Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

11 Mayıs 2013 Cumartesi

Hatay'daki Patlamalar Üzerine

Selam ben Beşşar Esed. 

Sırtını Amerika'ya yaslayan ve böylece mutlu mesut yaşayacağını zanneden onlarca müslüman ülke liderinden birisiydim. Pek akıllı bir adam da sayılmam. Günümüzdeki makine ve bilgisayar bağımlılığı insanların hafıza yeteneğini  ciddi şekilde köreltmiş vaziyette * olduğu için sizlere bazı şeyleri hatırlatmam lazım.

2008 yılında Arap Birliği Zirvesi vardı, bu toplantıda ben ve birtakım Arap liderleri bir araya geldik sevgili gadasını aldığım. Sen muhtemelen bu haberi gördüğünde "öeehh" deyip bir sonraki "Internet'te tıklanma rekorları kıran kedi" haberine veya sikimsonik sıradan bir futbol haberine baktın. Zira o haber daha eğlenceliydi, daha zevkliydi, daha neşeli dakikalar vadediyordu sana. Neyse dur ne diyordum, heh bu toplantıda Kaddafi adında bir Arap lideri de konuştu. Ne diyordu bu Kaddafi biliyor musun?



Saddam'ın yakalanıp idam edilmesine değinmişti Kaddafi. Aslında Saddam pek sikinde değildi Kaddafi'nin, bunu kendisi de söylüyordu. Tıpkı öğrencilerine Beş Hececilerin adlarını "feyho" şeklinde ezberletmeye çalışan edebiyat öğretmeni gibi, Saddam örneği üzerinden bize bir şeyler anlatmaya çalışıyordu bu Kaddafi. Konuşmasının özeti şuydu Kaddafi'nin: "Neden Saddam'ın adil bir şekilde yargılanması için bir şeyler yapmadınız? 11 Eylül'ün Irak'la ne alakası var? Neden Saddam'ı öldürdüler? Hepiniz sırtınızı Amerika'ya yaslamış vaziyettesiniz, aranız bozulur diye ağzınızı açıp tek kelime laf edemediniz. Bizim en büyük düşmanımız kendimiziz, önce aramızda birlik olmalıyız. Yoksa sıradaki sizlerden biri de olabilir"

Kaddafi bunları söylerken salonun tepkisi ne oldu biliyor musun? Yalnızca 5 saniyeni rica edeceğim senden, "Sıradaki sizlerden biri de olabilir" dediğinde işte bu tepkiyi verdik Kaddafi'ye: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=VZZvPlGCt_8#t=440s  "Çok iyi abi yea" diye yapılan esprinin gülünmeye değer olduğunu belirten sığır genç gibi güldük Kaddafi'ye.

Kaddafi'nin söyledikleri bu kadarıyla sınırlı değildi, Arap ülkelerini kastederek şunları söylüyordu Kaddafi: "Biz birbirimizden nefret ediyoruz, birbirimizi aldatıyoruz. İstihbarat kuruluşlarımız birbirimiz hakkında komplolar kuruyor. Rusya'yla veya İtalya'yla kurduğumuz ilişkiler, herhangi bir komşu Arap ülkesiyle kurduğumuz ilişkilerden 1000 kat daha kuvvetli. Biz birbirimizin düşmanıyız. Biz hiçbir şey paylaşmıyoruz"

Kaddafi konuşurken ben onu şöyle dinliyordum:



Pek akıllı bir adam olmadığımı söylemiştim di mi?

Bazılarımız onu şöyle dinliyordu:





Bazılarımız da şöyle:



Esed ve 129 kişi daha bunu beğendi. Kankalarla itibarsızlaştırma qeyfi :))))

Biz Araplar çok akıllı, çok süper bir milletizdir. Son peygamber aramızdan çıkmış olmasına rağmen yüzyıllardır şu dünyaya bir taş dikebilmişliğimiz yoktur. Belki de bu kadar rezil hâlde olduğumuz için son peygamber bizim aramızdan çıkmıştır, kim bilir? Üstelik aramızdan biri "Birlik olmamız lazım" dediğinde bile ona köyün delisi muamelesi yaparız.

Dedim ya, biz Araplar çok süper bir milletizdir. Ne hikmetse bizim bütün Araplar 2010'un sonlarında devrim yapmaya karar verdiler. Hepsi bir anda kendi liderlerini devirmek istediler. Önce Kaddafi'yi öldürüp Libya'yı çok süper bir yer hâline getirdi devrimci Arap kardeşlerimiz.



Kaddafi'nin ülkesi Libya, Tunus, Mısır, Cezayir... Hepsinde devrimler oldu. Kaddafi ve o gün orada ona gülen kim varsa, hepsi  90+5'te maçın bitmesi için hakeme yalvaran Yılmaz Vural tribinde üç buçuk attılar. Zincirin son halkasına gelindiğinde, benim yüreği devrim aşkıyla tutuşan bir grup insanım da bana karşı ayaklanmaya başladı.

Bu devrimlerin sebebi neydi biliyor musun? Tabi ki de bizim süper Arapların özgürlük ve demokrasi aşkıydı canım, orası kesin, ama daha başka bir sebebi neydi biliyor musun? Büyük Ortadoğu Projesi bizim sınırlarımızı ve yönetim şekillerimizi değiştirmeyi amaçlıyordu. Yeni Dünya Düzeni'nde bize biçilen ilk pozisyon buydu. Biz Arap liderleri, hepimiz ABD'nin kuklasıydık aslında, fakat kukla oynatıcısı olmanın ilk kuralı kendi kuklalarını kendi elinle yok etmektir. 

ABD, Afganistan ve Irak'a girdikten sonra epey bir vurgun aldı, ekonomisi on sene öncesini mumla aratır hâle geldi. Kendi ordusuyla bir yeri işgal edecek mecali yoktu artık ABD'nin. Peki ne yapacaklardı? Fransız İhtilali'nden beri uygulanan bir fetih yöntemi vardır, ordularınla bizzat savaşmaktansa, fethetmek istediğin bölgenin insanını birbiriyle savaştırırsın. Onları birbirine düşman edersin. Onları birbirine kırdırırsın. Bazen millet farklılıklarını, bazen mezhep farklılıklarını kullanırsın. Her türlü farklılığı ayrımcılığa dönüştürürsün. İşte bu yolla bizi önce birbirimize, sonra kendi içimizdeki halkımızı birbirine düşman ettiler. Biz Araplar çok süper milletiz demiştim di mi?

Neyse işte, işler benim ülkemde onlar için pek de rast gitmedi. Ben hâlâ devrilmedim. Hâlâ Mossad, ABD ve Avrupa ülkeleri tarafından eğitilen, İsrail tarafından silahlandırılan teröristlere karşı savaşıyorum.




İşin tuhaf kısmı nedir biliyor musunuz? Hani sizin medyanızda bazen "Obama PKK için terör örgütü demedi!", "Oh neyse AB parlamentosu PKK'ya terörist dedi", "Lan yine terörist demediler olum ya :(" gibi haberler çıkıyor ya. Sen de oturduğun yerden düşünüyorsun ya, ulan karakol basan, yol mayınlayan, otobüs roketleyen adamlar nasıl terörist olmaz diye. Heh işte aynısı şu an bizim başımıza da geldi.  İsrail tarafından silahlandırılan adamlar bizim askerimize ateş açıyordu ve adları "Muhalif" veya "Devrimci" oluyordu. Neyse işte tüm bunlar yetmezmiş gibi ben bir yandan üstüme saldıran İsrail'le de it dalaşı yapmak zorunda kalıyorum.



Demiştim ya ABD'nin artık gücü yoktu işgal etmeye diye. Suriye'de de işler pek istedikleri gibi gitmiyordu ya. Suriye'deki devrimci kardeşlere bir destek lazımdı. Kim olmalıydı bu destek? Siz güzel kardeşlerim, siz canını yediklerim, siz.

Siz artık onlar adına bize karşı savaşmalıydınız. Zamanında sırf Nato'ya üye olabilmek için elin Kore'sinde savaşan da sizler değil miydiniz? Akıllı olan adam bir haritaya bakar, "benim burada ne işim var" der amına koyayım, neyse konuyu dağıtmayayım.

2010 yılında sizin başbakanınız benim için "Esed kardeşim" diyordu. "Artık Suriye ile aramız çok iyi" diyordu. Bana inanmıyorsan buyur seyret hacı: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=XzYwZooedHg#t=23s 

Sonra birden bire, tıpkı süper Arap halkının kafasına birden bire dank etmesi gibi, başbakanınız da bir anda aydınlandı ve benim pis bir diktatör olduğumu fark etti. Bir anda hayatın anlamını çözdü sizin başbakanınız. "Padişahım çok yaşa" diye ellerini açıp altın dağıtılmasını bekleyen aşırı karakterli medyanız da bir anda bana düşman kesildi. 2011 Haziran'ından itibaren bana ağzını geleni söylemeye başladı sizin başbakan. Kendimi bir anda Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Tümer Metin gibi hissettim. Oysaki ben hep neysem oydum, bir yere gittiğim yoktu. Aramızdan su sızmazken, şöyle olduk sizin başbakanla:




Aslında Tayyip Erdoğan'ın hakkımda iyi konuştuğu o eski haber link'lerini de göstermek isterdim sana ama nedense o haberlere artık ulaşılamıyor arşivlerden. Sadece senin önyargıyla yaklaşacağın "muhalif" haber ajanslarında duruyor o haberler. Diğer tüm medyadan sanki buharlaştırıldı o haberler. 1984'ü okudunuz mu lan? Güzel kitap.

Neyse ne diyorduk, tabi başbakanınızın birdenbire oluşan düşmanlığı yetmezdi sizin bizimle savaşmanız için. Bunun için bazı somut tahrik unsurları lazımdı. Şunun gibi mesela:



Veya bugün, yani 11 Mayıs 2013'te Hatay'da 40'tan fazla insanın ölümüne, 100'den fazla insanın yaralanmasına yol açan patlamalar gibi. O patlamaları kim yaptı biliyor musun? Sizin medyanızdan ve bakanlarınızdan alalım haberi:






Sizin medyanız zaten bir yıldan fazladır benim ne kadar pis bir adam olduğumu anlatıyordu.

Şu andan itibaren de benim suçlu olduğuma inanmanız için birçok yol deneyecekler.

Ben o kadar tuhaf bir adam olacağım ki sizin gözünüzde, bir yandan kendi içimdeki Özgür Suriye Ordusu adı verilen teröristlerle savaşıp, bir yandan İsrail'le uğraşırken, bir yandan da size bombalı saldırı düzenleyebileceğim. Başka işim yokmuş gibi sizin o komik "çözüm süreci"nize zarar vermek için uğraşacağım. O çok iyiye giden memleketinizi kıskanıp, bu kadar belanın içinde sizinle dalaşacağım.

Belki sözüm ona deliller bulacaklar. Belki intihar bombacısının üstüne bir Suriye ordusu üniforması koyacaklar. Belki sözüm ona konuşma kayıtları bulurlar. Nasıl yaparlar bilmiyorum ama bunu yaparlar.

Yemin ederim ki sizi buna inandırırlar. Uyuturlar. O başınızın dibinde çan çan konuşan elektronik ekran ve sözüm ona uzmanlar, satılık yazarlar, ne yapar eder sizi buna inandırırlar.

İsrail ve Mossad'la beraber çalışan Özgür Suriye Ordusu'nun ise bu saldırıyla hiçbir alakası olmaz. Beşir Atalay az önce "Bu saldırının Suriyeli muhalifler ile alakası yoktur" dedi mesela, gördün mü?

Zihin kontrolünün en etkili yöntemi tekrardır. Tekrar, tekrar, tekrar... Nazi Almanyasının propaganda bakanı Goebbels, "Bir şey ne kadar saçma olursa olsun, defalarca tekrar edilirse insanlar ona inanır" dediğinde işte bunu kastediyordu.

Dediğim gibi, pek akıllı bir adam sayılmam ben, hıyarın teki de olabilirim hatta. Ama tüm bunlar senin benimle savaşman için yeterli olacak mı? Kararı sen vereceksin, ya evinin içinde sürekli konuşan o dört köşeli ekrana inanacaksın ya da sırf birilerinin hırsı yüzünden savaşacak kadar salak olmayacaksın. Artık birilerine baş kaldıracaksın. Geçen sene düşen Türk jeti muhabbetinde olduğu gibi bu olay yüzünden de savaş çıkmayabilir. Fakat bu tahrikler birikirse bal gibi de çıkar, gül gibi de çıkar. Olan ölen insanlara olur, birileri de cam kenarına konmuş at sineği gibi ellerini ovuşturur. "Amerikalılar ne kadar salak yea, 11 Eylül'e inanıyorlar hâlâ" diyorsunuz belki de içinizden, işte bu olayların da 11 Eylül'den hiçbir farkı yok. Yemin ederim ki yok lan, valla yok. 11 Mayıs Türkiye'nin 11 Eylül'üdür belki de. Lisede notunu "Sözlüm zaten 100" diye hesaplayıp karnesine zayıf getiren dalyarrak, yine hayal aleminde mi yaşayacaksın? Bunlara inanacak mısın?

Sizin medyanız zamanında Kaddafi için de şunları demişti bak, hatırlıyor musun?


Veya bunu:



Oysa bu Kaddafi denen adam şu an dünya üzerinde bulunan herhangi bir siyasi liderden daha fazla şerefsiz değildi ki? Neden tek derdimiz Kaddafi oluvermişti bir anda? Kaddafi, yani Kıvırcık Kafa ölünce dünya daha iyi bir yer mi oldu? Şimdi de yeni Kıvırcık Kafa'nız ben oldum işte. Ben, Beşşar Esed.

Ben artık Çakır'ı öldüren Cerrahpaşalı Halit oldum.


Ben artık Michael Scofield'ın beyninde çıkan tümördüm.

Ben artık Türkiye-Brezilya maçında Brezilya'ya haksız penaltı veren Koreli hakem oluverdim.

İlkokulda en öne oturup "Örmenim ödev vermiştiniz" diyen işgüzar çocuk var ya, onlar da benim adamım aslında lan.

Münir Özkul'a gözdağı vermek için Yadigar'ın ahırını yakan adam var ya, o da bendim.

Ben yaptım, ben...

Beşşar Usta.

367 yorum:

  1. reserved sikko.kaynatana selam

    YanıtlaSil
  2. ilk yorum benden. hassas bir konuya kolları sıvamışsın bakalım nasıl olmuş.

    YanıtlaSil
  3. hadi hayırlısı olsun.. Uzun zamandır seni bekliyoruz dostum nerelerdesin.. Kendine iyi bak fazlaca tütün içme emi.. :)

    YanıtlaSil
  4. sikko kafalı fikirlerinde senin gibi sikko.şimdi sikkoymadan siktir git burdan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamam amına koyayım, her biji tayyip.

      Sil
    2. bu ve buna benzerlerinizin magazin dergisi okur gibi okumalarına, hakkatten am biti gibi konuşmalarınıza hastayım ya.. siktire siktire gidin amına koduğumun yerinden. bir çoğunuz dalyaraklıkta o alay ettiğiniz, "sikimsonik" dediğiniz ekşici zümresinden farklı değilsiniz amk. moda oldu ya maykıl, herkes vatanperest oldu amına koayayım. ulan adamın yukarda yazdığını siz nerenizle okuyorsunuz? "yok ilk yorum benden"miş.. ebebin amı da benden olsun.. arkadaş, ben şu sikkonun tüm yazılarını okudum, en az bir kere o da. lan her seferinde kanım donarken, içim sızlarken, amına koyduğumun yerinde sizlerin gülmesi! özellikle böyle siktiriboktan yorumlar yapmaları beni hepten deli ediyor. SİKKO, sen de şu kaynatanın e-postasını ver de selam yollayanlar direkt ordan yollasınlar bu ne amına koyim, herkes "kaynataya selamlar"... hepsi sabah sidiği mahsülü bunların, bunlardan ne sana ne bana ne memlekete fayda var amk. söyle şu orostopolos çocuklarına kumlarına geri dösünler..

      Sil
    3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    4. olum hastamısın sen tımarhameden mi kaçtın burası senin blogun mu? senin yazınamı yorum yaptık?. niye o kadar kasıyon kendini ağzını o kadar bozma yoksa daha fenasını yaparız. bi sakin ol. bi gevşe su iç.bizde yazıyı okuduk bişeyler kaptık burda da gırgırını yapıyoruz. sana çok sıkıntı oluyorsa basar gidersin.

      Sil
    5. @Ululanmış Çığırtkan ağzına sağlık

      Sil
    6. Ululanmış Çığırtkan haklı iyice cıvıtıyonuz
      Sonra millet yorumlara bakıp sanki burda
      hikaye anlatılıyo zannediyo.

      Sil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. rezerve beyler. Okuyacam dur.

    www.kahveagzi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Ellerine saglik usta. Iste simdi okudugum bu yazida eski sikkoyu gordum. Helal olsun harbiden. Ben diyodum zaten bu olayla ilgili yazar herhalde diye. Usta yeni atilimlar boykotlar lazim bize. Birlik olup sosyal medya daha guclu olmamiz lazim. Neyse bu konulara girmiyorum cok. Tekrar ellerine saglik. Saygilar

    YanıtlaSil
  8. güzel olmuş piç okudum bitirdim şimdi. kaynatanı öperim.

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. bırak bu işleri sende uyu diğerleri gibi aç bak tv yi survivor var ... ben bir 5 dk daha uyuyim...

    YanıtlaSil
  11. parçaları çok güzel birleştirmişsin sikko eywallah... yaymak lazım bu yazıyı

    YanıtlaSil
  12. lan nerdesin öldün sandık gene iyi yazmışsın kısa öz olmuş adamsın.
    yazılarına devam et canını yediğim.
    kaynataya selam.

    YanıtlaSil
  13. iyi yazmışsın yine her zamanki gibi beklenen bir yazıydı zaten

    edit: beyninde tümör mü var lan :/

    YanıtlaSil
  14. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  15. Hocam, yazın mükemmel olmuş hani. Nasıl anlatsam bilemedim ama yardırmışsın.

    YanıtlaSil
  16. hakkaten de, tası tarağı toplayıp köye mi yerleşsek ya ?

    YanıtlaSil
  17. KLAVYEYE DOKUNAN ELLERİN DERT GÖRMESİN

    YanıtlaSil
  18. hacım bu şekilde derdimizi anlatamayız.uygulamaya dökmeliyiz..

    YanıtlaSil
  19. Hazır konuya gelmişken söyleyeyim,Özgür Suriye Ordusu halktan zorla haraç alıyormuş memleketime gelen bir suriyelinin anlattığı kadarıyla.

    YanıtlaSil
  20. söylediklerinin hepsine katılıyorum ancak unutulmaması gereken nokta " ve mekeru vemekerallah, vallahu hayrul makirin".

    büyük orta doğu projesi türkiye'nin menfaatine midir , değil midir ? bunu irdelemek lazım. Zira zalim Allah'ın kılıcıdır. Bu devrin zalimleri müslümanları birgün kendine getirecektir, sonra da hak ettikleri bela musibeti en şiddetli bir şekilde bulacaklardır.
    ABD ve İsrail sayesinde bugün birşeyler kazanıyoruz, kazanmaya çalışıyoruz, onlara hizmet ediyoruz diye celallenmeye gerek yok. Ebu talip gibi bir müşriğin kanatları altında islamiyet tomurcuklandı, yeşerdi. Mühim olan bize ne 50 yıl önce ne kadar hükmedebiliyorlardı, şimdi ne kadar hükmedebiliyorlar.
    50 sene evvel kuran kursları gizli gizli faaliyet gösterirken,kuran okuyacak talebe bulunamazken; bugün türkiyenin, dünyanın dört bir tarafında farklı cemaatler alim, hafız yetiştiriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ikiyüzlülüğün tanımı ilk ağızdan ancak bu kadar güzel yapılabilirdi.
      teşekkürler

      Sil
    2. "BOP, Türkiye'nin menfaatine uygundur demek" ertesi günü düşünmek ama üç gün sonrasını düşünememektir hacım. Öte yandan BOP bizim bir süreliğine yararımıza bile olsa, milyonlarca mazlum kanı akmadan gerçekleşmeyecek bir projedir. Bundan gelecek menfaatin ta Allah belasını versin.

      "Zalim Allah'ın kılıcıdır" lafın da Allah'a büyük bir iftiradır. Nereden duyuyorsunuz, kimden ezberliyorsunuz böyle lafları? Ya sabır.

      Sil
    3. iyi uykular kalbındekı sıyah noktaları kontrol et oturarak işe risale oku pilavye ntden kitap al beleşe bime git kola çekırdek al abilerde ye.. mütevellilere yardım et aman dıyım sonra cehenneme gıdersın namazları kacırma kıtaplıgı kıbleye doğru koy içinde mektuplar sonsuz nurlar olsun stv yi bırıncı kanal yap efekt koymazlarsa dürüst adamlar, de. namazdan sonra tesbıhat yapın ,pilli sayaçlarla zıkır yapın sayaçlar parmagınızda takılı dursun kı herkes gorsun, bıyık bırakın kı herkes bılsın alım oldugunuzu peygamber efendiniz fethullah gülen hoca efendi hazretlerinin(sav)uyusturucudan kurtardığı gençın hıkayesını anlatın hanı bıyere fln bağlıyo ya evde hah o işte risale külliyatını bıtırın bitirinki cennette huri becerebilin fatihayı bıle yanlıs yorumladıgını soyleyenlere cahıl kafır deyın bedüzzamanın İbadetin ruhu, ihlastır. İhlas ise, yapılan ibadetin yalnız emredildiği için yapılmasıdır. sözüne emirle bi sikim olmaz gönülle olur diyenlere cehennemi anlatın 40 kişi boku bokuna öldü ya sıktırın edın uyumaya devam edın

      Sil
    4. Bir BOP ugruna Ya Rab ne gunesler batiyor.
      Bu kan golune donen ortadoguda asirlardir binlerce cemaat onbinlerce alim, hafiz yetistirmedimi?
      Ben hafiz torunuyum ama dedem yasasaydi baslarim hafiziniza once adam olun derdi.

      Sil
    5. Müslüman olmayan herkesi müslüman yapma gayretine girelim, olmayan, karşı koyanları da toptan katledelim. Bence sen süpersonik mutlu olursun.

      Sil
    6. sikko reyiz ;
      http://www.sorularlaislamiyet.com/article/14179/zalim-allah-in-kilicidir-onunla-once-intikam-alir-sonra-da-ondan-intikam-alinir-sozunden-ne-anlamaliyiz-burada-irade-devre-disi-mi-kaliyor.html

      burada sümme haşa Allah'a iftira dediğin sözün tafsilatına değinilmiş. bir bak derim.

      @kerem oğuz
      evet müslüman olmayan herkesi müslüman yapma gayretindeyim. gücüm nispetince. eğer bu gayret Allah'ın emri olmasaydı, peygamber efendimiz ve sahabeleri hiç bir yeri fethetmeye kalkışmazdı, bizans kralına teslim ol selamet bulasın demezdi. Meselelere islami açıdan bakmaya çalışıyorum, eğer islami açıdan bir hatamız varsa söyleyin, yoksa mantık yürütüp, "ulan bu devirde de böyle şey mi olur ? " diyenlere peygamber efendimizin beni kurayza kabilesine uyguladığı adaleti hatırlatmak isterim. 700 erkeğin boynu vuruldu, kadınlar ve çocuklar esir alındı, malları devlete alındı.

      Sil
    7. Moruk aynı sorularlaislamiyet'te şöyle şeyler de var: http://www.sorularlaislamiyet.com/qna/328/peygamber-efendimiz-sav-in-golgesi-var-miydi.html

      "Peygamberimizin gölgesi vardı, o da bir insandı" diyebilmekten bile acizler. "Bir rivayete göre" diye başlayan hikâyelerle din olmaz.

      Sil
    8. şu öğlen vaktı eger bak eger dıyorum ıgneleme yapmadıysan sana oyle guzel senin deyiminle öyle mubarek kufurler ettim ki bi an durup cama cıktım ve hayat bambaska geldı bır anda
      seni amını ırzını gelmısını gecmisini doner sermayeni şakirt kafanı badem bıyında ki kıl tanesini sevdigimin göt yalayıcı orospunun guzel cocugu seni :)
      bak nazik olmaya calısıyorum sıkıyorum kendimi mesela direkt olarak gotune bodozlama dalmıyorum ılk bir lavman yapıyorum silip temizliyorum evladını seven bir baba gibi gozzlerıne bakıyorum basını oksuyorum hafifce alnını ısırıyorum yere suratını yapıstırıyorum ayagımla kafana bastırıyorum farkettin degil mi ?

      öncelikle daha cok türkce kelimeler kullansan cok daha anlasılır olucaksın anlamını bılmedıgın papagan kelımelerını bı kenara bırak turkıyede yasıyorsun .
      önceden olsa net sana 15 20 satırlık neden sonuc ılıskılı bır metin yazar neden bu kadar beyinsiz oldugunu anlatırdım ama bunun bir işe yaramadıgını anlayalı yaklasık 4 ya da 5 sene oluyor .
      diceklerim şunlar ,
      sen ve senin gibi örümceklerin bir gun gelıp ayaklar altında ezılıcegınızı unutma asla , boyle yasa gunlerını .
      her yukselısımızde sıkıca asılıp geri aşşagıya cektiniz sizin gibi mahlukatlar bizleri , her seferinde , ve eminim dunya siz olmadan cok daha ıyı yasanabılır bir yer olurdu .
      ama siz kadın abazanı , bilim düşmanı terörist yaratıkların düşüncesiz din sıgınmalarının ortacag hıristiyan kliselerinden bir farkı kalmadı artık aynı sekılde insanlık dışı tiksinc bir hal aldınız .
      siz ve lıderlerınız inanan bir cok cahil kısmınız bu dunyada bir sıçandan farksız oldugunuzu anladıgınızda kacıcak delik arıcaksınız ama bulamıcaksınız .
      hayatımda nefret nedir bilmezdim ama su 10 senede siz ve sizin gibi örümceklere besledıgım nefret hitlerin yahudilere besledigi nefretle karsılastırılsa hitler yahudilere aşıktı yorumu yapılırdı .
      sizden kurtulmucaz sizi yokedicez .

      Sil
    9. senin düşündüğün manada şakirt değilim, ömrüm boyunca ne fem yurduna ne de bir abi evine gitmedim, ayrıca yüzüme karşı edemeyeceğin küfürleri ağzından klavyeye salyalar saçarak yazıyor olman da senin ne kadar "gelişmiş" olduğunu gösteriyor. Tabi dinsizlik insanı yücelten bir meziyet. Ben de sana bir ayet yazayım " Kafirler istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır"
      Meseleye bakış açısı islami olmayanları zaten nazara itibara almıyorum. Benim sikko reyizim Allah'a ve müslümanlığa olan inancını burada defaatle arz ettiği için ona bu cihette bazı sorular soruyorum.

      "İşte kazandıklarından ötürü zâlimlerden bir kısmını diğer bir kısmının peşine böyle takarız." (Enâm 6/129)

      Sil
  21. Bir çırpıda okudum beynine sağlık inş uyanır şu millet artık.

    YanıtlaSil
  22. helal olsun sikko döktürmüşşsün yine

    YanıtlaSil
  23. Seninle bi konuşalım sikko, bir yerlerde öldürülmeden anlatmam gereken şeyler var.

    YanıtlaSil
  24. Vereceğin benzetmeleri sikeyim, hayalgücünü sikeyim. Yardırıyorsun resmen.

    Aslında sen de haklısın. Bu millete bir şeyleri şekerlemeden anlatırsan sıkılıyorlar. Küfür de hoşlarına gidiyor (benim de). Anlatım akıcı oluyor. Yani sanatı toplum için yapmış oluyorsun bravo sana Millî Edebiyatçı kardeşim.

    Ayrıca o hakemin de amına koyayım. Daha düdük çalmadan serbest vuruş kullandırtmıştı ibnenin evladı.

    Ayrıca maillere bakmıyorsun, en azından siktir çekip de cevaplayabilirsin. Önemli şeyler yazmıştım.

    YanıtlaSil
  25. bazı yazılarında "oha çok farklı düşünmüş" demiştim.
    bunda demedim. tamamı bildiğim şeyler.
    yok sen kötülemedin sikko, ben iyilemişim karşim.

    YanıtlaSil
  26. niye televizyona çıkan herkes ağız birliği yapmış gibi suriye ve esad diyor saldırıdan sonra. tamam hatayda olmuş patlama da ne bileyim zarar vermek istese bu orospu cocukları gider hafta içi saldırır bini bulur o zaman ölü sayısı.

    11 eylül vakası terk yine herkes aynı şeyi sölüyo. değişik bilemedim.

    neyse sikkofield mode off
    4 hours ago

    YanıtlaSil
  27. Tası tarağı toplayıp köye mi yerleşsek hacı köy kur maraban olayım o derece süpersin

    YanıtlaSil
  28. ulan varya kaynatatanın atmıklarını yalarım, sürekli aklımda tur atan düşünceleri kalavyede güldürürken hüzünlendiren bir şekilde tuşladın ya, sana baba demek istiyorum...

    YanıtlaSil
  29. Helal olsun hacı devamını bekliyoruz

    YanıtlaSil
  30. şu facebookta körü körüne milliyetçilik , dincilik yapan 'TÜRK VE MÜSLÜMANLAR DÜNYANIN EN İYİ İNSANLARIDIR ALLAHUA EKAROQAERJMRĞQQĞĞĞ .YAŞASIN ATATÜRKKK (5 saniye sonra) OO BEYLER GÖTE BAKIN BEĞENEMYEN ILIKTIR BİZDEN DEĞİLDİR) diyen tipler bu adamlar için çok iyi bir ordu oldular oluyorlar olacaklar.

    YanıtlaSil
  31. sikko super olmus bu yazida su senin bi ara bahsettigin localar vardi ya hani acilcak dediklerin zamaninda kapanan heh iste onla ilgili haber gordum haberin olsun ozel olarak mail aticam o konuyla ilgili hadi kal saglicakla. he bide bize sigir surusu gibi davraniyola lan resmen amina koyiim resmen 11 eylul olayi ve isin garip kismi halkin yuzde doksani bunlara inaniyo ve ne oldugunu anlattigimdada komplo teorisi haci yeea diyo amk mallari

    YanıtlaSil
  32. allahına kurban . özlettirdin kendini .

    YanıtlaSil
  33. Bunlarin hepsi bop için ise..rusya niye halen ayak diretiyo?? Turkiye bolunecek mi?

    YanıtlaSil
  34. Gelecekte tarih kitabı olacak bu.

    YanıtlaSil
  35. Beşer Esed bu kadar saf madem, ölen çocukları, anneleri, tecavüz olaylarını nenem mi yaptı?
    Ayrıca Goedenavond'un dediği gibi "Bunlarin hepsi bop için ise..rusya niye halen ayak diretiyo??"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rusya hemen he dese zaten her açık verir kız evi naz evi <)

      Sil
    2. Iste buna cevap ver sik kafali sikko ,halkin anasini siken kimdi peki ? ozgur suriye ordusunun parali asker oldugunu anladikta ,essadin adamlari ney yaraam sutten cikmis ak kasik mi bu pezevenkler ,bi siktir git amk ? naptilar lan sana beynine mk ultra mi uyguladilar ,ben gidiyom amk kaynatana koyam

      Sil
    3. Güzel kardeşim ben Esed'i sütten çıkma ak kaşık mı ilan ediyorum?

      Lakin Esed şerefsiz bir adam olsa bile her olayı Esed'in üstüne yıkmanın aklı ve mantığı var mıdır? Örnek vereyim, hırsızlık yapmış birisine "Bu zaten hırsız" deyip bir de "Katil" demek gibi bir şeydir bu yapılan.

      Rusya konusuna gelince, kendi çıkarlarına uymadığı için elbette. "Çin neden Kuzey Kore'yi destekliyor?" kadar mantıksız bir soru.

      Sil
  36. Esad'ı sikiyim de sana bi şey olmasın lan sikko.. Harbiden beyninde tümör falan var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vay amk bu 2 oldu gördüğüm cevap vermezsem kudurcam lan o başka sikko lan bak o michael scofield dizi karakteri prison break mi nedir.

      sikko bu arada bişeye dikkat ettinmi hacı 9 milyon kere tıklanmış blogun var googleda aratma yaparken michael sikkofield yazınca bile altta çıkmıyor amk blogla ilgili bişeyler..normalde ossuruk bile yazsan bişeyler çıkıyor aratmaya basmadan. utamasalar sonuçlarada koymucaklar.

      Sil
    2. La ben ne anlarım pirışın bırek'ten.. Benim tanıdığım tek maykıl bu maykıl..

      Daha önceki yazılarında günde 2 paket sigara içsem ölür müyüm falan filan bi şeyler yazmıştı.. Babası da tümör olayından rahmetli olduğu için bi an "olabilir mi?" diye düşündüm..

      Sil
  37. Karl marx da yazmış tuğla kalınlığında, uygulamaya döksek? Vakti gelmedi mi artık, kaç kişi daha ölmeli?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Karl Marx daha dünün çocuğu genç. Allah göndermiş 144 parça. Onu uygulasın herkes. Al sana 0 sorun.

      Sil
    3. Abim sorun tam da o. İnsanlar ilk emri atlıyorlar, okumuyorlar sorgulamıyorlar o parçalara göre yaşamıyorlar, yoksa tüm bunlar olmazdı ama herkes ona göre yaşasa imtihan olmazdı. Sonuç olarak bi şeyler yapmak lazım.

      Sil
  38. ne diyor zatımuhterem ayınşıtayn emmi dünyada zenci beyaz Yahudi hırıstıyan Müslüman arçil şota ayrımı yoktur yalnızca iyi ve kötü ayrımı vardır . hala gökyüzündeki yıldızlar üzerime düşer diye korkup uykuları kaçan insanlar var sanki öyle olmak için doğmuşlar gibi...

    YanıtlaSil
  39. "Bunların anasını bacısını sikicem ama sikemiyorum çünkü iyi örnek olmam lazım."

    Sikko burdaki herkesi bi' grupta toplasan bizden de bi' Özgür Sikko Ordusu çıkar. Demedi deme, yaz bunu bi' kenara. Hadi öpüyorum gözlerinden.

    YanıtlaSil
  40. Sikkofield yine işbaşında. Bugün ben de yazmıştım bir şeyler ama, sikkofield kadar değil tabi. Yine de okumak isteyene;
    http://blogkafa.blogspot.com/2013/05/reyhanl-patlamalar.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. -Allahsız oğlu Allahsız başbakan-

      Adam süper özetlemiş senin blogdada iş var
      Arada bir okurum

      Sil
  41. bu sikko kafalıda beşar esedin paralı askeri.kaç suriye lirası verdiler lan sana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya bi bırak allasen beynin gevşemiş senin

      Sil
    2. en azından var olan bir beynim var. senin gibi olmakta vardı.

      Sil
  42. koltuk sevdanıza bir, para etmeyen ciğerinize iki, sizi oraya getirenlere üç diyerek internet aleminde birkaç kb'lık yer kaplamaktan başka bir işe yarayamamanın acısını duyuyorum.Bu arada Geçmiş olsun sikko abi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Len oğlum Sikko'nun bişeyi yok. Michael Scofield diyor yani dizi karakteri, onun beynindeki tümörden bahsediyor. Hemen herşeye atlıyorsunuz ya.

      Ama olmasını isterdi bildiğim kadarıyla, Allah korusun, olmasın.

      Sil
    2. ahahaha güldüm panpa üstteki gerçek tümör mü sanmış.

      Sil
  43. Yemin ederim ki sizi buna inandırırlar. Uyuturlar. O başınızın dibinde çan çan konuşan elektronik ekran ve sözüm ona uzmanlar, satılık yazarlar, ne yapar eder sizi buna inandırırlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inanmak inananın elinde değildir inandırınanın elindedir. <)

      Sil
  44. napak kanka? inanak mı?

    O değilde , ben bu ülkeden Bıktım tası Toprağı toplayıp göçecem bilader

    YanıtlaSil
  45. Tamam bu patlama cartı curtu Suriye yapmadı bunu anlamak zor değil ama, Esadın da ülkedeki müslümanlara karşı yaptığı muammeleyi katliamı da herkes biliyor. (Bazılarını medya abartılı verdiği doğru yada yalan haberle verdiği fakat ortada bir katliam var). Peki burada Türkiye'in yapması gereken nedir? Ve Türk halkının. ABD Suriyeye karşı diye insanlar müslümanın katledilmesini desteklemesin mi? ABD Suriyeye girecek diye Esad'ı mı desteklemeliler? Hükümet ne yapmalı? ELeştirmek kolay lakin eleştirmeden önce kendimizi hükümetin yerine koyup düşünmeliyiz. Bizim ABD'ye rest çekicek gücümüz var mı? Kısacası AKP'NİN VE TÜRK HALKININ TAVRI NE OLMALI?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye hükümetimi? Bu hükümet daha mavi marmara yardım gemisine açık açık saldıran şerefsiz israile haddini bildiremiyor.Esad katliam yapıyor demişsin israil yıllardır filistini doğruyor be! Neden o sözümona süpergüç ABD israili karşısına almıyor??? Ülkemiz dahil tüm o kendini gelişmiş zanneden milletler neden israile filistende yediği boklar için rest çekmiyor? Hükümet Esada laf söyleyeceğine önce bir israilin önüne geçsin.Açık ve net bir olay var kardeşim,BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ yani İblis İsrailin,Abd ile birlikte (ki abd israilin tamamen elindedir) hareket ederek ama tehditle ama siyasi manevralarla ortadoğuya tamamen sahip olma hayalinde olmasıdır.Ne zaman uyanacak bu dünya ben artık uyanmayacak diye ürkmeye başladım!!!

      Sil
    2. Bizim durumumuz tecavuz kacinilmaz olunca zevk almaya calisan kurban gibi. Amerikaya bi bok yapamazsin, Israil zaten = ABD.
      Ha ne olabilirdi biraz daha erkek, veya soyledikleri gibi harbi musluman olsalardi, senden korkacagima Allahtan korkarim ulan ABD deyip gotu kollamaya calisirlardi. Bu durumda buyuk ihtimalle ABD ile iliskiler gerilir, IMF, ticari anlasmalar, boru hatlari, bok pusur olaya dahil olur, belki PKK yaninda baska gucler Tayyip hukumetini devirmek icin is basi yaparlardi ama degerdi biliyormusun?
      Katillerin ortagi olup elimizi kana bulayacagimiza hic olmazsa biraz gotumuz sikisir belki en son model ayfon bulamama krizi falan yasardik ama bunlari yasamazdik. O olen 40 kisi hala hayatta olabilirdi.
      AKP, basini Suriye rejimine karsi kullanacgina bakin ABD bizi boyle oymak istiyor diyerek onlara karsi kullanirdi o zaman, kimimiz bilincli olarak kimimiz ise hala salak modunda hukumetin arkasinda durmaya calisirdik.
      Sunu unutmamak lazim 90'li yillar oncesini hatirlayanlar hepimizin nasil yasadigini bilir, memlekette bir Mcdonalds bir Starbucks olmadigi, 2 peynir markasi, tek tip raki, marlboro'nun luks oldugu yillari. Ve hayat hicde boktan degildi o zamanlar. Simdi en basta AKP'nin sonra hepimizin got korkusu var, ekonomi bozulur, piyasalar dagilir, herkes issiz kalir bilmemne. Burasi Turkiye daha anasinin babasinin baktigi 40 yasinda adamlar biliyorum ben. Kimse kimseyi sokakta birakmaz(di) simdi kaybedecek sey cok o yuzden herkes kolaya kacmakta. Aman ABD ile ters dusmeyelim ama Suriye bizim disimize gore, sonra Allah korusun dolar, euro, parite !!!

      Sil
    3. Eğer bahsettiğin gibi ABD'ye İsrail'e resti çekseydik emin ol bu anlattıkların gibi her şey günlük gülistanlık olmayabilirdi. Irak'ta ne işkenceler döndü, ne tecavüzler döndü, ne iğrençlikler döndü hepimiz küçük bir kısmı da olsa biliyoruz. Demişsin ki karşı gelseydik o 40 kişi hayatta olabilirdi. Yapma. O 40 kişi hayatta olabilirdi ama onun kaç katı acaba ne türlü muammeleler görürdü, ailesinin ne türlü işkencelerine şahit olurdu bunu kestirmek zor. Sen başbakansın, sorumluluğunda 75 milyon kişi var. Kolay mıdır başlarım ulan ABD ye İsrail e diyip bu kadar insanın canını tehlikeye atacak kararı vermek? Sen bir sineği öldürürken çekinirsin de bu kadar insanın hayatını etkileyecek bir strateji...Çok zor şeyler bunlar.

      Sil
    4. @Rooxe
      Hükümet Irak Tezkeresi zamanında ne yaptıysa onu yapmalı, tarafsız durmalı -gerçi o zaman kerhen tarafsız durmuşlardı, şimdiki kadar güçlü değillerdi-, aslen Çeçen, Afgan, Türk, Kürt asıllı şeriatçı terörist orospu evlatlarına destek vermemeli, sadece Suriye'deki savaştan kaçan mültecilere insani yardım yapmalıydı. İnsanlıktan biraz nasiplenmiş olan, PKK teröründen yıllardır çektiğini başka bir devlete çektirmek için elinde tuzla depara kalkmazdı. Ha belki öyle yapsalardı kasetleri falan çıkardı, iktidarda kalamazlardı ama Suriye'de ölen on binlerce insanın kanı da ellerine bulaşmazdı. Ve şu da var, bu hükümet ne kadar suçluysa, bir sonraki seçimde bunlara oy verecek olan gafiller de o kadar suçludur.

      Sil
  46. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  47. Tümör derken ciddi miydin Sikko?

    YanıtlaSil
  48. Amına koduğumun şerefsizleri, 500 günde Uludere'yi çözemediler, 5 saatte Reyhanlı'yı tespit ettiler. Bu nasıl bir adam sikicilik nasıl bir anti-dürüstlüktür.

    YanıtlaSil
  49. Sen de o eleştirdiğin her gördüğüne, okuduğuna inanma dediğin adamlar gibi olmuşsun, farkında değilsin. Suriye'nin indirdiği jetimizi bir kopmlo olarak algılamışşsın ama esad kendisi açıkladı jeti biz düşürdük diye. Bu kimsenin komplosu değildi. Esad o zamanlar türkiyeye kafa tutacak güçte olduğu için muhalifleri silahlandırma mesajı verdi. kaldı ki orada anlaşıldı ki esad meşru bir gerekçeyle düşürmüş jeti: casusluk. türkiye buna karşı savaşta ilan edeöezdi zaten. adam düşürmekte haklıydı yani. şu reyhanlı meselesine gelirsek, evet bu saldırı esadın işi değil bu çok belli. ama hükümet bunu esada yorup savaşa da girmez emin ol.girme niyetinde oldugunu düsünüyorsan da bu ülkeyi yönetenlerin kafa yapısını net olarak anlamamışsın demekki.
    tayyip esada kardeşim derken esad musluman öldürmüyordu şimdi öldürüyor. aradaki tek fark bu. cunku bu adamlar islami gelenekten geliyor. hem de radikal islamcı bir gelenekten. kaldı ki tayyip esada diktatör oldugu ıcın asla karsı cıkmaz. kendisi de diktatöryaya sıcak bakan birisi. ama bir insanın müslümanları katletmesıne neden olan kim varsa en demokratıgınden en dıktatorune, onu ındırmek ıcın elınden gelenı de yapar. bunu yaparken basını kullanır mı? kullanır tabıki. ancak bu beyın yıkamayı sadece bızım basına yıkarsan tum o beyin jimnastıgıne yazık etmıs olursun. cunku tum buyuk basın kurulusları tek bır yere baglıdır ve oradan yonetılır oradan aldıkları emır dogrultusunda yazar cızer bılgı verırler. bunu bıldıgını tahmın edıyorum. son olarak, böyle şeylere kafa yormana saygı duydum ama daha geniş bir perspektiften bakmak olayları daha net algılamak ve daha tarafsız olmak acısından yararlı olur kanaatindeyim.namazlarını aksatma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence "Tayyip Erdoğan'ın Müslümanların kurtarıcısı olması" Esad'ın müslümanları öldürüyor olmasından çok daha komik. İranda, bangladeşte, çinde, pakistanda, ve son 10 yılda ırak ve afganistanda milyonlarca müslüman öldürürken çanak tutan, bez taşıyan biz değilmişiz sanki.

      Sil
    2. http://www.odatv.com/n.php?n=erdogan-esada-filistine-destegi-kes-golani-al-dedi--0705131200

      Tayyip'in Esat'la olayı budur. Yoksa Irak'ta 2 milyon müslüman öldü, Tayyip müslümanları düşünüyor olsaydı da bu ölen 2 milyon insan için iki kelime etseydi, olmadı iki rekat namaz kılsaydı.

      Sil
  50. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  51. Sıra bizede gelecek gülüyoruz şuanda :D

    YanıtlaSil
  52. Sikko bu bahsettiğin konular bir bir gerçekleşecek.. Adamlar ortamı kurdu tıkır tıkır çalışıyor şimdi de. Hani küçükken kurmalı civcivler vardı ya.. o yandaki sikimsonik demiri çevirir çevirir bırakırdık sonra da civciv halının üstünde yardırırdı... ha işte öyle. burda 'ayaklanalım ya' diyenler de benim gibi kolasını bitirip götünü devirip yatacaklar. sen uzun uzun yazılarına devam et hatta kitap yaz.. lan o beyin tümörü dediğiniz olay da psison break de adamın kafasına çıkıyodu galiba ağzınızı hayra açın lan.

    YanıtlaSil
  53. psison nedir amk intihar ediyorum

    YanıtlaSil
  54. güzel yazı olmuş kaynatasız ama başlığa yorum atanları anlamıyorum biraz saçmalamışlar bence ve senin yaptığın 2 yorumu da okumadan hala aynı cevabı yazmışlar

    YanıtlaSil
  55. kardeŞ, ne .arrak varmış be sende.

    YanıtlaSil
  56. Muhteşemdi. Kalemine sağlık. Takipteyim.

    YanıtlaSil
  57. Şu "Esad da katliam yapıyor ama yeaa" yazanları anlayamıyorum. Siz hiç Suriye'ye gittiniz mi ? Onu geçtim, hiç Hatay'a gittiniz mi amını yidiklerim ? 15 Mart 2011 tarihine kadar Suriye'de olan bir (1) katliam haberi duymuş muydunuz ? Esad 2001'den bu yana Suriye Cumhurbaşkanı, 10 senedir büyük reformist, halkı tarafından bağrına basılan bir adamken birden 10 sene sonra katliam yapmaya mı karar verdi sanıyorsunuz ?

    Siz, sözde Suriye Devrimi dedikleri proxy war'ın başlangıcında 1500 Suriye polisinin, 800 Suriye memurunun (posta memurları bile dahil), 2200 Suriye askerinin "katledildiğini" bilmiyor musunuz ? O sözde "barışçıl protestolar" dediğiniz olaylar, bizim Şeyh Sait isyanıyla aynıdır, Menemen olaylarının 10 katıdır.

    Ve sıra gelsin Türk ve Batı ana-akım medyasına; senelerce delirdik, PKK'lılar için "rebels" , "Kurdish opposition" veya "guerillas" terimini kullanan Avrupalı gazetelere. Bugün yaşanan da aynısıdır. Kafa kesen, allahu aqbar diye bağıran, Şam'da Halep'te halkın arasında bomba patlatan bu teröristler birden "muhalifler", "devrimciler", "Özgür Suriye Ordusu" gibi isimlerle anılır oldular.

    Hepiniziz taaa amına koyim emi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynısı Kaddafi için de geçerli yaklaşık 40 yıldır
      iktidarda kaldı 1 ayda katil,şerefsiz,müslüman katili
      oldu.

      Allah sonumuzu hayır etsin.

      Sil
  58. kank ya sana bıse sorcam bu arrşvals hakkında ne dusunuyosun bızı bı bılgılendır guvenemıyorum.. pıst cevap beklıyorum he ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. (The arrivals) gelenleri kastediyorsan ben tümünü youtube den indirdim kesinlikle (seçici geçirgen)
      paranoya seviyesinde olmadan hafif şüphe ile izle
      bence herif olayları çakmış.

      Sil
  59. Ve beşşar devam eder;;
    sizlere hatırlatmayı unuttuğum bi şey var.
    olur da sicilimizi araştırırsanız. pek sevgili babacığımın
    hama'da 1982 senesinde gerçekleştirdiği katliamda zaten sadece anti emperyalist bir duruştu. bende onun oğluyum zaten bi katliamda hamada ben yaptım geçenlerde. o zamandan bop un geleceğini görmüştü babam. sağolsun anti emperyalist rusya'da o zaman babamı desteklemişti de türkiye o günlerde süklüm püklüm çıtını dahi çıkarmamıştı. şimdi sizlerede ne oluyor böyle. olsun rusya hala anti emperyalistya o bana da yedi ceddimede yeter diye düşünüyorum. azıcık akıllı olun. ben sizi gerçek diktatör erdoğandan daha fazla savunuyorum zaten. siz beni dinleyin. eğer halkın önüne sandık falan koyacak olursam hemen bop a hizmet ediverirler. o yüzden belediye başkanı bile seçtirmedim onlara. ama ben onları da yine onlardan daha fazla düşünüyorum :)
    naçizane size tavsiyem ben bir kaç bopçunun canını alırken siz gözlerinizi kapatın hatta 3 maymunu oynayın. Öyle tırı vırı Erdoğan düşmanlığı yapın sadece. bakın sikkofield abiniz nasılda benle empati yapmış.sizde örnek alın onu. sizi temin ederim bu teröristlere karşı verilmiş anti emperyalist bir savaştır sadece. yoksa işin içinde kötü bir şey yok yani. ...........
    evet galiba böyle bitirmesi gerekirdi esedin.
    ama ne yalan söyliim sübliminal işlerinden siyasi yorumculuğa geçişin pek bi sırıtıyo arkadaş. esedle o kadar empati kurmuşsun ki. orada katledilen insanlarımıza bir rahmet göndermeyi unutmuşsun.. neme lazım yarın esed rahmet dilerse sende açıkta kalma diye söylüyorum.
    Ve son; bi iki ergen kandırabilirsin ama beni asla..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Ben Müslüman Kardeşler Suriye Şubesi lideri Adnan Uqla ;

      21 senedir devam eden "laik", modern, üniter Suriye'ye dayanamıyorum. Hele ki ülkenin başında kafir pis Alevi Hafız Esad'ın olmasından iğreniyorum.

      Nabayım nabayım diye düşündüm. Önce Hama'da tüneller kazdım. Sağolsun Suudi Arabistan ve Qatar'daki çok demokratik kankalarım yardımcı oldu. Ardından şehirdeki tam 18 karakola saldırarak 520 Suriye askerini öldürttüm, emrimdeki mücahidlere.

      Ve o gün, 2 Şubat 1982'de, "Hama İslami Devleti"'ni ilan ettim.

      Suriye askerleri uçaklarla bildiriler dağıtarak halkın şehri terketmesini, şehirdeki teröristlere operasyon yapılacağını bildirdiler. Ama biz terörist değildik, biz mücahiddik. Allaaaaahu Aqbaaaar.

      O yüzden şehrin tüm giriş ve çıkışlarını kapattık. Halkın neredeyse tamamı bizden nefret ediyordu, ama ben ve yanımdaki 5 bin kişi kararlıydık. Suriye'ye şeriatı getirecektik. Alllaaaahu Aqbaaaar.

      Ve tam 26 gün dayandık. Suriye Ordusu operasyon yapmıyordu, şehri bize bırakmıştı, İslam bayrağımızı dalgalandırıyorduk. Halen daha halkın kaçabileceğini, güvenli alanlara ulaşabileceğini düşünüyorlardı demek ki. Ama o gün geldi, işte o 28 Şubat (vay amk tesadüfe bak) 1982 günü... Tanklar ve uçaklarla tepemize çöktüler. Öldük, ama şehittik. Cennette 72 huri sikeceğimizi umuyorduk, patladık. Sikko'ya yazıyoruz mecbur.

      Olsun, boşa gitmedi. Halen daha "Hama katliamı yeaaa" diyenler var. En azından koz olduk, mağdur olduk.

      Allahu Aqbar

      Sil
    3. @Hakan Atan ► Pssst çaktırma!! Takılsın garibim kendi tayfalarıyla kendi blogg çöplüğünde :))

      Sil
  60. suriye zaten bizimdi yüzyıl öncesine kadar; girelim kalalım orda...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen katılıyorum. halep en az gaziantep kadar türktür ve türk şehridir.

      Sil
    2. Tanrı Dağları da bizimdi, hadi oraya da sancağımızı dikelim amına koyim.

      Sil
    3. Orta asya turk oglu turk, herifler gaz cikario satiyor atalarimizin at kosturdugu yerde, once oralari alalmim sonra orduyu guclendirip ortadoguya dalariz. Red alert oynayan basbakan lazim bize.

      Sil
  61. ayranı fazla kaçırmışın sikko

    YanıtlaSil
  62. tutarsızsın sikko. olaylara medyaya tek açıdan bakıyorsun.

    ayrıca benim anlamadığım bişey var hep. bu tayyeap en başından beri büyük ortadoğu projesi eş başkanıyım diyordu. bu projeyi bilen adam esadla niye arasını düzeltsin ki ilerde düşman olacağını bile bile. kendini zor duruma soksun. suriye ile hep düşmandık. gene düşman kalır o zaman esada düşman olmamızın şimdi için doğru bir yönü olurdu.

    YanıtlaSil
  63. İstediğin şey çok zor. Şu an sen başbakan olsan bile yapamazsın.

    YanıtlaSil
  64. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin ben beyin kıvrımlarını sikeyim.

      1. "siz cahiller fars tarihi bilmüyürsünüz, öğrenin :/"

      2. "kur an da türkler-yahudiler ilen savaş yabacahmış :/"

      bi de satır satır üşenmemiş yazmış ırzına verdiğim. ve bu adam müslümanlığı savunuyor. daha kur an ı okumamış.

      pehhh.

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  65. Hatayı ak parti kazandığı için ölenlerin o ölümü hakettiklerini düşünüyorum.
    ''Müslümanlar kardeştir''Kürtler kardeştir''Türkiye büyüyor''Borçlar bitiyor''Yaşasın AKP''
    ''BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM'
    Aferim akpli sen öldün ve cesedini böcekler kemiriyor ben akşam survivor'u izlicem..
    Yaşasın akppppppp:)''Kurtarsın seni Akp kabirden şimdi...Cahil'

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin gibi insan olmaz olsun lan. Sığır herif. Nerden biliyorsun orda ölen 42 kişinin, yaralanan 200 kişinin Ak Partili olduğunu. Belediye AKP'nin diye böyle bir yorumu nasıl yaparsın yavşak. Ben senin ülkücülüğünden de Atatürkçülüğünden de şüphe duyarım. Orda ölenler benim ülkemin vatandaşı. Öz ve öz Türk insanı. Asıl ölümü hakeden sensin amına koduğum.

      Sil
    2. Oha, cidden sen insan mısın lan? tepedeki "benim gibi düşünmeyenin götüne bin tekme" diyenden hiç bir farkın yok, tayyip inse sen otursan koltuğa değişikliği kimse fark etmez, bundan da ağır hakaret bilmiyorum.

      Sil
    3. Okurken dehşete düştüm, ne biçim insanlar yaşıyor şu dünyada. Kendisi gibi düşünmeyene ölümü reva görüyorlar. Yazık.

      Sil
  66. Yorumları okuduğunda bile anlıyor insan işin komedisini.Yorumların büyük kısmı beliber cemaatindeki ergen ağızlarından hallice.Amınıza koyayım bir olayı da mevcut kimliğinizden,yoz siyasi düşüncelerinizden bağımsız değerlendirin.Suriye olayı çok kutuplu bir nokta.ne Esad temiz bir bok kütlesi ne özgür orospu ordusu bağımsızlık isteyen halk kütlesi.Filler tepişir çimenler ezilir misali Abd-Rusya ekseninde geçen çatışmalarda olan apolitik sivil halka oluyor.Tarafsızlık ilkesi diye bir şey duydunuz mu hani şu II.Dünya savaşındaki ilkemiz? ne tarafı ne sikimi tutarsanız tutun kan elinize bulaşacak...
    Biz o treni ham akp hamleleri yüzünden kaçırıp yine natonun sınır karakolu rolünü üstlendik.Ve bu karakola yavaş yavaş saldırılar düzelenyerek onu operasyon yapmaya zorlayacaklar.Sınır çatışmaları,düşen top mermileri,sınırdaki bombalı saldırı ve Reyhanlı...Muhtemelen halkın algısına göre ikna edilemezse; daha batıda 1-2 bombalama olabilir tabii gerekli görürlerse...PKK'nın çekilmesi Akp'yi tamamen barışçıl göstermek ve olası Suriye operasyonunda motorize birlikleri buraya kaydırma amaçlı;düzmece yani.
    Suriye çok kırılgan beyler bölgede denge unsurudur.Abd Türkiye ve Irak'ına karşı Rusya'nın son kozu İran ve özellikle Suriye'dir.Suriye düştüğü an İran bölgede tamamen kapana kısılacaktır..Sonrasında İran'ı da bir şekilde hallettiklerini varsayarsak ortada rakipsiz Türkiye kalacak.İstikrarsızlık USA&ISA nın işine geleceği için meydanı bize bırakmamak için PKK ve doğu kartını oynayacak.Sonu şimdiden bile belli:Bölünme...
    Şimdi bana Türklük,müslümanlık martavalları okumayın Apple,Android fanboyları..adamlar bizi özellikle son 30 yıldır öyle uyuttu ki şuan götümüzü kaldırıp tepki bile veremiyoruz.Bu yazdıklarım büyük ihtimalle 2018 yılına kadar gerçekleşecek.
    Bizim sikik ülkeye gelirsek zerre umudum yok amına koyayım.Twitter TT listesinde aptal futbol yorumlarını mı ararsın,ergen bozması şarkıcılara tapan koyun sürüsü mü ararsın,kendini kanıtlamayı çalışanı mı,yoz siyaset tartışanı mı?Ülke batağa sürükleniyor millet survivor diyor amk!Artık cephede check-in yapar,kumanya olarak Mc Donalds yeriz.
    Adamlar kartlarını,hamlelerini çatır çatır oynuyor siz hala göbeğinizi kaşıyarak kurandan sureler söylüyorsunuz.Ne çabuk unuttunuz Allah'ın çalışana veririm sözünü?Göt kaşıyın anca amklar.İşte bu yüzden bu sikik halkta ne bu güzel coğrafyada yaşamayı hak ediyor ne mutluluğu...Toptan koca bir yarrağın üzerine oturmak üzereyiz haberimiz yok!Allah sonumuzu hayır etsin(!)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. konuşmama gerek kalmadı biladerim aynen altına imzamı attım nokta

      Sil
  67. Kafama takılan bir iki şey var. PKK ile Özgür Suriye Ordusu'nu aynı kefeye koyan arkadaşlar olmuş. Ikisinin arasındaki tek benzerlik ellerinde silah olması. PKK ya bir lideri düşürmek istemiyor ya da 32 yıldır lider beğenmiyor ki dağda. Ama Özgür Suriye Ordusu böyle değil. Tek derdi Esed. Ayrıca bu "Arap Baharı"nın BOP'un isteğiyle başlamış olma ihtimali Samsunspor'un UEFA'yı alma ihtimaliyle eş değer. Ha bu değil ki BOP Cezayir, Libya, Mısır'daki "devrimci ordu"lara maddi destekte bulunmaz. Bunu her ülke yapar ordaki petrolden yararlanmak için. 1. Dünya Savaşı gibi aynı bu Arap Baharı. Dünya Savaşı milliyetçilik akımı yüzünden çökmek üzere olan Avusturya-Macaristan veliahtının götü boklu bir Sırp genci tarafından öldürülmesiyle başladı. Peki ya Arap Baharı? Muhammed Bouzazi diye bir adam daralmış, bunalmış, kendini ateşe vermiş. Arap Baharı böyle başlamış. Acaba Araplar hangi akıma kapıldı da isyan etti. Tabi iki olayın da görünen yüzleri bunlar. Bu Arap isyanlarını BOP, Amerika, Israil çıkardı denilemez. Ama 60'lardada ODTU-GAZI olaylarında her iki tarafa verilen silahlar gibi Arap halkına ve hükümetine aynı oyun neden oynanmasın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen olayı çok yanlış anlamışsın güzel kardeşim. lisede ilkokuldaki tarih kitaplarında ne okutulduysa sen hayatı o saymışsın nedense. avusturya-macaristan veliahtının bir sırp genç tarafından öldürülmesiyle başladı birinci dünya savaşı doğru. ama lisede bile görünmeyen sebepleri başlığı altında bir kaç madde vardı. ama yine koyun mantığı; sadece koyu ve büyük yazılan kısımları oku, sınavdan geçersin. veliaht öldürüldü ok, buraya kadar hem fikiriz. sırp genci kim yolladı oraya hiç değinmiyorum zaten ama böyle bir olayı kimler fırsat bildi bir düşün. osmanlı'nın paylaşılması gerekiyordu. dengeler tek bir tarafta fazla toplanmıştı. sömürgelerin tekrar paylaşılması gerekiyordu. bu tarz daha bir sürü sebep var.

      şimdi söylemişsin ya muhammed bouzazi diye bir adam daralmış, bunalmış kendini ateşe vermiş diye. hah işte tekrar düşün bakalım burada. bu adamın kendini ateşe vermesini kimler fırsat bildi acaba? kimler bu iş bize yarar diye bunun üzerinden yürüdü de çatır çatır dökülmeye başladı bütün arap ülkeleri. ODTÜ-GAZİ olayları ise bunlardan tamamen farklı. arap baharında genelde egemen güce karşı yapılan bir komplo vardır. ama bizim egemen güçlerimiz yıllardır amerikan güdümünde olduğu için, bizzat egemen güçlerimiz tarafından halka yapılan bir zulümdü o olay.

      pkk ile öso arasındaki farka da değinmişsin. pkk özerklik istiyor. olmadı anayasayı değiştirmek istiyor. öso'ya bakarsak sünni bir grup kendileri. yani kendi çıkarlarına ne geliyorsa onu istiyorlar. sonuç çıkarlarını silahla savunuyorlar. yani terörist olan pkk'dan hiç bir farkı yok. öso ana dilde eğitim istemeyecekti herhalde. kendi çıkarına ne geliyorsa onu isteyecek. ama sonuç olarak, öso'da pkk gibi terörist bir gruptur. ne olursa olsun düşüncelerini silah zoruyla dayatmaya çalışan gruplar terörist gruplardır.

      Sil
    2. Öncelikle seviyeli bir üslupla yaklaşıp yorum yaptığın için teşekkür ederim. Evet, sana bazı konularda hak veriyorum. 1. Dünya Savaşı’nın başlamasının görünen sebebi olan öldürülen veliaht ile Arap Baharı’nda kendini yakan abimiz bu olayları başlatan insanlar. Yıllar sonra tarih kitaplarına Arap Baharı’nın başlama sebebi olarak da bu intihar gösterilecek. Ama arkasında birçok sebep de var. Zaten benim de 1. Dünya Savaşı örneğini vererek anlatmak istediğim buydu. Ama bunu cümlelerimle pek de ifade edemediğimi fark ettim. Neyse. Bir şekilde bu “Bahar” başladı ve 3 yıldır yüz binlerce insanın canını vermesine sebep oldu. Bu “Bahar”ın BOP’la alakası olmadığını da Allah’ın bir kulu söylemez zannımca.
      Hak verdiğim bir diğer konu ODTÜ-GAZİ olayları. Dediğin gibi egemen bir güçle çatışılmadı. Birilerinin isteğiyle, Türk-Kürt, Sağcı-Ülkücü-Atatürkçü, Fenerbahçeli-Galatasaraylı diye bölünerek bir kaç provokatör sayesinde insanımızı birbirine nefret duydurmayı başardı. Anlatmak istediğim verdiğim örnekle pek uyuşmamış. Dış kaynakların bunların eline taş, sopa verip “dövüşünde biz de izleyelim, arkadan da malı götürelim” demek istediğini anlatmak istemiştim.
      Sana katılmadığım tek nokta ise PKK ile ÖSO arasındaki 7 fark. Bence Suriye, Türkiye gibi demokrasi ile yönetilse ÖSO eline silah almak yerine demokrasinin gereğini yaparak halkın oylarıyla Esed’i tahtından indirmeye çalışırdı. Ama öyle bir Esed ki bu, kendi halkına güvenmiyor, onlara iradesiz, beyinsiz bir karınca topluluğu olarak bakıyor. PKK’nın işte böyle bir şansı var. Mecliste Kürt halkını temsil eden bir grup milletvekilleri var. Ama buna ilaveten terörü de seçerek dağa çıktılar.
      Bir görüşe körü körüne bağlanmam. Birkaç yazı okudum ve şu da aklımda var. ÖSO benim ülkemde, benim şehrimde PKK’nın yaptığı gibi benim askerime ateş edip şehit etmediği için ÖSO’ya bu kadar tarafsız bakamıyor olabilirim. Ama Esed karşıtı bir Suriyeli olsam ÖSO’nun vurduğu bir askere de şehit demezdim. Esed yanlısı olsam ÖSO benim için teröristten başka bir şey olmazdı.
      Toplayacak olursam her şey Esed’in nasıl biri olduğuna göre şekilleniyor. Ve BOP yöneticileri ÖSO’ya iktidara geçtiğinde kendi istekleri doğrultusunda hareket etmesi karşılığında her türlü yardımı da yapıyor olabilir.

      Sil
  68. cok kotusun beso, nie boyle yapiyosun ya, ayip ediyosun. :)

    YanıtlaSil
  69. Bu arada benim gozlemim su, bizim de bu bataklikta yok olmamiz icin gereken tek madde su "araplasmaliyiz". Turkiye yeteri kadar arap degil o nedenle batakligin icinde degil, ama kenarinda. sagolsun hukumetimiz politikalari bu yonde. biz de araplastigimizda o zaman batakligin ortasinda olacagiz ki yeni dunyada yerimiz yok oyle olursa.

    YanıtlaSil
  70. Gençler Bir sitede şöyle bir yazı buldum kendi bloğuma attım Özgür Suriye Ordusunun Medyadaki Yalanları alt başlıklı bir yazı buyrun okuyun: http://baysifir.blogspot.com/2013/05/ozgur-suriye-ordusu-medya-yalanlar.html

    Bu arada sikko çok iyi yerden vurmuşsun ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  71. amına koymuşun gene ortalığın sikko..

    YanıtlaSil
  72. Sen...adamsın...

    Öldüm lan gülmekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. neye güldün amına kodum oğlu hepimizin götünü kesecekler

      Sil
  73. Vay canına. Bir diktatörü savunmak için kaç takla atılmış yazıda. Tarih bilmesek Kaddafi'nin bir Tiran değil sevgi kuşu olduğunu sanacağız. Esed hanedanın babadan oğula geçmediğini, serbest seçimle halkın seçtiğini zannedeceğiz.

    Helal olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tarih bilgin okul kitapları ile kısıtlı sanırsam bak bakayım kaddafi dönemi libya dış borçlarına
      http://ekonomi.milliyet.com.tr/libya-3-yunanistan-143/ekonomi/ekonomiyazardetay/29.11.2011/1468703/default.htm
      Kaddafi Döneminde Libya
      “Dünya bir diktatörden kurtuldu”, “Tiran’ın sonu”, “Diktatörün ölümü” , “Kaddafi, son”, “Ateş etmeyin diye yalvardı”, “Bir diktatörün sonu”… Atlantik medyası ve onların Türkiye ayağı yandaş medya, Libya lideri Kaddafi’nin ölümünün ardından bu başlıkları attı. Peki Kaddafi nasıl bir diktatördü?…
      Gazetelerde kanlı fotoğrafları boy boy gösterilen, sunucuların ölüm haberini sevinçle verdikleri Kaddafi ülkesine 42 yıl boyunca zulmetti. İşte bir diktatörün 42 yıllık zulüm tablosu…
      Libya’da evlerde kullanılan elektrik bedava.
      Su ve doğalgaz zorunlu ihtiyaç kapsamında olduğu için bedava.
      Libya’da eğitim ve sağlık hizmetleri bedava.
      Libya devleti, tüm hastalara ilacı hiçbir ücret talep etmeden veriyor.
      Benzinin litresi 0.08 Avro, yani bir Libyalı’nın bir litre benzine ödediği para Türk Lirası’yla yaklaşık 20 kuruş.
      Libya ulusal bankaları faiz almıyor.
      Libya vatandaşları hiçbir şekilde vergi ödemiyor.
      Libya hem Afrika’da hem de tüm dünyada en borçsuz ülke.
      Libya’da arabalar fabrika çıkış fiyatına satılıyor, nakliye bedellerini ise devlet karşılıyor.
      Yurtdışında burslu okuyan öğrencilere Libya devleti iadesiz olarak aylık 1650 Avro burs veriyor.
      Libya’da tüm üniversite mezunları bir iş bulana kadar maaşa bağlanıyor.
      Libya’da evlenmek isteyen tüm çiftlere devlet 150 metrekarelik daire veriyor.Libya’da istisnasız olarak her aile aylık 300 Avro, yaklaşık 760 Türk Lirası yardım alıyor.
      Petrol gelirlerinin yüzde 90′ı Libya halkına gidiyor.
      Tüm bu cümleleri artık geçmiş zaman kipinde vermek gerekiyor.
      Çünkü Libya ve dünya büyük bir diktatörden kurtuldu.
      http://drcetiner.org/ekonomi/kaddafi-libyasi.html
      şimdi siktirolup gidebilirsin sikko orda kaddafiyi mi yüceltti sığır diyorki adam bir şeylerin farkındaydı bu olayların gelebileceğini düşündü diyo ama sen gerizekalı borayeris arkadaşım aynı cümleyi makatından anladığın için bu yoruma vardın

      Sil
    2. akp yi de halk seçti amg halkın seçimi yoktur medyanın dayatısı vardır sen dünyada demokrasi olduğunamı inanıyorsun lan dingil

      Sil
  74. Aklımdakilere, söylemek isteyip de söyleyemediğim her şeye tercüman oldun. Teşekkürler Sikko.

    YanıtlaSil
  75. eyvallah sikko yine müthiş yazı bizde bunları söylüyoruz biliyoruz ama böyle belgelerle ortaya dökünce çok iyi oluyor adamsın kaynatasız

    YanıtlaSil
  76. medya şunu demiş bilmem şu bunu demiş...alayının amına koyim..gelin ben size çoluğunu çocuğunu kaybetmiş ve şu anda benimle çalışan bir suriyelinin sözlerini aktarayım "muhalifler gelmezden önce biz gayet mutlu yaşıyorduk ne zaman onlar geldi herşeyimizi kaybettik" bu laf beyni olan herkese yeter de artar...

    YanıtlaSil
  77. eline koluna sağlık harika bir yazı olmuş

    YanıtlaSil
  78. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. size ulsalcialra muhalif kesime lafda yakariz yikariz Turkuz doğruyuz deyip arkada ananizi s.ken diktatorler lazım ben bunu anladım
      bu adam övülür mü lan ulkeyi soymuş senin attigin linkdeki ulusalci koyunlarin yaptigi habere bak bide buna bak. sizi zken biirleri lazim raht duramiyorsunuz seni demiyorum ulusalcialrin muhalif kesmin çoğu böyle
      http://www.sabah.com.tr/Dunya/2011/10/22/kaddafinin-dudak-ucuklatan-serveti-ne-olacak

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  79. Reyiz yazını sonuna kadar okudum gerçekten çok güzel değinmişsin. Fakat sormak istediğim bi kaç nokta var. Şimdi bu BOP Amerika ve İsrail'in oyunu ve Erdoğan eş başkanı ya, peki geçen yıl söylenen kürtaj ve sezaryen meseleleri de İsrail'in Türkiye üzerinde oynadığı bi oyun değil miydi? Erdoğan İsrail'in, Amerika'nın adamı ise neden sezaryeni engellemeye çalışıyordu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence çoluğu çocuğunu ya da seni kendi uydurma savaşlarına göndermeye kalktıklarında o tetiğe basmayı reddetmek mesele. "senin yalanlrını yutluyorum" diyen yeterli kişi olduğunda zaten korkudan altlarına ederler; halk tamam ben ölürüm bunun için demezse kimi savaştıracaklar?

      Sil
  80. Sikko bu denklemleri çözeli bayağı oldu bende ama çözüme ulaşmamız gerekmiyor mu artık ? Yani kısaca, ne yapacağız ?
    Tabi Coca Cola içmeme vs. bölümleri tamam ama bir bilinçlendirme de yapmak gerekmez mi ? Kaldı bu tarz bir bilinçlendirme bile 10 kanattan suistimal edilir. İş çözüme gelince x'i terse atamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatay olayından sonraki açıklamalar da bildiğin yalan kokuyor, komplo kokuyor be bu kadar mı saflık olur. Tövbe ya.

      Sil
    2. Aynen lan lafı ağzımdan aldın bi bilinçlenme lazım. Mesela bi film yapsan komedi falan ama içinde inceden bu tarz muabbetler olan bişey. Yani milleti inceden düşünmeye itiraz etmeye cesaretlendirmek gerekiyore.

      Sil
    3. her ne kadar "türk'sen oku" ya da "vatanını seven paylaşsın" tadındaki facebook paylaşımlarından biri olmak için fazla kıymetli olsa da bence bu yazıyı biraz daha ayrıntılandıradırararak sesli anlatım ve görüntüler eşliğinde video'ya dönüştürüp facebook'ta yaymalı. malı mı?

      Sil
  81. Aklına sağlık kardeşim, 11 eylül konusundaki benzerliğinden bahsettiğinde tüylerim dikeldi, sanki aklımı okumuşsun.

    YanıtlaSil
  82. sikkocum erdoğan amerkan medyasına verdiği röportajda düzeltme yapmıştı.
    olay Türk medyasının dikkatini çektikten sonra ise metin tashih edilerek Amerika’nın Suriye’ye girmesi kısmı tamamen çıkarıldı.
    şimdi bir taşla iki kuş vuruyorlar. bizi hep oyalıyorlar. arap ülkeleri tek tek yok edilirken iran yok edilene kadar Türkiye ayakta duracak ve güçlü ekonomi palavralarıyla maşa olacak. ama sıra bize de gelecek. Ama Türk halkı senin gibi insanlar sayesinde bu arapların düştüğü duruma düşmeyecek (inşallah),

    YanıtlaSil
  83. Bilader ortada yanlış giden şeyler var onda hemfikiriz. Ama buna çözüm bulmak lazım artık. Bu böyle giderse zaten az olan düşünen insan sayısı iyice azalacak. Kısacası, yarrağı yemeden önce artık bi birlik olma birşeyler yapma vakti geldi bence.

    Esedcigm sende üzme kendini bu kadar :'(

    YanıtlaSil
  84. ulan siktir git amın oğlu altar kılıklı, şia yalakası, mezhepsiz gavat. şehrin azizleri gibi kuranda inen ayetlerin sırasını hangi olayda nüzul ettiğini bilmeden lugattan ayet numaralarıyla burda seni okuyanların aklını da bulandırıyosun. mustafa islamoğlu, abdülaziz bayındır gibi masonluğu tescilli abduh gibi çakma alimlerin peşinde gidenlerin sözleriyle, esed yancılığı ile gelme bana. pis lümpen liboş. esedi savunuyo gavata bak. beyinsiz mahluk seni. Allah seni ıslah etsin. illuminatinin ne olduğunu öğrendin artık doğru yolu bul ve o yolda ilerle. aptal gibi bataklıktaki sivrisineği oynama.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin gibilerine selam olsun kardeş.ağzına sağlık

      Sil
    2. hangi ayetlerden bahsediyorsun kardeşim? doğrusunu sen söyle de bilelim.

      Sil
  85. ya nereden buluyorsunuz böyle şeyleri.

    YanıtlaSil
  86. Öncelikle, yanlış olmasın fakat ama şu fitne fesat karıştırma işlemini Orta Asya Türkleri'ne gıcık olan Çinlilerin bir taktiği olarak biliyorum. Fransız İhtilali'den çoook önce.

    Bir de, bir zamanlar "kardeşim" olanların sırayla gidiyor olması düşündürücü. Ve tabii Suriye ile ilgili olan Türkiye topraklarındaki patlamaların/saldırıların tarihlerinin sürekli 11 içeriyor olması. (11 Şubat-Cilvegözü Sınır Kapısı)(11 Mayıs-Reyhanlı)

    Ben mi paranoyağım?

    YanıtlaSil
  87. Ha bir de, yanlış hatırlamıyorsam ABD'nin Gizli Tarihi isimli Oliver Stone yapımı belgeselde bu Arap Devrimlerinden, Irak'tan, 11 Eylül'den çok güzel bir şekilde bahsetmiş. Tavsiye edilir.

    YanıtlaSil
  88. michael sikko terbiyesizi videolarıma ve kişiliğime saldırı yapmaktan vazgeç inan bana seni birdaha uyarmam haberin olsun
    delikanlı bir insan olsaydın o yazdıklarını sahte nicklerin ardına sığınarak değil kendi isminle yazardın

    YanıtlaSil
  89. selam ben beşar;

    kral babanın kral oğluyum. demokrasi benim için bir terim. asla adil bir seçime girmedim, giremem, bu benim zaafım. babamın liderliğinin meşruluğu da mevcut değil aslında. emperyalist rusya ve iran'dan %100 destek alırım ama antiemperyalistim. fedailerim var, çoluğu çocuğu öldürüp babalarına "yenisini yapın yea" diyebilen.

    http://www.sondakikahaberleri.info.tr/images/haberresim/30609-esad-in-hortlak-ordusu.jpg

    dediğim gibi korkağım ama salak değil [doktorum amına koyyim]. halkın %90'ı başka görüş/mezhep/dine sahipken seçimlere gi-re-mem. demokrasi nosyonumu babamdan almışım [aynı dikdörtgen kafam gibi]. halk bani deviremez/değiştiremez/seslerini çıkaramaz. ben monarkım/kralım/ilahım.

    http://p.twimg.com/Axrcp6tCMAA9H2L.jpg:large

    dedim ya ben beşar. en anti emperyalist olandan. bana karşı yazılmış her yazının yazarı, görüşüyla muzdarip aktivist, eylemin organizatörü sübyancıdır, teröristtir, şerefsizdir.
    halkım demokrasiyi arayamaz; çünkü haketmezler. nitekim hakedememelerinin tek sebebi, onların yegane suçu; babamın topraklarında doğmalarıdır.

    ben aslında süt dökmüş masum bir kediyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Araplar demokrasi arıyorsa ben de apartmanın arka bahçesinde dedektörle Kriptonit arıyorum.

      Sil
  90. liseliler ve ekşiciler ayrışmış hemen :( daha sık yaz panpa

    YanıtlaSil
  91. Michael. O kadar şahane tespitlerini bu kadar zayıf örneklerle çözümlemen tuhaf.

    Esed'in bir diktatör olduğunu biliyoruz, RTE'nin Esed'e karşı bir politika izlediğini de biliyoruz. Bu yüzden doğal olarak da medya Esed'e karşı konumlanıyor. Bunlar çirkin de olsa normal şeyler.

    Fakat "Hâlâ Mossad, ABD ve Avrupa ülkeleri tarafından eğitilen, İsrail tarafından silahlandırılan teröristlere karşı savaşıyorum."

    ÖSO'yu Mossad, ABD ve Avrupa ülkeleri tarafından eğitilen bir terör örgütüne indirgemen sikimsonik bir ntvmsnbc haberine dayanıyorsa eğer, Sancaktar dergisi var, bir göz at.

    Bir de şöyle bir şey diyorsun: "Ben o kadar tuhaf bir adam olacağım ki sizin gözünüzde, bir yandan kendi içimdeki Özgür Suriye Ordusu adı verilen teröristlerle savaşıp, bir yandan İsrail'le uğraşırken, bir yandan da size bombalı saldırı düzenleyebileceğim. Başka işim yokmuş gibi sizin o komik "çözüm süreci"nize zarar vermek için uğraşacağım. O çok iyiye giden memleketinizi kıskanıp, bu kadar belanın içinde sizinle dalaşacağım."

    Evet, hükümetin olayı budur biraz zaten. Birden fazla işle uğraşabilir. Tek bir adamdan oluşmadığı için, Esed'in iki cümlesiyle böyle bir bombalı saldırı kolayca düzenlenebilir. Sakın sanma ki ben Esed'in düzenlediğini iddia ediyorum. Ben bu yazdıklarımda soru soracağım.

    Sen diyorsun ki ÖSO Mossad'ın ABD'nin ve Avrupa ülkelerinin yönlendirdiği bir cahiller topluluğu, onlara bombalı saldırıyı düzenlettiler ki savaş bahanesi doğsun, ya da en azından bir gün savaşılması gerektiğinde bir bahane daha eklenmiş olsun.

    Diyelim ki Esed ve ordusuna karşı Suriye'li muhalifler ve bizimkiler birleşti ve savaşa girildi.

    1-) Neden girilsin ki, Türkiye'nin çıkarı ne olabilir?
    2-) Esed'in devrilmesinde ne beis var? BOP sürecini mi hızlandırıyor?

    Şunu unutmayalım ki Arap devirmlerinde amaç diktatörü devirip demokratik bir sistem getirmek değil. Bu devrimler şeriat getirme düsturuyla şekilleniyor. Demokratik nitelik sadece ABD ve Avrupa ülkelerinin medya propagandası, başka bir deyişle batı bunu böyle şekillendirip kotarmaya çalışıyor, ama bu kadar da kontrol edilebilir bir hareket değil Arap Devrimleri bıdısı. Mısır'a laiklik çağrısı yapan RTE'nin gördüğü tepkiyi hatırlıyorsundur Michael. Hatta ya o devrimin ya da libya'dakinin batı temelli bir siteyle başlatıldığını iddia etmiştin, ama hiçbir kanıt sunmadın.

    Suriye muhalifleriyle bizzat muhatap olan insanları tanıyorum. Akıllarında Esed'i devirip demokrasi getirmek yok. Hatta batı sistemlerinin hiçbirini sosyalizmi de istemiyorlar. Herkes bunun tedirginliğiyle temnkinli davranıyor. Eğer böyle bir sistemin peşinde olsalardı bazı konularda haklı olabilirdin, ama bunun için muhtemelen önyargıyla yaklaşacağın "şeriatçı(köktendinci)" neşriyata da biraz kulak asman gerekiyor.

    Bana aynı gün zanlıları bulup üstüne üstlük bunu çat diye açıklamaları gerçekten acayip tuhaf geliyor. İnanmıyorum da zaten. Ama ÖSO'nun yaptığına da inanmıyorum.

    Kırk kişinin öldüğü bir bombalı saldırıyı bir batı ülkesi kolaylıkla düzenleyebilir, buna inanıyorum. Bunu Suriye'yle savaşmamız için Esed'in yaptığını söyletebilirler bizim hükümetimize. Ama faturayı ÖSO'ya kesmek, olmaz abi. Terör örgütü filan? Karakol bombaladıkları yok bu adamların. Sivile karşı orduyu savunuyorsun, yapma etme. Hem zaten bu adamlar ordu bunların kanlarını dökmeden evvel kimesnin kılına zarar vermediler.

    Mümkünse fikirlerini alayım.

    Ya burdan cevapla, ya da sefa.can@msn.com'a mail at abi, hangisi sana daha uygunsa.

    Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tayyip Amerika'ya gitmeden önce, Türkiye'nin Suriye'ye olası bir müdahalesini meşru kılmak için, bizzat Türk Hükümeti tarafından tezgahlanmış bir olay olabileceği hiç aklını kurcalamıyor mu? Tayyip'in Yeni Osmanlı zırvaları bakımından, Türkiye'nin güneydoğusu ve Irak ve Suriye'nin kuzeyini kapsayan, Türkiye'yi de içine alan bir Türk-Kürt federasyonuna Padişah olma hayalleri karşısında, ''kırk küsür kişinin ölmesi'' gibi ''küçük'' bedellerin ödenemeyeceğini mi düşünüyorsun? Bu olayın, bitmekte olan PKK'nın, AKP iktidarıyla birlikte palazlandırılması ve sonra damdan düşer gibi geri çekilmeye ikna edilmesinden sonraki aşama olduğu, aslında PKK teröründen hiçbir farkı olmadığı gibi ucube fikirler gelmiyor mu aklına ?

      Ya da şöyle bir şey var:

      http://galeri7.uludagsozluk.com/232/ahmet-davuto%C4%9Flu-nun-reyhanl%C4%B1-olay%C4%B1na-s%C4%B1r%C4%B1t%C4%B1%C5%9F%C4%B1_445605.jpg

      Seni yönetenlerin ve belki de oy verdiğin kişilerin o kadar insanın katledilmesinden sonraki şu yüz ifadeleri de mi bir şey anlatmıyor ?

      Sil
  92. Süreci takip eden birinin bariz olarak bildiği şeyler, biraz özet niteliğinde bir yazı olmuş, umarım farklı fikirlerinin de olduğu daha kapsamlı bir yazı yazarsın.

    YanıtlaSil
  93. michael fake nicklerle çok rahat mesajlar atıyorsunda kendi nickinle niye atamıyorsun
    o kadar bilemi cesaretin yok?
    saldırılarına devam edersen savcılığa vericem seni yapamayacağımı sakın zannetme senden önce onlarcasını verdim
    kardeşlikten bahsediyorsun seninle aynı konuları değinen birine gelip tuzak kuruyorsun
    sahtekarın tekisin ısrar edersen pişman olursun

    YanıtlaSil
  94. Bizim devrimcilere anarşizm lazım olm, ciddi diyorum. Şeytanın yönettiği orospu bir dünyada yaşıyoruz. Allah'tan başka otorite tanımayanlar, kula kul olmayanlar neyi bekliyor? Mehdi gelmeyecek beyler!

    YanıtlaSil
  95. Tespitler aydınlatıcı paylaştığınız için teşekkürler yanlız dikkatimi çeken bir hususta önerim olacak; Tahminimce arkadaş ortamından ağız alışkanlığınızdan kaynaklı bir üslubunuz var veya bazı insanlara çok sinirlendiğinizi vurgulamak için sürekli böyle bir üslup kullanıyorsunuz bilmiyorum ama popülerite sağladığınız ve herkese açık olan bu bilgiler arasına küfür ve argo içeren sözler kullanmanızı doğru bulmuyorum. O kadar çok küfür ve argo varki insanı şöyle düşündürüyor; "yahu az önce kurandan ayetlerden bahsetti herhalde anlayışlı bir insan şimdi ne oldu da küfürlü konuşmaya başladı?" yazı da harbiden onca bilginin arasında küfür olunca yazı güzelim bilgiler tespitler itici hale geldiği gibi arkadaşlarla da paylaşamıyoruz. Sırf şu küfür ve argodan dolayı siteyi takip etmekten vazgeçen birçok insan olduğunu da tahmin ediyorum.
    Neyse başka bir önerim daha olacak;

    Atatürk konusunda geniş bir araştırma daha var sizin konsepte uyan puzzle'ın eksik parçası diyebilirim, dörtdörtlük bir tespit yapmışlar incelemenizi öneririm;

    http://vimeo.com/51153256

    ayrıca şu siteyi de incelemenizi öneririm;

    http://belgelerlegercektarih.wordpress.com/

    Yazılarınız için teşekkürler, iyi çalışmalar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Atatürke bok atmakta bu kadar ucuzladı ya ona yanıyorum lan seni sikerim götüne koydumun gavatı. orospu çocukluğu yapmayın yedü düvel ecdad damarlarınıza kadar sikerim sizi. sikkoda bi Atatürk düşmanlığı görmedim ama götünden başından kesilmiş videolarla Atatürke hakaret edenin anasını sikerim. nerde lan bu amk videosunun tamamı neden gökten indirildiği sanılan kitaplar diyorda gerisi yok amk duğumun videosunun neden hep aynı yalan orospu çocukları, neden o konuşmanın bitiminde mehmet akif ersoy gibi, kazım karabekir gibi dine bağlı olduğu bilinen kişiler alkışlıyor Atatürkü. lan bak beni ayar etmeyin valla sikerim belanızı sikerim karınızı götünüzü orospu evlatları o konuşmada talmuda giydirmediğini ne biliyon bozulan dinlere geçirmediğine ispatın ne, siyonizmi sikmediğini neye göre iddia ediyon kahpe kevaşe evladı seni. yurdunu bacını sikerim senin adam ol kanıtla belgeyle gel öyle yarrrak gibi sağdan soldan duydum ordan burdan video kestim sesi götümden çıkarıp montaj yaptımlarla gelme bacını sikerim sen olan bitene bak kahpe tohumu amını soyunu siktiklerim ya ne meraklılarmış götlerini gavura siktirmeye

      Sil
  96. acaba evren sen ne diyorsun ben öyle birşey yapmadım benimle alakalı değil bu söylediklerin veya sen neyden bahsediyorsun kardeşim şeklinde yalan cevap verebilmek için ne kadar zamanda kendini toparlayacaksın çok merak ediyorum
    sen gerçekten rezil bir insan mahlukatısın
    kzıdığımdan falan değil aciyorum sana inan acıyorum o kadar zavallısınki

    YanıtlaSil
  97. Abisi Islamda ne diyor?!.Fırat ve Diclenin altındaki hazinelere sakın dokunmayın filan, dokunan yanar, gibi birşeylerden bahsediyor...yaa...o yüzdendir ki son padişahımız ferman vermiş...tez, elden çıkartıla o topraklar diye.
    Yarrağının deliğine diş fırçası soktuğumun ibneleri...daha ne istiyorsunuz?

    YanıtlaSil
  98. pff ne salak bir insansın sen sikko
    bir ara senin yazılarını okurdum ama senin üst düzeyde bir ego kölesi olduğunu bilmiyordum yazıklar olsun sana

    YanıtlaSil
  99. Bu sik kafalı değim miydi ya geçenlerde allahın varlığını ispatlamaya çalışan mal. Aç önce kendi uydurma kitabını oku geri zekalı.

    YanıtlaSil
  100. Benim bildiğim kadarıyla Erdoğan, Esad halka zulmettiği zaman düşman kesildi ki bu diğer devlet liderleri için de geçerliydi. Artı Suriye'de ki gerginliğin artması ve uzaması kendi halkımız için de zararlı oluyordu çünkü komşumuz. Bomba vs. düşmesi olasıydı ve oldu da. Tamam amerikanın suriyeyle savaşacak gücünü geçtim rusya ve çinin koruduğu bi ülkeye girmeyi zaten göze alamaz. Fare giremediği deliğe götüne teneke/kabak bağlayarak girermiş misali bizi devreye sokuyor kabul ama bu kendi uçağımızı düşürdüğümüz anlamına gelmez. nasıl bu arap baharı kendiliğinden çıkmadıysa suriyede uçağımızı kendiğiliğinden düşürmemiştir. Ayrıca bugün yapılan açıklamada Reyhanlıdaki saldırının Tc vatandaşları tarafından yapıldığı bildirildi. Bu konuda bi eksiğim yanlışım varsa söyleyin. Ama medya, başkanlar filan Esad derken milletin Esadın elinden kaçan suriyeli insanlara yaptığı baskıya, aşağılamaya, zulme ne demeli? tamam medya yada başka bişeyle bize bazı şeyler dayatılıyor olabilir ona inanmamız isteniliyor olabilir ama insan olarak kimse mi beynini kullanamıyor okadar mı bloke edildik nedir?

    YanıtlaSil
  101. Sen kimidin yavrıııım?..

    YanıtlaSil
  102. Hocam yazılarının çoğunu okudum. Çoğu ucundan kıyısından bildiğim, ama zaman kıtlığından ya da tembelliğimden, çok istesem de detaylı bir şekilde inceleyemediğim şeylerdi. Yapılmışını buldum atladım yuttum çoğunu:) Verdiğin emeği, her ne kadar bazı fikirlerine katılmasam da -özellikle şeytanlar/cinler tarafından kontrol edilen pop ikonları- takdir ediyorum. Şunu da belirteyim ki, ben ateistim ve Allah, din gibi defterleri uzun süre önce kapadım ve tekrar açmak da istemiyorum; bu yüzden o konulardaki yazılarına bakmadım bile; fakat Evrim -evrim teorisi değil-, Darvin -ki mason olduğunu okumuştum bir yerlerde-, hayatın başlangıcına dair teoriler -premordial soup, inorganik maddelerden organik maddelerin oluşabilme olasılıkları falan- gibi konularda ya da dünyada ateizmin bayraktarlığını yapan ve çoğu kitabını zevkle okuduğum Richard Dawkins ve Memetics -memetik: evrim mekaniğinin soyut kavramlara, düşüncelere, fikirlere, insanın zihinsel faaliyetlerine uyarlanmış hali- hakkındaki fikirlerini de okumak isterim.

    Bunların dışında, Illuminati konusunda aldığın, kendilerini ifşa etmeye can atmalarındaki mantıksızlık konusundaki eleştirilerin çoğunu da okudum ve ilk başlarda ben de kendi kendime sordum: neden kendilerini ifşa etmek için bu kadar uğraşıyorlar ki? Fakat biraz düşününce, kendilerini ne kadar ifşa etmek isteseler istesinler, üzerinde çalıştıkları kitlenin yüzde doksanı davar olduğundan, o kadar da fazla insana ulaşabildiklerini düşünmüyorum; çünkü günde altı-sekiz saat televizyon izleyen, düşünmeyen, okumayan, araştırmayan, merak etmeyen bir kitlenin, televizyon ekranlarının kıyısına köşesine serpiştirilmiş masonik sembollerden haberdar olmasını bekleyemezsin, ki zaten sen de bu kitleye bol bol geçirmişsin.

    Neyse. Özetleyeyim, Evrim konusundaki düşüncelerini çok merak ediyorum ve eğer bu konuda bir yazı yayınlarsan burada çok güzel yorumlar, beyin fırtınaları ya da küfürleşmeler olur. Güzel olur:)

    YanıtlaSil
  103. Esed ne lan ? Şuradaki yorumları ve yorum yapılan yazıyı okuyunca, Ortadoğu konusunda edinilen bilgilerin çoğunun atv kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım. Esed ne olum ? Neyse ne. Neyse.

    Esad'ın halkına zulüm ettiğini nereden öğrendiniz? Bunu yaparken gördünüz mü adamı ? Kim anlattı bunları size? Herkes dünyada olup bitenleri Doğan Grubu'ndan ya da Çalık Grubu'nun sikik medyasından mı öğreniyor amına koyim ? Bir kişi de bu adam halkına bu kadar zulüm etseydi, halkı tarafından bu kadar nefret edilseydi, bu kadar terörist saldırıya bu kadar süre dayanabilir miydi diye sormuyor mu lan ? Siz Suriye'yi Libya mı sandınız olum ? Bi düşünün bunu hele.

    Bir de şu var: Tayyip Esad'ın dostuydu da halkına zulmetmeye başlayınca gerçeği gördü de Esad'a sırt çevirdi. Tayyip gibi koyu Sünni, Alevi düşmanı, mezhepçinin allahı bir adamın, Nusayri bi adamla dost olabileceğine gerçekten inanıyor musunuz ?

    Alın şunu okuyun lan bi okuyun:

    http://www.odatv.com/n.php?n=erdogan-esada-filistine-destegi-kes-golani-al-dedi--0705131200

    ''Ben size Golan konusunda yardım edeceğim ama İran İslam Cumhuriyetinden uzaklaşmanız ve Filistin ve Lübnan Mukavemetine desteğinizi kesmeniz şartıyla''

    Tabi ki bu haberin doğruluğu % 100 kesindir demiyorum, ama son iki yıldır olan olaylara baktığım zaman, ben doğruyum amına koyim diye de haykırmıyor değil.

    Televizyonlara Reyhanlı Katliamı konusunda görüntü yasağı gibi bir şey getirildi. Ondan önce de kendine içişleri bakanı diyen bi adam çıktı bu Suriye Hükümeti'ne yakın örgütlerin işi, failleri yakaladık itiraf ettiler dedi. Sonra da türklere yıkıldı iş. Tamam da, birçok yabancı kaynak -daily telegraph, bbc falan- katliamı El Nusra Cephesi'nin üstlendiğini yazdı.

    Lan ayrıca şunu düşünemiyor musunuz? Esad bilmem kaç koldan şeriatçı orospu çocuklarıyla savaşırken, bir de Türkiye'ye savaş için koz mu verecek bunu yaparak?

    Ayrıca bu katliamın zamanlaması da önemli. Tayyip 16 Mayıs'ta Obama'yla görüşecek. Acaba Tayyip Suriye'ye girmeye sebep olsun diye, amerikaya gitmeden önce bu katliamı yaptırmış, ya da yapılmasına göz yummuş olamaz mı? Olur lan olur! Bundan daha mantıklı açıklamasını da okumadım da duymadım da. Ve Obama'nın savaş istemediği de biliniyorken ve perde Rusya, Çin ve İran'ın bölgedeki duruşu da görülüyorken, sizce Tayyip böyle iğrenç Ali Cengiz oyunlarıyla taarruz için icazet alabilir mi?

    Ama ne oluyor canım kardeşim? Ne oluyor biliyor musun? İnsanlar, bazı aşağılık yaratıkların iktidar hırsları için telef oluyorlar. Olan bu.

    YanıtlaSil
  104. Dostum eline yüreğine sağlık...Kimsin nerede oturursun, ne yer ne içersin bilmem ama, adamın dibisin. Ülkede yaşayan bir koyunu bile uyandırabilirsen kardır, yarınlar ve evlatlarımız için. yazmaya, aydınlatmaya devam... tekrar teşekkürler, gelecek nesiller adına.

    YanıtlaSil
  105. 1. NEDEN BEŞŞAR ESAD SURİYE CUMHURBAŞKANI? SEÇİM KAZANDIĞI İÇİNMİ YOKSA BABASI GİBİ SİLAH ZORUYLA, KARŞI GELENİ ÖLDÜRÜRÜM DİYEREK UÇAK KAÇIRAN KORSAN GİBİ HERKESİ KORKUTABİLDİĞİ İÇİN Mİ? ÖYLEYSE KİM TERÖRİST ?
    2.NEDEN TÜRKİYE HÜKÜMETİ YANİ ERDOĞAN ŞİMDİYE KADAR BEŞŞARLA İYİ GEÇİNİYORDUDA NE OLDU DA BİRDE İLİŞKİLER BOZULDU? AMERİKA İSTEDİĞİ İÇİNMİ? YOKSA BEŞŞAR KENDİSİNİ İSTİFAYA DAVET EDEN BARIŞÇIL GÖSTERİCİLERE ATEŞ AÇILMASINI EMRETTİĞİ İÇİNMİ? BARIŞÇIL GÖSTERİCİLER BEŞŞARIN EMRİYLE ÖLDÜRÜLDÜĞÜNDE HALA İYİ İLİŞKİLER DEVAM ETTİRİLMELİMİYDİ? YOKSA İYİ GEÇİNDİĞİN Bİ KOMŞUN DİYELİM , KENDİ ÇOCUĞUNU ,KENDİ ELLERİYLE BOĞAZLASA BİLE ONUNLA İYİ GEÇİNMEK ADINA SES ÇIKARMAYACAK MISIN?
    3.ARAP İSYANLARININ ARKASINDA AMERİKA MI VAR? IRAK VE AFGANİSTANI ORDUSUYLA İŞGAL ETTİĞİNDE ÇOK MASRAFLI OLUYOR DİYE ARTIK YENİ YÖNTEMLEMİ DEVRİM YAPTIRILARAKMI ÜLKE ELEGEÇİRİLİYOR? MERÇEK TUTALIM, OLAYLAR NASIL BAŞLAMIŞTI? TUNUSTA BİR GENÇ KENDİ KENDİSİNİ YAKMIŞTI, YOKSA ONUDAMI AMERIKA YAPMIŞTI? BU ARAPLAR APTALDILAR, ONLAR DEVRİM YAPAMAZLARDI, KİM YAPTIRDI ONLARA BU DEVRİMLERİ, DEVRİM YAPMAK FRANSIZLARA YAKIŞIR, RUSLARA, KÜBALILARA YAKIŞIR, HİÇ ARAPLAR DEVRİM YAPABİLİRLERMİ? 1 MİLYON KİŞİYİ TAHRİR MEYDANINA AMERİKA MI TOPLAMIŞTI? SURİYEDE ALBAY, YARBAY, BİNBAŞIİ YÜZBAŞI PEKÇOK SUBAY ORDUDAN NEDEN İSTİFA EDİP KAÇMIŞTI? AMERİKA İSTEDİĞİ İÇİNMİ? ÖZGÜR ORDU TERÖRİSTLERDEN OLUŞUYOR DERKEN ACABA KAÇ TEN ÖRNEK VEREBİLİRSİN, BİNLERCE KİŞİ İÇİNDEN HANGİSİNİ ÖRNEK VEREBİLİRSİN MESELA KİM? BEBEKLERİN BOĞAZINI BIÇAKLA KESEN KİŞİ TERÖRİST OLMUYOR ÇÜNKÜ OMUZUNDA SURİYE ORDUSUNUN ARMASI VAR, AMA BEBEKLERİ KORUMAK İÇİN CANINI TEHLİKEYE ATAN KİŞİ TERÖRİST OLUYOR, ÇÜNKÜ OMUZUNDA BİR ARMA YOK, ÖYLEMİ?
    4. İSRAİL NEDEN SURİYEYİ BOMBALADI? BUDA BİR DANIŞIKLI DÖVÜŞMÜ ACABA? YOKSA İSRAİL MUHALİFLERİMİ SİLAHSIZLANDIRIYOR, BASINA YANSIYAN EVET SİLALADIRABİLİRİZ SÖZLERİYDİ AMA ACABA HANGİ MUHALİFİN ELİNDE HANGİ İSRAİL SİLAHI VAR BİR TANE ÖRNEK VEREBİLİRMİSİNİZ YOKSA ZANNETTİĞİNİZ HERŞEYİ BURAYA YAZIYOR MUSUNUZ?
    BENCE ZANNETMEYİ BIRAKIP GERÇEKLERE BAKALIM, ŞUAN HALEP, ŞAM, DEYREZOR, HUMUS BEŞŞARIN UÇAKLARI TARAFINDAN AÇIKÇA BOMBALANIYOR, UÇAKLAR HEDEF GÖZTMIYOR, KİLİSELER BİLE YIKILMIŞ DURUMDA, YOUTUBE DA GÖRÜNTÜLER MEVCUT, EGER MUHALİFLER ELLERİNDEKİ TABANCA VE TÜFEKLE BU SAVAŞ UÇAKLARINA KARŞI NE YAPABİLİR? EVET İDDA ETTİĞİNİZ GİBİ MUHALİFLERİ DESTEKLEYEN BİR DEVLET VARSA ONLARA UÇAK VERSİN VEYA BU SAVAŞ UÇAKLARINI DURDURSUN , BARİ EŞİT KOŞULLARDA SAVAŞMALARINI SAĞLASINLAR.. BUNU BİLE YAPMIYORLAR..

    YanıtlaSil
  106. Hatay konusunda insanlar bilgisiz.
    Açmış olduğun konuya ek bilgi paylaşıyorum.
    Konuya eklersen sevinirim.


    Angelina jolie Hatayda.

    http://www.vidivodo.com/video/angelina-jolie-hatay-ziyareti-showhaber/592937

    "hatay'dan bir melek geçti. angelina jolie, mültecilerle tek tek ilgilendi."

    Angelina jolie (Misyon)

    http://www.youtube.com/watch?v=iS3tBy85dk0&list=PLZ_U_mYPgtmnGgV1PrbA7huBDZVG10-fc


    Saygılarla ibrahim DAĞ www.uyandirmaprojesi.com

    YanıtlaSil
  107. bize iki seçenek sunuluyor diye bunlardan birini seçmek zorunda değiliz. ne esed ne öso .. ikiside bi sikime yaramaz. ya dediğim yarraklarım kötünün iyisi diye birşey olmaz... amma ve lakin bizi sikecekler... ösoyuda tutsan esedide tutsan sikecekler... tuttuk siki hayırlı olsun. burası papua yeni gine değil burası ortadoğu... öyle avrupalı ayağına yatmayın :) ben kürt üm ve bdpliyim de. ikinci israil geliyor hazırlıklı olun... ve karşımızda kürdistan... sen o zaman gör usa sopasını... kürtlerin ağzına araplar sıçtı, türkler sıçtı farslar sıçtı... eee bundan güzel tarihsel mitte oluşturulmaz... önce bunların hepsini bi güzel öcüleştirecekler çocuklarımızın beynine.... ondan sonra ver alttan alttan demogojiyi... sen o zaman gör... vallahada gerek herkes yahudilerden medet umar duruma düşsün... kan göz yaşı çığlıklar bak gözümün önünde canlandı şimdi yaw... onun içindirki adam olun... ne yapılıyo ne oluyo hep beraber oturup düşünelim... şimdi ben bunu yazdım bazı eşşekler he eşşekler tam ali şeriatinin bahsettiği eşşekler bunlar oluyor ha diyecekki o zaman kürtlere anadilde eğitim yok ne bilim statü yok bak kendin diyon bunu yapmaya çalışıyorlar diye.... e yarrağım ne alakası var ikisinin birbiriyle...

    YanıtlaSil
  108. evet çoğu bilinen şeyi toparlayıp yazmışsın, teşekkürler. Fakat Kaddafi'yi bu kadar konu edinmek mantıklı değil, destekler gibi bir çağrışım yaratıyor.
    diktatörlük yıkılması gereken bir saltanattır, tabii ki tartışılacak çok şey var "arap baharı" altında, fakat kaddafi'nin kestikleri yanında kendi yaşadıkları az bile kalabilir.
    neyse uzun hikaye bunlar, sağol.

    YanıtlaSil
  109. Ben her şeye rağmen Erdoğan'ın bu oyunlara geleceğini sanmıyorum. Düşünmek dahi istemiyorum. Erdoğan aslında iyi bir adam. Ama çevresi kötü.

    YanıtlaSil
  110. Büyük ortadoqu projesi diye birşey yok diyenLer war bide mk
    adam yazmış başarmış bize payLaşıp daha çok insanın qörmesini saqLamak düşer ellerine emeqine saqLık maykıLskofiyıLd :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yumuşak g tuşumu yok yoksa anneni ingilizlermi siktri ''q'' ne?

      Sil
  111. merhaba michael kardeş
    paylaşımlarını büyük bir ilgiyle takip ediyorum
    ama sana bir soru sormak istiyorum hatta yukarda kendide sormuş zaten
    sen fake üyelik kullanıyormusun kardeşim?
    adama küfür ettiğin doğrumu ? lütfen açıklığa kavuştur çünkü cevap vermemende suçlu olmana işaret gibi duruyor
    by evreni forumdan takip ediyorum ben
    senin böyle bir şey yapmış olabileceğine inanmıyorum ama
    hazırladığı videolara bakacak olursam bu adamda boş yere böyle bir şey söyleyecek kapasitede biri değil muhakkak bir şeyler vardır
    merak ettim sadece çünkü adam bir anda üyeliğini kapattırma noktasına geldi
    yaptıysan Allah bilsin yapmadıysan da cevap ver derim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah razı olsun kardeşim duyarlı bir kişiliğe sahip olduğun için teşekkür ederim
      kendisine mail de attım hiçbir şekilde cevap vermeye bir tarafı yemiyor
      ama sahte nicklerle gayet rahat yazıyordu

      Sil
  112. sinan cevap veremez çünkü yapmış pezevenk böyle birşey
    zaten bana garip geliyordu bu sitedeki mesajlar
    bir tufalık olduğu belliydi
    örnek taylan diye bir adam bir mesaj atmıştı buraya sikko beyefendi aleyhine
    başka nickli biri gelip git kumda oyna taylan büyüklerinin işine karışma gibi aptlaca bir mesaj atmıştı
    daha başka örneklerde var
    ben bu yavşağın böyle birşey yaptığına inanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. evet kardeşim forumda da bunu örnekledim biraz önce
      zaten böyle bir egoya sahip bir zavallı yerinde duramayıp cevsp verip kendini belli edecekti bir şekilde belliydi
      her şeyi ben bilirim her yerde benim adım geçsin başkası bu konular hakkında bilgili görünmesin tek benim paylaşımlarım konuşulsun egosu bu arkadaşı bu hale getirmiş
      Allahtan kendisine yardım diliyorum

      Sil
  113. Yazı mantıklı bir şekilde akp nin beslediği teröristleri ve onların iplerini tutanları işaret ediyor saldırının sorumlusu olarak. Ancak nedeni konusunda tam açıklama getirilmemiş yazıda.

    Benim tahminim tayyeab kendisinden istenilenlerin tamamını yapmadı/yapamadı. Bu saldırı da kendisine 'ayağını denk al' uyarısıydı. Tabii ki olan yüzlerce masuma oldu.

    Hepimizin işi zor, allah yardımcımız olsun.

    YanıtlaSil
  114. iyi hos yazmissin ama bu salakca yorumlarin yazinin altinda durmasina izin vererek kendi yazini itibarsizlastiriyorsun.

    YanıtlaSil
  115. Orta Doğu'da bir Kürt devleti kurdurulmak istendiğinde hem fikirmiyiz evet. Peki bu devlet nasıl kurulacak ? Bu sorunun cevabını zaten alıyorsunuz yavaş yavaş kuruluyor. Asıl sorun neden ? Kürtleri mi çok seviyorlar ? Gerçekten T.C. de ezilip dışlamışlar mı Kürtleri...Geçmişte olan zulümler Türk Kürt arasındaki doku uyuşmazlığından mı kaynaklanıyordu suni planlı projelermiydi? Acıdıklarından yazık bunlarında bir devleti olsun rahata ersinler diye mi ? Soruların cevabını zaten veriyorsunuzdur açıklamaya gerek yok.... Peki ne yapacaklar Kürt devletini ? Eskiden bize yaptıkları gibi şu anda yaptıkları göstermeye çalıştıkları gibi oluuum evladım kurt milletim diyecekler etrafın varya hepsi düşman senin düşmeni bekliyorlar Türkler Araplar hep sizi ezdi eğer koruyucunuz ABD İsrail olmasa biz müttefik olmazsak bunlar sizi oylum oylum oyar siz bize askeri üs verin müttefik kalalım petrolü bizim çocuklar çıkarsın beraber iş birliği yapalım silahı bizden alın vs vs İyi de bunu zaten bize yapıyorlardı bütün komşular düşmandı zaten müttefiklerimizde belliydi aynı kurulmak istenen Kürt devleti gibiydik nolduda bizden vaz geçtiler kürtlere de devlet verelim dediler? Asıl soru bu ? Bence bütün komşularla dost olalım dedik dediğimize pişman ettiler teayyip islam dünyasına örnek olmaya falan kalktı örnek alabileceklerin baharını deyip cehenneme çevirdiler suriyeyle dost olalım dedik onlarda elini uzattı iyidi herşey birden öso çoktı..ermeni devleti ile sınırları açalım dedik tam o vakit Amerika'da Yahudi ermeni lobisi soykırımda soykırım dedi Ermenistanlada iyi ilişkiler yalan oldu düşman olduk.... Anladılar ki Türkler her an güdümlerinden çıkabilir fırsat arıyorlarmış güçlenmeye bakıyorlarmış dediler bölmeye karar verdiler.... Tuhaf olanda medyayı izleyip kandırıldığımızı bile bile Suriye lileri ermenistanlıları yunanlıları kendimize düşman biliyoruz üç ülkeyi de gezin Suriye'yi gezemezsiniz de.... Yunanistan'da bırakın düşmanlığı bir sempatinin olduğunu hissedeceksiniz ama onlarında okullarında öğretilen Türk düşmanlığının esintileride ara sıra yüzünüze vuracak... Suriye'de bütün halk gittiğimde Polat Alemdar'ı izliyor heryerde Türk bayrakları var sanki bizim eyaletimiz gibi hissetmiştim büyük bir Türk sevgisi vardı gidin Ermenistana türkleri seviyorlar ve iki devlet arasındaki problemlerde siyasi şeyler deyip geçiyorlar evet lan Ermenistan'da Türkleri seviyorlar... Kısacası amaç orta Doğu'da kin nefret kimse birbirini sevmesin çok uzadı... Birbirinizi sevin hoş görün ön yargılarınızı kırıp atın yoksa sıra bize gelir....

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.