Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

17 Nisan 2011 Pazar

Reptilian Teranesi II

Merhaba götüm ağızlılar. 

Şimdi bu Reptilian ırkı ve David Icke meselesi, kiminize çok kel alaka bir konuymuş gibi gelse de, esasen çok kilit bir konu. Zira konu aslında tam olarak burada başlamakta ve emin olun her geçen gün gittikçe daha fazla popülerleşecek bu konu. Buyrun ispatı, "reptilian" kelimesinin yıllara göre google`da aranma oranları. 

www.google.com 

Gördüğünüz üzere bundan 5 sene önce millet reptilian denen bir sikten haberdar değildi, peki nasıl oluyor da birden çıktı bu söylentiler? Birden çıkmadı aslında, Icke uzun yıllardan beri bu konuda ısrarını sürdürüyordu. İllüminati üyelerinin satanist ritüellerinde başka boyutlarla iletişim kurabildiğini ve bu ritüeller esnasında reptilian denen varlıkları çağırabildiklerini ileri sürdürüyor uzun yıllardır. Ona göre reptilian`lar sadece başka bir gezegenden gelmiş uzaylılar değiller, aynı anda başka bir boyuttan geliyorlar. 

Bu size tanıdık geldi sanki dimi? Reptilian denen şeyin, bu bilgiler ışığında cinler olduklarını anlamak pek de güç değil. Fakat neden Icke gibi zeki bir adam reptilian diye bir ırk olduğu konusunda bu kadar ısrarcı, neden hiç cin (jinn) kelimesini kullanmıyor? Kendisi 3 ilahi dinin de İllüminati tarafından insanları ayırmak amacıyla yaratıldığını ileri sürüyor, fakat işin ilginç tarafı kendisi başka boyutlarla iletişim kurulabileceğini, maddeler dünyasının dışında başka boyutlar olduğunu ve İllüminati`nin satanist olduğunu söylüyor. Çelişkili dimi? Fakat kendisine ateist de demiyor, zira ateistlerin her şeyi bilime bağlamalarını ve hayatın bu maddeler dünyasıyla sınırlı olduğunu ileri sürmelerini saçmalık olarak tanımlıyor. 

Garip adam dimi? Şimdi taşaksızlar, David Icke İncil ve Hristiyanlık üzerinde çok araştırmalar yapmış ve sonunda insanlar tarafından şekillendirilmiş eski Babil geleneklerine dayanan yapay bir din olduğu kanısına varmış ki burada çok haklı. Kilisenin elinde oyuncağa çevrilmiş bir din oldu Hristiyanlık, bilhassa katolik mezhebi. Fakat kendisi buradan yola çıkarak genellemede bulunuyor ve bunu tüm ilahi dinlere mâl ediyor. Yani islam`ı da bu düz mantık ile safdışı bırakıyor. Eğer kuran`ı okumuş olsaydı ne yorumda bulunurdu çok merak ediyorum. 

Neden 2 saattir Icke Icke deyip duruyorsun, bize ne bu adamdan diyen varsa şöyle izah edeyim. 

Icke illuminati hakkında büyük gerçeklikleri ilk ortaya çıkaran insanlardan birisi ve uzun yıllardır piyasada. Kendisini biraz bile takip ederseniz muazzam tespitleri olduğunu farkedersiniz. Reptilian ırkı meselesini de ilk ortaya atan kişi kendisi. Ayrıca icke yıllardır birçok kitap yazmakla beraber, dünyanın dört bir yanında seminerler veriyor ve oldukça da profesyönelce hazırlanmış bir web sitesine sahip. Icke de mi bu işin içinde? Bu konuda ne evet ne hayır diyorum. Icke gerçekten onlar tarafından kullanılan bir "1 yanlışa inandırmak için 99 doğru anlat" adamı olabilir veya telkin edilmiş de olabilir. O insanlara verilmek istenen 1 yanlış ise reptilian hikayesi ve ilahi dinlerin kurmaca olduğu düşüncesidir. Zira kendisi insanlığın kan bağıyla yönetilen çok eski bir ırk olan reptilian`lar tarafından yaratıldığını ileri sürüyor. Tamamen tek tanrılı dinlere aykırı bir görüş. Icke`den şimdi bir alıntı yapacağım, gerçekten iyi bir tespiti var. 

There are three kinds of people. The highest level of the Brotherhood are the "Red Dresses." These are "software people," elsewhere called "reptilian software," or "constructs of mind," without consciousness, without free will. Their human bodies are holographic veils. A second group, the so-called "sheeple"—the vast majority of humanity—have what Icke calls "back seat consciousness." They are conscious, but they do whatever they are told and are the main source of energy for the Brotherhood. They include the "repeaters," the people in positions of influence who simply repeat what other people have told them. Doctors repeat what they are told in medical school and by drug companies, teachers repeat what they learned at teacher training college, and journalists are the greatest repeaters of all. The third group, by far the smallest, are those who see through the illusion; they are people like Neo from the film, The Matrix. They are usually dubbed dangerous or mad. The "Red Dress" genetic lines keep obsessively interbreeding to make sure their bloodlines are not weakened by the second or third levels of consciousness, because consciousness can rewrite the software 

Kendisi insanları 3 tipe ayırıyor. 

1- Bu kardeşliğin en yüksek rütbeli olanları, programlanmış insanlardır yani reptilian`lar tarafından kontrole alınmış insanlardır. Bilinçten ve özgür iradeden yoksunlardır. insan suretleri sadece yanıltıcı bir maskedir. 

Bize reptilian`lar olarak lanse edilen, bana kalırsa iblislerin bedenlerini ele geçirmiş olması muhtemel insanlardan bahsediyor burada. 

2- İkinci grup koyun sürüsü olan insanlar. İnsanlığın tamamına yakınını bu kitle oluşturur. Bilince sahiptirler fakat büyük abiler tarafından pek siklenmezler, çünkü ne söylenirse onu yaparlar. Sorgulamadan koyulan kuralları uygularlar. Dünyaya hakim olduğu ileri sürülen ırkın, en büyük geçim ve sömürü kaynağı bu gruptaki insanlardır.

3- Bu grup ise en önemlisi. Sayıca en az olan grup budur. Çünkü bu insanlar ilüzyonun/yanılsamanın arkasındaki gerçeği görebilirler. Matrix`teki Neo gibi insanlardır ve toplum tarafından "deli" gözüyle bakılırlar.
 

Eğer bu başlığı okuyorsanız 3. gruba girmiş olabilirsiniz. Ve size bir şey söyleyeyim, sizden çok korkuyorlar. Evet evet gerçekten. Çünkü alıntı yaptığım yazının son kısmında, bu reptilian ırkının genlerini (kendi aralarında birleşerek) koruduklarını, aksi takdirde 2. yada 3. gruptaki insanların bilincinin etkisinde kalabilecekleri söyleniyor. Çünkü bilinç, onların hipnoz ettiği/ele geçirdiği bu kişileri ayıltabilir. Başka bir deyişle, sorgulayabilen, dogma ve dayatmaları farkedebilen, özgür bir beyin onların en son istedikleri şeydir. Bu nedenle büyük tehlikesiniz! 

Şimdi bu gruplandırma, eğer şayet reptilian diye bir ırk varsa gayet mantıklı gözüküyor. hatta şöyle diyeyim, reptilian`ları siktir edin. Bu gruplandırmanın, iblis ve cinler tarafından yapıldığını varsayın ve yeniden okuyun. Daha bir mantıklı geldi dimi? 

Peki reptilian meselesi hakkında tüm internet`in "uzaylı ırk", "insanlığı yaratan uzaylı medeniyet", "sürüngenimmsi ırk insanları yönetiyor" haberleri ne ayak? Nereden çıkıyor bunlar? 

En çok korktukları grubun 3. gruptaki insanlar olduğunu söylemiştik dimi? Hani şu bazı gerçeklikleri dile getirmeye çalışınca, toplum tarafından "saçmalama be, manyak mısın, boş işler bunlar" diye susturulan insanlar.. 

Kimdir bu 3. grup? Gerçeği arayan, meraklı kişiler. Esas bu kişileri zihin kontrolü altına alırlar, kendilerini tanıtmak istedikleri şekilde kabul ettirirlerse, işte o zaman her şey çok daha kolay olacaktır. Bu kişilerin dinlerinin en büyük şartı gizliliktir. Gizli kalmak zorundalardır, ki bu konuyu bahsetmiş olmama rağmen başka bir entry`de başka bir kaynak ile yeniden ele alacağım. Gizli kalsınlar ki, Şeytan`ın ve cinlerin varlığı bilinmesin ki, istedikleri gerçekleşmiş olsun. Esas gayeleri gerçekleşmiş olsun. 

Siz de reptilian teranesini yutun ki, siz de o insanlığın tamamına yakınını oluşturduğunu düşündükleri "koyun sürüsü" grubuna dahil olun... 

Eğer bu tezgahı farkedebildiyseniz, heralde size 4. grup demek daha uygun olur ehehe. 

Başka bir ırk, uzaylı ırk, uzaylılar, ufolar, E.T., alien`lar, uzaylı saldırısı, reptilianlar... hepsi iç içe değil mi bunların? Hepsi müthiş bir senaryonun parçaları. Ve inanın ki biz bu konuda uyarıldık, o kadar açık ve net ki. David icke`nin üzerinde dönüp dolaştığı fakat üstüne basamadığı (belki de bilinçli bir şekilde basmadığı) o reptilian meselesinin aslı o kadar net ki... 

Bir diğer şahsi teorim de şu... 

Kurmak istedikleri Yeni ve Tek Dünya Cumhuriyeti`nin uydurma bir dine sahip insanlarla dolu olacağını belirtmiştim hatırlarsanız. Icke nasıl oluyor da bu kişilerin satanist olduklarını, başka boyutlarla iletişime geçtiklerini ve hatta başka boyutların varlığını kabul edip aynı zamanda ilahi dinlerin kurmaca olduğunu ileri sürebiliyor? Ona göre bu eski ve başka boyuttaki medeniyet dünyaya geldi ve Tevrat`ı, İncil`i, Kuran`ı yazabilecek bilgiye dahi sahipti. peki böyle bir şey olduğunu var sayarsak, bu düşünce ateizm ile uyuşuyor mu? 

Başka boyutların olduğu, hayatın bu dünya ile sınırlı olmadığı düşüncesi ateizm ile uyuşur mu? 

Hayır. 

Ateistler bu ruhani olguların varlığını da tanrı ile beraber reddederler. 

Peki bu "başka boyutlar var ve buradaki dinleri oradan gelen üstün ırklar yarattı. Onlar çok güçlüler, çok üstünler" safsatası da ne? Amaçları ne? 

Yeni ve Kurmaca Bir Din. 

Mümkün olmayacağını düşünüyorsanız, internet`teki bu reptilian çılgınlığına bir göz atmanızı rica ederim. En azından youtube`a reptilian yazın ve insanların o video`ları kaçar kez seyredip, kaç kişinin o videoları beğendiğine bir bakın derim. Üşendiyseniz buyrun: tinyurl.com , tinyurl.com , tinyurl.com , 

İnsanlar bu yalanı yutuyor. 

İblislerini tanıtmak istedikleri şekilde tanıtıyorlar. 

Yer yer edindiğim bilgileri paylaştım, yer yer şahsi fikirlerimi beyan ettim. Zira doğru bilgiye ulaşılması çok ama çok zor bir konu. Çok karmaşık bir konu. fakat aslında doğru bilgi o kadar da uzakta değil. 

Saygı ve sevgilerimle kaynatasını siktiklerim. 

Not: Bu yazı hiçbir uyuşturucu madde ve alkol kullanılmadan yazılmıştır. ehehe.

53 yorum:

  1. hobba son cümlene katılıyorum ....yıllardır araştırıyorum ciddi ve gerçek bilgi emin ol piyasada yok merak insanın içini kemiriyor...merakı gidermek için illaki aralarına mı girmemiz gerekiyor.değişik bir organizassyon yolda gördüğün adama deccal ile sınavımızı veriyoruz bakın olaylar şunlar şunlar desek yaw bi git arakaş kafayı mı kırdın derler.paylaşımlarını heyecanla bekliyorum böylelikle blog açmama gerek kalmadı :)))

    YanıtlaSil
  2. robert johnson - devil at the crossroads.ünlü olmak için şeytanla anlaşma yaptığını söyler. yalnız işin şu boyutu da var ki senin cin teorinde cin yerine başka şeyler de konulabilir. iblis mesela.

    YanıtlaSil
  3. Aklıma Visitors'ı getirdi bu diğer cinlerle ilgili yazıların. Eski verisyonu vardı yıllar önce, şimdi yeni versiyonunu çekiyorlar. Ne bileyim bağlantısı vardır belki de.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. hacı tolintin@hotmail.com benim msn. lütfen benimle irtibata geç.seninle tanışmayı ve konuşmayı çok isterim.

    selametle

    YanıtlaSil
  6. http://www.davidicke.com/articles/religious-fraud-mainmenu-42/2268-the-nation-of-islam-and-the-freemasons suna bi bakıp acıklasana sıkkocum ya nedemeye calısmıs tam cozemedım

    YanıtlaSil
  7. adam cok zeki ama yok baska evren falan bunları bılıcek ve tek basına anlıcak boyle bır zeka bılemıyorum ve dınlere cıddı hakaret edıyo NWO hakaret ederken bir yandan da hizmet ediyo. sonucta hrıstıyanlık ve yahudılık toptan herseyı yanlıs degıl

    YanıtlaSil
  8. eger david icke ( ki kendisi son derece uçuk olan reptilian teorisine rağmen saygımı kazanmıştır şimdiden ) hayal gücü yüksek olan ve küçükken fazla visitors izlemiş bir adam değilse, bahsedilen konu visitors da işleniyor bir arkadaşın şüphelendiği gibi. aşılar, mikroçipler, uzaydan gelen insan görünümüne sokulmuş üst mercilerdeki raptilianlar vs. Dizinin modern çekiminin adı V.

    YanıtlaSil
  9. iyi, güzel bir yazı. salt kişisel olması ve belli temellerin olması nedeniyle. yalnız bu konuda daha geniş kapsamlı düşünmen için ufak bir kapı açayım:

    din konusunda zayıf kalmış yazı(aslında kalması da normal). babil, sümer ve asur dinleri (daha doğrusu eski mezopotamya dinleri) hakkında daha çok bilgi edinmen gerekli. zira din konusu mö 4000'i 5000 yıl atlayarak direk bugüne ya da milattan sonraki döneme bağlamak doğru olmaz. arada geçen bu bahsettiğim dinlerin perslere etkisi, perslerin yunanlılarla ilişkileri sonucunda yunan dinleriyle (kabaca mitoloji dediğimiz) etkileşimi, mısır pantheonu, avrupa kelt gelenekleri, sibirya, asya(zerdüştlük vs.) gibi gibi birçok etkilerin biraraya gelmesiyle şekillenmiş bir "büyük dinler" olgusu ve bu yeni dinlerin tarihte ve şuan ne derece dejenere olduğu/hala oluyor olduğu bilgileriyle durum daha net anlaşılır.
    bunları bir arada böyle yazmamın sebebi olguları tek tek alıp benzetmeyle konunun içinden çıkılmaz. illa ki genel bir bilgi üzerine araştırma yapmak gerekir kanımca.

    illuminati veya benzer oluşumlar insanları kontrol etmek için inancı yok da edebilir, inancı radikalleştiredebilir. genel tanımla yozlaştırıyor yani. ama tek yönden bir yozlaştırma söz konusu olamaz.(tabi bu son paragraf paranoya da olabilir.)

    bahsi geçen örgüt illuminati olduğundan, ileri derecede de avrupa tarihi bilmek gerekir. zira avrupa'nın dini tarihi(özellikle ortaçağ ve yeniçağ'da), siyasi tarihiyle tamamen iç içedir ve din hiç korkulmadan olabilecek son noktaya kadar siyasi malzeme de olmuştur. bu noktada o adamların görüp geçirdikleri tarihle bizim 600 kusur yıllık tek taraflı tarihimiz arasında çok ama çok fark var.

    YanıtlaSil
  10. abi metafizik ve parapsikolojinin varlıgını bilip ilahi dinleri reddetmek bildiğin ''deizm'' dir işte. ben de öyleyim açıkçası. parapsikolojiyi eşeklemesine araştırdım. gruplarla takıldım ve eminim varlıgına. bir de...
    bir de ''neanderthal'' diye birşey var onu da araştırıp kendi yorumunda birşeyler yazarsan süper olur. Kabaca başka bir boyutta yaşayan insansı ırktır Robert J Sawyer'ın bir bilimkurgu romanı var bununla ilgili. birçok makale de var. reptilian olayına bu da benziyor diye anlattım. ayrıca yazar bi ara çıkmış ve bitirilmiş olan flashforward dizisinin de yazarıdır.

    YanıtlaSil
  11. simdi sikkom fiyildim neyse ki bu konuda az bilgin var efendi ol bi dinle beni. Oncelikle ustteki dallamaya katiliyorum , ilahi dinlere inanmayip senin deyiminle cin seytana inanmak mumkundur gayet. Soyle acikliyim insan beynini bir anten olarak dusun, beynimiz sayesinde cevreyi observe ediyioruz ama her rengi goremiyoruz spectrumdaki , her frekanstaki sesi duyamiyoruz cunku bizim antenimiz onu cekmiyor. Baska boyutlarda da yasayan canlilar var ve baska boyutlar derken fizikalite nin olmadigi boyutlardan bahsediyorum ama bizim antenimiz onu cekmiyor, uyduya ihtiyacimiz var. Evrende inanilmaz bir enerji akisi var ve ben allahi tum canlilarin sahip oldugu enerjinin(ruhun) kaynagi olarak goruyorum. Yani allah bu evrendeki enerji dongusunun kaynagidir. Allahin insanlardaki enerjisi var olma uzerinedir. Yani seni sen yapan nedir? Sikkofield denince aklina aynadaki goruntun, hatiralarin filan geliyor ama bunlar sadece beynininde depolu. Ama seni asil sen yapan ruhundur ve o beynindeki datalar ile ilgilenmez sadece var olma enerjisidir, senin ruhunu alip sincapa koysak sincapsin ve amacin tamamen var olmak.

    Lan konudan saptim ne anlattigimi unuttum amk. Simdi , sen anla diye cin dicem, bu cinler cok eskilerden beri insanliga yon veriyorlar bunun kanitlari butun eski uygarlik yazitlrinda var. Benim teorime gore eskiden bu cinler kendilerini insan ya da degil bi sekilde gosteriyorlardi ve insanlara yol gosteriyorlardi. Cunku ruhun diger boyuta gececek kadar bilincli/tecrubeli olmasi onu siradan bir insanin ruhundan ustun yapiyor ve eski insanlar bu cinlerin ne oldugunu bilmeden onlara tanri muamelesi yapiyorlar(10-15 bin yil oncesinden bahsediyorum). Insan beyninin yeni ogretilerle gelismesi, insanligin yavas yavas aydinlanmasindan sonra bu cinler kendilerini saklamak istiyorlar fakat hala insanliga hukmetmek istiyorlar. (iyi yonde yapan da var , kotu yonde de) Bunun sonucunda dinler ortaya cikiyor. Yani sen muhammedden bahsediyorsun diye muhammedden devam ediyorum . Gununun onemli bir kismini magarada , diger insanlardan uzaklarda geciren hayati sorgulayan ve sebep arayan birine cinlerin etki etmesi zor mudur sence? Yani muhammede vahiyleri veren melek degil de cin olabilir.

    Neyse seni alevlemeden gelelim project bluebeam e. Bilemiyorum hic duydun mu ama , televizyonlarda baslayan bu uzayli propagandasinin , 2012 davasinin hepsi bu projenin urunu olabilir. Amac sahte bi uzayli istilasi duzenleyip dinleri bitirmek ve bu sahte uzaylilar sayesinde New World Order a gecmek. Bu isi yapmak icinde hologram teknolojisini kullanmak ve amerika su an hologram teknolojisini hayvani gelistirmis durumda. Bunu da nerden bildigimi anlatiyim, ben los angelesta bi ailenin yaninda kaliyordum 2 sene once. Kaldigim evin hanimi ayrilmisti ve bu kadina yazan 150 kiloluk bi ayi vardi ve herif ordu icin calisan bi muhendisti.
    Eve cok sik gelip giderdi bende adamla cok takilma firsati yakaladim bana cok sey anlatirdi anlatmamasi gereken. Mesela bu adamin belirli ulkelere girmesi yasakti bu ulkelerden birisi de turkiyeydi. Her hangi bir kacirilma olasiligina karsi. Adama bi telefon geliyordu jetle afganistana ucuyordu ordaki teknik sorunlari halledip geliyordu, bi telefon geliyordu iraga gidiyordu oyle bi adamdi. Silah tasarimi yapiyordu ordu icin ve teknik destek sagliyordu. Bu adam bana bi hologram silahindan bahsetti, silah diyorum cunku hologram gayet guzel bir sekilde silah olarak kullailablir. Mesela adamin anlattigi jetin onune monte edilmis 2 adet makine ile 6 ucak yan yana ucuyormus gibi bir hava yaratiyorlar ve dogal olarak dusmanin savunma gucunu boluyorlar. Sahte helikopterler , b2 ler yaratiyorlar, korkutma ve yaniltma amacli. Ve ordu 2 sene once bunu kullaniyorsa her zaman ellerinde en az 50 sene ilerisinde teknoloji oldugunu dusunmek gerekir. Oyle bi geyik vardi, ordu biseyi kullaniyorsa ellerinde 50 sene ilerisinin teknolojisi hazir demektir diye. Cok uzun oldu okuyunda 2 bilgi ogrenin orospu cocuklari. hadi gomdum

    YanıtlaSil
  12. sikko buraya dikkatini çekmek isterim. yorumları okumadım söylendi mi bilmem ama yinede söyleyeceğim. diyorsun reptilian tezgahı ile cinleri saklıyorlar ve cinler bu illuminati olayındakileri kontrol ediyorlar. ayrıca illuminatinin başını çekenlerin şeytana hizmet ettiklerini söylüyorsun fakat nedenini bilemiyoruz belkide şeytanın vaatleri içindir diyorsun. belkide o bahsettiğimiz kötü cinler bu illuminatinin başını çeken şeytana tapanlarıda kontrol ediyorlardır ve onlarda bizi yönetiyorlar. abartı olabilir ama bu demek oluyorki dünya şeytana hizmet eden kötü cinler tarafından yönetiliyor. tabi buna kesin gözüyle bakamayız, olabilirde olmayabilirde ama bu konuyuda değerlendirmeni isterim.

    YanıtlaSil
  13. Çok iyi hatırlıyorum anneme 5 6 yaşlarında "anne dünya ne ve biz neden burdayız" demiştim. annem gülmüştü ve daha çok erken tarzın da bir laf edip. Allah baba demişti allah baba seni var etti ve yaşamanı istedi şimdilik bu kadar demişti bende sonra allah baba kim demiştim konuyu orda kapatmıştı =) kafa almayacak die korktu herhalde... Yıllarca kendime hep sordum dünya ne aq ya sikicem ne bok yiyoruz bu kadar insan burda bu canlılar anlatılanlar yazanlar ne aq dedim sonunda yavaş yavaş kavradım ve kavramaya devam edıyorum söylediğim her insan siktir git mal sen delisin olm yok bana anlatma ben korkuyorum bana böyle şeylerle gelme namaz spor olm aha bak demişler la sen kimsin yarram bırak bu işleri tarzında cevaplar alıyorum almaya devam ediyorum ama kardeşim seni gördüm ve sürekli irtibata geçmek istedim her seferinde cvp alamadım neyse konu o değil. Madem birlik olmalıyız madem ki korktukları kısım biz farkında olabilien ve bilinci açık siktiri çekmeye göze alabilen insanlar benimde sesimi duy kardeşim. Burdayım.

    Ablam hep söyler sorarım abla derim madem bu adamlar şeytana tapıyor madem bu insanlar kötü neden Allah bir adım atmıyor. Bana şöyle demişti " Şüpesizki onlar kandırılan oldular ve planlarının çok iyi işlediğini düşünüyorlar ama bilmiyorlar Allahın en büyük plana sahip olduğunu ve onları bozguna uğratacak olan yücelikte olan olduğunu demişti orda susmuştum. Devam dostum yazılarını karışık okuyorum selametle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeşim muazzam içten ve harika bir yorum.Hele o ablanın sözleriyle bitirişin gerçekten bu planın parçası olmak istemendeki samimiyeti gösteriyor.Bu şerefsizlerin yüzyıllardır gizliden gizliye yürüttükleri bu planın yerle bir olmasına uğraşanlarında muazzam bir gizlilik içinde olduklarını düşünmek saçmalık olmaz.Muhakkakki planlarını başlarına yıkacak babayiğitlerde doğru zamanı bekliyorlar.Allah doğru tarafta olmayı hepimize nasip eder inşallah.

      Sil
  14. http://yabancidiziizle.com/doctor-who-5-sezon-8-bolum-kisim-2.html

    http://yabancidiziizle.com/doctor-who-5-sezon-9-bolum-kisim-1.html
    al sana Reptilian mılyonlarca kısı ızlıyor :p
    (bunlara benzıyorlarmı) :D

    YanıtlaSil
  15. http://en.wikipedia.org/wiki/Reptilians

    bir açıklama ekledim ama hadi hayırlısı yayınlanırsa :D

    YanıtlaSil
  16. Zacharia Sitchin de kitaplarında insanlığı Sümer öncesi Nibiru'dan dünyaya gelen uzaylıların yarattığını ve bu gezegenin yakın bir zamanda yeniden dünyanın yakınından geçeceğini ve elemanların geri döneceğini anlatıyor. Bu tezi desteklemek için 5-6 tane aşırı detaylı kitap yazmış üstelik. İncelemeye değer, aynı projenin ürünü olabilir bence.

    YanıtlaSil
  17. ya sikko ben geçende bu reptilian denen zımbırtıyla ilgili bi şey izledim new york un çevresinde bulunan long island ta biyolojik deneylerle kertenkele adam yapıldığını iddia ediyorlardı. görgü şahitleri falan çıkartmışlar. önce yazını okumuştumda bugün o videoyu izleyince kafama dank etti. görgü şahitlerinin öyle bir bölgeye girip sağ çıkması ayrı konu ama senin de dediğin gibi büyük planın bi parçası olabilir. bu konuda bilgin varsa yorumunu bekliyorum

    not: izlediğim video gelenler'in devamı olan "ikinci sömestır" dizisinden.

    olumlu veya olumsuz mutlaka yorumunu bekliyorum

    YanıtlaSil
  18. ya bn aranıza yeni katıldım fakat bişey soracaktm. yazılarını takip ediyorum ve çok hoşuma gidiyo .. anlamadığım bir nokta var hem gizlilik onlar için önemli diyosunuz hemde biz bunları medyada gayet açık görebiliyorum özellkle E.T klibinde ..

    YanıtlaSil
  19. 2009 da çıkanda V dizisi de tam bunlara paralel mesajlar veriyordu. Yardım sever insan görünümlü insanların aslında yılan gözlü alien olduğu, manipulasyonla insanları kandırma ve kurban etme teması vardı. adamlar boşuna "devil in the details" dememişler...

    YanıtlaSil
  20. yahu bunda anlaşılmayacak veya normal gelecek ne var ki sikkocuğum. başka ırk insanüstü varlıklar bizi yaratmış felan. ne saçmalık bu ya asıl bu kadar salak oldukları için kendilerini öldürsün inananlar bence

    YanıtlaSil
  21. maykıl, tevratta iki tür yaradılıştan sözedilir. 1.cisi bizim türümüz olan insan henüz dünyaya gelmeden önce Elohim tarafından yaratılmış ve bu dünyada hüküm süren bir tür, 2. si de Yehova tarafından yaratılmış olan insan, yani bizim türümüz.

    yine o kitaba göre bu iki tür ezelden beri çatışma halindeler. Elohimin yarattığı tür, Yehovanın yarattığı türe "sen daha fikir olarak yokken biz vardık oolum.. dağdan gelip bağdakini kovacağını sanıyosan fena yanılıyosun efendi ol" modunda ve sürekli teyakkuz halinde bi kıskançlıkla Yehovanın yarattığı insan türünün hayatına çomak sokmakta beis görmüyo.

    bu reptilian meselesi burdan çıkıyo olabilir. eğer tevrattaki bu bilgi doğruysa ve bizden önce onlar geldilerse, mantıklı görünüyo mevzu. yukarda bi elemanın dediği gibi hz. Muhammede kadar iblisler üç harfliler filan insanlarla içli dışlı yaşayabiliyolardı şeklinde bir bilgi de mevcut. misal hz. süleymanın emrindekiler.

    konu dağılmasın, aynı mevzu incilde de var. ama, tevrata göre Elohimin yarattığı olarak anlatılan tür, İncilde düşmüş melekler / tanrıoğulları vs olarak anlatılıyo.

    neyse kaynatasız tüm bu dezenformasyona karşı bildiğim pratik bir korunma tekniği var; kelime-i şehadet.. dikkatini çekerim kelime-i tevhid demiyorum kelime-i şehadet diyorum.. çünkü kelime-i tevhidi, şeytanı ilah kabul eden iblisler de tesbih ediyor. uyanık olmak lazım.

    kaynataya selam.

    YanıtlaSil
  22. Cin elbette var.Varda ayrı boyuta olmaları kesişmeyecek anlamına gelmiyor.lakin sormamız gereken Allah sevgisi var olduğu sürece hem insan oğlunda hemde cinlerde...şeytanın enerjiye vücutta gelmesi imkansız.Bir tek sevgi olsa bile.....Ruhen ve kalben insanı insan yapan ve diğer her şeyden ayırt eden özelliği beyin fakat beyin tek başına değildir insan ruhu çözülemez.Ne yaparlarsa yapsınlar ne kadar ilerlerse ilerlesinler ruhlara sahip olamazlar zaten farz edelim ki oldular o gün kıyamette hesap günüdür.Hem insan için hemde diğer alemller için.....

    YanıtlaSil
  23. The Visitors dizisi geldi aklıma, yaşın kaç bilmiomda bi bak.. önce uzaydan gelen dostlar olarak gözükürler, gözlerinde gözlükler vardır. bu şekilde anlarlar insanmılar kertenkelemiler...sonra bazı insanlar bunların dost değil düşman olduğunu görür vsvsvs ççooookk eski bi yapım. içinde süblümünal mesaj veren porterlerde, uzaylılarda, uyanışda, uyutulma da var bak bunun incele..

    http://www.youtube.com/watch?v=M77HfZu24bw

    YanıtlaSil
  24. bencede reptilian dedikleri şey büyük ihtimalle cin hatta bizden önce yaratıldıklarını başka boyuttan bu boyuta dünyaya geldiklerini sizcede çok tanıdık degilmi cinleri istedikleri şekle sokuyorlar bedenlerle sonra al sana ırk! eline saglık sikko saat sabahın 6sı ve yazılarını hala okuyorum.

    YanıtlaSil
  25. Kaynatasızlar su videoyu bi izleyin bakalım nası bi terane bu böyle
    http://www.youtube.com/watch?v=RPBa0JVi0iM
    Ayrıca 1.15 deki 2 piramit tesadüf olmalı

    YanıtlaSil
  26. ya müdür eğer bu anlattıklarını götünden atmıyosanki eğer götünden atıp bu kadar yerine oturttuysan helal olsun, yeminle hepsi çok ama çok mantıklı tespitler helal olsn sana tüylerim diken diken oluyo okurken

    YanıtlaSil
  27. Ufo,Uzaylı ve Reptilianlar diye bir şey yok... Bugüne kadar yapılanlar insanların bilinç altına ufo ve uzaylıları sokmaktı. Herşey Armageddon Savaşından önce yapılacak Sahte Ufo İstilasıyla insanlara Yeni Dünya Düzenini kabul ettirmek... Konu bu kadar basit....

    YanıtlaSil
  28. Senin 1 yanlış için 99 doğru söylemediğine nasıl emin olabilirim kaynatasız ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten emin olma ciğerim araştırıp sorgula doğruyu yanlışı kendin bul Allah'ın sana verdiği aklı kullan

      Sil
  29. https://www.youtube.com/watch?v=Xwzb-ehDOp0 bu videoyu öneririm beyler bayanlar.

    YanıtlaSil
  30. 1- uzaylı yok
    2-bunlar 3 harfli ve yecüc mecüc durumları var,
    gerekli bilgi
    gelenler belgeselini izleyin anlıcaksınız

    YanıtlaSil
  31. giriş biraz değişik değilmi sizdece

    YanıtlaSil
  32. İnsanları Reptilian ırkının geleceğine alttan alta inandırmaya başladılar. Sikkonun paylaştığı profillerden birinde yeni rastladığım bir post:

    https://www.facebook.com/ashtar2/posts/1213767712016297

    YanıtlaSil
  33. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  34. Furkan Malkoc paylaştığım Hamza Şen profiline baktım bu arada bi okuyucuyum 4. gruptan sizdenim :d Hamza şen e mesaj attım bakıyım ne yazıcak mesaj :
    Kafan güzelmiş kardeş yaşa kafanı imza:Ashtar
    David Icke nin de selamı var
    Cinler biraz yalancı olabiliyorlar insanlar gibi dikkat et öptüm imza:Ashtar

    YanıtlaSil
  35. yazı çok osuruktan olmuş.sen kimsinki david icke ile boy ölçüşüyorsun amk yobaz sidiklisi.. önündeki boku yede boyundan büyük işe kalkışma

    YanıtlaSil
  36. yavas yavas tuketılıyormuyuz evet .kontrol altındamıyız evet duzenı bozanları kuranları uygulayanları gorebılıyormuyuz suclayabılıyormuyuz hayır masum kulanılan ve yok edılenlere yardım edebılıyormuyuz hayır.. kendı yonetıcılerımızı kendımız mı secebılıyoruz hayır bunu normal mı sayıyoruz hıpnotıze edılmıs gıbımıyız yorum yok...tanık sızın..cahıllık mutluluktur dıyen cahıllerdensen kurbansın her koyun kendı abacağından asılır dıyen koyunlardansan ne mutlu kasaba....

    YanıtlaSil
  37. Ha yukarıda yazdıklarımın ne ılgısı var bu mevzuyla dıyorsan..senı tavsıyem ılac alman kırmızı mı mavı mı?en buyuk yalan ozgur oldugun yalanı...bır koyunda merada kendını ozgur sanır..sımdı sana gercegı soyleseler nasılsa kabul etmıyeceksın ıyısımı sen mavı perıyı aramaya devam et

    YanıtlaSil
  38. Belkı Mavı Perı senı kuklacının elınden alıp gercek bır cocuk yapar..

    YanıtlaSil
  39. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  40. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  41. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  42. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  43. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  44. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  45. Ortada pek de bir çelişki varmış gibi durmuyor. Öncelikle şunuı belirteyim islamın ortaya çıkış zamanlarında Illuminati mi vardı ki bundan bahsetmiş? Ha, şimdiye kadar bildiğimiz her şey Illuminati'nin uydurmasıysa işte Hz. Muhammed 1400 sene önce yaşamış falan, onu bilemem. Ancak Illuminati'nin hem şeytana tapıp hem de 3 semavi dinin uydurma olmasında bir çelişki yok. Zira Illuminati üyeleri yaratıcının varlığını biliyor ancak mevcut 3 semavi dini kendileri de oluşturmuş olabilir. Ekstra olarak cinler vesaire gibi gerçeklikleri de kendi dinlerinden alıntı yapmış olabilirler. Ben müslümanım zaten bunların gerçek olmadığını biliyorum da ortada bir çelişkinin olmadığını belirtmek için olasılık olarak yazayım dedim.

    Yalnız eğer adam Illuminati hakkında büyük gerçeklikleri ilk ortaya çıkaran insanlardan birisiyse bu adam neden hâlâ öldürülmedi? Illuminati'den ayrılmaya çalışanların ve onun hakkında gerçekleri anlatanların öldürüldüğünü biliyoruz. Misal bir Türk vardı Illuminati hakkında derin bilgiye sahip ve o adam kalp krizinden ölmüştü. Tahminler bunu Illuminati'nin yaptığı yönünde. Ama dediğin gibi bu adam "1 yanlışa inandırmak için 99 doğruyu anlat." adamı da olabilir.

    Ee tamam da reptilian olayı safsata iken reptilianların sorgulayabilen bir beyne sahip insanlardan korktuklarını söylemeni neye bağladığını anlamadım çünkü gen korumak diyorsun. Buradaki kastın kontrol ettikleri insanların bağlılığını korumak mı?

    Yalnız yazdıklarında bayağı bir saçmalamışsın. İnsanlar cinlerin ve şeytanın yaptıklarını unutunca dinini mi unutacak? Yani insanlar yapılanların şeytan yüzünden olduğunu görmeyince "Cinler ve şeytan hiçbir şey yapmıyor." deyip imanını mı yitirecek? Veya insanların "reptilian" teranesini yutması nasıl onların o insanlığın tamamına yakınını oluşturduğunu düşündükleri "koyun sürüsü" grubuna dahil olmasına yarayacak...

    Aslında yorumu yaparken önceki yazdıklarımı birleştirmek için öncekileri silip tek bir yorumda toplamak için öncekileri kopyalayıp buraya yapıştırdıktan sonra silmek istediğimde kodumun sayfası beni başka bir yere yönlendirdiğinden dolayı buradaki yazdığım yorum gitti, o yüzden ifade etmek istediklerimi önceki seviyede ifade edemedim, bu da benim içime oturdu. :/

    Dediğim gibi onların inandıkları gerçek bir din var ve bu 3 semavi din uydurma David Icke'nin dediğine göre.

    Videoların beğenilmesi insanların içeriğine inanacağı anlamını taşımıyor.

    YanıtlaSil
  46. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  47. Üstadım merhaba, bu yazıyı yeni gördüm ve okudum.
    elhamdüllah müslümanım, yalnız konulara biraz daha bilimsel perspektiften bakarsak dogmatiklikten çıkıp objektifliğe döneriz diye düşünüyorum, bu reptilian meselesi yeni yeni çıktı bende sizin gibi şüpheyle bakıyorum, her 10-20 yılda bir bi bok çıkarıp milletini ilgisini celp ediyorlar, benim asıl merak edip sizin incelemenizi özellikle talep ettiğim bir mevzu var geçenlerde geçmişi 6000 yıl öncesine dayanan sümer tabletlerinin çevirisini bulup okudum, bildiğin "stargate" ve "starwars" tadında o dönemin insanının mabaddan uydurma kapasitesinin çok üstünde olaylar anlatılıyor, yaklaşık 1 milyon yıl önce dünyaya "annunaki" adında nibiru dan gelme uzaylılar geliyor dünyadan altın çıkarmak için, bir süre sonra madenlerde çalışan annunakiler işin zorluğundan isyan çıkarıyorlar buna çözüm olarak madenlerdeki zorlu işi yüklenmesi için "Adamu" yu üretiyorlar yani ilk insanın atasını! , anlatılanlar tevrat ve diğer kutsal kitaplardakine benziyor, o döneme ait verdiği astronomik bilgilerde (marsta sıvı su, asteroid kuşağı vs..) şimdiki tespit edienlerle örtüşüyor,şimdi birileri diyecek ki o kadar teknoloik bir ırk yaza yaza taşamı yazmış?, ben olsam bende taşa yazardım, çünkü veri aktarmanın en düşükten en yüksek medeniyete en uzun yıllar dayanacak yöntemi bu, ben bu nibiru Annunaki olayının işin içinden çıkamadım, bi incele bizi aydınlat. saygılar.

    YanıtlaSil
  48. Teşekkürler.
    https://www.metpordekor.com/blog/370-sove-fiyatlari.html
    https://www.metpordekor.com/
    https://www.metpordekor.com/blog/
    https://www.metpordekor.com/blog/292-sove-modelleri.html

    YanıtlaSil
  49. şu muhabbetlere de bir yandan devam etsen ne güzel olurdu be abi. Gerçi şu an anlatmaya çalıştığın konular daha mühim belki ama hala merakımız baki şu new world order meselelerine.

    YanıtlaSil
  50. Just as powerful, just as strong, and just as well funded. I was very interested in the article. it’s quite inspiring I should admit. I like visiting you site since I always come across interesting articles like this one. 국산야동

    Click this link
    야설

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.