Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

16 Nisan 2011 Cumartesi

Battle Los Angeles Filmindeki Sübliminal Mesaj

Az önce farkettim bunu, resmen insanları ayakta sikiyorlar.

Uzun yazmışsın okumam diyecek olursan bari video ve caps`e bak amın evladı, iki şey öğren bilinçlen diye uğraşıyoruz.

Bakın sübliminal mesaj bir obje içine başka bir obje koyularak, o an algılayamasanız da bilinçaltınıza işlensin diye uygulanan bir metoddur.

Bir alıntı yapacam sübliminal mesajla ilgili: "Son zamanlarda en fazla reklam sektöründe kullanıldığı bilinmekle beraber bir çok özel ve devlet kurumlarının reklam ve karşı propaganda yöntemi olarak da kullanıldığı söylenmektedir. Amerika da bir sinemada yapılan subliminal mesaj deneyinde, film sırasında anlık yani saliselik flaş patlamalarla birlikte ‘’ Patlamış mısır ye ’’ ‘’ Cola İç ‘’ gibi mesajlar gönderilip bilinçaltına hitap ederek bu mesajlar sayesinde Cola satışları yüzde 18.1, patlamış mısır satışları ise yüzde 57.7 artmış."

Şimdi belki bu rakamlar doğrudur belki değildir bilemiyorum fakat sübliminal mesajların hangi amaçlar doğrultusunda kullanıldığını anlayın diye gösterdim sadece.

Şimdi yakında gösterime girecek olan, insan ve dünya dışı varlıklar (UFOlar) savaşı konulu battle los angeles filminin fragmanındaki sübliminal mesaja bakın.

Fragman: tinyurl.com
Fragmanı seyredin önce (ilk 30 saniyeyi seyretmeniz kâfi), ilk 30 saniyede ağır bir "UFOlar vardır" propagandası var zaten. şimdi 25. saniyeye iyice odaklanın, bakın bir flaş girecek orada. Saliselik bir görüntü çıkacak.

25. saniyedeki sübliminal mesaj

Dikkat edin altta "recording" yazıyor. yani bu muhtemelen, bir uzay aracının veya bir uçağın kamerasına yakalanan tanımlanamayan gök cismi görüntüsü. Bilinçaltına o şekilde hitap etmesi için koyulmuş o saliselik görüntü oraya. Milyon dolarlık filmin fragmanına sizce anlamsız, öylesine bir görüntü koyarlar mı?

Özet: Beyler UFO falan yok. İnanın diye yapılıyor tüm bu propagandalar. Medyada, yazılı ve görsel basında, internette her gün verilen "x şehrinde UFO görüldü", "nasa`da çalışan emekli astronot rıza armstrong`un UFO var itirafı!!!!111" şeklindeki haberler yalaaaaaaaaan. Valla da yalan billa da yalan.

İnanmayın.

İnanın diye yapıyorlar.

Yiyecekleri boklara hazırlıyorlar sizi.

Allah aşkına kanmayın.


Edit: Zaten filmin yapımcısı yine Columbia Pictures

25 yorum:

  1. hacı şu sahte uzaylı istilası olurken elimizde cips cola ve bi kaç kırık arkadaş ve seninle birlkte balkondan izlemek isterdim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha güldürdün. Allah da seni güldürsün.
      Not: bende gelebilirim izlemeye.

      Sil
  2. mısır patlağ, 25. kare muabbeti falan yalan oldu. bi deneyiverdiler, seyircilerden 5-10 tanesi gördü yazıyı, bi kaçtanesini de okuyabilmiş. "hassirele, almıom lan inadına" dedi filme ara verildiğinde. rusların kendi halkına soğuk savaş döneminde hala uyguladığı iddia edilir fekat feyk duruyor 25.kare muhabbeti. ama subliminal mesajlara eyw tabisi ki.

    YanıtlaSil
  3. UFO lar ayrı bir konudur. Yıllardır araştırığım, hasas noktalardan biridir. Konu gizeml şeyler oldugudna her iddiaya bakılmalı amaa gene de dogrudan ''ufo diye birşey yok'' demek mantıksız bence

    YanıtlaSil
  4. İgrenc adam,ilk önce bi "Dünya dıı varlıklar ve ufolar" yazısını oku istersen:) anlarsın sonra.

    YanıtlaSil
  5. pampa ufo yok tezi biraz kesin kaçmış uzaylıların kullandığı bir ufo yok demek daha mantıklı cunku okudugum bır cok kaynak ve kendı gozlerımle yaptıgım gozlemler sonucunda kendı cıplak gozlerımle 1.5 km de sabah gunes dogarken cısmın tam seklını mukemmel bır sekılde gordum (uyumuyordum ayıktım alkol almadım esrarda kalmamıstı) buda cısmın kendısıne ınanmama sebep oldu baya buyuktu onu cok rahat bır sekılde soyleyebılırım bu konuda kendı sikik memleketim osmanıye /düziçinde 75 den fazla gözlemim var ama sunu soyleyebılırım ufo varlıgı ınsan yapımı birsey tabı bıze kendını gosterenler için soyluyorum cunku uretımlerın adı vrill 1-3-6 hanebu1-2 alman malı bunlar gıbı benım gordugum daha cok hanebu 2 ye benzıyordu bence hacı bu konuda bıraz daha arastırma yap hatta bu konuda farklı komplo teorılerı vardır adolf hıtler oyuk dunyaya kacar teknolojı (ufo teknolojısı) arian ırk olan ve oyuk dunyada yasayan son saflardan almanlara gecmıstır abd bunu elde etmek ıcın guney kutbuna nükleer savas baslıkları fırlatır felan uzun konu :) ama bence hacı bıraz daha arastır lutfen ve bu arada mukemmel yazıyorsun takıpcınım su shapeshıfterler hakkındada sohbet sekılnde konusmak ısterdım cunku bunları cinlere baglamaktansa eskı mu kıtasındakı 7 saf ırka baglamak daha olanaklı sümerliler gibi sümerlilerin 7 saf ırktan kertenkele bıçımlı ınsanlar oldugu dusunulmektedır felan uzun mevzu büyük amerikan mevzusu gibi :) tabi okursan bunları

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oha lo, ben de Erzin'liyim her aksam gokyuzune baktigimda belki simdi gorurum dedim ama hic denk gelmedim. Dogru soyluyosan baya sanslisin. Ingilizce klavye icin kusuruma bakma

      Sil
  6. MANTAR DALAĞINA DÜRTÜKLEDİĞİM EKŞİCİSİN GALİBA UZAAAA Bİ ZAHMET NUTELLA YE GİTSEN (BAK BAKALIM BU CÜMLEDE YAZIM YANLIŞI VAR MI ? ,,l,,

    YanıtlaSil
  7. benim anlamadığım konu Abd ufo şeklinde uçaklarla mı dünyaya saldıracak.Yoksa bu bir ışık gösterisi mi olacak ? Eğer ufo şeklinde uçaklarla saldıracaksa abd'nin dünyayı işgal etmek için milyonlarca uçağa ihtiyacı olacak değil mi ? :) ..Rusyayla Çin zaten icabına bakarlar.Eğer ışık gösterisi olacaksa insanlar 1 saat kadar korkar ondan sonra işin farkına varır.Yani demek istediğim nasıl olacak bu iş ?

    YanıtlaSil
  8. Yahu ne siki bitli adamlar var ulan videosu bile var abd nin ucan daire test ucuslari ne malliktir anlamadim ufo da yok uzaylida

    YanıtlaSil
  9. Adamlar eminim bize "uzaylı" diye yutturabilecekleri bir ırkı yaratacak güce sahiplerdir. Dünyayı yönetiyorlar, dünyada ne istiyorlarsa o oluyor. Depremler yaratıyorlar. İnançlı arkadaşlardan özür dileyerek söylüyorum ama nerdeyse "tanrı olmuşlar"...

    Şu uzaylı otopsisi zımbırtısını unutmayın.
    Çok araştırmacı bir insan olduğum söylenemez, bu işleri becerebildiğim de söylenemez ama bu adamı okumaya başladıktan sonra merak saldım ve en çok merak ettiğim şey 'illuminati card game' oldu. Bulduğum şeyin doğruluk payını ben bilmiyorum. Bütün yazıları okumadım henüz, belki alakalı bir yazı vardır, yoksa yazılmasını özellikle talep ediyorum. Çok çarpıcı bir durum bu, eğer gerçekse.

    "illuminati kartları" diye google'da aratın. utkuesen'e ait bir yazı bulacaksınız. Sadece bir kart oyunu değil dünyanın başına neler geldiği ve geleceği yazıyor resmen. 1980'lerde çıktı diye bildiğim o kartlarda 2000'li yıllarda yaşanmış bir çok olayı görebilirsiniz. Yani ikiz kuleler olsun Endonezya depremi olsun, japonya depremi olsun, Obama'nın başkan seçilmesi olsun, bir sürü şey... Bunlar o kartlarda yazılı. Hepsinin önceden planlandığını biliyoruz bu durumda.

    Kartların devamında uzaylı saldırıları, uzaylıların insanları kaçırması konulu şeyler de var. Ki bu da gelecekte yapacakları işlerin habercileri oluyor sanırım.

    Yani "Ufo yoktur" kesin ve kaçınılması gereken bir yargı olabilir. Ama "Bunların hepsi tezgah kardeşim" de bir o kadar doğru bir yargı. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  10. :)) ben izledim bu sikik filmi geçen sene bizim arkadaş mal açtırdı zorla dedim aq uzaylıdan bile dünyayı sadece abd korur mesajından başka birşey değil şimdi pişmanım sadece o olmadığını bilemedim hı bi de colombia picturesun o sikim olduğunu bilmiyodum :) hüseyin çimşire selamlar

    YanıtlaSil
  11. Tası tarağı toplayıp köye mi yerleşsek hacı yeeaa... ne yapcaklar köyde amınakoduklarım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ufo köye gelmicekmi amına koyduğum

      Sil
    2. ulan Hüseyin güldrüdün beni amınakoyim. Her yazıda bi yorumun var ak.

      Sil
  12. peki filmin çıkış tarihinin haarp silahları ya da her ne skimseyle yapıldığı düşünülen japonyadaki depremin tarihiyle aynı olması?
    http://tr.wikipedia.org/wiki/2011_T%C5%8Dhoku_depremi_ve_tsunamisi

    YanıtlaSil
  13. arkadaşlar muhalefet olmak için demiyorum. Belkide adamlar sadece mesaj verildiği düşünülsün diye yapıyolardır mesaj var diyenler oluncada dalgaya alıp bundan zevk alıyolardır ''yine bi mal mesaj var bunda demiş'' gibisinden konuşup gülüşüyolardır :D
    Öylesine düşüncem yani..

    YanıtlaSil
  14. Uyanın artık Hedef 2023 derken bşbakanımız neden bahsediyor?Ekonomiden mi?Dış ülkelerin ekonomi planlarını 50 yıl üzerine kurduğunu biliyoruz.Neden 2023diye sorun kendinizde ve bekleyin neler olacak göreceksiniz...

    YanıtlaSil
  15. orada 25. snyedeki Sübliminal Mesaj daha cok cinsellikte içeriyor sanki dikkatli bakarsanız vajinayada benziyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi benim de aklımdan geçen ilk cümle "am mı lan o!!!!!!1111" olmuştu.

      Sil
  16. sadece bulundugumuz samanyolu galaksisinde 150.000.000.000 (yüz elli milyar) gezegen oldugunu hesap edersek ki sadece bizim galaksimizden bahsediyorum gerisini siz anlayın, peki dünyaya benzer atmosfere sahip ve herhangi bir canlının olabilecegi tek bir gezegenin olmayacagına nasıl bu kadar emin olabilirsiniz. tamam ufo sacmalıklarına vs bende inanmıyorum bunların alayı düzmece ama azcık mantıgınızı kullanın be amınakoduklarım biraz kafanızı kullanın salak olmayın kutsal kitabınızda bile bundan bahsediyor a götünü siktiklerim yorumunuzu bile yazarken aman ilgi ceksin millet begensin diye yazmayın bişeyleri sorgulayın araştırın sürüngen gibi yaşamayın.

    YanıtlaSil
  17. adamlardaki şeytanı düşünceye bakarmısın

    YanıtlaSil
  18. Bu subliminal mesajlar ve Algida seçicilik ile bir kelam da ben etmek isterim. Subliminal mesajlardan en çok etkilenen kesim çocuklardır. Çocuklar izledikleri çizgi filmi exstra bir odaklanma içerisinde izlerler dolayısı ile 0.1 milisaniyelik bir görüntüyü bile hemen harkederler ama umursamazlar onlar için önemli olan çizgi filmin devam etmesidir. Benim görsel hafizam çok kuvvetlidir on yıl önce okuduğum bir kitabı bile birçok detayıyla hatırlayamadım bilirim yada izlediğim filmin repliklerini, çocukken karşılaştığım şeyleri hatırlıyorum çizgi filmlerin arasındaki flash patlamaları yıllar geçtikten sonra anladık amacın ne olduğunu.

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.