Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

18 Mayıs 2011 Çarşamba

Gerekli ve Önemli

Önemli falan değil, ilgi çeksin diye öyle yazdım. Fakat en azından burada yazacaklarımı okumadan benim hakkımda fikir sahibi olur, yargıda bulunursanız kayınbiraderinizi ölesiye sikeyim ben sizin.

Soru cevap yapacam burada, kafam da kıyak, kendimi en iyi böyle ifade edecem zira.

Soru: Olum bence sen de onların adamısın amına koyim.

Cevap: Bu bir soru cümlesi değil fakat içerik ve anlam bakımından bana bir sorun teşkil ediyor, o yüzden cevap verecem kaynatasını siktiklerim. Bakın size benim mason olduğumu düşündüğünüz için sığır falan demem, eğer bu ihtimal aklınıza gelmeseydi sığır derdim size. Lakin bir düşünün, bir dalyarrak çıkıyor, sizi aydınlatan kaynakların dahi onlara hizmet ettiğini açıklıyor, Zeitgeist'ı felan ifşa ediyor, internet sitelerini ifşa ediyor ve diyor ki "bize hissettirmeden bizi ilahi dinlerden uzaklaştırıyorlar."

Böyle bir iddiada bulunan insan nasıl bir çıkar güdüyor olabilir amına kodumun yerinde ya?

Ben ya cemaatçi olmalıyım ve sizi benim yozlaşmış inancıma çekmeliyim ya da ilahi dinlerin yozlaşmış bir versiyonunu sizlere doğru kabul ettirmeye çalışmalıyım.

Ulan ben diyorum ki "referans olarak sadece Kuran'ı alıyorum". Ne kadar yozlaşmış olabilirim e be sorgu-sual mekanizmasını siktiğimin varlığı? Ne kadar artniyetli olabilirim? Be amını siktiklerim azıcık vicdanınızı ve mantığınızı sınayın lan?

Ben size BU BLOG DAHİL, hiçbir şeye %100 inanmamanız gerektiğini, sizin onların amaçladığı 1 yanlışa inanmanız için size 99 doğru anlattıklarını söyleyip duruyorsam ne kadar şerefsiz bir pezevenk olabilirim? Ben diyorum ki "benim anlattıklarımı da doğru kabul etmeyin, yazdklarımı hayat görüş edinmeyin, ben sadece kişisel gözlemlerimi izah ediyorum." e daha hala bana Illuminati'nin adamı diyorsanız, sizin karınızı sikeyim ben. Hem de vajinal orgazm yaşamasına yol açacak şekilde sikeyim. (yaparım hiç affım yoktur)

Soru: Hacı iyi diyosun da böyle cin ve şeytan gibi şeyler bana tıraş geliyor.

Cevap: Evet traş değil, "TIRAŞ"tır onun doğru yazılmış şekli mal ekşici, google'dan kontrol etmene gerek yokç. Zira "saçmalıyo bu yeeeeaaaa"dan öte beni çürütecek bir verisi olamayan, içi boş fikirleri ve tecrübesiz hayat görüşüyle kendini entelektüel göstermek için kasan dalyaraklar tarafından yemediğim bok izi kalmıyor. Fakat bu benim çooook hoşuma gidiyor. Zira beni çürütmeye çalışanların ne kadar boş gerekçelere dayanıp çığırtkanlık yapmaya çalıştıklarını gördükçe ben burada "ehehe salak" diye tebessüm ediyorum. Tebessüm ediyorum zira bana o saçma ve boş fikirleriniz ile edebileceğiniz maksimum etki budur.

Ben istiyorum ki benim ispatlayamadığım şeylerin (misal Allah, cinler ve şeytanın varlığı) var olmadığını bana ispat edin.

Zira siz benim gerekçe olarak gösterdiğim Kuran'ı indiren Allah'a "ehoehoehoe salak abi yeeeaaa" deyip geçiyorsunuz, benim onun varlığını ispat edemeyeceğimi ileri sürüyorsunuz, fakat aynı zamanda şunu unutuyorsunuz; siz de aksini ispat edemezsiniz.

Heee, eğer gerekçen "gözümle göremediğim, kulağımla duymadığıma inanmam" gibi sikimsonik bir şey ise beni ziyadesiyle mutlu edersin sevgili entel görünümlü dalyarak ekşici.

Zira ben senin reddettiğin tanrıyı zaten reddediyorum. Ben diyorum ki, ne varlığı ne yokluğu ispat edilebilecek, ne olduğu hakkında fikir dahi yürütülemeyecek, ne olduğunu asla bilemeyeceğimiz fakat ne olmadığını bilebileceğimiz, BENZERSİZ bir "Allah" bizleri yarattı. Matematiksel olarak bu iddiamı çürütme imkânın zaten yok, zira sana diyorum ki, istediğin kadar zeki, istediğin kadar birikimli ol, sen sadece O'nun 1 bölü sonsuz oranındaki bir tezahürüsün, sen kim ve ne oluyorsun ki onu açıklayabilesin?

Olrayt?

Soru: Hacı iyi güzel diyon da çözüm olarak ne öneriyon?

Cevap: Be amına sürtüp sulandırıp sikmeden bıraktığımın evladı, ben peygamber miyim ulan? Nereden bileyim çözümün ne olduğunu. Tamam bilinçli olma bilinci de onların istediği şey diyorum fakat onların istediği bilinç seviyesi bizim "KORKU SAHİBİ OLACAK KADAR BİLMEMİZ".

Oturdu mu taşlar biraz yerine?

Diyorum ki, biz de bu amın evlatları kadar bilgi ve donanım sahibi olur, en az onlar kadar örgütlenirsek onların anasını bile sikeriz. Zira onlar bir avuç dalyarak. İrtibat kurdukları cinler de öyle bir avuç dalyarak. Korkmayın amına koyim, zira o cinler de bir Allah kulu ve yoldan sapmış, Lucifer'ı tanrı kabul etmiş zekasızlardan oluşuyorlar.

Bizim 20-25 tane duyumuz olsaydı belki bunların birisi ile cinleri algılayabiliyor olabilirdik. Zira onlar da bu dünyada yaşıyorlar, bize Kuran'da işaret edilen bilgi bu yönde. Fakat biz onları algılayamadığımız için bazı luciferian götoşlar, onlar tarafından gördükleri etkileri mucizeye yoruyorlar. Neden? Çünkü algılayamıyorlar sebebini.

E ben de algılayamayacağıma inandığım bir Allah'a inanıyorum, aramızdaki fark ne?

Fark çok büyük.

Onlar, Allah'ın hikmet ve kontrolü dahilinde insan hayatına etki edebilen, sadece bizim algı unsurlarımız ile algılanamayacak olan fakat algılanabilmeleri Allah tarafından bahşedilebilecek başka yetiler ile mümkün olabilen birtakım öğelerin büyüsüne kapılmışlardır.

Yani onlar, bizim akıl sır ermeyen yaratıcımızın "yarattığı" başka varlıklara "tanrı" gözüyle bakmaktalar.

Soru: E be amına koduğum bunları sen biliyosun da onlar bilemiyo mu?

Cevap: Sürekli diyorum ki "bu herifler bizim bilmediğimiz ve belki de bilmemizin mümkün olmadığı şeylere inanıyorlar."

Bilemiyorum onların asıl kapıldığı şeyin ne olduğunu.

Bilebiliyor olsaydık bu herifler şu an "inanılmaz-hesaplanamaz" bir servetin sahibi olamazlardı. Bu doğrultuda asırlık plan yapmazlardı.

Birtakım büyüye ve sihre kapılmış olmalılar, İblis'in oyunlarına... Ne olduğunu bilemeyiz. İblis (şeytan, Lucifer) deyip geçme, bizden (en azından bu fani dünya hayatında) üstün bir varlık o. Fakat Allah katında böyle bir üstünlükten bahsedemeyiz.

Bize indirilen "son" ve değiştirilemez kitapta bu bilgi verilmişse eğer, bunu reddetme olanağına sahip değiliz. (olanağına sahip değilizden kastettiğim şey Kuran'ın bir kısmını kabul edip bir kısmını inkâr etmektir, yoksa isteyen tamamen inkâr etmekte özgürdür. Sadece bir kısmını kabul edip, bir kısmını reddedenin de tamamen inkâr etmişten farkı olmasa gerek.)

Soru: Hacı korkmuyon mu? İnsanlardan ya da İblis'e kapılmış olan diğerlerinden?

Cevap: Tyler'ın Fight Club'da bir sözü var, "sadece her şeyinizi kaybettiğinizde özgür olursunuz.".

Olum ben %90 her şeyimi kaybettim. Olur da o kalanını da elimden almaya teşebbüs eder, beni incitmeye kalkarlarsa adamın anasını sikerim. Tutunacak bir dalım, bir hayat amacım olur işte o zaman.

Onlar bana hiçbir sikimi kaybettiremezler.

Fakat ben, benle uğraşacak olan dalyarağa çoooook şeyler kaybbettiririm..

Elimden gelen her şeyi yaparım.

Ve çok şeyler yapabilirim.

Olrayt?

Evet, soru cevabını sikerim bu kadar yeter, şimdi beni dinle evladım. Birkaç kelam edecem izninle.

Senin o körü körüne savunduğun bilim var ya, o bilim Galile'yi 17. yüzyılda engizisyona çıkardı. Kellesini alıyordu az daha. Kellesini alacak olanlar da senin ve benzerlerinin oluşturduğu sığır sürüsüydü.

"Yeeaaa 17. yüzyılla şimdiyi bir tutuyor, hem o kilise baskısıydı yine dinin parmağı vardı."

Zamanında Tesla'nın bulduklarını taşağa alanlar da zamanın "bilim" insanları idi."


Ayrıca hayır amına koduğumun beyinsizi o zamanla şimdiyi tamamen bir tutmuyorum fakat şunu göstermek istiyorum, nasıl ki sen şu an bildiğin şeyin "EN DOĞRU" olduğuna inanıyorsan, o zamanki dalyaraklar da ona inanıyordu. Fakat doğru bildikleri şey, yani dünyanın tepsi gibi olduğu ve Güneş'in Dünya etrafında döndüğü doğru muydu?

Hayır.

Eğer sen bundan 10 sene önce ÖSS'ye girip Plüton ile ilgili bir soruya "bu gezegen değil yeeeeaaa" diye düşünüp cevap vermeseydin, o soruyu boş bıraksaydın sana onur belgesi mi takacaklardı?

Hayır.

Dünya tepsi gibi mi?

Hayır.

Plüton gezegen mi?

Hayır.

Bunları ne zaman öğrendik?

Az önce, birkaç yıl oldu.

Sen şimdi ne sikime dayanarak Einstein'ın getirdiklerine "AHANDA BUDUR HACI YEEAA" dersin? Onları %100 doğru bellersin. Ondan önce de aynısını Newton'a diyordun e be orospu çocuğu iyi dinle beni.

O Einstein, Newton'ın klasik fiziğini sikip atınca "pfff bunun dedikleri yanlış yeeaa" dedin o Newton için.

Şimdi sana diyorum ki, bilim %100 doğru kabul edilebilecek bir hayat görüşü olamaz. Sen sadece gözünle görüp kulağınla işittiklerine inanmayı realistlik, bilimcilik, aydınlanmışlık olarak algılayadur, senin bu bilim dediklerini de "x" yıl sonra sikip atacaklar.

Ben tutup da "bilim şeytan icadı amuğagoyum" diyebilecek bir göt oğlanı mıyım lan? Fakat sen nasıl ki çocuklarımıza tarih dersinin "Osmanlı ve Türk bakış açısı" ile anlatıldığını ileri sürüyorsan, aynı objektifliği fen bilimlerinde de göstermelisin.

Evet bizim insanımıza bizim tarihimiz bizim bakış açımızla anlatılır.

Fakat sana anlatılan fizik de birilerinin bakış açısı ile anlatılıyor, bundan ne haber e be dalyarak?

Öyle olmasa ben çoklu evrenler teoremini ders olarak görmezdim.

Bilim tamamen deneyler ile doğrulanabilen bir daldır diyorsun fakat sonra gelip bana "paralel evrenler teorisi helelelöylöy bikbikbik" diye sikim sikim konuşuyorsun. 

Lan yarağım, ispat etsene bana paralel evrenleri?

Deney ile kontrol edebilir misin lan bu önermeni?

Edemezsin at siki seni, edemezsin.

O zaman o fizikçilerin her dediğini düstur kabul eden sikimsi sığ hayat görüşün ile, Allah'ın, yani o tanımlanamayacak ilahi gücün bize indirdiği kitapta anlattıklarına inanan insanlara da "yobaz" diyemezsin.

Eğer dersen senin ananı götünden sikerim ben.

Any problem?

Olrayt.

O yüzden diyorum ki bu anasını siktiğimin dünyasında hiçbir şeye %100 inanmayın. He bir görüş ve duruş sahibi tabi ki olun, fakat asla ve asla donanım sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. Yoksa siz de topluma veya yaranmak istediği güruha uyan at sürüsünden farklı olmazsınız.

Yobazlık sadece kara çarşaf takarak olmuyor gerizekalının evladı seni.

Tamam şimdi siktirin gidin.

Not: Gaga yazısına biraz daha var, please wait loading amına koyim.

52 yorum:

  1. Tolstoy da dahil mi, ona da mı inanmayalım..
    :(

    YanıtlaSil
  2. Adama mı soruyon neye inanıp inanmayacağını kamil.
    Neyse hacı amerikan dizilerine de el atsana iyi olur bence

    YanıtlaSil
  3. Amerikan dizilerine el at demiş üst kattaki arkadaş. Doğru değiş ama benimde bi ricam olacak senden hasan erdenin yazdığı sivil işgal ordularından holywood filmlerinin cia elinden geçtiğinden bahsediyor örnek olarak verdiği filmlerinden birisi lord of the rings di kitabın sipariş olarak yazdırıldığı zamanı gelince filminin piyasaya sürüldüğünü yazmıştı kitabına. araştırmalarının çoğunu internetten yapıyorsun sanırım kitabın ilgili kısmını yazıp taratıp ulaştırmak istiyorum sana bi bakıver memleketin battığı bokla ilgili bi çok şey var kitapta

    YanıtlaSil
  4. yalnız dediğin gibi sen de inandığın değerleri kanıtlayamazsın senden farklı düşünenlerde bi kısmını kanıtlayamazlar. ama kanıtlayacakları noktalar var tabi ki. bu durumda senden her durumda haklı olacaklardır. çünkü senin önermelerinin temel kaynağı "hiç değiştirilmemiş" zannettiğiniz dediğiniz kuran. işte bende ki mantık burda kopuyo. nasıl olur da 500 600 yıl önce inmiş kitabı bu zamana kadar gelmiş ve hiç değişmemiş olarak kabul ediyosunuz? adamlar o kadar dünyayı yönetiyo bi kitabı değiştiremeyeceklerini mi sanıyosun? hristiyanlığı bunlar yaptı ama kuran allah'tan indi o yazdı diyosun. tamam hacı inan benim zerre sikimde değil ki sende aynı şeyleri bizm inançlarımız için söylüyosun. adamlar hristiyanlığı icad edip üzerine kitap yazıp milleti bu dine mensub ediyolar. cinler şeytanlar hep bu heriflerin yanında ama kuranı elleyemiyolar. sence ne kadar mantıklı bu? adamların elinde öyle bi güç varken zaten değiştirmişlerdir. hani onu geçtim adamlar değiştirmese bile araplar kendilerine göre düzenlemiştir. hatırla, sınavda birinden kopya istersin adam sana "bedeviler" der sen "emeviler" anlarsın. bu yolla bile "hiç değişikliğe uğramamış" sandığın kitabın emin ol bütün parçaları değişmiştir. hele muhammed öldükten sonra halifeler arası çekişmeler, aynı avrupada ki gibi taht kavgası falan arasında elbet değişmiştir. bu kadar yazıyosun araştırıyosun biliyosun falan ama bir kitabın "el değmemiş" olabileceğine nasıl inanıyosun onu çözemiyorum ben. üstelik kuran indiği vakit okuma yazma oranı çok düşüktü. millet bu kuranı çoğalta çoğalta elbet farklılıklar oluştu. içerisinde "bu kitap değişmemiştir" yazan kitabın değişmemiş olduğuna inanmak nasıl bi hayal gücü gerektirir sen düşün.

    ama herşeye rağmen bi çok bilmediğim konuya burda muvaffak oldum eyvallah hacı. sen yazmayı bırakana kadar takipçin olurum. sen yeter ki yaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 500 600 ne la? ne zaman yazdın sen bu yorumu dalaaanı siktiğim 12. yy'da mı ?

      Sil
  5. Michael Hakan Yılmaz Çebi ve Oktan Keleş'in sitelerini araştırma imkanın oldumu hiç.Metafizik bilgiler konusunda oldukça ilginç araştırmaları ve makaleleri var.Okumanı isterdim.

    YanıtlaSil
  6. sikko, büyük adamsın. çok samimi söylüyorum.
    adama cin dersin, güler. metafizik desin, dalga geçer. sonra geçen kahve falı baktırdım adam şunu bildi, kadın ben girince sevgilimi adıyla sordu diye anlatmaya başlar. hayatının kahve telvesinde göründüğüne inanır. siker misin, sabaha mı bırakırsın artık.

    YanıtlaSil
  7. kainatta bişeyin var olmadığını ispat etmek, var olduğunun ispat etmekten kat kat zordur sikko. Birşeye yok demek için bütün galaksileri dolanıp gelmesi gerek bi insanın.

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel... Evet zaten aslında bilgi dediğimiz şey de kuvvetlendirilmiş/ delille desteklenmiş inançtan başka birşey değildir!!! Bilinç sahibi olmanın beraberinde getirdiği en büyük yükümlülük var olan delillerin gerçekliğini sorgulamak ve deliller seni nereye götürüyor ise oraya gitmektir. İşte bu noktada "sanı"ya(zanna) değil, gerçek doğru bilgiye teslim olmak büyük önem kazanmakta.

    Kuran'da da "Doğru bilgiye dayalı eriş, bozuk bilgiye dayalı sapıştan açık bir biçimde ayrılmıştır."(Bakara 256) denerek bu önemli nokta vurgulanmıştır.

    YanıtlaSil
  9. annenin amını sikiyim olm senin nasıl bi yarrak yemişsin sen

    YanıtlaSil
  10. Hocam, çok güzel, pek şık yazıyorsun ya, işte o beni bitiriyor. İçeriğini sikeyim, dilin çok güzel be dayım.

    Sana twitter'dan da ulaşmıştım, Assassin's Creed konusunu bir incelesene, Tapınakçılar ile ilgili bir oyundur. Tarihsel olaylara dayanması sebebiyle, tarihi yeniden şekillendirme ve toplumlara bu şekilde yansıtma mevcuttur.
    Onu da mı bu orospu çocukları yönetiyor acaba?

    YanıtlaSil
  11. hacı sen milleti çok takıyon,siktiretmeyi öğren her gerizekalıya sinirlenme,ilerde kalabalık arttıgında boku yeriz yoksa

    YanıtlaSil
  12. SİKKO SİTENİ KOMPLE PCYE İNDİRMEM LAZIM NASIL YAPACAZ SÖYLE. YARIN ÖBÜR GÜN SENİDE KÖKTEN UÇURURLAR FALAN..OLURDA İZİNİ KAYBEDERİZ...SÖYLE NASI İNDİRECEM KOMPLE SİTEYİ HACI.İLHAM KAYNAĞINI SİKİP SİKİP ÇOĞALTAYIM SENİN EMİ..Kİ YAZILARIN HİÇ DİNMESİN.

    YanıtlaSil
  13. her şeyden şüphe duymaya başladım piç. oha bu üçgen peynirde illuminati işi mi lan yoksa acayip bağımlılık yapıyor.

    YanıtlaSil
  14. merve'nin klitoriside üçgen, göbek deliği güneş... lan yoksa?

    YanıtlaSil
  15. amla göbek arası çok mesafe var olamaz...
    ama göt çatalı ve göt deliği tersten bakılınca illü illü kokuyo bak

    YanıtlaSil
  16. sikko dalyarağı. götünü siktirtme. ağzını yüzünü siktiğimin gizli faşisti. şu linkten buyur da yüzün varsa cevap ver: http://michaelsikkofield.blogspot.com/2011/04/devlet-kurunca-zevk-i-sefa-icinde.html#comments

    YanıtlaSil
  17. yukarda ki ;Kuranın değiştirlmediğini nerden biliyosun diyen vitaminsize sesleniyorum,
    hacı,bundan 500-600 yıl öncesine ait kuranı alıyosun bugünkşiylen karşılaştırıyosun öyle anlaşılıo canım benim..

    YanıtlaSil
  18. lan amk yaz git ne laf yetiştiriyon millete. yazdıklarını "hmm mantıklı lan güzel bunlar" diye okuyanlar da senle aynı tepkiyi veriyo zaten eleştirilere. neyi kime izah ediyosun. söylediklerin bize sıkıcı, ekşiciye tahrik edici geliyo, iş polemiğe dönüyo daha sıkıcı oluyo. sen şu gaga denen orusbuyu yaz bi bekliyoz amk.

    YanıtlaSil
  19. @23/5- 14:30
    Muhammed peygambere vahiy 500-600 yıl önce değil 1400 yıl önce inmiş!

    Sorunun cevabına gelirsek;

    A. Tarihsel kaynaklara göre:
    -Kuran zaten Muhammed zamanında yazılıyor.

    -Mushaflaştırılması da Ebu Bekir döneminde.

    -Elde çok çok eski mushaflar var.
    Örneğin Taşkent-Özbekistan'daki Osman Mushafı üzerinde Oxford'un yaptığı Karbon testine göre,
    640-765 yılları % 68
    595-855 yılları % 95 olasılıklar tesbit edilmiş.
    Bu da zaten vahyin indiği dönemle paralel sayılır. Osman'ın ölüm tarihi de 656.

    -Öyle İncil gibi 500 tane ayrı kitap yok. Harekelerden doğan nüanslar olabilir ancak.

    B. Tarihe güvenmek zorunda diiliz, çarpıtılmışlık örnekleriyle dolu derseniz. O zaman mantıken ve vicdanen olaya bakalım:

    - Ortada dönen birşeyler var. Birileri subliminal mesajlar vererek beyin yıkamaya çalışıyor.

    - Politeist pagan öğreti temcit pilavı gibi ısıtılıp ısıtılıp insanlığın önüne farklı adlarla sunuluyor. 21. yy'da New Age (spiritualism/ ruhçuluk) adıyla. Bu elemanlar ruhlardan- cinlerden mesaj/ vahiy aldıklarını iddia ederek ilk bakışta sevgi pıtırcığı gözüken kardeşlik falan diyerek olayı sempatik gösteren ama derinine indiğinde ırkçı, kibirli, kaosa neden olması kaçınılmaz olan bir öğretiyi hakim kılmak için canla başla savaşıyorlar.

    - Elimizde Tanrı tarafından yollandığı söylenen bir takım dinler ve bunların kaynakları var. Bunların büyük bir kısmını Hinduizm, Budizm, Caynizm vs. gibi uzak doğu dinleri, Şamanizm vs. oluşturuyor. Bu dinleri incelediğimizde görüyoruz ki AŞILADIKLARI FELSEFE NEW AGE'İN TIPATIP AYNISI. Geriye kalan semavi dinlere baktığımızda da içinde en mantıklısı, kitabı en tutarlısı, verdiği mesaj vicdanla en örtüşeni, Allah tarafından yollanmaya en layık olanının Kur'an olduğunu görüyoruz. Açıyoruz okuyoruz. Bakıyoruz içinde pek çok delil var. Seni senden daha iyi tanıyan biri tarafından yazılmış hissi veriyor.

    - Bitmedi. Bu Kuran denilen kaynak bahsettiğimiz pagan cin öğretisinin de ipliğini pazara çıkarıyor. İnsanları hiçbir kaynağın uyarmadığı kadar bu konuda uyarıyor, bilgilendiriyor! Madem ortada bi zehir var, bunun bi panzehiri de olmalı diyerek en mantıklı panzehirin Kuran olduğuna böylelikle kanaat getiriyoruz.

    C. Bu da mı yetmedi Kuran'ın değiştirilmemiş Allah katından gelmiş kitap olduğuna. Peki o zaman. O zaman biraz daha araştırıyoruz ve kitabın içinde çok ilginç matematiksel bir kod olduğunu öğreniyoruz:
    http://www.mucizeler.com/19lar/

    ve diyoruz ki "Hmmm o dönemde bunun bu şekilde derlenmesi ihtimal dahili değil. Bu işte ilahi bir hikmet olmalı; demek ki Kuran'ın derlenmesi Allah tarafından ve orijinal halini muhafaza ediyor".

    YanıtlaSil
  20. facebookda da görmek isteriz seni..

    YanıtlaSil
  21. siktir la dini savunmuş oturmuş da.
    kaybedecek bişeyi yokmuş, buna da bi hassiktir.

    YanıtlaSil
  22. Sometimes I sit and look at life from a different angle, don't know if I'm God's child or I'm Satan's angel

    YanıtlaSil
  23. la sikko, olm sen niye şakirtliğe bi adım yaklaşıyosun her yazında ya. bak Allah konusunda çok haklısın ama sürekli Kuran'ı en doğru kaynakmış gibi almanı sevmiyorum. şimdi burda bilmiş dalyarak gibi konuştum ama şöyle bi durum var hacı bu adamlar yıllar boyu yanlışları bize doğru diye kakaladılar, aynı şeyi Kuran'ı değiştirerek yapmazlar mı? hocu sen her şeyi sorgulayan zeki bi adamsın bu ihtimali hiç gerçekçi bulmadın mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Al işte adamın bütün blog boyunca yazdığı "bizi nasıl değiştirdiklerine" örnek bir sığır arkadaşlar. "Kuran'ı en doğru kaynakmış gibi almanı sevmiyorum." bu nedemektir. "Allah'a inanıyorum ama kitabı yalan geliyor yeaaa" bu demekmidir?

      Sil
  24. ekşici dalyarraklar dadanmış amk analarını sikecem o orospu çocuklarının.

    geyler bu konuya meraklıysanız şu kitabı okuyun Sikkoyu daha iyi anlarsınız;
    13 şeytani kan bağı illuminati hanedanlığı

    evet oku bunu sonra fritz springmeir orospu evladını araştır biraz. sonra ne bilem anan zaaa xd işte orospu çocukları sizi.

    hepimizi ayakta sikiyorlar amk.
    doggy stayla daha rahat olur sanki ehehee

    YanıtlaSil
  25. benim bi üstümdeki piç piç diyorsak lafın gelişi piç yani babasız olduğundan falan değil. panpa şöyle bişey var ingilizler mısıra girdiğinden yaptıkları işlerin ilki kuranı değiştirmeye çalıştılar denediler ama başarılı olamadılar yani denemedikleri bişey değil.

    bide şu var islamda bu tarz gizli örgüt zamazingo falan filan yok en fazla bektaşilik falan filan var ha bide islamda hiç mistisizm falan yok allah da cinlerle diğer varlıklarla münasebeti yasaklıyor o yüzden islamın ve kuranın temiz olduğuna inanabilirsin bide her dinle ilgili konuşan adama şakirt yaftası yapıştırma ekşici orospu çocukları gibi sikerim dübürriyetini

    YanıtlaSil
  26. Şu Kur'an ın değiştirilip değiştirilmediği konusunda da bi ayrıntılı ve tatmin edici bi yazı bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  27. @12:48
    Sikkoya yaptığın şakirt yakıştırmasını acaip yersiz ve saçma bulsam da Kur’an’ın otantikliğini sorgulaman konusunda sana hak veriyorum. Çünkü tüm sorunlar genelde sorgulamaktan değil, sorgulamadan körü körüne kabul etmekten kaynaklanıyor.

    Tarık güzel cevap vermiş ama konuya oldukça hakim biri olarak ben de daha detaya inerek fikrimi belirteyim.

    Dünya üzerindeki tüm yaşam felsefeleri, Uzak Doğu dinlerinden tut, Masonik ve Spiritualist öğretiye, Şamanizmden tut, Hıristiyanlığa, İslam’a kadar hepsi kardeşliği, barışı, huzuru getirme iddiasındadır. Hitler de Yahudilere soykırım yaparken (ki Hitler ağır occultist, spiritualisttir) evrime-tekamüle katkıda bulunduğunu, iyilik yaptığını; Bush da Irak’ın içine ederken oraya demokrasi götürdüğünü falan ileri sürüyordu di mi? Demek ki bizim doğru olanı ararken bir öğretinin yüzeyde okuduğu martavallardan ziyade derinine inince İNSANI YÖNELTTİĞİ YOLU incelememiz ve seçimimizi de ona göre yapmamız gerekiyor.

    Burada bir anti parantez açarsak, anladığım kadarıyla sen Allah’a yani bir yaratıcıya inanıyorsun ama dinler konusunda şüphelerin var. Tanrı’ya inanıyor olman da sanırım bir takım gözlem, vicdan, kişisel deneyim-yaşanmışlıklara falan dayanıyor (tamam bunlar da delildir eyvallah). Yalnız her şeyden evvel yaratan, yarattığını “ölümlü” kılan sonra da yarattığına yaşamın anlamına dair bir kullanma kılavuzu yollamayıp, gökyüzünde çekirdek çıtlayıp bizlerin salaklığını, şapşallığını izleyen bir Tanrı tanrı değildir! Çünkü Tanrı dediğimiz şey zaten tanımının içerisinde MUTLAK adaleti, iyiliği falan barındırır. Bu durumda deizmin tanrısı zaten saçmadır. Yani eğer bir yaratıcı var diyorsak (ki eldeki deliller olduğunu kuvvetle işaret ediyor) o zaman bizimle ilgileniyor olmalı ve bir yaşam kılavuzu göndermiş olmalı demek en mantıklı ve akla uygun olan... Bunu da bi düşün bence…

    Anti parantezi kapayıp konuya dönecek olursak, var olan dinleri incelediğimde ve bunun için epey bi çaba harcadığımda (uzuuuun bir süreç) karşılaştığım NİHAİ şey yolun ikiye ayrılması oldu. Ya İslam ya da diğerleri…! Derinine indiğinde bir noktadan sonra hepsi aynı şeyi söylüyor, benzer şeye yönlendiriyor. İslam’ın ise sunduğu felsefe ADİL ve İYİ sıfatlarına sahip olduğunu (ön) kabul ettiğimiz Tanrı’ya en uygun olan.

    Şimdi Kuran’ın tahrif olmuşluğu iddiana gelirsek… Bir kere pratikteki İslam anlayışını ve Kur’an’ı öncelikle birbirinden ayrıştıralım. Çünkü pratikte yaşanan İslam metodolojik nedenlerden ötürü gerçekten bu eleştirdiğimiz sistemin bir parçası haline gelmiş durumda! Tutarsız, çelişkili, saçma sapan bir din var ortada… Rivayetler üzerine kurulu, sorgulamaya yer bırakmayan, aklı arka plana atan, ezberciliği ve taklitçiliği baz alan abuk bir “ATA KÜLTÜ” durumunda maalesef. Ve yine şüphelerinde haklısın ki bu eleştirdiğimiz sistem İSLAMI da sarmış durumda. Uydurma akıl almaz saçmalıkta hadisler, İslam’ın içinden çıkan batını ekoller (Tasavvuf- Bektaşilik vs.-> ki New Age'e acaip benzerdir felsefesi), mezhepler (İblis’in böl ve yönet planı) hepsi bu planın parçası gibi gözüküyor. Amma ve lakin... Kuran bambaşka… Sunduğu yaşam felsefesi ile diğerlerinden ayrılıyor. Tabi onu tek kaynak kabul eder ve bütünlük içinde ele alırsan. İşte bu sebeple vicdanımıza, aklımıza güvenip Kuran değişmemiştir diyebiliyoruz. (Elbette başka deliller de var ama bence en önemlisi bu)

    YanıtlaSil
  28. İkra yani Oku diye inmişdi ilk vahiy...Hiç bilenle bilmeyen bir olurmu der yine başka bi ayet de.İlim Çin de bile olsa gidip alınız diyen Peygamberimiz s.a.v. ve bana bir kelime öğretenin 40 yıl kölesi olurum diyen bir hz. Ali.Elbette sorgulanacak elbette araşdırılacak.Hz. İbrahim tek başına sorgulaya sorgulaya buldu Rabbini.Sorgulamadan araştırmadan elde edilen iman zaten taklitden öteye gidemiyor.Anaların babaların dinini taklit eden şekli müslüman ama İslam şuurundan habersiz gürühlar ortalıkda geziyor.Ama önce gerçekden önyargılardan uzaklaşmış bir şekilde bir okuyabilsek.O zaman vicdan mı deriz iç sesimiz mi deriz neyse adı sana gerçeği anlatıyor bir bir...Yaşamasan da gerektiği gibi,emredilenleri nefsine zulmedip yerine de getirmesen bal gibi de biliyosun gerçeği.Ve hep dua ediyorsun inandığın gibi yaşamak için.Kim ki buna engel senden başka.Şeytan mı şeytaniler mi? Sadece sen.Sen adam olsan inandığın gibi yaşasan ne yapabilir sana şeytan yada onun yareni şeytaniler.Bu arada sen diye hitap ettiğim bizzat kendi şahsımdır.Köpek gibi biliyorum Hakkın ne olduğunu ama ne kadarını uyguluyorum ki hayatımda tutmus burada okuyun kardeşim öğrenin kardeşim diyorum...Utandım birden ikiyüzlülüğümden.Yapabildiğim tek şey zulme karşı zalime karşı ibadetlerimdeki bütün eksikliklere rağmen mücadele edebilmem.Bununla gurur duyuyorum ama inandığım gibi yaşamayıp ibadetlerimi eksik yapmakdan da köpekler gibi utanıyorum.Aleme verir talkımı kendi yutar salkımı hesabı.Zulum ne zalim ne dersen kardeşim bu Siyonizm zulmün ta kendisi Siyonist de zalimin ağababası.Yarım yamalak ibadetlerim belki beni kurtarmıycak ama şu zalime karşı olan mücadelem belki kurtuluşum olucak...Michael 2. partı merakla bekliyorum kardeşim.

    YanıtlaSil
  29. Evlatlarımı keserim amk. Yine sikip atmışsın. Yukarda bi arkadaş demiş oktan keleşi bi araştır.Onunda sağlam yazıları var.Özellikle Türk piramitleri hakkında. Senın okuman gerek zira bi konuyu araştırdınmı çok farklı şeyler buluyosun.Sende Müslüman cinlerlemi konuşuyosun yoksa amk ?
    Her neyse bu gruba gelirsen çok sevinirim.Kendi çapımızda bişeyler yapıyoruz.Yakında reeldede aktif olacaz.
    http://www.facebook.com/home.php?sk=group_159482400781670&ref=notif&notif_t=group_activity#!/home.php?sk=group_159482400781670&view=permalink&id=164287033634540

    YanıtlaSil
  30. http://www.mucizeler.com/19lar/
    şu siteyi kaynak olarak veren eleman hani başta yazdıklarını güzelce okuyup "adam biliyo lan " dedim ama şu siteyi verdikten sonra şakirtliğin duvarlarında gezinen bi mal olduğuna kanaat getirdim.
    yolda bulduğum afişten bile bi dünya anlam çıkarırım. bilmem kaç sayfalık bi kitaptan o kadar anlam çıkıyo sende buna mucize diyosun? haklısın karşim taam karşim güle güle karşim

    YanıtlaSil
  31. @07:48 www.mucizeler.com sitesinin hiçbir cemaatle-tarikatla bağlantısı yok! Aksine cemaat-tarikatlara, hatta mezheplere bile karşı olan bir site. Mal da sensin.

    Kur'an'da 19 sayısına atıf yapan ayet var! 19 sıradan bir sayı değil o sebeple. İçinde de 19'a dayalı bir matematiksel düzen var. Ayrıca bunun dışında kelime uyumlarına dayalı başka düzenler de var. Yevm kelimesinin 365 kez geçmesinden tut, melekler-şeytanlar kelimelerinin 88'er kez geçmesine, ceza 117 kez geçerken "affetme"nin (cezanın iki katı)234 kez geçmesine, sıcak ve soğuk'un 4'er kez geçmesine ve bunun gibi başka onlarca örneğe kadar.

    YanıtlaSil
  32. Olum aynı bensin lan. Ebemin amına bile girsen seni bulacam. Bulamassam Jhonny Sins beni siksin.

    Şuan ebemi arıyorum. Sen bana adresi gönderde ortalık karışmasın.

    YanıtlaSil
  33. JUSTİN BİEBER DEŞİFRE

    http://karanliginfarkindamisin.blogspot.com/2011/05/justin-bieber-illuminati.html

    YanıtlaSil
  34. "O yüzden diyorum ki bu anasını siktiğimin dünyasında hiçbir şeye %100 inanmayın. He bir görüş ve duruş sahibi tabi ki olun, fakat asla ve asla donanım sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. Yoksa siz de topluma veya yaranmak istediği güruha uyan at sürüsünden farklı olmazsınız."

    agnostik olsana o zaman.

    YanıtlaSil
  35. Bu adamlar artık kendilerini belli etmek istiyorlar iyi hoş.Kliplerde işaretler veriyorlar, bilinçaltımıza bişeyler sokylr.Ama Cola'yı hiç görmemiş birine anlık cola reklamı izletmek ne işe yarar ki?Yazılarını okuduktan sonra her şeyde bi bok arıyorum ve çoğunda da gerçektn hep aynı işaretlere rastlıyorum.Bu da onların yapmak istediği şey değil mi?Her şeyi anlamamız ve kurtuluş olmadığını beyinlerimize sokmak.Bu yazıların hepsi bu amaca hizmet ediyor olablr sonuçta.Ama ben bunları uyutulmamızı istemediğin için yazdığına inanmak istiyorum.Sanırım başka çaremiz de yok.

    YanıtlaSil
  36. @08:29 - bu kadar detay düşünebiliyorsun madem, öyleyse neden bu blog'da izah ettiklerimi düşünemiyor, kabul edemiyor olasın ki?

    cola'yı hiç görmemiş birine, her gün aynı şeyleri söyler ve anlatırsan, sonunda cola'nın varlığına inanır.

    ve bunu yapan bu sikindirik blog değil, MEDYA. televizyon, sinema, internet, MTV, Columbia Pictures, Warner Bros, Disney, bunlar onu yapıyor.

    YanıtlaSil
  37. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  38. Adsız dedi ki...

    "O yüzden diyorum ki bu anasını siktiğimin dünyasında hiçbir şeye %100 inanmayın. He bir görüş ve duruş sahibi tabi ki olun, fakat asla ve asla donanım sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. Yoksa siz de topluma veya yaranmak istediği güruha uyan at sürüsünden farklı olmazsınız."

    agnostik olsana o zaman.


    =) en doğrusunu demiş arkadaş.zaten adam kendi eliyle vermiş kendine ayarı.en sevmediğim insan türüdür sığ kafalı olanı...
    dindarı, bilimle kafayı bozmuş olanları(türkiyede ateist oluyorlar genelde), kendi ırkı, ülkesi dışındakileri insandan saymayanları, hatta en doğrusunu ben bilirim diyen ama hayatında tek birşey yaşamamış görmemiş olanları felan...
    insanların sığ kafalı olacağı tek şeydeki birinci kural: hiçbir bir konuda sığ kafalı olunmaması gerektiğidir.olanlar da salaktır orrospu dölüdür.
    ikici kural ise:çük kadar beynin varsa eğer sorgulanmayacağını bildiğindir.demek istediğim şu; sığ kafalı birisini kötülediğinizde ona pisliksin salaksın dediğinizde alacağınız cevap sığ kafalı olduğum için beni aptal mı sayıyorsun sen de böyle diyerek sığ değil misin olmamalıdır, ki eğer öyleyse salaktır işte felsefe yapıp batırmasın kendini bok..mk herkes herkese bok atma çabasında, yaptıklarına bir de kılıf uydurmaya çalışıyorlar.tiplere bakınca da ellerinden bi sik gelmeyen insanlar.yani açık açık görmediği, bilmediği birşeyi bir düşünceyi empati kurmadan savunmamalı dünyanın hiçbiryerindeki insanlar o zaman ayrılırlar işte(zaten kursalar gerçek olmadığı anlaşılacak).
    yok bilimi severim ama arkadaş kendisi söylemiş zaten benim söylemek istediğimi.birşey anlattığım zaman ona karşılık bana gelip 'ama o öyle deemmişşş.buna inanmıyormusun?doğru o doğru gözümle görmedim mantıklı olup olmadığını da sorgulayamam ama mantıklı işteee' diyen biriyle birdaha konuşamam mesela.pastafaryanizmi bilirsiniz.ona götünüzle mi gülüyorsunuz evet.ee o zaman benden ne bekliyorsun.bazı arkadaşlar yok kur'an değiştirilmiştir buna nasıl hala inanabiliyorsun diyor.yanlış olmuş bu adam zaten inanıyor kutsal olduğuna fikri değişmez.önemli olan onu mantıklı bulup bulmamaktır.ha bi türkçe okuyun kutsal kitapları vicdanlı, eşit ve iyi kalpli bir insansnız(ben insan mıyım yhaa, siz çok iyisini zaten, gökten düşme meleklersinizz hee veeğğt öyleesinizz =P) zaten inanmayacaksınız.aklınıza ilk gelen şey korkmadan insanlar iyi olamazlar kidir muhtemelen o zaman küfrü yersin işte bana kötü birisin diyerek.ama herkes insan olabilseydi eğer allah korkusu diye birşey olmazdı.yani evet dedikleri gibi zamanındaki kötülükleri durdurmak için uydurulmuş şeyler o yüzden pek emin değilim ben inansanız mı inanmasanız mı.hhaa bir de not düşeyim:içinize şüphe düştü bu yüzden korktunuz diye beni şeytanın evladı olarak (sen insan mısın? sen zaten orospusun/orospu çocuğusun, sen zaten şusun, sen zaten kesin varya adam kesiyosun, aslında sizden birini açıkça görmedim ama biz sizin gibi değiliz biz çok iyiyiz gibi) belleyip taşlamayın zaten inanmıyorum varlığına ama.hatta dinden çıkmak gibi birşey aklınıza gelirse efendi beelzebub la irtibata felan geçmeyeceğim 'lordumuz onları yoldan çıkardım tanrı çok sinirlenecek kihkih =D şimdi dünya daha kötü biryer olacak hain planlarımızı ortaya çıkarmanın vakti geldi' diye sonra da muhahha diye kahkaha atmayacağız.zaten biliyoruz ki şüphesiz buradaki çoğunuz bi sik değilsiniz.yorum atanlardan bahsediyorum tabi.felsefe de yapmayın lütfen daha fazla.

    YanıtlaSil
  39. Hacı abi şimdi bi konuda hep örnek gösterdiğin için söylüyorum Galile hayatını iyi oku.Çünkü galile şu anki sistemden bahsetmiyo yani klise dünya merkez galilede güneşi merkez alıyo ama sıkıntı şurda galilede güneşin döndüğünü söylemiyo pratik olarak ikisi de yanlış ayrıca galilenin o zamanlar kliseyle çok içli dışlı olunduğu biliniyo yani öyle ipin ucundan döndü olayı yok. Bizim havuz başında tarih yazanlar tabi düz mantık yazmışlar. saygılar hayranınız meftununuz sikko kolay gelsin

    YanıtlaSil
  40. 24 Mayıs 2011 00:30

    aga Kuran ın degısmemesını anlayamıyorum demıssın, birincisi Hz. Osman donemınde kıtap halıne getırılmıstır su an Topkapı Sarayında muhafaza edılıyor, ikincisi de Kuran aslında hafızlar tarafından hafızalarında korundugu ıcın degıstırılemez ve hafızların sayısı da azımsanmayacak kadar coktur,ve Kuran ezberlenen tek kıtaptır..

    YanıtlaSil
  41. "Ben istiyorum ki benim ispatlayamadığım şeylerin (misal Allah, cinler ve şeytanın varlığı) var olmadığını bana ispat edin."
    Demişsin.

    Eğer Kuran'da açıklar bulunuyorsa, Allah da yoktur demektir. Allah'ı insanlar yaratmıştır, tıpkı kurandaki gibi. Ki Kuranda bir sürü açık var. (Bakara 106, Fatır 43 en bariz örneği)
    Kuran Hz.Muhammed öldükten yıllarca sonra insanlar tarafından kitap haline getirildi bunu da unutmayın.

    Kanıtlama açısından Russel şunları söylüyor:

    "Eğer ben Dünya ve Mars arasında eliptik bir yörüngede güneşin etrafında dönen Çin seramiği bir çaydanlık olduğunu öne sürseydim ve bu çaydanlığın en güçlü teleskoplarımızla bile tespit edilemeyecek kadar küçük olduğunu ekleyecek kadar da dikkatli olsaydım, kimse bu görüşümün tersini kanıtlayamazdı. Ama devam edip de bu savımın yanlışlanamaz nitelikte oluşundan dolayı insan aklının ondan kuşku duymasının kabul edilemez bir küstahlık olacağını söyleseydim, herkes haklı olarak saçmaladığımı düşünürdü. Ancak, eğer böyle bir çaydanlığın varlığı eski kitaplarca onaylansaydı, her Pazar günü kilisede kutsal gerçeklik olarak öğretilseydi ve okullarda çocukların beynine kazınsaydı, onun varlığından kuşku duymak bir gariplik belirtisi olarak görülür ve o kuşkuyu duyan kişiye yakınçağda bir ruh doktoruyla ya da daha önceki çağlarda bir Engizisyon yargıcıyla bir randevu alınırdı."

    _________________________________
    Kardesim sen cinlerin olduguna inaniyorsun da, agartha uygarligina ya da reptilianlara neden inanmiyorsun ?

    Sen Kurandan ayet gosteriyorsun, aha burda cinlerden bahsediyor diyorsun. Belki reptilianlardan bahsediyor, uzaylilardan, agarthalilardan bahsediyor ? Sekilde goruldugu gibi herkes kendisine gore yorumlayabiliyor ayetleri.

    YanıtlaSil
  42. Dizi mizi dediler, aklıma geldi bak. Dexter izliyordum az önce, hiç üçgen müçgen baphomet falan görmedim. Ya da dikkat etmedim. Ama mantalite olarak insana kötüyü sevdiriyormuş gibi geldi bir an. Yani Dexter kan analizi yapınca hepimiz manyak gibi dinliyoruz hayranlıkla, adamları masaya bağlayınca, başka bir izleyicinin deyimiyle "hepimiz o masanın başında toplanıyoruz. Bu adam içimizdeki bastırılmış duyguları doyuruyor." Dexter'ın "Dark Passenger" dediği ikinci benliği ne ola ki ? Var mıdır bi alaka falan acep ? Bi manipülasyon ?

    YanıtlaSil
  43. ya sikko ben senin blogu okumadan önce sosyalisttim. ideal dunya duzeninin o olduguna inaniyodum. ya da en azindan bi gun bu ulkeden amerikan emperyalizminin kovulabileceğine inaniyodum. butun bildiklerimi yanlis cikardin lan serefsiz. inandiğim dunyanin gelmeyecegine ikna ettin beni. din falan da pek yok bende. intiharin esigindeyim lan napim??

    YanıtlaSil
  44. şimdi dostum yazdıklarını gösterdiğin örnek ve kanıtlardan dolayı mantıklı ve kabul edilebilir buluyorum. Yalnız bunca şeyi söyleyip hatta Kuran'ı kaynak gösterip sonra tutup çarşaf giyenleri yobaz ilan etmene mana veremiyorum. şunu unutma inanan insanlara birden din kitap Allah yok diyemezsin. Böyle böyle başlıyor inancı kırmak. bunu belki bilmeden yapıyorsun ama büyük bir yanlış yapıyorsun. aynı ben namaz kılmıyorum bu benim Allah ile aramda olan bişey. inanmak için illa namaz kılmak gerekmez diye saçmalaman gibi. söylediğin şey her ne kadar doğru bile olsa yaptığının farkına var kardeşim. hani şu farkındalık diyorsunya farkına var artık sen çok kişi tarafından örnek alınıp dayanak kaynak gösteriliyorsun artık. bunu yaparak insanlara ne yaptırıyorsun biliyor musun? "ha tamam ya namaz kılmasan da oluyormuş" bunu düşündürüyorsun insanlara bunu söyleyip durma artık farkına var. çarşaf konusuna gelince: hani dedinya "Kuran'ın bir kısmı reddetmekle tamamını reddetmek arasında bir fark olmasa gerek" bu senin sözlerin kardeşim ve ben sana şimdi şunu söyleyecem çarçaf direk çarşaf ismiyle Kuran'da geçmesede tek parçadan oluşan vücudun hiç bir yerini belli etmeyenle kapanın diye bir emir var ve sen şimdi bu emiri yok saymakla Kuran'ı yok saymış olmuyor musun? hadi bunu da geçelim neden çarşaf giyen yobaz olsun? bir insanın giyimiyle yobaz ilan etmek nasıl bir cehalet ve yobazlıktır yahu. böyle bilince sahip bir kişinin insanları giyimleriyle değerlendirmesi bana anlaşılabilir gelmiyor kusura bakma. bilmiyorsan bilmediğin konuda yorum da yapma insanları yanlış yönlendiriyorsun. unutma her yanlış insanları o şerefsizlerin kucağına bir adım daha itiyor. bir de hani beni de onlardan sananlar olabilir diyip açıklama yapmışsın önceki yazılarında. Şimdi kardeşim sana şu kadarını söyleyim. reklamın iyisi kötüsü olmaz. burda adamların karşı gelinemeyecek kadar güçlü hatta dünyanın hakimi, yönlendirenleri olarak ilan ediyor bir de bunlara elit kesimler diyorsun.( ki bu aşikar haklısın yani) bu bir özendirme ve bunlardan taraf olmama şansın yok anlamına da gelmez mi? yada bu anlamı çıkaran olamaz mı? kaldı ki yorumlara baktığımda bir kaçında bu kanıya varanları da gördüm. ben senin onlardan olduğuna inanmıyorum ama bunu düşünenleri yazılarındaki yanlış yorumlarınla bilerek ya da bilmeden yapmış olsan da bu kuşkuları tetikliyor hatta bir adım daha ileriye götürüyorsun. bunların da farkında olmanı istiyorum. Nerde milliyetçlik varsa orda Masonik amaçların olduğunu bilin diyorsun. tatatan birden kürtler hakkında bir yazı yazıyorsun!!! dikkatli ol art niyetli birisi bunların birisiyle bile seni Şeytan'ın hizmetkarı ilan edebilir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orda her çarşaf giyene demedi ki çarşaf giyenlerin yobaz olduğunu zanneden dalyarrrraklara söyledi bu lafı.

      Sil
  45. Haha! Bay Sikko , beni çok güldürdünüz. Hail Lucifer!

    YanıtlaSil
  46. ehem evet einstain ilerde yanlışlanabilir o halde nuhun gemisine binip bu günlere geldiğimizde karar kılalım...

    YanıtlaSil
  47. Hacker Okan la olan arkadaşlığım herkes tarafından bilinir.
    Seni ve senin gibi olanların üstüne hacker Okan'ı salacağım.

    YanıtlaSil
  48. Lost dizisi ve rainbow project hakkında ne düşünüyorsun miko? Ayrıca diyatlov geçidi olayını da buraya bağlayan teoriler var. Hatta filminin sonu öyle bitmişti...Bir süredir karşıma çıkıyor her yerden bu deney. Düşüncelerini merak ediyorum miko.

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.