Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

30 Haziran 2011 Perşembe

Yüzeysel Samimiyet

Merhaba yarram.

Lafta tüm insanlar sekste ön sevişmeyi uzun tutan, paradan daha önemli değerler olduğunu savunan, Kubrick hayranı, birbirlerinin görüşüne saygılı, duyarlı ve hümanist kişilerdir. Hani sadece işitme duyusu olan bir uzaylı gelse dünyaya, 1 sene sadece insanları "dinleyerek" öğrendikleri ile bir görüş edinse dünya hakkında, sanar ki insanlığın hepsi Ömercik filmlerinin sonunda el ele tutuşarak "hayat sevince güzel" şarkısı söyleyen mahalle esnafından oluşuyor.

Ama bilse o ön sevişmeye çok önem veren duyarlı insan, 5 dakika dayanamayıp çatır çutur sikişiyor,

Bilse "maddiyat benim için ikinci planda" nutukları çeken yavşak daha okul yıllarında kendisinden düşük not alan arkadaşlarını görünce içten içten seviniyor, işe girdiğinde bir terfi alacam diye yalamadığı göt kalmıyor

Kubrick hayranı entelektüel, sırf popüler diye James Cameron filmlerine bok atıyor. Seyrederken hayran olduğu Titanic ve Avatar için, sinema salonundan çıktıktan sonra sikim sikim eleştirel ifadeler kullanıyor,

Her görüşe saygılı hümanist, kendi oy verdiği partiden başka partiye oy verenleri "yobaz" ya da "faşist" diye yaftalıyor.

Çok hassas ve duyarlı insan sırf kendi çıkarını düşünüyor, yeni bir insanla tanıştığında "ben bunu nasıl sikerim"e odaklanıyor.

Bilse o masum çocuk bile mahalle maçında sürekli "kendi" attığı golleri sayıyor.

Uzaylı kardeş, geleceksen başka duyuların da olsun lan. Sırf duyduğunla, insanlara inanarak yaşayacak olursan senin tillahını sikerler burda. Burdaki herkes riyakâr şerefsiz çünkü, Ömercik babasını buldu diye nalburla, bakkalla, bahçıvanla el ele tutuşup şarkılar söyleyen esnaflar yok burada amına koyim. "Peynirim iyi değil abi, kaşar keseyim sana istersen" diyen bakkal bile masum değil olum artık, kalmadı onlar, kaşarı elinden çıkarması gerektiği için kakalamaya çalışıyodur onu sana. Daha 10-15 sene önce vardı bunların masum olanları, hayal meyal hatırlıyorum ben de, sen kaçırdın onları uzaylı. Zaten artık "bakkal" bile kalmadı, her yer süpermarket oldu, sektörü tekeline alan önceden zenginler daha da zengin oldu, diğerleri haritadan silindi. Şerefsiz de olsa bakkal da kalmayacak bi 15-20 sene içinde. Yani anlayacağın siktir git uzaylı, ne işin var la burada?

Olum insanın sınanmak için Şeytan'a da ihtiyacı yok ki zaten, o sadece kıytırık bi vesile. İnsan zaten kendi içinde şerefsiz, Şeytan sana yeni bir şeyler de eklemiyor ki, sendekinin ortaya çıkmasına vesile oluyo sadece. Yani topu Şeytan'a da atma, o kendi çapında bi şerefsiz, sen kendi çapında başka bi şerefsiz... Aynı bokun farklı renkleriyiz, hatta aynı bokun aynı renginin farklı tonlarıyız sadece.

Olum basit düşün lan, sikim sikim felsefik laflara gerek yok. Tüm insanları şu laf özetliyor bak, "kimse yoğurdum ekşi demez".

He işte, bu kadar basit. Kimse sana "ben seninle ve sorunlarınla ilgileniyomuş gibi yapıyorum ama aslında seni çatır çatır sikmekten başka bir şey düşünmüyorum" demez ki, ne bekliyosun? O bunu söyleyince sen de ona vermezsin zaten, ama veriyorsun. Salak gibi hala "somut" deliller peşinde olduğun için kaşık kaşık yiyosun o ekşi yoğurdu. Ama bilsen ki bu hayatta senin düşlediğin gibi %100 somutlukta bir şey yok, hiçbir şey "kesin" değil, bu cümlem dahil.

Her gelen hükümet enflasyonu düşürüyodu. Şu ana kadar 61 hükümet geldi, hiçbi sikim değişmedi. 61 kere verdin sen o yoğurtçuya yani. Hem de çatır çatır.

Ama topu o 61 yoğurtçuya da atma, sen de başka bir yoğurtçusun zira.

Hatta sen o riyakâr yoğurtçudan daha betersin, zira o adam en azından biliyor yoğurdunun ekşi olduğunu ve bilerek yalan söylüyor. Ama sen yoğurdunun ne olduğunu bilmeden, sadece duyduklarınla edindiğin yüzeysel bilgilerinle savunuyorsun yoğurdunu.

"İslam'da saldırmak ve haksız yere öldürmek yoktur" dersin, sonra peygamber zamanında yapıldığı ileri sürülen "saldırı savaşları"nı savunmak için, olayın aslını bilmeden yalan yanlış duyduklarınla kılıflar uydurmaya çalışırsın.

"Atatürk'ün de hataları olmuştur tabi, heey o da bir insan, heeey :)" dersin, sonra şapka devrimini saçma bulduğunu söyleyenlere "pis yobaz örümcek beyinli" dersin.

"Bu yediğimiz gıdalar çok zararlı yeeaa" dersin, sonra bu GDO'lu gıdaların aslında sırf ticari kazanç amacıyla değil, başka şeytani telkinler ile getirildiğini söylediklerinde "yok ebenin amı neler saçmalıyosun yeeaa" dersin.

"Bence de bu dünyayı Obama, Bush, Blair felan yönetmiyor, siyasetçilerin de üstünde başka bir güç var" der, sikim sikim yapmacık şüpheci tavırlara girersin, sonra sana "yahudi bankerler, Vatikan, gül-haç kardeşliği, illuminati" dediklerinde "ne saçmalıyosun yeeaa komplo teorisi onlar cahil swh swh" dersin.

Olum sen lafta duyarlı, icraate gelince ota boka burun kıvıran bir salaksın.

Yüzeysel samimisin, azcık derine inildiğinde puştun tekisin.

Senle yola da çıkılmaz amına koyim.

Erkeksen cinsellik ikinci plandadır senin için ama ne hikmetse hayatta senin için en önemli şey "am sikmek"tir.

Kadınsan çok duygusalsındır, fakat en büyük arzun kıçını yaya yaya oturduğunda sana bakacak bi zengin koca bulmaktır.

Sikkofield, Lady Gaga'yı anlatınca iyidir hoştur senin için. Ama Akp'yi anlatınca, Said Nursi'yi anlatınca, kısacası sana dokununca "cahil ahlaksız şerefsiz"dir.

Sana göre "sikerim" diyen terbiyesizdir.

Ama seni sikip de bunu yüzüne söylemeyen terbiyelidir.

Eh o zaman, ben de senin bu saçma ahlâk anlayışını "sikerim".

Sevgiler.

96 yorum:

  1. Kaptan gene doğruları yüzümüze vurdun amına koym.

    YanıtlaSil
  2. iyi dedin sikko,illuminati sayılarına da geç artık 11,13,23 ritüel falan...

    YanıtlaSil
  3. Hepimiz gerizekalıyız lan Allah belamızı versin veriiyor da zaten...
    O değil de bu adi şerefsiz göteryan herifler kendilerini herkesten üstün görür ya ona kılım işte.
    -------------------------------------------------
    La parody ananem eskiden sende göz var derdi. İçimdeki deccalı görmüş olabilir mi?
    Hepsi satanistlerin oyunu kızım bunların ehehehuheuheu swh swh.

    YanıtlaSil
  4. beynine sağlık maykıl sevişelim mi

    (sevişelim mi kısmı yüzeysel)

    YanıtlaSil
  5. hayattan soğudum, kendimden nefret ettim iki dakkada. ne pis hayvan oğlu hayvanmışım amına koyim.

    YanıtlaSil
  6. helal lan sikko gene sikip atmışsın yemin ediyom

    YanıtlaSil
  7. helal olsun lan sikko ...sikleme kimseyi devam et yazmaya

    YanıtlaSil
  8. lyoness hakkında yazdıklarında sora siklemicektim yazdıklarını ama okudum amk çok iyi yazmışsın helal.

    Sana göre "sikerim" diyen terbiyesizdir.

    Ama seni sikip de bunu yüzüne söylemeyen terbiyelidir. hehe çok iyi lan.

    YanıtlaSil
  9. İnsanlar güvendikleri şeyleri de sorgulamaya başlayınca bazıları sana saldırıyor.Onun yerine araştırsınlar.Sen de eleştirilebilirsin maykıl yazmaya devam.

    YanıtlaSil
  10. senin yaptığın nedir peki sikkocum sende eleştirileri kaldıramamışsın anlaşılan.

    YanıtlaSil
  11. Benimde anlamadığım nokta burada sikko kardeş,orta okul, lise yıllarımdaki türkiyeye bakıyorum (tamam dört dörtlük değildi ama günümüze göre çok güzeldi) sonra günümüze bakıyorum.Peh. La oğlum bu kadar kısa sürede nasıl becerdiler bu milleti yozlaştırmayı? İnsanlar bir çırpıda karakter değiştirdi Normal şartlarda sıkı çalışmayla,bunu topluma en az 150-200 senede yapabileceğin bir puştluğu 20-30 senede nasıl becerdiler?Bu nasıl bir ilimdir?
    Dur lan nerede o eski günler muhabbetine dönecek neyse eline sağlık sikko kardeş

    YanıtlaSil
  12. Böyle olm insanlr işe daha ne bekliyodunki, amına koyum millet kendi bildiğine inandığına doğru bilgi diyo.Yanlış olabilir lan araştır bi bak böyle şeylerde var yani yanlış biliyor olabilirsin dediğinde sana siktiri basıyorlar anında.
    Lafta müslüman ama iş icraata dediğin gibi derinlere inince bi sikim biklmeyenler var.Amına koyum sana denk gelenler emin ol banada denk geldi hep.

    YanıtlaSil
  13. Sana göre "sikerim" diyen terbiyesizdir.
    Ama seni sikip de bunu yüzüne söylemeyen terbiyelidir.

    türk milleti gariptir
    her lafı kaldırmaz
    ibne dersin kızar da
    sikersin aldırmaz.

    Neyzen Tevfik

    YanıtlaSil
  14. @sikko biraderim, bu yazin "sussam gonul razi degil" diye bagiriyo. kufurlu uslubunu elestiren dostlar da anlamislardir artik bu derdin kufretmeden anlatilamayacagini. ebubekir razi'nin bi lafi var: "marifet iltifata tabidir". yuregine saglik kardesim, daha cok uret insallah; inadina hem de.

    YanıtlaSil
  15. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=197572550293411&set=a.197572173626782.66740.193728930677773&type=1&theater

    YanıtlaSil
  16. Adam zorlayıp "akabinde böyle oldu" gibi saçma sapan laflar edemiyor işte.Özünde neyse onu çatır çatır söylüyor.Yok sikko küfürsüz yazmış yok çok ahlaksızmış ulan amına kodumun gavatları siz bu küfürleri aslında her gün içinizden ediyorsunuz birisine,bir şey,bir olaya ama sesli söyleyecek göt yok siz de.

    YanıtlaSil
  17. la oğlum sikko senden çok güzel bir mücahit olurdu cennette cillop gibi hurileride kapardın ama ah şu küfürler olmasa...
    ama küfür olmayınca da okumuyor ki bu cici millet.
    Allah sonunu hayır etsin.

    YanıtlaSil
  18. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  19. Sik beni sikko haşmetlileri !

    YanıtlaSil
  20. lan sen ne düşünürsen düşün ne yazarsan yaz takipçinim dünya ahret :D adamsın olum.

    YanıtlaSil
  21. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  22. Dün gece Habertürk de bir adam vardı teketek de o adamın illüminati vs.. oldugundan çok şüphe ettim.Kabala uzmanıyım diyordu ve bahsediyordu.David İcke ı övüyordu.Sen ne düşünüyorsun?

    YanıtlaSil
  23. Hakikatten migrosta hep son kullanma tarihi geçmiş tavuk satıyolar lan

    YanıtlaSil
  24. haklısın e be yarram gene haklısın..

    YanıtlaSil
  25. @MİCHEAL

    arkadaşımın blogunda anti humanizmle ilgili yazdığımız bir yazı. biraz öfke dolu yazıldı ve uzun ama yorumunu merak ediyorum

    http://songulyabanininyeri.blogspot.com/2011/05/antihumanist-manifesto-ve-humanizmin.html

    YanıtlaSil
  26. Tası tarağı toplayıp köye mi yerleşsek hacı yeeaa...

    YanıtlaSil
  27. Bunları okuduktan sonra türkçe olimpiyatlarının sonunda yeni bir dünya şarkısını söyleyindiğini duyunca kıllandım iyice.

    YanıtlaSil
  28. ben sana dedim ergenlere fazla gelir diye lady gaga beyonce deprem makinası ufo istilası zombiler bu konulara geri dön diğer konulardan sana pek ekmek yok :)

    YanıtlaSil
  29. sikko su videoya bak dehset seyler var isine yarar ben soktayim aq ... 11 eylulden evvelki filmlerde verilen 11 eylul mesajlari vayanansinisiktiklerimin vayyy

    http://www.youtube.com/watch?v=4zPgS9GH9JI&feature=player_embedded

    YanıtlaSil
  30. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  31. Star Wars hakkında ne düşünüyorsun panpa?
    Aşırı derecede etkilyen şeyler var beni

    YanıtlaSil
  32. Reyiz bugün berbere gittim. Bir kaç dosyalar vardı üstündeki şekiller ilgincime gitti. Bakayım dedim. Şoklar içerisinde kaldım. Mevlana Kardeşlik, Dünya Kardeşlik Birliği adında bir kağıt ve 100 maddeden oluşan bir yazı vardı. Acayip bir logosu var yanlız fotosunuda çektim hemen. Maddelerde, dünya kardeşliği, uzaylılar, reenkarnasyon gibi şeyler ve yeni galaktik dünya düzeni tarzı yazılar vardı. Neyse bizim berber sinemadan bir filmden çıktıktan sonra yaşlı bir kadın bunu tutuşturmuş eline. Her Cuma'da bir tane okulda konferanslarımız var bekliyoruz demiş.

    Ahanda bu logosu http://imageshack.us/photo/my-images/835/grnt0520.jpg/

    Sonrada internet sitesine baktım

    http://www.dkb-mevlana.org.tr/ana.html

    YanıtlaSil
  33. @kenzel

    Mevlana kardeşlik birliği vakfı (Bülent Çorak) cinlerden mesaj aldığını eski fasiküllerinde açık açık dile getirmekten çekinmeyen bir topluluk. Allah'a şirk koşuyor, Allah'ın konsey olduğunu falan söylüyorlar. Tabi bu bilgileri hemencecik değil, gereken farkındalık seviyesine ulaşanlara söylüyorlar.:))
    Allah akıl fikir versin, memlekette şaşkın çok.

    YanıtlaSil
  34. lan sikko ben jack sparrow :) şu anda habertürk de YENİ DÜNYA DÜZENİ diye başlık yapmışlar sansürsüz programında...hani algıda seçicilik diye bir şey vardır ya ..hamile bir kadının sokağa çıktığında eskisinden daha çok hamile kadın görmesi gibi işte bende de öyle oldu amk. ben bu konularla ilgilenmezden önce de bu kadr program yapılıyo muydu ya da yapılıyoduda ben mi izlemiyodum...neyse işte bak ABİN olarak sölüorum izle onu TÜRKİYE osmanlılaşıyo mu? diyo ... bu biraz eski dünya düzeni oluyo ama neyse ne amk -- FUCK ALL THE ORDERS....

    YanıtlaSil
  35. http://prophecyinthemaking.blogspot.com/ tıpkısının aynısı lan...

    YanıtlaSil
  36. Bazı insanların hala ''çok küfürlü yazıyorsun'' muhabbetinde olması oldukça düşündürücüdür.Bunlardan bir çoğu kendi çevresinde,cümlenin başında ve sonunda ''amına koyim'' tamlamasını :) kullanıp ve farklı küfür versiyonlarıyla harmanlama yeteneğine de sahip olup, sonrasında buraya gelip, lan sikko çok küfürlü konuşuyorsun demesi hiçde samimi olmadığı gibi aynı zamanda akıl dışıdır.
    Evet sokak dili kullanıyor olabilir arkadaşımız ama güçlü edebiyat diliyle konuşsa okur muydunuz acaba yazıları? Demek ki kitlelere ulaşabilmek için halkın dilinden konuşmak gerekiyormuş.Bir de namusla alakası olmayan garip bir namus anlayışı var toplumda,efendim bayanlar okuyamıyor.
    Soru 1 bayanlar okuyunca namussuz mu oluyorlar?
    Soru 2 hiç bayanları sokak ortasında çaktırmadan takip ettin mi? Zira bir çoğu bizden çok sokup sokup çıkarıyorlar.O yüzden sikko'nun nasıl konuştuğuna değil ne konuştuğuna bakın derim.Çünkü çok vahim bir durumla karşı karşıyayız.Çözüm kolay ama eğer boş verirsek bu sefer elin adamı gelir sokup sokup çıkarır.O zamanda iş işten geçmiş olur.
    Saygılar

    YanıtlaSil
  37. Sikko bey, Burak Ozdemir denen elemani inceler misiniz bi de? eminim @antispiritualist de onun hakkinda bir seyler soyleyebilir.

    Selamlar.

    YanıtlaSil
  38. @dabadu

    Benim bildiğim Michael, Volume 2'yi yazarken Özdemir'i pas geçmez:)

    Ama şöyle söyleyeyim kitabı okudum, Burak'ın röportajlarını vs. de, blogunu da bir süre takip ettim, hatta kendisini de uyarmaya çalıştım ama nafile. Burak malesef kendisine kitabın yazdırıldığını, dış kuvvet tarafından desteklendiğini vs. düşünüyor.

    Mevlana Kardeşlik Birliği Vakfı, Risaleler, Ramtha vs. nin kaynağı ne ise Burak Özdemir'in de o. Tüm unsurlar aynı. Şeytan sempatik bir varlıkmış gibi sunuluyor, bu tekamül bazlı felsefe ile sağlanıyor.

    Yine bir İslam toplumu, yine İslam'la harmanlanıp, ayetleri bağlamlarından söküp altın tepside sunulan New Age öğreti. "99 doğru 1 yanlış" ilkesi diyeceğim ama az kalacak:) Özetle Kur'an'a uygun söylemler de, taban tabana zıt söylemler de var.

    Arkadaşlar şunun artık anlaşılması lazım. Aşılamak istedikleri bu öğreti her yerde, herşeyin içine sızmış. Kıyamete dek korunma garantisi olan Kur'an hariç. Dinin tek kaynağı Kur'an. Allah ta bunu söylemiş zaten. Kur'an'ı roman okur gibi okursanız zor gelebilir. Ama temiz bir kalple Allah'a yönelir kendinize zaman tanıyıp ağır ağır, düşüne düşüne, doğru okuma metodolojisi geliştirerek okursanız, size kapılarını muhakkak açacaktır. Allah yardım edecektir, kendi vaadi var.

    Sevgili dabadu buradan kitap hakkındaki daha geniş eleştirime ulaşabilirsin:
    http://www.diniyazilar.com/oku.asp?hid=1700&aranan=cansu

    Ama özet geçecek olursak bu kitabın hedefi şu:

    •Kötüleri (İblis’in bile) iyilere hizmet eden gizli kahramanlar haline getirmek

    •Düalite/Polarite prensibini kullanarak her şeyin çift yaratıldığından yola çıkarak “şeytan”ın kötülüğünü "dünyevi bir yanılsama" olarak göstermek

    •İblis- şeytan kavramları konusunda okuyucunun kafasını bulanıklaştırmak

    •Allah’ın her yerde” olduğundan yola çıkarak ve bunu çarpıtarak özünde Tanrı ve insanın bir bütün olduğunu iddia etmek (panteizm-pananteizmi empoze etmek)

    •Allah’ın tekamüle ihtiyacı varmış iftirasını atmak

    Zaten hayatın merkezinde Kur'an'ın belirttiği gibi imtihanın değil, New Age ve türevlerinin belirttiği gibi tekamülün olduğu sistemde 18 aylık bebeğe tecavüz edenler bile aslında iyi birşeye hizmet ediyor oluyor arkadaşlar. Kötülük denilen kavram izafileştiriliyor bu bakış açısı kazandırılarak insanlara.

    Selamlar

    YanıtlaSil
  39. tebrikler dostum mükemmel bir yazı :)

    YanıtlaSil
  40. @Antispiritualist, tesekkurler - hem yorum hem de link icin. Tahmin ettigim gibi bu konuyla ilgili yazi yazmissiniz. O. Cenap Basman ile ilgili yaziniz var mi peki? :) O bundan da denyo bana kalirsa.

    Ben ataizt falanim ama direkt muslumanlar bu spiritualist piclerden daha samimi geliyor bana, onlara daha yakin hissediyorum kendimi.

    Selamlar.

    YanıtlaSil
  41. @dabadu
    Rica ederim. Cenap Basman'la ilgili yazım yok:)) ...da evet aynı şeyi savunuyorlar, araştırmıştım kendisini.

    Ateizm konusunda evrendeki ayetleri/ delilleri incemeleye devam o zaman... Allah yardımcın olsun:)Bir sorun olursa, biz de yardımcı olmaya çalışırız.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  42. abicim eline ayağına sağlık sayende bilmediğim, yanlış bildiğim, yanlış bildirilen şeyler hakkında fikir sahibi oldum. özellikle yeni silahları olarak kullanıcakları şu ufo muhabbetine takıldı kafam bazı sitelere göz attım inandırmak için gerçekten sağlam uğraş vermişler. ama kafamı karıştıran bazı şeyler oldu örneğin ekin çemberleri diye bi zımbırtı var insan eliyle yapılmasına imkan yokmuş gibi, hatta üzerine filmler çekildi falan. bunun üzerine biraz araştırma yaptım filmin yönetmeni M. Night Shyamalan diye bi herif kendi sitesinde M. Night Shyamalan foundation diye bi yer var orda partners denen kısma girdiğimde karşıma http://www.achieveability.org/ diye bi şirket çıktı. sembolleri mason piramidi mi, yoksa ben mi paranoya yaptım acaba? yani bunun altından da mı illuminati çıktı onu merak ediyorum. bir de ekin çemberleri hakkında bi bilgin varsa, paylaşırsan sevinirim. saygılar.

    YanıtlaSil
  43. UFO, Semboller ve Cinler +18

    bu yazıyı okudun mu gülo? nisan ayında.

    YanıtlaSil
  44. baştan başladığım için okumaya oraya gelmemiştim şimdi bitirdim, sembollerden tahmin etmeliydim zaten ama nasıl yapabildiklerini hala merak ediyorum gerçi bu zamana kadar yaptıklarının yanında şaşırmamam lazımdı amaan ne bilem işte iki gündür gece gündüz yazdıklarını okuyorum daha şimdiden her şeyin altında farklı anlamlar aramaya başladım iyi güzel sen biliyosun bütün bunları, seni okuyanlar da biliyolar e ben de bilmeye başladım, ama sonuçta değiştirilebilicek bişeyler var mıdır sence?

    YanıtlaSil
  45. var tabi ki. tamam güçlüler ama güçlerini abartıyolar, birçok şeye sahipler ama her şeye değil kesinlikle.

    boykot aslında çok etkili bi yöntem ama organize olmak lazım.

    YanıtlaSil
  46. Haklısın sikko kardeş,

    Bu adamlar,bilhassa hollywoodu da kullanarak tabi diğer medyalarda dahil hep göz boyuyorlar.Aklıma gelmişken zannedersem onaltıyıldız.com da görmüştüm,bu philadelphia deneyi palavraymış,sihirbaz copperfield bir ara özgürlük anıtını yok etmiş ve iddiaya göre aynı göz aldanması hilesi ile gözlemciler önünde ortadan kaybetmişler. Sonrada o meşhur yalanı uydurup şov yapmışlar.
    Aslında fikir birliğine varsak organize olma işini rahat çözeriz,nasıl mı? Madem tüm dünyada zeitgeist, gelenler v.b. belgeselleri ses getirebiliyor,bu demektir ki insanlar böyle bir organizasyona çoktan hazır. Alt yapı sağlam anlıyacağın.
    Hadi sağlıcakla kal kardeş

    YanıtlaSil
  47. Aha ilgili haberin linkini buldum;

    Philadelphia Deneyi'nin Aslı:

    http://www.onaltiyildiz.com/haber.php?haber_id=786

    Sihirbazlar Yeni Numaralar Peşindeler:

    http://www.onaltiyildiz.com/haber.php?haber_id=844

    Anlaşılacağı üzere adamların güçleri,parayı saymazsak, ilüzyon göz aldanması

    YanıtlaSil
  48. @gercekelektronik, yahu en basitinden bak bakalım adamlar kendisine karşı gelen şarkıcıları ne hâle getiriyorlar? DMX, Michael Jackson falan. Bak bakayım, neler olmuş bunlara? Neler yaşamışlar, haklarında nelerden dolayı nasıl haberler çıkmış? Her yerde adamları var, oğlum bunların. İllüzyondan, göz aldanmasından çok daha fazla şeyleri yapabiliyorlar, istedikleri zaman. İstedikleri kişiye. İster kıytırık bir rapçi olsun, ister bir ülkenin başbakanı. Yapıyorlar. Ediyorlar.

    Kim bilir, belki sen ya da bu michael sikkofield bile onlardan biridir. Adam yok efendim şöyle şeyler yaşadım, böyle şeyler yaptım diyor. Bir çıkarım yok diyor da nereden bileceğiz, nerden tanıyoruz bu adamı?

    Neyse.

    YanıtlaSil
  49. dayım mafya benim. taramalı tüfeği var.

    YanıtlaSil
  50. 6d6d066c-8d75-11e0-acac-000bcdca4d7a Kardeş

    Bir de şöyle düşün, türkiyede cumhuriyet mitingleri yapılmıştı hatırlarsan.Hani hükümeti durdurmak adına sonra bir şekilde hükümet götü kurtardı ama daha sonra yine miting denemesi yapanlar oldu ancak ne hikmetse çoğu tv kanalı es geçti bunları,kimseye göstermediler ve böylelikle cumhuriyet mitingleri gibi olamadı söndü gitti. Ha es kaza miting haberleri verirlerse ya sayıyı tam vermiyorlar veya hatırda kalmayacak kadar kısa veriyorlar, ya da karşı görüş mitingi yapıp memurları da toplayıp daha fazla gösteriyorlar neden?
    Acaba neden? Çünkü kalabalıklardan korkuyorlar gerçekte kalabalıklar daha güçlü.
    Amerika ırakı nasıl aldı savaşarak mı? yoksa savaştan önce ibnelik yaparak mı? niye direk savaşa korkuyor.
    Türkiye onlar için kilit ülke madem güçlüler niye orduyla gelip işgal etmiyorlar? Çünkü o teknolojilerini götlerine sokacağımızı biliyorlar.Bundan dolayı savaşmadan almaya çalışıyorlar.Tabi bunlar basit örnekler kalabalıklar,halklar güçlüdür bir değil yüz tane michael jacksonı bile öldürürler ama tüm halkları öldürebilmek için göt ister.
    Neyse güzel kardeşim inşallah bu bilgiler bir resim oluşmasına vesile olmuştur.Ancak sağlam formüller de var onları burada sizinle paylaşacağım Allah'ın izniyle
    pek yakında
    hadi sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
  51. Ha bu arada,bu illuminati örgütü neden kendini deşifre ediyor? Çünkü herkes paranoya olsun her şeyden şüphelensin diye,ki bazen burada şöyle yazanlar çıkıyor,
    ''lan sikko seninde onlardan olmadığını ne bilelim?) öyle ya düz mantık yapınca madem illuminati kendisini ifşa ediyor,o zaman sikko veya başkası da kendisini ifşa eden illuminatici olamaz mı? gördünüzmü kurtu nasıl attılar insanın içine? Ama bunu niye yapıyorlar?
    Diyelim ki insanları uyarmak için ortaya çıkan biri, bu sikko da olabilir,ahmet de olabilir,mehmet te,Ya illuminatiyi tarihe gömecek bir adamsa? ya Atatürkün değişik bir versiyonuysa? O zaman halk herkesten kıllandırılırsa olası Atatürk gibi adamları bir nebze olsun yalnızlaştırabilmek için.Çünkü olası Atatürklerden de korkuyorlar,öyle ya bir daha böyle adamların gelmeyeceğini garanti edemezler.
    Saygılar

    YanıtlaSil
  52. ulan adam burda iki şey öğrenelim diye kıçını yırtıyo öbürü gelmiş sen illuminati adamı olabilirsin diyo.. bre dangalak, illuminati dediğin bu zamana kadar yaptığı yapıcağı şeylerin gizliden gizliden mesajlarını veren herifler değil mi? peki bu adam illuminatiyse sana böyle sayfalarca yazı yazıp gözünü açmaya çalışacağına "sübliminal" mesajlarla bilinç altını doldurmaz mıydı "gittiğin yol yol değil gardaş ışığa gel hade bakalııım" diye? daha ne yapsın lan adam, senden bi beklentisi yok bi çıkarı yok sadece bil diye belgeleriyle çarşaf çarşaf yazı yazıyo, söylediğin şeye bak. kızdırmayın beni.
    ben niye bu kadar dellendiysem.
    evet.
    saygılar.

    YanıtlaSil
  53. Stanley Kubrick ve Eyes Wide Shut. Coming soon. %50.

    tabi siyaset pek tutmadı tabiri caizse elinde patladı :D ergenlerin bilimkurgist hayalperest dünyalarına hitab eden yazılara devam micheal boyle daha iyisin. :) daha çok ekmek çıkar sana yahudi korku imparatorluğundan.!

    YanıtlaSil
  54. arkadaşlar ben şunu anlamıyorum. tamam illuminati var, şeytana tapanlar falan vardır eyvallah. adam da tespit yapıyor çok güzel ama burada neden değişik anlayışlara direk "şeytan işi" damgası vuruluyor. mesela spiritüalizmin şeytan işiyle ne alakası var? belki bazı spiritüalist akımlara bu elemanlar girip milleti kenara çekiyor olabilir ama diyorsunuz ki "tümtanrıcılık" şeytan işidir. yok efendim şeytan allah anlayışınızı değiştirmek istiyo, siz tanrısınız diyip dinden çıkarmaya çalışıyo falan.
    neyi kastettiğini anlıyomusunuz abicim siz? ben tanrıyım demek, ben sadece bi gölgeyim, aslında sadece o var demek. bu sapkınlık mıdır? ben meditasyon yapıyosam, içimdeki tanrısallığı kutsuyorum diyosam illuminati miyim, şeytanın kölesi miyim? saçma sapan konuşmayın abicim. biraz kabala araştırın da new age kavramlarının özünü öğrenin. "israil", "tanrısal öz" gibi kavramlar ne demekmiş bakın biraz.

    YanıtlaSil
  55. "ben tanrıyım" demek ben bir gölgeyim aslında sadece o var demek değildir.

    "ben tanrıyım" demek "ben tanrıyım" demektir.

    biz araştırmadığımız ve o "aydınlanma seviyesine" gelemediğimiz için anlayamıyoruz kusura bakma. spritüalistsin diye ne illuminati üyesi olursun ne de şeytana tapmış olursun. ama şirke batarsın.

    şekil a: "ben tanrıyım, tanrı'dan bir parça var bende, içimde bir tanrı var" gibi kendini tanrıyla aynı seviyeye koyan kibir ve şirk dolu fikirler.

    YanıtlaSil
  56. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  57. @Felix

    Bak olayı dini açıdan sorgulamayı falan geçtim. Sırf felsefi açıdan bile sapkınlık aşılıyor. Bu bahsettiğin yaşam öğretileri.

    Evren= Tanrı (panteizm, tümtanrıcılık vs.) ise

    Evren= Tanrı'nın bir parçası (vahdeti vücud,panenteizm vs.) ise

    İblis de (İblis'e inanmıyorsan kötülük-ahlaksızlık gibi algıla bari) Tanrı'nın bir parçası / eşittir Tanrı oluyor ve bu da DOMİNO etkisiyle İYİLİK VE KOTULUK DENEN KAVRAMLARIN GERCEKTE VAR OLMAYAN SADECE BİZİM ALGIMIZA GÖRE var olan kavramlar olduğu sonucunu doğuruyor. Bu ne demek biliyor musun?

    18 AYLIK BEBEĞE TECAVUZ ETMEK BİLE ASLINDA KÖTÜ BİR EYLEM OLMAYABİLİR DEMEK!

    Şu herşeyin tekamül için olduğunu söyleyen şeytani öğretiye kanmayın, maşası olmayın artık ya!:(

    Kötülük izafi, göreceli falan değil arkadaşlar.
    Size bunu aşılıyorlar. Hala görmüyor musunuz?

    YanıtlaSil
  58. Hahaha. Dediğim yanlış anlaşılmış, galiba. "Michael belki onlardandır" dediğimde Michael'in Illuminati olduğunu düşündüğümden demedim. Sadece örnek amaçlı, nasıl her yerde adamları olduğuna dair bir nüanstı o. Belki ben onlardanımdır. Demek istediğim kimin ne olduğunun belli olmadığı bir devirde yaşıyoruz. Yoksa, Michael işini/emeğini/uğraşını takdir ettiğim bir insan. Ciddiyim.

    @gercekelektronik; hacım kızma da o Cumhuriyet Mitingleri'nin ne olduğu, kimlerin ne amaçla düzenlediği ortaya çıkmıştı hatırlarsan. Hadi onu bırak, Cumhuriyet Mitingi'ne gelen "Türkiye laiktir laik kalacak" diye bağıran insanların yanına muhabir gelip laiklik ne demek diyordu, adam cevap veremiyordu. Cumhuriyet mitingindekiler bilinçli bir kalabalık değil, maalesef bilinçsiz bir yığındı. Yok AKP, irtica hele löy falan. Ki AKP'nin ekmeğine de sonraki dönemde yağ sürmüştür bu mitingler. Kalabalık olmak, bir arada olmak, aynı doğrultuda hareket etmek gerçekten çok güzel bir şey. Ama bu Cumhuriyet Mitingleri gibi halkı körlemesine galeyana, provakasyona itecek - götürecek şekilde organize edilmemeli. Offf, diyebileceğim - yazacağım çok şey var da böyle yazdıkça sinirden kenidimi sikiveresim geliyor. Yeter.

    Ha aklıma gelmişken, amına kodumunun üniversitesine gidiyorum, mesela anasını satayım bir şöyle az biraz okumuş insan olmaz mı be o kadar insan arasında? Hepsi mal, hepsi birbirinden boş işlerle meşgul offf. Bilinçmiş, duyarlılıkmış hey yavrum hey. Bu adamlar mezun olup bir yerlere gelecek de devlet kalkıncak. İmkanı yok gibi bir şey. Ben de pek iyi bir bok sayılmasam da en azından az biraz okumuşluğumuz var.

    YanıtlaSil
  59. Sikko şu piçin bloguna incelesene
    http://unsheeples.blogcu.com/

    YanıtlaSil
  60. 6d6d066c-8d75-11e0-acac-000bcdca4d7a kardeş,

    Cumhuriyet mitinglerini örnek verirken amacım,o kitlenin kalitesi,bilgisi vs. değil sadece kalabalık konusuna dikkat çekmekti.Birey ister cahil,ister entellektüel olsun bir araya geldiğinde şahip olduğuğu bütün entellektüaliteyi,bireysel bilinci yitirir içinde bulunduğu kalabalıkla ortak bir bilince sahip olur.Ve bu kalabalıklar sel suyu gibi güçlüdür. Gustave le bon'un kitleler psikolojisi adlı kitabını alıp okumanı tavsiye ederim.Mesela bizi perişan eden bu hükümet öğrenci hareketinden nasıl korktuğu aşikar bunun önüne geçebilmek için varını yoğunu koyar ortaya.
    Ayrıca onların her yerde olması o kadarda önemli değil, zira kurtuluş savaşı sırasında da bir sürü ibne ortalıkta geziyordu.Kalabalıklar belli bir kriteri aştımı çığ etkisi yaratır ha durdurma imkanı var mı kalabalıkları? Var! üzerlerine füzeler göndermek.Dünyayı yönetenlerde para ver ama bunu yapacak götleri olduğunu sanmıyorum. Okuyup okumamış olan insanlara gelince,yaramı deştin be kardeşim ben de kahroluyorum onları gördükçe.
    En derin sevgilerimle

    YanıtlaSil
  61. dabadu kardeş,

    Ben müslümanım ve ateistler de bana daha samimi geliyor inan buna.Çünkü ateistlerin içlerindeki bir yerlerde, kendilerinin de farkında olmadığı bir Allah arayışı vardır.Bir kısmı hariç büyük çoğunluğu Allah inancına çok yakın duruyorlar ama tek şansızlıkları,eğer bir bahçeye benzetecek olursak Allah inancını,kapının önünde değilde yan duvarın dibinde duruyor olmalarıdır.
    Üstad inşallah o kapıyı bulursun mutlaka ara, Ha unutmadan o kapı her zaman açık duruyor dışarıda kalmazsın.Allah'tan başka kimse kapatamaz o kapıyı.Eğer böyle olmasaydı dinci yobazlar çoktan kapatırdı ama her zaman Allah'ın hükmü işler.Unutma kapı hep açık.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  62. @gerçekelektronik

    Dur bir teessüfde burda edeyim sana gerçekelektronik...:)

    Müminler birbirlerinin kardeşi değilmi de dinci yobaz diye bizleri kategorize edip samimi bulmuyorsun kendine yakın görmüyorsun...(Ehli Sünnet olduğuma göre kesin bu gruba dahilim...:)

    Dinci Yobaz addedilen Hz.Mevlana değilmi ki Gel ne olursan ol yine gel diyor...Hangi dinci yobazlar ne ara kapatmaya çalışmışlar o kapıyı benim haberim yok...

    YanıtlaSil
  63. @sikkofield

    reis o söz söyleyenine göre değişir. çok fazla karşılaştım adam yaşam koçluğu yapıyor, facebook'ta ne yazarsa yazsın 15-20 kişi beğeniyor. egosu öyle bi şişmiş ki sürekli insanlara öğüt vermeyi görev edinmiş. saati 150-200 dolardan seanslar uyguluyor müritlerine. ben tanrı'yım sözünü de yazmıştı. bu adamın şirke battığı belli mesela.
    ama hallac-ı mansur'un söylediğiyle bu adamın dediği bir değil ki abicim. ne kötülüğünü gördünüz de düz mantık düşünüyosunuz. tasavvufçulara komple şirke batmış demek istiyosun sen bunu deyince. kısacası bence bu söz kişiden kişiye değişen anlamdadır.
    @antispiritualist
    açıkçası tekamül konusunda ortalıkta çok fazla bilgi kirliliği var. insanın kendisini aşması aslında üst-insanlığa terfi etmesi yani islam'da kötü olarak nitelendirilen davranışlardan arınılması anlamına geliyor. sırf şu "tanrısallık" kelimesinden uyuz kapıp öğretileri bir kenara atmayın abiler. açıkçası bir insanın kendini tanrı sanması en fazla delirmesine neden olur ama ben kendisine müslümanım diyenlerden, abilerden , cemaatlerden çok çektim. tekamülle uğraşan adam bana psikolojik baskı falan yapmıyor abi.
    -----alıntı--------
    18 AYLIK BEBEĞE TECAVUZ ETMEK BİLE ASLINDA KÖTÜ BİR EYLEM OLMAYABİLİR DEMEK!
    -----alıntı--------

    bu kötü bir eylem değil demek o anlamda değil. adamı o noktaya getiren bazı etkenler olmuş, o kötülüğü yapması durduk yere değil. bu nedenle bu adamı tedavi etmenin çözüm yolunu arıyorlar abi. Bu nedenle adam aslında "kötü" değil. Nur suresi'ni açın bakın, zina yapana değnek vurun diyolar. Bu mudur ilahi adalet?
    Daha yaratıcı çözümler bulabiliriz işte, Allah beyin vermiş...

    YanıtlaSil
  64. @Felix

    Bi saçmalığı başka bir saçmalıkla kıyaslamak niye?

    Hayır temelini tekamül üstüne kuran TÜM öğretiler KAÇINILMAZ bir şekilde kötüdür. Bu o öğretiye mensup herkesin kötü olması demek değil. Bu öğretinin beraberinde getirdiği ciddi felsefi sorunlar olması demek. Ve zamanla bu iyi niyetli insanların da sapmaya eğiliminin artması demek. O bakış açısında sahip olmanın kaçınılmaz sonucu iyilik ve kötülüğü göreceli hale getirmek demek. Bunun spesifik hali de bebek tecavüzü bile aslında iyi bir amaca hizmet edebiliyor demektir.

    Zinanın Kur’an’daki cezası ile bu söylediğin arasında bir bağlantı kuramadım. O cezanın uygulanması için 4 şahit tarafından iş üstü yakalanman gerekiyor ayetlere göre ve durum açık ki Kur’an toplumsal paradigmaya zinanın güzel, iyi bir şeymiş gibi yerleşmesini istemiyor. Kontrolsüz cinselliğin pek çok negatif sonucu olduğunu (kimsesiz çocuklar, cinsel yolla bulaşan hastalıklar vs.) düşünürsek bu gayet doğru bir yaklaşım zaten.

    YanıtlaSil
  65. Dur aslan kardeşim,

    yanlış anlama olmuş,dinci derken kastettiğim sizler değilsiniz.Aslında bende de hata var parantez içinde belirtmem gerekiyordu.Çünkü çok yanlış anlaşılan konu.Gerçi bu yanlış anlaşılmasının gerçek mimarları, o dincilerle,Atatürkçülük taslayan ibnelerdir. Biri dine söver öteki Atatürke.
    Evet müslüman müslümanın kardeşidir ona bir itirazım yok.Ama dinci yobazların,cahil olanları hariç gerisinin münafık olma ihtimali var.(ihtimali var ha kimin ne olduğunu bilemeyiz) Dedim ya dinci ile müslüman bir değil.Müslüman dini yaşar,dinci ise kullanır.Dinci din ile siyaset yapar,dini kullanıp insanları yanlışa sürükler kendi çıkarına kullanır. v.s.
    Tekrar diyorum aman ha sana karşı bir kinaye yok,çünkü biz hem kardeşiz hemde burada birbirine takılan arkadaşız.Kalbi temiz olan ve Allah'ı arayan her,müslümanı,hristiyanı,yahudiyi,ateisti kendime yakın hissederim.

    Saygılar

    YanıtlaSil
  66. @antispiritualist

    ya aslına bakarsan bir sürü şey yazıcaktım ama kahvaltıya gidebilmek adına kesildi, sırf kıyas gibi göründüyse niyet o değildi... neyse.

    nur suresi konusunda sadece şunu diyebilriim. belki de o çağda böyle bir caydırıcılık gerekiyordu. ancak 21. yüzyıl için doğum kontrol hapları, prezervatif gibi bir sürü zımbırtı varken değnek cezasına gerek yok. aileler daha iyi eğitim vermeli. ha sen diyorsan "bu ülkede tecavüzü bitirmek için içlerinden birini kazığa saplayıp gezdiricen ya" , o zaman bu konuyu daha fazla tartışmam senle haberin olsun.

    dostum tekamül üstüne kurulanlar kötüdür diyosun... kimisine hiç yaramıyor evet. örneklerini görüyorum. zaten bu bahsettiğiiz şey bir dini akım değil, çok fazla bilgi kirliliği var. yapay mutluluk maskeleriyle kendilerini "aydınlanmış" zannedenler var. allah hepsini ıslah etsin. sorun işin özünü anlayamamalarında. nasıl ki islamı anlayamayanlar yobaz oluyosa bunlar da böyle sıyırıyorlar. o nedenle "sadece islam hak dindir" demeyin; bir akımı, etkisinde kapılan insan kitlesinden değerlendirmeyin. o açıdan bakarsak bütün dini akımların allah belasını versin demeliyiz. hepsinde kendi çıkarına kullanan şerefsizler var ne diyim.
    ashtar kumandası zırvalığına ben de inanmıyorum,metatronuydu, tonla kanal mesajıydı. zaten dışarıda varolan bilgileri yeni bilgiymiş gibi sunuyorlar. ama içlerinde iyi niyetli olup insanlara gerçekten güzel şeyler aşılamaya çalışanları da var... mesela "yuvaya yolculuk" diye bir kitabı var kryon'un hiç okudunuz mu bilmem ama, imkanınız varsa okuyun derim güzel bir hikayedir.

    YanıtlaSil
  67. @ Ah sevgili Felix ah:)

    Bişiye "anti" olmak için onu iyi bilmesi gerekir insanın di mi? Etik olan budur hani.

    Ben bu öğretiyi iyi bilmiyorum da yobazca, delilsiz saldırıyorum değil... Aksine ciğerini bildiğim için böyle net konuşuyorum.

    Niçin müslümanım başlıklı şu yazımı oku istersen:

    http://www.diniyazilar.com/oku.asp?hid=1761&aranan=Kabala

    Merkezde imtihan değil, tekamülün olduğu x ya da y öğretide (isminin/topluluğun/derneğin ne olduğu önemsiz olmaksızın) kibir, iyilik, kötülük ve ahlakın gerçekte olmaması yani göreceli olması, insanı/kendini ilahlaştırma,şirk MUHAKKAK vardır.

    Dediğim gibi bu işlerle haşırı neşiri olan tüm insanlar illa kötü olacak değil ama yine de amacı KÖTÜLÜK aşılamak olan bir felsefenin maşası oluyordur.

    Size kendini tanıttığı isim Ruhçuluk da olsa, Kryon da olsa, Tanrı'nın doğum günü de olsa, Cenap Basman da olsa, Bedri Ruhselman da olsa, Uçan Kelebek Sevgi Pıtırcığı Derneği de olsa, Mevlana da olsa, Yunus ta olsa, İbn Arabi de olsa kanmayın:)

    Bir öğretinin zahirde ne dediği değil mühim olan, seni çok iyi anlıyorum hoş şeyler söylüyorlar. Zaten aksi taktirde kendilerine nasıl müşteri bulurlar? Ama derinine inince seni yöneltmeye çalıştığı yol malesef görünürde aşılamaya çalıştığı felsefenin TAM zıddı bu öğretinin.

    Bu öğretiye karşı duran ve bu konuda bizleri uyaran, "hedefledikleri ile insanı yönelttiği yol uyuşan" tek bir din var. Aklın, rasyonalitenin dini: İSLAM. İslam'ın da tahrif edilmemiş, sapla-samanın karışmadığı tek kaynağı var: KURAN.

    "Bu ülkede tecavüzü bitirmek için içlerinden birini kazığa saplayıp gezdiricen ya" demiyorum, zaten bu Kur'an'ın kısas ilkesine de uymaz ve haddi aşan bir tavır olur. "Hadım yasası" bence bu ilkeye uygun bir yasa tasarısıydı. Ama bu da (zinanın cezasının aksine)Allah emri değil, yerine başka caydırıcı bir ceza da uygulanabilir elbet.

    Selam

    YanıtlaSil
  68. la gelip taksınlar götümüze çipi nolacak. siktir et. atla deve değil ya.

    YanıtlaSil
  69. lan o değilde masonlar gibi konuşuyosunuz, korkutuyosunuz lan beni ak. sevgili kardeşim crazyboy98 gibisinden adamlara dönüştünüz lan, yapmayın, etmeyin.

    YanıtlaSil
  70. cidden lan, seviye çok yükselmiş burda.

    AM GÖT MEME AM GÖT MEME MEME MEME GÖT GÖT GÖT MEME MEME AM AM AM MEME MEME MEME HAYDAR HAYDAR GÖT HAYDAR HAYDAR HAYDAR

    tamam seviye normale döndü devam.

    YanıtlaSil
  71. @antispritiualist

    -----alıntı------
    Bu öğretiye karşı duran ve bu konuda bizleri uyaran, "hedefledikleri ile insanı yönelttiği yol uyuşan" tek bir din var. Aklın, rasyonalitenin dini: İSLAM. İslam'ın da tahrif edilmemiş, sapla-samanın karışmadığı tek kaynağı var: KURAN.
    -----alıntı------

    bu dediklerine eğer inanmazsam cehenneme gönderileceğime inanıyor musun peki?
    (yanlış anlama "islam'dan nefret ediyorum tü kaka" demek istemiyorum. tercihim değil diyeyim. çünkü çok fazla çelişki ve kafamda yanıt bulmayan şey görüyorum ve bu çelişkiler iyi bir ağızdan anlatılmıyorlar. bakma çok fena arayışlar içindeyim ben. çok iyi yorumlansa belki aranızda en imanlısı ben olurum :)).)

    YanıtlaSil
  72. Sevgili Felix Steiner,

    O zaman çelişkileri tartışmaya açıver.Madem arayış içerisindesin çok iyi yorumlayan biri çıkabilir.En azından şansı zorlamakta fayda vardır diye düşünüyorum.

    Saygılar

    YanıtlaSil
  73. eflatun143,

    Ne biliyorsun masonların hep öyle konuştuğunu? Şöyle şekil konuşuyor olamazlar mı? :)

    -Birader 32.derecedeki ibneler ne zaman gelecek?
    -Bu akşam geliyorlar,kadeh tokuşturup,keçi kanı içeceğiz
    amına koyim
    -Hii keçi mi? Hangi keçi mına koyim?
    -Hani şu siyah gıllı keçi vardı ya
    -Yok amına koyim ben o keçinin kanını içmem,geçen ferdinandı keçiyi sikerken yakaladık. :)

    Aha bu şekil de olabilir

    YanıtlaSil
  74. sikko sana acil ulaşmam lazım msn ekledim kabul edersen çok makbule geçer

    YanıtlaSil
  75. Hakkaten abartı bir kibarlık içine girmişim, içimden öyle gelmiş o an ama napiim ya:)

    @ Felix

    Sana tebliğ tam ve doğru bir şekilde ulaştıktan sonra delillere yani gerçeğe inanmaya direnerek verirsen son nefesini evet.

    Yok canım neyi yanlış anlayacağım. Asıl sorgulamadan körü körüne inanmakta sorun var. Senin yaptığın doğal ve doğru olanı. Sorgula ve deliller seni neye götürüyorsa ona git.

    Kur’an’da çelişki falan yok ta… bizim gözümüze taktığımız gözlüğün camları kirli cidden.

    İslam ve spiritualizm konularında tartışmak istiosan, yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince, sorularını yanıtlamaya çalışırım, istersen buradan, istersen de mail at?

    YanıtlaSil
  76. Ooo, reklam almışız.

    = Uyarı =
    Bu site kapitalizme yenik düşmüştür.
    = Uyarı Sonu =


    Şaka lan, şaka. O kadar uğraşıyorsun. Helal-i hoş olsun.

    YanıtlaSil
  77. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  78. reklamlara herkes bir kere tıklarsa sikkocumuz da biraz para kazanır bu işten adam tüm gün oturup bişeyler yazıyor bizim için bunu bir borç olarak görelim

    YanıtlaSil
  79. @gerçekelektronik

    Buradakaki teesüfüm biraz da latife amaçlıydı arkadaşım...:)

    Ama aklıma şu anekdotu getirmedi değil...

    Malum 28 Şubat zamanları Fethullah Gülen Star Tv'de Milliyet gazetesi Yazarı Yalçın Doğana bir tv röportajı vermişti...
    O röportajda sanki Necmettin Erbakan vebalıymıs gibi bir selamlaşmayı yüzünü buruşturarak ve ''Bi baktım yanıma BUDA gelmiş tarzı bir hitapla hoşnutsuzluğunu belli ederek selamlamak zorunda kaldığından bahsetti...Üstelik hiç bir zaman sevmediğini hatta taa Galu Beladan beri ruhlarının sevişmediğini anlattı...Müslüman Necmettin Erbakanı taa galu beladan beri sevmeyen Fethullah Gülen Demireli,Eceviti,yurdumuzdaki tüm gayri müslimleri,Patrik Bartholomeosu,Papayı ve uzun zamandır Siyonizmin en tehlikeli illuminatik örgüt liderlerini çok sevdi...
    Rahmetli Erbakanda kendisine bu konu sorulduğunda yanlışınız var biz müslümanlar birbirimizi severiz...Her gün 5 defa aynı yöne döndüğümüzde severiz birbirimizi mealinde bir cümleyle cevap vermişti...

    Sana latifeyla karışık takılırken bu olayda hafızamdan geldi geçti...

    Görüşmek dileğiyle...:)

    YanıtlaSil
  80. http://www.youtube.com/watch?v=RBvQnxq6apk

    koreli mücahit kardeşler buldum :D

    ilk önce primadi görünce yine mi amk dedim ama

    baktım silahlarla pramide girişiyorlar.

    YanıtlaSil
  81. aslan kardeş,

    Yok canım ben alınmam kolay kolay,Amacımız burada hem muhabbet hemde bilgilenmek.Bu illuminati puştları bunu yapmamızı istemiyorlar aslında niye? Çünkü fikri tartışmalar sayesinde insanlar farklı bakış açılarını da farkeder,bu yüzden bir ara televizyonda din adamları savaşı vardı baktılarki halk öğreniyor hemen kaldırdılar uyduruk gerekçe hazır insanlar dinden soğuyormuşmuş.
    Sağolasın kardeş

    YanıtlaSil
  82. sikkofield kardeş,

    Yukarıda coming soon başlığı altına yazmışsın ki,duvarlara spreylerle reklam yazaılabilir.Eğer reklamdan kastın blogun reklamıysa,blog riske girer,hatta bazı durumlarda kamu malına zarar adı alatında bir takım sıkıntılarla da karşılaşılabilinir.Ha sticker bastırılıp dağıtmak olabilir hatta tişortlere baskı bile yaptırılabilinir.(düşünsene tişörtlerde michael sikkofield yazıyor blogda buluşalım en güzel ve en faydalı taşak muhabbetleri) :)

    Sprey boya işine gelince gizlice ve kameralara yakalanmadan,halkı uyarmak adına slogan ve kısa bilgiler yazıp kaçmak suretiyle bir şeyler yapılabilinir.
    Merak edip internette araştıran illaki bu blogu bulur örneğin,biz ayrıca benim gibi diğer arkadaşlarda üye oldukları forumlarda buranın reklamını yapabilir.
    slogan konusunda Örneğin;

    -Ergenekon bahane,illuminati tehlike.
    -Tek dünya devletine hayır,yaşasın dünya barışı
    -Dikkat uzaylılar geliyor ama bunlar sahte
    -Gelenler belgeselini izleyin
    gibi veya bunlara benzer hatta yetenekli arkadaşlar akılda kalıcı tekerlemeli yaparsa yeme de yanında yat

    Saygılar

    YanıtlaSil
  83. Konuyla alakasız ama şu video sahte ufo saldırısıyla alakalı geldi bana http://edition.cnn.com/video/#/video/us/2011/07/05/vo.az.haboob.wall.of.dust.KNXV?iref=allsearch

    Nasa'nın durduk yere "Tehlike yakın!", "Hazırlıklı olun", "Her türlü tehlikeye hazırız!" minvalli açıklamaları, aylar önce Seti'nin bütçesinin kesilivermesi de var tabi. Ha öküz hala öküz ama. Bu sahte ufo saldırısından bahsedince, en temel özgürlüklerinizden vazgeçirecekler deyince hala "Ehehe ne diyon sen oolum" diyolar.

    YanıtlaSil
  84. bugün twitterden obama nın profiline baktım ve profil resmi ve arkaplan resmine 2012 yazılmış.Acaba bu 2012yi bekleme çabası nedir.Daha aylar varken

    YanıtlaSil
  85. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  86. Arkadaslar, bu yazilari okuyup da korkmayin. Bilgilenin, kendiniz de arastirin, ama korkuya mahal vermeyin. Bakin korku ve sevginin etkisi üzerine bir yazi:
    http://www.bibliotecapleyades.net/biggestsecret/biggestsecretbook/biggestsecret20.htm
    Ayrica, Kuran'da da yazar "Korkma, üstün gelecek olan sensin" "Onlar tanriya ortak kosarak ancak kendilerini gülünc duruma düsürürler".
    Bilin, ve zulme mahal vermeyin. Zulüm, kendini begenmislik olabilir, zulüm görmezden gelmek olabilir, zulüm digerlerine aci vermenin, kötü hissettirmenin her yolu olabilir.
    Her sabah günesin dogmasi gibi, sonunda üstün gelecek olan sevgi ve birliktir.

    YanıtlaSil
  87. sikkoooooo 10 numaraa olmuss amaa yenii yazılarını helaaa sırasıı bekler gibi bekliyorzzz.. habern olsn..

    YanıtlaSil
  88. Yine genelleme, yine genelleme. Yine ayristirma, paronaya, nefret kusma. Cahili, gudulmusu kandirabilirsin ama kafasi aydinlikta olan insani asla.

    Kubrick'in 2001: A Space Odyssey filmini de severim, Cameron'un avatarini da. Cunku, ikisinde de bir deger bulurum.

    Yeri gelir onsevismeli bir saatlik ask yasamak isterim, yeri gelir bes dakika suren sikisme. Cunku, binlerce dinamik var fizyolojik ve psikolojik istek ve arzularimizi belirleyen.

    Benim ait oldugum bir parti de yok. Ben insanim, partilerin uzerinde. Hepsinde takdir edecek ve elestirecek bir sey bulurum. Ayni seyi tum insanlar icin de yaparim. Hepimizin kusurlari var. Yeri gelir yogurduma eksi de derim. Istifaysa istifa, yenilgiyi kabullenmese yenilgiye kabullenmek, ozelestiriyse ozelestiri. Bunun icin stres de yapabilir, depresyona da girebilir, intihar da edebilirim. Cunku insanim ben.

    Yeri gelir maddiyat cok onemli olur, yeri gelir tum gemileri yakarim, riskin kralini tanimam.

    Ben yaptiklarindan ders almaya calisan, yuzyillar icinde ortak akil gelistiren, evrensel normlar olusturan, bunu yaparken iki ileri bir geri giden, hatalarin en barizini de buyuklerin en gorkemlisini de yapan insanim, insanligim.

    Ama sen Sikko efendi! Insanlari biz ve digerleri diye ikiye bolen, hayali dusmanlar yaratan, daha sonra da o dusmanlari kendine nefret ettirecek nifak tohumlari eken bir zihniyetin kucuklugunde sana dayattigi akilalmaz doktrinler neticesinde hayati paronayak bir gozle gormek zorunda olan kafasi karisik, algisi bulanik, onyargilari bol bir insansin.

    Bu sekilde sikko genellemeler yapmaya devam et sen. Nasil olsa saksakcin bol.

    YanıtlaSil
  89. allah ufo kazası vermesin dayı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin nolur sona bülen çorak karısı kalpden nalları diker :))))

      Sil
  90. Bütün bunları kabullensem ben, bu boktan meziyetlerin bende olduğunu kabul etsem sonra çaresine bakardım.Yoğurdum ekşi demeyi çok istiyorum.

    YanıtlaSil
  91. HOŞGELDİNİZ, Zenginler ve Ünlüler Kulübü; Üye olmak 3 milyon üyeden oluşan dünyanın en eski ve en büyük kardeşidir. Biz Yüce Varlık olan bir babanın altında bir aileyiz. Illuminati'de cennette doğduğumuza inanıyoruz ve hiçbir üye bu dünyada mücadele etmemeli. Dolayısıyla tüm yeni üyelerimize, yaşam tarzlarını yükseltmek için katıldıklarında Para Ödülleri verilir .; ilgilenen izleyiciler benimle iletişime geçmelidir, bu yüzden sizi başarıya götüreceğim, sadece cesur ve güçlü olursunuz ve bize bir yol olarak gülümseyeceksiniz. ve ben bekliyorum 'e-posta, chrishertzog110@gmail.com "arayın +12536550068 veya WhatsApp +19177739190 daha fazla bilgi için teşekkürler Teşekkürler

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.