Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

27 Temmuz 2011 Çarşamba

Otobüs

İnşallah farkında olmazsınız.

İnsanın bir acı eşiği var ya, eğer acı eşiğimiz daha düşük olsaydı, hafif esen rüzgar bile canımızı acıtsaydı bu hayat yaşanmaz olurdu. Neyse ki belli bir seviyenin altındaki darbelerden acı hissetmiyoruz ve o sayede yaşayabiliyoruz.

Farkında olma eşiğiniz de düşük olunca öyle çekilmez oluyor işte bu hayat.

Ne kadar çok farkındalık kazanırsan, o kadar düşüyor farkında olma eşiğin. Bu da demek oluyor ki sikindirik bir cümleden çıkarabileceğiniz anlam sayısı artıyor kafanızda. Daha fazla düşüncelerde boğuluyorsunuz. Daha fazla eziyet ediyorsunuz kendinize.

Bu yüzden umarım farkında olmazsınız.

Aylar önceki bir yazıda tek vaadimin biraz tebessüm ve biraz farkındalık olduğunu söylemiştim. Size tebessüm ettirerek okuttuklarım malesef daha fazla farkında olmanıza, daha çok acı çekmenize yol açıyor. O yüzden okumayın beni demiştim, o yazıyı okuyanlar bilir.

Cem Yılmaz'ın dediği gibi İstanbul'a bakıp Yahya Kemal Beyatlı olmak da sizin elinizde, "ananı sikecem senin İstanbul" diyen köylü olmak da... Farkında olma seviyenize göre değişiyor bu, ama ne kadar dar açıdan bakarsanız o kadar mutlu oluyorsunuz. Bunu bilin, başta da söylemiştim zaten, hiç yalan söylemedim size.

Çok sevmem ben insanları. Aşırı adam seçerim. İyi bir şey değil ama elimde değil, olmuyo yani başka türlü. 

Bazen sorguluyorum, lan diyorum, o zaman niye yapıyorum ki bunu? Çoğu kötü niyetli, muhabbete bi "naber sikko ehehe"den önce "şimdi cevap da vermezsin götün kalkmıştır" diye giren aşağılık kompleksli, kendisi alışık olmadığı için yapılan her iyiliğin altında bir bokluk arayan art niyetli dalyaraklar için ne diye kendimi paralıyorum ki diyorum. Bulamıyorum bi cevap.

Yüzüne baktığımda "ölsen sikimde olmaz" diye düşündüğüm adam eğer benden uzaktaysa, gidip onun hakkını savunuyorum. Bunu neden yapıyorum bilmiyorum, yemin ederim ki bak.

He seçme imkânım olsa yine böyle biri olmayı tercih ederdim, ama çok yıpratıcı be.

Uğraşamıyorum o kadarıyla, tembelim. İsmim alfabenin ilk harflerinden biriyle başlıyo, bunun tek nedeni de babamın bana isim seçerken isimler sözlüğünün ilk harflerinde sıkılıp "aman bu olsun tamam" demesi. Ha ben böyle bi taşaktan düşmüş bi şeyim işte, aynısıyım. Korkuyorum eğer oğlum olursa ismini Adnan koyacam diye. Hayatı kararacak sonra çocuğun, Adnan ne la?

Diyeceğim o ki, bırakın beni okumayı. Siktir edin. Makbul olanı bu değil ama mutlu edeni bu.

Gece yatağa girdiğinde fosur fosur sigara yakarak gün içinde duyduğun gayet sıradan bi cümlenin aslında ne anlama geldiğini sorgulamak istemiyorsan, ki istemezsin, okuma beni.

İlkokulda hiç okul gezisini hasta olduğun için kaçırdığın oldu mu? İçin yanar böyle diğer çocuklarla ehele helele diye eğlenmek için, ama mecburen evde nane limon içersin, kaçırırsın onu. He işte, sürekli nane limon içiyor hissiyatı ile yaşamak istemiyorsan, üzerinde bi yükle yaşamak istemiyorsan, bazen dayanamayıp dolu gözlerle bi fotoğrafa sarılıp boş boş tavanı seyretmek istemiyorsan, siktir et okuma.

Sürekli geçmişi aramak istemiyorsan, daha küçük, daha habersiz olduğun zamanları özlemek istemiyorsan, geçmişte yaşamak istemiyorsan, ananı sikerim senin derhal çık bu blogdan. Senin yerin değil burası. Arabası bakımda olduğu için hayatında ilk kez otobüse binen Pelinsu kadar kel alaka biryerdesin çünkü. Kapıdan girerken şöföre "ne kadaaaaar" diye soracaksan hiç binme bu otobüse.

Küçükken okula gitmediğin günlerde, normalde seyredemediğin sabah çizgi filmlerini seyretmenin keyfini yaşardın ya, büyüyünce derse girmediğin zaman bu saf mutluluk duygusunun yerini suçluluk hissiyatı alıyor. "Hay amına koyim önemli konu işleyecektik bugün ya" diye içine dert oluyor ufaktan.

O yüzden büyüme ya, valla, bırak kal öyle.

Yoksa yüzüne kapanan kapının rüzgarı bile canını acıtır hale geliyor.

Siktir et, kalsın öyle, dağınık dursun.

241 yorum:

  1. ilk yorum yapan ben olayım istedim

    YanıtlaSil
  2. 2.de benden olsun panpito

    YanıtlaSil
  3. şu çizgi film bölümünü beğendim, yeni yazı da hala coming soon, merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
  4. Sevilenin yanlışı görülmez, sevilmeyenin görüntüsü yanlıştır. Özdemir Asaf.

    YanıtlaSil
  5. sözlerin çok derinden etkiliyo lan beni, gözlerim doluyo hep.

    YanıtlaSil
  6. baba duygusala bağlama lütfen. artık okuma desende biz seni okumaya devam edeceğiz. uyuşturucu gibi bağımlılık yaptın ama bize farkındalık kazandırarak ufkumuzu açtın...

    her ne kadar farkındalık ile hayattan aldığın mutluluk ters oranntılı olsa da ben memnunum. koyun gibi yaşamaktansa, böylesi daha iyi gibi.

    YanıtlaSil
  7. Klişe sözlük lafı "Biz büyüdük ve kirlendi dünya"... bu sözün üstüne düşündüm ama asıl kirlenen biziz abi. Tamam küresel ısınması, betonlaşması var ama, çocuk aklı her şeyi temiz görüyo. Halı kenarını otobüs yolu olarak kullanıp, kasetlerden ve okey taşlarından ev yapıyor. Mahallede herkesin korktuğu köpeğin ağzını bir sağa bir sola çeviriyor da köpek ona bir şey yapmıyor...
    Bazen düşünüyorum da, senin anlattığın gibi o çizgi filmleri izlediğim gibi saf kalsaydım, hep o mutlulukta, sonra da öyle ölseydim. Ne güzel olurdu be... Çetrefilli yollar hep insanı tuzağa düşürüyor hacı, halbuki her çocuk aynıdır.

    YanıtlaSil
  8. yüregimizin bam teline dokundun gene michael gardas... yasa, varol! gel sana bi sarilam...

    YanıtlaSil
  9. sikkocuğum çok güzel anlatmışında çok geç artık be..anlıyon demi

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. bi sik anladıysam luciferı sikiyim

    YanıtlaSil
  12. mayk oyle sanıyorum ki senın ınsan sevmemen de aslında ınsana verdıgın degerden gelıyo. ınsan potansıyelı oyle yuksekken neler yapabılcekken egosunun bokunda boguluyo gıdıyo ya o ıste senın şuna buna bana katlanamama nedenın.benımkı boylesı en azından.
    şu sık gıbı yorumları yazıp hanı bak okuyan var heey! yazmalısın cunku benım de ıhtıyacım var senın de paylasmaya demeye calısıyoruz aslında. bu kafayı bı dıze koymak ıcın tasımıyoruz sadece senın de katkınla azcık daha bı ıse yarıyo ehe cevıze benzıyo beynımız mehe den baska bı sey dusunuyo. açık varsa onu buluyo tartıyo dengelemeye calısıyo. etkı edemıyecegım seyler ıcın zaten harap etmıyorum kendımı. nasıl olcak da etkı edebılırım dıyorum sadece. kendı adıma eger bu gıbı meseleler uzcekse boylesı makbulu aptal bı berkecan bulup sonra yaağ benı sevmıyoğğğ dıye uzulmektense. sen yaz bız okuyalım.
    boyle bıseyler ıste. kal saglıcakla sıcaklara dıkkat et ama unutma asıl nem kotu nem

    YanıtlaSil
  13. reyiz yazdıkların pis dokunuyo haberin ola.Bu arada reklamlara da tıkladım cebine az para girsin amk.

    YanıtlaSil
  14. Bırak farkındalık olsun sikko,böylelikle mesela sikildiklerinin farkında olur insanlar. Habersiz sikilmek kadar kötü bir şey yok be kardeş,mesela yıllardır ülkeyi sikiyorlar,milleti sikiyorlar ama milletin haberi yok. fatmagülü kim sikti? ulan sana ne fatmagülü,asıl seni kim sikti sen ona bak, daha hala sağ sol davasıyla uğraşıyorlar.Ah bir farkında olsalar ne kadar acı gelsede biri dayanamaz kurtarır elbet :) Hiç bir şeyi dert etme sevgi ve saygıyla kal

    YanıtlaSil
  15. hacım ben burda biraz fight club esintisi hissettim.

    YanıtlaSil
  16. alfabenin ilk harflerinden biri mi yoksa ilk harfi mi? sende tam atakan tipi var atakan senin adın kesin.

    YanıtlaSil
  17. sikkonun sikici yönünü de bu yazıyla tanımış oldum. akşam akşam iyi dokundu sağlam girdi helal olsun ..

    YanıtlaSil
  18. bu ne la.sikten götten geçilmiyo burda.sikko.okkalı yaılar bekliyoz senden.böyle abidik gubidik yaılar ne la

    YanıtlaSil
  19. Burak lan senin adın, Burak.

    YanıtlaSil
  20. lan otobüs diye sikindirik bi illuminat başlığımı olur lan?
    biz okunacak birşeyler bekliyoruz.sen okuma diyosun amına koyım.çabuk yaz meraklıyız hevesliyiz.gerekirse okumak için sabah okula bile gitmeyiz.çizgi filmi bile izlemeyiz.sen yeter ki yaz taşşaana gurban olduğum

    YanıtlaSil
  21. iyi bir çocuk oldum ama şirinleri göremedim sikko.

    YanıtlaSil
  22. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  23. eh bakalım, yine dağıttın beni. sana ne demeliyim ben şimdi? o güzel merhametli yüreğini al da git mi diyeyim, oğlumu kaybettiğimden ve nine olacak yaşta KPSS'lere kendimi atıp biraz onla oyalanıp o da bitince napsam napsam diye düşünürken..Tesla diye birinin peşine düşmemle başladı her şey. Neden her yerde karşıma bu isim çıkıyor, ne oluyor derken, senin sayfana geldim kardeşcim. Yaz desem nolur gülme, annene babana karşı sorumlu hissediyorum kendimi..yazma desem boktan bir hayat geçirmek gibi bir düşüncen yok farkındayım..yani susup oturmak sana göre değil. Hem ben ne desem de, sana ne...bir dolu manyakça sorumluluk hisleriyle birlikte bir düşünüp bir yazdım bu nedenle. sen yazdıkça ben okuyacağım..sonuç bu. hayırlısı hepimiz için.:)

    YanıtlaSil
  24. artık çok geç lan sikko bu körpe yaşımda tam da dedğin gibi hissediyorum.ağlıcaktım okurken :(

    YanıtlaSil
  25. bide fon müziği yaptım hay beynimi sikeyim.

    YanıtlaSil
  26. Taşaklarını yoğurduğum, sen yazmayı bırakabiliyo musun da bu insanlar yazdıklarını okumayı bırakabilsin?

    Hayatta bi sikimin endişesini taşımadan, sikindirik bi mekanda miller içerken, önümüzden geçen kızın götünü kesmektense, bilinçlenmeyi, gerçekleri görmeyi, evet.. birşeylerin farkında olmanın üzerimizde bırakmış olduğu acıyı yaşamak daha doğru geliyo bana.

    Kendine populer davran..

    YanıtlaSil
  27. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  28. sikko, sana ne laf sölesem bilemiyorum. geberttin amk gece gece. olum bu farkındalık ne kadar boktan bişi ya. zaten senin hissettiğin gibi hissetmesek hiçbirimiz okumayız bu blogu. sadece illuminati de değil mevzu, genel olarak her konuda farkındalık sağladı bu blog. benim gibi canı sıkılınca ansiklopedi okuyan, dünyada zerre kadar işine yaramayacak şeyleri saatlerce araştıran, arkadaşları tarafından "nerden biliyon amk bu kadar şeyi" diye irdelenen bi mal söylüyo bunu sana.

    sen yaz kardeşim. içinden geçeni, düşündüğünü, araştırdığını yaz. bizim için tren çoktan kaçtı zaten, yeni nesil pelinsular, berkecanlar bok yoluna gitmesin, onların kulağını çekmek lazım asıl.

    YanıtlaSil
  29. dur lan dur, baktım herkes uzunca yazmış içini dökmüş. ben de yazıyım, sildim o kısa sikindirik şeyi.
    ben seni 3 yıldır arıyorum, sen dediğim beynini. o beynin benim için ne ifade ettiğini bilemezsin lan. doğrun benim doğrum, yanlışın benim yanlışım, belki bunları yüz kişi aynı anda düşünüyor ve bu sikimsonik olaydan çok rahatsızım olum, aramızda özel bi bağ olduğunu düşünüyom kısaca. Selinsu değilim lan ben, okuyosan sakin ol ehehe. gözlerim yaşardı yazını okuyunca; aha dedim zaman gelmiştir dök içini. Sen yazı atınca yüzüm gülüyo ciddiyim burda, gülme. herkes seni biliyo, seninle geçirdiğim vakti kıskanıyolar lan. hacı yavsakca oldu biraz, selinsu değilim dedim bak. Senin zihniyetine en çok ihtiyacım olduğu zaman buldum seni, aha şu anda gülüyorum. İyiki düşünüyon lan, iyiki yazıyon, iyiki küfrede küfrede ufkumu açıyon, iyiki Baban seni dünyaya kazandırmış. çok yaşa sikko, olur mu lan?
    ''ayy kardeşim aşık mısın yeaaa'' diye sikindirikçe düşünme yarram, ağzını burnunu. sana demedim maykıl.
    hadi kal sağlıcakla -yazılışı bilmiyorum kulaktan dolma-

    YanıtlaSil
  30. Sen yazmazsan o yazmazsa ne olacak ? Kesinlikle haklisin gelenek ve gorenekten ibaret bi hayata yeni seyler katmak yorucudur elbet, korkuyla sindirilmis dusuncelerden olusan dogrularini yikmakta yorucudur elbet. Cunku kabul edemez, cunku dar gorusludur... Neyse Sikko'cugum ne bileyim yaz sen okuruz biz ama aslinda yaptigin yanlista degil bunuda belirtmek isterim. Seni asil yoran, okuyanlarida asil yoran bu yaptigin degil... Bu yaptiginin gec hayatimizda gec bi zamana denk gelmesi. E sende bilirsin zaten amacta o degil mi ? Uyutmak degil mi bizi. Gec olsun guc olmasin yaz sen, vesselam.

    YanıtlaSil
  31. geç kaldın yarram madem böyle düşünüyodun zamanında söyleseydin pff yapacağın işi sikeyim sikko. şaka lan yaz sen yazmaya devam et en azından çevremize baktığımızda bize gösterilen şeylerle gerçek şeylerin arasındaki uçurumu ve yapılan orospuçocukluğubu öğreniriz fena mı ? eline kuvvet devam yazmaya.

    YanıtlaSil
  32. Hadi lan!

    Blogunu 3 - 4 gün önce keşfettim. O günden beri beynime her türlü bilgi ile tecavüz ediyorum. Her yerde sembolism arıyorum. Daha bu sabah işe gelirken serviste TEFAL reklamının önünden geçiyordum. Ütü reklamı. Ütünün tabanını kaldırmışlar Delikleri ütünün burnunda göz oluştururu gibi olmuş.... Uyku mahmurluğu ile "ananıskym illuminati!" diye kaldırdım kafayı bir baktım ütüymüş amk.

    Ondan sonra git beni okumayın "acı keder bıdı bıdı" de...

    Okumayın lan beni diyorsun ya.

    Okuyorum lan işte!

    YanıtlaSil
  33. okumayan çok
    Ben mesela sadece fotoğraflara bakyorum.
    Şaka lan.
    Bu mevzulara askerden sonra takıldım. (2003 senesi) O zamanlar fazla döküman da yoktu.
    Bizi birileri gizliden sikiyo fikri uzun zamandır kafamda zaten, yapacak bişey yok. okumaya devam
    Bu arada yolda görsem seni hemen enseye tokat göte parmak olurum lan, sonra adam sevmiyorum diye yazı yazarsın gene öyle bişey mi oldu acaba :)

    YanıtlaSil
  34. kop gel bursaya arapşükrü yaparız adamım hem kafan dağalır:)bu saatten sonra okuma demenin bir faydası yok,damarlardasın artık:))

    YanıtlaSil
  35. sikko ebeni sikeyim vallaha duygulandım güzel yazmışsın her zaman okumaya devam edeceğim seni inşallah sende birgün mutlu olursun kardeşim

    YanıtlaSil
  36. sus ve yazmaya devam et...

    YanıtlaSil
  37. ellerine emeğine sağlık.
    tam bir günümü almış yazdıklarını baştan sona okumak. sabahlattın:) noktasına virgülüne kadar da değdi. çoğunluğun görmek istemediklerine rağmen rahatını bozmak, uyanmak isteyen azınlık senin yanında. farkında olmak, sorgulamak belki uyku kaçırır ama bu şekilde aldığı nefeste güç verir insana. takipteyiz...

    YanıtlaSil
  38. lan amına koyayım sikko sen bırak illuminatiyi falan bu klasman dışı yazılarını çok seviyorum ben bunları yaz hep (şaka lan bütün yazılarını elimiz sikimizde bekliyoruz)

    YanıtlaSil
  39. Biri bana güldü 2 güzel laf etti ahanda adamım bu demem 2 güzel sözün ardından bi imalı laf geldiyse bitti o adam gözümde amk.Yani herkesi öyle kolay kolay beğenmem, seçerim.Bununda birçok sebebi var aslında.
    Yaşadığım hayat arkadaşlarım cart curt bakıyorumda elime mikrofon alıp star haber muhabiri gibi gidp sorsam bu konuları bişey söyleyemezler, belki bu daha iyi yani farkında olmadan yaşamak ama yok arkadaş ben öyle bi sikindirik hayatım olsun istemiyorum.Ne olup ne bitiyo bilmek istiyorum.
    Burda güzelce yazıyorsun ve ben okuyunca bişey kaybettiğimi değil aksine birçok şey kazandığımı düşünüyorum.
    Lan amına koyum mal gibi gidip nette amaçsızca dolaşıcağıma yazılarını okurum amk.
    Sen yeterki yazmaya devam et.

    YanıtlaSil
  40. ulan senin taşşağını yiyim lan ben. harbiden bak, insanı düşündürmeye sevk etmek öle kolay bişi değildir lan.. hamişine pi pi nanay kaydığım, sen bunu başarıyosun işte. Şu blogu okumaya 1 ay önce başladık, 1 ayda dünyam şaştı aq, cahillik harbiden mutlulukmuş. Yalnız nacizane tavsiyem sikkocum, insanlarda ulan ebemizi sikiolar, hayat boş yeaaa, diyip fight club'ı izleyip konuyu götünden anlayarak ertesi gün işe istifasını sunan adam sendromu yaşanmasın burayı okuyanlarda. Hayat bizim etrafımızda dönmüyo aq , biz ona yetişmeye çalışıoz. Bu götverenlere karşı mücadele etmek klavye başında olmuyo aq.

    YanıtlaSil
  41. çok güzeldi: Yoksa yüzüne kapanan kapının rüzgarı bile canını acıtır hale geliyor.

    YanıtlaSil
  42. senin bu mükkemel olduğuna inan ergenleri bi türlü anlamıyorum ne içine kapanıklarmış! burada yazdığın şeylerin %80 ni yabancı forumlardan araklama ing öğrenip Illuminati forumlarına bakarsanız aynı şeyleri temcit pilavı gibi olduğu görürsünüz o penis benzetmesi fotolarını gözleri tamamen kapalının karelerini 50 yerde görmüşümdür çok ilgilnmeme rağmen üstüne sadece milli görüşçü tozu katıyo mükemmelsin sikko gardeş :)

    YanıtlaSil
  43. sanane olum lan okucaz işte sen yaz yeterki bak hiç bişeye yorum yapmadım buna yapıyorum biri demiş şimdi zor geliyor topla yukarı çıkıp ismine bakmak ama
    koyun gibi yaşamaktansa bölesi daha iyi evet öle amk bekliyoruz yeni yazılarını insanlara anlatmaya çalışıyorum ama kaynatalarına sövmeden sen devam et çok kişiye ulaştım
    koskoca Eskişehir sayende gözünü açıyor sikkocuğum <3

    YanıtlaSil
  44. @SST bravo yaw biz farketmemiştik yabancı sitelerde olduğunu... Zaten M.Sikko dünya üzerinde bunu anlayabilen tek insan sanıyorduk...

    kardeş... 4 -5 günlük arayışımda benzer şeyleri anlatan N tane site buldum. Ama hiç birinde filmi anlatırken TÜRKÇE ALTYAZI ile anlatmıyordu. Kapiş? Adam uğraşmış aynı şeyleri kendisi de incelemiş uğraşmış...

    YanıtlaSil
  45. @sst

    sen ki, bir simulakrumu yasayan pop insanisin!
    hala mi bilinclenmis kullarimi kopyacilikla itham edersin bre deyyus!

    YanıtlaSil
  46. sst reyiz.. ee amk. ingilizce mi öğreniyoruz? "kıral çıplak dedim lan!" diye sevinir şimdi Bi o fark etti çünkü.
    ingilizce bilmeye gerek yok gugıla illuminati yaz görsel de ne ararsan çıkıyor zaten. burada iki muhabbet dinliyoruz, elemanı da yazması konusunda teşvik-destekleme yaptık diye hemen içine kapanık ergen yaptın lan bizi :)

    YanıtlaSil
  47. seni çokda sikime takmayarak okumaya devam edicem :)

    YanıtlaSil
  48. yazmayı bırakıyormuşsun gibi bi öküz oturdu içime inşallah öyle değildir sikko başgaan!

    YanıtlaSil
  49. yaz lan sen başlatma canından canını yediğim bu blogu görmeden önce forumlarda o kadar illuminati araştırması yapıyordum ama bu blog düşünmemi sağladı amına koim. olayları nasıl bağlıcağımı daha iyi öğrendim arkadan da halil sezai dinliyodum efkarlı efkarlı okudum yazını sen yaz yine yalnızca milletin daha hassas olduğu konularda geniş açıklama yapki soğumasın onlarda bu işlerden.belki bu oluşuma karşı gelemicek bile olsak -bu da bi ihtimal lan şimdi- en azından bişeyleri bilerek gidelim sikko habersiz sikilmek daha acı

    YanıtlaSil
  50. @sst illimunatinin adamı beyler.

    At yarraa biz ingilizce mi biliyoz lan? adam çeviriyo işte.

    @sikko sende son iki yazıdır sikko sikko şeyler yazıyon a.q kime ne açıklıyorsun olm. Yazılarına devam et iki eğleniyoz bilmediğimiz şeyleri öğreniyoruz. ben araştırmıyorum mesela! nasıl olsa sikko yazar ben okurum diyorum.

    YanıtlaSil
  51. Gene güzel yazıydı Sikko. ne yazık ki o farkındalık denen lanet bende de var. zeka ve bilg benim hiçbi sikime yaramıyor. bu ülkedeki çogunun oldugu gibi sadece insanların ve tarihlerinin iki yüzlülüğü ve nasıl yavşaklar olduklarını daha da iyi anlıyoruz ama bir de aptallara bak adamlar mutlu amk

    YanıtlaSil
  52. @sst
    ingilizce bilmediğimiz için senden çok özür dileriz. senden elit hayatın gerekliliklerini öğrenemeyip içimize kapandık gugıldan arama yapamadık. zekamız kafi gelmediğinden anlatılanların başka yerlerde anlatıldığınıda farkedemedik.biz bu kadar bilgiyi toplayıp aleme duyuran adama da arakçı değil daşaklı diyoruz helal olsun devam et diyoruz. öğren bunları.;)

    YanıtlaSil
  53. ben de geçmiş takık yaşayan biriyim. farklıydık aptalık ve mutluyduk. tek derdimiz ateri kasetinin 250 bin lira ya nerde değiştirildiği, hangi ateri salonunda tekken oldugu, ailem sadettin teksoyu izlememe izin verir mi bunlardı.yetişkinleri atm yaşıtları sadece oyun partneri olarak görürdük. herşey farklıydı ve güzeldi amk be. keske geberseymişim o yaşlarda o zamanlarda bitseydi.
    yazdklarınıza baktım da ı ıh yok amk. bu adamın deli fanı ve sayko takipçisi olmasamda adamı anlayan bi ben varım içinizden.

    YanıtlaSil
  54. klasman dışındaki konular hariç sikko kardeşin haftalarca uğraştığım dediği konuları nette bire bir aynıdır gorebilrisiniz zaten 2000 lerde açılıp kapanan konulardır çoğu admin sadece üstüne biraz tassavuf ve milli görüş tozları serpmiştir haftalarca bunlar için uğraşmış herhalde! yok stanzim bağlantısını o çıkarmış diyolar bazı ergen kardeşlerimiz buluşçu yerine koyuyo 28 yaşındayım Illuminati yle satanizmin bağlantısı yıllardır var yani saf olunda bukadar olmayın yani.

    http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/prophetsindex.htm
    http://www.youtube.com/watch?v=L6MkThObcBI
    http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1489593/pg1
    http://gawker.com/5450276/jay+z-illuminati-loving-satanist-freemason
    http://www.thisis50.com/video/100-proof-jayz-is-an?xg_source=activity

    YanıtlaSil
  55. @igrenc adam

    cok igrencsin.

    YanıtlaSil
  56. @sst
    senin demek istediğini anladık kardeşim biz. sen yanlış cümleler yanlış kelimelerle ifade ediyorsun fikrini. ayrıca bu senin söylediklerini michael da söylüyor ben tamamen doğruyum veya bana inanın demiyor tam tersine adam üzerinde kafa yorun diyor alıntı yaptığı yerleride veriyor.kısaca bu senin yazdığını o zaten yapıyor.senin yaptığında güzel bi şey tabi araştırmaya sevk neticede;) ama yine de sakin ol...

    YanıtlaSil
  57. @sst = siktir salak tiki xD

    baska bi dünyada yasiyosun. bu ne kafasi aq? cik aramizdan. bunlari biliyoruz biz. ne kadar dingil kaldigini bi bilsen...

    mal gibi paradigmalarinla burada bunlar vardi yoktu diyosun. biliyoruz mayk'in bunlari tercüme ettigini. hatta sana bsi söyleyeyim. milli görüsü bile kendisi katmiyo. arrivals'i izlersen aynen orada görebilirsin mayk'in mütedeyyin argümanlarini.

    biz ingilizce bilmiyomusuz... kicimin kenari aq. bi kere biz burada bu konulari anadilimizde konusmaktan zevk aliyoruz. senin agzini yirtarim, düdük. birak ingilizceyi, aramizda götünü ossurtarak fransizca, almanca konusan insanlar da var. mesela ben aq. gidip ben o gavur forumlarinda illuminati okusam yazsam ne bokuma yarar. hic! sikko'nun muhabbetine geliyoruz buraya, okuyoruz onu. beyinsiz maymun seni. olayla alakan yok mk. pelinsulardan berkecanlardan daha sikik bi durumdasin. yedi boyut uzaktasin bizden. git götünü parmakla. mal!

    YanıtlaSil
  58. @sst - of salak herif seni, aşağılık kompleksini başka yerlerde bastırsan da içine sıçmasan muhabbetin?

    hepsini "araklamış" olsam ne önemi var öküz? amaç bilgi paylaşımı değil mi, benim burada yazdıklarımı kopyala-yapıştır yapıp kaç kişi blogunda orda burda isim belirtmeden paylaşıyo biliyo musun? ben onun lafını ediyo muyum? bilakis mutluluk duyuyorum bundan, amaç kim nerden neyi öğrenmiş değil, bilgi paylaşımı.

    pazar keyfi seyretmekten hayatın magazin olmuş, hala konuyu isimlere çekiyorsun, yok michael şöyle yok böyle, hırsızsam bile sana giren çıkan ne gavat? ayrıca dikkat ediyorum her başlıkta yorumun var, hepsinde aşağılık kompleksi dolu yorumlar yapıyorsun. anlamadığım şey bu kadar beğenmediğin bir blogu neden bu kadar fazla takip ediyosun, benden fazla takip ediyorsun ulan yorumları?

    yazdıklarımın yarısı, belki de daha fazlası tespit ettiğim, ya da birkaç kaynağı birleştirerek farkettiğim şeyler, özellikle kubrick yazısı. fakat hepsini yabancı sitelerden kopyala yapıştır da yapmış olsam konu o değil zavallı yaratık, burada eurovision'a şarkı sözü yazmıyoruz sonuçta, noter memuru musun da telif peşindesin lan?

    YanıtlaSil
  59. ben sana hakaret etmiyorum sinirlenme! ergenleri paranoyak hale getirmen hoşuma gitmiyo şurdan burdan alıntı yapıyorum diye yazdığını ben görmedim k.bakma! ergen avcısı gibisin büyüne kapılıyolar hastalıklı paranoyak ruhlar yaratıyon piskolojik sorunların olduğunu kendinde ifade ediyon zaten yok kutu dolu antidepresan kullandım filan arada bir milli görüşçülük erbakancılık aşılıyon oda elinde patladı zaten bi kaç yazından zaten bunalım bi döneme girdiğin her halinden belli! bence kendine sosyal bi hayat kur iş güç bulup çoluk cocuğa karış ii gelir :) hadi bye.panpiş.

    YanıtlaSil
  60. sikko senin adın ahmet dimi lan :)

    YanıtlaSil
  61. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  62. sst hadisesi:

    bu bir demo'ydu beyler. yanlis anlasilmasin. pelinsu nedir, berkecan nasil bsidir? bir nevi uygulamali egitim...

    YanıtlaSil
  63. @sst
    Hay skcem :)
    Öncelikle ergenler saldırsın sana. sorun anlaşıldı. sst anti erbakancı çıktı. Erbakan borcu azaltmıştır dedi sst'nin zoruna gitti?
    bir de masonları deşifre etti diye söyledi, tamam işte parçaları birleştir ne olduğu belli oldu elemanın..
    bu da yeni moda oldu mnskym, bu yazıyı okumayın, işte ergen olrusunuz, daha önce de yazılmış, eleman zaten depresyonda, ruhunuzu bozuyo..
    amk. senin yaptığın bu kişilerin toplum önünde kötü gösterme çabası taktiği bildiğin illuminati. bu da mı tesadüf lan? şimdi dersin paranoyaklaşma. siktir git..
    paranoyak hale getiriyosun dediğin de sanırım göz falan görme durumu yada filimleri analiz etme mi nedir amk.
    ne paranoyasından bahsediyosun?
    bunalımsa bunalım ne var la

    YanıtlaSil
  64. Sikko çok oyalandın.Git 1 kutu prozac at ağzına.

    YanıtlaSil
  65. şimdi ben bi konuda stte katılıyorum. sorgulamayan zihinleri eleştirirken yine aynı kadroya hitap ettiğinin farkında bence maykıl. tanıyımıyorum ama bunu isteyeceğini de sanmıyorum. ilk eleştirdiğim noktası da her yorumunda aralara islam propagandası yapan tavrıydı. istediğini yapabilir ama şimdi birden nasıl oluştu bilmiyorum ama ona ilah gibi bakan bi kitle mevcut. ve evet bilinen tabiriyle "ergen". ama asıl değişmeyen şey bu zaten. seni de sorgulamıyorlar sikko. bu ülkede bi şeyler değişmeyeceğine bu yüzden adım gibi eminim. ben çok mu yeterliyim. bi bok değilim ben de. ama seni takdir ediyorum ve merak ediyorum. ama neden burda laf anlatıyorum lan ben. böyle şeylere gülerdim, sinir olurdum. yorum üstüne yorum yapmak kadar tiksindiğim şey yoktu. sana büyü yapcam sikko. sen bunu hakettin.

    YanıtlaSil
  66. @Filim Adam
    Ben siyesete çok dalmam herkezin düşüncesine saygı duyarım işimde olmaz ama çok merak ediyosan liberalimdir beyin yıkayanları ortaya çıkarcam diye beyin yıkamaya kalkanlar bellidir ! 2-3 konuda papülasyon ün sağlayıp! 3-4 cü konusunda iki kıçı kırık fotoyla destan yazma başbakana bazı kişilere hakaret edip milli goruş ve erbakan yalakalığını kim yaptı acaba? Yavv Illuminati bahane yem geçin bunları pipi kılı yeni çıkan ergenler bile anlar bunu en azından beyni olanlar…o filmlerin hepsi Illuminati baz alan forumlar veya yazarları kare kare incelerdiler zaten 2000 lerden beri sikko bey üzerine biraz tassavuf ekti okadar…hadi sağlıcakla kalın.

    YanıtlaSil
  67. @sst

    Bu nasıl bir terbiyesizliktir anlamadım...Depresan ilaç içmek ne zamandan beri suç ve kabahat oldu...Ben sana bişey diyeyimmi o ilaçları senin gibi dingiller içmek zorunda kalmaz zaten...Git bak depresyon yaşayanlara hepside vicdanlı merhametli farkındalığı olan insanlardır...Gerçekten insandırlar...Senin gibi öküzlerde etrafda sağlıklıyız diye gezerler...Senin gibi öküzler yüzünden gerçekten sağlıklı insan gibi insanlar hastalıklı muamelesi görürler...Diğer yorumların kendini düşünceni ifade etmendi anlaşılabilirdi...Ama son yorumunla sıçtın dingil oğlu dingil seni...Depresyona girmek suçmudur kabahatmidir gizlenmesi gereken bişeymidir mal insan...Adam kendini olduğu gibi dürüstçe ifade etmiş sanki bir açık yakalamışsın gibi başa kakıyosun...İnsanlıkmı bu yaptığın...Defol git gözüm görmesin senin gibi ucube zihniyeti...

    YanıtlaSil
  68. @aslan
    cım hiç tartışmıya girmiyorum kısa bi soru sadece kız evladın var diyelim! ağır depresyon geçirmiş bi ton antidepresan kullanmış piskolojik şizofrenik tedaviler görmüş bi delikanlıyamı yok sa tamamen sağlıklıklı iyi bi kariyer kültür yapmış bi delikanlıyamı verirsin kızını :) ha? hayatın gerçekleri vardır medeniyetin beşiğine islamın göbeğine bile gitsen değişmez yakışıklı ve güzel insanların çirkinlere oranla daha başarılı olması gibi umarım anlamışındır ;) nedemiş sibel abla kader hiçbirimize eşit yazılmadın :)

    YanıtlaSil
  69. Artistik yapıyor beyler.

    YanıtlaSil
  70. Bende siyasetten nefret ederim, bilmem de zaten. milli görüşü kerane de ilk defa karı skmiş birisinin görüşü diye biliyorum mesela

    Adam kişisel bir blog açmış, kimseye de ne bir reklam yapmış, ne zorla okutmuş..
    Milli görüşçü diyorsun, ben öyle olmadığını düşünüyorum (biliyorum her görüşe saygın var) kıllarım da var çok şükür.
    onu, bunu geçtim deyelim ki öyle.. eee?

    seni bağlamaz, sen bu görüşe saygılı olmalısın öyle dedin
    beni hiç bağlamaz, ne olduğunu bilmiyorum

    bu anlatılan derin konulara yem diyosun ya burası işte çok komik, adam bas bas bağırıyor.

    Daha önce tartışıldıysa da önemli değil be agacım bir daha tartışalım. o zaman biz tartışmadık, ne dir bu konuyu kapatma isteği?

    senin burada bu blogu okutturmama çaban 2 sebepten olabilir
    a- bu elemanın senin de kabul ettiğin üzere popülasyonunu kıskanman
    b- burada anlatılanlar seni rahatsız etmesi
    eğer Şık b ise durum vahim
    dağılalım beyler illuminati bastı burayı.. :)

    YanıtlaSil
  71. bu tüm olumsuz yorumlar popülaritenin getirisi. birçok kez gördüm ben, alıntı yaptığını söyledi sikko, birçok ingilizce kaynaklı yazıyı okuyup kendi yorumlarıyla harmanlayarak buraya yazdı, onun dışında kendinin farkettikleri de var. bunda bir sakınca görmüyorum ben. önceden pek gözüme ilişmiyordu bu konular, yazıları okudukça farklılaştı düşüncelerim. fakat bunları ilgisizliğime bağlamıyorum, sadece sikkonun anlatış tarzı, bazen aşırı küfürlü de olsa, akıp giden yazıları bu blogu takip etmemi sağladı.. bloga ilk baktığımda 300bin küsurdaydı sayaç, iki katını geçmiş durumda. bazı arkadaşlarıma da önerdim. en azından senin gibi araştıran, bu konuları kendince güzel yorumlayan birini görmedim sikko.

    YanıtlaSil
  72. @sst

    Aydınlattığın için biz ergenleri teşekkür ederiz gerçekten, buraya yapılmış 600000000 küsut tıkın içinde gene resimleri birleştirip yazarı erbakancı yapan bir tek sen çıktın. Çok merak ediyorum şu blogtaki 150 küsur yazıdan kaç tanesini okudun da adamı Erbakancı yaptın?

    Doğrudur. Erbakan ağır yobazdır. Bunu da bin türlü hareketi ile kanıtlamıştır. AMa en az bir bu kadar doğru olan şey de bu ülkede siyonizm i konuşan tek kişi olmasıdır. Ha onun derdi Siyonizm'in dini boyutunu irdelemek. Biz (çoğul kullandım ben diyeyim) ise burada farketmediğim şeyleri farkediyorum. Ofiste bu yazıları okuyan 3-4 arkadaşız. Aramızda ateistte var, dinci de var. Bunların gereksiz olduğunu düşünende var, hazzziktir çekende var. Ama herşeyden önce SAYGI var. İnsanlara BEYNİ OLAN demek yok. KILI YENİ ÇIKMIŞ ERGEN demek yok. V.b. yok. Biraz saygı ve terbiye. Bu dünyadaki tek akıllı insan sen ya da sikko ya da bir başkası değil.

    Şimdi birazda biz seni aydınlatalım... Siyasete çok dalmam Liberalim ben diyorsun ya. Başımıza ne geliyorsa senin gibi "siyasete dalmam" diyenlerden geliyor zaten. Bir rengin olsun güzel kardeşim. Siyasetle kimse ilgilenmediği için Türkiye şimdi bu hallerde.

    Fikriniz olsun abicim o fikri de savunun. Ama ben liberalim emmeye de gömmeye de gelirim dersen orada dur derim ben.

    Ben yazarın yazılarını çok ilginç buluyorum, yazdıklarından yola çıkarak araştırdıkça da çok ilginç şeyler ile karşılaşıyorum ve ister istemez "lan?" oluyorum.

    3- 5 gün önce böyle değildim . İlluminati diye bir şeyi bilirdim ama bu kadar gözümüzün önünde olduğunu bilmezdim. O yüzden bence laflarını ölçerek ve tartarak konuş/yaz...

    YanıtlaSil
  73. @sst

    Sen çok pis bel altı haince yorumlar yapıyorsun sst...Tmm fikirlere katılmayabilirsin yazıları beğenmeyebilirsin yazıların perde arkasında başka niyetler gördüğünü söyleyebilirsin...Düşüncendir saygı duyarım...Ama asla ayıp kusur suç olmayan ve zaten olmadığı içinde dürüstçe depresyon geçirdiği dönemler olduğunu söyleyen birine bunu başa kakar şekilde saldıramaz kendini desteklemek için bunu kullanamazsın...Şizofreni başka bir hastalıktır depresyon başka bir hastalıktır kaldıki şizofren olmakda suç değildir çoğu şizofrene bakarsan ne kadar zeki olduklarını görürsün...Sen burada haince ne yapıyorsun depresyon yaşadığını söyleyen birini şizofren ilan ediyorsun...Soruna gelince kızım var ve gözüm kapalı eğer sevdiyse depresyon yaşayan biriyle evlenmesine izin veririm...Nedenmi...Çünkü bende hayatımın belli dönemlerinde depresyon yaşadım bende kutu kutu antidepresan içtim...Gayetde düzgün bir insanım gayetde çevremde çok sevilen sayılan bir insanım herzaman sevgi ve saygı görürüm arkadaşlığımı dostluğumu herzaman tercih ederler...Öyle bir konuşuyorsunki sanki depresyon geçirmiş insanlar toplumda zararlı kımıllılar gibi insanlar...Meslek sahibi ilim irfan yapmış insanlar depresyon geçiremez gibi konuşuyorsun...Hade ordan...Siyasi yada dini inancın ne olursa olsun saygı görürsün ama şu an gösterdiğin davranış şekli mide bulandırıcı...Ne medenice ne insanca nede ahlaki...Konuştukça batıyosun dingil sus bari adam sansınlar...

    YanıtlaSil
  74. @Ahmet cano

    tek erbakancı diyen ve ilk diyen de o değil. Savunmuyorum adamı, sadece yanlış bilgi aktarımı olmasın.

    YanıtlaSil
  75. @Ahmet Can ve Mu

    Milli Görüş teşkilatlarında aktif çalışan biri olarak ve Erbakana liderim büyüğüm atam ceddim diye içten dolu dolu sevgi ve saygı besleyen biri olarak söylüyorumki Maykıl Milli Görüşcü değil...Sadece araştırırken karşılaştığı gerçeklere önyargılı davranmıyor hakkını teslim ediyor...Zaten Erbakanı ister sevin ister sevmeyin be arkadaşlar yeteri kadar seveni var...İnsanlar sevsin diyede bir mücadelesi olmamıştır olsaydı o zekasıyla öyle karizmatik pozlar çizerdiki burda herkes takipçisi olurdu...Erbakanı ister sevelim ister sevmeyelim ister takdir edelim ister etmeyelim kendi doğrularından taviz vermemiş bir insandır...Zaten zaman herşeyin ilacıdır hatasınıda sevabınıda tarih yargılayacakdır...

    YanıtlaSil
  76. Arkadaşlar, anladığım kadarıyla sst sizinle dalga geçiyor şu an. Siz ciddiye aldıkça ellerini ovuşturduğunu düşünüyorum. İşinize gücünüze bakın, laf yetiştirmeye uğraşmayın bence.
    Hiç yapıcak işiniz yoksa az Kazım koyuncu dinleyin lan:
    http://www.youtube.com/watch?v=uNd7_zXqijw

    YanıtlaSil
  77. ben erbakan yada milli görüş düşmanı değilimki nerden çıkartıyosunuz adam Illuminati adı altında kendi siyasi ve dini düşüncelerini ergenlere ekmek arası köfte gibi yediriyo olay o! dahada anlamayan olduysa nediyim artık...

    YanıtlaSil
  78. @sst

    daşağın varsa kopsun inş. kardeşim nasıl birisin sen? Allah'ın kaç gününde kaç tanımadığın kişi sen öğren diye yazıyo lan, kaç gün uğraşıyo o sünnet olmuş kardeşimin pipisi kadar beynine bi şeyler sokmak için? doğru ya da yanlış, kim kaldı ki düşüncesini umursamazca paylaşan? kopyala-yapıştır de sen kardeşim. biri araştırır, öğrenir, paylaşır, yayınlar; diğeri ya çalar ya bok atar. sen o bok atan adamsın işte, çıkıp kendi fikrini ifşa edecek zerre cesaret sende yokken, baykuş boku gibi yapışma lan. depresyon sorunu olan insan, sana göre bin kat değerli, sana göre de değil lan, o zaten değerli. ne diye böyle konuşuyon olum, hangi kafayla yazıyon? böyle tanımadığım adama yorum yapmam ama sen tanıdığım bokçu tipsin; aslan hacının dediği gibi siyasi ya da dini inancın nolursa olsun saygı gösterirdim lan sana ama yorumlarından iğrendim. biliyom şu an evde hilalcebeci fotolarıyla başbaşasın, konuşma sen.

    YanıtlaSil
  79. lan adama hayatının orgazmını yaşattınız, ömründe en fazla siklendiği dakikaları yaşıyor şu an, gerek yok uzatmayın.

    ayrıca ne erbakan korkusuymuş arkadaş, abdullah öcalan'ı övsem bu kadar tepki göstermezdi amına kodumun çocukları.

    YanıtlaSil
  80. @sst

    yeni yorum atmışın lan, dur, celallendim.
    bak kardeşim senin kadar herkesin beyni var, bildiğin erken tanımına sıçıyım senin. facebooktan görüyon dimi la? düşünüyoz olum, senden 100 kat daha fazla kalıbımı koyarım. ekmek arası köfte gibi yemiyoz, çünkü yencek bi şey yok lan. görüş benzerliğinden dolayı takip etmek, yeri geldiğinde yanlışını söylemek, olabilir mi lan? diye düşünmek, ergenlik mi sorarım sana? ergenlik ne lan, sen ergenken osbirciydin de insanlar ergenken düşünemiyo mu olum. çok sinirlendim ha, öyle böyle değil.

    maykıl harbiden çok sikledik, neyse içimi boşalttım la ben de. altında yorumumu görünce heyecanlandım ehehe, yaz sikko lan yaz gözüm çıkana kadar okıcam.

    YanıtlaSil
  81. Sikko’nun yazısından alıntı:

    “Bakın Erbakan gerçekten de bir yobazdı. Aşırı yobaz bir cemaati de vardı.”
    Yobaz (TDK): Dinde bağnazlığı aşırılığa vardıran, başkalarına baskı yapmaya yönelen kimse.

    Erbakancı olan, Milli Görüşçü olan Erbakan’a yobaz der mi?

    Adam ahlaklı davranmış. Yobaz olduğunu düşündüğü birine bile Siyonizm konusundaki duruşundan dolayı hakkını teslim etmiş, gerçeğin üstünü örtmemiş ama sizde ahlakı, ahlaklı davrananı takdir edecek kapasite ne arar?

    Michael için sürekli bir İslam propagandası yapıyor deniyor orda burada gözüme çarpıyor. Kardeşim bu ne ahmakça, ne çocuksu bir yorumdur?

    Elbette yetişkin bir insanın zekası/ bilinci “tabularasa” bir halde bulunmaz. Elbette insan denilen varlık zekasına din ile, bir takım ideolojilerle, toplumca aşılanan değer yargılarıyla, bilmem kim filozoftan duyduklarıyla ya da bunların bir harmanı ile şekil verir, bir forma sokar.

    Mühim olan ne ile şekil verdiğin değil, bu şekli verirken nasıl bir yol/ yöntem izlediğindir; sana empoze edilenlerle değil, özgür iradenle seçtiğinle şekil verebilmektir; bilginin (delilin) mi yoksa zannın, havagazının mı peşinden giderek zekanı bir forma soktuğundur.

    YanıtlaSil
  82. mantıklı yazılan herşey sike takılırda ondandır ;) ergenken insanın yönlendirlmesi ve kandırılması kolaydır basittir düşünemez demiyorum! o yaşlarda herkez saf olur hayalperstizme açıktır kısmen parnoyaktır asidir ve yalnızdır kendini kaptırcak bi düşünce akımı arar daha doğrusu kendini ararken kaybolduğuda olur kişiden kişiyede değişir hadi hoşçakalın.

    YanıtlaSil
  83. Çok güzel şarkı lan, ciddiyim.

    http://www.youtube.com/watch?v=L53gjP-TtGE&ob=av3e

    YanıtlaSil
  84. siktir amına koduğumun obsesif malı. hadi hoşçakalınmış, kaçıncı "laf soktum ve gidiyorum byeess :)))))))))" yorumun lan bu. 2 dakika sonra yine yorum yazacaksın buraya, karakterli adam sözünde durur, takıntılı "ergen".

    YanıtlaSil
  85. benim favorim bu la

    http://www.youtube.com/results?search_query=runaway+yeah+yeah+yeahs&aq=0

    YanıtlaSil
  86. cevap hakkı doğduğu için verdim keyfimden değil. adın ahmetse hayatın boyunca başarılı olmıycan istediğin noktada olamıycan ahmet kendin için yaşamıyon çünkü üzgünüm, sorunlarını dertlerini ve acılarını hafifletmek ve unutmak için sanalı denemişssin ama ara sıra yaralarına daha fazla tuz basılıyo dimi? ama basan ben değilim bizzat kendinsin..

    YanıtlaSil
  87. sikko ile sst aynı kişi.

    YanıtlaSil
  88. @sst, Senin ananın amına bench'ten gelip katkı yaparım, senin hayatının en orgazm yerinde suratına boşlarım, o kasıntı "ben sizin göremediğiniz noktadan bakıyorum olaya" tavrını alır ananın amına kadar sikerim at yarrağı, Cemil'in iffeti cama sıkıştırdığı gibi sıkıştırır, hayatının en büyük amcıklamasını yaşatırım sana. sen şimdi dur bu insanlar arkamdan ne yazmış diye bakıp bu yorumu okucaksın ya, sen bu yorumu okurken bende senin beynini sikeyim yırtık prezervatif çocuğu.sırf senin yüzünden zamanda yolculuğu keşfetcem , o malum geceye gidip babana bi okey, durex falan vercem lan. Tamam sakinim

    YanıtlaSil
  89. off anam sevdanın son vuruşu

    YanıtlaSil
  90. Lan oğlum,son okuduğumda iş yerindeydim,eve geldim bir baktım ki yardırmışsınız mına koyim.Şimdi beyler bir şeyi abartıyoruz, efendim sikko erbakanı övmüş erbakancıymış bu ne la? Benim elime fırsat versinler tayyipi tepe taklak ederim o kadar nefret ederim,olaki faydalı bir iş yapsa, tayyipi beğenmem ama şu işi güzel yapmıştır derim.Şimdi ben bu durumda tayyipçi mi oluyorum.Eğer birine kızılırsa şahsına değil yapılan yanlışa kızılır.

    Vay efendim neymiş,araya islamla ilgili şeyler katıyormuş, ne yapacaktı budizmle ilgili şeyler mi katacaktı? madem yazan o kendi inancını da katabilir işine gelmiyorsa almazsın.Hristiyan olsaydı bu sefer o dinle ilgili argümanı katacak abes olan ne? Dini yayması mı? O da normal herkes kendi dinini tebliğ eder beğenmezsen uymazsın olur biter.

    Neyse sonuç olarak yanlışlıkla adamların istediğini yapmayalım,kavga etmeyelim, bölünmeyelim.Erbakancı,tayyipçi,ulusalcı,kürt,türk,ermeni,arap,capon
    çinli,hristiyan,yahudi v.b (ulan daldık gidiyoz) kim varsa bu yolda birlik olup (dünya birliği değil) hayra ve barışa yönelik işler yapalım. Elin götoş lusifercileri bizim malımızı,hakkımızı,geleceğimizi yiyor,biz de bir şey yapmayıp birbirimizi mi sikeceğiz?

    KİM NECİ OLURSA OLSUN,AKLIN YOLUNA GELİN YETER,

    sevgi ve saygılar

    YanıtlaSil
  91. sikko'nun adi cemil'mis, sst'nin de iffet. ~ @Alican
    yok lan yok, sst sikko'nun benjamin'iymis. ~ @Mu

    sst'ye cevap yazmayin lan. bak yine gelicek XD 28 yasindayim diyo bi de... ama 13'ten sonra zihinsel gelisim durmus XD tam bir düdük XD

    YanıtlaSil
  92. sikkoo bu yazdıklarını ruhunda,özünde,her zerrende taşıyorsan metanfetamin iç tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  93. Daha ordamısınız la,

    Lan oğlum bizim ihtiyacımız olan şey bir birimize laf yetiştirmek değil,

    Önce uyanmak,sonra birleşmek (cinsel değil ),sonra bir takım kararlar almak,
    en sonunda ise kamaşullahı elimize alıp (herkes kendisininkini), lucifercileri sikmek.Bu kadar basit var mı anlaşılmayan bir yer?

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  94. Sikko kardeş,

    Yapacağın işi sikeyim,bu ne lan yorumu gönder diyon,kelime doğrulama kutusu çıkıyor,demin üstteki yorumu göndereceğim diye ne uğraştım.Kelimeyi doğru yazıyorum kabul etmiyor 5-6 kere sıyırıyordum az daha.
    Sayfayı yenileyince çözdüm anca kaldır şunu la. Kelime doğrulama kutusunu sikeyim öyle kutu mu olur?

    Hadi sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  95. gercekelektronik doğru söylüyor, doğrulama kutusu ne aq?

    YanıtlaSil
  96. @gerçekelektronik
    lan kel.gene küfürlü konuşuyon.gelirsem orayı ağzını yırtarım senin zıpkın herif.;) tanıdınmı la:D

    YanıtlaSil
  97. Çakman çıkmış lan.
    http://joecukubadi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  98. Herkes dediğin gibi olmuyor sikko..bu vatanda yaşayıpta bir şeylerin ters gittiğini görüp de açıp iki satır bişey okumadan ahkam kesen çok insan var bkz:sst.Biraz da kişilik meselesi.adamlar kendi hayatlarını boka sardırmışken kalkıp bu konulara mı kafa yorcaklar.işleri güçleri şu çocuk tatlıymış ay bu kız bana bakar mı lan diyen insancıklar gibi olmaktansa mutsuz olmayı tercih ederim.kaldıki asıl mutsuzluk o.o kadar dar ki yaşadıkları çerçeve üzülüyorum cidden.birşeyleri anlatmaya kalktığında dedikleri laf bu kadar düşünme yeaa sen mi kurtarcaksın bu vatanı olsa da onun gibi içine etmiceğim için mutlu oluyorum.

    YanıtlaSil
  99. Vay khelltosh,

    Tanımam mı? Küfüre gelince ne yapalım sikkodan öğrendik hihohaha biraz sikkoya suç atalım :)

    Saygılar

    YanıtlaSil
  100. dinle http://www.youtube.com/watch?v=XIEJGcWZXMI&feature=related

    YanıtlaSil
  101. @gercekelektronik

    ben voltran'in kafasi olurum ama... en kötü kol...

    YanıtlaSil
  102. hay, amına koyayım. sst denen herif mal, anladık da oturup da michael'in erbakancı olmadığını kanıtlamaya çalışanlar daha mal olsa gerek. sanki ayıpmış, günahmış gibi. erbakan gibi başka adam mı çıkarmış lan, bu memleket? (he yavrum, he canım ben de erbakancıyım, hadi siktir, şimdi.)

    michael, erbakan hayranı olsa ne, olmasa ne? adamın anlattığı şey belli, yaptığı iş belli. sana gelip burda tebliğ vermiyor, vaaz vermiyor. anlatacağını anlatıp, siktir olup gidiyor.

    kafa ütülüyorsunuz, amına koydumunun yerinde.

    YanıtlaSil
  103. oha resmen çakman var ya lan! insan biraz özgün olur, utanmasa arka planı bile aynı yapacak ki tema aynı

    YanıtlaSil
  104. @SST
    adın ahmetse

    - Adım ahmet... Senin gibi SST gibi bir nikin arkasından millete saydırmıyorum. Merak ediyorsan soyadımı da vereyim internetten ara canım.


    hayatın boyunca başarılı olmıycan istediğin noktada olamıycan ahmet

    -Aksi gibi şu anda tam istediğim yerde, istediğim işi yapıyorum ve çizdiğim planım doğrultusudna ilerliyorum. Sosyal hayatımda desen aynı şekilde muhteşem bir eşim ve çok sevgili dostlarım var. Hatta dün akşam çok samimi bir arkadaşımla akşam yemeğindeydim...Yani bu tespitinde sıçtın.

    kendin için yaşamıyon çünkü üzgünüm, sorunlarını dertlerini ve acılarını

    -Sorunum ya da derdim hele hele acım hiç yok. Allaha şükür sevdiğim bir eşim, çok iyi bir işim var, istediğim şeyi yapabilme özgürlüğüm var. İşim dolayısıyla dünyayı geziyorum. İrlanda'dan Çin'e dolaştım. Deniz hıyarı çorbası içtin mi sen hiç? Ya da Romanya'nın mantar çorbasını içtin mi? Polonya'nın ÇİMEN votkasından, slovenyanın deniz mahsullerinden tükettin mi ya da yavrum?

    hafifletmek ve unutmak için sanalı denemişssin ama ara sıra yaralarına daha fazla tuz basılıyo dimi? ama basan ben değilim bizzat kendinsin..

    -Anladığım kadarıyla yaralarına Tuz basılan ben değilim ama bizzat sen kendinsin. Buraadaki herkese muhalefet olduğun için kendini süper bir konumda görüyorsun. hayatında seni kimse sallamadığından burada sallanıp cevap aldığın için ilgi arzusu içinde "ağzıma etsinler ama en azından ilgi göstersinler" mantığı içerisinde sürüklenip duruyorsun. İlgiye açsın.

    Yukarıda yazdığın her yorumun kendine olduğunu ama benim üzerimden yansıttığını düşünüyorum.

    Neyse, gidip sabah gazetelerimi okuyayım. Belki komik bir şeyler yazılmıştır diye baktım ama, şahsıma edilen hakaratler dışında bir şey bulamadım.

    YanıtlaSil
  105. olum yazılarını takip ediyorum ama ilk kez yorumn yapıyorum.Sinirlendirdin beni yoksa yine yazmayacaktım.Malmısın lan sen dün çoğalacaz bu ılluminati savaşını biz kazanacaz diyordun bu gün okumayın diyorsun şizofrenmisin sen a.q. İşine bak yazmaya devam et sanane ister okuruz ister okumayız.

    YanıtlaSil
  106. Yeter aq! Benden sonra yazanın sülelesini ip üstünde hoplatsınlar. Anasının eline kumanda verip kahvede milli maç ortamında dizi izletsinler. Yazarsa okuruz ki sike sike yazacak! DAĞILIN LAYN!

    YanıtlaSil
  107. Eger takdir bekleyerek yazdiysan bu yazilari, hic bekleme, kimse onlari derin ve tatli uykularindan uyandirdigin icin mütesekkir kalmayacak sana. insan, cok zaman kazananin yanindadir, iktidari destekler. böyledir bu. sen bu yola bas koydun diye degismeyecek.
    gariptir insanlar, mesela söyle söyleyeyim, burada örgütlenelim diye sana yorum yazan cok kisi, aslinda senin yazini kur disari cikar, cola alir icer yol üstünde, bu bahsettigin firmalarin ürünlerini alir eve, yardim ediyorlar diye cocuklarini o derneklerin burslariyla okutur... kendi gider bir ilac sirketinde filan calisir mesela, altina araba verirler, imkanlar iyidir... kendi disinda herkes savassin ister, ama kendi sözkonusu olunca, "arkadaslar siz gidedurun, ben arkadan yetisecem" der...
    böyledir insanlar iste... :-) sen kac yasindasin be maykil? ya hakikaten ufaksin daha, ya da iflah olmaz bir cocuk..
    bu yazdiklarinin cok daha fazlasini okumustum ben bi kac sene önce, uzun arastirmalar yapipi, cok yeni birseyler okumuyorum cogu zaman burada.. ama neden okuyorum biliyor musun yazdiklarini? o cocuksu, iyi kalpli, inanc ve umut dolu yazi tarzindan dolayi..
    zaten önemli olan da, birseyleri ögrenirken, bunu kaybetmemek. cocuk kalmak, hala gülebilmek, hala "bu adam bu programa nedne sünnet kiyafetiyle cikmis, onu anlamadim" diyebilmek... :-)
    zaten, bu kadar yaralaniyorsan ögrenirken, ve ögrenirken vazgeciyorsan, daha en basta, (ki böyle yikici bir mutsuzluk, kaybetmek demektir) daha mücadeleye baslamadin yenildin demektir...
    bi kac kendini bilmezin lafiyla mi vazgececeksin dogru bildiginden?
    ama hersey bir yana, sevdiklerinle nese icinde vakit gecirmeyi de ihmal etme.. insani ayakta ve güclü tutan biricik sey odur... hele ki bu kadar karanlik gercekle yüzlesme sürecine girdiyse...
    öpüldünüz efendim.. hatta, sizin icin bir sarki bile gönderiyorum:
    colette magny söylüyor, rock me more and more:
    http://www.youtube.com/watch?v=gGioHT90aIY&feature=mr_meh&list=PLF6EB09E43CB9069A&index=2&playnext=0
    ve bu da günün sözü olsun:
    Serüvene koşmak için trenler bekliyorsan, güneşi yakalayıp gözlerine yerleştirmek için beyaz yelkenlerin gelip seni almalarını bekliyorsan, yarına inanmak için günbatımına, iyi kalpli gözükmek için zayıflığa ve güçlü görünmek için öfkeye ihtiyacın varsa; Demek ki hiçbir şey anlamadın!.. Jacques Brel

    YanıtlaSil
  108. kendi içinde çelişiyosun ahmet etkilenmesen bukadar kendi adınla nick açıp cevap vermek için kendini zorlamazdın! o yazdıklarında yalan payı büyük bence 7-8 ülke gezmek hıyar çorbası içmek marefet değil yalnış yerden girmişsin seni tanımıyorum burdaki çoğu insanda tanımıyo nerden bilelim belki ağır şizofrensin yaşamak istediğin hayatı kimliği gerçek olarak algılayıp bize satıyosundur kimbilir dimi?

    YanıtlaSil
  109. @SST

    Uçmuşsun sen delikanlı. Şizofren'in yanında paranoyaklıkta var sende anladığım kadarıyla.

    Syg.

    YanıtlaSil
  110. bende mükkemmel olduğumu hiç bi zaman soylemem zaten sanal değilde! mutlu aile çevreni sosyal hayatını başarılı iş kimliğini mükemmel evliliğini kendini video ve fotoğraflarla kanıtla kim olduğunu anlat bize sen pkk veya terör örügütü sempitazanı değilsinki kendini saklamana gerek yok bu kadar ulvi bi gorevde almışsın! insalar hayalete mi ordu komutanı görevi vericekler kim olduğun bile belli değil şizofren olmadığını kanıtla ozaman özürdiliycem! anında, seni gerçek hayatta ayıldım bayıldım diyenlerden gerçek anlamda kaç kişi tanıyo?

    YanıtlaSil
  111. Kavgayı bırakın la hayatın anlamını buldum. Beni de takip edin arada kaynatasızlar: chgzs.blogspot.com

    YanıtlaSil
  112. Ne ordu komutanı ne hayaleti ne diyorsun delikanlı ne çektin damarlara?

    YanıtlaSil
  113. vay mına koim sikko erbekancıymış he pis yobaz ehehe şaka yapıyorum lan banane amk ironi yaptım sadece. üstte bi arkadaşa bayağı zevk yaşatmışınız beyler uğraşmayın böyleleriyle adam zaten kendisiyle çelişik yok bu yazılar beyin yıkıyomuş yok siyasi propagandaymış yok anası yok amı e canını yediğim şu yazılan "illuminati" yazılarının hepsini okudun mu da perde arkasına bulaşıyosun ? adam birlik olun bölünmeyin çevrenize anlatın böyle şeyleri diyo sen diyosunki islami şeyler kullanıyo. ne kullansın amına koyiyim "hepimiz tanrıyız insan yeterki istesin kutsal ineğe inanın mı desin " hem orda paylaştığı ayetlerin hangisi mantıksız bişey söylesene bana ? ergenleri paranoya yapıyomuşmuş bu yazılar, olm varya sizin gibiler cidden bi boka yaramıyo he, zaten bu ülke uyuduğu için işin aslını görmeyi paranoya ile karıştırdığı için habersiz sikildi yıllardır. bırakta o çok önemsediğin ergenler castin beni ne zaman siker hayali yerine lan bu ülke iyiye gitmiyo he desin. sikkoya tapan da yok zaten burda görende tüm okuyucularla konuştun sikkoya tapıyoruz cevabını aldın zannedicek ne diye tapsın amk ben şahsen takdir ediyorum güzel derlemeler yaptı kendi üslubunu kattı anlattı bize bunları helal olsun. sen diyosun ki bu piç yabancı sitelerden arakladı he amk zaten bitek sen biliyosun o yabancı siteleri biz hiç görmedik farketmedik böyle şeyleri adam zaten aldığı yazıların resimlerin bulunduğu siteleride veriyo yapma gözünü seviyim ne bok olursan ol ortak paydada buluşmalıyız o da illuminati düşmanlığı olsun yok ben liberalim siyaset sevmem demekle olmuyo madem bu işlerle alakan yok siyasi hiçbir şeyi de aklınca bitiremezsin proaganda yapılıyo diyemezsin herkes senin gibi siyasetten uzak durursa kim söz sahibi olucak ?

    YanıtlaSil
  114. yok sen admin değilsin yazış sitilin farklı çünkü...ergen beyinin yıkanmasana herzaman karşıyım burda kemalizim tozu serpilmiş illuminati verilseydi onuda eleştirirdim meraketme...illuminati sadece araç bol proteinli ve vitaminli bi yem..

    YanıtlaSil
  115. of ulan ya nasılda ifşa ettin bizi bizde diyoduk ki sikkoyu şeyhülislam yapıp şeri devlet kuralım. bizim insanımızın temel sorunu bu işte bi adam size karşı bi fikirdeyse onun her şeyi yanlıştır onun doğrusu övülmez. sikko erbekanın doğru davranışını övdü diye bu yazılara propaganda diyorsun. sen rahat ol kimse illuminatiye düşman olurken bi anda milli görüşe sahip olmaz.

    YanıtlaSil
  116. Tartışma yine devam ediyor ama neyseki harareti düşük.

    Şimdi beyler,elbetteki tartışacağız bunda bir sorun yok ama bokunu çıkarmamak şartıyla.Bizim milletimizin en büyük sorunu dikkatini toplayamamasıdır.Biz burada veya başkaları başka yerde birbirine girerken elin adamı arkadan dolanıp istediğini rahatlıkla yapıyor.

    Bizim çözüme odaklanmamız gerekiyor,vazifeye atılmak için,vaziyetin imkan ve şeraitini düşünmeden direk sonuca götürecek çözüme odaklanmalıyız.Bu ibnelerden dünya bir kurtulsun ondan sonra geniş zamanda kavga mı ediyorsunuz, birbirinizi mi sikiyorsunuz, ne yaparsanız yapın zaten öyle bir durumda dünya bizim olacak tıpkı eskisi gibi, herkes kendi ülkesinde mutlu yaşayacak.

    Ama önce bizlerden alınanı geri almalıyız,tek engelimiz onların güçlü oluşu değil,bizim duyarsız,gereksiz konularla zaman harcayan,çok konuşup hiç bir şey yapmayan tavrımızdır.Yok biri şizofrenmiş,biri bilmem neymiş,e bende obsesif kompulsifim ne var bunda bırakalım şarlatanlığı, ortak noktalarımıza odaklanalım.

    Ulan ne seviniyordum,din gibi hassas bir konu artık bu blogda olgun cümlelerle tartışılıyor diye.Kim neciyse bize ne? O zaman ne yapalım,bir yerde toplanıp birbirimizi mi sikelim.Bu mudur?

    Neyse kavga etmeden sevgiyle kalın.
    Kavga edeni lucifer siksin,Luciferi de kavga etmeyenler siksin. :)

    YanıtlaSil
  117. illuminati ne ? 5000+ senedir var olan bi konu(adlar farklı olsada) merkatme osmanlı yıkılmayıp hala dünyayı yönetseydi osmanlı illuminati si görücektin bütün dünyada simgelerini sembollerini sanatını görücektin ki zamanında olmuş ozamanda papa ortaya çıkıp osmanlı şeytan işi bizi ele geçiriyolar şeytana haps olmayın diye diye gavurlara vaaz vericekti ki(zamanında yine olmuş) bizim çağımızda sadece roller farklı büyük ve güçlü olmadıktan sonra sizin burda destanlar dökmeniz hiş bişeyi değiştirmiycek..

    YanıtlaSil
  118. @gercekelektronik
    """"Bizim çözüme odaklanmamız gerekiyor,vazifeye atılmak için,vaziyetin imkan ve şeraitini düşünmeden direk sonuca götürecek çözüme odaklanmalıyız.Bu ibnelerden dünya bir kurtulsun ondan sonra geniş zamanda kavga mı ediyorsunuz, birbirinizi mi sikiyorsunuz, ne yaparsanız yapın zaten öyle bir durumda dünya bizim olacak tıpkı eskisi gibi, herkes kendi ülkesinde mutlu yaşayacak.""""

    Dostum öyle bir şey yok. "Birbirinizi sikin ne yapıyorsanız yapın, nasılsa kardeşlik olcak" diyosun ya... Tüm mesele işte birbirlerini sikmekle başlıyo. Nefs araya girdikçe güçleniyor, sırf adamın nefsi galip gelmek için bütün silahları kullanıyor. Bak buradaki ufak kavgalara dikkat et, tüm sorunun kaynağı sidik yarışından kaynaklanıyo. başımızda illuminati olmasa bir başkası gelir. Sorun egoizm işte, Şeytan bu yüzden asla yalnız kalmaz.
    Yani sen iyi güzel düşünüyosun ama, "önce illuminatiyi sikelim sonra ne olursa olsun" la çözülmeyecek demek istedim.
    Saygılar, sevgiler.

    YanıtlaSil
  119. http://www.farklihaber8.com/haber/kultur-sanat/unlu-sinemaci-israil-ajani-cikti/7903.aspx?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=farklihaber8 --- okuyun lan bu haberi ... özellikle ' komplo olum bunlar ' diyenler okusun e bide bunu dinleyin yeter size ---http://www.dailymotion.com/video/xjtz8x_da-poet-ft-ceza-korduyum-produced-by-hakan-ozan_music

    YanıtlaSil
  120. Felix Steiner,

    Şöyle bir durum var,bu konuda öğrendiklerimizden biri neydi? Dünya servetinin %90 nını veya 99 unu bu adamlar ele geçirdi bu doğrudur zaten özelleştirme ayağına her şeyi onlara verdi hükümetler,diğer ülkelerde de bu böyledir.Böyle olmayan ülkelerde de savaş ve kargaşa var.

    Şimdi çok değil 30-40 yıl geriye gidelim mesela 70 li yıllara, yaşın nedir o yılları gördün mü bilmiyorum,ama çok iyi hatırlıyorum bereket ve huzur vardı çünkü halkımız ülke kaynaklarının çoğuna sahipti.Ahlaksızlık bu boyutta değildi,saygı hakimdi bunu uzatmak mümkündür.Birbinizi sikin derken esprili bir dokundurma yapmaya çalıştım ama beceremedik tabi.Ama şu gerçekki,o ibnelerden kurtulunsa kimse birbirini zaten sikmez deriin bir oh çeker tüm insanlık.İşin garibi madem bu ibneler bir avuç dörtyüz beşyüz kişilik bir aile insanlığın birleşerek bunları alt etmesi çok kolay ama bu duyarsızlık yüzünden, zannederim ki insanoğlu bunu zorlanarak başaracak.İşte bun da kızıyorum kısa yol varken hep uzun ve zorlu yolu şeçiyoruz,o da yumurta götün ağzına geldiği zaman.

    İlluminati giderse başkası gelmez,görünüşte bugün bizim sarunumuz kavgamız ne?
    hristiyan yahudi doğru mu? Halbu ki eskilerin kitap ehliyle bir sorunu yoktu bu sorunu iki tarafı kışkırtarak illuminati örgütü sağlıyor.Ama giderlerse kitap ehlyle sorunumuz olmayacak çünkü kışkırtan olmayacak en azında belirlenmiş bir zaman dilimi içerisinde.Ayrıca dünya eski servetine yeniden kavuşunca insanlar rahat içerisinde paşa paşa bunu harcarlar eğlenirler, kavga ortamında eğlence olmaz o zaman barış olur barış.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  121. @gercekelektronik abicim çok iyi giderken bi anda kötü oluyo yazının sonu. orda sorun var işte, illimunati gidince bir başkası gelmez diye bir şey yok. bi anda şirinlere dönmeyecez şeytan yine var hep var. senin dediğinin olması için şeytanın yok olması lazım ki mümkün değil. Bizim yapacağımız şey şeytanın güçlü durumunu bozup galip ve güçlü hale gelmek. Yoksa şeytan oyunlarını hep devam ettirecek, şaşırtacağı insanlar da hep olacaktır. Ta ki kıyamete kadar. İllimunati dediğimiz örgüt şeytanın tamamen kontrol altına aldığı zenginler tabakasından başka bir şey değildir. Yani onun sonu gelse bile şeytan yok olmaz demek istiyorum.

    YanıtlaSil
  122. sst bildigin illiscu la... acan bu acan...

    YanıtlaSil
  123. CHGZS,

    Evet orada haklısın şeytan kıyamete kadar yaşayacak ve her türlü kötülüğe devam edecek ama bizde sanki bunu tamamen yok edecek gibi görevimizi yapmalıyız ki yazımda da dediğim gibi en azından belirlenmiş bir zaman içerisinde de bunu başarabiliriz.Ha dünya bir müddet olması gerektiği gibi olur, tabi bu ister 200 yıl olur ister 500 yıl olur ve biz görevimizi yapmış olacağız bizden sonraki nesil görevini yapmazsa elbette ki iblis ibnesi,tekrer hakimiyeti ele geçirecek bu da o kuşakların sorunu ki, şöyle bir rivayet de var yeryüzü adaletle dolduktan bir müddet sonra,bütün müslümanlar artık dünya sahnesinden silinecek,bir rivayette de peygamberimizin ümmetimin ömrü 1500 seneden fazla olmayacak dediği söylenir,öyle ya müslümanın üzerine kıyamet kopmayacağı da söyleniyor.Yani biz görevimizi yapalım ondan sonra takdirat Allah'ındır. (tabi rivayetleri yazdım ama doğruluk derecesini bilmiyorum )

    Sevgi ve saygıyla

    YanıtlaSil
  124. @CHGZS

    illuminatiye karsi en iyi cözüm anarsist otonomlardir. hiyerasiyi kirdigin zaman illuminatinin etkinligini bitirirsin. ama haklisin seytan yine baska bir paradigmayla saldirir. seytandan hizli düsünüp adapte olmak zorundasin. illuminatiyi islevsiz kilarsan yerine baskasi yine gelir. mesele onun güclenmesine izin vermemek. sürekli uyanik olmak.

    YanıtlaSil
  125. ulan herkezi memnun edecek yazıyı nasıl yazsın adam illaki birilerine dokunacak.
    ortak paydada buluşmayı bir öğrenemedik amk.
    ortakpaydamız bizi skenlere karşı bilinçlenmeli ayrı ayrıda olsa yaptıklarımızla örgütlenmeliyiz lan

    olm ramazan geliyo iftarda kola almayın eve, kapatın tv leride amk.
    sigarayı bırakın olum, hepsi o şefersizlerin bildiğiniz üzere..
    mekdanılds, börgır falan terk edelim, köşede pilav üstü kuru yiyin lan öncesinde mercimek için bol limonlu..
    spora da başlayın olum bünyeye ne kadar yararlı nane varsa yapın lan valla bak.
    komşuları da tanıyalım, ulan alttaki komşusunu bilmeyen var ayıp be!
    yazın sizde

    not: taşak geçene atlarım :)

    YanıtlaSil
  126. Hah şimdi rayına giriyor,fikirleri ortaya atalım,çözüm önerisi sunalım mantıklı mantıksız ne varsa harmanlayalım ne ülkemizi ne de dünyayı kaybetmeyelim.İş yerindeyim birazdan eve gideceğim döktürmeye devam ederim
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  127. İllimunati nin yorumu tanımı sosyal ve dini inançlara gore form ve tanım değiştimesini askerden once bıktığım için sonra pek ilgilenmemiştim zaten! llimunati nin kısa özeti: büyüğün küçüğü ezmesidir elit olan kısmın zengin olan kısmın kendini tanrılaştırarak sıradan halkı sömüresi kanını emmesidir(firevun gibi) ana tanımı budur! hacı hoca tayfası başka tanım koyar bilimciler daha farklı yani saçmalık diz boyu! Orda burada şurda farklı formlara bürünmeside saçmalık.! İslam hakim olduğunda illimunati yokmu olucak sanıyosunuz başta müslamanım diye geçinenler yapıcak zaten unutmayınki şeytan şahdamarınızdan bile yakında illimunati nin sadece yahudilere atılmasıda tam bi saçmalık türkiyedeki versiyonu zaten İsrail yahudi düşmanlığından kaynaklanma domino taşları gibi …

    YanıtlaSil
  128. Filim Adam..çok sevdim yorumunu..Tv'yi hayatımdan çoktan çıkardım. Mis gibi yaz dışarısı, ara bir iki arkadaşını, ister çimlere yayıl, ister çay bahçesine ya da nereye istersen. Müziğin sesi canlarının sesini bastırmasın mümkünse. Konuş, anlat, dinle. Şikayet edip durduğumuz o insanların ne güzel şeyler olduğunu farkediyor insan. gülüyor, ağlıyor, mızırdıyor, küsüp, barışıyor. gerçek eğlence.gerçek gerçek.:)

    YanıtlaSil
  129. @filim Adam,

    Olm zaten kola iftarda feci gaz yapıyor yahu. Su içelim en güzeli ya da pazardan alınma limon ile limonata bomba olur.

    Ramazanda Oruç tuttuğumuzdan alkolde almıyoruz zaten oradan da mayalı içkilerin getirdiği kilo eksilir.

    Sigara içenler için zaten bomba durum, 4:30 -20:30 arası oruç 16 saat... 16 saat içmedin 8 saatte içmeyiver zaten :)

    Burgerking ve McDomalts ın bırakılması zaten farz abi. Kazara İzmir'in alışveriş merkezlerindeki bir B.Kıng in mutfağını ve yağları gördüm. Midem kalktı o günden beri King yok. Domalts yok.

    Canım Hamburger isterse bizim burada Kipa'larda Friends'n Burgers diye biryer var oraya gidiyoruz 200 gr. Köfteli hamburger lol.

    Bu akşam zate Ramazandan önceki son biramı içiyorum hobarakanteh!

    YanıtlaSil
  130. Olm depresyon @Aslan arkadaşın dediği gibi bir rahatsızlıktır. Paranoyaklıkta keza öyle.Psikoloğa deli doktoru diye bakan zihniyetin ürünü olmuş bazı arkadaşlar. Üzücü hakkatten.

    Her düşünen depresyona girmez elbet ama net birşey var o da bir Çoban'ın asla paranoyak olmayacağı veya depresyona girmeyeceğidir. Köy kahvesinde kağıt oynarken sosyalleşmesiyle de alakası yoktur ayrıca. :)

    Gören de dağın başında hayatın anlamını çözmüş bilgelerin iphone'larıyla 3 milyon takipçisine "panpişlerim işte hayat felsefemiz" tadında twitler paylaşarak sosyalleştiğini sanır amk.ahaha

    Git onlardan felsefik sözler sığdır 140 karakter limitiyle twitlere, cümlelerinde onların hayata dair söylediği lafları kullan caka satayım diye, sonra da gel depresyondasın paranoyaksın, yalnızsın git sosyalleş de amk kendi cümlelerini kurmayı becerebilen adamlara. Hayat ironik diğ mi? :)

    YanıtlaSil
  131. Bende biraz katkıda bulunayım...Nescafe yerine mis gibi türk kahvesi...Reçel ve salçaları evde kendimiz yapabiliriz...Hiç zor değil üstelik insanın kendi yiyeceğini kendisinin yapması çok keyifli...Bu liste uzar gider...Asıl paylaşmak istediğim şuydu arkadaşlar Somali ölüyor...Herbirimiz karınca kararınca Somaliye yardım edelim...Su kuyularının açılması için yada yiyecek için çok cüzide olsa bizimde bir katkımız olsun...

    @Kanzook hoşgeldin özlemişdim seni...:)

    YanıtlaSil
  132. oh lan her şey normale binmiş, :)

    sevgili sst,

    Önce yanlış bir bilgiyi düzelteyim,şah damarından yakın olan Allah'tır, şeytan değildir.Zaten biz burada israile,yahudiye suç atmıyoruz (ha atan var ama o ayrı) biz bunu ortadan kaldırmak istiyoruz.Müslüman yahudi düşmanlığı da illuminati oyunudur.Hatta gelenler belgeselinde de israilin filistine saldırmasına itiraz eden protesto eden yahudi din adamı vardı.

    Ayrıca Ali-imran suresi 64.ayeti şöyledir,

    De ki: "Ey Ehlikitap! Sizin ve bizim aramızda aynı olan şu söze gelin: "Allah'tan başkasına kulluk etmeyelim, O'na hiçbirşeyi ortak koşmayalım. Allah'ı bırakıp da birbirimizi rabler edinmeyelim." Eğer yüz çevirirlerse şöyle söyle: "Tanık olun, biz müslümanlarız/Allah'a teslim olanlarız."

    Yukarıdaki ayet uyarınca,bizi Allah'tan koparmaya çalışan, şeytanlara, sahte uzaylılara(Allah'a ortak koşturarak) taptırmaya çalışan,illuminatilere karşı,
    tek bir Allah,ortağı bulunmayan Allah inancı çatısı altında birleşmeye ( dinler arası diyalog değil) teşvik ediyor olabilir. O yüzden bizim kitap ehliyle bir sorunumuz yoktur ve olmamalıdır,olanı da durdurmalıyız.

    Ha,eğer dediğin gibi islam hakim olurda illuminoşlar da biterse yeme de yanında yat,lucifer götleği kendine yeni yandaşlar buluncaya kadar dünya olur bize cennet,bolluk, ossura ossura yaşarız vallaha.

    Son cümle de edebiyat yönünden biraz sıçtık ama olsun öylede böylede oldu
    işte :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  133. Evet,

    Geçenlerde buradaki yorumculardan birinin (ismini şu an unuttum) bloguna girdim, Fransaydı her halde,silahlı kuvvetlerin içerisine,masonların sızmasını anlatıyordu.Zaten onu okurken,ergenekon masalıyla ağzına sıçılan türk silahlı kuvvetleri geliyor insanın.

    Her türlü bahse girerim,bu ibne illuminatiler,luciferin heykeli önünde,şampanya patlatarak defalarca kutlama yapmışlardır.Neyin kutlamasını? Türk silahlı kuvvetlerini savaşmadan yenmenin zaferini! Evet, hükümetin yardımlarıyla,türk silahlı kuvvetlerini savaşsız yenmenin zaferini.

    Ama hala korkuyorlar,şimdi soracaksın asker bitmiş madem neyden korkuyorlar? senden korkuyorlar,senden korkuyorlar.Türk silahlı kuvvetleri yenildi ama Türk milleti daha yenilmedi o yüzden senden korkuyorlar.Öyle bir mlletki,içerisinde,
    Kürdü,lazı,çerkezi,ermenisini,bilmemnesini barındırır.Aralarında öyle bir bağ varki,barışta birbirlerini sikselerde savaşta birleştimi,tarih değişiyor.

    İstiyorlarki,barışta da,savaşta da birbirimizi sikelim,böylelikle tarih yazamayalım.Bakın kurtuluş savaşında dedelerimiz bizim için tarih yazdılar
    çcuklarınızın ve yeğenlerinizin bir yüzüne bakın,ne düşünüyorsunuz? Onlar için tarih yazmaya değmezmi?İyi düşünün çünkü düşüncelerinizi gerçekten merak ediyorum.

    Sevgiler ve tüm güzellikler sizinle olsun

    YanıtlaSil
  134. şeytanın damarlarda dolaştığını bilirim aklımda oyle kalmış yalnışım varsa pardon İllimunati nin tanımı bizdeki versiyonu yahudi israil düşmanlığının bi koludur bazen okadar ileri gidilip! yahudi bebekleri öldürelim kurusunlar gibi akıl mantık almıycak yobazlıklar bile türüyo allah sizinle masaya oturup yahudimi türkmü arapmı doğacaksınız diye sormaz önemli olan iyi bi insan allaha inanan olmaktır İllimunati 5000 senedir olan bi kuram yeni bitmiş bişeyde değil müslümanlıktan doğan biride İllimunati nin başı olabilir halkı ezip sömürüp kanını kurutup çıkar sağlıyosa tanrıcılık oynarsa o kişide İllimunati nin bi parçasıdır onu anlatmaya çalıştım ben buradaki olay yahudi düşmanlığından ibaret sadece.

    YanıtlaSil
  135. hocam iyi güzel yazıyoruz şunu yapmayalım bunu yapmayalım diyoruz da bu iş böyle mi baltalanıcak bahsettiğimiz şey 3 5 varoş çetesi değil ki bu adamların yetkileri üst seviye. bana kalırsa şu an yapılcak olan en önemli şey insanları bilinçlendirme. bak şu ülkenin halkının haline. dincidir ateisttir türktür kürttür bölünüp duruyor öyle hararetli ki herkes höt desen birbirine giricek yemin ediyorum. halktaki birlikte yaşama duygusu bitti bitecek heralde herkese ulaşmak bakın lan bu ülkenin bölünmesinin arkasında bu piçler var diye herkese göstermek çok zor ama bilinçlendirmeliyiz. insanların olaylara çok yönlü bakmasını sağlamalıyız. önce şu beyinler illuminatinin hapsettiği fikirlerden ayrılıp biraz daha çok yönlü bakabilsin olaya daha sonrası elbet gelir. forumlarda sitelerde okuyorum tarihine küfredenimi ararsın türklüğüne küfredenemi yazık vallahi yazık

    YanıtlaSil
  136. la sikko, o değil de şu siteye bi baksana amk.
    www.illuminati.org
    sağ üstte bi sayaç var (göremediysen ctrl+a yap) 130 gün kaldı yazıyo ve saniye bazında süre düşmeye devam ediyo.
    sürenin sonunda noluyo diye baktım 'Sorry, you are too late.' yazıyo amk. tırstım

    YanıtlaSil
  137. @3in1

    korkma lan benim sitem o, doğum günüme geri sayıyor.

    YanıtlaSil
  138. Abdullah Gül ve Tayyip Erdoğanla başbaşa bir görüşme gerçekleştiren Genelkurmay başkanı yapılan görüşmeden sonra tüm kuvvet komutanlarıyla birlikde istifa etti...Bölücü Terör örgütünün siyasi temsilcisi BDP mensupları tahrik içeriği çok yüksek açıklamalarına devam ediyorlar...En son BDP'li Nursel Aydoğan "Çağrılarımıza rağmen eğer barış eli uzatılmazsa Kürt halkı her zaman söylediği gibi yine söylüyor, savaşa da hazırız, barışa da hazırız.'' şeklinde melunca bir açıklama daha yaptı...Nereye doğru gidiyoruz bir fikri olan varmı...:?

    YanıtlaSil
  139. sevgili sst,

    Çok doğru söylüyorsun,meselenin özü o,yahudi düşmanlığı,diğer ırkların birbirine düşürülmesi,çünkü şöyle düşün,diyelim ki senle ben oldu ya şehir meydanında kavga ediyoruz saç saça,başbaşa (gerçi benim saçım yok o yüzden tutacak saç bulamazsın :) ) bir müddet sonra sakinleşip bir bakacak olursak aslında ikimizinde bu kavgadan zararlı çıktığını görürüz.Zira seninde,benim de
    cüzdanlarımız çalınmıştır,cepçi karlı çıkmıştır,dallamanın biri gelmiş göte parmak atmıştır ama biz öfkeden farketmediğimizden o dallama karlı çıkmıştır.
    Zaten o ibnelerinde yaptığı şey bu.Ama bunu önleyebiliriz.İşte gördün mü,sst kardeşim senin anlatmaya çalıştığın veya başka arkadaşlarında anlatmaya çalıştığı şeyler hemen hemen aynı,bu da demek oluyorki hepimizin ortak yönleri var.İşte bu ortak yönler bizim birleşmemiz için yeterli bir sebeptir.
    Değerli kardeşim hepimizin yanlışları var,doğruları var,farklı düşünce yapıları var ve hepinizi tüm bu farklı yönlerinizle seviyorum,bazı düşünceler zıt olsa bile büyük sevgi ve saygıyla bağrıma basıyorum, bağrıma basmak istiyorum.Ortak paydalarımız bizi bize bağlayacak güçtür.Örneği yanlış anlama ben kimseyle kavga etmem genelde kavgasız çözerim sorunu.

    sevgili İsimsiz,

    varoş çetesi olmayacağız zaten büyürkende çevreyi bilinçlendirerek büyüyeceğiz.O türk kürt kavgasını da bitireceğiz bunu yapabilmek için inanmamız lazım başarı, başaracağım diye başlayabilenindir.Başaracağız.
    Ve bir bak istersen blogtaki tüm yorumlara birisine sevgi dolu barışçıl bir yaklaşım (ama yapmacık değil samimi gerçek olanı) nasıl bir tepki oluşturuyor?

    Ali imran suresi 159. ayette diyorki;

    Allah'tan bir rahmet sayesindedir ki, sen onlara yumuşak davrandın. Eğer kaba-saba, katı yürekli olsaydın senin çevrenden kesinlikle dağılır giderlerdi. O halde bağışla onları, af dile onlar için; iş ve yönetim konusunda da onlarla şûraya git. Bir kez azmettin mi de artık Allah'a güvenip dayan. Allah, tevekkül edenleri sever.

    Evet yumuşak davranışlarla,sevgiyle,dostça insanları çekebiliriz biz güçlendikçe onlar zayıflayacaktır

    Hepinize sevgiler

    YanıtlaSil
  140. @aslan bil mukabele kardeşim hoşbulduk.:) Yorumunu okudum bana cevap verdiğin itikad konusuyla alakalı. İyice uzun uzun yazmak gerekecekti valla yüreğim yetmedi işin açığı :) Malum hepimiz depresif asosyal ergen şakirtleriz.:D ayrıca Antispiritualist ve gercekelktronik gayet bilimsel açıklamışlar. Ne ekliyim girmek istemedim bi daha konuşmanıza.

    Ama şunu söyleyeyim hazır buradasın. :) Antispritualist ve gerçekelektronik le temel düşünce olarak aynı bakıyoruz demiştim. Hiçkimseyle islam felsefesi üzerine derin tartışmalara giremem.Zira o kadar bilgim hiç olmadı. Ben hayatın pratiğine bakan adamım. Hemen hemen her konuda bu çizgiden baktığımı örneklerden görmüşsündür zaten. Haliyle o hadis konusuna bakış açım da bu pratik üzerineydi.

    Sevgiyle.:)

    @isimiz arkadaş güzel bir noktaya değinmiş.Bilinçlenmek dışında yapabileceğimiz pek birşey yok gibi. Kendi sağlığımız adına yapılabilecek birçok şey var elbet doğal yollardan beslenmek gibi. Ancak bunu topluma yayma meselesi her anlamda çok zor sistem gereği. GDO'lu gıdaların satışına müsade eden/etmek zorunda birakilmis politik bir aranedayız maalesef. Yıllardırda bu böyle. Radyasyonlu çayları zamanında içiren de aynı kafa, GDO'lu gıdalara izin veren de. Ilımlı islamcı, merkez sağ partici, yobaz,solcu aydın, sağ bek Sabri falan hikaye hepsi. Yobaz kapitalistler yönetiyor uzun zamandır ülkemizi.

    Haliyle bilinçlenmek lazım.Bi sakin ol önce amk gel bi konuşak la demek lazım. Anlatmak lazım. Kafa tokuşana kafa tokuşmak, naber panpa diyne naber lan zibidi demek lazım.Selamın aleyküm diyene aleyküm selam demek lazım. Gardaş çoh açım diyen adamın milliyetini değil açlığını önce düşünmek lazım. Her gördüğümüz düzgün Türkçe konuşan adama Dövletin yakılacah odunu ohuhaha diye bakmamayı onlarında birer kardeşimiz olduğunu idrak etmemiz lazım. Gavura gösterdiğin özeni kendi vatandaşına göstermen lazım. Evin içinde birbirinin kolunu bacağını kırarken elin gavuruna gösterdiğin misafirperver halinin amına bi koymak lazım yani.

    Bir de affetmeyi öğrenmek lazım.Allah acıdığı için affediyor değil her günahımızı, bildiği için affediyor.Demek ki bilmek başlı başına bu göt güruhun amına koymamız için gerekli bi meziyet.

    Bilimsel yollardan,tvlarla,reklamlarla, gıdalarla türlü türlü masallarla bizi siktikleri gerçeğine bi aşama sonra otomatik olarak geçeriz zaten. Bi birlik olabilseydik. :)

    YanıtlaSil
  141. @Kanzook

    Sana son yazdığım ileti biraz başbaşa hasbıhal niteliğindeydi zaten...Birde seni kırmıştım sonradan vicdanen çok üzüldüm ne yalan söyleyim kabul edersen af niteliğinde yazmıştım...:)Bak aynı şey sst içinde geçerli...Sst'nin siyasi yada dini düşüncesi değildi beni bu kadar kızdıran..Düşüncesini desteklemek için son derece doğal bir olayı bel altı vurarak başa kakmasıydı...Sende beni biraz olsun çözdüysen genelde hakaret ederek konuşmam sst ilk oldu bu blogda benim için...sst şişttt kinci değilim ben çabuk yumuşarım İnşallah sende öylesindir...:)

    Üstteki yorumuma bi ekleme yapayım...Ergenekon savcısı Cihan KANSIZ, NATO'ya bağlı olmayan tek ordunun, yani Ege Ordusu'nun Komutanı Orgeneral Nusret TAŞDELER hakkında YAKALAMA talep etti...

    Ergenekon paşaları mı tasviye ediliyor ?
    Yoksa NATO ya karşı olan paşalar mı ?

    Necmettin Erbakan rahmetli olmadan önce Amerikan karşıtı paşalar ordu içerisinden tasviye ediliyor demişti...Videosunu aradım bulamadım bulursam paylaşırım...

    YanıtlaSil
  142. gercekelektronik haklısın tabi benimde aksi yönde tutumum yok ama bilmiyorum sende forumlarda yada sitelerde çok geziniyormusun şu an ki halkta özellikle lise tayfasında o kadar ilginç bir anlayış var ki cidden ağzım açık kalıyor.bak hocam ben lise 3 e gidiyorum hani ego olsun diye söylemiyorum emin ol abi herkes öyle saçma şekillerde bakıyor ki olaylara herkesde bir fikre saplanayım onu ağzımdan tükürükler saçarak savunıyım düşüncesi var eleştiriyorsun sanarsın ki annesine küfrettin şimdi ben düşünüyorum bu adamlara nasıl açıklıcam bunları diye her boka muhalefet olmayı öylesine seven bir nesil var ki hocam anlatamam

    bu yüzden açıkçası illuminatiyi açıklarken daha büyük bir karşıt kitle oluşturmak için bişeyler yapmamız gerek. şu grafiti olayı iyiydi mesela bunlar gibi şeyler üretmeliyiz derim ben

    YanıtlaSil
  143. adamımsın sikko. bi de şu nihat genç denen millete hakareti bi bok yapar gibi zikreden lavunyayı övmesen daha çok sevecem, hep sevecem.. şimdi bi sevip bi sikmek istiyorum. öyle bi yerin var.

    YanıtlaSil
  144. İşte gördünüz mü?

    20:54 ile 21:13 teki mesajlar tam zamanlamayla yetişmiş birer örnektir. Ne kadar olaylara farklı bakış açımız olsa da sevgi en büyük ortak özelliğimizdir.
    Bazen bu sevgi,ırkları eritiyor bir de bakmışsın ki siyah ve beyaz iki insan büyük bir sevgiyle evlenivermişler,bazen de en gaddar adamın yüreğine inebiliyor,ızdırap çekeni gördüğünde göz yaşı döküp gaddarlığı bırakabiliyor.

    Eğer kışkırtılıp,biz devlet kuracağız toprağı istiyoruz diyen kandırılmış cahil insanlara,vay bende senin amına korum deyip sokak kavgasına sebep olmaktansa,gel kardeşim,ben kavga etmeyeceğim ayrıca o topraklar zaten sizin üzerinde yaşıyorsunuz,o topraklara hizmet götürüp yüceltecek evlatlar yetiştirin,türkiye cumhuriyeti hepinize yeter diyebilirsiniz.O kavga eğer çıkmadan engellenirse yani kavga olmazsa zaten bu topraklar bölünmez.

    O ibne illuminatilerde luciferin boynuzunu götlerine soksunlar ibneler.
    Gelin,amına kodumun arapları zamanında bizi arkadan vurdular demeyelim,
    evet dedeleri bunu yapmış olabilir ama bu günün araplarının ne suçu var?
    Eğer ki,daha önce bunları bilip,organize olsaydık ve dil bilenler vasıtasıyla o arap ülkelerindeki forumlara ulaşıp gerekli uyarıyı yapsaydık,bu gün o ülkeleri karıştıramamış olacaklardı libya bombalanmayacaktı,Görün bakın yarın bir gün mısırı da bombalayacaklar o ibne batılılar.

    Gelin,Amına koyim bu tüm yahudilerin,topunu keseceksin demiyelim, her siyonist yahudi olabilir ama her yahudi siyonist değildir,onların içlerinde
    siyonizme kızan ve filistini dost gören yahudilerde var.

    Unutmayın ne yahudi,ne ermeni
    En büyük düşman illuminati,

    O zaman gelin,amına koyim illuminati diyelim,ama aynı zamanda demekle kalmayıp koyalım (sırayla, önce ben :) )

    Sevgiler ve saygılar

    YanıtlaSil
  145. sevgili isimsiz kardeş,

    vaktin varsa bu son konudan geriye doğru giderek üşenmeden 5-6 konunun altındaki tüm yorumları bir oku.Burada bir anlık gaza gelip patlayanlarda oldu
    tabi onları kınamıyorum,çünkü hem denize girip hemde ıslanmamak mümkün değildir, onlarda bu ülkenin atmosferinden etkilenerek fevri davrandılar ama bazı yerlerde yumuşak tepkiyle karşılaşınca içlerindeki güzel insanı hemen dışarı çıkarıverdiler (Allah'tan kamaşullahı çıkarmadılar :) )

    Sabır ve güzellik her şeyi çözer,bütün insanlar çok güzel değerlere sahiptir,ama onu nereye sakladığını unutmuştur çünkü suni şartlar insanı mahvetti,biz onu bulup ortaya çıkaracağız.

    Allah bizim böyle bir bokun içine düşeceğimizi bildiği için bize bazı eğitim ve düzelme metodlarını ibadet adı altında verdi ki kurtulalım diye, ve yapmamızı garantilemek içinde ödül sistemi koydu işte o ibadetlerden bazıları,

    -Akraba ziyareti
    -cemaatle namaz,hac (barışı kardeşliği perçinlemek için)
    -zekat
    ve bunlar gibi

    neyse daha yeni ısınıyoruz şimdilik bu kadar

    sevgiler

    YanıtlaSil
  146. @sst elindeki siki yavaşça yere bırak.

    YanıtlaSil
  147. gercekelektronik, hocam yok burdaki insanlara tümden lafım hatta sizinde diğer arkadaşlarında eski yazılardaki yorumlarını okurum bilgilenirim ama benim yakındığım durum şu halkı ortak paydada birleştirmek kolay değil bunu ince eleyip sık dokuyarak beyin fırtınası yaparak bulduğumuz yöntemlerle halletmeliyiz abi şu hikayelerde anlatılan türk insanı modeli çok az şu an vallahı çok az herkes popülarite havasında saçma hareketler kız tavlamak için atatürkçü takılanlar mı dersin osmanlıya bok atarak ego tatmini yapanlar mı dersin çok bunlar.

    ben artık bunları insanlara anlatıp uyandırmak istiyorum çevreme anlatıyorum illuminatiyi çok mantıklı şekilde ama malesef bu işi biraz büyütmek lazım

    YanıtlaSil
  148. @kanzook - sana aşığım.

    not: ibne değilim.

    YanıtlaSil
  149. Başlık :Sikko ULLIMINATI TESPITINE BAK
    http://www.illuminati.org/ bu siteye giriyoruz.
    Sonra ctrl+a yapıyotuz 129 day .... bişeyler yazıyo bu bir sayaç durmadan geriye gidiyor.(sayaç olduu için).Windowsumuzun tarih zaman ayarını değiştirdiğimiz zaman (o sayaçtan sonra herhangi bir tarih olur ben tam 132 gün sonrasını kullandım)siteye Tekrar giriyoruz .Ctrl+a ya tekrar basıyoruz Ve ŞOK sorry you are too late. Geç Kaldığımız Söylüyor. Bu sitenin bilgilerinin(domain) Sahibi şu çıkıyor : Ancient Order of Bavarian Seers (kaynak: http://whois.domaintools.com/illuminati.org)
    Araştırmalarımın devamınıda yazarım ama devamı bu kadar çarpıcı deeeeeel

    YanıtlaSil
  150. Sayacın Bitim Tarihi 7 Aralık 2011

    YanıtlaSil
  151. O değilde Sikko bu herif baştan aşağı senden geçiriyo. :D http://nebicimbirblog.blogspot.com/2011_05_01_archive.html

    YanıtlaSil
  152. ikaekir, sayacın bitimine 5 dakka kalaya ayarla tarihini. izle ne çıkacak.

    YanıtlaSil
  153. Şimdi bunu burda söylemezsem olmaz.arkadaşım uyucak gözünü kapatınca göz geliyomuş gözünün önüne bilinç altı işte diyo.Bu olaylarla da bi ilişiği yoktur kendisinin.heyt be adamlar biliyo işi.

    YanıtlaSil
  154. olay çok güzel tatlıya bağlanmış maşallah. yalnız sinir olduğum bi nokta var hep sorular soruyosunuz cevaplarını bulamıyosunuz cevapları fikir akımlarında arıyosunuz (anarşizm zartizm xizm gibi) yüzbinbeşyüz kez sitemi paylaştım amk hayatın anlamını yazıyorum siteme biriniz de girip bakın lan. Aradığınız cevaplar bende olum valla bak burda sorulan soruların çoğunu islami olarak kendimce cevapladım. Hayatın anlamını paylaşıyorum lan. Hayatın anlamı olum.
    http://chgzs.blogspot.com

    YanıtlaSil
  155. @CHGZS

    Çok ayıp biriniz bile gelmedi diyerek niye genelliyosun...:)

    YanıtlaSil
  156. @aslan sen hariç Allah razı olsun sen tarafsız bir şekilde takip ediyorsun sağol. Ama bana bi sen takip ediyomuşsun gibi geliyo işte sorun orda :)

    YanıtlaSil
  157. @Mu ne çıkıyo la merak ettim

    YanıtlaSil
  158. 37 yasindayim ,hayatin her bokunu yasadim yani cebime 1 milyon euro koyup git bununla kafana gore takil deseler daha iyisini yapamazdim heralde hic masrafsiz ,heralde akliniza gelebilecek her seyi yaptim hayal dahi edemezsiniz ibnelik haric , bir kis gunu kar altinda vandan hakkariye giderken kurani hatim etmisligimde vardir ,tanimadigim bir bolge insaninin toros arabasina binip ,yuksekovada got korkusuyla seyahatim hayata isyanim da vardir ...ulen askerligi doguda yapmissin diyenler de olabilir ama alakasi yok ankara il jandarmadir askerligim google yaz arat 1998 ulucanlar diye
    orada yazanlar da yalandir googlda aratir bakarsan anlarsin 11 yildir brukseldeyim fenerbahce ve bugunku istifalardan sonra tayyibi bekliyorum burda ab ayagina gelirse sikmek icin .... gecmisten geriye tek saglam kalan ortaokulda 0-3 ten 4-3 bf nin gs yi yendigi mac vrya hala mih gibi aklimdadir hayatimda cektigim en buyuk aci o macin ilk yarisi ve tek ibadetim okuldan sonra eve gelip devre arasi yaptigim ibadettir belkide cenabi allahin benim adima kabul ettigi tek ibadettir hala gecmise gidince yaradilis hikayesi gibi ordan baslar hikayem hala unutamadigim platonik asklarida icinde barindiran serseri hikayem ... sarhosum ya idare edin ama hayat cok boktan cocuklara bakiyorum da cok seyi kacirmislar ya da biz veremedik hata edip teknolojiye kurban verdik en guzel caglarini

    YanıtlaSil
  159. http://en.wikipedia.org/wiki/27_Club
    Amy Winehouse?
    9+9+9 = 27
    Orjinal Sanhedrin = 72
    Yani İsa 72 tane öğreti göndermiştir
    27 klübünde Kurt Cobain de bulunur
    Sığırizm geçirmemiş olan anlar

    Biraz yeni ritüellerini de bilin, sadece klip falan değil. İşin sürekli tekrarlanan sembolik ritüelistik boyutu da var.

    YanıtlaSil
  160. 9+9+9 999dan geliyor bu arada
    Bunun dışında ölüm tarihleri aralarındaki ilişkiyi hesaplamadım belki bir şey çıkar, ancak henüz o kadar 40 yaparcı değilim

    YanıtlaSil
  161. http://www.youtube.com/watch?v=k7ysOP45q5M
    şarkıları ters çevirmeyi unutmayın
    mjden katy ye

    YanıtlaSil
  162. komtanlar falan istifa etti reis onu da yaz da sonra okumayız söz

    YanıtlaSil
  163. http://www.youtube.com/watch?v=FN505QLp1os , bende bunu çözdüm gardaşşşş ahov

    YanıtlaSil
  164. hadi kaynatam bekliyoruz satanizm ve new age i,bir de bu blogu yazmaya başladığından beridir millet de bu konulara merak saldı,helal olsun sana.

    YanıtlaSil
  165. Hahahah :)
    http://www.illuminatiorder.info/board/showthread.php4?t=26

    Her yerde tek gözlü adamlar, kafalarına göre konu açıp "bana itaat edin", "dünyanın sonu" gelecek tadında başlıklar açmışlar. 1 doların yüzündeki resim her sayfada 10-20 tane var. Ama fena taşşak geçiyorlar, ciddiye falan almıyorlar hiçbir şeyi. (Bu arada forumdakileri görebilmek için üye olmanız lazım)

    YanıtlaSil
  166. @Faber
    O siteyi Bende Buldum Fakat şifreyi çözememmiştiö Yardımların için sağolasın .

    YanıtlaSil
  167. Sevgili isimsiz kardeş,

    Evet dışarıdan bakınca bizim toplumumuzla ilgili olumsuz ve ümit kırıcı bir görünüm var bu doğrudur.Ancak,o kadar cehalete,o kadar hanzoluğa rağmen yakından bakınca bu milletin içerisinde çok değerli cevher olduğu görülür, bu cevheri işlemek lazım.Bazen ibnelikleri kendimiz yapıyoruz.Mesela ozgurk rumuzlu arkadaşımız da bir şeyler anlatmış tabi bunu yaparken kendi iç dünyasında canlı olarak tuttuğu,objeleri de kullanmış (bunu yadırgamıyorum bu doğal bir olaydır) örneğin tuttuğu takımı.Şimdi tam bu noktada biri altına yorum yazarak kendi tuttuğu takımın üzerinde fanatikçe bir tavırla ozgurk kardeşin tuttuğu takıma sataşırsa ne olur? Burda farklı bir kavga ortamı doğar
    öyle değilmi?Şu takımı tutanlar ona söver,bu takımı tutanlar şuna söver. Bir de bunun aynı ortamdayken yapıldığını düşün. Vahim bir tablo gelsin döner bıçakları vs. Ya boktan sebeplerle kavgayı biz başlatıyoruz,ya da başlatılan kavgayı sürüklüyoruz.O zaman da önemli konular boşlukta kalıyor.

    Şunu rahatlıkla söyleyebilirimki,bizim açımızdan çok vahim bir durum yoktur.
    Bakın zeitgeist belgeselini seyredip bilinçlenen,bir grup var,gelenler belgeselini seyredip bilinçlenen bir grup var,michael'in blogunda bilinçlenenler,başka bilmemnerelerde bilinçlenenler.Ama bu gruplar sadece konuşuyor,sövüyor ve başkalarına anlatıyor.Madem bu kadar çok bilinçli insan var ki bu bir avantajdır,niye bunları bir araya getirmeye çalışmayalım.

    Bak burada yabancı dil bilen insanlarda var bir organize olursak öbürlerini rahatlıkla toplayabiliriz.Mutlaka fikirleri ortaya koyalım ve tartışalım ben şöyle yapalım deyince diğeri de fikrini belirtsin öbürü de desinki onu yaparsak şöyle dez avantajı var bu şekil yapmalıyız.

    Sevgili CHGZS kardeş,

    senin bloga da bakıyorum daha yorum yazmadım ama ,boran rumuzlu arkadaşın blogunuda inceliyorum ha bu arada aslan ne yaptın blogu ne zaman faaliyete geçiriyorsun? Yayın yok sinyali var :)

    Her kese sevgiler

    YanıtlaSil
  168. şifreyi çözüp napcaksınız la godumun iran eşekleri , adamlar diyorki örgütlenmemiz birlik olmamız lazım , şifre değil biz zaten neyin farkında oldugumuzu anlamak kesinlikle bilinçlenmemiz lazım şifre çözmek degil.yarın blowcop yaptımı sana bu adamlar elinde bir şifreyle onlara gidersin :D

    YanıtlaSil
  169. @gerçekelektronik

    Gerçek blog işine hiç sıcak bakamayanlardanım...Biraz tembelim sanırım...Sizlerin blogunu takip edip yazma isteği duyduğumda yorumlamak bana şimdilik yetiyor...Bakma şimdi tatildeyim boş vaktimde çok kışın bazen sizleri bile takip etmekde zorlanmasam...Kışın çalışmalar başladığında salon toplantılarında Siyonizmi ve bu blogda konuşup tartıştıklarımızı insanlara anlatıyoruz bilinçlendirmeye çalışıyoruz...Kendi halinde nete girip bu bilgileri öğrenme fırsatı olmayan önemsemeyen tvde sadece evlilik yemek programları seyreden ev hanımlarına bile ulaşıp bu gerçekleri anlatıp bilinçlenmelerine gayret gösteriyoruz...İlerde fikrim değişirde blog yazmaya başlarmıyım bilmem ama şimdilik sizin bloglarda kendimi misafir değil ev sahibi gibi hissediyorum arkadaşım...:)

    YanıtlaSil
  170. aslan,

    Ne demek dostum,bizim blog senin evin sayılır,ardına kadar açık kapımız. Başımın üstünde yerin var anlıyacağın.

    Kardeş yanlış mı gördüm,yoksa yanlış mı anladım? Salon toplantısı filan yazmışsın.Konferans gibi bir şey mi? İki haftadır kafamı kurcalayan bir konu bu hatta kendime bir projeksiyon makinesi almayı bile planlıyorum gruplara anlatım yapmak için.Sen benden hızlı çıktın vallahi helal olsun sana.

    Aslında böyle şeyler iyi olur hatta yavaş yavaş cami imamlarını da kafalamak lazım,imamları bilinçlendirsek sonra cemaate bile dalarız :) tabi diyanet amcam ne der bilemem.

    Saygıyla

    YanıtlaSil
  171. give me everything tonight

    YanıtlaSil
  172. Pisagor'dan Altın Şiir'i sizinle paylaşmak istedim:

    Fena ihtiraslarına hakim olmayı öğren
    Doğru ol, unutma ki ölüm var
    Hayatta kolayca kazanılan mal
    Ve saire kolayca mahvolabilir

    Haydan gelen huya gider
    Talihin getirdiği felaketlere gelince,
    Bunlara çaresiz boyun eğ,
    Dayan ve onları mülayimleştirmeğe çalış

    Kadere keder olmaz
    Ma’budlar, hükmü en zalimlere bırakmaz
    Hatanın da -gurur gibi- aşıkları vardır
    Filozofun, tasdiki de reddi de ihtiyatlıdır
    Eğer bir hataya düşerse bir daha düşmez.

    Sözlerimi dinle ve kalbine nakş et!
    Gerçekleşmemiş şeylere göz ve kulaklarını kapa
    Başkasını taklid etme, kendin düşün.

    Kendin karar ver, hür bir surette,
    Bırak, sebepsiz ve gayesiz olarak deliler hareket etsin
    Sen, Hal’de istikbali görebilmelisin
    Bilmediğin şeyi yapacağını iddia etme

    Öğren! her şeyi zamanla başarırsın
    Sıhhatini gözet! her şeyde i’tidali unutma,
    Beden için gıdada, ruh için dinlenmede,
    Sabah gözlerini açınca, o gün yapacağın işleri düşün.

    Ne yaptığını, ne unuttugunu düşünmeden asla yatma.
    Eger iyilik ettinse, her gün onda ısrar et!
    Öğütlerimi düşün, sev, izle,
    Bunlar seni ilahi fazilete götürür.

    Öyle ki hakiki doğruluklar üzerine aydınlanan
    Kalbin boş arzularla çarpmaz,
    Göreceksin ki insanları hırslandıran fenalıklar,
    Kendi seçmeleridir, ve bu bedbahtlar, saadetin kaynağını
    Kendilerinden uzak yerlerde aramaktadırlar.

    Mutlu olmayı pek az insan bilir,
    Çoğu ihtiraslarının oyuncağıdır,
    Uçsuz bucaksız bir deniz üstünde, zıt dalgalar arasında
    Körleşmiş bir halde yuvarlanırlar ve fırtınaya,
    ne mukavemet edebilirler ne de bir kenara çekilebilirler.

    Onlar bunu, “Allah’tan” derler.
    Fakat hayır: Hakikatı görmek,
    Doğruyu, eğriyi ayırd etmek,
    Soyu ilahi olan insanlara özgedir.

    Tabiat onlara koldaştır
    Sen ki bu hakikatı biliyorsun ey hakim ve mutlu insan!
    İyilik limanında kal.

    Benim kanunlarımı işle: Yaşının sürükleyeceği fenalıklardan çekin,
    Aklın daima “Ben”ine hakim olsun,
    Ancak bu suretle yüksek aydınlıklarda
    Ölümsüzlerin arasında, sen de bir Ma’bud olursun!”

    YanıtlaSil
  173. sikko bu tarz yazılara bide uygun bir müzik önersen yazıya gidicek türden bişey güzel olurdu

    YanıtlaSil
  174. @gerçekelektronik

    Seminer konferans ve ev toplantıları şeklinde gerçek...Ulaşabildiğimiz anlatabildiğimiz kadarıyla...Elinde bastonu teyzem bile Rockeffelleri tanıyor artık:D

    Kalplere tesir eden Allah...Görevimiz sadece anlatmak ifade edebildiğimiz ölçüde onu yapmaya gayret ediyoruz...

    YanıtlaSil
  175. gulagula,

    Orhan gencebay'dan batsın bu dünya :)

    Dünyanın amına koymuşlar zaten

    YanıtlaSil
  176. @Mu son 5 dakka kalaya ayarlıyorum hiç bi hareket olmuyor?

    YanıtlaSil
  177. la sikko ,şu rakıfelı ya destek çıksana olum, çocuk daha yeni bi elinden tut , blog hiti artsın, bi an, bi gönderme yap ,bi reklamını yap. ne kaybedersin la, senin olağanüstü çalışmaların var , bak senin gibi bu konulara el atmış, bir nevi senin fikirlerine destek çıkıyor. hadi olum sen kralsın, sen imparatorsun, taşşaaanı yirim senin.

    not: rakıfelıyla tanışıklığım yok. bi yabancıyım. beni tanımaz o. tek derdim bilgi açlığı benim işkembe geniş...

    YanıtlaSil
  178. sikko zamanında kanıtsız yazıyorsun diyerek eleştirdim seni.marx hakkında ve şu üstünkörü geçtiğin tasavvuf ve evrim meselelerini.ama şimdi yapıcı bir şey söyleyeceğim.Bu son satanizm ve new age yazısından sonra illuminatinin politik gruplarına değinmeni tavsiye ederim.film analizi ve araştırma güzel de bunların direkt olarak bizim hayatımıza etkisi kapitalizm ve polis devleti olarak oluyor.yani aha burda sembol varmış gibi şeylerden ziyade olayın sorumlularını göstermeye başlarsan daha iyi olur.tabii timaş yayınları ve harun yahya kalitesinde yazmayacaksan.

    burada bilderberg toplantılarına katılan türkler var :

    http://www.bilderberg.org/g/Bild-Turkey.html

    bu da örgüt şeması :

    http://nsa14.casimages.com/img/2010/04/29/100429092228788421.jpg

    YanıtlaSil
  179. @sikko

    bende sana aşığım karşim.:)

    @aslan

    Ne affetmesi yav ayıp ediyosun.Yok öyle bişey.Kötü düşünmüyorum amk ne senin ne de kimse hakkında. Yazdıklarım biraz sert duruyo tabi tonlama şansı yok.Asıl tartıştığımız arkadaşlar alınmasın.Sen de alınma.Alınmıyon dimi aslan? :)

    Karşılıklı konuşsak bu özür kusur muhabbetlerine hiç girmeyiz zaten eminim. Buradaki atayız mal kardeşlerim için de aynı şey geçerli.Lafı ortaya çakıyom sürekli belirtmiyim gari.Kimsenin kimliğiyle şahsiyetiyle işim yok.

    P.S : olm bende ibne diilim söyliyim de şe olmasın sonra.Ama saygım sonsuz tabe ağbiylere.

    Gidim de sosyalleşim. Görüşürüz.

    YanıtlaSil
  180. burdaki yorum yapanların çogu gay

    YanıtlaSil
  181. Bu da benim Blogum http://allseeingumut.tumblr.com/ bende bu işlerle uğraşıyorum ve senin yazılarına bayılıyorum

    YanıtlaSil
  182. Admin türkçe neden yazmıyor soktugumun sitesinde

    YanıtlaSil
  183. Beyler,

    Bu gece sahura kalkıyoruz,mübarek aya girmiş bulunuyoruz.
    Hepinize hayırlı ve bereketli geçmesini temenni ediyorum.
    saygılar

    YanıtlaSil
  184. @Mu
    sikko ile sst aynı kişi çokk iyiydi =)

    YanıtlaSil
  185. gercekelektronik: saolasın hocam cümlemize inşallah

    YanıtlaSil
  186. @gerçekelektronik

    Bilmukabele gerçek...Tüm İslam alemine ve blogdaki inanan kardeşlerimize huzur içinde geçireceğimiz hayırlı ramazanlar dilerim...

    YanıtlaSil
  187. götün kalkmış olum senin

    YanıtlaSil
  188. Allah,sade inananlara değil,inanmayanlara da huzur versin. zira huzur olmayan yerde hiç kimse imanı düşünemez.Ben hayattayken bu illuminaticiler yenilir ve dünya eski haline dönerse,gideceğim her hangi bir köye yerleşeceğim iki de garı alacağım :) (bir tanede yetmiyor arkadaş insanoğlu kadar puşt bir yaratık yok bu alemde) ölene kadar huzurlu yaşayacağım. Herkese sevgiler

    YanıtlaSil
  189. @gerçekelektronik

    :)Alemsin yani...Mesajımdan inanmayanlara huzur dilemediğimimi anladın...:)Hadi hayırlı sahurlar olsun...:)

    YanıtlaSil
  190. aslan kardeş,

    Yok öyle düşünmedim,seninle alakası yok, öyle düşünen insanlar var gerçi inanmayanı kesmeye hazır olan.Senin mesajın olması gereken zamanlamayla geldi,ve senin mesaj üzerinden o başka arkadaşlara gönderme yapmak istedim, ama yanlış anlaşılabileceği hiç aklıma gelmedi,kusura ba bakma dostum sana kinaye yapmak gibi bir maksadım yoktu.Yoksa seni artık tanıyoruz.Gardaşım benim,Allah'ın rahmet ve bereketi üzerine olsun
    sevgiler

    YanıtlaSil
  191. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  192. ben anlamıyorum zaten kuranda geçiyor Allah ateistlerinde yani bana inanmayanlar da olcak diyor.Bunu sorgulamak bize düşmez. sikkonun dedigi gibi ateistlerden degil, dini kullanmak kötü işlere sürüklemek isteyenlerden korkun yada eleştirin ne bileyim

    YanıtlaSil
  193. şunu düşün Mikail:
    Biz buna değer miyiz?
    şu yaşadıklarına yani.
    cevabı sende gizli kardeşim.
    kendinle konuş,
    kendine sor.

    YanıtlaSil
  194. mrb.blogunuzu takip ediyorum.bütün yazılarınızı okudum.
    http://www.siriusufo.org/tr/mesaj.asp
    bunu gördünüzmü bilmiyorum,belkide okumuşsunuzdur.nasıl yorumluyosunuz bu durumu,ne düşünüyosunuz merak ettim ?

    YanıtlaSil
  195. @gercekelektronik
    sikkonun yazdığını okuduktan sonra senin yorumları takip etmeye başladım

    YanıtlaSil
  196. @Galadriel

    Bir alıntı yapayım o yazıdan:
    **********
    Bir başka uygarlıkla kozmik kontrat yapmanın iki yolu vardır: temsilciler kanalıyla veya ayırım gözetmeksizin doğrudan bağımsız bireylerle. Birinci yol çıkarların savaşını, ikinci yol farkındalık getirir. Birinci yol, insanlığı kölelikte tutarak motive olan bir gurup yarışçı tarafından seçilmiştir ve bu nedenle de Dünya kaynaklarının kontrolünü, gen havuzunu ve insanın duygusal enerjisini elinde tutar.


    İkinci yol, hizmet Ruhu nedeniyle ortaklık oluşturmuş yarış gurubu tarafından seçilmiştir. Biz, bizim tarafımızda, tarafsız nedeni onayladık ve kendimizi birkaç yıl önce insan gücünü temsil eden kişilere tanıttık, onlar bizim kendilerine uzanmış elimizi kendi stratejik görüşleriyle bağdaşmayacağı bahanesiyle reddettiler. İşte bu nedenle bugün temsilcilerin araya girmesi olmadan bireylerin kendi seçimlerini yapma zamanıdır.


    Negatif varlıklar, bölme yöntemiyle görünenin arkasından yönetimlerini her türlü bedeli ödemeye hazır sürdürmektedirler, çünkü saltanatları söz konusudur! Aynı zamanda sizi yönetenleri de bölüyorlar. Güçlerini, içinizde yarattıkları güvensizlik ve korku yeteneklerinden alıyorlar. Bu, sizin kozmik doğanızı hatırı sayılır biçimde zedelemektedir. Eğer bu kişilerin yönlendirmeleri ve öğretileri kendi en üst noktasına ulaşmamış ve önümüzdeki birkaç yıl içinde sapkınlıkları ve öldürücü planları hayata geçecek duruma gelmiyor olsaydı bu mesajın da önemi olmayacaktı.


    Onların belirledikleri sürecin sonu yakındır ve insanlık yakın dönemde büyük acılar çekecektir. Özgür iradenizin paha biçilmez değerinin farkında olun, size bir alternatif sunuyoruz. Size daha sağlıklı görünen bir evren ve yaşam, yapıcı etkileşim, dürüst ve kardeşçe ilişkiler, teknik bilgi, acının kökünü kurutmak, bağımsız güçlerin denetlenmiş çalışması, enerjinin yeni şekillerine ulaşabilmeniz ve sonuç olarak da bilinci daha iyi kavramanız gibi olanaklar sağlayabiliriz. Sizin ortak ve bireysel korkularınızı aşmanızı sağlayamaz, sizin seçmediğiniz yasaları sizin için oluşturamayız. Birey olarak ve ortak çaba göstererek kendi istediğiniz dünyayı yaratmak ve ruhun yeni göklerinin serüvenlerini yaşamak için kendiniz çalışmalısınız.
    **********

    Güç sahiplerinden kastı İlluminati diyecektim ama UFO'ların genellikle ABD tarafından üretilen araçlar olduğunu bildiğim için yorum yapamıyorum. Yine insanların kafasını karıştırmak için yazılmış olabilir.
    Cidden bu dünyayı çok iyi yönde değiştirebileceklerse gelsinler kapım açık benim şahsen :)

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.