Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

29 Ağustos 2011 Pazartesi

UFO Palavrası, Medya ve Siyonist Yapılanma

Selam kaynatasızlar.

Uzun bir yazı olacak, alın son playlist'imi göndereyim size, bir dev hizmet daha ehehe: http://sikkofield.fizy.com/p/babayunamu

Bazen gelip "olum niye anlatıyosun bunları, amacın ne lan" diye soruyosunuz ya bana, açıklayayım. Şimdi bu yazıdaki cümleler sırasıyla D, O, M, A, L, I, N, harfleriyle başlayacak. Okurken siz bunu farketmeyeceksiniz ama ben sübliminali verecem beyninize. Ve günü geldiğinde de hepinizi sıraya dizecem, tek amacım budur. Şimdi yazıya geçebilirim ehehe.

"Internet should have never existed" (Internet asla var olmamalıydı)

Bu söz kimindir biliyor musunuz? Bu söz Jay Rockefeller'a aittir (meraklısına kanlı canlı video'su da aha burada). Şu bir gerçek ki eğer Internet olmasaydı asla bu kadar kişi bu herifler hakkında bilgi sahibi olamayacaktı. Konuyu bilenler ya en fazla İlhami Soysal gibi bir kitap yazıp işkenceler görüp susturulmak istenecekti, ya da bildiklerini en fazla kendilerine saklayıp 3-4 dostuna anlatabileceklerdi. (bu arada acaba d, o, m, ile mi başlıyo diye cümlelerin baş harflerini kontrol eden olduysa onun ta kafasına sıçayım)

Yani diyeceğim o ki, büyük bir imkânınız var. Hem kendiniz hem başkaları için değerlendirin bunu. Internet büyük nimet, fakat nasıl nefes almak bizde refleks haline geldiği için bu mükemmel olayın kıymetini anca astım hastası olanlar daha iyi biliyorsa, biz de hayatımızla bu kadar iç içe olan internet'in aslında ne denli büyük bi olay olduğunun farkında değilmiş gibi hareket ediyoruz. Ama farkında olun. Sadece porno ve facebook için kullanmayın şu amına kodumun internet'ini. Zira bu adamlar (misal Rockefeller) bile çekiniyorlar internet'in bu konudaki gücünden.

Yoksa sizi BBC'de, CNN'de, Kanal D'de ve bilimum büyük kanallarda bu konular hakkında bilinçlendirmeyecekler. Bu kanallarda size gerçekleri değil, bilmeniz gerekenleri anlatacaklar. Rockefeller ve Rothschild ailelerinden bahsetmeyecekler bu kanallarda. Büyük kanallarda son yıllarda kaç kere "Ufo diye bir şey yok, yalandır, kurmacadır" konulu bir haber ya da program seyrettiniz? Peki yine bu büyük kanallara bağlı gazetelerde kaç tane Ufo diye bir şeyin "olmadığını" savunan bir haber okudunuz? Hasbelkader birkaç tane... O da muhtemelen o haberi hazırlayan ya da yazıyı yazan gazetecinin insiyatif kullanarak hazırladığı bir haberdir. Yoksa medyanın UFO hakkında genel tutumu şudur: "New York'un Akçaabat köyünden UFO görüntüleri, ŞOKE OLACAKSINIZ!!!111BİR"

He amına koyayım he, şoke olacaz he.

Kaç kere Erol Bilbilik'i, Nihat Genç'i, Aytunç Altındal'ı bu büyük Türk kanallarında konuşurken gördünüz? Araştırmacı Aytunç Altındal, Ruhat Mengi adlı gazeteci ile program yapıyordu Star Tv'de ve geçen sene elimize şöyle bir haber ulaştı: "Star TV’nin en çok izlenen programlarından biri olan, aldığı ratingten çok içeriğine dönük eleştirilerle gündeme gelen "Ruhat Mengi ile Her Açıdan’’ yayından kaldırıldı." (link burada)

Olur öyle.

Kaldırırlar.

Peki bu yukarıda saydığım 3 ismin (Erol Bilbilik, Nihat Genç, Aytunç Altındal) en belirgin ortak yanlarını sayayım mı size?
  • Biraz fazla gerçek konuşurlar.
  • Genelde Ülke Tv, Avrasya veya en fazla Sky Turk gibi seyirci kitlesi kısıtlı kanallarda konuşturulurlar.
  • Toplum tarafından "deli, komplocu, hayalperest" olarak bilinirler.
Evet bu adamlar delidir, Aydın Doğan akıllıdır.

Bu adamlar düzenin karşısındadırlar, bu sebeple bu adamlar delidir.

Aydın Doğan ise size seyretmenizi uygun gördükleri şeyleri seyrettirir, en fazla haberdar olmanız gereken haberlerden sizi haberdar eder, akıllı bir adamdır.

Başını Rothschild ve Rockefeller'ın çektiği elit aileler 20. yüzyılın başlarında ABD'yi nasıl kontrol altında tutabiliriz sorusuna çözüm aramak için toplandıklarında, bunun cevabının "medya" olduğunu biliyorlardı. Bu sebeple ki henüz 20. yüzyılın ilk yıllarında ABD'nin tirajı en yüksek ilk 20 gazetesini satın aldılar. Kimi ülke genelinde, kimi eyalet bazında yayın veriyordu bu gazetelerin. Formül tabi ki de başarılı olunca bunu zaman içerisine yaydılar ve ilerlettiler. Tüm dünyadaki belli başlı medya kuruluşlarını zamanla ele geçirdiler.

Bu medya kuruluşları telkinle işler.

Diyelim X diye bir olay/durum/fenomen var. Eğer bu X'in insanlar tarafından bilinmesi istenmiyorsa, telkinler ve emirler kukla medya patronlarına ulaşır. Artık X'le ilgili sivri birkaç gazeteci dışında kimse haber yapamaz.

Ya da Y diye çift başlı bir durum vardır. Çift başlıdan kastım, çeşitli yorumlara açık bir durumla karşı karşıyayızdır. O zaman yine bu Y ile ilgili telkinler verilir medya patronlarına, ve Y ile ilgili hep tek yönlü haberler yayınlanır medyada. Mesela UFO haberleri bu kategoriye CUK diye uyar.

Geçti mi süzgeçten? Geçmediyse de geçirecez, relax...

Medyanın son yıllardaki en büyük görevi "UFO'lar var ve bugüne kadar bizden gizlendi :(" ve "işte o UFO'lar!!" kisvesi altında insanlara ufaktan ufaktan UFO inancını aşılamaktır. Medya dediysem sırf haber kanallarıyla değil tabi ki, her yönüyle. Bakın her UFO haberi yayınlayan gazeteci pisliktir, satılıktır demiyorum. Fakat ortaya böyle bir ateş atıldı, telkinler bu yönde ve buna uyulmakta. Kimileri bilinçli, kimileri kime maşa olduğunu farketmeden gidiyor bu Ufo rüzgarının peşinden.

Şimdi gelin "bilinçli" olarak bu işi başlatanları bulalım.

Bu ateş ilk ne zaman atıldı biliyor musunuz? Ya da ilk demeyelim tabi, uzun yıllardır var bu muhabbet. Fakat bu alevin son yıllarda en fazla harlanması, 1993'te başlatılan Ufo Disclosure Project (Ufo İfşa Kampanyası) ile oldu. Kendileri National Press Club (Ulusal Basın Kulübü) ile ortak çalışırlar ve bu sayede seslerini kolayca duyurabilmekteler.

Bilgilendirme: Şu adreste ikamet eden bir de siteleri vardır ve fotoğraftaki Steven Greer adlı abimiz konuşur konferanslarında. Kendisinin tek amacı "insanları Ufo gerçeği hakkında bilinçlendirmek"tir. Konferanslarında birçok emekli yüksek rütbeli asker, emekli pilot veya emekli Nasa çalışanını Ufo görgü tanığı olarak çıkartır. Saatler süren seminerler verir, görgü tanıkları kimi zaman birbirleriyle kel alaka şeylerden bahsederler. İtiraf ediyorum oturup birkaçını seyrettim bu seminerlerin ve sonuç; kafam sikildi. Eğer temeliniz sağlam değilse bulaşmayın derim, zira etkilenebilirsiniz anlattıklarından (sığırlara diyorum). Adam beyin fırtınası yaratıyor bu konuda, bizim Ufo'cu Haktan'dan çok daha felsefik ve karmaşık yaklaşıyor olaya, he ama felsefe tabi ki yine aynı: New Age. O kısmından bahsettik bugüne kadar, yine bahsedecem ilerleyen kısımlarda.

Peki bu projenin arkasında kim var öğrenmek istiyor musunuz? Götümden atıp tutmayacam, delillerim var tabi ki, gel buraya evladım iyi dinle.

Yıl 1993, her ne hikmetse meşhur Rockefeller ailesinin bir ferdi olan Laurance Rockefeller, yaşlılık döneminde UFO'lara merak salar.

Anasını satayım bizim yaşlılar en fazla seramik kursuna gider, ebruya merak salar, onlar da en entel yaşlılarımızdır ha, ama elin ihtiyarı durup dururken Ufo'larla ilgilenmeye başlıyor, sanarsın Jetgiller ailesi koduklarım... Neyse.

Şimdi delilleri sıralıyorum şekerler, ayık olun.

Bu Ufo İfşa Projesi (Disclosure Project) bizzat ABD hükümeti ve Rockefeller tarafından finanse edilir. Finanse edilmekle kalmaz, bizzat onlar tarafından yürütülen bir "bilinçli ifşa" çalışmasıdır.

Şimdi şu 1 saatlik video'ya bi bakın demeyecem, siz psikopat değilsiniz bakmayın, döküman olsun diye link'ini verecem: http://www.youtube.com/watch?v=f0oLJNfs_rM&feature=player_embedded#!

Bu seminerde, Disclosure Project'in lideri ve kurucusu Dr Steven Greer'in "When i put these briefings together laurance Rockerfeller was hosting the Clintons at his ranch..." dediği bir bölüm var, burada anlattıkları aynen şunlardır, üşenmeden okuyun (çeviri için İsa ve Kemal'e sonsuz teşekkürler)

"Ben bu briefingleri bir araya koydugumda Laurance Rockerfeller çiftlik evinde clintonları ağırlıyordu. Şu bildiğimiz eski Rockerfellerlar... Laurance gerçeğin ortaya çıkmasını istiyordu ama kardeşi David Rockerfeller (Chase Manhattan bankın sahibi) istemedi, hala da istemiyor. Laurance Rockefeller ailenin filozofuydu. zamanında Mcdonnell ile Princeton a gitmişti. Bildiğimiz Mcdonnell Douglas Havacılığın kurucusuyla.. .Laurence bunu düzeltmek istedi ama çevresi onun tüm parasını klozete atıp sifonu çeken CIA den insanlarla doluydu. Ama o gün  Clintonları çiftliğinde ağırlarken ,bizim bir araya koyduğumuz materyallerin üzerinden giderken, Hillary Clinton ayağa kalktı. Ve durun dedi; "daha fazla duymak istemiyoruz, bu çok tehlikeli". 1998 de anladım ki ne meclis ne başkan ne de birleşmiş milletler genel sekreteri boyunlarını bunun altına koymayacaklardı. Bu onlar için çok riskliydi. Bu yüzden disclosure Project'i hayata geçirdik."

Neymiş?

Laurence Rockefeller ailenin iyi çocuğuymuş ve bu Ufo olayını aydınlatmak istiyormuş. Kardeşi David Rockefeller ise istemiyormuşmuş.

Yani Laurence Rockefeller iyi polis, David Rockefeller kötü polis rolündeler. Rıza Baba ve ekibi yine iş başında anasını satayım.

Bu kampanyanın kurucusu, gönül dostu ve sevgi kelebeği Steven Greer, Rockefeller ile olan dostluğundan sık sık bahseder.

Rockefeller'lar, dönemin ABD başkanı Clinton'lar, McDonnell ve Birleşmiş Milletlerden üst düzey kişiler... Hepsi bu Disclosure Project'ten haberdarlar, hatta haberdarını yemişim, onlar yürütürler bu işi.

Gel şimdi devam ediyoruz.

Tarih 23 Mayıs 1995. Bill Clinton, bizim uzaylı Laurence Rockefeller'ı Beyaz Saray'da ağırlar. Görüşme sebepleri ise tahmin edeceğiniz gibi Fenerbahçe'nin şike davası falandır. Lan olum siktirin gidin, Ufo konu Ufo...

Ardından Ağustos 1995'te Laurence Rockefeller, Ufo hususunda görüşmek üzere Hillary Clinton'ı Wyoming'te ağırlar. Buyrun efendim az aşağıda onlar da... Götümden uydurmuyorum bu fotoğrafları, internet diyorum, güzel şey diyorum, siz de bulabilirsiniz gayet.

Ağustos 1995, Wyoming.

Hillary teyzenin elindeki kitaba zoom yapalım mı?

Hilary Clinton'ın elinde taşımakta olduğu kitap...

...Paul Davies'in "Are We Alone?" (Yalnız mıyız?) adlı kitabıdır. Kapaktaki göz ise, bu UFO YALANINI ortaya atanların, yine kimlerin iş başında olduğunun, ufak bir işaretini veriyor bizlere. Sığır olanlara başka tabi.
5 Eylül 1994, Laurence Rockefeller'dan John Gibbons'a Ufo'lar hakkında yaptıklarından dolayı bir teşekkür mektubu.
4 Ağustos 1995, Jack Gibbons'tan Clinton'a bir teşekkür ve rica metni. Mektubun başlığı ise "Laurence Rockefeller'ın Araştırmaları". Rockefeller'ın ricalarını iletiyor kendisi Clinton'a.

Ve bu adreste, Ufo İfşa Kampanyası'nı yürüten Rockefeller, Clinton ve çeşitli senatörler arasındaki al gülüm ver gülüm mektuplarından bazılarını görebilirsiniz: http://www.paradigmresearchgroup.org/Rockefeller%20Documents/Rockefeller_Initiative_Documents.htm#OSTP

Ufo ifşa kampanyasını "gönüllü" olarak yürüten sevgi pıtırcıkları arkadaşlar kendileri yayınlıyor bunları zaten, pek matah bir bokmuş gibi.

UFO işinin içinde, en derininde kimlerin olduğunu görüyor musunuz? Bugüne kadar UFO inancının felsefi boyutunu ve tek bir dünya devletine zemin hazarlama aracı olarak kullanılmak istendiğini anlatmıştım sizlere. Şimdi bu PALAVRALARIN kimler tarafından ortaya atıldığını daha net görebiliyor musunuz?



Rockefeller'ın, Clinton'ın, ABD senatörlerinin, sizleri büyük bir yüreklilikle bilinçlendirmek istediklerini mi düşünüyorsunuz?

Polyanna'nın babası mı sikti lan sizi?

Bu Rockefeller denen adamın sokağa atacak tek bir kuruşu bile yoktur, parasını lüzumsuz işlere harcar mı bu adam? Bu adamlar "vitrinlik" hikayeler anlatırlar size, ucunu gösterirler ama asla elletmezler. Bunların kapak hikâyelerine aldanmayın.

Büyük dolap dönüyor canlar. Ufo'nuza sıçarım sizin, ha patır patır sıçarım sizin o Ufo'nuza.

Bir insanı, çok uçuk da olsa bir şeye inandırmanın en etkili yolu, onu defalarca kafasına kakmaktır.

Her gün aynı şeyi tekrar edersen bir insana, bir süre sonra aklında yer eder.

"Ufo gördük", "aha Ufo çıktı" haberleriyle bize yapılmak istenen de budur.

Yakın tarihte, bizim medyamızda, sırf Hürriyet'te çıkan haberlere bir bakalım.

Hürriyet, 03.08.2011 - http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNew.aspx?id=18400971

Hürriyet, 01.08.2011 - http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNew.aspx?id=18388121

Yukarıdaki haber bu haberin aynısıydı, farklı manşetlerle tekrar tekrar verin aynı haberi anasını satayım, sorun yok... Hürriyet, 31.07.2011 - http://webtv.hurriyet.com.tr/2/19985/0/1/bilim-dunyasini-sarsan-iddia.aspx


Hürriyet, 30.07.2011 - http://webtv.hurriyet.com.tr/2/19959/0/1/canli-yayinda-ufo-panigi.aspx

Hürriyet, 18.07.2011 - http://webtv.hurriyet.com.tr/2/19258/0/1/ayni-gunde-iki-defa-goruldu.aspx

Ahahaha bu haber favorim. İzmir'deki "gezici Ufo müzesi"ni izlemeye gelmiş bizim Ufo'lar, "bakalım nasıl çıkmışız hacu" diye kendilerini seyretmeye gelmişler heralde. Hürriyet, 12.07.2011 - http://webtv.hurriyet.com.tr/2/19006/0/1/bu-kez-izmir-de-ortaya-ciktilar.aspx

Eh çok var böyle haber piyasada, sonu yok. Peki tarihler arasındaki yakınlıklar dikkatinizi çekti mi?

Ve daha bunun Milliyet'i, Sabah'ı, Radikal'i, NY Times'ı, Bild'i, The Sun'ı, BBC'si, CNN'i de var...

Farkında olmasanız da köşe aralarına, haber aralarına, Ufo'ları sıkıştırıyorlar sürekli. Hollywood filmleriyle, Mtv klipleriyle de pekiştirilerek bu Ufo inancı yeni jenerasyona benimsetilmek isteniyor.

Ve Ufo'ların olduğunu savunanların, bu Ufo ifşa projesine inananların tavırları da şu: "ulan yıl olmuş 2011, uyumayın beee, Ufo'lar var işte, bizi kandırıyolar, salak mısınız siz :(((".

Lan olum, heyecanlı Ufo'cular, asi ergenler... Sikimin dışıyla vururum sizin suratınıza.

Bak şimdi bak, Ufo haberine bak, Nasa'nın raporuymuş hem de bu, hastasıyız:

"Yakın tarihte olmasa da ileride bir gün uzaylılar ve insanoğlu mutlaka karşı karşıya gelecek" diye de ekliyorlar haberin devamında. 19 Ağustos 2011 - http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNew.aspx?id=18527374

Ulan ne hikmetse bu ağzına sıçtımın Ufo'ları milyonlarca yıl beklediler, tam insanoğlu teknolojiye ve kitle imha silahları üretebilecek sanayiye sahip oldu, o zaman dünyayı istila etme kararı verdiler.

Lan amına kodumun malları, uzaylı dediğin ve yüksek teknolojisiyle dünyamızı ziyarete geldiklerini iddia ettiğin elemanlar dünyaya ihtiyaç duysa bu işi binlerce yıl önce bitirirdi. Cilalı taşta inerdi Mezopotamya'ya, ortalığı ışına boğardı, dünyayı da yönetirdi. Orta çağda inerdi, Roma'da bi iki ışık çıkarırdı, millet aha İsa geldi diye delirirdi. Neden bu amına koduklarım 21. yüzyılı veya sonrasını beklediler arkadaşım? Dur şu insanoğlu bize karşılık verebilecek güce sahip olsun gelişsin de, ağız tadıyla bi savaş edek amunagoyum diye mi beklediler?

Mazoşist mi lan bu uzaylılar?

Olum, bakın açık konuşuyorum, dünyamızı ziyaret eden uzaylılar yok. Yok ulan, Allah belanızı versin ki yok. Hadi diyelim ısrarcısınız, içinde uzaylıların olduğu Ufo'ların Dünya'da dolaştığına inanıyorsunuz, öyleyse bari şunu unutmayın: Böyle bir olay varsa bile bunu büyütecekler, kullanacaklar. Fake bir uzaylı istilası mı olur, başka şeyler mi olur, müneccim sikmedi götcağızımı o sebeple bilemiyorum, fakat bu olayı kullanacaklar.

Bak şimdi Hurriyet'in arama motorundan elde ettiğimiz veriler bunlar, yıllara göre "UFO" haberleri:

Yıllara göre
201064
200989
200853
200735
200617

Eğer ultra sığır değilseniz farketmişsinizdir her geçen yıl bu Ufo haberlerinin katlanarak arttığını...

Sanarsın her mahallede bir Ufo var anasını satayım, sanarsın Akp kömürün yanında 2 koli uzaylı dağıttı her eve, lan bu ne heyecan? Fol yok yumurta yok, neler oluyor size be sığırlar?

O sebeple ki mal olmayın.

Televizyonda gördüklerinizin yarısına inanın, fazlasına değil.

Televizyon size gerçeği anlatmaz, medya size bilmeniz gerekenden fazlasını anlatmaz.

Bugün sizi Ufo'lara inandırmaya çalışan medya daha önce neler yaptı biliyor musunuz? Ufo muhabbetine az mola verelim, 1997'ye gidelim. 28 Şubat olaylarına...

Daha önce de link'ini vermiş olduğum şöyle bir video vardır: http://www.youtube.com/watch?v=BiOeiEgVISk

1997 yılında piyasaya düşen bu haberde Türkiye'deki mason localarına ait ayin görüntüleri vardır. Bu görüntüler 1997 yılında tam 1 hafta boyunca Kanal 7 tarafından verilir. Link'ini verdiğim videoda konuşmaların daha iyi anlaşılması için dublaj yapılmış, dublajsız kaydı da mevcut. Geçen yıllarda şu mason locası üstadı elemanın katıldığı Teke Tek programında yayınlanmış bi kısmı: http://www.youtube.com/watch?v=fCzwruJZvAE&feature=related

Burası Türkiye'de bir mason locası.

Hani şu pis, yobaz, tukaka, her dediği yalan olan Kanal 7 var ya, he işte sadece onlar yayınladı bu görüntüleri... Yobazsa yobaz, çok da sikime, 1997 yılında bu görüntüleri sadece Kanal 7 verdi. He tabi bu onları kahraman yapmaz, kendi işlerine gelmeyen bir haber olsaydı onlar da onu yayınlamayacaktı sonuçta. Fakat şu durumda Sezar'ın hakkını Sezar'a teslim ederim ben arkadaş, eyvallah.

Peki aynı günlerde Kanal D bize gece gündüz hangi haberleri seyrettirdi hatırlıyor musunuz?


Müslüm Gündüz denen beş para etmez tarikat liderinin görüntüleri ve haberleri konuşuldu bu medyada...

Hem de haftalarca...

Yıl 1997...

Dünyada ilk kez bir mason locasına ait ayin görüntüleri piyasaya düşmüşken, sevgili büyük kanallarımız bize kıçıkırık tarikat şeyhlerinin haberlerini izlettirdiler. "Bakın bakın pis İslamcı yobazlar neler yapıyor" diye aynı haberleri günde 500 defa önümüze koydular.

Yani Barcelona'lı Messi sakatlanıyor, ama bize Tavşanlı Linyitspor'un sol açığı İhsan ile ilgili haberler izlettiriyorlar, o hesap.

Hem mason localarında yenilen haltları örtbas ettiler, hem de İslam'ı böyle aşağılık herifler üzerinden tanıtıp "irtica" korkusuyla insanları ve bilhassa gençleri bir kez daha dinlerinden soğuttular. Bir taşla kuş sürüsü, hey maşallah...

Devamı ise malum. O yıllarda iktidarda Refah Partisi vardı, "irtica" diye suni bir düşman hedef gösterildi Türk milletine. Postmodern 28 Şubat darbesi ile de kurtulduk bu pis yobazlardan, ülkece mutluluğa erdik.

Acaba?

28 Şubat masonik bir darbedir. Üst dereceli masonluk tarafından hazırlanmıştır. Türkiye'deki masonluk ise bu talimatları dışarıdaki biraderlerinden almıştır. Yoksa bizim masonların kendi başlarına verebileceği en önemli karar "şuraya bi Rotary kulüp kursak mı laa?"dan öteye gidemez.

Fransa Yüce Mason Konseyi'nden, dönemin Türkiye Büyük Loca Üstadı Necip Arıduru'ya bir mektup yollanır. Bunu götümden uydurmuyorum, arayın bulun internet'te o mason mektubunu. Size televizyonda asla gösterilmeyen o mektupta yazılanlar, Türk masonlarına yapmaları için emredilenler, 28 şubat darbesi sürecinde bir bir bu memleketin başına gelmiştir. Medyanın da gazıyla bu memleket, yeldeğirmenlerine savaş açan Don Kişot edasıyla şişirilmiş bir irtica balonuna karşı savaş açtı 1997'de.

Türkiye'deki masonluğa yine değinecem bu yazıda fakat şimdilik şunu söylemek istiyorum; Türkiye'ye irtica gelemez abicim. Türkiye, İran olamaz. Hele hele 3-5 tane yarım akıllı şeyh istedi diye bu ülkeye gökten kemik yağmaz, içiniz rahat olsun. Din üzerinden insanları sömüren, bu işten KÂR ve STATÜ kazanma peşinde olan pislik tarikat şeyhlerini savunmuyorum, başka yerlere çekilmesin anlattıklarım. Onlar ayrı pisliklerdir, hem de insanların inançlarından soğumalarına vesile olacak kadar aşağılık heriflerdir. Fakat cürümleri nedir ulan bu heriflerin? Ne sanıyosunuz siz bu herifleri?

Bu ülkenin başındaki "asıl" felaket onlar olamaz, o kadar uzun boylu değiller.

Size tek derdimiz oymuş gibi yedirdiler yıllarca. Hedef şaşırttılar.

Fakat esas düşman siyonizmdir.

Bunu asla unutmayın.

Neyse, medya ile devam edelim. Yine Aydın Doğan efendinin medya kuruluşları vasıtasıyla yapılmış bir anektodu aktarayım sizlere...

Yıllar önce Türkiye'ye Hürriyet, Hugo'nun bilgisayar oyununu dağıttı. Belki haberiniz vardır bu olaydan, fakat asla küçümsenecek bir mevzu değil. Ben susacam, sadece bu oyundan kareler gösterecem, buyrun:

Bunlar konuşma metni olarak geçiyor oyunda.

Türkiye haritasına dikkat.




Görüyor musunuz oyundaki Türkiye haritasını?

Tekrar bakmak ister misiniz?


Nedense doğu bölgemiz komple silinmiş haritadan, bak sen şu işe...

Bizim Hugo görmeyeli bölücü terör örgütü üyesi olmuş heralde. Düştüğünde cama vurup "Tık tık tık, heeey nereye molotofluyoruz? Demokrasi, barış, kardeşlik lilililililililililili" demediği kaldı pezevengin.

Bu oyunu ilkokul çağındaki çocukların oynamış olduğunu hatırlatmama gerek var mı?

Hürriyet gibi bir gazete, sizce bunları gözden mi kaçırdı?

İstemeden mi oldu bunlar?

He he.

He Polyanna'm benim he. Valla malesef Aydın Doğan gözümde o kadar da iyi niyet kredisi barındıran bi şahıs değil.

O dönemde Aydın Doğan'la kapıştıkları için, aynı haberi Show Tv de veriyor, buyrun: http://www.youtube.com/watch?v=FyiWW6CTZi0

Tabi bu Show Tv'yi de kahraman yapmaz, yine aralarındaki husumet sayesinde bizler haberdar ediliyoruz bu durumdan.

Bir anektod daha aktarayım mı yine Aydın Doğan efendi ile ilgili?


Bu bir Aydın Doğan ödülüdür. Şurada ikamet eder: http://www.aydindoganvakfi.org.tr/TR/InternationalCaricature.aspx

Bi şey ima etmedim, sadece göstereyim dedim.

Genel kültür olsun diye...

Lazım olur bu bilgiler ileride...

Ve kimse "artık Aydın Doğan emekli oldu yeeaa" aynştaynlığı yapmasın gelip de bana. Bu telkinleri veren adamlar sistemlerini bir kuklaya endeksli oluşturmazlar... O kadar aptal değil bu herifler. Aydın Doğan gider, başkası gelir, fakat sistem aynıdır.

Diyeceğim o ki, kimlere para kazandırdığınıza dikkat edin.

Kimlerin gazetelerini aldığınızın farkında mısınız?

Kimlerin televizyon kanallarını seyrediyorsunuz?

Çocuklarınıza neleri seyrettiriyorsunuz?

Disney'i de anlatacaz başka bir yazıda Allah kısmet ederse, onları da anlatacaz...

Şu diyeceğimi unutmayın: Gelişen teknoloji, medya ve televizyon ile bu adamlar 100 yılda yapacakları dejenerasyonu, artık 5-10 yılda yapabiliyorlar. Artık insanları çok daha hızlı yozlaştırıyorlar. Hem de kitlesel halde, absürd ve iğrenç olayları bile normal karşılar hale getiriliyoruz zamanla. Ama siz o hale gelmeyeceksiniz, uyanık olacaksınız.

Ayık olun, seyretmeyin şu adamların kanallarını. Bana kalsa televizyonu da açmayın derim de neyse. Geçen tatilde hasta olduğumdan bikaç gün mecbur televizyon seyrettim, lan bi baktım hala Nilgün Belgün'ün "vre kalimera napor bu sozuk?" diye rum taklidi yaptığı diziler oynatılıyor ehehe. La olum, hiç mi gelişmediniz şu geçen süre zarfında ya?

Şimdiye kadar anlattıklarım bazılarınıza kesin saçma gelmiştir. Ne de olsa Kanal D yazmıyor bu blog'un sol üst köşesinde ya, bir güvenilirliği yok, doğruları anca onlar anlatır... Be hey sığır evladı, sana televizyonda bir bok anlatmazlar. Bir avuç sivri gazeteci vardır, birkaç tane kendi halinde tırt reytingli televizyon kanalı vardır, gerisini at çöpe.

Ulan Mehmet Ali Birand gibi bir adamın haber spikeri olması bile bence birtakım şeylerin ispatı lan. (espriydi bu sığır)

Peki gözüyle görmedikten sonra hiçbir şeye inanmayan, sevgili çok rasyonel düşünen, aydın ve elit sığırlarımız... Size bir matematik problemi soracam gelin. Selam ben Ahmet Buhan, naber? Ehehe.

Bu tablo IMF verilerinden alınarak oluşturulmuştur. Her zamanki gibi bunu da ben kendi götümden uyduruyorum di mi, buyrun bakın:

Ülke
Kamu Borcu
(milyar $)
Kamu borcu/GSYH
(%)
Notu (S&P):
1- Japonya
13.390
229
AA-
2- Yunanistan
487
152
CC
3- Jamaika
22
137
B
4- Lübnan
57
134
B
5- İtalya
2.702
120
A
6-İrlanda
250
114
BBB
7-İzlanda
15
103
BBB
8-ABD
15.154
100
AAA
9-Belçika
501
97
AA
10-Singapur
255
93
AAA
11-Portekiz
220
91
BBB
12-Fransa
2.483
88
AAA
13-Kanada
1.472
84
AAA
14-İngiltere
2.066
83
AAA
15-Almanya
2.904
80
AAA
TOPLAM:
41.978


(Nisan-2011-IMF verileri)

Özet geçeyim, bu 15 ülkenin toplam kamu borcu yaklaşık 42 TRİLYON DOLAR'dır.

Dünyadaki tüm ülkelerin borçlarını topladığınızda bu sayı 60 trilyon $'a dayanıyor.

Ve sizce dünyada borcu olmayan kaç ülke var? Tam sayısını bilmiyorum, fakat bir elin parmaklarını geçmiyorlar. O borcu olmayan ülkeler de Rusya veya Çin gibi süper güç olmaya aday ülkeler değiller, onların da eşek yüküyle borçları var.

Dünyada kamu borcu olmayan ülkeler Liechtenstein ve Brunei felan gibi kendi halinde tırt ülkelerdir.

Ve tüm dünya doğal olarak Lihtenştayn denen şirinler köyüne de borçlu değildir.

O halde soruyorum size sevgili her şeyin doğrusunu bilen sığırlar: Bu dünya kime borçlu?

Kime lan?

Ulan tüm ülkelerin borçlu olduğu bir dünyada, bu borçlar kime ait Allah aşkına bir izah edin bana?

Jüpiter'e mi borçluyuz biz anasını satayım? Hayır.

Rothschild.

Rockefeller.

J.P. Morgan.

Yahudi bankerler...

Bunlara borçluyuz bunlara.

Bir 500 kere dedim bunu, gerekirse 5000 kere daha derim, yeter ki siz farkedin bazı şeyleri.

Hükümetlere değil kişilere borçluyuz. Çoğunluğunu yahudi kökenli bankerlerin oluşturduğu bu elit zümreye borçluyuz.

Sistem kapitalisttir. Zenginler daha fazla zengin olur, fakirler daha da fakirleşir, ve size "heey bakın ekonomi süpeeer" diye yutturulur. Fakat o gelen paralar hep bir avuç adamın kasasına girer, senin ya da benim değil.

Kimin kasasına girer mesela bu paralar? Türkiye'de fakirler daha da fakirleşirken, gittikçe daha zengin olanlar kimlerdir?

Kankalar: Lyons Brown, Rahmi Koç ve David Rockefeller. Cnm çok gzl çıkmşsnz yaaaaa :))))))9999

Rahmi Koç ve David Rockefeller. Bu fotoğraflar New York, Pierre Oteli'ndeki Hadrian ödül törenindendir.

Bu da konuyla ilgili bir sevgi pıtırcığı Milliyet haberi, Koç Ailesi kimlerden almış bu ödülü bakalım: http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/HaberDetay.aspx?ArticleID=1151267&aType=HaberDetay

Ne diyor haberde?

"Koç ailesi adına ödülü ABD’de iş dünyasının ve hayırseverliğin sembol isimlerinden David Rockefeller’in elinden alan Rahmi Koç..."

Hayırseverliğin sembol isimlerinden David Rockefeller mı?

Ahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahaahahahhahahahahaha.

Körler sağırlar, birbirini ağırlar...

Rockefeller'ı da hayırsever yaptılar ya, vay anasını.

İsrail cumhurbaşkanı Shimon Peres'in (1994), sevgi kelebeği Barack Obama'nın (2009) Nobel Barış Ödülü aldıkları bir dünyada yaşıyoruz sonuçta, normaldir. Terörist propagandası yapan Roj TV bile Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildi, bunları unutmayın. Balık hafızalı olmayın.

Size neyi, nasıl tanıtmaya çalıştıklarını yine görebiliyor musunuz? Dayatmaları görebiliyor musunuz? 3500. defa görebiliyor musunuz? Siyahı beyaza boyayıp önünüze koyduklarını göremiyor musunuz?

Başka neler deniyor haberde?

"Rahmi Koç’u uzun zamandan bu yana tanıdığını belirten David Rockefeller, Koç ailesinin yaptıklarının çok değerli olduğunu, Türkiye’nin geleceğinde bu yardımların önemli rol oynayacağını söyledi."

Değerlidir tabi yaptıkları. Muhakkak öyledir, eminiz. Ben de CFR'nin Türkiye onursal başkanı olsam ben de değerli olurdum, dünya bu ya.

Haberin devamını okuyun, daha kimler kimler "hayırsever" diye kakalanıyor sizlere bir kendi gözlerinizle görün... Bu haber Milliyet'te de, HurriyetUsa'da da yayınlandı.

Teşekkürler Milliyet, "aydınlandık" sayende.

Hala bu adamlara para kazandırmakta ısrarcı mısın? Ne yapabilirim demeyeceksin salak herif, bu adamlar bu sistemi bir anda oturtmadı, e sen de bilinçlendin diye bir anda çat diye bozamazsın doğrudur. Sen de zamanla, kararlı tutumunla tavır göstereceksin.

Paranı nereye harcadığına dikkat edeceksin, nokta.

Dünyaya hakimiyet kurmak isteyen insanlar her zaman oldu. Dünya tarihinin neredeyse başından beri bu böyleydi. Firavunlar gibi, şimdiki bu siyonist jenerasyon da tüm bunların bir parçası.

Fakat dünya hiçbirine kalmadı. Firavuna da kalmadı, bunlara da kalmayacak, yeter ki sen Allah rızası için istifa et sığırlığından. İnsansın sen insan, azcık dik dur şu hayatta sana dayatılanlara karşı.

"Ama firavunlara karşı Allah Musa'yı gönderdi, Harun'u gönderdi, biz ne yapacaz?". Olum, ehehe. Bak sakın mehdi gelecek de, sonra bizi kurtaracak da, aman biz onu bekleyelim gibi şeylere bel bağlamayın. Kuran'da ne mehdinin geleceğinden, ne de mesihin geleceğinden bahsedilmez. Yok öyle şeyler... Kuran'da "Mesih" vardır, zira Mesih, İsa'nın adıdır. Yani gelip bizi kurtaracak bir Mesih kavramı yer almıyor Kuran'da. Ulan ya da neye inanırsanız inanın, senin dinin sana, benim dinim bana... Fakat inanıyorsanız da götünüzü yan devirip yattığınız sürece bir bok olmaz sizden onu söyleyeyim.

Artık peygamber gelmeyecek fakat şöyle bir durum var. En hoşuma giden ayetlerden de biridir:

"Onlar tuzak kurdular, Allah da tuzak kurdu. Ve Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır." - Ali İmran, 54.

Ehehe. Allah yine yaratır vesilesini abicim, yine dar eder dünyayı onlara. Sen yeter ki kendi üzerine düşeni yap, itin kopuğun sana dayattığını balıklama kabul etme.

Sen üzerine düşeni yaptıktan sonra, Allah yardımını senden esirgeyecek değil. Buna da "tevekkül" deniyor zaten.

Herneyse, medya ve Türkiye'den örneklerle devam edecem ama önemli bir hususu "tekrardan" belirtmem lazım.

Kaynatasızlar bakın, benim bu blog'da birtakım şeyleri "illuminati" başlığı altında yazmam önyargılı sığırları malesef itiyor, anlattıklarıma hayal ürünü gözüyle bakılıyor.

Illuminati yoksa bile, size bu dünyada %100 var olan şeyleri söyleyeyim. Çok az şey için %100 derim ve bunlar da o çok az şeyden birkaçı;

Bu dünyada siyonizm %100 var.

Kapitalizm %100 var.

Rothschild ve Rockefeller oluşumlarının dünyaya kurdukları bir hakimiyet %100 var.

Bunların maşa olarak kullandığı bir masonluk %100 var.

Varsın bu adamlar Illuminati adı altında buluşsunlar, varsın Mahmut ismi altında buluşsunlar, bir önemi yok. Bugüne kadar topladığım veriler beni Illuminati adlı bir oluşumun var olduğuna götürdü, eğer seni aynı sonuca götürmediyse bu yine de yazdıklarımın sikindirik uyduruk şeyler olduğu anlamına gelmez. 3500 tane şey anlattım bugüne kadar, belgesidir, video'sudur, tarihli resimi kaynağıdır, hepsini gözüne gözüne soktum. Bütün bunlar Luciferianist amaca sahip, hasta ruhlu elit ailelerin yedikleri boklardır. İsme bu kadar takılma.

İsme değil, öğretiye bak sen.

Böyle olunca hedef şaşırmış da olmazsın.

Illuminati dediğimiz oluşum siyonistlerin ve hasta ruhlu Luciferian'ların birliğidir. Düşman siyonizmdir. İblis ve yandaşlarıdır.

Yani burada anlattıklarım, medyamızın yaptığı gibi "bakın İslamcı yobazlar neler yapıyo" adı altında mason localarını aklama/unutturma çabası gibi bir şey değil. Ulan sana diyorum ki Illuminati yoksa siyonizm var, aynı bokun farklı renkleri bunlar, ismine takılma. Oldu mu gadasını aldıklarım?

Şimdi gelin, 2001 yılına dönelim bu sefer.

Üzeyir Garih cinayetine...


25 Ağustos 2001, yahudi iş adamı Üzeyir Garih, Eyüp Mezarlığı'nda ölü bulundu. Kendisi masondu ve bıçaklanarak katledildi. Üstelik arabası, Eyüp Mezarlığı'na yarım saat yürüyüş mesafesi uzaklıkta bulundu.

Milyar dolarlık bir iş adamı, soru işaretleriyle dolu bir şekilde bıçaklanarak öldürülüyor. Ve katil olarak medya bize tam 1 hafta boyunca "Deli Fuat" diye bi tinerci çocuğu gösterdi; tarih Ağustos 2001. Ondan sonra da bir asker kaçağı herife attılar suçu, o hapse girdi ve dosya kapandı.

Ulan milyar dolarlık adamın katilini arıyorsunuz, tinercidir, balicidir, ortalık it kopuktan geçilmiyor.

Sanayi Sitesi'nden Çolak Osman'ın katillerini mi arıyosunuz olum? Manyak mısınız lan?

Ne işi olur bu adamın tinerciyle? Anasına mı sövmüş tinercinin ne yapmış? Karagümrük'te kavgaya mı karışmış Üzeyir Garih, ne işi olur bu adamlarla?

Şimdi şöyle bir olay var, az mola verelim, bilgilendirme yapacaz;

Mason tokalaşması vardır bilir misiniz?

Örnek olsun diye mistır Obama'nın fotoğrafını koydum. Kendisi galiba gençlik yıllarında hobi olarak Banker Bilo'luk yapıyormuş, sıfata bak la ehehe.

Masonlar katıldıkları toplantılarda, bulundukları mekânlarda, karşısındakinin mason olup olmadığını yoklamak için çeşitli sinyaller gönderirler. Mason tokalaşması bunlardan biridir, tokalaşma esnasında karşınızdaki şahıs 3 kere elinize hafifçe vurarak sinyal yollar size. Sizden istediği cevabı alırsa, sadece bu yeterli değildir tabi ki. Tokalaştıktan sonra karşısındakinin el kol hareketleri dahi önemlidir ki bunları localarda defalarca pratik ederler işlerini sağlama almak için. Yani mason olmayan birinin, karşısındaki masona kendisini masonmuş gibi tanıtması biraz zordur. 2-3 kitap okuyarak yapılacak iş değil, localarına iştirak etmek lazım bunun için, zira tüm sırları afişe olmuş değil bu adamların. Özellikle bu türden sembolik hareketleri ve ritüelleri hala bir muamma.

Tokalaşma gibi, topluluk içinde eğer mason olmayan başkaları (hariciler) da varsa, masonlar kendi aralarında belli başlı cümlelerle iletişim kurarlar. "Sürekli doğuya gidersen ışığı bulursun", bu şifreli bir masonik sözdür. Eğer bulunduğunuz ortamda durduk yerde bu lafı söyleyen birisi olursa, anlayın ki muhtemelen civardaki mason biraderlerine bir şeyler izah etmek, sinyal çakmak istiyordur. Veya ortamda başka mason var mı diye yoklama çekiyordur.

Bunları neden anlattım? Şu yüzden;

İlhami Soysal bu konuda ciddi araştırmalar yapmış ve nedendir bilinmez (?) zamanında işkenceler görmüş bir gazetecidir.

Şimdi onun 1980'lerde basılan "Dünyada ve Türkiye'de Masonlar ve Masonluk" adlı kitabından bir alıntı yapacam sizlere. Üşenmeden okuyun:

"...Üstad toplulukta var olduklarını varsaydığı öteki biraderlerine seslenir: 


Dul kadının oğluna yardım yok mu?


Bir ustanın bu çağrıyı yaptığı yerde başka biraderler varsa, ustanın zorluğu ne olursa olsun giderilir. Kural budur, böyle bir çağrıya aldırmazlık edilemez..." - Dünyada ve Türkiye'de Masonlar ve Masonluk, Sf 42, Derin Yayınları 6. Basım

Bu kitap 80'li yıllarda yazıldı İlhami Soysal tarafından. Ve "dul kadının oğluna yardım yok mu" sözünün masonik bir çağrı olduğunu, masonlara özgü bir şifre olduğunu tek iddia eden de İlhami Soysal değil tabi ki, birçok kaynakta yer verilir buna. Dışarı sızmış bir bilgidir.

Peki 1980'den bir 21 yıl kadar ilerisine gidelim, 2001'de Üzeyir Garih cinayeti için ortağı İshak Alaton televizyonlara ne söylemişti?

"O gün Garih dul bir kadına vermek üzere yanına 10,000 dolar para almıştı" - İshak Alaton

Bilmeyenler ve balık hafızalılar için buyrun: Link , Link

Ardından İshak Alaton bu sözün bir şifre ya da bir mecaz olmadığını söyledi televizyonlara. Ne hikmetse Üzeyir Garih, öldürüldüğü gün gerçekten ismi bilinmeyen bir "dul kadına" yardım edecekmişmiş İshak Alaton'a göre.

He canım.

Görürsem söylerim.

Bu biraz Süleyman Demirel'in masonken "mason değilim" demesi türünden bir inkâr olmuş.

İshak Alaton'un bu sözleri ayan beyan mason biraderlerine bir çağrıdır. Masonik bir paroladır.

Yani diyeceğim o ki beyler bayanlar, karanlık işler dönüyor bu ülkede ve dünyada. Her şey dışarıdan görüldüğü gibi değil bu hayatta. Bu ülkede ve dünyada etkin bir masonluk var.

Üzeyir Garih cinayetiyle ilgili onlarca şey söyleniyor, hangisi doğru bilmiyorum. Fakat emin olduğum tek bir şey var; tinerci velettir, dul kadındır, böyle kişilerle öldürüldüğü gün işi olmadı Üzeyir Garih'in, bunlara inanacak kadar aptal olmayın. Dış kaynaklı, çok derin bir mevzudur Üzeyir Garih cinayeti.

Bugüne kadar bu blog'da sizlere anlattığım her şey puzzle'ın parçalarıydı.

He onlarca değişik konuya değindim, yüzlerce sayfa yazı yazdım. Bu kadar konuya tamamen hakim olmama, ve dediklerimin tamamen %100 doğru olmasına pek olanak yok, her ne kadar büyük çoğunluğu doğru ve gerçek de olsa anlattıklarımın, illa ki yanılgıya düştüğüm konular olmuştur bugüne kadar ve olacaktır da... Bunu sizlere defalarca söylüyorum... Ben de sikindirik bir herifim sonuçta. Fakat siz anlattıklarımı alın, kendi bilgilerinizle karşılaştırıp süzgecinizden geçirin ve yanlış gördüğünüz puzzle parçasını yenisiyle değiştirin.

Ben sadece gözlemlediklerimi bir araya getiriyorum size yardımcı olmak için. Benim dediklerim ne ayet, ne yasa, ne de kanun...

Fakat pusuda bekleyip 1-2 hatamı görüp de tüm anlattıklarımı topyekün çöpe atmayın. Tümevarım denilen şey öyle yapılmaz sevgili sığırcım, baya bi götünden anlamışsın meseleyi sen. Bu kadar önyargılı bir öküz olmayın.

Bazı zavallılar var ki onun için bir avuç yazıdan ibaret olan sanal bir karakteri, kendi sikindirik dünyasında büyütüp hırsla binbir bok atma çabasına giriyor, "komplo teorisi bunlar, götünden uyduruyor bu adam" diyor. Ey her şeyin en iyisini, en doğrusunu bilen kibirli zavallı, sana yemin ederim ki bu anlattıklarımın yalan olmasını senden 50.000 kat daha fazla yürekten isterdim ben.

Fakat değil.

Bu amına kodumun dünyası o kadar da toz pembe değil.

Götü boklu sevgilin bile seni aldatabiliyorken, düşün bu dünyayı yönetenler veya yönetme arzusunda olanlar seni kaç defa aldatmışlardır. Bir düşün, azcık çabala. O sikindirik beynini azcık zorla. Zorlamana gerek de yok aslında, her şey sere serpe önünde açık.

Zaten gerçek denilen şeye ulaşması o kadar da zor değil, sadece onu kabul etmesi zor.

Bak misal, sikimsonik bir sosyolojik saptamada bulunayım size ehehe.

Youtube'da FarhanK501 adında yabancı bir eleman var, tanımam etmem, fakat muazzam tespitleri vardır kendisinin Illuminati ve filmler ile ilgili. Illuminati ile ilgili en fazla hit alan video'lar bu arkadaşa aittir zira dediğim gibi kaliteli işler yapıyor takip edebildiğim kadarıyla.

Şimdi bakın, bu arkadaşın kıytırık Hollywood filmlerinin sahnelerinden derlediği bir video'su vardır, milyonlarca kişi seyretmiş. Bu video'nun beğenilme ve beğenilmeme oranlarına bir bakın.

Gördüğünüz üzere çeşitli semboller yakalamış (piramit - göz) ve bunları derlemiş. Sağ alt köşedeki bar gördüğünüz üzere neredeyse tamamen yeşil, yani 15.000 kişi beğenmişken buna karşılık sadece 1.500 kişi "siktir lan" deyip beğenmemiş bu video'yu. Beğenilme oranı 10'a 1 yaklaşık olarak.

Bu da birçoğumuzun severek izlediği, yetişkinlere hitap eden Family Guy adlı çizgi dizide yakaladığı sembollerden oluşan bir video (rafta soldaki yeşil kitaba bakın, Dawkins'e sonra değinecem) . Ve şimdi de sağ alttaki bara bakın. Yarısı yeşil, yarısı kırmızı. Yani insanların yarısı beğenmiş, yarısı beğenmemiş bu video'yu.

Fakat her iki video'da da adamın gösterdiği semboller aynı?

Skindirik Nicolas Cage filmlerinde gördüğün semboller için "aa evet lan haklısın" diyorsun da, neden sevdiğin ve sürekli izlediğin bir dizide aynı sembolü görünce "siktir la gomplocu ehoeheoheo" diye öküze bağlıyorsun?

Arkadaşım sen gavat mısın?

Onu neden kabul edemiyorsun?

Bu kadar mı etiketçisiniz? Bu kadar mı korkaksınız? Ve en önemlisi bu kadar mı salaksınız?

İnsanlar Sünger Bob ve ayarındaki çizgi filmleri bile bu kadar sahiplenmişken, şu sikko'nun bu önyargılı gerzeklere karşı aslında ne kadar elinin kolunun bağlı olduğunu görebiliyor musunuz kaynatasızlar? Bu kadar kişiye bir şeyler anlatmış olabilmem bile aslında sevindiriyo beni, çünkü insanların durumu hiç iç açıcı değil. Ama olacak, kafasına kaka kaka izah edecez sığıra da.

Neyse konuya dönelim, Family Guy'daki sahnede kitaplığın ortasında Dawkins'in meşhur "Tanrı Yanılgısı" adlı kitabı var dikkatinizi çekmiştir. Onun hemen yanında da her şeyi gören göz beliriyor hemen.

Canını yediklerim, insanların inançları zerre sikimde değil, sizin de olmasın. Haddimize değil böyle bir şey. Fakat kulaktan dolma bilgilerle ve medyanın dolduruşuyla inancından soğuyan sığırların kafasına kafasına vurarak da olsa izah edin birtakım şeyleri, bu da sizin göreviniz. Belli başlı şeyleri tartıp, sorgulayıp, bir "tercih"te bulunmuş kişinin inancı üzerine tek bir söz etmedim ben bugüne kadar, etmem de. Fakat "abuu Dawkins ne diyür laa baksana" veya "Zaytgayst'ta anlatılıyür la bunlar, dinler yalan ehelereloy" diyen birikimsiz salakların ağzına sıçarım gördüğüm yerde. Siz de sıçın, yarasın. Zira o salaklar ilk gördüklerinden etkilenirler.

Dawkins denen adam Illuminati'nin elemanıdır demiyorum, nereden bileyim anasını satayım. Fakat Dawkins'in yaptığı ateizm propagandası bu "aydınlıkçı" kişiler tarafından desteklenir. Doğrudan ya da dolaylı bir şekilde desteklenir muhakkak...

Bizim Ufocu Haktan 5-6 tane TIR ile Türkiye'yi gezecekti mesela, belki geziyordur da şu an. Nereden geliyorsa bu paralar?

Onların değirmenlerine su bir şekilde iner sürekli, desteklenirler... New Age'ciysen eğer, arkandan ittiren olur muhakkak...

Şimdi bakın, bu UFO mevzunu nerelere bağlamaya çalışıyorlar bir görelim. Şu 2 dakikalık video'yu muhakkak ama muhakkak boş bir vaktinizde seyredin, sevgili Dawkins bizleri kimin yaratmış olabileceğine dair fikir yürütüyor. Ateistseniz bile lütfen önyargısız bir şekilde değerlendirin şu video'yu, Dawkins sizin peygamberiniz değil, körü körüne savunmayın şu herifi:


Dawkins insanın ve dünyanın oluşumunu şöyle açıklıyor:

"Bundan çok uzun zaman önce, evrenin herhangi bir yerinde bir medeniyet, Darwin'in teorisinde öne sürdüğüne uygun olarak çok yüksek teknoloji sahibi olacak şekilde evrimleşmiş olabilir ve bir hayat formu dizayn edip dünyamızdaki yaşamın tohumlarını atmış olabilirler."

Ahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahhahahahahaha.

Okudunuz mu?

Aynen aktardım söylediklerini, virgülüne dokunmadan....

80 IQ'lular için özetini geçeyim, diyor ki "uzaylılar bizi yaratmış olabilir".

Doğrudur, mesela beni Kripton gezegeninden XY-230 Aleyhisselam yarattı, kendisi çok mübarek bir uzaylı efendidir. Sirius'u ikiye yarmıştır vakti zamanında.

Olum, ehehe dur ciddi yaklaşayım konuya. Ama benim sorum o değil ki? Hadi insanı uzaylılar yarattı diyelim (yok öyle bir şey de, mesela diyelim), lan peki uzaylıyı kim yarattı arkadaşım lan? Bu işin İLK çıkış noktası neresi?

İnsanı uzaylı yarattı, uzaylıyı başka bi uzaylı yarattı, onu da başka bi uzaylı yarattı... Bunları sıçıyor sevgili Dawkins.

Bu nedir bilir misiniz? Yere kül tablası düşer, elektrik süpürgesini açıp o pislikleri temizlemek zorunuza gelir de halının altına saklarsınız o pislikleri. Ertelersiniz.

Aynı şey. İnsanı uzaylı yarattı, onu da uzaylı yarattı, onu yaratan uzaylıyı da başka bir uzaylı yarattı, onu da, onu da, onu da...

Uzaylı tanrılar demek he... Vay anasını ya.

Anladın mı neden kıçımı yırtıyorum burada sürekli aman New Age'e dikkat edin, aman UFO yalanlarına kanmayın diye... Hepsi birbiriyle ilişkili bu bokların, hepsi. Bugüne kadar onlarcasını anlattım size New Age ve UFO başlıklı yazılarda...

İstediğiniz şeye inanın, size yemin ederim ki kaç tane ateist arkadaşım olduğunu tahmin bile edemezsiniz, birisiyle arkadaşlık kuracakken en son aklıma gelen şeydir o kişinin dini, yeminler ederim ki... Fakat kanmayın be canolar. Dawkins belki kendi halinde bir bilim adamıdır, fakat Tanrı'nın var olma olasılığını "bu hiç hoş olmayan bir olasılık" şeklinde değerlendiren, kibiri içinde boğulmuş birisidir.

Şimdi Dawkins çok böyle şey ya, elit, cool, aydınlıkçı ya, ona giydirdim diye ayaklanacak ekşiciler ehehe. Lan hırbo, bilimsel olduğunu ileri sürdüğün adam bizi uzaylılar yarattı, o uzaylıyı da başka uzaylı yarattı diyor. Enteresan mısınız lan siz? Bu mu bilimsel? Şu dediklerini peygamber söylese "noluyoruz hacı" derim ben, yemişim Dawkins'ini.

Eyvallah şu koca evrende yalnız olmayabiliriz, fakat yok uzaylılar bizi yarattı, yok Ufo'larıyla gelip dünyaya iniyolar, çok zekiler bize yardım ediyolar... Bi sakin olun la. What the fuck is going on here amına koyim?

Yani diyeceğim o ki, okuyun kitaplarını fakat etkisinde kalmayın, "AHA İŞTE BU" diye üstüne atlamayın. Ben bunu kendi yazdıklarım için bile söylüyorum kendime torpil geçmeden, elin ne idüğü belirsiz herifleri için hayli hayli söylerim. İstedikleri kadar profesör olsunlar, akademisyen olsunlar... Körü körüne kimseye inanmayın.

Zaten kendinize zıt gördüğünüz kişileri veya yazıları özellikle okuyun. Asla tek bir fikri savunanları okumakla yetinmeyin.

Ulan şu insan bedeni bile tek tip beslenmeyle gelişemezken, sizce beyniniz tek tip fikirlerle sağlıklı bir şekilde gelişebilir mi?

O yüzden okuyun, ilginizi çeken, çekermiş gibi olan, her şeyi okuyun, fakat etkisinde kalmayın. Doğrularını alın, yanlış gördüğünüz yerde dur deyin. Kabullenmeyin. Başkaları size en fazla "yol" gösterebilirler, fakat işin gerisi tamamen size kalmıştır. Başkalarından medet ummayı bir kenara bırakın, azıcık güvenin götünüze.

Neyse fazla muhabbet ettik, konuya dönelim.

Neden "din" üzerinde bu kadar fazla durduğumu soruyor bazı arkidişler. Dinle ne alakası var olum sen konuyu anlat diyollar bana.

İyi de hacı, tüm konu din zaten?

Siz porno film seyrederken sevişme sahnelerini atlıyor musunuz? Hamama gidip yıkanmadan mı dönüyorsunuz?

Bu adamların paralarına koydukları mührü tekrar mı göstereyim?


1 Amerikan dolarında bulunan bu piramidin hemen altında "novus ordo seclorum" yazar. Latince "yeni SEKÜLER dünya düzeni" demektir bu.

Sekülarizm ne demektir? Dinlerin yok sayılmasıdır. Laiklik değildir sekülarizm, buna dikkat edin, aptal olmayın.

Peki sizce bu adamlar kafa yapısı olarak seküler midir? Daha da beterlerdir.

Bu adamların tüm amacı "saf" semavi dinleri dünya üzerinden kaldırmak, new age fikirleriyle onları yozlaştırmaktır. Bu adamlar "din"i tam karşılarına almışlardır ve dine savaş açmış durumdadırlar. Bu insanlar din yokmuş gibi davranmıyorlar, semavi dinleri tam karşılarına alıyorlar. Zira kendilerine has bir dinleri de mevcut zaten.

Bu insanlar pagan inancına sahiplerdir ve Lucifer'a taparlar.

Bohemian Club'ın varlığı artık bir sır değil. Tam 1870'den beri yılın belli zamanları toplanıp Bohemian Grove'da pagan ayinleri yaparlar. Bohemian Club'a üye olan ünlüler arasında Bush ailesinden, Roosevelt'a, Nixon'a birçok ABD başkanı, birçok siyaseti, birçok ünlü bulunmaktadır. David Rockefeller da tabi... Üyelerinden bazıları referans ve kaynaklarıyla beraber burada: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bohemian_Club_members Bu liste %100 doğru olmayabilir, fakat 2 eksik 3 fazlasıyla doğrudur.







Buyrun bakın internet'ten, Bush'un ve Clinton'ın kendilerine Bohemian ritüelleriyle ilgili sorular geldiklerindeki "eeööö... şey..." tavırlarına bakın, kendi gözlerinizle görün.

Bu Alex Jones adlı gazetecinin aralarına sızarak çektiği Bohemian Club ayini görüntüleri:  http://www.youtube.com/watch?v=IDWG4-cTjms&feature=related

Bu dönemin ABD başkanı Nixon'ın, Bohemian ritüellerinde homoseksüel ilişkileri itiraf ettiği bir telefon kaydı, %100 gerçek bir ses kaydı: http://www.youtube.com/watch?v=dPb-PN9F2Pc

Bu Clinton'ın Bohemian Club'a üye olup ayinlere katıldığını iddia eden bir vatandaşı basın toplantısında salondan attırdığı video'nun görüntüleri (sığır salon kahkahalarla alkışlıyor tabi Clinton'ı): http://www.youtube.com/watch?v=kP3cQDitQEU

Bu da yine Bill Clinton'ın ağır zihin kontrolü altındayken kuliste kayda takılan görüntüleri. Fazla İngilizce gerektirmez, gözlerinizle görün: http://www.youtube.com/watch?v=m-pzqMUTyfI&feature=related





Konuşmalarını da dinlediniz mi? Zihin kontrolü altında video'ları bulunan Anna Nicole Smith ve Britney Spears'tan EN ufak bir farkı var mı hareketlerinin? Size kameralar önünde gösterdikleri kişiler birer kukladan ibarettir. Bu adamların kendi başlarına karar alma yetkileri yoktur. İradeleri yoktur. Kararları devletler üstü güçler verir, Rothschild verir, Rockefeller verir, elit ve dünyadaki paranın büyük çoğunluğuna sahip olan aileler verir.

Bill Clinton'ın eşi Hillary Clinton tüm bu olayların arkasında oldukça aktif rol oynar. Şu an bile ABD dışişleri bakanlığı görevini o yürütüyor.

Illuminati kart oyunlarındaki kartlardan 2 tanesini göstereyim mi? Bill Clinton'ın ağır zihin kontrolü görüntüleri, eşi Hillary'nin tüm bu olayların perde arkasında ve perde önündeki etkinliğiyle birleştirin bu görüntüleri bakalım nasıl bir sonuç çıkaracaksınız?




Tasma? Bill Clinton? Zihin kontrolü? Kukla?

Garip olaylar bunlar.

Gelin gelin, siktir edin kartı kurtu şimdi, Bohemian Club'ın sembollerini nerelere sıkıştırdıklarına bir bakalım.

Bu Bohemian Club'ın amblemidir:

Sembolleri baykuştur, inci sözlük muhabbeti yapmayın lütfen, bayarsınız.

Bu masonik sembollerle dolu 1 ABD dolarındaki saklı baykuş sembolü.
Bu da yazının başında anlattığımız Ufo İfşa Kampanyasının medya vasıtasıyla duyrulmasını sağlayan ABD Milli Basın Kulübünün sembolü. Baykuşu görüyorsunuz sanırım, el sallıyor size oradan. Ve 1908'de kurulan National Press Club'a, Roosevelt'tan itibaren TÜM ABD başkanları ziyarette bulunmuş, desteğini eksik etmemiştir. Binası ise Washington'daki Beyaz Saray'ın yanıbaşındadır.


Baba George Bush, National Press Club vasıtasıyla bir basın toplantısında. Arka plana kutsal baykuşlarını koymayı eksik etmemişler.

Daha önce Washington'ın masonik ve luciferian semboller ile inşa edilmiş bir şehir olduğundan bahsetmiştim. Şimdi bi sigara yakın, ya da derin bi nefes alın.

Washington'da bulunan ABD hükümet binasını ziyaret edelim mi? Gelin la gelin, olmadı zillerine basıp kaçarız ehehe.

Nedir bu? Daha net olanına bakalım istersen?
Baykuş güzel evladım, baykuş. Temsili pagan tanrısı.

Photoshop olduğunu mu düşünüyorsun? Ey evine ADSL internet taktıran babasının ağzına sıçtığımın çocuğu, al kendi gözlerinle Google Earth'ten gör al: http://maps.google.com/maps?ll=38.889719,-77.000278&spn=0.01,0.01&t=h&q=38.889719,-77.000278

Bohemian ayinleri, az yukarıda gösterdiğim üzere büyük baykuş heykelleri önünde gerçekleştirilir.


Elitler arasında onu kutsal sayanları vardır.
Ve eskilere dayanan pagan bir öğretidir.

Kökeni Amon döneminde uğruna çocuklar kurban edilen güneş tanrısı Moloch'a kadar uzanır.

Aynı paganlık, aynı şeytanilik, hala devam ediyor...

Sen istediğin kadar görmezden gel, reddet, bu anasını siktiğimin hayatı "gerçek"lerle dolu güzel evladım.

Dünyayı bir avuç hasta ruhlu luciferian yönetiyor ve malesef gerçek de bu.

Kaç delil daha lazım?

Artık bu iş bir "inanıp inanmama" mevzu değil, iş çıktı ondan. Tüm bunlar önünüzdeki ceviz ağacı kadar GERÇEK.

Artık bunları göz göre göre reddetmek, dünya üzerinde böyle bir oluşumun var olmadığını ileri sürmek, sığırlıktan da öte embesilliktir.

Kendine gel artık Allah'ın cezası, kendine gel. Gör gerçekleri, ya da zaten görmekte olduğun o gerçekleri kabul et artık. Sen kendi sikindirik ruhsal bunalımların ve iç hesaplaşmalarınla uğraşırken ananı sikiyor bu herifler yüzyıllardır, göster artık tavrını. Para kazandırma bu heriflere, alma ürünlerinden, seyretme onların kanallarını, dinleme bu herifleri. Ve en önemlisi, uyar yakınlarını.

Lütfen artık mal olma, lütfen.

Sen mal olursan o mala vuran çok olur.

Lütfen lan.

Siz üzerinize düşeni yapın, gerisi gelecektir. Olmadı iyilik yapın denize atın, asla insanlara yaranmak için yapmayın bunu. Kendiniz için yapın. "Niye çabalıyorum ki, ne yapabiliriz ki, zaten beni dinlemiyorlar." demeyin, bok yesin onlar.

Bana da "niye uğraşıyorsun" diyorlar, çok hem de. Bir yardımları dokunmadığı gibi bir de böyle sikim sikim konuşuyorlar evet. O zaman alın, size hayat felsefesi edineceğiniz bir söz, bir ayet:

"İçlerinden bir topluluk şöyle dedi: "Allah'ın helâk edeceği yahut şiddetli bir azapla azaplandıracağı bir topluma ne diye öğüt verip duruyorsunuz?" Dediler ki: "Rabbinize karşı bir mazeret/özür olsun diye ve bir de korunup sakınırlar ümidiyle."" - Araf, 164.

En azından günün sonunda "ne yaptım" diye dönüp geriye baktığınızda kendinize ve inançlıysanız Allah'a sunabileceğiniz bir mazeretiniz olsun.

Sikinizde değilse, olmayanlara sesleniyorum, Selin Facebook'ta şarkı paylaşmış, gidin altına "cnm harikasn yaaa bayılıyorm ben de bu grubaaaa :)))))" yazın.

Verir belki.

Kurtuluşa erersin o zaman.

Hadi siktirin gidin şimdi sığırlar, hadi.

Anlatacağım çok şey kaldı kaynatasızlar ama ömrümüz yeterse bir sonraki yazıya artık... Sevgilerimle.

357 yorum:

  1. vaay iyi bi şeye benziyo. e okuyak bari

    YanıtlaSil
  2. zeitgeist ile ilgili bölümde sorun var sikkofield reyiz

    sen büyük ihtimalle american zeitgeist denilen editlenerek dünyaya sunulmuş versiyonunu izlemişsin, ki wikipedia ve imdb gibi siteler de buna yönlendirir.

    orijinal zeitgeist'ta 3. bölümde illuminati ismi verilmese de rockefeller, rothschild, morganlar ve yaptıkları direk göz önüne serilir.

    zeitgeist'ın sitesinden ulaşabiliyorsun yamulmuyorsam bu versiyona.

    YanıtlaSil
  3. Bu yazı bi filmi aklıma getirdi galiba Görev Mars'tı..Filmin sonuna doğru bitane turuncu marslı bi kaltak elinde bişe yapıyor böyle Dünyaya doğru üflüyor sonra diyalog geçiyor bu insanların tohumudur falan vs. vs...İnciciler isyan edicek ama şu baykuş meselesine

    YanıtlaSil
  4. selam ben rotschild. önce yazıyı okuyacam, sonra ebeni sikmeye geliyorum.anan.

    YanıtlaSil
  5. REKLAM ALANI



    Rockefeller Plaza




    REKLAM ALANI

    YanıtlaSil
  6. Şükürler olsun Sikkofield! Uzun zamandır (hele bugün her saat başı kontrol ettim.) bekliyordum. Okumak İçin sabırsızlanıyorum.

    YanıtlaSil
  7. baba şuna bak http://www.youtube.com/user/FarhanK501#p/u/44/8hSvacxqR1o

    YanıtlaSil
  8. özledik lan sikko, gece 3 de başlayacağım daha heyecanlı oluyo sabah ezanı falanda giriyo böyle imana geliyorum. cümleten iyi bayramlar şimdiden eline sağlık.

    YanıtlaSil
  9. neler yapmışsın yine. okuyak bakam inşallah faydası dokunur hepimize.
    araştırmacı ibnetor bi de şu twitırından gelen mesajlara cevap versen ah neyse

    YanıtlaSil
  10. Hoş geldin sikko,
    tatilden dönmüşsün,iyi dee döktürmüşsün.
    Eline sağlık
    sevgiler

    Lan oğlum bir dakika,yorum gönderirken karşımıza çıkan onaylama kutusunu kaldır lan.Sikecem onaylama kutunu benim internet hem kitleniyor hem de makinem netbook yani ekran cüccük uğraşıyorum amına koyim ya. Buna bir çözüm bul
    sevgiler tekrardan

    YanıtlaSil
  11. obaa kol gibi bi yazı daha sabaha kadar ne okurum ben şimdi bunu...

    YanıtlaSil
  12. yarın okurum saat kaç oldu piç bu saatte mi yazıyon

    YanıtlaSil
  13. varmis lan uzayli

    Katty Perry'nin manidar şarkı sözleri (E.T.)
    İNGİLİZCE -TÜRKÇE ÇEVİRİ
    YOUR so hypnotizing
    Büyüleyicisin
    Could you be the devil, could you be an angel
    Şeytan olabilir misin, bir melek olabilir misin
    Your touch magnetizing
    Dokunuşun çekici
    Feels I am floating, leave my body glowing
    yüzer gibiyim, vücudumu kor halde bırak

    They say be afraid
    Bana korkmamı söylüyorlar
    Youre not the others, futuristic lover
    Sen diğerleri gibi değilsin, fütürist aşkım
    Different DNA, they don’t understand you
    DNA‘n farklı, onlar seni anlamaz

    Youre from a whole another world
    Sen tamamen farklı bir dünyadansın
    A different dimension
    Farklı bir boyuttan
    You open my eyes
    Gözlerimi açtın
    And I’m ready to go, lead me into the light
    Ve ben gitmeye hazırım, bana ışığa doğru öncülük et

    Kiss me, k-k-kiss me
    Öp beni, ö-ö-öp beni
    Infect me with your love,fill me with your poison
    Bana aşkınla bulaş, ve beni zehrinle doldur
    Take me, t-t-take me
    Al beni, a-a-al beni
    Wanna be your victim, ready for abduction
    Kurbanın olmak istiyorum, beni kaçırmana hazırım
    Boy, youre an alien, your touch so far away
    Evlat, sen bir yabancısın, dokunuşun çok uzak
    It’s supernatural, extraterrestrial
    Doğa üstü, dünya dışı

    Youre so supersonic
    Sesten hızlısın
    Wanna feel your powers, stub(?) me with your lasers
    Güçlerini hissetmek istiyorum, beni lazer ışınlarınla çarp
    Your kiss is cosmic, every move is magic
    Öpüşün sonsuz, her hareket sihir

    Youre from a whole another world
    Sen tamamen farklı bir dünyadansın
    A different dimension
    Farklı bir boyuttan
    You open my eyes
    Gözlerimi açtın
    And I’m ready to go, lead me into the light
    Ve ben gitmeye hazırım, bana ışığa doğru öncülük et

    Kiss me, k-k-kiss me
    Öp beni, ö-ö-öp beni
    Infect me with your love,fill me with your poison
    Bana aşkınla bulaş, ve beni zehrinle doldur
    Take me, t-t-take me
    Al beni, a-a-al beni
    Wanna be your victim, ready for abduction
    Kurbanın olmak istiyorum, beni kaçırmana hazırım
    Boy, youre an alien, your touch so far away
    Evlat, sen bir yabancısın, dokunuşun çok uzak
    It’s supernatural, extraterrestrial
    Doğa üstü, dünya dışı

    There is this transcendental, on another level
    Burada insan bilincinin sınırını aşan şey var, farklı bir seviyede
    Boy, youre my lucky star
    Evlat, sen benim şans yıldızımsın
    I wanna walk on your wave length
    Dalgaboyunda yürümek istiyorum
    And be there when you vibrate
    Ve sen titreştiğinde orada olmak istiyorum
    For you I risk it all… all
    Senin için her şeyi riske ederim…her şeyi

    Kiss me, k-k-kiss me
    Öp beni, ö-ö-öp beni
    Infect me with your love,fill me with your poison
    Bana aşkınla bulaş, ve beni zehrinle doldur
    Take me, t-t-take me
    Al beni, a-a-al beni
    Wanna be your victim, ready for abduction
    Kurbanın olmak istiyorum, beni kaçırmana hazırım
    Boy, youre an alien, your touch so far away
    Evlat, sen bir yabancısın, dokunuşun çok uzak
    It’s supernatural, extraterrestrial
    Doğa üstü, dünya dışı

    Extraterrestrial
    Dünya dışı
    Extraterrestrial
    Dünya dışı
    Boy, youre an alien, your touch so far away
    Evlat, sen bir yabancısın, dokunuşun çok uzak
    It’s supernatural, extraterrestrial
    Doğa üstü, dünya dışı

    YanıtlaSil
  14. Olum Mtv video müzk ödülleri oldu amk dün gece bi bakıver ona göt verenler eminem'e ödül vermediler.

    Eminem arınma dalgası yüzünden.

    YanıtlaSil
  15. https://www.youtube.com/watch?v=Zcps2fJKuAI
    Şuna bir göz atsana maykıl.

    YanıtlaSil
  16. sevgili sikofiyıld
    mesnevinin önsözü hakkında neler düşünüyorsun?
    bu konudaki düşüncelerini de ayrıntılı bir şekilde bizimle paylaşırsan seviniriz.
    ayrıca yazı yine her zamanki gibi güzel ve bu mesaj öylesine boş boş 'ehehe iyi yazmışın lan aferin sikik' den daha öte gerçekten de amacına ulaşabildiğini göstermeye çalışan bir mesajdır.
    Devam et lütfen.

    YanıtlaSil
  17. laann neredeyse tüm yaziliarini okudum ama su baykus muhabbetini okuyucunca acaip bişi oldum bi aydınlanma geldi
    şimdi bi ornek soyleyecegim size
    twin peaks diye bir dizi var http://www.imdb.com/title/tt0098936/
    1990 da cekilmiş ve david lynch tarafindan
    bilirsiniz lynch filmlerini acaip manyaktır imgelerle doludur evet bu filmde bastan sona imgelerle doluydu ve 30 bolumluk bu dizi bittiginde hiç bişi anlamamamıstım ama kafamda soru işaretleri vardi lan bu lynch bu kadar boş bişi nasıl çeker yani çekemez diyordum sonra cokta kasmadım bosverdim gitti çok taş hatunlarda vardı zaten imge falan unuttum gitti.
    dizide en hakim olan imge baykustu evet baykus ormanda dolaniyor etrafa şeytani güçler yayıyor genc kızlar bi rituel ayin ile ölduruluyor 1 kişi olduruluyor aslında lara palmer biriside kafayi yiyor sürekli şeytanlardan bahsediliyor hatta şeytan bu kızın babasının içine falan giriyor insanlari telkin edip onlari yönlendiriyor ve dahada ilginci bu baykus dolu ormanda bir gün ordudan olan sırlarla dolu bir abimiz gezerken uzaylılar bunu kaçiriyor bunun oncesinde tum orman ısıkla doluyor ama sacma bir işik uzay gemisi falan yok ısık herkesi kor ediyor adam yok oluyor sonra geri geliyor tabi adam herseyi biliyor ama aciklamiyor bole gidio dizi hepsini anlatamam feci spoiler verdim zaten ama bu dizi yi bulup seyredin feci baglantilar var aklıma cok sey geldi daha dizi ile ilgili inşallah bakarsiniz bu david lynch in de bir baglantisi olabilir ullimunati ile

    saygılarımı sunuyorum on numara yazmıssın yine bu arada..

    YanıtlaSil
  18. şüphecilik iyidir; muhtemelen. kuranda var olduğu iddia edilen mantık hatalarının var olup olmadığını incelersen sevinirim.

    YanıtlaSil
  19. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  20. yine döktürmüşsün sikko. bravo

    YanıtlaSil
  21. Nilgün Belgün yerini okurken tvde Akasya Durağı açıktı bi' değişik oldum

    YanıtlaSil
  22. panpa her zamanki gibi leziz bir yazı olmuş. ellerine sağlık. o değil de, bir önceki yazının yorum kısmına bir şeyler yazmıştım, linkler falan. onlara bir zahmet bakıver.

    YanıtlaSil
  23. Şuna bir göz atsana maykıl.
    https://www.youtube.com/watch?v=Zcps2fJKuAI

    YanıtlaSil
  24. Sikko başkan..

    1 ay'ı aşkın süredir senin blogunu okuyorum..tüm yazılarını okudum ve sana şunu söylüyorum..götünün kılları yalanacak bir adamsın..yalakalık yapmayı sevmem laf olsun diye söylemiyorum harbiden öylesin..

    Ve işin tuhafı seni tanımadan çok sevdim biliyormusun..valla bak..Sağlam olan tek gözümün üzerine yemin ederim seni çok sevdim lan..

    Niye biliyormusun ? Sen benim büyümüş halimsin lan..abim olsana benim..valla bak..abimde yok zaten..Küfür edişimiz bile aynı lan..yazış stillerimiz falan..ve en önemlisi BABA kısmından kaderimiz..Baba'nı çok sevdiğin yazdığın her harften belli oluyor..ışıklar içinde yatsın..şaka lan şaka bu lafı hiç sevmem..hayatımızın her alanına en çokta dinimize laf uzatan bu ibnatorlar cenaze ritüellerimize bile laf ediyorlar artık..elit kesim Allah rahmet eylesin demiyor..ışıklar içinde yatsın diyor..Abi Allah aşkına bu nedir ya ? bu nasıl laftır ?..Her neyse devam..( Çok mu özgün oldu :) )

    Abi çok fazla yorum,mail geldiğini tahmin edebiliyorum belki benim yorumuda " aman yorgunum siktir et " diye pas geçicen ama umarım geçmezsin..

    Siyonizm zıkkımını sayende ilimünatiyi evanjenizm'i gece gündüz araştıran biriyim..ve senin blogunu okumak ufkumu inanılmaz derecede açtı ve bir blog açtım okuyanım edenim yok ama evanjenizm hakkında güzel olduğuna inandığım bir yazım var onu müsait bir zamanında okumanı istiyorum..

    Çok uzun oldu biliyorum ama napıyım bende yazmayı çok seviyorum..ama istiyorum ki " savaş çıkarsa en önde ben giderim olm,bu vatan için gözümü kırpmadan ölürüm " diyerek tespih sallayan mahalle delikanlıları bir şeylerin farkına varsınlar..ama çok zor usta..adama bu konuyla 2 laf etsin hemen konuyu değiştirip " arzuyu parkta nasıl yedim görmen lazım " diyor..bazılarının yarrağıyla beyni yer değiştirmiş abi..o yer değiştiren yarrakla beyni tekrar eski yerlerine almak istiyorsun sende biliyorum..ve bu konuda bende sana yardım etmek istiyorum..öyle duvarlara fısfıs boyayla bir şeyler yazamam..( gerçi istersen onu da yaparım ) ama benim aslım gayem bu konudaki bildiklerimi sana aktarmak..çok sikinde olabileceğini düşünmüyorum..ama ulaşmaya çalıştığın " 1 " lerden 1'i de benim dayı..

    Asıl amacım bir gün senle 2-3 saat geçirip muhabbet etmek ama tabi ki bu şimdilik benim için bir hayal..sende zaten şuan gelmezsin.." kimin nesi lan bu çocuk " dersin haklısında..ama senle bu konuyla ilgili olabildiğince uzun bir sohbet etmek istiyorum..aklının bir köşesinde olsun..

    Son cümlem;Hiç bir dayanağı olmadan sana saldıran ekşiciler sıraya girip sana sakso çeksin..Koca yazından bir cümle kesip " aha burası yalan yakaladım gel buraya " diyenler sana domalsın..

    Eğer blogumun linkini vermemi uygun görürsen başka bir mesajda vericem..saygısızlık etmek istemiyorum.." üzerimden nemalanıyor " gibi bir şey düşünmeni istemiyorum..

    Selametle,

    YanıtlaSil
  25. önceki yazılara bi dönüş olmuş inceden,inceden bi tekrarlama olmuş bu yazı biraz sanki.ha kötümü,değil lan taşaksız değil.hala okumayan,bilmeyen veya televizyonunu yeni açanlara bilgi olmuş biraz.çok bekletme diğer yazı için.sağlıcakla kal.

    YanıtlaSil
  26. bu kadar araştırıp, ''dul kadının oğlu'' sembolizmasının bir şifre olmadığını, masonik toplantılarda ve loca dahilindeki yardımlaşma seramonilerinde ortada gezinen ve loca üyelerinin yüreklerinden ne geçiyorsa içine attığı, zilyon kişi tarafından da bilinen -aslen de- ''dul kadının kesesi'' olduğunu atlamış olmanı yakıştıramadım. bunu bir subliminal bir mesaj olarak vermeye çalışacaklarını, artık sembolleri ve metaforik ögelerini logoların cartın curtun içinde bu kadar alenen kullanacaklarını da düşünmüyorum açıkcası. sen, ben, o, bizsiz onlar, herkes bilirken bunu, bu kadar ulu orta yapmıyorlardır herhalde değil mi?

    ayrıca her üçgene de ''aha mason sembolü'' diye, bokta boncuk bulmuş gibi atlamamak da lazım. keza üçgen aynı zamanda maskülenliğin, erkekliğin -ve dolayısıyla- güvenilirlik ve gücün de sembolüdür. bu sembolün geçmişi masonluğun tarihinden de epey önceye dayanır zaten.

    YanıtlaSil
  27. @Muhammet Arslan
    Hz. Muhammed son nebidir yani vahiy devri onunla kapanmıştır. Nokta.

    YanıtlaSil
  28. twin peaks benimde izleme listemdeydi.en kısa zamanda izliyim en iyisi :) bu arada yazı güzel olmuş.özelliklede benim gibi uzaylıların varlığına inananlar için yeteri kadar kafa karıştırıcı.var olduklarını kabul etmek kolay,inkar etmek zor.uzaylılar gerçekten varmıdır yokmudur bilemiyorum.ama binlerce yıl önce bizden çok daha gelişmiş uygarlıkların yaşadığı bi gerçek.uzaydan gelen insanlarlada bağlantı kurdularmı kurmadılarmı oda muamma.ama bu kadar gelişmişken nasıl herşeyin izi birer birer kayboldu,nasıl sonraki nesiller giderek ilkelleşti,yozlaştı anlamak zor.kafanda bu tür onlarca soruyla yaşamak zor.etrafındaki insanlar şu herkesin ya da bi çok kişinin inandığını düşündüğünüz ufoların saçmalığın daniskasını olduğunu düşünürken ya da aşk romanları haricinde kitap okumazken,türk dizileriyle kafayı bozmuşken,nerdeyse tanıdığın herkes dünyadan bi haberken bu olaylarla alakalı ufacık bi bilgi versen yüzüne deliymişsin gibi bakarlar.ya da kaşlarını kaldırıp öle mi ben hiç böle bişi duymadım derler,bi şekilde geçiştirilirsin.kısacası bunları anca internette bloglarda,forumlarda falan dile getirebiliyoruz.ulu orta bahsedince suratına bakıp gülmeye başlıyolar çünkü ya da dalga geçmeye...keşke herşey çok basit olsaydıda bizde her gördüğümüz/duyduğumuz şeyden şüphe duymasaydık.o zaman hayat çok daha kolay olurdu.halbuki hiçbişi araştırmadan,merak etmeden,öylesine yaşamak ne kolay.sadece hayat telaşın olur.herkesin kapıldığı döngüde devam edersin.bi çok şeyin iç yüzünü bilsende kimseye bahsedemiyosun işte.en kötüsü bu belkide.etrafına bakıyosun kimsenin hiçbişiden haberi yok,dünyadan haberleri yok,umurlarında da değil zaten.çok acı bi durum bu.insanların kitle olarak bilinmeyene ilgi duyup araştırcağını,kulağını açıp bunları can kulağıyla dinliyceğini düşünmek benim için hayal şu durumda.ama bu fake uzaylı saldırısı cidden olursa belki insanların dikkatide bu yönde birleşir.belkide bizim gibi düşünenlerin yararına olur.herneyse uzattım baya :) yazdığın şeylerin bi çoğuna katılıp küçük bi kısmınıda benimsemiyorum Michael ama olsun.çok yararlı bi blog bu.yorum kısmında da çok güzel paylaşımlar oluyor.Blogu takibe devam yani :)

    YanıtlaSil
  29. Vay ibne. CTLR+F ile aradım Raising Hope ile ilgili bir şey yazmamışsın. O kadar emek verip mail attım sana , anlattım olayı. Kırıldım ibne.

    Neyse güzel bir yazıya benziyor , birazdan girişicem.

    YanıtlaSil
  30. maykıl sen insan değilsin lan bunu anladım. nasıl buldun lan o kadar belgeyi. onu geçtim illuminati card ifşası dehşet ötesi. kimin aklına gelir lan vay anasını.. helal olsun valla helal olsun hocu.. ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  31. @ galadriel kısmen haklısın faka geçmiş kabilelere bilimi getiren uzaylılar değil lucifer dir. mısır piramitleri falan hepsini luciferin sayesinde yapmışlardır. ister inan ister inanma ama bu adamlar şeytanla temas halinde. ha bu arada bilimin temelini oluşturan newton, galileo ve birçok bilim adamı illuminatilidir.

    YanıtlaSil
  32. Kıyametin kopmasına bir gün kalmış olsa, ALLAH[c.c.] o günü uzatır ve ehl-i beytimden Mehdi’yi gönderir.

    Güzel olmuş diğerleri kadar ilgi çekici gelmedi çünkü biraz da bildiğim şeylerdi ama eline sağlık. Devamını bekliyorum ne olursa olsun iyi yada kötü doğru yada yanlış tek bir şey var inanan olsun inanmayan olsun hala gerçeği görmeden yatağına girip mışıl mışıl uyuyorsa bu yazıları okuduktan sora söyledğin tüm küfürleri burdan tekrar ediyorum Sikko.

    Ben Mehdi'ye inanıyorum bir kaç kişylede istişare ettiğim kafama yatan bir çok şey oldu. Tabikide dediğin gibi ona inanıp kıçımın üstünde oturmakla olmuyor ama başkan insanlar anlamıyor ya anlamıyor anasını satayım böyle gülüyorlar ya konuyu açınca azına iki tane çakasım geliyor sinirden birşeyleri parçalıyorum ama şunada inanıyorum ben farkedebilirliğin de Allah'tan olduğuna inanıyorm kapasite meselesi. Son alıntında çok iyi ve herşeyi özetliyor zaten dicek fazla laf yok...

    YanıtlaSil
  33. Şimdi görüyoruz ki,

    Bu adamlar sistemli ve planlı bir şekilde ilerliyor.Ve biliyoruz ki Allah'ta planını ve sistemini işletiyor. Zaten bu koduğumun delileri zannediyorlar ki,planları kendi lehlerine çalışıyor oysaki onların her attığı planlı adım bize yarıyor tabi biz bunu daha göremiyoruz o ayrı bir şey.Tıpkı Musanın gelişini engellemek için fravunu plan yapıp erkek çocuklarını öldirmesi gibi.Kendi ellerinde patlayacak.Götlerine girecek inşallah.

    Şimdi burada önemli bir nokta var,Bir insan dine inanmayabilir burada bir problem yok,mesela islama,hatta
    nefret edbilir hatta islam karşıtı propaganda yapabilir bu sahsın inanç meselesiyle ilgilidir.Ama eğerki birisi toptan islamı hemde çeşitli numaralarla ortadan kaldırmaya çalışıyorsa,varı yoğu bu dini ölümüne ortadan kaldırmaksa orada bir ibnelik var demektir.Hani insanların inanıp inanmama hürriyeti? O halde zannediyorum ki,ateist arkadaşlarda bu ibnelikten kıllanıp şu dini adam akıllı incelemeye alırlar.
    Çünkü bu olay çok kıllandırıcı bir ibnelik barındırmaktadır.Buna dikkat etmenizi öneririm.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  34. Yannız bu FarhanK501 denen elemanın videolarının prodüksyonu standart bi Youtube kullanıcısına göre epey yüksek gibi be hacı? He? Ayrıca senin yazıda da dediğin gibi diğer İlluminati videolarına "La oğlüm kafayı mı yedin sen?" diyenlerin bu herifin videolarını like'a boğması da biraz işkillendirici.

    YanıtlaSil
  35. sikko mal mısın amına koim uzaylı var işte katy perryle işi götürüyor sen hala yok de. yok amk ironi yaptım küfretme hemen ehehe.

    bu yazı çok iyi olmuş vallahi büyük bi keyifle okudum playlist de çok iyi bayramını kutlar harçlığımı beklerim

    YanıtlaSil
  36. tebrik ederim çok güzel yazı,devamını bekliyoruz..birde şu linke bakın animasyon festivali logosuna http://bunlarbabadanogulanesilherhalde.blogspot.com/2011/08/istanbul-animasyon-festivali-ve.html

    YanıtlaSil
  37. Sikko Megadethin şarkılarını bi dinle sana hitap etmese bile uzaylılar , israil vb. hakkında baya bi gönderme yapıyor lütfen incele bak . Dionunda birçok şarkısında masonik öğeye rastladım acaba sana yazı şeklinde yollasam beğenirsen yayınlasan nasıl olur ?

    YanıtlaSil
  38. @yobaz

    http://www.iafistanbul.com/

    sitesi logo var birde orada bir video var masanin uzerinde kutu gibi bir aksesuar var ortasinda goz var hayret

    YanıtlaSil
  39. Helal olsun sikko, hoş geldin bu arada.
    Ha unutmadan bayramın mübarek olsun

    YanıtlaSil
  40. Eskilerle günümüz birbirine uyuyor,

    Kur'andaki peygamberlerin kıssasını okuyanlar bilirler, o dönemlerde de birileri usul usul sapıklığı insanlara aşılamış zamanla herkes daha da sapıklaşınca PEYGAMBERLER GÖNDERİLMİŞTİR.Günümüzde ise eğer peygamberimiz son peygamber olmasaydı,bu ibneler bu faaliyetlerini iyice yaygınlaşıp ve ortaya çıkıp peşlerine düşen kitleyle sapıklıklarını arttırdıklarında ki bu durumda tahmini 30-50 sene içerisinde veya sonra bir peygamber gelecekti.Ancak Kur'an korunduğu için ve peygamberimiz de son peygamber olduğundan,sanki her gün yeni inmiş gibi duran Kur'ana sarılmaktan başka çare yoktur arkadaşlar.Düşünen ve düşünmek isteyenlere belki faydası olur diye belirtmek istedim.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  41. Hafız Serkan İnci ibnesi ile ilgili büyük iddalar dolaşıyor ortada . Sadece adminlerin görebildiği bir başlıkta aydınlamanın türkiye ayağı biziz ,neden takmıyorsunuz beni tarzı söylemleri var .İşte gözü yayacaz her yere bu malları da peşimize takarız rahat rahat felan .

    Baykuş muhabbetini de bu ayağa çıkartmış olmasın pezeveng ?

    YanıtlaSil
  42. ufolardan sana giren çıkan ne anlamadım ki ? asıl ufoları örtbas edenler kendileri. sen hürriyetten alıntı yaparak neyi ispatladığını zannediyorsun ?

    velev ki ufoları medya destekliyor. ee ? amaç ne amaç ? ufoları gözümüze sokmakla neyi amaçlıyorlar onu söyle de aydınlanalım sikkofild ?

    YanıtlaSil
  43. @yobaz

    http://www.iafistanbul.com/ anasayfasi mozilla frefoxtan girince adres cubugundaki logo goz gibi hareket ediyor ayrica sayfadaki ilk videoda masa ustundeki kutudada goz var ilginc

    YanıtlaSil
  44. Bu kadar uzun yazdın ve tatil yapmış halin mi helal valla :D hemen başlıyorum

    YanıtlaSil
  45. Londra olmimpiyalarındaki mesaja bakın;

    http://www.bbc.co.uk/news/uk-12741934

    "Some 6.6 million tickets are available from the London 2012 website over a six-week period and organisers say all applications will be treated equally."

    6 hafta 6.6 milyon bilet = 666

    bu adamlar londra olimpiyarları ile 3. dünya savaşını çıkarmayı planlıyorlar sanırım

    YanıtlaSil
  46. yorumlara onay sistemini kim getirdi? kim onaylıyor yazılan yorumları?

    YanıtlaSil
  47. @bravohocam

    Mesajı yazdıktan sonra bi kutucuğa yazı yazdırıyo ya onay kutucuğu diye onu diyo arkadaş...

    @napster

    Kardeş anladık ufoları seviyonda ne kadarını okudun gerçekten merak ediyorum?

    @michael sikkofield

    Nerde kaldın lannnn biz burda reklamları tıkladıkça uzattın mı tatili?

    Yazıyla ilgili de şunu söylemek isterim;

    "domalma komşu al"

    İyiydi lannn...

    YanıtlaSil
  48. Owww gönderince farkettim harbi onaylama gelmiş lannn fanatikcom gibi...Kusura bakma bravohocam
    Benimkileri bakmadan onayla lan... Düzgün yazcam valla...İmla kurallarına da dikkat etcem...

    YanıtlaSil
  49. sikko, şu prens william konusunda yazmıştım daha önce.. elemanları peşine taktın mı bilmiyorum ama adamlar ona hazırlık yapıyor haberin olsun;

    http://3.bp.blogspot.com/-36pYU0_m1b0/TlcBPJNK4uI/AAAAAAAAxS8/mJho3d8nCr4/s1600/Illuminati.jpg

    YanıtlaSil
  50. Sikko onaylıyodur heralde kim yapcak yoksa...Tatilde zihnini boşaltınca bunu bulmuş...Onaylasana lann yazdığımı görmek istiyom ben... Hatta benimkileri bakmadan onayla düzgün yazcam valla bak... İmla kurallarınada dikkat etcem söz lannn...Sen yokken muhabbet ediyoz iyi oluyo...

    YanıtlaSil
  51. @St.Rendroy
    hacı aynı şeyi düşündüm,bozbaykuşlara kadar uzadı,ciddi sayıda kolay etkilenen ergeni mala çeviren bi orgazma oldu zaten kendisi

    YanıtlaSil
  52. Hakkaten onay kutusu yetmiyormuş gibi birde onaylama işi çıktı.Eleman mı tuttun kendine sikko ne yaptın? Sen uyuduğunda kim onaylayacak?Yorum köşesinin hızını kesiyorsun böyle.

    YanıtlaSil
  53. Çok esaslı bir araştırma ve yazı olmuş Maykıl...Hz. Mehdi konusunda ben inananlardanım ama bu inanç işidir sende zaten tüm inançlara saygılısın keza bende senin inancına saygı duyuyorum...Diğer tüm yazdıkların doğrularımla ve bilgilerimle örtüşüyor...Daha önce izlemediğim videolar vardı sayende izlemiş oldum teşekkür ederim...Araştırmalarının devamını bekliyorum kardeşim...Ve yazının sonunda verdiğin ayet çok yerinde olmuş Allah razı olsun...

    @gerçekelektronik

    00.08 deki yorumun çok isabetli arkadaşım...Yaptıkları her şey onların aleyhine ama bunun farkında değiller...Batılın her çabası kısa vadede aleyhimize gibi görünsede uzun vadede İslamın ve müslümanların lehine gelişecek...Tuzak kuranların en hayırlısı hem çok sabırlı hemde küçücük bir sivrisinekle bile onların şeytani sistemini devirmeye muktedir...

    Kudurarak ölen Yunan Kralı 1. Aleksandrosun akibeti bile düşünenler için çok şey ifade eder...Bir gece sarayında Yunan Başvekili Venizelos,İngiltere Büyükelçisi vs ile şenlikler düzenleyip Anadolunun işgalini kutlarken etrafına toplananlara ''Gelecek hafta İstanbulda vereceğim ziyafete hepiniz davetlisiniz.Ayinide Ayasofyada yapacağız.''demişti...Anadoludaki tüm müslümanlarıda yok edeceğini o gece verdiği ziyafetde şenlenerek anlatmıştı...Taki ziyafetin devam ettiği gecenin sabahı bahcede dolanırken nerden geldiği belli olmayan kuduz bir maymunun kendisini ısırmasıyla kudurarak ölmesi taraftarlarını şaşkınlığa uğrattı...Maymunun Yunan Kralını ısırmasına kızanlar arasında bulunan İngiltere Başvekili Lloyd George şöyle demişti...''Doğu belkide Batı tarihinin bir maymunun bir adamı ısırması yüzünden değişmesi, her büyük facianın sahifelerinde rastgelinen tuhaf tesadüflerin bir oyunundan başka bir şey değildir...''

    Maykılın uslubuyla yazayım...He canım he siyonistim emperyalistim tesadüf tesadüf...

    Umutsuzluğa yer yok hayatımızda arkadaşlar...Duyulsun duyulmasın dikkate alınsın alınmasın Allaha tevekkül edip safımızı belli edicez bildiklerimizi bilmeyenlere anlatıcaz...Her zaman söylüyorum tekrar yineleyim düşmanımı tanıyorum onu çok ciddiye alıyorum ama ondan asla korkmuyorum...Selametle...

    YanıtlaSil
  54. Nerelerdesin mübarek , arıyoruz arıyoruz yoksun ? Yine anasının amu kadar yazı yazmışsın , neyse göte gelen katlanır okuycaz ..

    YanıtlaSil
  55. sikko sen family guydan bahsedince aklıma geldi.south parkta bi bölümde biri şifa dağıtıyodu bitkisel ilaçlarla vs kapıda new age yazıyodu göz falan vardı içerde.çoğu illuminati videosunda gösteriyolar zaten o anı.facebookta şunu gördüm paylaşmadan duramıycam http://www.facebook.com/pages/%C3%9Cnl%C3%BC-Olmayan-Ta%C5%9F-%C4%B0lluminaticiler/126092640821602
    böyle bilinçleniyoruz ne yazıkki :D

    YanıtlaSil
  56. AHMET BUHAN I UNUTMAM 15 YILIMI ALDI NERDEN HATIRLATTIN LANNNNNNN?

    YanıtlaSil
  57. Gelelim mehdi meselesine,

    Tanrı, iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;Yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Allah'ı kullanırlar. Giordano Bruno

    Bana göre Allah birisini vesile kılabilir,ha bu bildiğimiz anlamda mehdi gibidir veya Atatürk gibi çıkıp savaşın seyrini değiştirecek gibi de olabilir.
    Ayrıca yukarıdaki yorumumda Musa örneğini vermiştim, belkide bu kişi şu anda onların içinde de duruyor olabilir.Onların ciğerini öğrendikten sonra onları nasıl yıkılabileceğini bilen kişi olarak bu işi de çözebilir.Hani Musa'ya da firavun bakmıştı büyütmüştü onu,halbuki onu doğmadan yok etmek için de erkek çocukları öldürüp kadınların rahimlerini yokluyorlardı.
    Ancaaaaak,şu an için önemli olan mehdinin gelip gelmemesi değil bizim yapıp yapmayacaklarımızdır.Eğer mehdi gelecek diye göt üstü yatarsanız,mehdi gelecek olsa bile,mehdi gelene kadar götünüzden sikerler vallahi.O halde herkes üstüne düşeni yapmalı.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  58. Hep aynı şey anasını satim.. Hep aynı.. Geliş artık..
    1-''Sanarsın'' değil.. ''Sanırsın''..
    2-Aynştayn vas hiyır..
    3-Hastaymışın.. Geçmiş olsun.. Allah şifa wersin..
    (Bu arada cümleten bayramınız mübarek olsun..)
    Hadi rasgele..

    YanıtlaSil
  59. @psycho101

    bir şey south park'ta ise, o şey feci taşağa alınıyor demektir.

    bu bush da olur, new age de, muhammed'in çizilememesi de, isa da.

    beğenirsin, beğenmezsin de, bunu anlamamak için mal olmak lazım.

    YanıtlaSil
  60. akp mason mu acaba? habire yeni dünya düzeni diyor başbakan, cumhurbaşkanı. bugünde dedi.ampulden 7 ışık hüzmesi çıkıyor.ışık okulları var amerikadakinin.denizfeneri.samanyolu(uzay). türkçe olimpiyatlarında yeni dünya şarkısı. arkadan üçgenler, piramitler.millet de allah korkusu var deyip oy veriyor vay amq.

    YanıtlaSil
  61. Sahte uzaylı saldırısını gerçekleştirecekleri hava taşıtlarını nerede saklıyorlar deniliyor.

    Birçok teori ileri sürülebilir.

    İlluminati oyun kartlarından birinde Ay'da üs kurmaktan bahsediliyordu. Tabii bu gelecekle ilgilidir diye düşünülüyor ama belki de gerçekleştirdikleri bir olayı haber veriyordur(ya da kartın basım yılı olan 1995'den sonra gerçekleşmiş olabilir).

    O kadar ileri teknolojiye sahip olmaları biraz fantezi gibi gözükse de pekala imkan dahilinde. Yani uzay gemileri Ay'da, başka bir deyişle gerçekten uzayda olabilir.

    Buna başka ipucu bakacak olursak bulabiliriz tabii.

    Son zamanlarda her hafta yeni bir uzaylı saldırısını konu alan film vizyona giriyor biliyorsunuz.

    Bunlardan biri şu idi:

    Transformers: Dark side of the Moon

    Dünyaya uzaylı saldırısını anlatan bu film Ay'ın karanlık yüzüne vurgu yapıyor.

    Eğer zaten bir üs varsa Ay'ın bize görünmeyen arka yüzünde olmalı.

    Ayrıca yine zorlama mıdır yoksa gerçek olabilir mi bilmiyorum, Ay'daki gizli üsle ilgili Youtube videoları da çoğalmaya başladı. Tabii bunlar çoğunlukla uzaylılara yontulmaya çalışılıyor ama eğer videolardan biri bile gerçek ise, İlluminati'nin Ay'da kurduğu bir üs söz konusu olabilir.

    Tabii bu videoların hepsi, insanları uzaylıların yakınımızda olduğuna inandırma projesinin bir parçası da olabilir vs...

    YanıtlaSil
  62. @Emre_1974tr,

    bir de nazilerin güney kutbuna gitmeleri ve orada birşeyler yapmaları vs. hikayeleri var ya hatta ABD de daha sonra oraya ordu gönderiyor 1948 de de 3 tane nükleer atıyor güney kutbuna vs.

    güney kutbunun altında sıcak su dolu göller olduğu falan biliniyor zaten;

    BMW'nin mercedes in 1940 larda uçan disk yaptığı da biliniyor.. bazıları da oyuk dünya teoremine inanıyor ki (Jules Verne in tapınakçı olduğunu da unutmayın) buna dayanarak bu adamların güney kutbunda saklandığını iddia ediyorlar..

    şu resme özellikle bakın; 1968 de ESSA7 uydusu çekmiş.
    http://www.facts-are-facts.com/magazin/3_south_pole_mysterious_antarctica_2.jpg

    http://authspot.com/thoughts/antarcticas-strange-anomalies-and-mysterious-places/

    http://www.godlikeproductions.com/forum1/message522773/pg1

    google da "Operation Highjump" araması yapın ilginç şeyler var..

    YanıtlaSil
  63. Family Guy hakkında bi gereksiz bilgi verem. o bölümde o konuşan it bi ateist manita yapmıştı. hatta aralarında şöyle bi geyik dönmüştü
    ''hadi kütüphanede entelektüel ateist sohbeti edebileceğimiz biryer bulalım''
    o kitabın orda olması çok da extrem bir durum degil gibi bence ama o göz için birşey diyemem

    YanıtlaSil
  64. Tüm arkadaşlarımın Ramazan Bayramını kutlarım...Rabbim sağlık mutluluk huzur içinde nice bayramlara eriştirsin cümlemizi...

    YanıtlaSil
  65. bir baksanıza şu konuya. 2. sayfanın yarısından başlayın.isterseniz hepsini okuyun :D
    http://www.akpartiforum.com/ak-partinin-ampulu-illuminati-simgesi-midir-t38924p2.html

    YanıtlaSil
  66. Buradaki yorumlara bakınca, "göz" sembolüyle çok uğraşıldığını düşünüyorum. Bir yerde göz, ya da üçgen içinde göz görmek, illuminati demek olmasa gerek. Mu'nun söylediği gibi dalgaya da alınıyor olabilir, öylesine de konmuş olabilir. Zaten 1 doların üstünde olan bir sembol. Paranoyaklaşma seviyesine gelmesin de...

    YanıtlaSil
  67. lan keşke şu r ile başlayan aileler beni evlatlık alaydı. fena fikirlerim var sikko.

    YanıtlaSil
  68. sikko güzel yazı gene ama amk çok uzun bir yazı olmuş arada eksikleri var ancak deliller sikertmiş gibi

    YanıtlaSil
  69. sonunda amk başlıyorum hemen

    YanıtlaSil
  70. Mehdi'nin gelmeyeceğine inanlar verdiğim linkteki yazıyı okumalarını rica ediyorum..
    ( http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=3945)
    Gene de inanmıyorsanız o sizin inancınızdır saygı duyarım...

    YanıtlaSil
  71. Adam bizi sallamadı..:)Kendi işimizi kendimiz görelim..:) " Evanjenizm ve Biz " konu yazımın ilk kısmı; http://babasininilkoglu.blogspot.com/2011/08/evanjenizm-ve-biz.html
    ikinci kısmı;
    http://babasininilkoglu.blogspot.com/2011/08/evanjenizm-ve-biz-2.html

    YanıtlaSil
  72. http://illuminatioyunkartlari.blogspot.com
    İncelemenizde yarar var.

    YanıtlaSil
  73. Sikko UFO var bunu kabullen bu sefer cidden zorlamışın ama olmamış.Aydın doğan ve ufo ifşa hakkında ki düşüncelerine katılıyorum.Fakat UFO yok demek ile resmen bozmuşun artık. KArtları örnek göstermişsin ama o kartların içerisinde 'kaçırma' ve 'uzaylılardan destek alma' gibi kartlarda var.. O destek aldıkları yecüc ve mecüc kavmi.. Neyse gelelim bugun haber sitelerinden düşen haber.ATV'nin dizi reklamlarından Kanal d logosu'na..Ne iş lan dimi.? Aynen hacı hani diyorsunuz yani dincileri öcü olarak gösterdiler..Doğru yapmışlar amk. Lan o darblerin arkadasında hep yobazlar vardır.Sırf sikindirik osmanlıyı tekrar uyandırmak için yapmışlardır.Bunu o dünyayı yöneten kişilerden destek alarak yapıyor.Şuan ki medya bir birininin zıttı görünsede hepsi aynı bok.. e-muhtıra kaldırıldı sonra bütün haber siteleri 'sivilleşme başlıyor' 'demokrasi bayramı' ne lan bu yavşaklar.?
    Aha bir haber kaynağı:
    http://www.haberturk.com/gundem/haber/664220-postmodern-darbeye-son-darbe

    O sikindirik beyinlerinizi böyle suluyolar.Lan şu haberleri okudukca sinirden gülüyorum.Yok böyle bir dalga geçme yav.Oynanan seneryo okadar açık ki yani..

    Neyse sikkolar eylül 8'de askere gidiyorum 9'unda teslimim.Isparta 40.piyade.. Çavuş olarak gidiyorum hakkınızı helal edin lan.(:

    YanıtlaSil
  74. Sevgili burak caglar kardeş,

    O verdiğin akparti forum mudur nedir? Üye olmadan içeriği göremiyoruz ve bende o partiyle ilgili bir şeye üye olmak istemiyorum.Oradan bilgi alıntılasan da bizde öğrensek.
    Onların ne düşündüğü de önemli.Ne tür yalanlar uyduruyorlar bilmemiz iyi olabilir.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  75. Önce yorum sonra okuyalım :) beklediğime değmezse siktim ebeni sikko ehehe.

    YanıtlaSil
  76. Sikko suan blogunu takip eden yuzbinlerce kisi gibi bende artık biryerden başlamak istiyorum ki zaten alışverişlerimde özellikle mamullerin kime ait olduğunu inceliyorum öyle alıyorum. Bence tıpkı fight club taki gibi bir sonraki aşamaya geçme vakti geldi. Bence alinmamamasi gereken ürünler diye bir liste oluşturmalıyız. Artık bu adamlara inceden darbe vurabilecek sayıya ulaşmış oldugumuzu düşünüyorum. Daha önce yapılan boykotlar tv tarafından halka unutturuldu ama biz burada sikkocular olarak birligiz ve unutulacagini zannetmiyorum. Lütfen bu fikri degerlendir. Cevabın ne olursa olsun okuduğuna dair mesaj atarsan çok sevinirim. Bu memleket sana çok şey borçlu bayramın mübarek olsun

    YanıtlaSil
  77. Sikkofield Zeitgeist'ı izlememişsin.Rotschild, rockefeller, morgan ve warburg ailelerin bugünün banka düzeninin kurmasından bahsediyor zeitgeist the movie'de.Bunun dışında başka yerlerde de rockefeller adı geçiyor.

    YanıtlaSil
  78. SİKKO ALLAH AŞKINA TUPAC SHAKUR' U ARAŞTIR YA.O KADAR KLİBE BAKIYON ONA BAKIYON BİRDE BUNA BAK :D

    YanıtlaSil
  79. Thanks Michael :)))))))) kalp kalp kalp sevgi barış dostluk.

    Sırf sana yorum atabilmek için üye oldum şu blogger'a, düzenli takip eden hatun kişilerden biriyim, klavyene sağlık. Ama arada küfür etmiyor değilim senin yüzünden her yerde piramit göz falan görüyorum Lady Gaga'dan Beyonce'den tiksiniyorum falan.

    Ama yan etkilerini geçtim çokça faydan var. Bana bir aydınlanma geldi sayende bak geçen neyi farkettim.
    Veronica Mars diye bir dizi var bilirsin belki, ben bu diziyi seyretmiştim zamanında, yaz tatili malum iş güç yok son sezonu da seyredeyim dedim.Geçenlerde son bölümü izledim, fakat ağzım açık izledim. Belki farkeden olmuştur, zamanında konuşulmuştur bilmiyorum ama buraya koymazsam çatlarım.

    Ben de isterdim şöyle capslerle kanıtlarla falan desteklemeyi ama hiç uğraşamam o yüzden kısaca özet geçiyorum.

    Şimdi bu Veronica babası dedektif bir kızımız, kendi de öyle, olayları çözüyor falan. Bunun yakın bir arkadaşı var Wallace diye, bu çocuk baya zeki. Bir gün bunu biri takip ediyor, Wallace dikleniyor çocuğa ne iş falan diyor, çocuk Wallace'ı bir kenara çekip konuşuyor. Ona ''Castle'' adında gizli bir örgüt için seçildiğini söylüyor. Çocuk bunu ciddiye almıyor önce.

    Bu arada Veronica kızımızın sevgilisiyle anadan doğma videosu internete düşmüş, bunu yapanın kim olduğunu anlamak isterken bir isime ulaşıyor. O isimin de tesadüfe bakın ki bu Castle tarikatıyla bir bağlantısı çıkıyor. Sonra kızımız eski bir gazeteci arkadaşıyla buluşuyor ve Castle hakkında bilgi istiyor.

    Gazeteci konuşmaya şöyle başlıyor,

    ''Adını bilmediğimiz biri, Yale'deki ''Skull and Bones'' gibi gizli bir öğrenci tarikatı kurmak istemiş.''

    Skull and Bones? Tanıdık geldi dimi? İşte ben burda büyük bir oha çekmiştim.

    YanıtlaSil
  80. ''Heearst'te de benzer bir yapılanma olsun istemiş (Hearts kızımızın okuduğu üniversite), oğlu Stanford'a gidiyormuş, Kale'yi (Castle) orda kurmuş.''

    Veronica soruyor,

    ''Ne yapıyorlar peki?''

    Acar gazetecimiz cevaplıyor, ''Bu milyar dolarlık bir soru.'' ve devam ediyor. ''Kale tarafından seçilmek, zenginlik, güç ve ayrıcalık demek. Rock yıldızı muamelesi görüyorlar. ''

    Veronica tekrar soruyor, ''Kimler seçiliyor peki?''

    Gazetecimiz cevaplıyor, ''İlk sınıftaki kayda değer erkek öğrenciler, gelecek vaad eden politikacılar, avukatlar, mühendisler, gazeteciler, sporcular. Zengin adamlar kafa yapıları onlara uygun erkekleri zengin ediyorlar''. Aralarına sızmaya çalışmışlar ama başaramamışlar bunu söylüyor falan.

    Veronica kızımız Wallace'ı aralarına girmesi için ikna ediyor, sonrasında bu kulübün 30 yıldır faaliyette olduğunu, ve üyelerinin çoğunu çıplak bir kamera karşısına oturtup itiraflar koparttıklarını öğreniyor. Hafiften işkence sahneleri falan da var. Bu itirafları kayıt altında tutuyorlar.
    Merak edip izlemek isteyenler için http://diziport.com/veronica_mars_3_sezon-izle/20_bolum/2

    Şurda şu yazdıklarını bir hatun arkadaşım zorla okutmasa haberdar olmayacaktım bunlar da dikkatimi çekmeyecekti. O yüzden tekrar, ''Thanks Michael :)))) <3''

    Şimdi, ilginç olan şu ki bu Veronica Mars'ın son bölümü. Fakat bırak finali, sezon finali tadında bile değil. Bi kere bu tarikat işi tamamen yarım kalıyor, hiç bir sonuca varılmıyor, kişilerin ilişkileri falan da öyle hep havada asılı kalıyor. Burası hafiften teoriye kaçabilir ama bence bu sezon finalinden bir veya birkaç önceki bölüm. Diğer sezonlarda hiç bir olay çözülmeden bırakılmamıştı zira bence diziyi burada kestiler. Bir ara yeni sezonu yayınlanıcak falan denmiş ama gerisi gelmemiş. Ha, dersiniz ki nereden varıyorsun bu kanıya, kişisel görüşüm fakat yorumlara baktım çoğu insan böyle final mi olur gibisinden yaklaşmış olaya yani biraz tuhaf.

    Of amma da uzun yazdım, neyse şurada kesiyorum. Finalden sonra googleda biraz araştırdım bu diziyi ve karşıma şu çıktı.

    http://www.wayfaring.com/waypt/image1/18606/marsinv-xlarge.jpg

    İşte bir tanıdık daha. Bu gördüğünüz, Mars Dedektifliğin sembolü. Çok şeker dimi, hani dedektif ya gözlüyo falan.

    Bir zamanlar bir abimiz, ''Size 99 doğru verirler, araya da 1 yanlışı sıkıştırırlar.'' gibi bir laf etmişti şimdi onu hatırladım.

    Neyse ben burda kesiyorum.
    Michael, adamsın.

    YanıtlaSil
  81. Michael tatil sana yaramış eski performansına geri dönmüşsün eline sağlık.

    YanıtlaSil
  82. aga bu yazıları başkalarına da okutacam da çok küfürlü yazıyon la. bizimkiler önyargılı. küfürü gördüler mi bırakırlar hemen.

    bir de şeyi diyeceğim şu dünyayı uzaylılar yaratmıştır meselesiyle ilgili... her şeyin bir İLK yaratanı var diyon ya, o zaman Allah'ı kim yarattı la? diye aklıma takılıyor enim doğal olarak..

    öyle işte

    YanıtlaSil
  83. Beyler,

    Bu uzaylı konusuna son noktayı koyalım.Şu önermelere bir bakalım;
    Uzaylılar vardır
    Uzaylılar yoktur
    Uzaylılar olabilir

    İlk iki cümle kesinlik ifade eder ve bunları diyebilmemiz için kesin bilgiye sahip olmalıyız.Bunun içinde evrenin tamamını incelememiz gerekir.Birinci önerme içinse herhangi bir zamanda ve yerde onlarla yüz yüze gelmek suretiyle de emin olabiliriz.Ancak bunların hiç birisi gerçekleşmemiştir.Görülen nesnelerde kanıt değildir zira insan yapımı olabilir veya uydudan halogram görüntü de olabilir.O halde söyleyebileceğimiz tek şey''olabilirde olmayabilirde'' demektir.Zaten olsa ve gelmiş olsa ya saldırırlardı ya da dostane iniş yaparlardı.
    Ayrıca islamda uzaylılara iman diye bir konu yoktur! Bazı zevzekler Kur'anı okumadığı halde haber sitelerine şöyle yorum düşüyor.''Sen niye inkar ediyorsun Kur'anda bile yazıyor''?? Siktiğimin salakları bir de Allah'a iftira atıyorlar.Ve evrenin uçsuz bucaksız olması ille bir uzaylı olması gerektiği anlamına gelmez.Allah dilerse orayı boş yaratır ve o evrenle bizlere Kudretini azametini gösteriyor olabilir.Ayrıca onların yeşil kafalı olduğunu iddia etmek demek onları gözüyle görmüşsün demektir Bu saçmalığa körü körüne inananı uzaylılar siksin.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  84. inci de illuminatiden beyler bi ara incinin açtığı başlıklar falan bi olaylar olmuştu vay amk

    YanıtlaSil
  85. la sikko nasıl bir orospu evladısın bilmiyorum ama helal olsun la sana...

    YanıtlaSil
  86. son yazısında "rockefeller, rothschild ve illuminati kelimeleri sevgi pıtırcığı zeitgeist belgeselinde geçmez mesela. allah allah? anlatmıştık zeitgeist'ın da ne olduğunu, onu da anlatmıştık..." diyerek beni hayal kırıklığına uğratmıştır. bu isimler "zeitgeist, the movie"de defalarca geçmekte... 20. yüzyılın başında bankaların rotchild, rockefeller, morgan ve warburg ailelerinin elinde olduğunu, bu insanların yeniden bir merkez bankası kurup nasıl da herkesin ağzına edeceklerini anlatmıştır. o dönemde senatör olan ve daha sonra bir evlilikle rockefeller ailesine katılan nelson aldrich'in merkez bankasının yeniden kurulması için komisyon ile sunduğu öneriyi anlatmıştır. 1910'da j.p. morgan'ın jekyll adasındaki konutunda gizli bir toplantı ile federal rezerv kanununun imzalandığını ve bunun hukukçular tarafından değil sadece bankerler tarafından olduğunu anlatmıştır. j.d. rockefeller'ın en büyük petrol şirketlerinde kağıt üzerinde adı geçmeyen ortaklardan olduğu anlatılmıştır. rockefeller'ın sovyetlerdeki fabrikaları finanse ettiğini söylemiştir. bir amerikan film yapımcısının nicholas rockefeller ile olan ilişkisini ve bu ünlü film yapımcısının rockefeller ailesinin iç yüzünü ve onların amaçlarını öğrendikten sonra ilişkisini kestiğini söylemiştir. daha söylemiştir de söylemiştir yani.

    anlattığın güzel bir bütünün kenarına köşesine eksik bilgi girdiğin zaman (hem de kendinden çok emin bir şekilde) diğer doğrularını götürüyorsun sevgili sikko. etme böyle.

    hacı, ekşiden alıntı. ve adam haklı.

    YanıtlaSil
  87. Illuminatinin 4 yildir kendine katmak icin acik acik binbir iskence yaptigi onlara gore 'secilmis' bana gore 'kurban' biri olarak.... Birkac alakali sey yazdim ama gonderemiyorum ne hikmetse.. tlfn disinda bu siteye yazamiyorum. Blogumdan o yaziyi okuyun oraya kopyaliyorum.... Elime yazmak disinda bi sey birakmadilar, yazalim bari

    YanıtlaSil
  88. Sikko çok ilginç bişi bahsedicem. Bu sabah bayram namazını kılmaya gittiğimizde çok ilginç bir şey farkettim. Hoca namazdan önce konuşurken aynen şöyle diyodu: "Seküler dünya düzenine uymayın. Sizi dininizden soğutanlara karşı çıkın. Yeni dünya düzeni sizin düşmanınızdır!"

    Biraz gaza gelsem "Yürü be hocam! Kim tutar seni?!?" diyecektim. O derece yani :)

    YanıtlaSil
  89. 2008 yılında şöyle yazmıştım:

    http://emre1974tr.blogspot.com/2011/07/2010lu-yllara-giriyoruz.html

    özellikle 2012-2017 arası mistik bilinç halinin daha da ağır basacağı dönem olacağından, maalesef insanlar hurafelere, özellikle de ruhçu öğretiye (ve türevlerine) çılgınca yönelecektir.

    İşte bu dönemde Kuran'daki gerçek İslam'ı insanlara daha çok anlatarak, insanların mistisizme değil İslam'a yönelmelerine vesile olmak için çabalamalıyız.

    Bu açıdan da önümüzdeki dönem çok önemli...

    YanıtlaSil
  90. Beyler,

    Burada ki yorum onylama olayı buraya katılım hızını yavaşlatıyor,önceden her an buradaydık yazıyor cevap alıyorduk,şimdi ise yaz bekle çık dolaş gel.Böyle olunca da faydalı tartışmaların önü kesilmiş oldu.

    Yani o ortalığa çıkıp,millete ana avrat söven orospu çocukları kazanmış oldu.ONLAR İÇİN DİN TARTIŞILMAMALIYDI YOKSA TARTIŞILIRSA DÜZGÜN ÖĞRENİLECEKTİ.E böyle olursa illuminaticilere sikecek adam kalmıyor,şirk koşup şeytana hizmet edecek adam kalmıyor.O yüzden rahatsız beyefendiler.Sikko da sağolsun bu adamların isteğine bilmeden de olsa çanak tutmuş oldu.

    İşte bu bağlamda sevgili boran kardeşimizin michaelin ismine hazırlamış olduğu ve aslında bura için düşünülen mini forumu kullanabiliriz. Çünkü burada yorum yazmak artık bir sikime yaramıyor.Çünkü anlık ileti,anlık paylaşma ve anlık öğrenme imkanları tıkanmış oldu. ahanda adresi yazıyorum sorun cevaplayalım,yazın tartışalım.Bizi izlemeye devam edin michaelin test forumu;

    http://michaelsikkofield.awardspace.biz/index.php
    sevgiler

    YanıtlaSil
  91. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  92. Bir ekleme daha yapayım,

    Bu ülkede öyle şereften yoksun,namussuz insanlar varki, kahpelikte önde bayrak taşıyorlar.Bu adamlar,eleştiriyi hakaret zannedecek kadar basiretsiz insanlardır.Hatta bunların bir çoğu üniversite mezunu ya da halen okumakta olan insanlardır.
    Bir insanın görüşünü beğenmeyebilirsin,yanlış olduğunu düşünebilirsine gavatın çocuğu adam senin anana bacına sövüyormu ki de,sen farklı düşünüyor diye karşındakini anasına bacısına sövüyorsun?Halbuki küfre en layık adam sensin bunu yaptığın için.İslamdan habersiz,rabbinin gönderdiği kitabı bile merak edip okumaktan aciz kahpe evlatları,din konusunda ahkam kesiyor ama kestiği ahkam da başkasının lafıyla.Bunlara literatürde cahil denir. Bunlar birileri istediği anda said nursiye fetoşa tapabilecek bir beyin yapısındadırlar Allah'ın akıllarını işletmediği gerekçesiyle üzerlerine pislik yağdırdığı grup ta bu insanların arasındadır hepsi değilse bile çoğu böyledir.
    Dinden nasip alamamış dinciler ve dinden uzak durup kendini bir bok zanneden diğer ukela piçler,malesef hayat boyu sikilmeye mahkum insanlardır.
    Allah kahretsin sizi ve sizi toplumdan uzak tutsun. Sizler namustan bile yoksun insanlarsınız aslında sizin boşanmanız lazım zira karınızı da kirletiyorsunuz,ana babanızın velayetinden çıkmalısınız,onları da kirletiyorsunuz ve en nihayetinde bu toplumdan,ülkeden çıkmalısınız toplumu kirletiyorsunuz.
    Yazıklar olsun size,
    Sorarım size Kur'anı okuyup konuşan mı hayırlıdır yok sa Kur'anı okumayan ibne mi? Allah Kur'anda soruyor ''Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?'' Bu sorunun üzerine bende soruyorum,E amına koduğumun evladı Kur'an okumayan bilen grubuna dahil edilir mi? Bak Allah seni okuyanla bir tutmuyor. Sikerim senin o çevrende sana sözde ilim saçan şeyhini şıhını,bu ülke şeyhler müridler mekanı olamaz.Sizi ve o uydurma şeyhlerinizi kınıyorum hak edene de lanet insin.Belkide hadis uyduran ve uydurulanı taşıyan,hatta mevlana,imam rabbani gibilerinin eserlerini değiştirip şirke bulaştıranlar da onlardır kim bilebilir ya da onların kafasından birilridir.Siz ''ben atamdan gördüğümü değiştirmem diyen orospu çocuklarısınız'' E Allah soruyor ''Atatlarınız yanlış biliyorsa da mı?'' Evet ağalar atalarınız (babanız dedeniz) islamı yanlış veya eksik biliyor.Canım sıkıldı amına koyim,yobazların hepsini sikeyim.Şuna bak önceki yorumu yazalı yarım saat oldu gözükmedi evet gözükecek mutlaka ama okunmasına sıra gelene ve okuyanın keyfine göre,nasıl tartışılacak ve ne zaman ne öğrenilecek burada.

    YanıtlaSil
  93. @agah
    Dine ihtiyacımız olduğunu dolaylı yoldan dile getirmiş olmuşsun. Gerçek ve doğru din hem felsefede cevabı çok seçenekli olarak karşımıza çıkan durumlarda bizi doğru olan yanıta (akıl ve vicdanla uyumlu olana) götürür, hem de böyle felsefi açmazlarla boş yere vakit kaybetmemizi engeller:

    İhlas Suresi 1-4
    De ki: O, Allah'tır; Ahad'dır, tektir! Allah'tır; Samed'dir/tüm ihtiyaçların, niyetlerin, övgülerin, yakarışların yöneldiği tek kuvvettir! Ne doğurmuştur O, ne doğurulmuştur! Hiç kimse O'nun dengi ve benzeri olmamıştır, olamaz!

    Selamlar

    YanıtlaSil
  94. sikkofield aylardır yazılarını okuyorum ve gerçekten çok değerli bir insansın bunu söylemek isterim.bu yazıda dawkins le ilgili bölümü okurken aklıma uzun zamandır gelen ve sonra unuttuğum birşey tekrar geldi hemen yazmak istedim.çoğu kişinin bildiği ''the crow'',''i robot'' gibi filmleri olan alex proyas isimli yönetmenin en son çektiği ''knowing'' isimli filmi var,türkçe adı'' kehanet''..neyse bu film nerdeyse her ay show tv de yayınlanıyo ki son 1 ayda 2 kere verdiler..film ilk çıktığındada izlemiştim ufaktan kıllanmıştım,çünkü bu blog da anlattığın konuları bu kadar derinlemesine olmasada yıllardır okuyup öğrenmiştim o yüzden bu film dawkins konusunu resmen anlattığın şekilde gösteriyo ve tamamen konusu aynı fikir..eğer vaktin olursa filmi izle veya konusunu kısaca oku ve son yarım saatini falan izlersen ne olduğunu anlarsın.umarım senin gibi insanların sayısı hızla artar ve daha bilinçli gençler yetişir.saygılar.

    YanıtlaSil
  95. Beyler Vikipedi'de birşey dikkatimi çekti. Bülent Ecevit ve Deniz Baykal'ın Rockefeller vakfından burs aldığı yazıyor. Acaba doğru mu ?

    Bülent Ecevit sayfasında yazan:

    ''1957'de Rockefeller Foundation Fellowship Bursu ile yeniden ABD'ye gitti, Harvard Üniversitesi'nde sekiz ay sosyal psikoloji ve Orta Doğu tarihi üzerine incelemeler yaptı. Bu sırada Ecevit'in sürekli "Hocam" diye bahsettiği Henry A. Kissinger Harvard rektörü idi. Harvard'da 1957 yılında, 1950-1960 arasından verilen antikomünizm seminerlerine sürekli Olof Palme, Bertrand Russell gibi kişilerle katıldı.''

    Deniz Baykal sayfasında yazan:

    ''Hüseyin Hilmi Bey ile Feride Hanım'ın oğludur. 1952 yılında Antalya Atatürk Ortaokulundan, 1955 yılında Antalya Lisesi'nden mezun oldu. 1959 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ne 1960 yılında asistan olarak girdi. 1963'te doktora çalışmalarını tamamladıktan sonra iki yıl Rockefeller Foundation bursu ile ABD'de kaldı ve Columbia Üniversitesi ile Berkeley Üniversitesi'nde çalışmalarını sürdürdü.''

    YanıtlaSil
  96. Sikko kardeş yine sağlam bir yazı olmuş eline sağlık ayrıca FarhanK501 resmi web sitesinide iyi gammazlamışlar ha opera falan ''zararlı'' diye engelliyor fukaranın sitesini bir de elin değmişken şu google chrome un logosuna da dokunduruver.

    http://www.logobird.com/wp-content/uploads/2011/03/new-google-chrome-logo.jpg

    O ne tatlı bir 666 dır öyle yerim yerim ah canım chrome um benim...

    YanıtlaSil
  97. MJ yede bi el at kaptan ya adam şakır şakır roportajlarında belırtıyor.
    sarkılarında bıze mesaj verıyor bu ıbnelerın ne yaptıklarını gorun lan kaynatasızlar dıye.
    "2 satanist şarkısı dışında"

    YanıtlaSil
  98. bu adamıda sevdıgımı soylemısmıydım sen nedersın kaptan
    bu ekonomik kısmı
    http://www.youtube.com/watch?v=2NJnL10vZ1Y

    http://www.ronpaul.com/
    na buda vatandas

    YanıtlaSil
  99. Sikko , ben illumunati yi bilmem ama Bohemian Club hakkında dediklerin doğru...Adamlar Ruh hastası ve kendilerini önemli hissetmek için öyle bi tarikat içindeler,pagan inancı içindeler ve bu kişiler çok ünlü insanlar dediğin gibi,bunları zamanında ABD de yaşayan teyzem (albay abd li kocası) tarafından (eniştem) duymuş ve anlatmıştı... çok eskiden anlatmıştı bi 10 sene önce falan. Hadiii yeaaa falan demiştik , neyse sonra araştırdım daha birçok şey biliyorum BOhemian Club hakkında.. Ama birşey daha biliyorum,bu adamların üstesinden gelmen imkansız,kapitalizm den geçniyorlar ve dept(faiz) bunların geçim kaynağı.Önlenemez.Ama anlattığın iyi oluyor ve sikko,amına koyim 8 saattir okuyorum daha uyumadım allah belanı vermesin :) neyse kardeşim kendini ifşa etmede sanada sıkmasınlar... Hadi öptüm

    YanıtlaSil
  100. http://www.angelfire.com/de3/dumrul/page1.html
    Bu kimdir ?

    YanıtlaSil
  101. @Elvedasız

    Senin kullandığın resimde de,
    Üst kısımda bir güneş, ve bayrakların yerleştirilme şekli de bir kartalı anımsattı.
    Sen de illuminatici olabilir misin? Yer
    Kullandığın bayrak resmi şu:
    http://img15.imageshack.us/img15/1531/osmanlarmas.jpg
    Belki de o üstteki güneşe benziyor dediğim nesnede;
    Yuvarlak yeşil şey bir "göz", altındaki hilal ise bir "ağız" olabilir.
    Deccal mi ne?

    YanıtlaSil
  102. Sayende paranoyak olduk çevremizce. "Olsun hakikat bizde" diyosun sen şimdi. Hanım pencereden aşağı atacak yakında. Yukarı atacak hali yok ya.

    YanıtlaSil
  103. Bu blog yazari da onlardan. Soylemiim dedim ama halkin bilinclenmesi lazim. Illuminatinin 4 yildir pesimde oldugunu soylemistim. Bu blogu 28 agustosta gordum ve ertesi gun yorumlar filtrelendi. Fetocular cok korkuyor beyin yikama teknolojilerinin yani inception-in ortaya cikmasindan. Nys konuyu dagitmiim, bu blog yazari oraya buraya yapilan gondermelerden bahsetmis ya, kendisi d bana gonderme yapiyor. Illuminatinin secilmis kisisine. Kanitlari bloga koydum, isteyen baksin 2-3 dakkalik yaziya. Bu blogu okuyun yine okumayin demiorum, dogrulari da soyletiyorlar cunku ama blog sahibi d onlardan bilin

    YanıtlaSil
  104. HElal Olsun Sana Yine Kesintisiz Okudum.
    Ellerin Dert Görmesin.

    YanıtlaSil
  105. artik biraz kendini tekrarlamaya basladin maykil. Dogruya dogru.. Biraz yeni malzeme lazim. Olayin medyatik tarafini kavradi artik herkes. Sen de Theodor Adorno'nun "kültür endüstrisi"ni okuyarak yeni bir acidan bakmaya baslayabilirsin bence.. böylece kendine de sorarsin, acaba, ben de bunu mu tüketiyorum diye..

    YanıtlaSil
  106. Sikko;hala şu kanal 7 nin yayınladığı çakma masonik görüntüleri ve şeytana tapma bölümünü yayınlıyorsunya burda bu kadar gerzekte sana alkış tutuyor helal olsun,

    o görüntüler mason locasın tarafından gayrimuntazam kabul edilmiş yani mason kabul edilmeyen,kendi localarını kurmuş kişilerin yaptığı masonluğa giriş töreni görüntüleridir,
    muntazam hiçbir loca bu oluşumu mason kabul etmez ciddiyede almaz
    ayrıca sondaki görüntülerde filmden alıntıdır yani sonradan görüntüye monte edilmiştir bunu bilmeyecek kadar gerzeksin maalesef sikkocum,
    ayrıca masonluk için bir tanrı inancı zorunludur evrenin yüce mimarı denen bir kavram mevcuttur senin düşündüğün gibi bu mimar lucifer değil masonlarda lucifere tapan bir grup manyak değildir dünya senin düşündüğün gibi düz mantıkla yönetilmez
    bu arada Üzehir garihte mason değildir biraz araştırsaydın keşke,tabi burda ergen gençlerimiz senin bu yazdıklarınla nirvanaya ulaşıyorlar neyse devam edelim,

    Dawkins uzaylı dinine girdi videosunuda Adnan hocacı kardeşlerimizden almışsın belli,
    ancak keşke biraz kafan çalışsaydıda araştırsaydın dünyaya canlılığın geliş teorilerinin biride uzayda oluşmuş ilkel hücrelerin meteorlarla dünyaya gelmesidir ama sana göre bu gerzekliktir çünkü belirli sınırlar dışına çıkamıyorsun,diyeceksin ki madem sınırlar dışına çıkamıyorum bu yazdıklarım ney ? sınırlarından çıkamıyorsun ama işine gelen şeyleri iyi araştırıyorsun ama sadece işine gelen kısımlarını,
    Dawkins burada bir fikri sunuyor bu olabilir diyor ki buna yürekten inanan senin new age ci diye yaftaladığın profesörlerden tut sıradan insana kadar bir sürü kişi var ki olmasıda mantık dışı olmaz,
    bunu şöyle düşün bilim adamları deney yapmak için bazı koloniler oluştururlar ve bunlarla bazı şeyleri denerler,bu kesin böyledir demiyorum bunlar fikir
    gerçi senin kafana yatmazsa biz gerzeğiz sen aynştaynsın,
    eğer evrende zeka derecesi mükemmel derecede canlılar varsa başka gezegenlere hayat vermeleri çok enteresan olmaz bence bu fikri desteklediğimden değil sırf düşün diye yazıyorum sikkocum herneyse

    bende saçmalıklara karşı blog mu açsam ne yapsam ?

    YanıtlaSil
  107. @Yaman
    Sen olayın mantığını hiç anlamamışsın arkadaş.

    En özet anlatımla:

    Deizmden---> panteizme geçişin ismi "aydınlanma".

    Evrenin ulu mimarı da monoteistik ya da deistik bir tanrı algısı değildir.

    Merkezde tekamülün olduğu bir hayat algısı kaosa ve köleliğe sürükler.

    Tekamül ve tümtanrıcılık birbirinden ayrılmaz parçalardır.

    Çünkü herşey özünde Tanrıdır, sen dahil, şeytan dahil. Bu da kötülüğü göreceli hale getirir ve aslında gerçekte var olmayan bir kavram haline getirir. Ayrıca bu sisteme göre kötüler, kötülükler, LUCIFER DAHİL, iyilerin tekamülünde rol oynayan GİZLİ kahramanlardır.

    Hinduizmdeki kast/ kölelik sistemi mesela bu tarz bir algının ürünüdür. Masonik oluşumların inancı da bunun üstüne kuruludur.

    Eski yazılarında Sikko bunları defalarca anlattı.

    YanıtlaSil
  108. @antispiritualist

    Ben yazımı sikko'nun bariz hatalarını ve kasıtlı çarpıtmalarını göstermek için yazmıştım
    sense olayı hemen lucifer mevzuuna çekmişsin süslü cümlelerle insanları etkileyip luciferin evlatları masonlar algısı yaratacaksınız sikkoyla,işbirliği ha iyi,
    evrenin ulu mimari monoteistik ve deistik tanrı anlayışıdır arkadaşım,
    geri kalan saçma sapan iddialar tamamen sen ve sikko gibi birşey bildiğini iddia eden mandıra filozoflarının hezeyanlarıdır
    biraz sikko dışı kaynaklara eğil.

    YanıtlaSil
  109. @ yaman
    Kesinlikle masonluk icin tek tanrili bir dine inanmak lazim. alakasiz ama yasadigin ulkenin cikarlarini da koruman lazim. Ama bunlar alt grup masonlar icin. Sewiyeler ilerledikce -tum- maneviyatini kaybettiriyorlar insanlara. Onemlestikce degersizlesiyorsunuz. Bana yapilanlari bir mason hocamla paylastigimda inanamadi, masonlar bunlari yapmaz dedi. Cogu mason masum. Ama mason da olsa, onluksuz mason dedikleri cogunluk da olsa, hepsi illuminatiye hizmet ediyor. Simdi ilk planda tartismaniz gereken konular din de degil, kimin onlardan olup olmadigi da degil (cunku 'herkes'in en ustu onlar, herkes bilmeden onlara hizmet ediyor) .... Ilk konusmaniz gereken yontemleri. Once inception filmini konusun. Ve neden inception, yani baslangic? Bu grup artik tum sirlarini acik bi sekilde topluma duyuracak cunku onun baslangici. En buyuk guclerinden biri d inceptionda anlattiklarri beyin yikama yontemleri. Tadi her zmnki sudan farksiz bir sivi iciyoruz, denk getirmediler bilmiorm bunun adi lsd mi, bir cesit pentotal mi her neyse,ve uyuyup kablolarla ufak bir makineye baglaniyoruz. Orada bilincaltina inip bize soylenen her seyi kendimizinmis gibi kabul ediyoruz. Bir yandan sorduklari sorulara yalansiz cevap veriyoruz uykudayken, pentotal nedir bi google yapin. Sirlarimizi ogreniyor, bilincaltimizla oynayarak istedikleri fikri bize asiliyorlar. Asi ergene birkac gunde turba taktirabiliyor bu teknoloji, dinle alakasiz birine turban taktirmalari tanidik geldi mi? Bu gucu bu ulkede bi cemaate verdi illuminati, ayik olun, gondermeyin cocugunuzu yurtlarina. Manchurian candidate-i izleyin. Bu oyle bi yontem ki uykunuzda size izlettikleri tum olaylari yasamissiniz gibi kabul ettirebilirler. Eternal sunshine of the spotless mind-i izleyin. Yasadiginiz olaylari beyninizden silebilirler.bu filmin dvd si vardi bende, orada dalga gecer gibi bunu yapan klinigi sakayla karisik tanitiyordu. Bu filmler gercek. Dante-nin galileo-nun gercek olmasi kadar gercek. Dinlerden once bunlar bilinsin, dinlerin ne oldugunu kitaplarindan ogrenip iki gunde kusursuz olmadiklarini anliyoruz zaten, dinlerden korkmayin. Insanlar tanri'dan bir isaret gormek, bosluklarini doldurmak istediler sdc

    YanıtlaSil
  110. bu "onay" olayı nerden çıktı,neden durduk yerde uygulanmaya başladı? blog sahibi bi açıklama yapmıycak mı bu konuda? ben kendi adıma bi açıklama bekliyorum açıkcası.neye göre onaylanıyoruz ya da onaylanmıyoruz mesela..burda bi çok kişi paylaşımda bulunuyor ya da yazılanlara yorum yapıyor.hepimiz bi açıklamayı hak ediyoruz bence.

    YanıtlaSil
  111. @02:31 de ki yorumunda psycho101, verdiğin link aslında konudan tam haberdar olmayanlar için çok tehlikeli bi grup. dalga geçiliyor illumunati ile. bunu bilinçli mi yapıyorlar bilmiyorum ama yanlış yapıyorlar.

    YanıtlaSil
  112. olum ömrümüz yeterse falan deme lan kıllanıyorum piç.yazı da ayrı güzel amk dönüşün iyi olmuş,hoş geldin tekrar.

    YanıtlaSil
  113. @Yaman

    Hayır arkadaşım.

    Merkezde tekamül olan bir felsefe ancak ve ancak panteistik (tümtanrıcı) bir tanrı algısı ile mümkündür. Bu ikisi birbirinden ayrılamaz. Çünkü hayatın amacı tekamül dersen, “kötülük problemine” açıklama sunmak için bunların göreceli olduğunu savunmak zorundasındır.

    Ancak hayatın amacının “imtihan” olduğu bir sistemde kötülüğü görece olmayan ve sakınılması gereken bir şey olarak sunabilirsin. Bu da İslam’dır. Aslında tüm semavi dinler bunu savunmakla birlikte aynı Kur’an’ın bu temel mesajının tasavvufla çarpıtıldığı gibi, diğer semavi dinlere de bu tekamül merkezli ruhçu öğreti yoluyla sokuşturulmuştur.

    Sen bu olayı adam gibi araştır ve hatta sana sunulan hazır olanı okumak yerine kendin oturup konu üstünde adam gibi düşün. O zaman bağlantıları doğru bir şekilde görebileceksin.

    Selam

    YanıtlaSil
  114. @Yaman

    Adam(Dawkins) biyokimyadan(hep senmişimdir) bahsediyor ve diyor ki "bio-kimya ve moleküler biyolojinin detayları incelendiğinde bunu yapan tasarımcıya ait bir imza bulabilirsiniz.

    Neden böyle diyor biliyormusun?

    Çünkü bio-kimya da gördüğün belki de ...artık sayı veremeyeceğim çünkü sonsuza uzanan olasıklarla gerçekleşemeyecek ihtimallerin gerçekleşmiş olmasıdır...

    En basiti aminoasitlerden meydana gelmiş tek bir proteinin dahi tesadüfen oluşabilme ihtimali matematik olarak sıfırdır.(lisede görmüşündür belki diye yazdım ha)

    Ben sana şimdi burda bir tane enzim anlatsam sabahlara kadar dinlersinde bitiremeyiz...

    İnsanı halen hücrelerden ibaret görerek "hücreler bir araya gelmiş eyeeee" diyerek bana burda kendini akıllı sanarak gelmiş yazı yazıyon...

    Şimdi bu atesit bilim adamları bu atomlar (hatta daha derin anlatcam da kafan almaz diye anlatmıyom) ....
    Şimdi iyi dinle manyakmı bu 100 lerce atom insanın vücüdunda tek bir oksijen atomunu düzgün şekilde ayrıştırmak için bir araya gelmiş diye düşünür düşünür ve ulan yaratıcıya inanmak gerekir şimdi ne yapalım derler ve heh o kadar zeki bir canlı varki bu trilyonlarca hesabı bir araya getirerek bizlere can verdiki sonra bizde evrim geçirip o kadar zeki olalım...
    Böheee...
    Olum manyakmısınız lan siz gerizekalılar ne lan bu inat...

    Hadi bu Dawkins denen adam da biyokimyayı biliyo ...Bana deseki ben bu kadar şeyi gördüm de ben bunu uzaylıya yordum... Tamam derim bende Allah ' a yordum ve dağılır evlerimize gideriz de sen ne biliyon da konuşuyon lann da burda ki herkesi şak şakcı ve gerzek olarak yoruyon..



    Anahtar kelimeleri söylüyorum; uzaylı, galaksi, zeka , olabilir... Bunlardan mantıklı bi cümle çıkıyo birleştir dur...

    Ben olamayacaklardan şeylerden yola çıkarak bi kanıya varmışım en azından...

    Niye her "bilim adamı" dedikten sonra atesisti ekliyonuz la sonuna... çetelemi tuttunuz ibneler...

    Bi daha da yazmam laa buraya...

    YanıtlaSil
  115. @antispiritualist


    "Merkezde tekamülün olduğu bir hayat algısı kaosa ve köleliğe sürükler."

    Bu görüşüne katılmıyorum. Kaos ve kölelik, günümüze kadar hep vardı. Dini İslam ya da Katolik olan dinler çok mu huzurlu onu merak ediyorum... Ayrıca, kölelik demişken; Hz. Muhammed'in köleliği kaldırmadığını hatırlatayım.
    **********
    Bu arada, Hindistan'daki kast sistemi esnek değildir. İnsanlar bir üst seviyeye ancak öldükten sonra geçerler. Bu çıkar amaçlı bir sistemdir, bilinçsiz insanları sömürür.
    Normal bir tekamülde, herhangi bir SINIFSAL AYRIM yoktur. Ama sen neye inanırsan inan, bugün fakirken yarın birden bire zenginleşemezsin. Bir şeyler için çabalaman gerekir.
    Ayrıca panteizm insanları "her şeyi salın, nasıl olsa her şey sizin için oluyor" demez. Bu bazı yozlaşmış grupların yorumudur. Amaç bu değildir. Amaç "Tanrı'nın kendisini ifşa etmesidir". Ben şahsen Kabala'yı öneriyorum bu konuda. Tasavvuf da olabilirdi ancak şimdikilere ya new age ya da klasik islam anlayışı bulaştığı için gerçeği yansıtmıyor. Yine de Mevlana, Yunus Emre gibi üstatların sözleri ve yazıları okunabilir.
    Lucifer dediğiniz şey de zaten sonradan "Şeytan" ilan edildi ama oraya hiç girmek istemiyorum. Normalde paganizmle alakalı bir kavram ama, kilise kıl olunca uydurmaya da başladı tabi.

    YanıtlaSil
  116. Bu öğretinin ne olduğu ana hatlarıyla belli arkadaşlar. Şunları gördünüz mü bilin ki birileri size çeşitli maskeler ve isimler altında (Yaşam felsefesi, herhangi bir din, kitap, film, şarkı sözü vs.) bu sapkın öğretiyi aşılamaya çalışıyor:

    -Tümtanrıcılık (pan(en)teizm, vahdeti vücud/ şuhud vs.)Sonunda Tanrı ile birlenmek, Tanrısallaşmak, Tanrıdan kopan bir parça olmak, Enel Hak, übermensch, üstün insan whatever...

    - Tümtanrıcılığın kaçınılmaz bir sonucu olarak İblis'in, şeytanın bile özünde kötü olmadığı

    - Hayatın ana amacının tekamül olduğu

    -Reenkarnasyon

    -Evrenin/ Yaşamın bir illüzyon olduğu

    -Ruhlar alemi, ruhlarla iletişim, mesaj, vahiy almak vs.

    - Cinlerle iletişim (Allah yasaklıyor onlarla iletişimi ve müslüman cin insanla irtibata geçmez, geçen cinin şeytani amacı vardır, irtibatta olduğu kişiyi müslümanım diye kandırıyor olabilir)

    -Ahirette yaratılışın bedenli olmayacağı

    -Çilecilik (asketizm), acı çekerek erme, tanrısallaşma, sefaleti yüceltme, nimetlere sırt döndürme

    - Düalitenin/ polaritenin mecburi olduğu fikri...

    Aklıma şu an gelenler bunlar.
    Bunlara çok dikkat edin.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  117. işin en komiği de bu illuminatici siyonist yahudi bilimadamlarını herkes ateist sanıyor ve öyle pompalanıyor topluma.. hatta tesla ve aynştaynı bile..

    aynştayn, dawkins gibi siyonist yahudi bilim adamı kılıklı soytarılar üzerinden size ateizm pompalanıyor.. dawkins kendisi ateist değil bir kere adam yahudi-satanist şebekeden. şeytana tapma ayinleriyapıyor. siz de bu adamı ateist sanıyorsunuz.. tam komedi.. size sunulana hemen inanın, en baş köşeye koyun, sorgulamadan ona iman edin.. bazılarının dini tv ve medya olmuş..

    YanıtlaSil
  118. @ e t
    bu kadar zamandır izliyorum bu blogu, ama böyle yorum görmedim arkadaşım şizofren misin nesin gülmekten yarıldım al bi de nasıl güldüğümüü gör :))))))))))))))))) aslında ben de seçilmiş kişiyim de bakma açıklamıyorum ama halkı bilinçlendirmek lazım. mehdi var ve kadın ve o benim ahaha ama bir kişiyi kurtarırsam ne oliyim

    YanıtlaSil
  119. Soyliim nie yorumlarin kabul edilmedigini. Cunku bi gun once ben geldim bloga. Inanmiosunz di mi :) kapanmadigina sukredin. 4 yil once yazdigimda da blogu kapamislardi yazamamistim. Sonra da bosvermistim kim neyi biliosa bilsin diye. Ya da daha mantikli olarak mind control yapmislardi, boyle ona buna beni sectiklerini (bence kurban olarak) soylemeyi biraktirmislardi. Beni koyduklari kafeste tek basima olucem galiba ama sizin acik olsun bari gozleriniz. CEMAAT EVLERINE GONDERMEYIN COCUKLARINIZI. Tek tip insanlari nasi yaratiorlar saniorsunuz. Inception daki olayla, bilincaltina girip dusuncelerinizi hatta tarzinizi, kisiliginzi degistirebiliyorlar. Illuminatililerin tek kelimeyle felsefeleri nedir deseniz -transformation- diicem. Yani birbirine donusme. Her sey uygun zemin ustunde birbirine donebilir, ve bu zemini hazirlayabiliyor illuminati elindekilerle. Cevrenizde vardir dehset degisime ugrayan insanlar, onlar suursuz tatmistir yontemlerini, uyanik olun. Buarada bu bloga karsi diilim yanlis anlasilmasin, hala dosta cok yakin biseyim burdaki fikirlerle. Ama kendinizi kandirmayin, herkes onlardan

    YanıtlaSil
  120. @blue disindakiler. Telefondan yaziorm bunlari, bi daha okuma kontrol etme sansimi zorlamiorm o yuzden aklima geldigi gbi yaziorm idare edin. Burdaki cogu kisi onluksuz de olsa mason, fetocu, su bu. Ben hic bi gruba bagli olmadan illuminatinin varligini 4 sene once yasayarak ogrendim. Ogrettiler diim, yoxa onlar kendilerini gostermeden belirli bir kesimle sinirli saniosunuz bu gruplari. Neyse ben sectikleri bi sulalenin 7. Kusaktan bilmem kacinci torununa denk geliomusum. Dogum tarihim 21 mart, zodyagin baslangici. Falan filan diye secmisler beni. Ve ben mehdiyim. Dermisim hahahaha. Diilim tabi mal. Nyse 4 sene boyunca yavas yavas tum sirlarini uygulamali gormemi sagladilar. Benim basima gelenleri, hayatimin, ailemin bile kalmadigini falan bosverin. Halkin bilincenmesi lazim (onu guzel demisim bak bi daha diorm). cemaatciler(hangisi oldugunu biliosuniz) cocuklarinizin beynini yikiyor inceptionla. Cemaat ici evlilikler olsun diye inceptioni kullanip olmayacak insanlara asik ediyorlar sizi. Tum kitaplari okutup bi kuran'in turkcesini okutmuyorlar bastan sona, siz gercekleri gormeyin die. Parasi, aile gucu olmayan cocuklari daha basindan alip inceptionla -tek tip- insan yaratiyorlar. Bi bilin bunlari, ben paranoid kalmisim sorun diil

    YanıtlaSil
  121. @felix

    Bu görüşüme katılmadığını biliyorum.
    Zaten katılıyor olsan tasavvuf ve Kabala öğretisini takip ettiğini ve beğendiğini dile getirmezsin.

    Kötüleri gizli ve gerçek kahramanlar yapan bir felsefi sistemden hayır gelmez. Bunu er ya da geç sen de göreceksin… İnşallah fark ettiğinde çok geç olmuş olmaz, dileğim bu yöndedir.

    Kur’an’da sürekli bir köle azat etmeye sevk etme durumu var. Şu hatayı yaptıysan köle azad et, bunu yaptıysan azad et gibi. Bu gibi yöntemlerle eritiyor var olan köleleri.

    Ama bundan daha önemlisi abid: kul-köle demektir. Müslüman zaten Allah’tan başka HİÇ KİMSEYE köle olmamakla mükellef kişidir. Müslümanın tek efendisi (rabbi) Allah’tır!

    Yani Fatiha suresinde “iyyekenabüdü” derken YALNIZ ALLAH’A KUL-KÖLE olunacağının sözünü veririz:

    “Kula kulluk etmeyi reddediyorum ben Allah’ım! Firavunun, İlluminati dayatmalarının, toplumun bana mutlak doğruymuş gibi aşıladıklarının, bilmem kim filozofun-din adamının iddia ettiklerinin kulu değil yalnız senin kulun olacağım, senin sözünü dinleyeceğim” demektir bu.

    Ha elbette Allah bu aşamaya, sorgulamadan gelmemizi, koşulsuz itaat etmemizi istemez. Önce akılla sorgulanacak, gözlem yapılacak, akıl ve vicdanla uyumlu olanın bu olduğuna karar verildikten sonra da yalnız Allah’a kulluk edilecek.

    Görüldüğü üzere işin köleliği kaldırmakla bitmeyeceğini bilen Allah, bu işin önünü kökten tıkıyor aslında. Öğüt alan var mı acaba?

    Selam

    YanıtlaSil
  122. Burada öyle yorumlar yazılıyorki insanın bu blogu takip eden kitleyi gözünde canlandırırken hernekadar sikkonun yanlışlıklarına vurgu yapsamda ona haksızlık diye düşünüyorum,burada Dawkinse satanist diyenler yahudi-siyonist diyenler,Biyoloji profesörüne evrimin yanlışlığını anlatıp tesadüfen birşey oluşmaz diyenler ve kendini mutlak doğru kabul edip aksini iddia edenlere cahil gözüyle bakanlar,şu blogta yorum yazamasada düzgün insanlarla tartışabilsek keşke..

    YanıtlaSil
  123. Yuh diyorum yuuuuuuuuuh! Yazıklar olsun:

    http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150271766753269&oid=129062533838674&comments

    Köle olmaya gönüllü insanlar olduğu sürece efendilik taslayan bol olur!

    BM'den izin gelcekmişmiş...Dağıtın erzakları minnacık bebekler yesin, deli misiniz siz yaw?:(

    YanıtlaSil
  124. Önce şu sahte uzaylı saldırısından başlayalım,
    Biz hep şu senaryo üzerinde durduk;
    Adamlarda teknoloji ürünü uçan daireler var ve onlarla saldıracaklar.Ama ikinci teori hiç aklımıza gelmedi;
    Adamlarda uçan daire yok,şimdi diyeceksiniz ki o görülen araçlar ne? BLUE BEAM,o görüntüleri uydudan oluşturabilirler ki eğer anıldığı gibi halogram teknolojileri çok gelişmiş ise.E peki ohayali görüntülerle şehirleri nasıl vuracaklar? Görünmez uçaklarıyla.Yüksek irtifa,sessiz ve radara yakalanmayan.
    Çünkü bu ibnelerin her şeyi ilüzyon göz aldanması. Musaya hamle yapan büyücüler gibi.

    Şimdi gelelim uzaylıların yaratıcılıklarına? Neden her sanki bilimsel süsü verilen şeylere inanma eğilimi gösterir bu insanoğlu?Uzaydaki zeki canlılar yaşam formu yaratmışlardır ne demek? Videosunu mu seyrettiniz amına koyim? ve ne kadar zekiler IQ larını mı ölçtünüz?

    Tanrılar yoktur,yalnızca ALLAH vardır,Eğer ki uzayda canlı(lar) var ise onları da Allah yaratmıştır.
    Hem Bir yaratıcı kavramı ve onun varlığı,uzaylıların yaratıcılığından daha inandırıcı iken insanları ufolu yaratıcı kavramına iten nedir? Cehalet mi? Düşünmeden inanış mı? Yoksa bilmediğimiz başka bir şey mi?

    Hadi,uzaylılar yarattı dediniz,peki şu muazzam evreni ve bizler dahil onun içerisindekileri ve yaratılışlarını gerçekleştirebilecek (yaratacak) birinin nasıl bir kudrete sahip olması gerektiğini dedüşünmüşsünüzdür umarım.Siktiriboktan ve varlıkları bile şaibeli,hatta yaratıcı olduklarına dair hiç bir delili olmayan veya delile benzer bir kırıntı bile bulunmayan,bu uzaylı sik kafalılarına tapmak cehaletini gösterebileni akla davet ediyorum.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  125. @MAKAVELİ nickini bu yapcak kadar 2pac fanısın madem. o adamı notorious big in öldürdüğü en geriz zekalı adam tarafından bil bilinir yapmayın amk bu kadar. pac öldükten sonra westcoast tayfası bad boysdan biggie de dahil 7 kişi infaz etti. biggie resmen itiraf etti amk. 2pac suikastini onu da geçtim
    bu adam illuminatiye kalmazdı. LA polisi, fbi, ırkçı beyaz örgütler ve sayısız çete peşindeydi. killuminati şarkısına gelince 2pac ın çok okuyan biri oldugu herkesce bilinir. yapmıştır öylesine bi parça. gerçekten illuminatiyle baglantsı olmus da olabilir ama onu öldüren illu degil amk saçmalamayın

    YanıtlaSil
  126. Sevgili antispiritualist kardeş,

    O videoyu gösterdin ya bize,nasıl bir şey o çok üzücü ve kızdırıcı bir tablo var,Oradaki erzakla kaç tane insan ölümden döndürülür.O işte de bu örgütün parmağı vardır,göstermelik gönderirler,ama kimseye verdirmeyip insanların ölmesini özellikle isterler.Allah'ın laneti bunlara tezinden insin.Ülkemizi bunlara satanların üzerine de aynen.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  127. Halife Ali'yi tenzih ederekten:

    http://tinypic.com/view.php?pic=foztch&s=7

    Herşeyi gören göz buraya da girmiş.
    Boşuna yalnızca Kur'an demiyoruz.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  128. @anti

    Bu gerçekse, Somali Somali diye ağlayan büyük kurum ve cemaatlere direkt şüphe ile yaklaşırım. Yardım lazım ama daha orada olan onlara verilmiyorsa?

    YanıtlaSil
  129. Bir de yanlış anlamayın.

    Sizin Allah vardır ve her şeyi o yaratmıştır diyerek emin olduğunuz gibi, herkes her şeyden o derece emin olabilir.

    Uzaylıya zeki denmesinin sebebi senin daha 30 kişi gönderdiğin yörüngeden öteye, başka gezegenlere koloni göndermiş olması.


    Bu arada sikkocuğum, bu adamlar dini kullanırken, nasıl yoketmek istesinler ki? Din çok güzel araç onlara. Senin dediğin dini yoketmek isteyen Illuminati gerçek ve bilimadamlarından oluşan idi. Sen şimdi petrol zenginleri, dünya devleri ve şeytaniler diyorsun.

    Bu ikisi arasında çok fark var lan?

    YanıtlaSil
  130. delayla

    Evet bende o bölümü izledim.
    SOnrasında tam takip edemedim ama öyle bi durum var.
    Kesildi dizi.
    Orada ayini fotoğrafladı ve ondan sonra daha da üstüne düüşülmedi.

    YanıtlaSil
  131. illuminatiye katılıp piçleri içerisinden çökertcem amk ama şimdi hdd yi inceleyip buraya yorum attıgımı görürse götümden kan alırlar

    Not : Ciddi

    YanıtlaSil
  132. @Yaman,

    hocam dawkins e dediğimize kızıyorsun, adam biyoloji profesörü diye ona iman ediyorsun. yok biyokimyaymış.. ben biyokimyanın katmerlisini okudum, 3 farklı anabilim dalından da diplomam var. yükseğim de var. ben sana birşeyler anlatsam inanırmısın? kitap yazsam inanırmısın? Kesin inanmazsın ama ben arkama illuminati yi ve onun medya gücünü alsam ve yapsam bu anlttıklarımı o zaman kesin bana da inanırsın.. medya beni pompalamadan inanmazsın ama medya pompalarsa inanırsın.

    adamın röportajındaki halini görmüyormusun, nerdeyse altına edecek bir falso verirmiyim diye.. ses tonuna bile dikkat etsen bunu farkedersin.. adam kendisinin bile inanmadığı birşeyi millete empoze etmeye çalışıyor çünkü görevi bu. illuminati siparişi bilim adamı kılıklı soytarılar söyleyince herşey doğru oluyor senin gibilerin gözünde..

    Diyorsun ki; "Biyoloji profesörüne evrimin yanlışlığını anlatıp tesadüfen birşey oluşmaz diyenler..." Ben de tesadüf diye birşeye inanmıyorum. Ben sana evrim yanlış diyen Biyoloji prof. ları da gösteririm. İspatlanmış sahte, düzmece, toplama, yapay oluşturulmuş ara geçiş formlarını da gösteririm ama bu konu biraz iman etmek gibi. İnsanlar mucize görüp peygambere inanmamıştı, şimdi de durum farklı değil. Dawkins in tersini söyleyen bilim adamları da var ama dikkate almazsınız, neden? çünkü siz size empoze edilen ne olursa ona iman edersiniz.

    YanıtlaSil
  133. @et .. adam şizofren beyler

    YanıtlaSil
  134. Sevgili Mu ,

    Olası bir uzaylıya galaksileri aştığı gerekçesiyle zeki diyebilmemiz için gerçekten birilerinin o galaksi ötesinden gelip buraya inmesi lazım buna dair hiç bir kanıt yok,tabi ufo haberlerindeki görüntüler eşliğinde,uzaylıların bizle taşak geçtiği düşünülmüyorsa.
    O görüntüler sanal bile olabilir gözün her gördüğü doğru değildir göz yanılmaya müsaittir en güzel örnekte sinemadır sen arka arkaya gösterilen resimleri tek tek algılayamazsın mesela,hareket varmış hissine kapılırsın halogramda benzer bir şeydir.

    Evet dini yok etmek isterler ama yok edene kadar da kullanmak isterler.Çünkü,eğer ki sürekli kullanmaya kalkarlarsa başlarına mutlaka felaket getiren bir risk almış olurlar.Sen savaşta diyelim ki senden güçlü ve cüsseli adamla mücadele ediyorsun,o adamı öldürecek imkanı bulunca öldürmezmisin? Eğer dersen ki ben bununla biraz daha güreşeyim,o zaman o adam kendini eğer toparlarsa seni öldürür.Eğer islam dini daima ayakta kalırsa,inananları ne kadar rehavet içerisinde olsa da içlerinde an gelir bir er çıkar ve savaşın seyrini değiştirir.Örnek için uyuyan osmanlının ve perişan bitik halkının işgali sırasında Atatürk'ün çıkıp savaşı tersine çevirmesidir.

    Allah vardır ve her şeyi yaratmıştır dememiz,öyle kabul ettiğimiz için değil gerçekten böyle olduğu içindir ki her yer delil dolu.Eğer inkar edecek olsaydık bile Allah'ın var olup her şeyi yaratmış olduğu gerçeği asla değişmeyecek bunlar hep delilledir.Ama bu deliller sadece yanılabilen gözle değil,idrakle ilgili bütün duyu ve düşünme araçlarıyla da görülebilir her şeye rağmen o gözler de dahil.
    Secgiler

    YanıtlaSil
  135. @ e t,

    tam doğum tarihini ve saatini verebilirmisin?

    bir de sakınca yoksa kökenlerinden bahsedebilir misin?

    YanıtlaSil
  136. senin de blogunun da amın koyim sikko. hayvan gibi yorum yazdım gitmedi. boşa gitti o kadar yazdığım. daha da okumam amk...

    YanıtlaSil
  137. evet o profesörün yüz ifadesine bakılınca her şey belli oluyor.Şimdi adam gerçekten buna inansa ve kendi inancını anlatıyor olsa hiç yadırgamam.Ama adam inancını özgürce söylüyor olmaktan çok,sanki birilerinin emriyle ama sanki kendi düşüncesi imiş gibi konuşuyor.Bir baskı var konuşmasında.
    Ama son sözü enteresan,Tanrının yaratışı ihtimaline ''hoş olmayan bir olasılık'' demesi çok garip.Cümleye bakarsanız olasılık kategorisine girdiğinden olma ihtimali var diyor bilerek veya bilmeyerek,ama yorumlaması ilginç,diyelim ki inkar edilemez bir bilimsel gerçeklikle Allah'ın varlığı ve yaratışı ispat edildi.Peki bunun hoş olmayan tarafı nedir? Ve diyelim ki uzaylıların yaratışı ispat edildi,bunu hoş yapan sebepler nelerdir?
    Allah'a körü körüne inanmak yetmiyor,gerçekten inanıp, ondan memnun olmak gerekiyor,diğer bir ifadeyle razı olman gerekiyor hatta yanlış hatırlamıyorsam ayetin birinde şöyle bir ifade vardı,''....onlar Allah'tan,Allah'ta onlardan razı olmuştur''
    Allah'a inanalım
    Allah'ı sevelim
    Allah'tan razı olalım ki oda bizden razı olsun
    Allah'a güvenelim
    Allah'ın rızasını kaybetmekten korkalım
    Allah'a sığınalım
    Yalnız Allah'tan isteyelim ve yalnız Allah'a kulluk edelim
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  138. uzaylıların tamamen safsata olduğunu düşünmüyorum.kesin olarak varlar mı yoklar mı bilemeyiz tabi.herkes tahmini konuşuyor burda.ama ben var olduklarına inanmayı tercih ediyorum.koca galaksinin içinde dünya benzeri bi gezegen neden var olmasınki? bizden bazı fiziksel farklılıkları olan insansı varlıklar olabilirler.şimdiye kadarda dünyayı gözlemlemeyi tercih etmişlerdir belkide sadece.sonuçta onların bizden çok daha gelişmiş olduklarını gezegenler arasında yolculuk yapabildiklerini,gelişmiş uzay araçlarına sahip olduklarını farzediyoruz biz.bu kadar gelişmiş uygarlıkların medeniyet seviyeside muhakkakki çok gelişmiştir.dünyaya müdahale etmeyi gerek görmemişlerdir.dünyadaki teknolojiyle şuan insan ve hayvan klonlanabiliyorsa onların bizden kat kat gelişmiş olduğunu düşünürsek sahip oldukları teknolojinin boyutunu düşünmek bile zor bizim için şuan.kendi varlıklarını açıklamak için hep bizim bilinç düzeyimizin yükselmesini,onların var olduğunu kabul edebilir durumda olmamızı beklediklerini söleyen bi çok açıklama var.bunlar bi çok yerde yazıyor zaten.ben bu durumu mantıklı buluyorum.eğer uzaylılar gerçekten varsa ve dünyaya var olduklarını açıklıycaklarsada bunu dostça yapacaklarını düşünüyorum.saldırı olayı olursa bunun fake olacağına eminim.zaten abd'nin elinde ufolar olduğunu herkes biliyor.bunları saldırı amaçlı ancak onlar kullanır.çok gelişmiş bi uygarlığın dünyayı tepemize yıkacağını zannetmiyorum.buna niyetleri olsa zaten yüzlerce kez yaparlardı şimdiye kadar.illüminati ise uzaylıların varlığını kendi çıkarına olacak şekilde kullanıcaksa onu bilemem.bu durumu ifşa etmeyi tercih ediyorsa bundan çıkarı olduğu aşikar..önemli olan bunların bize getirisi ne olur.iyi mi kötü mü? bunu kestirmek zor.

    YanıtlaSil
  139. Ben sizoysam sikko da paranoid. 4 yil once yine bu blogta bugun soyledigim ayni yontemleri soyluyorum, inception filmi cekilmeden, manchurian candidate-i izlemeden, anna nicole smith, hipnozdaki clinton videolarini izlemeden ayni teknolojilerden bahsediorum. Elimdeki bni tanimayanlarin hicbise anlamiicagi ses kayit dosyalarini mi gonderiim inandirmak icin. Siz hayatimi bosverin, boyle mehdiymisim gibi ortalarda laf anlatmak onlarin yapmami istemedigi bi seyse ben d yapmak istemiorum kesinlikle ama dedim yapicak cok az sey biraktilar. Siz soylediklerimi algilamaya calisin. Inceptioni izleyin, bin defa dedim yine diorum o film gercek. Cemaatler kullaniyor o yontemi. Ama makinalarla birbirine baglanmayi ust kisim icin kullaniyorlar. Onlarin yaptigi sey pentotal etkisindeki birinden sirlarini ogrenmek. Verdikleri siviyla hipnoz modua sokup bilincaltina istedikleri dusunceyi kabul ettirmek. Hasan sabbah nasil afyonla uyusturduysa insanlari, cemaatler de bu yontemi kullaniyor. Mind control oyle subliminal mesaj vermekten cokdaha fazlasi. afyonun ne oldug bilindikten sonra nasil anlasildiysa hasan sabbahin ne oldugu, brainwash- mind ctrl un de ne oldugu illuminatinin bu gucu verdigi butun topluluklari cokertecek. Fedailer gibi cemaattekiler de uc bes saf degildi yanmi, turban taktirma yontemleri, kendilerine baglamayontemleri war bu adamlarin. N yazik ki tlfondan yaziorum, acik acik her seyi burdan anlatirdim yoxa.. Son olark bu bi nevi hipnozla bilincaltina istediginiz gondermeyi yapabilyrlar onu diim. Olmayacak birine asik edebilirsiniz birini misal, cemaat evlilikleri nasil oluyor saniyorsunuz. Eros tanidik geliyor mu, mitolojideki her seyin illuminatide karsiligi var. 200 yil once biri wirelesstan, aya insan gondermekten, suni deprem yaratmaktan, onu birak televizyondan bahsetse nasi sizo damgasi yiicexe benim soylediklerim de o oranda ucuk da illuminati icin cok siradan. Zaten her yerdeki horusun gozu iste bunlari gorebilmek demek. Ve dikkat edin o goz en usttekler icin, sizin icin degil yani normal bu. 'Ezoterizm' nedir onu ogrenirseniz daha ii kavriicaxiniz hayalinizde kuramamanizi

    YanıtlaSil
  140. hadi burdan buyrun.. bayram mesajında bile yeni dünya düzeni..

    https://www.facebook.com/video/video.php?v=149934791761227&oid=219740578071416&comments

    YanıtlaSil
  141. http://www.youtube.com/watch?v=P2eQQ6iGLQM&feature=related

    izleyin e dostlar....

    YanıtlaSil
  142. Sevgili Galadriel,

    zaten benim anlatmaya çalıştığım da o,Bir şeyin olabileceğine inanırsın ve şöyle dersin,ben uzayda hayat olabileceğine inanıyorum.Bu cümle kesinlik ifade etmez söyleyenin tahmini görüşünü belirtir ancak birileri ısrarla uzayda hayat var ne hayat varı uzaylılar var diyor.Hatta bizim ufo araştırma derneği başkanı,adı neydi unutuyorum hep,o abimiz,sanki uzayı teftiş etmiş ve görmüş gibi neler anlatıyor hatta sınıflandırıyor onları bir de yaptıkları şeyleri bile kesin dille söylüyor''17 ağustos depreminin enerjisini emerek bizi korudular?''
    Utanmasa ben de yanlarındaydım diyecek.
    Amerikalıların elinde uçan daire olduğu kanaati bendede mevcuttu,ve hala bu ihtimal olası olmakla birlikte olmayabilir de,sadece kendilerini teknolojide üstün göstermek için uydurmuş olabilirler.Ve o ufolar da uydudan halogram görüntüsü olabilir.Ve son olarak uzayda ''akıllı''canlılar var ise,bu onların soytarıca belirttiği bibi yeşil kafalı koca gözlü değil,ya insan mahiyetinde ya da cin mahiyetinde olur.Kur'anda sadece insan ve cinden bahseder.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  143. Miss Universe 2011'de adaylara sorulan ilk soru:
    "Do you believe in life on other planets?"

    (Diğer gezegenlerde yaşam olduğuna inanıyor musunuz?)

    Türkiye inanıyormuş:
    http://www.youtube.com/watch?v=y-mT5BseDKQ

    10-15 tane adayın cevabını dinledim. Bir tanesi (South Africa) hariç hepsi inanıyordu:

    http://www.youtube.com/watch?v=ktCyV9BpRFM&feature=related

    YanıtlaSil
  144. @antispiritualist

    desene ilk elenen South Africa oldu.. halbuki 2 piramit figürü sergilese dereceye girerdi büyük ihtimalle

    YanıtlaSil
  145. Hacı bana gazel okumayın... Bana bunu açıkla eyyyyyyy sikko. Bu illuminati bu gözleri sağa sola serpiştirerek korku imparatorluğu ( bknz aziz yıldırım) gibi birşey yapmaya çalışıyor ona eyvallah ama ... Aga bu adamların asıl bir hedefi olmalı , paradan değerli birşey... Bunlar yani inanç olayı yapmışlar bu meseleyi bunların dünya falan sikinde olmaması lazım madem o kadar önemli bir mevzu peşindeler?

    YanıtlaSil
  146. Beyler tekgöz citwille de de var... Ekranı büyülttüğünüz yere tıklayın orda göz işareti var.. Hiçbir işe yaramıyor güya grafik kalitesi ama hikaye

    YanıtlaSil
  147. @ Felix Steiner

    Ya kardeş aynen öyle evet evet o dediğindenim ben,fesuphanallah...

    Hayır neden bu kadar gocundun ''chrome'' muhabbetinden ?

    YanıtlaSil
  148. Gene cok guzel yazmıssın sikko heryerde yazıyorum blogunu sıgırlar belki okurda bi bok ogrenirler diye.

    Neyse sana bi kitap soyliycem yahudilik ve masonlugu cok net anlatıyor ve kanıtlara dayalı Kuran'dan tevrat'tan ayetlerle baska kitaplardan alıntılarla kanıtlıyor mutlaka bakmanı oneririm.


    Yahudilik ve Masonluk - Harun Yahya bendeki kasım 1987 tarihli daha yenisi var mı bilmiyorum. Bu adam bu heriflerle cok ugrastı bi donem biliyosun sonrada medyada rezil ettiler herifi simdi kedi canını senin le tanıyolar adamı bitek. Bu arada kitabı yazanlar harun yahya(adnan oktar)ın ekibi baya iyi yerlerden mezun bi grup araştırmacı onun adına yazıyor guvenilir bi kaynak bana kalırsa. Hadi kolay gelsin sikkoma

    YanıtlaSil
  149. @e.t bir sakin ol lan.tam adamlar ciddi bir şeyler yazıyorlar hoop senin yorumlardan biri çıkıyor diyorum noluyoruz.anladık illuminati ebeni sikmiş,bizim sikkoya da onlardan biri diyorsun da adam zaten diyor benim dediğime de inanmayın diye,kendi kafanızda ölçün biçin ona göre anlayın ne anlıyorsanız diye hep söylüyor adam.ha bir de madem her boku biliyorsun anlat lan o zaman.kaybedecek bir şeyin de yok herhalde.anlat da biz de tam bilgilenelim.git bir internet kafeye koy belgeleri falan.yoksa paranoyak biri olarak kalırsın. imza: bir dost(anlarsın ya)

    YanıtlaSil
  150. bir de sikko playlist iyiydi lan havaya soktu daha ilk şarkı şarkıdan,you know you are right diye diye okudum.

    YanıtlaSil
  151. @Elvedasız

    Google'da çalışıyorum da ondan... :)

    Sorun şu ki, illuminati hadisesi her görülen sembolden garip çıkarımlar yapılmasına neden oluyor. Senin yaptığın o çıkarım çok anlamsız.
    Bu logo'nun 666 olduğunu iddia edenler, Gmail'in sembolündeki "zarf"ı da mason önlüğü yaptılar.
    Neresini benzetiyorlarsa, kafaları güzel heralde.
    Kafayı üşütüyor millet. Bir şey diyemiyorum, yazık.

    YanıtlaSil
  152. @gercekelektronik

    Tanrı, Allah inkar edilebilir kavramlar. Eden 1 milyar insan yaşıyor sonuçta ki bu müslümanların sayısı kadar neredeyse.

    Ya da bir başkası Joseph Smith'in peygamber olduğuna, senin Allah'ın var olduğuna emin olduğun kadar emin ki milyonlarca onların sayısı da.

    Bir de eğer buraya uzay gemisi ile gelebilen bir ırk varsa, zekidir işte. Nasıl zeki olmayabilir diyelim? Kıçı kırık aya zor insan yolladık, adam başka gezegene, belki de başka galaksiden gelmiş (bunlar ''if'' yani ''gelse idi''). Belli ki zekası bizden hallice. Maymun kadar bir zeka ile mi gelmiş diyorsun?

    YanıtlaSil
  153. @feritilker

    E vay amk bu adam 50 kere yazdı lan 50 yazısında. Daha neyi soruyon?

    YanıtlaSil
  154. Yine sikici bir yazı yazmışsın. Bir solukta okudum ehehe. Bu arada şimdi gazetelere bakarken gördüm İstanbul'un otobüsleri artık "damalı" oluyormuş. Bilmiyorum garip geldi. :)

    YanıtlaSil
  155. @Felix Steiner kimsenin kafayı üşüttüğü falan yok dostum insanlar zihin cimnastiği yapıyorlar sikko gibi yüzlerce insan dünyada bu işlere kafa yoruyor ne var bunda ? Elbetde bilgiler yüzde yüz doğru olamaz ama şu anlatılanların yüzde 10 unun bile doğru olma ihtimali yeterince korkunç.Asıl tek merkezden dayatılan ''yegane doğruları'' olduğu gibi alıp kabul etmek ve farklı düşünen sorgulayan ''lan bu işlerde bir bit yeniği'' var diyenleri ''paranayok komplocu manyak'' diye yaftalamak kafayı yemek bence.

    YanıtlaSil
  156. Tabi birçok konuya islami veya milliyetçi baktığınızda algıladığınız birçok unsuru da tehdit olarak görüyorsunuz.

    Yahudi milleti ırkçılıktan ve radikal heveslerden canı yanmış ve kurban vermiş milletlerin başında geliyor. Bu şahısların ve organizasyonlarının tüm insanlığı birleştirme çabalarının en büyük nedeni budur. Başka türlü, 21. yüzyıla uzanmış olmamıza rağmen birbirlerini farklılıkları yüzünden katletmeye devam eden insan bilinçsizliğini okuyamayız.

    Evet büyük kaynaklara sahipler. Evet toplum mühendisliği yapıyorlar. Ama din ve milliyetçilik denen zehirlerden insanlığı arındırmanın başka bir yolu var mı? Davud'un barışını sağlayamıyorsan, Nuh'un barışını kadim kılmaya çalışırsın.

    YanıtlaSil
  157. @ Felix Steiner Mason forumlarında takılıyorsun.Mason forumlarında ne işin var bilader o zaman?

    YanıtlaSil
  158. reserve

    Richard Dawkins hakkinda yaniliyosun pic. Videda adama "Peki bi yaratici olamaz mi, hic mi olamaz" diye soruyor. Dawkins de "olsa olsa boyle olur (uzayli), ama oyle olsa bile onun da evrim ile olusmus olmazi gerekir" diyor.

    Ingilizce bilmesek bizi de yiceksin

    YanıtlaSil
  159. @Elvedasız

    Kafayı üşütmüş dediklerim, çözümle uğraşmayıp sadece sembol arayanlardır. Elbette ki dayatılanı kabul etmek "kafayı yemişlik"tir. Ama sen durduk yere bir şirkete illuminatici diyemezsin.
    Logosunu 666'ya benzettin mesela. Sadece bu benzetmeyle bir şirkete illuminatici demek yanlış olur. Gmail'in sembolünün mason önlüğüne benzetilmesi zaten fiyasko.
    "Kuran okuyan annesinin elinden kitabı alıp yere attığı için maymun gibi bir şeye dönüşen kız" haberleri vardı bir ara. O sıralarda bazı ateistler bile inanacak gibi olmuştu bu hikayeye.
    Sonradan bu söylentiyi ortaya atan kişinin de kim olduğu anlaşıldı. Bal mumu müzesinden bir heykel resmini araklayıp millete, saçma sapan bir hikayeyi yutturmaya çalışan bir yobaz olduğu ortaya çıktı.
    Yaptığım genellemeyi yanlış bulabilirsin. Ancak çok sayıda insan var böyle saçmalıklara inanan. O yüzden "kafayı üşütmüş" dedim. Ben sikko'nun anlattığı şeylere saçma da demiyorum. Sadece her yerde göz arayanlar bir takım kimselerin paranoyaklaşması konusuna değindim.

    Saygılarımla

    @feritilker

    Mason deyince ne anlıyorsun merak ettim. Anlamını bilmiyorsun sanıyorum.

    YanıtlaSil
  160. BEyler bu mal herif ne diyo bi bakın.
    Kendi çapında eğleniyo birileri.
    Son yorum bana aittir qweqwe nickli. Eğer kaldırmadılarsa.

    YanıtlaSil
  161. mehdi'nin gelip gelmeyeceği ile ilgili kesin konuşabilen müneccimlere sesleniyorum, silin bu kafanızdaki nasıl olsa biri gelip bizi kurtaracak, yarın kıyamet kopacak olsa bile Allah kıyameti erteler, mehdi'yi yollar.

    Mehdi diyince aklınıza bir insan figürü gelmesin, böyle birşeye inanıyor da olsanız kurtuluşu birine umut bağlamak olarak görmeyin.

    Bana göre insanlığın 'bilinçlenmesi'dir sizin mehdi olarak düşündüğünüz şey.

    YanıtlaSil
  162. @sikkofield: eminem üzerine bi yazı yazmalısın. adam gerçekten liriklerinde de söylüyo. mesela 25 to life da "too late for the other side" falan diyo buyrun link:
    http://www.youtube.com/watch?v=C6egZGhBr9g
    başka bi şarkısında illumünatiden ayrıldığı mevzu çıkınca not afraid parçası vardı yine onun da lirikleri manidar. ben zaten fanı olduğum için lirikler aklımdan geçti bi. mesela bi parçasında türkçesi ile "git başka birini ünlü yap kevaşe" tarzı bişey diyodu oha lan oha herkes orospu çocuğu dedim senin yazdıklarını da okuyunca. ama anlamadığım bu adam 1995 ten infinite adlı şarkısından bu yana yapıyo bu işi ve gerçekten zorluklar çekmiş de detroit istanbulda mustafa kemal mahallesi ayarında biyer sonuçta. olduysa da sonradan katılmıştır. doğru mudur bir ara bıraktı "we made you" ile geri geldi falan bi de şu mevzuyu analiz eder misin. sen yazında okudukça okuyası geliyo insanın. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  163. @ Felix Masonluk ezoterik yapılanmadır kardeş. Hesapta inisiyasyon yoluyla kendinizi aydınlatacaksınız... Masonluk forumlarından çıkmıyorsun kardeş..Hemde sadece davetiye ile girilen forumlardan,öyle her önüne gelen kimsenin giremediği forumlardan..

    YanıtlaSil
  164. bu ne ya? witheyeswideopen08.blogspot.com

    YanıtlaSil
  165. Cern-in de logosu 666 dir mesela, google chrome-un da bariz bi sekilde oyle, kime yutturuyorsunuz. Hatta simdi ekranin sag en alt kosesine bakin, -internet korumali mod on- yazan yerin sol tarafindaki yuvarlak seye. Goz figuru mu? Ne alakasi var. Bu adamlar HER yerde. Yalnz bana hep ne kadar pislikce rituel de yapsalar buna mecbur olduklarini soylemeye calistilar, ozunde iimis bu adamlar. Ensestlikleri genleri korunsun diye bir rituel. Kurban etmeleri hayvanlari, zaten bizim de yaptigimiz sey..aci cektirmeleri olgunlasmak icin bi gerek. Boyle diye diye her seylerni normallestirecekler, kanmamak lazim

    YanıtlaSil
  166. @feritilker

    Masonluğun ezoterik yapılanma olduğu doğru ama masonluk ile illuminati aynı şey değildir ki. Bunu Teke Tek programında Remzi Sanver(Muhterem Üstad) açıklamıştı.
    Dikkat edersen, sikkofield'in bu yazısında "Masonlar tek başına anca Rotary clubü açar" şeklinde bir alaya alması vardı. Ha ben katılmıyorum tabi görüşüne; ama O da biliyor Masonların dünyayı yönetmediğini.
    Masonların hepsi zengin değildir. Aylık 3-4 milyar maaş alan adam bile mason olabilir. Olay zengin olmanda değil, Mason olabilecek karakterleri taşımanda.
    Burada Sikkofield'in hedefi seçkinlerin oluşturduğu gizli örgütlerdir. Bazı masonlar da bu örgütlerle ilgili olabilir ama, masonluğun felsefesi dinleri ortadan kaldırmak demek değildir. Zaten Masonların çoğu bir Tek Tanrılı dine mensuptur.

    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  167. http://mrorhanbencegay.wordpress.com/2011/06/11/michael-sikkofielda-karsi-elestirel-durus-1-haarp-uzerine/#comment-48



    Link koymayı unuttuk

    YanıtlaSil
  168. @Felix,

    kardeş kaçıncı derecedesin bilmiyorum ama sana herşeyi söylemedikleri belli, ya da bildiğin halde burada numara yapıyorsun o ihtimal de var..

    Evet doğru söylüyorsun masonlar-tek tanrılı din vs. falan ama sonradan tanrı olarak kabul ettikleri şey iblis denilen "kovulmuş" şeytan olunca iş değişiyor. Adem'den beri insana düşman olan ve yeryüzünden insanı kaldırmak gibi bir gayesi olan "ejderha" ya hizmet etmenin neresi doğru? ne yani bu olayı da politika gibi mi düşünüyorsunuz?

    Bir tarafta Allah'ın emirleri var, diğer tarafta Allah ın "sizin apaçık düşmanınız" dediği iblis e hizmet etmek var..

    Evet tek tanrılı dine inanma şartı var masonluk için ama masonluk içrisinde o tek tansı iblis e dönüştürülüyor.. Bu şekilde lusifer in ışığı ile "bilimin ışığında" aydınlanmış oluyorsunuz..

    Neyse ukab ın renginde siyah bir kumaş sizin o ışığınızı boğmaya yeter de artar bile.. Mason'lar muhatab bile olamaz. Asıl iş masonluğun ağababası olan illuminati örgütlenmesi ile..

    YanıtlaSil
  169. @Felix,

    Bu arada Büyük Üstadınız Sabetayist M.Remzi Sanver sizi fena yemiş.. Masonluk ile İlluminati aynı şeyler değil derken bize kelime oyunu da yapma.. İlluminati -> Efendi, Masonluk -> Köle ... yeter mi bu ilişki.. Maddi çıkar için, makam-mevki için bu adamlara "hizmet" etmeye değer mi? Ruhunu şeytana satmaya değer mi? O zaman Lady Gaga dan ne farkınız kalıyor?

    YanıtlaSil
  170. @igrenc adam
    Alıntılarla gelme bana arkadaşım.

    YanıtlaSil
  171. sikkocum seni yeni keşfettim 2 haftadır gece gündüz okuyorum. her ne kadar yazdıklarına dibine kadar inansam da içimden bi ses 'yahu bu da mı ONLARA hizmet ediyor bu yazılarıyla' diyor, orospunun evlatları her yerde amına koyduklarım. tamam çok güçlerine gidecek bilgiler veriyorsun, onların adamı bu kadarını yazamaz diyorum, iyi de araştıma yaparak yazıyorsun kanıtlar iyi ama (daha fazla kanıt sunman lazım bazı yerlerde)... öyle işte... yazılarını takip etmeye devam edecem, güzelsin devam et. eminem ile ilgili yazını 4 gözle bekliyorum, sıkı çalış daşşağını güveçte pişirdiğim... (vallaha aşırı yapmacık ve zorlama buluyorum bu hitapları ama 1 tane de benden ehehehe)

    YanıtlaSil
  172. Dostum süpersin yeah.swf

    Gene bomba bir yazıda hepsini okuyamadım zamanla..

    YanıtlaSil
  173. Hacı okudum, söylediklerinin içinde dediğin gibi doğrular da var, ama yorumların çok çelişkili, belki uzun uzun yazdığından cümle seçimindeki detaylara takılamıyosun ama takılsan iyi olacak.

    He bir de ricam var, madem siyaset, amerika, obama, bush muhabbeti yapıyoruz, şu Tayyip Erdoğan'ın, bırak başbakanı hiçbir bokum değilken Beyaz Saray'a çağrılışını, hadi çağrılmayı geçtim bizzat Bush'la görüşmesi olayını da araştırır ya da anlatırsan sevinirim. Fetonun neden Amerikada olduğunu, nasıl bu kadar parayı bulduğunu falan. Kanallardan söz etmişken Tayyibin bizzati damadının satın aldıklarından da söz etsen (aydın doğan bence de bi p.ç kodaman o ayrı) onun ne yayını yaptığından söz etsen. biraz daha bizim buraları anlatsan yani, sembolü falan bıraksan biraz, onların inandırıcılığı biraz şüpheli çünkü nolursa olsun.

    He dersen ki tepki alırım o zaman, seni de anlarım, çünkü bunlar dini bütün olduğuna inanılan insanlar, "mason" larla işbirliği içinde olduklarını iddia etsen biraz sert olur, doğru.

    YanıtlaSil
  174. Nie secilmissin falan dienler icin bi yazi yazdim. Anlattim sonunda bi kismini. Nie secildigimi bilmiorum ama secildgimi biliorum :(

    YanıtlaSil
  175. la biraz az konuş, daha çok bilgi ver. kahve muhabbetine çeviriyosun işi gittikçe

    YanıtlaSil
  176. @Felix Steiner

    Google chrome un logosu ile ilgili tespit bana ait değil tabiki yine internetde görüp okuduğum cidden ilgi çekici birkaç yabancı makaleden edindiğim bir bilgiydi sikko bu konuları inceleyen birisi olduğundan chrome logosuna atıfta bulundum yorumumda.

    Sen benim yorumuma cevap yazarken o dönem avatar olarak kullandığım Devlet-i Ali'nin resmi armasından bir takım sembolist çıkarımlarda bulundun fakat kabul etki Devlet-i Ali'nin resmi armasında herhangi bir paganik / luciferian vb. sembolist gönderme yoktur kaldıki olsa bile bu şaşılacak birşey değildir zira o arma yurtdışında bir yabancı sanatçıya yaptırılmıştır ve Devlet-i Ali'nin bilhassa son 300 yılında dul kadının çocukları ile teşrik-i mesasi fazlaca olmuş en son darbeyide ittihatçılardan yemiştir kahir ekseriyeti dul kadının çocuklarından olan ittihatçılardan.

    Almanlar Birinci Dünya Savaşı'nı kaybetti diye biz de yenilmiş sayıldık şeklinde tarihi dolmaların yutturulduğu bir nesiliz dostum yeni yeni soruyoruz ''ulan bu eşli pişti mi ? ne demek Almanlar kaybetti diye bizde yenilmiş sayıldık'' biz Birinci Dünya Savaşı'nda kaç cephede muzaffer olduk ? Aman ittihatçılara laf gelmesinde Almanlar yenildi diye bizde yenilmiş oluverelim :)

    @Felix Steiner inan dostum ''Qur'an okuyan annesiyle dalga geçti diye fareye dönüşen kız'' zırvalarından falan çok uzakta olan birisiyim,ama o zırvaların neşredildiği kaynağın neresi olduğunu az çok tahmin edemeyecek birisi değilim hatta bırak fare kızı ''the minaret'' in ''Holographic Light Beam'' lerini bile yemiyoruz :)

    Galiba hevesli bir ''haricisin'' belki bir ''çırak'' belki de bir ''hâkim büyük genel müfettiş'' bilemem ama şuna eminim bir şekide her yere sızmayı başarmış bu odak masonların içine de sızmıştır ben masonluğu İlluminati Piramiti'nin sivri tepesine doğru tırmanırken mutlaka geçilmesi gereken bir basamak olarak görmekten ziyade ''illumenlerin sızıp yavaş yavaş kontrolü altına aldığı benzer inisiyatik / kapalı / ezoterik'' bir oluşum olarak görüyorum zira her masonun illumen olması veya illumenler ile aynı idealleri bilinçli olarak paylaştığı iddiası rasyonel değildir.

    Sözlerimizi Eskimez Kitap'ın Ali-İmran Suresi'nin 54 üncü ayeti ile bitirelim:

    ''Onlar tuzak kurdular.Allah da tuzak kurdu.Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır.''

    YanıtlaSil
  177. mtv ödüllerinde eminem in üzerine borat düştü. eminem salonu terk etti. illuminati kaynaklı bir olay olabilir.

    YanıtlaSil
  178. yıllar yıllar önce sözlükte dolanırken bi entry görmüştüm (tabi ki yıllar değil bi kaç ay önce). çok beğenmiştim oturdum yazarının bi kaç entrysine baktım. az önce tekrar bi entrye gözüm takıldı adamın geçmiş entrylerine baktım. bi tanesi tanıdık geldi. sonra hatırladım ki bu o, o bu.
    kısa bi araştırmadan sonra tespit yaptım sikko. o sensin bence. çok heyecanlandım valla.
    evet konuyla cok alakasız bi mesele farkındayım.
    selamlar
    bir tost

    YanıtlaSil
  179. Sikko ellerine sağlık döktürmüşsün yine.Güzel noktalara barnak atmışsın.O değilde yorumlar çok enteresan noluyoz la oldum bi an :D.İlk dikkatimi çeken "et" isimli arkadaş öyle şeyler yazmışki bilimkurgu filmleri yanında halt etmiş."et" kardeşim kesinlikle yanlış anlama beni ama sende bir terslik var gibi geliyor bana.Hiç vakit kaybetmeden bunun önlemini almanı isterim.Her ne olursa olsun mücadele etmelisin savaşmalısın ister rahatsız ol ister birileri tarafından rahatsız edil anlatabiliyormuyum.Bizde bir laf vardır içini geniş tut danalar yayılsın diye yani sakin ol.

    Bir de masonluktan bahsedilmiş.Benim gözümde masonluk kurumu organize suç şebekesinden başka bir şey değildir.

    YanıtlaSil
  180. http://www.dailymotion.com/video/xc5t5j_banu-avar-yeni-dunya-duzeni-ve-akto_shortfilms

    link te Banu AVAR neredeyse İlluminati diyecek

    YanıtlaSil
  181. @bravohocam

    Numara yaparak çocukça bazı oyunlara katılmak istemiyorum.
    Tarihte Illuminati dediğimiz örgüt, Masonlukla irtibatını keseli çok olmuş. Zaten, şu an öyle bir örgüt yok. Yani varsa da hiç görünmüyor. Sikkofield bir şeyler bulmaya çalışıyor kendince. Zaten o da diyor, "adı belki illuminati değildir, treyloji olsa ne farkeder" diye...
    Masonluk-Illuminati ilişkisi tamamen dayanaksız belgelerle ortaya atılan bir iddia zaten. İşin gerçeği şu ki, Türkiye'deki HKEMBL ile İngiltere'deki X Locası bile birbirinden bağımsızdır. Evet, ikisi de masonluktur ama ortak hareket etmezler. Birbirine çok benzer fakat kullandıkları semboller ve ritüellerde farklılıklar vardır örneğin. Bunu şey gibi düşün, Türkiye'deki çoban İngiltere'deki çoban gibi. İkisi de "çoban"dır. Yaşayışları ve çalışma şekilleri hemen hemen aynıdır belki. Ama ikisi de birbirini , ziyaret etmedikçe tanımaz.
    **********
    "Maddi çıkar için, makam-mevki için bu adamlara "hizmet" etmeye değer mi? Ruhunu şeytana satmaya değer mi? O zaman Lady Gaga dan ne farkınız kalıyor? " demişsin.

    Bunlar gerçekten komik şeyler.
    Birisi sana "örümcek beyinli yobaz, hangi cemaattensin de böyle saçmalıklara inanabiliyorsun" der ya... :) Aynı onun gibi.
    Üzücü.

    @Elveda

    Osmanlı ile ilgili söylediğim şey sadece şakaydı. Her önüne gelen benzetme yapınca, ben de yapayım dedim öylesine. Gerçi fena da olmadı, bir iki belgem olsa ben de sunarım . :)

    **********
    "zira her masonun illumen olması veya illumenler ile aynı idealleri bilinçli olarak paylaştığı iddiası rasyonel değildir. " demişsin.
    Bu çıkarımın doğruya en yakınıydı. Tekrar yazayım: herhangi bir gizli örgüte bazı masonlar dahil olmuş olabilir. Kimse bunun garantisini veremez.
    "Illuminati masonluğu ele geçirdi", "masonlar köledir, illuminati ne derse onu yaparlar" gibi söylemlere gelince. Kişisel görüşümü belirtmeyeyim ama en objektif cevap şu olurdu, "bir iddiadan fazlası değil."

    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  182. Bill Clinton un asıl soyadı Rochefeller miş. Birisi açıklasın bilgisi varsa.?

    YanıtlaSil
  183. @felix
    Bravohocam’a kesinlikle hak veriyorum.

    Ama seninle oldukça tartışmış ve seni anlamış biri olarak inancınla ilgili çabalamayı boş buluyorum. Nitekim sen bağlısı olduğun öğretinin ne olduğunu gayet iyi biliyor ve buna rağmen onu savunmayı ve dark side’a mensup olmayı kendi özgür iradenle seçiyorsun. Bir öğretinin insana kendini “iyi hissettirmesi” o öğretinin doğru ve insanlığı yönelttiği yolun iyi olduğu anlamına gelmez. Her neyse, senin durumdaki birine bana ve dinime saldırmadığı sürece (ki üslubu düzgün kibar birisin) “Senin dinin sana benimki bana” demek daha uygun şu aşamada kendi namıma.

    Buradaki insanların bir kısmı Kabala’ya, onun bir benzeri olan tasavvufa, new age’e inanarak nasıl çirkin, nasıl vicdansız bir felsefenin parçası olduğunun farkında olmayan kandırılmışlar… Onlara odaklanmak ve bu öğretinin aşılamaya çalıştıklarını göstermek sana odaklanmaktan çok daha mantıklı.

    Selam

    YanıtlaSil
  184. @zafer's effect

    Sen söyleyince izledim, bence tamamen Eminem'in üzerine düşmesi İlluminati kaynaklı. Üzerine düşen Fallen Angel'ı (Lucifer) sembolize ediyor. Ve bir erkek olduğu için Lady Gaga'nın gay'lerin haklarını savunmasına atıfta bulunarak gay gibi bir adam suratına oturuyor resmen (düşeni tanımadığım için yanlış tahminde bulunuyor da olabilirim.) O kadar kişi arasında onun üzerine düşmesi de tesadüf değil. Yine daha önce Sikko'nun da anlattığı gibi Lady Gaga'nın EmptyVee (MTV) müzik ödüllerinde o şeytani kıyafeti giymesi ve Eminem'e ödülü tutmasını söylemesi kadar tesadüf bence.. Link: http://www.youtube.com/watch?v=1SuefS22pSQ

    YanıtlaSil
  185. http://www.bilisimlive.com/uzayda-garip-cisimler-kesfedildi-4498.html
    dediklerin çıkıyor sanki.
    haberi gördüğüm an aklıma geldin sikko.

    YanıtlaSil
  186. @antispiritualist

    Yaşayarak-deneyimleme çok daha güzel bir yöntemdir. Varsayımlar üzerine gitmek gibi şüpheli ve umutlarla dolu değildir.
    Haklısın, senle yeterince tartıştık. Bu konularda sabit fikirli olduğun için konuyu irdelemeye de gerek yok. Yine de bu tartışma sürecinde birbirimizi incitmedik, bu güzel bir şey.
    Bakarsın, belki ikimizin de ortak görüşte olabileceği bir nokta çıkar ileride, hiç belli olmaz. :) Zira Evrendeki her şey gibi bizim de fikirlerimiz, inançlarımız değişebiliyor.

    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  187. Köydeki inekler de illüminati olmuşlar birader

    YanıtlaSil
  188. Richard Dawkins'in bütün kitaplarını okumuş biri olarak söylüyorum, adam "tohumlarını atmış olabilirler" diyor. bir olasılıktan bahsediyor. ki bu röportajda adamın bakışları tuhaf, röportajdan önce bunu söyletmek için tehtit etmiş ya da beynini yıkamışlar. kitabında bunu sadece dünyaya meteorla gelen tek hücreli canlı formlarının olma olasılığı çok düşük olsada imkansız değildir anlamında söylüyor. yeşil uzaylılardan bahsetmiyor. Dawkins bilim adamıdır, harun yahya muamelesi yapıosun adama sikkocum

    YanıtlaSil
  189. arkadaşlar eminem mesajı almış ve bunlar son mesajlar..

    yakında eminem gidici gibi.. her ayın 25'i tehlikeli artık onun için.. hele 21 aralık en tehlikelisi.. tarihe not düşüyorum..

    YanıtlaSil
  190. http://www.youtube.com/watch?v=VWCmEY36QvA&feature=player_embedded#!

    Beyler ACUN da tekgöz çıktı!

    YanıtlaSil
  191. @ e t
    İlgi çekmek için mi yapıyosun, yoksa daha farklı bir amacın var çözemedim ama baştan aşağıya fakesin,yok bu bloğun sahibi de onlardanmış fln,ortalığı bulandırmaya,kafaları karıştırıp el etek çekilsin diye mi uğraşıyosun anlamadım ama dediğim gibi baştan aşağıya FAKE'sin

    YanıtlaSil
  192. @feritilker ve ortaya

    Arkadaşlar bu tarz videolar zaman zaman paylaşıyorsunuz. Bu videoya da baktım. Hatta Acun'un o tişörtü giydiği programa da denk gelmiş ve afallamıştım.

    Ama konumuz Acun'un şahsı vs. değil, kendisi burada konu mankeni:)

    Herhangi bir insana "onlardan" yakıştırması yapmadan evvel böyle tek tişörtle, tek delille yapmamak daha sağlıklı ve etik olur diye düşünüyorum. Böyle bi yakıştırma yapılmadan evvel en az 5-10 tane sağlam delil olmalı. Ayrıca herkesin artık ne yazık ki her yerde(giysilerde vs.)karşımıza çıkan bu sembollerin anlamını bilemeyebileceği ihtimali de unutulmamalı. Sokaklarda bir dönem marijuanna baskılı tişörtlerle dolanan 70 yaşında teyzelerin de olduğu unutulmamalı:)

    Milyon dolarlık klipler vs. elbette bu kategoriye girmez ama yani tek bi tişörtten, tek bi tokalaşmadan vs. yola çıkıp, başka delil olmadan hemen insanları yaftalamayalım. Günah.

    Dediğim gibi burada bahsi geçen şahıs onlardandır yahut değildir, bilmiyorum. Yeterince araştırmadım bu konuyu ama videoda tek bir tişört üstünden hüküm getirilip, yaftalandığı için bunu söyleme ihtiyacı hissettim.

    Selam

    YanıtlaSil
  193. Zaten insanları giyidkleri,sembol taşıyan şeylerle uğraştıkları veya iç içe olmaları yüzünden direk yargılayamazsın.
    Burada düşünülmesi gereken şey bu sembollerin yaygınlaştırarak bilinç altına kazınmasını istemeleri.
    Yani bunları artık olağan şeyler gibi göstermek.
    İnsanların ahlaki yapısını dğeiştirerek amaçladıkları hedefe ulaşmak.

    Toplum üzerinde bir görüşü benimsetmenin en kolay ve iğrenç yolu din ve ahlaki değerler üzerinden oynama yaparak bunu gerçekleştirmektir.

    İğrenç dedim, çünkü insanların direk yapısına müdahaledir din ve ahlak. EN hassas konudur.

    Hala laikliği savunanlar var.Daha doğrusu bu ülkede olduğunu iddaa edenler var. Tanımında ne deniliyo"Din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır" diyor.Tamam Dinin devletişlerinden ayrılması,olabilir ve yapılmaya çalışıylıyo.
    Ama tanıma göre burada işteşlik söz konusu.

    Yani karşılıklı bir durum
    Ama devlet din işlerine müdahalede bulunuyor?
    Nasıl laiklik bu?
    İkisi tamamen bağımsız kurumlar ve kavramlar olması gerekmiyormu?
    Ama öyle dğeil.

    sonra sözde kemalistler çıkaar bi tartışma başlatır..

    Dinciler ayrı bişeyler söyler..
    Toplumun zaten kafa yapısı ile oynandığı için hemen damgayı vururular.

    Kemaliste kafir,dinciye yobaz derler..

    Bu da bizim ahlaki değerlerimizle oynandığını gösterir..

    osmanlı zamanında 3 kıta da hüküm süren bir ümparatorluk var,hepsi barış içinde yaşıyo.
    Politika hoşgörü..
    İç işlerine müdahale olmadığı zamanlar..

    Fetih anlayışı vardı işgalden tamamen ayrı bi olay.

    o zamanda çıkıp kimse mi demedi fikirleriin ortaya sunmadı mı sanki .

    Vardı ama hoşgörü kavramı oturuduğu için toplumda sorun çıkmıyodu.

    Şimdi öyle değil.

    Ahlaki yapı tamamen bozuldu bu illüminati yüzünden.

    YanıtlaSil
  194. Çok basitçe sormak istiyorum Paganizm, tektanrılı (yani şeytandan) dinlerden önce vardı. Köklerinde olmayan bir şeytana bu paganlar nasıl oluyor da tapıyorlar?
    Pagan'lık ile şeytana tapmayı nasıl bir araya getirebiliyorsun anlamıyorum. Bence "paganizm" hakkında hiçbir bilgin yok.

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.