Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

2 Şubat 2013 Cumartesi

Yazılardaki Hatalarla İlgili Düzeltmeler

Selam kaynatasız.

Yakında uzun ve ağır psikopatlık ürünü olan bir yazı yayınlayacağım, ne zamana biter bilmiyorum. Ama ondan önce eski yazılardaki bazı hatalarımı düzeltmek istiyorum. Hatalardan oluşan böyle ayrı bir yazı yazmamın nedeni de şu; eğer yanlış bir bilgiyi sadece o yazı üzerinde düzeltirsem, o yazıyı önceden okumuş birisi bu düzeltmeyi fark etmeyecektir. O yüzden buradan haykırmak istiyorum yaptığım yanlışları. Neyse biz sonra konuşuruz hacı, fazla kafa sikmeden konuya giriyorum şimdi.

"Rothschild, Illuminati, Satanizm ve Yeni Çağ +18" adlı yazıda Steve Wozniak'a ait olduğunu ileri sürdüğüm bir fotoğraf yayınlamıştım. Bu fotoğraf bir photoshop ürünüdür, kendisinin gerçekte böyle bir fotoğrafı yok.


Yalnız bu yazıda, bu fotoğraf dışında Apple hakkında söylediklerim doğrudur, ayrıca bu fotoğrafın fake olması da Steve Wozniak'ın mason olmadığı anlamına gelmemektedir. Zaten mason olmasının pek de büyük bir önemi yok, dünyadaki masonların %99'u tırt masondur.

"Lady Gaga ve Zihin Kontrolü - Volume I" adlı yazıda David de Rothschild'in Zeitgeist seminerlerine katıldığını söyleyip şöyle de bir video eklemiştim denyo gibi. Bu durumun Zeitgeist adlı belgesel serisiyle bir ilişkisi yoktur, Google'ın istatistik verilerini yayınladığı Google Zeitgeist sayfasına ait bir seminerdir bu. (Rothschild'lerin Zeitgeist belgeseli ile değil de Google ile ahbaplığının olması da ayrı bir konudur amına koyim). 

"Ufo Palavrası, Medya ve Siyonist Yapılanma" adlı yazıda da Zeitgeist belgeselinde Rothschild ve Rockefeller'lardan bahsedilmediğini söylemişim. Meğersem ben Zeitgeist'in sansürlenmiş, düzenlenmiş Amerikan versiyonunu seyretmişim, diğer versiyonlarında Rothschild ailesinden bahsediliyormuş gayet. Kusura bakmayın.

Fakat yine de bu iki iddiamda haksız olmam Zeitgeist'ı aklamasın kafanızda, seyredeli epey oldu fakat hatırladığım kadarıyla ikinci filmlerinde uzun bir süre konuşturdukları John Perkins adlı CIA ajanı ve bu kişinin reklamı yapılan "Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları" adlı kitap serisi bizzat CIA tarafından onaylanmış bir korku politikası ürünüdür. Biz böyle asarız, böyle keseriz naralarıyla insanlara gözdağı verilmesi için yayınlanmıştır bu seri, zira bu serinin ilk kitabının (kırmızı bir kapağı vardı) önsözünde yazar John Perkins, Richard Perle'e katkılarından dolayı teşekkür eder. Richard Perle'ün kim olduğunu da girmeyeyim şimdi. Öte yandan Venüs Projesi dedikleri hede tamamen seküler yeni dünya düzeninin bir prototipidir. Zeitgeist'ın "masumane hatalar" değil, "kasıtlı hatalar" içerdiğini ben ben olduğum sürece savunmaya devam edeceğim.

"11 Eylül 2001 ve Kandırılan 6 Milyar İnsan - Volume II" adlı yazıda birkaç hatalı tespitim var. Öncelikle bu video'da insanların yanlış yöne baktıklarını ileri sürmüştüm, fakat sonradan bir düşününce bunun kendi hüsnü kuruntum olduğunu anladım. Yanlış bir tespit bu.

Yine aynı yazıda bir fotoğraf kullanmış ve bu fotoğrafın kaynağını belirtmemişim. O fotoğrafı sonradan aradım fakat kaynağını bulamadım, nereden aldığımı da hatırlamıyorum. Muhtemelen bir işgüzarın yaptığı fake bir fotoğraf bu:


Herhangi bir televizyonda veya gazetede yayınlanmış bir fotoğraf değildir bu, kaynatalarınıza arz ederim.

"İnsan, Din ve Kuran" başlıklı yazıda Enam suresi 38. ayetteki "Biz bu Kitap'ta herhangi bir şeyi ne eksik ne de fazla yaptık" ifadesinde kastedilen kitabın Kuran olduğunu ileri sürmüştüm. Aslında bu bir hata mı hala emin değilim fakat dini konular benim nazarımda diğerlerinden daha önemli olduğu için hata yapma ihtimalim olsa bile bunu dile getirmem lazım. Bu ayetteki "Kitap" aslında Kuran değil Levh-i Mahfûz olabilir. Levh-i Mahfûz ise kainattaki tüm olayların, her şeyin, satır satır kayıt edildiği Allah katında bulunan kitabın adıdır. Enam 38. ayetin bütününe bakıp tekrar gözden geçirince, aslında buradaki kitabın Kuran'dan ziyade Levh-i Mahfûz olabileceğini düşünmeye başladım. Fakat şunu da belirtmek istiyorum ki, ben hâlâ tek kaynak olarak Kuran'ı savunuyorum. Bu yanlışım başka yerlere çekilmesin. Ya da çekilirse çekilsin, Allah'ın şahitliği yeter bana.

Evet kaynatasızlar, şimdiye kadar benim fark ettiğim ve bana söylenen hatalarım bunlardır. Bir bu kadar veya daha fazla hata da çıkabilir, bunu sürekli söylüyorum size. Fakat mesele şu ki maalesef büyük resim pek değişmiyor. Anlattığım her şeyin koca bir yalan olmasını, anlattıklarımın "komplo teorisi" olduğunu iddia edenlerden daha fazla istiyorum ben. Bu blog'da yüzlerce, belki de binlerce tespit vardır. Bunlardan 5-6 tanesinin kesin yanlış olduğu ortada, bence iyi bir oran. İsteyen bu hataları kullanarak "vay amına koduğum, hep yalanmış anlattıkları" şeklinde düşünerek tümevarım yapabilir. Zaten insanlar sadece inanmak istedikleri şeye inanırlar. Herhangi bir şeye inanmayı kafasına koymuş insan için en ufak bir fırsat bile yeterlidir. İsteyen bu hataları fırsata dönüştürebilir, ben üzerime düşeni yaparak bu yanlışlarımı göstermek istedim sadece. 

Peki neden böylesine komik hatalar yapabiliyorum? Bunun sebebi benim tek başına bir insan evladı olmamdır, altında pek ulvi şeyler aramanıza gerek yok ehehe. Yakında görüşürüz gadasını aldıklarım.

Best vişıs.

7 yorum:

  1. dümdüz devam,doğru yoldasın Kuran'dan sapmadıkça :)

    YanıtlaSil
  2. Ehehe...
    Süper bişii yapmışsın sikko. Tebrik ederim. 40 yıl düşünmedim ama aklıma gelmişti lan benzeri. Neyse dedim ya tebrik ederim. Sikko bu karı kız neden tek gözünü örtüyor bilin mi? Sikko lan bunlar egoistin vicdansızın önde gideni ollum. Sikko lan bunların örttükleri göz vicdanlarının temsili ollum. Seni pek ama pek sevdim sikko. Her halinle sanki ben. Sevgilerimi fışkırtırım lan. Not: Yazıların varya hepsinden kitap olur ollum bırak tezi mezi.

    YanıtlaSil
  3. peki güzel kardeşim hatalarını düzeltmeye çalışıyorsun. tamam çok güzel olayın bütününe bakıldığında zaten çok da umursanacak şeyler değil. ama önceki senelerdeki yazılarında da yorumlarım var. Şu sözlerin : ben namaz kılmıyorum bu benimle Allah arasında olan bişey. zaten inanmak iman etmek için illa namaz kılmak da gerekmez gibi sözlerin var bu sözlerinle insanlara şunu dedirtiyor ha bak namaz kılmasan da olur zaten bu çock süper yanlış bişey söylemez diyip seni dayanak gösterip böyle bir kanıya varabiliyorlar. ayrıca bir de şu arasıra çarçaflıları yobaz ilan etmen. bu kanıya nerden varıyorsun. neden bu insanlar yobaz oluyor. yoksa sen de şu insanları giysisileriyle değerlendiren yobaz oğlu yobazlardan mısın. farkındalık farkındalık diyorsun bir türlü bunları farkedemedin. kendi ağzınla diyorsun ki Kuran'ın bir bölümünü yok saymakla tamamını yok saymak arasında hç bir fark yoktur diyorsun ama Kuran'da geçen kadınlara tek parçadan oluşan vücudunun tamamını ve hatlarınızı belli etmeyecek bir elbise giyin emrini yok sayarak ne yapmış oluyorsun acaba??? bunun dışındaki genel olarak yorumlarına katılıyor, bu işte seninleyim diyorum ve tüm çevremi bilinçlendiriyorum ve seni de takdir ediyorum. ama tam emin olmadığın hatta bilmediğin konularda yorum yapmaktan kaçınırsan hani yine senin şu sözün varya bir yanlışın yüzünden bütün doğru söylediklerin ve yaptıkların yok sayılır bu tehlikeye düşmezsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çarşaf,örtü Arap geleneğidir hatta Ortadoğu geleneğin de köle kadınlarla hür kadınları atı et etmek için başörtü bağlanır ki bu tarihsel bir durumdur.Ancak bu demek değildir ki başörtüsü yok var ama böyle değil.Türbana hiç değinmeyeyim o tamamen farklı bir konudur.

      Sil
    2. Düzeltme:ayırt etmek için olacaktı.

      Sil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.