Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

5 Ekim 2011 Çarşamba

Bluebeam Projesi, Kanbağıyla Yönetilen Aileler ve Medya İfşası

Merhaba kaynatasızlar.

"Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır"

Bu Konfüçyus'un bir sözüdür. Masonlar kendi kaynaklarında zaman zaman bu türden alıntılar yaparlar, bu kimi zaman bir filozofun sözü olur, kimi zaman bir yazarın kitabından alıntı olur, hatta kimi zaman kutsal kitaplardan alınma bir söz dahi olabilir. Kendilerine uygun gördükleri, takdir ettikleri sözleri alır kullanırlar yani. Konfüçyus'un bu sözü de aynen o şekilde şu an ismi aklıma gelmeyen bir mason üstadının alıntı yaptığı bir sözdür.

Dünyadaki eğitim sistemi ve medya düzeni de tamamen düşünmeden öğrenmeye ve sana vakit kaybettirmeye odaklıdır.

Neden her çocuğa daha 6 yaşından 20'li yaşlarına kadar, sanki bilim adamı olacakmışcasına matematiğinden edebiyatına, tarihinden kimyasına her daldan ezbere bilgileri dayatırlar? Sorgulama yeteneği gelişemesin, düşünmesin, önüne konulanı yesin, dayatılanı tüketsin ve sisteme karşı gelmesin diye... Böyle yetişen bi herifin ileride yontulma ihtimali her geçen gün azalır, yaşken eğerler dalı.

Kemal Uzan var ya, hani Cem Uzan'ın babası... Bu zat vakti zamanında İmar Bankası şubelerinin başına lise mezunundan daha tahsilli kişileri müdür yapmazdı. Zira düşünen ve kafasını kullanan kişiler her zaman büyük patronlar için sıkıntı yaratır, sığırı yönetmesi ve kullanması ise çok daha kolaydır. Çıkıntı olamaz o sığır.

National Geographic'in logosunun ne manaya geldiğini hiç düşündünüz mü? Masonik bir sembol falan değil, konusu geldiği için izah edeyim dedim sadece.


Çerçeve.

Sana belirli bir çerçevenin içinde sunarlar her şeyi ve sen de bunun dışına taşmadan kabul edersin. Zira tüm görüş alanın o çerçevenin içindekilerdir, dışarısını bilemez, göremezsin. Zaten 5 duyu ile kısıtlı olan insan hayatını daha da kısıtlarlar.

Onların sunduğu çerçevenin dışına taşanlar, onların dayattıklarını tüketmeye karşı çıkanlar, her zaman sistem için sıkıntı teşkil eder.

Bana en çok "hacı anlattıkların iyi güzel de, çözüm ne?" sorusu geliyor. Çözüm basit, fakat uygulaması size kalmış: Tüketici olmamak.

Kaçınız onların dayattığı popüler kültüre uymadan yaşayabilirsiniz? Nefsinizden, hoşunuza giden şeylerden belli bir oranda feragat edebilirsiniz? Bunları farkedebilmiş olmam benim de başarıyla uyguluyor olduğum anlamına gelmiyor, zira bu satırları yazarken fosur fosur sigara tüttürüyorum ehehe, fakat farkettikçe ve bilinçlendikçe inanın bu zamanla yaşayış tarzınıza ve tüketim alışkanlığınıza da yansıyor. Daha seçici oluyorsunuz. Bu hayat asla "bu dünyada çile çek, ahirette kralsın boolum" yeri değil, tabi ki faydalanacaz nimetlerden. Yunus gibi bi hırka bi lokma yaşa diyen yok kimseye, tasvip de etmem zaten bilirsiniz. Fakat bokunu çıkarmadan, kime ne kazandırdığımızın farkında olarak, seçici olarak yapmalıyız bunu...

Dayatılanı balıklama kabul etmeyeceksin hacı. Bu dayatılan bir kitap yazarı da olabilir, yönetmen de olabilir, fast food dükkanı da olabilir veya en tehlikelisi, sadece "fikir" de olabilir. Asla sorgulamadan kabul etmeyeceksin hiçbir şeyi, benim burada anlattıklarım dahil. Başka insanları veya toplumu referans almayacaksın asla, önündeki delillere ve "aklına" güveneceksin. Süs diye verilmedi o sana, biliyorum şimdiye kadar pek bunu kullanabilecek bir mecra vermediler sana, fakat seni hayvandan ayıran en önemli özelliğinin körelmemesi için çaba sarfedeceksin. Düşünecek ve sorgulayacaksın, nokta.

Okulda 5 saat fizik dersi gören bi sınıfa bir günde toptan 5 saat fizik dersi vermezler. Atıyorum 2'sini salıya, 2'sini perşembeye, tekini cumaya dağıtırlar.

Bi insana 1 saat boyunca aynı konuşmayı yapacağına, her gün 10 dakika kısaca aynı konudan bahset, bu çok daha etkili olur.

İletişim tekniğidir bu, aha ben bu boku farkında olmadan yapıyorum galiba. Oturup aynı konudan uzun uzun bahsetmek beni konuşurken bile sıkar, yazısını yazmayı düşünemiyorum bile. O sebeple ki yine sizlere daldan dala atlıyormuş gibi görünüp, esasında aynı ortak paydada buluşan şeyleri anlatacam bu yazıda. Aynı puzzle'ın, çok başka yerlerdeki parçalarını serecem önünüze, gerisi size kalmış... Birçok video link'i koyacam bu yazıya, size kolaylık olması açısından genellikle kısa süreli (1 dakika ya da daha az) video'ları seçtim, lütfen onları sabırla seyredin. Birtakım şeyleri daha iyi idrak edeceksiniz o zaman. Video'lar uçar diye n'olur nolmaz fotoğraflarını da altına koyacam ama yine de. Hadi kaynatasızlar, artık başlıyoruz.

Bluebeam projesini duymuş muydunuz? En basit tabirle gökyüzünde hologramlar üretebilen bir teknolojidir bu. Gökyüzünde hologramlar... Bir düşünün bakalım gökyüzünde hologramlar yaratarak sizi neye inandırmaya çalışabilirler? Ne tür hologramlar oluşturabilirler? Hepsini birazdan video'larıyla, fotoğraflarıyla gösterecem kaynatasızlar. Fakat ondan önce söylemem gerekenler var.

Bluebeam projesini ifşa eden kişi Serge Monast adlı gazetecidir. Serge Monast, daha önce değindiğimiz HAARP projesini, Yeni Dünya Düzeni'ni ve arkasında yatanları, bundan uzun yıllar önce çözmüş, dile getirmiş ve insanları uyarmaya çalışmıştır.

HAARP'ın iklimleri kontrol altına alma, fay hatlarını tetikleyerek depremlere yol açabilme gibi özelliklere sahip olduğunu bugün bile dile getiren birçok bilim adamı vardır. Evet, insanlık bu teknolojiye sahip.

Hologram meselesine geçmeden önce şu video'ya bir göz atın, süresi 1 dakika zaten. Avustralya'da 22 Ocak 2010 tarihinde doğal olmayan birtakım hava hareketleri oluşuyor.



Bu görüntüler photoshop'suzdur, Avustralya Meteoroloji Bürosu'ndan alınmıştır. 22 ocak 2010'da Avustralya'da oluşan bu hava hareketlerini başka birçok kaynakta da görebilirsiniz.

HAARP kesinlikle sadece ölçüm veya inceleme yapan bir düzenek değildir, atmosfere ve iyonosfere frekanslar yollayarak belli başlı doğa olayları yaratabilir, bunları kontrolü altına alabilir. Kısacası müdahale eder. Hatta düşük ve çok düşük dereceli sinyaller yollayarak kişilerin psikolojik durumlarını dahi etkileyebilir. Tüm bunlar hala deneme ve geliştirme aşamasında, insanları yarı zombi şeklinde hipnotize edebileceklerini şu an için şahsen ben de düşünmüyorum fakat çok ciddi kuvvete sahipler. Henüz geçen yıllarda bir Rus bakan, Amerika'dan şiddetli sinyal dalgaları aldıkları iddiasında bulunmuştu.

Haziran 2011'de, Louisiana'da bir amatör kamera tarafından kayda alınan şu görüntülere bir bakın: http://www.youtube.com/watch?v=wZYMCE3qbrE&feature=related


Gökyüzü bu türden dalgalı bulutlarla kaplanmış halde.

Ve işin ilginç tarafı, çok keskin düz bir çizgiyle ayrılıyor bu bulutlar.

Sizce bu "doğal" bir olay mı?

Bunlar doğal şeyler değil, bir insan müdahalesi olduğu ortada. Bu türden daha yüzlerce fotoğraf veya amatör çekim video bulmanız mümkün internet'te.

Japonya semalarında bir uçaktan çekilen görüntüler bunlar da: http://www.youtube.com/watch?v=UKxU6eaPpIs&feature=related




Belli ki o günlerde Japonya üzerinde "deneme" amaçlı faaliyetlerde bulunulmuş. Zaten garibim Japonlar kobay gibi kullanılıyor bu herifler tarafından, tee 2. Dünya Savaşı'ndan beri. İlk atom bombalarının Almanya'ya değil de Japonya'ya atılmış olmasının sebebi, yalnızca Pearl Harbor'ın intikamı falan değildi.

Neyse şimdi o konulara girmeyelim, Tesla, HAARP ve Illuminati adlı yazıda 2011'deki Japonya depremi sırasında HAARP'te oluşan değişimleri incelemiştik. Son yıllarda "bazı" deprem tarihlerinde, özellikle depremlerden birkaç gün önce HAARP'ta muazzam oynamalar oluyor. Tabi ki her depremde değil, malum dünya varolduğundan beri "doğal" yollarla gerçekleşen depremler var olmakta.

Fakat o yazıyı okuyan kaşarlı okuyucuların akıllarında bazı soru işaretleri kaldı. Neden üzerinde bu kadar konuşulan, şaibeler olan Japonya depremlerinin olduğu tarihlerde HAARP verileri bu kadar yüksek değerler gösterdi? Neden 17 Ağustos 1999 tarihindeki veriler HAARP'in sitesinde paylaşılmıyor? Neden 16 Ağustos 1999'un sadece son saatleri ve 18 Ağustos 1999'un sadece öğleye kadar olan vakti yine HAARP'in sitesinde paylaşılmıyor? Eğer HAARP sadece inceleme yapıyorsa neden her deprem tarihinde veriler bu yüksek değerleri taşımıyor, yoksa HAARP ölçmek için kafasına göre deprem mi seçiyor? Ve en önemlisi, şayet HAARP sadece ölçüm yapıyorsa, neden en az 1 gün önceden haber alınmasına rağmen kimse uyarılmıyor? Bu değişimler önceden ölçülebiliyor da bu değişimlerin yerkürenin neresinde olduğu mu bilinemiyor?

Sorular sorular... Evet kaynatasızlar, malesef bu soruların "cevabı" yok. İsteyene "kılıf" var, ben ondan almayayım.

Bir örnek daha vereyim, yine haberlere dahi konu olanından. Fakat burada durum biraz daha farklı: http://www.youtube.com/watch?v=CapXUBm8uS4

Burası Pekin, ve bu görüntüler montaj değil.


Video'daki arkadaş da bu kabarcık görünümlü şeye yol açanın insan müdahalesi olduğunu, doğal bir olay olmadığını ileri sürüyor.

Bu olay yalnızca bir "hologram", daha birçok örneğini gösterecem. Zira bu teknolojiye sahip arkadaşların yaptıkları denemeler bunlarla sınırlı değil.

Hologramları hangi amaçlar doğrultusunda kullanacakları konusuna geçmeden önce sizlerden sadece 300 kere tıklanmış olan şu youtube video'sunu seyretmenizi rica edecem: http://www.youtube.com/watch?v=ZULUwseFGrg&feature=player_embedded Çin'de, şehrin orta yerinde bir vaha oluşuyor. Binalar, dağlar ve ağaçlardan oluşan dev bir hologram... Evet şehrin ortasında, bir başka şehir beliriyor. Görenler de "ehehe ne la bu" diyorlar. Bu %100 Bluebeam projesidir, yaptıkları ise bir denemeden fazlası değildir.

Sevgili kaynatasızlar, şimdi konu daha da ilginçleşecek. Rusya'da haberlere de konu olan bir görüntü bu, ve bu şey bir bulut değil, yalnızca hologram. Mutlaka seyredin: http://www.youtube.com/watch?v=mI7_RKgq9tU



Çarmıha gerilmiş bir İsa hologramı.

İnsanlık ile nasıl oynadıklarını, nasıl dalga geçercesine at koşturduklarını gelin kendi gözlerinizle görün şimdi. Şu adreste bir arkadaşın televizyon kanallarına haber olan video'lardan derlediği bir çalışması var: http://www.youtube.com/watch?v=zcdoi0SwsrM Video'nun ilk 3 dakikasını es geçebilirsiniz, sonlarında da biraz fazla deccal-mesih muhabbetleri var, fakat ortalarında gerçek görüntüler geliyor. Sizlere kolaylık olması açısından bu hologramlardan bazılarının resimlerini de ekleyecem. Video'yu hazırlayanlara da ayrıca teşekkür ederim. 

Yine bir uzakdoğu kenti ve bu sefer bir Buddha hologramı. Nabza göre şerbet dedikleri bu olsa gerek? Ruslara ver İsa'yı, Uzakdoğululara ver Buddha'yı...
Dünyanın bambaşka biryeri. Bu görüntüde bir şey yok, sadece Güneş bu. Fakat kadrajı biraz yukarı kaldıralım mı?

Güneşin üzerinde bir başka güneşi andıran tuhaf bir ışık varlığı var. İşte bu sadece bir hologram.

Video'yu seyrederseniz bu sözde "mucize"yi gören insanların ayin yaptığını, ilahiler okuduğunu göreceksiniz.

Anladınız di mi bu teknolojiyi insanları nelere inandırmak için kullanacaklarını? Sahte mesihler, Ufo'lar...

Peki tüm bu bilgileri ve dahasını yıllar önce dışarı sızdıran Serge Monast'a ne oldu öğrenmek ister misiniz? Kendisi çalışmalarını sürdürürken alakasız bir sebepten tutuklanarak gözaltına alınır. 1 gününü nezarethanede geçirir ve hemen ertesi gün "kalp krizi"nden vefat eder. Tarih 5 Aralık 1996.

Tuhaf di mi?

Bunları ilk defa yıllar önce Serge Monast söyledi. Kendisi muhtemelen bir sebep uğruna öldü, fakat onun anlattıkları günümüzde "komplo teorisi" olarak anılıyor. Kaç delil daha lazım bilmiyorum, fakat şunu anlayın; teori yok, bu dünya üzerinde kurulan KOMPLOlar var...

Hologramik UFO görüntüleri eşltiğinde patlayıcılarla yerle bir edilen binalar... Bunu yapamayacaklarını mı düşünüyorsunuz? Aynı sözde "terör" saldırısını 11 Eylül 2001'de yaptılar patlayıcılarla, bunu unutmayın. Balık hafızalı olmayın.

Ve son olarak farklı açılardan, farklı kişiler tarafından, aynı anda kameraya alınmış bir hologram görüntüsü daha gösterelim. Kabe'den.

Bir bu açıdan bakın.


Ve aynı anda, bir başka konumdan kameraya alınan bu açıdan bakın bir de. Bunu gören bir kişi de telaşa kapılıyor hatta o esnada.

İnsanlar bu şeyin Kabe'ye indirilmiş bir "melek" olduğuna inandılar.

Allah melek indirecek, sen de bunu Sony marka kameranla çekeceksin he mi? O nasıl bi teknoloji la öyle, neyle neyi satın almaya çalışıyosunuz arkadaşım lan?

Bütün bunlar sadece birer hologramdan ibaret...

Piyasadaki UFO görüntülerinin birçoğu fake evet, fakat pilotların yeminler ederek gördüklerini iddia ettikleri, ve radara dahi yakalanmayan UFO'ların, aslında ne olabileceğini şimdi anlıyor musunuz?

Işık hologramının altında ayinler yapan insan topluluğu ve ağzı açık gökyüzündeki Ufo'ları seyreden insan toplulukları arasında bir fark görebiliyor musunuz şimdi?

Aynı teknoloji, aynı aldatmaca.

Ve sizce bütün bunların amacı nedir? İnsanları sahte mucizeler ile yanlış mesihlere yönlendirmeye çalışacak olmaları, çok düşük seviyede frekanslar yollayarak insanların zihinlerini kontrol altına alma yönündeki çalışmaları... Bütün bunların amacı insanlığa kafa tutmak değildir, buradaki amaç Tanrı'ya kafa tutmaktır.

Allah'ın sınavı "irade" üzerine kuruludur, Allah özgür iradeyi yaratır ve ona müdahalede bulunmaz. Kişi ise iradesinden ve ona uyarak yaptıklarından sorumludur.

Günün birinde sinyal dalgaları yollayarak insanları kitlesel biçimde hipnoz altına alabilecek teknolojiye sahip olduklarını bir düşünün... Bu Tanrı'ya zıt gitmek, rest çekmektir. "Şimdi bu insanları ne ile sınav edeceksin? Onların iradeleri bizim elimizde ve senin sistemin yanlış" demektir. Tanrı'ya yanılabileceğini ispat etmeye çalışmaktır bu, peki şimdi soruyorum; bunun Lucifer'ın yapmış olduğundan farkı nedir?

Aynı kibir, aynı isyan.

Ve öyle inanıyorum ki, düşlediklerini gerçekleştirecek kadar ileriye de gidemeyecekler.

Her neyse, Ağustos 2011'de İngiliz hükümeti, UFO belgelerini halkla paylaştı.


Bu adrese girdiğinizde paylaştıkları dökümanları görebilirsiniz: www.nationalarchives.gov.uk/ufos/

Yandaki reklamları bilhassa koydum ki "Start your own UFO research" (haydi siz de Ufo'ları araştırın) reklamını görün diye.

Eğer UFO'lara inanır, elinizde dürbünlerle UFO ararsanız, tam da onların istediği şeyi yapmış olursunuz. Daha önce de dediğim gibi bu koca evrende yalnız olmayabiliriz, evrenin bambaşka köşelerinde bambaşka medeniyetler de varolabilir, fakat Ufo'larıyla bizi ziyaret etmeleri, gelip bize savaş açmaları, ya da çok ulvi varlıklar olup bizlere yardım ediyor olmaları... Orada dur dayı.

Ufo'ları ve sözde dünyayı ziyaret eden uzaylı varlıkları, hem tek bir dünya devletine giden yolda bir araç olarak, hem de cinleri bir kamufle etme aracı olarak kullanacaklar. "Ufos are demons" diyen, ve yıllardır bu kişileri ifşa eden katolik "Fritz Sprinmeier" ismini bir araştırın bakalım. Kendisi "banka soygununa karıştığı" gerekçesiyle 10 yıl hapse atılmıştı.

Yine tuhaf di mi?

İnsanları uyarmaya çalışan "John Todd" ismini de bir araştırın. Kendisi eski bir gizli örgüt üyesiyken aralarından ayrılıyor ve bazı şeyleri deşifre ederek insanları uyarmaya çalışıyor. Derken 70'li yılların sonunda tecavüzden 30 yıl hapse çarptırılır ve 2007'de bulunduğu rehabilitasyon merkezinde ölü bulunur.

Hayat hep bu türden tuhaflıklarla doludur zaten.

İşte bu yüzden diyorum ki, şimdi internet büyük nimet. Önceden araştırmacıların hangi yaptırımlarla karşılaştıklarını görüyorsunuz. Peki şimdi ne yapacaklar? Internet var, kontrolü imkânsız bir bilgi akışı var, bunlardan haberdar olan insan sayısı gün geçtikçe artıyor. Ne yapacaklar ulan, tüm insanlığı gaz odalarına mı dolduracaklar?

Bir bok yapamazlar.

O sebeple ki paylaşın bunları. Ayık olun, uyanık olun ve başta sevdiklerinizi haberdar edin.

Internet'i tüm gün Facebook ve Youtube başında durarak, abidik oyunlar oynayarak kullanıyorsanız, onların istediği şeyi yapmış olursunuz. Dünyanızı daraltmayın. Kimseye 7/24 bilimsel makale okuyun diyen yok, fakat azcık da sizi gerçeklerden haberdar edecek şeyleri okuyun, bunlara ulaşması o kadar da zor değil artık. Azcık kafanızı kaldırın.

Köyde cenazeye gelmeyeni, düğünde halaya almazlar sevgili kaynatasızlar.

Asla bu blog'la da sınırlı kalmayın, Erol Bilbilik yıllardır yırtınıyor, bir şeyleri izah etmeye çalışıyor, fakat kim dinliyor? Kaçınız şu güne kadar bir Erol Bilbilik kitabı okudunuz? Bazen televizyon programlarına katılıyor bakıyorum, Youtube'a eklenen video'ları en fazla 3.000 - 5.000 kere tıklanmış oluyor bu adamın. Onlar da zaten seyredip bi daha seyretmek isteyenlerin tıklamaları olur genelde. Fakat otisabi'nin Ajdar'la beraber çıktığı kıytırık Show Tv programını yüzbinlerce kez seyreder sığır ekşiciler. Popüler kültürün popüler sığırları sizi. Biz bunları anlattığımız zaman da gerçeklerle sadece sikindirik bir sikkofield blog'unda karşılaşmış olan beyin nöronlarına sıçtığımın ekşicisi "ne diyosun sen yeeaa yok öyle şeyler swh" triplerinde eleştirel gavatlık yapar. Ulan bunlar zaten yıllardır anlatılıyor be kafasına patır patır sıçtığımın çocuğu.

Hayatı alt yazılı Cnbc-e dizilerinden öğrenen, yabancı dilde Facebook iletisi yazmayı elitlik ve cool'luk zanneden, Barney Stinson osursa ona bile gülüyomuş rolü yapan, 2 biraya sarhoş olan puştun çocukları sizi. Üniversite festivaline Kubat gelse götü başı ayrı oynaya oynaya danseden ama eve gidince Led Zeppelin şarkısı paylaşan, hayat fonunda Pink Floyd çaldığını zanneden, bilmediği duygular hakkında ahkâm kesen, sabah akşam pizza ve hamburger yiyen obez Amerikan halkından hiçbi farkı olmayan, önüne popüler kültür ne koysa onu yiyen sözde marjinal özde gavat sığır sürüsü sizi.

Oh boşaldım lan, peçete var mı?

Şimdi gelin bambaşka biryere çekeyim sizi: http://www.youtube.com/watch?v=niGLijlQ6WU

Bu video'nun başında konuşan kişi, Dick Cheney'in eşidir. Dick Cheney ise bildiğiniz üzere Bush döneminde ABD başkan yardımcısı ve senato başkanıydı.

Ne diyor Dick Cheney'in eşi? "Dick Cheney ve Barack Obama kuzendir"

Bunu Barack Obama'nın kendisi de kabul ediyor, uzaktan kuzendir bu iki şahıs.

Şimdi de şu habere bir bakın: http://www.youtube.com/watch?v=_ldZS9PL9KE&feature=related CBS'in logosu masonik tek gözdür ayrıca evet, kendileri yayınlıyor bu haberi. George Bush'un kimlerle "akrabalık bağı" bulunduğunu gösteriyorlar. Aklınızın alamayacağı kişiler ile kanbağı bulunmakta George Bush'un.

Albert H. Spencer'ın araştırmalarına göre de Bush ailesi, Obama, Nixon, Roosevelt aileleri ile kanbağına sahipler. ABD'nin ilk başkanı George Washington'ı da bu soy ağacına ekleyebilirsiniz. George Washington ile beraber Bill Clinton, George W. Bush ve tabi baba George H. W. Bush, Franklin Roosevelt, hep akrabalık bağına sahiptirler. Birbirleriyle kanbağı bulunan ABD başkanlarını görmek için buraya da bakabilirsiniz.

17. yüzyılda yaşamış olan Thomas Hinckley adlı koloni patronu, hem George Bush'un hem Obama'nın atasıdır.

Bush'un dolaylı yoldan başka kimlerle mi akrabalık bağı var? Winston Churchill, İngiltere kralı II. Charles ve Godfrey de Bouillon.

Bouillonlu Godfrey kim mi? 1. Haçlı seferinin liderlerindendir. Kudüs ele geçirilince Kudüs Krallığı'nın başına geçen hükümdardır, tarih: 1099.

Aynı kanbağını taşıyan bir diğer aile, yani Bush ailesi, yüzyıllar sonra yine aynı coğrafyada, Ortadoğu'da terör estirmektedir.

Bush'un bundan bir önceki seçimlerdeki rakibi olan John Kerry, hem Bush'un uzaktan kuzenidir, hem de Bush gibi Bones and Skulls adlı satanist cemiyetin üyesidir. Bir seçimi kazanmanın en garantili yolu da, rakibin senden olmasıdır zaten.

Hayat ne tuhaf di mi?

Bunlar ciddi bilgilerdir ve bunlara birçok kaynaktan ulaşabilirsiniz. Hayata size sundukları çerçevenin dışından baktığınızda, asırlardır dünyayı yönetenlerin aynı kanbağına sahip olduğunu, her şeyin bir amacı olduğunu ve asırlık planlara dayandığını göreceksiniz.

Kullandığınız oyun çok değerli olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Oy kullanarak bir şeyleri değiştirebileceğinizi mi sanıyorsunuz?

Dünyada hükümdarlık kuranların yüzyıllardır hep aynı elit ailelerden çıkmasına ne diyorsunuz peki?

Bu dünyayı kendi haline bırakmadılar, dünyadaki enerji kaynaklarını da kendi haline bırakmadılar... Çin'in kömür yatakları kimin bilin bakalım? Nathan Rothschild.

Nazi kartal sembolü bu. Kartalı bugün başka nerelerde görüyorsunuz?

ABD'de?

CIA'de?
1 Amerikan dolarında?

Bir sembol, hele hele kartal gibi bir hayvan, birçok medeniyet tarafından kullanılmış olabilir tarihte. Belki Kızılderili kabilelerinde de vardır, belki Mayalarda da... Fakat bu yukarıda gösterdiğim kartal sembollerinin kullanımı tesadüf ile açıklanamaz, birazdan gelecem bu konuya. Daha da kurcaladığınız zaman çift başlı kartal sembolünün Rothschild arması olarak da kullanıldığını, ve hatta Bizans (Doğu Roma İmp.) ve Selçuklu gibi bazı Türk devletlerinde de kullanıldığını göreceksiniz. Şamanizmde bu kartalın önemli bir yeri vardır, ve bu diyeceğim şahsi fikrimdir ki günümüzdeki New Age ve ruhçuluk esintilerinin ilk kaynağı muhtemelen Türklerin de ilk yurdu olduğu ileri sürülen Mu Kıtası olabilir.

Bir sembol, çok farklı medeniyetler tarafından, çok farklı anlamlar yüklenerek kullanılabilir, bunda bir sorun yok.

Fakat yakın tarihteki tüm bu Nazi ve Amerikan CIA kartalları arasında bir ilişki yok mu sizce? Tesadüf mü hepsi? Yoksa aynı öğretinin esintileri mi var?

İsteyen "la Beşiktaş da kartal ehoeheo" diye öküze bağlayabilir, isteyen de Nazilerin kullandığı gamalı haç sembolünün bile bir pagan sembolü olmasını göz önünde bulundurarak bir şeyler çıkarabilir. Bakmak ve görmek arasında fark var sonuçta.

Konumuz kanbağıydı, oraya geri dönelim. Hitler'in büyükbabası kimdir? Halen belli değil kaynatasızlar, halen belli değil... Bize ne bundan demeyin, birazdan gelecem neden önemli olduğuna. Hitler'in 1930'da söylemiş olduğu bir söz var: "İnsanlar benim gerçek kimliğimi hiçbir zaman öğrenmemelidirler. Nereden geldiğimi ve aile geçmişimi hiçbir zaman bilmemelidirler."

Bu sebeple olacak ki nazilerin haritadan sildiği ilk yerleşim alanı Döllersheim adındaki köydür. Hitler, Döllersheim'da tankların atış talimi yapacağını, bu araziyi o amaçla kullanacağını söylemiş ve bu köyü talan ettirmiştir. Fakat daha sonra Döllersheim'da tek bir tank bile atış yapmamıştır.

Neden?

Döllersheim, Hitler'in babası Aloys Hitler'in doğum kayıtlarının bulunduğu kasabaydı. Adolf Hitler'in babaannesinin mezarı ve belki de Hitler'le bağı bulunan birçok kişinin mezarı işte bu Döllersheim denen yerdeydi. Hitler bu mezarlığın yok edilmesi emrini vererek aynı zamanda tüm geçmişini ve tüm anılarını da kasıtlı olarak ortadan kaldırmıştır. Adolf Hitler'in babası Aloys Hitler'in babasının kim olduğu ise halen bilinmemektedir. Sadece ortada dönen "iddia"lar var o kadar.

Hayat tuhaf di mi?

Hitler ailesinin esas soyadı Schicklgruber'dir. Baba Aloys Schicklgruber 39 yaşındayken, hiçbir mahkeme kararı veya bürokratik işleme gerek kalmadan, soyadını durduk yerde Hitler olarak değiştirmiştir. Ve bu sayede Adolf Schicklgruber olarak doğacak çocuk, Adolf Hitler olarak doğmuştur.

1930'lu yıllara kadar Hitler'in geçmişini araştırmayı bırak, fotoğrafını çekmek bile yasaktı.

Şimdi bu bilgiler doğrultusunda Hitler'in dedesi aha şudur diyemeyiz, fakat Hitler'in çok ilginç kişilerle akrabalığı olduğu ortaya çıkarsa şaşırmayın. "William Patrick Hitler" bizim Adolf Hitler'in yeğenidir, ve vakti zamanında Hitler'i şantaj edecek bilgisi vardı bu şahsın. Onun iddialarına göre Hitler'in dedesi bir yahudiydi. Ardından Adolf Hitler, bu şantajcı yeğenini yanına çağırır, cebine biraz para sıkıştırır ve sesi fazla çıkarsa başına bir şeyler gelebileceği uyarısında bulunur.

Sonuç ise şu: Hitler asla hasbelkader dünya tarihinde sivrilmedi. Hitler rastgele bir adam değildi. Özenle seçildi, yetiştirildi ve yükseltildi.

Neden mi?

Ey yahudileri öldürdü diye Hitler'e sempati besleyen dalyaraklar, iyi dinleyin şimdi beni.

Hitler'in diğer Polonyalılar, çingeneler vs ile beraber düzenli soykırıma tabi tuttuğu yahudiler, sadece masum sivillerdi. Hitler'den kaçabilen yahudiler ne yaptı dersiniz? Günümüzde İsrail Devleti'nin olduğu bölgeye göç ettiler. Kendilerini Rothschild'in sevgi ve şefkat (!) dolu ellerine attılar. Ve buna bağlı olarak 2. Dünya Savaşı'nın sonunda, Mayıs 1948'de İsrail Devleti resmen kurulmuş oldu.

Yahudilerin katliam emrini verenler, Hitler'i gizliden gizliye destekleyenler ise, yine bu yahudi elit bankerlerden başkası değildi.

1. Dünya Savaşı'nda Hicaz bölgesi ve Filistin, Osmanlı'nın elinden alınmıştı. Fakat burada kurulması amaçlanan yahudi devletinde yaşayacak yahudiler yoktu, yahudi nüfusu Avrupa'daydı.

2. Dünya Savaşı'nda kendilerini Hitler ve nazilerinden kurtaran yahudiler ise işte bu bölgeye göç ederek bir yahudi devletinin kurulmasını sağladılar.

Bu işlerin perde arkasındaki adam Rothschild adlı banker ve onun hem dostu hem rakibi olan elit ailelerdir. İsrail Devleti, Rothschild'in bir nevi özel mülküdür.

Sevgili ırkçı deyyuslar, hala Hitler'e sempati besliyor musunuz?

Hitler kimlerin ekmeğine yağ sürmüştür azıcık da olsa görebiliyor musunuz?

Bu hayatta malesef çok az şey göründüğü gibidir. Ya da "görmek istediğiniz gibidir". Biraz o sikindirik egonuzu yumuşatarak baktığınızda, birtakım şeylerin ne kadar farklı olduğunu göreceksiniz. Bunu Hitler için yapabilirsiniz, fakat bağlı bulunduğunuz zümreye ait zıt fikirlere kapalı olursunuz genelde. Anne ve babanız katil olsalar, bunu kabul edebilir misiniz? O hesap.

Ve şöyle de bir gerçek var ki, etrafındaki kişiler Hitler'i bir "tanrı" olarak görüyorlardı. O kadar benimsemiş, o kadar etkilenmişlerdi...

"Siz de kimseden çok fazla etkilenmeyin", desem size bu en fazla aşk acısı çeken adama "sana kız mı yok boolum" tavsiyesi veren adamın yaptığından farklı olmayacak. Ama siz yine de kimseye körü körüne bağlanmayın ehehe.

Neyse sevgili kaynatasızlar, yazının bu kısmına kadar anlattıklarım genelde derlemiş olduğum bilgilerdi. 

Şimdi biraz yapmaya ara verdiğimi söylediğim medya ifşalarını yapacam, birtakım sikimsonik tespit ve gözlemlerimi paylaşacam sizlerle. Jay-Z'yi, Heath Ledger'ın ölümünü ve bazı filmleri biraz kurcalayalım bakalım, haydi kaynatasızlar.

Öncelikle size birkaç soru soracam; Jay-Z'nin olayı ne? Niye meşhur bu herif? Neden milyon dolarlık serveti var?

Jay-Z

Şimdi hacılar Jay-Z adlı şahıs bir masondur, bu öyle sır bir bilgi de değil, gösterecem birazdan bilmeyenler için. Jay-Z'nin kendisi gibi mason olan Rick Ross adlı siyahi rapçi şahıs ile bir düeti var, ve şarkının adı "Free Mason" (hür mason). Bu şarkı öyle sıradan bir şarkı değil, eğer sadece benim bu blog'da yazdıklarımı bile baştan sona okuduysanız, bu şarkıdaki sözlerin ne manaya geldiğini daha iyi anlayacaksınız. Fakat yine de psikopat olduğum için açıklayacam bu sözleri.

Şarkının her bir sözü, bu blog'da anlatılanların birer sağlaması niteliğinde, fakat ben de bir insan evladı olduğum için yalnızca bazı can alıcı kısımlarını inceleyecez şarkının. İnceleyeceğim dörtlüklerin anlamlarını aşağısına yazdım, üşenmeden okuyun, haydi kaynatasızlar:

We the lost symbols, speak in cryptic codes
Ancient wisdom, valuable like gifts of gold
I embark on life, my path is all math
I understand the codes these hackers can't crack

Meali: Bizler kayıp sembolleriz, gizli kodlarla konuşuruz
Eskilerden kalma (tarihi) bilgelik, altın kadar değerlidir
Hayata atılırım, benim yolum sırf matematiktir
Hacker'ların kıramadığı şifreleri ben anlarım

Kabalistik öğretiden bahsediyor burada sevgili Rick Ross. Bildiğiniz gibi semboller ve matematiksel düzen kabalacılar ve masonlar için çok ama çok önemlidir. Misal klasik fiziğin kurucusu Isaac Newton kabalacıdır ve simyacıdır. Bir elementten başka bir element elde etmektir simya, genellikle de altın elde etmek için uğraşılır simya ile. Bu sözlerde şair diyor ki; masonuz, kabalistiz ve bu öğreti bize eskilerden kalmıştır akıllı olun. He tamam canım.

Kabala ne zaman yazıldı, mucidi kim, bunlar bilinmiyor. Fakat Tapınak Şovalyeleri'nin eline geçmesi 1. Haçlı Seferi'nde oluyor. Papa'nın haçlı ordusuna harbi Hristiyanlar olarak katılan bu Tapınak Şovalyeleri, Süleyman'ın Tapınağı'nda bir şey buluyorlar, ve onu bulunca derin bir "hassssktiiir" diyorlar. Bu buldukları şey; kabala adı verilen, çok az kelime ve müthiş bir matematiksel düzenle yazılmış bir kitaptır. Gariptir, 1. Haçlı Seferi'ndeki en büyük katliam da Süleyman'ın Tapınağı'nda olur.

Tarihi genelde kazananlar yazar, fakat bu katliamı kendileri dahi inkâr etmiyor. Örneğin 1. haçlı ordusunda bizzat bulunan Fulcher of Chartres şunları der: "Bu tapınakta 10.000 kişi öldürüldü. Gerçekten orada olsaydınız ayaklarımızın ayak bileklerine kadar öldürülenlerin kanı ile kaplı olduğunu görürdünüz. Daha başka ne denilebilir? Buradaki hiç kimse hayatta bırakılmadı; ne kadınların ne çocukların hayatını bağışladılar."

Neden bu katliamı Süleyman'ın Tapınağı'nda yaptılar? Veya sürdürmekte oldukları bu katliamı neden bu tapınakta iyice abartarak herkesi kılıçtan geçirdiler?

Bir şeyleri saklamak için olabilir mi? Örtbas etmek için, yayılmasını ve duyulmasını engellemek için olabilir mi?

Tıpkı Hitler'in, kendine ait belgelerin bulunduğu Döllersheim kasabasını yerle bir etmesi gibi...

Tapınakçılar elde ettikleri bu güç ile Avrupa'da baya bir varlık sahibi olurlar, ardından yıllar sonra Papa bunların bi kısmını idam ettirir, bir kısmını Malta'ya sürdürür. Ve yüzyıllar sonra, Tapınak Şovalyeleri'nin mirasına konan elitler Illuminati'yi kuracaklardır.

Tarihte biraz daha geriye gidecek olursak firavunlar döneminin Mısır'ı ve ondan önce de Babylon (Babil) bu gizli öğretiye sahipti. Yani günümüzdeki elit aileler, Babil'in mirasçılarıdır. Onların günümüz versiyonundan ibaretlerdir.

Neyse şarkıya devam edelim kaynatasızlar.

I'm iconic in the field, like Solomon's Seal
Allow my flow time to sink into the temple
Free Mason, freelancer, free agents, we faster
Big contracts, big contractors
Built pyramids, period we masters

Meali: Ben sahada semboliğim, tıpkı Süleyman'ın mührü gibi
İzin ver zamanımın akışını tapınağa gömeyim
Hür mason, bağımsız yazar, büyük kimseler, biz daha hızlıyız...
Büyük antlaşmalar, büyük taraflar
Piramitleri inşa ettiler, bizler üstadız, nokta.

Evet burada biz süperiz höyt deyu meydan okuyorlar. Süleyman'ın mührü (veya Davut'un yıldızı) bildiğiniz gibi günümüzde İsrail bayrağıdır. Hz Süleyman'ın bu şahıslar için ayrı bir önemi var, zira kabalayı onun tapınağından zorla alarak onun mirasçısı gözüyle görüyorlar kendilerini. Rothschild'lerin de "Solomon" adına sahip çocukları olmuştur. Peygamberlere maledilmiş bir sembolün, günümüzde siyonizm amblemi olarak kullanılması ise size bir ipucu versin. Peygamberlerin siyonizm ile bir alakaları olamaz, yani bir sembol çok farklı manalar veya vitrin hikâyeleri yüklenerek kullanılabilir. Önemli olan "şu an" hangi maksat ile kullanıldıklarıdır.

A lot of great thinkers and a lot of great inventors
All white mansion, I'm the child of God
All black diamonds, times were hard
New Rolls Royce, guess you made it, nigga

Meali: Birçok büyük düşünür, büyük mucit...
Bütün beyaz köşk, ben tanrının çocuğuyum (he oldu)
Tüm siyah elmaslar, zor zamanlardı.
Yeni Rolls Royce, başardın onu zenci.

Bildiğiniz gibi özellikle son yüzyıllarda birçok filozof ve mucit aha bu masonların yahut kabalayla uğraşan kişilerin arasından çıktı. Mozart'tır, Dekart'tır, J.J.Rousseau'dur, bunlar bilinen masonlardır... Zaten ismi Jean Jacques Rousseau olan adam mason olmayacak da ne olacak anasını satayım, ben Jean Jacques Rousseau olsam dünyayı ele geçirmeye çalışırdım amına koyim. Esas başarı Hüseyin Çimşir'ken biyerlere gelebilmek olum.

He işte ne diyoduk, eskiden yoksulken, mason olduktan sonra nasıl servet ve varlık sahibi olduklarını belirtiyorlar burada ki şarkının büyük çoğunluğu da bu konu üzerinde zaten, bir nevi köyden indim şehire tribi atıyor sevgili siyahi rap'çiler. Şimdi gelelim Jay-Z'nin söylediği bölüme:

Niggas couldn’t do nothing with me they put the devil on me
I would have preferred if niggas would squeeze the metal on me
Rumors of Lucifer, I don’t know who to trust

Meali: Zenciler bana bir şey yapamazlar, üzerime şeytanı yerleştirdiler
Üzerime metal sıkmalarını tercih ederdim
Lucifer'ın söylentileri, kime güveneceğimi bilmiyorum

Kaynatasızlar, bende kalın. Şimdi şu video'da Jay-Z "ruhlar tarafından ele geçirildim" diyor, amatör bir kayıt bu. Jay-Z'nin prodüktörlüğünü yaptığı Kanye West'in de "i sold my soul to the devil" (ruhumu şeytana sattım) türünden açıkmaları var. Aynı şekilde Katy Perry'nin de... Ve bazı ünlü yıldızların da...

Kaşarlı okuyucularımız biliyordur, zihin kontrolü altındaki kişilerin şeytanla anlaşma yaptıklarını, bir şekilde bedenlerini başkalarıyla paylaştıklarını söyledikleri video'lar bulunmakta. Bu "ruhumu şeytana sattım" meselesi yalnızca bir mecaz değil bu kişiler için. Ritüeller sırasında kendini ruh şeklinde tanıtan cinler ile münasebetleri olduklarını dile getiriyor bu kişiler. MK-ULTRA projesi ile bu insanların kişilikleri bölünüyor ve bedenleri şeytanlar/cinler ile paylaştırılıyor (demonic possession). Evet inanması güç, evet kulağa bilim kurgu gibi geliyor, fakat gerçek bazen bilim kurgu romanlarından daha kurgusaldır.

Bu sene MTV ödül töreninde en iyi mesaj veren video klip, Lady Gaga'nın Born This Way'i seçildi.

Born This Way'in verdiği mesaj neydi?





Mesaj falan yoktu güzel arkadaşım, tamamiyle satanist sembol ve ritüellerle dolu bir klipti Born This Way. Haberi olmayanlar kesinlikle okusunlar şu yazıyı, didik didik ettik Born This Way'in klibini ve sözlerini: Lady Gaga ve Zihin Kontrolü - Volume II

Jay-Z de şarkısında bunlardan bahsediyor işte, bu ele geçirmeden, "demonic possession"dan...


Jay-Z'nin üzerinde yazan söz şudur: "Do what thou wilt" (istediğini yap). Tam hali ise "do what thou wilt shall be the whole of the law"dır.

Bu söz Aleister Crowley'e aittir.  Hani şu meşhur koyu luciferian Aleister Crowley...

Yaa.

Bu kişilerin hangi öğretiye sahip olduklarını görüyor musunuz?

Şarkıya devam edelim:

Bitch I said I was amazing
Not that I’m a Mason
It’s amazing that I made it through the maze that I was in

Meali: Hayret vericiyim demiştim
Masonum diye değil,
İçinde bulunduğum labirentten geçerek yaptıklarım hayret verici

Başardıklarının mason olmasının bir sonucu değil de, kendi başarısı olduğunu falan söylüyor burada işte. Kendine bir pay çıkarıyor sevgili Jay-Z.

Ve nakarat;

I go to the grave before I be a bitch nigga
Better behave, you're dealin' with some rich niggas
Started in the ghetto, now we worldwide
Multiplying and I pray to God we never die

Kaltak bir zenci olmadan mezara giderim
Akıllı ol, varlıklı zenciler var karşında
Gettolarda başladık, şimdi dünya çapındayız
Çoğalıyoruz, ve tanrıya dua ederim, biz asla ölmeyiz.

"We never die" (asla ölmeyiz). Bu ölümsüzlük vurgusu aklınızda olsun zira bu konuya tekrardan değinecem. Yine masonik/luciferian bir şarkı sözü, ve yine bir ölümsüzlük vurgusu...

İşte böyle ciğerler, 5000. defa gördüğünüz gibi artık "biz buradayız" diye bağırıyorlar. Hatta Jay-Z'nin sahibi olduğu müzik şirketinin adı ne biliyor musunuz?


"ROC-A-FELLA" Records.

Rocafella nedir?

Sığır değilseniz anlamışsınızdır.

John D. Rockefeller'a ithaf edilmiş, ve muhtemelen Rockefeller ailesinin bir kolu tarafından finanse edilen bir müzik firması. Rockafeller Center'a New York'ta "Rocafella Center" der zenciler.

Peki bu Rocafella (Rockefeller) Records'un bir diğer meşhur şarkıcısı kimdir?

Jay-Z ve Kanye West

Kanye West.

Önceki yazılarda bahsettiklerimi tekrar anlatmaktan sıkılıyorum, fakat hatırlatmakta yarar var, Kanye West'in de klip ve şarkılarında masonik ve luciferian sembollere rastlamanız mümkün. Zira kendisi de ruhunu şeytana sattığını itiraf ediyor, konserinde dahi: http://www.youtube.com/watch?v=2DIwY6DCHt4&feature=related

Şirketi görüyor musunuz?

Üst dereceli masonluk ve satanizm arasındaki bağı da görüyor musunuz?

Ve bu insanların nasıl güç sahibi olduklarını görüyor musunuz? Hayır şarkıcılardan bahsetmiyorum, onlar ne ki... Uğruna müzik şirketi kurulan, dünyadaki enerji kaynaklarına sahip olan, bu mal ve mülk saltanatına sahip olan ailelelerden bahsediyorum.

Luciferian ailelerden...

Her neyse. Biraz araştırırsanız zaten durumun farkında olup kıllanan diğer rap'çilerin, Jay-Z ve Kanye West'e şarkılarında yaptıkları göndermeleri de göreceksiniz.

Şimdi konuyu biraz değiştirelim. Konuyu bilen kişiler tarafından filmlere bırakılan işaretlere bir göz atalım. Bazı sikimsonik tespit ve gözlemlerim oldu, onları paylaşacam kaynatasızlar.

Heath Ledger'ı bilirsiniz, aktör ve Batman the Dark Knight'ın Joker'i. Kendisi hayatını kaybettikten sonra Joker rolüyle oscar kazanmıştı. 28 yaşında, "yanlış ilaç kullanımı" yüzünden vefat etti Heath Ledger. Peki Heath Ledger'ın son filmi neydi?

Imaginarium of Doctor Parnassus adındaki fantastik filmdi onun son filmi. Çekimleri esnasında hayatını kaybetti. Peki nedir bu filmi burada anlatacak kadar ilginç kılan? Filmde Dr Parnassus'un bir hayal dünyası var ve bu dünyaya girenlere birtakım vaadlerde bulunuyorlar. Dr Parnassus ise şeytanla bir anlaşma yapıyor.

Dr Parnassus'un sahnesi bu. Bu sahnede bir "ayna" var, ve o aynanın arkasına geçenler Parnassus'un dünyasına giriyorlar.

Tamam lafı uzatmıyorum, bu filmin teması; Şeytan'ın vaadleri ve zihin kontrolü.

Filmin başlarında tepedeki her şeyi gören göz özellikle kadraja alınıyor, ve tabi ki sahne içerisindeki ayna da öyle. Aynanın bir zihin kontrolü öğesi olduğundan bahsetmiştik önceki yazılarda. Filmde her şeyi gören göz, ayna ve Lucifer'ın vaadlerde bulunup sonra sözünden dönmesi gibi artık bu konunun klişe olan her öğesi sıkça karşımıza çıkıyor. O yüzden ben uzun uzadıya "bakın şurda şunu anlatıyürler, burda bunu yapıyürler" diye filmi anlatmayacam.

İlginç olan şey, Heath Ledger bu filmde ölü bulunuyor, hem de tuhaf bir biçimde...

Heath Ledger'ın alnındaki sembol size de tanıdık gelmiştir muhakkak.
Masonik bir sembol.
Ve cebinden çıkan nesneler de aynı şekilde...
Masonik semboller. Ve tarot kartındaki ayağından asılı olan adam figürüne dikkat, satanist bir ritüeldir.

Asılı olmayan ayağın biraz kırılmış ve aşağı konumdaki duruşuna dikkat edin.

Kaynatasızlar şimdi bambaşka bir filme geçiyoruz fakat bende kalın, filmlerinde satanizmi sık sık işleyen Roman Polanski'nin Dokuzuncu Kapı filmine bir göz atacaz.

Ninth Gate'den bir kare, asılmış adama dikkat. Bu adamın bu şekilde kurban edilmesinin sebebi ise...
...Filmde Lucifer tarafından yazıldığı iddia edilen kitapta da aynı figürün bulunması.

Bambaşka 2 film ve aynı satanist ritüel.

Bu figür "hastalıklı ruh, bekleyiş" vs gibi anlamlara sahip. Kesin başka derin anlamları da vardır lakin ben bilmek istemiyorum. Çok da sikime onların antin kuntin ritüelleri, abuk subuk inanışları... Fakat aynı figür bambaşka yerlerde karşımıza çıkıyor. Konuyu bilen insanlar tarafından bu şekilde senaryoya dahil ediliyor.

Şimdi parçaları birleştirelim mi kaynatasızlar?

  • Heath Ledger son filminde birtakım masonik ve luciferian semboller eşliğinde ölü bulunuyor.
  • Cebinden asılmış adam kartı çıkıyor.
  • Aynı asılmış adam figürü, aynı şekilde, satanizmin işlendiği bir Roman Polanski filminde de karşımıza çıkıyor.
  • Ve Heath Ledger reelde 28 yaşında hayatını kaybediyor.
  • Ölüm nedeni ilk başta "overdose" zannediliyor, Amy Winehouse'ta olduğu gibi, o da overdose'dan öldü sanıldı fakat kanında uyuşturucu maddeye rastlanmadı. Fakat daha sonra yanlış ilaç kullanımından olduğu ortaya çıkıyor. "Kaza" deniliyor.

Heath Ledger'ın ölümü konusunda bir iddiada bulunmuyorum. Siz şu an ne düşünüyorsanız, aşağı yukarı ben de aynısını düşünüyorum. Açıkçası ne düşündüğümü ben bile bilmiyorum kaynatasızlar, sadece bazı işaretleri koydum ortaya.

Fakat şu var ki bazı filmlerde, konuyu bilen, bilgi ve tecrübe sahibi kişilerin bıraktığı işaretleri görürsünüz. Bazen detaylarda gizlidir bunlar. Öyle işaretlerdir ki, ne Veit soğuk ağda kokulu Elif Şafak kitaplarında, ne sığır ekşici entry'lerinde, ne de "geçen gün sevişiyorum" temalı Kezban blog'larında bulabilirsiniz bu işaretleri. Görmek isteyenler için apaçık ortada dururlar ya da saklanırlar, ama oradadırlar.

Heath Ledger'ın son filminin Dr. Parnassus olması ve garip biçimde ölü bulunması tuhaf bir detay tabi. Yalnız bir diğer tuhaf şey de, Heath Ledger hayatını kaybettikten sonra onun rolüne devam eden aktörlerden birinin Johnny Depp olması. Johnny Depp, Ninth Gate filminin de başrol oyuncusu ve Dr Parnassus filminin de...

Yine Johnny Depp, bir zihin kontrolü yöntemi olan Alice in Wonderland filminde de oynamıştı geçen sene ve ne gariptir ki kendisi, kendi ağzıyla "kendi filmlerini seyretmediğini" söylüyor.

Kendisi de bir zihin kontrolü kurbanı olabilir mi?

Garip şeyler bunlar.

Eğer şu blog'da anlattığım tüm yazıları okuduysanız, konunun ilginçliğini ve bütünselliğini görmüşsünüzdür.

Dr Parnassus'tan birkaç kare daha paylaşacam sizlerle kaynatasızlar.

Dr Parnassus'un aynasının arkasına geçiyorlar bu kadın ile, vefat ettiği için Heath Ledger, aynanın arkasında başka ünlü aktörler tarafından canlandırılıyor. Mesela burada Johnny Depp oldu kendisi.

Aynanın arkası dediğim yer, Dr Parnassus'un hayal dünyası. Ya da bir başka deyişle "herkesin hayallerine kavuştuğu o büyülü dünya". Onların aldatıcı dünyası...
Aldatıcı dünyanın baş karakteri ise tabi ki Lucifer'dır. Lucifer gerçekte karşımıza bir beden halinde takım elbiseli vaziyette çıkmıyor tabi ki, film bu, siz mesaja bakın.
Kadına bir "seçim" yapması gerektiği söyleniyor. Lucifer'ın yaptığı da budur, size yeni bir şey ekleyemez, ona gücü yoktur. Sadece size seçenek sunar ve sizde hali hazırda var olanı ortaya çıkarır. Eğer iradeniz zayıfsa.

Ve ilginç bir sahne daha, yine bir "ölümsüzlük" vurgusu karşımıza çıkacak Şeytan temalı bir filmde.

Bu gemilerdeki kişiler;
James Dean, Rudolph Valentino ve Prenses Diana. Üçü de çok genç yaşlarda, şaibeli şekillerde hayatlarını kaybettiler. Ve onlar için ne diyor Johnny Depp biliyor musunuz?
Öldüler, fakat aynı zamanda "ölümsüzler".
"They are forever young". Sonsuza kadar gençler.
İşte şeytanın vaadleri; "sen Tanrı'sın".

Şeytan size yalnızca seçenek sunar, vaadde bulunur, ve aldatıcı bir düşmandır.

Bu vaadlere kapılma sebebi ise şudur: Kibir.

Saygınlık isteği, kendini başkalarıdan üst bir konumda görme isteği, kendinin farklı olduğunu ispatlama çabası. Ve tüm bunların bir üst seviyesi, ölümsüzlük ve tanrısallık arayışıdır. Tüm bunlara kibir yüzünden kapılır insan.

Lucifer'ın, yani İblis'in, harika bir analizinin yapıldığı Şeytanın Avukatı filmini bilirsiniz. O filmi seyretmenizi muhakkak öneririm, ve size Şeytanın Avukatı filminin son cümlesini göstereyim, şeytan rolündeki Al Pacino söylüyor bunları:




Ehehe.

Sizce Kuran neden insanın onlarca hissi varken, yalnız ama yalnız "kibir" üzerinde bu kadar duruyor? Neden kibirle ilgili onlarca ayet var?

Her şeyin kaynağı o.

Tüm hikâyenin başlangıcı da o.

Kibir ve kibir yüzünden sahip olduklarınız, sizi zamanla korku sahibi yapar. Kaybetme korkusuna sahip olursunuz. Hayatı ise yalnızca cesurlar yaşar. Fight Club'da Tyler neden "yalnızca her şeyini kaybettikten sonra özgür olursun" diyordu? Neden Edward Norton, Ikea mobilyalarla dolu evini havaya uçuruyordu? Tabi ki o bir film ve abartı dolu, fakat siz mesajı aldınız zannediyorum.

Kibirden arınmak.

Bana en çok neden bu kadar her şeye ortadan bakarken Kuran ve İslam hakkında taraflı olduğum yönünde sorular ve eleştiriler geliyor. Dogmalarından kurtulamamışsın deniyor.

Yalnız canlar, bana bunları oturup da anlatan olmadı be. Valla bak.

Oturup sike sike kendim buldum birtakım şeyleri, gerizekalı olduğum için de paylaşıyorum işte. Yıllarca inançsızdım ya da neye inandığımı bile bilmiyordum, sonradan farkettim birtakım şeyleri.

Karşınıza bazen bir kitap sayfası çıkar. Bazen barda bir hatunla tanışırsınız. Bazen kütüphanede sınava çalışırken çok alakasız biriyle muhabbet edersiniz. Bazen otobüste dışarıyı seyrederken bir duvar yazısı görürsünüz.

Ve bazen, onlar nedense size "diğerlerinden" daha ilginç gelir. Üzerinizde yarattığı etki, diğerlerinden daha fazla olur sizin için.

İşte onlar tesadüf değildir. O kitap sayfası, o hatun, o adam, o billboard reklamı, karşınıza çıkan o şey her ne haltsa, bazen tesadüf değildir. Kaderdir.

Her neyse, konuya dönelim kaynatasıyla dansettiklerim.

The Do adında bir müzik grubu var, şu adreste de Slippery Slope adındaki klipleri var: http://www.youtube.com/watch?v=OYXUVSC--Fs




Klip tamamıyle pagan konseptinde. Yani pagan konsepti olsun, mısır konsepti olsun, bunlar yapılabilir şeyler, altında bir şey aramamıştım ilk seyredişimde. Fakat masumane bir pagan konsepti olmadığını klibin devamında görüyoruz, biraz ritüelistik bir havası var, şöyle ki:





Evet, klibi seyrederseniz daha net göreceğiniz o pagan konseptinin üzerine hatunun bileğindeki göz dövmesini eklerseniz, bu klibin kimlerin elinden çıktığını daha iyi anlayacaksınız. Hatta şöyle bir sahne de var;


Bu sahnenin anlamı nedir biliyor musunuz? Neden tek gözünü bir kuş ile kapatıyor?


Tanıştırayım, tek gözlü Güneş tanrısı Horus.

Gördüğünüz üzere kendisi bir kuşun başı ile tasvir edilir.

Bu şahıslar için sembolizm ve matematiksel kod çok önemlidir, 1700 defa demiş olduğum gibi... Peki ben bu klibi neden gösterdim burada? Sadece birkaç sembol yakaladım ve heyecanla onları paylaşayım mı dedim? Hayır.

Klipte hiçbir manaya gelmediğini sandığınız bir kare var, ve emin olun, böyle anlamsız sandığınız kareler bu ellerden çıkan filmlerde bir anlam sahibidir genelde.

2:06'da durup dururken karının burnu kanıyor. Böyle 1 saniyelik bir görüntü koymuşlar.

Şimdi filmlerinde satanizmi sık sık işlediğini dile getirdiğimiz Roman Polanski'nin Dokuzuncu Kapı filmine bakıyoruz.

Bu kadın filmde şeytan tarafından kontrol ediliyor veya şeytanın ta kendisi. Yani diyeceğim, şeytan tarafından yönetilen kadının burnu kanıyor, tıpkı pagan konseptli klipteki The Do'nun vokalisti gibi.

Ve o burnundan damlayan kanı Johnny Depp'in alnına sürüyor.

Roman Polanski bu sahneleri süs olsun diye koymadı. Ya da Johnny Depp kurbanlık koç kesip kanını alnına sürmedi (ona da bi anlam veremem zaten, niye alnınıza sürüyosunuz lan hayvanın kanını).

Bunun anlamı nedir diye düşünürken, Türkçe'ye "Düşünce Kontrolü" olarak çevrilen "Control Factor" filminde görüyoruz ki, burun kanaması zihin kontrolünün bir parçası olarak anlatılıyor.

Roman Polanski bize burada, satanist zihin kontrolünün bir parçasını gösteriyor. Dokuzuncu Kapı işaretlerle dolu bir film, seyretmenizi öneririm onu da.

Şimdi beginner ateistlerin ve ekşicilerin gözünde ayet veren birisi "her şeyi 'Kuran'da var bunlar' diye açıklıyo yeeaa" konumuna düşüyor, fakat siz inancınız ne olursa olsun siktir edin onları. Ben burada marksist sistemi veya dünyadaki ekonomik krizleri Kuran ile açıklamıyorum, din ile ilgili konuları Kuran'la açıklıyorum. Ya ne olacağıdı? Pınar Altuğ'un yemek kitabından alıntılar ile mi açıklayacaktım dini konuları? Şimdi kaynatasızlar, bu ölümsüzlük, ya da ölümsüz olma isteği vurgusu Kuran'da da var. Nasıl mı?

Bakara suresinde Allah, İsrailoğulları'nın bazılarını lanetliyor. Zira onlar bu kadar "torpil" geçilmiş bir kavim olmalarına rağmen, peygamberleri öldürüp sapkınlığa düşerek çok nankörlük yapmışlardı. Şimdi bakın, Bakara 94-95'te neler diyor Allah. Ve bunları sadece yahudi kavminden Şeytana uyanlar için söylüyor:

94 - De ki: "Allah katındaki âhiret yurdu diğer insanların değil de yalnız ve yalnız sizin ise, eğer doğru sözlü iseniz, hadi isteyin ölümü!"

95 - Ellerinin önden gönderdiği şeyler yüzünden ölümü hiçbir zaman istemeyeceklerdir. Allah, zalimleri çok iyi bilmektedir.

İlginç di mi? Sadece yahudi kavminden şeytana uyanlar için "onlar ölmeyi hiçbir zaman istemeyecekler" deniyor, "madem samimisiniz inancınızda, hadi isteyin ölümü" diye rest çekiliyor, ve günümüzde de yine bu soydan kişilerin hüküm sürdüğü bir dünyada, onların elinden "biz asla ölmeyiz, sonsuza kadar genç kalırız" tadında şarkılar, klipler ve filmler görüyoruz. Adım kadar eminim ki öğretileri de bunun üzerine kurulu...

Bu blog'da ve bu yazıda anlattığım her medya ürünü onların elinden çıkmış değil, bazıları bilgilendirme amaçlı, bazıları ticari bir ürün olarak çıkmış, fakat siz konuyu "bilen" ve "görmüş" kişilerin bıraktığı işaretleri görüyorsanız, işte o zaman mesele yok.

Hazır konusu gelmişken, sizlere şeytanın Adem'e olan vaadini göstereyim:

Ta-ha suresi 120. ayet - Derken, şeytan ona şöyle diyerek vesvese verdi: "Ey Âdem! Sana, sonsuzluk ağacını ve sonu gelmeyen saltanatı göstereyim mi?"

Sonsuzluk vurgusu burada da dikkatinizi çekti mi? Bir "saltanat" vaadi de dikkatinizi çekti mi? Dünyada hüküm sürenlerin nasıl kanbağına sahip, saltanata dönüşmüş bir yapı ile varolduklarını da bir hatırlayın. Şimdi birleştirin parçaları. Dünyada hüküm süren veya hüküm sürme gayretinde olanların, nasıl İblis'in vaadine uymuş kimseler olduğunu görebiliyor musunuz?

Bir Kubrick filmini bile ikinci hatta üçüncü seyredişinizde daha iyi anlıyorken, göremediğiniz detayları çok sonra görüyorken, sizce Kuran bu türden detay ve mesajlarla dolu değil mi sanıyorsunuz? Kuran bilgi ve donanım sahibi olduktan sonra çok daha iyi anlayabileceğiniz bir kitap. Ve defalarca okusanız dahi hala anlamadığınız, kaçırdığınız detayların olacağı bir kitap. Sadece zaman tanıyın kendinize ve çok da zaman kaybetmeyin araştırmak için. Özellikle bu konulara yoğunlaştığınızda, bazı şeylerin nasıl örtüştüğünü çok daha iyi anlayacaksınız. Bu da sizlere üç beş bi şey farkedebilmiş bir maykıl'ın tavsiyesidir, ehehe.

Burada Jean Paul Sartre'dan veya Nietzsche'den alıntı yaparak yazımı bitirseydim çok daha elit ve cool olacaktım. Fakat yemişim sizin elitliğinizi de cool'luğunuzu da, bazı şeyler ve gerçekler o kadar uzaklarda değil, gözünüzün önünde. Fakat sadece görmek isteyenler için orada.

Bu dünyada içinde uzaylıların olduğu UFO'lar yok, valla bak. Fakat UKO var. UKO nedir bilir misiniz? Unidentified Kezbansal Object.

Bak 3 katlı integral çözen adamım, daha bu Kezbanların amacı ne onu çözebilmiş değilim.

Bakıyorum şu Elif Şafak, İngilizce tweet atıp duruyor. Lan sanıyorum ki takipçilerinin de yarısı yabancı heralde. Ama hayır, o İngilizce tweet'leri retweet eden (paylaşan) insanların hepsi ya meltemmm83, ya simqhee1905 ya da Selinsu.

Olum amacınız ne lan? Tuhaf mısınız arkadaşım? Bu neyin ispat çabası? Kime neyi kanıtlama derdindesiniz sizler?

Kendi kültürüne, hatta kendi diline ve dinine bu kadar "köylü" gözüyle bakan ve mutluluğu dışarda arayan başka bir millet yok lan, yeminle.

Arkadaşım senin o çok matah bir bok sandığın Amerikan kültürü var ya, tamamıyle yapay. Amerikanın eyalet haritasını göstereyim sana bak.




O eyaletler neden cetvelle çizilmişcesine düz çizgi halinde biliyor musun? Normalde girintili çıkıntılı olur ya sınırlar, neden Amerika'da böyle kare/dikdörtgen şeklinde o eyaletler bunu düşündün mü hiç? La çünkü oralarda bi yaşanmışlık yok, kültür yok, paylaşım yok. Adam kafasına göre harita üzerinde cetvelle çizmiş eyaletleri. Orada varolan Kızılderili kültürünü katletti bu herifler ve hiçbir ortak geçmişi olmayan bir halk yerleşti oraya.

Senin bu kadar zengin bir yapın varken, ne diye elin abidik gubidik yerlerinde ararsın mutluluğu çok merak ediyorum sevgili Kezban ve sevgili ekşici. Aslında merak da etmiyorum, sadece bir anlam veremiyorum senin bu haline. İnsanların bu kadar etikete tapmalarına, bu kadar kasıntı dalyaraklar olmalarına, hiçbir anlam veremiyorum.

Kuran, Latince inseydi ve imamlar kapşonlu pelerin taksaydı, "çok karizmatik laa" deyu müslüman olacak insanlar var bu dünyada. İşte bunların derdi ne ben anlamıyorum. Ne demem lazım onu da bilmiyorum.

Ve son olarak sizleri Şeytan'ın Avukatı filminden Lucifer rolündeki Al Pacino ile başbaşa bırakıyorum.

"...kim inkâr edebilir ki?"

Kaynataya selamlar.


264 yorum:

  1. Yorumları ve mail'leri gecikmeli de olsa takip etmeye çalışıyorum. Mail'lerin hepsine yetişmem mümkün değil kaynatasızlar ama dürüst olmak gerekirse kısa ve dikkat çekici olanlara cevap veriyorum ehehe. Ayrıca blog yorumlarından tanıdığınız antispritualist nick'li arkadaşın da şöyle bir blog'u var dini sorular hakkında, tavsiye ederün: http://antispiritualist.blogspot.com/

    Herkesin kaynatasına selamlar.

    YanıtlaSil
  2. Sonunda be kaynatasız hemen rezerved..

    Şu face'deki sen misin amk, adamın twitter adresi bile farklı. üzerinden prim mi yapıyor oç?

    YanıtlaSil
  3. slm sikko usta ben okumaya yeni başladım on numarasın hacım varoll müthiş bi bilinç kazandığıma inanıyorum ve herkese seni tavsiye ediyorum kanka kib amına gorum götün kakmasın :DD

    YanıtlaSil
  4. veheheheley ilk yorum. az sonra okurum.

    YanıtlaSil
  5. Şokolade bir yazı olmuş!

    YanıtlaSil
  6. yemin ederim bir aydır bekliyorum

    YanıtlaSil
  7. sonunda geldi yazı Okuyorum şuan :D

    YanıtlaSil
  8. artık şu sembolleri üçgeni piramidi bilmemne sikimi yani boş işleri bıraksan da asıl günümüz gerçeklerini içinde barındıran siyasi ve ekonomik gerçeklere gelsen diyoruz. bak uzun bi ara da verdin ekonomi okuyorum diyosun ama hala senden bu küresel güçlerin ekonomiye olan etkisiyle ilgili bi yazı göremedik. örnek ver dersen mesela bis olayını araştır derim. tamam seni de anlıyorum bu tip üçgen-piramit-tershaç zımbırtıları daha çok ilgi uyandırıyor ve sen de zaten bu sayede bu noktaya ulaştın ama dediğime gelsen daha yararlı olur hem senin hem okurların için diye düşünüyorum. saygılarımı sunarım

    YanıtlaSil
  9. Bir aylık çalışmaya benziyür hacı, kafam raadolunca okucam bunu çok daşaklı yazmışın

    YanıtlaSil
  10. göte koyim sikko okuyorum

    YanıtlaSil
  11. Mu kıtası dedinde devamını getiremedin?
    bu işler senin bahsettiğin gibi basit değil asırlık plan dedin ama onbinlerce yıllar var oralarda asıl başlangıç orada . Atlantis ile Mu ile ilgili bir araştırma bilgi yayınlarsan sevinirim.

    YanıtlaSil
  12. Abim benim ilk yorum benden ov yeaa havasıne girmeyeceğim de senle iletişime geçmek istiyorum fakat ne email atmayı bulabildim bloggerdan, ki zaten twitter dan bakmıyorsun. Ha yanlış anlama insanlık hali normaldir. Yalnız ben seninle iletişime geçmek istiyorum umarım beni kırmazsın.

    fb1907ferdi@hotmail.com

    Hadi eyvallah

    YanıtlaSil
  13. Eline sağlık sikkofield. Okumaya başlayacam şimdi.

    YanıtlaSil
  14. bir de şey eklicem ben hacı. rolling stones(grup)'un sembolünü hiç gördün mü? görmediysen hemen bak derim

    YanıtlaSil
  15. merakla okudum çok mantıklı noktalara değinmişsin. inci sözlükte senin hakkında takıntılı saplantılı şeklinde falan söylemlerde bulunmuşlar ama bence gerçekler bunlar dışardan bakıldığında çok ütopik gelsede. ve sana çok kısa bir mail gönderdim büyük ihtimalle olumsuz yanıt vereceksin ama bakarsan sevininrim. fu.....@live.com.

    YanıtlaSil
  16. bitirdim sikko bişey oldu diye merak ettim yazmayınca kolay değildir bunları birleştirmek ama bizde bağımlısı olduk bekliyoruz yazıları

    YanıtlaSil
  17. lan olm 1 aydır bekliyoruz ibne kısa yazmışsın beni pek tatmin etmedi uzunluğu. ne biliyim 1 saat okusam daha güzel olurdu. kaynatasız harry potter'a da bi göz at koç semboller gördüm sen daha iyi yorumlarsın. hadi öptüm yanaklarını

    YanıtlaSil
  18. yine güzel bir yazı olmuş teşekkürler sikkofield uzun süre beklemiştik boşa çıkmadı..

    YanıtlaSil
  19. Çok güzel bir yazı olmuş.(Sadece resimlere baktım birazdan okuyacam :D)

    YanıtlaSil
  20. Henüz okumadım abi ama hemen yorum yaziyim dedim cidden iyi yazıyosun eminim buda öncekiler gibi imbadır şimdi okumaya başlıyabilirim

    YanıtlaSil
  21. 1 aylık bekleyişin ardından sonunda yayınladın şunu... Okuyalım bari...

    YanıtlaSil
  22. öncelikle şunu belirteyim hacu yaklaşık 5 günde tüm yazılarının amına koydum ve hemen hemen 2-3 "farkında" insan türettim. bu aralar neden durgunsun eskisi gibi yazmıyorsun onun sebebini bi sorayım dedim ha bide supernatural diye bi dizi var izlemediysen tavsiye ederim güzeldir böyle cinli şeytanlı bişey. hadi kolay gele bu arada nikce takılma lise yıllarından kalma o

    In god we trust.

    YanıtlaSil
  23. Biraz uzun bir bekleyiş oldu... Okuyalım bakalım...

    YanıtlaSil
  24. hüseyin çimşir e yarıldım, kanı alna sürmenin geçmişini anlatan bilinçli ekşicilerden mail alırsan bana gönder orjinalce küfür edesim var. Çok küçük bi durulma sezdim yazıda eskilerine göre,bilgiler profesyonelleştikçe kaybolan amatör ruha lanet olsun,öylesin diye değil,öyleyiz diye söylüyorum. Başarılı yazı, tebrik ettim.

    YanıtlaSil
  25. Ulan blogda okuduklarımı genelde arkadaşlarıma anlatırım, durumlarına göre devam ederim yada anlatmayı bırakırım. Sığırlara hiç anlatmam beter olsunlar.. Anlatımda konu hava olaylarına ve depremlere gelince kimse inanmaz öyle şey olmaz diyor. Ulan bu kadar teknolojiye sahip adam onu nasıl yapamasın?

    Eline sağlık sikko.. Yine müthiş bir yazı amk

    Bu arada küfrü çok azaltmışsın amına çakim.

    YanıtlaSil
  26. yazının sonu mükemmel olmuş sikko reis.

    YanıtlaSil
  27. Baktım şu an kimse yok,ilk yalakalığı ben yapayım dedim :)

    Eline sağlık michael kardeş,İlginçtir internette mehdi muhabbetleri bayağı fazlalaştı şu günlerde ve mehdiyle ilgili alametlerden bir tanesi ;

    -İnsanlar bakıp dururken gök yüzünden bir elin görünmesidir.

    Hımmm sakın bu el blue beam eli olmasın.

    Dikkatli bakın eğer el mavi renkteyse kesin blue beam'dir :) kırmızı ise bilemeyeceğim :)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  28. sikkofield rotary ve lions kulüplerine de değinsen güzel olur bir yazında.türkiyede bayağı çok bunlar.teşekkürler.

    YanıtlaSil
  29. o nası bi finaldir ya, fight club'ın sonundaki penisten bile vurucu eheheh.Helal sikko

    YanıtlaSil
  30. hacı iyi güzel hoşta birde namazını kılsan ne güzel olur be,namazı sakın küçümseme namaz çok önemli,ben,m hayatım namazla değişti,bence sen bu namaz olayını araştır,o kadar şey araştırıyorsun arada bunu da yap,ahirette allaha bakacak yüzün olsun,sonra yaparım diyenler helak oluyor,yarın kılarım diyenin dün kıldık namazını haydi rastgele

    YanıtlaSil
  31. uzun bir süre yazmamıştın ama beklemeye değdi doğrusu, yine döktürmüşsün. yalnız bluebeam projesi hakkında bahsettiklerinden sonra kafamda bazı soru işaretleri oluştu, şunları da açıklığa kavuşturursan sevinirim:

    koca ayak, yeti, loch ness canavarı (ulan şunu da van gölü canavarı diyip bağrımıza bastık anasını satayım) veya chupakabra gibi canavarlar da bunların uydurması olabilir mi. gökyüzüyle oynayan, sahte ufolar yaratan bu adamlardan böyle bir puştluk beklerim açıkçası.

    şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  32. yazıda Barney Stinson u gördüğümde aklıma geldi . geçenlerde How i meet your mother dizisini izlerken bir ibret gözüme çarptı paylaşayım dedim.

    Dizide şöyle bir konu geçiyor . Ted in eski kız arkadaşı ve şuanda muhteşem 4lü nün içinde olan ,arkadaş olarak görüştükleri Robin denen kız ile Barney ilişkiye girer ve Barney Kardeşlik kanunu çiğnediği için kendini kötü hisseder ve Marshall a bunu açmaya karar verir ve olaylar şöyle gelişir ,

    http://i54.tinypic.com/id7pci.jpg

    http://i54.tinypic.com/2j4zf2e.jpg

    http://i53.tinypic.com/2e20ap0.jpg

    http://i53.tinypic.com/30j65n6.jpg

    bildiğiniz üzere bu dizi CBR kanalında oynatılıyor ki o kanalın sembolüde zaten ayrı bir vaka . 1776 tarihi hem illuminati nin kuruluşu olup hemde amerikanın kurtuluşudur buda ayrı bir mevzu. paylaşayım dedim

    özet : siyonizm heryerde

    YanıtlaSil
  33. dostum özlettin maaş+yemekli iş buldun heralde :) neyse ne diyecem Chemtrails ( uçaklardan zehirleme) konusuna el at (emir kipi değil).micheal jackson 2009 da ölmeden dünyanın 4 yılı kaldı dediydi.nufüsü 500 milyona indirmek amaçları buda anca nükleerle olur işte burdada Dünyadaki SIĞINAKLAR konusu mühim.İlluminatiyi sayende sığırcıklar öğrendi.yollara üçgen içinde tek göz boyamaya başlamış yavrucuklar :)) Sığınaklar diyorum !!!

    YanıtlaSil
  34. Birisi ekonomi demişken aklıma geldi,

    Şu iki adresi önce okuyun,

    http://www.onaltiyildiz.com/haber.php?haber_id=1074

    http://www.onaltiyildiz.com/haber.php?haber_id=1020

    ikinci linkteki yazıdaki senaryo da bayağı ilginç zira altını bir zaman sonra değerli maden olmaktan çıkaracaklar.Yani anlıyacağınız bir boklar dönüyor
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  35. Çok beklettin bizi reyiz

    YanıtlaSil
  36. bluebeam muhabbetine girmen iyi olmuş. ayrıca yazı, sonlara doğru yeni ve sağlam tespitleriyle heyecanlandırıyor. özellikle "the imaginarium of doctor parnassus" filmi ve "the do" klibi ile ilgili olanlar harika.
    bu arada, daha önceden okuduğum, bu yazında da bir kez daha değindiğin kan bağıyla ilgili bir yazı; http://bunlarbabadanogulanesilherhalde.blogspot.com/2011/08/monarsi-ile-yonetilen-dunya.html

    YanıtlaSil
  37. Bluebeam dehşete düşürdü beni ya .Diğerleri bildiğimiz şeylerdi zaten .Ama iyi oldu bu uzun zamandır okumuyordum bu ipnelerle alakalı şeyler .

    Yalnız hacı son paragraflarında ki siteminde haklısında , bu kadar koyun olmuş,değişemeyeceği belli olan öküz insan varken , insanın kaçası geliyor yav. Bir kişi anlamıyor beni etrafımda .

    İllimunatisine inanan da Bieberine takılmış olayın anasını sikeyim.

    YanıtlaSil
  38. AMIN YALADIĞIM YAZMIŞSIN SONUNDA ATLADIM OKUMAYA

    YanıtlaSil
  39. He ayrıca @Melik e katılıyorum . Artık işin şu faso fiso kısmını geçsen de , biraz daha ciddi konular konuşsak iyi olur. Bluebeam felan güzel mesela. Siktiğimin piramidini görmek istemiyorum artık. Milletin tek bildiği o oldu hafız.

    Hadi saygılar .

    YanıtlaSil
  40. Olum lan son yorumumdu demin attığım ama yine aklıma bir şey geldi dayanamadım .

    Şu CBS nin amblemi dikkatimi çekmişti. Ama pek de siklememiştim açıkcası.

    He birde bir kesime bu kadar idol gösterilen Hitlerde de bir bokluk olduğunu düşünmüştüm .Ne yapsam artık okumasam mı lan artık seni :)

    Hadi bu sefer harbiden siktir oldum gittim.

    YanıtlaSil
  41. Bak ne güzel küfrü azaltmissin.Facebook ta paylaştım tereddüt etmeden. İlgiyle okuyorum yazdıklarını.bir daha bu kadar uzun süre ara vermemen dileğiyle.iyi çalışmalar

    YanıtlaSil
  42. Aga gerçekten güzel yazmışsın. Küfürü azaltman da iyi olmuş ama amatör ruhun kaybolduğunu da hissettim bu sefer.
    Ne bok istediğimizi de bilmiyoruz biz de. Neyse eline ayağına daşşağına sağlık.
    Öptüm say gömdüm by

    YanıtlaSil
  43. Hem Said Nursi hakkında hem Fethullah Gülen hakkında amaçlarını çok daha açıklayıcı bir yazı yazarsan da çok süper olacak.

    YanıtlaSil
  44. hacı senin samimiyetine canı gönülden inanıyorum. bu yazını okumadım, en kısa zamanda okuyacağım. Bu kadr aradan sonra özlemişim vallah. Hadi selametle.

    YanıtlaSil
  45. küfür olayını gerçekten halletmişsin, takdir ettim, heyecanla okudum kaynatasız! yarın bir sürü şey araştırıcam sayende, sağolasın koçum!

    YanıtlaSil
  46. kardeşim eline sağlık yardırmışın yine.

    bu söylediğin roman polanski 13 yaşında bi kıza tecavüz etttiğiyle alakalı haberler var. bu adam filmlerinde bu amcıkların tezgahını ortaya dökmek için kullanmış olabilir. sonrasında tecavüzü başına bela etmiş olabilirler. ya da örgütle alakası olup eminem gibi kendini kurtarmaya çalıştıktan sonra kubrick gibi yeter ulan diye takılmışta olabilir. iki türlü de olsa tecavüz olayı yalanmış gibi duruyo. kafama takıldı yazayım dedim.

    bi de bu amına kodumun milleti artık bu illuminatiyi öğrenmeye başladı, bundan haberdar olupta dünyada bunu bile taşağa alıcak kadar beyinsiz tek genç nesil bizim bebelerdir heralde.

    esen kal sikkocuğum, saygılar, sevgiler.

    YanıtlaSil
  47. michael, neden kimse bize inanmıyor?
    teori değil, komplo demişsin ya, bizce de öyle, ama herkes tereddütte: kafayı yiyeceksiniz diyorlar.

    blog yazmaktan başka bir şeyler yapmaya öncü olsan da artık peşinden gelsek.

    YanıtlaSil
  48. yanmış tutuşmuş gene sayfalar.bidahaki yazıyı bukadar bekletmemen dileğiyle kaynatasının gadasını aldığım.hadi eyvolleyball.

    YanıtlaSil
  49. mükemmel olmuş tüm linklere de baktım. ayrıca ulaştığın kitle giderek büyüyo gözlerimin önünde önce oyundan şundan bundan başka konusu olmayanlar şimdi illuminati hakkında çok bilgili.. bu hem şaşırtıcı hem de sevindirici. yazılarının takipçisiyim ve devamını da bekliyorum

    saygılar..

    YanıtlaSil
  50. süper olmuş lan bu da. bi de şey dicem. atatürk neden öldürüldü yazına anonimden yorum bırakmıştım bi ara cevap atmadın. orda meyil de yazmamıştım ama yine de oraya cevap yazmanı beklerdim.

    YanıtlaSil
  51. Kardeşim seni tebrik ettim.. Hafif çakırkeyif okudum yorumunu.. Dokuzuncu Kapı ve Gözü Tamamen Kapalı gibi filmler neden böyle paspasaltı yapılmış anlaşıldı şimdi.. Anlamayan da bir daha okusun yazını sikerim beyinciklerini onların :)

    Selçuklu konusunda tam oturmamış hafız kafana bilgiler.. Zaten biliyorsun, haçlı seferleri sürekli bizim millete yapılıyor, 2 kartal koyduk diye hemen pagan damgası vurma. Tamam aslımız şaman aslı ama Müslümanlıktan sonra şamanlar orta asyada kaldılar. Bunu da biliyorsun zaten.

    Neyse hafız, helal olsun, kısa olmuş, derleyici olmuş. İnterneti iyi kullanıyorsun helal valla. Sahi, senden başka da uğraşan varmı bu işlerle ?? (blog anlamında işte free takılan)

    YanıtlaSil
  52. mk sikko gece gece beynimi siktin, bu arada msn kullanıyomusun? olmazsa e-posta ile kendi yakaladığım, Nat Geo türkiye dergisiyle ilgili birkaç şey paylaşacağım.

    YanıtlaSil
  53. Off Sikko ellerine sağlık yine aydınlattın bizi , enerji tasarruflu ampulü götüme sokmuş kadar oldum eheh :D

    Yalnız senden gerçekten şu an yaşadığımız zaman hakkında bilgiler istiyoruz .

    Örneğin PKK'nın neden bitemiyor olması , İsrail'le yaşadığımız sürtüşmeler , Dolar/Euro artıyor ekonomik nereye gidiyor , son zamanlarda bıçaklamalar katletmeler artmaya başladı .

    Neden oluyor bunlar , yoksa bunların arkasında da mı bu sikkolar var , bu konular hakkında da bikaç satır yazarsın di mi ?

    Hadi görüşenzi

    YanıtlaSil
  54. Semboller semboller.
    Gamalı haçı boşuna mı ters yönde koydu Hitler?
    Neden satanistler -ve bir çok öğreti- sol el tarikatı diye geçer?
    Ve neden kıçımızı sağ elle değil de sol elle temizlememiz söylenmiştir?
    Sol elle değil de sağ elle yemek yememiz gerektiği buyrulmuştur?

    Kuran'dan önce de hakikat bilgisi vardı (ne demekse. anladın sen onu inşallah). Gel gör ki yoldan saptılar. Yine kafa tuttular yine kafa tuttular. Kibir. Dev düşman. Olay bu.

    Sen Kuran'ı al yanına. Bağla ipini. Sonra sür gemini, çık keşfe.
    O öğretiler seni şeytanın yanına nasıl çekiyordu? 99 doğru, 1 yanlış değil mi?
    İpini sağlam yere bağlarsan o 1 yanlış girmez içine. 99 doğru da yanına kar kalır.
    Kabalasıdır şusudur busudur... Getirebilir seni 9. basamağa. Ama dikkat etmek gerek. 10'u atlayıp 11'e geçirmesin seni. (9/11 Hatırladın?)
    Zaten açgözlülük yapmayıp sen istemedikten sonra da kimse geçiremez seni o ayrı.

    Uzak durun nolur cinden büyüden ve sosyal kulüp havasında geçen okullardan. Kendini ispat çabasından, açgözlülükten, hükmetme arzusundan başka şey değil bunlar.
    Aklınızı çelmesinler.
    Size açık açık veya gizliden gizliye güç vadedenlerin suratına tükürün.
    Düşünün.
    Ne kadar boktan biri olduğunuzun, maymundan da aşağı olduğunuzun farkına varın.

    Boyun eğmeyi öğrenelim arkadaş.
    Ona buna, maymuna (atalarımız?!), televizyona falan değil ya. Allah'a.
    İnanalım.
    İnancı nasıl bize bağnazlık olarak gösterdiler inanamıyorum.
    Ben de öyleydim ya. "Namaz mı kılıyor muş? Ayyyy gericiii." "Oruç muuu? Salak mısın olm sen? ehaueh"
    Hala daha atamadım bu tozları üstümden ne yalan söyleyeyim. Nasıl kirli bilgilerle yüklenmişim.

    Sevgi be. Sevgi.
    Sevmediğimizin farkına bile varsak bir şeydir.
    Hele ki Muhammed sevgisi.
    Allah sevgisi.
    Ne yüce bir şey.
    Keşke ucundan biraz sahip olabilsem.
    Dünyayı ortadan patlatmak değildir güç.
    Bütün elementlere hükmedebilmek de değildir.
    Güç, teslim olabilmek, "Ben yokum, sen varsın." diyebilmektir.

    Selam.

    YanıtlaSil
  55. gençlere katılıyorum.vay beee dedik belki ama bi saatlik yazı bekliyodum açıkçası.

    ayrıca üçgen,güneş tanrısı muhabbetlerini bi kenara bırakman konusundaki eleştirilere de katılıyorum.

    ekşiciler konusunun bu kadar farkında olman çok iyi.harbi adamlar oturdukları yerden dedemden çok hayat tecrübesine sahip amk.iş yerinde bi konuda ikileme düşünce bizim sığırlar ekşiye bak yeaa diyolar hemen.ben pek sallamazdım ekşiyi.ama insanların bunları bi bok sandığını görünce dedim durum ciddi.

    futbol konusundan hiç huylanmıyo musun ? bizim saçma sapan süperlig bile kontrol altında tutulmaya çalışırken milyar dolarları bulan futbol sektöründe bu ibnelerin parmağı var mı sence ? geçenlerde sir alex ferguson "futbol ruhunu şeytana sattı" dedi.şeytandan kasıt televizyondu.el at bakalım panpa.

    YanıtlaSil
  56. DARK KNİGHT ÇIKTIKTAN SONRA HAYATINDA NE O ÇİZGİ ROMAN OKUMUŞ NE AZ ÇOK KÜLTÜRÜNÜ YAPMIŞ VE SİNEMADA SAGLAM KÖTÜ KARAKTER GÖRMEMİŞ NERDE AM KAFALI VARSA JOKER FANI OLDU ZATEN. VAY SO SEİUS YOK ADAM ÇEKTİKTEN SONRA ÖLMÜŞ AMK EKŞİCİLERİ HEPSİ DE.
    YANİ BEN BU FİLMİN VE KARAKTERİN BU KADAR MEŞHUR OLMASINDA Bİ KARANLIK GÜÇ SEZMİŞTİM ZATEN.

    YanıtlaSil
  57. Michael'ın dikkatine,

    Kardeş burada yanlış hatırlamıyorsam burada senden iki kere istediğim bir konuyu tekrar etmek istiyorum;

    Şu deccal ve mehdi ile olan hadisleri bir derleyip analiz etmeni istiyorum neden? Birincisi senin analiz yeteneğin muhteşem ve ayrıca burada çok garip bir durum var, bu konudaki hadislerle günümüzdeki durum acayip örtüşüyor.Önce ufak bir deneyle başlayalım;
    Kulaktan kulağa oyununu biliyorsunuz,şimdi bir cümleyi söyleyin ve bekleyin sıranın sonunda o cümleyi değişmiş olarak dinlersiniz ancak cümle yerine bir hikaye anlatırsanız o hikaye ufak değişikliğe uğrasa da içerik olarak aynı kalarak son kişiye ulaşır.Çünkü insanlar hikayelere meraklı ve meyillidir.
    Şimdi de elimizdeki verilere bir bakalım;
    -Peygamberin sözlerine uydurma sözler katılmıştır
    -Mehdiyle ilgili hadisler anlatım olarak hikaye formatındadır.
    -Ve bu hadisler günümüzle örtüşmektedir.Örnek deccalin tek gözü kördür günümüzde deccalin (illuminati)sembolü tek gözdür v.b.

    soru şu,eğer bu hadisler (bu konuyla ilgili olanı) uydurma ise nasıl günümüzle örtüşüyor?
    Yoksa bu puştların geçmişteki uzantıları planları doğrultusunda mı değiştirdiler hadis(ler)i
    1-eğer bu hadisler doğruysa mehdi gelecek
    2-Yok uydurmaysa sahte mehdi gelecek
    3-Her iki durumda da sahte mehti mutlaka gelecek

    O zaman üzerine düşmemiz gereken,sahte mehdinin kendisidir.
    Neyse kardeş tüm bunların ışığında senin aklına ne geliyor ve göremediğimiz ne tür başka ibnelikler olabilir?
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  58. @MARLON BRANDO

    şaman muhabbetine gelince Türklükle başka bir dini bağdaştıracaksan (ki milletle dini bağdaştırmak baya malca birşey zaten) şamanlıgı bağdaştırmak daha da mantıklıdır. Türkiye çoğunlugu müslüman bir Türk ülkesidir . ama aslaa asla müslüman bir ülke dedirtmem. sikerim

    YanıtlaSil
  59. --yalaka mode on--
    helal sikko gene led ampulü götümüzden sokarak aydınlattın bizi
    --yalaka mode off--
    bide ayrı olarak hacı o Imaginarium of Doctor Parnassus(copy-paste) TV de denk geldim tam amınakoyim gene mistik hava derken o piramitle gözü görünce kıçına neft sürülmüş eşşek gibi ananı... diye bağırdım irkilerek boşaldım amk

    YanıtlaSil
  60. sonunda beeee! hemen başlıyorum okumaya! şimdiden ellerine sağlık swh swh!!! eueheuehe.

    YanıtlaSil
  61. MaNgOsEr kardeş,

    Sen sorunca aklıma geldi,israil muhabbeti (inşallah düşündüğüm gibi değildir) şöyle olabilir.
    Ama önce;

    İlluminatici olduğumuzu var sayalım,size soru, amaç tek dünya devleti kurmak ancak engelimiz,müslümanlar ve türklerdir.O zaman buna rağmen nasıl tek dünya devleti kurulabilir?

    Kopyalar;Türkler siyasi ve ekonomik olarak ele geçirilmiş durumda her daim hizmet ediyorlar ayrıca yeniden osmanlı olma özlemi duyan halk var ayrıca yahudiye sövüp öldürmeyi islam zanneden müslüman bir kitle var.

    CEVAP; Amerikanın kucağına oturmuş bir türk islam devleti hizmetkar türkiye önderliğinde.Peki nasıl olabilir bu ya da nasıl gerçekleştirebiliriz?

    Yine cevap;Eğer türkiye israille savaşır ve göstermelik israili yenerse ne olur ya da bir cephede ortalığın amına kor sonra amerika araya girer israil pes eder sonra? Bütün müslüman alemi türkiyenin başbakanını kahraman ilan edip tapar abiciğim tapar.Ve sonra deseki gelin türk-müslüman birliği kuralım,hepsi gelir. Böylelikle bu putperestler türkiye önderliğinde zaptedemediği diğer müslümanları ele geçirmiş olur bu birlikten sonra dünya birliğinin yolu açılmış olur. İnşallah yanılırım çünkü en az bir müslüman ülke özgür? olması lazım.
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  62. Burdaki herkesten farklı olarak değişik bi noktaya değinicem.Fakat yanlış anlaşılmak istemiyorum.Bu yazıyı sırf örneğini vereceğim şahısa bok attığın için yazmıyorum.Bağnaz ve kökten dinci değilim.Ama bir dönem cemaat içinde kalmışlığım var.O sırada sohbetler de edindiğim bilgilerde Said Nursi hakkında bir takım bilgiler edindim.Bu yazını okudum ve aklıma hemen Said Nursi'nin neşrettiği Şualar kitabının 5. şuası geldi(bir sohbette dinlemiştim).Şuan açtım ve hemen okudum(ki daha önce risale okumuşluğum yoktur bile) ve tüylerim diken diken oldu. 5. Şua 1908 yılında yazılmıştır.Sadece oku diyebilirim anlatamam o yüzden link vericem.http://risale-inur.org/yenisite/moduller/risale/index.php?tid=102
    Ve şunuda belirtmek istiyorum.Gülen hareketi kesinlikle basit bir hareket değildir.Birçoğunun nitelediği gibi dini kendi emellerine alet etme falan fıstık bende öyle zannediyordum.İnternette bulamayacagınız, cemaat içinde çeşitli işler için görevlendirilmiş bir kaç abinin konuşmalarına yanlışlıkla kulak misafiri oldum(türkiyede'ki yapılanma hakkında) ve senin yazılarını okuduktan sonra bu adamların amaçlarını birazcıkta olsa anladım.Yapbozun parçaları oturdu diyebilrim.Bir sonraki yazını 4 gözle bekliyorum

    YanıtlaSil
  63. @ERROR @sikko Abicim kim ne derse desin "How I Met Your Mother"
    en kral komedi dizilerinden biridir. Bazen siktiri basıcaksın illüminatiye gülmeye bakıcaksın :)

    YanıtlaSil
  64. Eline, emeğine sağlık Michael'cım.
    Ayrıca teşekkür ederim blogumla ilgili düşüncelerin için. İnşallah ilerleyen günlerde eski yazılarımı da düzenleyip ekleyeceğim:)

    YanıtlaSil
  65. Şampiyon şimdi malum 11 yılda bi bişiler oluo demi90 da nwo ı ilan etti buşt 2001 de ikiz takkeler ritüeli.2012 malum bişiler bekliyoruz mahallecek.ee 2012 den 11 yıl sonra yane "hedef 2023" te nolcak acaba ? sence başkenti kudüs olan tek devlet mi plan ?

    PS : bu soruyu cevapla saçını çekerim seni okuya okuya bu hale geldim..

    YanıtlaSil
  66. Aylar aylar önce okullar, öğretiler, ruhçular, tarikatlar arasında bocalarken, hepsi birbirine saldırırken, "doğru yol nerede?" diye kafayı yerken internette bir yerde "antispiritualist" takma isimli birinin hazırladığı videolara rastgeldim. Ruhçuluk yalanı.. gibi bir ismi vardı. Kuran'daki ayetleri açıklayıcı videolardı.
    O zaman en fazla yüz küsür kişinin izlediği/okuduğu videolardı.
    Bir kaç tane vardı.
    Hepsini izledim.
    Kafamdakilerin birazını yıktı, birazını yaptı.
    Maykıl demiş ya.. Bir söz görürsün, bir billboard vs.

    İşte böyle bir şey.
    O antispiritualist buradaki olsa gerek.
    Sanırım teşekkürler.
    Bir patika da sen gösterdin.

    YanıtlaSil
  67. @octobeR sen dünyevi zevklere siktiri basmazsan yakında illuminati sana çocuklarına ve onların cocuklarına sağlam bir siktir basıcak

    YanıtlaSil
  68. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  69. Bi durum var belki ilgini çeker.
    Hacı şu apple logo alien olayını görmüşsündür.
    Görmediysen:

    http://www.youtube.com/results?search_query=apple+logo+alien&aq=f

    Olayı Ableton Live adındaki kullandığımız bi müzik yazılımında denedim ve sonuç:

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150338027574394&l=67574307dd

    Tespitler güzel alnından öptüm sikko.

    YanıtlaSil
  70. @ gercekelektronik

    http://www.sorularlaislamiyet.com/qna/13193/hz-mehdi-ile-ilgili-

    hadisler.html
    http://www.harunyahya.org/imani/ahir_zaman_kitapciklar/hadislerle/mehdi_02.

    html

    Linklerde Mehdi ile ilgili hadisler verilmiş ve bundan başka daha pek çok

    yerde örnekler mevcuttur, kaynakların sağlamlığından(teyit edenlerin

    güvenirliği) hadislerin gerçek olduğunu söyleyebiliriz. Aslında bahsi geçen

    hadisleri göz atacak olursak hepsi neredeyse birbirinin kopyasıdır. Cümle

    aynı sadece değişen bir kaç kelime, bunun sebebi hadisleri teyit edenlerin

    akıllarında kaldığı kadarını söylemelerindendir. Gerçek olmama durumuna

    gelecek olursak çok düşük neredeyse ihtimal yok gibi bişeydir.

    Mehdi'nin geleceğini belirten hadislerde hep aynı muhabbet dönüyor

    demiştik. Hepsini kısaca özetlemek gerekirse "Allah dünyada son bir gün

    kalsa dahi onu uzatır, Ehl-i İmandan birini(Mehdi) dünyaya hakim kılar."

    Bu türden kısa söylemlerin hepsi aslında çok uzun şeyleri ifade eder.

    Yukarıda yazdığımı parçalayıp izah edeyim.
    Öncelikle konu hakkında bilineni yazalım ve anlatalım.
    "Kıyametin başladığı vakitlerde ezici güç karşı tarafta olacaktır ve ne

    olursa olsun sonunda Mehdi dünyaya hakim olacaktır, diğer dinlerden olan

    herkeşler müslüman olacaktır ve müslümanlar kazanacaktır oleyy" şeklinde

    bir düşünce var. Bundan çıkarılan sonuç Allah'ın yardımıyla sayıları iman

    edenlerden kat ve kat fazla olan kafirler ezilecektir.
    Peki bu kısım doğru mu? - Maalesef değil. Peri masallarında yaşamadığımız

    gün gibi ortada, Mehdi'nin dünyaya hakim olacağı başta bir yanlış anlaşılma

    sonrasında hurafeye dönmüştür.
    (* Burada ne demek istediğimi aşşağıda izah edeceğim)

    Mehdi: Hidayete ermiş kişi demektir. Bunu istediğiniz kadar

    uzatabilirsiniz, öncü kişidir, adaletli kişidir, onurlu kişidir, cesur

    kişdir vs. vs.

    Ehl-i İman: Müslüman demek değildir, hristiyan, musevi felan demekte

    değildir. Ehl-i İman, Ehl-i Şeref anlamında kullanılır. Ehl soyundan demek

    değil tabii olmak anlamındadır, inandığı amacın peşinden giden kişiye

    denir. Ordaki şeref ise çok uzun konu ama kısaca değineyim. Allah insanlara

    hata yapsanızda, benim varlığımı kabul etmesenizde size verdiğim insanlık

    şerefini ayaklar altına almayın" der. Burdaki şeref ise şerefli bir insan

    olmak manasına gelir.
    (Gerektiği yerde ayrıntılı izah ederim)

    YanıtlaSil
  71. Devamı...

    Mehdi'nin peygamber olmadığı en başından söylendiği halde insanlar sürekli

    peygamberlerde görülmüş alametlerin aynısının Mehdi'de de olacağına

    inandılar. "Seçilmiş kişi, o sıradan biri değil, mucizeleri var."

    gibisinden bir ifadeyi örnek vermek pek yanlış olmaz bu konuda; ancak

    dikkat edecek olursak insanların hayalini kurduğu, beklediği kişiye

    giydirdikleri sıfatlar hep peygamberlik sıfatlarıdır. Mehdi'nin mucizelere

    sahip olacağı yanılgısı buna örnektir. Lafı O kadar dolandırdıktan sonra

    asıl mevzuya geleyim. Mehdi seçilmiş - özel biri değil sıradan biridir, hiç

    bir mucizesi olmayacaktır. Sadece liderlik yapacak, müminlerin kafirlerle

    olan mücadelesinde müminlere liderlik yapacaktır. Tarihte bu duruma benzer

    pek çok olay görülmüştür. Sıradan birinin çıkıp halkını komuta etmesi ve

    halkını kurtarması gibi. Yani sözün özü insanların ihtyaç duyduğu biri

    gelecek ve o kişi (biraz kabile kehaneti gibi olacak ama) beklenen kişi

    olarak anılacaktır.

    Hadislerin sayıca çokluğunun sebebi çoğu zaman art niyet değildir. Zaman

    geçtikçe dilden dile dolanan hadislerin bir kaynakta toplanması

    gerektiğinde, insanlar "sanırım Hz. Muhammed bunu da söylemişti" şeklinde

    emin olamadıkları sözleride hadisten saymışlardır. Hadisler birer öngörü

    değil kehanettir(kesin olacak şeyler).
    (Burayı başka taraflara çekmeyin lütfen!)

    Uydurma olanlar(emin olunamayanlar) sadece birer öngörüden ibarettir.

    Örneğin dünya her sene aydan 3.8 cm uzaklaşmaktadır. Bunu bilen biri olarak

    bundan bir milyar yıl sonra denizlerdeki gel-git durumu dünyayı harabeye

    çevirecek gibi bir öngörüde bulunabilirim. Aslında senin sormak istediğin

    şekli böyle değil; ama ben sana onunda izah edeyim. Şimdi Hz. Muhammed'in

    yaşadığı dönemlerde olduğunu düşün yada 1-2 yüz yıl sonra çevrene

    baktığında aynı bugünkü gibi dünyanın bozulduğunu görüyorsun, bu saatten

    sonra peygamber gelmeyecek bişey gelmeyecek artık herkes kendi başının

    çaresine bakacak, aklını kullanacak va ancak o şekilde kurtulacak diyorsun.

    O zaman da olsa, günümüzde de olsa, ne zaman olursa olsun bir sorun varsa

    illa ki kaynağıda vardır. O kaynağı teee o zamanlardan görüyorsun(tapınak

    şövalyeleri veya 1118 yılı öncesi için masonlar) bununla bir öngörüde

    bulunabilirsin. "ulan bu götverenler sürekli güçleniyor, yarın öbür gün

    kıyamet kopacağı zaman bahsi geçen münafıklar bunlar olsa gerek" dersin.

    Peygamber ahir zamanda böyle böyle kişilerdir münafık olanlar derken,

    sonrasından biri "böyle böyle tek göze inanan adamlardır münafık olanlar"

    der. hani dediğin gibi kulaktan kulağa...

    Bu konuyu bu şekilde ortada bırakmak olmaz, daha sonraları derleyip

    düzgünce yazarım.

    Yukarıdaki *'in anlamı ise:

    Benî İsrâil, yetmiş bir fırkaya ayrılmıştı. Bunlardan yetmişi Cehennem’e

    gidip, ancak bir fırkası kurtulmuştur. Nasârâ (hıristiyanlar) da yetmiş iki

    fırkaya ayrılmıştı. Yetmiş biri Cehennem’e gitmiştir. Bir zaman sonra benim

    ümmetim de yetmiş üç kısma ayrılır. Bunlardan yetmiş ikisi Cehennem’e

    gidip, yalnız bir fırkası kurtulur. Cehennem’den kurtulan fırka, benim ve

    Eshâbımın gittiği yolda gidenlerdir.

    (Hadîs-i şerîf-Milel ve Nihal, Ebû Dâvûd, Tirmizî, Nesâî, İbn-i Mâce)

    Benim ve Eshâbımın gittiği yolda gidenler(Şerefli olanlar, onurunu ayaklar

    altına almayanlar)

    Kıyamet kopacağı vakit ortalığı beyaz bir duman kaplayacak o zamana kadar

    Mehdi'yle birlikte ayakta kalan müminler(bir avuç insan) o beyaz dumanın

    içinde ruhlarını acısız teslim edecek. Sonrasında kıyamet kafirler için

    kopacak. Yani müminler hep azınlık taraf onlar olacak ve hiç bir zaman bu

    savaşı kazanamayacak, yapmaları gereken tek şey ise direnmek olacak; ama en

    sonunda arşta kazananlarda onlar olacak.

    YanıtlaSil
  72. mayk yine döktürmüşsün klavyene sağlık araştırıp bunları insanların önüne servis etmen takdire şayan birşey.

    YanıtlaSil
  73. maykıl yorumlarda ekonomiyi gördümde dolara mı yatırım yapsak amk

    YanıtlaSil
  74. öncelikle şükür kavuşturana yazılarını özlemiştik son günlerde dünyanın çeşitli yerlerinde bu projeyi uyguluyorlar deneme diyelim bir tanesi geçen sene kabe üzerindeydi gene bir dağdada benzer bir şeyler yaptılar heralde 2012 de tam gaz buişe koyulacaklar .Bide şu pitbull un rain over me klibine bak değerli yorumunu bekliyoruz

    YanıtlaSil
  75. @Toprak Sudan

    Evet o videolar bana ve Emre1974tr nickli arkadaşa ait.

    Yıllar evvel bu saçma sapan öğretilerce gözü boyanmış biri olarak vardığım sonuçları insanlarla paylaşmaya mecbur hissetmiştim kendimi.

    Bir yardımım dokunduysa ne mutlu.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  76. Yeni Bitirdim Yazıyı ve beklediğimize Değdi.
    taşşağını illimunati yesin sikko.

    YanıtlaSil
  77. çok kısa lan bu, okumam ben

    YanıtlaSil
  78. Acaba Süleyman tapınağında buldukları şey simyacılıkla alakalı bir şey olabilir mi ? Mesela görece az değerli madenleri altın yapma formülü gibi bir şey ? Belkide bu ibnelerin finansal gücü bundan ileri geliyordur.

    YanıtlaSil
  79. http://vimeo.com/22317212 Bu videoyu izlesin herkes

    YanıtlaSil
  80. Sonunda amına koyim helalin var sikko.Gece telefondan okudum ebesnin amı gibi yazmışsın bir aya değmiş amk pek uzatma arayı korkutuyon bizi hadi daşşağına kuvvet hacım.

    YanıtlaSil
  81. ''babadan oğula nesil heralde bu anasını sikiğimin orospu cocukları''

    Güzel yazı olmuş eline sağlık sikkocum. uzun zamandır bekliyoduk.

    YanıtlaSil
  82. kısa olmuş kaç zamandr yazmıyosun ak.bu kadarmıydı yani? ayıp lan sana! küstüm.

    YanıtlaSil
  83. Biri sormuş küresel güçlerin ekonomiye olan etkisiyle ilgili.Alın size içinde Türkiye senaryosu da bulunan Rockefeller ve Rothschild Röportajı.

    http://www.xing.com/net/turkish-bizwomen/think-tank-dusunce-fabrikasi-49056/murdoch-dan-rockefeller-ve-rothschild-ile-turkiye-yi-de-iceren-dunya-gercekleri-carpici-bir-roportaj-20671599/

    YanıtlaSil
  84. sikko artık küfür etmiyorsun, ne oldu sana ne oldu böyle?

    YanıtlaSil
  85. Steve Jobs hakkında da bir yazı bekliyoruz hocam.Şu yazını tek nefeste okudum tebrikler. :)

    YanıtlaSil
  86. yakın zamanda hologramlarla alakalı rüya görmüştüm.sokak köşelerinde insanlar yerlerinde sabit gökyüzüne bakıyorlardı. gökyüzünde gerçek gibi gözüken uçaklar dünyaya çarpıyorlardı.çok yaklaştıklarında yok oluyorlardı.sonra normalin dışında farklı tasarımlı uçak mı desen ufo mu desem o tarz şeylerde belirmeye başladı. insanlar film izler gibiydiler. rüyada olduğumu anladım o andan sonra yaptıklarımın bilincindeydim.tanıdık birilerine rastladım.insanlar konuşmuyordu bu kadar şeye rağmen.sonra birisi gerçek olduğunu sandım diyordu bu şeylerin.bütün insanlar bir yandan havaya bakarak düşünüyorlardı. hiç kaçan yoktu herkes sabitti robot gibiydi sanki. olay gece gerçekleşiyor.ilk uçak çarpmasında insanlarda panik oldu ben dahil ama sonradan alıştık normal geldi diğer hologramlar.hiç tepki vermedik. uyandım.

    böyle birşey var mı diye aradım aradım holograma rastladım sonunda. ilk başta sadece benim aklıma geldi sandım. 1900 başlarında görseydim bu rüyayı tesla gibi ortaya bir şeyler çıkartırdım büyük ihtimalle. ama o çarpma sahneleri nasıl gerçekçiydi öyle etkisi 1 hafta geçmedi.

    YanıtlaSil
  87. http://www.forumdas.net/resimlerle-ataturk/ataturk-silueti-78566/

    hacım bunlar bizede ayar çekmiş

    atatürk bulutları =)

    YanıtlaSil
  88. Tüm Blogu özet geçmişin artık yeniler sadece burayı okusa yeter heralde bu arada hayırdır la proje falan ?

    YanıtlaSil
  89. Resimlerin büyük bir çoğunluğu gözükmüyor. Bir el atarsan sevinirim. Yazıyı okumak için bekliyorum, haberin ola.

    YanıtlaSil
  90. senin blogu okurken küfür olmayınca bi türlü AYDINlanamıyorum müdür

    YanıtlaSil
  91. Lost filminde de birçok kez burun kanama mevzusu geçiyor, 4. sezon sonu ve 5. sezonda.
    Ayrıyetten Barney hakikaten komik adam :D
    yine de kültürümde, edebimdeyim, sokarin beginner ateistlere.

    YanıtlaSil
  92. http://www.onaltiyildiz.com/haber.php?haber_id=1020

    ikinci saniyeye dikkat!

    Sony Music Entertainment Inc.

    YanıtlaSil
  93. Sikko bu yazında çok fazla küfür, yok okurken sıkıldım yemin ederim Senin yazıların tuzu biberi o küfürler. . .

    YanıtlaSil
  94. Yine harika yazı sikko valla helal sana en yakınlarıma zorla okutturdum seni herkeste okusun istiyorum inşallah cok daha fazla insana ulaşıcaksın cok daha fazla insan haberdar olucak bunlardan.
    he bi ara illuminatinin websitesindeki geri sayımdanda bahsedersen super olur ne ayak cozemedik.

    YanıtlaSil
  95. sikko bugüne kadar düşünmemi sağlayan sistemin ne kadar piç olduğunu gösterdin ya sağol lan =)

    YanıtlaSil
  96. @mizar

    bu adam nerden biliyor o kadar Türk sözünü..ama güzel paylaşım ben 99 a 1 den endişeleniyorum..

    YanıtlaSil
  97. final çok şık olmuş.

    YanıtlaSil
  98. guzel yazi tebrikler... Hüseyin Çimşir i de desifre et herkes bilsin gercekleri hehe

    YanıtlaSil
  99. @igrenc adam


    Türklükle bir dini bağdaştırmıyorum ateist kardeşim benim. Şamanizm ile de bağdaştırmıyorum. Zaten sende biliyorsun ki müslümanlık sen, biz ve atalarında ve atalarımızın soyundan gelen birşey. Kayı boyundan geldiysen tabi..

    Nerden nereye varmışsın enteresan bir mallık bu. Benim amacım çift başlı kartalın Selçuklu hükümdarlığında pagan etkisi yaratmadığını söyledim.

    Not: Sikemezsin.

    YanıtlaSil
  100. Dostum tamamen tesadüf eseri bomba şeyler buldum bir daha ki yazında kesinlikle değinmelisin. Daha önce Apple'ın logosunda ısırılmış elma olmasını şeytan ile ilişkilendirmiştin, ortaklarından birinin mason olduğunu da söylemiştin.

    Aha 666.66 dolardan satılan ilk Apple markası, resmini vermemiştin sanırım bulmuşken vereyim

    http://3.bp.blogspot.com/_N2EyyrA_LPs/SrAtZweVYXI/AAAAAAAAC10/AYlHmXisP7U/s400/apple666.66.jpg

    http://www.churchofsatan.com/home.html

    Satanizm'in mucidi Lavey'in kurduğu Şeytan Kilisesinin resmi websitesi. Siteye göz atmanı tavsiye ederim.

    Hemen anasayfanın en altında şöyle bir resim var

    http://www.churchofsatan.com/Graphics/Base/ThinkTooDifferent.jpg

    Yılan da çok yakışmış yani şeytanilik açısından.

    Tabi dikkat edeceğimiz yer şurası

    '' We think too different ''

    Apple'ın reklamlarda kullandığı sözün aynısı değil mi lan bu.

    http://geek.digitalseye.com/uploadfiles/geekdigitalseyecom-1308565808/apple-applies-for-new-8220-think-different-8221-trademark-possibly-as-slogan-for-apple-tablet_1.jpg
    http://28.media.tumblr.com/tumblr_l1zzyfsx6b1qzp0gto1_400.jpg
    http://www.wallpaperstop.com/wallpapers/product-wallpapers/apple-think-different-1920x1200-1003102.jpg
    http://www.maconlysource.com/Gallery/images/Think%20Different%202%20-%201024.jpg
    http://www.mac-wallpapers.com/bulkupload/wallpapers/Apple%20Wallpapers/apple-think-different-wallpaper.png

    Hepsi bu mu ? hayır. Daha bombası var. Adamlar resmi sitesinde Apple'ı kendileri ifşa etmiş lan.

    http://churchofsatan.com/Pages/Apple.html

    Çevirmeye üşendim, o işi de sana bırakıyorum.

    YanıtlaSil
  101. Aklıma ilk gelen şeyin Aydoğan Vatandaş olması çok mu ilginç bilmiyorum. Aklıma gelen ikinci şeyin Kız kulesindeki Kızılderili olması beni biraz düşündürse de buna takılmayacağım. Hayat çok tuhaf.

    YanıtlaSil
  102. 6 harflilerin elestirilerinin yapici oldugunun sen de farkindasindir umarim, yazilarin gittikce tutarilasiyor, amacin acik kapi birakmamak olsun bu gotverenlere. yolam devam sikko,

    bu ara yine firsat bulupta okyanus kiyisina gittim, biliyorsun sigara icmiyorum ama bu sefer bi 3 lu yapistirdim, fonda da sezen ile ceza gelsin hayat bildigi gibi caliyordu amk. kal saglicakla.

    YanıtlaSil
  103. @michael
    yalnız bizde bir sorun var.insalar iyi şeyler yapacaları zaman çok düşünüyorlar ama kötü bir eylemde hiç dşünmeden-zaman kabetmeden o eylemi yapıyorlar..

    YanıtlaSil
  104. http://www.haberturk.com/yazarlar/kerem-akca/668366-seytanla-anlasma-yaptim

    brad pitt moneyball filmi ile ilgili söyleşide şeytanla anlaşma yaptığını söylüyor.satır arasi ve normal insanlarin dikkatini çekmeyecek bir konu ama sikkofield camiasi bunu yemez

    lafın gelişi soyleseydi bu sözu yada mecaz olarak niye aslinda ailem dindardi demiş.demek ki konu dusunduğumuz gibi ciddi

    YanıtlaSil
  105. Michael,

    Yazılarını gerçekten okunaklı ve inandırıcı yazıyorsun. Bazı konularda detaylamasına araştırma yapmayan herkes bunlara rahatlıkla inanır ve inanıyor da.
    Şunu bilmeni isterim ki, farkında olmadan dezenformasyon yapıyorsun. Sunduğun delillerin kökeni "gerçek" şeylere dayanmıyor. Zamanında "kendi dininden" olmayanlara "pagan" yaftası yapıştıran, sonra da müslümanlar dahil bütün tektanrılı ya da çok tanrılı din mensuplarına(yahudiler hariç) kafir diyen kilise yüzünden, bazı ritüelleri "satanist ritüeli" olarak gösteriyorsun.

    eyes wide shut filminde, Kubrick'in çektiği ayin sahnesinin, kendi görüşünü savunmak(ya da istediği mesajı verebilmek) için değiştirilmiş bir "pagan ritüeli" olduğunu ben de başlangıçta bilmiyordum. zaten bu filmi senin blogun sayesinde izlemiştim, tanışmam filmin çıkış tarihine göre geç olmuştu biraz. neyse bunları bir kenara bırakırsak, söylemek istediğim şudur. Bir insan gidip David Rockafeller'i kendi filminde oynatabilir; ama bu o insanın dürüst olduğunu ve her şeyin gerçeğini bilen birisi olduğunu göstermez. Bu nedenle filmlerde geçen sembolleri ya da ayinleri daha derinlemesine incelemek gerekir diye düşünüyorum.

    Bunun dışında, bu yazını daha "yargısız" ele aldığını farkettim. Adına sevindim, gerçekten.

    *****ortaya*****
    Pagan dinlerinin büyük kısmı, içinde derin bir bilgeliği barındırır. Kızılderililerin inançları ve Türklerin Orta Asya'daki inançları da "pagan inancı" sınıflamasına girmektedir. Onları inanıp benimseyelim; dinimizi değiştirelim demiyorum ama, "satanistlik" diyerek de kestirip atmayalım.

    Saygılar, sevgiler.

    YanıtlaSil
  106. @MARLON BRANDO
    Bak ben orda sana en ufak bi laf sokma çabasına girmedim. senin yazdıgından yola .çıkarak kendi görüşümü yazdım. bağtırıyosun değil. ''bağdaştırmayın'' dedim. senin orda yazdıgın sadece konuyu hatırlattı bana.
    -ateist degilim. tanrı ahiret ve metafizik inancım var.
    - kayı boyundan geliyorum. kayılar da Oguzlar dan geliyor yani hepimiz şamanisttik zamanında.
    - seni sikmeye fala çalışmadım. ama paronayaklıgın ve üstüne alınma alışganlıgına baktım da neyse.
    herkes birbrine @ atıp onun konusundan başka konuya geçerek yorum yazıyo bu blogda. muhabbet ortamı diye buna denir zaten. neyse siktir et

    YanıtlaSil
  107. illimunati.org sitesindeki geri sayım da neyin nesi bi fikri olan var mı

    YanıtlaSil
  108. yine döktürmüşsün amk

    YanıtlaSil
  109. fotoları youtube ve facebook sayfalarındn dan alıp alıp koyuon onun yerine embed kodunu koy

    YanıtlaSil
  110. pink floydun live at pompeii adlı bir konseri vardır bunada baksan iyi olur

    YanıtlaSil
  111. Merhabalar;

    Hologram demişken 11 Eylül saldırılarında da bazı kamera açılarından "uçaklar gözükmüyor". Sadece çaprazlama yukarıdan gelip binaya çarpan küreye andıran cisimler var "gerçekte":

    http://www.youtube.com/watch?v=B65M_smGewo

    Bundan 10 yıl önce 3 boyutlu projeksiyon görüntülerle insanlığı kandırabilenler, bugün çok daha gelişmiş yeni teknolojileriyle sahte uzaylı saldırısını ve sahte mesih projesini daha da etkili bir şekilde gerçekleştirebilir maalesef.

    Bir yandan görüntülerle size ilizyonlar sunulurken diğer yandan düşük frekanslı yayınlarla (HAARP ile) beyninizde sözde tanrının konuşmasını duyuyormuşsunuz hissini yaratabilirler (zihninize doğrudan radyo yayını).

    Şimdi asıl önemli bir diğer konu da, bunlar açığa çıkınca bakalım yine aynı planlarını mı yürürlüğe koyacaklar yoksa bunları rafa kaldırıp bambaşka zalim planları mı uygulamaya çalışacaklar...

    YanıtlaSil
  112. iyi günler ben mucik24 gevezeninnotlari.blogspot.com bloğunun yazarıyım izniniz olursa bu yazınızı alıntı yapabilir miyim tabi ki isminizi ve bloğunuzu göstererek

    YanıtlaSil
  113. http://imageshack.us/photo/my-images/411/greenlatern.png/
    green lanterndan bi sıkrinşat millet hollywood lan yıkımın çok pis olucak aq...

    YanıtlaSil
  114. İlkönce gerçekten başarılı bir yazı olmuş tebrik ederim.Bluebeam projesi gerçekten var olan bir şeydir.Ama bazıları hayla reddediyor ya,bide bunları başkasına anlatamıyorsun o da var.Ayriyeten özel olarak sana bahsettiğim şeyi bir düşünmeni tavsiye ederim ve birazda türkiye üzerinde oynanan oyunları,aponun aslında kim olduğunu,pkk'yı kimlerin desteklediğini ve israil gerçeklerini anlatırsan en azından sana komplo teoricisi yada deli diyenlerin sayısı bi hayli azalır.neyse herkeze iyi geceler.

    YanıtlaSil
  115. haarp ve bluebeam projeleriyle toplum kontrolünde mühendislerin sosyologlardan daha önemli olduğunu anlıyoruz siktik olm ehehe. biz de arkadaşlarla kendi aramızda bi bluebeam geliştirdik rothschild malikanesi semalarında yarrak hologramı göstericez

    YanıtlaSil
  116. sikko kardeş, yazıların bütün olarak iyi güzel de, bilgi kirliliği ihtimali var şu an, titriyorum o yüzden, şunu bi paylaşayım da göte gelmesin bilgiye ulaşma aşkımız:

    http://img40.imageshack.us/img40/3782/adszhcv.jpg

    YanıtlaSil
  117. Yazın ve araştırmaların yine on numara. En başından beri takip ediyorum, seni herkese duyurmaya çalışıyorum ama öyle sığır insanlarla karşılaşıyorum ki bazen şiddetle olayı çözebileceğim hissine kapılıyorum. Adama anlatıyorum özetleyerek merak etsin o da girsin okusun diye, "yalandır o yaa, komplocudur aq" diyip duruyorlar. Ama ciddiye alıp okuyanlar da var. Hakikatlı adamsın iyi hoş güzel de biraz daha uyarıcı olsak iyi olur. Herkes elinden geldiğinin fazlasını yapmalı. Oyu moyu geçtim artık lan yolda gördüğüm deliye bile bu konuları anlatasım geliyor. Deliyi uyarmak istiyorum akıllıdan öte. Akıllılar korkak olur. Yanaşmazlar gerçeğe. Gerçek acıdır, acıtır. Bas bas bağırasım var sitenin adını pencereye çıkıp. Hala saçma sapan muhabbetler yapanlara anlatıyorum, inanmıyorlar. O beni kahrediyor.

    YanıtlaSil
  118. inside man! Yaşlı moruk un berber sahnesi ni izlemeni tavsiye ederim sikko ... Orda nazi bağlantıları ( çok zengin banker ) ( bkz rothchild,rockfeler ) bahsediyor.... ve orda çok önemli bir söz söylüyor... RUHUMU ŞEYTANA SATTIM !

    YanıtlaSil
  119. Selam;

    Kartal simgesi tüm dünyada Beşiktaş'la özdeşleşmiştir.Bu konuda spekülasyon yapılması hoşuma gitmiyor. :(

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  120. @igrenc adam

    Katılıyorum abi sana, tarihimize baktığımda bu ülkede müslümanlık nasıl, neden bu kadar benimsenmiş anlayamıyorum.

    YanıtlaSil
  121. açıkçası yazıyı okurken sorguladım naptıalr acaba maykıl ı öldürüp yazıları farklı bi adam mı yazıyo diye küfür adına bir şey kalmamış kötü mü olmuş hayır iyi olmuş ama bazı yerlerdede güleydik iyiydi be hacı yeeaa...

    YanıtlaSil
  122. demirörenin mason olduğunu bir sitede okumuştum.
    haber1903de tr kupası resmi vardı. müzedeydi galiba. yerler siyah beyaz damalıydı.tabi 1 damalı yüzey yüzünden mason denilmez ama demirören de mason olabilir.beşiktaşıma bir şey yapmasın da :D

    YanıtlaSil
  123. Ek$i'de yazmiyor gibi, orayi karalanmak yok mu Sikko, bitiyoruz resmen. Swh. Ya da 'ATWA' mi demeliydim?

    YanıtlaSil
  124. önceki yazılarına attığım yorumlar yayınlanmadı, bir kontrol etsen sikko.

    Bu arada ekşicilere salladığın mesajlar dehşet, devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  125. @Ciddimisin la?

    Michael kardeşim, yazın güzel ama adeta bir "atıştırmalık" olmuş. Şöyle ki;

    Konuları toparlamış, özet çekmişsin.

    Tam, "yeni başladık" dediğim yerde yazı bitti aga, devamını bekleyen giriş bölümü gibi.

    Değindiğin örnekler ibretlik olmamış kanka. Bazen kliplerde orda burda öyle ritüeller görüyorum ki, "kesin sikko buna el atmıştır" dediğim. İnanılmaz ritüeller.

    Ayrıca, 3 çubuğun yan yana durması, (III gibi) 666'yı ifade eder. Tabi, göstereyim: http://popculturepastor.com/content/monster-energy-666-0

    Şahsına selamlar, kendine iyi bak kardeşim seninle ne kadar çok iletişime geçemesek de artık sen normal insan bağından kurtuldun, internet halkının idolü oldun belki. Belki bu yüzdendir sana ulaşamayışım. Belki. Ama yeni bir dost istersen, ben burdayım. Bu arada kısa ve öz olmayan yorumumu okumayacağını biliyorum. Çünkü kriterlerine uymuyor. Ama kısa da yazamadım be ciğerim, affet.

    YanıtlaSil
  126. Kapitalizmle ilişkilendirmediği sürece bunları bilmek tam olarak ne işimize yarayacak? Bunları esas güçleri kapitalizmdir ve çaresi kapitalizmi yıkılmasıdır.

    YanıtlaSil
  127. Düşünün ki, bir sabah uyandığınızda gökyüzünden bir ses duyuyorsunuz. Televizyon kanalları bu bilgiyle, birden olağan yayın akışlarını kesip, sadece sizin memleketinizde değil, dünyanın dört bir yanında, her memleketin kendi diliyle bu sesin duyulduğunu söylüyor. Şaşkınlık içindesiniz. “Acaba?” sorusu aklınızı kurcalıyor. Gerçekten olabilir mi? Gerçekten “o gün” gelmiş olabilir mi? Siz daha bu karmakarışık düşünceler içinde iken, birden dışarıdan bir uğultu yükseliyor. Halk panik içinde. Herkes kafasını kaldırmış, tek bir noktaya bakıyor. O da ne? Gökyüzünde bir görüntü… Sanki gökyüzü perde olmuş, bir film oynuyor. Size Altın Çağ’ı müjdeleyen bu nur yüzlü şahıs, İsa Mesih olduğunu ve dünyayı yeniden ve son kez gerçek dine ve dolayısıyla Altın Çağ’a döndürmeye geldiğini söylüyor. Ve birer birer, bugüne kadar bildiğimiz her şeyin nasıl da yanlış olduğunu, sanki bir belgesel film izletir gibi, görüntülerle destekleyerek anlatıyor. Ağzımız açık kalıyor. Bir taraftan şahadet getiriyoruz, bildiğimiz bütün dualar birer birer dökülüyor dudaklarımızdan; bir taraftan da dinimizle ilgili ne kadar da yanlış bilgilendirildiğimizi hayret ve acıyla dinliyoruz. İsa Mesih bizi kendi dilimizle, anlayacağımız biçimde ve görüntülerle bilgilendirdikten sonra, dünyamıza inişini müjdeleyip kayboluyor. Kaybolmadan önce de gökyüzünde herkesi hayran bırakacak denli güzel bir gösteri izletiyor bize. Bu mucizeye hayran oluyoruz.

    YanıtlaSil
  128. -2-
    Halk ne yapacağını bilemiyor. Herkes panik içinde. Kimisi haklı çıkmış olmanın gururuyla şişinirken, kimisi de namaza duruyor. Ama akılları karıştıran birçok şey var. Bildiğimiz birçok şey, dinimizin bize anlattığı meseller, dinimizle ilgili hikayeler, dinimizin biçimi neredeyse tamamen yanlışmış. Bize bunu yapan, dinimizi tahrif eden Siyonist işbirlikçilere küfrederek, evimize koşuyoruz. Bir de ne görelim, bütün dünyada bu gösteri, her milletin diline ve dinine göre güncellenerek sergilenmemiş mi gök kafes denen hayal perdesinde. İnancımız daha bir pekişiyor. Kendimizle gurur duyuyoruz. Bazı şeyleri yanlış biliyormuşuz ama olsun, en azından şimdi İsa Mesih Aleyhisselam’dan doğrusunu öğrendik. Ve dünyanın birçok yerinde depremler meydana gelmeye başlıyor. Bu depremler sayesinde, İsa Mesih’in bize anlattığı uygarlıklarla ilgili birçok tarihi bilgi-belge ve kalıntı da gün yüzüne çıkıyor. İşte gerçeğin maddi kanıtları da ortada artık.
    Son günlerde sıklaşan UFO görüntüleri ve daha da sıklaşacak olan bu tarz görüntüler, aslında tam da, bu İsa Mesih gösterisinin sahnelenmesi için yapılan denemelerden başka bir şey değildir. Evet yanlış okumadınız, bir teoriye göre, Şeytani güçler, Müslüman ve Hıristiyan milletleri, dinleri hakkında ne kadar yanıldıkları konusunda manipüle edebilmek için bütün bu gösterileri sırayla sergileyecektir. Amaçları, Şeytanilerin kontrolünde yeni bir dünya dini kurulmasını sağlamaktır. Bu gösteriye inanmayanlar, bunun bir tertip olduğunu bilenler ise hiç acınmadan ortadan kaldırılacaktır. Hem de bizzat, bu tertibe iyi niyetle-temiz kalple inanmış kardeşleri tarafından. Şeytanilerin cephesinden bakıldığında olay tamamen şudur: İti ite kırdırmak.

    YanıtlaSil
  129. -3-
    Bu genel kafa karışıklığı ve kıyım sonrası, dünyanın yeni efendileri, bu Sahte Mesih yani aslen Deccal önderliğinde(!) Yeni Dünya Düzeni’ni kuracaklardır. Tek devlet, tek din, tek uygarlık… Ve dünya üzerinde yaşayan bütün insanoğlunu Şeytan kendine iman ettirmiş olacaktır. Yani, Şeytanilerin planı bu. Bunun karşısında, kimin ne planı vardır, şeytanilerin planı bozulur mu bozulmaz mı, en son planı kim yapar, bunları tekrar edecek değilim. Sayın Keleş’in yazılarından zaten biliyoruz bunları.
    Yukarıda genel olarak özetlediğimiz bu Sahte Mesih projesinin yıllardan beri Hıristiyan çevrelerde –az da olsa- dillendirildiğini biliyoruz. Serge Monast isimli bir gazeteci, bunu Nasa’nın Blue Beam Project adıyla projelendirdiğini ve uygulamaya koymak için beklediğini söyledi yıllar boyunca. Ve bir kalp kriziyle hayata veda etti. Bu anlattıklarını kimisi deli saçması buldu, kimisi inandı. İyi çalışılmış bir komplo teorisi olduğu da söylendi, bir nevi sızdırma olduğu da… En doğrusunu elbette Allah(c.c) bilir. Biz sadece bu teori ve bize anımsattıklarından yola çıkarak, bugünümüze bir göz atacağız.
    Malumunuz, her geçen gün varlığını daha çok hissettiren bir tür anlayış var artık dünyada. New Age akımı. Yani Türkçesi, Yeni Çağ akımı. Bu akım, o kadar çok koldan sürdürmekte ki faaliyetini, bugün internetle haşır neşir olan herhangi birinin bu meseleye rastlamamış olması neredeyse imkansız. Kimi zaman Secret adı altında bir şeyler pazarlanıyor, kimi zaman Evrenin Çekim Yasası oluyor, kimi zaman, 2012 Kıyamet Günü oluyor. Ortalıkta Nibirru gezegeninden mesajlar alan Mesajcılar dolup taşıyor. Hepsinin ortak bir özelliği var: Dünya tarihi boyunca, insanoğlundan çok büyük bir “Sır” saklanıyor. Ve bugünün sömürücü sistemi bu sırrı kullanarak insanlığı uyutup eziyor. Örneğin, son dönemin popüler belgesellerinden Zeitgeist ve Zeitgeist Addendum’a belki denk gelmişsinizdir. Bu belgeseller de, dünya sisteminin eşitsiz-adaletsiz olduğunu söylüyor. Dinlerin hepsinin ortak bir mitolojiye dayandığını, İsa’nın Horus-Sirius-Dionysos-Osiris vb. mitlerinden türetildiğini, Musa’nın Minos, Myses, mitlerinden türetildiğini yayıyor ortalığa. Bugünün ekonomik sistemiyle ilgili söylediklerine bakarsanız, aslında hak da veriyorsunuz adamlara. İnce ince sistemin ekonomik anlamda insanlığı nasıl köleleştirdiğini anlatıyor ve Venus Project adıyla da teknolojinin nimetlerinden faydalanarak, sömürüsüz bir dünyanın mümkün olduğunu söylüyor. Yani ,bugün bir çok insanın altına imzasını da atabileceği şeylerden bahsederek, onların güvenini kazanarak, insanlığı “Bir şeye” hazırlıyor.

    YanıtlaSil
  130. -4-
    Genel olarak bu akımların ortak özelliği de bu zaten. Herkesin rahatsız olduğu en temel meseleler bulunuyor, insanoğlunun en sevdiği, ona yakın gelen bütün sözcükler harmanlanarak, masa başında bir inanç sistemi oluşturuluyor. Maalesef, dini İslam olan bir takım insanlar ve cemaatler de bu argümanların peşi sıra gidiyorlar, bilerek ya da bilmeyerek… Yine Sayın Keleş’in de bahsettiği, insan-hayvan karışımı bir 13. Kabile’nin aslında, sahte bir uzaylı istilası tiyatrosu sergilenirken kullanılacağı da ortada dolaşan bilgiler arasında. Böyle bir tehlike karşısında, insanlık ne yapacak? Elbette, inanılır(!), güvenilir(!) bir önderin bayrağı altında, bu dışarıdan gelen tehlikeye karşı birleşecek. Yani ucu yine tek dünya imparatorluğuna çıkmakta. Yeryüzünde cenneti(!) yaratmak için, daha kim bilir ne oyunlar sergilenecek. Yıllarca zihin kontrolü hakkında yazıldı çizildi. Bir çoğu dezenformasyon olsa da bunların, bugün biliyoruz ki, zihin kontrol denilen şey mümkündür. Bir takım kimyasallar yardımıyla yapılabildiği gibi, manyetik alanlar yoluyla da insanların zihinleri kontrol edilebilmekte, manipüle edilebilmektedir. Elbette, zihnin kontrol edilebilmesi için, zihnin kontrol edilecek ya da manipüle edilecek bir doğrultuya ihtiyacı vardır. Olmayan bir şeye doğru, zihinleri kontrol edemezsiniz. Öyle bir zamana giriyoruz ki, artık bu tarz dünya cenneti düşünceleri daha sık dillendirilecek. Filmleri yapılacak, romanları yazılacak, hikâyeleri anlatılacak, haberlere konu olacaklar, bilgisayar oyunları çıkacak ve beyinlerimiz günden güne bu bilgiye aşina olacak. Aşina olduğunuz bir şeye, yöneltilmeniz her zaman kolaydır. Hele de bu “şey” size iyi-güzeli ve doğruyu(!) vaat ediyorsa… Kimi insanların, zihinlerinin kontrol edilmesine bile gerek kalmayacak. Onlar, iyi niyetle ve inançla, samimiyetle bu cennetlerin peşinde maalesef koşacak. Ve bu şeytani plan adım adım sahneye konacak. Bu planlar aslında yeni değil. İnsanlık, doğası gereği, iyiye-güzele yönelmeye programlıdır. Ancak, kimyası-doğası-fıtratı dışarıdan müdahalelerle bozulursa bu yörüngesinden sapabilir. Dolayısıyla, “kurdun kuzuyla dost olduğu” zamanları özlemiştir insanlık, tarihi boyunca. Ama özellikle, yetmişlerden beri çok büyük bir dikkatle, tıpkı bir gergef gibi işlenen bir planla karşı karşıyayız ve muhtemelen planın son aşamasına çok yaklaştık.
    Yetmişli yıllardan beri, dünyada olup biten alt üst oluşları, yenilenen ülkeleri ve sistemlerini bir de bu gözle okumakta fayda var. 1970lerin sonlarından itibaren değişen dünya düzeni, 21. yüzyıl başına kadar devam etti. 2000’e girdiğimizde, Soğuk Savaş bitmiş, her dinin bir şekilde ülkesi ve toprağı olmuş, Büyük Satranç’ta taşlar yerli yerine oturtulmuştu. Maalesef bu satranç tahtasında, ülkemize piyonluk görevi tahsis edilmişti. Hem iki kıtayı birleştiren, hem de cephe ülkesi olması hedeflenen bir ülke haline getirilmek için, çok uzun yıllardır sistemli bir sosyo-politik, psikolojik bir çalışma yürütülmekteydi ülkemizde. Bu oyunun da son demlerine geldik. Önümüzdeki, birkaç yıl içinde dünyadaki kartlar yeniden dağıtılacak, taşlar sağlamlaştırılacak, yeni taşlara yeni misyonlar yüklenecek ve herkes hazır ve nazır, Büyük Satranç’ın başlamasına hazır olacaktı bu şeytani plana göre. Ancak, sadece onlar plan yapmıyor elbette. Birileri de başka başka planlar yapıyor. Hiç ummadığınız insanlar, hiç beklemediğiniz kâfirler BİR GECEDE hidayete eriyor. Öyle ki, mühürlenmiş kalplerin kilidi imanın nuruyla eriyip gidiyor. Ve çarıklı erkan-ı harbin muzaffer kumandanları, kendileriyle birlikte er meydanına koşacak yiğitleri birer birer hazırlıyor.

    YanıtlaSil
  131. -5-
    Bugün, son viraja giriliyor. Er meydanına giden yol, çok kısa süre içinde önümüzde açılacak inşallah.(En doğrusunu Allah(c.c.) bilir) Ortadoğu ve Kafkaslar’daki son düzenlemeler yapılmakta. Obama’nın önümüzdeki iki-üç yıl boyunca yapacağı/yapmak zorunda kalacağı her şey, bu düzenlemelerden ibaret olacak. Guantanamo Kampı’nın kapatılma kararı, İran’la yakınlaşma sinyalleri, İsrail-Filistin gerilimi, Gürcistan mevzusu, Azeri komutanın suikaste kurban gitmesi, Özbekistan ve komşularının Amerikan üslerini kapatma yolunda attığı adımlar, Pakistan ve Hindistan arasına ekilmiş Mumbai katliamı nifakları, Butto’nun ölümü, Irak’ın parçalanması, küresel ekonomik kriz ve daha birçok gelişme; son virajın işaretleridir. Önümüzdeki iki üç yıl boyunca, yine herkesi şok edecek dünya çapında gelişmeler olacaktır mutlaka. Ve maalesef bu gelişmelerin odağında ülkemiz olacaktır. Şunu düşünün biraz: Bazı yazarların bahsettiği Vatikan’a inecek olan yıldız… Nükleer bomba ya da bir uçak… Diyelim ki bir uçak. Ve içinde Türkiyeli El-Kaide mensupları var. Son üç dört yıldır, ülkemizin imajının Batı kamuoyunda özellikle nasıl lanse edildiğine inşallah dikkat etmişsinizdir. Ergenekon davasıyla alakalı olarak, Batı basını, “İslamcılar laikleri tutukladı” manşetleri atmadı mı? Bütün dünyaya, Türkiye Cumhuriyeti’nin ılımlı İslam Cumhuriyeti olma yolunda ilerlediği empoze edilmedi mi? Hele bir de halifelik planları gerçekleşirse… Vatikan’a inecek bir uçak, bir bomba, Türkiyeli ellerden çıkan bu eylemin sonuçları ne olur dersiniz? Afganistan’a ne oldu? Irak’a? Satranç bilenler bilir, taşların değerleri birbirleriyle kıyas edilerek ölçülür. Örneğin bir fil, at ile eşdeğerdedir. Aynı zamanda üç piyon değerindedir. Peki, iki kıtayı birleştiren, yer altı zenginliklerine hiç dokunulmamış ve ümit vadeden, Akdeniz-Karadeniz kozlarını elinde bulunduran, Kutsal Emanetleri olan, ayrıca şu an bilemediğimiz-bilenlerinse henüz açık açık söyleyemediği “Kapıları” olan bir ülkenin bu satranç tahtasındaki asıl yeri-tarihte ve bugün- nedir? Elbette vezir… Peki, yine başa dönelim. Bu şeytani plan işlerse ve Vezir düşerse, yerine iki ülke gelirse o iki ülke neye eşittir? Bir Vezir=İki Kale… İki denize de kıyısı olan iki kale. Biri siyah taşlara ait, diğeri beyaz taşlara. Büyük Satranç oyununun, eksik kalan iki taşı, iki kalesi eski vezirden elde edilecek. Peki, yeni Vezir kim olacak? Ve hangi tarafın Veziri düşmüş olacak düşerse? Şu anda Vezir, Büyük Satranç tahtasında kimin güdümünde? Seksenlerden beri kimin kontrolünde? Bu soruların cevaplarını elbette biliyorsunuz, bilmeyenler ya da net cevaplar isteyenler için yazının ilerleyen bölümlerinde bu sorulara döneceğiz. Ama Vezir’in asli görevinin Şah’ı korumak olduğunu aklımızdan çıkarmayalım.

    YanıtlaSil
  132. -6-
    Şimdi bu bilgiden hareketle, biraz gayrı resmi dünya tarihine göz atalım. Mu ve Atlantis Kıtaları’nı duymuşsunuzdur. Bu iki büyük uygarlık, birbirleriyle kıyasıya bir savaşa girişirler ve ikisi de yeryüzünden yok olurlar. Kimilerine göre, bu iki uygarlıktan kalan bazı insanlar da –Örneğin Uygurlar- tarih sahnesinde hayatlarına devam ederler. Bu bilgilerin kesinliği elbette yoktur. Ama dedik ya, gayrı resmi yönden bakacağız. Şunu biliyoruz ya da artık bilelim: Yaradan, insanı yarattığı “andan” beri, ona geleceğini anlatmıştır. Filmin sonunu-başını bildirmiştir. Kimi zaman bir ayetle, kimi zaman başka vesileler ile ona çeşitli mesajlar vermiştir. Ve insanoğlunun ortak bilinci, tarihsel-toplumsal bilinçaltı da, varolalı beri bu mesajları bir şekilde yorumlamış, kimi zaman mitolojiler yaratmış, kimi zaman da kıyamet teorileri yaratmıştır. Örneğin, Mu ve Atlantis savaşı… Bunun tarihi gerçekliği vardır ya da yoktur, o noktada şu anda bir yorum yapmak istemiyorum. Ancak, şu noktaya dikkatleri çekmek isterim. Dünyada, o iki uygarlıktan başka uygarlık yoktur o zamanlar ve bu iki uygarlık iki ayrı kıtada yer almaktadır. Açın dünya haritalarına bir bakın. Ne demek istendiği daha net anlaşılacaktır. Yani aslında insanlık, Şeytanilerin planları doğrultusunda ilerlediği takdirde, varacağı nokta İki Dünya Savaşı’dır. İki Kıta Savaşı… Kapitalizmin yeni kıtası Avrupa-Asya-Afrika kara parçalarından oluşan Mu Kıtasıyken, karşıt gücü Amerika diye bildiğimiz Atlantis Kıtası’dır. Bu noktada, Şeytanilerin planladığı savaşın, coğrafyası yani satranç tahtası da farklılaşacaktır. Malum, dünya yuvarlak. Ve Bering boğazıyla Asya ve Amerika en yakın noktasında… Bu aşamada, Amerika’nın en ucunda Alaska var. Alaska eyaletinin başkentine karayolu olmadığını, tek gidiş yolunun uçak ya da gemi olduğunu, Ruslar’dan parayla satın alındığını, Sarah Palin’in valisi olduğunu belirtmekte fayda var. Ancak daha da ilginç gelebilecek bir nokta şu: Alaska’nın asıl sahipleri, yerliler, Tlingit adıyla da bilinen Auke ve Taku klanlarıdır. Ve tahmin edilebileceği gibi bu Tlingit insanları, Bering Boğazı üzerinden Asya’dan Amerika’ya göç eden bir Moğol kabilesidir. Haritanın Atlantis ucunda bu insanlardan oluşan bir piyon ya da kale, bir cephe vardır. Ya diğer tarafı?

    YanıtlaSil
  133. -7-
    Yine haritalarımıza bakalım. Bering Boğazı’nın diğer tarafında ise, Chukotka ve Kamchatka bölgeleri vardır ve bu bölgelerin yerlileri de Chukchi ve Kamchatkan klanlarıdır. Chukchi ve Kamchatkan insanları da, yörenin benzer diğer kavimleri gibi aynı kökten gelmektedirler. Şimdi, boğazın iki yakasındaki Tlingitler ve Chukchilerin resimlerine bir bakalım.
    MAALESEF RESİMLER YORUMDA ÇIKMADIĞI İÇİN EKLEYEMEDİM. GUGILLARSANIZ ULAŞIRSINIZ
    Soldaki resim, Chukchilere, sağdaki ise Tlingitlere ait bir resimdir. İki resim arasındaki benzerliklere bir bakınca, bunların aslında aynı kavimin farklı klanları olduğu çok net şekilde anlaşılıyordur sanırım. Bu noktada spekülatif bilgilere çok açık bir konunun etrafında gezindiğimizi hatırlatmak isterim. Kıtalar Savaşı’nın ön cephesi olması muhtemel bu iki “halk” elbette tek başlarına değil. Soy akrabaları o kadar çoktur ki bu iki tarafın da. Ama ana kökleri, Moğol kavmidir. Kısa bir Google taraması size yetecektir.
    Derin ve Yüzey arasında kalmış bu bilgi, bize arada kalmış iki “halk” sunuyor. Ve muhtemelen, Kıtalar Savaşı’nda bu iki “halk” birbirine kırdırılacak, akrabaları ile birlikte önlerine gelen her şeyi yakıp yıkacaktır. Ancak bu savaştan sonra, Tek Dünya İmparatorluğu, yazının başında sözünü ettiğimiz “oyunlarını” sahneleyecektir. Ya da eşzamanlı olarak sahnelenecektir. Elbette en doğrusunu Allah(c.c.) bilir.
    Öyleyse, Şeytanilerin Tek Dünya İmparatorluğu’na giden yollarının kabaca bir özetini yapalım. Öncelikle, ilk aşamada Ortadoğu ve Kafkasya taşları netleştirilecek. Bu tahtada, Türkiye’nin rolü ya ikiye bölünerek iki kale olarak bir Şah’a hizmet etmek, ya tek sahte vezir olarak başka bir Şah’a hizmet etmek olacaktır. Bu ikisi Şeytaniler’in planı… [Elbette bir üçüncü olasılık(aslında zorunluluk-Muradullah) daha var. Bunu inşallah çok yakında öğreneceğiz zaten. ] Bu iki plandan hangisi gerçekleşirse gerçekleşsin, sonuç çok da değişmeyecek. Eğer Türkiye, tek parça olarak vezir kalmayı seçerse(başka bir Şah’ın veziri, kendi şahının değil) yine cephe ülke olacaktır. Vezir’in cepheye sürüleceği bir oyun oynanacaktır. İster Batı’nın, ister Doğu’nun… Daha açık konuşalım. İster İngiliz ekseninde kalsın, isterse Rus-İran eksenine girsin sonuç değişmeyecektir. En öndeki vezir olarak cepheye sürülecektir. Bu açık ve net bir yıkım demektir. Eğer ki, Türkiye tek başına vezir olarak kalmazsa, yani sahte Vezir olmayı kabul etmiş işbirlikçiler gerçekten temizlenebilirse sistemden, bu sefer de Ilımlı İslam ve Vatikan Katliamı kozu oynanacak ve Türkiye Kırım ve Kıbrıs arasında çekilen dümdüz bir çizgiyle iki kale haline getirilecektir.

    YanıtlaSil
  134. -8-
    Yine iki eksenin kapışma sahası, önkale-öncephe olacaktır. Ki bu da başka bir yıkım… (Elbette, bir üçüncü yol var demiştik. Ama biz şu anda onların planını deşifre ediyoruz. Kendimizinkini değil) Bu ilk savaş sonucunda Mu Kıtası birliği sağlanacaktır. Taraflardan birisi diğerine üstünlüğünü kabul ettirecek ve birlik sağlanacaktır. Bu sırada Atlantis cephesinde ise olaylar farklı gelişecektir. Gittikçe derinleşen kriz, sosyal patlamalara yol açacak, Amerika daha çok kendi iç sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalacak ve çaptan düştükçe komşularıyla birlik olma yoluna gidecektir. (Bugün bile Amero para birimine geçileceği, ortak bir Amerika Birliği yaratılacağı söylentileri dolaşmaktadır.) Böylece biraz biçim değiştirerek Atlantis Kıtası da tarih sahnesinde yerini alacaktır. Her iki taraf da son derece güçlü, nükleer silahlara sahip iki kıtadır. Ve birbirlerine saldırabilecekleri ön cephe, yukarıda bahsettiğimiz iki “halkın” yaşadığı topraklardır. Alaska’daki Tlingitler ve Rusya’nın uç bölgesindeki Chukchiler-Kamchatkanlar vb… Bu kıtalar savaşının da sonunda, taraflar birbirlerini öylesine yok edeceklerdir ki, dünya nüfusu son derece azalacaktır. İşte tam da bu noktada, son plan devreye girecek ve gökyüzündeki tiyatro sahneye konacaktır. Elbette, gökyüzündeki tiyatronun bütün bu savaşlar öncesinde sahnelenmesi olasılığı da vardır. Ancak, iki kıtanın savaşı Şahlar’a dokunulmadan yaşanacaktır. Zaten Tek Dünya İmparatorluğu da bu iki Şah’ın, olurlarıyla-istekleriyle kurulacaktır. Bu iki Şah, iki ayrı yüzüdür lainin. İki ayrı boynuzudur. Yeryüzündeki zuhuratıdır.
    Görüyorsunuz, her şey o kadar ince planlanmış ki, bizim için de bir plan yapan olduğunu bilmesek, neredeyse korkacağız. Bu Şeytani zekâ, insanlık var olduğundan beri bu Büyük Satranç’ı oynamakta. Çeşitli şekillerde bunun versiyonlarını izlemekteyiz. Aynı noktadan gelip, aynı noktada kapanacak, kendi kalesi ve fili tarafından sıkıştırılmış bir Şah’ın mat edildiği bir Apolet Matı oyunu sergilenmektedir. Burada Şah, çok açık ve net İstanbul’dur. Kale ve filin durumu ise, plana göre değişiklilik arz etmektedir. Alınışı müjdelenen şehir neden bu kadar önemlidir?
    ÇOK ESKİ BİR YAZIDIR. MUHTEMELEN 5 YILLIK FİLAN. HİÇBİR YERDE YAYIMLANMADI. BİR BAKIN ŞİMDİLİK BU KADARI YETER SANKİ.

    elbette to be continued

    YanıtlaSil
  135. illimunatinin en büyük ve en dikkat çeken özelliği her zaman peynir tatma geceleri olmuştur, buna değinmeni de istiyorum.

    YanıtlaSil
  136. ‎1776 ile 1903 arasında 127 sene var. Şimdi KARAKARTAL ile siyonistlerin kartalını karıştırmayın. Olanakları akla getirmek bile halsiyetsizliktir !

    YanıtlaSil
  137. Amk okumadan yorum yazanların götüne soda şişesi sokacaksın. Ulan adam belki sövüyor orda size veya görüşünü değiştirdi ne biliyosun. Ayırca şu yorumları çok güzel yazmışsın müthiş olmuş diye atmayın kirlilik yapıyorsunuz . Varsa kayda değer birşey yazın yoksa özelden tebrik edin adamı.
    Bu arada sikko yazılarını okuduktan sonra bi boşlukta oluyoruz sanki havada bırakıyorsun bazı şeyleri yani sadece onların neler yaptığını anlatıyorsun. Bizim onlara karşı nasıl bir tutum sergilememiz gerektiğini onlara kazandırmadan nasıl yaşantımızı devam ettireceğimizide yazsan çok güzel olur. Yoksa yıllar boyu siyonist yapılanmayı deşifre ederek ömrünü tamamlayacak değilsin heralde ?

    YanıtlaSil
  138. arkadaşlar bu adamların inandığı şeylere kafa yorana kadar, Allahın gönderdiği Kuran-ı Kerime kafa yorsanız sizler için daha hayırlı diye düşünüyorum. ulan kendi dininizi bilmeden, bu adamların dinini öğrenmeye çalışıyorsunuz. her kez için söylemiyorum ama kendi dinini tanımadan bu adamların inandıkları şeylerin ne olduğunu merak etmeye çalışırsanız boşluğa düşersiniz ve içiniz sıkılır. neticesinde bu arkadaşın anlattığı kişiler Allahın yarattığı kullardan başka birşey değil. bu adamların inandığı şeyleri bile Allah yarattı. Siz Allahın bize Gönderdiği dine fazlasıyla kafa yoracağınız yerde, bu adamların sapkın inanışlarını öğrenmeye çalışırsanız kafayı oynatırsınız. her yerde göz görürünüz. her gördüğünüz üçgeni bunlarla ilişkilendirirsiniz, havada değişik bir bulut görseniz bunlara bağlarsınız. şeytan sizi saptırmak için uraşıyor, bu tür şeylere yoğunlaşmanızıda emin olun şeytan istiyor. Kuran mealini okuyun ruhunuzu besleyin, bu adamların boş işleriyle uğraşıp tertemiz ruhunuzu körertmeyin. bizimkisi bir tavsiye. kim neyle uğraşmak isterse uğraşsın ama benim anlatmak istediğimide sallamayın. ruh önemlidir, ruhu beslemeden köreltmeye çalışırsan boşluğa düşersin ve çıkmazlarda görmeye başlarsın kendini.

    YanıtlaSil
  139. İncici olmadığım için sana Dostum diyerek başlamak istiyorum. Bildiğin gibi sana altın kitaplar hakkında bir mail atmıştım hatırlamıyorsan İlluminatiyi konu alan Melekler ve şeytanlar da vinci sifresi ve kayıp sifreler kitaplarını yazan Dan Browmıdır nedir onun kitaplarını Türkiyede yayıncılık hakkını alan altın kitaplardır simgesine bakabilirsin.bilmeyenlere kısaca söyliyim altın kitaplar işareti piramit tepesinde göz.her neyse
    Bugun GhostBusters denk geldi tvyi zaplarken ve tesadufki gökdelenin tepesinde bir piramit oluyor tabi başında sarı güneş olmazsa olmaz zaten piramit denince akla ilk ne gelir tabiki tepesinde bir güneş içinden bir yaratık çıktı ve aynen şöyle söylüyor insanlara ''seçin seçin sizi yok etmek için istediğiniz şeyi seçin'' izleyenler anlar açıklamıcam zatende bu film 1984 filmi ve vizyona girdiğinde en yüksek maliyetli komedi filmi oldu.parayı nerden buldukları belli.filmi izlerken feryat figan küfür ediyordum piramiti yok ettilerde bizim kafadarlar içim biraz rahatladı.Kanal adı kanaltürk tarih 09.10.2011 gece 03.00.


    Ayrıca maykıl sen bu işi çözmüşsün ama yapıcı eleştrimi kabul edersen yetersizsin demiyimde çok şey yazıyorsun seni takdir ediyorum senden çok şey öğrendim aklına gelmiyor diyelim yani şu marka simgelerini bir ele al.adidası 3 çubuk görenler piramit olarak görsün artık yada marlbora paketine bakanlar piramit içindeki gözü yada yeditepe üniversitesi simgesi bp işareti show tv işareti heryerde var bunları görsün insanlar artık diyorum ben.

    Maykın Sikkofield'a Teşekkürler

    YanıtlaSil
  140. yine ortalığın amına koymuşsun be sikko.

    YanıtlaSil
  141. 2 kere okudum maykıl. seni seviyorum lan.

    YanıtlaSil
  142. seni asla unutmayacağız Heath.

    YanıtlaSil
  143. http://www.hizliupload.com/di-QDA5.png
    ahanda bu da çok izlenen övülen thordan bir sıkrinşat baya baya gösteriyolar bu sahneyi...millette koyun gibin izliyo aaaa negzel işaret diye...

    YanıtlaSil
  144. bütün bloğu okuyanlar anlamıştır, bi çok yazının özeti verilmiş ara ara.

    blue beam projesi bi çoğumuzun bildiği, senin de yazıya dökmekte geç kaldığın bi konuydu ama böylesine önemli bi projeyi bu zamana saklaman da blogu takip edenler adına doğru bir hareket olmuş bence, çünkü bazı gavatlar blogu bilim kurgu romanına benzetmiş gibi sürekli bi akıcılık bekliyolar.

    yukarda RoY44'ün yaptığı yorum dikkatimi çekti, öğrendiklerini arkadaşlarına anlatırken duruma göre hareket ederim ya da sığır çıktılar mı uğraşmam, hele ki haarp ve deprem olaylarından bahsettiğim zaman çok uçtuğumu düşünüyolar, inanmıyolar ..vs demiş, katılıyorum, çevremdeki bazı insanlarda aynı şeyi yaşadım, sanırım bu konuşma tarzından, etkileyiş biçiminden, anlatım gücünden, uygun zamandan veya seçilen kelimelerden kaynaklanıyo, msikkofield'u bilhassa o konuda takdir ediyorum, benim hayatımda hiç bi bloga öylesine girip de çıkamadığım olmamıştı. o yüzden sikko taşağı yenilesi biridir.

    YanıtlaSil
  145. bu blogun yazılarından alınabilcek en az şeyi söylüyorum . ''en az'' bir geri zekalının bile anlaması gereken türden. öncelikle ateist ya da mataryalist olabilirsin ama bu blogun anlattıgı gerçekler ortada. parayla oynayan parayı yaratan ve bu paranın gücüyle dünyayı yöneten adamlar var. elit ailler ve bunlar asırlık planlar yapıyorlar kısaca doğuş reyizin de dediği gibi
    ''babadan oğula nesil bunlar heralde'' şimdi düşünün dünya yönetiminde bu denli söz sahibi olan btün devletlerin arka plan yöneticileri, tabuta girip sikine lasik takarak ayin yapan, zaman zaman kan içen ve en abaza incicye bile tiksinç gelcek hardcore sex ayinleri yapan manyaklar. yani dünyayı böyle sapıklar ve manyaklar yönetiyor. böyle bi dünyadan daha ne beklenir zaten. dünyadaki hiçbir sorunun acının v.s nin boşuna olmadıgı ortada. dunyayı şeytana (kötülüğe) tapan adamlar yönetiyor. milyar dolarlık şirketlerle medyayla v.s yle. tamam illuminatiyi falan siktir edin. ateist olun ama buraya kadar ki kısım gerçek işte.

    sikko ya bu konuladaki bilgilendirmeleri için teşekkür ediyoruz ama bence bu işin çözümü boykotla falan olcak iş değil. bu adamların en büyük silahı kapitalizm ve siyonizm ki siyonizm bile herşey gibi parayla beslenir yani. kapitalizm çökertilmeli. kapitalizmin anti tezi de herkesce bilinmekte zaten katırlısınız katılmazsınız. ama kapitalizmin
    anti tezi ''sosyalizm'' dir . tam bağımsızlık, gerçek demokrasi, gerçekten insan hakları, ekonomik ve sosyal eşitlik. bütün bunlar da ancak sosyalist devrimle mümkündür. zaten araştırırsanız tarafsız kaynaklardan birçok sol grubun siyonizmle mücadelesini ve filistin in özgürlüğü için yaptıkları propagandayı görürsünüz. pkk işte bunun için durdurulamıyor. güçkü tutuluyor ve sürekli gündemde olması isteniyor. neden ''sol, sosyalizm, devrim'' işte bu kelimelerden nefret ettirmek için. bunlardan bahsedildiginde akla gerçek devrimcilerin degil pkk nın gelmesi için. halkı bunlardan uzak tutmak için. pkk nın devrimle uzaktan yakından ilgisi de yoktur. fidel yaşıyan en büyük devrimcilerden biridir onun da pkk hakknda dedikleri ortadadır '' yankilere baglımlı çapulcular'' demiştir. yani amaç sizi sistemi değiştirip en iyi hale getirebilecek olan tek şeyden nefret ettirmektir. bu kadar basit. bu sistemin siyonizm ve kapitalizmin çaresinden uzak tutmak istemektedirler.

    kimseyi bir tarafa çekmeye ugrastıgım yok burada fikirler sikiştiriliyor bende kendiminkini gruba soktum katılırsınız katılmazsınız.

    özet: git o amk televizyonunu camdan aşaga at

    YanıtlaSil
  146. Kemal öZER'in "Deccal Tabakta" isimli kitabında Sikkofield'in bu blogda deşifresini yaptığı küresel güçlerin Yeni Dünya Düzenini kurmak için yaptıkları eylemler ifşa ediliyor. Bu blogu ve kitabı birlikte okursanız birbiriyle alakası olmayan iki kişinin, birbirini tamamlayan şeyler söylediğini görürsünüz. Sikkofield, sana da tavsiye ederim. Senin niyetlerini ve neye inandıkları konusunda bilgi verdiğin sermaye gruplarının bağlantıları, emelleri, bu emellerine ulaşmak için izledikleri yolları anlatan faydalı bir kitap. Bu mevzulara ilgi duyanların okumasını salık veririm.

    YanıtlaSil
  147. Sikko kardeş, bildiğim kadarı ile Almanya mayıs 1945'de teslim olduğunda Japonya halen savaşmakta hatta anakarayı muhtemel çıkartmaya karşı savunmaya hazırlanıyordu. Hiroshi'maya atılan Big Boy atom bombasının testleri ise haziran 1945 sonunda tamamlanmıştı. Dolayısı ile zaten Almanya'ya atılmasına gerek yoktu çünkü kızıl ordu berline ilerliyordu, almanların savunma direnci batıda düşmüştü. Müttefikler japon anakarasına savaşı taşısalar idi +1 milyon zaiyattan bahsediliyordu ki bu zaten savaştan yorgun düşmüş ülkelerin altına giremeyeceği bir durumdu. Dolayısı ile 2 atom bombası japonyaya asker çıkartmadan teslim olmaya zorladı. Japonyaya atılmasının sebebi ayrı derken seninde bildiklerini paylaşmanı gönülden isterim belki bunu ayrı bir yazı olarak yazarsın ?

    YanıtlaSil
  148. bu illuminati hakkında çok mantıklı şeyler kanıtlarıyla beraber yazılıp çiziliyor ama bunların içinde o dereceden mantıksız gelen şeylerde var. ben neye inanacağımı şaşırdım. Yorumunu bekliyorum sikko.

    YanıtlaSil
  149. @admin sence michael ne yapıyor :D bugün Türkiye'de şimdi şu an hologramla herhangi bir şey yapsalar koşa koşa saçmalayacak koca bir grup insan var. bunların arasında bu bilgileri "şeytan işi yeaaa" diye nitelendirip o holograma "Allah'ın hikmeti işte" deme potansiyeli taşıyanlar da dahil. Bunları bil ama vesvese yapma. Neticede Allah'ın izin verdiği ölçüde yapabileceklerini bunları okuyan herkes biliyor zaten.

    -
    bu the do grubunun diğer klipleri falan gayet normaldi diye hatırlıyorum. yazıyı okumadan önce bu kliple karşılaşıp şaşırmıştım ben de.

    YanıtlaSil
  150. http://www.youtube.com/watch?v=O4rn-jBFrJ8

    insan böle bir ilahide o kocaman gözlü giysiyi giyiyorsa anlamını bilmeli veya ne anlamlara geldiğini.en azından bunu yapmalıydı..en azından böyle bir ilahide..

    YanıtlaSil
  151. hacı belki okumuyon yazdıklarımı direk siliyosun da yine de yazıyorum ya. bak iyisin hoşsun, muhabbetin taşak, akıyosun, bırak bu illuminati davalarını koy göte ya. seni böyle gördükçe ben üzülüyorum mına koyim tam muhabbetlik adam diyorum filmin götünden başından üçgen çıkarıyosun, ayin çıkarıyosun ebe çıkarıyosun. bunlara bu kadar kafa yorcağına tanrı var mıdır yok mudur, olmasına ne gerek var, götünüzden tanrı uydurmayın gibi konular hakkında düşünsen şimdiye mis gibi bi ateist olmuş aydınlanmıştın. gözünü seveyim bırak gari bu işleri, gel istiklale akalım. bu arada burda yayınlaman için değil, görmen için yazıyorum, eğer okuduysan blogu okuyan diğer gavatların görmesine luzum yok, sana yazıyorum ben (yazıyorum derken, iyi anlamda)

    YanıtlaSil
  152. abeyyyyy amerikanın aşagıda ada var oda düz gelmiş oranın coğrafyasi öyle bence.

    ..amerika, yaşanmışlık olayına bakışın çok güzel.

    YanıtlaSil
  153. @tetristekiuzuncubuk hacı daha dün akşam şu illuminati oyun kartlarına baktım. dediklerinin hepsi o oyun kartlarında vardı. haklı olabilirsin.

    YanıtlaSil
  154. en kızııyordum bu adam neden çok ara verdi diye adam araştırmışta gelmiş linklerle

    YanıtlaSil
  155. @cegocb

    evet ben de baktım o kartlara, bizzat ''big foot'' adında bir kart var. vay mnskym.

    YanıtlaSil
  156. "uzaylı istilası" konulu filmlerde amerikan başkanları çoğu zaman siyahidir. bu bir tesadüf mü yoksa bilerek yapılan bir durum mu?
    bu arada blogun hastasıyım

    YanıtlaSil
  157. lan sikko.
    30 seconds to mars - hurricane klibini de incelesene.
    o adamlar da çok ağır mason ve resmen şov yapmışlar klip de ya da ayin mi desem.

    YanıtlaSil
  158. sikko senden mehdi ile ilgili bir yazı bekliyorum.anafikir kıyamet süreci ve belirtiler olabilir.ayrıca mehdi ve hz. isanın geliş süreci olabilir.aslında aklımda çok kaynak var ama toparlayamıyorum işim gereği.

    YanıtlaSil
  159. mna kodugumun incici ergen tayfası, yine yalamışlar götü ne sıçtığına bakmadan. la olm bi sakin oln la bi okuyun yazıyı.

    bi de başımıza youtube daki upcılar çıktı. bu kafayla bi yere varılmaz

    YanıtlaSil
  160. Bu akşam TNT' de illuminati tartışılacak..(Hayatın Şifreleri 23:00)

    YanıtlaSil
  161. Atheisthatic ,

    1-Eğer dediğin gibi yapar da bu örgütün koyuverirsek götüne,o zaman o örgüt bir pundunu yakalar hepimizn götüne koyuverir.

    2-Michael'in blogunda bir çok ateist gördük,ama hiç birisi bize ''bu gavatlar'' diye hitap etmedi ''bu vesileyle onlara ahlaki ve saygılı davranışlarından ötürü teşekkür ediyorum ve sevgi ve saygılarımı iletiyorum).

    3-Sorularının cevabına gelince
    .) Evet Allah vardır
    .)Olması gerekli,senin,benim ve tüm kainatın var olabilmesi için bir yaratıcı gerekli.(Tıpkı götünün altındaki sandalyenin var olabilmesi ve götünü koyabilmen için,bir ustanın var olması gerektiği gibi)

    Sonuç olarak elinize biranızı alıp,götünüzü sallaya sallaya istiklalde gezeceğinize ve insanları inançlarından ötürü aşağılamakla uğraşacağınıza kafayı çalıştırıp biraz düşünmeye ne dersin?Yok eğer düşünemiyorsan diğer ateistler gibi saygı göster ki saygı göresin.

    Not; kimse bu diyalogları kavgaya dönüştürmesin.Aklı olan anlar olmayana ise yapacak bir şey yok

    YanıtlaSil
  162. @Atheisthatic:Sen ne dalyarak bi adamsın lan!.Olm senin kafan güzel mi.Kamil misin olm sen ?.İnanç 2 dakikada değiştirilebilcek bişey mi amcık ağızlı !.Niye insanların inancına saygı duymuyorsunuz götverenler!.Bu arada senin o sikko ateistlik konularını zaten bi sürü yazan var.Hadi vaktini harcama bakayım burada...Tamam sakinim...

    Bu arada sikko sen de uzatma lan arayı.Yaz amına koyim.1 ay arayla yazıyosun yazıları.

    YanıtlaSil
  163. Sikko bir de şu "küfürü azaltmışsın holleeeey" ayağı yapanları hiç sikine takma.Orjinalliğini kaybetme.Biz seni böyle sevdik.İstemeyen okumasın,siktirsin gitsin.2 küfür okudu diye götüne kazık girmicek sonuçta.Sonuç olarak orjinalliğinden ödün verme sikko efendi.

    YanıtlaSil
  164. Bloğunu tesadüfen keşfettim ve kendimi okumaktan alamadım...
    Gerçekleri gözümüze gözümüze soktuğun için teşekkür ederim şahsen. Hep meraklıydım, çoğu şeyi de bildiğimi sandığım bu konuları senin bu kadar detaylı yazımında yeniden okumak çoğu kez bana ohhaaa yuh artık burda da mı şeklinde şaşırmama neden oldu. Disney yapımın yamuk bi şirket olduğunu bilirdim de teee küçüklüğümüzden beri böylesine içimize işlemeye çalıştıklarını düşünemezdim misal. Varyemez Amca çok severek izlediğim bi çizgi filmdi, illuminati evimize kadar girmiş allahsızlar.

    Çok teşekkürler bloğun için çok sıkı takip etcem bundan böyle.

    YanıtlaSil
  165. beyni kaldırmayan okumasın şu blogu hay amınıza koyacam. lan am lalesi misiniz olum siz ? lan sizin gibi sınır tanımayan sığırlara ne diye daha bişiler anlatmaya çalışıyor ki bu sikko diyorum lan bazen. ben sizin kafanızı sikiyim. kafanızı. sikko bu beyinsizleri kafana takmadığını varsayıyorum hep (ki öyledir). bunlar umutsuz vaka ak. seni okuyup ta yorum yapmayan benim gibi birçok takipçin var. sayısı bu sikindirik egolarını alt edememiş ergen beyinlilerden çok daha fazla emin ol.

    YanıtlaSil
  166. monalisaya bakın
    http://www.youtube.com/watch?v=iN8LZuOskdo&NR=1

    YanıtlaSil
  167. Aga devam!
    Severek okuyoruz...

    YanıtlaSil
  168. üstad bakar mısın. ne diyeceksin bu işe merak ediyorum. dün, sana dair yazmış...

    Televizyon ile yetişmiş koca bir nesil var karşımızda. Bilhassa benimde içinde bulunduğum kuşak buna iyi bir örnek. TV'nin dışında başka bir bilgi kaynağımız olmadı, kitaplar ve ansiklopedilerden sistematik olarak uzak durmamız istenmişti ki zaten onlarında TV'den pek farkı yoktu. Bu linkteki konuyu ele alan arkadaşta TV'nin ideolojik gücünden kurtulamamış. Bunu konuyu ele alış tarzından anlıyoruz. Konuyu açıklarken verdiği örnekler hep medya yıldızları, filmler, klipleri üzerinden akıyor. Bu bir yana, bakış tarzı karşı tezler ile sentezlenmemiş. Fikirlerini tek pencereden, onları antitezlerle sınamadan ortaya koymuş. Örneğin işin ekonomik boyutuna değinmemiş bile. Fantastik bir hikayesi var. Şu klasik mason cemiyetlerini bilirsiniz. Bunları ciddiye alan aklı evveller; durmadan bir takım sembollerden gizli imgeler, amaçlar, misyonlar türeterek insan-çevre ilişkilerini gizemleştirip mistik bir boyuta indirgerler. Bu düpedüz komedidir. Amaç insanları sınıfsal mücadeleden koparıp ulusal ve dinsel mücadelelerin içine katmaktır. Bazıları da buna bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde inanırlar. Her neyse, şu gizli güçlerin gizli planlarına gelelim. Teknoloji epey ilerledi, dün hayal olan çok şey bugün imkan dahilinde artık. Uzaya gidebiliyorsak, bir takım yapay hava ve yer hareketlenlemeleri oluşturmamız da pektabi çok doğal. Bu zaten bilinmeyen bir şey değil, yani öyle gizemli, gizli bir yanı yok. Tek dünya devleti, tek dünya dini gibi projeleri olabilir bir takım kesimin, ve mevcut dinlere mensup insanları bu yapay hareketlerle bir şekilde kandırabilirler. Ama hepsi bu kadar. Ya dünyanın geri kalanını? Mesela belli bir bilincin, kültürel düzeyin üzerinde olanları? Çok saçma. Çok komik ve bir o kadar aptalca. İşte bundan dolayı arkadaş Marksistleri, Ateistleri, Entelektüelleri pek sevmediğini belirtmeyi de unutmamış. :) Kaynatan ölmesin emi..

    YanıtlaSil
  169. http://tvarsivi.com/?y=36&z=2011-10-13%2023:30:00

    Alın izleyin tavistock mavistoktur bir sürü şey konuşuldu deşifre edildi. gecenin ikibuçuğuna kadar izledim, şimdi de gözler haydamıyor .mınakoyim..

    YanıtlaSil
  170. Sikkoya selam olsun.
    Hacu herşeyi gözel gözel anlatmışsın eline sağlık.
    Benim merak ettiğim şeyleri bulamadım yazılarında. okumamışta olabilirim ama merak ettiğim şu;
    Bu adamlar ne yapmaya çalışıyor. Herşeyi açıklamışsın işaretler filan inanıyoruz tamam da amaçları ne bunların. sonucunda ne olacak. Bununla ilgili bi yazı yazarsan sevinirim. hadi eyvallah.

    YanıtlaSil
  171. sikko lan. sana 3 tane mail attım. Asimovla ilgili.
    Okuduysan osur mosur bi sinyal yolla. ne düşünüyosun. kafayı yiycem amk.

    YanıtlaSil
  172. http://studimonetari.org/novembre2008.htm

    Muhakkak okunmalı' çevrilmeli...illuminati üyesi bir kişinin inanılmaz kişilerle fotoları da var. tr ayağı camaet miş...

    YanıtlaSil
  173. the do'nun resmi websitesi thedo.info'da şu caps var lan: http://www.thedo.info/Dan%20Levy%20%20thedo.jpg

    o ampül neyin sembolüydü lan?

    zaaa xd xd

    YanıtlaSil
  174. İlluminati kötü değildir,
    suç insanlarda, daha çok para hırsı sarmış dört bir yanlarını açgözlüler.Borç parayla yatırım yapmaya çalışıyorlar boka batıncada bi günahkeçisi bulmuşlarya suçu illuminatiye atıyorlar.E be dalyarak kim sana o borç parayı alman için kafana silah dayadı?

    Okuduğum bi yazının özetidir :)

    La bide şu kafamı karıştırdı, benim inancımdan şüphem yok ancak bunu destekleyen birçok şey var yada tesadüftür ne biliyim.
    Kur'an'ın birileri tarafından değiştirilmiş olma ihtimali var mıdır? yok mudur?Değiştirmiş olan biri yada birileri Yüce Allah'ın bu kutsal kitabın değiştirilmesine izin vermeyeceğini yazmış olma durumu var mıdır yok mudur?
    Kafam karıştı şu sorunu atıyım kafamdan yardımcı olun, mantıklı cevaplar bekliyorum.

    YanıtlaSil
  175. Gelenler belgeselini izleyin her bi şeyi anlayacaksınız. başta biraz sıkılır gibi olacaksınız ama sonra bombalar patlayacak merak etmeyin.
    ahanda linki veriyom indirirsiniz http://forum.donanimhaber.com/m_45259194/tm.htm
    anlayacaksınız nokta!!!

    YanıtlaSil
  176. beyler birkaç sorum ve sorunum var öncelikle siyasetten pek anlamam ve ilgilenmem yani örneğin sosyalizmi, komünizmi biz hep materyalistlerin, allahsızların görüşü olarak öğrendik burda da bazı arkadaşlar kapitalizmin, siyonizmin karşıtının sosyalizm olduğunu söylemiş peki biri şu komünizmi, sosyalizmin (özünü) özet geçebilir mi? çünkü mesela google da arıyorum bunları saçma sapan sayfalarca şeyler çıkıyor.

    YanıtlaSil
  177. http://meetilluminatimembers.com/

    buraya bakabilir miyiz, buraya önceden giren varsa biraz açıklayabilirmi lütfen. ayrıca

    These 17 families include:
    1. Astor
    2. Bundy
    3. Collins
    4. DuPont
    5. Freeman
    6. Kennedy
    7. Li (Chinese)
    8. Onassis
    9. Rockefeller
    10. Rothschild
    11. Russell
    12. Van Duyn
    13. Merovingian (European Bloodlines)
    14. Reynolds
    15. Disney
    16. Krupp
    17. McDonald

    diyor. Astor illuminati'nin kurucusu mu yani?

    YanıtlaSil
  178. hacı dayı, çoğu kişi " küfürsüz de yazabiliyormuşsun " havasında olsa da, küfürsüz olmuyor.eski tarzına dön, onların kaynatasına atla, amı gören ünlüler yazıp bu blogu bulanlara sövdüğün gibi söv. ama küfür et. et yani, küfürlü yazmak senin tarzın, tarzından vazgeçme mayk.

    YanıtlaSil
  179. kaynatasızlar tarikatı olarak illuminati'yi yıkacaz sikko. yıkacaz demiyorum, yıkayacağız:d

    o değil de güzel yazmışsın bro. onlar seni de satın almadan önce biraz daha yazını okuyalım :D

    YanıtlaSil
  180. hacı bu bluebeam olayına değindiğin çok iyi olmuş da biraz da gözümüzün önünde olan ama görmediğimiz şeylerden bahset rotaractlar lions falan nedir ne iş yapar kimle bağlantılı bilmediğimiz şeyler sun bize. bir arkadaş daha demiş galiba neyse.

    sana bok atanları siktiret. incide okuyorum hepsi tırt. hepsi 10 yıl gerinden geliyorlar. bak amk şuna bak iki gün önce yazmışlar dalga geçer gibi capsler koymuşlar bir de

    http://www.susturucular.com/2011/10/sikko-safsatalar.html

    hepsi boş işlerle uğraşıyor. ah ah ne olacak halimiz bilemem

    YanıtlaSil
  181. Biraz önce Samanyolu TV de Kaderimin Oyunu adında bir film izledim ve şok oldum. Masonik göz mü ararsınız, Kuran'a hakaret mi görürsünüz hepsi var. Şeytani örgütler o yıllarda medyayı ve sanatçı ve ünlü dediğimiz kişilikleri kendine hizmet ettirmiş bu açıkça görülüyor.

    1-Yaşlı annenin sandalyede oturduğu sahne de hemen sağında arkada deccalin gözü gösteriliyor. filmin çoğu sahnesin de de benzerleri var.
    2-Tarık Akan'ın kıravatı neredeyse film boyunca hiç değişmiyor kravatta ne mi var, masonik işaretler üçgen kare piramit.
    3-En önemli sahnelerden; yaşlı annenin, öldüğü sanılan oğlu bir anda kızın karşısına çıkıyor ve Kuran'ı eline alıp kıza yemin ettiriyor kimseye soleme diye, tam o anda arka duvarda özellikle gösterilen aydınlatma lambasının bir parçası kamera açısıyla Kuran'ın üzerine getiriliyor, lamba neye mi benziyor, erkek cinsel organından başka bir çağrışım kimsenin aklına gelmez, okadar açık.

    Bununla ne mi amaçlıyorlar? Subliminal mesaj dediğimiz etkili yöntemi uyguluyorlar bilinç altımıza. Yakında karşımıza çıkaracakları Deccal'in temelini ta o zmanlarda atmışlar. Allah belasını versin bunların... Uyumayın...

    YanıtlaSil
  182. Sikko ilgiyle takip ediyoruz bu blogu yetim bırakma.... :^3

    Sevgili Felix Steiner burada anlaşılmayan nokta pagan olarak isimlendirilen dinlerin farkında olarak ya da olmayarak şeytana tapmasıdır.
    Bazı toplumlar tarih boyunca güneşe,ay'a,yıldız ve gezegenlere,çeşitli tür ağaçlara,kayalara,taşlara,ateşe kısaca var olan doğal oluşumlara,kendi yaptıkları çeşitli irili ufaklı heykellere bunların yanında bir şekilde iletişime geçtikleri yüce ve kutsal ruhlara tapmışlardır.Bu insanlar tapınırlarken yukarı da saydığımız şeylere tapındıklarını ve onların tanrıları olduğunu düşünmektedirler ama arka planda bizzat şeytanın kendisi vardır.Büyük ihtimalle şeytan ve şeytan kavramından haberleri bile yoktur.Şeytan gerçek yüzünü gizleyerek insanları kandırmaktadır(bu nokta önemlidir) günümüzdeki ki ufo aldatmacası gibi.
    Kilisenin diğer dinlere pagan yaftası yapıştırmasının sebebi kısaca politik ve ekonomik sebeplerden dolayıdır yoksa hepimiz biliyoruzki vatikan eski roma paganizminin devamı niteliğindedir ve gerçek hristiyanlıkları tartışılır.Sorulacak soru şudur İslam dini bu dinlere nasıl bakmaktadır.Bunun cevabınıda biliyoruz sanırım.
    Şimdi gelelim derin bilgelik anlayışına.Her toplumun kendi çapında bir bilgelik anlayışı vardır gelenekleri, görgü kuralları,davranış şekilleri,yaşam tarzları.Bütün bunlar onların zaman içinde geliştirdikleri insani değerleridir.Hatta bunların din ile de alakası yoktur.Birbirine karıştırılmaması gerekir.Din ile ilgili bilgelikleri ise yine kendilerinden kaynaklanmaktadır.Din dendiği zaman iyiye yönlendirmeli,kötüden uzak durulmalı ve bazı kendilerine yarar sağlayan veya korktukları bir şey kutsal olmalıdır.Bunlar tamamen insani değerlerdir.(İnsan böyle bir yapı ile yaratılmıştır).İşte tamda burada şeytan devreye girer.İnsanların tanımlayamadığı,bilmediği,korktuğu doğa üstü bir güç olarak şeytan insanların karşısına çıkar.Kah korkutarak,kah güzel bir yaratık olarak(su perisi,ağaç perisi v.b. perisi),kah karizmatik bir tanrı olarak.
    Sonuç olarak satanizm deyince olaylara ve inançlara dar açılı bakmamak gerekir(Dar açıdan bakarsanız şu kedi kesenlermi peh.... lafından öteye geçemezsiniz).Bir şeyin satanizm olması için illede adlarının satanist olması gerekmez veya birebir aynı olmasınıda bekleyemezsiniz ve çoğu ilkel kabile şeytana taptığının farkında bile değildir.
    Kuzey Amerika yerlileri veya diğer bir deyişle Kızılderililer farklı dil, gelenek ve ritüellere sahip pek çok kabileden oluştuğundan Kızılderili inançlarını tek başlık altında ele almak zordur. Bununla birlikte Kızılderili inançlarında bazı ortak unsurlara rastlamak mümkündür:
    Doğayı ve doğadaki varlıkları kutsal semboller olarak görmek;
    Belirli bir kutsal kitap yerine mitolojik hikâyelerin kabilenin kutsal kişileri tarafından aktarılması;
    Şaman veya şifacı (medicine man) denilen ve ruhlar dünyası ile ilişki kuran seçilmiş kişilerin varlığı.(kaynak wiki)
    Birkaç kaynak... daha fazlasını internetten bulabilirsiniz tabiki. http://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eamanizm
    http://www.historicalsense.com/Archive/Samanizm_1.htm

    YanıtlaSil
  183. Illuminati'nin Amerika'daki müzik sektörü üzerindeki eli Doug Morriss'dir..Sikko bu ismi araştır ben yaklaşık bir yıldır sadece müzik piyasası ve rap dünyası üzerine araştırmalar yapıyorum. Amerikadaki rapperlar arasında Illuminati konusu artık açık açık tartışılır oldu bir çok konuda twitter youtube üzerinden açıklamalar yapıldı. Buna tupac'ın ölümü, dr.dre'nin bugünkü konumu, eminem'e yapılanlar, busta rhymes'ın müslüman oluşu ve dre'den ayrılışı ,the game'in tweetleri,vs bir çok konu dahil.eğer bu konu üzerine kapsamlı bi çalışma yapmak istersen seve seve yardımım dokunur.bu yazı çok eksik olmuş çünkü dokunup çekmişsin parmağını çok yüzeysel kalmış.yazılarının devamını bekliyoruz..

    YanıtlaSil
  184. @Adamım

    Zikir (Kuran) değiştirilmiş falan değil, o dediğin durum da (Değiştirmiş olan biri ya da birileri Yüce Allah'ın bu kutsal kitabın değiştirilmesine izin vermeyeceğini yazmış olma durumu) söz konusu değil çünkü:

    http://www.youtube.com/watch?v=_0Y3fAaukiY&feature=channel_video_title

    http://antispiritualist.blogspot.com/2011/09/mucizeler-boguren-buzag-heykeli-ve-19.html

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  185. Pek bilinmeyen çok az duyulmuş bir başka şeytani örgüt olan Twistock hakkında da anlaşılır yazılar yazsan çok iyi olur kanımca, bu aralar her kanala çıkan Aytunç Altındal hep bu örgütten bahsediyor, mutlaka görmüşsündür.

    YanıtlaSil
  186. doğrular acı geldi galiba ki benim yorumumu yayınlamamışsın.... yazıklar olsun...

    YanıtlaSil
  187. Araf 27-28; Ey Âdemoğulları! Tıpkı atalarınızın cennetten çıkarılmalarına yol açtığı gibi, Şeytan'ın sizi de ayartmasına izin vermeyin: çıplaklıklarının farkına varsınlar diye, onları [Allah'a karşı sorumluluk bilincinin bezediği] örtülerinden yoksun bırakmıştı o. Muhakkak ki o ve avenesi, onları hiç fark edemeyeceğiniz yerde ve biçimde sizi (de) pusuda bekliyor! (19) Gerçek şu ki Biz, [içtenlikle ve doğru bir biçimde] inanmayanların (20) yanına-yakınına [her türden] şeytanî güçler ve kuvvetler yerleştirdik;Ve [bunun içindir ki] ne zaman utanç verici bir iş işleseler, "biz atalarımızı da bu işi yapar bulduk; hem, Allah emretmiştir bunu bize" derler hemen. De ki: "Bakın, Allah asla utanç ve tiksinti veren işleri emretmez. Siz, yoksa hakkında hiçbir şey bilmediğiniz bir şeyi mi Allah'a yakıştırıyorsunuz?"

    YanıtlaSil
  188. 2pac ı illuminati öldürdü diyen mallara

    2pacı öldürmek emin olun ne illuminatiye ni sikuminatiye kalır.onun peşindekilerden sadece bazıları los angles polisi, birkaç ırkçı grup, fbi, ve sayısız düşman çete. en önemlisi de bad boyz tayfası notorius big (BİGGİE) isimli başka bir rapci var tayfanın başında o kda 2pac kadar efsanevidir. daha önce de 2pacı vurdurtmuştur. ama ölmemiştir. bu arada uzun süre küfürleşme dissleşme çete çatışması olmuştur aralarında en sonunda da 2pac öldürülmüştür. ardndan da 2pac ın tayfası biggie nin tarafından 6 kişi öldürmüş en sonunda da biggie yi halletmişlerdir. olayı bilen kime sorarsan 2pacın katilini biggie ve tayfası diyecektir cunku dogrusu budur.
    her götün altında bok aramayın. tamam illuminatiyi araştırmak iyidir ama eşegin amına su kacırmak da gereksiz

    YanıtlaSil
  189. Şimdi agalar,

    Bir kaç gündür yapmış olduğum analizlere göre, illuminati ortaya sürülen piyondur.Hani diyorduk ya niye bu adamlar kendilerini deşifre ediyor?

    Esas ibne bunlar değil de ondan (ha aslında bunlar da ibne ama) İbnenin kralı en tepedeki ve gerçekten gizli olan bir örgüt veya örgütleri kontrol edebilen birileri.Esas kötü adamlara X diyelim ve senaryoyu yazalım.

    X örgütü illuminatiyi piyon olarak sürer,medyada reklamını yapmaya başlar ki zaten televizyonlarda tartışılmaya başlandı.İnterneti zaten biliyorsunuz dilden dile nesilden nesile :) hızla yayılıyor.Bunun neticesinde ;

    -insanlar umutsuzluğa kapılacak.
    -dünyada kaosu iyice tırmandıracaklar insanlar panikleyecekler.
    -Artık insanlar her şeyi illuminati den bilecek.
    -Önce bir peygamber lazım,her hangi bir uydurma peygamberle müslümanları kandıramıyacakları için müslümanların dahi beklediği bir peygamber (sahte) getirecekler.
    -Bu peygamber sahte İsa mesihtir.
    -Ama bu İsa o X örgütünün isa'sıdır ve bilimsel görseller kullanılarak bir takım mucize !? gösterecekler.
    -Ahali kendisini kurtarmaya gelen İsa'yı sevinçle karşılayacak
    -İlluminatiyi göstermelik yıkacak
    -Sonunda da Bu sahte İsa amca da,yavaş yavaş ben aynı zamanda (haşa) tanrıyım, incilin aslı değişti ama bu konu değişmeden kalmış diyecek. Hatta müslümanları incitmeden Kur'an da hak kitap ama o da değişmiş diyecek.
    ....

    İşte ondan sonrası vahamet.

    Sonuç olarak biz sadece illuminati konusunu konuşmakla kalırsak boşa zaman harcarız evet onu da konuşalım ama, olası senaryolar ve bu senaryoların risklerinden kurtulma/ uzak kalma yollarını aramamız lazım. Bu risklerin arasında deccal ibnesine uyma, imanını kaybetme riskleri de vardır. Bu açıya da dikkatinizi çekmek istedim. Şu kaybettiğim videoları bulayım okkalı senaryolarla geliyorum.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  190. Foton kuşağı ? İnanmıyorum. Görsem de hologram derim. Vallahi de billahide bilinç boyuyorlar başka bir şey değil. Bu filmler, kehanetler vs vs. Adamlar yapay deprem oluşturup hologramla gökyüzünde isa çıkarıyorlar amınakoyim. Kabenin üstüne melek indiriyorlar ve insanlar şaşırıp allahın indirdiği meleği sony kamera teklonojisiyle çekiyorlar amınıskiym. Ne la bu ? 2012 film yapımcısı, RONALD EMMERİCH , bu da 1996 filmi. Adı kurtuluş günü. Bak ne diyor : İlk başta meteor olduğu düşünülen cisimlerin esrarengiz uzaylıların kumandasındaki dev uzay gemileri olduğu ortaya çıkar. Uzaylılarla her türlü iletişim denemesinin başarısız olmasının ardından, şimdi kablo teknisyenliği yapan eski bilimadamı David Levinson, uzaylıların bir günden daha kısa süre içerisinde dünyanın önemli noktalarına büyük bir saldırı gerçekleştireceğini farkeder. Temmuz'un 3'ünde, uzaylılar gerçekten de New York, Los Angeles ve Washington'a saldırı düzenlerler. Hayatta kalanlar konvoylar halinde Area 51 adındaki, hükümetin tuhaf test alanına doğru yola koyulurlar. Dedikodulara burası ordunun kendi başına ele geçirdiği bir uzay gemisini de barındırmaktadır. Hayatta kalanlar uzaylılarla savaşmak üzere bir plan yaparlar.

    'Area 51 adındaki, hükümetin tuhaf test alanına doğru yola koyulurlar'
    İnsanların aklına dahi gelmediği area 51 nedir amk ? Tahminimce ABD deki 51. bölge. Bak ne diyor vikipedi bile : 51. Bölge (şu an Air Force Flight Test Center, Detachment 3 ayrıca Dreamland, Watertown Strip, Paradise Ranch, The Box, Groom Lake, Neverland ve diğerleri şeklinde de bilinmektedir), sahibi Amerika Birleşik Devletleri Savunma Bakanlığı ve Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri olan ve bilindiği kadarıyla uçak ve düşman silahları inceleme, analiz etme ve araştırma merkezi olarak kullanılmakta olan yerdir. Yeni uçakların da test ve geliştirme yeri olarak da kullanıldığına inanılmaktadır. UFO teorilerinin de üzerinde üretilmesi ile ünlüdür.
    Adam ta 1996 da sinyal atıyor. Palavra la, o adam da bu işlerin içinde amınakoyim. Kurtuluş günü filminin afişi : http://1.bp.blogspot.com/-r4RkFRTXAWc/TjZxYoQe2xI/AAAAAAAAAgY/9CYuS6ywnMw/s1600/independence_day.jpg

    Gördüğün gökyüzü koca metal alaşımıyla kaplı, bakılınca sana dönük bir üçgen var ve 2 yuvarlak ( göze sinyal atıyor ) görünüyor.
    Siktiğimin saçmalıkları. Olm yapay depremler var diyorum la. Anaa, Kur'an da sinyal atıyor bu günlere la
    http://1.bp.blogspot.com/-r4RkFRTXAWc/TjZxYoQe2xI/AAAAAAAAAgY/9CYuS6ywnMw/s1600/independence_day.jpg

    YanıtlaSil
  191. Nutella çikolata fabrikası sayende satış rekoru kırmış olm, her kanalda boy boy reklamları çıkmaya başladı lan. ne ettin sen. nutella aramalarda çok yükselmiş olm.

    YanıtlaSil
  192. @ademefendi
    Yazının devamını merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  193. şu gerçekelektronik dediğinde haklılık payı var daha birkaç gün önce kanaltürkteki programı seyrettim.adam orda çok güzel bir şey söyledi
    ''şimdi illuminati falan filan (kendiside bu konularda kitapları var)artık onlardan daha gizli ve güçlü örgütler var.efendim illuminati varmış işte şöylemiş böylemiş bırakın bunları''dedi.bu söz texe marrsın 3 gruba ayırdıklarında ilk sıradakiler olsa gerek hiç görünmeyenler .
    şimdi farklı bir konuya laf edicem aslında bu sana değil bir kaç kişi kendini bilmeze;
    oğlum bak bi!Bunlar komik mi?bunlar ooo sikko gene yardırmış hahahah denilcek türden bilgilermi dangalak beyinli.burda komik olan ve heycanlı bir şey mi var.bir an önce demelisin ki kendine,benimde bir katkım olsun,anlamalıyım öğrenmeliyim.antik mısırdan beri hiçbir şey değişmedi.aynı köleler aynı firavunlar tek değişen adının modern alması.ve tüm bu kadar bilgi bilip sonrada normal hayatına devam etmesi yok mu?Bak ciddiyim ben ne bilgiler veren insan tanıdım o kadar çok şey biliyorlardı ki yanlış yolla sapmışlardı.bildiğin kendini illuminatiden sayıyordu herif ve bir yandan zeitgeist misali ateizm propogandası yapıyordu.amaç normal birisini bu kadar çok şey açıklayıp araya kattığı ateist soslarla kendi gibi yapmak.böyle insanlar cirit atıyorken doğru yolda ilerleyen birisini (ve de antispirütüalist olsun gerçek elektronik olsun)hepsine çok teşekkür edelim.asıl kızılması gereken bunları okuyup güzelmiş diye geçip gidenlere ve ne yazıkki pop kültürü bunada bulaştı(rıldı).ve sadece sikkonun dedikleriyle sınırlı kalmayın,porno seyretçeğine git bi faydalı şeyler araşttır,facete salak kişilerle konuşacağına sikko gibilerle konuş çünkü böyle insanların tek amacı sana doğru olanı göstermektir.ve bırak pop kültürünü yavşak bırak sadece kendin ol popüler çocukların arkasından dolanan ve hiç bir bok konuşmayan zavallar gibisin ama neyse.ayriyetten sikko tavsiye ettiğin bir kaç kitap varsa bir dahaki yazında bu kitapları dipnot içinde verebilirmisin ?

    YanıtlaSil
  194. beyler geçenlerde bu yazıyı okudum sonra dışarı baktım aklım gitti ofisteki arkadaşlara gösterdim pek siklemediler amk yapacak bi şey yok

    YanıtlaSil
  195. Sağlam blog.Herkesinki gibi boktan boktan şeyler yok.İlgi duyduğum yani yanlış anlama aq merak ettiğim şeyleri yazıyosun.İlluminati ve HAARP falan.Yaraği yiyecez bigün ama ne zaman bakalım :D

    YanıtlaSil
  196. selamın aleyküm sikko efendi.

    hacı bütün yazılarını okudum. on numarasın deccalle karşı savaşında seninleyim kardeşim. bir örgüt kurarsan benide alırsın artık heheh

    bu arada kaç gün geçti la sikko yeni bişey yaz artık.!!!

    YanıtlaSil
  197. iyidir iyi yeni girdim bu aleme bayadır takip ediyorum anca blog fırsatım filan oldu bakalım devamını bekliyoruz sikkocan :)

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.