Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

1 Mart 2012 Perşembe

Türk Lirasının Yeni Simgesi

Selam, kısa bir yazı olacak, sadece bahsetmek istedim.

Türk lirasının yeni sembolünü bulmak için bir yarışma düzenlenmişti ki adayları bunlardı:


Geniş kapsamlı bir yazı ile uğraşıyorum bir süredir, eğer o hala yazamadığım yazıyı daha önce yazabilmiş olsaydım, Türk lirasının yeni sembollerinden birinin "muhtemelen" double cross içeren 2 sembolden biri seçileceğini de yazacaktım. Eh, en barizini seçmişler, sonu başından belli bir yarışmaydı zira.


Lorraine Haçı olarak da bilinen bu sembol, birçok dünya parasında da kullanılır. Örneğin:




Euro'da, Hint rupisinde, Japon ve Çin yeninde, Kore parasında vs...

Lafı çok uzatmayacam ve pek bir yorum da getirmeyecem, dediğim gibi sadece bu konuya değinmek istedim. Ufak bir soru, sizce double cross başka nerelerde kullanılmış olabilir?

Masonluğun 33. derecesinde (En yaygını olan İskoç Ritinde) ?
Tapınak şovalyelerinde?
Masonik-katolik tarihi mücevheratlarda?

Kimi Nazi'lerde?

Amerikan petrol firması Exxon'da?

Church of Satan'ın rahibi Rice Boyd'un boynunda? Ki kendisi tahmin edeceğiniz üzere luciferian'dır.

Daha önce 45 defa dediğim gibi, isimlerinin bir önemi yok. Illuminati muhabbeti bu seyirde şarkıcıların götlerine yapıştırdıkları piramit göz sembollerinden ibaretmişcesine salak bir şekilde devam ederse, belki 5-10 yıl sonra "Illuminati üyeleri yakalandı" gibi haberler de duyabilirsiniz. Öyle bir şey olursa bilin ki bu yalandır, şaklabanlıktır. 

Küresel gücün ve piramidin en tepesinde bir avuç adam bulunur.

Harita üzerinde kim kazanırsa kazansın, kim kaybederse kaybetsin, onlar için farketmez.

20. ve 21. yüzyıldaki her savaşta galip gelen taraf, yalnızca ama yalnızca küresel güç olmuştur.

İki tarafa da milyarlarca dolarlık silah satarlar, kredi verirler, borçlandırırlar. Ardından bu iki tarafın ellerindeki tüm silah ve paraları birbirlerinin üzerlerine boşaltmalarını seyrederler. Ve sonra ne yaparlar biliyor musunuz? Daha fazla silah satarlar, daha fazla kredi verirler, daha fazla borçlandırırlar.

Küresel gücün en üst basamağında bulunan bir avuç adamın, başında "daha fazla" ibaresi bulunan hırsları şekillendirmiştir dünyanın 20. ve şu anki 21. yüzyılını.

Genellikle bu şekilde "biz buradayız" derler, birbirlerine selam çakarlar sembolik bir dilde ki sembolizm önemli bir yer tutar kendileri için asırlardan beri.

Dünyayı kasası kese kese altın dolu imparatorlukların yönettiği devirleri çoktan geride bıraktık, dünyanın şu anki durumu bundan ibarettir:

Economist.com'dan birkaç hafta evvel almıştım bu görüntüyü, sık sık değişir, azalma olduğunu söylerlerse bilin ki onlar da yalan söylüyordur. Dünya gittikçe daha fazla borçlanmaktadır. Hem de bir avuç adama...

Borçlu olduğun ülke bir başka ülkeye borçludur, fakat işin derinine baktığında senin borçlu olduğun ülke de muhakkak "birilerine" borçludur.

Bu birilerinin kim olduğunu az çok biliyorsunuz zaten.

Küresel bankerler.

Okullarda, televizyonlarda, orda burda çok fazla şey anlatılıyor. Size çok fazla şey öğretiyorlar. Ve öğrettiklerinin büyük bir kısmı ya yalandır, ya da gereksiz bilgidir.

Yalandır, zira insanlara öğretildiği gibi dünyayı ülkeler veya hükümetler yönetmez. Dünyayı yönettiği söylenilen o hükümetleri yöneten bir avuç insancık vardır bu işin başında.

Gereksizdir, zira 20 sene o okullarda size öğretmediklerini, işe girdiğinizde 3 aylık bir stajda öğrenmenizi emrederler.

Ve sadece tek bir şeyi önemserler: para = güç.

Sana insan olduğun için değer vermezler, sadece eğer kâr sağlayan biriysen değerlisindir. Mümkün olsaydı da hepinizi teker teker zaman makinasına bindirip 100 yıl sonraya gönderebilseydim. Hiçbir akrabanız, tanıdığınız, paranız ve zamana uygun vasfınız kalmadığında, kimse sizin yüzünüze bakmayacaktır. "İnsan" olmanız hiçkimsenin sikinde değildir. Şu an sizinle beraber yürüyormuş gibi görünen insanların çok büyük çoğunluğu sizinle beraber yürümüyordur, sadece aynı yoldan geçiyorsunuzdur, size bir işi düşmüştür, karşılıklı çıkar ilişkisi söz konusudur.

O halde bir karar vereceksin kaynatasız.

Gördüklerine mi inanacaksın?
Yoksa bugüne kadar sana söylenenlere mi?

Ehehe, hadi eyvallah.



Ekleme: "hangi sembolü seçseler, altında bir bok bulacaktınız bik bik bik" diye aklından geçirenlere Türk lirasının sembolü seçilmeden daha 1 hafta önce aldığım bir okur mail'ini paylaşmak istiyorum, tarihe dikkat:




Yani senin anlayacağın kaynatasız, Laleli orospusu kılıklı karıların jüri üyeliği yaptığı yarışmalardan kafasını kaldıranlar gayet de önceden kestirebiliyorlar bazı şeyleri. 

Görebilmek değil, kabul edebilmek zor.

7 yorum:

  1. Yeni yazı şu ana kadarkilerin en uzunu olacak sanırım, beklenti yaratmak istemiyorum ama çok şey birikti anlatacak. Görüşmek üzere moruk, coming soon. He bu arada yorumlar kapalı vakit ayıramıyorum, sövmek isteyen mail atabilir.

    YanıtlaSil
  2. sahaftanonce.blogspot.com George Orwell'in 1984'te anlattıklarının aynısı... 100 sene sonraki durumumuz...

    YanıtlaSil
  3. o senin dediğin çift x tir.türklirasının o simgeyle alakası yokrur.işkembeden sallama

    YanıtlaSil
  4. turk bayragi ve diyanetin sembolu hakkinda ne diyorsunuz

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.