Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

26 Mayıs 2011 Perşembe

Lady Gaga ve Zihin Kontrolü - Volume II

Merhaba yarram.

Bu yazıda sırf verdiğim sözü tutmak adına Gaga'nın son kliplerini ifşa edecem ve medyayı deşifre etme konusuna en azından bir süreliğine ara verecem, hatta belki de artık hiç bahsetmeyecem. Sebep? Olum ben şaşırmıyorum artık her yere sembollerini, mesajlarını, ritüellerini koymalarına. Yapıyorlar böyle şeyler işte, sonu belli film gibi amına koyayım ve belki de bu semboller üzerine kafa yormamız onların istediği şeydir anasını satayım. Gerçi ben yine olayın detayına ve derinine inerek anlatmaya gayret gösteriyorum ama olsun. Bu yazıda Gaga'nın kliplerine geçmeden önce yine bazı sikimsonik gözlem ve tespitlerimi sizlerle paylaşacam ve bu esnada ekşici zihniyetine birtakım lanetler okuyacam. 

Lanetler okuyacam, zira gözünü açan veya açmaya çalışan kişilerin toplum tarafından nasıl linçe uğradığını gördükçe, içimdeki bu sığır sürüsünün anasını sikme isteği katsayısı gitgide artıyor.



Lanetler okuyacam, zira size "hacı bu dediklerini anlatıyorum ama komplo diyolar yeeaa" dedirten hırboların nasıl temelsiz fikirlere sahip olduklarını görün istiyorum. Sırf bu blogdaki bile yüzlerce delile "tesadüf, komplo teorisi" diyenlerin nasıl gavatlar olduklarını iyice anlayın istiyorum.


Ufaktan konuya girizliyorum canlar.

Şimdi Kurban grubunun vokalisti ve söz yazarı Deniz Yılmaz var, bildiniz mi? Öyle çok dinlemem ben Kurban'ı, hani şu ana kadar Kurban dinlediğim dakikaları üst üste koysan 2-3 saati geçmez ama rast geldikçe dinlerim. Fakat geçen sene Sahip deyu bir albüm çıkardı bu yiğitler ki hay sizin daşağınızı yiyim dedim. Daha doğrusu Deniz Yılmaz'ın daşağını yiyim dedim. Sanatsal ya da müzikal anlamda değil he, şarkı sözlerine yansıttıkları ideolojileri sebebiyle dedim. Bakın son albümden bazı dörtlükler vereyim size;

Yobaz
Bu dünyadan kar sağlayan kirli bir el var
Zora kesilen haraçla bir dünya doyar
Karanlık hasat mevsiminde, gündüz ağlar
Son günler yaklaştıkça güneşte yakar

Son Emir
Korkutun ki tapsınlar
Kaçan varsa vursunlar
Günahsızsa yaksınlar
Saklanan varsa bulsunlar

Mesih
Ey kullar, insanlar, bir tanrı var
Bir mahluk uslanmaz, eder inkar
Ona uyma, düz yürü bu yolda
O yol ki sonunda bir cennet var

Şarkıların sadece can alıcı ufak kısımlarını ekledim buraya, zira albüm baştan aşağı böyle mesajlarla dolu. Ve albümdeki tüm şarkıların söz yazarı Deniz Yılmaz

Bu sözler sığır olanlara "seni seviyorum dayanamıyorum yar yar yar" kıvamında sıradan sözlermiş gibi gelmiştir şüphesiz. Fakat Şeytan ve ona tapanlara müthiş göndermeler var. Bu albümü dinleyice vay amına koyayım neler yaptın sen hacı dedim.

Olayın coşkusuyla hazır ola geçtim, pencereleri açıp Türk bayrağı dalgalandırdım, yüksek sesle Nutuk'u okudum.

Şimdi bir sikimden haberi olmayan fakat entel, elit ve cool gözükmeye kasan içi boş insancık sürüsünün kusursuz bir aynası olan ekşi sözlük üzerinden birtakım sikimsonik sosyal analiz ve saptamalarda bulunacam. Zira bunlar, özenti gençliğin kafa yapısını o kadar iyi yansıtmakta ki... "Başkaları tarafından kabul görme hissiyatı"nın topluma neler yaptırdığını, nasıl düşüncelere kapılmalarına yol açtığını çok iyi göreceksiniz şimdi taşağını yediklerim.

Şu an Deniz Yılmaz başlığında 350 küsür entry var. Bunların 100 tanesi sözlüğün kuruluşundan, 2011 mart ayına kadar girilmiş. Geri kalan 250+ entry 14-16 mart 2011 tarihleri arasında girilmiş, çünkü o tarihlerde internet'e bir video'su düştü Deniz Yılmaz'ın. Şimdi bakalım o tarihten önce neler demişler Deniz Yılmaz için.

Herkes aslansın kaplansın modunda övgüler diziyor çocuğa. Emsal teşkil etsin diye gelişigüzel 3 entry seçtim, 100 tanesini koyacak halim yok amına koyayım gidin bakın merak ediyorsanız.

Sonra 14 Mart'ta bi video'su düşüyor internete Deniz Yılmaz'ın. Çıktığı mekanda kıyak kafayla bir şeyler izah ediyor seyirciye. Küfür felan da ediyor bol bol, ya aslında benim burada yazarak yaptığım şeyi o dile dökerek yapıyor orada ehehe. İşte o video, seksi fotoğrafları için tıklayın: http://www.youtube.com/watch?v=uX6cnJXcn3o

Neler anlatıyo orada Deniz Yılmaz biliyor musunuz taşağını yediklerim?

Sembollerden ve dayatmalardan bahsediyor. Kimlerin bize hangi fikirleri dayattığından ve bizim de nasıl hiç sorgulamadan bunları yediğimizden bahsediyor orada. Metal işareti horn'un nereden geldiğinden, kimler tarafından getirildiğinden bahsediyor. Sevdiğiniz bazı ünlü şahıs ve grupların aslında sizi para ve güç için nasıl kullandıklarından bahsediyor, arada bunlardan bazılarına da sövüyor. Ve hatta diyor ki;

"Siz onların işaretlerini yapıyorsunuz, noluyo biliyo musunuz? Illuminati bundan para kazanıyor amına kodumun çocukları. Onların anasını sikeyim ben."

Birilerine yaranacam diye karşıt görüşteki insanlara çatal fırlatan, 10. yıl marşı söyleyen insanların da bulunduğu müzik sektöründe bulunan bir başka babayiğit, çıkıyor bunları diyor işte. Taşağını avuçlarım senin Deniz Yılmaz.

Aynen bunları diyor çocuk. Oradaki sığır sürüsü de taşağa alıyor çocuğu, video internet'e düştükten sonra sonra ekşiciler de taşağa alıyor. Bakın o tarihten sonra ekşi entry'leri 180 derece dönerek bukalemunluğun ve omurgasızlığın bir kanıtı olacak şekilde şöyle şeyler söylüyor, işte ekşi sözlüğün Darwin'i destekler nitelikteki o fotoğrafları:


Evet, o tarihten sonra bunlar gibi yüzlerce entry giriliyor Deniz Yılmaz'a. Neden?

Çünkü Kurban diye kıçı kırık bir grubun şarkıcısı gitmiş Dio'ya küfretmişmiş. O kimmiş ki RONNIE JAMES DIO'ya (DIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ GÜRRRRŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ O KADAR ULU VE YÜCE BİR ŞEY OL Kİ İSMİ ZİKREDİLDİĞİNDE GÖK GÜRLE. ÇIRRRRRŞŞŞŞŞŞŞŞŞ) küfretmişmiş.

Olum.


Arkadaşım.

Dio kim lan?

Amın feryadı, deli etme beni, DIO KIM ULAN DIO KIM???

Anana sövseler bu kadar sesin çıkmaz ama ergenliğinde adını duyduğun ve dinlemeye başladığın bir herifi namusun şerefin gibi savunuyorsun lan.


Gören de sanar Dio ile büyüdü götümün kenarı.

Valla seni bilmem güzel kardeşim ama ben Barış Manço'nun Trt'deki sabah programı ile büyüdüm. Beni dişlerimi fırçalamaya Dio değil Barış Manço ikna etti.

Ayrıca bu Deniz Yılmaz, sırf Dio ile aynı tarzda müzik yapıyor diye eleştiremez mi ulan Dio'yu? Küfredemez mi? Çıktığı mekanda samimi bir ortam görüp arkadaş muhabbeti çevirmiş, 300.000 kişilik Akp halk konserinde polemik yaratıp reklam olmak için yapmamış ki bunu. Ya hadi onu geçtim, ama ben hala şunu anlamadım ya...

Dio ne olum? 

DIO KIM LAN?

Ya... Yemin ederim buram buram yapmacıklık kokan sahte insanlarsınız siz ya... Hay sıçıyım Dio'nuza.

Siz var ya siz, "aa yeni mi aldın la bu pantolonu" diye sorulduğunda "yok yeeeaaa önceden de vardı ehehe" yalanı atan kasıntı dalyarraklarsınız. Dalyarak demiyorum bakın, çift r ile, dalyarrak diyorum.


Çok bilgili ululardan ulu ekşicilerimizin gözünde "ergen felsefesi" yapıyor da olsa, Deniz Yılmaz'a sahip çıkın canlar ciğerler. Bu adam farkında bazı bokların ve başkaları da farkında olsun diye çabalıyor.


- ama... ama o kim olur ki roni ceyms dio'ya laf eder yeeeaaa? şat yor bıladi fakin mauth yeeeaaa..*çoooooooooottttt*


Ayrıca bu video'nun internete düşmesinin ve bu ekşi entry'lerinin bir mason oyunu olduğunu falan da söylemiyorum, götünden anlamasın beni birtakım yavşaklar. Toplumun günden güne nasıl sığırlaştırıldığını izah ediyorum burada.



Taşağını yediklerim "bırak panpa yeeaa biz seni okuyoruz" falan da demeyin bana. Psikopatım diyorum, idealistim diyorum, ütopya da olsa hedefim %100 kitle diyorum.


Çünkü düşman hiçbir detayı ihmal etmiyor, hiçbir detayı... Disney ile çocukları, MTV ile gençleri, yozlaşmış din anlayışı ile yetişkinleri, kanserojen gıdalar ve ilaç şirketleri ile tüm insanlığı hedef alıyorlar. 


Ruhçuluk, spiritüalizm, UFO'lar ayağına namazında niyazında düzgün insanları bile onlara farkettirmeden kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar.


Şimdi şu siteye bir girin: http://www.rael.org/


Raelian hareketi diye bir zımbırtı bu ve daha anasayfada şöyle diyor bize: Yaratıcılarımızdan mesaj var ehelehey.


Gördüğünüz üzere sitede kuş diline kadar her dil mevcut neredeyse, tabi hedef kitleyi mümkün olduğunca geniş tutalım ki kaçırmayalım safları, neyse. Türkçe'yi seçeyim dedim, baktım dil seçerken bile siyonist yıldızı çıkıyor.




Olum şimdi buna bakıp "hacı link'e tıklayınca yıldız çıkıyo işte, abartıyon sen de he" diyeceksiniz belki de. Lakin 500 km'den belli oluyor bazı şeyler olum, psikopat olduğum için şöyle bir bakınca içindekini, arkasındakini az çok görebiliyorum, zira bu spritüalist & ufo inancı boklarının arkasından ne çıkacağı belli. E o zaman bir dil seçip girelim siteye görelim bakalım.








Hee neymiş, Karagümrük çocuğuymuşum, sözüm senetmiş ehehe.


Şimdi canını yediklerim bu siteyi fazla kurcalamayın vakit kaybı, içinde sikim sikim hikâyeler anlatıyolar. Bizi yaratan aslında uzaylılarmış da, şimdi aramızdan bir insan seçip onunla irtibat kuruyorlarmış da, biz de bu dini yaymalıymışız da... Bilgisayar oyunu senaryosu gibi amına koyim ama buna inanan çok insan var, çoook.


Ayrıca internet'ten yayılacak olan dinin ben gönderenini sikeyim. %100 Facebook onaylı din mi olur amına koyim? Hem yakında filtre gelecek bizim internete, 4 paketten 1'ini seçebilecez. Şimdi Türkiye'de bu dine mensup olanlar 4 mezhebe bölünecekler galiba :(


Sığır no 1: Lady Gaga, Rihanna, Beyonce vs bu işin içinde olsalar niye o masonik hareketleri, sembolleri kullanarak kendilerini ifşa etsinler, ne salaksınız lan. Her boku sembole yoruyorsunuz, kadın eliyle öyle bir işaret yapıyo işte, sen de satanizm ile bağlıyosun konuyu, yuuuh kafana sıçayım.


Sığıra cevap: möö amına koyim.


Sığıra bu kadar cevap yeter, şimdi bu sorunun cevabını sığır olmayanlara izah etmeye çalışayım. Kendisine "inanan" çekmek isteyen bu spritüalist ufo kuruluşu neden heryerde siyonizm amblemi kullanıyor? Çaktırmadan yapması gerekmez mi? Neden?


Evet artık o kadar gizlenmelerine gerek yok, evet artık meydan serbest ve evet artık adamlar mutlak güce sahipler. Bunlar da var fakat asıl mesele başka.


Yahudi banker Paul Warburg (1950'li yıllarda sanırım) şöyle demişti: "Bir dünya hükümeti ister istemez kurulacak; tek sorun bu sonuca güzellikle mi yoksa zorla mı ulaşılacağıdır."


Belki de "Bakın bilim, aydınlanma, güç ve huzur bizde. Kurtuluş bizde. Bize katılın." mesajı vermeye çalışıyorlardır?


Bu blogdaki yorumlarda bile bazen "olum Illuminati o kadar kötü bir şey değil, ben istiyorum tek dünya devleti olmasını" şeklinde yorumlar görüyorum. Yazık ya, yemin ederim yazık. Ulan orospu çocuğu, senin dedenin babası ne uğruna şehit oldu lan? İngiliz ve Amerikan mandasını reddettiği için şehit olmadı mı ulan senin ataların, amerikan sığırı seni? Bağımsızlığı, özgürlüğü uğruna şehit olmadı mı o insanlar? Sen nasıl kanı bozuk, "yiyo ama çalışıyo" zihniyetine eyvallah çekebilen, omurgasız, aşağılık bir varlıksın böyle lan? Sen nasıl o özgürlüğü uğruna şehit olan adamlar ile aynı kanı taşıyor olabilirsin olum? Genetik biliminin bittiği andır bu amına koyayım, Darwin'i bitiren balıktan sonra genetiği bitiren sığırı da gördük ya, tamam artık rahat bir uyku çekebiliriz.


İnsanları buna razı ettirerek, bunu talep ettirecek hale getirerek amaçlarına gidiyor olabilirler mi? Zorla güzellik böyle bir şey işte.


Anladın mı evladım şimdi neye hazırlandıklarını? Yoksa doğru söylüyorsun, klipte bir kapalı göz gördün diye hipnotize olmayacaksın, zaten öyle bir şey söyleyenin beyin atar damarlarına sıçayım. Adamlar artık "BİZ BURADAYIZ" diyorlar.


Senin gibi daha banka kuyruğunda önüne kaynak yapan herife sesini yükseltemeyen dalyaraklar, bu adamlara zaten hiç sesini çıkaramıyor. Uysal koyun yetiştiriyorlar yüzyıllardır. Sen de onların sana doğru kabul ettirdiği yanlışları, dejenere hayat görünüşlerini benimseyip sahiplenerek mandıralarının verimli bir sığırı olmayı kabul ediyorsun.


Zihin kontrolünde başka varlıkların payı olduğundan bahsettiğimde bazı kişilere bu "masal" geliyor. Tamam şimdi biraz daha göz atalım bu masala.


Hayatın, dinlerin, ahlaki değerlerin günden güne yozlaşmasını sadece Rothschild ve Rockefeller ailelerine indirgememi beklemeyin benden. Bu luciferian kesim, ateşten yaratılmış soy ile işbirliği halinde. Cinli, Şeytan'lı kocakarı masalları yüzünden din hakkında bilgi sahibi bile olmadan önyargı sahibi olan kişiler; siz malesef İblis'in faaliyetlerinin başarılı birer meyvesisiniz. Binlerce yıldır bize müdahale eden, hayatımızı ve inancımızı yozlaştıran sadece bu birkaç yahudi banker mi sizce? Peki.


Bu ne peki? Kim soktu lan bunu bizim geleneğimize? Kim adet edindirdi bize "muska" denen şeyi?


Bu mu koruyacak beni kötülüklerden? Bu alenen Allah'a şirk koşmak ulan. Bu nazar boncuğu (?) ile süslenmiş şey ne ki, kim ki de beni koruyabilsin?


Bu nedir olum Allah aşkına bir söyleyin. Dur bir daha bak istersen






Bunu senin ninene Rockefeller mı öğretti ulan?


Nereden geldi olum böyle batıl inançlar, Allah'a şirk koşturan objeler bizim dinimize?


Şu göz nereden geldi olum?




  


Bunları kullanarak yüzyıllardır Allah'a ortak koşuyoruz biz. O'ndan değil de, başka bir objeden medet umuyoruz.


"Bakın laa neyi çağrıştırıyür" diye gaza gelecek kadar gerizekalı olmayın, şekle takılmayın, görünüş itibariyle bu objelerin bir şeyleri andırması sadece işin bonus'u olmuş diyelim ehehe. AMACI ne bu muskaların? Onu söyleyin bana, amacı ne? Allah'a şirk koşturmak...


İslam geldiğinde müşriklerin de tek Tanrı'ya inandığını biliyor muydunuz? "Kafir" demek "gerçeği örten" demektir, ateist ile eş anlamlı değildir. O herifler de tek bir yaratıcıya inanıyorlardı, fakat sonra gidip putların önünde secde ediyorlardı. Hz Muhammed işte en çok Allah'a şirk koşan bu kişilere karşı savaşmıştır (savaşmak deyince de aklınıza sadece kılıçla okla yapılan harp gelmesin).

Yüzyıllardır "gelenek" sandığımız şeylerin, başka bir varlığın müdahalesi ile dinimizi yozlaştırmak için bizlere musallat edildiğini daha hala göremiyor musun ulan?


Sanıyor musun ki Şeytan şatosunda şarabını yudumlayıp, arkada şimşekler çakarken "nihaohaoha" diye kahkahalar atarak dünyayı yönetiyor? Senin varlığına inanmak istemediğin Şeytan böyle bir şeyse, e ben de böyle bir Şeytan'a inanmıyorum ulan zaten.


Şeytan nasıl sana her şey yolundaymış gibi hissettirerek senin tüm hayatını dejenere ediyor, yozlaştırıyor, şimdi bunları görebiliyor musun?


O Rockefeller'ın, Rothschild'in kim ve kimler ile işbirliği yaptığını şimdi görebiliyor musun?


Neyse artık, şu nazar boncuğu ve muska meselesine gelince, dekor maksadı ile takın takıyorsanız fakat sizi kötülüklerden koruyacağı düşüncesiyle kullanmayın ve kullandırtmayın şunları abicim. Annenizin, teyzenizin, babaannenizin türbelere gidip Allah'a bir başkasını aracı yaparak dua etmelerine de izin vermeyin. Bu amaçlarla gitmesinler türbeye falan. Böyle gelenek olmaz olsun, adı batsın.


Bakara Suresi 170: "Onlara, "Allah'ın indirdiğine uyun" dendiğinde: "Hayır! Biz, atalarımızı üzerinde bulduğumuz şeye uyarız." derler? Peki, ataları bir şeye akıl erdiremiyor, doğruya ve güzele ulaşamıyor idiyseler!..."


Araf Suresi 28: "Bir iğrençlik yaptıklarında şöyle derler: "Atalarımızı bu hal üzere bulmuştuk. Yani Allah emretti bize bunu." de ki: "Allah, edepsizliği/iğrençliği emretmez. Allah hakkında, bilmediğiniz şeyler mi söylüyorsunuz?


Enam Suresi 148: Şirke batanlar şöyle diyecekler: "Allah dileseydi, ne biz şirke sapardık ne de atalarımız. Hiçbir şeyi haram da yapmazdık." Onlardan öncekiler de azabımızı tadıncaya kadar bu şekilde yalanlamışlardı. De ki: "Yanınızda, önümüze çıkaracağınız bir ilminiz var mı? Zandan başka bir şeye uymuyorsunuz. Sadece saçmalıyorsunuz siz." 


Tamam mı canlar, oldu mu ciğerler. Siz hala "Kuran ne yeeaa, Muhammed diye bi adam yazmış işte ehehe" diye kestirip atın, sonra da gidip abidik gubidik yerlerde hayatın anlamını bulmaya çalışın. Afferin oğluma, good boy.


Ben bunu küçükken yapardım olum, evde pilav olurdu ama ben sokakta arkadaşlarla nohut pilav alırdım seyyar arabadan, o daha tatlı gelirdi. E iyi de ben çocuktum o zaman amına koyayım, şimdi biliyorum ki yanıbaşımdaki annemin hazırladığı pilav daha sağlıklı ve daha lezzetli.


Neyse, artık işin içinde kimlerin olduğunu daha net görebilmişsinizdir umarım. Yavaştan sadede giriyorum o halde.


Şu "Illuminati - New World Order" oyun kartları var ya, hani ikiz kule terör saldırısına kadar birçok şeyin gösterildiği kartlar. Bakın şöyle bir kart var belki görmüşsünüzdür.




Empty Vee = MTV


MTV seyreden kitlenin nasıl zihin kontrolü altına alındığını izah ediyor bu kart. Sığır değilsen farketmişsindir. Belki de oradaki klip Rihanna'nın Rude Boy'udur lan baksana ahahaha.




Kim bilir...


MTV onlar için kusursuz bir zihin kontrol aracı. Sizin tüm değerlerinizi yozlaştıran, değiştiren, dejenere eden iğrenç bir kurum.


Şimdi biraz bayabilirsiniz ama okuyun şunu. Doç. Dr. Ümit Sayın, farklı bilinç halleri konulu makalesinde şöyle diyor:


"Anlam ve önem kavramının değişmesi: Farklı bilinç hallerinde toplumun bize öğrettiği, şartlandığımız, programlandığımız tüm kavramlar, değerler ve önyargılar değerini yitirebilir, bir kenara atılabilir, yerlerine yenisi oluşabilir. Farklı bilinç halleri bir çeşit "programdan arındırma" (deprogramming) ve "yeniden programlama" (reprogramming)dır. Önemli olan nesnelerin, fikirlerin, amaçların önemi yitirilebilir; yeni anlamlar, önemler, değerler, kavramlar ön plana çıkabilir. Bu nedenle farklı bilinç halleri beyin yıkamak için çok idealdir. Ama bu beyin yıkama kişinin bir ideolojinin, otoritenin veya gücün kontrolü altına girmesi biçiminde olabileceği gibi toplumsal kurallara, otoriteye, sisteme başkaldırış biçiminde de gelişebilir."


Kusursuz bir açıklama.


Değerlerimiz günden güne değişmiyor mu? Çocukluğunuzdaki ve şimdiki hayat tarzını bir kıyaslayın, gittikçe birilerinin müdahalesi ile daha da yozlaştırılarak değiştirilmiyor mu? Değişim tabi ki olacak anasını satayım aksi mümkün değil fakat eğer şu an oturduğunuz apartmanda 3'ten fazla tanıdığınız komşu yoksa bana bu değişimin iyi yönde olduğunu söyleme hakkına sahip değilsiniz. Yozlaştırılıyoruz. Çocuklarımız "okul - evde playstation oynamak" arasında abuk bir hayata sahipler. Biz artık oturduğumuz sokaktaki insanları tanımıyoruz, komşuluk diye bir şey kalmadı. Dört kenarlı ekranlar hayatımızı işgal etti. Televizyon, cep telefonları, bilgisayarlar... Tamam bunlara karşı çıkacak değilim tabi ki ben de kullanıyorum severek fakat bu objeler vasıtasıyla bize ulaşıyor ve beynimizi yıkıyorlar.


MTV ile bunu yapıyorlar.


Disney ile bunu yapıyorlar.


Hollywood ile bunu yapıyorlar.


Facebook ile bunu yapıyorlar.


Zihin kontrolü işte ahanda budur.


Hem de kitlesel zihin kontrolü.


Toplumu işte bu şekilde hipnoz etkisi altında tutuyorlar. Kaldı ki ileride Allah kısmet ederse tekrar değinmek istediğim HAARP frekansları ile de bunu destekleyerek, işlerini şansa bırakmıyorlar.


Şimdi Illuminati'nin sevgili oyuncağı Christina Aguilera'nın son albümi Bionic'e bir bakalım.






Birkaç ay önce bunun "demonic possession" (şeytani ele geçirme diye çevireyim diyecem de saçma olacak) temsili olduğunu okumuştum yabancı bir kaynakta. Zihin kontrolü (mind control) ile robotlaştırılan, programlanan ve bedeni başkalarıyla paylaştırılan bir insan temsili bu.


Şu oyun kartlarını çok sevdim ben, güzel şeyler var içinde.




"Hidden Connection" = Gizli Bağlantı


Sanki ikisi de aynı yere çıkardı bizi.




Ne tür bir "gizli" bağlantı bu?


Ağır zihin kontrolü sonrasında bedenleri cinler tarafından ele geçirilen insanlar... 4 yıl kadar önce hayatını kaybeden Anna Nicole Smith, bir ara kayışı koparan Britney Spears... Bu yazının 1. bölümünde link'ini verdiğim video'yu seyrettiğinizi umuyorum.


Öyle işte kaynatasızlar. Bu kişilerin bedenlerine başkaları hükmediyor.


Size de bunun bir başka varyasyonunu uyguluyorlar. MTV ile istedikleri mesajları veriyorlar, hem size, hem de bilinçaltınıza.


Eminem'in önceleri Illuminati ile bağı olduğunu fakat sonra kendini kurtarmaya çalıştığını anlatmıştım bir yazıda. 2009 MTV ödül töreninde Lady Gaga'nın ödülünü Eminem verecekti. Şimdi Lady Gaga'nın kıyafetini gören Eminem'in mimiklerine iyice bir dikkat edin. Tehdit edilmiş olabilir mi? Canlı yayında? Kim bilir...


Çocuk ilk gördüğünde neye uğradığını şaşırıyo lan. Bu şeytani kostümün ne manaya geldiğini, jargonu biliyor olmalı.
"Benden duymuş olma ama senin kızı yiyolar" diyo burda Gaga. Tehdit anlamına gelen bir söz söylemiyordur olum, komplo teorisi öyle şeyler yeeaa.


Valla bu bakışlara 2 insan sahip olabilir. 1- Otobüsteyken boku gelen insan. 2- Kötü bir haber alan insan.




Olum, Eminem'in tepkileri o kadar insani ki burada.


Dönüyor bi boklar hafız.


Eminem'in neden Rihanna ve Lil Wayne ile düet yaptığına gelilnce, Rıdvan Dilmen'in bu konu hakkında güzel bi sözü var "şimdi baktığın zaman kapali bi kutu" diye ehehe. Lil Wayne de Eminem ile aynı yolda, o da, rapçi DMX de, kendini kurtarma ve karşı koyma safhasındalar, o konuda sıkıntı yok. Fakat Rihanna öyle değil tabi ki. Bu konuyu taradım biraz, hem mantıklı hem mantıksız denilebilecek şöyle bir ihtimal olduğu konuşuluyor; "Eminem'in de hala Illuminati ile bağı var ama insanlar Eminem dinlesin diye böyle bir strateji uyguluyorlar".


İyi de güzelim, insanların %99'u bir sanatçıya Illuminati üyesi olduğu için küsmüyorlar, biz hala sığır sürüsüyüz, bunu atlıyorsun sen. İnsana kendi bildiği bir şey herkes tarafından biliniyormuş gibi gelir ama öyle değil ki hayatım, insanlar hala aynı. O yüzden neden böyle saçma bir strateji uygulasınlar ki? Eminem'in Love the Way You Lie klibi 350 milyon kere seyredilirken "Eminem ve Illuminati" başlıklı videolar maksimum 300-400 bin kere seyrediliyor. Oran orantı gördünüz dimi ilkokulda ehehe. İnsanlar bu kadar bilinçsizken sırf bu yüzden mi Eminem'in tarzını birileri değiştirdi ve piyasaya böyle sürdü? Yok arkadaşım, bak işte o paranoyadır, sapla samanı karıştırma.


Şimdi hacılar benim kaç yıllık can ciğer dostum sıra arkadaşım (belki okuyodur bunları naber lan taşaksız) oyunu Dtp'ye veriyordu. Ama ben onu kardeşimden öte severim, onla güldüğüm kadar çok az kişiyle gülmüşümdür. Çocuğun fikri ve tercihi benim onla olan bağımı zerre etkiler mi? Hele benim gibi bi adamı etkiler mi bu? Yüüooo...


Eminem de Rihanna ile "kanks nbr yeeeaaa" samimiyetindedir demiyorum fakat adam yine de kendi prensipleri dahilinde (sembol felan kullanmadan) beraber iş yapmış olabilir, Rihanna'nın tarafındaki sanatçı ve fanları kendi tarafına çekmek istiyor olabilir. Ve hatta belki de şak diye onlarla bağını koparması imkânsız da olabilir -ki öyledir de-. O yüzden şarkısında "fuck you Bush" diye bağıran bir elemanı öyle bi falsosunu yakalayıp harcamayın derim. O şarkının adı da Mosh'tu galiba.


Neyse gelelim artık esas oğlana (kadın diyemeyecem pek)...


Lady Gaga bildiğiniz üzere işin bokunu iyice çıkarmış durumda. Her klibinde, röportajında, pozunda veriyor mesajlarını ve sembollerini sürekli. Bazı şarkı sözlerinde güç ve şöhret için yapmış olduğu seçimden bahsediyor. İkinci albümünün ismi "Fame Monster"dı hatırlarsanız, neden acaba?


Eşek olmayan artık bunun Baphomet'i sembolize ettiğini anlar. Ellerin konumu, kötü ve iyi enerji akışını sembolize ediyor. Tabi ki tek göz ile.


Başka ister misin?




Albümden lan bu resim albümden.






Güneş sembolizmi


Lucifer latince ne demek biliyor musunuz?


Light Bearer = Işık Getiren


Illuminate = Aydınlatma. Illuminati = Aydınlanmışlar. Ne ile aydınlanmış olum bunlar? Lucifer'in getirdiği ışıkla mı yoksa? Yok canııım...


Dur dur, daha yeni başlıyoruz.


Lady Gaga'nın Paparazzi klibinin yönetmeni Jonas Akerlund ve t-shirt'ü.






Jonas Akerlund başka kimlerin kliplerini çekmiş bilin bakalım. Madonna, Britney Spears, Christina Aguilera...


Çok büyük tezgâh dönüyor çok. Yok böyle bir şirket.


Dur ama yeni başladık demiştim dimi?


Just Dance klibinde karı zaten motora bağladı, çılgınlar gibi sembole boğdu ortalığı. Birazdan göstereceklerim hepsi Just Dance'tan kareler.






















Gözünde arpacık çıkmış olum kadının, ondan kapatıyo, amma art niyetlisiniz siz de hee.


Küpelerini yerler
Damalı zemin. Başka boyutlarla iletişimi temsil ettiğinden bahsetmiştim önceki yazılardan.
Gaga'nın suratındaki şimşek de masonik bir sembol ama sonra gelip bana "her şeyde bi sembol arıyon laaaa" diyen dalyarraklara gün doğmasın diye ondan bahsetmiyorum bile.


Çift r ile, dalyarrak. Dalyarak desem hafif kaçar çünkü bu kör sığırlara.




Sübliminalini yerler. Arkada beliren tek gözlü kadınları gördün mü evladım?


Hafiften ısındık sanki, şöyle bi ter attık en azından dimi? Durun daha Anadolu turnesine çıkan İsmail Türüt kıvamına gelene kadar terleyecez olum ehehe.


Born This Way ve Judas'ı sözleriyle beraber geniş kapsamlı açıklayacam fakat ondan önce Alejandro klibinden bazı kareler göstermem lazım. Alejandro baştan sona eşcinsellikle dolu bir klip, bunu 1. yazıda gördük, o yüzden o konuya hiç girmeden masonik sembollere odaklanacaz. Bakın şimdi şerefsizlikte grand master seviyesi neymiş beraber görecez.


Dakika bir gol bir.



Eleman klibin sonuna kadar düşürmüyor siyonist yıldızını elinden. Ara ara giriyor bu sahne.


Eh artık burada da kırmızı çember ile göstermiyim, Flash Tv miyim lan ben? Bu görüntü klibin son kısımlarında da giriyor pek çok kez, şimdi iyice bakın bi daha göstermeyecem.


Heh Temel Reis de geldi. Tek gözünü Türk Hava Kurumu'na bağışladığı için hep böyle dolaşıyor.





Bakın bunu defalarca yapıyor, iki gözü de kapalıyken kasıtlı olarak eliyle tek gözünü açıyor.


Bunu diyorum


Ya olum dur konuyla alakası yok ama şu pozu verip insanı tahrik etmeyecek tek kadın budur heralde ya, çirkinlik suç olsa bu karıyı asarlardı mına koyim. Bu ne ya? Dünya ahiret bacımsın Gaga.
Koyu katolik Gaga'ya bak sen. Ters haç ve tek göz. Hmmm.


Ters haçı vajinasına takarak "sikerim kutsalınızı" demek istiyo ehehe. Vajina ne olum yaa, am işte am.
Tespih yiyor. Biri tüm bunları müslümanların kutsalı için yapsa adamın anasını skerlerdi heralde.




Bakın klibin tamamına yakını cinsellik, eşcinsellik ve hristiyanlığı aşağılama üzerine kurulu. Klibin yarısında ya tek gözlü, ya ters haçlı ya da




bu şekilde eşcinsel görüntüler var. 6:40'tan sonra olayı sübliminale çeviriyorlar, bu kareleri hızlı hızlı geçiyorlar.


Fakaaaat...


Şimdi şerefsizliğin en yüksek mertebelerinden birini görecez.




Bir yerden sonra hızlı hızlı kareler akmaya başlıyor ve arada farketmesi zor bir insan kafası silüeti çıkıyor. Bu ne amına koyim dedim, psikopat olduğum için "hayra alamet değil bu, kesin ileride bir boklar için kullanacaklar bunu" diye bi iç geçirdim.


Zira E.T. klibinde de "DNA" kelimesi geçtiğinde misal hızlı hızlı DNA görüntülerinden oluşan kareler geçiyordu ve o kareler farkedebilmeniz bir süre kalıyordu ekranda, çok da hızlı tutmuyorlardı onları. Eee bunda bir sorun yok dimi? Bu ısındırma turuydu. Seyirciye "bakın arada şarkının anlattığı şeye uygun görüntüler koyuyoruz" mesajı veriliyordu. Bunun amacı seyircinin klibe güven kazanmasını ve ileride verilecek cinsel içerikli sübliminal mesajları daha kolay hazmetmesini sağlamaktır.


"Çok zorladın be maykıl."


He işte, hayatım senin gibi öküzlere kendimi izah etmeye çalışmakla geçti. Dur ama, neyse ki bu sefer elimde bir sığırı bile ikna edebilecek bir delilim var. Az önce Alejandro'da gösterdiğim silüet var ya, o silüet SADECE 7:23'te şu görüntüyü alıyor.


Bakın buraya dikkat, bunu başka bir yerde göremezsiniz, dünya televizyonları ile aynı anda ilk defa yayınlayacam ehehe. Şanslı bir dalyarak olduğum için lönk diye yakaladım bu kareyi.




"Hmm evet arkada siyonist yıldızı var."


Lan SALAK, tek o değil. Bak fotoğrafında bile ne kadar zor farkediliyor dimi? Şu son eklediğim resmi büyüt de öyle bir bak, dur işini kolaylaştırıyım.




Tek göz bebeğim.


Sadece saliselik bir karede, o silüetin tek gözü var.


Hem de bu gözün photoshop ile sonradan eklenmiş olduğu bariz değil mi?


Fakat o photoshop'u yapan ben değilim canlar, ben değilim ciğerler, ah keşke ben olaydım ama ben değilim taşağını yediklerim. Sübliminali beyninize vermeye çalışan şerefsizlerin photoshop'u o.


Siyonist yıldızının önündeki tek gözlü anti-christ (deccal). İşte Lady Gaga bilinçaltına ahanda bu mesajı veriyor hayatım.


Sonra düşmanın her detayı düşündüğünü söylediğimde bana "ne saçmalıyosun ya aptal ehoheo swh" bilmişliği taslama sıfatını siktiğimin öküzü.


Kolanın zararlı olduğunu biliyorsun, McDonalds'ın zararlı olduğunu biliyorsun, evine giren her hazır gıdanın içinde kanserojen madde olduğunu biliyorsun, sebze ve tavuk etinde hormon olduğunu biliyorsun, bunları kendine de çocuğuna da yedirip içiriyorsun. Muhabbeti açıldığında birisi sana "kola zararlı bi şey" dediğinde "evet olum haklısın" da diyorsun. Fakat o kişi neden kolanın zararlı olduğunu sana detayına inerek izah ettiğinde ona "komplocu" diyorsun?


Hay senin o algı mekanizmanı sikeyim ben ya.


Bu çarkı döndürenlerin hasta ruhlu LUCIFERIANLAR olduğunu ne zaman idrak edeceksin öküzüm benim?


Ulan senin gibi ot beyinli yavşakları gördükçe içten içe bu adamlara hak veresim geliyor, iyi yapıyorlar senin gibi sığırları sağmakla. Hümanist falan değilim ben arkadaşım kaç kere diyecem, böyle insan kılığına bürünmüş, düşünme mekanizması olmayan sığırları sevmiyorum ben. Nefret ediyorum hepsinden, amına koyasım geliyor onların.


Dur siyah tişörtümü giyip Zombie şarkısını dinleyeyim de ergen hüsranımı tek başıma yaşayayım, bi dk geliyorum. Kimse beni anlamıyo yeeeaaaaa wats in yo heeeeed inyoheeeed zooombiii zoooombiiii iiii iiii eee eee.


Tamam geldim.


Şimdi artık son kısımlara geçiyoruz. (aaaaaaa)


Bazı sikindirik tv programlarında sunucu "artık programımızın sonuna geldik" dediğinde ordan seyirciye "aaaa deyin lan" diye el ederler, seyirci de "aaaaaaaaaa" diye üzülmüş tribine girer ya, onu yapmak istiyodum hep bugüne kısmetmiş ehehe.


E hadi o zaman yeni konuya geçiyoruz, kırmızı kalemle başlık at evladım.


Lady Gaga - Born This Way


Resmen kırmızı kalemle başlığı attım lan, yaptım bunu ehehe. İyi Allah benim belamı vermiyo bak. Zaten olay hep bakış açısında bitiyor, sen dersin ki "Allah yok ki belanı versin", ben de derim ki "Allah o kadar şefkatli ki benim bile belamı vermiyor". Ehehe, fakat sebebi ikisi de değil, bu fani dünya sadece bizim ebedi hayatımızdaki kaderimizi çizeceğimiz bir sınav. Ve bu kaderi de özgür irademizle biz seçecez, gavurların bir lafı var, fair enough ha?


Hem e be dalyarak, lise sona giderken ÖSS'ye olan tepkisini "tüm hayatımız 3 saatlik bir sınavla belirleniyo yeeeaaa, fak dı sistım" diye dile getiren zeki sen değil miydin? Al sana her türlü yetecek sürede bir sınav. Hatta bu sınavı çok erken bitirip kalan son yarım saatte kağıdını ters çevirip önüne koyarak sınavın bitmesini bekleyen, sağı solu seyreden zeki çocuk triplerine girerek tamamlamak da senin elinde. (bu nasıl bir benzetmedir amına koyayım bi daha kıyak kafayla yazmayacam)


Her neyse, giriyorum ben Born This Way'e canlar.


Ready, steady, go.


Bu klip 7 dakikadan uzun, fakat şarkının aslı 3-4 dakika felan. İlk yarısında Lady Gaga bir hikâye anlatıyor. Hani eskiden Ayna grubu şarkının sonlarında şiir okurdu ya, bu da onu klibin başında yapıyor diyebiliriz ehehe.


Fakat bu Gaga'nın anlattığı hikaye satanist simgelerle dolu, şimdi ben sözleri tamamen ele almayacam. Göze çok çarpan kısımlarını inceleyecez.


Öncelikle klip şöyle başlıyor. İsteyene de klip link'i: http://www.youtube.com/watch?v=wV1FrqwZyKw




Öehh... Üçgen...


Anti parantez bana "üçgenle piramidi bir tutan salak" hitabında bulunan beyin yoksunu yaşam formlarına bir soru sormak istiyorum. Sen atlasta Dünya'nın çember olduğunu görünce onun küre (geoid) olduğunu anlayamıyor musun? Bu kadar öküz müsün evladım sen? Evet öküzsün çünkü mantık çerçevesindeki delillere bok atmak için ne yapacağını şaşırıyorsun, her şeyin en iyisini sen biliyorsun ya, götümün kenarı.


Neyse, şimdi bu üçgen piramidin içindeki boynuzlu atın, entel deyimiyle unicorn'un orada olması tesadüfi değil. Geçen yazıda Rihanna'nın Rudeboy klibinde taçlı aslan figürünün olduğunu görmüştük.






Şimdi bu aslan figürü ve unicorn'un başka nerede kullanıldığını biliyor musunuz gadasını aldıklarım?


İngiliz kraliyet ailesinin bayrağına bakalım hele.






Evet yine ibret dolu bir tesadüfle karşı karşıyayız. Ama zaten bunların sebebi bu aslan ve unicorn figürünün bir sembol olmaları felan değil, tamamen tesadüf bunlar hep.


Filmi bile çekildi bunun bilmiyo musunuz, Sığır Tesadüfleri Sever deyu.


Neyse klibe devam.


Heh geldi yine bizimki.


Bak hem de nasıl geldi?
Piramidin içinde gelmiş mına koyim, normal gelse şaşardım.


Kadraj Lady Gaga'yı karşıdan görecek şekle geldi yavaşça. Şu an hala piramidin içinde, gaga'nın başı piramidin tepesinde. Piramidin içindeki göz de Gaga'nın gözleri değil. Zira piramidin üzerinde sadece Horus'un her şeyi gören gözü (all-seeing eye) olabilir. Tek göz nerede biliyo musun? Resme tıkla ve büyük halini gör, Gaga'nın çenesine bak. 



Klibin sözleri de devreye giriyor. Dediğim gibi burada şarkı sözlerinden farklı sözlere sahip bir hikâye anlatılıyor. Ve bu 3 dakikalık kısımda Alfred Hiçkok'un (doğru yazılışını bilmiyorum entel değilim) Vertigo filminin müziği kullanılıyor felan filan.


Sözler şöyle diyor.


"This is the manifesto of Mother Monster." = Bu Ana Canavarın manifestosu/bildirisidir.


He bize Lucifer'dan mesajı varmış Gaga'nın, oldu canım. Lucifer'ın da kadın olduğuna inanılır genelde, ki doğru olabilir. Zira biliyorsunuz bu konularda referans aldığım tek kaynak Kuran'dır. Kuran'da belirtildiği üzere, müslümanlar da dahil olmak üzere insanların %90'ının sandığı gibi Lucifer (İblis) melek falan değildir arkadaşım, Şeytan dumansız ateşten yaratılmıştır. Tıpkı cinler gibi. Böyle der Kuran-ı Kerim. Yani Şeytan bir cindir ki tüm mesele burada başlıyor zaten, o yüzden insanın üstünlüğünü kabul etmiyor ve Allah'a karşı isyan ediyor İblis. Bazı cinler de onun yolundan gidiyor ve hatta yine Kuran'da buyrulduğu gibi bazı insanları azdırıyor.


(Ek bilgi: Aslında tekil olan, isyan eden "İblis"tir. "Şeytanlar" ise onu tanrı kabul eden soydaşları, yani ona uyan cinlerdir (ve hatta insanlar da). Bu sebeple aslında tekil olan o cine "İblis", İblis'e uyan kötü cinlere ve insanlara "şeytan" demek terminolojik olarak daha doğru olacaktır. Ama buna ben de herkes gibi pek dikkat etmem, ikisini de iki anlamda kullanırım. Nasıl ki "Selpak" aslında bir mendil markası olmasına rağmen mendil anlamında da kullanılacak kadar o anlamla özdeşleşmişse.)


Oynatalım Uğurcum, sözlerden devam, bakalım ne mesaj getirmiş bize Lucifer'dan.


"On G.O.A.T, a Government Owned Alien Territory in space" = K.E.Ç.İ.'de, yani Hükümet Kotnrolüdeki Uzaylı Bölgesi'nde.


G.O.A.T = Keçi. Keçi de İblis tasviri olan Baphomet, bunu daha da bilmeyeni sıfatına tükürürüm. Keçi'nın açılımını yapıyor bize, uzaylı bölgesi felan fistan diye, biz de yiyoruz. Lady Gaga'nın keçi açılımı evet.


Peki "on GOAT" derken klipte hangi görüntü oluşuyor biliyor musunuz taşağını yediklerim? (Klipte 0:33)




Sonra o görüntü yavaş yavaş kliple alakalı hale getirilmeye çalışılıyor.


Keçi silüeti bu evet. Baya baya boynuzlu bir şeytan silüeti. Bunlar klip değil satanist ritüel dediğimde bana "hö" diye bakmaya devam etsin o sıfatını siktiklerim.


Buradan sonra sözler daha bir ritüelistik hâl alıyor. Zira görünüşte "mitolojik bir hikâye" anlatan Lady Gaga çok başka şeyler anlatıyor burada. Klipte birazdan benim de göstereceğim görüntülerin başka hangi anlamlara geldiğini "saçmalama olum yeeaa"dan başka bok atma amaçlı gerekçesi olmayan dalyaraklar kessin sesini. Klibin neyi anlattığını izah eden bir Allah'ın kulu varsa da onu dinlerim sabaha kadar fakat yok, başka açıklaması yok. Bu klip satanist bir ritüeldir arkadaşım.


Ve bana "yeeaa öyle bi şeyler bi şeyler yapıyolar işte, birtakım danslar şekiller espriler komiklikler felan... nolacak yeeaa" diye gelecek olan bok yiyesice öküz sürüsüne bir şey sormak istiyorum, ulan milyon dolarlık yapımı sence "öylesine" bir senaryo üzerine kurmuş olabilirler mi? Milyonlarca kişi seyrediyor ulan bu klibi. Nasıl bir kafa yapın var senin e be göt oğlanı? Kendine 50-100 liralık sikindirik bir pantolon almak için 50 tane dükkan dolaşıyorsun, bu insanlar milyon dolarlık prodüksiyonu öyle gelişigüzel şeyler üzerine mi kurarlar sence? Kafanı sikeyim senin ya, ha o içi boş kafanı sikeyim senin. Laz damarımı attırdılar yaa.


Sözlerin ilerleyen kısımlarında yeni bir ırkın doğumundan bahsediliyor, "melez" bir ırkın doğumundan.


"And thus began the beginning of the new race, a race within the race of humanity" = Ve böylelikle yeni bir ırkın başlangıcı başlamış oldu (aynen böyle diyor), o ırk ki isanlığın içinde bir başka ırk.


Burada ne kastediliyor biliyor musunuz canını yediklerim?


Kemerlerinizi bağlayın, dik oturun, gözlerinizi açın ve derin bir nefes alın.


Bende misiniz?


Tamam başlıyoruz o zaman.


Reptilian Teranesi ve Reptilian Teranesi II adlı yazıları okuyun eğer okumadıysanız. David Icke gibi bazı araştırmacıların önderliğini sürdürdüğü "reptilian" muhabbetini bir özet geçeyim size. Youtube'da bazı video'larda spikerlerin, ünlü siyasetçilerin ve porno yıldızlarının göz şekillerinin esrarengiz bir şekilde değiştiği gösteriliyor. O video'ların bazılarında efekt kullanılmıyor olabilir evet. O insanların göz şekilleri şu hali alıyor:










Bu resimlerde belki de photoshop kullanıldı fakat ona takılmayın, ben meselenin ne olduğunu izah etmek için size gelişigüzel birkaç fotoğraf gösterdim. İkinci resim de yeni damat Prens William'a aittir ayrıca.


Böyle birçok video dolaşıyor internet'te, eğer youtube'da "reptilian shapeshifters" diye arattırırsanız göreceksiniz fakat uyarayım onların birçoğu fake. Yalnız, CNN kayıtlarında Bush'lara ait olan birkaç video da mevcut ki fake olmaları söz konusu bile değil. Peki bunlar için nasıl spekülasyonlar uydurdular biliyor musunuz?


Neymiş efendim bu "reptilian" denen ırk uzaylıymış da, eeee? İşte Illuminati reptilian denen uzaylı/sürüngenimsi ırktan oluşuyormuş bu Illuminati de, eeee? İnsanlara düşmanlarmış da, bize eziyet eden uzaylı bir ırklarmış da... Hassiktir diyorum.


Bakın olayın size şu an çok saçma geldiğini biliyorum fakat bana sizden daha çok saçma geliyor olum. Sonra bir baktım neymiş bu işin aslı astarı diye...


Bizim cinleri yapmışlar sana reptilian.


Ve yine bu uzaylı reptilian ırkı hikâyesine de inanan "çooook" insan var, David Icke forumlarını bir karıştırın bakalım, millet kafayı yiyor "bizi uzaylılar mı yönetiyür acuba laaaaa" diye ehehe.


Şeytanların bedenini ele geçirdiği insanları "reptilian bunlar" diye salla, konuya meraklı olan, araştıran fakat cahil olan aptalları kandır böylece, kandırılmış aptal sürüsüne yenilerini ekle. Düşman hiçbir detayı es geçmiyo olum, gözünü "açmak isteyenlerin" de gözlerini açmalarını engelliyorlar.


Şimdi size onların bize "reptilian" diye kakalamaya çalıştıkları "şey"e ait bir video link'i verecem, sadece 1 dakika uzunluğunda, hemen şimdi seyredin bunu taşaksızlar ve seyrederken elemanın gözlerine odaklanın: http://www.youtube.com/watch?v=prn1mjNlxbU&feature=channel_video_title


Ne ile açıklanır böyle bir şey?


Ve Bush ailesinin de böyle video'ları var, Allah kahretsin ki var.


Bu nedir Allah aşkına?


"insanlığın içinde bir başka ırk", "melezlenme", "zihin kontrolü", "mk ultra projesi", "kişilik bölünmesi", "kişiliğin ve bedenin başka varlıklar tarafından ele geçirilmesi."


Taşlar yerine oturuyor mu?


"Peki iyi de, neden böyle bir şeyi Lady Gaga klibinde ima etsin ki?"


Ashtar Command, Raelian gibi spiritüalist oluşumlar neden siyonist yıldızı kullanıyorlarsa, neden "biz burdayız" diye bağırıyorlarsa, işte tam da o sebepten...


Olrayt?


Çekidaut?


Give me five yeeaa.


Klibe devam edelim.


Buradan sonra "birth of evil" (şeytanın doğumu) ve "How can I protect something so perfect without evil?" (şeytan olmadan bir şeyi nasıl bu kadar kusursuzca koruyabilirim ki?" gibi sözler sarfediliyor


Tüm bunlar söylenirken klipte hangi görüntüler veriliyor biz onlara bakalım. Lady Gaga fanlarının bir sikim anlamadıkları halde "bu çok sanatsal bir klip kiiiiieee" diye savundukları Born This Way klibi, sübliminal mesajların da desteğiyle aslında neyi anlatıyor biliyor musunuz?


İşte o yeni ırk dedikleri şeyin oluşumunu... Kişiiliğinin bölünmesini ve "melez" bir beden oluşumunu. Bakın o demin bahsettiğim "ve böylece insanlığın içinde yeni bir ırk başladı" sözleri okunurken hangi görüntüler giriyor... Klibi 0:55'e getirip seyrederseniz daha net görürsünüz fakat gerek yok anlatacam.


2 farklı oluşum


"İkiye bölünme", vurgulanan şey bu.
İkiye bölünme gerçekleşti, birkaç saniye sonra şu sözler eşliğinde şu görüntü gelecek:


"And thus began the beginning of the new race, a race within the race of humanity" = Ve böylelikle yeni bir ırkın başlangıcı başlamış oldu, o ırk ki isanlığın içinde bir başka ırk.
Şimdi anladın mı neden "birth of evil" (şeytanın doğumu) olayından bahsettiğini? Anladın mı şimdi neyi anlattığını? Şeytanının (kötü cin) gücüne o kadar kapılmış durumda ki, artık o olmadan bir hiç gibi hissediyor kendini, tıpkı uyuşturucu gibi. O yüzden "How can I protect something so perfect without evil?" (şeytan olmadan nasıl bir şeyi koruyabilirim?" diyordu işte taşağını yediğim. Her şey çok açık değil mi?


Peki sen ne skim anlamıştın bu klipten gerizekalı Gaga hayranı? Açıklar mısın bu çok sanatsal klipten anladığın o çok elit ve çok sıradışı anlamları?


Eğer "saçmalıyosun yeeaa"dan başka diyecek lafın, bir izahın, antitezin yoksa konuşma güzel evladım. Hala mantıklı bir açıklaman olmadan bik bik bik diye boş boş konuşursan secereni skerim senin.


Bu sözlerin arasında şöyle bir laf da geçiyor: "it was perceived that this infamous moment in life is not temporal, it is eternal.", bu tercihlerinin ve bu hayatın geçici değil, sonsuz olduğu vurgusunu yapıyorlar.


Burada ne demek istiyorlar? İşte kilit nokta bu be, bunu onlardan daha iyi kimse bilemez, İblis'in vaadlerini yani...


Olum bakın, şimdi anlatacağım şey sebebiyle bana komplocu diyen yavşakların eline koz vermiş olacam ama benim kafada olanlar derdimi anlayacaklardır. Sadece farketmiş olduğum bir şeyi sizle paylaşacam. Asla "aha budur" demiyorum, sakın yanlış anlamayın, fakat çok ince bir detay bu...


Öncelikle Lady Gaga'nın (ve klibin prodüktörü saz arkadaşlarının), İblis'e uyan şeytanların mükafatının "sonsuz hayat" olduğunu bu klipte dile getirmiş olması aklınızda bir bulunsun.


20+ yaşta olanlar Kurtlar Vadisi'nin eski bölümlerini bilirler, bu Kurtlar Vadisi Pusu değil amına koyayım, yıllar önceki bölümlerini diyorum, hani yayınlandığında sokakta kimsenin kalmadığı eski zamanları ehehe. O zamanlar iyi diziydi bu Kurtlar Vadisi, psikopat olduğum için birazdan bahsedeceğim o sahneyi de buldum internet'te, tıkla bu link'e tam o sahne açılacak. Bu dizinin Show TV'deki son bölümlerinde Illuminati'ye değiniliyordu. Dizinin son bölümünde bizim milli Rambo Polat'ı Illuminati üyeleri kaçırıyor ve ona şu vaadde bulunuyorlardı: "biz sana bu imkânı verecez, sonra, sonsuza gideceğin yeni bir hayat..."


Bir düşün şimdi.


Bu adamlar neden İblis'in yolunu seçmiş olabilir, bir düşün. Salak mı da onlar hem Allah'ın varlığını kabul edip hem de İblis'e uysunlar?


Bunu düşün, sonra Lady Gaga'nın seçtiği yolun "sonsuz hayat" ile mükafatlandırıldığını anlattığını da bir düşün. Şimdi bu dizide söylenen bu sözleri tekrar bir düşün...


Hani hep diyorum ya "bilmediğimiz bir boklar biliyorlar" diye, o şeyin bununla bir ilişkisi olmasın? Şeytan'ın vaadi bu olmasın? Eğer böyle bir şey varsa bu dizinin senaristleri Raci Şaşmaz, Soner Yalçın felan bu bilgiye nasıl ulaşmışlar orasını bilemeyecem tabi ehehe. Fakat aldandıkları, kapıldıkları vaad bu olmasın?


İbrahim Suresi, 22: "İş bitirilince şeytan da diyecek ki: “Şüphesiz Allah size gerçek olanı söz verdi. Ben de size söz verdim ama yalancı çıktım. Zaten benim sizi zorlayacak bir gücüm yoktu. Ben sadece sizi çağırdım, siz de hemen bana geliverdiniz. O halde beni kınamayın, kendinizi kınayın. Artık ben sizi kurtaramam, siz de beni kurtaramazsınız. Şüphesiz ben, daha önce sizin, beni Allah’a ortak koşmanızı kabul etmemiştim. Şüphesiz, zalimlere elem dolu bir azap vardır.”


Bakın bu kısım sadece farkettiğim, enteresan bir detaydı, aklınızda bulunsun. Eğer böyle bir şey varsa ben de birkaç güne trafik kazasında ölürüm zaten ehehe.


Hayat tuhaf dimi, vapurlar felan...


Burger King de tuhaf, whooperlar felan...


Kaldığımız yerden klibe dönüyorum şimdi.


Bu az önceki tuhaf sahneleri ters çevirince de şöyle bir görüntü elde ediyorsunuz:






Hatta seyirciyle nasıl taşak geçtiklerini iyice göstereyim. Bak bu aşağıda göstereceğim görüntüyü hiç ters çevirmene felan da gerek yok. "Sanatsal" klibimize bakalım şimdi.


Sanat.


Al sana sanat amına kodumun beyinsizi, oradaki şeyin penis olduğunu reddedecek kadar da öküz olamazsın heralde? Bak sanata, 18 cm'lik şahane bir sanat.


Seninle "sanat" geçiyorlar olum farkında değilsin.


Devam ediyoruz klibe.


Sırttaki dövme masonik bir sembol.
Gaga'nın arasında bulunduğu iki üçgen ne şeklini alacak bil bakalım keleş
Kapiş?
Sığırlar için altyazı ekledim buyrun
Tüm bunlar gerçekleşirken "yeni bir ırkın oluşumu"ndan ve Lady Gaga'nın yaptığı seçimden bahsediliyor.


"And as she herself split into two Rotating in agony between two ultimate forces,
the pendulum of choice began its dance"


Çok fantastik bir cümle bu fakat sadeleşmiş anlamı şöyle bir şey "Acıyla iki nihai güç arasında gidip gelirken, bir seçime/yol ayrımına girdi."


2 nihai güçten kastedilenin ne olduğunu ve hangi 2 şeyin arasında bir seçim yaptığını anlamış olman lazım artık taşaksız. İyiyi ve kötüyü temsil eden o 2 gücün arasında bir seçim yapmış kendileri.


Buraya kadarı klibin hikâye bölümüydü, şimdi şarkıya geçiyoruz.


Gaga, neye secde ettikleri bilinmeyen insanların yanına geliyor
Seramoni sürüyor, hala secde ediyorlar.
Bu sahnede söylenen söz "Just put your paws up'cause you were born this way, baby" = Pençelerini havaya kaldır, çünkü bunun için doğdun bebeğim. Bakalım ne için doğmuş?
Tabi ki...
Diğerleri gibi...
Secde etmek için.
Kime secde ediyor peki? Deminden beri Allah-ü Teala'yı mı anlatıyordu ulan bize Lady Gaga? Kime secde edecek ulan?
Lucifer'a, "ışık getiren"e... Çünkü o artık bir şeytan. Kötü cinin sahte gücüne kapılmış, İblis'i Tanrı bellemiş bir şeytan... O yüzden secde etti Lucifer (iblis) için.
Baktığı ve demin secde ettiği yerden geliyor ışık güzel evladım. Illuminati'nin, Aydınlanmışların ışığının geldiği yere secde ediyordu. Kıbleye doğru mu secde ediyordu sanıyorsun eşşoğlueşşek?
Lady Gaga'nın ve arkadaki dansçıların şakaklarına iyi bakın şimdi. Göremedin mi? Dur dur, bekle orda dur, kaçma bi yere.
Fotoğrafı büyüt ve Lady Gaga'nın şakaklarına bak
Bütün klipte, istisnasız her sahnede boynuzları var Lady Gaga'nın. Her sahnede...


Şarkının nakaratını da inceleyelim mi? Uzun olduğu için birebir çeviri yapmayacam tek tek, kilit noktaları göstereyim.


"I'm on the right track baby
I was born this way
Don't hide yourself in regret"




Meali: "Ben doğru yoldayım bebeğim, bunun için doğmuşum, pişman olma (seçtiğin yol yüzünden)"


"Ooo there ain't no other way
Baby I was born this way"


Meali: "Başka yol yok bebeğim, bunun için doğmuşum."


Yok canıııım, Lucifer'ı tanrı kabul etmesini ve bu yola girmesini falan anlatmıyo, yok öyle şeyler. "Bunun için doğmuşum" diyo ya, orda "seni anan benim için doğurmuş" diyen Ebru Yaşar'a göndermede bulunuyor Lady Gaga. Üstad Ebru Yaşar'a selam çakmış yani swh swh (mına godumu ekşicisi).


Şimdi şarkının bir bölümünde 3 kere ardarda "dont be a drag, just be a queen" (ezik olma, kraliçe ol) diyor. Her queen deyişinde de elleriyle boynuz yapıyor. Kraliçe dediği için Tac yaptığını mı sanıyorsun? İyi bak şimdi, "Mother Monster"ın boynuzunu mu yapıyor, tac mı yapıyor, korner mi yapıyor görürsün.


1...
2...
3...


Anti parantez, "drag queen" de travesti demek.


Şarkının ikinci kısmında hep böyle, açıklama yapmayara gerek yok sanırım.
"Just be a queen" diyor yine.
Heh imzasını da çakıyor.
Klibin sonunda bu hale gelip ağlıyor. Bu yolun (şöhret) göründüğü gibi olmadığını anlatmak istiyor olabilir mi ki lan? Yok yeeaa, bence şair burda bayrağa seslenmiş.


Ve klip biter... Erler Film sundu.


Öyle işte. Şimdi Judas'a geçmeden önce Bad Romance klibinden birkaç kare paylaşmak istiyorum.




Sübliminal bir kare, kısa süre ekranda kalıyor, dikkatli bak.
Bu nedir? Bilgisayar ile üzerinde oynanmış kasıtlı olarak. ŞEYTAN figürü.
Açıklamaya lüzum?
Zor yakaladım bu kareyi de, katzi geh oğlum geh geh eppek ye geh.
Kurukafayı siktir et hadi de, o çatal gibi nesne Şeytan'ın dirgeni. http://worldsymbols.blogspot.com/2010/03/trident-symbol.html Detaylı bilgi burda.


İsmail Türüt kıvamına geldik mi canlar ehehe. O zaman Kral Tv Top 10 listesine 3 numaradan merhaba diyen Judas'a bir bakalım.


Şimdi bu şarkı ve klibe sembolik bir tepki geldi. Bu sırada her zamanki gibi, yine insanların %90'ını oluşturan sığır sürüsü tarafından "ay çok güzaaaaaaalllllll" tepkisi aldı.


Judas kimdir bilmeyen vardır illa ki, kısaca izah edeyim, İsa'yı 20-30 gümüş para karşılığında ele veren havaridir. Ve Lady Gaga bu adama ithafen "I'm in love with Judas" (Judas'a aşığım) diye şarkı yapıyor.


Yani durumu bize uyarlarsak, "Ebu Leheb'e aşığım heleleleyley" diye şarkı yapmak gibi bir şey bu.


Tamam görüntüler ile başlayalım, kırmızı kalemle başlığa gerek yok bu sefer ehehe.


12 adet motorlu genç ile başlıyor klip. Emrah filmi mi Lady Gaga klibi mi belli değil mına koyayım her neyse, 12 motorlunun isimleri sırtlarında yazıldığı üzere Philips, Tomas, Simon vs vs gibi İsa'nın 12 havarisinin isimleri, anlamak için Einstein olmaya gerek yok. Hepsinin sırtında da Bones & Skulls sembolü var.
Bunun gibin yani.
Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Bones and Skulls adlı cemiyetin sembolü. (ya da Skulls and Bones, ya da Kemikler ve Kafatasları, her ne skimse)

Bu kısımdan sonra giren bazı sözler şu şekilde;


"AAAAAğağağağağağğağaaaaaaaaaaaaaaaa, I'm in love with Judas" = Judas'a aşığım.


"I’ll wash his feet with my hair if he needs" = Gerekirse (Judas'ın) ayaklarını saçımla yıkarım.


Ayak yıkamak Hristiyanlık'ta kutsal bir törendir. Papa da geçenlerde 12 kişinin ayağını yıkamıştır: http://www.sabah.com.tr/Dunya/2010/04/02/papa_ayak_yikadi


Hristiyan inancına göre İsa da 12 havarisinin ayağını yıkamıştır.


Klibin ilerleyen bölümlerinde buna müteakiben bir ayak yıkama sahnesi de koyulmuş.


Sözlere devam:


"I'll bring him down, bring him down, down
A king with no crown, king with no crown"


Meali: Onu al aşağı edecem, al aşağı edecem, o taçsız kralı, taçsız kralı.


Taçsız kraldan kastettiği Tanju Çolak sanırım dimi?


Bak alnımın şakağındaki damarlar atmaya başlıyor...


Karı diyor ki "taçsız kralı devirecem". İsa için diyor oğlum bunu, kim için diyebilir başka? Gerizekalı herifler hala burada kimin kastedildiğini aramaya çalışıyor. Bak şimdi (http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20110417234416AA6DySt) answers.yahoo'da demiş ki eleman "taçsız kral diyerek kimi aşağılamaya çalışıyor ben anlayamadım yeeaaa" diyor, bir tane de ilahiyar profesörü kılıklı herif çıkıyor incilden bir bölümü delil olarak gösterip diyor ki "İsa için kralların kralı denir hadi dağılın" diyor ve konu kapanıyor.


Be amına kolumu bacağımı soktuğum salağı, bu klipte "taçsız kral" kriterine en uygun kişi kim? İsa değil de kim olacak lan? Judas mı? Kıçı kırık bir havariye neden kral denilsin öküz oğlu sığır? Siz adama "tanrı" bile diyorsunuz, "kral" ile onun kastedildiğini anlayamayacak kadar koyunluğuna razı embesiller misiniz siz ya? Evet öylesiniz, gittim ve gördüm, cidden öylesiniz amına koyayım. Veni Veci Vidi diyeyim de entel ve cool olayım hadi ehehe.


Klibin ikinci yarısından sonra tek göz takılmaya başlıyor.

Bir şey dikkatini çekti mi kaynatasız?




O tek göz neymiş anladın dimi?


"Eye of Horus". Horus'un Gözü.


Illuminati'nin her şeyi gören gözü, hani o piramidin üzerindeki, hani 1 doların arkasında da olan...


Dur bi kamu hizmetinde daha bulunayım. Altında bir mesaj aradığımdan değil, sadece "ne alaka laaa? niye boyüyür adamın dudağını?" diye düşünen entel görünümlü ekşi sığırlarına ve anlatılmak istenen şeyin ne olduğunu bilmeden "ayyy çok güzaaaallll" diyen Selinsu'lara altyazı geçeyim. Judas Kiss (Judas Öpücüğü) diye bir olay var ya, onun aslı şu; bu Judas o havarislerin arasındayken İsa'yı öpüyor ve aralarından hangisinin İsa olduğunu bu şekilde ispiyonluyor karşı tarafa. Dudağını boyadığı adam da klipte Judas rolünü oynayan adam zaten. Kamu hizmetimiz bitmiştir, tamam siktirin gidin şimdi.
Bu çağlayanın ya da akıntının önünde duruyor Gaga, ne yapacak acaba derken...
Şelalenin önünde "haç" şeklini alıyor Gaga.
Ve o haç...
Tabii ki de...
Yıkılır...
Durun taşağını yediklerim, görüntüleri anlatırken sözleri unuttum. Klibin nakaratında ne diyor, onun sığır mealini ve gerçek mealini vereyim.


"I'm just a Holy fool, oh baby he's so cruel
But I'm still in love with Judas, baby"


Sığır meali: Ben bir aptalım, o çok acımasız ama Judas'a aşığım bebeğim.


Selinsu yorumu: (hiçbir şey anlamaksızın) Ay çok güzaaaallllll bayılıorm gagaya yhaaaaaaaaaa :d:d"


Ben olayın hakikatını anlatayım. Sözlükte karşılığını bulamayacağınız bir kelime olan "holy fool"un anlamı şudur: "olayın aslının ne olduğunu bilip bilmezlikten gelen bilge kişi."


Lady Gaga neden "ben bir 'holy fool'um" diyor? Çünkü o biliyor ki Allah tek yaratıcı, biliyor, bunun farkında... Fakat bu dünyadaki güç ve şöhret için başka bir yolu seçiyor; İblis'in yolunu. İşte bu nedenle kendine "Fame Monster" (şöhret canavarı) diyor. İkinci albümünün ismi neden Fame Monster sanıyorsunuz amına koyayım ya? Albüme rahmetli babaannesinin ismini vermiş gibi mi gözüküyor?

Sözlere devam:



"I couldn't love a man so purely
Even darkness forgave his crooked way
I've learned love is like a brick, you can
Build a house or sink a dead body"


Meali: Karanlık onun sapkın yolunu bağışlamış osla bile, ben bir adama böyle sevemem. Şunu öğrendim ki, sevmek de bir tuğla gibi; onunla ev de inşa edebilirsin, bir cesedi denizin dibine de batırabilirsin.


Mealin meali: Judas'ın yolu doğru değil evet bunun bilincindeyim. Önümde de 2 tercih var, ya irademle doğru olanı yapacam ya da yanlış olanı (bu dünya için ahiretinden vazgeçmek, İblis'in yolunu seçmek, yani ölü bir cesedi kayaya bağlayıp denize batırmak)...

Yeterince açık dimi? Bu da şimdiye kadar anlatılanlarla tutarlı değil mi? Daha ne diyeyim oğlum lan... Neyse devam, fakat şimdiki sözlere daha da bir dikkat et:



"In the most Biblical sense,
I am beyond repentance
Fame hooker, prostitute wench, vomits her mind
But in the cultural sense
I just speak in future tense
Judas kiss me if offensed,
Or wear ear condom next time"


Meali: Halk dilinde, ben çok pişman/günahkâr olan, şöhret için yapmayacağı şey olmayan, adi bir orospuyum. Fakat ben sizin anlayacağınızın ötesinde, gelecek zamanlı bir anlamda konuşuyorum. Judas gerekirse öp beni ya da bir dahaki sefere "kulak prezervatifi" tak.


Mealin meali: Evet aklımdakileri kustum, gözünüzde böyle aşağılık bir karıyım. Ama siz bilmiyorsunuz benim hangi dilde konuştuğumu. Judas, ya İsa'ya yaptığın gibi beni de öp (ve şeytanlara teslim et) ya da (bana) bir kulak prezervatifi tak (Bundan kastedilen şey, Şeytan'ın sizi ikna etmesi için onu dinlememeniz gerektiğidir. Yani ya İblis'e teslim olursunuz, ya da kulağınızı tıkar ve İblis'in dediklerini duymaz/dinlemezsiniz.)


Fazla uçtuğumu mu düşünüyorsunuz? Ehehe, ben hiç öyle düşünmüyorum... Sorun o zaman varsa yabancı arkadaşlarınıza, ne anlamışlar bu sözlerden... Hepsi başka başka şeyler söylerler, çünkü bir anlamı yok bu lafların onlar için. Serdar Ortaç'ın "melek misin gümüş söğüt dalı mı?" şeklindeki şarkı sözleri gibi saçma sözler bunlar da onlar için. Fakat arada bir fark var, Serdar Ortaç sadece Serdar Ortaç'tır, Lady Gaga ise luciferian bir şeytandır. Sembolizm bu kukla ve o kuklanın oynatıcıları için önemlidir...


Olrayt?


Son dörtlüğe geldik...


"I wanna love you,
But something's pulling me away from you
Jesus is my virtue,
Judas is the demon I cling to
I cling to"


Meali: Seni sevmek istiyorum, fakat bir şey beni senden uzaklaştırıyor, İsa benim faziletimdir. Judas ise, saplandığım şeytandır, saplandığım...


Mealin meali: İsa'nın yolunu seçmek istiyorum fakat yapamıyorum, beni cezbeden başka bir şeyler var. isa benim için erdemi ve fazileti simgeliyor evet fakat Judas'tan da vazgeçemiyorum, ona takılıp kaldım, (verdiği güç/para/şöhret sebebiyle) beni cezbediyor, kendi tarafına çekiyor...


Şimdiye kadar birbiriyle çelişen, uyumsuz herhangi bir şey oldu mu? O şarkının meali budur abicim, tam olarak işte budur... Bugüne kadar anlattıklarımın üstüne bunları da tesadüfe yoracak olursanız, daha da ne diyeyim :) Bak o kadar çaresiz kaldım ki artık bu sikindirik ":)" sımaylını kullandım, düşün la o derece.

Peki bu klibin sonunda da Lady Gaga'nın ağlıyor oluşuna ne demeli? Büyült fotoğrafı, sana göre sağ gözünden yaş akıyor. (Klipte 5:13)


Neden ağlıyor ki? İsa için ağlamadığı kesin... Yaptığı tercih yüzünden olabilir mi? Verdiği kararı, içinde bulunduğu durumu kaldıramıyor olabilir mi? Eminem'in "Say Goodbye Hollywood" şarkısında söylediği "this is not a game, this fame, in real life this is sick" (bu bi oyun değil, bu şöhret gerçek hayatta psikopatça bir şey) sözleri de aynı şeyi kastediyor olabilir mi? Born This Way'de anlatılan şey de bu olabilir mi? Bob Dylan'ın, Katy Perry'nin, Jay-Z'nin "i sold my soul to the devil" (ruhumu şeytana sattım) açıklamalarının bununla bir alakası olabilir mi? CIA'in eski yıllarda yapmış olduğu MKULTRA Projesi ve sonradan geliştirdiği Monarch adlı kişilik bölme programının bununla bir ilgisi olabilir mi? Kuran'da belirtilen, cinlerin birtakım insanları azdırıp yoldan çıkardığından söz eden ayet buna işaret ediyor olabilir mi? Şimdiye kadar bu 2 bölümlük yazıda ve tüm bu blog'da anlattığım sebepler birbiriyle alakalı olabilir mi?


Yoksa her şey "tesadüf" mi?


Sığır Tesadüfleri Sever, çok yakında sinemalarda...


Anlattığım her şey %100 doğrudur iddiasında bulunmuyorum, bu yazı dizisinde ve blog'da sadece oradan buradan derleme yapmadım. Değer verdiğim insanların da fikirlerini alarak bazı şahsi nacizane tespitlerde bulundum. Muhakkak hatalarım olmuştur, fakat azıcık mantık ve vicdan sahibiysen bir sorgula ya, ne diyeyim... Hepsi mi tesadüf? Bu da mı gol değil?


- Peki madem biliyosun, görüyorsun, eyvallah da neden bunları anlatıyorsun, neden vakit ayırıyorsun?

“Her şeyin sonunda düşmanlarımızın sözlerini değil, dostlarımızın sessizliğini hatırlayacağız." - Martin Luther King Jr.


Kimsenin böyle sahte bir dostu olmamak için.


Sevgilerimle.

479 yorum:

  1. ooo yeeeaaaa ; Babuş tebrik ediyorum sayfa açık bunu bekliyordum eline koluna sağlık sikko okumaya başlamak istiyorum zaman kaybetmeden sol daşşağındaki kılına kurban lan sikko helal sana.

    YanıtlaSil
  2. ilk yorum benden ;

    ya bi siktir git amk... beynin kısa devre yapmış olm seni long islanda yollamak lazım.

    YanıtlaSil
  3. tv kanallarında her gece altta çıkan "haydi çocuklar uykuya" denen sik var hani televizyon içinde tek göz

    sıçarsın.

    YanıtlaSil
  4. E be orossspuu çocuğu özgünün bile ruhumu şeytana sattım diye şarkısı var o da mı bunlardan manyakmısınız olm siz ya.Yolda yürürken kafanıza kiremit düşse anaa bak bunun tepesi üçgen tamam kesin illuminati attı bunu kafama dersiniz amk.

    YanıtlaSil
  5. ahaha amına kodumun beyinsizlerine bak pusuda bekliyolarmış, bu yüzden mi follow'luyorsunuz lan beni twitter'da?

    madem o kadar sikinizde değil bu konu siktirin gidin o zaman dalyaraklar ehehe.

    YanıtlaSil
  6. Lady gaganın gagası götüne girsin emi.Taktın bi lady gaga da lady gaga amk.

    YanıtlaSil
  7. Eyvahh götüde kalkmış haberimiz yok.Sikkafalı çokda fifi.

    YanıtlaSil
  8. Lan dübürüne attırdığımın malları, metaforlardan, sembolizmden zerre anladığınız yok gelmiş burda adamın bunca zamandır yaptığı o kadar şeye tesadüf diyorsunuz. Madem öyle, burda o değerli dakikalarınızı harcamayın, kim olduğunu muhtemelen bi tek senle elemanın kendi ailesinin tanıdığı Özgün'le tüm dünya ergenlerinin bilinçaltına hitap eden Lady GaGa'yı bir tutmak yerine kendinizi daha yararlı işlere adayın kodumun beyinsizleri.

    YanıtlaSil
  9. Lan o değilde emek vermişin.Şu hepsi grubunuda incele o zmn bi kliplerinde gördüm piramidin içinden çıkıyolardı yerler damalı falan.He bide black eyed peas grubuna bak kliplernde resmen belli ediyolar ayrıca ufak bi araştırma yaptım.Bu adamların soundtrack olarak yazdıkları bütün filmler bu amaca hizmet ediyo ve tahmin et yapan şirken kim ? Columbia pictures.

    YanıtlaSil
  10. yüooo götüm felan kalkmadı, buraya damlayıp işgüzarlık yapmak için yazdığım yazının link'ini tweet'lememi bekliyorsun ya, onu kastettim.

    sakın o senin kendi aşağılık kompleksin olmasın?

    olm böyle "salak aptal manyak"tan başka elinde argümanı olmayan sizin gibi sefilleri gördükçe doğru bi şey yaptığımdan daha emin hale geliyorum ehehe.

    YanıtlaSil
  11. ilk ben okudum. A Town. güzeldi.

    YanıtlaSil
  12. Argüman istersen çok adamım burda polyannacılıkta oynamıyorm koskoca dünya a.q elbette böyle psikopatça fikirleri olan insanlar vardır dünyayı kim yönetmek istemez soruyorum? Ama yok cinmiş şeytanmış lucifermiş bilmem neymiş en sonunda o luciferin boynuzunu götünde görürsün.Sonra noluyoo lann nerdeyim ben durumlarına bağlarsın kapiş?

    YanıtlaSil
  13. oha özet geçsene sikik, kafam ağrıdı yarısında. neyse yarın devam ederim ehehehe

    YanıtlaSil
  14. çok uzun yazmışsın amk ya tesla yazısını okuyorum daha.

    YanıtlaSil
  15. Panpa yalnız bu Lady GaGa muhabbetini fazla uzun tuttun bence. Ne mal olduğu belli zaten bu kevaşenin bu kadar detaylı ve uzun çalışmayı farklı konular üzerinde yap reyiz. İlginç çalışmalar bekliyorum senden project blue beam fln..

    YanıtlaSil
  16. gaga işin bahanesi panpam. gaga'yı konu mankeni seçip daldan dala atladım zaten ehehe. ama öyle yapacam zaten bıktım artık çirkin karılı klip seyretmekten lan.

    YanıtlaSil
  17. @13:27 lan kendini şartlandırmışsın cinler fln teranedir diye o yıkanmış beyninle mal mal yorum yapıyorsun. Ayrıca şeytana tapma diye insanlara böyle bir izlenim verip, diğerlerinin kendilerine hizmet için yaratıldığını düşünen kodumun ruh hastası siyonistlerinin tek bir yahudi devleti kurma ideali de olabilir bütün bunlar. Artık adına ne dersen de ama bunlar safsata değil.

    YanıtlaSil
  18. @13.33 Siyonizm ne desem netten bakar 2-3 bişey yazarsın a.q git sütünü iç yat uyu.

    YanıtlaSil
  19. merhaba ben zabıda müdürü şeref çetin,

    yaptığımız tespitlere göre, uygunsuz şartlarda illimünati hakkında belli belirsiz ithamlarda bulunuyormuşsunuz. bu kanıya özellikle fatih üniversitesi 2. sınıf öğrencisi ahmed samed adlı eminönünde 5 liraya saat satan katar asıllı cemaat öğrencisinin verdiği gizli istihbaratlardan yola çıkarak vardık. özellikle sığır katagorisine giren ekşicileri kandırmak, ağır hakaretler yağdırmak ve özellikle diziler hakkında spoiler veren bazı ekşi yazarları taktir edici çağrışımlardan bulunmadan dolayı bu blogu gecici olarak durduruyoruz ve 3.454 lira para cezasına çarptırıyoruz. eğer metinleri daha sağlıklı hale dönüştürerek yayınlamazsanız sınırsız olarak bu mekanı kapatma hakkına sahibiz.

    sayılarla....

    YanıtlaSil
  20. okicam birazdan sikko. bi göz attım şöyle, yine sikmişsin incelemelerle.

    YanıtlaSil
  21. sen yoğardaki mallara aldırma panpa. ne emekler dökmüşsün yazmışsın bu yazını tamamlayamadım yorgunum ama öncekileri hep okudum takip ettim. araştırarak adam gibi yazıyosun savsata yazmıyosun sik kafalar daha okumaktan, okuduğunu anlamaktan aciz. illuminati örgütünü az çok biliyodum sama satanist olduklarını ve bu kadar her şeyin içinde olduklarını senin yazılarından öğrendim. teşekkür ederim yeni şeyler öğrenmemi sağladığın bakış açısı kazandırdığın için. ben bu satırları yazarken sen çok uz..:# hadi gömdüm

    YanıtlaSil
  22. @13:41 he amk he siyonizm yok cinler yalan sen haklısın, herşey yerli yerinde, herşey mükemmel, dünyanın en varlıklı insanları holokostu kullanarak kendini aciz göstermedi, bileğinin hakkıyla buralara geldi ve yahudi olması tamamen tesadüf. hakkında tek birşey bilmediğin bi adamı ergen yerine koyup sütünü iç tarzında giderini yapıp mastürbasyonunu da tamamladın, şimdi gönül rahatlığıyla nasıl laf soktum adama bea diye yatar uyur, hem mecazi hem gerçek uykuna devam edersin. senin gibileri rothschildler chuchiller canlı canlı sikse inandıramazlar zaten bunlara. döl israfısın başka bir şey değil.

    YanıtlaSil
  23. sikko yine döktürmüş ya, gaga üzerinden sistemin nasıl kuruldugunu o orosbu çocuklarının yaptıklarını çok güzel anlatmışın helal.

    Bunlara halen tesadüf diyen varmıdır diye düşünüyordum ne yazıkki varmış, sikko dert etme onları seni anlayanların var oldugunu bil, eğer doğru bişey yaptıgına inanıyorsan birilerinin ne dediği sikinde bile olmasın.sikter et onlar bokuyla oynasınlar.

    gaga gibi gözlerim yaşardı ağlıyorum amk o kadar uzun yazmışın ki.
    yine bunlarla ilgili (illuminati dalyarrakları)bikaç konu üzerinde araştırma önerisinde bulunabiliyomuyuz sikko?

    YanıtlaSil
  24. panpa akıyosuuuunxD

    YanıtlaSil
  25. Eline sağlık reis yine döktürmüşsün. Şu Lady Gaga ismini görünce hoplayıp zıplayan hırtları da siktir et. Adı Illuminati olmasında Hırtolar olsun. Bu kuklaları önümüze koyup tepeden insanları nasıl kandırdıklarına bakan bir grup var. Hoş öküze ne anlatırsan anlat onun için "Ot"tan başka bir anlam çıkaramaz.

    YanıtlaSil
  26. amk beynim sulandı bana bi şeyler oluyo sikko am vardiyası seni gece gece okuyorum hep bunları böyle oluyo.

    YanıtlaSil
  27. Tası tarağı toplayıp köye mi yerleşsek hacı yeeaa...

    YanıtlaSil
  28. beyler,
    bu gagayi felaket derecede cocuklar izliyorlar, bi girin facebook vs hayran sayfalarina la bebe olm..hepsi cocuk lan..vallaha durum vahim, benim cocugum bunlari izlese ben bu ise normal gozle bakmam amk..
    atmiyorum, bi girin bakin.

    YanıtlaSil
  29. Oh be sonunda bitti taşlar yavaş yavaş değil artık son hızla yerine oturuyor. Eminemin tepki hakikaten hoşuma gitti güzel tespit. Sikko eline sağlık. Bu arada sanırım küfre çare bulmuşsun baya bir azalmış küfürlerin ama bence küfürlü hali daha iyi. Bu arada ilk yorumları gönderen orospu çocuklarına da çatmadan edemiyecem. İzninizle; canlarım benim siz kim sikim hıyar deyince tuzu alıp yürümeye alışmışsınız zaten bu tür yazılarla vaktinizi kaybetmeyin. Yakında alın bu da hıyar diyen biri olur zaten.
    yeni yazılarda buluşmak üzere sevgiler...
    NOT: Usta kısa yazılar sorun olmuyor da uzun yazılarda arka plan sorun oluyor cidden. Bu işe de bir çözüm bulursan sevinirim.

    YanıtlaSil
  30. @13.50 tamam adamsın. 33. dereceye terfi ettin mutlumusun heheh.Eline ne geçti git şimdi kendini parmaklayıp orgazm doruklarına ulaş.Büyüksün.

    YanıtlaSil
  31. hacı odeğil de eminemin ödülü verirkenki hali çok ilgimi çekti lan. eminem yarrak görmüşe dönmüş orda amına koyim. lady gaganın içindeki cin bi şey söylüyo gibi geldi bana. hani beynin yarısındaki var ya. yönetiyo hani. ehehe. sik kafalı seni.

    YanıtlaSil
  32. lady gagayı hiç sevmedim bu güne kadar... bende bir gizli insan sarraflığı var. rihannayı da sevmedim justin biberi de yeni bebek bulmuşlar kendilerine willow smith diye kendisi rihannanın jünyörüdür. işte sayayım bu rapçilerin alayına fakyuuuu. tarkan da sevmezdim lan ben. şu anda sertap erener de sevmiyorum ondan bi bok çıkmaz inşallah. bir ülkeye bir ünlü yetse olmaz mı? bir de şu çizgi filmlerin olayına sakın değinme ben kapsamlı bir yazı hazırlamayı planlıyorum senin için :) ama sınav dönemi bitince... çocukluktan gençliğe kadar insanların beyinlerinin nasıl sikildiğiyle ilgili falan. neyse bayıldım yazına bir de bazen dream tv de ardarda illuminati show yapıyor ilgiyle izleyip sövüyorum :D

    YanıtlaSil
  33. @14.15 yukarda sağda temayla ilgili şey var ordan ayarla :d

    YanıtlaSil
  34. conem benim sikkom.. ilk olarak klibin yönetmenin tişörtünde venom grubunun logosu.. google'da bi ara venom kimdir nedir.. black metal nedir.. satanist black metal nedir.. lucifer lucifer diye ötüp duruyon ya lucifera gerçekten tapan satanistler senin burda dediğin adamları yağlı kazığa oturtur.. ha bi de dio ve metal müziğe katkılarını araştır.. sonra kim lan o dio de.. elmayla kabakları karıştırma lan artık.. ne saçmalıcan diye merakla okuyom.. gözüm yoruluyor vakit kaybediyom senin yüzünden.. öptüm..

    YanıtlaSil
  35. bundan sonra bu ismi kullanacam27 Mayıs 2011 00:20

    ----quote----
    ...oyunu Dtp'ye veriyordu. Ama ben onu kardeşimden öte severim, onla güldüğüm kadar çok az kişiyle gülmüşümdür. Çocuğun fikri ve tercihi benim onla olan bağımı zerre etkiler mi? Hele benim gibi bi adamı etkiler mi bu? Yüüooo...
    ----quote----

    bu olmuş mu hoca? bence olmamış be. yakışmadı deyip 2. eleştirime geliyorum.

    ----quote----
    Bu blogdaki yorumlarda bile bazen "olum Illuminati o kadar kötü bir şey değil, ben istiyorum tek dünya devleti olmasını" şeklinde yorumlar görüyorum. Yazık ya, yemin ederim yazık. Ulan orospu çocuğu, senin dedenin babası ne uğruna şehit oldu lan? İngiliz ve Amerikan mandasını reddettiği için şehit olmadı mı ulan senin ataların, amerikan sığırı seni? Bağımsızlığı, özgürlüğü uğruna şehit olmadı mı o insanlar? Sen nasıl kanı bozuk, "yiyo ama çalışıyo" zihniyetine eyvallah çekebilen, omurgasız, aşağılık bir varlıksın böyle lan? Sen nasıl o özgürlüğü uğruna şehit olan adamlar ile aynı kanı taşıyor olabilirsin olum? Genetik biliminin bittiği andır bu amına koyayım, Darwin'i bitiren balıktan sonra genetiği bitiren sığırı da gördük ya, tamam artık rahat bir uyku çekebiliriz.
    ----quote----

    sömürge olmakla, milliyetsiz olmak aynı şey değil. burada da sana katılmıyorum.

    uzun yazıydı, aklımda bu ikisi kaldı, hatırladıkça ekleyebilirim belki, belki de eklemem.

    dip not: yazıyı genel olarak beğendim mi beğendim? beğendim. okurken eğlendim ve iyi zaman geçirdim mi? evet. enteresan geldi mi? geçen yazılarından aşina olmama rağmen evet. amacıa hizmet etmiştir benim için.

    bir de önerim var ne kadar siklersin bilmem ama;
    şu savunmaya geçmiş halleri bırak bence. tamam, sürükleyiciliğin bi parçası gibi olsa bile, yazının yarısı "belki şimdi şöyle diyecek yarak kafalı ekşiciler" cümlelerinden oluşuyor. küfürü de sakın bırakma bence.

    YanıtlaSil
  36. du la keçi silueti olayını okudum şimdi.. oğlak burcunun sembolüne bi bak lan bi de.. boynuzlu şeytan yerine.. öptüm tekrar

    YanıtlaSil
  37. lan the ninth gate filmini izledin mi sen. johny depp oynuyor.johny depp in zihin kontrolü ile ilgili videosunu izledikten sonra aklıma geldi.şeytanın gücüne ulaşabilmek filan var filmde izlemediysen bi bak

    YanıtlaSil
  38. bundan sonra bu ismi kullanacam27 Mayıs 2011 00:28

    cevap verdiğin adamların yorumlarını okudum da, başka türlü de olmazmış ki, ben o kadar uğraşsam, herhangi bir şeyle olabilir, mesela üçgen şeklinde sıçmaya uğraşsam ve sıçsam, adam gelip böyle laf etse o emeğime(?) ben de "al sana ekşici piç bak nasıl sıçıyorum ıghhh" diye sıçardım heralde. haklısın yani diyeceğim o.

    YanıtlaSil
  39. panpa eline sağlık. blogunu okumaya başladığımdan beri önce bu düzene alet olmamak için işi bıraktım, sonra da organik tarıma başladım. her şey çok güzel olacak amına koyim.

    YanıtlaSil
  40. bizim sikkoya laf atana gagacı orospu çocukları hepiniz kurumuşsunuz şu bilgisayarın başında millete lafa atıyorsunuz.hay sizi de sikeyim entel dantel ekşi sözlüğünüzü de sikeyim.

    sikko yazıya gelirsek gene döktürmüşsün haftalık dizi gibi oldu amına koyayım beklemek zor oluyor artık.yazıları dizileri yeniden izleriz ya arada bazen okuyorum yeniden.

    YanıtlaSil
  41. Kardeş paylaştığın bu doğrularla dolu yazıyı ve tüm bloğunu baştan sona taradım. Uzun süredir bu simgelerin farkındayım. Ancak bu olayları adam gibi analiz edecek ve yorumlayacak kabiliyette birine ihtiyacım bvardı.. Çok faydalandım, Allah razı olsun... Gerçekten çok aydınlatıcı bir yazı olmuş, tüm yazıların öyle... Bazı mallar anlamayabilir ancak mesajı alan alıyor, görmek isteyen görüyor... Yalnız verdiğin mesajı çok iyi almakla beraber şöyle bir düşünceye kapıldım; bu bu olayda herşey şeytana ve cinlere bağlanmış. Oysa ki bu olayların başında Yahudilerin olması gerekirdi düşünüyorum. Dünyanın içinde bulunduğu bu iğrenç düzenin kahramanı yahudiler değil mi? Burda sanki yahudiler dahi aklanıyormuş gibi geldi bana, sanki onlarda kullnılıyormuş hissi uyand.. Acaba bu yahudilerin bir oyunu olamaz mı? Yani biz bişiy yapmıyoruz, bak yapanlar şeytan ve taifesi.. Sanki bu çalışmalar yahudileri tüm dünyada yaşanan iğrençliklerden soyutluyor gibi... Saygılar..

    YanıtlaSil
  42. lan o inanmayan sikik sigirlar soyle dusunsun, heriflerin amaci, ya da o heriflerin kim oldugunu zaten sikkofield tahmin ediyor, aha budur demiyo amk. ama tesaduf mu lan bu kadar sey

    YanıtlaSil
  43. sikko canım bunu görünce.. ben venomu ve gerçek satanizmi bilmeyecek kadar öküz olduğunu kabul eden bi yazı yazar mısın.. şeytana tapıyolar diyip duruyor ya.. yeminlen başım çatladı.. olm şeytana tapan arıyorsan.. satanic black metal yaz.. araştır bi o grupları sözleri bak bakiyim illumunatiyle alaka kurabilcen mi?

    YanıtlaSil
  44. bu arada Eminem'in bakışlar fena ananı sikeyim götten kan almasınlar şimdi korkusu var zaten bu orospu çocukları içinden bir Eminem'i seviyordum eskiden beri Lady Gaga,Rihanna,Biber olsun hiç izlemedim dinlemedim.

    YanıtlaSil
  45. Laaaağğnn edit: Ben seni yaratan Allah'a taparım lan! ehuheuehhıheıhe.

    YanıtlaSil
  46. 14:35'teki adsız:

    bak güzelim, bi işin "harbi"si vardır bi de "dallama"sı tamam mı? flash tv'deki satanistleri yığarım buraya bak. arif'in mutluluk tablosu hesabına döndürtme olayı. lan o kendini satanist sanıp aylaklık yapan adamlarla bunlar bir mi? bunlar daşşaklı adamlar. kaldı ki o gruplar da pentagramı kullanıyolar ters çevirip. sen neyin olayındasın amk?

    YanıtlaSil
  47. arif için bkz: "satanist evlat arif"

    arayın bulun amk

    YanıtlaSil
  48. Satanizm diyince aklına tek gelen kedi kesen kilise kundaklayan norveçli black metal grupları demi amk yukardaki malı? Popüler kültür böyle bişey işte. Biraz araştır da koca satanizm tarihini 2 tane böğüren adama bağlama sığır çobanı.

    YanıtlaSil
  49. @14:38
    dediğim satanistler özellikle norveçte yetişen satanistler.. bi bak burzum, mayhem bi bakın ya satanizm ne gerçek satanizm de.. satanic bible'ı okuyun la bi önce.. bi satanizm ne şeytana tapma ne öğrenin la.. satanist ayin falan demiş kliplere bi kere gerçek bi satanist ayin görün araştırın bulun bi şekilde..

    YanıtlaSil
  50. 14.35 : lady gagacı selin beyler.

    YanıtlaSil
  51. @14:39

    dünyadaki satanizmi otur araştır conem.. valla bak görceksiniz böyle kepazeliklere bulaşmazlar.. hiç biri..

    YanıtlaSil
  52. la o değilde yazının başlığını kanıtlıyorsunuz.. zihin kontrolü işte.. delinin biri attı taşı.. hepinizden koşun peşinden.. popüler kültür insanları uyuşturur.. ama bu amaçlar için değil.. insan hiç bi zaman bu kadar derin olamadı.. olaydı dünya böyle olmazdı amk

    YanıtlaSil
  53. @14:42 dünyadaki satanizm dediğin gorgoroth, dimmu borgir gibi gösteriş meraklısı LaVey satanizmini takip eden, ideolojileri sorulduğunda verdikleri tek cevap özgürlük olan müzik grupları alt tarafı. Ben anladım ne demek istediğini ama Lady GaGa, Rihanna gibi sözde sanatçılar bu black metal gruplarının aksine birer projedir ve beyin yıkamayı amaçlar. Burzum, Marduk gibi benim de severek dinlediğim gruplar/elemanlar işin estetik derdindedir biraz anlatabiliyor muyum?

    YanıtlaSil
  54. @14:42 çok satanist tanıyor gibi konuşmayayım ama bu herifler kedi kanından zevk alan piçevlatları değil onu içince ölümsüz olacağını sanan piçler. bir de bu gerizekalı mallar şeytana taptıklarını düşünmüyorlar. bunlara deniyor ki sen şeytana tapmayacaksın sen onu geçeceksin çatlatacaksın falan normal satanistler böyle piçlerdir. gaza getirilirler.

    YanıtlaSil
  55. he amk tamam.. maykıl haklı.. sizde haklısınız.. ben boşuna yıllarca dünya dinlerini araştırdım.. pardon abi.. rahatsız etmiyim..

    YanıtlaSil
  56. devam mayki arkandayız

    YanıtlaSil
  57. hacım herşey süper.gayet güzel yazmışsın döktürmüşsün.zaten son 1 aydır deli sikmiş gibi paso bu konuları araştırıyorum.izlemediğim video okumadığım yazı kalmadı.en son da senin blogunu öğrendim zaten.illuminatiyle ilgili yazdığın her şeyi de okudum.geneline katılıyorum ama anlam veremediğim saçma bulduğum bazı şeyler de var.neyse şu deniz yılmaz meselesine gelicem ben.protest bi albüm yapmışlar kurban olarak. dünyanın amına koyan para babalarına şirket sahiplerine bu şerefsizlerin yönlendirdiği yitip gitmek için sifonun çekilmesini bekleyen politikacılara falan iyi giydirmişler tamam güzel her şey buraya kadar. ama o video çok talihsiz bişeydi bu denyo deniz için. abicim adam içmiş dur bi konuşma yapayım da akıllarını alayım şu ibnelerin gibi bi düşünce geçmiş kafasından. almış eline mikrofonu. başlamış cümle kuramamaya. ver etmiş küfürü. o da kesmemiş açayım mı çükümü demiş e yememiş tabi haliyle.ee jim morrisondaki küskü kolay kolay bulunmaz herkeste. sonuçta sıçmış sıvamış devam etmiş konsere. yalan dostum aşk diye bir şey yok diye şarkı yapıp da dio ya amcıkaazlı derse(bi de ölünün arkasından ayıp lan şerefsiz) taşşak geçilmeyi ciddiye alınmamayı da sonuna kadar haketmiştir. ha dio satanist midir illuminatinin adamı mıdır bilmem. ama olağanüstü bi sesi vardır mükemmel bi müzisyendir. sadece bu da kendisine saygı duyulması için yeterli bi sebep bence. bu arada yeni yazılarını da beklicem hocu hadi kal sağlıcakla.

    YanıtlaSil
  58. 14:51 lan oğlum bi bok okuduysan sen de yazı yaz onu okuyalım aydınlat bizi. böyle yoruma yazmayla olmaz. bir de o dünya dinlerini kimin yazdığı kitaptan okudun lan babanın mı?

    YanıtlaSil
  59. @14:54 önce kitapların kendilerini okudum.. sonra her kaynaktan yorumlamalarını okudum.. yerli-yabancı.. yazdıklarımı ciddiyede almıyonuz.. gerçek satanizm o değildir diyorum.. norveçteki de değil.. pagan kökenlerine bi bakın.. onun uzantılarına bakın.. norveçtekileri dememin nedeni.. bunlar gibi değil gerçekten yaşadıkları için bunu.. elmayla armudu karıştırıp bakın bu bu demeyin amk

    YanıtlaSil
  60. dünya dinlerini bi tek yukardaki eleman araştırmış.. biat edin gençler. o araştırdıysa vardır bi bildiği. bu blogda hristiyanlık ve pagan dinleri benzerliği diye yazılar yayınlanmadı zaten, dinle ilgili söz sahibi tek insan da kırk yıllık yobaz, sonradan aydın(!) turan dursun'dur.. hey allahım ya..

    YanıtlaSil
  61. yazdiginiz yazilarin cogunu okudum. sanirim bogazicilisiniz, icime oyle doguyor da diyebilirim. :) bi ara ortakantinde ya da kuzey kantinde falan cay icip derinlemesine konusmak isterim. ugrasiniz ve emekleriniz icin, tesekkurler.(bunu disaridan, sizin blogunuzu tesadufen bulmus biri olarak diyorum.)

    YanıtlaSil
  62. @14:58 bu blogdan islam dinin pagan kökenleri hiç bir zaman yazılmadı ama koçero onu napcaz? muhammed ya illuminatidense? kurandan örnekler verip duruyor.. ya o zamanda lady gaga gibi göstere göstere geldiye muhammet.. oha şaşkınım şu an :O

    YanıtlaSil
  63. sikko tekrar yazıyorum la umarım yorumları okuyosundur burda boşunamı yazıyoz yiiiiieeeee

    şu bizim Tarkan içinde illuminatiyle haşır neşir diyolardı abd ye gidip geldiğinde şekli şemalinde epey bi değişim olmuş,kısaca hacı bizim ülkemizde bu tür insanlar varmı varsa bide onları araştır, yarram şimdi siktir git kendin araştır deme daha çok şey biliyosundur diye söledik, götün kalkıyor gibi hissettim bunu

    YanıtlaSil
  64. 15:01 evet tarkan da son albümünde tek gözü ve bir ayini kullandı. Daha çok şey vardı da hatırlayamadı bir an. Bir baksana lan bakışları falan değişti herifin. Aslında kimin ne mal olduğu bakışlardan anlaşılıyor...

    YanıtlaSil
  65. @15.00 göstere göstere gelen muhammed'e estetik amaçlarla işkenceler edildi, karı kız meselesi yüzünden de savaşlar yapıldı zaten. hristiyanlıktaki onca pagan öğeyi islamiyet öncesi el-ilah isimli ay tanrısıyla aynı kefeyle koymak ne kadar mantıklı sence? organize dinler yıllarca insanlara hayatı zehir edip siyaha beyaz, beyaza siyah demişken, islamiyeti yaymak adına o kadar çekilen çile aynı insanların tezgahı olamaz benim kanaatimde.

    YanıtlaSil
  66. sikkocum o yönetmenin üstündeki tişört venom tişörtü, pek bi alakası olmayabilir. ama olabilir de.

    neyse onu bunu siktiret de şu amcık lady gaga'nın ne mal olduğunu senin bloğa çatmadan bile hissedebiliyodum ne yalan söylim. gerçi siktret sen de bunu midem kalktı gagayı gördükçe amk.

    2. olarak da şu black metal olayı var. lan kafasını siktiklerim black metal tamamen safsata lan. olum harbicene şeytana tapan 3 bilemedin 4 grup vardır. bildiğin diğer grupların hepsi sadece reklam kaygısı için kullanırlar satanizm ve paganizmi. nerenizle araşırıyosunuz bilmem ki.

    ayriyetten satanizmi LaVey'in satanic bible'ından sonra başladı sanan andavallara da bi çift sözüm var, şu tapınak şövalyelerini bi araştırın lan. ayinleri araştırın, LaVeyan satanizmin köklerinin nereye ulaştığını bi görün de sonra yorum yapın amk. bu illuminati olayı çok farklı bir şey LaVeyan satanizmden.

    son olarak, sikko şu satanizme dair ayrıntılı bi yazı hazırla be. şu göndermeleri anlamayan andavallar var.

    YanıtlaSil
  67. @15:07
    işte bi hristyanda kendi dini için senle aynı düşüncelere sahip.. isa çok eziyet gördü o oldu bu oldu.. onlarda pagan köken değişiyor mu değişmiyor.. el ilah'ı kabul etmiyorsan kuranda hacerüle esvetin sana kıyamette şefaat edebileceği yazıyor.. bir taşın? bir put sana şefaat edecek.. ayrıcı muhammetten itibaren bir taşa el yüz sürmek.. aynı bir puta sürer gibi? daha devamı gelir istersen..

    YanıtlaSil
  68. @15:10 hristiyanlık peygamberinden sonra oluşturulmuş bir dindir, aynı kefeye koyamazsın. isa hiç bir zaman tanrının olduğunu iddia etmemiştir. bizdeki atatürk üzerinden siyaset yapma geyiği misali isa üzerinden din kurup farkında olmadan dünya çapında din düşmanlığını tetiklediler. bugün tek bir islam anlayışı, tek bir kur'an var ama incil neredeyse günlük gazeteden beter. kur'an'da kıyamet günü kimsenin kimseye şefaat etmeyeceği yazar. sünnet ritüelini devam ettirme amaçlı hadisler üzerinden putperestlik ithamları yapmak abes kaçar.

    YanıtlaSil
  69. tanrının oğlu olduğunu iddia etmemiştir olucaktı pardon.

    YanıtlaSil
  70. Ne mal adamsın mına koyayım bu sikko işlerle uğraşacağına ilim irfan yolu bul piç sikindirik Darwin göndermeleriyle misyonerlik yapmakla olmaz bu işler. Gerçek olsalar bile kimin sikine lan bunlar. Kim sikine takar böyle şeyleri, işsizmisin nesin mına koyum. Çok işine yaradı bunları bilmek dimi piç.

    YanıtlaSil
  71. Sen bütün bunları kendi başına mı keşfettin..? Söylesene, kim fark ettirdi bunları sana?

    YanıtlaSil
  72. Diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık.

    YanıtlaSil
  73. güzel lan , mantıklı geliyor yazdıkların.neyse götün kalkmasın.
    diyeceğim şudur.şu saydığın taşaklı insanlar rockefeller rotşild falan gibi eminim bi o kadar da iyi insanlar vardır lan bunlara karşı duracak.hiç mi allahını seven defansa geçmeyecek amk.
    ha sen şimdi dersenki ticari ilişkiler falan bu adamların elinde , bunlar en taşaklıları. amerika israil bu adamların arkasında .sikerler kamil hepimizi sikerler falan.noluyor derim.
    kaçta kaçı kötü yola düsmüs dünyanın olum?elbet senin gibi fakir piçin teki (şaka lan gönlün zengin senin :D) olmayan biri de (ki senden daha daha fazla görmüş geçirmiş biri vardır elbet bu olayları[sınıf kapısını açmadan önce 5 metre koridorda kayan şakirt öğretmenden bahsediyorum.ehe])kitlelere hitaben lan götverenler sizi sikertiyolar ayık olun der.ha yazmış david icke falan , yazmamışlar değil.ama sen bunlardan bahsedene kadar benim zerre haberim yoktu.ayrıca aç oku kuranı , incili daha geniş kitlelere ne hitap ediyor diyorsun(sensin sığır götveren).ama zaten bu kutsal kitaplar yeterli değil ki günümüzde bu kadar azıtmış bu orospu çocukları.ayrıca ben knight oynayan gençlikten ,kahvede okey oynayan amcalardan ,selinlerden berkecanlardan da bahsediyorum.diyceğim şu en azından taşaklı,sağlam iyi bikaç insan bişeyler yapar.ey kahve milletinin insanları der anlatır , yazar yada ne biliyim amk en kötüsü filmini çıkartır amk zaten memleketin yüzde kaçı kuranı okumuştur da onu okuyacak.

    YanıtlaSil
  74. beyler ben olayın anafikrini yazıyorum: bu illuminati denen sikkolar ezelden beri zihin kontrolü konusunda kendilerini geliştirmeye çalışıyorlar. sembollerini oraya buraya gizleme yöntemini kamuoyu bunu fark edene kadar denediler ama sonra bundan vazgeçtiler. bu yöntemin bilincinde olan bazı yönetmenler, yapımcılar, müzik direktörleri falan da bu sembolleri kullanarak çalışmalarına gizli bir hava katmaya çalışıyorlar. bunları bulma umudu olmasa kim izler bu klipleri kare kare? kim bakar ters çevirince am mı görünüyor diye? yapmayın arkadaşlar, bu geride kalmış bir dönemdir. artık bunun çok ötesine geçildi. lütfen yediklerinize ve içtiklerinize dikkat edin. coca-cola'nın tarihçesini inceleyin. sigara tekellerinin düzenbazlıklarını görün. yüksek fruktozlu mısır şurubunu araştırın. hadi yiğitlerim. orada burada gözmüş, üçgenmiş falan... bunlarla bir şey olmaz. ha, olsaydı bize olurdu zaten. en çok madonna, michael jackson hayranı bizim kuşaktı. michael'a sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  75. @15:10
    “Hacerül evsetin kıyamette şefaat sağlamasını” bırak “hacer ül esved” kelimesi nerede geçiyormuş Kur’an’da??? Yok öyle bir ayet, adam gibi bilgi sahibi olmadan ahkam kesen, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlardan daral geldi! Mezhep İslamında pagan adetler olduğunu zaten yıllardır söylüyoruz! Gelenekle, diğer din mensuplarıyla, İsrailiyatla, mistik ekoller yoluyla bu lanet şeytani öğreti İslam’a da sızmıştır elbet! Ama bu Allah’ı bağlamaz. Çünkü Allah’ın sözü Kur’andır ve Kur’an bu gnostik öğretilere karşı savaşan, bunlara karşı bizi uyaran TEK KAYNAKTIR.

    Ayrıca Hıristiyan kaynaklar da bunu bal gibi bilir ve dile getirir ki günümüzdeki Hıristiyanlığın mimarı: PAVLUS’tur. Şam vizyonunda kendisine gelen cin ilhamı üzerine Hıristiyanlığın inanç esaslarını kurmuştur.

    YanıtlaSil
  76. hocu 2:55'te satranç tahtası var. siyah beyaz karo, ince gör. çorbada bizim de tuzumuz olsun :)

    YanıtlaSil
  77. bi üstümdeki mala aldırma.(swh yazmayı unutmuş piç)

    Süper yazıyosun daşşağını yidiğim.Kaynataya selam deşifreye devam.

    YanıtlaSil
  78. 2:03'te en sağdaki dansçının göğsündeki işaret?

    YanıtlaSil
  79. olm ikidir söylüyorum. lady gaga'nın mtv yıldızlarının falan ne sik olduğunu zaten biliyoruz, ne olur şu the x-files'taki aydınlanma politikasından bahsetsen biraz, chris carter da mı onlardan, amacı başka mı yoksa falan diye. veyahut twin peaks mükemmel bir dizidir, david lynch'i entel dalyaraklar sahiplense de o diziye de bir bakmanı tavsiye ederim, black lodge ve white lodge falan var. neyse güzel yazı olmuş. böyle devam.

    YanıtlaSil
  80. sikko kral adamsın vesselam! her yazını titreyerek okuyorum amk. haarp konulu yazını şimdiden beklemeye başladım, çok merakta bırakma bizi.

    YanıtlaSil
  81. Ohh.. Gece gece iyi gitti gene yazı.. Eline koluna sağlık.. 5 gün uğraştın ama aha da 15 dakkada gene bitti.. İşin yoksa beyimin gene 5 gün snra başka bi şey paylaşmasını bekle.. İks de anasını satayım..

    YanıtlaSil
  82. @26 Mayıs 2011 14:53

    -----dio ya amcıkaazlı derse(bi de ölünün arkasından ayıp lan şerefsiz) taşşak geçilmeyi ciddiye alınmamayı da sonuna kadar haketmiştir----

    üstteki senin lafın ha benim değil.ama sözüm sana
    ölü de olsa amcıkağızlı amcıkağızlıdır.nokta

    bu arada dakka 14.53 de yazmışsın istanbulun fethi kutlu olsun http://www.youtube.com/watch?v=KXeAZkYAbz4

    YanıtlaSil
  83. daha oncede bunu gıbı konuları arastırmıstım fakat hıc bırı senın kı kadar uzun degıl bu sıktıgımının ilümünatısının her seyde elı var . yugıoh dıye bı cızgıfılm vardı bılmem hatırlamısıınız onda bıle butun bunları anlatıyolardı oyun kartları felan vardı .neyse falza uzattım elıne saglık yarram cok da guzel yazmıssın ugrastıgınıda degmıs (bu arada ılk defa okudum senın yazılarını uslubunu cok begendım okurken 10 yıllık kardesımle muhabbet edıyormus gıbı hıssetım ellerıne saglık .

    YanıtlaSil
  84. hacı şimdi bunları öğreniyoruz falan güzel de bu adamlara karşı bizim ne yapmamız gerekiyo ki herkese anlatmaktan başka? engellenmesi mümkün mü yani bunların?

    YanıtlaSil
  85. amna koyum sabahın 05.04.. ıkıdebı arkama bakıyorum.. tırtım serefsızım haaa. tum yazıyı okudum.. yarında fınal var hay kafamıda sıkeyım

    YanıtlaSil
  86. oğlum sikicem amma yorum yapmışınız lan.yazıdan uzun amk.ama ekşici dingiller hakkında söylediklerin çok doğru sikko.aralarında iyileri olsa dahi artık onlar da çürümeye yüz tutmuş haldeler

    YanıtlaSil
  87. lan allaha kurana inanmayan sığır oğlu sığırlar bu blogu okumasın okuyosa da yorum yapmasın..amına godumun bebeleri hepinizin anasını sikeyim..

    sicco döktürmüşün yine..

    YanıtlaSil
  88. Meraba,ben illuminati'nin ceo su Hans Woondebach. Soruları alıyım.

    YanıtlaSil
  89. @00:21 lan amcık dünyanın amına koydunuz :P

    YanıtlaSil
  90. arkadaşlar bu konu hakkında daha detaylı ve görsel bilgi almak isteyenler gelenler belgeselini izlemeli bence..
    gelenlerbelgeseli.tr.gg burdan tüm bölümleri indirebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  91. Yarram öncede söyledim bu beyonce ablamızın son klibi ortadoğuyu ve AKP'yi betimliyor incele ve deşifre et öptüm yanaktan :/
    http://www.youtube.com/watch?v=VBmMU_iwe6U
    geri planda duvardaki afişe,bide akp ampulunu yanyana kat :)

    YanıtlaSil
  92. öncelikle hem yorumlara, hem de yazıya dio konusunda bir cevabım var. bu adam görüp görebileceğiniz, onca ününe, yeteneğine karşın en mütevazı adamdır. barış manço ile büyümüş olabilirsiniz, ben de onla büyüdüm, ama bu dio'ya bok atma fırsatı vermez size. bu adama bok atabileceğiniz tek bir sebep gösterin, öyle amcıkağızlı falan diyip ergenlik yapmayın. sikerim belanızı.

    YanıtlaSil
  93. "Meleklere, 'Âdem için saygı ile eğilin' dediğim zaman secde ettiler. İblîs ise etmedi. O, cinlerdendi. Rabbinin emrinden çıktı. Onlar sizin duşmanınız olduğu halde Beni bırakıp onu ve zurriyetini mi dost ediniyorsunuz! Zâlimler için ne kötü bir değişim!" (Kehf 50)

    YanıtlaSil
  94. "Ey insanlar, yeryüzündeki helâl ve temiz şeylerden yiyin. Şeytanın adımlarına uymayın. Şubhesiz ki o sizin apaçık düşmanınızdır.

    O (İblîs) size yalnızca kötülüğü, hayasızlığı ve Allâh hakkında bilmediğiniz şeyleri söylemenizi emreder." (Baqara 168-169)

    YanıtlaSil
  95. "İnsanlardan kimi vardır ki Allâh hakkında körükörüne tartışır ve her azgın şeytanın ardına düşer.

    Onun aleyhinde şu hukum yazılmıştır: O, kendisini dost edinen kimseyi saptırır ve çılgın ateşin azâbına götürür." (Hacc 3-4)

    YanıtlaSil
  96. @00.49 üçgen küpelerden başka bi bok görmedim benonda amk

    YanıtlaSil
  97. "De ki: Rabbim şeytânların kışkırtmalarından sana sığınırım. Ve onların yanımda bulunmalarından da sana sığınırım Rabbim." (Mu'minûn 97-98)

    YanıtlaSil
  98. "Şeytanların, kime indiğini size haber vereyim mi? Her gunahkar iftiracıya inerler. Onlar kulak verirler ve çoğu yalancıdır." (Şu'arâ 221-223)

    YanıtlaSil
  99. "Ey insanlar, şubhesiz ki Allâh'ın vaadi haktır. Sakın dunya hayatı sizi aldatmasın ve aldatıcı da Allâh'ın adını kullanarak aldatmasın.

    Şubhesiz ki şeytan, sizin düşmanınızdır. Siz de onu düşman edinin. O tarafdarlarını cehennemliklerden olmaya sürükler." (Fatir 5-6)

    YanıtlaSil
  100. Tâğûtî Düzen Deşifre Oldu

    Tâğûtların Resimleri

    http://www.upload.gen.tr/uploads/ralunn2k/tagut.png

    Muşrikler tek göz işaretini binlerce senedir "iblîsin sembolü" olarak kullanır, deccâlin değil.

    Tek göz kullanımına bir örnek de nazar boncuğu denilen şirk boncuklarıdır. İslâm'da nazar boncuğu ve muska kullanmak şirktir.

    "Kim nazar boncuğu veya muska takarsa Allâh’a şirk koşmuş olur." (SAHÎH HADÎS)

    YanıtlaSil
  101. "Dînde zorlama yoktur. Doğruluk sapıklıktan ayrılmıştır. Kim tâğûtları reddeder ve Allâh'a îmân ederse, kopması mumkun olmayan sağlam kulba tutunmuş olur. Allâh îmân edenlerin dostudur, onları karanlıklardan aydınlığa çıkarır. Kufre girenlerin dostları ise tâğûtlardır, onlar onları aydınlıktan karanlıklara sokar. İşte bunlar cehennemliktir, orada sonsuza dek kalacaklar." (Baqara 256-257)

    YanıtlaSil
  102. Nazar boncuğu denilen şirk boncuğu ve muska kullanmak İslâm'da yoktur. Bunları kullanmak şirktir. Dekor amaçlı bile kullanmak şirktir. Şirkin dekoru mekoru olmaz. Dînde zorlama yoktur. Ben hem şirk koşayım hem cennete gireyim diye bir şey yoktur. Doğruluk sapıklıktan ayrılmıştır. Kişi mu'min olmak istiyorsa, şirkten uzak durmalıdır. Muşrik olmak istiyorsa da şirk işler. Kimse kimseyi zorlayamaz lâkin hem mumin olmak hem şirk işlemek diye bir şey yoktur.

    YanıtlaSil
  103. Qur'ânda Hacerul Eswed geçmiyor.

    Rasûllerden bile şefaat istenmez.Şefaat ya Rasûlullâh demek bile şirktir. Siz sapkınlıkları İslâm olarak gösterip sonra aa bak İslâm da sapkın demeye çalışıyorsunuz.

    'Îsâya uyduğunu iddia eden muşrikler olduğu gibi Muhammed'e uyduğunu iddia eden muşrikler de vardır. Muşriklerin Rasûllere uyduğunu iddia etmesi, onlarının yolunun İslâm olduğu anlamına gelmez. İlk insandan beri tüm Rasûller, insanların ve cinlerin tâğûtları reddedip yalnızca Allâh'a boyun eğmeleri için gönderilmiştir.

    YanıtlaSil
  104. Tasavvuf sapkın bir dîndir. Tasavvuf ayrı bir dîndir, İslâm ayrı bir dîndir. Tasavvufun kendine özgü ilkeleri, hukumleri vardır. İslâm'ın ilkeleri, hukumleri ayrıdır. Tasavvufcular zor zamanlarında "yetiş ya falanca, yetiş ya filanca" diyerek Allâh'a şirk koşarlar. Halbuki İslâm'da yalnızca Allâh'a duâ edilir. Bir maddeyi veya insanı Rasûl bile olsa aracı edinmek şirktir. Tasavvufcular araba alsa veya çocukları olsa, "Bu bana şeyhimin himmetidir" diyerek Allâh'a şirk koşarlar. Ni'metleri veren yalnızca Allâh'dır.

    Özet: Tasavvuf; Hıristiyanlık, Neo Platonculuk, Budizm ve bazı sapkın yolların karışımı bir foseptik çukurudur.

    YanıtlaSil
  105. Şuraya bazı vidyolar yükledim:

    http://uyanmaprojesi.net/upt/user_videos.php?user=RabbinKulu&page=2

    (uyanma projesi sitesini araç olarak kullandım. oraya vidyo yüklemem, o sitedeki diğer vidyoları kabul ettiğim anlamına gelmez. ben sadece kendi açtığım kanaldan sorumluyum)

    YanıtlaSil
  106. olum sikkoya bok atan adamlar ne kadar malsınız lan.bok atmanızın sebebi ya illüminatiyi yeni öğrenmiş sadece bu başlığı okuyarak hadi canım bu kadarda olmaz adam sallıyo demenizdir ya da gerçekten gerizekalısınız.ulan her şey çok açık malmısınız.eğer bunları çürütecek tezleriniz varsa adamın önüne sunun kuru kuruya ''sen kafayı yemişsin'' '' bi siktir git '' gibi beyin dağarcığı ve iqsu yerlerde insanlar gibi yorum yapmayın maloğlu mallar. (tamam sakinim.)

    YanıtlaSil
  107. ya bu ayet spamleyen gerizekalı kim allah aşkına

    YanıtlaSil
  108. Gerizekalı kim bir bak aynaya

    YanıtlaSil
  109. http://forum.davidicke.com/showthread.php?t=6366

    sembol kullanmayan grup yok mına koyim

    YanıtlaSil
  110. sana atıf var hacı:

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=153658517988502&set=a.153658237988530.28376.138814779472876&type=1&theater

    YanıtlaSil
  111. Ya bütün yazılarını eksiksiz okudum hepsini çok güzel araştırmış ve yorumlamışsın. Sakın kendi kendine belki yanlıştır bunlar falan deme gerçekten doğru bunların hepsi ve hala bilmediğimiz neler yapıyorlardır bu adamlar. Ama ben bir şeyi çok merak ediyorum İncil 'de deccal i öldürmek için Hz. İsa'nın geleceği haberi var evet ama sonuçta incil değiştirilmiş bir kitap bu olaya ne kadar inansamda beynimde bir şey ler hep dur diyor. Ayrıca Kıyametle ilgili şeyler araştırdığımda da kopacağı vakit dünyada kötülüklerin hakim olacağını kimsenin Allah'ın adını ağzına almayacağını vb vb şeyler buldum ama Hz İsanın gelceğini kabul edersek böyle bir şey olmaması gerekiyor bu olayda kafam çok karışmış durumda.Acaba eskiden hristyanlar korktukları için mi böyle bir şey uydurdular yada bu gerçek mi? Bir cevap bekliyorum senden inş ilgilenirsin yazıların için çok teşekkür ediyorum. İnsanların senin için söylediği kötü sözlere aldanma kimse bunlara inanmak zorunda değil sen elinden geleni yapıyorsun zaten :)

    YanıtlaSil
  112. beynine attıriyim kenk. git finallere çalış.

    YanıtlaSil
  113. dünyanın en zenginleri yahudilerdir yönetmenlerin çoğuda yahudidir ayrıca bu işaretler 80 lerden beri kullanılır yabancı sanatçılar tarafından ilgi çekmek amaçlı masonik veya kabalist simgeler her şey ticari! tutupta 2011 ezik gariban islam alemenin simgelerinimi kullanmasını bekliyosunuz hala osmanlımı? sanıyoruz kendimizi! onu anlamıyorum? hay allahım.. kadın şizofren ve bisex yani sanki obama single çıkarmış gibi heycan var yani komik.!

    YanıtlaSil
  114. SUPER MARİO BROS (1993)

    9 / 11 'in habercisi film

    http://www.youtube.com/watch?v=TKLw_Fm3tqg

    YanıtlaSil
  115. @05:48 - ah bi de konuşabilse neler yapacak.

    @5:33 - ya Kuran'da ne deccal, ne de mehdi diye bir kavram yok. İsa'ya mesih deniyor fakat öyle bize anlatılan bir mesih kavramı söz konusu değil Kuran'da. öyle deccal diye bir adamın dünyaya ineceğine çok da inanmıyorum ben tabi ama %1 de olsa her şey ihtimal dahilindedir.

    YanıtlaSil
  116. ya bu arada tüm yorum tweet ve maillere cevap veremiyorum, kafama estikçe gözüme çarpanları cevaplamaya çalışıyorum. sen de göt çıktın be maykıl tavrı takınmayın, geç de olsa okuyorum bütün yazdıklarınızı taşaksızlar ehehe.

    YanıtlaSil
  117. hacı herşey mantıklı da şu judas mı neydi o şarkıda pişmanlık belirtileri var diyosun bu çelişki değil mi adamların kontrolunde tüm söz klip fln niye müsade etsinler bu tip şeylere

    YanıtlaSil
  118. michael sikkofield dedi ki...
    @05:48 - ah bi de konuşabilse neler yapacak.

    @5:33 - ya Kuran'da ne deccal, ne de mehdi diye bir kavram yok. İsa'ya mesih deniyor fakat öyle bize anlatılan bir mesih kavramı söz konusu değil Kuran'da. öyle deccal diye bir adamın dünyaya ineceğine çok da inanmıyorum ben tabi ama %1 de olsa her şey ihtimal dahilindedir.
    27 Mayıs 2011 05:56


    Usta şu son zamanlarda gözüme çok batan gelenler belgeselini izledim. Onuda sana tavsiye ediyorum. Bu belgeseli hazırlayanların amacı halkı bilinçlendirmek. Sanırım birazda paraları var çünkü bir hayli iyi araştırmışlar gezmişler görmüşler ya kısaca senin anlattıklarını daha geniş kapsamlı olarak ayrıyetten çeşitli bilgiler vererek anlatmışlar. Anlatımı sıkıcıı değil. 50 bölümden oluşuyor Bir kaç bölüm izle sarmassa izlemessin zaten. Hadi sağlıcakla :)

    YanıtlaSil
  119. bundan sonra bu ismi kullanacam27 Mayıs 2011 16:25

    http://www.youtube.com/watch?v=FYBvDL7RwuE&feature=related

    YanıtlaSil
  120. Arkadaşlar söz konusu olan cinler de aynı bizim gibiler. Onlarında aynı böyle toplumları var onlarında güçlüsü zayıfı var. Bizden bir farkları yok ama sadece farklı bir boyuttalar. Bu söz konusu cinler için farklı farklı urafeler uydurulur yok gördüm yok şöyleydi yok böyleydi. 3 harfli demeyin vb vb. Böyle şeyler saçma şeyler. Bakın yazarımızın da bahsettiği gibi insanlara secde etmeyen şeytanın tarafına geçen cinler var işte bunlar sözde kafir cinler.Ama onlarda aslnda Allah'ın varlığını biliyorlar sadece şeytana uydukları için öyle adlandırılıyor. Müslüman cinlerle irbibat kurmanıza imkan yok çünkü onlar Allahımızın yasalarını çiğnemezler yani bizim boyutumuza geçemzler.Bu yüzden o iletişim kuranlardan bahsediyorum kurdukları cinler iyi olanlar değil. Şeytanın tarafında olanlar.Ben bu anlattıklarımı çok doğru bulduğum bir belgeselden özetliyorum size. İnsanın, doğanın en küçük yapı taşı atomdur maddeyi en küçük haline ayırrsanız atomlardan oluştuğunu göreceksiniz. İşte her şey enerjiden meydana gelmekte. Masonlar cinleri çağırmak için belli zamanda belli ritüeller yapmaları gerekiyor. Ancak bu ritüellerin verdiği kötü enerjiyle diğer boyutun güçlü cinleri geliyor bu tarafa. Zayıf cinlerle ise falcılar büyücüler konuşabiliyor ancak. Bu ritüeller tamamiyle tiksindirici davranışlar cinsellik ve bir kurban seçilip öldürülmesi üzerine kurulu. O ölen bedenin ruhuna cin enerji sayesinde geçip masonlara şeytanın emirlerini açıklıyor. Onlar uyguluyorlar. Kuran da geçen bir ayetimize göre uğraşırsanız kabuk gibi bağlatırız üzerinize diye bir ayet vardı cinlerle ilgili işte masonlarda çok korktukları için yapıyorlar bunu sanırıım. Bırakamıyorlar korkuyorlar. Eskiden bilirsniz yok tanrılar kurban istiyo yok tanrıları sinrlendirmeyin. o tanrılar cinlerdi işte neden kurban istesinki bi tanrı gelip emirlerini verebilmek için şeytanın emellerini dünyada yaymak için.Şimdide başımıza uzaylılar çıktı artık kimse tanrılara inanmaz diye bu şekilde kandırıyorlar aynı aldatmaca farklı kültür ve çağlar arkadaşlar :) Yeter çok şişirdim beyninizi bu kadar benden..

    YanıtlaSil
  121. blogun hepsini okumadım ama fırsat bulur bulmaz okuyacağım. Senin söylediklerine paralel bir iki birşey eklemek istiyorum. illüminati muhabbetinin kuruluşu birinci dünya savaşı ve milletler cemiyetine değinmişsin ama işin ticari-iktisadi boyutunada ben değinmek istedim. ortada kazanılan milyon dolarlar ve bu adamların popüler kültürle meşhur edip parayı götürdüğü dünyanın en büyük sektörleri var müzik sektörüde bunlardan yalnızca biri.
    1.dünya savaşının nedenine gelmeden kapitalizmden bahsedeceğim. (ideolojik bir artniyetim vs. yoktur) kapitalizmin amacı baştan beri dünyanın birleşmesi ve serbest ticarettir. ticari kapitalizm olarak adlandırabileceğimiz ilk kapitalizm ingilterede ortaya çıkıyor. nedenlerine vs. çok değinmeyip özet geçeceğim.(bunları konuşabileceğim birinin olmasınada çok sevindim ayrıca o heycanla yazıyorum.okuyanların kafasındaki boşlukların bir kısmıda tamamlanır belki) kapitalizmin çıkışıyla devam edelim. serbest ticaret yapabilmek için ulusal standartlara ihtiyaç vardı. dini,dili,kültürü ve ölçüleri günlük hayattaki herşeyi aynı olan bir ulusa ihtiyaç vardı yani. ortak tarih bilinciyle vs. ile bu yapılabilir. bahsettiğimiz dönem 1600'ler ve bu dönemde osmanlı da bir adama sorsan sen nesin? müslümanım der. ırkını sorgulasan şunun oğluyum vs. der. yanı ulus bilinci dünyanın diğer yerlerindede bundan farksız. ticari kapitalizmden sonra italya başkanı şunu söylüyor: ''italyayı yaptık,şimdi sıra italyanlaı yapmakta.'' yani serbest ticaretin rahatça yapılabileceği,ticareti koruma altına alacak olan ulus-devletler ortaya aynı dönemde çıkıyor.bunun devamı sanayi devrimi ve dünyanın tamamen küreselleşerek serbest piyasaların bir nevi oluşması. bu ingiltere ve amerikaya yarıyor onlar dünyanın en büyük sanayileri ve serbest ticaret ve emperyalizmle dünyayı sömürüyorlar. milliyetçiliği kullanarak ulus devletler kuruldu, serbest piyasalar elde edildi. 1.dünya savaşıyla beraber serbest piyasalar ciddi darbeler aldı özellikle 2 dünyasavaşı arası serbest piyasa olayı sona erdi. milletler cemiyeti ise hala yırtınarak serbest piyasa birleşen dünya diyordu. onlara göre fransada muz üretmek yerine afrikada üretilecek fransaya serbest olarak gelecekti dünyayı tek bir ülke olarak ele almak lazımdı kapitalizmin amacıda işte budur. bu illuminati denen adamlar sistemle yani kapitalizmle heryerimize girmiş işlemiş durumdalar. ayrınntıları zaten blog yazarı tarafından gayet güzel incelenmiş durumda. popüler kültür,moda hep aynı bok.amerikada birşeyin anıda moda olup dünyadada patlaması yazarın tabiriyle sığır işi.geçmişte kapitalistlerin dedelerini sömürmeleriyle şuan rahat yaşayan,avrupa amerika hala sömürülüyorlar bu tepedeki güçlerle.ama kapitalizmi yıkmayı hedefleyen tek hareket sosyalizm kesinlikle çözüm değil ve olmasıda imkansız bir durum. nedenlerini uzun uzun anlatabilirim.çok uzatmamak gerek.özellikle tarihi iktisadi olaylarla zaman zaman birşeyler açıklamak isterim. biraz yarım kaldı ama blogu tamamlayıcı bilgiler vermekti benim amacım. Hz.Adem'in kandırılması olayına bakarsak Kur'an-ı Kerim den şeytan onu kandırarak yasağı çiğnemesinde rol oynuyor.Hz. havva anamızında etkisiyle yasak çiğneniyor. kadınlar ezelden beri iradelerine daha çabuk yenik düşüyorlar şeytanın yoldan çıkardıkları vaat ettikleri yalan. bu satanistlerin istediklerini şeytan vermiyor Allah bu dünyayı isteyene bu dünyayı ahireti isteyene ahireti verir. onlar şeytana uyup ahireti bırakanların gözü birşeyi görmüyor yani onların yanılgısı Allah'ı kabul etmek fakat o zenginlikleri Allah'ın verdiğini fark edememişler. şeytan onları kandırmış sonsuz hayatı bilmemneyi geçtim şeytan hiçbirşey veremez sadece fısıldar. umarım kendimi ifade edebilmişimdir. kolay gelsin yazılarını takip etmeye devam ediyorum.

    YanıtlaSil
  122. onların yanılgısı AllaH'ı kabul etmek diye başlayan cümleye bir edit yapmak isterimki. Allah'ı kabu lediyorlar fakat onların yanılgısı dünyevi zevke sahip olmalarına,o zenginlikleri verende Allah onlar kendi tabirleriyle ruhlarını şeytana satarak şeytanın onlara verdiğini sanıyor olabilirler. halbuki suresini hatırlayamadım ayet olması çok yüksek ihtimal ki Allah dileyene dünyayı dileyene ahireti verir. bunu bilipte sınırlı günü sonsuza tercih edenler şeytana kanmışlardır.

    YanıtlaSil
  123. helal toprağım harbi ana sikmişsin

    YanıtlaSil
  124. Sikko helal patlatmışsın gene araştırmacı gazeteci kişiliğini :):) eline sağlık kardeş.Güzel tespitler var.

    şu yukarıda ilk 2-3 mesajı çeken lavuklar sikerim len hepinizi dağılım amcıklar komplo teorisi bunlar hee hee siz öyle bilin beyinleri sikişmekten fallofoş amcık olmuş ipnetorlar sizi.

    saygılarımla.intifada.

    YanıtlaSil
  125. bu konuyla kafayı bozanların ortalaması sivilceli ergen gurubu max-22 boş aylak öğrenci ergen işleri..burdaki amaç alt piskolojine yahudi-abd korkusunu aşılayıp onlardan korkmanız ve teslimeyetçi olmanız için yapılan oyun! tutki ilerde savaş çıkar da elin gavuruna silah bile doğrultmadan tırsıklıktan elindeki herşeyi vermek! ergen beyin yıkama teknikleri kısaca alt piskolojide yahudi-abd korkusu yaymak.!

    YanıtlaSil
  126. @Parody, sertab erener'in de böyle bir olayı var zaten eurovision koreografisi hakkında bir araştır istersen. zaten kendisinin sabetayist olduğu biliniyor.

    YanıtlaSil
  127. @07:33 - ctrl + f yap ve bu yazıda "secere" kelimesinin keçtiği paragrafı oku. hadi güzelim.

    YanıtlaSil
  128. lady gaganın albümünün adının alenen "fame monster" olması bana başka bir albüm adını hatırlattı. beyonce nin bilmemkaçıncı albümünün adı "i am... Sasha Fierce" doğru mu hatırlıyorum diye baktım wikipedia da aynen şu yazıyor albüm adı ile ilgili: Sasha Fierce Albüm, Knowles'ın bir diğer bilinçaltı kişiliği; Sasha Fierce'ı tanıtmaktadır. Knowles'ın beyanatına göre; Fierce, 2003 hiti Crazy in love'ın yapım aşamasında ortaya çıkmıştır. Beyonce'nin daha vahşi daha sert olan yönüdür.

    öptüm

    YanıtlaSil
  129. muska konusu hakkında yanlış bilgilere sahipsin

    YanıtlaSil
  130. Yazılarını hepsini okudum.Yalnız işin hep medya ayağına değiniyorsun.Bu İblisperestlerin siyaset alanında çevirdiği pislikleri yazarsan iyi olur.Medya ayağı ile insanların gözlerini bağlıyorlar.Politikada da insanların anasını belliyorlar.Rockfeller,Rotschild gibi puştların en önemli kaynakları petrol.Yedi Kız Kardeşler diye anılan petrol şirketleri bunların.Bp,Shell gibi.Bugün adına Barış ödüllleri götüne dinamit sokulup patlatılası Nobel'de bunların adamı.Bu ödüllerin kimlere verildiğine bakarsanıız hepsinin ödüle almayı haketmediğini hatta bazılarının ödülle ters düştüğünü görürsünüz.Orhan Pamuk denilen ibişin nasıl ödül aldığını düşünün.Obama'nın seçilir seçilmez nasıl barış ödülü aldığını düşünün.Barış ödülü almayı hakedecek herhangi bir hamlede bulunmamışken Bushtan sonra oluşan Şeytan Abd imajını sevimli,siyahi,barışçıl Obama ile düzeltmeye çalıştılar.

    YanıtlaSil
  131. http://www.youtube.com/watch?v=gA_WFfDwz2k&feature=related

    aha da size rain man

    YanıtlaSil
  132. Sikko abicim, Born This Way'in "this is the manifesto of the mother moster" yazan süper manifesto klibinde, 1,19-1,30 arası kırmızı(?) danscılar bariz bir şekilde piramit oluşturuyor. Tepesinde gözü falan da eksik değil yani. Ha bide disturbianın sözleri, çok fena.

    YanıtlaSil
  133. aydınlanıyoruz michi. 2 kişiyi aydınlattım hedeflerim daha da fazla ehehe yalnız;
    'SELİN' ismini hep kullanıyosun. bütün ergen kızların ismi SELİN değil ki ya =]

    YanıtlaSil
  134. judas klibinin 1'51" anlarında lady gaga'nın yanında dans eden kızın t-shirtünün üzerinde çok belli bi şekilde pentagram var

    YanıtlaSil
  135. puanım dohuz kanka

    YanıtlaSil
  136. aga bu aralar enorm(E.N.O.R.M.) diye bi bok dolanıyo ortalarda genomdan ayrı bişey bu kimsede söylemeye yanaşmıyo adını ortaya atıp kaçıyo ibneler nedir la bu bulsan bulsan sen bulursun

    YanıtlaSil
  137. vigilant citizen ?

    YanıtlaSil
  138. ulan adamın şunca yazdığından toplasan 5 cümleyi geçmiyecek kadar okumuş olan ekşici orospu çocukları sizin ananızın amını sikerim. yok kiremit düşse üçgen aaaa illuminati sanıcakmışızda bilmemne. orospu çocukları adam açıkladı o kadar götünüzle mi okuyosunuz? be amın oğulları siz harbi yobaz harbi sığırsınız.

    sikko: Kardeşim sen devam et. edeceksinde zaten. bu sığırlar anlamıycak anlamazda. anlamayana davul zurna hesabı. onlar tarihin orospu çocukları, bi amaçları yada yerleri yok. tüketimle kafayı bozmuş amın oğulları. .... Yaptığın büyük iş sikko yanındayız kardeşim...

    YanıtlaSil
  139. http://2.bp.blogspot.com/-4VYF1u3enhI/Td5Jwht4INI/AAAAAAAAAZo/m3MNypp2Xt0/s1600/3332.jpg bu fotoda ortadaki sembol londra olimpiyat maskotu bunu bilerek mi atladın yoksa gözüne mi çarpmadı?

    YanıtlaSil
  140. MUSKAların amacı allah a şirk koşmak değil kardeşim, seni muska taktığın için değil, üstünde allah kelamı taşıdığın için cinlerden korunursun.Onun haricinde iyisin :)

    YanıtlaSil
  141. eline sağlık kardeşim.

    bundan sonraki yazılarında işin politika boyutuna ve ülkemizdeki terör olaylarına geçersen çok sevinirim. biçok arkadaşta yorumlarında bunu belirtmiş. daha uzun yazıları heyecanla bekliyoruz. senin yaptığın bu iş parayla pulla ölçülmez, kralsın reyiz

    YanıtlaSil
  142. Eğitim şart beyler

    YanıtlaSil
  143. biri daha demişti sanırım bu olaylarda yahudiler işin neresindeler hacı? birazda orayı irdelesek fenamı olur?
    amk ya bir sürü konu var beni ve bizi aydınlatmanı istediğim ama sende insansın sonucta.
    @ 15:01 de de yazdım bizim ülkedede varmı bunlardan tarkan felan söyleniyodu bi ara ama doğrumudur?
    ya sikko aslında birçok konu var amk kutuk gıbı kıtap yazsan okurum ya la.

    msn ekledıkde msn gırıyonmu sikko

    YanıtlaSil
  144. @11:14 sertab erener eurovisionu nası kazandı sanıyosun kardeşim gogıla yaz bi bak final sahnesinde üçgen yapıo dansçılar sertabta kollarıyla göz yapıyo. bariz ortada yani.

    YanıtlaSil
  145. Yazdım da yazdım amınakoyayım neyse ikiye böleyim..

    Selam

    İkinci kısmıda koymuşsun madem sana bazı acı gerçekleri göstereyim de bitsin artık bu okulit sembolizm saçmalığı..

    Şimdi sana soruyorum arkadaşım.Pop müzik nedir? Dur birde açılımını yapalım.Popüler müzik.yani sektör müziği.Çabuk tüketilen müzik.Peki nasıl çabuk tüketilen müzik yapılır? Cevap çok basit.


    Her insanın düşünebileceği,kendi içinde paradoksa girebilen,tek bir doğru cevabı olmayan konuları ele alan şarkı sözleriyle ; bilgisayar ortamında düzeltilen seslerle,ondan bundan alıntı yapılarak yapılır.

    Örneğin aşk.Bilmem kaç seneden beri bu konu üzerinden ekmek yemiş birsürü şarkıcı var.Hatta Beatles amcalar bile bu konu üzerinden pirim yapmıştır.


    Gelelim Kurban'a ve onun solistine.Şimdi bir resim vereceğim aç bakalım ne göreceksin?

    http://i1105.hizliresim.com/2011/5/27/10651.jpg

    waiwaiwaiwaiiit.Youtube a videosu düşen illuminatinin amına koyan adam ve Deniz Yılmaz ve grubunun fotosu değil mi lan bu?

    Enaaam altıyüzatmışaltısını çakmış birde üzerine desen olarak tek göz koymamış mı bu adamcağız?

    Yalaaan uleeeyn diyenlere facebook grubuna yönlendirerek devam ediyorum.Fotolarına bakıp,feyyk olmadığını görebilirsiniz.

    http://www.facebook.com/kurban


    Hani bu adam akıllı insanlara hitab edip,kendi olmalarını söylüyordu.Haa şimdiden duyuyorum ne dediğinizi? Buda eminem gibi döndü dimi? Mantığınızı sikeyim sizin ben.Durun devam ediyorum.

    Ne demiştim en başta? Popüler müzik.

    Artık doksanlardaki gibi ünlülerin hayatlarını hangisi şık hangisi rüküş gibi saçmalıkları,futbol programı adı altında mangal muhabbeti yapan pezevenkleri,reha muthar'ı izleme gibi bir zorunluluğumuz yok.Artık herkes neyi izlemek ya da neyi dinlemek istiyorsa youtube udur,redtube'udur rahat rahat izliyor,beğeniyor kendine ait bir sayfa oluşturabiliyor.Ayrıca diğer insanlarla iletişim kurup bilgi alabiliyor.

    Bu da eski medya anlayışını değiştiriyor.Artık insanlar daha farklı düşüncelere çok daha kısa sürede ulaşabiliyor.Buna sosyal medya deniyor ve artık insanlar belirli bir propagandaya istemedikçe mağruz kalmıyor.Misal lady GaGa orospusunun alejandro klibindeki homoseksüel propagandayı görüyorsunuz ve izlemeyi veya dinlemeyi reddediyorsunuz.Bu size kalmış birşey.


    Sosyal medyadan konuyu popüler müziğe bağlamak istiyorum.Farkındaysanız Türkiye'de pop müzik sanatçıları hep aynı şeyi söylüyor.''Eskisi gibi para kazanamıyoruz.''Konserlerimizin eski tadı yok''

    Neden? Çok kısa sürede çok görmüş geçirmiş insanların dikkatini artık çekemiyorlar.Müzikleri internetten download edilip dinleniyor,sıradan bir müzik yapıyorlarsa insanlar albümlerini almak istemiyor,çünkü alınca insana birşey katmıyor çünkü.Hadi onu geç dijital olarak bile para verilip alınmıyor.


    Ama işte yine ecnebi bu işten nasıl para kazanırım sorusuna zekice bir cevap veriyor.Yes beybi.İnternetteki spekülasyonlar.

    Sorarım sana illuminati hakkında edindiğin bilgiyi ne kadar bir zamanda elde ettin?Çevrendeki kaç kişi illuminatiden haberdar değil? Ya da şöyle birşey sorayım hepimizi kapsayan.

    İlluminati'yi nerden duyduk ilk defa? Dan Brown'un kitabından mı?

    Şimdi ilk sorumu birdaha soruyorum.Bu bilgiyi kısa sürede elde etmek,sizi ya da seni hiç şüphelendirmedi mi? Nasıl olurda birden sembolizm hakkında bilgi sahibi olduk?Dur geliyorum yarraam.Neden mi?


    Ünlü bilmemkimler bu konularla ortaya çıkıp,kliplerinde simgelerini kullanıp,insanların dikkatini çekiyorlar.Çekiyorlar çünkü o kişiyi hiç sevmeyen bile konuşuyor ve karşısındaki de 'du len bu neymiş' diye izliyor,bakıyor,adını defalarca ağzına alıyor.Lady gaga travestiymiş.Aaaa..

    Ve böylece şarkılarının videokliplerine ulaşılıyor ve aa güzelmiş şarkı lan diyerek dinleniyor.Şimdi anladınız mı o milyonlarca dinlenmenin nedenini.Spekülasyonlarla sizin önünüze geliyorlar.Satıyorlar.

    Kliplerine albümlerine semboller yerleştiriyorlar.Dinleyici hepsine pür dikkat bakıyor ve ne demek istiyor bu diye bakıyor.

    YanıtlaSil
  146. Devamı..


    Kurban'a gelince..İlk başta tek gözlü fotoğrafları duruyordu birde baktık solisti kendinize gelin ve kendinizi illuminatiye teslim etmeyin dedi.Tabi canım buda eminem gibi döndü dimi.Kurban ,tıpkı muse'un yapmak istediği gibi kendinize gelin havalarında alternative müzik yapmak istedi fakat çok amatörce davrandı.Tek göz yaptığı fotosunda tam da istediği gibi deccalden basedilmişti.Ama istenilen ilgiyi göremedi.Sonra böyle bir soytarılık yaptılar.Eee ne de olsa illuminati hakkında en çok atıp tutulan bir konu haline geldi.İnternette deşifre yazınca anasının amı kadar yazı çıkıyor ne de olsa.

    Muse ne mi yaptı?2006 da çıkan Black hole and revalations albümünü inceleyin bakalım, bu adamlar 2006 da şarkı sözlerine neden bahsediyor.Zihin kontrolü,masonik tek göz vs...Daha albüm kapağında göze çarpıyor bu.Yıl 2006 dikkat.

    Şimdi anladık mı neden yaptıklarını.Artık insanların içinden çıkamadıkları konular,duyguları,düşünceler eskisinden daha hızlı değişiyor ve gelişiyor;bunun üzerinden para kazanmak isteyen de böyle kazanıyor.

    Bu arada bu yazıyı yazarken götümden ter aktı ,bunu da belirtmek isterim.

    YanıtlaSil
  147. Hocam bence bu işi yapan adamlar insanların illuminati denen şeyin öğrenmesini bilgilenmesini istiyorlar. En popüler sanatçıların inançlarını böyle göstererek diğer insanlarıda benzetmeye çalışıyorlar. Resmen her klipte bu işaretler bolca var. Toplum için hayırlı olanı bence illuminati denen şeyi hiç öğrenmememiz, bilmememiz.

    YanıtlaSil
  148. Pembe üçgenler Hitler abinin eşcinsellere taktığı bir semboldür. al vikipediden oku bak ne olduğuna http://tr.wikipedia.org/wiki/Pembe_%C3%BC%C3%A7gen
    Tek boynuzlu atta eşcinseller tarafından bir simge olarak benimsenmiştir. Burada eşcinsellere de gönderme yapmadan edemiyor gagacan. bu arada Hitler hakkında da bir şeyler bekliyoruz bak buradan çok sikko konular çıkar. Yahudileri de öldürmediği için küfür ederiz adama bolcaa.

    YanıtlaSil
  149. oha bir gün geç kaldım lan ben

    YanıtlaSil
  150. http://www.youtube.com/watch?v=prn1mjNlxbU&feature=channel_video_title

    videodaki yoruma koş. hanginiz yazdı lan bunu :D

    YanıtlaSil
  151. baba ben Lady Gaga'nın bu illetten kurtulmaya çalıştığını zaten düşünüyordum sen iyicene pekiştirdin fikrimi. kadın her klibin sonunda ağlıyor acı çekiyormuş gibi yani, ikilemde kaldığı çok açık, bir iki yıla hakkı rahmetine kavuşur gibi gelmeye başladı bana.

    YanıtlaSil
  152. @10:28 O biraz da muskada ne yazdıgına bakar koçum. Ayet falan yazıyorsa tamam da, içinde ne yazdığından yüzde yüz emin olmadığın şeyi takmaya gerek yok.

    YanıtlaSil
  153. @kol gibi yazı döşeyen adsız, diğer taşaksızlar siz de okuyun

    demişsin ki, "Kurban'a gelince..İlk başta tek gözlü fotoğrafları duruyordu birde baktık solisti kendinize gelin ve kendinizi illuminatiye teslim etmeyin dedi."

    he amına koyayım bu yüzden dine döndü adamlar. baktılar yok hacı tutunamıyoruz sektörde bi de böyle deneyelim şansımızı dediler. ve şimdi gerçekten de kurban grubu grammy müzik ödüllerine bile aday gösteriliyor, acayip popüler oldular şimdi.

    olum birincisi, bu mantık ile yola çıkarsak bütün metal ve çoğu rock grubu satanisttir. hepsi kullanıyor birtakım semboller. lan güzel oğlum, adamların yaptığı müzik o, işin dekorunda, estetiğindeler. süheyl uygur gibi pembe gömlek mi giyecekler?

    kurban grubu'nun 2010 yılındaki sahip adlı albümleri ve ondan sonraki duruşları beni enterese eder. deniz yılmaz adlı şahıs anasının karnından bilge kişilik olarak doğmadı, değişmiştir görüşleri ya da o da ot gibi yaşıyordur ve sonradan görüp farketmiştir birtakım şeyleri.

    nerden mi biliyorum?

    3 sene öncesine kadar ben de öyleydim çünü.

    3 sene önceki benim bu satırları, bu blogdakileri yazıyor olmama imkân yoktu.

    kaldı ki bu kurban grubu "yalan dostum aşk diye bir şey yok yok yok yok" diye abidik şarkılar yaparken (söylemiştim müziklerini çok beğenmediğimi), sahip albümünde bambaşka içerikte sözler yapmaya başladılar. ee benim "taşağını yirim" dediğim kısmı da budur işte, öncesi beni bağlamaz. ben takıldığım hatunda da bekaret falan aramam zaten ehehe.

    dan brown'ın da hiçbir kitabını okumadım desem? da vinci code'un filmini yarısına kadar seyredip sıkıldım desem? bi öğrenmişsiniz zaten dan brown ile zeitgeist'ı, biri ağzını açsa bu konuyla ilgili "DAN BROWN ZEITGEIST DAN BROWN ZEITGEIST ZEITGEIST ZEITGEIST DAN BROWN" diye sayıklamaya başlıyorsunuz anasını satayım.

    nasıl birdenbire bilgi sahibi olduk diyorsun da, 9/11'den hemen sonra internet'te birçok sitede ortaya atılmıştı bu olayın aslının ne olduğuna dair fikirler.

    nasıl mı? cevabı tek bir kelime: internet

    1990'lü yıllara ya da daha öncesine ait, bu ülkede masonlar hakkında adnan oktar'ın (onu da okumam, adnan hocacı dersin şimdi de) kitaplarından başka kaynak bulamazsın kolay kolay, çünkü yoktu.

    hee ne zaman ki her evde internet olmaya başladı, yaygınlaştı, o zaman bilgi akışı sağlandı, o zaman adamlar 1234929340 defa söylediğim gibi BİLİNÇLİ OLARAK VE SINIRLI ŞEKİLDE İFŞA ETTİLER KENDİLERİNİ. zeitgeist'ı yapanlar dahi onlar, ötesi olabilir mi?

    internet hakkında rockefeller ailesinin saygıdeğer üyesi jay rockefeller ne demiş, bir bakalım mı şimdi? http://www.youtube.com/watch?v=Ct9xzXUQLuY

    "Internet hiç varolmamalıydı."

    internet olmasa şimdi hiçbir sikimden haberdar değildik, gözünüzü internetle açıp internetle büyüdüğünüz için size onun aslında ne kadar çok şeyi değiştirebilecek bir mecra olduğu fikri gerçekçi gelmiyor.

    fakat o kadar çok şeyi etkiler ki o internet.

    yoksa sen 2 tane porno siteye giremeyesin diye mi internet'e sansür koyacaklarını sanıyorsun?

    lady gaganın bu masonik sembolleri kullanmasını da, kendince yaptığın popüler müzik tanımına uydururarak "popüler olmak için işte yaaa" şeklinde açıklaman da o kadar saçma ki... şu an bile kaç kişi biliyor illuminati'yi?

    kimse bir bok bilmiyor.

    çünkü işin boku çıktı, internet yalan ve saçma bilgilerle dolu. artık millete bu konu efsaneymiş gibi geliyor bu saçma kaynak ve söylentiler yüzünden...

    internet'teki illuminati spekülasyonları nedeniyle para kazanacak bir şarkıcı da olmadı şimdiye kadar, he bundan sonra olur mu, onu zaman gösterecek.

    fakat ne lady gaga, ne eminem, ne kurban, ne michael jackson, ne de ondan öncekiler, kısacası hiçbiri illuminati ile ilgili ilişkileri halk tarafından bilindiği için şöhret kazanmadı ya da bu sebeple dışlanmadı.

    zira insanların en az %90'ı hala sığır bu konularda. hala...

    YanıtlaSil
  154. Konuyla alakası yok ama benim telefondan arada bir cızırtı şeklinde sesler gelip duruyor. Çözüm önerisi olan yazarsa bişeyler çok iyi güzel olur.

    YanıtlaSil
  155. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  156. @11:55
    anladıgım kadarıyla; ellerinde ki bu müzik sektrünü canlı tutmak için bu şekilde şeyler ortaya atıyorlar ve normalde layd gagayı sevmeyen dinlemeyen biri bile lan acaba gerçekmi neler varmış klibinde şarkısında diye merak edip hem şarkılarını dinliyor hem videolarını izliyor.Yani milletin bu sanatçılar üzerine ilgilerini çekmek için bu tür şeyler yaptıklarını söylemişsin.

    O grubun içinde olanlar için değil de dışında olanlar dikkat çekmek için yaparlar.Sizde demişsiniz kurban grunu örnek verip, dikkat çekmek için o simgeleri (666) kullandılar baktılar olmuyo sikkonunda bahsettiği öyle bi bişi yapmışlar(illuminatiyi kötülen şu video.İçerdikler için durumu sikkoda belirtmiş işte, yani sizin dediğiniz gibi spekülasyonlarla dünya çapında hit olan şarkılar yazıp çizemezler diye düşünüyorum.


    volume I de bahsedilen kontrollü deşifre olma olayı çerçevesinde, kendi simgelerini kullanıp işte biz buradayız bunlar da bizim malımız diyorlar.
    Yani o simgeleri, şarkısı dinlenmeyen videosu izlenmeyen birinin hitlerini arttırmak için değil de kendilerini kontrollü deşifre etme planı çerçevesinde kullanıyorlar.

    YanıtlaSil
  157. kol gibi yazı döşeyen adsız konuşur:

    İlluminati ile ilgili albüm yapıp para kazanan grup: MUSE

    Söylediğim albümü incelersen görebilirsin.Black holes and revalations.Ve bu albüm muse un en popüler albümüdür.


    Marilyn Manson soytarısını bilir misin bilmiyorum.O bu tür konularla ilgili albüm yapıp şarkı yazarak para kazandı.Her albümüne kabala sembolleri döşedi.Sonra siktir olup gitti.Ve sonra şöyle dedi.''Artık bu konular hakkında birşeyler söylemek anlamsız''


    Hey yavrum hey,popülerlik ve para için neler yaptılar..

    Lady gaga da aynı bokun soyu.Ha bu arada o üçgen hitler zamanında eşcinselleri damgalamak için kullanıldı.bay dı vey marilyn manson ve lady gaga düeti bulunmaktadır..

    YanıtlaSil
  158. Sorun çözüldü ama rehberdeki bütün numaralar da silindi. Amk senin maykıl. O değil de ota boka aklınıza ilk gelen bahaneyle bi kulp takmaktan vazgeçip adam gibi eleştiri yapın da beyin fırtınası falan olsun. Şu blogdaki bunca makaleyi ya da yazıyı mı artık adına ne derseniz, gidip de albüm satışı patlaması yapma gayesi taşıyan gruplara addedip okulit (lugatta yok böyle bi kelime bu arada) sembolizm saçmalığı diye geçiştirmek için hem isteksiz hem de akrabalar arasında gerçekleşen bi ilişkinin mahsülü olmak gerekir. Bana bunlarla gelmeyin yani. Ben noluyorum gerçi anasını satayım öyle lafın gelişi söyledim. Adama bunlarla gelmeyin yani. Her neyse demem o ki 'paranoyak oç'den başka argümanınız olsun göt laleleri.

    YanıtlaSil
  159. hayır benim anlamadığım binlerce insan bu klipleri izleyecek, senin bile zorla buldugun karelere dikkat edecek orada bi tek göz bi piramit görecek de sonra n'olacak yani? bilemedim lady gaga hayranı olup da olum bu seytana tapıyomus asıl yol bu yol aha da piramit aha da boynuzlu az falan diyip dinden insanlıktan mı cıkacaklar? eh ben öyle bilincaltıdır psikolojidir prof degilim ama bu insanların bi büyüdügü cevre ögrendigi seyler ya da toplumun dayattıgı gercekler yok mu. hadi yeni nesil bunlarla büyüyo desek bebeler nerden anlayacak bunlar illuminati ben de olcam anne yeaa diye aglayacaklar mı yani? bana olayın mantıgı yokmus gibi geldi, kafama yatmadı pek. bunlara da bi cevabın vardır diye düsünüyorum, yalan yanlıs yazıyorsun demiyorum yanlıs anlasılmak istemem sadece belki, bir, acıklama tahmin fikir falan filan iste.

    YanıtlaSil
  160. @kol gibi yazı döşeyen adsız, bende birkaç şeyi eklemeden geçemeyecem.

    demişsin ki,"Ünlü bilmemkimler bu konularla ortaya çıkıp,kliplerinde simgelerini kullanıp,insanların dikkatini çekiyorlar."

    bak bu lady gaganın bad romance adlı şarkısını kaç kişi dinlemiş.

    http://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I

    382 milyon kişi dinlemiş.(sadece bir tek şarkısını)

    al bide lady gaganın illuminati ile olan bağlantısına ait videoyu kaç kişi izlemiş bak.

    http://www.youtube.com/watch?v=hM1mG3YEkQ8

    550 bin kişi.şimdi anladın mı olayı? şarkısını dinleyen 382 milyon insandan sadece 550 bin kişi bu kadının ne yaptığından haberdar.(kabaca rakamlar bunlar tabi ki)

    ayrıca bad romance adlı şarkısını dinleyenlerin emin ol %75 10-15 yaş arası çocuklardır. emin ol onlar illuminati nedir bilmezler.

    demek istediğim şu; 382 milyon izleyiciden sadece 550 bini "lan bu karı ne ayak, bende bi izliyeyim lan" diyerek videoya girip bakmıştır.emin ol o oruspu 550 bin kişiden kazanmıyor o parayı.

    YanıtlaSil
  161. @13:58 kardeşim zaten bu kliplerde aşılanmaya çalışılan şey kültür ve değer yozlaşması. ağır eşcinsellik propagandası yapılıyor ve bunları seleninden kezbanına milyon tane yurdum gerizekalı ergeni izliyor. kullanılan illuminati sembolleri adamların artık biz burdayız deme çabasından öte birşey değil. elemanlar her yerde ve eski kilise baskısı gibi birşey olmadığı için, işler artık tam tersine döndüğü için çekindikleri birşey de yok. şöyle de bi olay var bi de, satanizmi kedi kesen ağır abi takılan cool müzik gruplarının tekelinde gibi gösterip aslında dinden çıkmışlığın, 'alternatif ilahlar seçmenin' ne kadar normal ve çağdaş olduğu fikri mal değneği ergenlere aşılanıyor. bu kliplerde kullanılan baphomet göndermesi 13 yaşındaki çocuğu kilise yakmaya teşvik etmez ama değerlerinden ve inançlarından rahatlıkla soğutur, modası geçmiş birer mit görünümü düşüncesini bilinçaltına çok da güzel yerleştirir. o kadar küçümsememek lazım yani bu sembolleri.

    YanıtlaSil
  162. beynim sikildi ama farklı şeylerde okudum. iyiydi piç. eline sağlık

    YanıtlaSil
  163. olm ne uyuz bi adamsın sen de, sığır gibi her yazdığına hemen inanmayan hemen "sığır" zaten.

    bak mesela şu an bi osurdum sandalye falan ne varsa eridi, alt kata düştüm komşu amcayı 31 çekerken görüp depresyona girdim.

    nasıl saçma dimi, ee hadi aksini ispatla o zaman yarrak? hatta zehirli osuran adamlar ülkesinde bu gayet normal karşılanan bişey, onların ülkesinde yüzyıllardır duvarlar özel bi alaşımdan yapılıyo bunu önlemek için.

    sabaha kadar devam edebilirim olm, anca gelip yanımda osuruşumu izleyecen harbi öyle mi diye, ya da gaga orospusunu bağlayacaz bi yere, ne bilim survivor'a falan yollayıp takip edecez yoksa ispatlayamayız.

    kesin konuşma bence bu kadar, "of sığır", "pof sığır" falan da üslubu kötü etkiliyo

    YanıtlaSil
  164. ayrıca bugün gülen cemaatinden bi arkadaşa anlattım biraz onlar ne düşünüyo diye, o bile taşşak geçti cin falan karıştırınca eahuahuh. cin musallat olur diye çırılçıplak banyo yapmayan adamlardan bahsediyoruz.

    YanıtlaSil
  165. ulan alejandro da alejandro hani haaaaaa ne sikilir bu adam

    YanıtlaSil
  166. @14:22 şimdi sen şu yazdığından birşey anladın mı allahını seversen. hislerim beni yanıltmıyorsa adamın kendisi gibi düşünmeyenlere sığır dediğinden şikayetçisin. iyi güzel de adam yazdıklarımın tersini kanıtlar nitelikte bişeyler gösterin bari diyor. nedir mesela, bu kliplerde kullanılan o kadar sembolün ya farklı anlamları vardır biz kötüye yoruyoruz, ya da bütün bu tespitlerin alayı tesadüf. 2. şıkkı seçen adama saygı duymamı beklemesin kimse çünkü harbiden sığırdır bu insan. yok bu milyon dolarlık kliplerde anlatılmak istenen bayrak sevgisi, gülben ergen - hülya avşar polemikleri falansa da buna yönelik tezler koyun ortaya. çıkıp adama sırf yüzde yüz kanıtlanamaz şeyler sunduğu için söverseniz kendiniz de sığır damgası yiyince alınmıycaksınız arkadaş. derdiniz nedir onu anlamadım yani. gelip burda ego tatmini yapmıyorsanız, adamın yazdıklarına da inanmıyorsanız, aksi yönde argüman da sunmuyorsanız ne bok yiyorsunuz afedersiniz burda. amacınız ne sizin onu söyleyin. herşeyden çok bunu merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  167. Geniş olun beyler büyük düşünün kulak verin baa

    Birincisi bizler Illuminati yi Dan Brown denen arkadaştan öğrenmedik.[O şerro zaten ayrı bi mesele uzatmayalım ]Özellikle 9.11 saldırısında millet biraz aydınlanıp [illümine olup:)] araştırdı bişiler.Pentagon saldırısı evrensel terör bizim ülkeyi kim yönetiyor baba muhabbetleriyle biraz yürüdük.Ha illede tanınma diyosan 1$ ilk basıldığından beri dünyanın en büyük gazetesiyle tanıttılar zaten kendilerini.

    illüminatiyi kullanıp para ve şöhret yapma olayına gelince.Evet grubun içine alınmayıp kendilerini bi bokmuş gibi görenler oldu.Subliminal mesajlar satanist Backmasking ler falan filan yapıp kendilerini farklı gösterip köşeyi dönmeye çalıştılar.

    Sir Gaga olayına gelince.Bu adam :) daha geçen yaz ortaya çıktı sayılır.üstüste hitler rekorlar ödüller paralar pullar püskevitler aldı yürüdü.Sence Allah ensesine vurup yürü ya kulum mu demiştir?Tabisi de desteklediler.

    Kliplerindeki Kabalistik işaretlere gelince.Millet koyyo bende koyyum şekil olsun para kazanırız dememiştir heralde. tarşılamayacak kadar etkili olan bu mesaj olayını diretmişlerdir.Amaç zaten o kitleye var olduklarını söylemek.Sonuçta milyonlara sesleniyosun.Üstad Michael Jackson ın 800 milyon adet albüm sattığını aklına getir.Kitleye bak :) Gaganın Şarkı sözlerini biz anlamıok ama çoğunda bir sevgiliye hitap var sevgili kim olabili sence

    İllede diyosanız yok abi ortada bişi yok.Kafalarına göre takılıyolar diyosanız

    Madonna Frozen
    http://www.youtube.com/watch?v=-ufq_FUWPuU

    klibini adam gibi izleyin araştırın
    Madonna eğer Kabala ya inanmasa klibindeki Kabala işaretlerini sırasıyla yerli yerinde nasıl yerleştirecek.Kabalayı sen ben bilemeyiz heralde:)Ha bu karı şöhret olmak istiyo diyosan doğrudur.Tanrıdan daha meşhur olcam demiş bir insandır :)Tabisi de bütün yolları kullanır.

    Araştırın Boş Durmayın :d

    YanıtlaSil
  168. Sütle beslenmesi gereken bebeğe birden et verirsen bünye nasıl reaksiyon gösterirse burada dünyanın gerçeklerini yeni farkedenlerin de aynı reaksiyonu göstermesi çok normal...Üstüne birde o kişinin inancı yoksa ve bu Siyonist düzen eğitimiyle yetişmisse verilen tepkileri anlayışla karşılamak lazım.Hiç bilenle bilmeyen bir olurmu diyor Allahu Teala Zümer suresinde.Kişi vardır bilmez kişi vardır bilmediğini de bilmez.Siyonizm ya da örgütlerinden İlluminati ya da bu şeytani düzen adı her neyse ki zaten hepsi aynı şey sadece gösteri dünyasın da hüküm sürmez...Bunlar sadece narkozlarıdır.Büyü denilen narkozlamayı kitlelerin üzerinde bu şekil de kullanırlarken onlar amaçladıkları hedefe doğru ilerlerler...Hem bilgisi hem de inancı olmayan insan da üç harfli,büyü,şeytan vs dediğinde höhhler.Bu konuyu merak eden inancı olan arkadaşlar Kuranda Bakara suresi bile yeterli acıklamalarla doludur.Benim şahsım için tek geçerli adres Kuran ve Sünnetdir.Bakara suresinde taa Babilden bu narkozlama yöntemlerinin yeryüzünde nasıl uygulanmaya basladığını sonrasında Hz. Süleyman zamanındaki olayları ve nihayetinde Mısırdaki gelişimini öğrenebiliriz.Michael sıradaki araşdırmanı merakla bekliyorum belki bu konular şahsım için yeni değil tevellütüm de sizlerden oldukça fazla.Ama öyle bir anlatım tarzın ve detayları farketme özelliğin var ki bildiğim bir konuyu bile senin kaleminden okumak bana tekrar gibi gelmiyor.Üstelik genç kardeşlerimin bu konulara olan merakı ve öğrendikçe dertlenmelerini de gelecek adına umutla karşılıyorum.Derlenmekden kasdım sorumluluk almak mücadele etme arzusu ve suurlanıp bilinçlenmek.Her türlü narkozlamaya rağmen ben ülkemin gençliğinden çok umutluyum...

    YanıtlaSil
  169. @kolcu adsız - muse'un muscle museum'u da, stockholm syndrome'u da bir o kadar sattı. muse sözde illuminati karşıtı oldu diye mi muse oldu şimdi? muse dinleyenlerin kaçta kaçı muse'un resistance albümünün illuminati karşıtı bir albüm olduğunu biliyorlar?

    çok tutarsızsın usta. bu blogdan çıkmadın galiba bikaç gündür, insanlar burada anlatılan çoğu şeyden birhaberler.

    @sığır dememe alınan öbür adsız - bu blog'da anlatılanların doğruluğunu nur cemaatinden arkadaşlarına teyid ettirdin, onlar da haşaa dediler öyle mi? dur o zaman kapatıyorum ben bu blog'u.

    hey allahım.

    maklubeyi fazla kaçırmışsın paşam.

    YanıtlaSil
  170. Okudum tamamını amk tespitler mükemmel yalnız senin gibi çoğu şeyin farkında bi insanın hala cinlere perilere inanması komedi geldi hocam ne cini ne perisi yahu

    YanıtlaSil
  171. @06.26

    sosyalizm neden çözüm olmasın ki? lütfen bana söyleyin, herhangi bir sol devrim bu adamları yıkamazsa, kim yıkabilir?

    YanıtlaSil
  172. madonna'nın frozen şarkısının sözleri ve klibi gerçekten çok ilginç. özellikle de kargalar ve siyah köpek. bildiğim kadarıyla ikisinin de cinlerle alakaları vardı. doğru mu emin değilim ama. ayrıca madonna'nın söylediği "ohmmmm.." budizmle alakalı bir şeydi, yanılıyorsam söyleyin. frozen'da da ne demek istediğini biliyorsunuzdur zaten. ve yönetmen chris cunningham bütün ayarlamaları çok iyi yapmış. kargaların dağılmasıyla beraber olan sesin dalgalanması vs. yalnız çok fena parça, insan kendinden geçiyor dinlerken.

    YanıtlaSil
  173. @15:20 - moruk Allah'a inanıyorum diyorum, okey diyorsun. Kuran'a ve hz Muhammed'e inanıyorum diyorum, ona da okey diyorsun. cinlere inanmam neden garibine gidiyor? Kuran'da ne gibi ayetler olduğu hakkında en ufak bir fikrin var mı?

    peri ne ayrıca lan kaynatasız ehehe.

    YanıtlaSil
  174. @15:21 henüz geçen seneye kadar sosyalist olan biri olarak şunu söyleyebilirim ki sosyalizm hiç bi sikim yapamaz arkadaşım. uğruna sloganlar attığımız, yürüyüşler düzenlediğimiz komünizmin atası sayılan marx bu teranenin parçasıdır zaten. kendisi 33.dereceden masondur. stalin de aynı şekilde. ha kim yıkabilir dersen bu adamları, hiç kimse yıkamaz. sike sike kuracaklar bu düzeni biz de seve seve alışacağız. bu böyle artık kıyamete kadar devam eder. yine de bana soracak olursan nasıl bir tavır alınmalı diye, anarşizm, hatta kaos derim. bu insanların kökünün kazınmasının tek yolu, etrafımızı çevreleyen her şeyi en ilkel noktamıza ulaşana kadar yok etmektir. keyfi yerinde bu kadar insan evladı da böyle birşey yapmayacağı için usulca domalıp beklemekten başka yapılabilecek bir şey yok diye düşünüyorum. o yüzden milyon tane farklı ideoloji arasından hangisinin en doğru olduğunu fanatikçe savunmak yerine sona yaklaşılan bu dönemlerde birbirimizi fişlemeden, mümkün mertebe insanca ve kardeşçe yaşamaya bakalım. biraz fazla sevgi kelebeği izlenimi bıraktım ancak işlerin gitgide kötüleştiği bir ortamda düşmanlık duyguları beslemek çok anlamsız.

    YanıtlaSil
  175. Anarşizm ve kaosu önerirken nasıl sevgi kelebeği olabilirsin arkadaşım.Zaten adamlar ordo ab chao(kaosdan gelen düzen)diye sloganlarını belirlemişler...Gözümüze gözümüze kakıyorlar bu sloganlarını.Anarşizmin var olma sebebi zaten bu şeytaniler.Bunu yazarken kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama kafalar oldukça karışık olabiliyor bazen...Sonra bu umutsuzluk ve havlu atmak da nereden çıkdı.Dünyada ki görevin bunlara karşı mücadele etmek.Ya o taraf da saf tutacaksın ya karşısın da.Pes edip beyaz bayrak kaldırmak da tam onların istediği şey zaten.Bazen insanlar neden bu dünyada olduğunu tüm bu evrenin neden yaratıldığını düşünmek istemiyor.Doğalım büyüyelim yiyelim içelim okula gidelim evlenelim cocuk sahibi olalım sonra onlar için hayat meşgalesi cekelim ve nihayetin de ölelim diye mi hayattayız...Neden niçin yaratıldığımızı düşünüp ona göre bir hayat yaşayalım İnşallah...

    YanıtlaSil
  176. Ulan amına koduklarım bu adamın götü kalkmayacakta kimin kalkacak.
    Reyiz sende daha derinlemesine inersin artık konulara. Kabala araştırması bekliyoruz senden.

    YanıtlaSil
  177. Tek bir dünya devletinin yönettiği faşist bir dünya düzeni amaçlanıyor. Bunun anarşizmle kaosla ne alakası var? Kaosdan gelen düzenden kasıt kaos sonucu ortaya çıkandır. Daha önceki yazılarda da belirtildiği gibi bi uzaylı saldırısı uydurup kaos ortamı yaratılacak, sonra da bunu önleyecek güç ancak bizde var denilerek sözde uzaylı istilasından bizleri kurtarıp yeni dünya düzenine güven duyulmasını sağlayacak bu adamlar. Ben demiyorum etliye sütlüye karışmayalım, apolitik takılıp amaçsızca yaşayalım. tam tersine, eğer bugün hayattaysam bunun sebebi allah inancıdır. ancak bu insanlar artık hayatlarımızın her santimetre karesinde. bu ülkede kıbrıs'ı sicilya'da zanneden insanlar varken nasıl bir aydınlanma süreciyle yıllardır bizi yönetenleri yıkmayı düşünebilir insan. bunun adı hayalperestliktir. tabi ki burada yapılan herşeyi takdir ediyorum ancak fazla iyimser olmayı gerektiren bir durum yok ortada.

    YanıtlaSil
  178. 0101 arkadaşım kaosdan gelen düzeni sadece planladıkları tahmin edilen uzaylı saldırısında değil çokkk uzun zamandan beri uyguluyorlar...Biz maddi gücümüzü şeytanilere taa Viyana kuşatmasında teslim ettik.O zamana kadar maddi olarak güçlü olan bizlerdik.Bu adamlarda küçük bir topluluk halin de yeraltında bu Kabala öğretilerini nesilden nesile aktarıyorlardı.Ne zamanki maddi gücü ele geçirdiler kaosdan gelen düzeni uygulamaya başladılar.İmparatorluklar bu yüzden yıkıldı.Irkçı düşünceler o zamanlardan sonra insanları etkisi altına almaya başladı.Uzatmadan günümüze gelirsek tüm dünyadaki sonu İzm le biten fikir akımları,ülkelerdeki ekonomik buhranlar,ülkelerde ki anarşist ayaklanmalar ve terör vs vs vs hepsi kaosdan gelen düzen sloganının eserleridir.Hiç biri tesadüf kendiliğinden öylesine oluşmamışdır.Bahsettiğin Kıbrısı Sicilya da zanneden cehalet de bu adamların bilinçli çalışmaları sayesin de oluşmuşdur.Sadece bu Soros denen şeytani düzenin askeri olan adam ülkeler de özellikle bizim ülkemiz de bunun gelişimi için milyarlarca dolar harcar.Eğitim sistemimizi işbirlikçi idarecilerle Soroslar yönlendirir.Durum bahsettiğin kadar iç karartıcı hatta daha da beterdir.Sonuna kadar katılıyorum sana.Ama ben referansımı sadece Kurandan alırım.Allah vaadinden dönen değildir asla vaadinden dönmez.Ve Kuranı Kerimde bizlere bu düzenin yıkılacağını ve Allahın nurunun tüm dümyaya hakim olacağını söylüyor.Allaha inancı tam olan biri olarak Allah Kuranda ki vaadini gerceklesdirmeyecek diye şüpheye düşebilirmiyim.Bahsettiğim umut budur.O yüzden iyimserim.Belki bunu ben göremem ama sen görebilirsin.Zaten mühim olanda şahsımızın görmesi değil bu durumdaki hal ve tavırlarımızdır.İnsanlar hakedildikleri gibi yönetilir diyor yine Kuranda Allahü Teala.Bizler değişirsek olumlu anlamda bizleri yönetenler de değişecekdir.Değişim önce kendimizden başlıycak.

    YanıtlaSil
  179. beyler siteyi inci sözlükte bulup okudum. baya beğendim kardeşim bu yazını. ama muska konusunda haksızsın. ya da o konuyu biraz daha aç. ama muskayla büyü yapılabiliyor ( inanmazsan, daha doğrusu imanın sağlamsa, tutmuyor gerçi amk ) ya da muskada ayet yazdığından dolayı koruyor olabilir. mesela nas-felak normalde işe yarar.

    @0101 eski sosyalist arkadaşım 2-3 gün önce haberlerde lenininde yahudi olduğu ortaya çıkarıldı.arşivler açıldı.

    @sikko
    hacım geçenlerde konyaya gittim. mevlanayı ziyaret ettim. orada mevlana müzesinde 1800 lü yıllardan kalma kuran örnekleri falan vardı. bir tanesinde dikkatimi çekti , ayetler arasındaki noktalama işareti var ya, altın kaplamaydı ve içinde masonluk yıldızı vardı. belki 5.murat zamanında yapılmış birşeydir ama emin değilim.

    yine kütahyaya gezimde aizonai antik kentinde köyün içinde çavdarhisar arkeoloji müzesi var. orada siniye yine bu mason yıldızı çizilmiş. iyice gözüme batmaya başladı bu muhabbet. uyuz oldum. şu final haftası bitsin blogundaki diğer yazılarıda okuyacağım.

    YanıtlaSil
  180. hocam gene döktürmüşsün çok güzel araştırıp çok gzl yazıyorsun.yazılarının devamını bekliyorum.

    YanıtlaSil
  181. lady gaga nın içinden çıktığı keçi silüeti vajina olmasın sakın?

    YanıtlaSil
  182. hiç dinlemediğim karıyı bu yazıları okuduktan sonra dinlemeye başladım

    YanıtlaSil
  183. şu sanat olan resimde hangisi penis hacı :D

    YanıtlaSil
  184. @sikko
    http://2.bp.blogspot.com/-4VYF1u3enhI/Td5Jwht4INI/AAAAAAAAAZo/m3MNypp2Xt0/s1600/3332.jpg bu fotoda ortadaki sembol londra olimpiyat maskotu bunu bilerek mi atladın yoksa gözüne mi çarpmadı?

    YanıtlaSil
  185. Kolcu adsız speaking:

    Muse'un ilk iki albümü,hatta ikinci albümü Origin of Symmetry kararsız kalarak yaptıkları bir albüm.Hızlı hızlı kaydettikleri bir albüm(müş).Yanlarında değildim,okuduklarımın yalancısıyım.3.albüm Black Holes And Revelations ve sonrasında ilk iki albümdeki gibi sert bir sound yerine daha çok piyano ve klavye ağırlıklı çalmaya başladılar.Nitekim son albüm The Resistance bildiğin klasik müzik tadında.Müzik profesörü değilim kulağımın duyduğunun ve okuduklarıma dayanarak bunları söylüyorum.


    İngilizce bilen insanlar albüm içeriği hakkında bilgi sahibi olabilirler değil mi maykılcığım? Muse u sadece ingilizce bilmeyen insanlar dinliyor gibi yazmışsın,içeriği nerden bilecekler diye..

    Bir şarkısından alıntı.

    Invincible:

    ''Korkma
    Aklının gizlediğinden
    Karşı koymalısın
    İnandığın şey için karşı koymalısın
    Ve bu gece içtenlikle söyleyebiliriz ki
    Birlikte biz yenilmeziz. ''

    Son albümde zaten direk MK-ultra diye bir şarkı var,göze çarpıyor.Dur ondanda bir kuple ekleyeyim.


    ''
    Ne kadar aldatabilirsin
    Ne kadar yalan üreteceksin
    Daha ne kadar kırılacaksın
    Senin aklın düşmek üzere ''


    Yani hocam bu edebiyatı yapıp,para kazanan gruplar var.Ha ecnebicesi olmayan türk nerden bilecek muse şarkısının çevirisini.İnternet var ya hocam.Google a yaz çıkıyor popüler şarkılarının sözleri..

    Ha şu illuminatiyi nerden duyduk a gelince.Ben o Dan Brown'u sadece bir örnek olsun diye yazdım.Yani hepimiz illuminati'yi herkesin öğrendiği gibi öğrendik.Yani popüler bir şekilde öğrendik.Kimsenin haberi yok ayağını bırak bu bloga kaç kişi girip çıkıyor,ip si ne bi sen biliyorsun bir Allah biliyor birde tetenet..

    Şimdi sana soruyorum,kaç kişi Hinduizm'in din felsefesinden haberdar? Çok az kişi.Ama orda ineğe tapıyorlar diyenler kaç kişi.Çok kişi.İlluminati hakkında kısa sürede bilgi sahibi olmamızdan şüphe etmeliyiz den kastım buydu.Bize öğretilmesi istenen şeye daha kısa sürede ulaşıyoruz.Ama gerçek bilgiye sadece farklı kaynaklardan aldığımız bilgiyi analiz ederek oluştururuz. İlluminati ile ilgili farklı bir görüşü olan bir site var mı? Yooo hepsi götü boklu şeytana tapıyor diyor,ain yapıyor diyor başka da birşey demiyor.Neden şeytan ? Neden edebiyat? bunları açıklayan site var mı? Gerçi bir yazında da bundan bahsetmiştin ve nedenini bilmiyoruz demişsin.Açıklama yok.E be yarram, temeli neye dayandığı bilinmeyen bir bilgiyi nasıl olurda gerçek diye algılarsınız?

    Nasıl olur da bize bir doğru dokuz yanlış öğretiyorlar dersiniz?Bu adamların amacı dikkat çekmek;daha yeni ve karmaşık yollarla.Dünyadaki bütün Lady gaga hayranları kıçı kırık selin gibi değil.Klipte neyi anlattığına bakıyorlar.Zaten klibinin absürtlüğü ve şeytani teması albümü sattırıyor.

    Bakınız gaga abla şubattta Born This Way single'ı için Jay Leno'da neler demiş?

    http://video.tr.msn.com/watch/video/lady-gaga-jay-lenoda/115qdouls

    Bu arada grammy ödülünün içine m&m şekeri koyup getiriyor bakın m&m deyince ney aklımıza geliyor Eminem..

    Bu sektördeki şarkıcıların hepsi böyle saçma sapan yollarla insanları etkilemeye çalışıyor.

    Hepsi bu maykıl.

    YanıtlaSil
  186. Kolcu adsız eklemesi: Muse'un absolution albümü unutmuşum amınakoyayım.Sabahın köründe uyukluyorum o yüzden kusura bakma hacı.Ama absolution,black holes and revelations kadar satmamıştır.Ama absolution,muse un kaliteli bir işidir.

    YanıtlaSil
  187. @16:35, söylediklerine %100 katılıyorum ancak ben Allah'ın nurunu tamamlamasının kıyametle gerçekleşeceğini düşünüyorum, öyle yorumluyorum. Çünkü bu insanlara şeytan tarafından vadedilen bi nevi sonsuz hayat var. Allah'ın nurunu tamamlaması ise bu insanların yaptıklarını boşa çıkarmaları ve kendi vadettiği sonu gerçekleştirmesiyle olacak diye düşünüyorum. Belirttiğin gibi daha önceden esamesi okunmamış milliyetçilik ve ırkçılık zırvalarıyla koca imparatorlukları yıktılar. Benim kastettiğim de huzursuzluk çıkarıp insanları birbirine düşürmeyi amaçlayan bir kaos değil. Ki zaten herhangi bi tepki verecek bilinçteki insanların yeterli sayıya ulaşacağını düşünmüyorum. Anarşist de değilim hiçbir -izm'i desteklemem hiç bir politikacıyı da babamın oğlu gibi savunup mitinglerde bilinçsizce sloganlar atmam. Ancak bu adamlara başkaldıran her insan evladını gözlerini kırpmadan öldürdüler ki bu insanlar toplu bilinçlenmeyi tetikleyebilecek insanlardı hep. Koskoca Kennedy'yi bile göz göre göre öldürdüler. Malcolm X'in başına gelenler de malum. Cahil insanların zaten bunlardan haberi yok, sözde entelektüel ve kültürlü adamların da, şair burda ekşici beyin fukaralarına sesleniyor, çoğu bu olaylara komplo gözüyle bakıp paranoyak muamelesi yapıyor bizim gibi düşünenlere. O yüzden artık zıvanadan çıkmış bu dünya toprakları üzerinde huzura kavuşulacak günlere pek inanmıyorum. Senin dediğin gibi bir şekilde gerçekleşecekse Allah'ın nurunu tamamlaması orası ayrı. Ama ben dediğim gibi Kur'an'da geçen Allah'ın vaadini ahiret hayatı şeklinde yorumluyorum. Yoksa dediklerine tamamıyla katılıyorum.

    YanıtlaSil
  188. sığır dediğin kişileri yorumlarda örnek olarak görmek çok güzel reyiz yorumlara bakınca kim bu sığır lan demeye gerek kalmıyor. takipteyim

    YanıtlaSil
  189. lan enorma(E.N.O.R.M.) bi bak demiştim yukarda siklememişin hiç

    YanıtlaSil
  190. @15.39

    ben marksistim. marx'ın 33. dereceden mason olması ise atılagelmiş en büyük yalanlardan biridir. stalin'i bilmiyorum, fakat marx kapital'i yazarken yazacak kağıt bulamayacak kadar fakirleşmiştir kimi zaman, lütfen ben eski sosyalistim falan diye bilmeden kulaktan dolma konuşmayalım, komik kaçıyor.

    YanıtlaSil
  191. ayrıca new world order'ı anarşizmle karıştıran dalyarak, olm gidin biraz okuyun allah aşkına lan, ben utanıyorum sizin yerinize burda.

    YanıtlaSil
  192. @2:23

    Anasını marx'a s!ktirmiş ibneye:

    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTVR0eYKEd9QDNl2_3erEQrLZ01LOOVVqTCotynL9pznokYSrod&t=1



    http://www.freemasonrywatch.org/pics/stalin.secret.masonic.sign.jpg

    YanıtlaSil
  193. Marx

    http://www.upload.gen.tr/uploads3/r30qmf8l/Marx.gif

    Stalin

    http://www.upload.gen.tr/uploads3/rsrxay7r/Stalin.jpg

    YanıtlaSil
  194. 2.28

    bunlar kanıt mı şimdi? su katılmamış gerizekalısın.

    YanıtlaSil
  195. Sadece bunlar delildir diye yazmadım.

    Marx, Lenin ve İblîs'e tapanları bir bütün olarak incelediğimizde senin gibi ahmakların dışındaki insanlar ne olduğunu görebiliyor.

    YanıtlaSil
  196. @02:23 Atatürk eleştirildiğinde gözü dönen ruh hastalarından, Atatürk senin dilini yakar diyen beyinsiz Osman Pamukoğlu'ndan bi farkın yok şu halinle. Hem Yahudi kökenli olup hem de fikirlerinin bu kadar popüler olmasına izin verilmiş hiçbir insan evladı fakir falan olamaz kardeşim. Neymiş kağıt bulamayacak kadar fakirleşmişmiş. Bi siktir git lütfen. Olaylara objektif bakmaya başladığımdan beri bu sakallı arkadaşı dedem sanmamayı öğrendim, sen de öğren istersen. Hem adamın mason olduğunu milyon tane kaynakten bulabilirken uydurma olduğuna inanıyorsun hem de o hayvan gibi göbeğini komünizm sevgisiyle şişirdiğine. Olmayan fakir fukara edebiyatıyla Marx'ı savunanı ilk kez görüyorum.

    YanıtlaSil
  197. marksist:

    iyi güldüm. ben marx ve masonluk ilişkisini araştırıp objektif bir karara varalı 2 yıl oluyor. bana somut bir şeyler gösterin, güzelce konuşalım. kimseyi körü körüne savunduğum yok, fakat adam elini cebine atmış diye mason diyorsanız, daha fazla konuşmamızın da lüzumu yok. tek kızdığım elinizde hiçbir şey olmadan dünyanın gördüğü en büyük filozofa, teorisyene bok atmanızdır. istediğiniz kadar sevmeyin bu adamı, fikirlerinin karşıtı olun, fakat deli saçması teorisyenlere inanıp da tek taraflı olarak hakkında anlamsız kanılara varmayın. şimdi gitmem gerekiyor, akşam geldiğimde bana yazarsanız konuşuruz.

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.