Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

30 Mayıs 2011 Pazartesi

Duruş

Merhaba kaynatasızlar.

Yapacak daha iyi bir işin yoksa oku bu yazdığımı, yeni Illuminati yazısına daha var, takdir edersin ki ben de insan evladıyım amına koyayım her gün yazamam. Yumurtalı kıymalı pide siparişi vermiş de gecikmiş gibi "nerde kaldı yeni yazı amına koduğumun malı" diyenler, bakın mal olduğum konusunda hemfikiriz, konuya ilgi ve alakanızın olması da çok hoşuma gidiyor eyvallah ama yine de sikerim kayınbiraderinizi akıllı olun ehehe.

Şimdi taşaksızlar, işlediği konuyu bitirmiş, yeni konuya da geçmek istemeyen ve son on dakikada "tamam serbestsiniz" diyen geometri hocası kıvamında takılacam, az sohbet edelim lan, bırak kalemi kağıdı evladım, beni dinle.

Ekşici, kurtuluşun yok evladım benden, delillerle ve belgelerle seni ve o sikindirik hayat görüşünü gözler önüne sermek benim hobim. He biliyorum yapma demiyosun, hobi olarak yine yap diyosun swh swh, he amına koduğum he, çok komik yaratıcı elit ve cool'sun he. 

Bana asla "ya bırak şunlara laf yetiştirmeyi biz seni okuyoruz yeeaa" demeyin taşaksızlar, maksadım birilerine laf yetiştirmek ya da kişisel husumet yaratmak değil ki. Reelde dahi bana atmadığı kazık kalmayan, dost bildiğim dalyaraklara kin güdemeyen bir gerizekalı olduğum için öyle sözlüğe yazdığı 2-3 satır yazı yüzünden hayatımda bir kere bile görmediğim birtakım insanlara kin besleyecek değilim. Fakat benim olayım çoğunluğun "elitist" belirlediği ve özendirildiği birtakım görüşlerin aslında ne kadar uyduruk, asılsız, sikindirik temeller üzerine kurulu olduğunu ifşa etmek. Eh, ekşi de sağolsun, bu konuda Alex de Souza kıvamında asist krallarıyla dolu benim için. 

Şimdi, defalarca dediğim gibi asla bu blog'da anlattığım her şeyin baştan aşağı doğru olduğu iddiasında değilim. Misal dün bir yazıya yorum yapmışlar "hacı 51. bölgeye bakılıyo Google Earth'ten" diye, he bak işte göt gibi kaldım, seneler öncede kalmış meğersem o area 51'in gözükmemesi olayı. Ya da şu son yazılarımdan birinde Pink Floyd ve Iron Maiden'ın sadece albüm kapaklarından yola çıkarak yargısız infazda mı bulundum diye bir düşündüm, yanılmış olabilirim de gerçekten. Eh insanım olum ben de, bazen bu tür hatalar yapabilirim ve ilerde de yapacam muhtemelen, yaptığım her tespitin %100 doğru olmasına olanak var mı? He fakat bu demek değildir ki birkaç gün sonra 180 derece dönecem, ya da "ehehe Rockefeller ailesi namazında niyazında insanlarmış üzgünüm, e ben demiştim anlattığım her şey doğru değil diye ehehe hadi öptüm byeeesss" diye siktir olup gidecem. Burada savunduğum görüşün ve duruşun sonuna kadar arkasındayım, birtakım dalyaraklar gibi yüzeysel bilgiler üzerine değil, sağlam temeller üzerine oturtulmuş fikirleri savunuyorum ben burada. "Böyle yazsam Selinsu bana verir mi?" kaygısıyla birilerine yaranmak için yazmıyorum burada be hey kafasına sıçtığım. Yaptığım bu şeyi geçici bir heves, bir ergenin gaza gelişi şeklinde değerlendiren, götü hiçbir sebep olmaksızın kalkık ekşi sığırları, o kadar alışmışsınız ki bilmediğiniz konular, tanımadığınız kişiler hakkında atıp tutmaya... Ben yıllardır buyum be hey orospu çocuğu iyi dinle beni.

Bu sebeple, sürekli "bu blog dahil" okuduğunuz, duyduğunuz hiçbir şeye körü körüne inanmamanız, önce sorgulamanız ve filtrenizden geçirmeniz gerektiğini söylüyorum. Yani artık atasözü gibi bir şey olacak galiba bu, 99 doğrunun arasına serpilmiş 1 yanlış her zaman olacaktır, her fırsatta söylüyorum şu "99 doğru 1 yanlış" ifadesini zaten, kabak tadı da verse sürekli aklınızda bulundurmam lazım bunu. Çünkü kimisi bu 1 yanlışı artniyetle kasten yapar, kimisi bilgi yanlışından yapar, fakat size düşen her halükârda ayık olmaktır taşağını yediklerim.

Konudan haberi olmayan, birikimi bulunmayan bir kişi ilk kaynak olarak Zeitgeist'tan faydalanırsa, çok büyük etkisi altında kalır. Fakat Zeitgeist'ın da ne mal olduğunu kaç kere anlattım size dimi? Nasıl ilahi dinler aleyhine propaganda yapan bir hede olduğunu ifşa ettim burada dimi? Arkasında Rothschild ve Richard Perle gibi isimlerin olduğunu ifşa ettim dimi?

Bir bardak suya bir damla arsenik koyup size versem ölürsünüz.

Bu kadar basit.

O yüzden ayık olacaksınız. Toplumun size dayattığını da lönk diye kabul etmeyeceksiniz.

Bazı yorumlarda görüyorum, bana bile "doğru söyle lan sen de mi onlardansın" şüphesiyle yaklaşıyorsunuz ya, heh işte, bu tavrınızdan dolayı size sığır diyeceğimi mi düşünüyorsunuz? Eğer bu ihtimal aklınıza gelmeseydi sığır derdim olum size ehehe. Şüphecilik iyidir, he fakat güvensiz dalyaraklar da olmayın, o daha da boktan bir olay, dengeyi koruyun. Şimdi niyetimin iyi mi kötü mü olduğu konusunda ispat çabasına girmeyecem, ister 33. derece mason olayım, ister Ümraniye ülkü ocakları başkanı olayım, ister Saadet Partisi il meclis üyesi olayım, sen benim 99 doğrumu kapmaya bak arkadaşım. Ben sana bu blogda biraz farkındalık, biraz da tebessüm vaadettim, fazlasını değil. Vaadimi yerine getirebiliyorsam da sorun yok benim açımdan ehehe.

Lakin... Birtakım denyolar da var ki, nasıl bok atacağını şaşırmış, kuyruk acısı ve aşağılık kompleksi arasında sıkışıp kalmış, vasıfsız donanımsız haliyle ego ve kibir sahibi olmuş... Olum peşinizdeyim lan, peşinizde... Sineye çekmem ben, göte göt derim, aynen birazdan yapacağım gibi. Bakalım bir ekşi sığırımız neler demiş bu blog ve benim hakkında.


Ehehe bak adam yerine konulduğunu sanma şimdi cevap verecem diye, zira o ithamlarına cevap verme tenezzülünde dahi bulunmayacam. Tamam fetocuyum, Atatürk düşmanıyım, işte efendime söyliyim şakirtim, tamam haklısın. Hadi bu da benden gelsin, ek olarak ayrıca orospu çocuğuyum, müessesemizin ikramıdır.

Fakat "ekşicilere sövgüler" kısmında "ekşici"yi böyle mavi yazarak özellikle belirtmişsin ya, ben seni tanıyorum ehehe, seni daha önce gördüm. Let me tell you something.

Geçen sene akşam saatleriydi, ramazan ayıydı bi de, kız arkadaşımla İstiklal'de bir ara sokakta öpüşüyoduk ama olay biraz French kiss'e kaymıştı. Bu sırada arkamızdan bi ses geldi "ulan caminin önünde yapmayın bari yuh be" diye, lan kafayı bi kaldırdım meğer hakkatten cami duvarına yaslanmışız ehehe. Biz de Reina çıkışı Televole kameralarına yakalanan Kaya Çilingiroğlu - Eda Taşpınar ikilisi kisvesiyle koşar adım olay mahallinden uzaklaşmaya başladık. Cevap felan da vermedim eh adam haklı bi yerde, ama gülmemizi de zor tutuyoruz ehehe. La sonra bi baktım herif de bizle aynı istikamette yürüyor ve söylenip duruyor "hiç utanma kalmamış bik bik bik" deyu, işine bak işine uzatma dedim, 1.50 civarı boyu ile atar yaptı, beni ağzımı yüzümü kırmakla tehdit etti. Ehehe yine güldüm cevap felan da vermedim, yürümeye de devam ediyoruz, sonra bi baktım bu dallama bi apartman önünde tespih sallayan 3-4 elemanın yanına gitti ve şöyle bağırmaya başladı: "hiç utanma kalmamış artık hiç, şu var ya şu, sıkıştırmış kızı cami duvarının önüne, orasını burasını elliyor kızın". Heh işte, adamın yaptığı kusursuz bir orospu çocukluğu, zira her ne kadar Karagümrük çocuğu da olsam adamların "şşt birader bi bakar mısın" diye beni yoldan çevirip, o caminin minaresine oturtmaları an meselesi ehehe. Biz tabi yürüyoruz bu arada, ama benim kulak arkada, malum sikkofield'ım her ihtimali düşünüyorum, en yakın devriye arabası nerdedir, bunlar bizi yakalamadan ona yetişebilir miyiz gibi ihtimalleri hesaplarıyorum ehehe. Ve bu süre esnasında felak nas felak nas diye içimden sayıklıyorum zira bu surelerin sadece isimlerini biliyorum mına koyim. Neyse şimdi buraya kadar böyle anlattım ama finalinde bir Shawshank Redemption beklemeyin, hiçbi sikim olmadı, tınlamadılar o dallamayı, biz de hayatımıza kaldığımız yerden devam ettik. Şu an iyiyim, sabahları düz koşu yapıyorum.

Heh işte, nasıl ki fiziki görüntüsü nedeniyle seks hayatının paralı ilişki ötesine geçemediği gözlerinden okunan bu adam böyle aşağılık kompleksiyle, kahpece çığırtkanlık yaptıysa, sen de "abuuu Atatürk düşmanı, fetocu, ayrıca ekşicilerin de anasına sövmüş" çığırtkanlığı yaparak gözümde böyle bir yer ediniyorsun ekşici.

Fakat şunu unutuyorsun ki ben senin 7 sülalenden daha psikopatım evladım. Sen çığırtkanlık yaparsan ben onun 38 mislini yaparım, Sezar'ın hakkını Sezar'a teslim ederim, iyiyse de kötüyse de. Delillere dayanarak, mantık çerçevesinde, hiçbir iddiası bulunmadan derdini anlatmaya çalışan bir insana bok atıyorsan eğer, ben bunu sineye çekmem evladım. Gördüğüm yerde ifşa ederim, yetişebildiğim kadarına, elimden geldiği kadarıyla. Ama yine de vicdanlı bir dalyarak olduğum için nick'ini felan da vermem ki şu kanka muhabbeti havasında anlattığım şeyleri takip edip hak veren taşaksızlar tarafından linçe uğrama diye, belden aşağı vurmak yoktur bizde.

İşte benim mücadelesini verdiğim şey, kendisinin bu altyapısız saçma sapan yüzeysel bilgilerini elitist fikirler olarak kakalamaya çalışan ve çoğunlukta olan aşağılık zihniyeti ifşa etmektir. Bana şunları diyen adamın nick'i bile ben bu satırları yazarken aklımda değil zaten, kimseye bir hıncım yok, olamaz da, fakat "fikirlere" olur. Hele bir de asılsız fikirler ise, öyle bir hıncım olur ki...

Ne olduğumu mu merak ediyorsun? Kendimi sokabildiğim 3 karegori var evladım. İnsanım, müslümanım ve Türk'üm.

Müslüman olmam sana batıyorsa, üstüne bir de bunun çığırtkanlığını yapıyorsan, sana derim ki; benim inandığım Kuran'da "kısas" vardır, hakkımı ararım ben. Tokat atana öbür yanağımı dönmem ben.

İstiyorum ki artık insanlar İslam hakkında olumlu bir görüş belirttikten sonra "ya valla Akp'li değilim, fetocu, adnan hocacı da değilim" diye kendini aklama çabasına girmesin. Sığır evladım, her inançlı insanın arkasında bir şey arayan sensin, sonra da gelip benim anlattıklarıma komplo diyorsun. Ehehe olum keşke bu kadar saçma bir zihniyeti seçmeseydim kendime rakip olarak ama n'apıyım, zevk alıyorum ben de böceklerin üstüne basmaktan, psikopatım demiştim dimi? (abuuu ekşicilere böcek dedi laaaaa)

Bu eğitimli eşek sürüsü var ya, bu sistemi, sistemin kurucularından daha fazla savunan, kraldan çok kralcı kitle var ya, öncelikle en büyük düşmanımız onlar.

"Yaa anlayan anlar boşver olum" demeyeceksin, bu günümüz Chp mantığıdır. İşte bu sebeple halka hitap eden Akp yıllardır iktidar oluyor, Chp ise karşısında Akp gibi heryerinden falso fışkıran bir parti olmasına rağmen böyle elitist takılarak her seçimde avucunu yalıyor.

Derdini anlatacaksın evladım, izah edeceksin, kimseye tepeden bakmayacaksın. Baktın laftan anlamıyor, hala sürdürüyor mu sana tepeden bakmayı, sen de ona aynısını yapacaksın o zaman. Kısasa kısas. İşte susmaz da tepkini dile getirirsen, o zaman koyun olmayı reddetmiş olursun.

Bu elitist geçinen, çekindiğiniz güruh var ya...

Dominik Cumhuriyeti'nde tsunami olduğunda yardım kampanyaları düzenler, "arkadaşlar lütfen düyarlı olalım :)" diye ortalıkta hümanist rolü yaparlar. Fakat Filistin'de, Irak'ta katliame uğrayanlar için "cahil zaten onlar" tavrı takınarak öküzlüklerini gösterirler.

Olum.

Ne Dominik'indeyim, ne Filistin'indeyim.

Dominiklinin de, Filistinlinin de inancı benim zerre sikimde değil eğer işin ucunda bir afet, bir katliam varsa.

Fakat senin sikinde evladım. Esas bunları sikine takan sensin.

İslam'a kaynak olarak sadece Kuran'ı alan bir insana "nurcu" diyorsun ya, şakirt de sensin, yobaz da sensin. O Amerikalarda hocaefendilik yapanlardan daha az hain değilsin.

Ben bu blog'da günlerce Lady Gaga'yı anlattım, "bu kadının ne özelliği var da bu kadar popüler oldu?" diye sordum durdum. Bu soruyu sana da sormayacağımı mı sanıyorsun? Senin ne dayanağın, ne gerekçen var da sen kendi doğrularını bu kadar dayatıyorsun bu topluma? Neden bu toprağın kültürüne ve inancına bok atınca elitist ve aydın oluyorsun? NEDEN?

Sen bu bokları yaptığın sürece, ben daha fazlasını yapacam emin ol. Fakat senin "iftira" ve "bok atma" amaçlı yaptığın şeyleri, vicdanlı bir salak olduğum için ben mantıklı izahlara ve delillere dayanarak yapacam. Günah da almayacam, iftirada da bulunmayacam. Yanıldığımı anlarsam da bunu belirtecem, özrümü dileyecem.

Son bir şey daha, sonra teneffüse çıkabilirsiniz çocuklar ehehe. Olay sadece bakış açısından ibaret lan.

Allah'ın Kuran'da cennetlik insanlara huri vaadetmesini saçma buluyor olabilirsin. Ben de çok saçma buluyordum.

Fakat bir düşün, bir insanın bu hayatta (doğal yollarla, eroin gibi madde kullanımını geç) ulaşabileceği en yüksek haz noktası nedir?

En büyük zevke ulaştığın doruk noktası nedir bu hayatta?

Orgazm anı değil midir?

E işte Allah sana cennetinde onu ve daha ötesini vaadediyor. Dünyevi ölçütlerde böyle bir vaad nasıl tanımlanabilir ki başka şekilde? Allah'ın kitabında, "partnerizin göbeğinde bir buz parçası gezdirin ve minik ısırıklarla onu tahrik edin, böylece ilişkinize heyecan katacak ve aldığınız zevki arttıracaksınız ey müminler" diye Kozmopolitan dergisi tavsiyeleri mi olacaktı ulan?

Ve sen bunu dert ediniyorsun, "cennette hurilerle sevişeceklermiş saçmalığa bak heoaheaoeho" gibi yüzeysel fikirlerinle çığırtkanlık yapıyorsun. Şimdi kimmiş cinselliği tabu edinen gördün mü? Ben mi yoksa sen mi?

Her şey bakış açısı, her şey...

Her şey olaylara TAM ortadan bakabilmekte.

Önyargılar üzerine kurulu olan hayat görüşünü başkalarına kabul ettirme uğraşında olan ekşici, Amerika gibisin. Kızılderilileri soykırıma uğratarak sahip olduğu topraklar üzerinde kurduğu devlet ile, şu an dünyada terörizme karşı savaş açtığını ileri süren Amerika var ya, onun gibisin ekşici.

Ama ben kalın kafana bazı şeyler girene kadar konuşacam be ekşici, valla da konuşacam billa da konuşacam. Ağzıma sıçmaya da yeltensen, kafana vura vura bazı şeyleri izah edecem. Ama bu blogdan olur, ama içki sofrasında arkadaşıma olur, ama beraber olduğum hatuna olur. Konuşacam be ekşicim, "1 kişi" de olsa ona sesimi duyuracam.

Bir işe yaramasa bile en azından duruşumuz belli olur anasını satayım.

Tüm bukalemunların anasını sikeyim.

Sevgilerle.


edit: Iron Maiden konusunun biraz daha netleşmesi adına bkz: şekil a. (Alpay'a teşekkürler)
Şekil a: Steve Harris

129 yorum:

  1. incide iyiydin burda kafa sikion, bu ne amk yaa

    YanıtlaSil
  2. maykıla bak be gene geydurmuş ekşilere heheh. hakediyorlar ama, sonuçta sen burda insanlarla bilgi paylaşımı yapıyorsun. ben bunu neye bağlıyorum biliyormusun sikkocum bu yavşak götlekler seni çekemiyorlar aynı senin dediğin gibi bir aşağılık duygusu seline kapılmış savrulup gidiyorlar, e tabi hal böyle olunca insan psikolojisi ulaşamadığı, yapamadığı herşeyi boklama çabasına giriyor. neyse sikko sen bu kaynatalarını siktiklerimi muhattap alma aç bi fıçı yak bi sigara aynen devam sıkma sen güzel canını be sikko. hadi bak yine iyisin daşşaktan öpüyorum yine ehehe.

    YanıtlaSil
  3. ekşideki her yoruma cevap mı vereceksin hacı siktiret onları

    YanıtlaSil
  4. sikkoya bok atan kaynatasızlar, mevzu çok basit. okumayın lan zorla mı amk. bir de @sikko, şu haber gözüme takıldı, bi sakatlık olmasın. http://aktif.tr.msn.com/gallery.aspx?cp-documentid=157946496

    YanıtlaSil
  5. hedef kitlesi liseli ergenler demiş ya. ulan 5 yıllık üniversiteyi sevmediğim bölümde 7 yılda bitirdiğime mi yanayım, üstüne hala liseli muamelesi gördüğüme mi?
    tabi ya... aydın ve elit insanlar onlar. beni benden iyi biliyorlar, halkı bilen, tanıyanlar da onlar hep. zaten bizim bi sik bildiğimiz yok. cahilin önde gideniyiz lan. sikko yalan yanlış yazıyor, biz de okuyup inanıyoruz işte.

    he benim elit arkadaşım. öyle aydın arkadaşım. öyle...

    YanıtlaSil
  6. hacılar işte, mevzu bu ekşici denyo değil. ben onu konu mankeni seçip çevremizde de bulunan tüm önyargılı denyoları ifşa ediyorum bir yerde. isme ve kişiye takılmayın.

    bu arada

    @rihanna resmi ve haberi koyan adsız - rihanna ile ilgili yorumum: amı var.

    ehehe

    YanıtlaSil
  7. sen rahat ol maykıl kaptan.o götverenin karması -50'den yukarı çıkmayacak.malum bu amcıklar karma uğruna göt verir.onun seri eksi oy veren ibnesiyim en az 10 arkadaşımla.

    YanıtlaSil
  8. Be dağdan inme lümpen ayı, insanları burada kulaktan dolma bilgilerle manipüle etmeye utanmıyor musun? insan dediğim de senin gibi sivilceli ergenler. Ekşide yazar olamamışsın, gelmiş burda çamur atıyorsun bize. Senin kültürel birikimin ne beyinsiz liboş. Requiem for a Dream desem gofret markası sanırsın. Eternal Sunshine of the Spotless Mind'a girmiyorum bile. O ufacık beyninle burda entelektüel şakirdi oynamayı öğren. Hadi şimdi dağılın!

    Şaka lan şaka 0101 ben. Bi nabız yoklayayım dedim ehehe yazılarının devamını bekliyoruz panpa

    YanıtlaSil
  9. @06:08 - çok falso verdin yarram, requiem'i bizim alt komşu İdris abi bile seyretmiştir amk. hiç kimsenin ismini bilmediği italyan filmi ya da iran asıllı macar yönetmen ismi vermen lazımdı amına koyim ehehe.

    YanıtlaSil
  10. maykıl haklı yukarda allah var yani bende gördüm rihhannayı. ciddi ciddi amı var lan heheh

    YanıtlaSil
  11. ekşi hakkında tüm dediklerine katılıyorum. bahsettiğin "ekşici" sıfatlı insanlardan kastının ne olduğunu da anlıyorum. zira entel geçinip ekşiden kendisinden 10yas küçük kız kaldıranları da biliyorum,çevremdeler; cidden günün yorgunluğundan sıkılıp da film izleyip ardından fimle ilgili analiz yapanları okuyanları da biliyorum ki bu benim lan. neyse. ekşi zirvelerine zaten böyle gündemde ne olup bitiyor veya şu filmde ne gibi anlatımlar var falan diye düşünenler gitmiyor. gayet orada zilyonlarca entryde eleştirdikleri "apaçi" damgası vurdukları(bu son derece ırkçı ve çirkin bir yafta bana kalırsa) insanlar gidiyor. çünkü o "apaçi"lere laf atan zaten kendileri. popülizm işte oğlum sen benden 85 kat daha iyi bilirsin. Atatürk ile dediklerinde en ufak yorum yok, alıntılar yapıyorsun ve üstüne "doğruluğu ispatlanamadı" yazıyorsun. Direkt "böyle böyle diyorlar ama siklemeyin siz Atatürk'ün yaptıklarına bakın lan" diyorsun bence. İyi niyetlisin oğlum böyle anlatarak okan bayülgen gibi içinde olarak bir şeylere laf atmayı daha mantıklı görüyorsundur sen de. sana laf atanların bir bok bildikleri yok, çok net. şu "swh" sözünden de en az senin kadar iğreniyorum, götlerine sokacağım yazanların. ben geçen haftalarda nebicimbirblog'u okumuştum. o sen misin bilmiyorum ama aynı yazılar var.senin yazılarının tümünü de dün gece oturdum okudum. sabaha kadar illuminati sembollerine, filmlerdeki 9/11 göndermelerine (olaydan yıllar öncesindeki filmlerden bahsediyorum) en ufak filmde bile dijital saatin 9:11, duvar saatinin 8:55 olduğunu gördüm. en sevdiğim filmlerde bile lan. nasıl içim acıdı, belli değil. Heath Ledger'a saygım sonsuzdur, o bile bunun içindeymiş ve ölümünde direkt bu var apaçık bu. Sayende hüzünleniyorum. Dizi ve programlarda da mevcutmuş Çok güzel hareketler bunlar olsun, çocuklar duymasın olsun varmış baya baya.
    Her neyse tereciye tere satmak için değil cidden durumun gittikçe boku çıkarıldığı için yazdım bunları. Seni üstün de görmüyorum şimdi başkaları başka mana çıkarmasın. Sen bu konular yüzünden beynini sikmişsin, ben tek gecede ne öğrencem amına koyayım.
    Bu arada Star Wars, Back to the Future, Lord of the Rings gibi filmleri ele alırsan ben de seninkini ele alırım oğlum çok net.
    Asıl ben küçükken deli gibi Yugioh izlerdim ve bilgisayar oyununu bile oynamışlığım vardır. Kartları, oyuncakları da mevcuttu. Oyuncaklarında direkt piramit gözü vardı. Bence SIRF o çizgi filmden yola çıkarak da tüm illuminatiyi anlatabilirsin. Zira senin yazdıklarını okuyunca dedim "Ulan ben bu sembolleri falan nerde gördüydüm ya" diye. O çizgi filmden aklımda kalmış görüyor musun? Yugioh'un savaştığı asıl adamın tek gözünü bir elle kapamasını mı dersin, yugioh'un içine kötü ruhun geçmesi ve oyunlarda tam da yenilirken o kötü ruhun harekete geçip kahramanımızı başarılı mı yapması dersin ne ararsan var lan.
    Neyse çok uzattım. Büyük ihtimalle sadece sen okursun. Veya siktir edersin. Ama oku abi bokuna yazmadık değil mi?
    Öpüyorum canıms.

    YanıtlaSil
  12. @06.52 çok güldüm lan tam da özet geçmeyi düşünüyordum. kalp kalbe karşı derler, sen de üzüldün mü panpa?
    demem şudur ki burada islam ile ilgili kısa notlar,kurandan alıntılar falan isteyeni yönlendirir.şahsen ateistim ve clear for men kullanıyorum. işin esprisi bir yana, ben kuran alıntıların hepsini okumuyorum örneğin.adamın kendi çıkarımlarını okuyorum ve sonra gidip başka sitelerden araştırıyorum. sikkofield'a laf yok. rakçıyım herkes bilsin yani. (rokçu değilim lan ben kulağıma ne hoş gelirs....GÜM)

    YanıtlaSil
  13. kaynatam yine döktürmüşsün.bir de merak ettim,seçimde oyun kime?

    YanıtlaSil
  14. 06:29'un özeti: maykılın küfretmeyeni ehehe.

    o yugioh meselesini duymuştum hacım ama bu kadar bokunun çıktığını ve heath ledger olayını bilmiyordum. yugioh pek ilgimi çekmedi, malum sızmış durumdalar işte her alana. kennedy bunu on yıllar önce söyledi ve öldürüldü. o yüzden pek de şaşırmıyorum artık, aa bunda da mı onların eli var lan deyu. ama heath ledger dedin beni kalbimden vurdun, cidden o genç yaşta evinde ölü bulunarak ölmesi çok ilginç, oradan kıllanmalıydım nasıl aklıma gelmedi daha önce lan. araştıracam o konuyu hacım, öperim kaynatandan sağolasın.

    YanıtlaSil
  15. rihannanın yüzünde nur yok

    YanıtlaSil
  16. ulan yugiohta eleman tek gözlü piramit takıyordu boynuna zati

    YanıtlaSil
  17. michael sus ve yazmaya devam et piç

    YanıtlaSil
  18. Heath Ledger'a senin de saygın olduğunu bilmiyordum sikkofield,öptüm seni şapşup. son filmindeki apaçık illuminati sembolleri sonunu belli etti diye gördüm, dark knight'ın da son filmi olan the imaginarium of doctor parnassus'taki gibi milyonlarca semboller içerdiğini falan okudum. yani senden ricam Heath Ledger ile adamakıllı bir şeyler bana anlatman.
    bir de merak ettiğim şu. evet,9/11 sayısız filme önceden yerleştirilmiş.peki 21 Aralık 2012'de ne olacak? Ve illuminati neden 21aralık diyor? "numeroloji mi okudum ben lan" diyebilirsin,haklısın da. 9/11 ikiz kulelere uçak çarptırılacağı yazılmış açık şekilde çoğu senaryolarda. peki 2012'de nereye ne olacak?

    YanıtlaSil
  19. tüm kendini beğenmiş, burnundan kılaldırmayan,başkalarına tepeden bakan, tepesini arkalarına soktuğumun,kibirli elitis ve yalakalarına karşı arkandayız yanındayız sağındayız solundayız sikko.

    oyunu jimmy'ye vermiyenin malvarlığını sikimmm

    L.O.K.Ç.Y.P.A.Q

    YanıtlaSil
  20. En önemli şeyi söylemeyi unutmuşum yalnız Heath Ledger dışında. NATALIE PORTMAN DA MI LAN? Özellikle Black Swan'da bununla ilgili kıssadan hisseler mevcut. Natalie benim içselleştirdiğim bir insandır ve umarım o bu işin içinde değildir.

    YanıtlaSil
  21. yani; http://natalieportman.so-rocks.com/2011/01/16/illuminati-post/

    YanıtlaSil
  22. ha bir de, http://theilluminatiwatch.com/2010/04/05/the-symbolism-of-heath-ledgers-the-imaginarium-of-doctor-parnassus/

    YanıtlaSil
  23. PEKİ UYANDIK İLLİMÜNATİ YE KARŞI SOONRASI...???? bu arada 'seni yaratana kurban olaym' yaw ne hoş yazıyorsun.. senden bi iki tane daha olsa idi çeşke

    YanıtlaSil
  24. Atatürk hakkında ne düşünüyorsun cidden sikko? seni severim ben, görüşlerin de fikrimi değiştirmez ama merak ettim. not: ekşici değilim amk.

    YanıtlaSil
  25. @08.25 adam bunun ahakkinda ataturk mason mu degil mi diye yazi yazdi ordan ataturk le ilgili goruslerini anlayabilirsin ozet: korkma oda bizden :D

    YanıtlaSil
  26. sikkom benim ya

    YanıtlaSil
  27. Şu yazında eşkicinin dediği fetoyu yada varsa feto illuminati bağına bi deyineydin güzel olurdu zaten bu konuyu bi araştır taşağını yediğim dedik ama cvp gelmedi be sikko.

    Onun dışında duruşunu gayet iyi belli etmişin e zaten biz biliyoduk bilmeyenler de öğrenmiş oldu.

    YanıtlaSil
  28. Konuyla alakasız olucak gençler ama yardımıza ihtiyacım var...Mozilla ile bloga girdiğimde Yorum penceresi kapalı...Explorer ile denediğimde ise yorum penceresi açık ama Google hesabım aktif gözükmüyor...Adsız gözüküyorum...İnternet cahili olmak böyle bir şey olsa gerek sorunun neden kaynaklandığını çözemedim...

    YanıtlaSil
  29. eksi'de bu adamin niki torque beyler.

    bu da entry: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=23761307

    eksileyin.

    YanıtlaSil
  30. Kardeşim ilk defa bir yazını tam olarak okumadım.Sen yazsan dahi,ne içinde ekşici kelimesi geçen bir yazıyı okumam.Zaman kaybı.Birkaç kavram ezberleyip onların etrafında dolanan,konuları derinlemesine araştırmaktan aciz gavatları sende kafaya takma.Bu entel gavatlar ateistliği,marksistliği aykırı olmak, sürüden ayrılmak için tercih ederler.Halbuki marksist idelojiyi körü körüne savunduklarında, marksist sürüye dahil olduklarının farkına değildirler.Senin gibi her şeyi geniş çaplı sorgulamaya giden insanları da küçümserler.Her müslümanı şakirt zanneden bu salaklar seni şakirt olarak niteler.Ayrıca tüm yazılarını okudum.Tek bir yerde Atatürk'ü karaladığını görmedim.Bu arada bu danteller sözde demokrat özgürlükçüler şunu iyi bilmelidir.Yeri geldiğinde Atatürk'ten Fettullah'a herkesin hataları dile getirilmelidir.Ama dediğim gibi bunlar bilinçlenmek için değil içindeki boşluğu doldurmak için ideolojiler hakkında bilgi sahibi olurlar.Sahiplendiği ideolojiyi vücudunun bir uzvu gibi görür ideolojisi eleştirildiğinde canı acır.Akıllı insan,ideolojileri araştırıp, zihninin süzgecinden geçirdikten sonra hayat felsefesini oluşturur.Cemil Meriç'in de dediği gibi:''İzmler idrakimize giydirilmiş deli gömlekleridir.''

    YanıtlaSil
  31. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  32. Allah'ın kitabında, "partnerizin göbeğinde bir buz parçası gezdirin ve minik ısırıklarla onu tahrik edin, böylece ilişkinize heyecan katacak ve aldığınız zevki arttıracaksınız ey müminler" diye Kozmopolitan dergisi tavsiyeleri mi olacaktı ulan?

    ehehe çok güldüm lan buna

    YanıtlaSil
  33. reis yazılara devam

    YanıtlaSil
  34. SİKKO MEDYA VE POPÜLER KÜLTÜR ALANINDAKİ RİTÜELLERİN HARİCİNDE,BİLGİSAYAR OYUNLARINADA EL ATMALISIN KANKA. THE WITCHER 2 ADLI OYUNU AZ ÖNCE BİTİRDİM. BURAM BURAM İLLUMİNATİ KOKAN, HERYERİNDEN SİMGELER,SEMBOLLER FIŞKIRAN VE KONUSU ÇOK ZEKİCE DERLENİP ANLATTIĞIN TÜM TERANENİN KILIF GEÇİRİLMİŞ HALİNDE SUNULMUŞ DEHŞET BİR MASONİK YAPIT HACI.KESİN BİR GÖZ AT. ORADAN ÇIKARACAĞIN ÇOK ŞEY OLACAKTIR.SIĞIRLARINDA İLGİSİNİ ÇOK ÇEKER.

    YanıtlaSil
  35. Küfürlerinden dolayı ezan okunurken yazını okuyamıyorum. Dur biticek birazdan...

    YanıtlaSil
  36. olm ben fetoculara baya yakınım, üni bıraktım 1 ay sonra sınava girecem hatta heheh feme gidiyorum. hiç sanmıyorum olm onların derdi apayrı, amına koduklarım yemeklere şap koyuyolar yurtlarda ama kendi çocuklarına üniyi kazandığı anda yine cemaat içindeki kızlardan hemen bi eş adayı bulup "en az 3 çocuk yıh yıh" diyolar falan. senin anlattıklarına göre eşcinsellik özendiriliyo ve nüfus azaltılmaya çalışılıyo. bunlar bir an önce üreyin diyo resmen.

    not: fetocu değilim lan ateistim hatta

    YanıtlaSil
  37. tamam okudum. güzel yazmışsın yine.

    YanıtlaSil
  38. http://www.youtube.com/watch?v=2bQG8v8kTGs
    bende tam bu eziyete mecbur muyuz diyodum ki ilk yorumu okuyup tek olmadığımı öğrendim ve rahatladım ... adaş happy birthday diye şarkı dinleyip orda gaga'lı yı görüp, nasıl happy olabiliriz nasıl birthday'ler bizi bekleyebilir...kızdım bak

    YanıtlaSil
  39. bak şimdi farkettim hacı resimde de karının tek gözü görüküyo...lan ben kendimi fanatik beşiktailı bilirim ama beşiktaşlı olduğumu belli etmek için ben bile her fırsatta bu kadar şebeklik yapmıyorum, bu nedir ya..anladık tek göz , ay sokayım o tek gözünüze...

    YanıtlaSil
  40. Michael Fenerli beyler bukalemunlar yazmış

    YanıtlaSil
  41. olm tamam ad steve harris'in tişörtünde göz var diye o da mı onlardan yani mına koyim? bırak allasen

    YanıtlaSil
  42. piramit ve horus'un gözü var, imzalı muhtar onaylı belge mi lazım ikna olman için paşam?

    YanıtlaSil
  43. lan o tişörtü ben de giyebilirim nedir yani. albümlerinde var mı hiç böyle bi olay?

    YanıtlaSil
  44. lady gaga volume 1'e bak.

    sorularınızın %90'ının cevabı var zaten şu amına kodumun blog'unda ama herkes 1 yazı okuyup ahkâm kesme meraklısı arkadaş.

    YanıtlaSil
  45. gorduklerimize degil inanmak istediklerimize inaniriz (yok lan liseliyim)

    YanıtlaSil
  46. tüm yazıları okudum. bahsettiğin şey powerslave albümü, ve david icke'in forumuna bakarsan occult symbols in album covers falan diye bi konu var orda. dünyadaki tüm ünlü/az ünlü grupların albüm kapakları sembollerle dolu. o zaman müzik dinlemeyelim mına koyim, bunların hepsi mi sistem kölesi yani?

    YanıtlaSil
  47. ayrıca belki benim mallığımdandır da, powerslave albümündeki olayı da tam anlamadım. o belki de sırf keops piraminide falan hitabendir olm, belirgin bi sembol var da ben mi göremiyorum?

    YanıtlaSil
  48. 2 üstteki gerizekalı adsız yok lan üsttekide aynı adsızmış :D.

    yani koskoca heavy metal dünyasında üçgen ve gözden başka prizmadan falan başka konulacak sembol yokmu amına koyayım?.Olm zaten dediğimiz grupların çoğu amerikada adamın eski yazılarını okuyun ve araştırın gerçekten de amerikayı 55 tane illuminati oruspu evladı kurmuştur.E tabi burdan çıkacak diziler de müziklerde sanatlarda (ah ben o sanatı sikiyim senelerdir milleti yozlaştıran sanat vs vs entel şeyler deilmi zaten)film lerde yani medya'dan tut yiyecek içecek tüketim sektörüne kadar her şey bilinçli veya bilinçsiz illuminati politikasını içerir.Lan tamam bizde mettallica dark tranquility amorphis blind guardian vs gruplarla büyüdük ama bu adamlar şeytana tapsada tapmasada o sembolü bilinçli veya bilinçsiz kullansalarda illuminatiye hizmet ettiği gerçeğini değiştirmiyo.

    Aman arkadaşlar taşağınızı yeyim 3-5 tane gavuru vay sadece keops varda bi sonraki albümde keopsun içinden android yıkarak çıkıyoda vs vs demeyin.Müzikte dinlemeyelim demişsin ohoooo şimdi müzik konusuna girecek olursak sikkonun bunun için ayrı bi blog açması gerekerki hiç gerek yok.İşin bilincinde olduğun sürece (aslında dinleyip izlememek lazımda işte)müziğini mi dinliyorsun filmlerinimi izliyorsun fark etmez.Çünki bilincindesindir artık.Yani o adamda illuminati ise zorunuza gitmesin arkadaşlar siktir et illuminati olsun a.q nolurki yani?İron maiden illuminatiymiş çokta sikimde ulan amcamın oğlu illuminati olsa bile sikimde olmaz :D...

    YanıtlaSil
  49. Adam haklı beyler... Seni seviyoruz devam sikkofalı.. ;)

    YanıtlaSil
  50. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  51. dinlemeyip izlememek olacaktı sorry :D

    YanıtlaSil
  52. İŞTE ELİT PİÇLER, ALAYININ AMK. :) KÜFÜRBAZ OLDUM AMK.. :))
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=189335927780581&oid=103738589680491&comments

    YanıtlaSil
  53. hadi birazda benim katkım olsun iron maiden hakkında

    remember tomorrow

    'Out in the madness, the all seeing eye,
    Flickers above us, to light up the sky.'

    adam daha nasıl anlatsın illuminatiye hizmet ediyoruz diye lan.

    YanıtlaSil
  54. gökyüzünü ne ışığına boğacak? lucifer'in ışığına olmasın?
    (eklemeyi unutmuşum ehehe.)

    YanıtlaSil
  55. Empati yapmaya çalışıyorum ve alıştığımız bazı şeylerden vazgeçmenin ne kadar zor olduğunu biliyorum...Sevdiğimiz bir sanatçı ya da müzik grubuna ait bu tarz bilgileri öğrenince çok üzülüyoruz ve vazgeçme düşüncesi bizi korkutuyor...Sonra bile bile dinlemeye izlemeye gönüllü oluyoruz...Nasıl olsa biliyoruz işin iç yüzünü diyede kendimizi rahatlatıyoruz.Bu İlluminatinin sanat ve müzik olayının sadece narkozlama olduğunu hepimiz biliyoruz bilmeyenimiz yok içimizde.Spordan iş dünyasına teknolojiye bilime yediğimize içtiğimize giydiğimize kadar her suyun başını tutmuşlar.Siyasi bir hedefleri var çünkü...İnsanlar bu şekilde narkozlanırken zehirlenirken hedeflerine doğru ilerliyorlar.Tabi ki herkes kendi izleyeceğine dinleyeceğine giyeceğine yiyeceğine vs kendisi karar vericek ama manidar değilmi arkadaşlarım;adam kendi ürettiğini giymez giydirir.Yemez yedirir.İzlemez izlettirir.Bir Helena Rubinstein röportajında söylediği gibi ürettiği hiç bir ürünü kullanmamısdır çünkü kozmetiğe inanmaz...Michael'in paylaşdığı konulardan birinde Jonny Deep yine tv sovunda hiç bir filmini asla izlemediğini bıyık altından gülerek itiraf ediyor.Bunun gibi o kadar cok örnek var ki.Michaelin Gıda sektörünü de araşdırmasını çok isterim.Adamlar yemiyor ama yediriyor.Bazı bilgilere ulaşıp kendi süzgecimizden geçirip ikna oldukdan sonra hala bu karanlığı desteklerimizle büyütmenin onlara küfür ede ede onların tarafın da saf tutmak olduğunu ne zaman farkedicez...Ne yiyorsak ne içiyorsak ne giyiyorsak ne izliyorsak ne dinliyorsak vs vs biraz da o değilmiyiz...Benim de hayatımda asla vazgecemem dediğim bunların yönlendirdiği alışkanlıklarım vardı hala da var....Bir kısmından çok şükür kurtulmayı başardım kurtulamadıklarım da var henüz...Ama en azından birazcık çabayı hakediyoruz kendimiz için geleceğimiz için...Değerliyiz çünkü İnsan olarak, onların öngördüğü gibi hayvandan daha aşağıya mahluklar değiliz...Başka türlü karanlıklarını büyütmeye destek olmaya devam edip durucaz çünkü...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi bu grupları dinleyip dinlememe olayında şöyle bir şey var. Bu semboller eğer siz onun bilincinde değilseniz, manasını bilmiyorsanız veya bilip de sembolü farketmiyorsanız bilinç altınıza atılıyor. İşte bu noktada o sembol sizin zihninizde bir truva atı gibi çalışmaya başlıyor. Yani bu adamların casus yazılımını almış oluyorsunuz. Ha yok eğer o sembollerin farkındaysanız, mesela bir Iron Maiden klibinde bu sembolleri fark ediyorsanız, o zaman bunlar arka beyninizde değil ön beyninizde beliriyor. İşte o saatten sonra onu içeriye alıp almamak tamamiyle sizin isteğinize kalır. Yani bu konularda bilinçlenmek, zihninize bir virüs programı kurar. Tabi eğer oyun oynayacaksanız ve virüs programı oyunun crack'ini virüs olarak algılıyorsa kapatırsınız ama zihniniz de kirlenmez.

      Sil
  56. @14:16 süpersin!

    YanıtlaSil
  57. @14:16 hacı söyleyecek başka birşey bırakmamışsın bende şunu söyleyeyim 1 tllik dönercideki yemek burger king'ten daha sağlıklıdır.

    YanıtlaSil
  58. hacı yapacak daha iyi bi işim vardı okumadım konu ne ?

    YanıtlaSil
  59. Kardeşim pek konuyla alakası yok ama ben bu Ak Partiden de şüpheleniyorum. İnsanları dinden soğuttular. Dindarsan akp'lisin. Akp'liysen yobazsın imajını yarattılar. Ben bunların bilerek yapıldığını düşünüyorum. Senin fikrin nedir?

    YanıtlaSil
  60. @15:7 Michael AKP hakkında ki fikrini eminim söyler ama benim de çok dertli olduğum bir konu olduğu için kendi düşüncelerimi yazmak istedim...Bugün şundan eminim ki AKP'nin dış politika da iç politika da ekonomi de ve maneviyat da benim düşünceme göre yapdığı tahribatı CHP yapsaydı AKP sempatizanları vatan elden gidiyor din elden gidiyor diye sokaklara dökülerlerdi...İşte şeytan ayrıntıda gizlidir Siyonizmin en güzel oyunlarından biri sahneleniyor ülkemiz de...Şekliyle müslüman geçmişiyle Milli Görüş söylemli olduğu için kimse toz konduramıyor kondurmak istemiyor...Halbuki bir insanın kıldığı namaz tuttuğu oruç ya da eşinin tesettürü Allahla kendi arasında olan bir işdir...Kişisel ibadetleriyle yapdığı ya da yapmadığı kendi hesabında sevap yada günah olarak Allah katında hesaba tutulur...Kimseyide ilgilendirmez...Ama siz geçmiş kimliğinizle ve müslüman şeklinizle insanlara hitap edip oy talep edip sonrada tamamen Siyonizmle el ele tutuşur kardeşceğiz oluverirseniz bunun vebalini veremezsiniz ortada kul hakkı vardır çünkü...Siz meclis kararını görmezden gelir 1.tezkere meclisden geçmediği halde İncirlikden conilerin 4500 sorti yaparak Iraklı masumların kafasına bomba yağdırmasına izin verip ''Kahraman ABD askerlerinin olabilecek en az zayiatla ülkelerine dönmeleri için duacıyım'' derseniz bu nasıl inançdır diye kafada soru işareti oluşdurursunuz...Siz İsrail cumhurbaşkanını meclisde ayakda alkışlatıp sonra insanların alla alla bu AKP'de tuhaf işler oluyor demeye başladıklarını farkettiğiniz de Davos'da bir van minut cekip yürekleri ferahlandırdıkdan sonra İsrail hava kuvvetlerine Konya semalarında nasıl daha iyi bombardıman yapabilirizin tatbikatını yapdırdığınızı itiraf ederseniz ve bundan meclisdeki muhalefetin bile haberi olmazsa insanların midesi bulanır...Ve okkalı cekdiğiniz bu van minutdan sonra ticari anlaşmalarınız askeri anlaşmalarınız %20 artış gösterir ve İsrailin OICD üyeliğini kabul ettirip İsrailin 60 yıllık rüyasını gerçekleşdirirseniz bu nasıl van minutmuş diye sorarsınız...Siyonizmin en karanlık örgütlerinden AJC'nin sadece Yahudi ırkından olanlara verilen Davutun boynuzu(esas ismi budur tepki olunca ismini cesaret madalyası olarak ülkemizde basında isimlendirdiler.Bu arada kendisi Yahudi ırkındandır demiyorum bu konuda hiç bir bilgim yok)isimli ödülü büyük bir gururla yakanıza takdırırsanız benim Başbakanım nasıl büyük bir hizmet etmiş bu şeytanilere ki bu ödülü kendisine layık görmüşler diye geçer aklınızdan...9 yıllık iktidarları döneminde bahsedilecek o kadar olay detay tuhaf ilişkiler var ki sadece ülkemiz de gecenin bir vakdi herkes uyurken geçen İsrail Tohum yasası bile tek başına yeterlidir....Bu yasa dünyada sadece iki ülkede kabul edilmişdir birisi Irak birisi de Türkiyedir...Irağın işgal altında olduğu malumdur da Türkiye de zihinlermi acaba işgal altındadır bu da benim zihnim de başka bir sorudur...

    YanıtlaSil
  61. 14:16
    15:43
    süper yazmışsınız lan

    YanıtlaSil
  62. olm tamam hepsini anladık da fetocu denilmesi çok mu sence?
    uzaylılara cin olabilir dedin aq senden önce feto söyledi bunu gazetelerde günlerce haber oldu. buna benzer bi sürü şeyden bahsettin. birileri seni yaftalamasını istemiyosan üslubunu ve mantığını ona göre ayarlaman lazım. ben hiçbi zaman illuminati yalan palavra heleloy demedim, anlattıklarının çoğunun saçma olduğunu dedim ki hala saçma geliyo aq. müzik endüstrisindeki adamların derdi ilgi çekmek, her türlü psikopatça logoyu kullanabilirler ilgi çekmek için. veya diğer sektörlerde de böyle şeyler olabilir, amacına ve hitap ettiğin kitleye göre değişiyo bunlar. o yüzden diyorum ki daha mantıklı şekilde bahset bunlardan.
    9 ya da 11 kasım 2011'de yıkılcak olan empire state binasından bahset, tarkan'ın acımayacak isimli şarkısının klibinden, tetra pak'tan, sandoz isimli ilaç şirketinden, 5800'ın kamera ve flaşındaki piramite benzer enteresan dizayndan bahset... çoluk çocuğa hitap eden adamların simgeleri ya da lady gaga'nın götüyle dünyayı ele geçiremeyeceklerini en az senin kadar iyi biliyo bu adamlar.
    orospu çocukluğu yapmadan laf anlasan ben sana sayfa dolusu kaynak göstericem ama mal olduğundan laftan anlamıyorsun.
    bu arada o ekşici piç ben değilim, savunmuşum gibi görünebilir. harbi ben değilim benim yazdığım yer zaten belli, ekşi/ulu vs. başka yerde yazarlığım yok.
    göt loblarından öperim kardeşim. 3 günlük dünyada kimse kimseyi sikmemeli bence. msnden yazdığımda da adam gibi karşılık ver bulur ananı sikerim canımı sıkma.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  63. çok saçma yarısında csi newyork izlemeye devam ettim swh.

    YanıtlaSil
  64. bi fikrim var ulan eksileri tartışmaktansa artı birşey katmak, savunmadan saldırıya geçmek babında hadi bakalım hayırlısı

    YanıtlaSil
  65. @15:43 hocam güzel yazmıssın eline sağlık.
    Ama şu var, dediğin gibi israil ile olan ilişkiler vs. olaya objektif olarak bakarsak bu hükümetin birçok hatası vardır ama ben çok kişi biliyorum bunları onlara anlatsamda adamlar akp de akp, rte de rte diyecek.Körü körüne inanmışlar ne desek boş artık.
    Adam 5 vakit kılıyormu, cumaya gidiyormu, oruç tutuyormu? tamam bitmiştir gerisine pek takılmıyorlar.Hatırlayın şu refarandumu, adam akp yapıyorsa elbet iyidir diyor daha ne oldugunu bilmeden.
    Ben hep demişimdir arkadaş, toplum olarak bilinçlenmeliyiz araştırmalı sorgulamalıyız diye.Ben bikaç ay öncesine kadar hiçbi partiyi desteklemezdim çünkü akp chp mhp ye bakıyorum, bunlardan biri iktidara gelse bi sikim olmayacak biliyorum işte bu yüzden bi kurtuluşun olmadıgını kabullenmiştim, zamanında birini destekliyordum ama o zamanlar körü körüne inandıgım zamanlardı araştırınca aslında haklarında birçok şey öğrendim.
    Sonra bi partiyi gördüm duydum işittim ve hocam artık budur dedim, bizi bi tek bu adam kurtarır hesabı :) Bu partiyede körü körüne inanmam, haklarında bi iddia ortaya atılmışsa karalamadır demem bakarım neymiş ne değilmiş diye.
    Meali:Kimin hangi partiyi desteklediği sikimde de değil ama bi partiyi destekliyorsan körü körüne inanma etraflıca araştır bak, takım tutar gibi parttide tutma akıl süzgecinden geçir ondan sonra onu destekle.
    52 milyon seçmen bunu yapsın amına koyum ortada iktidar olucak parti kalmaz :D

    akp felan dedik akp diyince hemen akılda feto ışıkları yanıp sönüyo bu yüzden feto hakkında bi video paylaşıyım kısa video ama harbiden çok şeyi anlatıyor, o bilinç herkezde olmalı.

    http://www.facebook.com/video/video.php?v=126801604066557&oid=110308559773&comments

    Hadi Alla'a emanet olun.

    YanıtlaSil
  66. hay yazan eline boşalayım senin nasıl yazmışsın lan yorum yapma gücüm pek yok lan ondan dolayı genelde kısa tutuyorum hemen şukranlarımı sunup siktirolup gidiyorum

    YanıtlaSil
  67. Hacı bi de şu çıkmış bak..

    http://www.shimz.co.jp/english/theme/dream/try.html

    YanıtlaSil
  68. natalie portman'dan bahsedilmis, kendisi nat rothschild'le iliski de yasamis, personal life bolumunde yaziyor, http://en.wikipedia.org/wiki/Nathaniel_Philip_Rothschild

    YanıtlaSil
  69. aga sikmişim illimünatiyi,onlarda bizi skmiş,herneyse
    sen ekşici oğlanbeşlerin o kibirli elitist herşeyi bilen tavırlarına kaymaya devam et
    zira o İlluminati zihniyetinin türkiyedeki veledi zihniyetleridir bu başını analarının amına soktuğumun çok bilmiş ekşicileri.
    bunların yaşam amacı maneviyata sövme,aşağılama üzerine.
    amna koduklarımın pornoyu savundukları kadar genel ahlaki konuları savunamaz bu piçlear.
    7-8 yaşlarındaki kendi kızçocuklarının,kızkardeşlerinin o iğrenç sitelere kolayca erişebileceğini bildikleri halde sırf maneviyata olan hınçları yüzünden milletin de çocuğunu kendileri gibi yapacaklar.
    al sana İlluminati zihniyeti..
    amnıa koyum bende pornocyum.lazım olursa yasaklı olmasın rağmen bi şekilde elde ederim vidyoları.ama 8-10 yaşlarındaki dimağı kirlenmemiş veletlerin rahatlıkla pornografik görüntülere ulaşması ne demek biliyormusunuz.pornoma dokunma demek bu bacısını siktiğimin evlatlarının diliyle

    sikkoyaro boş geçme ekşici zihniyeti
    natalie portman keşke hep leon'daki gibi kalaydın. ne olurdu la kaltak.

    YanıtlaSil
  70. @03:59 ulan gerizekalı süper özetlemişsin şu blog'un hedef kitlesini. 8-10 yaşındaki çocuğun pornoyla ne alakası olur, senin gibi dalyaraklar yaygara yapar onlar da merak eder. çarşafa dola o zamam amına koyim, hatta bağla bi yere eline de ver kuranı ooh süper hayat değil mi lan hiç zehirlenmedi aklı.

    mantığına soktuğum ya.

    YanıtlaSil
  71. 03:59'un meali: 8-10 yaşındaki çocuğun porno sitelere girmesi doğru değildir.

    05:00'un meali: 8-10 yaşındaki çocuğun Kuran okuması doğru değildir.

    bak şimdi ben sansüre tamamen karşıyım tamam mı 05'teki hacu, yani normalde seni destekliyor olmam lazım. fakat ben burada göte göt derim arkadaş. sen gerizekalı mısın olum, neyle neyi bir tuttuğunun farkında mısın? Kuran ile pornoyu kıyaslıyorsun lan, bu mu "mantık"lı olmak dediğin?

    hasssktir diyorum

    YanıtlaSil
  72. @03:59

    bülent arınç aramızda beyler

    YanıtlaSil
  73. vay aq sikko ne ayak lan amcık??

    ağzından kuran düşmüyor aq. eğer ekşici piçin dediği gibi sende şakirt çıkarsan senin ecdadını sikeyim amcık. illuminati diye geldik amcık hoşafı müezzin çıktı aq

    YanıtlaSil
  74. Şimdi, defalarca dediğim gibi asla bu blog'da anlattığım her şeyin baştan aşağı doğru olduğu iddiasında değilim.

    bu lafına sevindim
    çünkü sayende ispanyadan zombi istilası başlayacağına inanan liseliler türemeye başlamaştı.

    YanıtlaSil
  75. @05:22 - şakirtsem bile sanane ulan orospu çocuğu?

    şakirt olsam bile ne bağlar seni be amın evladı?

    sen misin şimdi modern, aydın ve her görüşe saygılı olan?

    senin yolunu yordamını evini barkını kabileni sikeyim be hey orospu çocuğu seni.

    @05:28 moruk o ispanya'daki 6 şiddetindeki depremin bile Haarp yüzünden olduğunu sanmıyorum ki ben, insanlar ben kehanet yapıyorum sanıyo, halbüse ben sadece olanları gösteriyorum ehehe.

    YanıtlaSil
  76. Assassin's Creed oyununun analizini bekliyoruz, hocam. Illuminati (Tapınak Şövalyeleri) - Olayların farkında olan ve direniş gösterenler (Assassinler - Suikastçiler)... Oyunda envai çeşit sembol, gönderme ve irdelenmesi gereken bir senaryo var.

    YanıtlaSil
  77. @05:22 sakin ol şampiyon

    YanıtlaSil
  78. @06:24 sonuna swh koymayı unutmuşsun hımına goduğumun ekşicisi.

    YanıtlaSil
  79. lan kaynatasız resmini çekemedim de bir istanbul göz hastanesi reklamı var.hatun lady gagaya özenmiş olsa gerek,şu tek göz ve 666 olayını yapıyor.

    YanıtlaSil
  80. 05:00 daki adsız sikik o ben başka bi adsız üstündeki ile karıştırma sırf yorumuna yazmak için yorum yazıyorum.

    Ulan be hey dangalak o zaman bak her zaman derim empati yap 9 yaşındaki kız veya erkek çocuğun olsa porno izlemelerini pollyana modundamı karşılarsın be hey dalyarak ahlak yoksun elit piç?

    olm sizin gibileri görünce ben valla diyorum bu nasıl türkiye bu nasıl türklük bu nasıl ahlak lan?Olm bu kadarmı düştü ahlağınız.Demekki 16 yaşına gelen bacının doğum gününde istediği erkekle sikişmeside normal gelir o zaman?MTV görmüyomuyuz o programları bakın bakın MTV.

    Hiç akılları zehirlenirlenmiyomuymuşmuş.Be hey amcık Hangi türk tv kanalında (digitürk adultları ve diğer adult kanallar haricinde) porno yayınlanıyor?.Sen çocuğa elinden geldiğince çocuğu zehirlememeye bak elinden geleni yap geriye kalan artık onun iradesidir.

    Sikik sikik konuşup adamın canını sıkmayın 9 yaşındaki bi çocuğun pornosu normalmiş gibi empoze etmeyin ırzınızı sikerim.Türk olun türk ahlaklı olun bari müslüman olmuyorsunuz türk olun az.

    YanıtlaSil
  81. uc dort saatte bir acip bakiyorum bu bloga, saat gecmiyor ki bir chp kadin kollari uyesinin oglu veyahut kuzeni gelip dine bok atmamis olsun.

    bre turkcesi kit insanlar, adam inanc ozgurlugunu savunuyor diye sshhaaak yapistirmissiniz hemen sakirt etikeni. sizin inanc ozgurlugu anlayisiniza tukureyim. tanri inanci olanlardan, ibadet edenlerden tiksinen, tanri ile kul arasina girmeye curet edip yeeaa allah yok yeaa tamam mi allah var diyen de kara cahildir, geri kafalidir diye bit bit oten, kicina dockers, ayagina tiger, kafasina ed hardy, uzerine de fuck the system tarzi cok derin ve orjinal baskili tisort geciren, yurtdisi anlayisi amerikadan ibaret olan ve oranin vatandasi olmak icin basvuracak kadar cikarci ama bir yandan da marksizmi ezbere bilen (en ironik yani da bu zaten), her festivalin mudavimi olan ve guruh halinde olmadigi vakitler dakikasinda depresyona giren, o vakitlerde tekmeyi yedigi eski sevgilisi depresen, kazik kadar adam olmasina ragmen bunu atlatamayan, her sey gectim, yasadigi mahalledeki kahvehane sahibine, taksiciye, simitciye, koyluye, kendi vatandasina bu kadar yabanci, apaci diye etiketlemeye bayildigi ama o insanlarin o varoslardaki hayat mucadelesinde neler cektiginin bilincinde olmayan, aslinda bilen ama umrunda olmayan, empati yoksunu ama ozunde kendinden nefret eden, ne kendisiyle ne de ulkesiyle barisik olmayan zavallilar

    orda misiniz len hala? hic tanidik geldi mi len allah askina bu anlattiklarim?

    ahah ne tanidik gelecek ya. sizde biraz akil izan olsaydi, biraz kendinize sayginiz olsaydi once karsidakini adam gibi dinlemeyi ogrenirdiniz, sonra da sizin fikrinize uymasa dahi saygi duymayi ogrenirdiniz.

    not: turbanliyim, evlenecegim kisiyi annem babam sececek, abilerim sokaga hic salmaz beni, bos zamanlarinda beni recm ederler ama tam olecekken dururlar. universiteyi de okuyamadim cunku allaha inananlar gerizekalidir. annem, babam, abilerim, halalarim hepsi sakirt, sakirtligi biz getirmisiz turkiyeye, o derece. he bir de agzim burnum yamuk, 105 kiloyum ve cok cirkinim.

    on yargili beynini esekler sikesiceler.

    YanıtlaSil
  82. @07:59 - ulan valla ben bu kadar güzel izah edemiyorum durumu. yoksa bile taşağından öperim ehehe.

    YanıtlaSil
  83. 07.18deki reklama bi bulup bak.hatun baya baya yapıyor hareketi

    YanıtlaSil
  84. Döktürmüşün yine..Helal..Yanlız arada bazı dingil arkadaşlar kaynamış..Onlarıda takmayacaksın hacı..

    NOt; swh swh ne AMK yaa??Gerizekalı lan bu ekşici milleti..

    YanıtlaSil
  85. ''Ergenler sizi.. Sivilceliler sizi.. Konuştuğu konulara bak.. swh.. swh.. Sakin ol şampiyon..''
    Lan warya nefret ettim sizden.. Ne biçim insansınız yaw.. Ciddi anlamda nefret ettim yani sizden.. (Ha tabi bu da sizin çokta umrunuzdaydı dmi.. swh)
    İlluminati dışında böyle ekşicileri de yaz arada bence.. Güzel oluo..

    YanıtlaSil
  86. o reklamin linkini atabilirmisiniz

    YanıtlaSil
  87. @kardesezel abi reklam dediğim tabela da fırsatını bulup çekemedim resmini.

    YanıtlaSil
  88. Beyler David Rockfeller'ın baş kâtibiyim. Yazdığı mektubun Türkçe'sini sizin için paylaşıyorum.

    Değerli kardeşlerim, Cenab-ı Allah bana pek çok kez örgütümüzün teveccühünü ve Kudüs Prensi, Güneş Şövalyesi, büyük şirketlerin CEO'luğu gibi yüce makamları nasip etti. Bundan sonra da hangi makamda olursam olayım, Illuminati'nin, ve siz değerli vatandaşlarımızın hizmetinde olacağım. Hangi yaştan, hangi meslekten ve hangi siyasi görüşten olursak olalım, bizleri birleştiren ortak payda, Illuminati ve bu Tek Dünya Devleti projesine hizmet sevdasıdır. Bizler gençliğimizi bugünkünden çok farklı bir Dünya'da yaşadık. Bundan seksen yıl öncesine kadar, birbiri ardına patlak veren ekonomik krizler, yüksek enflasyon, üç haneli faizler, art arda yapılan zamlar, Amerikan kızlarının bile vermek için nazlandığı, yolsuzluk haberlerinin ayyuka çıktığı, bankaların hortumlandığı, suç örgütlerinin devletin en ücra birimlerine kadar sızdığı bir Amerika Birleşik Devletleri vardı. Dış politikada ürkek, demokrasi sicili bozuk, ve darbe tehditleri karşısında milletini temsil edemeyen zayıf iktidarların iflasın eşiğine getirdiği o ABD fotoğrafına sizler yabancısınız. Çünkü sizler, bugün, yönetimde güven ve istikrarı sağlamış, güçlü ekonomisi, yüksek standartlı demokrasisi ve dış dünyadaki yüksek itibarı ile geleceğin lider ülkesi olmaya aday bir ABD'de büyüdünüz. Sizler, Yeni Dünya Düzeni yolunda kararlı bir şekilde ilerleyen, çağdaş değerlere sahip, milli ve manevi değerleri ile barışık bir şirketorasi devletinin gençlerisiniz.

    Sizler 21 Aralık 2012'de ilk kez yarrağı görerek hem projelerimize, hem de kendi boktan geleceğinize yön vereceksiniz. Yapacağınız seçim, sizlerin belki çok iyi hatırlamadığınız, ancak çok uzak olmayan bir geçmişte olduğu gibi, krizlerle boğuşan, ümit ve güvenini yitirmiş bir ABD ile bugün olduğu gibi dünyanın parlayan yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen, güven ve istikrar içinde geleceğe umutla bakan bir ülke arasında olacak.

    Biz, herkesin siyasi görüşüne saygı duyuyoruz. Ancak önümüzdeki seçimlerin Dünya'nın geleceği için çok önemli olduğuna inanıyor, 'Yine Illuminati kazansın' diyoruz. Bu düşüncelerden hareketle, 2012 Project Blue Beam seramonisinde, bilhassa ilk kez görüşlerini beyan edecek siz gençlerimizin desteğini çok önemsiyor, sizin, ailenizin ve arkadaşlarınızın desteğini bekliyorum. 21 Aralık 2012 günü sandığa giderken, Dünya'mız için en doğru kararı vereceğinize olan inancımı belirtiyor, sizlere huzur dolu yarınlar diliyorum. En içten dileklerim ve selamlarımla…

    David Rockfeller

    YanıtlaSil
  89. 05:22 benim, karısını siktiklerim

    hay sikeyim sizin ecdadınızı sıkmabaşlar. ne ekşiciyim ne chpliyim ne de zengin piçiyim orospular çocukları. müslümandım sizin gibi ötekileştirici ayrımcı piçler yüzünden ateist oldum. yukardakileri okuduktan sonra artık illuminati gelsin sizin ananızı siksin istiyorum. benim anam babam çoluğum çocuğum yok rahatım amk.

    sikko, çok umutluydum lan senden. ama amına kodumunun ekşicisi doğru söylüyormuş şakirttende betermişsin sen kitabını siktiğim. şunuda unutmaki kimse illuminatiye inanmak için müslüman olmak zorunda degil. 9 yaşındaki kızın amını siken adamın getirdiği kitaba inanmam ben.
    ekşicilerinde sizin gibi çarşafçı orospu evlatlarının da amını sikeyim. illuminati gelecek hepinizin anasını sikecek aamcık hoşafları

    YanıtlaSil
  90. ayrımcı piçler yüzünden mi ateist oldun?

    İslam'ı, Kuran'ı ve Allah'ı mı sorumlu tutuyorsun sen dini götünden anlamış gerizekalı yobazlar yüzünden?

    yok güzelim yok, sen o yüzden ateist falan olmadın. bi söz vardır bilir misin?

    "orospunun yemini yarağı görünceye kadardır."

    2 gün sonra da başkası ikna eder ateizmi de bırakırsın sen, kişiliksiz sivilce torbası.

    çok umutluymuşmuş benden, ay götümün kenarı. sen varsın diye yaşıyordum bugüne kadar şimdi ne yapacam bilmiyorum hayat damarlarımdan biri kesildi amına koyim.

    YanıtlaSil
  91. http://tr.wikipedia.org/wiki/Assassin's_Creed

    ''Konu'' bölümünü okumanızı tavsiye ederim ..

    YanıtlaSil
  92. ekşiciyim ben hiç güzel yazmamışın swh swh swh


    ehehe iyi iyi devamet

    YanıtlaSil
  93. 02:00

    Hacı o assassins creed sikindirik oyununa ben çevremdeki arkadaşlarıda inandıramıyorum sapına kadar illuminati olduğuna.

    Ayrıca witcher 2 diye sikimsonik bi oyun daha çıktıki ondada skill ağacındaki "tree of life" benzeri dizayndan tut israil yıldızımı pentagrammı piramit mi gözmü dersin yok yok yani.Yine illuminati içeren oyunlardan resident evil 4ü ve fatal frame 2 yi ele alabiliriz.

    Yeni çıkan mortal kombat 9 dada bi sürü subliminal mesaj var ama yine kimse farkında değil.Ki mortal kombat armageddon (Yahudi inancına göre armageddon büyük savaş kıyamet)dan sonrasında geçer mortal kombat 9 ve 1-2-3 üncü oyunun konusunu remake olarak ele alır.Neyse oyunun tarihçesini siktir et ordaki armageddon savaşı yine iyiler ve kötüler olarak geçer ve piramidin üstünde blaze adlı ışıktan ateşden boss'a kavuşma mücadelesini verir herkes.

    Yani Mortal kombat serisini örnek verdim ama şuanda neredeyse illuminati sembollerini içermeyen oyun yok desek yalan söylemiş oluruz.O masum mario ve The legend of zelda serilerinede bi bakın bakalım masumluk adı altında 6-12 (ortalama oynayan çocuk yaşını verdimki bunların arasında eşşek kadar olupta mario oynayanları bilirim) yaşındaki çocuklar bu oyunlardan nasıl subliminal mesajlar alıyo sen hesap et hacım.

    Yani sikeyim assassins creed'i Haa şuanda tabiki en çok illuminatiyi simgelen oyundur.

    son bi kaç ekleme gta 4 hatta bugunlerde l.a. noire oynuyorum onda bile var illuminati esintileri.Dirt 3 adlı rally oyununda bile(ralli oyunu lan ralli a.q )

    YanıtlaSil
  94. Sikko hiç girilmiycek muhabbetlere girmişsin.

    AKP,CHP,Müslümanlık, Kuran falan fişman. Hele bi de sansürden bahsetmişsinki ahh,ahhhh.

    Hacı bu tip konular hele ki şu günlerde insanları aşırı derecede rahatsız ediyor.

    Sen ister kabul istersen de etme. Şakirt denilen ve bunun karşılığında da kendilerine Elit, Lümpen, Ekşici vs ne yarramsa denilen ve bariz bi şekilde düşmanca ayrıştırılmış bi grup var. Böyle bi ayrılığı/ayrıştırmayı yaptılar. Ve insanlar da bu sikik olaya alet oluyorlar.

    Seni harbi akıllı, aklı başında bi adam olarak bilirdim. Hoş sadece yazılarından bi insanın karakterini analiz etmen ne kadar doğru amına koyim?

    Yalnız şu var. Senin hiç sikinde olmasa bile şuna inan ki şu an bariz hayal kırıklığı içindeydim. Adam gibi okuduğum tek burası vardı artık o da yok.

    Hadi şimdi istediğin gibi sövüp, " ay zaten ben senin için yapmıştın bu sayfayı di mi siktimin sığırı " şeklinde giderini yap.. Ki bu tip eleştirileri hiç bi şekilde kabullenemediğin ve sinirlendiğin de belli.

    Özetle sana ve senin tayfana illuminati savaşı konusunda başarılar hacı.

    Hadi öptüm, kib, bye amk.


    Görüşürüz amına koyim.

    YanıtlaSil
  95. ferre ferre ferre1 Haziran 2011 14:35

    @12:26

    haklı gibi

    YanıtlaSil
  96. "Sende kesin göz var." - David Rockefeller

    YanıtlaSil
  97. Sikko iyi yazıyorsun, güzel yazıyorsun ama atatürk konusunda "bunlar komplo yeha" diyenler kadar yobazsın. Lan adam masonların duruşunu yapıyor 40'dan fazla fotoğraf var. Gaga eliyle üçgen neyin yapsa direkt mason damgası vururuz değil mi? Lan piç atatürk yapınca niye vurmuyorsun?

    Bir fotoğraf daha vardı. İngiltere'de bir adamla tokalaşıyordu. Tokalaşması masonların tokalaşmasıydı.

    Şuna bak bir de sikko. Sadece bu yazıyı okumak bilene yeter lan.

    "Efendiler, bütün insanlığın deneyim, bilgi ve düşünüşüyle
    yükselip olgunlaşması; Hıristiyanlıktan, Müslümanlıktan, Budizmden
    vazgeçerek yalınlaştırılmış ve herkes için anlaşılacak duruma
    getirilmiş katıksız ve lekesiz bir dünya dininin oluşması ve insanların
    şimdiye kadar kavgalar, pislikler, kaba istek ve eğilimler arasında bir
    yoksullar evinde yaşamakta olduklarını kabul ederek bütün varlık ve
    kafaları zehirleyen kötülük tohumlarını ortadan kaldırmaya karar
    vermesi gibi koşulların oluşmasını gerçekleştirecek olan bir “Birleşik
    Dünya Devleti” düşünün tatlı bir şey olduğunu yadsıyacak değiliz."

    (Nutuk sayfa 644,645)

    1-) Neden müslümanlıktan vazgeçelim diyor?
    2-) Neden yahudilik yok?
    3-) Birleşik dünya devleti neyin nesi?

    Lan sığır halen anlamadın mı? Mustafa Kemal'de onlardan. Lan gitti yahudi şapkasını götümüze soktu giyeceksin diye. Giymeyeni astı.

    O zamandaki selaniklilerin %95 Sebayatçı. Yani müslüman görünen yahudi! Öğretmeni selaniğin baş hahamı. Şu an mezarı sabayist mezarlığında.

    Duymuşsundur Türkiye'nin nüfusu 13 milyonken ülkeye 100.000'den fazla yahudi göç ediyor. Ne oldu bunlara sence? Bunlar ülkeye girdi. Atatürk soy adı kanunu çıkardı. Bu gavatlarda halkın içerisine karıştı.

    Daha 1 ton götverenlik var bu işlerin içerisinde. Yazsam buraya sığmaz.

    T.C. tamamen bir yahudi oyunu. Musttafa Kemal olmasaydı sikik yunanlıları yenemeyecek miydik biz? İngilizler zaten kendileri siktirip gitti. Fransa kendisi siktirip gitti. Bizim piç yobaz kemalistler ne diyor? "Atatüvk olmasaydı baban belli oymazdı" Ulan götveren senin baban belli de ne olmuş? İngiliz piçlerinden ne farkın var?

    YanıtlaSil
  98. senin babanneni sikerim @18:03

    YanıtlaSil
  99. @18.03 harbi sağlam orospu çocuğusun.

    YanıtlaSil
  100. burada gece muhabbeti dönüomu gençler

    YanıtlaSil
  101. 18:03 anladınmı maykılın neden bahsetmediğine 18.13 ve0.36 dan sonra

    YanıtlaSil
  102. Sen ne diyosun a.q ? He tamam atatürk masondu he yavrum he oldu mu ? Adam gibi eleştirene laf diyen var sanki.Beğenmeyen siktır olup gider gibi sıradan bi laf etmicem merak etme ama ele avuca sığmayan belgelerle bu ülkeye hayatı boyunca hizmet etmiş "biriyle" ilgili hele ki Atatürk'le ilgili ileri geri konuşmak kimsenin haddine değil.Şüpheciliğinde bokunu çıkardınız.Eleştirmekle iftira atmak arasında dağlar kadar fark var.Gizlenen vasiyeti ne acaba diye oturun bunu düşünün.Niye bundan 25 sene evvel açıklanması gereken vasiyet ertelendi bişekilde örtbas edilip saklandı ? Biraz da bunları düşünün güzel kardeşim.

    YanıtlaSil
  103. rihannayı gözünden aman götünden sikeyim hafız

    YanıtlaSil
  104. Amk zırtosu o dönemde yaşadın ondan iyi biliyon demi e be götveren(özellikle birleşik yazdım özel isim baabında) ülke savaştan yeni çıkmış sen sanıyomusun ki açlıktan ölen yok bu devirde bile be selinin 250 grmı kadar beyin yok ki sende şimdi bile açlıktan ölen insanların oldunu düşünemiyosun.Yürüttüğün mantığa sokayım.

    YanıtlaSil
  105. Salak herif vasiyeti bulduk okuduk mu diyoruz ey allahm sen sabır ver.

    Bak şimdi salakçığım inanmıyosan siktır git idam ettirdiği masonları araştır.Sikik şimdi savunduğun görüşteki adamların temeli nereye dayanıyo git onuda araştır.A.q ittihatçısı.Kızılayla kızılhaç arasında bi bağlantı kurabiliyomusun ? Şimdi beynin kısa devre yapar zorlamayalım.Kızılayı besim ömer paşa kurmuştur peki kim bu adam ? Siktır git onuda kendin araştır kendin gör hadi öptüm.

    YanıtlaSil
  106. Açlıktan ölen varken biim piçler ne yapıyor biliyor musun?
    Ya baloya gidiyor, ya da etrafa kendi putlarını dikiyor. Atatürk yaptırdığı heykellere o kadar çok para vermiş ki hayal edemezsin.
    Osmanlı'nın kötü olduğu dönemde bilene açlıktan ölen yoktu. Ulan bırak açlıktan öleni, iyi döneminde adamlar zekat verecek fakir bulamıyordu.
    Bulup okumadıysan nerden biliyorsun içinde ne yazıyor he? piççç. ordan burdan bulduğun 2. el yazarların uydurmalarından başka ne sikim biliyorsunuz.

    Kızılhaç mıdır nedir götüne girsin onlar ömer paşa kim a.q beynini sikiyim. Hemen konuyu çarpıtıyorsun gavat. Verdiğim örneklere cevap versene lan? nutukta yazan şeyler ne amına kodummun gavatı. onuda mı ben uydurdum anası sikik

    YanıtlaSil
  107. atatürkün bu ülke için yaptıklarını inkar edemeyiz bizde sizin kadar atatürkçüyüz emin olun ama ben onun arkasına saklanan bi ada deilim ama size şunu söyleyim hiçkimse yardım almadan kıçı kırık bi tekneyle samsuna gidip bağımsızlık savaşı başlatamaz kafasına sıkılması 2 günü bulmaz yani.Biraz da bu yönden düşünün atatürkün yaptıkları 1 kişinin başarabileceği iş değil. bence altyapısı başkaları tarafından hazırlandı.
    benim gibi düşünen birsürü adam var ama sizin gibi atatürk ile ilgili tarih kitaplarından okudukları dışında bilgi görünce ana avrat söven tiplerle muhattap olmak istemedikleri için ortaya çıkamıyor.Tahminimce maykıl kardeşimde bu düşünceye sahip ama tepkilerden korkuyor.

    YanıtlaSil
  108. ŞOK ŞOK ŞOK!

    Receb Tayyib Erdoğan denilen şahıs özel twitter hesabında "Yeni Tâğûtî Düzen"i açıkladı!

    http://i56.tinypic.com/21m9md0.jpg

    http://ressim.net/s/upload/81a8e96e.bmp

    "Yeni Tâğûtî Düzen"in Turkiye Projesinin lideri olduğunu defalarca söyleyen Receb Tayyib Erdoğan denilen şahıs özel twitter hesabında "Turkiye'yi yeni dunya düzeninin yükselen yıldızı olarak kabul ettirdik. Hayaldi gerçek oldu, birlikte başardık" demiştir. Ahmaklar da buna bakıp bakıp "oooyh ne güzelmiş" diye saçmalıyorlar. Güzel mi çirkin mi yakında göreceksiniz!

    YanıtlaSil
  109. Ben Iron Maiden'a inanmıyorum o konuda şahsen sikko. Adamlar bence durumun ölçüsünü bilen tipler, yazdıklarında da belli oluyor bence. Koskoca BRAVE NEW WORLD albümü var yani. O olsa bile, Pink Floyd bu Rihanna gibi değil, onlardan çok daha ayrı, bağımsız bir oluşum tek başına gibi geliyor bana. Şarkı sözleri, şarkılardaki gerek düz gerek subliminal mesajları, illuminatici olarak tanımlatacak şeyler değil.

    YanıtlaSil
  110. Selam sikko, yazılarının epey bi kısmını okudum, bu konularda 4-5 yıldır ne var ne yok okurum, buna da önyargı yapmadım, şakirt makirt demedim okudum.

    Birsürü kafa yormuşsun, takdire şayan bi çaba, ama kafan din tarafından sınırlandığı için olaya dar bi açıdan bakmışsın, bence durumun özetle bu. Dindar adamın neyine illüminati, komplo teorilerinin tutarlığını ölçmek falan amk. Bunlar sağlıklı bi kafayla yapılır. Kafanda o saçmasapan inançlar olmasa eminim çok güzel teoriler kurabilirdin bu çabayla ama yok be hacım, olmuyor işte. Kendi etrafında dönüp duran ve osuruktan nem kapan düşünceler içerisindesin. Bak ben demiyorum yok yaea bunlar yalan, illüminati yok falan. Diyorum ki sen bunları dini de elden bırakmayayım diyerekten yarrağım gibi yorumlamış saçmasapan şeyler çıkartmışsın. Git bi doktora görün kanka, samimi söylüyorum, tanımam etmem seni ekşici sikikler gibi birilerini küçümseyerek ego tatmini de yapmam, samimi söylüyorum paranoyaklaştığın yerler çok fazla.

    Bu damı paranoya dediğin şarkılar, sözler, klipler vs vs illüminatinin kendini bilinçli ifşasından ziyade senin sanat olayını hiç anlamamış olmandan kaynaklı kardeşim. Biraz sanatçı arkadaş edin, bu adamlar nasıl hissediyor, üretirken nereden ilham alıyor vs vs bak faydasını görüceksin. Neden biliyormusun? Sanatçı adamın gözü açıktır, bu dünyada bi acayiplikler olduğunu, arkada biyerde bi sikler döndüğünü sezer bişekilde, gerek kültür gerek hisleriyle. Ve bu adam eninde sonunda adem havva hikayelerini, mitolojileri, yeni dünya düzenini vs vs öğrenir ve üzerinde düşünmeye başlar. Bunları düşünme aşamasında ilgi duyulan şeyler bellidir, bu meselelerin karakterleri, sembolleri, hikayeleri vs vs. O yüzden binlerce "aha illüminati sembolüüü" diyebileceğin sanat eseri vardır, olacaktır, illüminatiyle de alakası olmak zorunda değildir bunların hepsinin. Lan ben kendimden biliyorum, on yıldır müzik üretiyorum ve daha bırak yeni dünya düzeni falan filan sistem ney niye karşı olalım vs bunları bile bilmeyen bi liseliyken, bi gün klip çekersem bu sembolleri kullanırım falan diyordum antik mısır üzerine okurken, çok etkileyici çünkü, ne bileyim mısır mitolojisi olsun, seks ayinleri falan olsun, süper şeyler lan bunlar, yemin ediyorum ünlü olsam hepsini kullanırım. E be yarrağım ben de mi illüminati köpeğiyim ne zaman ruhumu şeytana sattım benim niye haberim yok amk?

    Sanat özgür bi olaydır kanka, her bokun ardında bi neden ararsan kendi götünle yüzyüze gelirsin eninde sonunda. Sanatçı adam zihninden geçen herşeyi bişekilde ifade eder, alakalı alakasız ne varsa, hiçbişeyin nedeni olmak zorunda değildir sanatta. LSD tribinden falan bahsetmiştin bi yerde sanmıyorum sen günah flan diye almamışsındır ama almışsan eğer böyle şeyler nasıl hala böylesin amk, hiç mi bişeyleri farketmene yardımcı olmadı, hiç mi ufkun genişlemedi be? O tripteki sürreal şeyler ne şimdi amk, ben salvia tribimde gördüğüm ağzından kulak çıkan adamı klibimde kullansam o damı amarikanın oyunu olcak amk? Onun ardında ne anlamlar arasın kim bilir..

    Aç bi senfoniyi incele notalarını, neden ladan sonra fa gelmiş diye oturup bi yıl düşünecekmisin amk? Hani herşeyin bi nedeni var ya, hani hiçbişey tesadüf olamaz ya?

    Sanat ve insan, din ve o seviyediki bi mantıkla anlaşılabilecek bişe değildir kanka. Tavsiyem bırak bu işleri bi iki aylığına, bak terk et demiyorum ara ver, sakinleş, sanatçılarla, psikologlarla falan takıl, sanatı ve insanın sınırsızlığını anlamaya çalış, dinini sorgula, muhammedi tanı, kuranı kerimi ve hadisleri sanki hiçbi dini bilmiyormuşsun da tanımak istiyormuşsun gibi objektif bişekilde oku, vicdanına sor anlamadığın yerleri çocuk tecavüzcüsü hacılara hocalara değil. Şu siktiğimin tabusundan bi kurtul, bak herşeyi daha güzel görüceksin canım kardeşim. Eğer "Bu muhteşem evren kendi kendine nasıl olmuş olabilir pis atayist" falan demiceksen yardımcı bile olurum sana uzun uzun bu din tabunu aşmanda, o kadar beyin eforu harcıyosun boşa gitmesin amk tek isteğim o, hadi selametle.

    YanıtlaSil
  111. Önyargılı değilim diye başladığın yorumda "sen şimdi günah diye lsd de almamışsındır bilmezsin, heh heh sanat felan bunlar hep, anlatayım diycem ama sus pis atayist dersin sen şimdi" diye devam etmişsin.

    Ehehe şakirt dedikleri adamı bi tanısalar, kendilerinin ne kadar ot gibi yaşadığını beynine beynine yiyerek anlayacak hıyarların ithamları açıkçası zerre kadar sikimde değil. Sadece ibreti alem olsun diye ifşa ediyorum o tür yavşakları.

    Ayrıca Britney Spears'ın, Lady Gaga'nın sanatını da anlayamıyorum moruk haklısın. Çok büyük sanatkârlar olm, kapasitem yetmiyor, anlayacam diye beyin kıvrımlarım birbirine dolanıyor amına koyayım.

    Estetik amaçlı kullanılan semboller ayrı, MTV'nin milyoner ettiği vasıfsız tiplerin arkasında bir amaç taşıyarak her fırsatta defalarca kullandığı semboller ayrı.

    2007 yılında Lady Gaga'yı tanıyan 1 insan evladı var mıydı lan bu ülkede? 2008'in de sonlarında dank diye patladı karı ve sözleri, müzikleri kendisine ait olmayan şarkılarla.

    Valla din konusunu ben senin kadar büyütmüyorum, onu tabu eden sensin açıkçası. Tabun olmuş ki konuşulmasını dahi yadırgıyor, hazmedemiyorsun.

    Öyle ılımlı islam ayakları çekerek başlayıp, gidişatında "sus amına kodumun dincisi" tadında konuşman da tam bir riyakar yavşak davranışı olmuş be güzelim, hiç gerek yok. Bak ben hiç sakınıyo muyum lafımı? Ne gerek var lafı dolandırmaya, az relax.

    YanıtlaSil
  112. [..]Ama yine de vicdanlı bir dalyarak olduğum için nick'ini felan da vermem ki şu kanka muhabbeti havasında anlattığım şeyleri takip edip hak veren taşaksızlar tarafından linçe uğrama diye, belden aşağı vurmak yoktur bizde.[..]

    demişsin de, bi'kaç paragraf yukarıda elemanın yazdığı entry'nin ekran çıktısını vermişsin hacı?! o taşşaksızlar, ilgili başlıktan bu entry'nin yazarını bulup yine linç edemeyecek mi öyle? tutarsız olmuş bu kısım yani.

    YanıtlaSil
  113. sikko amuna koyim pf dende iron maiden den de soguttun beni piç su pulse konserine baktım tekrar adamlar hakkaten en can alıcı yerlerde ısık oyunlarıyla piramitin icine gözü yerlestiriyorler. bu sıralar aklım toola takıldı sarkı sözlerine falan kıt ingilizcemle sarkı sözlerini anlamaya calisiyorum. adamlar genel olarak sisteme giydiriyorlar ama her yerde de sembolleri kullanıyorlar.

    YanıtlaSil
  114. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  115. http://i56.tinypic.com/zklli9.jpg

    alın yarrak gibi all seeing eye pulse konserinden

    YanıtlaSil
  116. Michael senin Kuran'ın kadına bakış açısını nasıl yorumladığını merak ediyorum bir erkek gözüyle.Buna kısa da olsa değinir misin? Ben Kuran'ı tam olarak okumadım, yazında hurilerden bahsetmişsin ya ordan aklıma geldi. Kuran'ı okumaya başladım ama şu hak olan kadınlar, kadınları cariye gibi nitelendirmelerle anlatması, şahit olarak sadece 1 kadının yetmemesi vs... Bunlara bakış açını merak ediyorum. Erkek bakış açısıyla yazıyorsun doğal olarak, kadınlar açısından durum adil mi sence? Atatürk yazısını bekliyorum ayrıca o yazı benim için bir karar verme yazısı olacak bu blog hakkında. Şimdiye kadar yazılanlar gayet mnatıklı ve akılcı. Ama burda yazılan yorumlarda dahil bazı dallamaların dayanaksız körü körüne düşman oldukları ortada. Dayanaklı her türlü eleştiriyi okurum, değerlendiririm ama dayanaksız hakaret edenler Atatürk'ün yaptıklarını hiçe saymak ve egolarını tatmin etmekten başka bi bok yapmıyorlar. Hiç kimse için %100 haklı ve doğru biri diyebilir misiniz? Atatürk için de bu durum söz konusu. Onu dayanaksız eleştiren ve hakaret eden dallama arkadaşım sen de Allah'ın bir kulusun ve %100 doğru bir adam değilsin ama Atatürk gibi de elle tutulur bir üretimde bulunmamışsın. Hadi bakalım bekliyoruz yazıyı... Yorumlarınız bile uzun, özet geçin lan. swh swh.

    YanıtlaSil
  117. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  118. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  119. Her yazını muhteşem bir espri patlatıp bitiriyosun.Daşşağına kurban.

    "Tüm bukalemunların anasını sikiyim."

    YanıtlaSil
  120. sikkofield reyiz söylemez ama ben söylerim reyize bok atan orospu çocuğunun linki bu:
    http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=23761307

    YanıtlaSil
  121. Eline Sağlık sikko ama şu Iron Maiden'ın powerslave şarkısının sözlerine bi göz atarsan sevinirim.Sözlerinde sanki Eminem'in veya onun gibilerin illuminatiyi ifşa etmeye çalışması gibi şeyler var.Belkide ben yalnış anlamışımdır ama @BK'nın dediklerine katılıyorum
    Saygılarımla...

    YanıtlaSil
  122. He bu arada eklemeyi unuttum.Steve harris illuminatici olabilir ama powerslave şarkısını Bruce Dickinson yazmış diye biliyorum.Yani gruptaki bütün elemanların görüşleri aynı olcak diye bişey yoktur herhalde???

    YanıtlaSil
  123. Hacu ellerine sağlık severek takip ediyoruz. Iron Maiden konusu çok döndüğü için bende iki laf edeyim dedim. Album kapakları zaten sembollerle dolu. Eddie maskotunun tek gözünün robot olması ve sürekli beynine bişiyler yapılıyor olması, number of the beast albümünde eddinin şeytanı kukla şeytanında insanı kukla etmesi süphe çekici. Bruce dayının da Aleister Crowley hayranı olduğunu (duydum ama kanyaktan çok emin değilim) düşünüyorum. Moonchild isimli şarkı (sözleri dikkat çekici) Crowley'in kitaplarından birinin adıdır. Number of the Beast ile işaret edilen kişi Crowleydir(anası zamanında buna beast demişte o da bu ismi beğenip benimsemişmiş). Ayrıca, Chemical Wedding filmi de Crowley'den esinlenilerek yapılmış(Proje 12 yıl sürmüş). Filmi izlemediğim için yorum yapamayacağım ama bu kadar delili kısa bir gözatma ile ben tespit edebiliyorsam. Didiklesek neler çıkar diye düşünüyorum. İnsan sevdiği seylere kondurmak istemiyor ama gerçekler acıdır. Ayrıca bu adamlarda 23:58 takıntısıdır gidiyor, ama o konuyu bir yere bağlayamadım. Neyse uzun zamandır yazmıyorsun umarım ekşiciler seni bi yerde kıstırıp şişlememiştir...

    YanıtlaSil
  124. Sene olmuş 2014, biz hala Sikkofield'ta takılıyoruz yea. Ne kadar şakirt, yobaz ve cahiliz amınakoyim.

    YanıtlaSil
  125. Eksinin tadının Citten eksi olduğunun kanıtı, aradığım hiçbir soruya adam gibi bir cevap bulamamam. Vakit kaybisin ekşi.

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.