Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

16 Nisan 2011 Cumartesi

Ateizmin Özendirilmesi II

Selam piçler. 

Ben 10 yaşındayken falan kanal 6 vardı liseli piçler bilmez, orda bu sirius`un başkanı haktan bilmemne denen adamın UFO programı olurdu onu seyrederdik babamla. Çok da meraklıydım böyle konulara babam gibi. Şimdi o zamanları hatırlıyorum, babam dahi çevremdeki herkes, sınıf arkadaşlarım, mahalleden arkadaşlarım, amcam falan bunlarla ne zaman UFO muhabbeti açılsa ve konu "sence UFOlar var mı lan"a gelse, olumsuz cevap alıyordum. İnsanların çoğunluğu inanmıyordu UFOlara. 

Peki ya şimdi? Yeni jenerasyon zaten tamamen inanıyor, büyükler bile inanmaya başladı. İşte zihin kontrolü denilen şey tam olarak da bu. 

İş lafa geldiğinde kimse dolduruşa gelecek bir insan olarak görmez kendini, özellikle dini konularda. Fakat beyin yıkamak, dolduruşa getirmek, kitleleri zihin kontrolü altına almak bir anda yapılmıyor. Tükürükler saçarak vaaz veren bir hoca sizi etkileyemez zaten, o adamın amacını ve kafa yapısını herkes idrak edebilir, bu marifet değil. 

Esas mesele dejenere olan yaşam tarzı ve değişen hayat koşullarıyla beraber sana yıllardır yavaş fakat sağlam adımlarla, alttan alttan uygulanan dayatmaları farkedebilmekte. 

Böyle yıllardır yapılan birçok dayatma var, UFOlarla sınırlı değil bu... En büyüğü de ne biliyor musunuz bu dayatmaların? İlahi dinlerin tukaka gösterilmesi, ateizmin ve çok tanrılı uzakdoğu dinlerinin ise elit kesime hitap ediyorlarmış gibi pazarlanması... 

Bakın ne kadar reddetseniz de din insan hayatında çok ama çok geniş bir yer tutar. Fakat insanlar artık bu tür şeyleri yine insanların yarattığına inanmakta, peygamberlere hayal kahramanı, tanrıya insanın yarattığı bir hayali öğe imajı yükleniyor gittikçe. Bu da tam olarak onların istediği şey. 

Bakın dünyayı yöneten, nüfus olarak çok küçük fakat inanılmaz etkili bir elit kesim var. İllüminati diye bir topluluğun olmadığına, deli saçması şeyler olduğuna inananlar da var, bakın belki de siz haklısınız eyvallah. Fakat illüminati değilse hebeledir, hebele değilse hübeledir, bu çarkları döndüren birileri var... İsme takılmayın. Ve bu abiler Şeytan`ın emrine amade. 

Amaçları tek tanrılı ilahi dinleri dünyadan kaldırmak. Yavaş ve sağlam adımlarla yapıyorlar bunu. 

Namaz kıldım deyince hor görülürsünüz, fakat meditasyon yapıyorum yeeaa derseniz elit olursunuz.

Yani canını yediklerim, demek istediğim siz ne kadar bu tür ilahi şeyler yokmuş gibi davranır, ne kadar uydurma olduklarını dile getirirseniz, Şeytanı ve hizmetçilerini de o derece memnun edersiniz. 

Zira Lucifer`in emrindekilerden ilk isteği şudur: İnsanlar benim varlığımdan haberdar olmasın. 

Kapiş? 

Ayrıca cinlerin dünya hayatına etki etmediğini mi düşünüyorsunuz? Hatta varolmadıklarını, size cinlerle ilgili bilgi vermeye çalışan birinin saçmaladığını mı düşünüyorsunuz? Durun bi dakika, bi canlandırma yapalım. 

- Şimdi astral seyahat ile paralel evrenlerdeki ve başka boyutlardaki öğelerle temas kurabilmek mümkündür. 
+ Hadi ya hmmmmm 

- Şimdi cinler başka bir boyu.. 
+ Ne cini yeeeeaaaa 

Mesaj alındı galiba ehehe. 

Onlar burdalar. bazıları, bizim bazılarımızla iletişim halinde. Bu dünya ve insanlar ile etkileşim halindeler. Allah`ın varlığını kabul eden bu zümrenin, Allah varken Şeytan`a tapıyor oluşlarını belki bu şekilde açıklayabiliriz. Cinlerin veya cinler vasıtasıyla başka olayların farkındalar. Bir gücün farkındalar. O güce sahipler. Hayır, o güç onlara sahip, onlar o gücün büyüsüne kapılmış bi`çare kişiler. 

Ve bu kişilerin ilahi dinleri dünyadan kaldırma yolundaki başarısını görmek için de, tarih bilginizi bir kullanın bakalım. Kendi coğrafyanızdan başlayın, toplumun din ile olan bağlarını kıyaslayın. X yıl öncesiyle bugünü kıyaslayın. Tarih bilmiyorsanız dert etmeyin, küçüklüğünüzdeki yaşam ile şimdiyi karşılaştırsanız da kâfi. 

Bir de ateizme olan bakış açısını kıyaslayın. eskiden bu kadar "prim" yaptıran bir şey miydi ateist olmak? Bir elitlik göstergesi miydi? Gittikçe daha da özendirilmiyor mu ateizm? Dayatmaların ne kadar etkili olduğunu görün lütfen taşağını yediklerim. 

Sevgiler saygılar

32 yorum:

  1. yav hacı iyi yazmışsın etmişsinde, bu herifler niye şeytana hizmet ediyor? ne geçir ellerinede şeytana tapıyolar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diyor ya şeytanın büyüsüne kapılmışlar diye.
      Sana iki seçenek verilir, bu seçeneklerden birini kabul edersin.
      Ya ahiret ya da bu dünya ?
      Hangisi ?

      Sil
  2. İster inan ister inanma ama ben senin yazılarını okumadan önce tam da 1. gruptaki insanlardandım. Uzaylıların dinleri uydurdugunu düsünüyordum. Ve dedim ki ilahi güç Allah'ım yanlıs yoldaysam cıkmama yardım et. Bi gariptim yani Allah'a inanmıyorda değildim. Senin yazılarını okuyunca kendime geldim ve Allah'ıma bin şükürler olsun bana dogru yolu gösterdi ve sen buna aracı oldun Allah senden binlerce kez razı olsun.

    YanıtlaSil
  3. dostum şu üç harflileri yazıp yazıp durma, hepimiz toptan çarpılıcaz yav.mesela onlara x desek y desek ne bilim a desek b desek..bul işte bişeyler, her yazıda korkuyorum valla.

    YanıtlaSil
  4. aynen amk gecenin 3ünde cin cin okumaktan ağzım yüzüm döndü işemeye gidemiyorum korkudan

    YanıtlaSil
  5. dostum yazılarını okumaya yani başladım yaşımda 17 .. yazılarını çok beğeniyorum ama şu şeytan , cin işleri beni korkutuyor biraz daha üstü kapalı anlatsan bunları ...

    YanıtlaSil
  6. Üstteki yorumlara katılıyorum daşşağını yediğim. Gece okurken o konulara bir giriyorsun, arka fona nas, felak ve ihlas surelerini koyuyorum öyle okuyorum amk. :)

    YanıtlaSil
  7. hacı baba öncelikle şunu söyliyim. tam bir ateistim ancak senin dediğin gibi herhangi birilerinin özendirilmesiyle değil. hatta cevremdekı herkeste musluman.. sımdı ateızm ozendırılmıyor mu dersen? olabılır tabı amk.. bellı olmaz ancak ben ılk kuranı aldım okudum ıcınde bana cok sacma gelen yerler oldu arastırdım. yok yanı bence yok zorlamaylada olmuyor... ama yzındakı ıtırazım ateizmi elit kesım olarak gosterıyorlar demen... alakası yok sımdıye kadar ınsanların hakkımda ne dusundugunu sikime bıle takmadıgımdan acık acık her yerde ateıst oldugumu lafı gecınce yada soruluca soyledım... hatta 7 sulalem bılır ateıst oldugumu.... teyzem benım dınsız yegenım dıye sever o derece yanı.. ama bır suru ınsan burun kıvırdı... arkadaslıgını kestı muhabbetı kestı... cokta sıkımde degılde beklemedıgın ınsanlarda boyle tepkı alınca onlar adınaad uzuluyon tabıkı... yanı kısacası hıcte elıt bı durumu yok ateızmın herkes ateıst olmadıkca emın ol yanı

    YanıtlaSil
  8. üstteki arkadaşa katılıyorum. ateizm toplumumuzda henüz çok marjinal. ama "henüz" marjinal. o yüzden sikko da haklı. bir özendirme var. ama önümüze kuran diye konan şeyin, kuran-ı kerim olmama ihtimali de var. bu kadar şeyi yapan siktiklerim, kuran'ı değiştirmiş olamazlar mı? şahsen ben öyle olduğunu düşünüyorum. illuminati ya da memati her kimse değiştirmiş kitabı. eklemiş, çıkarmış. önümüze konana inanmak yerine özünü bulmak lazım.

    YanıtlaSil
  9. Hacı bunları okuyor musun bilmiyorum ama senin "artık birçok şey eskisi gibi değil, safsatalara daha fazla inanan var" sözüne katılmıyorum ve sana sözler hazırladım. Bize herşeylerin daha tatlı geldiği 90'larda iletisim bu kadar ileri değildi ve insanlar bu kadar özgür değillerdi tercihlerini açıklamak konusunda. Nasıl mı? Sen Karagümrük çocuğusun, bilirsin bi adam kahvedeyken "hacı bn inanmıyorum artık ya deisttim artık ateizme kayıyorum" demekten çekinir. Ama bunu burada soylemekten çekinmez, çünkü internet insanları anonimleştirdi. Reel bir tepkiyle karşılaşmayacağı gibi kendi gibi insanların varlığı toplumsal bir kabul edilmişlik hissi yaratıyor.

    Bu sebeptrn reel sayıda çok büyük bir artış olduğuna inanmamakla birlikte, ifade özgürlüğünün getirmiş olduğu bir kalabalık görüntüsü var. Sayısal bir oranlama istersek Türkiyede hiçbir kurumun din konusunda sosyolojik arastırma yapacağına inanmıyorum, çünkü hem sosyolojik, hem de siyasi sonuçlari olacaktır. Bunun için biz %99'u müslüman lafına inanmaya eevam edeceğiz. Kusura bakma ama bu şartlar altında ateistler artıyor demene cok inanmiyorum, cünkü elitist ekşici diye tanımladığın kitlenin büyük kısmı "dostum İzmir'li demişsin ama bu kız zenci" tarzı yanar döner ve ayakları yere sağlam basmamakta. Ha harbi adam yok mu muhakkak var, ama az.

    YanıtlaSil
  10. pampa ilginç bişy söylücem yaşadım biliyorm bi arkadaş ataist inanmıyorum dio açık açık dioruz ki neden inanmıyosun bana verdiği cevap neden geldik lan biz buraya ne işimiz var şimdi bu herife eğer (cidden cinlerle görüşüyolarsa iletişim içndelerse) önüne bi cin çıkıp sen dünyaya lucifciliği vs vs herneyse yaymak için gönderildin dediği an senin tabirinle bu saf sığırcık atlar... bu birazda aile eğitimine ailenin dine bakış açısına çevresindeki insanlarla ilgili. aslında hata eğitimden geliyo gibi??!!! tabii buda onların elinde olduğundan bi problem yok dvm et amısını sikeyim

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. yok be sarbi olay öyle değil. izmirde ve izmir ortalamasına göre daha kültürlü, daha araştıran insanların içindeyim. yine de kimse ateizm savunmuyor. müslümanlığı da savunmuyorlar ama. ateist deist müslüman agnostik insanların gözünde aynı. pastafaryan bile aynı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. la kaynatasız. e bu adamlar ateizmi savunmuyolar, islamıda savunmuyorlar. e neyi savunuyorlar amınkoyim. hristiyanlıgımı? yahudiliği mi?
      hiç birini tabi amk.
      ''Savunmamak ateizmdir.'' ahanda guzel soz oldu valla belki ben oldukten sonra ismimi yaşatır :)

      Sil
  13. Arkadaşlar, neden cin demesin? Kur'an okurken hep cin diyor. Bu insanlara bir sorun olsaydı eğer, Rabbim Kur'an da Cin değil de 3 harfliler yazardı. Onlar ruhani varlıklar ama biz göremiyoruz. Görmememizin de bir sebebi var. Ahirette de biz onları göreceğiz, onlar bizi göremeyecekler. Ayrıca Sikkofield gibi başıma enteresan bir olay gelmesini beklememek lazım. Baban vefat etmiş, Allah'ım başka dert vermesin. Ancak ne yazık ki insanlar, başlarına bir felaket geldiği zaman Allah'ı hatırlarlar.

    YanıtlaSil
  14. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  15. bizim bilmediğimiz onların bildiği ne olabilr? Yazılarında kendininde bilmediğini söylemişsin.Söylemişsin ama bir açık kapıda bırakmışsın tahminlerini sırala....

    YanıtlaSil
  16. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiçbir ayeti kur'andan çıkarmamak koşuluyla. uyanık olun.

      Sil
    2. hiçbir ayeti kur'andan çıkarmamak koşuluyla. uyanık olun.

      Sil
  17. Sen inanmiyorken, ateistken elit olmak için mi seçtin ateist olmayı ?
    Ateizmi elit görünmek isteyenler seçiyor imajı bırakıyorsun.
    Ateist olan ama dışarıya bunu bellI etmeyen ateistlerin olduğunu da bilirsin. Onlar da mı elitlik için seçmiş.
    99 dogru 1 yanlış kuralını sen de uyguluyorsun. Illuminati şeytana tapar, şeytan kötüdür diyorsun. Sonra ateizmi de buna dayandırarak, şeytana hizmet ettiğini söyleyerek ateizmi de kötülüyorsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konu ateizmi kötülemek değil ki 'kendin ölçüp tartıp ateist olduysan o başka' diyor saten.

      Sil
  18. Hep seytana tapmaya baglaniyor tum yazilarin ozu.
    Bu kadar basit mi her sey ?

    Allahla seytanin dunya uzerindeki kavgasinin arka planindaki bir yasam mi tum insanligin yasadiklari?

    Tek tanrili din dusmanligi neden acaba? Amac sadece seytani dunyaya getirmek mi?
    Bence sen farkinda olmadan dunya uzerindeki dezinformasyon kaynaklarindan biri oluyorsun dostum.

    Ben daha mantikli sebepler aramanin gerektigini dusunuyorum, tum bu yapilanlarin arkasinda.

    Mesela tek tanrili dinler, bugun ozellikle Hristiyanlik ve Islamiyet, bugun din simsarligi yapan kesimlerce, cok buyuk bir maddi guc saglayan ve insanlar uzerinde etkili bir olan iki iktidarlik degil mi? Hristiyanlik zaten yuzlerce yildir simsar edildi Islamiyet ise sonradan belki de son 100 yil icinde bu capta simsar edilemeye baslandi. Bu dusmanlik bence olusan iktidarlara. Bir guc belliyse ve nekadar yukselirse, o kadar da tehlikeye atar kendini. Cunku iktidarlarin en buyuk rakipleri diger iktidarlardir. Tum buyuk gucler tarih boyunca hep yikildi. Neden cunku dikkat cektikleri icin.
    Peki bu elit kesim neden hep gizli kalmayi seciyor, dikkat cekmemek icin.
    Rotschield ailesinin kayitlari hep duzenli olarak yok edilmistir, tarihleri boyunca goze batmazlar. One cikmazlar.
    Bugune gelindiginginde ise , medya degil ama internet inanilmaz bir bilgi alisveris ortami oldu. TV medya, sinema artik internetin arkasinda. Bu kadar kontrolsuz ortamda gizililik nasil saglanir. Ancak dezinformasyonla.
    Hic bisey yazilmayan Rotschieldlar hakkinda milyonlarca sey yazilirsa, bunlar paraya, ordan, seytana, ordan horusa, ordan baglanirsa. Insanlar artik neyin dogru neyin yanlis oldugunu hic bilemez. Bu kesim de gizliligini korumaya devam eder. Aslinda sen bu yazilarla, verdigin linklerle insanlari bilgilendirecem diye ayni zamanda onlarin oynadigi oyunun bir parcasi oalrak, onlarin da tam istedigi seyi yapiyorsun.

    YanıtlaSil
  19. Cok dogru oyle bir hale geldi ki artik namaz kilacagim dediginde soyle ters ters bakiliyior halbuki Kuran da encok istenlen sey bu degil mi.

    YanıtlaSil
  20. atesit olan gençlerde cin musallatı vardır

    YanıtlaSil
  21. benim şu an bildiğim tek uzaylı türü meleklerdir.. ve bunu islama inanan hiçkimse reddedemez.

    YanıtlaSil
  22. cinler başka boyutta değil amk insanlar hala bu saçmalığa inanıyorlar.. onlar bizim boyutta anlayın şunu artık amk..!

    YanıtlaSil
  23. Ya sikko yazıları ustuste okuyanlar var toplucanak mesela ben. Ve vardığımda sonuç propaganda..

    YanıtlaSil
  24. ateizm toplumumuzda henüz çok marjinal. ama "henüz" marjinal. o yüzden sikko da haklı. bir özendirme var. ama önümüze kuran diye konan şeyin, kuran-ı kerim olmama ihtimali de var. bu kadar şeyi yapan siktiklerim, kuran'ı değiştirmiş olamazlar mı?

    YanıtlaSil
  25. 2023ten yaziyorum cok hakli bir yazi :)

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.