Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

31 Mayıs 2011 Salı

Kısa bir duyuru

Muhakkak oku bunu. Yorumların genelinde bu psikolojiyi görüyorum.

Artık insanlar (en azından burada) anlatılanlar arasındaki ilişkiyi gördükten sonra yalanlama ve inkâr etme yerine şöyle bir savunma mekanizması geliştiriyor:  "Tamam burada anlatılanlar doğruysa bile, bunları öğrenince ne olacak ki? Biz ne yapabiliriz ki? Bence tüm bunlar biz korkup umutsuzluğa kapılalım diye yapılıyor."

Sana zarar vermeyeceğinden emin olduğun bir köpeğin yanından geçerken onu hiç siklemezsin dimi?

Fakat huysuzlandığını gördüğün ya da huyunu suyunu bilmediğin bir köpeğin yanından geçerken tedirgin olursun dimi? Eline sopa veya bir cisim alırsın götü sağlama almak için. Elinde sopa olduğunu görsün ki, senden korksun, üstüne gelmesin istersin.

"Köy" havası teneffüs etmiş olanlar bilir bunu, şimdi amına kodumunun betonla kaplı şehirlerinden çıkmamış bebeleri zaten nereden bulsun sopayı, ağaç dalını.. Neyse.

Eh be taşağını yediğim, öyleyse bi düşün lan.

Seni korkutmak istiyorlarsa, demek ki hala senden tırsıyor olabilirler mi? Hala yapabileceğin bir şeyler olduğundan çekiniyor olabilirler mi?

Serbest kalmış, dayatmalardan kurtulmuş beyinler var ya, o bir avuç amcık ağızlıyı tükürüğüyle boğar.

"Nasıl olcak yeeaa?"

Erken teşhis hayat kurtarır güzelim, en ağır kanserde bile bu böyledir, hiç değilse kurtulma şansını arttırır.

Sizce şu an sisteme karşı eylem yapan binlerce insanı, ya da grev yapan bir grup işçiyi, bu adamlar gelip herkesin gözü önünde tarayıp öldürebilirler mi?

Henüz değil.

Bak ama daha bugün 1 Türk vatandaşı, 1 öğretmen, katıldığı mitingde polisin kullandığı gaz bombaları yüzünden "şehit" oldu.

Ve bu gittikçe daha da ağırlaşacak.


Peki şimdi yöresel düşünme, global düşün..

Senin torunlarının da içerisine dahil olacağı "tek bir dünya devleti"ni neden istiyor sanıyorsun bu adamlar? Kardeş kardeş yaşayalım diye mi, ay safım benim.

Bu faşizan düzen gittikçe daha da ağırlaşacak, gittikçe daha fazla ipleri eline alır olacaklar. Ta ki...

Ta ki, sen o gerizekalı önyargılarından kurtulup, bazı şeyleri "öngörebilene", Atatürk'ün yaptığı gibi derme çatma Kuvay-ı Milliye çetelerini "düzenli ordu"ya çevirebilene kadar.

Eğer örgütlenebilir ve birlik olabilirsen, o kadar çok şey yapabilirsin ki...

Senin deden ayağına giyecek çorabı olmadan, İngilterenin finans sağladığı tam teçhizatlı ordulara karşı başardı lan bunu, demogoji değil bu Allah'ın belası seni, kendi tarihini de mi bilmiyorsun?

Fakat her şey senin omuzlarında.

Dinciler, bir mesih gelip sizi kurtarmayacak, yok öyle bir şey, Kuran'da tek bir ayet yok öyle diyen... Kemalistler, Mustafa Kemal dirilip de tüm milleti kurtarmayacak, öyle de bir şey yok...

O musibet henüz başına gelmeden anlayamıyorsun galiba durumun ciddiyetini. Öğretmenin "yeter artık, velin gelsin yarın." dediği çocuk da derste ses çıkarmadan oturmakla yükümlüdür, o sınıfta bulunan diğer öğrenciler de.. Fakat o olay gerçekleştikten "sonra" hareketlerine en çok dikkat eden de yine o azarlanan çocuktur.

Çünkü o musibet bir tek onun başına gelmiştir.

Bir kere AIDS mikrobu kaptıktan sonra condom kullanmak seni artık ne korur ne de iyileştirir. İş işten geçtikten sonra uyanmak senin hiçbir sikine yaramaz. Diyorum ki sana, şu amına kodumun virüsünü kapmadan önce tak şu condom'u, tak ulan. Tak da bulaşmasın sana o mikrop.

Ne mi yapabilirsin? "I have a dream" lan piçler ehehe. Bi düşünsene, halk karar veriyor ve diyor ki "önümüzdeki ay, şu markanın cola'sını/şu firmanın benzinini satın almayacaz, boykot edecez". Ve o ay gerçekten de o firmanın satışları %90 düşüyor, firma zarar ediyor.

Bu nedir biliyor musun? Bu da o köpeğe karşı bizim sopamız olur işte.

Ama sen bilinçlenip, etrafındakileri uyarmadığın ve harekete geçmediğin sürece, onların elinde sopayla üzerine yürüdüğü köpek olmaya mahkum olacaksın.

Ben bile boş durmayacam, küfür olayına da çare bulacam, daha fazla insana da ulaşacam. Zeitgeist'ın içinde şerefsizlik barındırmayanı ve sıkıcı olmayanı hoş olurdu mesela di mi?

Ehehe öperim anacım, hiçbi şey imkânsız değil.

Sevgilerimle.

110 yorum:

  1. ilk yorum benden eline sağlık eheh swh swh

    YanıtlaSil
  2. Harbiden helal olsun. Katılıyorum.

    YanıtlaSil
  3. yalarım sikkom.

    YanıtlaSil
  4. Okudum. Doğru diyorsun la amcıh. Severim seni.

    YanıtlaSil
  5. hangi götveren arkadaşıma anlattıysam burda yazanları, aynı şeyleri söylüyor piçler.

    YanıtlaSil
  6. halledicez örgütlenicez rahat ol.

    YanıtlaSil
  7. Beyler David Rockefeller'ın baş kâtibiyim. Yazdığı mektubun Türkçe'sini sizin için paylaşıyorum.

    Değerli kardeşlerim, Cenab-ı Allah bana pek çok kez örgütümüzün teveccühünü ve Kudüs Prensi, Güneş Şövalyesi, büyük şirketlerin CEO'luğu gibi yüce makamları nasip etti. Bundan sonra da hangi makamda olursam olayım, Illuminati'nin, ve siz değerli vatandaşlarımızın hizmetinde olacağım. Hangi yaştan, hangi meslekten ve hangi siyasi görüşten olursak olalım, bizleri birleştiren ortak payda, Illuminati ve bu Tek Dünya Devleti projesine hizmet sevdasıdır. Bizler gençliğimizi bugünkünden çok farklı bir Dünya'da yaşadık. Bundan seksen yıl öncesine kadar, birbiri ardına patlak veren ekonomik krizler, yüksek enflasyon, üç haneli faizler, art arda yapılan zamlar, Amerikan kızlarının bile vermek için nazlandığı, yolsuzluk haberlerinin ayyuka çıktığı, bankaların hortumlandığı, suç örgütlerinin devletin en ücra birimlerine kadar sızdığı bir Amerika Birleşik Devletleri vardı. Dış politikada ürkek, demokrasi sicili bozuk, ve darbe tehditleri karşısında milletini temsil edemeyen zayıf iktidarların iflasın eşiğine getirdiği o ABD fotoğrafına sizler yabancısınız. Çünkü sizler, bugün, yönetimde güven ve istikrarı sağlamış, güçlü ekonomisi, yüksek standartlı demokrasisi ve dış dünyadaki yüksek itibarı ile geleceğin lider ülkesi olmaya aday bir ABD'de büyüdünüz. Sizler, Yeni Dünya Düzeni yolunda kararlı bir şekilde ilerleyen, çağdaş değerlere sahip, milli ve manevi değerleri ile barışık bir şirketorasi devletinin gençlerisiniz.

    Sizler 21 Aralık 2012'de ilk kez yarrağı görerek hem projelerimize, hem de kendi boktan geleceğinize yön vereceksiniz. Yapacağınız seçim, sizlerin belki çok iyi hatırlamadığınız, ancak çok uzak olmayan bir geçmişte olduğu gibi, krizlerle boğuşan, ümit ve güvenini yitirmiş bir ABD ile bugün olduğu gibi dünyanın parlayan yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen, güven ve istikrar içinde geleceğe umutla bakan bir ülke arasında olacak.

    Biz, herkesin siyasi görüşüne saygı duyuyoruz. Ancak önümüzdeki seçimlerin Dünya'nın geleceği için çok önemli olduğuna inanıyor, 'Yine Illuminati kazansın' diyoruz. Bu düşüncelerden hareketle, 2012 Project Blue Beam seramonisinde, bilhassa ilk kez görüşlerini beyan edecek siz gençlerimizin desteğini çok önemsiyor, sizin, ailenizin ve arkadaşlarınızın desteğini bekliyorum. 21 Aralık 2012 günü sandığa giderken, Dünya'mız için en doğru kararı vereceğinize olan inancımı belirtiyor, sizlere huzur dolu yarınlar diliyorum. En içten dileklerim ve selamlarımla…

    David Rockefeller

    YanıtlaSil
  8. Haklısın sikko. Geçen pazar SkyTürkte Şimdiki Zaman adlı programda da bu konuları tartıştı adamlar. Zeitgeist, illuminati, Rotschild, wikileaks filan. Yalnız değiliz amk.

    YanıtlaSil
  9. örgütlensek ya? silahlı örgüt gibi değil lan ehuhe. bilinçlenme hareketi yapalım. daha kapsamlı bir web sitesi falan olsun.
    -Parody

    YanıtlaSil
  10. Uhu. Sikkom ben bu yazının linkini yayınlayam lan. Vay taşağını yediğim harika yazıyosun lan piç.

    YanıtlaSil
  11. reyis su misir tunus libya isyanlarina bi el atsana..

    güya özgürlükcü isyanlardi iyice birbirine girdi ortalik.. misirda mübarek devrildi de noldu? amerikanin destekledigi ordu basa gecti..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amerika'nın desteklediği ordu başa geçmedi. Darbeden bir hafta önce CIA Sisi'ye "Eğer darbe yaparsan Mısır ordusuna yardımı keseriz" dedi. Amerika'nın bölgede en fazla askeri destek verdiği ülke Mısır'dır. İkincisi de İsrael'dir. Sisi ülkenin bu şekilde ateşe atılmasına izin vermeyeceğini söyledi. Bu Mursi'nin kim olduğu hakkında en ufak bir fikriniz yok. Muhammed Mursi İsa el-Eyyat, 80'lerin başlarında NASA adına Uzay Mekiği motorlarının yapımında çalışmıştır. ABD vatandaşı olmayan birinin NASA'da bu tarz kilit görevde çalışması için bırakın CIA tarafından temiz bulunmayı, sevilip sayılan bir adam olması gerekir. Mursi dediğiniz adam CIA ile ortak çalışan birisidir. Tüm bu İslam coğrafyasında olan bitenler, dışarıdan "İslama dönüş" olarak görünen hareketler hep dış destekli. Görüntü aldatıcıdır. Blok genel olarak güzel, tartışmaya devam edin. Ancak gerekli yerlerde tarafımızdan rötuşlar yapılacak. Sizi izliyoruz.

      Sil
  12. aynen katiliyorum birlikten guc dogar

    YanıtlaSil
  13. @ sikkocuğum

    10 numara yazı olmuş ama illa bi yerde sıçacaksın yani.

    "Dinciler, bir mesih gelip sizi kurtarmayacak, yok öyle bir şey, Kuran'da tek bir ayet yok öyle diyen..."

    Hacı şu hadisleri toptan reddetme işinden bi vazgeçsen artık diyorum he? Arada sıkıştırmışsın 1 yanlışı yine. Zeitgeist kılıklı seni. O Allah dostlarını, alimlerini hiç takmayacağız, senin gibi sikindirik, dini konularda ahkâm kesme yetkisi belki Zekeriya Beyaz kadar bile olamayacak birisi "yok öyle bi şey" deyince direk sana biat edeceğiz he amk bu mu? Kendine gel la. Kesin konuşma şu hadislere dayanan dini konularda. Eğer laf anlamıyorsan senin şu yazının altına uzunca yorumlarda bulundum hadislerle ilgili. Onu oku bi hemen yargısız infazla sikme belamı. Haksızsın ibne.

    31 Mayıs 2011 11:23'teki benim yorum. Gerçi en son benden sonra yazan bi lavuğa sövmüşsün, demek ki okudun benim yazdığımı. Olsun okuduysan da bi daha oku. Bu hadis konusunda yanılıyorsun bak genellemeler yapamazsın bir daha düşün. Hadi muck

    YanıtlaSil
  14. linki vermeyi unutmuşum heh. lady gaga 2 olan ya işte: http://michaelsikkofield.blogspot.com/2011/05/merhaba-yarram.html?commentPage=2

    YanıtlaSil
  15. mısırdaki devrim bunun en güzel örneği 1 milyon kişi sokaklara dökülünce yapamacayığımız şey yoktur.

    YanıtlaSil
  16. hacı yine süpersin.şu ırak ve afganistan olaylarına da bi el atsan be hacı.el kaide ve taliban felan ne ayak? amerika bunları ne için besleyip büyüttü? neden sonra bunlar amerika'ya karşı döndüler? neden bi ara amerika islam'ı destekledi? yeşil kuşak felan ne ayak? işte bu sorularımın illuminati veya masonlarla alakaları var mı? en çözersin hacım bunları.hadi eyvallah

    Karagümrük'ten tolintin

    YanıtlaSil
  17. Altına imzamı atabileceğim 10 numara bir yazı olmuş ama...Ama kısmı kendini dinci değil Ehli sünnet vel cemaat bir müslüman(mümin demedim sadece mümin olmaya çalışan bir müslümanım) olarak addeden ve itikadı o yönde olan biri olarak @12:27'de yazan arkadaş gibi olucak...İtikadi konular öyle önemlidir ki bir yanlışa evet dediğiniz de Allah muhafaza etsin farketmeden imanımız yara bere içinde kalırda haberimiz bile olmaz...Hele eğer insanlar sizi sevip sayıp takdir edip takip ediyorsa bu daha da önemlidir cünkü bilerek ya da bilmeyerek yanlışa sürüklediğiniz de her biri için ayrı vebal alırsınız...İslamda kitabımız Kuran-ı Kerimdir ama Peygamberimiz de Muhammed Mustafa s.a.v.'dir...Kendisi tüm yaşantısıyla zaten Kuranın canlı örneğini bizlere örnek olarak göstermişdir...Sadece Kuranı baz alıp Sünneti ve Hz.Peygamberin hadislerini göz ardı edersek Siyonizmin İslamı yıkmak bölüp parçalamak için sonradan uydurduğu devşirme fırkalara destek olmus oluruz...İşte Vahhabiler işte ülkemizde bazılarının çok korktuğu ve Türkiyenin o yolda ilerlediğini sandığı İran Şiası işte günümüzün Yaşar Nuri Öztürkleri ve Zekeriya Beyazları işte günümüzün hoşgörü ve dialogçuları...Bugün dialogcuların ve İngiliz menşeli mezheplerin Türkiye bayileri Peygamber bir postacıydı(Haşa) gelip geçdi sünnet ve hadis değil sadece Kuranı baz alıyoruz diye başka bir misyonerlik faaliyetinin içindeler...Böyle bir girizgahdan sonra şunu da biliyorum ki(yani öyle düşünüyorum Sikkofield tanıdığım biri değil ama takip ettiğim kadarıyla bende uyanan düşünce bu) Michael hadisleri dikkate almadığını söylerken hadisleri ya da Sünneti toptan reddetmek adına değil hadislerin arasına karışmış İsrailiyat yüzünden bu şekilde yazıyor...Hangisi sahih hadis hangisi İsrailiyat bilemediği için kendince böyle bir önlem alıyor...Eğer Michael kendisini Ehli Sünnet Vel Cemaat bir müslüman olarak addedmiyorsa ona bir diyeceğim olamaz ama kendi doğru bildiğimi de söylemekle mükellefim...Gerisi zaten benim işim değil Rabbiyle kendi arasında...Bu konu haricinde diğer bütün paylaşdığın her konuda seninle hemfikirim arkadaşım...

    Boykot konusunda yazdıkların bana tarihde Gandhinin mücadelesini hatırlattı...Hindistanın bağımsızlığını kazanması bazı arkadaşların boykotdan ne olur ya boş iş dediği olay sonucu gerçekleşmişdi...İlgilenen arkadaşlar araşdırırlarsa beğenip önem vermediğimiz boykotun neler başardığını öğrenebilirler...

    YanıtlaSil
  18. Received Thu, 21 March 2002 20:27:55

    From "Rockefeller Global Communications"

    admin@rockefeller.com.au

    Title: The Countdown to Armageddon

    To the great sea of mankind,

    The time of the end is upon us. Like it or hate it, it's the destiny we must all face. On September 11, 2001 the world was witness to the beginning of the end. What you saw and experienced will be nothing compared to the calamity that is to soon transpire. It is sad that so many lives will be taken - but these things will continue to happen as this old system begins to collapse.

    No human government in existence now or since the ancient times have been able to sustain a perfect order. Every government has failed and will fail. They can not protect you. They can not give you a place where people are truly free, where your neighbours are your family and foreigners are your friends. No human government today can or will ever be able to achieve this. That is why the Agenda has been set. It has been referred to over time as the Armageddon Agenda. But be not fearful. It will not be a nuclear holocaust or some stray asteroid from the heavens that will level our civilization. In fact it's not the planet that will suffer and be swept away. It will be the human inhabitants of this great planet who have no respect or genuine regard for their fellow human beings. Each one of you over the next year must do some very deep and sincere thinking. Will I overcome my hatred for my fellowman or will I put aside my differences and unite and care for my neighbour? Will I treat them with kindness? Or will I continue to take advantage of them? When was the last time you took a person in off the street and gave them some food or helped them find shelter for the night? Or sat beside someone on a bus, in a mall, on a train and said Hello. When did you last comfort a stranger who had lost someone they loved. When was the last time you befriended someone not because of their posessions or their wealth - but because you cared about them?

    None of the above is easy. It is hard. None of us are perfect. None of us have had a good life. Some think that because we have suffered to some degree that we deserve what ever we can get - even if it means hurting another person in the process. But those who try and rise up against our negative ways will survive and will be rewarded with a life on earth that right now is only a dream. Only the meek will possess the earth.

    This is a certainty.

    The New System is coming. The only question is: Will you choose to be there? Or will you continue to go down the road to self destruction. It's up to you. The following Agenda is what will happen and what you will need to endure through to survive and get there. So think deeply. It's your future. And may you do well.

    Your Brother

    Rockefeller

    YanıtlaSil
  19. anlıyorum sikko seni anlıyorum... 3-5 tane fışkırtma çıkıyo tv de din dinayet hakkında profesör ünvanı altında zırvalıyor, haber kanalları senelerdir nerde en göze batıcak, tepki toplucak hacı var hoca var onları sürüyor milletin önüne... sende tepkini koyuyosun, koyuyosun da ekşideki yaftacı orospu çocuklarına söverken sen de bize yafta atıyorsun. olmuo işte amk. "doğru yolu bul, kurtuluş islamdadır, 4yıllık ilahiyat bitirip alim geçinenlerden değil de ömrünü verip hadis alimi olanlardan ol" DEMİYORUM SANA... bilmediğine bilmiom amk diyen bilen kişidir. 12:27 ve 13:44 bi nevi tercüman olmuş zaten düşüncelerime. sapla samanı karıştırıp, pire yüzünden yorgan yakma. yaların sikko, devam!

    YanıtlaSil
  20. bu arada server saatini sikiyim, saat 00:08 amk, bu ipne 14:08 diyo

    YanıtlaSil
  21. @23.44 iyi güzel yazmışsında sahi hadis mi yoksa israiliyat hadis mi olup olmadığını nasıl ayırt edicez he hacı ? pek bi bilgim yokta aydınlatırsan sevinirim.

    YanıtlaSil
  22. @01:44 Ben sana durumu mümkün olan en kısa haliyle anlatiim. Önce bi şunu düzeltelim "Sahih hadis" (güvenilir) olmayan hadise "mütevatir hadis" denir. İsrailiyat Yahudilik dini yoluyla dine geçen zırvalardır.

    Hadisin dinin kaynağı olduğunu savunanlar (örnek yukarıdaki arkadaşlar) malesef kendileri de yeterince hadisleri araştırmış değiller diye düşünüyorum. Eğer araştırmış olsalar idi sahih kaynak kabul ettikleri Kütübi Sitte'deki sahih dedikleri hadisler arasında:

    Yeryüzünün balığın sırtında olduğu saçmalığının (ki buna mecaz derler kıvırtmak için), Allah'ın "zaman" olduğu iftirasının, Allah'ın ahirette baldırını açıp göstereceği iftirasının, peygamberin deve sidiği içmeyi önerdiği zırvasının, kertenkele öldürmenin sevap kazandırdığı saçmalığının söylendiğini, hurma markasının reklamının yapıldığını ama aynı zamanda peygamberin SAKIN BENDEN HADİS YAZMAYIN, SİZDEN ÖNCEKİ TOPLUMLAR BUNDAN SAPTI diyen hadisinin olduğunu bileceklerdi.

    Ve yine bu arkadaşlar hadisleri yeterince incelemiş olsalardı yüz binlerce kişi tarafından dinlenen Veda hutbesinin bile 3 farklı versiyonu olduğunu (V1: Size Kuran ve ehli beytimi bırakıyorum V2:Size Kuran ve sünnetimi bırakıyorum V3: Size yalnız Kuran'ı bırakıyorum), yani yüzbinlerce şahidi olan hadise bile güvenilemezken diğer hadislere HİİİÇ güvenilemeyeceğini bilmeleri gerekirdi.

    Kaldı ki bu arkadaşlar eğer Kur'an'ı adam gibi okusalardı bu kez de din alanında Kuran'dan başka söze inanmanın Allah tarafından yasaklandığını da bileceklerdi:


    A'raf Suresi 185 Göklerin ve yerin melekutuna, Allah'ın yarattığı herhangi birşeye bakmadılar mı; ecellerinin gerçekten yaklaşmış olabileceğini düşünmediler mi? Peki, bu Kur'an'dan sonra hangi hadise*/söze iman ediyorlar?

    Casiye Suresi 6 İşte bunlar, Allah'ın ayetleridir ki, onları sana hak olarak okuyoruz. Hal böyle iken Allah'tan ve onun ayetlerinden sonra hangi hadise*/söze inanıyorlar?!

    (*Hadis orjinal metinde de hadis/ Arapça Hadis= söz demek ve Kuran'ın geleceğe dair bir mucizesi bu. Nitekim peygamberin vefatından yüzlerce yıl sonra türeyen hadis derleyicileri Allah kelamına ortak koştukları bu sözleri "hadis" değil başka birşey olarak da adlandırabilirlerdi di mi? Allah'ın hikmeti işte naparsın:)

    Ayrıca bu arkadaşlar Kur'an'ı yine dikkatlice okusalar sahabelerin içinde de pek çok MÜNAFIK (ikiyüzlü takiyeci) bulunduğunu ayetlerden öğreneceklerdi. Hatta bu münafıkların kim olduğunu peygamberin bile anlayamadığına dair ayeti de okuyacaklardı.

    Sorunun cevabına dönecek olursak, hadislerin sahih olup olmadıgına onu getiren raviye göre karar veriyorlar. Hani ben din alanında anamın-babamın söylediğine güvenemezken, açıp Kuran'ı bakarken, milletin sanki Ebu Hureyre (en çok hadis nakledilen şahıs) babasının oğluymuş, yüz bin kez sınadığı adammış gibi şöyle güvenilir adamdır, böyle melektir demesi anlaşılır gibi değil.

    YanıtlaSil
  23. Haaaa ayrıca kendisine ait 5000 küsur hadis bulunan en meşhur hadis nakledicisi Ebu Hureyre’nin anlattıklarından, en çok korktuğu kişinin Hz. Ömer olduğununu çünkü Hz. Ömer’in Ebu Hureyre’yi hadis naklinden dolayı tehdit ettiği ve tartakladığını YİNE hadis kitaplarından öğreniyoruz:)))

    Ebu Hureyre: “Size naklettiğim şu hadisleri Ömer zamanında anlatsaydım değneği ile beni döverdi.” der (Ez Zehebi – Tezkiretul-Huffaz)

    Ebu Hureyre’nin şöyle dediği geçer: “Ömer ölünceye kadar Allah’ın Resulu buyurdu diyemezdik.” (Müslim, Sahihi Müslim, 1. cilt, sayfa 34).

    SİZ HZ. ÖMERDEN DAHA ÇOK MU DÜŞÜNÜYORSUNUZ DİNİ?

    Evet artık bu durumda napiyoruz? Tasavvufu, hadisleri, mezhep öğretilerini, atalardan bize gelenleri bırakıp, ALLAH TARAFINDAN İÇİNDE KORUNMA VAADİ OLAN TEK KAYNAĞA YÖNELİYORUZ. İNANCIMIZI ZAN ÜZERİNE DEĞİL DELİL ÜZERİNE İNŞA EDİYORUZ VE ŞUNU YAPANLARDAN OLMUYORUZ:

    Bakara Suresi 170 Onlara, "Allah'ın indirdiğine uyun!" dendiğinde: "Hayır! Biz, atalarımızı üzerinde bulduğumuz şeye uyarız." derler. Peki, ataları bir şeye akıl erdiremiyor, doğruya ve güzele ulaşamıyor idiyseler!...
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  24. Mesela sen küfürsüz doğru düzgün yazsanda bende herkese bu yazıyı okutsam.. Yada bir güzel web sitesi açalım güzelce bilinçlendirsek bu insanları?

    YanıtlaSil
  25. Bir gün uygulanan boykot hiç bir şeyi çözmez ancak senin güvendiğin kurumlar X ürününün yerine Y ürününü üretirse sende dersin ki artık onların X inden değil benim Y ürünümden alın öyle bir günde zarar ettireyimde elime sopa geçsin değil olay

    YanıtlaSil
  26. Paçavranın bir ucundan tutmuşsun tamam... Illuminati veya her neyse, burdan yakalamışsın. Ama bir türlü Türkiye'de ki kollarını anlatmıyorsun? Neden korkuyorsun amk? Ergenekonu anlat, PKK'yı anlat, Türkan saylan denen ingiliz misyonerini anlat... "Biz asılız, bu ülkede biz ne dersek o olur" diyen ben miydim amına koyıyım. Ama siyasi ideolojilerinize ters düşüyor olabilir mi yoksa. Ergenokon sanığı engin alan yandaşı olduğunuz partiden aday mı oldu yoksa, ya da haberal mı sizin partiden adaydır nedir. Bir türlü yazamıyorsunuz. Devletin bunları nasıl ortaya çıkardığını, ondan sonra nasıl Atatürk düşmanı, vatan haini, ordu karşıtı diye küçük düşürülmeye çalışldığını da yaz amk. Dışardan bu örgütlere gelen emirleri, devlete yapılan dayatmaları yaz piç. Yazamıyorsun, paçavrayı çeksen arkasının boklu olduğunu, belki de ideolojine ters düşeceğini biliyorsun çünkü. Lady Gaga denen gudubeti anlatıp duruyon, olduğun yerde daireler çiziyon amına kodumun kaynatasızı.....

    YanıtlaSil
  27. herkes ortaya 5tl atsın site kuralım olm

    YanıtlaSil
  28. http://tinyurl.com/3suel77

    Bazı vidyolar hazırlayıp buraya yükledim. Siteyi arac olarak kullandım. Diğer vidyolardan sorumlu değilim.

    YanıtlaSil
  29. Sen anlat o zaman ?

    "Adsız dedi ki...Paçavranın bir ucundan tutmuşsun tamam... Illuminati veya her neyse, burdan yakalamışsın. Ama bir türlü Türkiye'de ki kollarını anlatmıyorsun? Neden korkuyorsun amk? Ergenekonu anlat, PKK'yı anlat.."

    Madem bunları biliyorsun sen anlat lan ? Türkan Saylan'a misyoner diyeceğine yaptıklarına bak ilk sen bi. Kadın neler neler yaptı bu ülke için be.

    YanıtlaSil
  30. Bazı konularda bende gördüydüm ve bende yazdıydım, şu olayın bide Türkiye ayağı yokmu e be yarrağım.

    E be sikko dediklerini mantık çerçevesinde süzgeçden geçiriyoz ve soruyoz, böyle bi gücün böylesine önemli bi ülkede bi yapılanması yokmu?
    İllaki vardır bi şekilde sen burda yazmayınca olmayacak anlamına gelmez elbet.

    Yaz amına koyum, fetullah güleni, siyasi partileri, ergenekonu, orduyu nerede bağlantıları varsa biliyosan yaz amk yaz işte.
    Ver damardan istiyoruz sikko :D

    Rockçı felan değilim ama isyana bağlarsam siker atarım.

    YanıtlaSil
  31. sikkocum tamam Kur'an tek kaynağımız diyorsun ama unutma ki Kur'an herşeyi ayrıntısıyla anlatmıyor. Örnek vermek gerekirse ibadetler konusunda ayrıntıyı Peygamber efendimizin hadis ve sünnetleri veriyor. Senin bu şekilde yaklaşımın çok tehlikeli lütfen biraz daha dikkatli ol. Evet hadislerin doğruluğu konusunda şüpheler olabilir ama kuvvetli hadisleri asla yabana atamazsın. Atarsan bizim dinimiz de Allah korusun şuanki arapların dinine döner. Lütfen yazılarını yazarken dini bilgisine güvendiğin birinden yardım al. Yoksa yapmak istediğin bu faydalı iş zararlı bir işe dönüşebilir. Bu arada seni seviyoruz lan :D

    YanıtlaSil
  32. türkan saylanın annesinin adı : Lili Mina Raiman - 1936 yılında Leyla ismini alarak ismini değiştirdi.

    Kendisi TÜRK gibi asil bir milletin evladı olmadığı için hep TÜRKlere ve TÜRKLÜĞE hakaret etmiştir. Dinimiz İslama savaş açmıştır.

    Bazı cümleleri:

    - Bu ülkede hristiyanlığı nasıl yayabiliriz. KÜRDİSTAN'ın temellerini nasıl atabiliriz.

    - ATATÜRK ismini kullanırsak bunu daha rahat yapabiliriz. Hem para toplar hem destek alırız, kampanyalar düzenler, TÜRKLERDEN topladığımız paralarla, KÜRTLERİ daha bilinçli hale getiririz, cahil insanlarla KÜRDİSTAN'ı kuramayız, Hristiyanlığı bu şekilde daha rahat yaymamız da mümkün.

    -Türkler tarihten beri yakan yıkan bir milletmiş.

    -Bi öğrenci sıranın üzerinde namaz kılacağına bale yapsın. Çağdaş Türkiye böyle olur.

    -Biz asılız. Herkesin bunu bilmesi gerekiyor. Biz asılız ve vekillerimiz var. Seçtik veya başkaları seçti. Saygı duyuyoruz. Çoğunluğu aldılar. Dolayısıyla bizim istemediğimiz bir şeyin Türkiye'de olması mümkün değil. Olur. 'Ben yaptım oldu'. Menderes ne dedi? 'Odunu koysam mebus yaparım. Siz isteseniz şeriatı bile getiririz' dedi. Bunlar geçmişte olan şeyler. Ne oldu sonuçta? Onlar ne oldu? Türkiye ne oldu? Niye Türkiye karışsın? Yasalarımızda ne varsa onun uygulanması gerekiyor.

    Sen kimsin ki senin dediğin olacak bu ülkede?

    Bunlar içimize sızmış, ATATÜRK gibi tartışılamaz(!), ORDU gibi dokunulamaz(!), milletin kafasına tabu olarak sokulmuş zırhların arkasına saklanmış olan hainlerdir, birilerinin adamlarıdır. Bu milletin üzerinde oynanan oyunlar bunlardır işte... Zemin yavaş yavaş ve haince oluşturulmuş çoktan...

    YanıtlaSil
  33. Şok şok şok! Kirluminati'nin tr liderini açıklıyoruz!

    YanıtlaSil
  34. Aşağıda Receb Tayyib Erdoğan'ın ayrı yer ve zamanlarda ''ABD'nin Büyük Ortadoğu Projesi içinde 'Eşbaşkanlık' görevini üstlendiklerini'' itiraf ettiği konuşmaları tarihleri ve yerleriyle bulabilirsiniz.



    KANAL D / TEKE TEK
    (16 Şubat 2004)

    "Şu anda Amerika'nın da 'BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ' var ya 'GENİŞLETİLMİŞ ORTADOĞU', yani bu proje içerisinde Diyarbakır bir yıldız olabilir. Bunu başarmamız lazım."




    ÇIRAĞAN SARAYI / ABD-TESEV-ALMAN MARSHALL FONU TOPLANTISI
    (25 Haziran 2004)

    "Üstlendiğimiz misyon gereği Ortadoğu ve Avrasya ülkelerine yöneleceği…EŞBAŞKANI OLDUĞUMUZ GENİŞLETİLMİŞ ORTADOĞU PROJESİ için…"




    YENİ ŞAFAK / İSTANBUL NATO ZİRVESİ ÖNCESİ
    (25 Haziran 2004)

    "GENİŞ ORTADOĞU ve KUZEY AFRİKA ülkelerinin buraya katılması… EŞBAŞKANLAR OLARAK Turkiye, İtalya, Yemen ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVLERİ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ."




    İRAN / BASINA
    (28 Temmuz 2004)

    "GENİŞ ORTADOĞU ve KUZEY AFRİKA PROJESİ içinde, bu projenin EŞBAŞKANLARI ARASINDAYIM."




    DAVOS / KLAUS SCHWAB'LA SÖYLEŞİ
    (28 Ocak 2005)

    "Turkiye işlevini BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ içinde, bu bölgede etkin bir şekilde yerine getirecektir. Her görüşmede, attığımız her adımda bunun UYGULAMASINI YAPIYORUZ."




    ABD / WILLARD OTEL, BASIN TOPLANTISI
    (8 Haziran 2005)

    "Sea Island sürecinde Turkiye, İtalya ve Yemen GENİŞ BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ'NDE BİR GÖREV ÜSTLENDİK ve EŞBAŞKANLIK bu üç ülkeye VERİLDİ"

    YanıtlaSil
  35. ABD / AMERİKAN DIŞ POLİTİKA DERNEĞİ (FPA) TOPLANTISI
    (10 Haziran 2005)

    "Biz Turkiye olarak, bildiğiniz gibi, GENİŞ ORTADOĞU ve KUZEY AFRİKA İNİSİYATİFİ ÇALIŞMALARINDA ROL ALDIK. EŞBAŞKAN OLARAK BU SÜRECİ İŞLETMEYE DEVAM EDİYORUZ."




    ESENBOĞA HAVALİMANI / ABD DÖNÜŞÜ
    (12 Haziran 2005)

    "Biz BÜYÜK ODTADOĞU PROJESİ'ne bu seyahatte başlamadık. Biliyorsunuz adı değişti, GENİŞ ORTADOĞU ve KUZEY AFRİKA İNİSİYATİFİ olarak belirlendi. Bunun içerisinde Turkiye, İtalya ve Yemen, EŞBAŞKAN OLARAK ÇALIŞMAYA BAŞLADIK."




    ESENBOĞA HAVALİMANI / LÜBNAN'A HAREKETİNDEN ÖNCE
    (15 Haziran 2005)

    "GENİŞ ORTADOĞU ve KUZEY AFRİKA İNİSİYATİFİ çerçevesi İçerisinde Turkiye EŞBAŞKANLIK olarak paylaştığı bir GÖREVİ YÜRÜTECEK."




    ABD / DÜNYA İŞ KONSEYİ (WORLD AFFAIRS COUNCIL) TOPLANTISI
    (7 Temmuz 2005)

    "TÜRKİYE'NİN AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'YLE YAPABİLECEĞİ ÇOK ŞEY VAR. Turkiye'nin Sea Island Süreci'nde, GENİŞ ORTADOĞU ve KUZEY AFRİKA İNİSİYATİFİ'NDE EŞBAŞKAN OLARAK YER ALMIŞ OLMASI BUNDAN KAYNAKLANMAKTADIR."




    ABD / DIŞ İLİŞKİLER KONSEYİ (CFR) TOPLANTISI
    (13 Eylül 2005)

    "GENİŞ ORTADOĞU ve KUZEY AFRİKA GİRİŞİMİ İÇİNDE ÖNEMLİ BİR ROL OYNUYORUZ. Amerika'nın Ortadoğu'da oynayacağı önemli bir rol var. ONUN BİR PARÇASIYIZ ve ŞU ANDA ONUN DAHİLİNDE ÇALIŞIYORUZ."

    YanıtlaSil
  36. ANKARA / AKP MYK TOPLANTISINDAN SONRA BASINA
    (16 Kasım 2005)

    "Dışişleri Bakanı Gül, Bahreyn'de ABD Dışişleri Bakanı Condellize Rice ile GENİŞ ORTADOĞU ve KUZEY AFRİKE PROJESİ ile ilgili görüşecek. Söz konusu projede EŞBAŞKANLIK GÖREVİ YAPIYORUZ ve YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ."




    DENİZLİ POLİSEVİ / İŞADAMLARIYLA TOPLANTI
    (19 Kasım 2005)

    "Eğer bugün GENİŞ ORTADOĞU ve KUZEY AFRİKA PROJESİ'NDE TÜRKİYE EŞBAŞKAN OLARAK GÖREV YAPIYORSA…ŞU ANDA BU GÖREVİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ."




    TBMM / AKP GRUBU
    (29 Kasım 2005)

    "…Onun için BİZ ŞU ANDA GENİŞ ORTADOĞU ve KUZEY AFRİKA PRJESİ İÇERİSİNDE EŞBAŞKANLIK GÖREVİNİ ÜSTLENMİŞİZ."




    ATV / SİYASET MEYDANI
    (28 Aralık 2005)

    "Biliyorsunuz, GENİŞ ORTADOĞU ve KUZEY AFRİKA PROJESİ İÇİNDE EŞBAŞKANIZ, bunun gereği olarak da inisiyatif alma gayreti içindeyiz."




    TBMM / AKP GRUBU
    (21 Şubat 2006)

    "…GENİŞLETİLMİŞ ORTADOĞU ve KUZEY AFRİKA İNİSİYATİFİ'NDEKİ rolümüz, EŞBAŞKANLIK GÖREVİMİZ bize özellikle Ortadoğu'da önemli görevler yüklemektedir. Bugüne kadar başlattığımız bütün dış politika hamleleri, bu parametre üzerine kurulmuştur. Az önce bir kaçını hatırlattığım bu girişimler, aynı dış politikanın, aynı vizyonun tutarlı ve tamamlayıcı parçalarıdır."

    YanıtlaSil
  37. İSTANBUL ÜSKÜDAR / AKP İLÇE KONGRESİ
    (26 Şubat 2006)

    "Biz Ortadoğu'da GODKA denilen GENİŞ ORTADOĞU ve KUZEY AFRİKA PROJESİ'NİN İÇİNDE EŞBAŞKANIZ. BİZ ORADA GÖREV İFA EDİYORUZ. BÖYLE BİR GÖREV TÜRKİYE'YE SEÇİLEREK VERİLMİŞTİR."




    İSTANBUL TUZLA / AKP İLÇE KONGRSİ
    (4 Mart 2006)

    "BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ'NİN EŞBAŞKANLARINDAN BİRİYİZ."




    İSTANBUL BAYRAMPAŞA / AKP İLÇE KONGRESİ
    (4 Mart 2006)

    "BOP'UN EŞBAŞKANLARINDAN BİRİYİZ. BU GÖREVİ YAPIYORUZ."




    SAİT HALİM PAŞA YALISI / UBS BANK'IN YEMEĞİ
    (28 Nisan 2006)

    "GENİŞ ORTADOĞU ve KUZEY AFRİKA PROJESİ'NE bundan dolayı GİRDİK."




    AVUSTURYA
    (11 Mayıs 2006)

    "BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ'NE, GENİŞLETİLMİŞ ORTADOĞU PROJESİ'NE niye katıldınız, niye bunların içinde yer aldınız diye eleştiriler geliyor. BİZ DE 'OLACAĞIZ' DİYORUZ."




    ZAMAN / G-8 ZİRVESİ'NE GİDERKEN RÖPORTAJ
    (13 Mayıs 2006)

    "GENİŞLETİLMİŞ ORTADOĞU ve KUZEY AFRİKA PROJESİ EŞBAŞKANI OLARAK TÜRKİYE'YE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR."




    YENİ ŞAFAK / G-8 ZİRVESİ'NE GİDERKEN RÖPORTAJ
    (13 Mayıs 2006)

    "Bölgemizdeki gelişmeler karşısında Turkiye olarak üzerimize büyük Görev düşüyor. Bunun için de ABD'ye bir ziyaret planlıyorum…TÜRKİYE, GENİŞLETİLMİŞ ORTADOĞU ve KUZEY AFRİKA PROJESİ EŞBAŞKANI OLDUĞU İÇİN BUNU ABD'YLE KONUŞMAMIZ GEREKİYOR."

    YanıtlaSil
  38. ESENBOĞA HAVALİMANI / MISIR'A GİDERKEN
    (20 Mayıs 2006)

    "Ziyaretim sırasında GENİŞ ORTADOĞU ve KUZEY AFRİKA PROJESİ ÇERÇEVESİNDE YAPMAYI PLANLADIKLARIMIZI DA ANLATMA FIRSATINI BULACAĞIZ."




    TBMM / AKP GRUBU
    (30 Mayıs 2006)

    "TÜRKİYE, GENİŞ ORTADOĞU ve KUZEY AFRİKA PROJESİ İÇERİSİNDE ORTAK ÜYELİĞE KABUL EDİLMİŞTİR. Bizler bunun için burada bir ortak üyeliği ve ardından da EŞBAŞKANLIK GÖREVİNİ İtalya ve Yemen ile birlikte KABUL ETTİK."




    ARTVİN
    (15 Temmuz 2006)

    "Biz Turkiye olarak GOKAP içerisinde yer aldıysak, bunun için bizlere davet yapıldı, bunlar olacak diye BİZ EŞBAŞKAN OLARAK KABUL ETTİK."




    CNN / LARRY KING SHOW
    (27 Temmuz 2006)

    "Daha önce GENİŞ ORTADOĞU ve KUZEY AFRİKA GİRİŞİMİ İÇERİSİNDE ZATEN YER ALMIŞTIK. BURADA EŞBAŞKANLIK GÖREVİ ÜSTLENMİŞTİK."




    BEYRUT DÖNÜŞÜ
    (4 Ocak 2007)

    "BİZ GENİŞLETİLMİŞ ORTADOĞU ve KUZEY AFRİKA PROJESİ'Nİ BUNUN İÇİN KABUL ETTİK…Turkiye, İtalya ve Yemen'le EŞBAŞKANLIK GÖREVİ ÜSTLENDİK."

    YanıtlaSil
  39. ALMAN "SÜDDEUTSCHE ZEITUNG" GAZETESİ / MAKALESİ
    (7 Şubat 2008)

    "Bu sebeple TÜRKİYE, G-8 ülkelerinin de desteklediği GENİŞLETİLMİŞ ORTADOĞU ve KUZEY AFRİKA PROJESİ İÇİNDE İNİSİYATİF ALMAKTADIR."

    YanıtlaSil
  40. Tayyib denilen lâkin hiç de öyle olmayan şahıs onlarca kere onlarca yerde BOP'cu olduğunu bildirmiştir.

    (Tayyib: temiz
    Habîs: pis)

    YanıtlaSil
  41. bu çocuk okur.

    YanıtlaSil
  42. BU YAZILARI OKUYAN HERKESİN KANININ KAYNADIĞINA EMİNİM. SİKKO SOMUT Bİ ADIM ATMAMIZ LAZIM..!!!!! yine çok hoş yazmıssın yaw.herzaman arkandayız...

    YanıtlaSil
  43. "Bi öğrenci sıranın üzerinde namaz kılacağına bale yapsın. Çağdaş Türkiye böyle olur."

    demiş gene bi adsız.
    ulan mal, bu lafı nası dediğini biliyor musun ?
    röportajında kadın konuşuyordu, lan el kadar çocuğa bak çocuk diyorum çocuk çocuk amk. çocuk namaz kılacağına bale yapsın diyor kadın, haklı değil mi lan? el kadar bebeye neden namaz öğreteceksin o yaşta? yaşına geldiğinde namaz kılmasını da öğrenir o sen merak etme.

    YanıtlaSil
  44. Bale yapmasın dedik mi? Matematikte öğrensin, dilde öğrensin, resimde çizsin ama namazınıda öğrensin, rahatça kılabilsin, kuran-ı kerim okusun.

    Ey atasını bilmez amcık, FATIH SULTAN MEHMET "9" yaşında hafız oldu. (HAFIZ: Kuranı sonuna kadar hıfz etmiş, ezberlemiş kişi.) "14" yaşında padişah oldu. "21" yaşında İstanbulu fethetti. Bizans imparatoruda ona çocuk dedi ey be orospu çocuğu. Onun donanımından bi haberdiler. Türkçe, Arapça, Farsça, Latince, Yunanca, Sılavca, Rumca, İbranice, Çağatayca biliyordu o. Matematik, fizik gibi dallarda iyiydi. Kendisi mühendisti. İlk havan topu olarak tabir edilebilecek kavisli atış yapabilen topları icat etti. Surları yıkabilecek büyüklükte toplar döktürdü. Gemileri karadan yürüttü amk. Senin örümcek ağlarıyla örülü beynin bunları idrak edemez ama maalesef... Sen ne kuran oku ne okut, ne de namaz kıl... Bale yap sen, kıvrak bacaklarınıda götüne sok. Aklını sikiyim...

    YanıtlaSil
  45. 15:50 Katılıyorum kardeş ve son cümleye bittim :D

    YanıtlaSil
  46. @15:50 burası da şakirt doldu yine amk. her yerde misiniz lan bari buradan gidin.

    YanıtlaSil
  47. Türkan Saylan'ı ben de desteklemem ama 15:50'deki yorumla 13:46'daki yorumun sahibi aynı gerizekalı heralde ve anasınınkinden Türk olarak doğmayı marifet sanıyor. Masonların milliyetçiliği kullanarak imparatorlukları nasıl yıktıklarından bahsediliyor, bunun gibi mallar da hem ırkının asil, hem de kendilerinin Müslüman olduğunu iddia ediyor utanmadan. Be gerizekalı, senin şimdi kendini diğerlerinden üstün gören siyonistlerden ne farkın var? Kuş kadar beyninle Dünya'nın herhangi bir yerindeki İngiliz'den ne üstünlüğün olabilir beyin fukarası? Seni Allah, onu şeytan mı yarattı nöronlarına soktuğum. Oturduğun mahallenin dışında da hayat var ve sadece Türkler Müslüman değil, bütün Müslümanlar da Türk değil. Din kavramını kendi milliyetçi zırvalarınıza alet etmeden yaşayın. "New World Order versus Turan" çok etkileyici gerçekten.. Sizin gibilerin arkasına saklandığı değerlerin Türkan Saylan'ınkilerden hiç bir farkı yok. Saylan misyonerlik çalışmaları yürütüp Kürdistan'ı kurulmasını amaçlamasıyla Türk-İslam birliği gibi birbirleriyle alakasız iki olgunun sentezi olan bir devlet kurulması aynı şeydir. Şovenist duygularınıza Allah'ı alet etmeyin özetle.

    YanıtlaSil
  48. daha önce söylendi mi bilmiyorum ama gittigidiyor simgesine bi daha bakmanızı istiyorum. göz, baphomet'in el kordinasyonu.. birebir aynı lan!

    YanıtlaSil
  49. http://www.hurriyet.com.tr/planet/17928894.asp?gid=381

    YanıtlaSil
  50. ya senın ısmın ne a.q önce onu bı de de bı sıkım belanı adres ver amcık agızı ya skerım masonunu senı dalyarak
    bu dunyada turklerden daha aptalları varsa onlarda musluman turkler amına kodumunun manyakları sızı sktırın gıdın kendızı skın uurasmayın bole seylerle rıhannayı ızleyıpte satanıst olan mı var amcık agızı ben bakıp 31 cekıom dalyarak baska ne olacak sık kırıgı nanaı skım

    YanıtlaSil
  51. DRFATİH:” Kur'an herşeyi ayrıntısıyla anlatmıyor”

    KURAN: Yemin olsun ki, resullerin hikâyelerinde, aklını ve gönlünü çalıştıranlar için bir ibret vardır. Bu Kur'an, uydurulacak bir hadis/bir söz değildir; aksine o, önündekini tasdikleyici, HER ŞEYİ AYRINTILI kılıcıdır. İnanan bir topluluk için de bir kılavuz ve bir rahmettir. (Yusuf 111)

    Allah size Kitap'ı AYRINTILI kılınmış bir halde indirmişken, Allah'ın dışında bir hakem mi arayayım? Kendilerine Kitap verdiklerimiz, onun, Rabbinden hak olarak indirildiğini biliyorlar. Sakın kuşkuya düşenlerden olma. (Enam 114)

    Elif, Lâm, Râ. Hakîm ve Habîr olandan bir kitaptır ki bu, ayetleri önce muhkem kılınmış, sonra AYRINTILI hale getirilmiştir. (HUD 1)

    Gün olur, her ümmet için kendi aleyhlerine kendi içlerinden bir tanık çıkarırız. Seni de şu insanlar hakkında tanık olarak getireceğiz. Sana bu Kitap'ı indirdik ki herşey için AYRINTILI bir açıklayıcı, bir kılavuz, bir rahmet, Müslümanlara da bir müjde olsun. (Nahl 89)

    ARAPLARIN DİNİNE DÖNER DERKEN VAHHABİLERİ KAST EDİYORSUNUZ SANIRIM. ONLARIN UYGULADIKLARI ZİNANIN CEZASININ RECM OLMASI (TAŞLAYARAK ÖLDÜRME), DİNDEN DÖNEN MÜRTEDİN ÖLDÜRÜLMESİ, SANATIN, HEYKELİN KÖTÜLENMESİ, KADINLARIN ÇARŞAFLARA TIKILMASI BUNLARIN HEPSİ UYDURMA HADİS KAYNAKLI! ALLAH, PEYGAMBER VE KURAN BUNLARDAN MÜNEZZEHTİR. KURAN’DA NAMAZIN NASIL, NE ZAMAN KILINACAĞINDAN, ABDESTİN NASIL ALINACAĞINA KADAR İBADET KONUSUNDA YETERLİ OLAN HER TÜRLÜ BİLGİ VARDIR! VE ALLAH’IN DA BELİRTTİĞİ GİBİ YETERİNCE AYRINTILI VE GEREKLİ TÜM BİLGİYİ İÇERİR. SİZİN UYGULAMALARINIZIN KURANDAKİNDEN FAZLA, FARKLI OLMASI, KURANIN EKSİKLİĞİNİ DEĞİL, SİZİN FAZLA YAHUT YANLIŞ UYGULADIĞINIZI GÖSTERİR.

    YanıtlaSil
  52. @17:30 Sen siktir git asıl bu blogdan göt lalesi.

    YanıtlaSil
  53. kanka baksana bi

    aklıma bişey geldi la

    acaba haç hristiyan kültürüna ankh sebebi ile mi yerleştirildi

    bilmiyosan googlea hemen ankh yaz amın feryadı

    neyse bi de bugün bişey daha farkettim

    virgin radioda e.t.yi dinliyorum diyo ki

    kiss me ki-ki-kiss me

    bi anda kafamda şimşekler çaktı

    kiss kelimesi çok önemli tersten six e benziyo

    o yüzden kiss kiss kiss diyolar parçlarda

    burda da diyoki ki-ki-kiss me

    altı-tı-tı diyo sana tersten 666 diyo

    666 e bilmiyorum ama ilginç bi sayı gibi geldi :D

    imza bilir kişi adsız

    takiptayim ;)

    YanıtlaSil
  54. Bi önceki konuya yazmıştım. Belki bakmazsın diye buraya da yapıştırıyorum.

    Sikko iyi yazıyorsun, güzel yazıyorsun ama atatürk konusunda "bunlar komplo yeha" diyenler kadar yobazsın. Lan adam masonların duruşunu yapıyor 40'dan fazla fotoğraf var. Gaga eliyle üçgen neyin yapsa direkt mason damgası vururuz değil mi? Lan piç atatürk yapınca niye vurmuyorsun?

    Bir fotoğraf daha vardı. İngiltere'de bir adamla tokalaşıyordu. Tokalaşması masonların tokalaşmasıydı.

    Şuna bak bir de sikko. Sadece bu yazıyı okumak bilene yeter lan.

    "Efendiler, bütün insanlığın deneyim, bilgi ve düşünüşüyle
    yükselip olgunlaşması; Hıristiyanlıktan, Müslümanlıktan, Budizmden
    vazgeçerek yalınlaştırılmış ve herkes için anlaşılacak duruma
    getirilmiş katıksız ve lekesiz bir dünya dininin oluşması ve insanların
    şimdiye kadar kavgalar, pislikler, kaba istek ve eğilimler arasında bir
    yoksullar evinde yaşamakta olduklarını kabul ederek bütün varlık ve
    kafaları zehirleyen kötülük tohumlarını ortadan kaldırmaya karar
    vermesi gibi koşulların oluşmasını gerçekleştirecek olan bir “Birleşik
    Dünya Devleti” düşünün tatlı bir şey olduğunu yadsıyacak değiliz."

    (Nutuk sayfa 644,645)

    1-) Neden müslümanlıktan vazgeçelim diyor?
    2-) Neden yahudilik yok?
    3-) Birleşik dünya devleti neyin nesi?

    Lan sığır halen anlamadın mı? Mustafa Kemal'de onlardan. Lan gitti yahudi şapkasını götümüze soktu giyeceksin diye. Giymeyeni astı.

    O zamandaki selaniklilerin %95 Sebayatçı. Yani müslüman görünen yahudi! Öğretmeni selaniğin baş hahamı. Şu an mezarı sabayist mezarlığında.

    Duymuşsundur Türkiye'nin nüfusu 13 milyonken ülkeye 100.000'den fazla yahudi göç ediyor. Ne oldu bunlara sence? Bunlar ülkeye girdi. Atatürk soy adı kanunu çıkardı. Bu gavatlarda halkın içerisine karıştı.

    Daha 1 ton götverenlik var bu işlerin içerisinde. Yazsam buraya sığmaz.

    T.C. tamamen bir yahudi oyunu. Musttafa Kemal olmasaydı sikik yunanlıları yenemeyecek miydik biz? İngilizler zaten kendileri siktirip gitti. Fransa kendisi siktirip gitti. Bizim piç yobaz kemalistler ne diyor? "Atatüvk olmasaydı baban belli oymazdı" Ulan götveren senin baban belli de ne olmuş? İngiliz piçlerinden ne farkın var?

    YanıtlaSil
  55. Bi önceki konuya yazmıştım. Belki bakmazsın diye buraya da yapıştırıyorum.
    senin babanneni sikerim @18:06

    YanıtlaSil
  56. @18:06 olum kahkahalarla güldüm lan. evet evet, t.c. tamamen bir yahudi oyunu. bahsettiğin adam da aslında cephelerde halay çekip orduya "hadi şunları yenin iki dk" diye vaaz veriyordu. hatta fransa türkiye'den kendi isteğiyle çıktı, evet evet ingilizler de kendileri çıktı. atatürk olmasaydı aslında yine baban türk olacaktı, camii içinde ibadet etme hakkın şimdiki gibi olacaktı. türkçe yine böyle olacaktı. her şey şimdiki gibi olacaktı ama bir adam çıktı ve bütün bu şeyleri bozdu. valla bu nefret aklını, mantığını köreltmiş senin. tek iman sahibi sen değilsin merak etme ama adam rakı içmiş diye onu dinden çıkarma hakkın da yok. o zaman biz de diyelim sana, sokaktaki kadının memelerine baktın. demek ki müslüman değilsin. nasıl olur?

    YanıtlaSil
  57. @0101 Her Müslüman tabi ki kardeştir ve eşittir, orda biraz aşırı gibi görünebilir söylediklerim affola, ama sen orada ki Türk kavramını İslam dinine mensup atalarımız olarak al. Çünkü bu kadın atalarımıza hakaret ediyor, İslamı yaymış ve yaşatmış olan atalarımıza. Gittiği topraklara din ve ırk gözetmeksizin huzur götüren atalarımıza barbar diyor, yakardılar-yıkardılar diyor. Ufacık çocukların beynine bile sokmadılar mı bunları? Allah kitabında şunu diyor:

    "Ey insanlar! Muhakkak ki Biz, sizi bir erkek ve bir kadından yarattık. Ve sizi milletler ve kabileler kıldık ki, birbirinizi (soyunuzu, babalarınızı) tanıyasınız. Muhakkak ki Allah'ın indinde en çok kerim olanınız (ikram olunanınız, en şerefli olanınız), (ırk ya da soy olarak değil) en çok takva sahibi olanınızdır. Muhakkak ki Allah, en iyi bilen ve haberdar olandır." 49 / HUCURÂT - 13

    Sen burdan ne anlıyon: Soyunuza ve birbirinize küfür ettirin destek olmayın sonra gidin mutlu mutlu namaz kılın birşey olmaz mı diyor? Hayır atalarınızı ve birbirinizi tanıyın ve gözetin ama ibadetinizi de yapın, çünkü atalarınız mahşerde sizi kurtaramaz, yalnız kendi takvanız sizi Allah yolunda yükseltir, sizi kurtarır. Bunu mu diyor yoksa karar sizin. Sonuna kadar atalarımı da bu dine hizmet etmiş diğer zaatlarıda savunurum... Kim bana ne yafta yapıştırırsa yapıştırsın sikimde değil lan amına koduklarım...

    YanıtlaSil
  58. @18:42 atatürke tapıyor amına küm... adam yazmış lan iste nutukta resmen yeni dünya düzenini daha neyin siklemesini yapiyon?????

    YanıtlaSil
  59. Yaw 18:06 Şunu anlamıosunuz diyelim ki Atatürk sabetayist, mason vs. vs. ne fark edecek? Atatürk müşrik te ona Deccal diyen Said Nursi tayfası mu mümin? Adam risalelerin Allah katından indirildiğini söylüyor be!

    Atatürk müşrikti değildi bunları bilmek bize ne kazandıracak! O Allah ve kendisi arasında olan durum.

    Bizi ilgilendiren geride eser olarak ne bıraktığı. Ha geride bıraktığı mirasa getirilebilicek eleştiriler var elbet ama önceki sisteme de getirilebilecek çok eleştiri var.

    Özetle elimizdekine bakalım, onu düzeltmeye çalışalım diyorum.

    YanıtlaSil
  60. @18:06 la yarrağımın güzel başı, hiç ortaokulda lisede tarih görmedin mi lan. bi harırla am vardiyası seni. güneyde noldu kurtuluş savaşında kuvayı milliye savaştı dimi güneyde. bak kuvayı milliye diyince bi çağrışım yaptı dimi ehehe hatırlarsın böyle yarrağım. ankara antlaşması mıydı kars antlaşması mıydı hatırlamıyorum fransızlarla onu imzalmıştık. demek ki neymiş fransızlar kendi siktirip gitmemiş.

    YanıtlaSil
  61. atatürk masonsa neden fransızlarla , ingillizlerle,yunanlarla savaştı lan?


    ve @15.50 deki mal, fatih sultan mehmet'le bir mi şimdi ki çocuklar? senin beyin kıvrımlarını sikeyim gerizekalı ya.

    YanıtlaSil
  62. abi 6 haziran saat 6'da beşiktaşta eylem varmış ne eylemi acaba

    YanıtlaSil
  63. beyler kuranı kerim varkn gidip de hadislerde, yok efendim risalei nur gibi zırvaliklardan medet ummayın. eğer ki kuranda "namaz şudur, şöyle şöyle kılınır." diyosa kılın, ezan şöyle okunur, saygı gösterin." yazıyosa saygılı olun; ama öyle bi şey yoksa kıçınızdan element uydurup da ezan okunurken "bacak-bacak üstüne atmıyım", yok "yattığım yerden kalkıyım" gibi zırvalıklara inanmayın. bakın şunu söylicem bi çoğunuz karşı çıkıcak, kuranı kerim, yani allahın sözü varken neden hz. muhammedin söylediği veya söylediği iddia edilen sözleri kendime yol gösterici olarak alıyım ki? ha hz muhammede saygım sonsuz; fakat aynı şekilde hz. isaya da, hz. nuha da, gelmiş geçmiş bütün peygamberlere aynı saygıyı duyuyorum. saidi nursiyi de fettullah güleni de bunlarla aynı bokun suyu olan rte'yi de ben değil katırlar siksin.
    atatürk konusuna gelince; bence de büyük ihtimalle masondu, bunu fotolardan falan değil de biraz beyni olan insan keşfeder diye düşünüyorum. yani bu kadar büyük ve güçlü devletler koca orduları, ülkemizin her yanını sarmış ajanlarıyla atatürkün milli mücadele falan başlatmasını engelleyemediler mi? ya da bu adamlar cepheye götürecek mermisi-mühimmatı olmayan doğru düzgün "ordu" bile denilemeyecek bi orduyu yenemezler miydi? yani onların gelişmiş silahları, mermilerine karşılık biz imanımızla mı savaştık, siz hakkaten inanıyo musunuz ki çanakkalede bi tabur ingiliz askeri uzaylılar tarafından kaçırıldı, ya da allah tarafından yok edildi? tabi bu şey demek değil; "e o zaman ülkeyi bölmek isteyen iktidar partisine yardımcı olalım" demek değil. t.c. muhtemelen büyük bi yahudi oyunudur, o zamanki amaçları belki de ilerde kurulacak yahudi devletine zemin oluşturmaktı, bölgede güçlü bi imparatorluk yerine parça parça üç-beş devlet olması işlerini kolaylaştırdı elbet.
    kuarana dönelim; aramızda zannediyorum kimse kuranın tamamını okumamıştır. zaten yukarda; ” Kur'an herşeyi ayrıntısıyla anlatmıyor” diyenden ve hadisleri savunanlardan bu belli oluyor. o yüzden herkes önce güvenilir bi kaynaktan elde ettiği kuranı kerim meali veya tercümesini okusun. neden güvenilir kaynaktan? çünkü kuranı kerim değiştirilemez diyor kuranda ama mealini istedikleri gibi değiştirip insanları istedikleri gibi kandırabilirler ki yıllardır cemaatler, tarikatlar bunu yapıyor. benim düşünceme göre dünya üzerinde hz muhammed ve halifeler dışında müslümanlığı doğru yaşayan gerçek müslümanlar olmamıştır.

    YanıtlaSil
  64. geçmişi bi kenara bırakalım, yıllar önce olmuş olanı değiştiremeyiz, şu an olanlara karşı belki sesimizi yükseltebiliriz. mesela ergenekon denen şeyin çok büyük bir yalan olduğunu anlamak için dahi olmaya gerek yok. tutuklananlar ceza almadı hala ve tutukluluk halleri devam ediyor. ygs şifre skandalını protersto eden öğrencileri bile ergenekoncu ilan ettiler. (bknz. http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1122814) şu an yaptıkları polis devleti oluşturmaktır, yani new world order'ın temel amçalrından biri. nedir polis devleti? iktidara/hükümete/devlete/yönetime karşı olan her kim varsa sorgusuz sualsiz tutuklanır, hapse atılır gerekirse idam edilir ki o düşüncede bile olanlar varsa korkup pussunlar. şehirlerin her yanına "güvenlik" sağlama yalanıyla kameralar yerleştirilir ve insanların her hareketi dev ekranlardan yöneticilerin adamları tarafından takip edilir. bilgiye ulaşmak yasaklanır (bknz. 22 ağustos internet yasğı http://www.cnnturk.com/2011/bilim.teknoloji/teknoloji/05/03/internetin.olum.tarihi.22.agustos.2011/615303.0/index.html bknz. mizah dergilerine sansür http://www.aksam.com.tr/karikatur-dergisine-18-yas-siniri--44460h.html). bilgiye ulaşmak yasaklanır ki evlerinizde sadece yöneticilerinizin belirlediği/istediği şeyleri okuyun/izleyin böylelikle onların sözünden çıkma ihtimaliniz azalsın. ayrıca rte'nin bizzat söylediği "bu gazeteleri almayın" lafı var ki sansürün dik alasıdır bu laf. (bknz.http://www.medyafaresi.com/haber/16794/medya-bu-gazeteleri-almayin-erdogan-dogan-grubuna-karsi-boykot-istedi.html). ve tabi bariz şekilde polisi -yani yöneticilerin, yönettiği halka karşı kullandığı silahlı gücüne- yapılan silah desteği var (bknz http://gundem.milliyet.com.tr/polise-ortulu-den-gaz-verdiler/gundem/gundemdetay/15.05.2011/1390462/default.htm%20)
    bilginin önemi konusunda biraz kafa yorun istiyorum bunu yaparken de şunları düşünün, tarım-organik tarım, makarna yapmayı bilmek, geleneklerin yok olması, hazır yiyecekler.

    YanıtlaSil
  65. yahu sikecem sizin bloğunuzu be bi yorum yazıyoruz siliyorsunuz orospu çocukları adam akıllı şeyler yazmıyorki. adam resmen atatürk mason yahudi yandaşı diyor Türkiye Cumhuriyetine Yahudi kuklası diyor amın evladı senin savunduğun anlayışı sikeyim o zaman ben güzelim dini yozlaştırdınız şimdi sıra devletemi geldi...

    harbi harbi kimsenin bi sik yiyeceği yok insanoğlu ne zaman götü sikilirse o zaman iyinin değerini anlıyor bence sikko sen burda boşuna kafanı yoruyorsun tamam çok kişi uyandırdın ama kimsenin birşey yapacağı yok göz göre göre sikiliyoruz.. tek fark bizleri gözlerimiz açık diğerlerini kapalı beceriyorlar.

    dip not: ben ekşici değilim :) sığırda :D

    YanıtlaSil
  66. http://www.youtube.com/watch?v=2uxrFTw0xUU

    şu videodaki maske ne anlam ifade ediyor?

    YanıtlaSil
  67. ŞOK ŞOK ŞOK!

    Yeni Tâğûtî Düzeni Açıkladı!

    http://i56.tinypic.com/21m9md0.jpg

    http://www.yukleresim.com/images/86295664446348597985.bmp

    http://ressim.net/s/upload/81a8e96e.bmp

    YanıtlaSil
  68. Tıklamayın beyler virüs var. Televizyondan giriyorum

    YanıtlaSil
  69. Tayyibe tapanlardan birisi insanların görmemesi için virus olduğunu uydurmuş. Halbuki hiçbir virus yok o linklerde. Hoşuna gitmedi mi o görüntüler!

    Yeni Tâğûtî Düzenin Turkiye Projesinin lideri olduğunu defalarca söyleyen Lâ-Tayyib Erdoğan twitter hesabında "Turkiye'yi yeni dunya düzeninin yükselen yıldızı olarak kabul ettirdik. Hayaldi gerçek oldu, birlikte başardık" demiş. Ahmaklar da buna bakıp bakıp oooyh ne güzelmiş diye saçmalıyorlar. Güzel mi çirkin mi yakında göreceksiniz!

    O yazıyı Lâ-Tayyib 8.5.2011 tarihinde kendisi yazmıştır. İnanmayanlar bu adresden görebilir:

    http://twitter.com/#!/rt_erdogan

    YanıtlaSil
  70. Sonuna kadar arkandayız reyiz ancak bu illumunatinin türkiye şubesi varmı la amına koyim accayip merak ediyorum.

    http://img.fotoambar.com/img/00000/ca8e0f894113ad458ee0e572373afff7.bmp

    What Are You Doing ?

    YanıtlaSil
  71. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  72. panpa bu blue beam olayını bi anlatırmısın birde kıyamet alametleri ilgili sahih hadisleri araştırsana çünkü benim bildiğim bazı hadisler ile şu an ya da ilerde öyle bir planları varsa ki var zaten bu konuda detaylı bi yazı yazabilirmisin panpa. ikincisi Türkiye den bu orospu çocuklarına üye olanlar kim bilgin var mı

    YanıtlaSil
  73. hani açık söyleyeyim anlattıkların çok uçuk geliyo. gerçekten gayret gösteriyosun lan ve okutuyosun lan kendini. ama baksana daha iki satırda hemen kavga etmiş amına koduklarım. bu insanlar adam olmaz olm. eğer varsa öyle her bi sikimi yöneten orospu çocukları, bundan daha kötü neyi bekliyo olabilirler ki? her ülkede yasa çıksa, "bundan sonra gece yatmadan götünüze bu piramitleri sokacaksınız" deseler milyonlarca kişi sorgusuz yapar lan. al sana enerji.

    bu arada sırf yorum yazmak için sikimsonik şeyleri onayladım, yamuk çıkmasın amına koyim heheheh

    YanıtlaSil
  74. Şu illuminatinin Türkiye ayağını araştır sikko, bununla ilgili birçok yorum kaldırıldı, kaldırdıgına göre bi bildiğin vardır heralde amk.

    YanıtlaSil
  75. assassin's creed diye bir oyun var sikko bildin mi, o oyunda tapınakçılara suikastlar yapıyoruz ve adamlar günümüzde yaşayan yöneticilerinin temel amaçları 21.12.2012'de piece of eden ele geçirip iyonosferde bulunan uyduya yollayarak insanları köleleştirip dünyanın kontrolünü ele geçirmek. bu oyunun konusuna da bir göz at sikko tam senlik

    YanıtlaSil
  76. Eaglex, Assassin's Creed incelensin diye çok talep oldu ama Sikko siklemedi bile. Detaylı bir inceleme yapması için oyunu bilmesi ve her detayı ile ilgilenerek oynaması lazım.

    Dediğin gibi 21/12/2012'de Abstergo firmasıyla birebir çalışan NASA insanları köleleştirmek ve dünyanın kontrolünü ele geçirmek için uydu fırlatacaktı. Bunu profesörün e-maillerinden okumuştuk. Bu emellerini gerçekleştirmek için dünyada üzerinde 50 tane olan Pieces of Eden'den bir tanesini ele geçirmeleri yetiyordu.

    Ayrıca bir oyun için bu kadar yaratıcı ve olağanüstü bir senaryonun yazılması bende başka şeyler düşündürüyor. Assassin's Creed serisini çıkaran firmanın logosunda bile tek göz var. Oyunda fark ettiysen anlık görüntüler sıklıkla tekrarlanıyor. Bazı sembolleri gözümüze sokuyorlar artık. Özellikle de ibranice yazıları ve masonik öğeleri...

    Şu sitede ilk oyunun sonunda Desmond'un odasında gördüğü sembollerin açıklaması var:

    http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Cryptic_Messages

    Bu video ise üçüncü oyunun sonundan:

    http://www.youtube.com/watch?v=Hc67qdROmbA#t=06m30s

    Rockefeller'ın ismimin geçtiği mektup: (Subject 16'ın The Truth puzzle'larından)

    http://www.youtube.com/watch?v=8uu_Ym2g-Dw#t=09m45

    Daha detaylı olarak ben ele almak isterim ama Sikko hep kendi çıkarımlarını yaparak yazı yazdı ve bloguna koydu. Sitesine biz karışamayız.

    YanıtlaSil
  77. Çok yerinde bir yazı olmuş Michael. Ben de yeni yazımı yayınladım.
    http://chgzs.blogspot.com

    YanıtlaSil
  78. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  79. VPUA bu oyun dediğin gibi simge ve sembolleri içinde fazlasıyla barındırıyor. illuminati oyun kartlarındaki durumun aynısı neden olmasın, adamlar yıllar öncesinden olacakları kartlara işliyorsa böyle bir oyunla da amaçlarını gözümüze sokabilirler. komplo teorisyeni gibi olduk ama karşımızda bulunanlar o kadar detaycı ki insan düşünmeden edemiyor.

    üstte yanlış yazmışım düzeltmişsin yine de düzelteyim; tapınakçı şirketin 21.12.2012'de uyduyla dünyanın yörüngesine fırlatarak akıl kontrolü gücü olan bu piece of eden ile dünyayı köleleştirmek en büyük amacı. piece of eden zamazingosunun da gerçek olduğu hakkında komplo teorileri çoğalmaya başladı ayrıca bilemiyorum aslı nedir ne değildir pek araştırmadım...

    YanıtlaSil
  80. VPUA 3 oyunuda oynayıp bitirdim.Dediğin gibi bir çok işaret var oyunda ve bunlardan bazıları bariz şekilde bu işaretlerden ama oyunda aşağı yukarı çok benzer konusu var.Ama yinede dediğin gibi olma ihtimali var.Bu konuyu tartışmak isterim bende merak ediyorum çünkü bu oyunu.Yani oyun gerçekten bu oyun ya uyarıyor veya bunlara hizmet ediyor.

    YanıtlaSil
  81. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  82. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  83. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  84. sikko şöyle bişey önersem nasıl olur, gerçi yorumları okuyon ama pek siklediğin yok gibi :) olsun amına koyum o okuyor olma ihtimalin bile yeter lan

    Daha fazla insana ulaşmak istiyorsun, insanları bilinçlendirmek bilgilendirmek kendi bilgi birikimini akatrmak istiyorsun bu gerçekden iyi bişi lan, inanmak başarmanın yarısıdır derler :)

    derli toplu bi topluluk oluştursan ve düzenli olarak o gruptakiler sisteme karşı tepkisini ortaya koysa.
    şimdi burası var ama genelde kimin girip çıktıgı pek belli değil gibi, bi forum sitesi oluştursan üye olsak orada sayımızı artırsak daha iyi olmaz mı?
    "Bi düşünsene, halk karar veriyor ve diyor ki "önümüzdeki ay, şu markanın cola'sını/şu firmanın benzinini satın almayacaz, boykot edecez". Ve o ay gerçekten de o firmanın satışları %90 düşüyor, firma zarar ediyor."
    Demişsin, bizde her hafta duruşumuzu ortaya koyacak etkinlikler yapsak, amına kodugumun şerefsizlerine karşı oldugumuzu duyursak, kuru kuruya gitmiyor be :)

    Sikko bunu iyi düşün amk, la kardeşimle birlikte elden ne geliyosa yapmaya hazırız.

    Şu Atatürk konusu ne zamana hazır olucak amına koyum ya.
    Hadi Allah'a emanet.

    YanıtlaSil
  85. 3 oyunu da oynadıysan Subject 16'in bulmacalarını hatırlarsın o zaman.

    İkinci oyundaki The Truth'da Piece of Eden ile tarihe adını yazdırmış liderlerden bahsedilmişti. Kraliçe Elizabeth, George Washington, Atilla, Gandhi, Napoleon Bonaparte gibi birçok liderin dünyanın gidişatını Piece of Eden ile değiştirdiğini öğrendik.

    Üç oyunda da ağır bir ateizm propagandası vardı. Her ne kadar İncil'den, Tevrat'dan ve Kur'an'dan ayetler sürekli oyun içersinde kullanılsa bile insanın iç huzuru ve kendini sevmesi ön plâna çıkarılıyordu. En sonunda da Tanrı sensin deniliyordu. Şu andaki sistemin kötülüğü ve yeni bir dünya düzenine ihtiyacımız olduğu da satır aralarından anlaşılıyordu.

    Son oyundaki The Truth aşırı kapitalizm karşıtı bir şekilde mükemmel derecede hazırlanmış. Sondan bir önceki cluster'da araba-yat-kat gibi yaşamla ilgili isteklerin insanları doyumsuzlaştırdığının eleştirisi vardı. Borgia ailesinin finansörü bankacıyı öldürmüştük hatırlarsan. Oradaki insanlar neredeyse çırılçıplaktı. İtalya rönesansında insanların cinsel ayin yaptığını sanmıyorum. O görevde eğlence kültürüne de iyi giydirmişlerdi.

    Son cluster'da ise Abstergo firmasının istekleri ve emeği doğrultusunda gerçekleştiğini belirtiliyordu. Aralık 2012 gibi fırlatacak olan uydunun hazırlanmasında son aşamaya doğru geldiği Ocak 2011'deki telefon görüşmelerinden anlaşılıyordu.

    Ayrıca bir cluster'da Tunguska Olayı'na da değinilmişti, tabii ki konuyu biraz değiştirdiler... Nikola Tesla'nın itibarı Tapınak Şövalyeleri tarafından zedelendiği için misilleme olarak Tesla bir Piece of Eden'i Rusya'da yok etmişti. J.P. Morgan ve Edison arasındaki gizli telefon görüşmeleri(!) oyuna konulmuştu.

    Senaryosu gerçekten benzersiz ama bir oyun için çok fazla. Üçüncü Haçlı Seferi'nde ve Rönesans İtalyası'nda kendi çapımızda suikastler yapabilirdik. Bunca hikaye, mesaj, sembol ve teori niye?

    Nisan 2011 - Telefon Kaydı: Abstergo firmasının televizyonla bilinçaltı mesajlar göndererek zihin kontrolü yaptığının ve insanların kişisel bilgilerinin toplandığının kanıtı...(Abstergo paravan bir şirket; resmi kayıtlarda ilaç fırması diye geçiyor)

    http://www.youtube.com/watch?v=UJD4usfK5d0#t=02m03s

    Ocak 2012 - Ses Kaydı... Illuminati'nin ekonomik emelleriyle birebir örtüştüğüne dikkat ettiniz mi?

    http://www.youtube.com/watch?v=UJD4usfK5d0#t=05m08s

    Abstergo firmasının şu ana kadar dünyaya Piece of Eden sayesinde verdiği zararlar (İlk oyundaki profesörün e-maillerindeki kilit noktaları yazıyorum):

    - Afrika nüfusunun %96'sı üç ay gibi bir kısa sürede katledildi. Kıta tamamen boşaltıldı. Bu olay tarihe "İkinci Veba" olarak geçti.

    - ABD'den Meksika'ya illegal göç kontrol edilemez hâle geldi. Meksika Başkanı ABD'den gelen göçleri engellemek için ek güvenlik önemleri aldı.

    - Son film stüdyosu durdurulamayan korsanlık yüzünden kapatıldı.

    - Amerika ve Avrupa bazlı çokuluslu şirketler Weddell Denizi'deki son petrolü çıkarmak için platform kurmaya başladı.

    - Kasırgalar kontrol edilemez hâle geldi. Oluşan kasırgaların sıklığı, şiddeti, süresi "bir şekilde" "ayarlanıyor". Kıyı kentleri tamamen boşaltıldı.

    - Abstergo firmasının geliştirdiği "Yeni Florür" isimli sentetik ilacının dünya su rezervde denenmesi için gereken izinler alındı.

    - Abstergo'nun şimdiki hedefi ise bütünüyle bir zihinsel kontrol için 21 Aralık 2012'de dünyanın yörüngesine uydu fırlatmak...

    Oyun uyarıyor mu bunlara mı hizmet ediyor bilmiyorum ama SADECE BASİT BİR OYUN DEĞİL.

    YanıtlaSil
  86. Hacım şu anlatışına hastayım zaten bazen okumayı bırakıp 2 saat kafamı koltuğa yaslayıp sesli sesli gülüyorum devam devam.

    YanıtlaSil
  87. VPUA gerçekten güzel yerlere değinmişsin.Bazı yerleri hatırladım sayende.Bu analiz gerçekten işime yaradı.Teşekkür ederim uzun yazı(ama anlamlı) yazı hazırlamışsın.Farklı konularıda tartışmak isterdim :D

    YanıtlaSil
  88. sikko reyis blue beam projesinde zihin kontrolünü nasıl yapacakları ve insanları kaçtıkları her yerde nasıl bulacakları ile ilgili ipucu sanırım "mobese". bütün dünyada harıl harıl "izleyen gözler" kuruluyor. bu kadarı da paranoyaklık diyenler olabilir ancak eğer bir altyapı kuruluyorsa ve bu altyapı trafik sistemi çıkarsa hiç şaşırmam.

    YanıtlaSil
  89. Atatürk muhabbetini yazacak olman çok güzel.

    YanıtlaSil
  90. abicim astral seyahat ve lucid dream olaylarıyla ilgili de yazıcam falan demişsin ilk postlarından birinde, bekliyoruz bu konuda yazmanı ailecek.

    YanıtlaSil
  91. @VPUA gördüm yeni,Tunguska Crysis 2'de de geçiyor hatta uzaylılar ile ilgili bu onları durdurmak için yapılan bir panzehir.

    YanıtlaSil
  92. Lan sikko incide boklar dönüyor.

    01050776 yazınca nereye olursa olsun, illuminatinin tek göz simgesi çıkıyor. Orospu çocukları deşifre oldu

    YanıtlaSil
  93. http://www.youtube.com/watch?v=xLYiIBCN9ec

    Linkin Park'ın yeni klibi tam bir ayin tadında :)

    YanıtlaSil
  94. Sikko, sadece semboller degil yediklerimizlede aklimizi almak istiyorlar, monsanto firmasina bir bak, genleri degistirilmis yiyecekleri dunyaya sunuyorlar. Bunun hakkinda bir yazini gormedim eksik kalmasin.

    YanıtlaSil
  95. Assassin's Creed telefon konuşmalarını inceleyen çok uzun bir yazı yazdım. İlkinde bilgisayarım ilginç bir şekilde kilitlendi.

    Sonra daha kısa bir yazı yazdım tekrardan. Bu sefer, yine "ilginç" bir şekilde Blogger hesabım tanımlamadı.

    Neler oluyor?

    YanıtlaSil
  96. Ayrıca yazdığım üç yazı niye "Yazar tarafından kaldırılmış"?

    YanıtlaSil
  97. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  98. 30 seconds to mars - this war

    Videonun ortasında ki ses ve sonrasında ki olan bükülmeler ile pramit oluşuyor.Sanki bunu bir yerden hatırlıyorum ama cıkaramadım.

    Bir de bu adamlar nereye ateş ediyor a.q derseniz o an bilinçaltınıza işlenen gizli gizli sokulmaya çalışılan şeyi fark ediyorsunuz.

    YanıtlaSil
  99. yeni yazisi ne kadar uzun oldu acaba ne zaman cikar?

    YanıtlaSil
  100. "ignorance is bliss" lfı bosuna degil ama bunların "farkında" olmak her turlu sıgır surusu gibi dayatılan bu kadar seyi anlamayıp aa ne guzel diye alkıs tutmaktan iyidir. İnsanlar bu rezaletlere uyandıkca, bu adamların amacları iyice ortaya cıktıgında birşeyler yapan biri-yada biz- mutlaka olucaktır bu kadar umitsiz digilim ben.
    helal sikkoma guzel konusmussun gene

    YanıtlaSil
  101. na birde şu polislerın camlarını cercevelerını ındırmek ıcın : boya balonu bombası yap yap ulan!

    eger polislerin o cercevelerınde sılecek yoksa sittin sene goremezler o panjurdan
    bunun hakkındada bır blog yapıversen mucuk mucuk

    su balonu atıyor bızım genclerımız OLMAZZZ bir işe yarasın attıgın cocukkkk

    YanıtlaSil
  102. birlikden dirlik doğar amına koyim

    YanıtlaSil
  103. Bu hafta gördük ki hiçbir şey imkansız değilmiş. Bi parti kur da rahatlayalım Mayki, AKP gittikten sonra kim gelecek belirsiz aq.

    YanıtlaSil
  104. Neden atatürkün ismini Kamâl diye değiştirdiğinden bahsetmezsin.Kamâl ibranicede put demektir ve bunu kamalistler türkçede ordu kale anlamına gelir diye savunurlar.Hiçbir türkçe ve öz türkçe sözlükte kamâl yazmaz.Neden atatürkün babasının ali rıza olduğunu savunursun babası belli değildir,annesi hayat kadınıdır bunun da kanıtları var mustafa kemal için seks yaptığı adam ölünce miras davası açar ve kaybeder.daha bunla ilgili mahkemeler var.Ali rıza efendi denen adam onun üvey babasıdır ve o fotoğraf onun değildir başka bir subayındır.Gerçek babası sırp dır ve anne tarafı sabetaycıdır Hacı sofi ailesi sabetayist.İlk israil cumhur başkanı konuşmasında"Biz osmanlıyı yıkıp iki devlet kurduk birincisi israil ikincisi türkiye cumhuriyeti" der.İngilizlerin mustafa kemali tutuklamaması tesadüf mü bunun bahanesinin geç haber gelmesi olması tesadüf mü ve bu sırada mustafa kemalin ingiliz pasaportuyla samsuna gitmesi.Neden ingilizler onu en geniş yetkilerle milli mücadelenin en kolay başlatılacağı yere gönderdi.Madem İstanbulu ingilizlerden aldı neden musulu bıraktı?Askeri gücü de vardı. Neden İngiliz askerleri istanbulu 1936 yılında Kral edward istanbula gelince terketti?Atatürk neden edwardın önünde eğilip elini öptü.Bunun fotoğrafı var ve kamalistler tam tersini iddia eder.Ayrıca Einsteinla konuşmaları var Einstein 200 den fazla yahudi profesörü kurtarmak için türkiyeye yollar ve Bizim tüm ders kitaplarımızı onlar yazar ve maarif işlerine onlar bakar.Mehmet akif ersoyu da sürgüne göndermiştir çünkü Mehmet Akif onun zorbalığına karşıdır ve Halkı aydınlatabilecek bir aydındır.Mehmet akif der ki Mustafa Kemal devrimleri için 600.bin islam alimini öldürmüştür.Bu ülke nüfusunun 15 te birine yakın.Neden yahudilerin Çarlık rusyasını yıktığını sanıyorsun.İsrail ve Türkşye cumhuriyetini kurmak için büyük bir itilaf devletini yıkıp yeni bir devlet kurmaları gerekliydi.Ve Çanakkale de mustafa kamal dahil yahudi subaylar çok başarılı olmuştur çünkü İtilaf devletlerinin planları onlara verildi.Ayrıca çanakkalenin kahramanı mustafa kamal değil Otto Liman Von Sanders dır.İngilizler neden tüm itilaf devletlerini anadoludan çektiler sanıyorsun.Kamalın önünü açtılar sadece yunanları bıraktılar.Neden italyaya verilecek ege denizindeki toprakları yunanlara verdiler sanıyorsun.Adamlar kamal devleti kursun diye götünü yırttılar.O yıllarda ingilizler yahudiler tarafından kontrol ediliyordu ve yanlış hatırlamıyorsam 1940 lı yıllarda ingilizler üzerindeki kontrolleri bitti.Cemal Grada nın sansülenmemiş günlüğünü oku.Kamalın herşeyi yazar.Kamal son yıllarında İngiliz bakanına Kendisinden sonra yerini almasını teklif etti ama Yanlış hatırlamıyorsam ingiliz dışişleri bakanıydı o uzunca düşündükten sonra reddetti ve bunun üzerine ismete başkanlığı teklif etti.Kamal filistinde tüm orduyu bir anda geri çekince o cephe de kaybedildi ve İsrail in yolunu açtı ve orada bulunan askerleri şehit oldu.İttihat ve terakkiye katılırken mason locasına üye oldu.Kamal öldürüldüyse onu öldüren siyonistler masonlar yada ilüminati değildir,ancak avrupa yahudileri yapar bunları çünkü sabetayistlerden nefret ederler ver kudüs yahudilerinden nefret ederlerdi.Yunanlarla yapılan nüfus değişiminde tüm sabetayistler türkiyeye yerleştirildi ve beyaz türkler dendi onlara ve zengin kesimi oluşturdular.İsrail ordusu da Türkiyede oluşturuldu.Kamalın aldığı maaş şu anki cumhurbaşkanının aldığı maaşının 400 katından fazla.(Bu cumhuriyet altınıyla hesaplanmıştır Kamalistler de onaylar.)o dönemin koşullarına bakarsak tüm halkın ihtiyacını karşılamaya yeter kamalın aldığı maaşlar.Kamal ayrıca pedofili bir psikopattır Ünlü hollwood yıldızı(yanlıl hatırlamıyorsam)Garbo biyografisinde 15 yaşındayken bekaretini Atatürke verdiğini yazar.Latife Hanım atatürkü tüysüz bir çocuğa kendini ağaç dibinde becerytirirken görür ve tartışırlar.Ayrıca kamalın Yetişkin bir erkek yatak arkadaşı da vardır ismini hatırlamıyorun internette bakarsan yazar.Kamalın nasıl bir manyak olduğuyla ilgili yabancı bir psikologun kitabı var.Bu yazımın yarısı

    YanıtlaSil
  105. Bu da diğer yarısı.Mason localarının kapatılmasını istemesi son zamanlarında kendisine gelen suçlamalardır ve mason localarının kendi kendilerini kapatmalarını sağlayıp onları halkevlerine yerleştirmiştir.Demokrat parti Chp yi yenecek diye İsmet tekrar Locaları açmıştır çünkü halkevlerini demokrat parti kapatacaktı .Adamlar işlerini şansa bırakmadılar.2.İsrail başbakanı moşe şaret de birçok savaşa girdi ve yaşadı.Birçok yahudş subayı yaşadı ve israil kadrolarına yerleşti.Bu savaşlar senin dediğin gibi Birincisi Türkiye cumhuriyetini kurmak ve dünya düzenini değiştirmek 2.cisi İsraili kurmak.Daha dine yaptığı kötülükleri anlatmadım ve genç nesile öğrettiği kötü alışkanlıklar kerhaneler açması liselileri sekse teşvik etmesi gibi şeyleri.Camileri yıkması ve Allah yerine tanrı dedirtmesi,Kuranı kötü amaçla bilerek yanlış çevirmesi gibi şeyleri.Şu anda anlattıklarım onla ilgili bilinen şeylerin Binde biri.Bilinen şeyler ise Bilinmeyen ve gizlenenlerin milyonda biri.Nutukta ve Chp belgelerinde kamalizm din diye geçer ve birçok şey yazar kamalizmle ilgili.Sende dünya diniyle ilgili sayfayı okudun ve mason pozlarını gösterdin.Anlaşılacağı üzerine Kamal Atatürk sabetayist bir masondur.Siyonizme hizmet etmiştir.Onu ve yahudileri anlamak için Yahudiler içindeki ayrılıklar,Siyonizm,masonlar içindeki ayrılıklar ve ilüminati iyi bilinmelidir.Özellikle yahudi savaşları(pek bilinmez ve gizlidir,yahudilerin başka ülkeler aracılığıyla birbirleriyle yaptığı savaşlardır.)Bunları anlamak gerektiği için yorum yapmayacağım.Anlattıklarımın hepsinin kanıtları vardır internette buraya yazmakla uğraşamayacağım.İnternete yaz çıkar ve belgelerle gerçek tarih.com da atatürkün dine insanlara ve türkiyeye yaptığı kötülükler kanıtlarıyla yazar orada olmayan şeylerde başka sitelerde kaynaklarıyla var ve ana kaynak olan kitaplardada yazar o bunları araştırırsan o kitapların isimlerini de görürsün.Chp nutuk ve bazı yabancı kaynaklardan bulundu bu bilgiler.Aklıma gelmişken yazayım Atatürk Osmanlı arşivini 15 kuruşa bulgaristana sattı.Kendisine muhalif olan Millet vekili ali şükrü beyi Topal osmana öldürtttü ve suçu topal osmana atıp onu astı.Bunun üzerine yeni millet vekilleri seçti.Bilineniz üzerine Atatürkü Halk seçmedi kendisini cumhurbaşkanı ilan etti.

    YanıtlaSil
  106. Michael bu küfürler ikinize

    Orospu çocuğu piçoğlupiç sülaleni sikerin. Ayrıca sülalenin vulvasına yarağımı bağlayayım yalama olur!
    Ayrıca bunu hak ettin!
    Sik sülaleni git ulan orospu çocuğu!
    Neredesin ulan orospu çocuğu!
    Gitmeeeeeeeee sülaleni sikiyorummmmmmmm!
    Bunu hak ettin ulan sülalesini siktiğiminin orospu çocuğu!
    Sik sülaleni git ulan oç!

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.