu... Fakat sapkınlığa batmış ve bu yüzden de yok edilmiş bir tarihe merak salmak hazır olmayan/bilmeyen insan için yarardan çok zarar getirir zannımca. Aynı sapkınlığın yolunu açar. Küçük çocuğun eline silah tutuşturmak gibi. Sonra gelsin büyüler, gitsin cinler, hoşgeldin eşkoşmalar vs.

    Diyeceklerim şunlar:
    1) Son zamanlarda özellikle, insanlık uzaydan mı geldi, uzaylılar mı ekti yoksa tohumu konusu çok konuşuluyor.
    2) 2012: insanların genleri değişecek. Yeni ırk doğacak, genlerle oynamalar yapılıyor, yapılacak. Oldukça konuşulan ve kabul ettirilmeye çalışılan bir olay. (a different DNA)
    3) Baal. Şeytan'ın adlarından biri. Yine bir rivayete göre Antik Mısır'daki medeniyeti kuranlar, Firavunların soyu başka bir gezegenden gelme yaratıklardır. Başka bir rivayete göre de hakikaten resimlerdeki gibi hayvan başlıdırlar. Her neyse, bunlar medeniyeti kurduktan bir süre sonra görevlerini tamamladıkları için gerisin geri kendi gezegenlerine dönerler. Ve yanlış hatırlamıyorsam bu gezegen de Satürn'dür. Bu terk edilişten sonra insalar arkalarından Baal vs. diye bahsetmeye başlarlar.
    4) Bu İlluminati, şeytana tapanlar her neyse isimleri, bu grubun inandığı "şeytanın" yerinin Satürn'ün bir uydusu olduğu söyleniyor. Black moon. Ve hatta Nasa'nın nihai hedefi de bu Aya ulaşmaktır. Hatta logosu bile bunu işaret ediyor(muş).
    5) Yıllardır uzaylılara inandırılmaya çalışıyoruz. Gerçi ben de inanıyorum. Koca gezegende sırf bizim yaşadığımızı düşünmek saçma. Ama uzaylı vardır demek başka, koltuğumuzda oturup onların istilasını beklemeye başlamak başka.

    Alien sex ha?
    Ben parçaları birleştiremedim.

    I kissed a girl and i liked it noktasında kalmak daha huzur verici olabilirdi.
    Bilemedim.
    kis yu mahir.

    YanıtlaSil
  13. Robotun kalbinde beliren kırmızı şekiller,şeytanı temsil ediyor bu arada.

    YanıtlaSil
  14. cok güzel yazmışsın arkadaşlarıma yaymaya calıstım beyinsizler anlamadım sikkocugum oku diyorum okumam diyor dedim siktir git başına kuma göm o zaman dedim :) msn eklersen konusacagızz

    YanıtlaSil
  15. En büyük tespit benden geliyor 15.ve 18. saniyeler arasında sol üst köşeye bakın ve 3.00 dakikadaki ortalara doğru bakın bakalım ne göreceksiniz çok tırsıyorum :)

    YanıtlaSil
  16. valla ben ilk gördüğümde demiştim o maymunla o iki adı altında dayamışlar bize subliminali vermiler subliminali.Neyse o sürünümgenimsi göz perdeliymiş ve kırptıkça değişiyor farkındaysanız ama ne alakası var şeytanla bunun onla bu konuyu bağlayabilirlerse inanmış olcam tamamiyle

    YanıtlaSil
  17. Selam Sikko,

    Ceylan başta olmak üzere tüm sabii ve saf hayvanların goyim (yahudi olmayan ırklar),

    Aslanın ise yahudi ırkını temsil ettiği inancı da var sanırım bunlarda (çocukluktan beri bilinçaltımıza sokulan "Ormanlar kralı aslan" teması örneğin )

    yada büyük aile,kulüp,şirket veya diğer tüm kurumsal yapıların arma veya logosunda da bu hayvan var ?

    Sırrı nedir bu işin hacım ? Aslan neyin sembolü, olayı nedir ki her yerde gözümüze sokuluyor ? bu konu da da bi attırsana bi yazı baboli, olmamı ?

    selamlar..

    YanıtlaSil
  18. Adamlar açık açık kendilerini belli ediyorlar, korkuları yok. Bunları durdurmak imkansız mı?

    YanıtlaSil
  19. Katy Perry yeni albümünde bu olayın daha da dibine vurmak istiyor sanırım. Albümün adı ve adının yazılışı bile bunu açıkça belli ediyor.

    YanıtlaSil
  20. http://www.youtube.com/watch?v=k0BWlvnBmIE

    Buna da lütfen

    YanıtlaSil
  21. Vurur yüze ifadesi reptilian olmuş bitanesi

    YanıtlaSil
  22. Daha açık seçik bağıra çağıra hiç çekinmeden yayınlanan bi klibi daha var bu ablanın. Dark Horse

    YanıtlaSil
  23. Blog'unu dü buldum, bugün de okumaya başladım. Yazacaklarımı tüm samimiyetimle yazıyorum buraya, yalancının anasını siksinler yani o derece. Şu göz olayını okuduktan sonra beynimde milyon tane flashback oldu. Askerdeyken ben böyle bişiyle karşılaştım oda arkadaşımın gözleri felaket derecede korkutmuştu beni. Ben odaya girmiştim dolabımdan bişiy alacaktım bu ibne köşede pencerenin orada gülüyo bişiyler yapıyo ortam hafif loştu arkasını döner dönmez böyle sürüngen gözlerini gördüm geri geri adım attım sonra dur lan bunlar hayaldir amınakoyum falan dedim ama şu an yazını okuduktan sonra fena tırstım. Ben o zaman hayal olduğuna inandırmak istemiştim kendimi fakat inanmamıştım, gördüğüm gerçekti çünkü. Şimdi daha net anlıyorum.

    YanıtlaSil
  24. https://www.youtube.com/watch?v=0KSOMA3QBU0
    bu link dark horse şarkısı...klip çok anlaşılır..

    YanıtlaSil
  25. Katy Perry yeni albümünde bu olayın daha da dibine vurmak istiyor sanırım. Albümün adı ve adının yazılışı bile bunu açıkça belli ediyor.

    YanıtlaSil
  26. Şu resimlere bir el at kardeşim çoğu patlamış

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.