Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

12 Ağustos 2011 Cuma

To be continued...

Selam kaynatasızlar.

Pek çok element gördük, pek çok element tanıdık. Kısa bi süreliğine de olsa bize ayrılan sürenin sonuna geldik. Her ortalama fakir piç gibi ben de tatilimi ağustos ortalarına denk getirdiğim için 1. sezon burada bitiyor kaynatasızlar. Allah izin verirse kaldığımız yerden devam edecez tabi. Aklımda birkaç fantastik fikir var, dönünce buralara bi boya badana çekecem, ayrıca başka şeyler de yapacam... Sözüm senettir biliyosunuz ehehe.

Sevenler sevişmeye, kaynatasızlar kaynaşmaya, ekşiciler oturdukları yerden götlerini parmaklamaya, deliler de tineneyleri ziptirtmeye devam etsin. Hayatı bilmem ama yaşamak güzel ehehe.

Bugüne kadar 2500 farklı açıdan ne kadar içi boş öküz sürüsü olduğunu gösterdiğimiz topluma karşı doğru bildiklerinizi söylemekten çekinmeyin. Bazıları 1917 Rusya'sında yaşamış olsa Lenin için "ne devrimi yeeaa heyecanlı ergenler sizi ehehe" derlerdi, fakat o insanların büyük kısmı bugün sosyalist rolü yapıyor. Bazı insanlar olayların içinde yer almaz, gerçekleşmiş olaylar üzerinden ahkâm keser. Bazı insanlar Messi olur sahaya iner, bazı insanlar Hıncal uluç olur. Bu hayat böyle.

Bi deney yaptıracam bir gün, 100 kişilik bi sinema salonuna 99 tane ekipten adam dolduracaz, 1 kişiyi de dışarıdan seçecez. Hiçbir anlama gelmeyen 10 dakikalık sikindirik bir sanat filmi seyrettirecez bunlara ve film bitişinde içeri kameralar girecek. Filmi seyreden ve kurgudan haberdar olan 99 kişi, içeri giren muhabirlerle röportaj yapacak. Hepsi de film için "hayatımın en güzel 15 dakikasıydı, sanatsal bir şaheser olmuş" tadında övgü dolu laflar edecek bilerek. Kobay olarak seçtiğimiz o 1 arkadaş da eğer hiçbir bok anlamamış haliyle filmi övmezse, "gerçekten beni alıp uzaklara götürdü..." gibi salak salak laflar etmezse, ben de kolumu kesip götüme sokacam. %99 ihtimalle filmi beğenmiş rolü yapacak bu adam, o %1 de benim "risk budur"um olsun.

Toplum dediğin şey budur çünkü. Sürü psikolojisi budur.

Ey ekşici, toplum tarafından kabul edilme içgüdüsüyle hareket eden, korkak ve zavallı bir öküzsün sen, fazlası değil.

Fakat var olmaya devam et lütfen, güç veriyorsun bana. Cialis etkisi yapıyorsun bende ekşici, sikimi kaldırıyorsun. Şevk veriyorsun bana öküz evladı seni.

Kaynatasızlar, asla kendinizi küçümsemeyin, "ne yapabilirim ki" demeyin. Sevdiklerinizden ve yakınlarınızdan başlayın bazı şeyleri izah etmeye. Çok kel alaka birisine direkt "illuminati" diye girmeyin, dinlemez sizi. Başka kelimeler kullanın. Birisine "hasta" olduğunu söylerseniz bunu kabul edebilir, fakat "kanser" olduğunu söylerseniz bunu reddetme meylinde olur. Siz de özelden başlamayın, genelden özele inin.

"1 kişi" çok şeyler yapabilir. Birçok başka "1 kişi"ye ulaşabilir.

Bu sene şubat ayında "1 kişi okusa kârdır" diye düşünüp bir başlık açmıştım Avare Sözlük'te. Oranın aktif yazar sayısı 100'ü bile geçmez. Fakat bir gece, birkaç kişiyle muhabbet olsun diye açtığım o başlık sayfalarca sürdü, sözlüğün en ilgi gören başlığı oldu. Blog aç dediler, bu blog'u açtım. 4 ayda 1 milyon kere tıklandı burası.

Google Trends'e girin, bir kelimenin hangi aylarda ne kadar aratıldığının istatistiklerini görebiliyorsunuz. "Illuminati" kelimesinin son 1 senede dünyadaki aranma oranına bakın şimdi.

Tüm dünyada Illuminati kelimesinin aratılma oranı bu. %1 civarlarında seyrediyor sürekli, pek fazla değişmemiş malesef.

Bu da TÜRKİYE'de illuminati kelimesinin aratılma oranı. Şubat ayına kadar %0.5 bile değilken, şu an %4'e dayanmış.

Sanırım bunda "1 kişi"nin payı var ehehe.

1 kişi diye çıktığım yolda, binlerce 1 kişiye ulaştım. Ve artık yalnız da değilim, ezberine ve Selinsu'ya beğenilme kaygısına göre değil, delillere, aklına ve vicdanına göre hareket eden kaynatasızlara ulaştım. Yalnız da kalsam ben aynı şeyleri dile getirmeye devam edecem, kimse bilmiyor da olsa doğru doğrudur. O sebeple siz de çekinmeyin bu göt beyinlilerden. Bunları anlattıysam sırf gücünüzü önemseyin diye anlatıyorum, başka bir şey değil.

Kötü oy alan entry'sini silen, "ya toplum beğenmezse?" diye hareket eden, kendi olmaktan aciz, bilgi sahibi olmadan görüş sahibi olan dalyaraklara karşı boyun eğmeyin. Esas o zaman kaybedersiniz.

Bu kadar kişi okudu da ne oldu diyeceksiniz. Ah keşke aldığım mail'leri gösterebilsem size.

Binlerce kişi, götünden ter damlayarak kazandığı parasını harcayacağı yerleri, artık daha dikkatli seçmeye başladı.

Binlerce kişi, uyduruk dejenere fikirlerle dolu "ruhçu" derneklerin ne mal olduğunu anladı, kendi gidiyorsa bıraktı, giden arkadaşı varsa uyardı, engel oldu.

Binlerce kişi, bu dünyada Starbucks'ta kahve içen yobazların da olduğunu farketti. Ya da zaten farkındaydı ama artık onlara karşı tavrını göstermekten çekinmemeye başladı.

Binlerce kişi, belli başlı şeylerin farkına vardı.

Binlerce kişi, her dinini yaşamak isteyene "yobaz" diyenlerin de, en az o yobazlar kadar yobaz olduğunu anladı.

Bilinçlenmek ve savaşmak da budur zaten.

"Sikimde değilsiniz" tavrı koyarak onların dediklerine uymamak, dayattıklarını reddetmektir bilinçlenmek. "Döner bıçaklarıyla dalalım abi" diye gaza gelirseniz, onlara istediği "kaos" ortamını vermiş olursunuz. Bilinçlenmek bu değildir. Galeyana gelip, kaos yaratarak savaşırsanız, gidiş yolunuz hatalı olduğundan bu savaşı daha baştan kaybedersiniz. Onları siklemeyeceksiniz, tavrınızı koyacaksınız. Ve neyin ne olduğunu bilerek hayatınıza devam edeceksiniz. Bilinçli şekilde savaşmak budur. Bilinciniz olmazsa gösterdiğiniz mücadele hiçbir sike yaramaz, böyle olmasa futbol takımları teknik direktörlere ihtiyaç duymazdı di mi?

Tüm Gandhi'lere selamlar olsun diyor, ve ufaktan lafı sonlandırıyorum.

Son olarak bir şey daha farkettim, bu blog'da hiç şiir yok lan. Ergensel yaklaşımlar ve 3 noktalı cümleler içeren şiiri olmayan blog sayfası mı olur la?

O sebeple sizlere 1,5 yıl önce kaleme aldığım "ekşici ve nutella" adlı fantastik didaktik şiir ile veda etmek isterim. Benim oje kokulu Kezban blog'larından ne eksiğim var la :(

görünce dayanamıyorum onu
sokmak istiyorum götüme koca kavanozu
ne güzel şeysin sen nutella
ela ela ela under my umbrella

swh diye güler, uludağ limonata içerim
dizilerden lost'u tek geçerim
zevksiz sevişme ürünü olduğum için
entry'min sonunda swh diye gülerim

an itibariyle sandalyeden düştüm
ebemin amını tersten gördüm
bana liboş diyenlerin hepsine
yapma demiyorum hobi olarak gene yap diyerek ayarı gömdüm

banu güven olsa da seyretsek
yanında bir de eti browni intense lüpletsek
amma velakin yine de, ne güzel şeysin sen nutella
ela ela ela under my umbrella

anket gördüm mü "anket lan bu" bakınızı veririm
huzursuz'un çükü sorunsalıdır tek derdim
beynimi lazım olmaz diye türk hava kurumuna verdim
ne güzel, ne kadar güzel bir şeysin sen nutella
ela ela ela under my umbrella

Hacı Rothschild İlköğretim Okulu / 3b sınıfından Michael Sikkofield.

Sevgilerimle, ehehe mehehe.

569 yorum:

  1. saygı duydum. fakir seni.

    YanıtlaSil
  2. Sen bize ulaştın da be sikko. işyerinde ki arkadaş hala "bence masonluk iyi bişey, bak okullar açıyolar" falan diye beni ayar ediyo. "o okulda belki kendi kafalarına göre yetiştiriyolar çocukları ama yetiştiriyolar bak" diyip iyice deli ediyo beni.
    Sen bana ulaştım. ben daha 1 kişiye ulaşamadım malesef :(

    YanıtlaSil
  3. ----------REKLAM ALANI-----------


    BURAYA BAKARLAR

    Rockefeller plazada iş imkanı için tıkla



    ----------REKLAM ALANI-----------

    YanıtlaSil
  4. Hehehe .Şiirini yiyim senin hacı .

    Bu arada sana twitterdan Raising Hope dizisi ile ilgili bir şey yazdım ama kıçında olmadı ibne .

    Neyse karı gibi trip yapmayacam sende meşgulsün tabi.

    Messenger adresin elimde var ama damdan düşer gibi eklemek istemiyorum .Adam akıllı bir tanışayım istiyorum senle önce :D

    Selam ben rendroy .
    Tanışıyormuyuz ?
    Tanışırız :) ehehe .

    Muhabbeti dönsün istemem .

    Neyse adamım sana iyi tatiller .

    YanıtlaSil
  5. sikko çabuk dön lan kaynatasız

    YanıtlaSil
  6. sikko yine döktürmüşssün
    Avare.Be KafzieL

    YanıtlaSil
  7. ehehe. yine güzel. ikinci sezonu bekliyoruz sikko. ama ramazan ayında tatile gitmene içerledim diyerek bi ibnelik yapmazsam da rahat etmicem ehehe

    YanıtlaSil
  8. her tarafından öpmek istiyorum seni maykıl

    YanıtlaSil
  9. siktir git götü kalkık orospu çocuğu. ilk zamanlardaki halinle şimdiki halin arasında ne kadar fark var uzaktan bir bak kendine.

    Durden reyis bir kere daha haklı çıktı ne zaman kalabalık olduk o zaman iş boktanlaştı.

    Sırf senin bu kalkmış götüne inat gidip Lucifer`e kurban kesecem orospu çocuğu harbi seni farklı sanmıştım mütevazı zannetmiştim yine benim mallığım


    Siktir git bir daha da gelme!

    YanıtlaSil
  10. sikko öyle deney olmaz! becerememissin yine. nerede kontrol grubun? nerede standart sapman? bir adamla deney mi olur lan? zühtü seni! al, bu da bardagin bos tarafi!

    YanıtlaSil
  11. ne zaman döncen tatilden hacı , bide nereye gidiyon lan merak ettim :D

    YanıtlaSil
  12. olm bence yazacak konu kalmadı ondan tatil ayağına yatıyo

    YanıtlaSil
  13. siktir git piç seni. çabuk gel ama. gelemezsen de mektup yaz.

    YanıtlaSil
  14. Baba şiir bomba olmuş yahu. Çok beğendim ve ekşici kuzenime yollayacağım. Esenle kal, sikine sahip ol pic

    YanıtlaSil
  15. aferin sana sikko,bir taş attın ama sağlam attın,devamı da başı gibi olur inşallah.şiir de güzel olmuş,bir aferim daha sana..

    YanıtlaSil
  16. çok tatil yapma.taş taşıdında çok yoruldun sanki mna koim. :P taam taam izin verdim yap hadi tatilini.gez,yüz.çok açılma ama.dönüncede yeni illuminati yazılarını döşe,merakta koma bizi yiğidim.hadi hayırlı robinson crusoelar.

    YanıtlaSil
  17. dikkat et lan illimunaticiler denizde taklaya getirmesinler seni. gazete okumayalım sahile vuran kimliği meçhul cesat haberini :))

    YanıtlaSil
  18. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  19. @tarık
    "seni farklı sanmıştım, mütevazi sanmıştım" ne demek lan?
    sanki "verdikten sonra kafa sken karı" gibi olmuş :)

    YanıtlaSil
  20. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  21. @17:24
    Amına koduğumun malı adamın nerde götü kalkmış diyor ki uyanıyoruz bunda sizinde payınız var .

    YanıtlaSil
  22. şiirine kurban michael döndüğünde biz yine burda olucaz 2. sezonda çok heyecanlı dakikalar geçirip işi büyütmek lazım gözümüz yollarda fln kalmıcak amına koyıyım da erken gel sen yinede

    YanıtlaSil
  23. Hacı gel Enez'e gidelim, şortlar benden..

    YanıtlaSil
  24. fazla geç kalma lan ozletme kendini

    YanıtlaSil
  25. ulan şerefsiz azınlıkta olan sosyalistlere laf atacağına iktidar şakşakçılarına ve düzene laf atsana.hala lenin diyor ergen diyor ya.tatile giderken susurluk ayağına götürmesinler seni dikkat et.Senden değil gandhi haydar baş bile olmaz ak.

    YanıtlaSil
  26. Kötuler birgün tatıl yapmıyor kardeşim.. İyi tatiller..

    YanıtlaSil
  27. olum sikko millet forumlarda taşak geçiyor amk illumunati ile lan. hepsi haberdar olmuşlar illumunatiden fakat kimsenin sikinde değil taşağa vurmuş hepsi.

    YanıtlaSil
  28. Sikko siktiğim sosyalistlere laf atıp durma hiç yoktan iktidar yalakası değiller.Senden ülkemizle ilgili ve güncel konular bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  29. amına koyayım ne mal adamlarsınız lan adam sosyalistlere değil çakma sosyalistlere hani şu karı kız tavlıycam ayağındakilere laf atıyo,götünüzle mi okuyosunuz be amcık kafalılar

    YanıtlaSil
  30. http://illuminatioyunkartlari.blogspot.com

    YanıtlaSil
  31. Şiire öl bit :D

    İyi tatiller lan Sikko abi seni özleyeceğiz :(

    YanıtlaSil
  32. prison break'in ilk sezonu gibi, michael yanında götürdüğü adamlarla hapishaneden kaçmayı başardı.
    burada hapishane "genel dünya görüşü"nü sembolize ediyor.
    muhtemelen ikinci sezonda da, michael yine filmde olduğu gibi kaçmaya devam edicek. acaba arkadaşlarıyla ayrılık vakti gelecek mi? herkes kendi yolunda mı kaçacak? bu sefer "ajan"lardan kaçması gerekecek. Alexander Mahone'siydi, Kellerman'ıydı, öteki fbi üyelerinden kaçakaçadursun :))
    Ajanlar da "Doğru olarak sandığı ancak yanlış olan detaylar"ı sembolize ediyor. Bakalım, geri geldiğinde anlayacağız.. :)

    YanıtlaSil
  33. Eskiden 3 tane polat alemdar adayı ya olurdu ya olmazdı şimdi 74 vay amk sikko tatilini sikerim adam ol lan en kısa zamanda bekliyorum yeni yazını hadi bu arada şiirin çk gzel olmş yhaa cnm benm :))

    YanıtlaSil
  34. Bilmiyorum bu yorumlar yazar tarafından ne kadar okunuyor fakat birkaç yazı hakkında yorumum olacak. Bu yazılarda Fethullah Gülen ve Said Nursi hakkında masonlara hizmet ettikleri hakkında yazılar yazılmış. Doğru veya yanlış bilmiyorum ama şunu belirtmek istiyorum, bugüne kadar sitede yazılan her yazının konusu şuydu illumunati sizin aklınıza girer sizi hipnoz eder ve uyutur. Çocukluğum Fethullah Gülen ve azda olsa Said Nursi kitapları okuyarak geçmiştir. 400 e yakın Gülen sohbeti ve videosu izlemişimdir. En az 3 kitabını okumuşumdur. Ama hiçbirinde insanları uyutmayı amaçlayan, insanları boş amaçlara yönlendiren öğütleri göremedim. Hatta birkaç sohbetinde masonların ne seviyede olduklarını ve onlarla mücadelenin zorunlu olduğundan falan bahsettiği olmuştur. Bu sebeple Gülen hakkında söylenenlerin doğru olmadıklarına inanıyorum. Tabi Gülen hareketinde çok aklımı karıştıran ayrıntılarda elbette var. Nasıl bu kadar rahat okul açabildikleri, CIA'den destek aldıkları kesinse nasıl alabildikleri vb.

    YanıtlaSil
  35. Michael, iyi bi tatil yap ve daha güzel tespitlerle geri dön.Götü kalktı diyen piçe de 'hassiktir diyrum hassiktir!'..

    YanıtlaSil
  36. su gibi git su gibi gel köfte. ışık seninle olsun.şaka şaka :) özleyecez :(

    YanıtlaSil
  37. lan biri şu şiire beste yapsın, anadolu rock tarzında bol kafa sallamalı, civciv ezmeli, memelere imza atmalı konserlerde söylenmek üzere.

    YanıtlaSil
  38. Hacı kendine dikkat et tatilde. İçtiğin votkaya, ziktiğin karıya dikkat et. Türkiye'yi uyandırdın amk adamlar zehirlemesin seni. Öptüm canım.

    YanıtlaSil
  39. biri cemaat mi dedi? buyrun;

    Alın bunlar da nurcu;

    israil Nur mason locasının sembolü;
    http://4.bp.blogspot.com/-NNNV3SNs2_o/TaOeS1dE5lI/AAAAAAAABZQ/Tjk9GyVoBJk/s1600/4+Berkowitz+St.+%2528Museum+Building%252C+4th+floor%2529.gif

    ermenistan Nur mason locasının sembolü;
    http://1.bp.blogspot.com/-JvnSLO5ccm8/TaOejcOsGrI/AAAAAAAABZU/kMr6ypyLPBc/s1600/nuricon1.gif

    burada da bizim izmir de 6 Şubat 1951 de kurulan "Nur Locası" nın kuruluş hikayesi..
    http://icsavas.wordpress.com/2011/05/10/nur-locasi/

    ne ilginçtir ki F.G. Cemaati de cemaatleşme olayına izmir de başlamıştır..

    YanıtlaSil
  40. Nurcu arkadaşlara "ışık ve sevgiyle.." deyip uğurluyoruz ama peygamber sancağı ukab ın siyah olduğunu da hatırlatıyoruz.. Siyah; Işığı ne yansıtır ne de geçirir, emer yok eder.. Hem Ukab da "hilal" vardır..

    Bakın cemaat'e ait birkaç kurumdan size illuminati bağlantısı vereyim, bakın neler var;
    bankasyanın sembolündeki piramit'e dikkat; http://www.bankasya.com.tr/
    asya temal in piramitine dikkat; http://www.asyatermal.com.tr/
    ışık sigortanın yin-yang analojisine dikkat (aslında baphomet in biri aşağıda biri yukarıda olan kolları da bununla aynı sembol)
    http://www.isiksigorta.com/
    Türkiye finans ın sembolüne kendiniz bakın neymiş;
    http://www.turkiyefinans.com.tr/tr/index.aspx
    turgut özal üniversitesi; ortada güneş ve etrafında 7 ışık hüzmesi analojisi; tamamen kabalistik ve akp nin ampülü ile aynı şeyleri temsil ediyor.
    http://www.turgutozal.edu.tr/contents/images/41571_143689222322961_7492_n.jpg
    cemaat'in sevgi çiçeği anafen dersanesi; güneş i gördünüz mü? eskiden daha fazla ışık hüzmesi vardı, bp nin güneşi gibiydi ama azaltmışlar sonradan..
    http://www.anafen.com/
    yamanlar koleji'nin kalem gibi gözüken sembolü aslında "menorah" analojisinden başka birşey değil
    http://www.yamanlar.k12.tr/
    fatih kolejinin sembolü de aynen kalem gibi gözüken "menorah" sembolü..
    http://www.fatihkoleji.com/
    gazeteciler ve yazarlar vakfı; tamamen kabalistik
    http://www.gyv.org.tr/ acaba neden sembolde güney kutbunda meridyenler birleşirken kuzey kutbunda birleşmiyor..
    kültürlerarası diyalog platformu; güneş analojisi..
    http://www.kadip.org.tr/

    neden bir tane bile hilal li birşey yok?

    YanıtlaSil
  41. bravohcam kardeş,

    Senden rica etsem şu konuyuda araştırır mısın? araştırmacı gazeteci misali tam hedeften vuruş yapıyorsun çünkü;

    Mehdi ile ilgili hemen hemen tüm hadislerin günümüzdeki bu olaylarla şaşırtıcı benzerliğinden ne anlamalıyız?

    Eğer ki bu konuyla ilgili hadisler eğer ki uydurmaysa nasıl bir tabloyla karşı karşıyayız?

    Ve bu hadislerle günümüz arasında,daha derinlemesine nasıl bir bağ kurabiliriz ve senaryo oluşturabiliriz?

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  42. avaredeki ilk yazından beri takip ediyorum qanqi xd ayrıca şiire kahkaha attım oçe xd

    YanıtlaSil
  43. @gerçekelektronik,

    yazacak çok şey var, incil den, tevrat dan da var.. belki bir pdf hazırlayıp onu paylaşırım. biraz zaman lazım..

    YanıtlaSil
  44. bravohocam,

    Hay ağzına gurban,ağzından inci dökülüyor.Teşekkür ederim
    sevgiler

    YanıtlaSil
  45. şu ana kadar 3 kişiyi inandırabildim, daha doğrusu adam gibi konuşabildim ikisi annemle kuzenim. hedef 50 kişi. unutmayın, biz birlikte sikkofieldız! tayyip vari oldu ama neyse amk.

    YanıtlaSil
  46. bravohocam

    ingilizcem zayif yeterli bilgi bulamadim

    simdi incilde gelecekte olabilecek bir konu var.. babilin fahisesi diye gecer incilde 7 krali yonetecek her iki dunyanin krali ile seks yapacak ....vs bu babilin fahisesi hilary clinton olabilirmi ozellikle abd de son gelismelerle bu kadinin abd baskanligina dogru onu aciliyor gıbı geldi bugunki hurriyette obamanın 2012 de yardimcisina devredebilecegi seklnde haber dahi vardi ben konuyla ilgili ingilizce iki yazi buldum fakat ingilizcem boktan

    http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Hillary_Clinton

    http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20070811183133AA1H1W7

    YanıtlaSil
  47. sanki sigortalı calısıyon sikko :D sendemi amerkan ajansn lan yoksa ayak yapıyon :D

    YanıtlaSil
  48. hani etiklerinden dolayi reklam almiodun lan yavsak

    saka saka :) iyi olmus bu ibnelere karsi savascak yolda bize para lazim

    YanıtlaSil
  49. haci bunlar icin ne diceksin? logolarina bak lan, cok ilginc. (adamlar bi acaip, masonik falan moddalar, ama logolari ay yildizli)

    http://en.wikipedia.org/wiki/Ancient_Arabic_Order_of_the_Nobles_of_the_Mystic_Shrine

    YanıtlaSil
  50. @ozgurk

    uncyclopedia tamamen geyik bir site, o yuzden ciddiye almaya gerek yok, ama gercekten komik. ingilizcesi iyi arkadaslara tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  51. Meryem Suresi

    66. "Öldüğüm zaman diri olarak çıkarılacak mıyım," diye soruyor insan.

    67. İnsan, önceden hiç bir şey değilken kendisini nasıl yarattığımızı düşünmez mi?

    68. Rabbine and olsun, onları ve şeytanları toplayacağız. Sonra onları cehennemin çevresine getireceğiz. Diz çökmüş halde...

    69. Sonra her gruptan, Rahman'a karşı azgınlıkta ileri gidenleri ayıklayacağız.

    70. Orada yanmayı en çok kimin hakkettiğini elbette biz gayet iyi biliriz.

    71. İçinizden oraya gelmeyecek yoktur; bu, Rabbinin gerçekleştireceği kesin bir karardır.

    72. Sonra, erdemlileri kurtaracağız. Zalimleri ise orada diz üstü bırakacağız.

    Herkes "Cehennemi Görecektir" mi yada herkes "Cehenneme girecektir" şeklinde mi anlamalıyız
    yada, toplumların "azgınlıkta ileri gidenleri" mi kastediliyor. Nasıl yorumluyorsunuz?

    YanıtlaSil
  52. Şiir çok iyi sikko ya,bilinçlenmeye başladığımıza sevindim,yeni yazılarını bekliyorum.

    http://cbartowski.blogspot.com/2011/08/eminem-vs-illuminati.html

    bu da benim blogdan son yazı,bakan olur umarım.

    YanıtlaSil
  53. @ozgurk,

    yaziyorum, bitince buraya link vereceğim

    YanıtlaSil
  54. @bravohocam

    Yazımda söylemek istediğim şey şuydu. illumunati yaptığı her projede zihinlere girip insanları uyutmayı falan filan amaçlar dedik zaten. Ancak Fethullah gülen ve Said Nursinin hiçbir sohbetinde hiçbir kitabında böyle amaçlara rastlamadım. Varsa koy izleyeyim. Ben burada savunan taraf değilim sadece birkaç logo benzerliği ile birkaç kişiyle çekilmiş fotoyla karşıdakini direk illumunatici diye damgalayamazsın düşüncesindeyim. Logolarda hilal olmaması veya logoların siyah olmaması herhangi birşeyi kanıtlamaz hatta bence logoların üçgen şeklinde olması gayet doğal çünkü banka A harfi ile başlıyor. Diğer kurumlarında herhangi bir illumunati işareti bence yok. Tabi keskin gözlü birinin bakması gerekiyor.

    YanıtlaSil
  55. iyi tatiller sikko çabuk gel ama siktirme eşgalini.

    YanıtlaSil
  56. ne yaparsan yap bu insanlardan kurtulamazsın olm. yakında seni okumak da bi entellik göstergesi olur aha bak buraya yazıyorum (olm parmağıma bakma lan gerçekten buraya yazıyorum).

    yakında "ekşi ne yeaa ben artık hayatın anlamını buldum sikko okuyorum (H) sikko ne mi? haha tabi ki de bilmezsin sen git ekşi oku pislik" diyenler peyda olucak bence. ya da yazılarını atlaya atlaya okuyup ya da sadece paylaştığın fotoğraf linklerine bakıp "olm illuminati'yi biliyo musun lan, lady gaga bile üyesiymiş olm süper bişey" diyenler çıkıcak. ya da götümden atıyorum, bilmiyorum.

    ama güzel bi sezondu, saol hacı.

    YanıtlaSil
  57. @Felix Steiner

    4.sezonda adam olmaz la ama bunlar; kellerman,mahone gibi

    YanıtlaSil
  58. aslında başka şeyler yazacaktım ama bunu yazmak zorunda kaldım;

    @GenuS,

    Nurculuk ve bir çok tarikat islam içerisindeki "Truva Atları" ndan başka birşey değildir..

    Hocam biz millet olarak çok safız ve adamlar da bunu çok güzel kullanıyor. Süfyan'ın soyundan gelenleri insanlara seyid diye yutturmaya kalkıyorlar. Cemaat'i iyi araştırın, neden köşebaşlarında yahudi kökenliler var? ben bunu cemaat ortamında dile getirdim, önce kabul etmek istemediler daha sonra da "müslüman olmuş olamaz mı, kalbini mi okudun" dediler. Kimsenin kalbini okuyacak yeteneklerim yok, herkesin kalbinde ne olduğunu Allah bilir ama ben bir yerde kökeni Yahudi olan birileri var ise ve kendi aralarında paslaşıyorlarsa temkinli olurum çünkü bana peygamberim bunu öğütlüyor.
    Abdülhamid Han neden Nursi yi tımarhaneye kapattırdı? Cemaat farklı öğretir ama gerçekte; nursi ayrılan diğer milletlerden cesaret alıp gidip Abdülhamit Han dan kürdistan kurulması için toprak ister ve tımarhaneyi boylar. Teodor Herzl in istediğinin aynısını istemiştir. Sizin risalelerde gerçekte Mustafa Kemal için yazıldığını zannettiğiniz bazı yerler aslında karşısına Abdülhamid Han'ı alarak yazılmıştır. Zaten hangi metnin ne zaman yazıldığına bakarsanız, bunu tarihsel olaylar ile kıyaslarsanız çok net görürsünüz. Bugün daha Mustafa Kemal in adı dahi ortada yokken yazılmış bazı risale metinleri ona atfediliyor.

    YanıtlaSil
  59. Mustafa Sabri Munazarat'ta; "Said Nursi, İttihatçılarla aynı yerde durduklarını ilan ediyor ve Abdulhamid'in hal'lini istiyorlardı" yazıyor. O zamanın tanığı.

    Nurslu Said in "Üstadım" dediği Cemaleddin Efgani için bakın Abdülhamid Han hatıralarında ne diyor; “Hilafetin elimde olması İngilizleri hep tedirgin etti. Blund adlı bir İngiliz ile Efgani adlı bir maskaranın el birliği ile İngiliz hariciyesinde hazırladıkları bir plan elime geçti. Efgani’yi yakından tanırdım. Tehlikeli bir adamdı. Bana bir ara Mehdilik iddiasıyla bütün Orta Asya Müslümanlarını ayaklandırmayı teklif etmişti. Derhal reddettim. Bu sefer Blund’la işbirliği yaptı. Kendisini İstanbul’a çağırttım. Bir daha İstanbul’dan çıkmasına izin vermedim”

    Nurslu Said in yine "Üstadım" dediği diğer bir adam da "Muhammed Abduh".. Üst düzey mason olduğu ve "El-Ezher" e masonluğu onun soktuğu biliniyor. Bu adam şimdi Nurslu Said in nerden üstadı oluyor, Mason locasından mı üstadı?

    Cemaatçiler Abdülhamid Han için; "Cennetmekan Abdülhamid Han" derken samimiler mi acaba? Eğer samimilerse ve Abdülhamid Han ile Nursi nin karşı saflarda oldukları zaten çok net olarak biliniyor. Bu durumda Abdülhamid "cennetmekan" sa, Nursi; "Cehennemmekan Nurslu Said" mi oluyor?

    Sizin okuduğunuz risalaler Nursi nin yazdığı risaleler mi sanıyorsunuz. Onun zamanında yazılamlardan hangi bölümler neden çıkarılmıştır? neden kelimeler değiştirilmiştir? Neden bu tür olaylar yüzünden Nur cemaatinde bölünmeler olmuştur. Neden bazı kollar halen eski dilde yazılanları okumaktadır ki onların içinde bile çıkarılan yerler vardır.
    Nursi nin yahudi-mason ittihatçılar ile ilişkilerini hiç araştırdınız mı? Teşkilat'ı mahsusa da ne işler yaptığını araştırdınız mı? Rusya da esir olduğunu yazdığı zaman diliminde avrupa da lüks otellerde birileriyle görüşmeler yaptığını araştırdınız mı?

    YanıtlaSil
  60. Başında "Gizlidir herkese gösterilemez" yazan ve Lemalar da değil Sikke-i Tasdik-i Gaybi de yer alan 18. Lem'a da neden Hz.Ali ye Cebrail in sekine namında suhuf indirdiği iddiası vardır, hem de Said'e göre peygamber efendimiz de bu olayın şahidi. Kur'an da Şuara Suresi 193. ayetde;

    "Onu Rûhu’l-emîn (Cebrail), inzâr edicilerden olasın diye, senin kalbine ma’nâsı açık Arabca bir dil ile indirmişdir." diyor. Cebrail A.S. için Allah "Rûhu’l-emîn" diyorken Nurslu Said nasıl böyle bir iftira atabiliyor?

    Bu hem Allah'a, hem Cebrail'e, hem Peygamber Efendimiz'e, hem de Hz.Ali ye apaçık bir iftira değilmidir? Seyyid sandığınız bu adam gerçekte süfyan'ın torunlarındandır. 18. Lem'a şu an ortada, risalelerden çıkarılan diğer kısımlarda Allah bilir neler var.

    Athenagoras'ı bir gecede Tükiye ye getirip vatandaş yaptırıp ertesi gün patrik yaptıran ABD neden Athenagoras'ı Nurs'lu Said e emanet etmiştir?

    http://www.dailymotion.com/video/xjhgji_9-turkce-olimpiyatlary-illuminati-deyifre_shortfilms

    Cemaat İbrahimi dinler derken ve F.Gülen; "Papalık Konseyi (PCID) misyonunun bir parçası olmak üzere burada bulunuyoruz" diyorken,
    Kur'an sanki diyalogculara hitap ediyor gibi;
    "İbrahim, ne yahudi, ne de hıristiyan idi; fakat o, Allah’ı bir tanıyan dosdoğru bir müslüman idi; müşriklerden de değildi." (ALİ İMRAN 67)

    Kur'an bunları yazıyorken nerden çıktı bu "ibrahimi dinler" saçmalığı.. Bu da bir anlamda Hz.İbrahim'e iftira atmak değil mi?

    Şu an daha ayrıntıya girmedik bile. Daha bir çok konu var. Birçok insan da farkında ve vicdanen huzursuz ve rahatsız oluyor ama nedense arkadaşlar hep bu konularda "hoca efendinin bir bildiği vardır" tarzında yaklaşıp akıllarını, inançlarını, dünyalarını ve ahiretlerini başkalarına emanet etmeyi tercih ediyor..

    "Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz"

    YanıtlaSil
  61. bravohocam
    burdada hilari ablayla ilgili bir yazi var .ceviri ile okumaya calisiyorum ama gercekten ilginc babil orospusu olaraK gecen gizemli kari 7 krala hukmedecekmis simdi abdnin basina bu kadin buyuk olasilik gececek abd disindaki diger g7 ulkelerini de buna ilave edersek dunya uzerinde onumuzdeki bir kac yil icerisinde cok buyuk seyler olacak demektir

    http://www.jesus-is-savior.com/hillary_shalll_be_president.htm

    YanıtlaSil
  62. @ozgurk,

    Babil de Tanrıça İştar var.. Bir çok pagan-satanist toplulukta bir çok şekilde ortaya çıkıyor. Eski mısırda'ki İsis in ta kendisi.. Roma'ya gidince bunun adı oluyor "Roma Tanrıçası Libertas".. Masonlar kendilerine dul kadının çocuğu diyor ya, işte o dul kadın bunun ta kendisi. İşte babil fahişesi olarak geçen fahişe de bu..

    Günümüzün babil i kimdir, elbette ki ABD ve sembolü olan "Statue of Liberty" yani aslında roma tanrıçası libertas ın heykeli.. Orada bahsedilen direk bireysel olarak ifade edilen bir şahıs değil de bir zihniyet ve topluluk sanırım.

    incil de revelation 17-5 de `BÜYÜK BABİL, DÜNYA FAHİŞELERİNİN VE İĞRENÇLİKLERİNİN ANASI.' diye hitap ediyor. Yani o fahişe 'İştar' orada Babil i temsil ediyor. Günümüzde de tamamen aynı aslında, günümüzde bu fahişe ABD olarak karşımıza çıkıyor.

    Zaten babil kulesi = mısır piramitleri = roma da ki collesium ...
    ya da babil de ki "iştar kapısı" = "ikiz kuleler" ...

    pagan tanrıları ve tanrıçaları da aynı şekilde, temsil ettikleri şeyler hep aynı şeyler sadece farklı yerlerde farklı isimler verilmiş o kadar fark var.

    aslında tarihte pagan-satanist imparatorlukların hepsi birbirinin hemen hemen kopyası. Bugünün pagan-satanist imparatorluğu ABD..

    YanıtlaSil
  63. şahsi düşünceme göre tarihte bu pagan-satanist tanrı-tanrıçaların hükmettiği büyük devletler orada bahsedilen 7 kral. onlar nerede karşımıza çıkmıştı tarihte;
    1. Mısır
    2. Asur
    3. Babil
    4. Med-Pers imparatorluğu
    5. Eski yunan
    6. Roma
    7. ABD
    Rev.17-9: "Bunu anlamak için bilgelik gerek. Yedi baş, kadının üzerlerinde oturduğu yedi dağdır; aynı zamanda yedi kraldır."
    gerçekten de bu kadın ifadesindeki tanrıça iştar pagan tanrı-tanrıçaları temsil ediyor ve bu yukardaki listesini verdiğim dünyayı etkilemiş imparatorluklar hep bu inanışlar ile yönetilmiştir.
    Rev.17-10: "Bunların beşi düştü, biri duruyor, ötekiyse henüz gelmedi. Gelince kısa bir süre kalması gerek."
    incil'in geldiği zamanı düşünün, o zaman dünayay roma hükmediyor. 5 i düştü diyor, gerçekten de incil in geldiği zamanda listenin başındaki 5 i düşmüş, sonlanmıştı. "biri duruyor" incil in geldiği zaman roma hükmediyordu. "ötekiyse henüz gelmedi. Gelince kısa bir süre kalması gerek", evet o zaman ABD yoktu meydanda..
    Herşeyin en doğrusunu Allah bilir..

    YanıtlaSil
  64. @ozgurk,

    verdiğin linkte bulunan brüksel de avrupa birliği ofisi önündeki "canavarın üzendeki kadın" figüründeki o canavar'ı yöneten kadın da yine bu isis = iştar = libertas = statue of liberty temsilidir bence..

    aynı temsil Winston Churchii Building de de var;
    http://vigilantcitizen.com/wp-content/uploads/2008/12/800px-abduction_of_europe_european_parliament_strasbourg.jpg

    zaten avrupa birliği parlamento binası da babil kulesinin modern çağa uygulanması;

    http://vigilantcitizen.com/wp-content/uploads/2008/12/parliament.jpg

    http://vigilantcitizen.com/wp-content/uploads/2008/12/eu_strasbourg_babel.gif

    nereye girmeye çalışıyoruz farkındamısınız..

    YanıtlaSil
  65. herşey herkesin gözleri önünde, adamlar her yerde bas bas bağırıyor dünyayı paganizm yönetiyor diye ama kimse farkında değil..

    belki de incil de Rev.17-9 da dediği gibi; "Bunu anlamak için bilgelik gerek"

    sanırım bu devirde bilgeliğin adı komploculuk, hayalcilik oldu..

    YanıtlaSil
  66. Şu özgürlük heykeli de iştar-isis olabilir mi acaba?

    Çok güzel bilgiler bravohocam ellerine sağlık takipteyiz.

    YanıtlaSil
  67. bravohocam

    cok sagol ilgilenip goruslerini verdigin icin

    YanıtlaSil
  68. @osmi,

    hocam yukardaki yazımda yazmıştım zaten

    iştar = isis = kibele = cybele = libertas = "statue of liberty"

    özgürlük heykeli = "statue of liberty"

    bunlar farklı topluluklardaki aynı tanrıçalar

    easter da ishtar dan geliyor ve tahrif edilmiş hristiyanlıktaki "easter day" de bu kadın tanrıçaya adanmış bir gün..

    hatta ve hatta 14 şubat sevgililer günü de bu kadın için ritüel ve ayin günü.. hadi sevgilinize anlatın anlatabiliyorsanız..

    columbia pictures ın filmlerinin başında elinde bir meşale tutan kadın varya işte o kadın da tam olarak bu..

    http://2.bp.blogspot.com/_EJ2GSkLrHtw/S1gH8kWNdBI/AAAAAAAAAVg/iAuFq_8pQwc/s1600-h/columbia_pictures_logo_520.jpg

    YanıtlaSil
  69. ne demişti peygamber efendimiz;

    "küfür tek millettir"

    görebiliyormusunuz..

    YanıtlaSil
  70. hadisler de geçen deccal konusuna hiç baktınız mı;
    30 a yakın deccal geleceği ve en son da büyük deccal geleceği konusu var.

    hadislerde geçen "mesih deccal" i 1 doların üzerinde ya da "statue of liberty" (özgürlük anıtı) nin elindeki tablet de göremiyormusunuz?

    1 doların üzerindeki piramidin altında yazan MDCCLXXVI yazısını sami dil aileleri açısından bir inceleyin.. mesela yahudilerin neden YAHWEH yerine YHWH yazdıklarına bakın ve tekrar MDCCL yazısına bakın.. Orada "mesih deccal" yazdığını görmüyormusunuz?

    Özgürlük anıtı (statue of liberty)'nın elinde tuttuğu tablete bakın, üzerinde;
    JULY
    IV
    MDCCLXXVI
    yazısının anlamını biliyormusunuz? incil in ifadesi ile "bunu anlamak bilgelik gerektirir"..
    Siz dersiniz ki burada 4 temmuz 1776 yazıyor (onların takvim yazımına göre 7/4/1776), evet "aydınlanmamış" insanların gördüğü budur. ABD nin bağımsızlık günü sayılan 4 temmuz 1776 nın gerçekte ABD nin bağımsızlığı ile alakası yoktur. 4 Temmuz dünyanın güneş e en uzak olduğu gündür ve özellikle seçilmiştir. Peki bunu yazan "aydınlanmışlar" için neyi ifade eder? Paganist-satanist inanışa sahip olanlar için bayram günüdür, çünkü hem astronomik olarak anlamı vardır hem de kabala/numeroloji/gemetria ya göre şöyle bir açıklaması vardır;
    7/4 = GOD demektir.. çok mu uçuk geldi;
    http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1024571/pg1
    http://www.disclose.tv/forum/simple-6-74-english-7-74-gematria-8-74-god-7-4-t21236.html .. araştırın ..
    adamlar buna inanıyorsa ben ne yapabilirim?
    aslında özgürlük anıtının üzerinde kendileri için yazdıkları şu; "Tanrımız: Libertas" yani eski roma tanrıçası libertas ı haala tanrıları kabul ediyorlar..
    peki bizim için ne yazıyor orada; "MDCCL -> Mesih Deccal", yani o zihniyetin ve yaptığı işlerin, yayınlarının, filimlerinin "Mesih Deccal" olduğunun ifadesidir.
    Bakın incil de bu "Babil Fahişesi" nin elinde ne olduğu nasıl ifade edilmiş;
    Revelation 17-3: "Bundan sonra melek beni Ruh'un yönetiminde çöle götürdü. Orada yedi başlı, on boynuzlu ve üzeri küfür niteliğinde adlarla kaplı kırmızı bir canavarın üstüne oturmuş bir kadın gördüm."
    "kırmızı canavar" ile ne alakası var demeyin; bu tanrıça heykeli yapıldığında kızıl renkteydi; http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e6/Statue_of_Liberty_copper_construction_circa_1880.jpg/436px-Statue_of_Liberty_copper_construction_circa_1880.jpg
    daha sonra içerisindeki bakır oksitlenip mavimsi-yeşil renge döndü ve bugünkü hale geldi. http://www.howtallisthestatueofliberty.org/why-is-the-statue-of-liberty-green/
    "7 başlı kısmı da şöyle", tarihte dünyayı yönetmiş 7 pagan imparatorluk; 7. si ABD.. Kafadaki 7 ışık hüzmesi de onu ifade ediyor. Aynen AKP nin ampülünde olduğu gibi.
    "on boynuzlu"; bu tanrıça heykelinin taban kaidesine bakarsanız ön tarafta bir büyük çıkıntı görürsünüz. Bu çıkındı "mesih deccal" i temsil eder. Çevresindeki diğer çıkıntıların toplam sayısı 10 dur. 10 çıkıntı->10 boynuz..
    üzerindeki küfür sözlerini de zaten yukarda anlattım. Aslında sağ elindeki meşale de küfür niteliğindedir ve olimpiyatlar satanist-paganist ritüeldir ama şimdi o konuya girmeyeceğim.
    hadislerde 30 a yakın deccal çıkacağından bahsediyor. bu bir şahıs olabileceği gibi bir topluluğun hayat felsefesi de deccal i temsil ediyor olabilir. yaptığı işlere bakarsanız bugün ABD nin deccal i temsil etmediğini iddia edebilirmisiniz?
    Herşeyin en doğrusunu Allah bilir..

    YanıtlaSil
  71. iştar-illuminati tapınmasına bakın;

    "Dikili tahta kazık" da sembolüymüş, hollywood mu acaba?

    http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0%C5%9Ftar
    -- alıntı --
    Tanrıça İştar Venüs gezegenini temsil eder. Bereket, aşk, savaş ve seks tanrıçasıdır.

    İştar'ın batı dillerindeki kullanılan karşılığı, 'yıldız' anlamında 'star' (İngilizce), 'Stern' (Almanca)'dır. Eski dönemlerde batıda, haftanın her bir günü, birine ayrılarak Güneş, Ay ve beş yıldıza (bazıları aslında gezegen) tapınılıyordu. 'Saturday' olarak kullanımdaki İngilizce sözcük, Satürn gezegenine adanmıştı.

    İştar'ın simgesi bugün çok yaygın olarak kullanılan beş köşeli yıldızdır. Dikili tahta kazık, Meşe ağacı (bol yapraklı ağaçlar) ve Kırmızı gül İştar'ın diğer simgeleridir. İştar yıldızı ayrıca, güneş çemberinin içinde ters çevrilmiş şekliyle pentagram, (satanizm) simgesidir. İştar'ın başkaca adları arasında Astarte, Aştoret, Artemis, İsis, Venüs, Kibele gibi çeşitli adlar bulunur. İlk başta Baal'in annesi olan İştar, daha sonra ölen Baal'in reenkarnasyon ile yeniden dünyaya gelmesiyle bu kez Baal'ın eşi olur. Kırmızı gül İştarı simgelerken, lale Baal ile ilgili bir simgeyi oluşturur. Leyla ile Mecnun, Ferhat ile Şirin gibi edebiyatta yeralan bazı efsanevi aşk konuları, batıda da başka adlar alarak, gerçekte Baal ve İştar'ın aşkını simgelerler. Kırmızı Gül'ün kırmızı ile bir savaş tanrıçası olan İştar'ın kan dökülmesini sağlaması, insanları çatışmalarda kurban etmesi simgelenir.

    YanıtlaSil
  72. aq son dönemlerde illuminati adına bir sik paylaştığın yok,felsefe yapıyon götoş.İLk başladığında neydin ne oldun.

    YanıtlaSil
  73. Yapma lan tatilde illuminati oyunlarından biri izle bak ; http://www.youtube.com/watch?v=EIMT96-xk1Q ... Sen yeni buldum diye sevin bak orhan baba tee ne zaman öğrenmiş...

    Sen aslında tatile gitmek istemiyosun onlar öyle düşünmeni sağlıyo....Şaka lan şaka yap tatilini rahatça göbeği kaşıya kaşıya ....İyi tatiller... :) yok öle de olmadı sizin gibi yapam swh ...

    YanıtlaSil
  74. Bu Deccal ve Mesih konusuna çok takılıyo insanlar.

    Bak Mevlana'nın bi sözü var,

    “Bu dünya bir satranç tahtasıdır. Piyonu öyle sür ki, 700 yıl sonra ŞAH diyebilesin.” der.

    Şimdi ne alaka diyeceksin.Gördüğüm kadarıyla inanılmaz bi araştırmacı insanlar var, en kuytu yerlerden tıpkı sikko gibi uzun uzadıya kaynaklı ve kendi yorumlarını katarak, olayları da anlatıyorlar. O yüzden olaylara çok daha geniş bakabiliyoruz güzel de oluyo.


    İvit.Şimdi kendimce bi kaç şey söylemek istiyorum bu mehdi mesih deccal konusunda.

    Hayidin yine Şeytan'la ve ona tapanlarla bi empati yapalım amk.

    Şimdi bu adamlar eğer piyonlarını sürerek oynuyorsa bu tarihsel satrancı. Sikko'nun ve yorumcuların da bi çok yazısında bahsettiği TRUVA atları da onların milyonlarca piyonlarından bi kaçıdır değil mi?

    Peki önemli soru şu. Biz bu Mesih-Mehdi ve Deccal olayını kimden nereden öğrendik? İncil'den ve peygamberin Hadislerinden v.s. :)

    Bak bu hadislere ve zaten bozulmuş olan İncil'e, güvenini ortadan kaldırdığında göreceksin ki;
    Ortada Mevlana'nın dediği gibi bi satranç oynanıyor ama oynayanlar kim pek belli olmuyor. :)

    İyi ve kötünün savaşı değil gibi yani pek.
    Beyaz taraf İYİ POLİS, siyah taraf KÖTÜ POLİS. Yani ikisi de PO(İB)LİS TEŞKİLATINDAN gibi geliyor bana.. :)

    Şimdi bunu neden söylüyorum biliyo musun amk? Düşün şimdi 2012 de uzaydan indi bi grup şekil değiştirmiş uzaylı kılığında CİN v.s. ve içlerinden bir tanesi, tam da bu tarih boyunca sembollerle bahsedilen, incilde geçen ve hadislerimizde anlatılan tarzda bi TEK GÖZLÜ kral-DECCAL.

    Ama bizi hadislerle uyarmıştı peygamber ve onun buyruğuna girme-me-miz gerektiğini söylemişti değil mi? Kimin buyruğuna gireceğiz peki amk? Mesih-Mehdi'nin..İsimlerin de önemi yok gerçi.

    Peki kardeşim bu İBLİS'in okuma yazması yok mu amk? Yani piyonlarını tarihe öylece malca mı sürecek/sürdü/sürüyor? Çıkıp DECCAL kılığında TEK GÖZÜ PERT halde gelecek kadar gerizekalı mı misal? Koy kendini adamın yerine?

    Ben olsam tayfamdan birini DECCAL kılığına sokarım, sonra MESİH-MEHDİ kılığında gelir 1 tane müslüman bırakmam dünyada.Şu cahilliğimle düşünebiliyorum bunu.

    Nasıl peki amk dicen? DCCL'i öldürdüm diye insanlar bana inanırlar değil mi? Hem de tam hadislerde yazdığı gibi öldürsem inanırlar değil mi? Hepiniz inanırsınız diğ mi amk? İnanırsınız. Elin hristiyanı da budisti de yahudisi de inanır.

    Dikkat ettin mi DECCAL'in tüm planı, NWO dediğin şey,İlluminati v.s., amacı "TEK DÜNYA DEVLETİ kurup barış özgürlük aydınlık içinde yaşamak." ...adı altında Allah'a olan inancı gitgide sıfırlamak-aydınlatmak.

    Peki amk Mesih-Mehdi gelip DECCAL'i öldürdükten sonra ne yapacak allasen? :)

    Sevgi barış ve esenliğin yaşandığı 6 milyar müslüman yapacak insanları.Sınırları kaldıracak adalet hüküm sürecek kıl tüy yün. Aynı bokun mor rengini, farklı sembollerle, farklı kavramlarla yapacak yani. Aydınlatacak hepimizi diğ mi? TEK DÜNYA DEVLETİ'nin İyi polis tarafına hoş geldin.:)

    Kuran'ı Kerim'de ise bunun tam tersini söyler. Sayıca en fazla müslüman-imanlı insan kitabın gönderildiği dönemin başlarındadır, sonrakilerin ise imanının sağlam olanların azlığından bahseder.Ayeti bilge arkadaşlar bulurlar.

    Ben yine cahilliğimle bakıyorum olaya, eğer diyorum bu kadar sembolü, piyonu, truva atını sürecek olsam tarihin başından beri, buna çaba gösterecek ALİM'liğim olsa ve dünya yaratıldığından beridir tüm bilgileri depolayacak gücüm varsa, insanları da tanıdıysam azıcık İBLİS olarak bunca bin yıldır...

    Herkesi bi anda nasıl TANRISIZ yapar ŞAH çekerdim? 700 yıl önce Ruhçuluğu kesin sokardım misal.:) Yahudiliği nasıl bozduysam Hristiyanlığı nasıl bozduysam, İslam'ın kitabına dokunamasam da, en azından yollarının üstüne PAGAN kültürümün piyonlarını serperdim.Hadisler zaten olmazsa olmazım. Medyası Tv'si teknolojisi kılı tüyü v.s.

    YanıtlaSil
  75. Herkesi, kitabı Kuran olan son kitap olan yerde birleştirirdim en son. Sonra 99 doğru söyler 1 yanlışla tümünüzün imanını alıverirdim elinizden.Onu farketmezdiniz bile.:) Farkeder miydiniz?

    Benim şahsi düşüncem tabi İBLİS arkadaş ne yapar bilemem. Sadece diyorum ki bak , Hadislerin yüzde 100 doğru söylediğine inancınız tam ise bişey diyemem elbet, İmamın ordusuna katıl DECCAL'le istediğin kadar savaş, ama ben orada olmayacağım büyük ihtimalle.

    Yani diyorum ki farzet seni kimse uyarmadı GAYB hakkında. -ki peygamber GAYB'ı bir tek Allah'ın bileceğini kendisinin bilmediğini ve onun ilim verdiği bazı alimlerin bilebileceğini yazmış-
    Ne yapardın? Hadislerin yok haberin de yok hiçbişeyden? İncil zaten bozulmuş insan elinden çıkma.Güvenin sıfır.Ama ne tesadüf hadislerinde ne söyleniyosa amk incilde de var.

    Biz şu kısmı kaçıyoruz sanırım, İBLİS GAYB'ı bilmiyor. Ama GAYB'ı ekibiyle nakış nakış yazıyor. Bu farkı göremezsek 1994'te basılan kartta Japonya depremi nasıl olur yea? deriz.Nasıl Pentagon'a düşen uçağı 15 yıl önceden oyun kartına basmışlar deriz. Doların üstünde ikiz kulelerin yıkılışını gördükten sonra nasıl olur yea 60 yıl önce bu oraya çizilmiş deriz."Gelecee görüyü amk adamlar nan" deriz.

    Hayır, doların üstüne çizileni geleceğe gidip görmediler.Geleceği önce çizdiler ve zamanı gelince ritüellerini yaptılar gerçekleştirdiler.

    Bakın Hadisler de Tasavvufta Ruhçulukta v.s İslamın yolunun üstüne serpilmiş ne kadar pagan kültürü taşları varsa hepsi birer PİYONdur- olabilir. Geleceği bilmek değil geleceği yazmaktır. Bi bu açıdan bakın ve tahrif edilmiş hadisler olduğunu düşünün.Yine inanmaya devam et sen hadislerine de. Bi kafanı çalıştır emin olma Deccal-Mehdi hikayesinden.

    Reklam mode on

    NIKE -- Geleceği YAZ!

    Reklam mode off

    Bakın şu son bi kaç yıldır, planladıkları esas ritüel zamanı yaklaştıkça illuminati konusu heryerde paylaşılmaya ve insanları bilinçlendirmeye başladılar.Göya. Bilinç patlaması yaşıyo herkes. :) Deccal beklenmeye başlandı bile. Kıyamet falan bekleyen insanlarımız var 2012 de. Nasıl götümüzü koruycaz modundayız v.s.

    Beklediğimiz gelecek arklar ve ŞAH çekecek vakti geldiğinde DECCAL'le çekmeyecek İBLİS, MEHDİ-MESİH piyonuyla çekecek, o ŞAH hamlesini tüm insanlığa. Ve sonrası mutlu son tabi amk...Hollywood senaryosu gibi değil mi?...Öyle gelmiyor mu amk dikkatli bakınca? Kötü adam ölür ve herkes sonsuza kadar mutlu yaşar? Bu mu yani amk?

    Umarım anlatabildim meramımı. GAYB'ı yalnızca ALLAH bilir ayetini okuyorsan ve sonra diyorsan ki GAYB hakkında bizi uyardı peygamber efendimiz. Bi daha düşün kardeşim. Peygamber efendimiz GAYB'ı bilmiyor bilmedi de.Kendi ağzıyla kitapta söylemiş bilmediğini.Kimin bildiğini de yazmış. İBLİS'te bilmiyor. Yalnız ALLAH biliyor. Haliyle birileri gelecekte Hadis kitabında yazanları tek tek yaparsa direkt atlama kucağına diyorum. Adam belki 1000 yıl önce yazdığının ritüelini yapıyodur sende balıklama atlamışsındır.Kurtarıcımız son imamımız geldi diye.

    Şekle bakma yani. İBLİS ha DECCAL kılığında tek gözlü gelmiş, HA MEHDİ kılığında ışık saça saça. İçinde İBLİS varsa gerçeği örter,işi bu adamın amk.

    Bundan 1000 yıl önce sürdüğü DECCAL-MEHDİ hikayesi piyonuyla yine MAT eder seni, imanını yine 1000 yıllık barış, huzur ve islamın yaşanacağı süper çağ geldiii!! sloganıyla alır elinden herkesin. Kötü adamı da vurdu mu zaten kahraman tüm dünyaca. :)

    Bu ihtimali kimse konuşmuyo da ondan bi bulunsun dedim. :)

    Şimdi Mevlana'nın dediği lafa bi daha bak. Belki taşlar oturur biraz.:)

    YanıtlaSil
  76. Sevgili Kanzook kardeş,

    Bu tespit doğru ya da doğruya en yakın tespittir.Önceki konuların birinde bende farklı şekilde yazmıştım.Şimdi hayalimizde senaryoyu bir canlandıralım;

    -önce kendilerini ifşa edip kötüyü belirlediler
    -artık herkes biliyor illuminati puşttur
    -sonra kendi belirledikleri deccal gelir insanların ebesini siker
    -ve yine kendi adamları beklenen mehdi gelir ve deccali öldürür
    -sonra kendi adamları isa gelir ve der ki,budeccalin pisliği rockafeller ve rostchild den dünya zenginliğini alıp size dağıtacağım der ve ekler önce birleşin
    -ama o meblayı kimseye vermez

    soru şu,aslında eğer yanlış bilmiyorsam bu mehdi hikayesi bu şekliyle islamda var tabi bu arada islamın hızla yayıldığı gerçeği de var anladığım kadarıyla bu senayoyu islamdaki anlatıma göre yapacaklar bu durumda bu sallama olay gerçekleştiğinde diğer insanlarında akın akın islama geçmesi olası.O halde bu senaryonun işlemesinde ileriki aşamalarda islamı nasıl kullanmayı düşünüyor olabilirler?Ki Kur'anın değişmemiş olması onlar için risk iken.Ayrıca hadi müslümanlar hadis,tasavvufla kandırıldı,ama sonradan müslüman olan batı kesin Kur'anı okumaya yönelecektir burayı çözmemiz lazım
    sevgiler

    YanıtlaSil
  77. @Kanzook,

    yazdıklarında haklısın zaten aynen adamların planını yazmışsın. Buna itirazım yok. Sahte bir canavar yaratacaklar (muhtemelen uzaylı istilası gibi gösterecekler), sonra kendi mesih leri dünyayı kurtarıp ingiliz kraliyet ailesinin oturduğu tahtı kudüs e götürüp tahta oturacak.. ABD de ki tahta da ABD yıkılırken "Sarah Palin" oturacak..

    ibn-i Sayyad ile ilgili hadisleri en azından bir oku. 2 yalancı - 1 doğrucu dan bahsediyor. Dumandan bahsediyor. Duman ile ilgili ayet de var Kur'an da. Evet hadis değişmiş de olabilir ki bazı kısımları rivayetlerde farklılıklar gösteriyor zaten. Ama bu üzerinde düşünmeyeceğimiz anlamına gelmemeli.

    Duhan Suresi 10-11. ayetler;
    10. "Şimdi sen, göğün, açık bir duman çıkaracağı günü gözetle."
    11. "Duman insanları bürüyecektir. Bu, elem verici bir azaptır."

    Herşeyin en doğrusunu Allah bilir. Allah insana düşünmesini, aklını kullanmasını emretmiştir zaten. Biz şimdi bu ayetler ışığında o hadis e kafa yoramazmıyız?

    Yakın zamanda duman ile ilgili ne oldu;
    1. "Eyyafyallayöküll" yanardağı püskürdü, uçuşlar iptal edildi vs.
    2. 9/11 oldu ki zaten kabala'ya göre bu Allah a meydan okuma idi.

    Ben bu olaylardan birisinin yukardaki ayetler ile "bağlantısı olma ihtimali" olabileceğini düşünebilirim, yani ihtimal olarak. Ve deccal ile ilgili ibn-i sayyad olayında da bir duman olayı var, irtibatlı gibi duruyor. olabilir de olmayabilir de, doğrusunu Allah bilir ama biz tedbirimizi alırız en azından. Duruşumuzu belirleriz en azında. hazırlığımızı yaparız en azından.. birşey kaybetmeyiz..

    YanıtlaSil
  78. Al-i imran suresi 44. ayet de; "Bunlar, gayb haberlerindendir; bunları sana vahyediyoruz. Onlardan hangisi Meryem'i sorumluluğuna alacak diye kalemleriyle kur'a atarlarken sen yanlarında değildin; çekişirlerken de yanlarında değildin."

    Allah bazı gayb haberlerini Hz.Muhammed e bildirdiğini zaten Kur'an da bildiriyor. Bunun boyutunu, mahiyetini bizim bilmemiz mümkün değil. Peygamber kendisine bildirilenlerden kendi ashabına söylemiş olabilir ve bunlar da hadis şeklinde aktarılmış olabilir. Hadisler, Kur'an gibi Allah'ın güvencesinde değil bunu biliyorum. Birbiri ile çelişen hadisler olduğunu da biliyorum. Ama bu tümünü reddetmemi gerektirmez, temkinli olmamı gerektirir. Kur'an ı iyi öğrenip, anlayıp onun filtresinden geçirmeyi gerektirir. %100 kendimi teslim etmem, %100 de reddetmem. Hadis toplayıcılarından öyleleri var ki; bir hayvanı kandıran birisinden hadis almamışlar. Sağ tarafına tükürenden hadis almamışlar. Hayatında, yaşamında en ufak bir falso gördükleri insanlardan hadis almamışlar. Bu kadar hassas davranmış insanlar da var. Haklısın değişmiş olanlar olabilir ama o hiç değişmeden günümüze kadar gelenler de olabilir..

    Söylediğin kısım vakıa suresinde geçiyor; "onların çoğu evvelkilerden, azı sonrakilerden" şeklindeydi hatırladığım kadarı ile. Yani tüm dünya müslüman olacak gibi birşey beklemiyorum zaten.

    bazen notların altına hep yazıyorum; "aynası iştir kişinin lafa bakılmaz". yani birisi çıkarsa onun yaptıklarına bakarız.. şu an bir tane örneği var zaten. mesela RTE bir çok kişinin gözünde nerdeyse Allah ın halifesi, benim gözümde ise illuminati piyonu.. bunun gibi, o zaman olacaklar da bunun daha profosyonelleri.

    Bizim için ölçü nedir? Kur'an.. bu çıkacak kişilerin ne kadar Kur'an a uyduğuna, ne kadar Hz.Muhammed'in yolundan gittiğine bakarız. Zaten aklı, dini bilgisi olmayan bir insan deccal gelmese de yolunu tam olarak bulamaz.

    Hadislerde mehdi, kendisinin mehdi olduğunu iddia etmeyecek deniyor zaten. Çok az kişi bilecek onun mehdi olduğunu ve onu da "yaptığı işlerden anlayacaklar" deniyor. Bedir savaşına katılanlar sayısınca kişinin bileceği söyleniyor. Tevrat'da da Talud'un ordusu var, imtihan ediliyorlar ve çok azı nehri geçiyor. O nehri geçenlerin sayısının da o kadar olduğu söyleniyor.
    Belki de senin yazdığın ihtimal yüzünden mehdi, kendisinin mehdi olduğunu iddia etmeyecek. İşini yapacak.. insanlar da yaptığı işlerden anlayacaklar..
    Belki de senin yazdığın ihtimal yüzünden islamiyetde "ruhban" sınıfı yok.

    Bu arada, böyle bir beklenti insanı uyuşukluğa itmemeli.. Zaten müslüman "tevekkül" ün anlamının ne olduğunu doğru olarak anlamalıdır..

    YanıtlaSil
  79. @gercekelektronik kardeşim selam.

    Valla işte @bravohocam'ın daha önce söylediği gibi sabır etmek lazım öncelikle. Ben yine bu iç savaşlar meselesinde taraf olmamak gerekliliğini ve sadece bilinçlenmek,BİLMEK, FARKINDA OLMAK yeterli olacaktır diyerek belirtmiştim.

    Şimdi şöyle bir husus var Hz.Musa hikayesinde de geleceği Allah'ın emriyle yazan biriyle-bebeği öldürme-gemiyi sakat etme v.s- çıktığı yolculuk anlatılır.

    Yani bu satranç oyununda bir de işin öbür tarafı var gibi düşünebiliriz.Ama satranç masasında değil.:)

    Şimdi Alah plan yapanların en hayırlısıdır demiş kitabında. Ama Allah zar atmadığı gibi satrançta oynamaz. İşi satranca dökmemek ve yaşadığımız dünyayı böyle görmemek lazım. Bu bile biraz derine inersen Allah'a şirktir.

    Sanki Şeytan ve Allah oturmuşlar satranç tahtasının önüne, bizlerde piyonlarız.Asla. Bizler Allah'ın kuluyuz ve eşşeklerimizi-beyinlerimizi, farkındalığımızı,ona olan imanımızı- sağlam kazığa-Kuran'a- bağlayıp işi -tüm bu tarihsel oyunun sonucunu- ona havale etmek durumundayız.

    Onun kitabında bildirmediği bir GAYB haberi haliyle İMAMI ve oyunu olmadığını düşünen biri olarak, taraf olmamak piyon da olmamaktır gibi geliyo bana.

    Yani yapılacak iş evinde oturup kaderine razı olmak gibi gelebilir kimilerine. Ancak durum pek öyle değil. Seçimlerimizle bu İBLİS'in tarihsel oyununun parçası olmamak da bir hamle yapmaktır. Hamle yapmayarak Allah'tan kopmamış olursun.

    Hea nasıl savaşıcaz bu oyunla? Bilgilendiricez insanları. Farkında olsunlar, kopmasınlar kitaptan dicez.

    Bu kadar güçsüzlüğümüzle, elimizden geldiğince tüm arkadaşlar paylaşıyorlar bilgilerini.Allah uğruna savaş sadece topla tüfekle yapılan da değildir.Kalemin kılıçtan keskin olduğu yerlerde de kalemini kullanacaksın.

    Hani bireysel olarak yapabileceğimiz bizlerin hep söyledim pek birşey yok insanlara anlatmak dışında. Ya da ben bilmiyorum diyeyim.Fikri
    olanı dinlemekte isterim.

    Olur ya bu oyunda Mehdi denen imam gelir Deccal'i vurur. Hadislerde denen 70 000 imam vardır hani onun boyunduruğuna girmeyecek. E bizde onlardan oluruz mezhep takıntımız olmadan. Kitapta senden bahsetmemiş Mehdi deriz. Onlara da ne olduğu yazmıyor? :)

    He yok gelir der ki biri ben Zülkarneyn. Der ki ben Hz.Musa'yı yanına alıp yolculuğa çıkan geleceği Allah'ın emriyle değiştirme yeteneğine sahip olan adamım. Adım da şu şu şu. Hmm bu kitapta yazıyo Aleyküm Selam deriz gelene. Zaten kimsenin boyunduruğuna girmeyeceğiz. Biz kitapla ve Allah'la halledicez iman meselemizi.Peygambere inanıcaz ama ben peygamberin yaveriyim adım da Mehdi diye gelene inanmıcaz.

    Zira Allah'ın planını bilmiyoruz.Gaybı bilmiyoruz. Dua edicez onun demeye çalıştıklarını, bildiğimiz anladığımız kadarıyla paylaşıcaz insanlarla.

    Ben anlıyorum seni @gercek hocam. Ne yapıcaz diyenleri de anlıyorum. Hani birleşsekte savaşsak şunlarla bi şekilde gibi bi his uyanıyo.E zaten yapmıyor muyuz şu blog'da. Kaç kişi farkına vardı bazı şeylerin görüktüğü gibi olmadığının.

    İşte hadis konusu sakat derken boşa demiyoruz. Arkadaşlar sanki "Sunni Hunter'la Risale-i Vur Amca" evlerine gelmiş gibi düşünüyorlar bizim söylediklerimizi.

    "Freeze amk!!! çabuk ellerini havaya kaldır ve sunniliğini yavaşça yere bırak!!11!1, Hey sen! koca götlü ve takkeli olan! çabuk elindeki Risale'i Nur'u bana fırlat kahrolası!!

    Bu mu amk anlatmaya çabaladığımız?Değil. Neyse @gercek kardeşim, özetle düşüncelerim bunlar yapılması gerekenlerle ilgili.

    YanıtlaSil
  80. @bravohocam

    Mutlaka benzerlerlikler bulacağız ben yazarken sen de yazmışsın. Sağına tüküren adamın hadislerine güvenmemişler diyosun da. Hayatı boyu sağına tükürmediğini bilmemiz imkansız.

    İşin açığı ben güvenmiyorum. Benzerlik olmasını da yadırgamıyorum. Söylemeye çabaladığım aslında seninle aynı. Bekleyip görmek.

    Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz sözü de İBLİS'in şu an buralarda okuduğu bi konu. Birine Mehdi dememiz için gerekli şartları oluşturacak kadar ALİM olduğunu hep unutuyoruz. Ya da ben onun gücünü çok fazla görüyorum. Yani iyi işler yapan adama da bakıcaz işte. Temelde İblis eğer demeye çabaladığım gibi Hadis işine girmişse geçmişte. Gelip insanların iyiliğine çabalar.

    Bak sen söylüyosun Angelina Jolie. İnsanların iyiliğine çabalayan bi gönüllü. Bunun İslam versiyonunu bul 5 vakit namaz eda edenini bul. Tüm hayatını islama uygun geçirenini bul misal. Bir de gözünün önünde DECCAL'i gelsin yazdığı gibi eritsin milletin önünde. :) İnsan bu inanır. Kişiye inanır. Ama bizim işimiz kişiye inanmak değil. Biz Allah'ın peygamberlerine inanacağız kitaplarına inanacağız meleklerine inanacağız ve kendisine inanacağız.

    Senin araştırmacı yapını ve yazılarını ilgiyle okuyorum. Hadislerde benzerlik bulman da söylediğim temelde kimseye güvenimizi tastamam yapamaz. Hep söyledim büyük alimleri ya da hayatı boyu sağına tükürmemiş adamlara cennetlik çoktan olmuşlar gözüyle bakıyoruz.

    Bak Fettullah Gülen ile ilgili yazılar paylaşılıyor. Adam Allah deyince ağlıyor nasıl yürekten ağlıyor hem de. Okullar açıyor ibadethaneler açıyor v.s. Şimdi bu adam için de bir çok insan CENNETLİK diyor.

    Biz hadisleri yazan ehlin yanlarında bile değildik. Bugün yanlarında olduklarımıza tapan hazret diyenler var. Yani Mehdi işine ben buşekilde bakıyorum.

    Allah büyük diyeyim. :)

    YanıtlaSil
  81. @Kanzook, hocam şu son yazdığın not ile hocam hemen hemen aynı düşünceleri paylaşıyorum.

    ama bazen olaylar insanların gözleri önünde oluyor ama insanlar fark etmiyor.. Bak mesela san 70 bin kişi örneğini verdi. Ben onu yazmıştım;
    http://michaelsikkofield.blogspot.com/2011/08/sigara.html?commentPage=2
    "12 Ağustos 2011 21:26" da yazdığım mesaj..

    oraya yazdığım hadis e göre o 70 bin kişi deccal ile birlikte hareket edecek; ve bakyorsun o 70 bin kişi (bedir tuğayları), ırak ta ABD ile savaşmak yerine müslümanları öldürüyor..

    bu yeteri kadar açık değil mi..

    zaten bu "bedr tugayları" da "mehdi ordusu" diye kuruluyor.. bak hadis sayesinde şüpheleniyoruz, ırakta müslümanlara yaptıklarından da suç üstü yapıyoruz..

    zaten iran da ki mollaların çoğu kripto yahudi, ahmedinejad dahil.. bu "bedr tugayları" da bunun ispatı değil mi?

    YanıtlaSil
  82. @Kanzook,

    03:56 nın altına imzamı atıyorum.. saygılar sunuyorum..

    YanıtlaSil
  83. @bravohocam bak hadisi bile o kadar iyi hatırlamıyorum o 70.000 imam konusunda.:)

    Ama kastettiğim o 70 000 imamdan olmak onların safında olmakta değildi.Hatırladığım mezhep imamlarıydı onlar.Deccal'in yanında savaştıklarını hatırlamıyodum.

    O yüzden mezhep takıntımız olmadan diye eklemiştim cümleye. Tarafsız kalmak irdelemek düşünmek ve bunu sadece Kuran'la yapmak anlamında.

    Bil mukabele bu arada.

    YanıtlaSil
  84. bravohocam ve kanzook kardeş,
    Şimdi ben bir şeyler yapılması konusuna değineyim istiyorum,

    Tabi bir şey yapmak derken silahlanıp savaşmak değil ki böyle yapılırsa yapan terörist kategorisine dahil edilir.
    Hep dediğim gibi,bu adamların hedefi dindir ve çıkış noktası da din olacaktır.
    Tabi buradaki din islamdır,bir bakalım,
    İnsanlar din konusunda cahil her türlü saldırıya açık,O zaman mesela Kur'an dağıtabiliriz.
    Anlaşılır ve akıcı bir döküman hazırlanıp insanlar bilgilendirilebilir bu ibneler hakkında
    Ama en önemli bir ayrıntı gelenler ve zeitgeist belgeselleri tadında anlatıp, insanları korkuya veya sahte mehdiye teslim olmaya yönelterek değil.Bu ince ibneliği de anlatmalıyız.
    Bu bilgilendirme çeşitli yollardan olur,
    yazıcıdan çıktılarla döküman dağıtımı
    forum vs.internet ortamından bilgilendirme
    hatta mail adreslerine posta
    becerebilen olursa,kahve,cami gibi toplu yerlerde bilgilendirme (ama imamı da kafalamak lazım :) )
    gibi

    Yabancı dil bilen arkadaşlar aracılığıyla
    yabancı siteler ve forumlar kullanılarak bilinçlendirme ve en önemlisi birlik çağrısı (Ah keşke bu daha önce yapılsaydı da libya mısır gibi ülkelerde bir kolumuz olurdu belkide şu ayaklanmalar bu şiddette olmayıp sıkıntılar hiç değilse aza inerdi)
    ........
    Diyelimki bunlar ve bunlar gibi bir çok hareketle sayı arttı,dünya genelinde büyük bir rakama ulaştı bu birlik.Bu sefer de karşı atak,
    atıyorum,protesto,mutlaka zarar görecekleri bir ürün veya işletmeyi boykot dünya genelinde hemde.
    Evet bunlar bize savaşı kazandırmaz ama bazı konuda geri adım atıp plan değişikliğine yöneltir onları ki bu bizim için avantajdır,sadece bir cepheyi kazanmak anlamına da geldiğinden,bu zaferden etkilenlerin bu birlikteliğe katılıp birliği büyütmek anlamına da gelir ki bu daha iyi avantajdır böyle global bir grubu durdurmanın tek yolu belli yerlere nükleer silah yollamaları ki bu onların sonu olur.Yapamazlar
    Belkide en faydalısı,bu gruba giren ve şevk duymaya başlayanların arasında mutlaka Atatürk formatında insan(lar) vardır işte bunlarında açığa çıkmasına sebep olabiliriz ki bu da bu savaşın kazanılmasına yaklaşmak demektir.
    Ayrıca tüm dünyanın olmasa bile dünyanın büyük bölümünün müslüman olacağına ben inanıyorum zira Allah nurunu tamamlayacağını söylüyor Kur'anda
    sevgiler

    YanıtlaSil
  85. @gercekelektronik,

    hocam, evet bu adamların çıkış noktası din ama enstrümanları farklı farklı. o enstrümanları inceleyip ona göre duruş belirlemek lazım.

    bizim insanımız evindeki Kur'an ı okumuyor. Bilgisayar da istediği gibi Kur'an üzerinde hızlı biçimde araştırma yapabilecekken chat yapmayı ya da ekşici olmayı tercih ediyor.. (vay be ilk kez ekşici yazdım kendimi bir değişik hissettim :) )

    adamlar enstrümanlarını saklamıyorlar zaten. en başta kullandıkları "kaos tan doğan düzen" zaten. Biz ne yapmalıyız? alet olmamalıyız. İslam dünyasında da ilk büyük fitneler çıkmaya başladığında Sahabe, Ebu Zer el-Gıfari gitmiş çöle yerleşmiş (bazı rivayetlere göre sürülmüş), "fitne zamanı ayakta olmaktansa oturmak daha iyidir demiş". Bence de fitne zamanı ayağa kalkmaktansa oturup beklemek daha iyidir. Herkes bilinçlense bu insanlara alet olmasa kaos çıkaramazlar ve kendi düzenlerini empoze edemezler. bir diğer enstrüman "dualite" (yin-yang), yani aslında az önce kanzook la konuştuğumuz konuda kanzook un anlatmaya çalıştığı şeyin bunlar tarafından uygulanması; yani tez-antitez olayında hem tez hem de antitez senden olursa hep sen kazanırsın. ABD de demokratlar ve cumhuriyetçiler var, bunlar tez-antitez aslında, her iki grup da aynı yere bağlı. Ya da McDonalds ve BurgerKing, Coca-Cola - Pepsi Cola bunlar rakip gibi görünseler de kazandıkları paralar aynı yere gidiyor.

    İnandıkları bir çeşit "karma" felsefesi var ve buna göre dünyada kötü enerji miktarını artırmaları gerekiyor. gelenler de de bunu anlatıyorlar aslında ve bu gerçekten var. bu nedenle insanlar kurban ediliyor her şekilde. Bu negatif enerjiyi yaymak için Allah neyi yasak etmişse onu şiddetle, azgınca yapmaya çalışıyorar. Bunun dozunu da 21.12.2012 ye kadar daha da artıracaklar. Mesela Yabancı ülkelerde konuşuluyor; "Şikago" da bir gökdelenin bu yıl 11.09.2011 de ya da 11.11.2011 de hafaya uçurulacağı iddiaları dolaşmaya başladı. iddia eden adamların kanıtları da güçlü kanıtlar.

    Bu adamlar bize düşman ise ve dünyada kötülüğü yaymak istiyorlarsa bizim ne yapmamız lazım; iyilik.. "iyiliği emredip kötülükten men etmemiz lazım", zaten dinimizin istediği de bu değil mi.. Zaten Allah ın da insandan istediği bu değilmi..

    Allah Kur'an da şeytan ve yandaşları nın hilesinin zayıf olduğunu anlatıyor;
    Nisa suresi 76: "İnananlar Allah yolunda savaşırlar, inkar edenler ise tağut yolunda harbederler. Şeytanın dostlarıyla savaşın, esasen şeytanın hilesi zayıftır"

    Gerçekten de adamların her şeyi ortada ve enstrümanlarını da saklamıyorlar ama karşılarında birlik-beraberlik yok. bilinç yok. insanlar bunları tanısa ve bunların kullandıkları enstrümanlara karşı uyanık olup onlara alet olmasa aslında onlar hiç birşey yapamazlar.. Adamlar sizi sokağa mı dökmek istiyorlar, sokağa çıkmayın. Adamlar sizin suriye ile savaşmanızı mı istiyorlar, savaşmayın!

    bu adamlarla/anlayışlarıyla savaşmayı düşünüyorsunuz, sormak istiyorum;
    "en azından tv seyretmeden durabilecek misiniz?"
    "cinlerin dumanından beslendiği sigarayı içmeden durabilecekmisiniz?"
    "karşınızda bilinçsiz biri sizi zorlarsa sabredebilecekmisiniz?"
    "siz bu konularda insanları bilinçlendirmeye çalıştığınızda komplocu diyecekler, deli diyecekler, kafayı yemiş diyecekler, tarihte aynı ya da benzer şeyleri peygamberlere hep söylediler zaten; bu tip davranışlara sabredip yılgınlık göstermeden anlatmaya devam edebilecekmisiniz?"
    "kolay olanı mı tercih edeceksiniz, zor olanı mı?"
    "zor olanı seçerseniz sebat edebilecekmisiniz?"

    YanıtlaSil
  86. Şimdi okudum @bravohocam 70 000 imamla ilgili yazını. Kusura bakma malum sahur :)

    Öncelikle o Ali-İmran ve Peygamberin gaybı biliyor olması konusunu belki ben yanlış anlattım.

    Âl-i İmrân(*) Sûresinin 179 . Ayetinde
    Allah, pisi temizden ayırıncaya kadar mü’minleri içinde bulunduğunuz şu durumda bırakacak değildir. Allah size gaybı bildirecek de değildir. Fakat Allah, peygamberlerinden dilediğini seçer (gaybı ona bildirir). O halde Allah’a ve peygamberlerine iman edin. Eğer iman eder ve Allah’a karşı gelmekten sakınırsanız sizin için büyük bir mükafat vardır.

    Mâide(*) Sûresinin 109 . Ayetinde
    Allah’ın, peygamberleri toplayıp27 “siz(den sonra davetiniz)e ne derece uyuldu?” diyeceği, onların da, “Bizim hiçbir bilgimiz yok. Gaybleri hakkıyla bilen ancak sensin” diyecekleri günü hatırlayın.

    En’âm Sûresinin 50 . Ayetinde
    De ki: “Ben size, ‘Allah’ın hazineleri benim yanımdadır’ demiyorum. Ben gaybı da bilmem. Size ‘Ben bir meleğim’ de demiyorum. Ben sadece, bana gönderilen vahye uyuyorum.” De ki: “Görmeyenle gören bir olur mu? Siz hiç düşünmez misiniz?”


    Mâide(*) Sûresinin 116 . Ayetinde
    Allah kıyamet günü şöyle diyecek: “Ey Meryem oğlu İsa! Sen mi insanlara Allah’ı bırakarak beni ve anamı iki ilah edinin dedin?” İsa da şöyle diyecek: “Seni bütün eksikliklerden uzak tutarım. Hakkım olmayan bir şeyi söylemem benim için söz konusu olamaz. Eğer ben onu söylemiş olsaydım elbette sen bunu bilirdin. Sen benim içimde olanı bilirsin, ama ben sende olanı bilemem. Şüphesiz ki yalnızca sen gaybları hakkıyla bilensin.”

    Peygamber efendimize gayb bilgisi verilmiş ve onu yazmıştır kitaba. Ama bu gayb haberidir ibaresiyle. Onun bilmediğini de yine senin verdiğin ayetten zaten anlıyoruz. Senin haberin yok orada değildin gibisinden.

    Ayrıca bak kıyamet gelmiş. Allah tüm peygamberlerini çağırmış hocam. Demiş ki size ne derece uyuldu sizler ÖLDÜKTEN sonra? Orada küçük bi nüans var ayette dikkat edersen. Hakkıyla bilen sensin. Yani Gaybı bildirdiği peygamberler bile belli ki sadece kendilerine gönderilen kitaba tıpkı Hz.Peygamber gibi söylediği kadarını AYET olarak yazmışlar.

    Ayrıca Hz.İsa için yine okuduğun üzere ahiretteki soru "Sen benim oğlum musun? Bana tapın mı dedin? dedin sana inananlara babında bir soru.

    Hani Deccal'i öldürmeye Mesih gerçekten gelecek olsa hepimizi birleştirecek olsa bu sorunun ne anlamı kalıyor? Çünkü inanılan Mesih'in gelip herkesi müslüman yapması değil mi?

    Ama görünen o ki kıyamete -anladığım- kadar Hz.İsa falan gelmeyecek. Gelse gelip insanlara herkes müslüman olsun diye uyarı yapsa bu insanlar eşşek mi ki hala onun Tanrı'nın oğlu olduğuna inanmaya devam etsinler? :)

    Ekstra bi ayet daha vardı Mesih'i onlar öldürmedi onun canını ben aldım diye biliyosundur. Haliyle öyle kurtarıcı falan gelmeyecek kitaptan anladığım kadarıyla.

    O Gayb konusunu da umarım anlatabildim.Nasıl bebeği öldüren adam onu ancak Allah'ın izniyle yaptığını söylüyorsa. Peygamber'in gayb hakkında kitaba yazdıkları da aynı şekilde Allah'ın izniyle yazılanlar.

    O Hz.Musa örneğinde bile yanındaki adam alim olmasına rağmen Allah'ın iznine tabidir. O'da gaybı bilemez. Gaybı Allah'ın izni vesilesiyle yazar ve uygular. Şimdi o adamın bebeğin kötü evlat olacağını bilmesi sadece o bebekle alakalıdır. Gaybı hakkıyla o bile bilemez.

    Selam

    YanıtlaSil
  87. Bak sikko.

    Sonunda sikko hint versiyonunuda yapmışlar mallar.
    Ama içerik biraz farklı. Madeni yağ üretiyorlar.

    Sana tavsiyem ahanda bu aşşağıdaki yağlardan birini tatil yaparken kullan. İyice kızarır kızararsın...

    http://www.sikkoindia.com/bio_products.html

    YanıtlaSil
  88. @Kanzook,

    hocam benim bahsettiğim de zaten Peygamber Efendimize Allah bu konular ile ilgili birşey bildirmiş ise hadis yolu ile günümüze kadar ulaşma ihtimali olabileceği..

    konu burada da Kur'an dışında vahiy gelmişmidir konusuna geliyor. Alimlerin çoğu bu konuda "gelmiştir" görüşündeler..

    Hz.İsa nın gelmesi demek mecazi anlam da içeriyor olabilir ki böyle bir ihtimalde durum şuna dönüşür çok büyük ihtimalle;
    yabancı ülkelerde hristiyanlık ile ilgili forumlarda bile bu illuminati-vatikan-paganizm konuları çok konuşuluyor. Şu an vatikan ın pagan olduğu da apaçık ortada. Hristiyanlar bu adamların kendilerini nasıl kandırdıklarını fark ederlerse ve gerçeği ararlarsa zaten çok büyük kısmı müslüman olurlar. Hz.İbrahim ile ilgili ayet de de görüldüğü gibi zaten tüm peygamberler müslümandır, Hz.İsa da müslümandır. Hadislerde Hz.İsa ile ilgili kısımda geçen de o zamanki müslümanların imamının arkasında namaz kılacağı. Yani bir tabiyet söz konusu. O kısım mecazi olarak hristiyanların gerçek olması gereken haline yani müslümanlığa dönmesine işaret ediyor olabilir. En doğrusunu Allah bilir.

    YanıtlaSil
  89. arkadaşlar şuna bakın da dünya ne hale gelmiş görün;

    http://www.acikistihbarat.com/Haberler.asp?haber=9694

    YanıtlaSil
  90. http://racerules.wordpress.com/2011/07/12/is-mossad-targeting-sears-willis-tower-on-91111/

    http://racerules.wordpress.com/2011/02/21/los-angeles-and-the-great-flood-of-2011/

    ..

    YanıtlaSil
  91. @bravohocam en doğrusunu elbette Allah bilir.

    Lütfen şu yazdığım ayeti bi daha oku. O alimlerin elinde bi bok kalmaz ellerinden Hadislerini alırsak ondan fikirbirliği içindeler.Zaten nerede sakat bi konu var hemen birlik olurlar hepsi. :) Mehdi konusunda da fikir birliği içindeler zaten. Bi gelse tapınacaklar gelen adama Ohh Tanrı katından kurtarıcımız nur yüzlü geldi diye. :)

    En’âm Sûresinin 50 . Ayetinde
    De ki: “Ben size, ‘Allah’ın hazineleri benim yanımdadır’ demiyorum. BEN GAYBI DA BİLMEM. Size ‘Ben bir meleğim’ de demiyorum. BEN SADECE BANA GÖNDERİLEN VAHYE UYUYORUM.” De ki: “Görmeyenle gören bir olur mu? Siz hiç düşünmez misiniz?”

    Bunu daha açık nasıl yazabilirdi Hz.Peygamber.Ve Allah daha nasıl açık yazdırabilirdi onun GAYBI bilmediğini. Yine bu GAYB HABERİDİR ibaresini öylece koymuş olabilir mi?

    Bu GAYB haberidir'i yazana BEN GAYBI BİLMEM VE BANA GÖNDERİLEN VAHYE UYARIYIM ANCAK yazdırmış.

    Şimdi Kuranı hadise uydurucaz diye istediğin kadar bakabilirsin. O yüzden zaten bu hadisçi amcalarımın çelişkisi.

    Sadece kitabı ver daha önce İSLAM'dan haberi olmamış birine. Bu ayetleri göster. Sonra sor ona. Bu kitaptaki peygamber GAYB'I bilebilir mi diye?

    Alacağın cevap "Hayır bu peygamber bilmiyor GAYBI bu çok AÇIK!" olacaktır.

    Bencesi sencesi yokta yine de bence diyeyim. En doğrusunu elbet Allah bilir. Görüşürüz.:)

    YanıtlaSil
  92. Benim aslında merak ettiğim birşey var... illuminati gibi başka örgütler varmı? bu anlattıklarımız dışında başka emelleri olan... başarılır olmuş ya da olmamış. çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  93. artık çok kişiyle uğraştığından mıdır nedir bilmiyorum ama artık bizi pek siklemiyorsun sikko.şiirin on numara.yalnz rihannanın umbrella şarkısında da süblümlü şeyler var derler.ela ela ela derken la allah diyor dikkatli şey yapınca.o da allah yok demek.dikkat etmek lazım

    YanıtlaSil
  94. @Gereksiz,
    Bildiğim kadarı ile yok. Bazıları Abdülhamid in Yıldız teşkilatının halen yeraltında faal olduğunu iddia ediyor ama bana pek olası gelmiyor.
    Zaten illuminati diye bakma olaya, taraf olarak bak, illuminati nin bir çok kardeş örgütü var. bir sürü pagan-satanist örgüt var o anlamda..

    @Kanzook,

    hocam o zaman biz de bir haber yayalım, en azından 2 nesil sonrası bile inansa yeter. diyelim ki; Türkiye de kişi başı milli gelir 250k usd olunca mehdi gelecek, tamamen milli imkanlar ile uzaya gittiğimizde mehdi gelecek, .., .., vs.

    YanıtlaSil
  95. Sevgili Kanzook kardeş,

    Sistemi içerden çökertmek bizim için hayal gibi bir şey,çünkü bunu yapabilmemiz için o serveti elinde bulunduran abilerden daha fazla zenginliğe sahip olmamız lazım,örgüt içinde örgüt,örgüt içine ajan gibi alternatifler lazım ki,bu hem uzun sürecek bir zaman dilimine yayılacak bir olaydır, ve seçilen adamların caymaması için yüklü para akıtman gerekiyor.

    Belki şöyle de örnekleyebiliriz,her türlü sikişin yapıldığı bir mekanı ve oradaki faaliyetleri,o sistemin içinden yıkamayız,oradaki yaşananları önleyemeyiz.Niye? Çünkü içerideki ekip,amları gördükçe bir müddet sonra şehvet duygularının esiri olacak ve zamanla o da o sistemin bir parçası olacaktır. Çok sikici bir örnek oldu :)

    Aslında,islamdaki ibadetlere baktığında,bu sistemin,insanları mıknatıs gibi çeken unsurlarına sırt çevirme vardır.Mesela;

    -Adamlar akraba,komşu,dostluk bağlarını çeşitli medya ve eğlenceyle baltalıyorlar ve insanlar çıkarcılığa yönlendiriliyorlar,
    İslam'da akraba,komşu ve yakınlara iyilik ve onlarla bağları güçlendirme emrediliyor.

    -Adamlar,sex endüstrisi ile insanları resmen ümüğünden yakalamış şehvet ile oyalıyorlar ve sikiş serbest sistemini benimsetmeye çalışıyorlar tecavüzler, çocuk tecavüzleri de bu sistemin bozduğu insanların ürünüdür
    Oysaki Allah hem zinayı hem de zinaya giden yolu yasaklıyor

    -Adamlar çıkarcılığı yerleştiriyorlar,bencilliği cimriliği yüceltiyorlar,
    Oysa Allah böbürlenmeyi yasaklıyor,paylaşmayı yoksulu doyurmayı emrediyor
    Ha şu şekilde açıklarsak daha çarpıcı olur umarım; Allah,bu ibnelerin yoksullaştırdığı kişileri doyurmayı emrediyor,ta ki Allah tan bir yardım fetih gelene kadar(bu yorum günümüze uydu vallaha :) )

    -Diyoruz ki,adamlar haarp projesi,bilmem ne manyetik alan filancası uyguluyorlar,
    Dinde emredilen namazla günde beş vakit her secde edişte,hem manyetik alana karşı hedef küçültüyoruz,hemde gerek abdest ve gerek yine secde ile üzerimize yüklenen her hangi manyetiği topraklama yapıyoruz.

    Bu örnekler uzar gider.O zaman diyebiliriz ki,eğer kurtulmak istiyorsak bu sistemin dışına çıkmak zorundayız,bu sistemde dayatılanında tersini yapmalıyız.
    Ne yapmalıyız konusundaki yazdıklarıma ek olarak ta,ne yaparsak yapalım mutlaka sevgi,barış ve güzel sözle yapmalıyız.Beni takip ediyorsanız ne demek istediğimi anlıyorsunuz demektir çünkü onlar karışıklık,kavga, iç savaş v.s. istiyorlar sevginin olduğu yerde bunu başaramazlar o yüzden İLLUMİNATİ KONUSUNDAN ÖNCE VE İLK OLARAK SEVGİYİ YAYMALIYIZ

    SEVGİLER

    YanıtlaSil
  96. ABOW...

    daha önce insan erkeği-hayvan dişisi şeklinde hibrit canlılar üzerinde çalıştıklarını yazmıştım (insan dişisini beğenmiyorlar anlaşılan). zaten basına da yansımıştı. şurda da haberini görebilirsiniz;
    http://www.guardian.co.uk/science/2008/apr/02/medicalresearch.ethicsofscience

    bildiğiniz üzere DNA sarmalında 2-iplikçik var. Adamlar hayvanlardan iplikçik izole edip 2 iplikçikli insan DNA sı ile birlikte sentezleyip 3-iplikçikli DNA sentezlemeye ve bu DNA ya sahip canlılar oluşturmak üzerinde de çalışıyorlarmış.
    insanın evrimi uğruna bunu yapıyorlarmış ve [3-iplikçik .. 22-iplikçik] li DNA olayına kadar da gitmeyi düşünüyorlarmış.. 3-iplikçik olayına örnek;
    http://1.bp.blogspot.com/_EJ2GSkLrHtw/TRg0jHJy4hI/AAAAAAAAAho/f-zXXL_IPxw/s1600/imagesCATZVST2.jpg
    http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%9C%C3%A7_sarmall%C4%B1_DNA
    12-iplikçikli DNA da çok ama çok ilginç şekilde şöyle gözüküyormuş;
    http://www.think-aboutit.com/images/12strands.jpg
    hepsi insanın evrimi ve gelişmesi uğrunaymış, bu şekilde çakraları açacaklarmış..

    dünyayı mahfettiler, insanı duygu ve düşüncesel olarak yeteri kadar bozdular, şimdi de yaratılışını bozma projeleri peşindeler..

    YanıtlaSil
  97. arkadaşlar, bakın kabalistik ilimlere göre adamların olayına bakın; daha önce böyle bir ihtimal yazmıştım; adamların "stargate" olayının boyutlar arası geçiş kapısı olduğunu yazmıştım ve bunu açmaya çalıştıklarını yazmıştım. benimle dalga geçenler bile olmuştu; adamların kendi ifadelerine bakın şimdi;

    The most popular code of awakening - the one that most people see - is 11:11.

    This represents the spiraling twin strands of human DNA coming into consciousness.

    11 also represents balance.

    11+11=22=4=Time

    11:11=4=4th dimension=time.

    12:12 is often linked with 2012 - the end time of the Mayan Calendar.

    12=1+2=3=3rd dimension.

    12:12 = 3+3=6=Star of David Frequency=Merkabah = Spirals of onsciousness=Sacred Geometry=SG=Stargate.
    -------------
    12:12 -> maya takviminin sonunu ifade ediyormuş ve "stargate" i de ifade ediyormuş.. siz stargate filmini ve dizilerini boşa yaptıklarını mı düşünüyorsunuz..

    YanıtlaSil
  98. Sevgili bravohocam,

    O dediğin şeye Kur'anda işaret edilmiş sure adı ve ayeti hatırlamamakla birlikte,iblis diyorki,
    Andolsun ki onlara hayvanların kulaklarını yardıracağım ve yarattıklarını değiştirttireceğim.

    Ve dediğini de yapıyor pezevenk.Ama Allah bu puştu,ona uyanlarla birlikte elbette ki rezil edecek.bakalım sonu nereye varacak?
    sevgiler

    YanıtlaSil
  99. bütün bunları okudukça, umutsuzluğa kapılıp,biz ne yapabiliriz ki diye düşünürken Kuranı açıyorum rastgele, karşıma bu ayet çıkıyor,
    Ey iman sahipleri!Küfre sapanların yakınınızda bulunanlarıyla savaşın.Sizde bi sertlik bulsunlar.Şunu bilin ki Allah korunanlarla beraberdir.TEVBE SURESİ 123
    =)

    YanıtlaSil
  100. Sevgili rosemary kardeş,

    Aslında kıyak bir ayet denk gelmiş,o savaş olayı geniş bir olay eğer silahlı işgal altına girersek cephe savaşını ifade eder,savaş sadece cephede olmayıp her türlü mücadeleyi de simgelediğinden ve şu an silahlı işgal altında olmadığımız için mücadele etmemiz gerekiyor.
    Ve bu ibneler her yerde olduğundan yakınımızdakilerden başlayacağız.E korunanlara Allah'ın yardımı vaadi olduğuna göre,önce bu ibnelerden korunacağız,onların açmaya çalıştıkları zararı ber taraf etmeye çalışmalıyız, zarara uğrayanları da kurtarmaya çalışmalıyız

    sevgiler

    YanıtlaSil
  101. @bravohocam zaten temelleri ninja kaplumbağalar vs ile atılıyordu.çizgifilm vs.. yavaş yavaş bunlara alıştırılıyordu..

    YanıtlaSil
  102. Yav sistemden çıksanda kalsanda Felix kardeşim, bi ortak amacın olacak. Bu ortak amaç da, tüm vatandaşlarının çıkarına olacak. Bunu sağlayabilecek bi amaç bulursan sistemden çıkarsın.Amaç daha iyi yaşam köle olmamak kahrolsun emperyalizm slogancılığında olmasın mümkünse kitap amacından süslü amaçlardan bahsetmiyorum. İnsanın gerçek çıkarlarından ve uğruna diğerleriyle birleşeceği bi amaçtan bahsediyorum.

    Bu dünyada üretmeye mecbursun, üretmenin adı kölelik oldu.Hiç öyle değil.Vahşi olduğu için kölelik oldu aldı. Komünizm de vahşiydi.Halkın çıkarına falan da hiç değildir.

    Ha sistemden çıkıp domates üretip karşılığında marul almak için köle olmuşsun, ha elbisenin güzelini giyeyim de sistemin içinde tuvalet temizliyosun. Ana mantıkta hepsi aynı ve denenmiş zaten tarih boyunca.Herşey çıkar meselesi.

    Bilimin,üretimin ve getirilerinin dışında birleşebileceğin sadece bir ortak amaç daha var bi müslüman ülke olarak. O'da cihad etmek İslamı yaymak için. E kardeşim bitti o dönem. Gemilerle atlayıp savaşacağına, gönder uçakla din alimlerini anlatsınlar. İnternetten yazış adamlarla davet et islama.Müslüman olunsun diye bomba atacak halimiz yok ya Tokyo'ya amk. Ne kaldı elinde ortak amaç başka? Bilim dışında?

    Var mı başka ortak buluşabileceğimiz bi alan savaş meydanında toprağımızı koruduk şehid olduk kısmını da saymazsak?

    Bu ülkenin insanları başlarına musibet gelmedikçe istediğin kadar aydınlat göt üstünde otururlar kardeşim. Bu da normaldir. ABD'li de göt üstünde oturuyor onlar da amaçsız Fransızı da öyle.Amacı olan adamlar bu Pagan piçler işte.O amaç uğruna da ellerindeki tüm imkanları hem yaratıyorlar hem de kullanıyorlar.

    Sistemin güçlü tarafına geçip Osmanlı gibi davranmaktan bahsediyorum ben. Yani insanların sevgisini saygısını kazanmaktan bahsediyorum.

    Şu yukarıdaki kısacık Zeitgeist'ten kalkınma planıyla süreci başlatsan bizim tarihsel birikimimiz elin arabına, elin Amerikalısına benzemez göreceksin.

    Somaliye ekmek götürmek yerine deniz suyunu arıtma cihazından yollarsın belki, ne bilim tarla sulama sistemleri kurarsın karşılıksız bi ülkeye ama vergini de alırsın adamlardan. Yani sana bağımlı olsunlar diye değil, gerçekten onların temel insani problemlerini halletmek için yapacaksın. Olur ya tatlı dil bu, biz Türkiye'ye dahil olmak istiyoruz diyen olur. Bu müslümanları yanlış tanımışız diyenler olur.

    Osmanlı nasıl Osmanlı oldu. Toprak fethederek mi, kalp fethederek mi yaydı islamı? E bugün o kalbi fethedecek durumda değilsin, toprak fethetmenin anlamsızlığı da ortada. Günün koşullarında KALEM-BİLİM-TEKNOLOJİ'in üstün geliyo bunu göremeyecek kadar kör müsün peki?

    Kalemini güçlendir diyoruz. Biz yine bi 50-60 yıl ezilelim diyoruz. Sonra insan hakları evrensel beyannamesini kendin, gerçekten insana değer vererek yaz.Tecavüze uğrayan adamı hapse mi tıkalım insanın yaşama hakkı gereği, yoksa tecavüze uğrayan bayanları çağırıp "bu insanları hadım mı edelim" diye bi sor onlara. Fahişeliği meslek olarak tanımlayıp çalışma koşullarını düzeltelim diye uğraşıp bize insanlık tatavaları okuyacağına, git fahişelere sizi bu durumdan çıkartsak memnun olur musunuz? diye bi de onlara sor. Hormonlara bağlı eçcinselliğin düzeltilmesi için çalışma yap adama kırbaç atmadan önce. Tedavi et insanları bunu da adamın rahatsız olduğunu bilimle ispatlayarak yap.

    Bunlar ve bunun gibi senin de düşünebileceğin birçok şey sistemden adım adım çıkmak değildir, sistemi sike sike yola getirmektir.

    YanıtlaSil
  103. Herneyse bunları yapana kadar ölürsün diye düşünmüyo gerçek LİDER ruhlu insanlar. Anında kuruyo uçak fabrikasını anında demiryolu örmeye başlıyo, anında ülkenin her yerine okullar açıp eğitmeye başlıyo. Anında bankasını kurup adına İŞ diyo.

    Hayır bu anarşist ruhlu arkadaşlar Atatürk'e bayılırlar misal, anlatırlarda anlatırlar yaptıklarını vizyonunu kitaplardan satır satır örnekler verirler v.s. E be amına koduğumun o kadar övüyosun, o kadar sıkıntıda yepyeni bi sistem kuracak şansı olan adam, sistemden neden kopmamış düşünmüyosun. Çünkü ondan zekisin daha vizyonlusun devlet adamlığı deneyimin de var, elin başbakanlarına, cumhurbaşkanlarına posta koya koya büyüdün. e sana okutulanlarla da anladın ki sistem bizi sikiyo zor geldi çalışmak üretmek hemen çıkalım kaçalım yakalım yıhalım DEVRİM!!!. Bu ne la hıyarağası. Bi kere de üreteceğim de lan? Bi kere de İŞ de. Bi kere de daha çok çalışıp bi amaç uğruna sistemde güçlü pozisyonda olup masada posta koyucam elin emperyalistine de. Kalmışsın 4 tane doktrin iki tane izmin sınırlarında iki gıdım öteni göremiyosun.

    Öbürküsü zaten körün önde gideni. Şeriat şeriat der bi dönüp ortadoğunun haline bakmaz. Uluülemir dediğin her adam bi müddet sonra olmuş elin piçlerinin köpeği. Kralın Diktatörün buyunduruğu altında, mezhepleri birbirine siktire siktire darmadağın etmişler ediyolar seni.Allah emretti diye diye kendini patlatanı ŞEHİD konumuna bile sokmayı başarmışsın bunca yıldır. Gerzeklik seviyesi muazzam. Ulan gözünle göre göre bi takmışsın illa recm yapcaz el kescez Allah'ın adaleti diye. Lan sikik önce bi müslüman olarak başka müslümanı öldürmemeyi öğren de, önce bi mezhebine bakmadan müslümanım diyeni kucakla da, önce adaletin ne olduğunu öğrenip biraz kuranın ahlağından edin de, sonra Allah'ın adını anarak şeriat isterük diye gezin ortalıkta. Sonra da Allah yardım eder. Hee eder bütün ayetlerinde sana yardım edeceğine dair deliller göndermiş merak etme sen böyle devam et okumadan etmeden amk.

    Kabaca hiçbirimizin bi amacı yok işte kardeşler.Bilim adamı abimin de amacı yok. Okuduğu ingilizce kitapları üniversitede kendi 2 cümlesini katarak, aktarmaktan ve sızlanmaktan başka bi sik ürettiği yok. Öbürü de 1000 yıldır başka alimlerin söylediklerinin arasına kendi 2 cümlesini sıkıştırıp aktarma yapıyor zaten insanlara.

    Üreten düşünen sorgulayan var mı ak? Sor bi felsefeci kardeşime ne üretmiş ekstra amk? Sor bi bilgisayar programcısına ne üretmiş ekstra bu ülke için TRux diye bi işletim sistemi üretmen için DEVLETTEN bilgisayar mı bekliyosun Devletin başındakiler Müslüman diye üretemiyosun diğ mi amk? Sor Makine Mühendisine Endüstri mühendisine Mimar'a ne de çığır açmışlar? İslam devletiyiz çığır açamıyosunuz diğ mi sikikler?

    Herkes herşeyi bulmuş sana bulacak bişey kalmamış tabi amk. Din adamı da böyle herkes herşeyi demiş zamanında tamam bitti. Gelişim içtihad çağa zamana göre düşüneyim üreteyim diye bişey var mı yok. Kopyalıyosun başka alimlerin ilim adamlarının dediklerini.

    Neyse yav mesele inan güneş enerjisi,islam,laiklik sistemden çıkmak sistemde kalmak izmler kıl tüy yün değil. Amaç amaç. Bul bi amaç gelip önde bayrak sallayayım. Üretememiz de işte o amaçsızlıktan. Bunu sağlayacak yegane ortak payda ise BİLİM.

    Neyse amk sızlnıyo ve insanları umutsuzluğa düşürüyo izlenimi vermemek adına bi 3.dünya savaşının bizi kendimize getirebileceğine inanıyorum. O da uzak bi ihtimal diil. Şöyle bi güzelce bi yerle bir olsak, taş üstünde taş kalmasa şu ülkede belki herkesin aklı başına gelir de ortak payda bulunur sonraları. Benimde gelir, ben de dahilim tabi.

    YanıtlaSil
  104. Evet bilim bilim bilim,ancak bilim kapısı kapalı bu amına koduğumun ülkesinde, bu ülkede gerçek bilim adamı var mı?O da meçhul gerçi.Kanzook kardeş,o dediklerini yapabilmenin bir yöntemi var,ama o yöntemi yapacak adam yok memlekette.Şöyleki,
    -Halk sokağa dökülecek (mümkünse %70) :(
    -Hükümete siktir git diyecek ve hükümeti istifaya zorlayacak
    Ardından öyle bir adamı getirecek ki bu millet,o adamın icraatı şöyle olacak
    -sağlam ve vatanperver ve de inançlı adamlardan gizli grup kuracak
    -masonlar fişlenecek ve önemli devlet kademelerinden uzaklaştırılacak
    -İlk önce eğitim sistemini kökten değiştirip mükemmel hale getirecek
    -Türkiye de araştırma enstütüleri kurup bilim adamlarını teçvik edecek
    -Ancak ilk etapta yabancı bilim adamlarıyla ortak çalışma olmayacak çünkü paganist bilim adamları teknoloji çalmasın
    -yerli sanayi'yi kuracak yavaş yavaş yabancı sermayenin alanını daraltacak
    -siyasi oyunlarla,zamanında antlaşma yapılan yabancı devletlerin köşeye sıkıştırıp,ülkeye zararlı olan antlaşmaları bir bir hukuki ortamda feshedecek
    -Yer altı zenginliklerini çıkartacak ama yabancıyla ortak değil tamamen türk vatandaşlarının elinde olacak
    ......

    Vallahi bu uzar ama bunu yapacak adamı bulsa bile bu halk kesin siker onu. Atatürk bile dirilip gelse onu bile sikerler (gerçi önce ergenekondan içeri girerde)
    Yani anlıyacağınız siyaset yolu kapalı
    herkesin domates yetiştirmesi olası iş değil.Savaş daha doğrusu silahlı cephe savaşı zaten kesin olacak saldıracaklar.
    Ama yapılabilecek çok güzel şeyler mutlaka vardır.Ama fazla kimse çıkıpta burada tartışmaya yanaşmıyor.Herkes fikir ileri sürsün,mantıklı veya mantıksız önemli değil fikir fikiri doğurur mutlaka güzel işler çıkacak ortaya.Birisi desin ki şunu yapalım,öbürü bunu yapalım desin,bir başkası o öyle olmaz böyle olur desin çok şey çıkar ortaya hemde çok şey

    sevgiler

    YanıtlaSil
  105. Şiirinide senide sikiyim artis piç yarrağıma benziyor şiirde.. Buralarda atıp tutuyor yarın ben seni görürüm o gittiğin tatil beldesinde karı kızla mojito içerken, eline entel bi kitap alıp okurken, starbucksta amlı düşürcem diye adını bile söyleyemediğin kahveni yudumlarken. Özünü sözünü sikiimm.. yinede erken gel göt bekliyoz.

    YanıtlaSil
  106. Arkadaşlar araştırmalarınızı blogunuza taşırsanız daha rahat takip edebiliriz. bravohocam hakikaten bravo çok iyi araştırmalar ama burada sağolsun michael yorumları okurken gözüm sıvı hale dönüşüyor.
    NOT: Bu arada benim bloga da girin lan. En önemli şeyi, İslam'ı anlatmaya çalışıyorum burda. Önce öğrenmemiz gereken şey İslam.

    YanıtlaSil
  107. @gercekelektronik

    Sistem içinden çökertme konusunda iş zor. Dikkat ederseniz, "halkın sokağa dönülmesi" kilit noktası. Tekrar söyleyeyim, herkes SİSTEMDEN nefret etmiyor. Onu sevenler, "olsa da olur, hava hoş"'cular da var. Bazı şeylerin değişmesi için gerekli istek bence gezegende mevcut değil. Tamam, anket yapsanız herkes bir şeylerin değişmesini ister. Ama adam bu anketten sonra yine gider starbuckstan kahvesini içer, faturalarını ödemeye devam eder. Sanmam ki götünü kaldırıp aynı kafadakilerle organize olsun.
    İlla ki sistem karşıtlığı olacaksa, bireysel çapta ateşlersin önce. Fight Club süper bir örnek aslında. Bu birey'ler, Ölümden korkmazsa, kaybedecek bir şeyi kalmazsa zaten dünyanın amına koyar afedersin. :)

    YanıtlaSil
  108. hacı şimdi bi yazında gördüm burası güncel konu diye buraya yazıyorum ;
    apple hakkında ileri geri konuşmuşsun ve bir foto paylaşmışsın kanıt olarak ama insan biraz araştırır ;
    senin paylaştığın foto ;
    --------------------
    http://4.bp.blogspot.com/-6VnX1rRytWU/Ti3iWzkPVZI/AAAAAAAAA3M/Op3zxsPneBM/s400/stevewozniak.jpg
    --------------------


    biraz daha yakından bakıyoruz ;

    --------------------
    http://4.bp.blogspot.com/-6VnX1rRytWU/Ti3iWzkPVZI/AAAAAAAAA3M/Op3zxsPneBM/s1600/stevewozniak.jpg
    --------------------

    yaka kartında ne yazıyo ? " philip landry "
    kimmi bu philip landry
    buyrun resmin orjinali ;

    --------------------
    http://www.paganfest.ca/images/Philp.jpg
    --------------------

    YanıtlaSil
  109. ayrıca elmanın konulma sebebi saygıdandır , kime neden olduğunuı araştırın bulursunuz ,

    apple'nin ilk logosu ; http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fa/Apple_first_logo.png

    sonraki logosunun ısırılmış elma olmasının sebebi ise ingilizcede ısırmak anlamına gelen " bite " ile bilgisayar terimi olan " byte " arasındaki benzerliktendir .
    diyeceğim o ki illuminati işi komple yalan ben size herşeyin açıklamısını yaparım merak ettiklerinizi sorun cevabı bende :P

    YanıtlaSil
  110. sevgili aynştayn,

    apple'ın kurucusu steve wosniak'ın mason olmadığını ileri sürüyorsun sanırım. adam masonluğunu alenen kendisi kabul ederken senin kara muratlık yapman enteresan olmuş.

    o fotoğraf belki photoshop'ludur, belki de değildir, bir fotoğraf görüp gaza gelmedim ben de zaten, gel bak.

    British Columbia ve Yukon Büyük Locası'nın RESMİ sitesinde yer alır kendisinin üyeliği: http://freemasonry.bcy.ca/biography/wozniak_s/wozniak_s.html

    Charity Lodge No. 362, Campbell, CA adresli ve isimli locaya 1980'de girmiştir.

    bu bilgiyi vakti zamanında kendisi şahsi web sayfası www.woz.org'ta da paylaşmıştır.

    stewe wosniak'ın muhtardan ikametgah belgesini bulmamı da ister misin?

    apple'ın ilk logosu newton'a ithaf edilmiştir evet, fakat vitrin olarak çok kısa süreli kullanılmıştır. bite/byte hikayesini de biliyorum, ona da evet. sembolojinin bir parçası o da, fakat sonuç olarak oluşturduğu "ısırılmış elma" kompozisyonu gayet açık.

    tatilde rahat verin ipneler ehehe.

    YanıtlaSil
  111. son olaraktan, ortaya birkaç kelam etmek istiyom. çıkacam birazdan.

    steve wosniak mason olmasa bile (ki kendisi mason, EMİNİM), lady gaga'nın x klibinin y sahnesindeki masonik sembol "tesadüfen" oraya konmuş olsa bile, kennedy'i öldüren suikastçi 50 lira alacağı olduğu için kennedy'i vurmuş olsa bile, bu tür detaylar yakalayıp Illuminati adlı oluşumun yalan olduğu sonucuna nasıl ulaşıyosunuz ben onu anlamıyorum.

    illuminati olmasa rockefeller var, rothschild var. ismi bu kadar mı önemli?

    dünyada borcu olmayan 4-5 ülke var, bunlar da irlanda, hollanda gibi kendi halinde ülkeler. geri kalan tüm ülkeler ne irlanda'ya ne de hollanda'ya borçlu... devletler üstü güçlere, rothschild'e, rockefeller'a, yahudi bankerlere ve illuminati'ye borçlu bu ülkeler.

    tüm ülkelerin borçlu olduğu bir dünyada "lan bu ülkeler kime borçlu olum" diye bir düşünemiyor musunuz dayı?

    devlet memuru değilim, yazdığım her cümleden sonra size paragraflar dolusu dipnot düşemem. EMİN OLDUĞUM bilgileri aklımda kalan halleriyle yansıtıyorum buraya, ki yine de anasının amı gibi resimdir, videodur, belgedir ekliyorum.

    1500 tane şey anlattım, bunların 3'ü 5'i hatalıdır, olabilir, geri kalan 1495 şeyi nasıl çöpe atıyorsunuz onu hiç anlamıyorum.

    keşke illuminati olmasa, keşke burada ben sadece şiir yazsam, sik taşak muhabbeti yapsam, fakat gerçekler birazcık kabul etmesi zor oluyor.

    bazı insanlar yeterli delil eşliğinde akıllarıyla ulaşabiliyorlar gerçeğe.

    bazı insanlara ise 1500 şey anlattım burada, Allah kısmet ederse bi 1500000 şey daha anlatacam, fakat yine reddedecekler.

    sikime kadar yolu var o arkadaşların da ne yapayım.

    uykuya devam etsinler. bir şey kaybetmezler. en azından bir süreliğine...

    cümleten kaynatalara selam.

    YanıtlaSil
  112. " Apple I'i 666.66 $ olarak fiyatlandırmaları konusunda Wozniak bu sayıyla Şeytanın Sayısı arasındaki ilişkinin farkında olmadığını, tekrar eden sayıları sevdiği için 500 $ fiyatın üzerine kar payı olarak %33'ünü ekleyip bu sayıya ulaştığını söyler. "

    Bunlar wiki de yazıyor..Ha freemason(farmason) olduğu da yazıyor..

    YanıtlaSil
  113. boran

    ehehe adamın savunma iyiymiş bak sen şu işe tam da 666 ya denk geliyo adamda mason he. asdsad eğer cidden böyleyse çok büyük tesadüf ve beni göt ediştir ama değilse de harbi sıçıp sıvamaktır :D

    YanıtlaSil
  114. mason olan birinin 666'yı bilmemesine ancak "kadir" inanır...

    hele bir de incil de de 666'ya gönderme varsa..
    gerçi woz hristiyan değil o nedenle incil den görmese bile dediğim gibi ancak "kadir" inanır, ben inanmam..

    YanıtlaSil
  115. ehehe dur dur daha ne savunanlar çıkacak wosniak'ı da, apple'ı da.

    burada dine, kitaba, bayrağa küfretsem, pkk sempatizanlığı yapsam sesini çıkarmayacak olan kibirli işgüzar orospu çocukları, bu anlattıklarıma sesini çıkarıp aslan parçası kesiliyor nedense.

    sizin eve adsl internet bağlatan babanızın suratına sıçayım ya ehehe.

    YanıtlaSil
  116. bu arada yıldız tilbe'nin "anma arkadaş" yorumu çok güzel ehehehe

    YanıtlaSil
  117. Herkesin dikkatini buraya çekmek istiyorum,

    Bir çoğunuz farketmese de,islam dünyada hızla yükseliyor,Amerika'da yapılan bir televizyon haber programında bunun araştırması vardı,Bush'un memleketinde bile ki oradakiler muhafazakar amerikalılar olarak tanımlanır,sürekli islama insanlar yöneliyorlar.Bu hem büyük hemde şaşılası bir olaydır.Mesela bizdeki şeriatçı,koyu dinci bir adamın din değiştirip hristiyan olması gibi bir şeydir. Avrupa'da keza aynı tabloyla karşı karşıya.Hatta gökdelen saldırılarını müslümanların üzerine attıklarında, amerikalılar merak edip Kur'an okumaya başlamışlar,tabi ilk baştaki amaçları din değiştirmek değil, bu kadar şiddette saldırı yapan din mensupları ne istiyor bizden,dünya görüşleri ne,amaçları ne?Bunları öğrenmek isterken yavaş yavaş islama kayıyorlar.

    Şimdi burası çok önemli,Türkiye bu ibneler için iyi bir araştırma laboratuvarı olmuş durumdadır,uydurma hadis,içine kabala öğretisi sokulmuş tasavvufla neler yapabileceklerini,bizim şaşkın insanımız üzerinden gördüler.Zannedersem batıdaki sonradan müslüman olanların müslüman olmalarına karışmayıp,onların da içlerine bir tasavvuf motifi eklemeyi mutlaka düşünüyorlardır ki bu ibnelerin düşünme tarzını çok iyi bilirim.Sonra da bilimsel saçmalıklarla islamı tüm insanların hayatından çıkaracaklar.

    Uydurma sözlerle,bilimsel kılıfına sokulmuş süslü sözlerle islamı yok etmek için daha hummalı çalışmalara mutlaka başlayacaklar.Aslında şu an bile devam ediyorlar.Oysa ki;

    İstiyorlar ki, ağızlarıyla Allah'ın nurunu söndürsünler. Ama Allah, küfre batanlar hoş görmeseler de nurunu tamamlayacaktır. Saff 8.ayet

    Ayrıca,

    Tanrı, iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;Yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Allah'ı kullanırlar. Giordano Bruno

    O zaman iyi insanlar olalım çalışalım ki,Allah bizi de vesile etsin bu zafere.Birazdan devamı geliyor

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  118. Evet ağalar,

    Kaç ay oldu hatırlamıyorum iyi muhabbet sardırdık yorumlar bölümünde,bu esnada ne yapalım,ne yapmayalım soruları soruldu durdu.Her ne kadar cevap vermeye çalışan olduysa da muallakta kaldı durdu.

    Kur'anı dikkatle okuyanlar bilirler,bu mücadele her peygamber döneminde yaşanmış ve hemen hemen hepsi de aynı cereyan etmiş,hatta bazen peygamberlere kafa tutarken öncekilerle aynı sözleri bile kullanmışlar;

    Bilgiden yoksun olanlar dedi ki: "Allah bizimle konuşsaydı yahut bize bir mucize gelseydi ya!..." Onlardan öncekiler de aynen onların dediği gibi demişti. Kalpleri birbirine benzemiştir. Biz ayetleri, gerçeği apaçık bilmek isteyenler için iyiden iyiye açıklamışızdır. BAKARA 118

    Şimdi olayı en başından alalım,iblis aynı iblis,şeytan aynı şeytan değişen hiç bir şey yok sadece zamanlar değişik,ama uygulamaları aynı.
    Hangi çağda olursa olsun aynı boku kurcalamışlar,aynı düşman aynı ibneliği yapmıştır.Bununla birlikte tüm peygamberler de bir birleriyle aynı metodla,bu ibnelere karşı mücadele yapmışlardır.

    Bu da demek oluyor ki,bu savaşta tek bir tane faydalı metod vardır,o da peygamberlerin uyguladığı metod.O halde bizler de peygamberlerin uyguladığı bu metodu uygulamalıyız;

    Peygamberler,
    -İnsanları,llah'ın varlığı ve birliğine ve de ortağı olmadığı konusuna inanmaya çağırmışlardır
    -İnsanları,barışa ve sevgiye yöneltmişlerdir
    -Bu ibnelerin,dümenlerine uymamayı öğütlemişlerdir

    Günümüzde bu ibneler ne yapıyor? Ne yapmak istiyor?
    -Dün evrim teorisi bu gün uzaylıların yarattığı iddiaları ile Allah (haşa) yoktur detirtmek
    -Bir takım uzayliları? Allah'a ortak koşmak
    -İnsanları ayrıştırarak,savaş kavga ve kaosa sürüklemek
    -İnsanları dünyevi şehvetlerin peşinden sürüklemek

    Yukarıda verdiğim iki grup örnekte birbirine paralel olarak uzar gider.Ve biz peygamberlerin uygulamalarını günümüzde hayata geçirmek zorundayız. Hani dedik ya zamanında birinci basamak diye işte birinci basamak bu

    sevgiler

    YanıtlaSil
  119. @ sikko
    '1500 tane şey anlattım, bunların 3'ü 5'i hatalıdır, olabilir, geri kalan 1495 şeyi nasıl çöpe atıyorsunuz onu hiç anlamıyorum'.
    burada daha önce bi kaç cümleleriyle yerin dibine sokulmuş alimler bunu görse herhalde 'Allah söyletti' derlerdi. =)

    YanıtlaSil
  120. Konuyla alakasız ama belki dikkatini çeker. Eminem'in yeni albümünü mutlaka duymuşsunuzdur. İlgi çekici yanı ise albümde Britney Spears Christina Aguilera Katy Pery Justin Bieber ve Lady Gaga'ya diss atmış. Merak edenler şarkı A Kiss.

    YanıtlaSil
  121. Kanzook kardeş

    bak sana yaklaşık 1400 yıl önceden bir spoiler veriyim ehehe hemde hadis ile :D kaynak en güvenilir olarak bilinen buhari dendir.

    Deccal çıktığı vakit beraberinde su ve ateş vardır Ancak halkın ateş olarak
    gördüğü tatlı sudur; halkın su olarak gördüğü ise yakıcı bir ateştir Sizden kim o
    güne ererse, halkın ateş olarak gördüğüne düş(meyi kabul et)sin Çünkü o, tatlı
    soğuk sudur"

    sağ gösterip sol vurma olayını günümüzde illuminati yapıcak bence. belki bizlerin ateşi söndürecek tatlı su diye gördüğümüz kişi ateşin kralı olucak

    YanıtlaSil
  122. lan sikko küfürsüz yazmaya karar verirsen sikseler okumam seni daha. ''çok da sikime okumazsan okuma'' dersen adi tom cruise siksin seni.oğlum her yiğidin bir yoğurt yiyişi var sen de küfür ederek yiyosun bu amk yogurdunu. senin tarzın bu. bırak o öksürürken bile 'affedersiniz' diyen amk ekşici profesörleri uysun sana. sen onlara uyma evladım. hadi koydum götüne kendine iyi bak...

    YanıtlaSil
  123. İlluminati kartlarda 1995 yılında gösterdiği ikiz kuleler saldırısını 11 Eylül 2001 tarihinde gerçekleştirmişti.

    Bu Japonya depremini de 11 Mart 2011 tarihinde gerçekleştirdi.

    11 sayısı onlar için önemli.

    Bir diğer dikkat çekici nokta da her 2 olay arasında 10 yıl olması. Yani bir düzeni takip ediyorlar gibi.

    Bu yıl 2011 yılı olması dolayısıyla tarih hep 11'i vereceğinden, birçok olayı yine bu sene içerisinde gerçekleştirmek isteyeceklerdir ne yazık ki.

    Özellikle de 11.11.11 tarihi hakkında korkunç planları olabilir.

    Bir diğer ürkütücü olan ise tabii ki şu bildik 21 Aralık 2012 tarihiyle ilgili olan... Bu tarihte belki doğal olarak hiçbirşey olmayacak ama İlluminati mutlaka birşey planlıyordur. Bu yüzden dünyada filmlerden haberlere kadar birçok kanalı kullanarak insanları doğal bir felaket beklentisi içine sokuyorken, perde arkasından olayı bizzat onlar gerçekleştirme hazırlığında olabilirler.

    Şimdi şu 2 olayın tarihlerine bir daha bakalım.

    11 Eylül 2001

    Yani

    11.9.2001


    Japonya depreminin tarihi ise

    11 Mart 2011 Yani

    11.3.2011

    Şimdi bu tarihleri toplayalım:

    11.9.01+11.3.11 = 22.12.12

    Yani bu 2 felaketin tarihlerinin toplamı şu meşhur 21.12.2012 tarihinin sadece bir gün sonrasını veriyor.

    Tesadüf mü değil mi bilemeyiz şu andan tabii. Zaten yılları toplarken 2001+2011 şeklinde toplarsak bu sefer 4012'yi vermekte...


    Bu arada 2012 kehaneti Mayalara dayanıyor bilindiği üzere. Ve onların sembolü de tıpkı Mısırlılar gibi piramitler.

    İlluminati de sembol olarak piramiti kullanır.

    Ve 11 demişken ilginçdir:

    21.12.2012

    2+1+1+2+2+0+1+2=11

    Bir diğer ilginç nokta da: 11 Mart Japonya depremi Cuma günü idi ve 21.12.2012 de Cuma'ya denk gelmekte.


    Eğer bu tarihi 21.12.12 şeklinde yazacak olursak:

    21 12 12
    3 3 3

    Hem 3 hem de 333 İlluminati için en önemli sayılardan.

    YanıtlaSil
  124. İncil; Matta, Markos, Luka, Yuhanna, Elçilerin İşleri, Romalılar, 1.Korintliler, 2.Korintliler, Galatyalılar, Efesliler, Filipililer, Koloseliler, 1.Selanikliler, 2.Selanikliler, 1.Timoteos, 2.Timoteos, Titus, Filimon, İbraniler, Yakup, 1.Petrus, 2.Petrus, 1.Yuhanna, 2.Yuhanna, 3.Yuhanna, Yahuda, Vahiy bölümlerinden oluşur.

    İsa’nın yaşamı Matta, Markos, Luka, Yuhanna adında dört yazar tarafından kaleme alındı. YAZARLAR hem olaylara doğrudan doğruya TANIK oldu, hem de GÖRENLERDEN GEREKLİ BİLGİYİ TOPLADI. İsa’dan sonra 150 yılına girmeden önce bu yazılar bir bütün olarak yayımlanmaktaydı.


    Bize İncil hakkında ne öğrettiler arklar? 4 ana kitaptan oluştuğunu diğ mi?

    Peki o kitapları yazanlar kimlermiş? İncil'e inananlara göre Matta, Markos, Luka, Yuhanna adlı hayatları boyu sağına tükürmemiş ve olaylara HEM TANIK olmuş, hem de TANIK OLANLARDAN HADİS TOPLAMIŞ Hristiyanların büyük DİN ALİMLERİ.

    Hz.Ömer Hz.Ebubekir Hz.Osman Hz.Ali diyelim benzetmek babında biz onlara.

    Peki bu İncil'in bozulduğuna inanıyosun da nasıl bozulduğuna hiç baktın mı amk? Ne sokmuşlar İNCİL'İN içine? HADİSLERİ..Diğ mi?

    Senin kitabına sokulmasına izin vermemiş neyseki yüce Allah. Çevresinde takılıp duruyolar. Senin peygamber öldükten 200 yıl sonra bu HADİSLER KİMLER ARACILIĞIYLA GELMİŞ peki kuranın içine sokamasalar bile?

    O zamana şahit olanlar -göya- ve sağına bile tükürmediklerine inandığın Yüce Alimlerinin duyduklarıyla, Hz.Osman'dan hadisleri bi araya topla Hz.Ebubekir'den hadisleri topla, Hz.Ömer'den hadisleri topla, Hz.Ali'den hadisleri topla şimdi kağıtlarda. Hani onlar da tanık oldular ya peygamberin sözlerine hayatına sünnetlerine, bu İNCİL'in 4 atlısı gibi.

    Heh şimdi bi şu İncil'in içine Hz.İsa'nın yaşamı sünnetleri ve hadisleri tadında yazı sokan yüce Hristiyan alimlerine bak, bi de kendi alimlerine bak.

    Bi de mezhebine bak kardeşim.O mezhebinin nasıl oluştuğuna bak? Önderine bi bak.

    Hayır diyorum ki yane;

    Kuran'ın sözü asla değiştirilmeyecektir mührünü basmasaydı eğer Allah. Senin, bugünkü incil gibi tahrif edilmiş olacak olan Kuran'ında, Hz.Muhammed'in hayatı, sünnetleri ve hadisleri adı altında tıpkı incildeki gibi;

    BUHARİ, TIRMIZI, OSMAN, ALİ, EBUBEKİR, ÖMER gibi bölümlerin olmayacağının garantisi olur muydu?

    Bi peygamber bugün gelseydi ve "sizinkiler tahrif edildi, ben son peygamberim bu kitapta son kitap değiştirilemeyecek kitap, adı da NURULLAH, eğer müslümanlar iseniz buna gelin!" deseydi, Buharinizin dediklerine, Ömer'in dediklerine-sandığınıza diyelim topluca-,Ebubekir'in dediklerine, Ali'nin dediklerine ve o kitaptaki Alim adlettiğiniz büyük alimlerin dediklerine inanmaya devam eder miydiniz?


    Bi düşün ki sadece, şu kuranının içinde SON KİTAP, SON PEYGAMBER YAZMASAYDI hiç. İçine eklemiş Kütübü Sitte kısmı olsaydı. Tirmizi bölümü olsaydı- senin büyük alimlerinin adı yazıyor olsaydı ekstra ekstra olarak. -ki olurdu elimizde delil var :)-

    Sen yeni gelmiş son peygambere ve gönderilecek kitabına mı iman ederdin yoksa Buhari amcama güvenin, tıpkı bi hristiyanın Matta'ya olan güveni gibi mi olurdu?

    Eet @can karşim buna bağlı olaraktan,:) O verdiğin hadis de beni bağlamıyor. Hadisi-sünneti kurana sokması yasak olan, hadisi sünneti kurana da uydurabilir,götünden de uydurabilir. Hayalgücünün sınırı yok.

    YanıtlaSil
  125. Bizleri ölüm uykusundan uyandırdığın için sağolasın, varolasın Sikko. Çok duydun bu iltifatları bi de benden duy aq sikin bamyaya dönmez.

    Eyes Wide Shut'u götümüzle izlememeyi öğrettiğin için de ayrı bir mersi şöför abi mersi. Onun yeri artık bende çok ayrı.

    Milleti paranoyak yaptın, keşke bu eşek bokluların aklı klavyede çalışmasa da, çıkıp aq bağırıp çağırsalar.. Bunu başarmak da sana düşer Sikko, çok samimi olmadığımız için soyadınla hitap ediom (ehe)

    Hayırlı ramazanlar diler, elini sikinden çekmeni dilerim (bu şaka işte)

    YanıtlaSil
  126. @Can kardeşim bak ben sana hiç hadislere bakmadan ayetlerden kimin iblis kimin mehdi kimin mesih olduğunu bulman adına basit bi örnek vereyim. Öyle mehdi'nin gelip eritmesine gerek yok, sen erit yolda karşılaşırsan.:)

    Biri geldi şimdi, ister Mehdi, ister Mesih, ister Deccal v.s adı altında karşim di mi? Başka başka adlarla da gelebilir önemli değil adı sanı.

    Şunları yapmasını ve söylemesini iste eğer denk gelirsen...

    Allah'ı şahit tutarak.

    "Ben,kendim adım Mesihİsa-Mehdi-kıl-tüy v.s, İBLİS ya da onun soyundan bir üyesi isem Allah bunu bilir. EEĞER İBLİS ya da onun soyundan geliyor isem benim kim olduğumu da bilir. Bugün burada tüm insanların cinlerin meleklerin şahitliğinde ve Yüce ALLAH'ın huzurunda ve yine şahitliğinde, onun yarattığı "en yüce varlık olan çamurdan yaratılan İNSAN'a, ADEM'e, ADEMOĞULLARINA, İNSANOĞULLARINA secde ediyorum ve Allah'tan tüm yaptıklarım için tövbe diliyorum."

    Bu metni ver okusun şöyle bağıra çağıra Televizyonlarda gözümüzün önünde, sonra da önümüzde ölen kalan tüm insanlara secde hareketini yapsın bi zahmet.:)

    İblis cehennemde sonsuza kadar kalacak demek, Tövbe etmeye fırsatı olmayacak demek. İblis hiç insanlara secde etmeyecek demek aynı zamanda. Andolsun ki! kıyamete kadar bizim yolumuzun üstünde oturacak! bu iblis diğ mi aynı zamanda kendi ağzından spoiler verirsek?:)

    Sen bu 2 fırsatı ver bu geleceklere. Bakarsın ikiside lafı eğip büker, koca son imamım ben falan triplerine girer ne bilim. Öbürü ben Allah'tan başkasına insan olarak secde etmem kıvırtmalarına girer.

    Koca son imamsan gocunmadan yap ki gocunmadan söyleki şu kelimeleri bilelim koca son imam mısın?

    İblis misin yoksa soyundan mısın, şürekasından dereceli bi iblis türü müsün,bi cin misin in misin nesin bilelim. Amacımız da niyetimiz de iyi, kibirle bize peygamber Mesih secde etsin demiyoruz, (-Eğer "iblis ya da onun soyundansam," ibaresini götümüzden koymadık oraya diğ mi?-) ya da Allah'ın rolüne bürünelim değil asla amacımız haşa.

    Ama kısas benim hakkım.Delilleri koymuş oraya yüce Allah. Son peygamber uyarıcı da demiş. Ben bizi birleştirmeye gelecek kişi hakkında delil de bulamadım şu aklımla değişmeyen tek kitapta.

    Doğru söyleyenlerden ise, Son İmam ya da Mesih peygamber, gocunmasın mümkünse şu metni okuyup Allah'ı şahit tutarak tüm insanların önünde bi secdeye varıp İBLİSSEM eğer tövbe ediyorum desin :)

    Bak hiç öyle alnı açık olacak, sakalları cilalı, bıyıkları badem, kedi canı olacak, gözleri berelmiş, kafasında haresi, yanında meleği olacak eritecek v.s., falan şekile bakmaya gerek kaldı mı?

    O yazdığın hadise gerek kaldı mı peki? Hangisi ateşi sunuyo hangisi suyu sunuyo kime göre neye göre amk diye düşünmeye gerek kaldı mı? En iyisini Allah bilir yine tabi elbet ama birilerinin yukarıdan gelip gelmediğini Allah tarafından gönderilip gönderilmediğini test için yapılması gerekeni de apaçık yazmış gibi duruyo mu? Duruyo gibi. :)

    Bak mucize yapsın Deccal'i eritsin bi hareketiyle tüm paganları yok etsin, bizi birleştirsin islamı herkese tebliğ etsin mucizler yapsın bereket indirsin gibi bi beklentimiz var mı? Yok.

    Bi zahmet şu lafları söylesin secdesini tövbesini etsin, sonra yine bereket getirsin yine birleştirmeye çabalasın Allah'ın gönderdiği son imam sonuçta. Hani yanlış anlaşılmasın Allah'ın işine karıştığımız yok.

    Allah bilir diyelim isterse gönderir Mehdi diye birini.Ama kulu olarak gönderdiği kurtarıcıyı test edecek enstrümanı ve o hakkı bu yarım akıllı bana bile verdiğine göre. Hepimizin de gelen kişinin delillerini isteriz kitaptan değil mi? Hadisten değil kitaptan. :)

    Bak yine yetti kitap "hadisler olmadan neyi seçecağdık nereden bileceğidik hangisi iyi hangisi kötü hadisler olmasa cahiiiiüüül senğiililili!? diyen kitleye kapak niteliğinde.

    Gerçi test çok.Var yani kuranda daha bolca, sorarız sırayla bi gelsinler de.:)

    Hadi iyi günler herkese.

    YanıtlaSil
  127. @Kanzook'cuğum,

    O cephede işler göründüğünden daha karışık sanki:) En azından tarihsel kaynaklara göre.

    Öncelikle şöyle diyeyim. Hıristiyanlık adı altında şu gün bize ulaşan dinin “kurucusu” Hz. İsa’dan ziyade Pavlus’tur. Kendisi aynı Said Nursi vs. gibi "ilham alarak" (vizyon vs.) bu dini oluşturmuştur.

    Bilinen iki tane İsa figürü var:

    1.Tarihsel İsa ; Filistin bölgesinde yaşamış, Yahudi. M.Ö 4 yıllarında doğuyor. 29-30 yıllarında ölüm cezasına çarptırılıyor. (İşte Hz. İsa bu aslında)

    2.Teslisin 2. unsuru olan İsa; İlahi oğul- bedenlenen kelam. (Bu da Pavlus’un millete yutturduğu İsa, bir nevi “Kainatın efendisi İsa”!!! yersen…)

    Bu Pavlus denen günümüz Hıristiyanlığının mimarı olan adam, kendi tanıtımıyla “Ferisi oğlu Ferisi”; İbrahim soyundan gelen bir Yahudi ve Hz. İsa + tayfasının baş düşmanlarından. Tarsus doğumlu. Roma vatandaşı. Yaşamı esnasında İsa’ya iman etmiyor. Hz. İsa’nın ölümü sonrası Şam’daki İsa yanlılarını CEZALANDIRMAK için yola çıktığında sözüm ona gökte İsa Mesih kendisine görünüp, onu bir havari olarak tayin ediyor. Bu ŞAM VİZYONU olarak biliniyor.

    Bu vizyondan sonra Pavlus kendisinin İsa Mesih ve onu ölümden diriltmiş olan Baba tanrı aracılığıyla havari olarak atandığını ileri sürüyor:)

    YanıtlaSil
  128. Ayrıca kendini “ana rahminde seçilip görevlendirilen kişi” olarak da nitelendiriyor. Bu doğrultuda kendisini Mesih sırrına/mesajına dayalı “GİZLİ BİLGİNİN ÖĞRETİCİSİ” olarak tanımlıyor. (Yani teslisi, kurtuluş ve kefaret doktrinini vs. bu eleman yumurtluyor)

    Mektuplarında bedenen yaşayan İsa ve gökte kendisine görünen İsa ayrımına dikkat çekip ve “Biz Mesih’i bedene göre tanısak bile, artık onu böyle tanımıyoruz” demekte. (2 Kor. 5:16)

    İncil'de bizzat İsa’nın kendisiyle ilgili peygamberlik imasında bulunduğuna dair rivayetler için bakınız:

    Markus 6: 1-4, Luka 13:32-35. Kendisini asla tanrı oğlu diye tanımlamaz, 1 kez oğul der. “Kimse bilmez, bir tek baba bilir, oğul dahi bilmez.” der onda da.

    Tabi o dönemde bu Pavlus'a karşı gelen üç beş İsa şeriatı yanlısı grup ta var:

    Yakup liderliğindeki Kudüs cemaati

    Ama Pavlus Şam vizyonunu öne sürüp otorite oldugunu iddia ediyor ve insanlar da genelde yiyor bunu bilindiği üzere:) Savunduğu öğretiyi önce Antakya sonra Anadolu, Balkanlar, Makedonya, Yunanistan gibi bölgelerde yayıyor.

    Bu arada kendisi bir yandan kendinin elçilerin en küçüğü oldugunu iddia eder, bir yandan Tanrı’nın topluluğuna zulmettiğim için elçi olarak anılmaya layık bile değilim der öte yandan havarilerin hukuka göre seçilmiş, kendinin ise vaade göre seçilmiş olduğunu söyler. Böylelikle vaadin hukuka olan üstünlüğü nedeniyle kendinin diğer havarilerden üstün olduğunu ima eder:) Böyle de tevazu sahibi bir insandır kendisi:p
    Tanıdık gelmiştir eminim bir yerlerden:))

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  129. @Rosemary

    Nisa 116 Allah, kendisine ortak koşulmasını affetmez ama bunun dışında kalanı/bundan az olanı dilediği kişi için affeder. Allah'a şirk koşan, dönüşü olmayan bir sapıklığa dalıp gitmiştir.

    Neyin hak neyin batıl olduğunun kriteri de Kur'an'dır. (Furkan)

    Kur'an'ı kriter olarak kullanıp şirk dolu sözleri ifşa etmek (ki yazarlara iftira atılmış ve sonradan kitaplara sokuşturulmuş olabilme ihtimali de göz önünde bulundurularak) ne zamandan beri eleştirilir birşey oldu?

    Burada Michael'in hata yapmış olabilirim diyerek tevazu gösterdiği şeylerin hangisinde şirk dolu söylemler var paylaşır mısın?

    YanıtlaSil
  130. Emre_1974tr
    11.11.11 tarihi ile ilgili sanirim ciddi gelismeler var felaket gokyuzunden gelebilir

    http://www.bluebox.bbs.tr/11-11-11-yu55-goktasi-yu55-in-dunyaya-en

    YanıtlaSil
  131. @antisiprütüalist,(ya da tatildeki sikkonun nöbetçi avukatı mı demeliyim )
    Benim burda bulunma amacım bilgi edinmek;
    Sikkonun yazılarıyla (bütün fikirleriyle değil)
    ve yorumcuların bazılarının çok önemli bulduğum paylaşımlarından ve fikirlerinden faydalanmak.
    Ama ne yazık ki sen onlardan biri değilsin..
    Seninle herhangi bir konu üzerinde tartışmanın bana yada burda ki yorumları okuyan diğer kişilere bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum,tartışma konusunda değil de yanlış yazdığı bir nick üzerinden karşısındakine yüklenen,burada neyin eleştirebilir, neyin eleştirilemez olacağını kendince belirleyen biriyle herhangi bir fikir alışverişine girilmemesi gerektiğini,bunun zaman kaybından başka bi getirisi olmayacağını düşünenlerdenim.
    Bu sebepledir ki sorunularına yanıt vermeyeceğim.

    YanıtlaSil
  132. @ rosemary

    İkisini demenin de bir mahsuru yok benim için :)

    "Nöbetçi" değil doğruları dile getirdiği sürece daimi avukatı da diyebilirsin, müslüman kardeşi, dava arkadaşı da:)

    Canım benim zaten retorik bir soru idi o... bir cevap beklemiyordum senden. Amaç mukayese ettiğin iki şeyin alakasızlığını göstermekti.

    Sağlıcakla

    YanıtlaSil
  133. Bi dakika bi dakika..Yanlış gördüm mü dayanamam..Hemen söylerim..Yada, ya da şeklinde yazılır, bitişik yazılmaz..başka eleştirim yok, zaten eleştirilecek bir şey de yok.. :)

    YanıtlaSil
  134. hilal cebeci ramazanda dayanamadı http://t.co/xl65495?type=js

    YanıtlaSil
  135. @rosemary;

    Nöbetçi değil daimi avukatı. Benim şahsen bu durumla ilgili bir sıkıntım yok lakin antispiritualist'in her söylediğini doğru olarak dikte etmesi sıkıcı olabiliyor, bazen.

    "BEEEAN DOĞRULARI YAZIYORUUAAM TAMAM MIIAAAĞ SİZ NE ANLARSINIZ GERİ ZEKAĞĞĞLILAR???"

    YanıtlaSil
  136. Aha dur ben de antinin avukatı olayım şimdi..barolara birliğinin hokkalı popolu başkanlarıda dede korkut bilgeliği ile -sen sunu avukatısın, sen bunun avukatısın ..diye isim koysunlar..Lan "aynı fikirde olmak" diye bir şey duydunuz mu hiç daha evvel..Yoksa bu kelime yerine lugatınızda avukat mı var sadece?

    De ne yazmıs anti? Benim söylediklerim yanlış mı diyecekti? İşte hokka işte arşın..her söylediği doğru değil diyen yanlışını gösterir..Yok gösteremiyorsa ya ben aslında onun söylediklerinin doğru olmasına kılım da ondan yanlış diyorum ..tarzında amip tarzı yazmaz..

    Ne söylemiş anti..Ben Kuran a inanıyorum, Kuranda böyle yazıyor..Sizde kendi kitaplarınıza göre doğru olanı yazsanıza..Neden yazmak yerine yanlış işte banane banane deyip eski yeşilçam filmlerin şımarık zengin kızı triplerine giriyorsunuz ki? Ha Kitabınız farklı ise, Kuran a uymuyorsa bilemem tabii..O zaman anti yanlış konusuyor olabilir..

    YanıtlaSil
  137. Rosemary ve de 6d...

    Sizler neler saçmalıyorsunuz, asıl kibirli ve itici davranan sizlersiniz.

    Antispiritualist gayet normal bir şekilde delillere dayalı konuşuyor hep. İfadeleri tabii ki kesin olacak çünkü dediğim gibi sadece delile dayalı net şeyleri söylüyor.

    Ama buna karşılık sizin tavrınız yobazca ve de kibir dolu.

    Ve burada başkasına karışan da sizsiniz. "Böyle konuşmamalısın, ifadelerin kesinlik içermemeli" gibi ukalaca ve hasta karakterli emirler yağdırmanız nasıl bir düşünce yapısına sahip olduğunuzu gösteriyor.

    Kısacası durum tam tersine:

    Mütevazi ve sağduyulu konuşan Antispiritualist

    Kibir dolu olan Rosemary ve tayfası...

    YanıtlaSil
  138. Yahu ben zaten doğru konuşuyor yanlış konuşuyor demiyorum. Ne konuştuğundan çok nasıl konuştuğuna dikkat çekmeye çalışıyorum. İçerik değil üslup üzerinde duruyorum. Ah ah, bu arkadaşlar okuduğunu anlayacak inşallah, bir gün.

    Doğru var, bir de doruyu ifade etme biçimi var. Önünüze gelene "ben anlarım, sen anlamazsın" tavrıyla yaklaşırsanız, karşıdaki de yanlışında sizin inadınıza ısrar eder. Buradaki yorumlarda da defalarca örneğini gördük, bunun.

    Şimdi ben adamın birine gidip, affedersiniz, "anası sikişmiş" desem, o adam haliyle hiddetlenir. Ama dediğim şey yanlış mı? Yooo, gayet doğru. Adamın annesi o işi yapmış ki o adam dünyaya gelmiş. Neyse, efendim. Sözün özü, bilmeyeni bilginizle ezmeye çalışmayın. Yanlışını, hatasını yüzüne vururcasına değil, "bak yavrucuğum, sen şöyle diyorsun ama şöyle bir şey de var, bak işin aslı bu" diye anlatın.

    Bunları yapmadan da karşınızdakini kibirli olmakla suçlamayın, sevgili Emre_1974tr ve tayfası.

    YanıtlaSil
  139. @antisipiritualist selam.

    Yazdıklarım bizim hadisçilerin DECCAL-MEHDİ-MESİH hikayesine göndermeydi. :)

    Ya sen hristiyanlara bakma. Onlara göre günahları da yok. Mesih kendileri için tüm insanların günahları için kendini çarmıhta feda etti. Geçelim onları.:)

    Bi de bu İBLİS'te bizimle aynı zamanda yaşıyor sürekli. GAYBI bilmiyor haliyle. Şimdi tevrat'a incil'e bakıyo bu adam geldikçe kitaplar ve tahrif ediyo. İncil'de benden sonra Ahmed diye bi peygamber gelecek kısmını silip kendini ve planını ahmed'e göre hazırlıyo. Hani ona da empati yapmak lazım yeni kitapta ne gelecek bilmiyo ki.:)

    Haliyle Allah kuranı gönderip olan biteni açıklayıp bir de üstüne koruma koyunca iki farklı DECCAL-MESİH hikayesi yazmak zorunda kalmış gerzek.asfhsh. Ama yöntem hep aynı. Tevrat'ı yazan YAZARLAR. İncil'i yazan YAZARLAR. Hepsi de tanık olmuşlar güya peygamberlerin hayatlarına ya da ehil adamlardan hadisler almışlar.


    Hayır bi de herşeyi geç farzı misal MARDUK diye bi gezegenden adamlar geldi ve ve biz sizlerin tanrısıyız dedi.Kimileri de buna inanıyor tarihsel olaylara bakarak. O yüzden adların ve olayların oluş şekillerinin önemi yok bana kalırsa.

    Tüm dünyada oluşacak böylesine büyük bi olayda.-İster Mesih desin kendine ister Cemil ister son imam, ister pavlus- gelenin İblis olup olmadığını anlamanın yolu bi secde et sonra da tövbe et bakayım demek gibi geliyo bana. :)

    Daha yaratılışta Allah'ın huzurunda insana secde etmeyen 2012 yılında da tövbe edip secde etmez. Aa bu gelen bizden insanları islama davet ediyo diye balıklama atlamamak lazım.

    Hani benim senin fikirlerini savunan bi adam gelse ona da aynı testi uygulayacaksın sonra da ayetlerden delil getir diyeceksin her türlü. Öyle gökten indim yardıma geldim..ımmh test etmeden yimem.

    Ayrıca zaten biliyosun gelen Mehdi deccal'i eritecek mucizelerle gelecek bereket yağdıracak v.s hikayesini. Hani hem tüm dünyaya tebliğ edecek islam'ı, bereket getirecek v.s hem de mucizeleri var gelecek arkadaşın. Adı sadece peygamber değil bi de kitabı yok. Peygamber soyundan. hımm..gelip peygamberlere ait tüm özellikleri gösterecek ama ben peygamber değilim diyecek. ne diyecekti amk ben peygamberim mi diyecekti bi de?

    İblis'in gözüyle bu tarihsel sürece bakarsak sıçış noktalarını düzeltmek için ne çok çaba sarfettiğini görebiliriz esasında.Kıytırık tarih bilgim olmasa şu süreçte nasıl sıçışlar yaptığını bi kitap halinde yazmak zor değil.Ama kim uğraşcak onla amk.Uzun iş.

    Tevrat'ta bi tek yılan olarak tanımlamış kendisini ve insan Tanrı gibi olmak istedi tadında hiiiç kendinden bahsetmemiş amk sağolsun. Sonra bi bakmış olacak ki İncil'de yine kendisinden bahsediliyo, bu sefer taktiği değiştirip Allah'a şirk koşmanın başka yolunu bulmuş 3 lemiş Allah'ı kitaba sokmuş.Sonra kuran bu kitap değiştirilemeyecek denince de sıçış başlamış.

    Tevrat için pavlus yetmiş tek başına yazar olarak. İncil için 4 ve daha fazla adamın hadisleri yetmiş. Kurana sokamayınca da kaç milyon hadis yazdırmış? İşte ne kadarsa o kadar yazdırmışta yazdırmış.

    Planını sürekli revize etmek zorunda kalmış diyelim. :) Tahminimce bu Mehdi hikayesine göre kendini ayarlamıştır bu denyo. Kurana göre ayarlamıştır tüm planını, baya sıkı çalışmış zira yıllardır.

    O sibepten DELİL'i kitaptan sorarız.Öyle 20 000 yıllık plan felam yimezler.Medyasını teknolojisini felsefesini yazdırdığı yanlı tarihi pagandan insan ve cin kölelerini ve tüm birikimini bi secde ve tövbe testiyle götüne sokma imkanımız var, onu şeettim.

    hadi grşrz.:)

    YanıtlaSil
  140. Tabii bu yazdıklarım, tek bir kişiye yönelik değil. Ben de dahil olmak üzere herkes için geçerli.

    Bir de Emre_1974tr Bey, şimdi her farklı görüş belirtene, sizin dediğinize inanmayana ukala, hastalıklı bilmem ne diye hakaretleri sıralayıp da bir de başkalarını kibirle suçlamanın nasıl bir çelişki olduğunun muhasebesini bir ara yaparsınız, artık. Vay vay vay, ne demişler "ifadelerin kesinlik içermemeli" demişler diye işitmedikleri hakaret kalmamış.

    Yahu, şimdi ben bunu bir müslüman olarak yazıyorum; diyorsunuz ki Kur'an'ı kanıt gösteriyor, iyi de buraya Allah'a kitaba inanmayan insanlar da geliyor, e bu adamlar haliyle Kur'an'ı referans almadıkları için "nasıl bu kadar kesin konuşuyorsun" diyeceklerdir. Niye bu kadar hiddetleniyorsunuz?

    Aaa, ağzında köpük kalmış.

    YanıtlaSil
  141. Kibirli konuşmalarına vurdumduymaz bir şekilde devam ediyorsun 6d...

    Antispiritualist'in uslubu son derece mütevazi ve olması gerektiği gibi.

    Ama sizinkiler kibir dolu ve despotça.

    Biraz normal insan olup tevazuya yönelseniz bu ezikliği yaşamayacaksınız zaten.

    Selamlar

    YanıtlaSil
  142. Kendi bildiğini okumak böyle bir şey olsa gerek.

    Ama daha az önce bu ifadelerimin sadece antispiritualist'e veya tek bir kişiye yönelik olmadığını söylemiştim. Neyse.

    Sizi bu kadar mutlu edecekse, kibirli olmayı kabul ediyorum. Bir gün ben de sizler gibi kusursuz, mükemmel ve fevkaladenin fevkinde olmak için çalışacağım, çalışacağım, çalışacağım.

    YanıtlaSil
  143. Deneme. Deneme bir - iki.

    YanıtlaSil
  144. Mükemmel değil, biraz "normal ve tevazu sahibi olmak için gayret etsen" zaten bu halde olmayacaksın 6d...

    Selamlar

    YanıtlaSil
  145. Ben bugüne dek ne kimseye hakaret ettim ne de kötü bir söz söyledim.

    Doğruları duymaktan hoşlanmaz bazı insanlar, doğrular onun “doğru sandıkları” ile çatışınca hakaret ediliyor, saldırılıyor zanneder kendisine.

    Oysa hiç kibirli davranan bir insan karşısındakine bu kadar zaman, emek harcayıp, değer verip uzun uzun cevaplar yazar mı, bunu düşünmez…

    Beni “tartışma konusunda yüklenmemekle” itham edenlere bile vakit ayırıp emek verip satırlar dolusu dil dökmüş, somut deliller sunmuş biri var karşınızda, azcık insaf…

    Empati kurmaya çalışıyorum ama neresinden tutsam elimde kalıyor, kuramadım. Bana yaptığım hatayı ayetle, kitaplardan alıntı ile yani delillerle gösteren biri olsa, bir Müslüman olarak “Allah razı olsun” demek dışında bir söz çıkmazdı ağzımdan.

    Kendimden emin olmamın nedeni delile dayalı ve tutarlı konuşuyor olmamdır. Yoksa kendi çıkarımlarımı, yorumlarımı, görüşlerimi paylaşıyor olsam, bu kadar kati konuşmazdım. Ki bunun birkaç örneği de mevcut...

    Neyse ben kendimi kimseye savunmak zorunda değilim, üslubumu beğendirmek zorunda olduğumu da sanmıyorum çünkü zorla okutmuyorum.

    @6d… sen olayları başını-sonunu iyi takip etmeden yorum yapıp, olaya giriyorsun hatan orada.

    Ayrıca polemik yaşanan kişi Allah’a inanmayan bir ateist değil, Müslüman olduğunu iddia eden ama çelişkili beyanatlarda bulunan ve bunun farkında olmayan birisi. Benim hatam da ona çelişkisini göstermek bu durumda! Bak şu işe...

    Neyse bu tartışma uzamasın artık.
    İyi sabahlar herkese.

    YanıtlaSil
  146. Evet, şimdi dediklerimi gözden bir daha geçirelim. Lütfen, yapalım bunu. İddia ettiğiniz gibi kibirli olsaydım, böyle bir çaba içinde olmazdım. Emin olun. Ben sadece karşımdakini anlamaya ve kendimi düzgün bir şekilde ifade edebilmeye çalışıyorum. Evet, başlıyoruz:

    Şunu demişim;

    "... ben zaten doğru konuşuyor yanlış konuşuyor demiyorum. Ne konuştuğundan çok nasıl konuştuğuna dikkat çekmeye çalışıyorum."

    Sonra şöyle demişim

    "Tabii bu yazdıklarım, tek bir kişiye yönelik değil. Ben de dahil olmak üzere herkes için geçerli.

    Ve son olarak

    şimdi ben bunu bir müslüman olarak yazıyorum; diyorsunuz ki Kur'an'ı kanıt gösteriyor, iyi de buraya Allah'a kitaba inanmayan insanlar da geliyor, e bu adamlar haliyle Kur'an'ı referans almadıkları için "nasıl bu kadar kesin konuşuyorsun" diyeceklerdir. Niye bu kadar hiddetleniyorsunuz?

    Bunları dediğim için de kibirli, götü havada olmakla suçlanmışım. Neyse, insanın kibirli olmadığını iddia etmesi de bir kibir alameti sayılabileceğinden aksini ispat etme çabasında bulunmayacağım. Hayat çok kısa. Onu da böyle dolma sararak mı harcayacağım, diyordu Burhan Altıntop.

    Bu arada HTML kullanabiliyoruz galiba. Bir de link deneyelim.

    Bu link Google'a gidiyor.

    YanıtlaSil
  147. @antispiritualist,

    Şimdi galiba burada ben sadece sana yükleniyormuşum gibi oldu da yukarıda da birkaç defa tekrar ttiğim gibi kişi üzerinden genele örnek veriyordum. şimdi burada rosemary olmaz, ben olmam başkası olur. İnanmayan biri de olabilir. Onlara kaynak - kanıt Kur'an denirse (bakın dersen veya derseniz demiyorum), bu adam sizi baştan kaale almaz. Emre Bey hiç kibirli olmadığı için olsa gerek yazdıklarımı okumadan kendi bildiğini okumaya devam ediyor lakin ben yanlış bir şey diyor muyum diye ölçüp biçiyorum, yanlış bir şey diyormuşum gibi gelmiyor.

    Şimdi ben bir ateist olsam, bana da biri gelip kanıtım Kur'an, bak şu dğru, delile dayanıp konuşuyorum dese, delil olarak baz alınan kaynağa inancım - imanım olmadığı için "bu kadar kesin konuşma" derim. oofff, şiştim lan resmen.

    Bir bardak suda fırtına kopuyor, resmen.

    YanıtlaSil
  148. Hadi kendi yazdıklarını bir daha oku ve okutmaya devam et 6d.. :)

    Evet kibirlisin ama az buz değil, çok fazla...


    Selamlar

    YanıtlaSil
  149. Lan dur asfhsh o hadis nasıldı? mehdi gelecek ordusuyla savaşacak, sonra da mesih gelecek deccal i eritecek v.s. miydi.

    Yav neyse farketmez hangi adla geleceği işte.Onun ayarını yapmıştır İblis ağbiymiz ve kulları.

    Bi de gayb haberleri verilen ayetleri çıkarmış paso ibine tahrif ederek. Elinde geleceğe ait ayetleri kullanarak oluşturabileceği bi taslak plan da vardır haliyle Tevrat'tan İncil'den diğer kitaplardan v.s. E kurandan çıkartamamış ama onda da gayb haberleri var.

    Onlar tartışırken sen yanlarında değildin diyo kuranda işte yazmıştı @bravohocam.Bunu da taslağına dahil etmiştir mutlak.

    Sonuçta onun için bu ayetler nimet sayılır. Geleceğe atıf. Üstüne istersen Marduk gelecek hikayesi yaz istersen Meshi gelecek.

    Ben olsam-tövbe haşa- ben de gaybın haber verildiği ayetleri özellikle temel alır planımı o ayetlere göre yapardım. Dikkat edersen bundan 500 yıl önce de birileri kıyamet, mehdi bekliyodu kendi vakitlerinde, 200 yıl önce de herkes kendi yüzyılına göre çıkarım yapıp benim zamanımda gelecah! tadında inanışla ölmüş.

    Neyse yav 2012 de falan marduk bekleyenleri hayal kırıklığı bekliyor olacaktır büyük ihtimalle.O da bu GAYB haberi temelinde özenle oluşturulmuş bi plan olabilir bu temelde bakarsak.

    Şimdinin koşulları ve teknolojik imkanları farklılaştığına göre Blue Beam tadında bi projeyle insanları tapındırmak daha kolay olacaktır. Sonra da bu yalan de, asıl kurtarıcıyı sür Mesih Mehdi diye.Ohh gelsin hadislerde söylenen ateşli ama gerçekte cenneti vaadeden dünya. Nereden bileğük ateş de ateş belki su da ateş?

    Eet iyi polis kötü polis ve mutlu son hikayelerine dikkat etmek lazım. Bize mutlu sonlar ölümden sonra denmiş hep.

    YanıtlaSil
  150. Yahu, şimdi işin ironik kısmı şurası ki, birisini sürekli kibirli olmakla itham edebilmek için de kibir sahibi olmak lazım. Karşıdaki gerçekten kibirli bile olsa.

    Hem karşındakinin ne demeye çalıştığını anlamaya çalışmaya tenezzül etme hem de kibirden dem vur. Zor. Çok zor.

    YanıtlaSil
  151. Yahu ben şunu anlamıyorum, kişi konuştuğunda iddialı olacak ve benim söylediklerim doğru diyecek tabii..Biz burada neden hiç bir şey yerine bir şeyler var, sorusunu sorup, hayata değişik açılardan ve referanslardan bakanların içsel doğrularını konuşmuyoruz ki..Zaten Kuran ı referans almayan bir dinsizin antiye burada bir itirazı olmaz, olamaz..Çünkü doğru ve yanlışı tespit etmedeki nirengi noktaları farklı..

    Meselenin bir vechesi bu olmakla beraber, bir iddiası olan kişi elbette benim söylediklerim en doğru der..Bu kibir değil, iddia sahibinin knedine olan güvenini gösterir ki, ondan daha fazla kibre sahip fikre sahip olmayanların, fikri anlamda mindere çekilmesini sağlar..Yerse maçan çıkarsın mindere güreşirsin..Öyle yandan kıçın terlemeden, ben stili sevmiyorum demek de neyin nesi? Ha sen bu üslubu doğru bulmuyor olabilirsin ama ben de doğru buluyorum..Beşerdir şaşar, hatası olabilir, her insan hata yapabilir ... gibi genel doğruların arkasına sığınıp, üsluptan dolayı yanlış konuşuyor ya da olabilir, imasında bulunmak, iddiası olmayan, ne doğru ne de yanlış diyebileceğimiz silik ve sünepe kişisel tercihler ile kişinin fikirlerine değilde kişiyi eleştirmek de neyin nesi, onu anlayamıyorum ben?Bu olsa olsa, çok iddialı konusuyor ama iddialarına diyeceğim bir şey yok, bari kendisine üslubu üzerinden çamur atayım, diyen şişik ama asıl konu hakkında fikir belirtemeyen bir egonun dışa vurumu olsa gerek..

    Anan sikişmese sen olmazdın dersin de muhatabın, yuoo ben taşıyıcı anneden oldum ya da tüp bebekim, anam hiç bir zaman sikişmedi derse ne olacak? O yüzden bildiklerinle konuşacaksın..Hattı zatında bütün mesele siyaset..Siyasette esasında şudur; sorun olmayan yerde sözde sorun çıkartıp sözde sorun çözme sanatıdır ki, kibrin en yüksek noktasıdır.. :)

    YanıtlaSil
  152. Sikko ve tayfası kibirli küfürbaz.


    "Bu üslup olmamış.Çok küfürlü!"
    "Babaaa sikko ve tayfasından küfür-kibir öörendim! ehe!"

    Orjinali için;

    http://www.youtube.com/watch?v=MY6xIu3cu_Y

    YanıtlaSil
  153. Ya güzel kardeşlerim. Benim dediğim şey belli. Senin - benim kanıt olarak gördüğümüz şeyi başkası kanıt olarak görmez. Sizler bu konu (Illuminati)hakkında "bir kişi kazansak kâr" diyen insanlarsınız. İslam dairesi içinde olmayanlara da kanıtımız Kur'an, benim dediğim kesin doğru derseniz ters teper. Dediğim bu. Diyorsanız ki yok efendim öyle tipler siktirsin gitsin, o zaman ben haksız olduğumu kabul ediyorum.

    Bunun nesi kibirli olmak anlamadım, gitti. Neyse, siz diyorsanız doğrudur. Zira, siz hikmetsiz iş yapmaz, kanıtsız söz etmezsiniz.

    Ben burada sorun çıksın diye konuşmuyorum. (İlk yorumum biraz provoke edici olarak nitelendirilebilir lâkin onu yarı şaka yarı ciddi yazmıştım).

    Velhasıl, sizin gibi düşünmeyenlere kibirli, ruh hastası, hastalıklı bilmem ne diye sıfatları takıp takıştırmak suretiyle ortamı geren sizsiniz, bir de karşı tarafı "sözde sorun" yaratmakla suçlayan sizsiniz.

    Bir de kibirli olmaktan dem vuran sizsiniz. Benden bu kadar, size iyi eğlenceler.

    YanıtlaSil
  154. Ohoo senin benim kanıt olarak gördüğüm şeyi başkası kanıt olarak miş..kısmına geçtik şimdi..E biz ne konusuyoruz burda amına kıyım yaa..Cem Yılmaz ı şimdi izledim de..Ondan bu küfür.. :) Adam ulan al göz, al üçgen, al 666, al bilmem ne ..al şu al bu diyor..Adamın biri çıkıyor, onlar kanıt olmaz..değil..E neden değil..Değil işte..E değilse siktir git.. piramidin ucu kıcına girince inanırsın o zaman..Banane..Adam diyorki yok aga İlluminati anama sikmeden inanmam ben..E napalım ananı mı sikelim şimdi..Yok hayır ikna olacaksan getir ananı İlluminati namına ben sikecem diyorsun, ona da gelmiyor..Senin aklını sikeyim embesil, o 666 ları oraya yanına 2 koyup tavşan yapsınlar diye mi yazmıslar diye soruyorsun? Ne bileyim ben onlar kanıt değil ama..Lan siktir git iblator..

    Ha tabi bunlar sana değil 6t76574537..Sen kendi kendine yanıt veriyorsun zaten: Yahu, şimdi işin ironik kısmı şurası ki, birisini sürekli kibirli olmakla itham edebilmek için de kibir sahibi olmak lazım...

    Kalktın geldin, hiç sorun yokken antiye üsluptan dem vurarak kibirli dedin..Maşallah sende hiç kibir yokmuş.. :)

    YanıtlaSil
  155. İslam dairesi içinde olmayanlara da kanıtımız Kur'an.

    Sikko'nun ve onun tayfasının bütün yazılarındaki kanıtlar kuran'dan ayetler ve sayfalar diğ mi amk.

    Adam İBLİS'i ve onun planını anlatıyor güzel kardeşim. Tanrıya inanmayan adam zaten İBLİS'e de CİN'e de inanmıyor demektir. Görüp iblis'i okudum hımm anladım ki filmlere kadar kendi pagan inanışlarını sokmuşlar ivit çok dehşet ama AYET koydular haliyle kanıt kabul etmiyorum. Siz kibirlisiniz.

    Yav siktirsin gitsin amk baya yanlış anlamış burada anlatılanı. Kanıt olarakta gökyüzünden şimşek beklemeye devam etsin.

    YanıtlaSil
  156. Beyler, ben 6d'ye de anti'ye de hak veriyorum.(tümtanrıcı olunca böyle görecelilik oluyo işte eheh :))
    6d, anti'nin yazdıklarını kibirli bulmuş. ama gözden kaçırdığı tek nokta, anti'nin kuran'ı mutlak doğru kabul etmesi... bu nedenle zaten anti "ben mütevazi bir şekilde delillerle konuşuyorum" diyor, ki onun bakış açısından bu doğru.
    emre_1974tr de 6d'nin bu noktayı gözden kaçırdığını farketse de hemen "asıl sen kibirlisin" gibi tepki vermiş, daha yapıcı bir şekilde de konuşabilirdi bence.
    galiba önemli mesele kalmadığı için böyle , sonu gelmeyecek tartışmalar çıkabiliyor ortaya.

    YanıtlaSil
  157. @Kanzook’cuğum

    Anladım ve keyifle de okudum yazdıklarını. Eline sağlık.

    Ama ben de başka bir noktaya dikkat çekmek istedim.

    1) Hıristiyan kaynaklarda havariler: Yakup, Petrus, Yuhanna*, Andreya, Filip, Bartalmay, Matta*, Tomas, Alfay oğlu Yakup, Taday, Simon, Yudas İskariot (Hiçbir İncil yazarı gerçek havari değil. Bunların sayısının 12 olması İsrailoğullarındaki 12 soy-boyla ilişkilendirmek için sonradan uydurulmuş olabilir.)

    *İncil yazarlarının havari Matta-Yuhanna olduğunu söylüyor Hıristiyanlar ama gerçekte öyle değil. Çünkü yine tarihsel kaynaklara göre bunlar İsa’nın “çağdaşı” değiller.

    2) İncil’lerde yanlışlar-hatalar var, Kur’an bunların ipliğini pazara çıkarıyor zaten, bu ifadelerin bir kısmını doğru şekliyle sunarak ama yine de İncil’de dahi “baba-oğul-kutsal ruh” (teslise) yönelik bir ifade yok. Yani demek istediğim o ki değiştirilmiş olmasına rağmen, “sadece” İncil kabul edilse bile aslında şirk unsuru bu kadar ortaya çıkmaz.

    Çünkü İncil’de dahi İsa kendisini asla tanrı oğlu diye tanımlamaz, 1 kez oğul der. “Kimse bilmez, bir tek baba bilir, oğul dahi bilmez.” şeklindedir o da.

    Ama işte insanların kurduğu senaryolara/ vizyonlara/ teorilere inanınca eldeki kitabı bırakıp, ortaya çıkan sonuç böyle garip ve üzücü.

    Sevgiler

    @6d…

    Senin ilk mesajındaki tutumun (02:32’de yazılmış olan) hiç te ortalığa konuşur gibi değil, direkt beni kendine hedef belirlemişsin. Sana getirilen eleştiriler de bu sebeple oldu.

    O yüzden “ben üslup hakkında konuşuyorum, genel bişiye dikkat çektim, herkese söyledim” vs. gibi bir geri adım da çok anlamlı değil.

    Üslup konusunda da hakaret- kötü söz içeren cümlelerle yazmak (şahsıma saldırı olmadığı sürece) zaten tarzım değil. Bunun dışındaki üslubumu da kimseye beğendirmek zorunda değilim. Özellikle "üslubumu" beğendiğini söyleyen insanlar da var. Bu durumda şahsa özel üslup oluşturacak halim yok hepinizin gönlünü hoş edicem diye di mi?

    Neyse bu konu haddinden fazla uzadı.

    Hadi sağlıcakla

    YanıtlaSil
  158. @antisprütüal kardeş,
    benim sözümü @sikko diyerek zaten belli bir yere yazmışım ve o benm ne demek istediğimi, neyi kastettiğimi emin ol senden çok çok daha iyi anliyor.Burda bir sorun yok.
    Ama sen gereksiz yere onu savunmalara girdiğinde,çok sıkıcı oluyosun ve sonra burası birden yorumcuların tartışma alanına dönüyor,burda bilgi paylaşımı yapılsın, insanlar bunlardan faydalansın amacından uzaklaşıyor.
    Senden rica ediyorum bunu yapma artık arkadaşım,
    insanları soğutup burdan uzaklaştırma..

    YanıtlaSil
  159. @ rosemary

    Sikko'nun tatilde olduğunu ve cevap yazamadığını biliosun (tatildeki sikko'nun nöbetçi avukatıyım ya hani), söz hakkı olmadığı için onun yerine cevap yazdım.

    Namına yazmam ya da kendisine gelen bir yoruma cevap yazmam da onun açısından bir sorun teşkil etmiyor, sen de bundan EMİN OL.

    Ayrıca bazen "@X"'e yöneltilen bir soruya ya da ithama Y de cevap yazabilir amaç neyin doğru neyin yanlış olduğunu tartışmaksa eğer burada.

    İlk bakışta yapıcı ve uzlaşmacı gözüken ama satır arasında yıkıcı olan şu tarzını ve hesapta giydirmelerini son derece samimiyetsiz ve dayanaksız buluyorum. Bir tarafta "kardeş, rica vs." kelimelerini içeren cümleler kurup sonra satır arasında "blogdan soğutan kişi ilan etmek" falan kendi içinde çelişkili olsa da senin genel tarz ve tavrınla gayet uyumlu- tutarlı.

    Senin güttüğün bu politikayı, yorumları dikkatli takip eden kimse yemez, yemiyor da zaten.

    Bu arada bilgi paylaşımı, bilgi paylaşımı deyip duruyorsun ama bugüne dek "alimlere dil uzatmayın, kitaplarında birkaç sapık cümle varsa ne var sanki" vs. tarzı dogmatik ezberler haricinde somut bir "bilgi" paylaşımına henüz rastlamış değilim.


    Hadi sağlıcakla

    YanıtlaSil
  160. @ antisipritüal
    sana sadece Bravohocamı örnek vermek istiyorum,
    bu bloğa girmemin en büyük sebeplerinden biridir kendisi,gerek uslubuyla gerek paylaşımlarıyla örnek alınması gereken biri olduğunu düşünüyorum,
    seninle karşılaştırıldığında diye devam edecektim ama karşılaştırılmaz olduğunu farkettim,.
    kendi bildiklerimi diğerlerine 'bak doğru bu, bunu kabul et,etmiyosan salaksın,ezbercisin,şuraya 2 ayet koymaktan acizsin' tarzı olmadan anlatılabilir olduğuna sana örnek olsun diye onun paylaşımlarını gözden geçirmeni tavsiye ediyorum sana,pek umudum yok ama belki anlayabilirsin,.

    YanıtlaSil
  161. @Bravohocam
    paylaşımlarının devamını merakla bekliyoruz

    YanıtlaSil
  162. Bazılarının, "insanları karşılaştırdıktan sonra", kişisel beğenilerini doğru bir tercihmiş gibi sunup, "asıl konu hakkında" ve bilgi paylaşımı adına bir tek cümle kurduğunu göremeyeceğiz gibi duruyor..

    YanıtlaSil
  163. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  164. helal olsun sikko devam et kardeşim

    YanıtlaSil
  165. bu gereksiz tartışma ortamından kim ne fayda sağlıyo anlamıyorum,sırf ortalığı kızıştırmak için yazılar yazılmaya başlandı,yok rozmery sen hakkızsın sus ibne,anti onun avukatı ve dava arkadaşıdır ve sikko ne drse doğrudur
    Kİmse düşüncesini söyleyemiycek mi arkadaş? bi kaç çok bilmiş sikko tayfası burda körler sağırlar biribirini ağırlar mı yapsın hep nedir?birilerinin derdi nedir belli bayat taktik cık cık fln,
    6d6do66'lıya saçmalayarak yükleniyosuz eleştiriye zerre tahammülünüz yok,insanları kibirli olmakla suçluyosunuz,en büyüğünü siz yapıyosunuz.. sen bişey biliyon mu da konuşuyan bak hele hiç bi ayet bile yazamamışsın cahil havalarınızla sizin gibi adamların sikkofieldi savunması onu da sevimsiz burayı da keyifsiz bi hale sokuyor,az kendinize dışardan bakın

    YanıtlaSil
  166. Aha "her şeyi ben bilirim" e kızıp "her şeyi ben bilirim" diye ciyaklayan başka bir kırkayak.. :)

    YanıtlaSil
  167. Hadi bekliyorum şimdi..Sen sikkonun, antinin, onun, bunun ..avukatımısın dedikten sonra konu hakkında tek kelam etmiyorsun..diyerek konu hakkında konuşamayanları/konuşmayanları bekliyorum..İnsanlara değil, insanların fikirlerine getirin eleştirinizi..Varsa tabi bir fikriniz ya da eleştriniz..Diyen boşuna dememiş; küçük insanlar kişilerle, büyük insnalar fikirlelle uğraşır..Ha küçülmeye devam edecek olanla sonuna kadar küçüleceğim..Her ne kadar adımız entarili muhabbetlerin avukatına çıksa da...

    YanıtlaSil
  168. @Borancığım,

    Ben kimseye kibirli demedim. Birinin üslubunun daha iyi olabileceğini söylemek, o kimseyi kibirli olmak ile suçlamaya eş değer değil. Kanıt konusuna gelince, "antispiritualist'in kanıtı Kur'an" diye yırtınıyorsunuz ya, ben de diyorum ki Kur'an'a inanmayanlar da var, burada. Üçgen, piramid, göz olayı değil yani.

    Boran Bey'in 18:08'deki yorumunda da dikkat edin,

    pausebreak adlı kişiyi nasıl da küçümsüyor. Adam sizin tavrınızı eleştiriyor, siz hemen konuyu "bilmek, çok bilmek, bilmemek" gibi yerlere alakasız bir şekilde çekip, oradan edebiyat yapıyorsunuz. He, şimdi şu an şu tavrınızı eleştirmek için de çok bildiğini sanmak gerekmiyor. Çok bildiğimi sanmıyorum, yani.

    Adam "ben her şeyi bilirim"e kızarken, her şeyi bildiğini iddia etmese de siz bu anlamı çıkarıyorsunuz bir şekilde.

    Bilgi genelde olgunluğu da beraberinde getirir. Sizde o olmamış, maalesef. (Bunu dedim ya kibir sayım beş - on kat artmıştır, herhalde. Hahaha.)

    YanıtlaSil
  169. He bir de, antispiritualist bey/hanım

    Geri adım falan atmadım. Dediklerim sizin için geçerli olduğu gibi ben de dahil herkes için de geçerli diye bir şey demiştim, yukarıda. Kızm sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı.


    AYRICA,

    Şimdi bazı arkadaşlar asıl konuyu tartışmamaktan bahsediyor. Yahu siz, sizden farklı bir şey söyleyen adamı duymuyorsunuz ki. Anca sizin istediğiniz şeyleri diyecek ki, size sesini duyurabilsin. E, durum buyken niye konuyu tartışmak gibi boş bir çaba içine girsinler ki?

    Tamam, sizin bildikleriniz pekâlâ doğru olabilir ama yanlış bileni ezme çabası niye?

    YanıtlaSil
  170. Ben küçümserim kardeşim..Bir iddia sahibiyim..bana kibirli demekle haklısın..Ama bana kibirli derken kendi kibrini de kabul etmelisin..Zaten başkalarına kibirli demen senin ondan daha kibirli oldugunun göstergesi olduğunu kendin söylemedin mi 68768768..? E şimdi ne oluyor.?

    Fakat benim kızdığım, kızdığım diyorum, burada şahsından hareketle genel bir tavır koyuyorum ortaya, bir şeyi bilmiyorsan o şeye kötü ya da iyi diyemezsin..Yok biliyorum diyorsan o şey hakkında neden iyi neden kötü olduğu hakkında yorum yapmalısın..Bazen birine kibirli demek için, illada ona kibirli kelimesini kullanmak gerekmez 676876...Tekrar dile getireyim, göğsümüzdeki kıllar enginar çiçeğine döndüğünde kelimelerden çok satır aralarını okuyor insan..Şimdi yukarıdaki iletilerini oku bir zahmet ve ben kimseye kibirli demedim gibi..basit amipsel aristo mantığına dönme..Sen demedin ama üslubun dedi..Herhalde benim de senin uslubunu beğenmeme özgürlüğüm var değil mi? Ha madem ki kibirli değilsin, ne diye uzatıyorsun olayı? Hadi biz kibirliyiz, herkesi küçük görüyoruz..de sana ne oluyor..Sen ınun bunun avukatımısın? Tanıdık geldi mi bu cümle :)

    YanıtlaSil
  171. Bir de asıl konu dediğiniz şey ne?

    Adam yazısında tatile gideceğini, b,r süre olmayacağını, geri döneceğini yazmış. Siz gelmişsiniz altında Illuminati, Kur'an falan bir şeyler diyorsunuz. Şimdi şu adam artık sikko işler kategorisindeki bunu da mı görecektik? başlıklı yazı gibi bir yazı yazsa, gidip onun da altında Illuminati tartışacaksınız. Sonra başka şeylerden bahseden birini asıl konuyu tartışmamakla itham edeceksiniz.

    YanıtlaSil
  172. heheheh..sanane..sen sikkonun avukatı mısın :) bak gördünmü yaptığınız şey nerelere varıyor..sonra biz masumuz, bizi dinlemiyorsunuz..Ya Allah aşkına..

    Ha asıl konu dediğimiz şey antinin herhangi bir konu hakkındaki yorumlarını Kuran adayandırarak açıklaması..Doğru olduğunu iddia etmesi..Konunun ne olduğunun bir önemi yok aslında..İlla illuminati tartışalım demiyoruz..Bak anlamamazlığa vereceğin için direk yazayım 68768: Ben antinin uslubunu beğenmiyorum derken ki uslubun beğenmediğin üsluptan çok daha kötü..Bir daha üslub eleştirisi yaparken kendi üslübuna da dikkat et.. bence..

    YanıtlaSil
  173. Şimdi Boran Bey,

    Bakın. Size eleştiri getiren bir kişiyi hemen kibirli olmakla suçlamanıza da anlam veremiyorum. sikkofiled'in kibirle alakalı yazısının bir payı olabilir. "Kibirli demek için de kibirli olmak gerekir" kısmına gelince, siz bu "kibirli" kelimesini sürekli karşı tarafı aşağılamak maksadıyla alakalı - alakasız kullandığınız için dedim. Konunun uzamasının sebebi de yine yukarıda dediğim gibi, karşı tarafı anlamaya çalışırken, kendimi de anlatmaya çalışmak. İLk kısım tamam da, ikinci kısımda biraz sorunlar var.

    Avukatlıkla sorunum olmadığını zaten söylemiştim, yukarıda. İsteyen istediğinin avukatı olsun. Şimdi, iki kişi aynı şeyi düşünüp, söyleyip, savunduklarında zatn böyle bir algı oluşması kaçınılmazdır.

    "Şunu şöyle değilde, bu şekilde dile getirsen daha iyi olmaz mı?" demek için kibirli olmak gerekiyor mu, şahsen bilemiyorum. Ya da çok bilmek gerekiyor mu? Ya da o kişinin bilmediğini düşünmek?

    YanıtlaSil
  174. Yahu, avukatı mısın diye soran ben değildim. Başka biriydi, ben de "evet, avukatı. ama benim sorunum bunla değil, üslubuyla" demiştim.

    İlk yorumda ısrarla kötü bir üslup kullanmamın sebebi ise canlı örnek teşkil ettirmekti. Bakın dünden beri nasıl birbirimizi yiyoruz. Üsluptan dolayı. E, bundan sonra daha dikkat EDELİM ki başkalarıyla da böyle kısır tartışmalara, çıkmazlara girmeyelim.

    Olmaz mı?

    YanıtlaSil
  175. Sad Suresi

    21 Geldi mi sana, o çekişme hikâyesinin haberi? Hani, o hasımlar, duvarı aşarak mihraba ulaşmışlardı.
    22 Davûd'un yanına girmişledi de onlardan korkmuştu. "Korkma, dediler, biz iki davacıyız. Birimiz ötekinin hakkını çiğnedi. Şimdi sen, aramızda hak ile hükmet, adaletsizlik etme. Bizi yolun denge noktasına ilet.!
    23 "Şu benim kardeşimdir. Kendisinin doksan dokuz koyunu var. Benimse bir tek koyunum var. Buna rağmen, onu da bana ver dedi ve tartışmada bana galip geldi."
    24 Davûd dedi ki: "Vallahi, senin bir tek koyununu kendi koyunlarına katmak istemekle sana zulmetmiş. Zaten ortaklardan birçoğu birbiri aleyhine haksızlık ve zulme sapar. İman edip hakka ve barışa yönelik işler yapanlar böyle değildir. Ama onlar da pek azdır." Davûd, kendisini imtihan ettiğimizi düşündü; hemen Rabbinden af diledi; rükû ederek yerlere eğildi ve Allah'a yöneldi.
    25 Biz de ondan o günahı affettik. Katımızdan onun için bir yakınlık ve güzel bir gelecek var.
    26 Ey Davûd, seni yeryüzünde bir halife yaptık. Artık insanlar arasında hakla hükmet; geçici hevese uyma ki, seni Allah yolundan saptırmasın. Allah yolundan sapanlar için, hesap gününü unutmuş olmaları yüzünden şiddetli bir azap vardır.

    ***

    Soruyorum hepinize Hz. Davud’un buradaki af dilemesini gerektirecek günahı ne?

    Yazdıklarımın devamını okumadan iki dakika arkanıza yaslanın ve düşünün.

    Yalnız Kur’an’ı kaynak kabul etmeyenler hadislere, dış kaynaklara yönelecektir muhtemelen cevabı bulmak için. Yönelmesinler, ben ne yazdığını söyleyeyim size o tahrif edilmiş kitaplarda:

    Davud peygamberin 99 karısı olduğu, başka bir kadına aşık olduğu, o kadını elde etmek için kocasını savaşa gönderdiği, kadının kocası savaşta ölünce onunla evlendiği vs. gibi peygambere iftira atan rivayetler bulacaksınız.

    Arayıp vaktinizi boşa harcamayın diye söylüyorum.

    ***

    Ayet öyle açık ve öyle ibret dolu ki… az düşünün lütfen!

    Hepimizin zaman zaman yaptığı çok önemli bir hatayı, günahı gözler önüne seriyor.

    Davud burada her iki tarafı dinlemeden, olay hakkında tam bir bilgi sahibi olmadan hüküm verdiği için günah işliyor.

    Kendisini acındıran ve ajitasyon yapan tarafı olayları düzgün takip etmeden, iki tarafı dinlemeden yargılıyor, itham ediyor.

    Tek tek şahıslara hitap ederek yazmıyorum ve yazmayacağım ama olayları düzgün takip etmeden, tartışmaları bütünlük içinde görmeden, bilmeden ahkâm kesen herkes için bu ayetler… hepimiz için… düşünelim ve ders çıkaralım diye…

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  176. Yav şimdi bu saate, nikotin krizlerimin zirvesinde iken yazmak pek yerinde değil ama..Şöyle söyleyyim 687687..birine çamur atarsan, o çamur ilk önce senin eline bulaşır..Şimdi çamur atmakla , uslubunu beğenmediğimi söylemek aynı şey değil gibi..düz mantık yorumlarına da girme..Hele hele bir musibet bin nasihatten iyidir, sözünü doğrulamanın gerekliliğinden dem vurarak, işte ben "uslubun" rahatsız edici olduğunu vurgulamak için böyle yaptım.. şeklinde savunma eskizleri çizmene de hiç gerek yok..Senin elinde de çamur var..Gerçek bu..Anti ile olan farkınız da, anti geneli kapsayıcı yazıyor, sen ve kurbanı olduğunu düşündüğüm kişi ve kişiler, direk antiyi hedef alıyor..Nacizane bu da benim fikrimdir..

    YanıtlaSil
  177. Usta yorumları okuyordum başından beri, muhabbet neye sardı.. :) Birbirinize karşı haklı çıkmak yerine lütfen konuya dönelim, yorumları daha çok @bravohocam tarzında (bilgiye dayalı) yapabilirsek daha iyi olur diye düşünüyorum. Yoksa burda kimse kimseye birşey kazandıramaz, boşverin kim haklı, kim egosunu tatmin ediyor.. Susmak bazen daha güzel cevaptır; hem zaman kaybettirmez hem de kendini bilen ve dışarıdan sapla samanı insanların zaten ayırabileceğini düşünebilenler için susmak daha güzel yoldur. Amma uzun fiilimsili cümle kurdum, umarım anlatabilmişimdir. :)
    Sikko'yu başından beri takip ediyorum, değerli insanların yorumlarını da takip etmeye çalışıyorum. Benim de eklemek istediğim bir kaç şey var, bu bizi aydınlatan "Işık" hakkında.. :)
    Yaklaşık son 4 ayımı illuminati, gizli örgütler, subliminal mesajlar, şarkıların tersten okunuşu, şeytani pop kültürü ve Hollywood, Gelenler Belgeseli vs. tarzı şeyleri takip ederek geçirdim. Kendi kendime "Saidi Nursi"nin illuminati ile bağlantısı olabilir mi sorusunu sorduğum zaman, google'da araştırdım ve Sikko'nun blogunda buldum kendimi.
    Herneyse, dikkat çekmek istediğim bu "Saidi Nursi" ismindeki ışık anlamına gelen "Nur" kelimesidir.
    İngiltere'nin fıştıkladığı Şeyh Said Ayaklanması ile BOP için çok önemli Musul ve Kerkük gibi stratejik noktaları Irak'a bıraktık. İngiltere'den ABD'ye geçen şeytani krallığın Kurtuluş Savaşı'ndan yıllar sonra ABD'nin milyonlarca müslümanı katlederek buralarda istediği gibi at koşturmasını sağladı bu durum. Bu bile Şeyh Said'in onlara ne kadar hizmet ettiğini gösteriyor bence.
    Nur kelimesi "noor" olarak yazılıyor Arapça'da bildiğim kadarıyla. Bizim meşhur Gümüş dizisi var ya, Arap dünyasında bu dizi "Noor Mohaned" olarak biliniyor ve Araplar bu diziye bayılıyorlar. Bu isimlerin seçilmesi yine kasıtlı olduğunu düşünüyorum, yani noor=ışık=illuminati amca, Mohaned'i de maalesef bu ahlaksız ve uzun boylu yakışıklı, seksi vu vuuu Kıvanç Tatlıtuğ'u (Allah korusun) Muhammed'le karıştırılsın (en azından küçük veya aklı ermeyen insanlar) diye böyle konulduğunu tahmin ediyorum. Bunu da dizi hakkında genç Arap kızlarının yazdıkları yorumlarda görebiliyorum: "I love you Mohammed, I die for you vs.." aslı "Mohaned" iken...

    YanıtlaSil
  178. ...Bu bizim, ailelerimizin severek izlediği sapkın Türk dizilerini, bizim aile yapısını yeterince bozduktan sonra Arap dünyasına yaymaya çalıştılar ve çok ta başarılı oldular. Biri yengesine biri baldızına zıplar, gözü açılmamış Araplar da zaten sıkı olan ülkelerinde rahatlığa özendikleri için bu yasak ilişkiler vs. sayesinde büyük bi özenti olur. Sonra bunlar Türkiye'ye gelip İstanbul'daki rahat yaşamı görürler, ve sonra bummm.. Arap ayaklanmaları.. Bu kadar basit değil tabii ki, ama Türk dizilerinin etkisi, Arap ayaklanmalarında o kadar büyüktür ki, bir turizmci olduğum için son iki senedir İstanbul'da görmediğim kadar Arap gördüm ve İstanbul'un tarihi güzelliklerinden ziyade bu Türk dizilerinin çekildiği evlere rağbet ettiklerini biliyorum.
    Sonra bu nurumuzu AKP'nin ampülünde görüyoruz. Aynı zamanda Fas'taki AKP ile aynı isimdeki partinin (Justice and Development Party) sembolünün gaz lambası ışığı şeklinde olduğunu görüyoruz. Bu dizide de bir "nur" olduğunu biliyoruz. Saidi "Nur"si'nin ve "Nur" cemaatinin de bu nurla bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Son zamanlarda Saidi Nursi'nin bu yüzden bu kadar çok konuşulduğunu, filminin yapıldığını ve gündemde tutulduğunu düşünüyorum. Bu vatana (bence) ihanet etmiş bir insanın bu kadar olumlu bir şekilde irdelenmesi bana göre normal değil. Ayrıca, Sultanahmet'te Hipodrom'un yanındaki Türk ve İslam Eserleri Müzesi'nde sırf Nursi için günler, konferanslar düzenlediğini ve müzede geçici sergi düzenlediğini biliyorum. Aynı müzede geçtiğimiz kandilde -içeride el yazması Kuran'lar olmasına, Kabe anahtarları bulunmasına rağmen- yabancılara bahçede dansözlü içkili eğlence yapıldığını da biliyorum. Neler oluyor gerçekten? Buraları kimler yönetiyor?? Yoksa Hollywood'u, müzik endüstrisini, ABD Federal Reserv System'i yönetenlerle aynı mı? Hadi canım...
    Bir de şunu paylaşmak istedim: https://picasaweb.google.com/100403268654551376007/KabatasELDuvar bu fotoğrafları ben çektim, Kabataş Erkek Lisesi duvarında. Piramit içinde tek göz, sağ tarafında damalı bayrak gibi birşey, sol tarafında ise yakından kuş ve insan figürleri gibi görünse de uzaktan bildiğimiz gagalı Mısır tanrısı. Aslında çok uzakta aramamak lazım bu insanları, burnumuzun dibindeler.
    Bizi Suriye'deki yaşayan kardeşlerimizle karşı karşıya getiren de bunlar, şu anda Türk halkı Suriye'ye karşı değil, ama sahte bir Pearl Harbor olayı ile bizi onlara karşı düşman edebilirler, dikkatli olmak lazım derim.

    İyi akşamlar hepinize.

    YanıtlaSil
  179. Eccükte ben bir iki kelam edeyim :)

    İki gün blogda faal olamadaım işlerim yoğundu çünkü,biraz evvel bir baktım ki abooo bir kavga sürüp gidiyor.Her ne kadar hepsini tek tek okumasamda parça parça bakarak bir fikir edinerek söze girmek istedim ama her ne kadar fikir edindiğimi söylesem de, yanlış anlamalar ve yanlış sonuçlara ulaşmış olabilirim çünkü detaylı okumadım.Bu durumda beni lütfen uyarınız.

    Şimdi bizler toplum olarak,genellikle üsluba,ses tonuna,hatta kişiyi görüyorsak beden diline takılırız her ne kadar bunlar doğru gözlem teknikleri sayılsa da,bunu kullanmasını bilmeyen insanların kullanmaya kalkışması sıkıntılı zanlara ulaşmasını sağlar bu da üzüntü verici sonuçları doğurabilir, mesela insanlar birbirlerine karşı kırıcı olabilir.

    Bakınız,şahsım adına konuşuyorum,bende çok güçlü bir empati olgusu vardır hatta abartıp çeken bilir çekmeyen bilemez sözü bana uymaz diyebilirim, çekenin çektiğini net bir şekilde hissedebilirim o kişinin yerine geçmiş gibi hemde.O derece güçlüdür.İnsanlarla yüz yüze olmak kaydıyla,konuştuğum hemen hemen bütün insanların eli titremiştir aklından geçeni okuyor olabileceğim zannıyla ürkmüşlerdir.Halbuki gaybı ve kalplerin özünü yalnız Allah bilir. E ben bildiğimi nereden biliyorum? Çünkü karşımdaki beden diliyle farkında olmadan kendi söylüyor zaten.Ben de beden dilini okumasını biliyorum.
    ANCAAAAK BU SAHİP OLDUĞUM İLİME RAĞMEN ZAMAN İÇERİSİNDE ANLADIM Kİ,BÖYLE BİR İLİMLE BİLE İNSAN ÇOK BÜYÜK HATALAR YAPMA ORANI OLDUKÇA YÜKSEKTİR Kİ BEN DE ÇOK HATA YAPTIM.HATTA O YILLARDA BU BİLGİM Mİ DİYELİM HÜNER Mİ DİYELİM BU, ALLAH'IN BAHŞETTİĞİ İLİMİ ADAM GİBİ KULLANMAK YERİNE,BÖBÜRLENMEYE BÜYÜKLENMEYE BAŞLADIM TABİ DOĞAL OLARAK ALLAH'TA TOKADI VURDU. BENİ ÖYLE DURUMLARA SÜRÜKLEDİ Kİ,NEREDEYSE PARANOYAYA DÜŞÜYORDUM ''BU BANA İBNELİK YAPACAK,ŞU ARKAMDAN KUYU KAZIYOR''İŞTE BÖYLE VE ALLAH GÖSTERDİ Kİ BU SANILARIM DA YANLIŞTI EVET ALLAH BENİ YANILGIYA SÜRÜKLEDİ.çÜNKÜ ALLAH BÖBÜRLENENLERİ SEVMEZ.(ALLAH'A ŞÜKÜR Kİ BÖYLE BİR EĞİTİMDEN GEÇTİK VE PİŞMAN OLARAK ALLAH'TAN AF DİLİYORUM)

    Ha bunu niye anlattım şimdi?Arkadaşlar,belki bir yada iki taneniz istisna olabilir ama hiç birinizde karşısındakini okuma (diyelim) yeteneği yok. Olsaydı bile yüz yüze konuşmadan bilemezdiniz hiç bir şeyi. O halde insanlara sen kibirleniyorsun,sen büyüklük taslıyorsun demek yerine, onu anlamaya çalışın.Ne demek istiyor? Anlamadıysan sor,kardeş sen böyle dedin ben anlamadım ne demek istedin diye.Ha yine anlamadın yine sor eğer sana tepki verirse biz zaten uyarırız kendisini.Bu ayıp değil ki, benim anlattığım bir şeyi eğer anlayamamışsan,iki sebep var ya ben anlatamamışımdır ya da senin anlamana mani bir durum var (bunu kötü anlamda söylemedim) anlayamamış olabilirsin.Bu da ne seni ne de bini kötü yapmaz.
    İnsanlar her ortamda bulunabiliyor,her duygu durumunda bulunabiliyor ve bunu farkında olmadan yazısına yansıtabilir ve ortaya çıkan tablo da anlatmak istediği olmayabilir.Bu yüzden bir birimizi anlamaya çalışalım. İnanın kavgalar hem yersiz hem de komik duruyor.Bununla birlikte an olur birbirimize kızabiliriz bu durum da da hoş görülü olursak. Yaşasın barış ve kardeşlik :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  180. @gercekelektronik

    sanırım yorumlar arasındaki en faydalı yazıyı yazdın :)

    YanıtlaSil
  181. Kibirli Rosemary tayfasının başka amacı da olabilir.

    Bu yüzden onların istediği olmasın diye konuyu şimdilik kapatalım. Eğer yeniden benzeri bir küstahlık söz konusu olursa yine aynı cevabı alırlar nasılolsa. Ki artık yanlışlarını tekrarlamayacakları izlenimi var...

    Selamlar

    YanıtlaSil
  182. @gercekelektronik

    "İnanın kavgalar hem yersiz hem de komik duruyor.Bununla birlikte an olur birbirimize kızabiliriz bu durum da da hoş görülü olursak." Kesinlikle katılıyorum! ("durumda da" derken ilk -da birleşik yazılması koşuluyla) :)

    YanıtlaSil
  183. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  184. Bu arada James Bond roman ve filmlerindeki SPECTRE teşkilatıyla ilgili olarak şöyle yazmıştım:

    ian fleming'in muhtemelen illuminati örgütünü anlattığı temsili teşkilatın adı.

    dünyayı ele geçirme planları içerisinde olan spectre'nin başındaki blofeld tek gözünden yaralıdır. ayrıca bond filmlerinde diğer kötü adamlar da genelde illuminati'nin tek göz işaretini taşır.

    ve yine eski bond filmlerinde açılış sahnesinde bond tek gözü anımsatan bir objeye ateş eder ve kana bulardı.

    eğer durum böyleyse ian fleming illuminati karşıtı idi ve insanlığı uyarmak istiyordu bu zalim teşkilat hakkında denilebilir.

    ama fleming'in vefatından sonra çekilen bond filmlerinde işler tersine dönmüş gibi gözüküyor. hollywood ve ingiliz sinemasını ele geçiren illuminati bond filmlerine de hakim olup bu sefer tam tersine kendine hizmet eden bir maşa haline getirmeye çalışmış olabilir.

    YanıtlaSil
  185. İşte bahsettiğim meşhur açılış sahneleri (Bond kendini gözetleyen göze aniden dönerek ateş eder)

    http://www.youtube.com/watch?v=oVETLf0_i2w

    Bu arada bir SPECTRE toplantısı (Yıldırım Harekatı filminden. Baş kötü yine tek göz işaretine sahip ve ayrıca sahnedeki 9 11 vurgusuna dikkat):

    http://www.youtube.com/watch?v=dW9-llaIS-g

    YanıtlaSil
  186. TNT'de Hakan Yılmaz Çebi var, konu İlluminati.
    Bilginize:)

    YanıtlaSil
  187. Ekşici piçler başmış burayı =)

    ela ela ela under my umbrella

    dedirtme millete lan biliyonuz anlamini...

    YanıtlaSil
  188. Sevgili theGuide kardeş,

    hataları maruz görelim yazım hataları da dahil :)
    Şaka şaka alınmadım şaka yollu takılmak istedim
    sevgiler

    YanıtlaSil
  189. Arkadaşlar;
    Konu öncelere dayandığı için tekrar etmek zorunda kalıcağım şeyler için bilen arkadaşlar kusura bakmasın lütfen,
    Burayı sikkonun tavsiyesiyle aylardır takip ediyorum,
    Sayesinde çok önemli bulduğum şeyler öğrendim,öğrenmeye de devam ediyorum.
    Yaptığı ifşa çalışmaları gerçekten takdir edilmesi gereken şeyler diye düşünüyorum.
    Kendisine ve en az onun kadar bilgilerinden faydalandığım diğer arkadaşlara bunlar için ne kadar teşekkür etsem azdır.
    Ama bütün bunlar beni bazı arkadaşlar gibi onunla HER KONUDA hemfikir yapmıyor.
    İnançlı olan kişiler için kıyas noktası tartışmasız KURANdır.
    Değiştirlmemiş olan, Allahın kelamı KURAN.
    Ancak,Ömürlerini islamı anlamaya ve anlatmaya adamış bence çok değerli din adamlarının sözlerinden alınmış bi kaç cümleyi Kuran ile karşılaştırdığımızda ortaya çelişkili bir durum çıktığında,
    O kişiyi ve tüm söylediklerini hatta tüm tasavvufu at çöpe yapmak BANA GÖRE yanlış.

    Bu gibi durumlarda BANA GÖRE burada Kuranla çelişiyor,dikkat edilmeli denmeli,O kişilerin gerçek niyetlerini biz bilemeyeceğimiz için de ELBETTE EN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR demenin daha doğru olacağını söyledim.
    Sikko kendisi '1500 tane şey anlattım, bunların 3'ü 5'i hatalıdır, olabilir, geri kalan 1495 şeyi nasıl çöpe atıyorsunuz onu hiç anlamıyorum'.
    derken 'Alçakgönüllük ' yapmış oluyor da tüm hayatlarını bu davaya adamış insanlar sizden neden aynı özeni göremiyor hiç ANLAYAMIYORUM.
    Bu kişilerin niyeti gerçekten bozuk olabilceği gibi,her an iş başında olan şeytanın oyununa yenik düşmüş de olabilir ,yanlış çevrilmş de olabilir YA DA SİZ yanlış yorumluyor da olabilirsinz.Ve öyleyse siz kendiniz küfre sapmış, burada okuduklarını,duydukları isimlerle ilgili söylenenleri mutlak doğru kabul edenleri de saptırmış olmanın günahını da almış olursunuz dedim..
    Bir çok kişinin bu söylediklerimi anladığını değişen üsluplarından gördüm,
    ama bazı arkadaşlar sözlerime herhangi bir ayeti tanık etmediğimden midir, nedendir bilinmez ,bu söylediklerimi ısrarla anlamamakta direniyor konuyu beni sapık fikirli olduklarını söyledikleri KİŞİLERİ SAVUNUYOR NOKTASINA çekmeye çalışıyorlar.
    Söylediğimi anlayan insanları benim tayfam ilan edip ,onları da beni de (@ 6d6d066c-8d75-11e0-acac-000bcdca4d7a gibi, arkadaşım benm yüzümden bi dolu hakarete maruz kaldığın için üzgünüm)ezbere konuşan ,fikrini destekleyen bi ayet koymaktan aciz, cahil,kibirli vs vs.olmakla suçluyorlar.
    Ben 2001 yılından bu yana hergün ama HER ALLAHIN GÜNÜ Kuran okuyorum,
    Aynı yeri okurken farklı bir anlam daha çıkartabildiğim Kuranı şükrederek, mutlu olarak okuyorum.
    Ama burada kimseye bir şey ispatlamak için kullanmaya ben şu ana kadar ihtiyaç duymadım ,bu benm tercihim tabi..
    Tartışma ortamı olsun,fikirler çatışsın,insanlar bundan faydalansın tabi,ama bunu yaparken at gözlüklerini bir kenara koyalım,'Bak ayetle konuşuyorum ,sen neyle konuşuyosun ,ayet yoksa boş konuşuyosun' havasında tartışmalar bence yıkıcı..
    Üsluptan bahsediyoruz çünkü..
    EGOmuza yenik düşmemeye çalışalım..
    Burası gerçek amacından sapmasın,.
    En azından biz inananlar birbirimizle bu şekilde tartışırsak bundan kim fayda saylar bi düşünelim..
    İnananlar için, ALLAH HEPİMİZİ DOĞRUYA KILAVUZLASIN diyorum.

    18 Ağustos 2011 00:34

    YanıtlaSil
  190. saylar olmamış tabi, sağlar olcaktı =)

    YanıtlaSil
  191. şöyle de bir durum varmış artık gerçek mi abartı mı bilmiyorum. umbrella diyince aklıma geldi. blogun tamamını okumadım yazdıysan dikkate alma.
    http://www.youtube.com/watch?v=HT2I2ppAL2k

    YanıtlaSil
  192. @gercekelektronik

    O kadar yazının ortasındaki hatayı bulup çıkartmak benim fesatlığım, şaka olsun diye yazmıştım ben de :)
    benden de sevgiler..
    bu arada yukarıdaki yazımı okudunuz mu, tespitlerimde yanlış olduğumu düşünen var mı? özellikle @bravohocam (nerelerdesin?) :)

    YanıtlaSil
  193. Sevgili the Guide kardeş,

    Okudum çok ta doğru tespitler,bir boş vakit yakalasam da bu tespitleri bir bir kopyalasam tam arşivlik döküman. Zaten şu forum işini çözersek çok kaliteli bilgi paylaşımı olacak.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  194. Bu blogu bulduğumda yazılanların hepsini olmasada bir kısmını biliyordum ama şu sikkonun "paranoya yapmayın yeuvvv" tarzında konuşanlara sövdüğü şahıslardandım fakat okudukta izledikçe kendimde üstüne bişeyler kattıkça durumun farkına varıp belki de buradaki bi çok arkadaş gibi sağda solda gözler, gökkuşakları, bilgiler, yazılar, videolar arar oldum ve hakketen birçok şeyde buldum :) kendimce tabi...Etrafımda olan bitene daha farklı bakmaya başladım (gene birçoğunuz gibi demek istiyorum)... Mesela geçen gün kıyafet almak maksatıyla bi dükkana girdim t-shirt reyonunun önünde durup bakarken çoğunun üzerinde gözler, pramitler, vb abuk şeyler gördüm ve içimden dedimki "bunlarda tesadüf olamaz a.q. adamlar bunları giydirmeye çalışıyo bize a.q." tarzı düşüncelere kapıldım o an yanımda beni anlayabilecek biri olsada heyecanla "bak a.q. gördünmü gene bu a.q. larım" diye dertleşsek diye düşündüm sonra dedim neyse a.q. gider sikkonun blogda paylaşırım orda bunu anlayabilecek insanlar var a.q. onlara anlatırım rahatlarım :)... Kısacası yla devam eden bu uzun boktan yazımı şunun için yazdım... ilk başta sikkonun yazdıklarını okuyarak başladım ancak artık hiç bir yorumuda atlamaz oldum çünkü farkettimki yazar kadar yorumcular görmeye bişeyler eklemeye başlamış örnek şu okul duvarındakileri çekip ekleyen arkadaş çok iyiydi lan valla hoşuma gitti devam et bakan var yaptıklarına... Neyse kimin ne muhabbet ettiği beni bağlamaz belki haddimede değil ama ......kafamı siktiniz lan yorumlarda farklı bişey varmı diye video resim bilgi vb. falan derken okudum okudum okudum bi şik yok a.q. bir birinize laf sölicem diye oturup 2 saat düşünüp yazımı yazıyonuz valla helal olsun lann ben uğraşmam a.q. ... Yanlış anlamayın haaa bildiğini paylaşan bir çok arkadaşın sikkonun yazdığından daha uzun olsada yorumu severek okudum ama bu ne a.q. ... dövüş klübü oldu a.q. birbirinizi tokatlamaya başladınız... TheGuide kardeş hata aramana gerek yok bu yazımda tonla devrik cümle var ama senin gönlün olsun diye bi kaç virgül nokta kullandım idare et ... çaktırma... Muhabbete dönek lannnn... Hadi...

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.