Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

14 Mayıs 2011 Cumartesi

Havuz Problemi

Bana en çok "hacı arkadaşlara anlatınca taşak geçtiler benle ya, kime söylesem hadi lan dedi, kafama terlikle vurdu" deyu geliyorsunuz taşağını yediklerim. Ben bugüne kadar size bu blog üzerinden, sürekli kendinize güvenmeniz gerektiğini, onların çoğunlukta olmasının sizi ürkütmemesi gerektiğini söylüyorsam, sizi gaza getirmek için boş keseden sallamıyorum bunları. Bu yazıyı okursanız baya bi rahatlayacaksınız bu konuda zaten. 

Ekşici konusu önemli şimdi, ben onları "ekşici" diye sembolize ediyorum ama ekşici diye hitap ettiğim her insan ekşi sözlük yazarı değil, o kategoriye uyan sığırlardan bahsediyorum. Neden biliyor musun? Benim çabam Illuminati'yi çökertip Polat Alemdar olmak falan değil, zaten blog üzerinden dünya kurtarıldığı benim bildiğim kadarıyla yazının icadından beri görülmemiş bir olay. Bu son lafım absürddü, espriydi, senin anlayacağın dilde konuşayım sıfatını siktiğim: ironiydi o ironi. Artık bunları bile altyazı geçip açıklamam lazım, zira IQ'su muhtemelen 2 haneli sayılara tekabül eden entelektüel görünümlü sığırların, lafı götlerinden anlayıp nasıl çığırtkanlık yaptıklarını gözlemliyorum bir süredir.

Ekşi Sözlük nedir biliyor musun? Tanıdığım ve akranı olduğum insanlardır Ekşi Sözlük. Ciğerlerini biliyorum, aralarında yaşıyorum, ot beyinli hareketlerine sinir oluyorum, her geçen gün yüzlerine gittikçe daha da fazla vuruyorum bunları. Hümanist falan değilim olum ben, çok adam seçerim, herkesi sevmem öyle. Neyse, şimdi Ekşi'de yaş grupları istatistiğine giriyoruz. Resimlere tıklayın da büyük hallerini görün.


Heh göz kararı Ekşi'nin %60-70'i üniversite gençliği yada liseden henüz mezun olmuş insanlar. 18-25 yaş grubu işte.

Şimdi genelleme yapacam evet, fakat indir o eli, sırası gelince genelden özele de inecem, dinle önce bi.

Bu 18-25 yaş arası grup var ya, alayınızı biliyorum olum alayınızı lan. Ben bu yaş grubundakilerin 10'da 9'unu tanıyorum. Evet ekşici, tanıyorum ben seni. Sadece ismin Birkan olmuyor da Harun oluyor öyle çıkıyorsun karşıma, ya da Selin değil de Burcu oluyorsun, isme ve şekle çok takılma bu yüzden.

Bak şimdi Ekşi'de bu ahkâm kesen, hayatta henüz hiiiiiiçbir sikime derman olamadığı halde oturduğu yerden "olmamış, saçma, vasat" diye atıp tutan insanların en az yarısı bu insanlar. En az.

Bu yaş grubundakilerin "ÇOĞU" hiçbir sikimden haberi olmayan, önyargı ve dogmalar içerisinde yaşayan yobazlar. Ayrıca merak etme, marmara, yıldız teknik, istanbul üniversitesi gibi kıytırık bir okula da gitmiyorum, ukalalık olacak belki ama durumun vehametini izah etmek için söylüyorum, benim çevrem böyleyse öbürlerini düşünemiyorum bile amına koyim. O yüzden bu genellemeyi gönül rahatlığıyla yapacam sevgili sığır ekşici kardeşim. He ispat mı istiyosun? Sen bilmiyosun ama ben psikopatım olum, bekle. Please wait loading amına koyim..

Yazdığım en son HAARP konulu yazı için ekşi'de başlık açmış bir arkadaş, tabii ki altında tek kelime okumadan, bilmeden, anlamadan "saçma. heh heh lisede konuşurduk biz bunları. heh heh" adamcıkları türeyivermiş. "Takma hacı yeeaa" demeyin bana, benim mücadelem bunlara karşı çünkü.

Ben isterdim ki bu HAARP konulu yazımı "bakın o grafikler sismolojik olarak şu sonuçlara yol açarak..." falan fistan diye bilimsel verilere dayanarak çürütsünler, eleştiride bulunsunlar, bak Kuran çarpsın bunu canı gönülden isterim. Zira insanları yanlışa yönlendirmenin vebalini kaldıramam ben. Fakat hesapta nasıl çürütüldü o anasının amı uzunluğundaki HAARP yazısı biliyor musunuz taşağını yediklerim? Şöyle.

Sığır no 1:

O yazımı okuyanlar da çok biliyolar ki (bilmeyen de göz atsın HAARP yazısına), HAARP gibi doğal felaketlere yol açabilme potansiyelli bir projeyi zaten oyun kartlarından yola çıkarak ele alacak kadar gerizekalı değilim.

Ayrıca o oyun kartı ile ilgili TEK 1 KELİME bile yazmadım. Sadece ek bilgi olsun diye resim koydum ve resmin altına da 1 cümlelik, resimdeki şeyin ne olduğunu anlatan açıklama yazısı koydum, dergilerde yapıldığı gibi işte. Yazının akışı ile uzaktan yakından alakası yok yani o oyun kartının, yazıyı okumuş olanlar da bilir.

İnsan mısın lan sen? Tamam hadi sığırsın da, bak senin bu sığırlığın yüzünden insanlar bu konulardan korka korka, çekine çekine konuşuyorlar arkadaşım.

Ulan önyargılı yobaz seni, resimlerine bakarak okunacak bir blog değil ki bu, Fanatik gazetesi mi sandın lan burayı olum sen? Üstelik daha 2. entry'de göstermiş sığırlığını, konuya nötr yaklaşan birçok insan muhtemelen bu denyonun entry'si yüzünden blog'a girme gereksinimi bile duymadı.

Ayrıca "rofl" diye gülmek nedir ya, Allah kahretmesin seni asosyal zavallı, beynin çürümüş lan bilgisayar başında, olum ulaş bana da sevabına bir insan içine çıkarayım seni, 2-3 hayat gör, muhabbet gör, samimiyet gör. Gerçi yok lan ne gezdirecem seni yanımda, evladım olsan eldivenle severdim seni.

Sığır no 2 (bu favorim):


Ahahahahaha. Aynştayn ölmemiş ya la?

Sonda da "hadi dağılın" artistliği yapmış, vuuuu. Sanarsın bu entry'i ter kokulu tişörtü içerisinde bir apartman dairesinden değil de, uzun paltosu ile California sahilinde rüzgalı bir havada sigara tüttürerek yazıyor.

Sevgili arkadaşım. Benim o kadar yazıp çizmemden anladığın şey şu olmuş senin: "1993'ten beri HAARP varmış, o zaman bunun doğru olması için 1993'ten sonraki her depremi HAARP'ın yapmış olması lazım".

İşte bu kadar sığırsın.

Yetersizsin.

Kapasitesiz, başkaları tarafından kabul görme kaygılı, kasıntı bir zavallısın.

Ulan low IQ, gel bak, 3 yaşında bir çocuğa izah eder gibi anlatacam sana. Bu dünya 4,5 milyar yaşında, yani 4,5 milyar yıldır deprem oluyor. Peki bunca yıldır nasıl deprem oluyordu lan? Nasıl sığır olabiliyorsun bu kadar, seni canı gönülden tebrik ediyorum. Şimdi sırf HAARP var diye artık hiç "doğal" yollarla deprem oluşmayacak dimi, o yazıdan anladığın bu dimi? 33. dereceden bir sığırsın sen ya, grand master sığırsın.

Bu entelektüel ve zeki olduğunu düşünen 2 insancığı konu mankeni olarak seçtim. Bunları (doğal olarak kabul etmeyecek de olsalar) ekşi sözlüğün en az yarısı için gönül rahatlığıyla söyleyebilirsiniz, emin olun bundan.

Neden ekşicilerle bu kadar uğraşıyorum?

Çünkü benim kavgam esas bu önyargılı yobaz zihniyetle.

Ben buradan Rockefeller ailesine savaş mı açacam ulan? Etim ne budum ne? Ama tek tük de olsa şu sığırları ifşa edebiliyorum ya, gitgide daha fazla insana derdimi anlatabiliyorum ya, yemin ederim geceleri huzurla uyuyorum lan ehehe.

Sırf Kuran'dan ayet verdiğim için beni yobaz ve propagandacı diye yaftalayanlar böyle asalak tipler işte. Ateizmden İslam'a geçmiş birine cemaatçi diyenler bu altyapısız ve donanımsız öküzler işte. Allah'a, dinlere, peygamberlere hakaret amaçlı sataşmayı elitlik zanneden sığırlar bunlar işte.

Ekşi yazarı bir arkadaşım var, o daha da uzun yıllar ateist ve sonra deist takılıyor, en son Kuran'ı okuduktan sonra müslüman olmaya karar veriyor. Geçenlerde msn'de ona, insanların aslında yazdıklarıma içten içe hak verdiğinden, fakat bazı yazılarda İslam'dan bahsediyorum diye yazılarımı çekine çekine paylaştıklarından ya da hiç paylaşmadıklarından bahsettim. O da aynen şöye dedi.

işte ben bunu anlamıyorum ya
neden kimden cekinilio
kıçımın karması ducek diye mi 
yalnız son donem oylamalarda ben olumlu seyler fark ediorum
eskiden dinle ilgili bi entry yazınca hemen zmnın otesini boylardı
bi dogmatik grup var cidden

Olum bu çok kötü bir şey lan, şuraya bakar mısın? "İslam" kelimesi görünce bir entry'e eksi basanlar, önyargılı yaklaşanlar, başkalarını yobaz olmakla suçluyor. (oyunu sikeyim mesele o değil salak, önyargılı tutumdan bahsediyorum, eksi oy bu işin gözlem tarafı sadece, bu iş reel hayatta da böyle)

Olum ben eğer burada bir mücadele içerisindeysem, bir savaş açtıysam, haddimi bilerek seçerim rakibimi.  "Polat olacam tüm kötülere bazuka atacam ehoeheo" demiyorum ki, yel değirmenlerine karşı mücadele vermiyorum ben. Bu yobaz, önyargılı, donanımsız ve kapasitesiz haliyle sikim sikim konuşanlara savaş açıyorum ben. Kendilerine çizdikleri uyduruk hayat görüşünün "en doğrusu, en mükemmeli" olduğunu düşünen bu dogmacı kitleyi alıyorum karşıma.

Kendi görüşünü kabul etmeyen ya da kendininkine zıt bir görüş sahibi olanlara "yobaz" ve "gerici" diyen ironik dalyarakları afişe etmeye çalışıyorum ben burada daha çok.

Burada ben bunları anlatınca dünya daha iyi bir yer olmayacak biliyorum. Fakat bir ay sonra seçimlerde senin kullanacağın oy da hiçbir şeyi değiştirmeyecek. O zaman neden gidiyorsun sandığa?

Hem kendine olan saygını yitirmemek adına görüşünü ortaya koymak, hem de "1 oy 1 oydur" diye düşündüğün için değil mi?

Heh işte, 1 insan da 1 insandır aynı şekilde olum. 1 insan deyip geçme. Derdimi anlatabildiğim 1 insan da benim mutluluğumdur.

Önce sığırları insana çevirmek lazım, en zor olanı da bu...
 
Bu sığır sürüsüyle zaten yel değirmenlerine karşı nasıl mücadele verebilirsin ki?

Yel değirmenlerine savaş açacaksak en azından yanımızda bir Sanço Panza olsun sığır sürüsü yerine dimi ehehe.

Ve bir şey daha söyleyeyim. 1 oy kağıt üzerinde gerçekten de sadece 1 oydur. Yaratabileceği etki odur.

Fakat sığırlıktan insanlığa terfi etmiş, zihnini serbest bırakabilmiş, gözünü açabilmiş, 1 insanın yaratabileceği etki o kadar büyük olabilir ki, tahmin bile edemezsin.

"O 1 insan benim, insanlığı kurtaracam hihahoho" demiyorum salak, sürekli dediğim gibi, ben kimim amına koyim, sıçayım ağzıma.

Benim umudum o "1 insan"ları çıkarabilmek.

Gözünü açmasına vesile olduğum, bana mail atıp "hacı arkadaşlara anlattım, şimdi de bi kitap aldım onu okuyorum, şurda paylaştım linkini, elimden geldiğince duyurmaya çalışıyorum" diyen her "1 insan" benim yüzüme eşek kadar bir tebessüm konduruyor. O kadar içten bir tebessüm ki hem de... Ve bu tür mailler gitgide fazla geliyor, "sanırım çoğunlukta olan bu sığırların hegemonyasını yenmek o kadar da imkânsız değil lan" diye düşünmeye başlıyorum gittikçe.

O yüzden taşağını yediklerim, gözünüzü açın (tek gözünüzü değil lan, ikisini de ehehe) ve sesinizi çıkarın. Bu blog'u da paylaşın sağda solda, ya da yazıları kopyala yapıştır yapıp Facebook'unuzda kendi yazınızmış gibi paylaşın, reklam bile almıyorum olum ben bu blog'a, zevki sefa içinde yaşadığımdan değil, sadece değer verdiğim bazı kavramlar var o yüzden yapıyorum.

Bu kapasitesiz sığırlar nasıl çığırtkanlık yapabiliyorlarsa o boklu götlerine güvenerek, sizin ortalığın amına hayli hayli koymanız lazım. Nasıl ki bu sığırlar gerçeği görmezden gelmeye devam ederken, birileri utanmadan 2012 Londra Olimpiyatları'nın maskotunu tek gözlü yapabiliyorsa, nasıl ki bu gece yayınlanacak olan Eurovision'da Estonya'nın şarkısının ismi Rockefeller Street olabiliyorsa, siz de utanmadan sıkılmadan bağırın. Kavganız ise öncelikle bu büyük abilere karşı olmasın, öncelikle sığırları uyandırmamız lazım, önce kahveden adam toplamamız lazım ehehe.

Çekinmeyin olum bu kadar, onlar çekinsin, Ercan Taner deyimiyle şimdi onlar düşünsün sayın seyirciler.

Orta Çağ'da dünya yuvarlak diyen Galileo idam ediliyordu, insanlar da onunla taşak geçiyordu.

Orta Çağ mı? Bu gayet günümüz lan. Sadece isimler değişmiş.

Tıpkı Ahmet Buhan matematik kitabında bir önceki sorunun aynısı olan, fakat sadece rakamları değiştirilerek tekrar sorulmuş havuz problemi gibi...

98 yorum:

  1. yanındayız sikko reyiz. ciddi ciddi tüm yazdıklarını okudum, anlatabildiğim kadarıyla çevreme anlattım.

    YanıtlaSil
  2. lan sikkofield o kadar soru sordum msn'den cevap ver artık lan.

    YanıtlaSil
  3. adamsın nihat doğan adamsın.

    YanıtlaSil
  4. panpa valla dalıyorum bikaç kişiye öbürlerine geçemiyorum. açtım msn gel sor ehehe.

    YanıtlaSil
  5. panpa sen incicimisin ? ha bide einstein konusu var bir önceki yazında onuda cevaplarmısın rica etsem?

    YanıtlaSil
  6. Hangi unilisin merak ettim, yildiz bok falan deyip boyle salak yazilar yazman ironik aslinda

    YanıtlaSil
  7. sonunu çok iyi bağlamışsın. helal sana. yeni yazılarını görmeden uyuyamıyorum.. gerçi şu satanistlikle ilgili yazılarını okuduktan sonra geceleri rahatsız oluyorum ama değer ehehe.

    YanıtlaSil
  8. Dün akşamdan beri tüm yazılarını okudum bu blogda yazdığın cidden yalan değil hepsini teker teker okudum görüşlerinin çoğuna katılıyorum artık ilumunati midir mason mudur her ne boksa zaten hepsi aynı bok olduğu için bunların bir çaba göstermesine gerek yok. Toplum seni eliyor zaten . Ha bak şu şöyle şöyle yazmış yok herşey amerika oyunu yok dün akşam bilgisayarım bozuldu o da mı amerika oyunu gibi daha pek çok mallıkla sizi eleştirebiliyorlar bu tarz konularda bir iki fikir beyan edince komplo teorisyeni deli oluyorsun . Ben uzun zamandır bu meseleleri takip ediyorum senin blogunu da yeni gördüm donanımhaberdeki konunun içinde . Donanımhaber sitesinde de böyle bir konu var orada da yukarıda bahsettiğin mallar olduğu kadar çok güzel paylaşımlar da var dilersen bakabilirsin

    Din konusunda zaten toplumdaki çoğu kişi dinden korkuyor ya müslümandan korkuyor namaz kılan birine tuhaf bakılıyor niçin ? Yukarıda bahsettiğin nedenlerden ötürü . Aslında son birkaç yıldan beri İslamiyet te yavaş yavaş yozlaştırılmaya başlandı . Yani İslam hakkına iki fikir beyan ettiğinde hemen yobaz gerici ilan ediliyorsun ne alaka kardeşim o yüzden namaz kıldıklarını toplum içinde söylemekten dahi çekinen insanlar var biliyorlar ki bunu söyledikleri zaman onlara tuhaf bir şekilde bakılacak . E bu toplumun %95'inden fazlası nasıl Müslüman oluyor o zaman ? Burada durup düşünmek lazım işte arka plandaki senaryoyu .


    Blogunu sık sık takip edeceğim saygılarımda Timur

    YanıtlaSil
  9. aşığım sana be

    YanıtlaSil
  10. Sikko harbiden helal olsun sana ben seni gercekten inanarak takip ediyorum .Sonunda istediklerine ulaşıyorlar islam din kelimesinden bu kadar rahatsızlık duyanlar suphanekeyi bile bilmiyorlardır ki islamın amacını bilsinler.Saygılarımla İntifada.

    YanıtlaSil
  11. ekşici dediğiniz ; her fırsatta iron maiden , led zeppelin , jimi hendrix hayranı olduğunu belirten fakat ebru gündeş dinleyen. Cool görünmek için Yerli dizilere giydiren ama aşkı memnu , öyle bir geçer zaman ki gibi dizilerin bir bölümünü bile kaçırmayan. Şu sıralar gündemi survivor olan, düşük IQ 'ya sahip yaşam formudur.

    YanıtlaSil
  12. yıldız/marmara/istanbul üni'lerine kıytırık demekle ne kadar önyargılı olduğunu göstermiyor musun? o eleştirdiğin güruhtan farkın yok.

    YanıtlaSil
  13. üsteki @adsız sığırı. bende yıldızda okuyorum. adam o üniversitelere gidip götü havaya kalkan yavşak entellerden bahsediyor.

    lan sen yıldıza girsen ne olucak? adam olmadıktan sonra harvırda gir yine aynı piçsin, yobazsın amk

    YanıtlaSil
  14. @üstteki ilk önce okuduğunu anlamayı öğren

    "Ayrıca merak etme, marmara, yıldız teknik, istanbul üniversitesi gibi kıytırık bir okula da gitmiyorum"

    YanıtlaSil
  15. yazılarını tek solukta okuyorum ya. Bu hafta derste sunum yapıcam, bu konulardan da bahsederim. herkesi bloguna yönlendircem. Merakları uyanırsa mutlaka bakıcaklar eminim. Boş işlerle uğraşcaklarına gerçekleri görsünler.

    YanıtlaSil
  16. "Adsız dedi ki...

    yıldız/marmara/istanbul üni'lerine kıytırık demekle ne kadar önyargılı olduğunu göstermiyor musun? o eleştirdiğin güruhtan farkın yok."

    hayır bu okullara giden çok yakın arkadaşlarım var, hepsi anlatıyor sürekli bana ve bu sonuca varıyorum.

    yazıdan cümle cımbızlayarak çürütmeye çalışmak hiçbir zaman akıllıca bir davranış değildir.

    nasıl ki bazıları, bir bütün olarak baştan sona okunması gereken Kuran'ı, sadece işlerine gelen birkaç ayeti dayanak göstererek yeriyorsa.

    "o kafirleri gördüğünüz yerde öldürün" gibi bir ayet var, tam böyle değil aklımda kalanıyla anlatıyorum. evet bu ayete tek bakarsan bu ne be diyorsun, fakat o ayetten önce ve sonraki ayetlerde "o kafirler" diye bahsedilen grubun kimler olduğu, işin özünde nefs-i müdafaha olduğu alenen açığa çıkıyor.

    o yüzden sadece bir cümleye dayanarak bu yorumu getirince sen de o oyun kartı muhabbeti yapan ekşiciden farksız oluyorsun.

    sıradaki?

    YanıtlaSil
  17. @sikko ben yazıyı çürütmeye çalışmıyorum. sadece alındım.

    YanıtlaSil
  18. aç msn'ini hadi bekliyorum. :)

    YanıtlaSil
  19. turkiyede universite okuyup bununla kendini statulendiren genc arkadaslar, bi sikim olmadiginizi anlamaniza cok az kaldi..siz daha tasak gecin. universite ayrimi yapmadan soyluyorum, hatta gozumde en iyilerinin bile liseden farki yok..memleketin egitim sistemi tamamen cokmus vaziyetteyken birisi bana gelip ben bogazicinde surda burda okuyorum diye konusmasin gerekte yok zaten..ebenizin amini tersten goreceksiniz az kaldi..
    bunu iki diplomali, okulda gecirdigi sure icin hala hayiflanan ve onu kayip olarak goren, su anda 25 kisilik ekibiyle turizm isinde am ustunede ceviz hoplatan 36 yasinda bi abiniz olarak soyluyorum..

    hehe evet inciciyim o ayri taaa en basindan beri.

    hadi optum hepinizi.

    YanıtlaSil
  20. ayrica bu memlekette dogup yetisen bu topragin evlatlari siz ne zaman hangi ara kendi dininize kitabiniza bu kadar yabancilastiniz, ne ara orfunuze soyunuza sopunuza ana avrat kufur eder, asagilar oldunuz..
    bunu bi sorgulayin bakalim, bu gidis nereye ve bu konustugunuz argumanlarin alti neden bu kadar bos..
    bi sorgulayin bakalim, sizi yetistiren ananinizin babanizin ve hatta dedenizin ben amina koyum...
    zira kabahatin essekligin buyugu onlarda gozukuyor..
    turizmci abiniz.

    YanıtlaSil
  21. yaşını bilemiyorum ama akıl yaşına istinaden benden büyük veya küçük olman farketmez,saygı duyuyorum(32yim ben)..yazdıklarını da takip ediyor ve "sığ"ır olmayıp biraz olsun derinliği olan çevreme gönderiyorum..Okumayanların kendi ayıbıdır :)
    Yıldız,marmara,istanbul ünv. de olup alınan arkadaşlar için de senin için bir açıklama yapayım..Sanırım sen üniversiteli olup götü kalkan,kendini bir bok sanmak için fırsat kollayan tiplerden bahsettin..Zira bunlardan emin olun en yüksek puanla öğrenci alan üniversitelerde de var (boğaziçi ve dengi okullar da dahil) o yüzden kendini bilen alınmasın..
    Ellerin dert görmesin özetle..

    YanıtlaSil
  22. çok güzel yazmışsın içimin yağları eridi. öptüm taşşağından

    YanıtlaSil
  23. üstteki turizmci abimiz, öyleleri için bir söz var..
    anan soğan,baban sarımsak.. bu kibir niye a.k :) kavramların çok karıştırıldığı bir dünya olmuşuz..kendini bilmezlik özgüvenle, bilge olmak aydın olmak farkında olmak içi boş entellikle karıştırılıyor..bir de ambalaja çok meraklı bir milletiz maalesef..

    YanıtlaSil
  24. tabii ki abicim. benim de gittiğim okul etiket olarak biraz prim yapsa da türkiye'nin en iyi okulu falan değil zaten, belki en iyilerinden biri de değil.

    zaten ilk sene öss'ye tekrar girmeyi düşündüm, sonra sike sike bitirecez artık dedim, hala memnun değilim, ama etikete tapan insanlar bir insanın dediklerini onun akademik kariyerine, tipine, maddi durumuna doğru orantılı bir şekilde dikkâte alıyorlar. bu böyle, ben de bu dalyaraklara hitap edebilmek adına anlayacakları dilden konuştum konu bundan ibaret.

    YanıtlaSil
  25. sikko HAARP yazın hakkında bişey söylemek istiyorum. genel olarak yazdıklarına katılıyorum ve ciddiye alıyorum fakat depremin HAARP yoluyla yapıldığı, sitelerindeki o verileri göstererek açıklanamaz. diyorsun ki 17 ağustostaki verileri falan koymamışlar. ben de rastgele birkaç tarih girdim ve verisiz olan tarih sayısı çok fazla. şimdi bana "e hacı çaktırmamak için bilerek önemsiz tarihlerde de verileri açıklamamışlar" deme :). adamlara mail attım nedir aq bu 17 ağustostaki grafik diye. cevap gelirse yazarım yine. ayrıca çok bilgim yok ama anladığım kadarıyla o grafiklerde manyetik sinyallere bağlı olarak oluşan güç yoğunluğu verilmiş. yani herhangi büyük bir depremde o grafikler haliyle coşacak, yükselecek falan... adamlar da bunu ölçüp koymuş oraya. şimdi bunlar çok masum falan demiyorum haa yannış olmasın.

    bi de yıldız, iü, marmara dan hareketle hakaret ediyorsun. e be sikkocum ekşiciler konusunda sana hep hak verdim taa inciden beri ama şimdi senin ne farkın kaldı? hani götün mü kalktı dicem ama bilmiyom işte...

    nese cevap verirsen sevinirim

    YanıtlaSil
  26. şükür cevap vermişsin sikkofield :) eyvallah. yeni mesajlar attım ama he. bak onlara da.

    YanıtlaSil
  27. he bak işte yavru, eğer ki o alet "olan değişimleri ölçen" bir alet ise, o grafikler 1-2 gün önceden tavan yapmaya başlıyor.

    e öyleyse bu adamlar ne zaman deprem olacağını 1-2 gün evvelden biliyorlar. peki Japonya uyarıldı mı? Haiti? Biz? uyarıldık mı, şş hacı bak böyle frekanslar aldık dediler mi?

    ya ben sadece "bu kadar basit olamaz heh heh"den öte, mantıklı bir açıklama bekliyorum günlerdir. başka bir şey değil...

    o üni mevzuna da çok takılmış insanlar, yukarıdaki yorumlarda izah ettim onu yavru muhtemelen bu yorumu yazarken okuyamadın onları.

    öperim ehehe

    YanıtlaSil
  28. Çok sikko bir yazı.


    Güzel yani beğendim, birkaç sığıra göndereyim belki milyarda bir ihtimal de olsa tamamını anlayarak okurlar ve okuyanlardan biri de milyarda bir ihtimalle sığırlığının farkına varır.

    YanıtlaSil
  29. sevgili hacım,

    bu yorumu yazmaya başlarkene, öncelikle senin üç taşak yumurtasına sahip olduğundan şüphelerimin olduğunu bilmeni salıklarım.

    söygülü gardaşım sana düzeceğim methiyelerden evvel biraz kendimden, yani ne kadar da "budaklı meşe odunu ile taharet olabilen" bir adem olduğuma dair dikkatinizi sündürecem la.

    ben bildiğin düz adamlar kümesinin bir elemanıydım. ne emesen'de memelerini açtırabileceğim bir fakbadi'm ne de mayolu fotolarımla firikik vereceğim bir fes hesabım yoğidi. birkaç yıl evvel sığırımsı bir hisle kendime bir eşki hesabı açayım da ben de entry girip sonuna swh yazayım diye bir götverenliğe giriştim. yalan olmasın rabiulevvel ayının 3'ü mü neydi, yok la 03.01.2011 mi neydi eşki bana bir ulak gönderip cümle sonlarına artık sen de swh yazabileceksin dedi. ulan ben de artık swh yazacaktım lan. üstelik gönül yazar'a rağmen.

    tamam artık eşkideydik amma gel gör ki cümlelerimin hepisi swh ile bitmesine karşın haftanın popon'una hiç giremiyoruz. ulan okurken buralar hep yeşillikti yazar olunca bana bir karın ağrıları, bir baş dönmeleri, bir ter boşaltmaları, bir ishal olmalar peydah olmasın mı? dur hele çayı sonra demlersin...

    ulan benim bu taharet musluğuna kerkinenlerle burada işim ne hacı diye içimden düşünüp, daha 2 aylık teze yazar iken ben>ayarlar>hesabı kapat (gibi bişiydi) yolunu izleyip sanal olaraktan intihar ettim. ama kimse bana başlık açıp 3657 entry girmedi ya işte o mene çok koydu.
    kendimi uçurunca kısa bir anlığına ekranda subliminal bir yazı belirdi hacı:

    "nobody said it was easy
    it's such a shame for us to part
    nobody said it was easy
    no one ever said it would be this hard
    oh take me back to the start

    --"the scientist" / coldplay"

    bu ne la amk. ne?

    neyse, işte bu kişisel siktirolma hadisesinden sonra bir hava boşluğuna girdi körpe bünyem. önce ön sonra arka motorlar istop etti hacı. bir boşluğa düştüm amk. gerçek anlamda amk. burada şair mecaz-ı mürsel yardırmıyor. ulan koca internette girecek-görecek-okuyacak bir sikim olmaz mı la. olmaz amk. yok.

    tamam çayın altını yak gel hadi ben de bir çödürüym.

    ulan giriyorum nete bir iki takılıp çıkıyorum. rutine bağladık. her gün aynı. eşkiye de kendimce siktiri çekmişim. yazacak okuyacak mecra ararkene...

    hah! işte o vakitlerde bu blog'a rastladım hacı. başlıkları alttan üste doğru hatmettim. (senin tavsiyene uydum lan göt.) sonra banyoya gidip sıcak suyu açtım ve aynanın buğulanmasını bekledim. niye? ben anca böyle bir ortamda osbir yapabiliyom. lan olum işte aynadaki buğuyu sildim ve yansımadaki kendime şöyle bir baktım uzaktan. "bu michael sikkofield denen göt vanası bira ve alkol tüketmesi haricinde (Rabbim ıslah etsin lan seni) tıpkı ben lan." alkol kullansaydım demekki ben sen olurdum hacı. bu kadar mı beyin loblarımız sekronize çalışır lan. götverensin olm.

    the lost discoverer is dead.

    YanıtlaSil
  30. sikkofield reyis. msn'ine bak yine ben. ibretlik tespit yaptım

    YanıtlaSil
  31. Bilal Göregen14 Mayıs 2011 18:00

    a-a-a-a-a-a-a-allah'ına gurban D:

    cok begendim lan yazını. helal olsun o entryleri girenlerin gtune titanic girsin D:

    YanıtlaSil
  32. ya sikko haarpı falan geç de bi şu rfid çiplerini araştır bak, bu cahil güruhu can evinden tam facebookundan vurabilirsin, karotz'u araştır yaz amına koyim da yaklaşan tehlikenin farkına varsınlar. dünyanın bütün yiyeceğini üreten üç-beş büyük firmayı araştır. burgerın mcdonaldsın resmen boku paketleyip satmasını araştır, bilgiye getirilen yasaklamaları, copyright denen bokun ortaçağdaki feodaliteden kalma bilgi yasaklaması olduğunu, 22 ağustosta internete getirilecek sansürü araştır, akp politikalarıyla illuminatinin polis devleti yaratma isteğinin nasıl örtüştüğünü yaz. transhumanismi araştır, teknoloji dedikleri sikin hayatımızı gün ve gün nasıl siktiğini yaz. project blue beam'i araştır. russia 2045 neymiş bi bak....
    amına koyim haarpı falan geç hakkaten insanlara fantastik geliyo öyle şeyler ama bizzat içinde yaşadığımız dünyadaki "senaryo" o kadar güzel tıkır tıkır işliyo internetteki zamanını otuzbir çekmek, msnde kız ayartmaya çalışmak ya da facebookda durumunu değiştiren her kızın durum msjı altına yorum yazmak yerine şu konuları araştırarak geçirseniz iki gün sonra bu heriflerin götümüze kaktırmaya çalıştıkları yarağı hissetmeye başlarsınız....

    YanıtlaSil
  33. sayende az biraz aydınlandık illüminasyona uğradık reyiz de şu sikim sikim yorum atan ekşicileri siktir et. dünyanın kendi çevresinde döndüğünü sanan innsanlardan ne sana ne bana ne de bize fayda var. galileo'yu engizasyona gönderen zihniyet bu günlere kadar ulaşmış işte nabarsın..

    YanıtlaSil
  34. Şimdi reyiz benim de söyleyeceklerim var ;

    17 yaşındayım,genel tabirle liseliyim ve senin blogu keşfedeli 2hafta kadar oldu senin blogda okuduklarımı beni anlayacağını sandığm sığır olmadığını düşündüğüm bi arkadaşa anlattım o bile daşak geçti.Ben ne bok yiyim şimdi demedim anlattım tüm hafta bi sike yaradğını da sanmıyorum.Ayrıca şahsen Dinlere inanmıyorum Yüce varlık(lar) olabileceği daha muhtemel geliyor sonuçta uçsuz bucaksız evren yani mantık bile almıyo milyar X milyar üssü milyar tane gezegen var sırf biz mi yaratıldık mantığıyla bakıyorum. Ha diyeceksin ki lan dalyarak yaşın kaç başın kaç götüm kadar bebesin ama öyle değil işte araştırıyoruz bizde heralde her ne boksa yazı nerden nereye geldi beni bi aydınlat(illuminate).

    YanıtlaSil
  35. yahu anlaşılan şu HAARP'taki sinyaller minyaller konusunda ikimizin de çok bi fikri yok. ama hakkaten kafama takıldı yani iyi bi noktaya değinmişin. bikaç hocaya falan sorucam neyin nesidir bu grafikler diye öğrenince yine yazıcam(üfürükçü değil haa)

    dediğin gibi üstteki yorumları okumamıştım ha bismillah deyip yorum yaptım, kusuruma bakma.

    yazmaya devam sikko biz okuyoz

    YanıtlaSil
  36. sikko ekşide hangi başlık bu söylesene senin cevabını kopyalıcam

    YanıtlaSil
  37. # mangatic

    usta tesadufe bak, ben blue beam i araştırırken karşıma çıkan ilk makaleyi okuyorum ve ilk cümleler şunlar:
    "Serge Monast [1945 - December 5, 1996] and another journalist, both of whom were researching Project Blue Beam, died of "heart attacks" within weeks of each other although neither had a history of heart disease."

    makale burada:
    http://educate-yourself.org/cn/projectbluebeam25jul05.shtml

    engilizceden çeviri meali şu bilemeyn arkadaşlar için:
    projeyi araştıran serge ve ismi verilmeyen bir başka araştırmacı daha evvel hiçbir belirti ve şikayetleri olmamasına rağmen ani kalp krizleriyle hayat veda ettiler.

    bloogerin uçmasıyla benim yorumlarda uçmuş yukarda eyes wide shut filmiyle ilgili ve stanley kubrick in illuminati tarafından nasıl suikaste kurban edildiğini ve - illuminati nin daha bir sürü bokunu - ifşa eden güzel bir makale vermişti arkadaş..
    onuda bir okuyun derim, ve filmide mutlaka izleyin tabii, illuminatinin en cesur ifşalarından birisini yapmış kubrick ölmeden-öldürülmeden önce.
    yaşaklı adammış vesselam, ama oda michael jackson gibi korkunç sondan habersiz bu işe girişmiş, ve ortadan bir kalp kriziyle akldırılmış.

    YanıtlaSil
  38. hatırlamıyom ki, haarp yazıp arattırın son yazılan başlıktır heralde

    YanıtlaSil
  39. Hacı sen bu yazıları bilgisayarında sakla bak ne olur ne olmaz kapanırsa sayfan siki tutarsın. Bu arada 1 kişiyi çektim herkes gördü merak ediyorlar araştırıyorlar sağolsunlar.

    YanıtlaSil
  40. Gene güzel bi yazı yazmışsın anlatış tarzın gerçekten farklı.Okutturuosun.Bu arada ekşicileride takma.Bazı şeylerde hepimiz yanılabiliriz ama bazende görünen köy kılavuz istemiyor.O yüzden yaz sen yaz devam.

    YanıtlaSil
  41. sikko sonuna kadar helal olsun sonuna kadar takipçiniz takipçilerini de artırmaya gayret ediyoruz gerizekalı sığırları da kurban olarak kesmeden katarız aramıza inşallah...

    YanıtlaSil
  42. sikko kaynatanı sikeyim yine mükemmel yazmışsın lan. olum sen sikleme o ekşici piçleri onların topunun amına koyim sana bişi olmasın. o sığırların bi çıoğu ısrarla sığır olmaya devam edecektir. ben de denedim değiştirmeyi de ordan biliyorum. millet "püskevit ehehe swh:)" demeyi böyle ciddi konularda konuşmaktan daha çok seviyo.(dur amk tamam ben de güldüm püskevite ya. benim maksadım illu.. diye başlayamadan püskevite girilmesi.)

    özet geç piç dersen sikko, yaz amına koyim sen. araştır, biz de araştıralım, yardımcı olalım sana.

    YanıtlaSil
  43. michael reyes açtım blogu yakında güzel yazılar paylaşıcam göz atarsın ara sıra. chgzs.blogspot.com

    YanıtlaSil
  44. yazıyla biraz alakasız olacak ama ben de bayrampaşa ikea'ya gidip geldim bugün ve yemek sırasında beklerken arkamdaki kız "bu ne ya kapalı kadın görmekten midem bulandı cahillikte son nokta" dedi. ben kapalılara falan destek vermiyorum ama türkiye'de insanlara bu kadar ön yargıyla yaklaşıldığını, dini değerlerle bu kadar kolay oynanabildiğini, kendi kültürüne bu kadar hızlı yabancılaşan bir toplum olduğunu bilmiyordum. bir de muhafazakarlık artıyor diyorlar. aslında büyük bir hızla azalıyor. artık okulda falan millet "islam" kelimesini duyunca sana garip bakmaya başladıktan sonra, daha fazla kültürümüze, dinimize demiyorum bak en azından değerlerimize sahip çıkabileceğimize dair hiçbir inancım yok. ben müslümanım, yobaz falan değilim ama bir ateist olsam bile insanlara bu kadar ön yargıyla yaklaşmazdım. aksi takdirde ateistin de küçümsediği yobazdan bir farkı kalmıyor. insanlar üzerilerinden oynanan oyunları iyi görmeli.

    YanıtlaSil
  45. "Bu yaş grubundakilerin "ÇOĞU" hiçbir sikimden haberi olmayan, önyargı ve dogmalar içerisinde yaşayan yobazlar."




    "Kendi görüşünü kabul etmeyen ya da kendininkine zıt bir görüş sahibi olanlara "yobaz" ve "gerici" diyen ironik dalyarakları afişe etmeye çalışıyorum ben burada daha çok."



    ikisini de sen yazmışsın maykılcım. ekşinin ta aq her aciz kaldığında insanlara ekşici muamelesi yapıyorsun amına kodumun dalyarağı.

    paragraf dolusu yazdım lan buraya ki bi cümleyi yazmaya üşenen insanım götün kalkmasın burayı takip eden sabi sübyan görür de belki birşeyleri farkeder diyeydi.
    ama senin o maloğlu mal beynin böyle temellendirilmiş yazıları da kabul etmiyo. o yüzden böyle ağlak yazmaktan vazgeçip illuminatiden devam et. çok heyecanlı oluyo bi insan ne kadar paranoyak olabilir onu görüyoruz sayende.

    YanıtlaSil
  46. Olm sikko sitede vardıda benmi göremedim biyogrifini yayınla taşşaksız yavrucağım benim,yanınada Sivi kat belki bizim kahvedeki okeye 4.yü arayanlar ksımında iş bulurum (bu esprikti tabi) lan yarraam japonyada sızıntı olmuş asit yağmurları yağması sözkonusu 2gün öncede bizden bi kendini prof sanan bir eleman "yağmur altında gezin,yağmur suyunu biriktirip için" diyo al sana konu ...

    YanıtlaSil
  47. amk sikko bana çok git geller yaşatıyosun lan.dün yok anassının amcık ağızlısı dediğim şeye akşam şüpheyle bakıyodum sabah vay ansnı skiyimle uyandım.henüz aydınlanmadım,etraf bulanık ama ışığı görür gibiyim

    bu arada marmara harbiden tırt.hele iletişim pert amk.hit desen yalakalığın ağababasını öğreniyosun.rts desen amk daha geçen sene stüdyomuz oldu,fotograf makinesni tahtaya çiziyolardı,gazetecilik desen,otur evde sabahtan akşama kadar tv ilze nasıl gzetci olunmayacağını öğrenirsin zaten.
    hocalar ise dünya bilmine yön veren sözde akademisyenlerler topluluğu.
    öğrencilerde benim gibi sikkolar.kısaca bombok.varsa aksini idda eden buyursun.

    YanıtlaSil
  48. beyler din ve illimünati'yle ilgili tüm müslüman kardeşleri chgzs.blogspot.com'a da bakmalarını öneriyorum. Bakmadan önce buradaki illimünati etiketli tüm yazıları okursanız daha da iyi olur.

    YanıtlaSil
  49. vay anasını sayın seyirciler. benim belgeler olmadan yetersiz bilgimle yıllardır savunduğum mevzuları adam belgeleyerekten gerekli her bilgiyle anlatıyo. adamsın lan sen. hakkatten bak. kim tutar seni. arkandayım bu dakkadan sonra. yürüyedur.

    YanıtlaSil
  50. Ulaşır mısın,lütfen (sana göre çok mu kibar oldum ne:))twitter hesabını koymuşssun ama ben twitter kullanmıyorum,malesef.

    https://www.facebook.com/fateen.wafeegah
    www.youtube.com/Fateenwafeegah
    Fateen-Wafeegah@hotmail.com

    YanıtlaSil
  51. Hacı şimdi bi de bu "Şirketokrasi" mevzuuna iyice bir değinirsen güzel olacak bence. Dünyanın her memleketinde ney var ney yoksa "küresel şirketler", "international business" kafalarının içine girmeye başladı, "küresel sermaye"nin elini sokmadığı herhangi bir şey yok sektörünü şusunu busunu geçtim ve insanlar bu konuda çaresiz bırakılıyorlar. Bu şirketlere hizmet etmek suretiyle geçim sağlama yahut zaman değerlendirme dışında bir şansları yok.

    O açıdan da yaklaşsan mevzuya daha da bir de iyi de olur yani adeta sanki gibi yani!

    YanıtlaSil
  52. bazen "millet bunu da yanlış anlar, açıklama yapayım" diye yazıyı lüzumsuz uzatıyon, sıkıyo olüm, anlayan adamı da düşün biraz. yaz git, anlamayanın, yanlış anlayanın amına koyyim.

    YanıtlaSil
  53. sikko diğer yazılarına bunu yeğledim. en nefret ettiğim şey bu gençler arasında entel olma çabası popülerliği. faceden bu arkadaşımız dandik duygusal can yücel şiiri paylaşır diğeri like this yapar. entel moda ,popüler gündem, bunlar tuhaf şeyler ya. o kadar sahteler ki. like thisler için elit olmaya çalışmak...
    entel gençler arasında gündem konusuna uzak kalmama çabası, onu irdelemek... harbi kusura bakma ama bunların alayının amk. ben senin gibi duygularımı dökemiyorum cümlelerime kendimi bir ifade edebilsem içimde neler var neler.
    şimdi de birşey moda olmuş avustralya dan türeme yüzüstü dümdüz uzanıp cansız manken gibi yerde dimdik durma... bak demedi deme ibrahim bu entel orospu çocukları üç gün sonra bunu moda yapar fotolarını çektirir. facede paylaşır arkadaşıda like this yapar.

    YanıtlaSil
  54. abi her yazında 1 kişiye bile ulaşabildiysem ne mutlu bana deyip durmuşsun. merak etme bi çok kişiye ulaştın. devamını bekliyoruz. bi de varsa bi e-mail adresi falan çok makbule geçer (:
    kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  55. hadi lady gagayı bekliyoruz..

    YanıtlaSil
  56. lan sikko yeni yazını çabuk yaz lan.hadi.

    YanıtlaSil
  57. olum tamam yazıyorum akşamları fırsat buldukça ama bu sefer sahiden bayaaaa bi uzun olacak uyarmadı demeyin ehehe.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. selamun aleyküm sikko ve okuyucalar

      Lan hepinizin amına koyim çok sıcak bir ortam var burda beyler , hepinizin gönlünce olsun inşallah .

      Olm az dert anlatayım ya kurban olim olur mu bak blogun 2015 dahil bütün yazılarını okudum 2016 da olan yazıyıda buraya yazasım geldi blogta öyle gezerken ..


      Üsküdar'ın bir semtinde (harbi semt ama eheheh :) ) yaşayan bir gencül vahşetim ben amk şu blogu okudum okuyalı zaten ilgimi çeken yazılardı bir değiştim efendime söyleyim bir haller bir araştırmacı ruh oluşumu felan böyle , neyse anneme bahsettim durumlardan kendisi de çok zeki ama zamanında imkan dahilinde okuyamamış bir insan tanesi , anlattığım kişiler arasında sadece ve sadece annem beni dinledi siktir etmedi yürü git lan demedi beyler . Oturduk bazen saatlerce konuştuk fikirler yürüttük beraber zekasını tekrar taktir ettim o cıkarımlarda .. ben anlatırken sikko'nun söylediklerini önden söylüyordu bana çünkü . Her neyse ben bunları arkadaş ortamında paylaştım aynı Sikko'nun dediği gibi ''böyle birşey varsa senden önce ben bilirim yarram'' hissiyle söylenen egolu cümlelerle karşılaştım bilader amına koyim beni taşşak oğlanı yapmaya çalıştılar ki ortamın piçi benimdir dar alanda şık salvolar yaparak ben onlarla taşak geçip ortamdan ayrıldım eheheh :)

      Öyle ki beyler durum bu gittim farklı yerlerde paylaştım yazıları (bunları yazıyorum egolu bi manyak sanmayın a.q işte baksana her siki öğrenmiş de paylaşırmış felan .. Sikko'nun tavsiyesi bu ki onun içinde yapmıyorum Allah katında okudun da neden sadece okudun denmemesi için yapıyorum nacizane inancım ile ) daha sonra baktım ki bir kaç kişinin kafasına sorular gelmiş blogun adresini sonra verdim sizlerede tavsiyem bu blogu direk vermeden önce bir fısıltı uyandıradurun kalplerinde beyinlerinde bilader aslında bunu yazmak istedim öncelikle faydasını gördüm ..


      Şimdi.. Birçok şey var amına koim ne yalan söyleyim bu blog bana humanistlik kattı eskidende merhametli adamdım yalan yok fakat mesela bi kavgada bir adama vurunca üstün duruma geldiğimde çok daha fazlasını yapamıyordum bu kadar merhamet.. Ama şimdi dertlenir oldum o orospu çocuklarının dayattıkları eğitim sistemine , insanların kuran din bilmeden (bende çok iyi bilmem ) direk yobaz yaftası yapıştırmalarına ve gerinmelerine vs . vs. bu dertlerimi ( bak bu dertlerimi diyorum illuminati , haarp o orospu cocugu aileler vs değil , sadece dertlendiğim şeyleri ) kız arkadaşımla paylaştım aramız bozuldu amk çünkü anlattığımda bana tek söylediği çok düşünme böyle şeyleri felan cart curt kendisi de biraz muhafazakar bir aile ferdi vs diye tanıyordum ki daha sonradan sadece insanlara göre davranan bir sığır olduğunu farkettim .. kötülemiyorum amk seviyorum da kızı yalan yok ama beni iteledi resmen o yapmamalıydı hevesim kırıldı daha ki sevgi denen şeyin aile den başka kimse tarafından sana uygulanacak birşey olmayacağına inanıyorum hala ben .. Kızın sevgisi öyle bir şefkat sevgi işte .. Herneyse çok sıkıntılı bi dönem benim için bu amına kodumun sikko'su bana bunları empoze etti düşündürttü düşünmemi sağladı uyarmıştı baştan iyi değil diye ama öyle değil iyi olduğuna canı gönülden inanıyorum ben farkındalığın sorgulamanın dertlenmenin sadece bu amına kodumun yazarı var ya onun ben amına koyim böyle ip bağlıyım boğazına kafasına tokat ata ata sikeyim , tekme atayım uzaklaştırayım koşup tekrar sikeyim hatta arada o da beni siksin felan (gay değilim amk ) ne biliyim .. hani kattı bize güzel şeyler sövmek istedim bende bilader yalan da yok yine yazdım rahatladım beyler küfürü bir terapi olarak kullandım evet ben yaptım . Neyse öperim selametle ...

      Sil
  58. michael reyiz açtım blogu üçüncü mesaj oldu :( bakarsın bi ara çok uzun yazılarım yok zaten topu topu 4 tane yazı var 3 ü konuyla ilgili

    YanıtlaSil
  59. Amk kafam kıyakken sağa msnde bu picler hakkında 1 2 kelam etmiştim cidden haklısın yazılarında,adamsın 3.dünya ülkesinin 3.sınıf bir şehrinde 3.sınır bir üniversite kampüsünde entellik yapanların senden önce ben amına koyum

    YanıtlaSil
  60. yazıların çok güzel hepsini okudum ama fazla küfürlü :))

    YanıtlaSil
  61. panpa bi konuya değinmek istiyorum sen şu gagayı bitirde. Bu Albert Einstein ateismiş ve bu illuminati denen grubun başkanlığı yürütüyormuş rockefeller roschild ve gizli kişilerle yapılan toplantıda rockefeller einstainden sonraki (illuminati) başkanın Stephen Hawking olacağını söylemiş bunlar gizli kaynaklar şimdiki habere bakarmısın.

    http://haber.gazetevatan.com/cennet-bir-peri-masali/377691/30/Manset

    albert einstainde bir ateismiydi ve bu guruba hizmet ediyormuydu çok merak ediyorum.. :S

    YanıtlaSil
  62. maykıl bigün helikopterin düşecek diye çok korkuyoruz reyizz artık daha ayık olman lazım.

    YanıtlaSil
  63. korkuyorum amk ben

    YanıtlaSil
  64. küfür etme küfürlü yazma küfür etme küfürlü yazma küfür etme küfürlü yazma küfür etme küfürlü yazma küfür etme küfürlü yazma küfür etme küfürlü yazma küfür etme küfürlü yazma küfür etme küfürlü yazma küfür etme küfürlü yazma küfür etme küfürlü yazma küfür etme küfürlü yazma küfür etme küfürlü yazma

    kaç kere yazsam dikkate alırsın diye merak ediyorum açıkçası. Bak arkadaşım ben rahatsız olmuyorum küfürlerinden, bu blogu yaymak istiyorum ama bu saçma salak küfürlerin yüzünden anlamak isteyenler bile soğuyor yazıdan. Üslubun değil ama küfürler soğutuyor. Arkadaşım bazı insanlar da böyle işte, küfürden hoşlanmıyor. İfade edişin üslubun güzel ama küfürlü yazma rica ediyorum, lütfen... Ha bak küfür seven insan bana ulaşsın, kafaya takmayan anlasın beni diyorsan sorun yok. Küfür konusunda bi kaç kere daha yazdım, yazanlarda oldu ama iplemedin. Bunu da iplemeyeceksen bi daha yazmayacağım bu konuda ve "küfürlü yazıyorum takip eden böyle takip etsin" olarak anlayacağım cevabını. Hani bir insan kazanmak bile önemli diyorsun ya, küfürsüz yazsan daha çok insan kazanacaksın emin ol. Saçma salak küfürlerle soğutma insanları gerçeklerden...

    Kolay gelsin yeni yazın için.

    YanıtlaSil
  65. lan maykıl !!!!!!!! lady gaga'nın judas klibini unutma nan. hangisi judas hangisi jesus ? yoksa judas la jesus aynı kisiler mi ? :D

    YanıtlaSil
  66. Küfürsüz olursa sıkıcı olur be kaynatasız.

    YanıtlaSil
  67. sikerim ekişiyi de tatlıyıda inciyi de baklayı da.

    sen sözlük ibnelerini boşver,ofis de rölantide zaten,1 günde okudum bütün yazılarını,beni bu konuların içine fena sürükledin,yazmayada devam et.

    torbacımsın!

    YanıtlaSil
  68. Hayretle Ve Bir O Kadar Severek Okuyorum Yazılarını.. Devam Et Usta.. Aklına Fikrine Sağlık..

    YanıtlaSil
  69. ---Heh işte, 1 insan da 1 insandır aynı şekilde olum. 1 insan deyip geçme. Derdimi anlatabildiğim 1 insan da benim mutluluğumdur.---

    hoca derdini anlattın mutlu ol olmasına da, çok bi savunmaya geçmiş bi şekilde yazıyosun yazılarını, gerek yok be bence. 2 yazını okudum(ki biri lady gaga ile ilgili olan biri de bu), gayet akıcı yazıyosun da bi de bu savunmaya geçmiş olma durumun olmasa çok da iyi olacak çok da güzel olacak.

    YanıtlaSil
  70. o değilde şu erovizyondaki rakıfeler sitrit şarkısının adı beni kıllandırmıştı şerefsizim. Estonya+rakıfeler ne ayak lan bunlar diyorken bugün bu blogla tanıştım.Bi yerlerde tam olarak annayamadığım bi işler dönüyo derken bu blogla beraber beyin amcıklaması yaşadım. Bukmark ettim burayı

    YanıtlaSil
  71. Bir yandan daha az küfür etmeni istiyorum diğer yandan bu şekilde daha samimi gibi. Bilemedim ben onu. Yine de küfür etmemelisin.

    YanıtlaSil
  72. yanındayız başkan zaten inci gibi oluşumlar bu ekşici dogmatik götlere tepki olarak doğmadı mı? swh

    YanıtlaSil
  73. o değilde bişi merak ediyorum senin bu sayaç 100bine gelince nolucak çünkü 5haneli swh

    YanıtlaSil
  74. yazıların ve yorumların bi kısmını okudum. dikkatli ol diyorum. savunduğun fikir ve açtığın savaş hakikatin ta kendisine, yarısına ya da kırıntısına sahip olabilir, onu ölçecek değilim ama bizzat hakikat olduğuna inanıyorsun ve arkadan gelenleri yani fikri anlamda seninle aynı havaya girenleri şuan bir yere sevk ediyorsun. (göz önündeki şeyi anlatıyorum yorum yapmadım henüz) dikkatli ol. basmadan önce yokla, bi daha yokla, sonra bas ki arkadan gelen de sağlam bassın senin bastığın yerlere. yoksa hem takipliyenin zihni bulanır, hem de savunduğun hakikatin zihinlerdeki aksine gölge verirsin.

    hani öle geldi aklıma işte...

    YanıtlaSil
  75. bence yaptığın şey çok güzel sığır çok dediğin gibi bizim sınıfta bir sığır var ama tam kapamış
    gözünü yani rihanna lady gaga hayranı neyse bilmiyo olabilir tamam. ama hani hiç mi demezsin ne diyo bu şeytan burda judas şarkısını soyluyodu dedim kim olduğunu biliyomusun falan filinsığır bilmiyodu tabikibilmiyo sığır biraz söyledim sonra biri dedi sen born this way ıde sevmiyosun bende evet butun sarkılarından nefter ediyorum dedim. o ilk sığır nedese beğenirsiniz kararına saygı duyuyorum. lan mal nolur duyma nolucak sankı tıpe bak cok onemlı bı bok tartısmısız gıbı kararıa saygı duyomus sıktır lan neyse paylaşmak ıstedım. muzık cok sevırım dıyo bıde sıgır senın dınledıgın gercek muzık sankı.

    özet:hıc kımse rahatlık alanından cıkmıyo bunlara delı ısı gıbı bakıyo. ınanmak ıstemıyo sacmalık gelıyo. hanı lady gotum gagayı dınlemezse dunyanın anlamı kacıcak ya. o olmadan yasamıyodu sankı

    YanıtlaSil
  76. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  77. ŞOK ŞOK ŞOK!

    Receb Tayyib Erdoğan, Yeni Tâğûtî Düzeni Açıkladı!

    http://i56.tinypic.com/21m9md0.jpg

    http://www.yukleresim.com/images/86295664446348597985.bmp

    http://ressim.net/s/upload/81a8e96e.bmp

    Yeni Tâğûtî Düzenin Turkiye Projesinin lideri olduğunu defalarca söyleyen Receb Tayyib Erdoğan twitter hesabında "Turkiye'yi yeni dunya düzeninin yükselen yıldızı olarak kabul ettirdik. Hayaldi gerçek oldu, birlikte başardık" demiş. Ahmaklar da buna bakıp bakıp oooyh ne güzelmiş diye saçmalıyorlar. Güzel mi çirkin mi yakında göreceksiniz!

    O yazıyı Receb Tayyib Erdoğan 8.5.2011 tarihinde kendisi yazmıştır. İnanmayanlar bu adresden görebilir:

    http://twitter.com/#!/rt_erdogan

    YanıtlaSil
  78. Ulaaan. Olaya bak. Nihayet ekşi sözlük yazarları hakkında neredeyse birebir düşündüğüm biri çıktı, karşıma. Aferin, sikkofield. Yazılarını son birkaç gündür takip etmekteyim. İronik bir şekilde ekşi sözlük'te avara bilmem ne sözlük'e verilen bir link vasıtasıyla keşfetmiştim, yanlış hatırlamıyorsam.

    Hadi bakalım.

    YanıtlaSil
  79. Yazılar için teşekkür ederim. Çok büyük katkın var bilgi paylaşımına.
    Ancak, benim için üslubun bir problem yaratmasa da, blog adresini paylaştığım zaman insanların küfürlerle karşılacak olması hemen onları geri itecek, e bi halt okumadan etmeden kapatacaklar sayfayı.
    Bunun yanı sıra blogun ismi nedeniyle de paylaşamıyorum.
    Bir şey yapsan da paylaşabilsem seni.

    YanıtlaSil
  80. ekşicileri niye bu kadar takıyon anlamadım, adamların çoğu kendilerini bi bok sanan tırrolar.

    YanıtlaSil
  81. yok be yavrum ekşicileri takmıyorum, yeni jenerasyondaki "ekşici" zihniyetini takıyorum. ekşi sözlük sadece aracı, benim kavgam o kafa yapısına.

    YanıtlaSil
  82. Usta Her Yobazın Ağzına Burnuna İyi Veriyorsun, Harbi Takdir Ediyorum Seni, Yolunda Yürümeye Devam..

    YanıtlaSil
  83. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  84. helal olsun be sikko.. 1 yılı geçiktir sözlük alemlerindeyim baslangıcı ekşiyle yaptım yalan yok.. ama bi süre sonra ters gelmeye başladı be aga.. yani onların entellektüel seviyesini yakalayamadıgımdan falan değil bu terslik.."kaldı ki bu zamana kadar kendimi ifade etmek için entellektüel olcam diye kasmadım, zira kafan biraz çalışsa kafidir.." güruhtaki zihniyetin kibiri ve saygısızlığı, hoşgörü ve alçakgönüllülükten daha üstün tutması bana ters geldi.. böyle mi olması lazım herşeyi siz biliyonuz en derin bilgilere siz sahipsiniz, sizden hariç olanlrı "siktir et bea ne bilir onlar bu güne kadar kaç kitap okuyup kaç entel tartışmaya girmişler" diyerek bi tarafa koymakmı lazım diye kızdım .. sonra farkettim ki bu sikmenler aldanıyo da farkında değil amk.. herifler hangi toplumda yaşadıklarını hangi milletten olduklarını bi kitap okuyup bi film izledikten sonra unutmuşlar ya la.. vay amk vay.. biraz daha işin içine girdikten sonra "inanan insan yobazdır" sonucuna ulastım, ki sözlüğün azımsanmıyacak kısmı bu konu da hem fikir (yanlışsam düzeltin amk) .. "inanmıyosanız bari saygılı olun lan" dendiği zaman yok ifade özgürlüğüydü bilmem neydi diye hemen savunmaya gecer.. ulan bu yavsaklık değil de ne lan ne amk.. velhasılı kelam kanıma dokundu bu yavşaklık, bu kibir usta.. ha aksi yönde düşünen ve davranan yok mu sözlükte ..tabi ki var , onları tenzih ederim, hatta takdir de ettiğim yazarlar var bu konuda .. ama ekseriyet bu yönde aga..

    YanıtlaSil
  85. amınısikim
    çok sinirlendim lan elim ayağım titriyor şu ekşici piçlerin yorumlarına

    YanıtlaSil
  86. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=michael%20sikkofield

    Bu ne abi "yüzüne tükürsek yarabbi şükür derler" gibi sanki

    YanıtlaSil
  87. illuminati her şeyin altından çıkıyor demişsin ama dün akşam sevgilimin altından ben çıktım ve mason değilim. demekki illuminati yok

    hadi şimdi dağılın. dişlerinizi de fırçalayın

    şaka len şaka bi an ekşici olayım dedim

    YanıtlaSil
  88. bak sikkocum malesef üniversite gençliğinin yüzde 90 ı böyle,genel gördüğüm kadarıyla yüksek puanlı bölümlerde okuyanlar kaliteli adamlar oluyorlar.odtü itü boğaziçi vs,bu adamlarla iki laf edebiliyorsun ne kadar zıt görüşlü olsanda,ya da bişeyler öğrenebiliyorsun

    şimdi amına kodugumun dandik üniversitelerinde okuyanlara bir bak ekşi sadece itülüler odtülülerden oluşmuyorki..okudugum bölümde(esogü) bir eleman var ibrahim tatlıses hakkında fecebookta ne paylaştı biliyormusun ''ibrahim tatlıses yürümeye başlamış yakında baba diyecekmiş :))))'' bide bunu beğenen 9 kişi vardı hepside üniversiteden elemanlar.komik oldugunu sanıyor zavallı gerzek,amına kodugumun gerizekalısı ölümden dönen bir insan hakkında taşak yaptıgını sanabiliyor,bu adam asurlulara sınıfın ortasında basurlular diye bağırabilecek kadar zavallı tıynetsiz bir gerizekalı.ve böyle adamlar dandik üniversitelerde inanamayacağın kadar çok.bu adamları gerçek hayatta görsen muhabbet etmeye tenezzül etmessin,bu adamların yaşamı maç pes bide kız başka hiçbir konuda tek kelam edemezler ederlerse de saçmalarlar bu adamların olayı sanalda,sanalda illaki birşeylere bok atacak illaki ilgi çekmek için saçmalayıp sıvayacak.başka türlü kendilerini bir bok bildiğini sanmakta ısrar edemezler..orda burada liseden farksız birbirinin kopyası üniversitemsileri çoğaltırsan üniversiteli gençlik tabiki böyle sığır olur.bak yine sinirlendim amına kodugumun gerizekalısına

    YanıtlaSil
  89. ekşi ne boktur allahsen ya! ne kadar harbi mal varsa birbirni bulmuş orada.herşeye oturdugu yerden yorum yapıp dusunmeden yorum yapıp hayat gorusum olmadan yaşamaktansa neler donduğunu ve buyuk resmi gorup daha fazla düşünmek bnm ıcın daha onemlı.sikko kardeş bloğunu 2012de keşfettım ilk yazından gunumuze dek okumaya basladım. gordugum ve komplo teorısyenı gozuyle bakmycak arkadaslarıma da onerdım hepsı etkılenerek okuyor. cok uzun sure ara vermeden yazman tek ıstegımızdır. aynı yolda devam helal sana kardess

    YanıtlaSil
  90. tassagini yiyim sikko 1 insan daha yaninda yaninda

    YanıtlaSil
  91. bu blogdaki okuyanları görünce yanlız olmadığmızı anladım arkadaş ortamında bilgilendiriyorum herkesi az da olsak gerçeği görebilmek önemli yanındayız

    YanıtlaSil
  92. bu yazılarını çok duyurmak istedim gel gör ki benim arkadaş çevrem 2 am için uğraşan dingillerden oluşuyor bir iki kişi ye anlatabildim onlarda çok siklemedi ya olaya devletler arası politika olarak bakıyorlar yada takım tutar gibi benimsedikleri ideolojilerinden bakıyorlar hele bir grubun hiç sikinde değil onların derdi 5 dakikalık zevk bir insanın hayatının amacı nasıl bu olabilir ya ben hadımım amq ya da bunlar gereğinden fazla abazalar...

    YanıtlaSil
  93. üniveriste çağımda fizik mühendisliği okuyan bir arkadaşım vardı. sabahlara kadar din, bilim vesaire tartışırdık onunla. sen de aynı onun gibisin nazarımda. gerçi o beni ateist ve anarşist olmaktan vaz geçiremedi ben de onu teist olmaktan. aynı şeyleri düşünüyorduk aslında ve benzer kaygıları paylaşıyorduk insanlık için. o teizmi seçerken birçok şey okumuştu ben de ateizmi ve anarşizmi şeçerken. elimden geldiğince okumaya ve araştırmaya çalışmıştım. şimdi düşünüyorum da keşke o arkadaşlarımdan pek çok olsaydı bugünlere gelebilen. benden de çok yok biliyorum. yaşıtlarıma bakıyorum hala bahsettiğin ekşi sözlükçü kıvamında büyük bir çoğunluğu. bu yüzden umudumu çoktan kaybetmiştim ta ki senin yaşlarındaki kızım sen ve senin gibileri gözüme gözüme sokana dek. Umudum giderek artıyor biliyor musun? seni ve senin gibileri gördükçe. Sen de benim gibi yılma ne olur? tamam mı güzel kardeşim. insanlığın sen ve senin gibi düşünenlere ihtiyacı var. Esenlikler.

    YanıtlaSil
  94. meta sözlük diye bir sözlük var ve orda şöyle bir entry girdim. http://www.metasozluk.com/?r=girdi/goster&g=42077

    biri bana dedi ki ''michael sikkofield diye bir blog vardır, tam onu havasında konuştun. ekşi çok kalabalık bir platform ve insanların geneli de zaten senin "ekşici" olarak nitelendirdiğin şekilde hayata dar pencereden bakıp her şeye etiket yapıştırmaya temayüldür. ekşi'nin buradaki tek işlevi kalabalık olması anlayacağın.''

    sonra ben de merak ettim seni, michael sikkofield kim dedim ona. senin bu yazını link attı bana ve seni böyle öğrendim. artık blog'unu takip ediyorum ve yazılarını çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  95. 2. Sığırın 2004 depremi verilerini gostermesi bende aydinlanma yapti. Acaba bu haarp depremi onceden tespit edebiliyor olmasinn?? Diye dusunurkeneeee sağolsun yardimci oldu:)

    YanıtlaSil
  96. ekşi sözlüğü hatunlardan izole bir ortam yapsak kaç kişi kalacak lan o koduğumun mecrasında.

    bir eli sikinde diğer eli klavyede " kadın ruhundan anlayan bir erkek olarak ..." şeklinde entry girmeye devam etsinler.

    sözüm bütün yazarlar için değil. %80 böyle.

    YanıtlaSil
  97. 9 yıl olmuş, ekşici hâlâ ekşici amk. Arpa boyu yol katetmiyor herifler.

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.