Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

28 Mayıs 2011 Cumartesi

Youtube ve Zihin Kontrolü

Selam.

Hiç sikim sikim felsefe yapmadan direkt konuya girecem. Dünyanın en çok ziyaret edilen ilk 3 sitesinden biri Youtube tarafından nasıl düzüldüğünü görmek ister misin? Youtube'a da Google hesabın ile girebildiğini göz önünde bulundurursan, internetin geneli adına şöyle bir soru sorabilirim: Nasıl sikildiğini görmek istiyo musun?

Gel o zaman benle.

Youtube'da tüm zamanların en fazla seyredilen video'ları listesi buyrun: http://www.youtube.com/charts/videos_views?t=a

He işte Justin Bieber, Lady Gaga, Eminem ve Rihanna'nın egemenlik kurduğu bir liste genel olarak.

Seyrettiğin video'nun sonunda, Youtube sana başka bir video tavsiyesinde (suggestion) bulunur değil mi? Bu video tavsiyesi genelde seyrettiğin video'nun içeriğiyle alakalı olur. Eğer Messi'nin gollerinden oluşan bir video seyrettiysen karşına yine Messi ile ya da futbol ile alakalı bir video gelir. Bu zaten artık internet kullanan emekli coğrafya öğretmenleri tarafından bile farkedilebilen, bilinen bir şey. Youtube'da en çok seyredilen ilk 20 video'nun birçoğu, az önce de dediğim gibi Justin Bieber'lı, Gaga'lı müzik klipleri. Şimdi bir bakalım mı o kliplerin birçoğunun sonunda Youtube bize EN AZ 1 HAFTADIR hangi video tavsiyelerinde bulunuyor? Buyrun dev hizmet, izlenme sayı ve sıralarıyla birlikte:


1- Justin Bieber - Baby ft. Ludacris. İzlenme sayısı: 551,996,775.

2- Lady Gaga - Bad Romance. İzlenme sayısı: 382,481,452

4- Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna. İzlenme sayısı: 339,256,652
6- Eminem - Not Afraid. İzlenme sayısı: 239,590,450.
8- Justin Bieber - Never Say Never ft. Jaden Smith. İzlenme sayısı: 213,115,622.
9- Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull. İzlenme sayısı: 198,172,897.
11- Katy Perry - Firework. İzlenme sayısı: 187,902,185.

13- Pitbull - I Know You Want Me (Calle Ocho) OFFICIAL VIDEO. İzlenme sayısı: 180,724,942.

14- Rihanna - What's My Name? ft. Drake. İzlenme sayısı: 174,462,956.
17- Bruno Mars - Grenade [Official Music Video]. İzlenme sayısı: 164,516,670.
18- Justin Bieber - Somebody To Love Remix ft. Usher. İzlenme sayısı: 162,312,926.
19- Don Omar - Danza Kuduro ft. Lucenzo. İzlenme sayısı: 157,181,391.
20- Rihanna - Rude Boy. İzlenme sayısı: 153,885,015.

28 Mayıs 2011 itibariyle durum budur. Güvensiz takıntılı dalyaraklar isterlerse sağlamasını da yapabilirler, alın 1. sıradaki Justin video'sunun link'i: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=kffacxfA7G4#t=225

Sorum şu; neden tüm zamanların "en çok seyredilmiş videoları"ndan sadece müzik video'su olanlarda böyle bir durum söz konusu? İlk 20'den sonra yine 100+ milyon kere seyredilmiş diğer müzik kliplerinde de bu görüntüye sahip +18 içerikli bir video "tavsiye" ediliyor, bunun nedeni ve izahı ne? Bi tek Shakira - Waka Waka'dan sonra çıkmıyor bu video, öyleyse Shakira'ya bundan sonra Shakira-ül emin diyelim mına koyim ehehe.

Her neyse, sığır olsa bu kesik boğaz görüntüsünden anlar ki, video'nu içeriği +18, fakat yine de bu video'yu seyrettim ben, filmlerin çekim hilelerini ve yöntemlerini anlatıyor. Farklı filmlere ait vahşet görüntüleri, farklı boğaz kesme sahneleri vs var. Hatta Exorcist filminden görüntüler dahil buna.


 Ve video'daki sunucu eleman bile 2 kere uyarıyor izleyiciyi çocuklara izlettirmeyin bunu diye.




Dedim ki ulan heralde reklam almışlar, fakat yok abicim. Bu "Featured Video" olma kriterinin politikasına baktım Youtube'un. Bu tavsiye olarak gösterilen video'lar için reklam almayız, para karşılığında video koymayız, fakat ticari ilişkilerimizin olduğu firmaların video'larını koyarız deniyor.

Hem para karşılığı video koyma hem ticari ilişkilerinin olduğu firmaların video'larını koy, şair burada ne demek istemiş anlayan varsa beri gelsin. Her ne sikimse, baktım bu kesik boğazlı video ne zaman eklenmiş, yeni eklenmiştir heralde diye düşünüyordum, "4 Kasım 2009"da eklenmiş ulan. Ne alaka olum? Ne alaka yaa?

Haa bir de...

Normalde Youtube'da şiddet ve cinsellik içerikli popüler (gözden kaçma imkânı olmayan) video'lar herkes tarafından izlenemez. Kullanıcı adınızla giriş yapmanız ve belirttiğiniz doğum tarihine göre yaşınızın 18'den büyük olması gerekir. Yoksa bir uyarı belirir ve seyredemezsiniz o video'yu, misal Rihanna'nın S & M Klibinin videosu gibi, şekil a:


Fakat her ne hikmetse, Youtube'un en fazla izlenen videolarının ardından tavsiye edilen bu video hiç kullanıcı girişi yapmadan da seyredilebiliyor.

Canlar, ciğerler.

Bakın.

İyi dinle beni hayvanın evladı.

Bazı şeyler sana bir grup insanın hayalperestliği gibi gelse de hiç o kadar yüzeysel değil bu işler. Bu bilinçaltına hitap eden (sübliminal) mesajların insan üzerinde yarattığı etki, normal televizyon reklamlarından daha büyüktür. Bunu biliyor muydun sen evladım? Psikopatıysan bakarsın, al sana sübliminal mesaj örnekleri.

Kaldı ki bu Justin Bieber'lı, Lady Gaga'lı videoların yüz milyonlarca seyredeni çocuklar ulan, çocuklar. Gördükleri, yönlendirildikleri, seyretmeye teşvik edildiklere şeye bak bi. Onların üzerinde yaratacağı etki tahmin ettiğinin çok daha üzerinde olur sevgili sığır evladım.

Internet üzerinde saçma ve sikindirik kaynaklar yüzünden bu tür konular sana saçma gösterilmeye çalışılıyor, fakat aptal değilsen ya bazı şeyleri kendin farkedersin ya da doğru kaynaklara ulaşırsın. Ben doğru kaynağa ulaşmana ufacık bir yardımda bulunmaya çalışıyorum, artık gözüne perde, kulağına tıpa takarak karşıma oturuyorsan da senin ta dimağını sikeyim ben.

Hadi selametle.

100 yorum:

  1. Aferin lan sikko bunu tuttum işte..!

    YanıtlaSil
  2. yine araştırmışsın kardeşim. yazını görünce heyecanlandım valla eline sağlık. amk artık yazılarını dizinin yeni bölümünü beklercesine bekliyoruz. yeni yazıların ne hakkında olucak bu arada?

    YanıtlaSil
  3. evet sikko onu bende fark etmiştim, birçok videoda geliyodu ama izlememiştim sağol sayende izledik :)
    bunu bile 20,264,258 kişi izlemiş oha amk

    gerçi şaşmamak gerek hocam yani herşey ellerinin altında istediklerini koyarlar para karşılıgında koymayız derler bunu biz yermiyiz, yarrağam yemeyiz tabikide.
    dediğin gibi çoluk çocuğa bunlar izlettirlip normal bişimiş gibi gösteriliyor, böle olmasa yine dediğin gibi izlemek için üye girişi felan yapmak gerek.
    sikko şunuda yazam, genel olarak adlandırırsak tesadüf diyenlerde çıkar burda, ben onlara kısaca git bokunla oyna diyorum.

    YanıtlaSil
  4. Youtubeda bide Vevo'lar var ünlü şarkıcılar kendi videolarını bu hesaba yüklüyolar mesela LadyGagaVevo diye belki bu vevoların sonuna koyuyolardır sadece? en çok onların izleneceği belli.

    YanıtlaSil
  5. hepsinin anasını sikeyim ya efkarlıyım zaten rothschild rockefeller lady gaga falan gelse kralını tanımam çeker tornavidayı saplarım sikerim belalarını laaaaaaaaaaaaaaan

    bu yazı yıldız tilbe - anma arkadaş eşliğinde yazılmıştır

    YanıtlaSil
  6. tası tarağı toplayıp köye yerleşelim hacı ya!

    YanıtlaSil
  7. lan hacı şimdi bak, hani sen bi ara dedin ya bu gaga'lının çirkin olması hakkında, kaşları kalın diyodun ya ben gagayı tanımam etmem sen söledin diye öle diyorum yoksa ben her gün discovery chanell izlerim yani:) hakket bak.. işte 2 haftadır da disko kralı'nda gelen konukların çoğu kalın kaşlı ve okan kız mız dinlemeden çakıyo lafı internetteki yorumları da kullanarak lafları çakıyo kızlara...peki bu kızlar neden kalın kaşlı, sırf moda olduğu için dimi.

    lan ne insanlar bunlar ya sırf moda diye kalın kaşlarla geziyolar ,, lan kızım bi bak aynaya güzel duruyo mu diye,, şimdi ben doğalım demesinler özentisiniz işte .. bu ne be abi kızların kolları kıllıydı şimdi o da yetmedi kalın kaşlar çıktı

    ne yaparsanız yapın kızları gözümüzde çirkin bi obje olarak gösteremezsiniz lan ... bütün kızların öle olduğunu düşünsene oceanec 815e binip ıssız bi adaya düşüp yanıma kolları kılsız kaşları ince 3 tane kız alasım geldi aq

    YanıtlaSil
  8. Lady gaganın bi şarkısı 1 ay önce çıkmıştı daha yeni bi şarkıydı youtube ta yaklaşık 100 bin kişşi izlemişti yani çok değil, o video sol tarafta çıkan benzer videoların hep en üstünde duruyor her videoda yalnız,lady gaga ile ilgili olmayanlarda bile.Google çok büyük bi şirket bir ve şirketten öte dünyada sözü geçen devletler kadar etkili olduğunu düşünüyorum.Bu kadar etkili bi şirket gizli örgütlerden bağımsız olamaz.

    YanıtlaSil
  9. hiç dikatimi çekmemiş daha doğrusu hiç izlemediğim için video görmemiş olabilirm.vay amuha kodumun puştları..

    YanıtlaSil
  10. http://www.iyibilgi.com/haber.php?haber_id=210609

    Başlık enteresan geldi...

    YanıtlaSil
  11. Görmüştüm,anlam vermedim, dile getirdin, aydınlandım. Yine yaptın yapıcağını ..

    YanıtlaSil
  12. Justin Bieber & illuminati
    http://karanliginfarkindamisin.blogspot.com/2011/05/justin-bieber-illuminati.html

    YanıtlaSil
  13. sikko tamamen konuyla alakasiz bissey diyorum, ama sana ulasmanin yolunu bulamadim;

    napolyon bonapart ve Illuminati falan diyorlar o ne ayak lan?

    YanıtlaSil
  14. @joe napolyon, mussolini, karl marx hatta stalin hepsi masondur...

    YanıtlaSil
  15. sikko bence sırf google için de bir yazı hazırlamalısın. hatta biri senden önce de yapmış, google hakkında yapılmış şu belgesele bir bak derim. http://masterplanthemovie.com/ ayrıca google'ın neden dna işine girdiğini biliyor musunuz? bu dna projesini çok "masum" nedenlerle desteklediğini düşünmüyorum. http://techcrunch.com/2008/02/29/google-invests-in-dna-sequencing-project/ ayrıca google'ın çıkaracağı yeni netbook'un içindeki dosya saklama internet üzerinden gerçekleşecek. yani bütün dosyalarınız internet üzerinde olacak, internet üzerinde dediğim google'ın tabanlarında olacak. ve bu netbook'u satmak istediği kısımsa yeni jenerasyon, yani şimdiki üniversite öğrencilerine satmak istiyormuş. tepkileri daha iyi analiz edebilmek için vs. bilmiyorum, google'ın bütün bunları sadece teknoloji ve masum nedenlerden dolayı yapması bana pek inandırıcı gelmiyor.

    YanıtlaSil
  16. http://www.youtube.com/watch?v=9zKXCQpUnMg

    YanıtlaSil
  17. google's master plan the movie'de dna işinden çok önce bahsedilmişti. ama insanlar dalga geçmişti, "yok artık" falan demişlerdi. sonra da dediğim gibi, dna işi başladı.

    YanıtlaSil
  18. hacı gaga ve katy kliplerini ifşa ettin.bende hepsini okudum.zaten şarkılarınıda baya dinlemişliğim vardır.ama tabiki senin sayende şimdi ne halt olduklarını anladık.bu gavatlar ikisinide piyon olarak kullanıo ya onuda bilioz.ortak bi dava üzerinde çalışıo karılar.fakat ikisininde son şarkılarında ortak bir DNA açılımı var.dikkatini çektimi??gaga born this vay de same DNA diyor.katy ET klibinde different DNA diyor.sence bağlantı varmı hacım?

    YanıtlaSil
  19. şoyle bi baktığımda türklerin çoğu yabancı müzik sevmez dinlemz yani okadar endişelenmene gerek yok! yarıca hep yeni bitmeleri araştırıyon yaşın küçükmüdür sayın admin ondanmı anlmadım!ayrıca madonnın kliplerine bakmanı taviye ederim ozellikle bedtime story!! hep çıtır kaşarlardasın..

    YanıtlaSil
  20. benden onceki yorum yapan arkadasim sen nerede yasiyosun etrafina bak bakiyim kac tane turk isminde yerler var

    YanıtlaSil
  21. http://cbartowski.blogspot.com/2011/05/hedef-2023.html

    alın lan sikkolar bende karaladım birşeyler.

    YanıtlaSil
  22. zorunlu din dersine karşı çıkan aileler çocuklarının bu justin'li gaga'lı vidyoları izlemelerine zerre karşı çıkmıyolar. fakat biz biliyoruzki onların sanatçı olarak gördükleri bu sikimsonik herifler,çocuklarının ruhsal düzenini fazlasıyla alt üst ediyo. ama onlar bunun farkında değil. kah 'ale ale handro ale ale handro' sesleri yükseliyo evlerden,kah 'ay lav yu castin bibıır' gibisinden bağrışmalar. yazık amına koyim. bi yazında dediğin gibi; 'bizim sonumuz illuminatiden falan değil,bu cahil sürüsünden olacak'. senin sayende,en azından bazı sığırlar aydınlanıp doğru yolu buluyolar. anlamsız bi yazın yok zaten. ama bu piçleri deşifre etmek falan artık bişey ifade etmiyo herkes için. çünkü dediğin gibi semboller işaretler vs. belli ediyolar,'burdayım lan amısını siktiğim' diyolar resmen. ama helal sana panpam. senin gibiler vatana millete hayırlı olsun avradını sikiyim. neyse çok uzattım lan. okumiycan bide amına koyim.

    YanıtlaSil
  23. Sikko Assassin's Creed den ne haber ona da bakacak mısın ? Mühim olmasa yazmazdım da direk senin dediğin konularla alakalı bu oyun tapınakçılar , haşhaşiler falan filan . Oyunun bulmacalarında Tesla'dan tut da günümüze kadar olan pek çok tarihi olay da geçiyor

    YanıtlaSil
  24. bazı arkadaşlar demiş google da onlardan falan diye de google chromu indirip simgesini büyütüp yakından inceleyin bakalım neyi işaret ediyo.Google %100 illuminatinin kontrolünde adım kadar eminim.İnanmayan varsada dedimi yapsın google chrome kurun ve iconunu yakından inceleyin.

    YanıtlaSil
  25. Sikko kaynatamızı siken nadide şahıs, Assassin's Creed'e bakman için hem twitter'dan ulaştım, hem mailinden, hem buradan... Bak yukarıdaki arkadaşlar da istiyor. Bakmazsan götüne piramit girsin zaten piç. Sağol yine de, illumünati'ye iş başvurusu yaptım sayende.

    YanıtlaSil
  26. Kendilerini alenen ifşa edenlerden daha tehlikelisi senden gözükerek yanında görünenlerdir...Kuranda yine Bakara suresinde ilk 5 ayet mümini sadece 2 ayet kafiri ama tam 13 ayet münafığın özelliklerini anlatır...Münafığın farkedilmesi zordur ve öylesine tehlikelidir ki kafirin özeliklerini 2 ayetde anlatırken münafığı 13 ayetde anlatır bize Allah.Siyonizmi tanımak için İran Meşhedilerini İspanyol Maranoları,Ermeni Pakradunilerini,Türkiye Sabataylarını da özellikle tanımak bilmek gerekir...Hollywood sektörü kimin elinde çoğu kişinin bilgisi ve tahmini vardır ama ya Hindistandaki Bollywood sektörü ve bizdeki Yeşilçam kimlerin kontrolü altındadır bu konudaki bilgi sahipleri azınlıkta kalır...Hindistandaki cast sistemini arasdırdığınız da karşınıza yine Marronalar çıkar...Portekizden Brezilyaya Yunanistana hasılı tüm dünya coğrafyasındaki ülkelerde hep o ülkenin insanı gibi görünen bir şekilde farklı oldukları hissedilen bazen hiççç hissedilmeyen mutlu zengin kaymak tabaka bir kesim vardır...Nedense tüm yöneticiler,tüm medya tüm gösteri dünyası celebrity denilen insanlar bu kaymak tabakadandır...Kitleleri yönetir ve yönlendirir.Az önce ülkemiz de ünlü bir terzi diye tanınan celebrity'nin bir röportajını izlerken kendisi şunları şöyledi''Eski Ahit'le başlayan bir yasa zinciri vardır.Der ki;Doktoru ol namahremine gir önce hasda et sonra tedavi edersin
    Bakkalı ol aç bırak adam edersin
    Avukatı ol suçunu bil tutsak et özgür etmek için parasını alırsın
    Hocası ol cahil ya da mürid eder kendine bağlarsın
    Terzisi ol ister kıçını açar ister kıçını örter sonra hepsine birden diker geçersin...''

    Siyonizmi tam anlamıyla tanımak için Sion Liderlerinin Protokolleri isimli kitap mutlaka okunmalı...Dünyadaki kötü gidişatın nasıl planlandığını birebir okuruz o kitapda...Ve daha önceki bir yorumumda Hayım Nahum isimli Lozanda bizi temsil eden diplomat kılıklı hahamın araşdırılmasını önermişdim genç arkadaşlarıma...Haim Nahum doktrini ülkemizin içinde bulunduğu sorunları anlamak için mutlaka bilinmesi gereken bir konudur.Ne demişdi o doktrin de Hayım Nahum kısaca özetlersek ;Türklerde ki bu iman ve mücadele azmi oldukça siz Sevri imzalatsanız da onlar yeniden kendine gelir o iman gücüyle sizi buralardan püskürtür.O halde ŞİMDİLİK Lozanı kabul etmiş görünün amaaaa 1)Türkleri aç bırakın
    2)İşsiz bırakın
    3)Borca esir edin
    4)Maneviyatlarını inançlarını tahrip edin
    5)Kendi aralarında parçalara bölüp birbiriyle çarpiştırın
    6)Ondan sonra da yumuşak bir lokma halinde Tek dünya Devleti için(Bugün BOP dediğimiz Büyük İsrail Projesi)yutun...

    Michaelin burada sumturuklu iltifatlarla içini dışına çıkardığı Ekşici zihniyet herşeye gülüp geçebilir.O ekşici zihniyetin etkisinde kalan olaylardan bi haber arkadaşlarıma bir diyeceğim olamaz amaa o Ekşici zihniyetin özü de aslında budur...Heyy gidi ekşici heyyy...
    İzlediğim röportaj beni gülümsetti ve sizlerle paylaşmak istedim.Başaramıyacaklar çünkü Kral çıplak ve dünyanın her yerinde bunları sadece izlemeyen canlarıyla mallarıyla mücadele eden yürekli insanlar var.Allah sadece mühlet verir ama asla ihmal etmez.Bunu bugünki toplum başaramazsa öyle bir toplum gelir ki kaçacak delik ararlar.O toplumdaki yüreklilerden olmak duasıyla...

    YanıtlaSil
  27. bu admin bayılıyosunuz da biride sormamış bu adam kimdir? kaç yaşındadır mesleği nedir düzgün birimi diye 19-22 yaşlarında çok bilmiş bir ergen havası veriyo bu blog yazarı bana tahminen öğrenci gibi çünkü hayal gücü cidden çok yüksek ve bol boş vakti var..

    YanıtlaSil
  28. nolmuş lan google chrome'un iconuna. bi sey göremedim ben.

    YanıtlaSil
  29. @06:18 Arkadaşım Michael'ın yaşını mesleğini vs bilmem ama eğer dediğin gibi 19-22 yaşların da öğrenci ve ergense Hayyy Maşallah derim sadece...Bu yaşında bunca bilgi birikimine ve doğru sentezlemeye sahip bir gencin olgunlaşdıkça nasıl bir ateş parçası olacağını düşünemiyorum bile...Allah nazarlardan korusun...

    YanıtlaSil
  30. @06:18 zaten 21 yaşında bir üniversite öğrencisi olduğunu biliyoruz.

    YanıtlaSil
  31. LÜTFEN OKUYUN MICHAEL SIKKOFIELD!!!
    Merhaba. Yazdıklarının bir bölümünü okudum ve devam edeceğim. Bana da belki sığır olarak seslenebilirsin ama bunun nedeni bu konuyla çok derin bilgimin olmaması. İlgi araştırma getiriyor ve işin içine girdikçe soru işaretleri fazlasıyla..
    1.) Böyle bir örgütün olduğuna uzun yıllardır inanıyordum. Her yerde dünyada dönen olayların illuminati ile ilişkilendirdiği kaynaklar vardı. Yüzeysel olarak evet. Herkes bu örgütün işaretlerini kullanıyor doğal olarak inanma duygusu oluşuyor insanda.Eğer dersen, bu adamlar insanları sapkınlığa itip şeytana hizmet ediyor. Şurasını açıyor bu hareketi yapıyor, bilinçaltına mesajlar yolluyor. Katılırım sana! Fakat lady gaga'nın yaptığı o tek gözünü kapatması ya da başkasının elini üçgen şekline sokması, boynuzları, rihannanın klibindeki illuminatinin presesi yazısı, falan beni nasıl etkileyebilir? Bana göre bu işaretler " aa bak ben illuminati üyesiyim" den öte bir şey değil. Artık bu simgeler birçok insan tarafından biliniyorsa hala neden gözümüze gözümüze sokuyorlar?
    2.) Bir insan mantığıyla düşünmek yanlış. Madem Eminem ruhunu şeytana sattı ve sonra bundan vazgeçmek istedi. İnsanlara ün para şöhret gibi güçleri verecek kadar gücü olan şeytan nasıl izin verdi ona bu şekilde sözleri yazmasına? Eminemin bu kadar cesur olup insanlara " ben ruhumu sattım ama pişmanım" politikası yapmasına. Sonuçta bu kadar seveni olan birisinin bunu demesi şeytanın işine gelmezdı.
    3.) Eski Türk filmlerinde izleriz ya "ünlü olmak için evinden köyünden kaçan kız" karakterlerini. Bu sözde illuminati üyesi sanatçıların çok fazla hayranı var ve bugün birçok insan da onlar gibi olmak istiyor. Benim de param olsun, güzel kızlar yakışıklı erkekler etrafımda olsun, birsürü hayranım olsun vs. Ve herkes kendine sormuştur" bunlar nasıl ünlü olabildi yaa" diye. Hep cevap ünlülerden de bizden de bu olmuştur. "seçilmiş kişiler." Ama bize göre bu Tanrı tarafından seçilmiş kişilerdir hep. Daha sonra illuminati gibi bir örgütte"şeytan tarafından seçilmiş, ruhunu şeytana satan herkes ünlü olabilir" temasıyla gözümüze sokuluyor.
    GELDIK ASIL KONUYA: Dünyanın durumu ortada ! Birçok ülke de Tanrı'ya inanmayan insanların yüzdesi artıyor, ya da inanan kişiler inandıklarından bir haber şeklinde.
    Bu ünlüler o illuminati simgelerini heryerde yapıyorlar ve artık çekinmiyorlar. Gün geçtikçe daha çok popüler oluyor. (Bu dünyadaki dinsizleşme çıkışıyla paralel ilerliyor. ) Ve bu illuminatide de rock metal pop vs gibi her dinleyiciye yani her çeşit insana hitap eden starlar üyeler zaten.
    Peki bu illuminatiye ben üyeyim diye bağıran starlarımızı dinleyen bu İNANCI ZAYIF KİŞİLER, sizce "Aa bak bunlar şeytana tapıyor püü kaka " mı derler? yoksa " Vay be adam gününü gün ediyor, herkes onu konuşuyor, para da b** gibi.. Demek ki kötü birşey değilmiş. Ben de mi satsam acaba?" mı derler? Diyeceğim o ki bu adamlar, o sembolleri gözümüze sokup, bu dinsel çöküşün de yardımıyla "ben sattım ün para içinde yüzüyorum başarı benimle sense bir kere geldiğin şu dünyada çöküştesin. " deyip birçok insanı şeytana yönlendiriyor olabilir mi?
    Senin yakındığın konu da bu değil mi? "Bilmeyen bilecektir elbet, her geçen gün daha da popülerleşiyor. Fakat bilen de dinlemeye devam ediyor." Çünkü kimsenin inancı sağlam değil. Dinine göre yaşamıyor. Bile bile rihanna müziği eşliğinde sana burda haklısın evlat diyor.
    İşin içinde şeytan varsa şeytanlık vardır. Eğer böyle bir örgütün gizli kalması gerekiyorsa, ona şeytan gizli kalmasına izin verir. Ama şeytanın bir bildiği vardır diyorum. Bu illuminatinin popülerleşmesine izin veren de odur?

    YanıtlaSil
  32. @heyecanlı adsız - "princess of illuminati yazması beni nasıl etkileyebilir" buraya kadar okudum ve oraya kadar harcadığım 30 saniyemi senden geri istiyorum.

    2500 kere cevabını verdim bunların kaldı ki son lady gaga yazısında bile tekrar izah ediyorum sebebini. ayrıca bu ne demektir ya "Eğer böyle bir örgütün gizli kalması gerekiyorsa, ona şeytan gizli kalmasına izin verir. Ama şeytanın bir bildiği vardır diyorum"

    sorunlu musun arkadaşım? şeytan bi boka "izin" veremez, o nasıl bir üslub? şeytan kim la?

    YanıtlaSil
  33. dur hadi yüreğim elvermedi, son uzun yazımdan alıntı yapıyorum "...Anladın mı evladım şimdi neye hazırlandıklarını? Yoksa doğru söylüyorsun, klipte bir kapalı göz gördün diye hipnotize olmayacaksın, zaten öyle bir şey söyleyenin beyin atar damarlarına sıçayım. Adamlar artık "BİZ BURADAYIZ" diyorlar."

    ok?

    bye.

    YanıtlaSil
  34. michael bey yaşınzı ve ne işle uğraştığınızı öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa daha oncede sormuştum? delikanlıca doğru cevaplarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  35. delikanlılık kriterin buysa bunu ne sen ne de başkası sormadan evvel kendim söyledim bazı yazılarda zaten. ara bul.

    bi de gaza getirme çabalarına bak anasını satayım, delikanlıymış. hee.

    YanıtlaSil
  36. @ assassin creed'ci kaynatasızlar - olum oyun felan bilmem ben bi dota oynarım arada ehehe. oynamayıp bilmediğim şeyin yazısını nasıl yapayım la, 5 dakikalık klip, 2 saatlik film felan değil ki analiz edeyim.

    söz vermiyim ama yine de bi göz atarım o konuya sizi mi kıracam ehehe.

    YanıtlaSil
  37. bulamadım kaç??? meslek ne??
    sayfalarca cevap yazıyonda 2 ufak soruyamı cevap veremiyon!

    YanıtlaSil
  38. olm senin yazılarını sevgilime okuttum tivitirdan lady gagaya you are a sick ,illuminati girl falan yazmış amk..yrn gelirlerse valla seni göstercem bu öğretti bize diye..ben yanarsam sende yanarsın..

    YanıtlaSil
  39. Kim bu yukardaki nüfus memuru amına koyim kafamı sikti şu pazar günü yaş diye diye. Ha bu arada maykıl şu blogdaki yazılarını pdf dosyasına olarak ayarlayıp download linki olarak yazdıklarının altına koymanı istesem hayvanlık etmiş olurmuyum la? Olur da blog kapanır ederse fln diye dedim bilgisayarda arşivliyeyim. Bi de eski yazılara dönüp bakmak istediğinde arşivden arayıp bulman gerekiyor. Şu an pek fazla yazı olmadığı için sorun olmuyor ama ilerde bu yazıları bulmak zorlaşabilir. Bişeyler yapabilirsen bu konuda çok makbule geçer panpa.

    YanıtlaSil
  40. Birşeyler oluyor ama internet cahili olduğum için çözemedim...Tmm Michael'ın izleyeni çok fazla bunu biliyorum ama birden Polat Alemdarların sayısı hızla artmaya başladı...Her sayfayı yeniledeğimde sayı beşer beşer fazlalaşıyor...Ben bunları yazana kadar 220 Polat Alemdar olmuş bile...

    YanıtlaSil
  41. ben alacağımı aldım son yorumumu silmiş belli yaşı küçük çünkü çığlık atıyo tavrı halleri buraya yorum yapanların yaş ortalamasıda belli kendini tanıtmıyo çünkü ne alaka kel alaka biri olduğu çıkacak ne meslek belli ne iş güç ne kariyer bi gurub sivilceli ergen gurup dışında pek iplenmediğini kendide biliyor ? okadar küfürü silmiyosunda benimkini niye sildin ilginç.hemde 0 küfür. hadi sağlıcakla kalın gençler..

    YanıtlaSil
  42. şu an dünyada islam devleti yok diye bir şeyler okudum

    azerbaycan hakkında çok kafa yoruyorum bu aralar akpnin illuminati piçleri dinden soğutucu yobazlar oldukları belli. azerbaycanın başkanı da hiç haz etmiyor ne amerikadan, ne akp iktidarından. araştırıp benden daha fazla bilgisi olan çıkarsa eyv

    illuminati karşıtı bir kurum olabilme ihtimali varsa en büyük şans oradan çıkar gibi geliyor

    YanıtlaSil
  43. bedava forum açsanıza lan blog yerine?

    YanıtlaSil
  44. "yazıdan cümle cımbızlayarak çürütmeye çalışmak hiçbir zaman akıllıca bir davranış değildir."

    LÜTFEN TARAFSIZ OKU! MICHAEL SIKKOFIELD!
    Tarafsız dediğim, ,Şu Katy perry gibileri " ben ruhumu şeytana sattım" deyince" BİZ BURDAYIZ DİYORLAR" dediğin İNSAN kafanla okumanı istemiyorum demek istiyorum.
    Şu diğer olanıyla hani Bush kitabı ters tutunca "bush aptal mı bu kadar" daki kafanla..
    Hani senin şu uzaylı tespitin varya, onu burda da düşünmesini istediğim kafanla...
    Ağzımın altındaki bakla şu!
    O adamlar o işaretleri bile bile yapıyorlar, Ama "biz şeytanın örgütüne üyeyiz, dünyayı s*kiyoruz" tema altında, sana penis çıkarıyor sayın sikkofield
    Üzerinde de: "sığırlar salak sende ondan salaksın" yazıyor.
    Birçok kişi bildiği halde illuminatiye rağmen dinlemeye devam ediyor. O klipleri izliyorlar. Hatta üçgen yakalayan herkes altın bulmuşçasına seviniyor. Ama hala buna rağmen herkes dinlemeye izlemeye devam ediyor bunları.
    Bak sana söyleyim, belli bir süreden sonra bu bloğunda sana "abi haklısın" diyen adamlar da okumayı bırakacaklar. Etrafındakileri uyarmayacaklar. Çünkü hiçbirşey değişmeyecek. En fazla 2 insan çıkarırsın belki...
    Bu adamlar aptal mı lan bu kadar? Sandığından daha zekiler. Çünkü bu illuminati politikası insanları bu adamları dinlemekten vazgeçirmeyeceğinin farkında.
    Bilerek isteyerek yapıyorlar onları. Hatta senin yazdıkların da işine geliyor. Yoksa Rihanna neden illuminatinin prensesi yazsın ki demi? Eminem salak mı ? Yok şeytana satmış ruhunu da ondan kurtulacakmış... Çok yorma kafanı bunlara. Bugün böyle der yarın illuminatinin presesiyle düet yapar..
    Hani diyorsun ya uzaylı falan yok amerikanın işi diye...Hah işte cinler şeytanlarda yok işin içinde. Bilerek Katy Perry ET yayınlıyor ki "ben şeytana tapıyorum" gibi anlaşılsın, dur hatta bol bol simgelerde koyuyim.. Çıkıyim söyleyim birde "ruhumu sattım ben şeytana" ohhh Birileri çıksın heyecanlı heyecanlı anlatsın da Benim illuminati politikam yayılsın!!


    Yani hikaye senin uzaylılarına geliyor.
    Peki illuminatiden ne kazanacak Amerika ya da başındakiler neyse?


    Bunu da araştır bakalım neler kazandılar bu olaydan ne kazanmaya devam edecekler?

    Ama sen iyi gidiyorsun bak, devam edeceğim bakalım her yeni video kliple..


    ***HEYECANLI ADSIZ***

    YanıtlaSil
  45. @08:57 napalım lan tası tarağı toplayıp azerbaycana mı yerleşelim? anlatmak istediğini anlayamadım panpası.

    YanıtlaSil
  46. http://www.facebook.com/video/video.php?v=202831966425432

    "bunları klipleri çok küçük yaştaki çocuklar izliyor." gibi bi şey demişti sikko. ibretlik yemin ediyorum. götünden kan almışlar lan çocuğun. illuminatinin en genç üyesi.

    YanıtlaSil
  47. olm ne heyecanlısınız lan, akp de illuminatiymiş hay ebenizin amı be. bi soluklanın amına koyim.

    o kesik boğaz videosu gerçekten ilgimi çekmişti lan geçen bu arada, diğerleri hep vevo ama bu nalaka yani

    YanıtlaSil
  48. Şimdiye kadar girdiğim tüm VEVO, ElektraRecords ve FueledByRamen videolarında vardı bu kesik boğaz. Vay lan. Çok dikkatimi çektiydi de girmediydim. İyi etmişim. Psikolojimi bozar la bu.

    YanıtlaSil
  49. hey maykıl koyumda kaykıl gibi zeki olupta aptalca bir şey demiyecem şimdi beni dinleyin aşkitolarım??i wanna sex baby desem aklınıza 31 ci adamlar ve pornolar gelir demi :D bir düşünün günde bir adam yada kadın kaç kere sex düşünür bunlar hep üni lerde araştırıldı falan filan .yani sex için kızdan istemek sadece burda degil :D bu iş çok farklı porno sektörünü düşünün ne kadar kazanıyor sizce ? her ülkeden elizabetler izliyor.neyse konuma gelmeye calısıyorum.her boka nokta koyuyorum takılmayın lan cop cop ağızlar.bazı porno yıldızlarının illuminati olduğunu biliyoruz.şimdi bir düşünün bu sex denen kelimeyi her yerde gördük araştırmışlar zaten dolarda bile gördük aq :D mesela tüp bebekte kötü genlerin çoğu ayrılır hepsini ayırmazlar bilirsiniz.klonlama vardır ki artık var cahil değiliz beyler eşek kadar yarraklar biliyor bunu artık.kimin sayesinde tabiki tesla. peki bu porno sektörü ne ister ? çekici karılar bedenler göğüsler amlar başka bedenler .bunları nasıl yaparlar sizce ? yaratmak allaha mahsustur hesap sormakta.onlar bunları yapabiliyordur eminim sonra porno sektörüne bu karıları katıyorlar.ve bunu herkes izliyor 31 çekiyor :D maykıl sulandı ağzı :) burdaki cironun haddi hesabı yoktur kardeşlerim pornostarlarım :) daha sonra bu herifler size am göt yapıpta porno sektöründen daha vahim bir sektörde 2 paralık olursanız yanıma gelmeyin :)

    YanıtlaSil
  50. sikko bey. kız arkadaşlarımıza da okutabilceğimiz bi blog veyaz yazı önerebilir misiniz?

    YanıtlaSil
  51. maykıl senden bu konuyla ilgili entry bekliyorum 31 çekmeden yazarsan sevinirim asghom chok dhadlusun

    YanıtlaSil
  52. evet ya doğru. çoğu kişi dikkatini çektiği halde okuyamıyor

    YanıtlaSil
  53. @SİKKO

    sikko şu bop (büyük ortadoğu projesi) hakkında ve Fetullah Gülen hakkında ayrıntılı bi yazını bekliyorum.
    Lütfen kırma bu kardeşini şu 2 konuyu derinlemesine bi arştır he olmamı ya.
    bop hakkında halifeliği Türkiye ye getireceklerini söylüyorlar (durun yarraklarım eskisi gibi halifelik olmaz heralde ama tüm müslüman ülkeler tek bi çatı altında toplanır işte o çatıda biz oluruz).Halifeliğe karşı değilim ama şimdi bu kurumu kullanıp yapacaklarını tahmın etmek dahi istemiyorum sikko, şu konuya bi el at, bizim yararımıza değil orası banko zaten.
    Fetullah gülene gelince, hocam özellikle bu adam :D kimse yanlış anlamasın anlasada sikimde dahi olmaz zaten.Yarraklarım bu adam üzerinde epey söylenti var bide sikkodan bilmek isterim,

    Neden sikko çünkü yazdıgı yazıların neredeyse tamamı, hadi senimi kırcam hepsi amk :D bana çok mantıklı gelen şeyler o yüzden bu konu hakkında da mantıklı şeyler yazacağına eminim.

    Sikko taşşaklarını yesinler hacı ya bi el at şuna

    YanıtlaSil
  54. @06.19 lan bakan kör google da ki 666 yı görmüyomusun al bida burdan yak.http://oi53.tinypic.com/2e32y60.jpg

    YanıtlaSil
  55. abi ben eskiden bu müzik işi içinde olmuş olan insanları merak ediyorum.
    ne bileyim Janis Jopli'miş, Queen'miş, Jimi Hendrix'miş, Beatles'mış. bunların zamanına da bu adamlar vardı ama bu insanlar bu işin içinde miydi? bir bakınıverirsen çok kıyak olur. ben baktım bir şeyler bulamadım, o yüzden sana söylüyorum. selametle kal ciyerim.

    YanıtlaSil
  56. Dostum alınma ama senin bu uğraştığın olay ile ilgili çıkarımların bana birşey hatırlattı..

    The Beatles; Paul is Dead efsanesi.Evet albüm kapağından şarkı sözlerine kadar herşey belli bazıları saklı bazıları direk belli..Mesela I'm so tired daki gibi.. sonunda bir konuşma geçiyor,onun tersten kaydedildiği kabak gibi meydanda..


    Şimdi sence Paul ölmüş olabilir mi? Onun yerine estetik ameliyatla birini koymuşlar falan.İmkansız geliyor ,uçuk geliyor.Eee ama delilleri var besbelli herşey..

    Hatta bir görüntüde Paul gitarı sağ eliyle çalıyor.Solak değil bu haaa paul is dead..

    Sadece bu değil araştırıp ,bakarsanız zilyon tane şey bulursunuz.Deliller ikna edici ama önermesi hiçbir mantığa sığmıyor.Ütopik.


    Ha ama blogunun şöyle olumlu bir tarafı var..İnsanları kendisi olmaya teşvik ediyorsun.Ha birde dini inançların öyle iki üç tane sözde mantık hatasıyla silinip atılamayacağını,bunun bir yaşam amacı olduğunu belirtiyorsun.

    Tamam bunlar okey ama sayfalarca illuminati,mkultra yazma.Sen de söylüyorsun biz bunların ne yaptığını tam olarak bilemiyoruz diye.Neye inanıyolar vs..Eee abi bunlar hakkında bişeyleri kesin bilelim sonra haa tamam diyelim.Ondan sonra da cin nerde hani var mı yok mu diye yorum yazılıyor.


    Yapma hocam bak diyorsun gaganın klipleri küçük çocukların ve ergenlerin beyninde değişik reaksiyonlara neden oluyor diye.Bu sayfaya yazı yazanların ve okuyanların yaşını hiç düşündün mü peki?

    Herneyse..Yine sığır ben oluyorum olsun..

    YanıtlaSil
  57. bak o yorum yazan arkadaşa cop cop yapcam plowcop yapcam özellikle porno sektörü , bop ve feytullah gülen hakkında yazıları bekliyorum cop cop kafa

    YanıtlaSil
  58. @13:19 - hayır abicim sana neden sığır diyeyim, ben o kadar eleştiriye kapalı bir hıyar gibi mi gözüküyorum oradan? sığır kimdir diye soracak olursan bak şu bi üstümdeki yorumun sahibi misal tipik bir sığırdır, ama mantığıyla izah getirene niye böyle bir ithamda bulunayım? onu yaparsam esas benim bu yaptığım sığırlık olmaz mı?

    herneyse yani tam olarak emin olamıyoruz benim illuminati adı altında anlattığım her şeyden, evet doğrudur, zira ben sadece kişisel gözlemlerimi bir araya getiriyorum. e afedersin ama haklı olarak da bu kadar tesadüfün arka arkaya gerçekleşemeyeceğini söylüyorum. anlattığım her şey %100 doğrudur iddiasında değilim, illa ki hatalarım olmuştur, olacaktır da, bu yüzden her fırsatta bu blog dahil hiçbir şeye körü körüne inanmayın diye bangır bangır bağırıyorum. "99 doğru 1 yanlış" diye aratsak şu blog'da kaç kere sarfedilmiştir şu 2 kelime ve 2 harf biliyor musun ehehe.

    herneyse, eğer hiçkimse çaba sarfetmezse zaten hiçbir zaman emin olamayız neler döndüğünden. "aman bunlar komplo, mümkün değil" diye geçiştirmek kime ne kazandırdı bugüne kadar? misal Allah'ın varlığını %100 ispatlamak mümkün değil diye, Allah hakkında konuşulmayacak, fikir yürütülmeyecek gibi bir şey söz konusu olabilir mi?

    daha siyonizm nedir, rothschild kimdir bilmeden illuminati'nin "hayal ürünü" olduğu iddiasında bulunan önyargılı yavşaklardır benim sığır dediğim.

    "tanrı ne yeeeaaa" diye sikim sikim altyapısız haliyle konuşan herifin, körü körüne dogmatik bir şekilde inanan teyzeden ne farkı var? açıkçası o teyze gözümde daha üstün bir konumdadır, zira teyzemin imkânı kısıtlıdır dogmalara mahkumdur. fakat bu eğitimli eşek sürüsü ellerindeki imkânı kullanmayı reddedip yobazlığın kralını yapıyorlar.

    benim kırmak istediğim kafa yapısı öncelikle bu zaten, yoksa illuminati'ye bir blog köşesinden savaş mı açacam? he bir blogdan bu kafa yapısını değiştirebilir misin diye sorarsan, eh benim felsefem "1 kişi de olsa ona ulaşayım"dır. hiç önemi yok, en azından safımız belli olur anasını satayım.

    YanıtlaSil
  59. Sikko bigün cia kapına dayanıp götüne piramit soksa hoşuna gider mi ? Evet evet bence gider en azından götündeki piramidi gösterip tezimi ispatladım dersin ehehehe.

    YanıtlaSil
  60. illa küfür ediyim ana bacı dümdüz gidiyim aklıma gelen herşeyi yazıyım siz anca bundan analrsınız zaten döl israfı diye bi tabir vardır bilmem bilebilecek kapasiten varmı, işte sende o kısıma dahil oluyorsun "döl israfı".
    şöyle güzel bi sitede boşa yaşayan burada da yazmış olmak için yazı yazan yarrak kafalıları görmek sinir bozucu.
    Yarrak kafalı yorum yap eleştir ama bununda bi şekli şemali vardır dimi, ama sen ne anlarsın eleştriden işte bu yüzden bi sikim ileri gidemeyiz biz.Sizin gibiler yüzünden ne geliyosa geliyo başımıza yarragım.

    YanıtlaSil
  61. hacı abim, maykılım, sikkom, daşşağının kılını taradığım. şu klip analizlerinden çıksak artık. daha paranormal daha ilgi çekici konular bekliyoruz senden, yani en azından ben. bu armageddon olayını felan birde senin fikirlerinle görmek isterim sikko ona bi el attır. hadi öptüm Sol daşağını

    YanıtlaSil
  62. takmışssın bi gaga ya yok eşcinselliği övüyoo yahuu karının kendisi has bisexsuel tabi burdaki ergen familya pek bilmez bu tanımı bisexsüel= hem cinsleriyle ve karşı cinsiyle sevişen düzüşen kişi. kadın kendisi bas bas bağrıyo zaten cinsel kimliğini ayrıca yonetmenlerin çoğu yahudi mason tutupda islamik olgularmı bekliyodun ilginç yani!! yok deprem makinesi yok ilkim makinası bide netten yayınlayacak kadar safocanlar hiç güneş aktivitelerini takib ettinmi? bi bak bakalım nasaya bide haarpa http://www.spaceweather.com/ deprem makinanıza bakın bakalım!! ergensi komik komik şeyler yani güneş ve ay olaylarında dünayda sismik aktivite artar!! nasıl olsa uzaylılarlada kankiler belki güneşi ayıda yonetiyolardır tovbe tovbe!!

    YanıtlaSil
  63. @üstteki göt hoşafı - peki. HAARP gerçekten de "sadece" dünyadaki sismik atvitiyeyi ölçüyordur.

    ama...

    E BE GÖT OĞLANI, ÖYLEYSE EĞER BU ADAMLAR EN AZ 2 GÜN ÖNCEDEN DEPREM OLACAĞINI TAHMİN EDEBİLİYOR OLMALILAR. PEKİ BİR UYARIDA BULUNUYORLAR MI? SEN UYARILDIN MI LAN 17 AĞUSTOS'TAN ÖNCE?

    olum, klitorisini uyarırım bak azıcık mantık çerçevesinde bok at atacaksan da.

    YanıtlaSil
  64. uzaylı demiş hala, götümü yırtmadığım kaldı uzaylı illa ki vardır fakat bu ucu bucağı belirsiz evrende bize müdahale edebilecek yakınlıkta veya uzaklıkta olmaları mümkün değil diye.

    peki ben hiçbi sikim okumadan yorum getiren bu göt hoşaflarına neden cevap yetiştiriyorum?

    çünkü eşek değilim. hoşaftan anlıyor ve onun sorularına da cevap vermeye, anlayacağı dilden konuşmaya çalışıyorum.

    içinde "İslam" kelimesi geçen her şeye bok atma eğiliminde olan önyargılı göt oğlanı seni.

    YanıtlaSil
  65. sevgili ergenim benim japan depreminde super moon ve güneş aktivetesi vardı + 17 ağustostan 1 hafta once güneş tutulması olduğunu ninen bilir nasanın kayıtlarına baktığında ve haarpına baktığında bebeğim bilimsel atıp konuşuyosun haarpının tavan yaptığını gorucen 11 mayısta haarpı vermiştin ya şekerim güneşe kuyrukluyıldız çarpmıştı o verdiğiniz site elektromanyitazmanın ölçümünü yapar çok profff arkadaşım düz mantık kurmuşssun ama üni ergenliği modundan çıkamamışssın!
    al sana kanıt kontrol et bakalım haarpını!! düzgün bi periyodda.ing var anlarsın..
    http://www.spaceweather.com/

    YanıtlaSil
  66. güneş tutulmasının deprem ile bir ilişkisi "BİLİMSEL OLARAK İSPATLANMAMIŞTIR".

    al hıyarım benim al, entel dantel işlere gerek yok, sana tübitak'tan bilimsel makale vereyim al evladım: http://www.tug.tubitak.gov.tr/tutulma/turkish/tutulma_deprem/tunca/calisma_tunca.html

    sonuna kadar oku bakayım ne diyor

    "Liselerden jeoloji dersleri kaldırıldı, deprem nedir bilmiyoruz, depremle nasıl yaşanır bilmiyoruz, korkuyoruz. Astronomi dersleri kaldırıldı, gökyüzünü tanımıyoruz, gökcisimlerini bilmiyoruz, evrendeki varlığımızı irdeleyemiyoruz, meydanı astrologlar dolduruyor. En kötüsü de, "yakında Güneş Tutulması olacak, ardından yine deprem olacak mı?" diye bu bilgi çağında bile soruyoruz.

    Güneş Tutulmasından korkmaya gerek yok. Yerküremizde o kadar çok deprem oluyor ki, bu depremler Güneş tutulmasından başka birçok olaya da rastlayabiliyor. Ama Güneş tutulması olağanüstü bir gökolayı olduğu için anılardan silinmiyor ve yakın günlerde olan bir depremin sorumlusu olarak bilgisiz insanlar tarafından suçlanıyor!"


    tübitak tarafından liseli olduğun ispatlanmıştır.

    bye.

    YanıtlaSil
  67. Bacanak, bende ne zamandır seni takip ediyorum bastan aldım senin yazıları ortalardayım suan. Onu bunu siktir etde birsey diyecegim Sagopa'nın Merhametine Dön adlı klibinin 59. saniyesinde malum isareti gördüm ve internettede bi iki yerde dikkat edildigini tespit ettim. Sagopa müslüman adamdır dedim içimden çokda severim hem kendisini hem sarkılarını ama 59. saniye içime kurt düsürdü bi ilgilensen bizi aydınlatsan baska mesajlar varmı falan hee? Sikiyini öpeyim lan hadii :)))

    YanıtlaSil
  68. dediğimi anlamamak için yırtınıyon şimdi haarpta bi anamoli var nasadan takib edersen güneş aktivitelerini ve 2 gündür güneşte aktivite yoğun var! odediğin alet ne işe yarıyo biliyonmu manyatizmayı laaa? olçen bişey aura alert diye bişeyde duymadınmı be adam güneşteki ve ayın tutulması anamolikler dünyanın manyetizmasını değiştirir sismik aktivitede artış olur! bi çok bilim adamı kabul eder prof. dr. ahmet ercana da sorabilrisin. herşey oyle bilimkurgist mantıkla yüremez haklı olduğun şeyler var elbet yahudilerin ve şeytani örgütlerinin ve masonların bambaşka planları var nötron bombası duydunmu genç?

    YanıtlaSil
  69. ayrıca ben blimsel ıspatlayım sana o sitenin ne işe yardığını nala diye
    bu dün
    http://www.youtube.com/watch?v=QKO4R9qQHKg&feature=player_embedded
    buda 10-11 mayıs
    http://www.youtube.com/watch?v=xnfFHAYXHC4

    YanıtlaSil
  70. 1-3 gün içinde 7+ mg depremler yaşancak bi yere yaz takib edelim birlikte esmc den ok.

    YanıtlaSil
  71. 1- dediğin gayet iyi anladım, gayet dediğine uygun cevap verdim, konuyu çarpıtan sensin. söylediğim şey şu; güneş tutulması ve güneşteki sikimsonik patlamaların, dünya üzerinde gerçekleşen fay kırılmaları üzerinde bir etkisi yoktur. bilimsel olarak ispatlanmamıştır.

    2- 10-11 mayıs tarihleri ile ilgili tek bir iddiada bile bulundum mu?

    3- gölcük, haiti ve japonya depremlerinde gerçekleşen bu enteresan hareketlenmelerin, güneşteki patlamalarla bir alakası yoktur, bilim bunu söyler. ve sen diyorsun ki "o tarihlerde güneşte şu şu şu oldu". tesadüf zinciri halkasına bir yenisini daha ekleyelim? okay.

    4- "adsız" olarak farklı farklı isimlerle yorum yapınca birçok kişi tarafından takdir edilmiş gibi olmuyorsun, ip numarası diye bir şey var.

    5- sıkıldım.

    YanıtlaSil
  72. 6- Haarp'teki her hareketlenme depreme yol açacak diye bir kaide mi var? Haarp'in iklim olayları ve iyonosfer üzerinde etkili çok amaçlı bir proje olduğunu, şu blog'u okuyan 8 yaşındaki berkcan bile anlamıştır.

    7- doğal yollarla gerçekleşen depremler de olacaktır 4,5 milyar yıllık dünya tarihinde her zaman olduğu gibi. tüm depremler HAARP kaynaklı değildir.

    8- çok iyi demişsin maykıl abi helal.

    9- lan log out olmadım mı yoksa?

    YanıtlaSil
  73. sikkom sanırım son 1-2 aydır dikkatimi çekmişti ama senin blogunla tanısmadan once farketmemistim altında bi sey olabileceğini. Youtube da hangi videoyu izlersen izle featured videosta lady gaganın ayin niteliğindeki born this way klibi çıkıyordu. Vay amınakoyim.

    YanıtlaSil
  74. takib et diyorum emscden buraya yazıcam çünkü japan depremi bile tahmin ettik seni takib edenlerden 1 kişide şahidim hatta kendiside şaşırdı! bayaa 2 gün onceden jeozfizkçi arkdaşlarımla japan depremeni öngörüdük 8 8.3 tahmin ediyoduk 9 fırladı..japan depreminde hem supermmon vardı hemde güneşte yoğun aktivite vardı takib edelim gorelim..japan depremini kendi sismoliji mühendisleri bile ongoruyodu zaten süpriz değildi sadece şiddeti fazla oldu...beyleyip gorelim.

    YanıtlaSil
  75. akrabam jeofiizk müh. onun yakın arkadaş gurubuyla değerlendiryoz ben pc mühn..yani falcı cartcı curtcu değiliz japan depremi oncü 6+ mg 10larca 1 tane 7.2mg yani ordan büyük bi enerji çıkımı olcağını en salak jezofizkçi bile tahmin ederdi zaten japan medyası 1 -3 gün oncesinde 8+ mg deprem yaşanabilceği yazılıp cizlmişti! yani adamlar depremi bekliyodu zaten...şimdide ongoruyoz bekleyip gorelim.

    YanıtlaSil
  76. hay amına koyim kime laf anlatıyormuşum.

    he paşam, he canikom, he nostradamus'um benim he.

    YanıtlaSil
  77. michael sikkofield çok sabit fikirlisin nostradamusluk yapmadığımı herkez anlamıştır zaten neyse grş...çocukların oynadığı 94 model kartalara bakıp ayy bunlar anamizi belliycek be! sizi ışığımla aydınlatıcam münencinliğini yapan sensin bazı kişileri ergenleri okadar şizofrenik hale getirmişssinki ispanyadan zombi çıkacağana inan akıl hastaları kafayı bozan tipler bile çıkmış neyse hep senmi eleştircen hadi by bye.

    YanıtlaSil
  78. @06:41

    Beni can evimden vurdun amk.

    YanıtlaSil
  79. haaci yaptigin saglama bende cikmiyor belki ag degisikliginden dir saygilar

    YanıtlaSil
  80. do you want to play a game diye bi video çıktı bende amk hani o videolar çıkıyodu ?

    YanıtlaSil
  81. ahaha ayrıca zaten youtubede tavsiye edilen video senin izlediğin videolara göre çıkar

    YanıtlaSil
  82. hey allahım, aynştayn, herkeste öyleydi o durum. kontrol ettik heralde. bugün düzelmiş, 28 mayıs 2011 itibariyle diye belirttim yazıda da.

    sonsuza kadar o video mu çıkacaktı? elektriği icat etmiş gibi seviniyor bir de.

    YanıtlaSil
  83. sen ifşa ettin ya hemen kaldırmışlar :W
    fenerin sivas maçında gol atan oyuncuların forma numaraları toplamı 61 , 61'de ts^'nin plakası TS'de fenerin rakibiydi şampiyonlukta oda illuminatinin oyunu dimi :W
    ayrıca ; http://i52.tinypic.com/2gvom4h.jpg
    ne garip dimi ? Hoca hayat tesadüflerden ibarettir nasıl bakarsan öyle görürsün . sen bu tesadüflere bi anlam vermeye çalışmışsın ama olmamış :)

    YanıtlaSil
  84. nida ne kadar saçma konuştuğunun farkındamısın cidden merak ediyorum.biz burda hepimiz kontrol ettik harbiden o videomu çıkıyo diye. koyun yada bu orospu çocuğunun şakşakçıları değiliz.onlar tavsiye edilen videolar deyip gülmüşsün bide küçük orospu , allahın justin bieber'iyle bu psikopat boğaz kesme olayının ne ilgisi var.son olarak; toynağını sikerler nida.

    YanıtlaSil
  85. http://tinyurl.com/3suel77

    YanıtlaSil
  86. oha amk peki buna ne diyeceksin sikko??
    0:46 dan itibaren dikkat:

    http://bit.ly/lcXTB7

    YanıtlaSil
  87. ŞOK ŞOK ŞOK!

    Receb Tayyib Erdoğan, Yeni Tâğûtî Düzeni Açıkladı!

    http://i56.tinypic.com/21m9md0.jpg

    http://www.yukleresim.com/images/86295664446348597985.bmp

    http://ressim.net/s/upload/81a8e96e.bmp

    Yeni Tâğûtî Düzenin Turkiye Projesinin lideri olduğunu defalarca söyleyen Receb Tayyib Erdoğan twitter hesabında "Turkiye'yi yeni dunya düzeninin yükselen yıldızı olarak kabul ettirdik. Hayaldi gerçek oldu, birlikte başardık" demiş. Ahmaklar da buna bakıp bakıp oooyh ne güzelmiş diye saçmalıyorlar. Güzel mi çirkin mi yakında göreceksiniz!

    O yazıyı Receb Tayyib Erdoğan 8.5.2011 tarihinde kendisi yazmıştır. İnanmayanlar bu adresden görebilir:

    http://twitter.com/#!/rt_erdogan

    YanıtlaSil
  88. Merhaba ben lise 2 öğrencisiyim (takdir ile lise 3'e geçeceğim yaz bitimi) Sikko abi, ben bu konuları geçen yazdan beri ilgi ile takip ediyorum, subliminal mesajlar, yeni dünya düzeni, ikiz kulelerin öncelerden haber verilişi, masonik ve paganizm satanizm yanlısı ruhunu şeytana satan şarkılar, yes we can! "thank you satan" ve senin blogun ile google'dan ve youtube'dan bulduğum derme çarpma bilgilerden daha hızlı ve kolay aydınlandım (aydınlanma dediysek, illüminati değil yani kafalar karışmasın) Ne "dinci" denecek kadar yobaz, ki "dinci" ile "dindar" kavramının farkını biliyorsunuzdur, ne de İslama bok atarak ego mastürbasyonu yapacak kadar kemalistim. Orta şeker gidiyorum. Her yazını tarafsızca okuyorum ve ben bu yazılardan önce sınıf arkadaşlarıma bu konu ile ilgili videolar gösterdim anlattım, ancak bir çoğu inandı ama tesiri 1 hafta sürdü. Şimdi kral TV top 10 ezberi yapıyorlar. Arkadaşlarıma bu kaynakları gösterip okutacağım. Bugün en yakın arkadaşıma okuttum ve gerçekten etkilendi ve artık anlamaya başladı. Sikko abi ben herkesi bilinçlerdirmek için uğraşıyorum ama kimsenin umrunda mı dünya? Bir sorsana... Sınıfta "aşk" konusu dönüyor herkes depresif intihar havasında. Vıcık vıcık sahte sevgi gösterileri falan.. Sınıfın ortasında kusup disipline gitmekten korkuyorum o derece. Birisi "selam" dese içinde selam geçen bir şarkıyı bir kişi mırıldanıyor ve tüm sınıf koro gibi söylüyor. Ben de hemen akabinde "Türkiye, Türkiye" diye bağırıyorum deli gibi bakıyorlar. Bu vatan millet bilinci, onu geçtim yakında ebelerini mıncıracaklar yine de "siktir ettt, bize niye bişi yapsınlar amk" havasındalar. Anlamıyorlar ve çıldırmak üzereyim. Çok doldum ve sana derdimi anlatayım dedim Sikko abi. Sen durma aydınlat bizi. Ben elbet bilinçli birilerini bulup anlatacağım bunları.

    YanıtlaSil
  89. ben de neden insanların sekse bu kadar takıntılı olduğunu düşünüyordum. buna kurulmuşuz meğerse!
    yalnız bi sorum var, neden seks duygumuzu sömürmek istiyorlar?

    YanıtlaSil
  90. http://a1107.hizliresim.com/11/7/29/692.jpg

    alın hacı osmanlar bir delilde benden.bilinçaltı iki süreçte işler.biri cinsellik diğeri saldırganlık.sikko saldırgganlık la ilgili mesajları bulmuş.bana da cinsellikle alakalı olanı denk geldi.sapık olduğum için olabilir :) 235 milyon kişi izlemiş.

    YanıtlaSil
  91. hacı bak bu da sana kıyaam bendende bi tedpit var lady gaganın bad romance klibinin başnda tabutların içinde bizim ladyle dansçı grup var (gaganın tabutunda ters haç ve monster yazıyo ) ışık onlara vurunca nsılsa canlanıyolar bele maskeli tipler :( korktum

    YanıtlaSil
  92. hacılar bu tarihe göre bakın birde...1.kobe bıranyt vwe messie reklamı diğerleri...Allah'tan 1. thy reklamı

    YanıtlaSil
  93. Abi , YouTube'da zaten saçma sapan şeyler var.Önüne gelen içerik +18 koyar giriş yapman gerekmez bazılarına gerekir o rastgele bir şey çok üzerinde durmuşsun.Beynimiz olmayan duvarlar da sex yazısı arayacak kadar sapıksa gelipte bilinç altından falan bahsetme bana sayın michael sikkofield.

    YanıtlaSil
  94. Lan olm yorumlarını okuyup gülüyorum ne tür bi ibnesin lan sen :D

    YanıtlaSil
  95. Merhaba, bu evlilikle ilgili sorunlarla başa çıkmam gereken çok önemli bir mesajdır, belki belki sorun ne olursa olsun tüm umut kaybolmaz, evliliğinizi kurtarmak için bilmeniz gerekenler aşağıda, bir zamanlar zorluklarla karşı karşıya kaldım. ilişkim, şu anda bu makaleyi okurken size tanıtmak istediğim adam hakkında konuşan bir makaleyle karşılaşana kadar. Ekpen Tapınağı Ekpen Ekpen, evlilik yaşantınızla karşı karşıya olduğunuz, sorunun ne olduğunu çözmek için kullandığı güçlü büyüyle size yardımcı olabilecek evlilik sorununu yaşamak için tavsiye etmek istediğim adam. Bugün onunla iletişime geçin: ekpentemple@gmail.com veya +2347050270218 numaralı telefondaki whatsapp'dan memnun olduğunuzu söyleyin.

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.