Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

1 Mayıs 2011 Pazar

Seks Pelin Batu Tanga Oral

Selam taşağını yediklerim.

Yazacaklarımın başlık ile hiçbir alakası yok, ilgi çeksin diye öyle yazdım ehehe. Birtakım arkadaşlara toplu cevap vermek istedim buradan, büyük bir aydınlanma beklemeyin bu yazıdan, sadece yapacak daha iyi bir işiniz yoksa okuyun.

Bu amına çaktımın blog'unda benim gibi 2-3 kişiye dert anlatırım, kankalarla yaptığım içki sofrası samimiyetiyle birkaç kelam ederim diye yazmaya başlamıştım ama beklediğimden biraz fazla talep oldu. Genelde olumlu eleştiriler alıyor olsam da siz piçiriklerden, orda burda İlluminati adı altında İslam propagandası ve çığırtkanlık yaptığımı ileri sürenler de olmuş. Hatta neymiş ben yobaz dincileri aklama çabasındaymışım ahahahha.

Kendimi kimseye ispat etme çabasında değilim fakat şunu söyleyeyim, çocuğum olduğunda onu kemalistlerden de dincilerden de uzakta büyütmek için elimden geleni yapacam.

Tarafsızlığımı ispat etme çabasında da değilim fakat ben bu seçimde boş oy kullanacam. Hayır oy kullanmayacam demiyoum, gidip özellikle boş oy kullanacam. %0.000001 oranında da olsa tüm partilerin oy oranı düşecek ya benim kullandığım oy yüzünden, onun için özellikle gidecem ben abicim o sandığa.

Kimseye yaranma çabasında da değilim. Zira benim buradaki üslubumu ne koyu kemalistler takdir eder, ne de dinciler... Sadece bir görüşe saplantılı bir biçimde bağlanmamış, objektif insanlara anlatabilirim derdimi.

1 yıl olacak odamdaki televizyonu neredeyse hiç açmadım (Beşiktaş'ın Uefa maçının ikinci yarısını seyretmiştim bi kere lan ehehe). Medyada yazılıp çizilenlere inanmam. Öznel yargı barındırmayan, olan durumu anlatan haberlere dahi inanmam. Çok beğenmesem de Nihat Genç'i dinlerim, zira adamı hiçbir kategoriye sokamıyorsunuz. Ulusalcıymış, liberalmiş, sağcıymış, solcuymuş, tüpçüymüş hiçbiri değil, adam çıkıyor kimseye yaranma ihtiyacı duymadan çatır çatır konuşuyor. O yüzden Avrasya TV, Ülke TV felan gibi kanallarda boy gösterebiliyor ancak. İki lafı bir araya getiremeyen dalyaraklar milyonlarca insana hitap edebilen kanallarda ahkâm keserken, bu adam objektif olduğu için kendisini sadece özellikle takip etmek isteyenlere anlatabiliyor. Televizyonda rastgele zapping yapaken Nihat Genç'e rastlama şansınız yok, o popülerlikte kurumlarda barınamıyor kendisi. "Böcek sürüleri bunlar leş kargaları" diye atarlanıyor bi de o güzel ehehe.

Neyse, Ey bana sırf Kuran'dan alıntı yapıyor, cinlerin varlığını izah ediyorum diye cemaatçi, fetocu, adnan hocacı yaftaları yapıştıran beyinsizin evladı, ben neyim biliyor musun?

Olum boş levha nedir bilir misin sen? He pardon enteldin sen, sana şöyle sorayım, tabula rasa nedir bilir misin gerizekalım benim?

John Locke adlı senin Lost'tan aşina olduğun filozof abimiz buyurmuştur ki, insan bu dünyaya geldiğinde zihni boş bir levha gibidir, sonradan gördükleri, öğrendikleri, deneyimledikleri ile o zihni doldurur, öyle birikim sahibi olur:

Heh işte ben her ne kadar boş levha olmasam da boş levha olmaya çalışıyorum. Senin körü körüne bağlandığın kemalizme, dinciliğe, Atatürkçülüğe, ümmetçiliğe, solculuğa, sağcılığa bağlandığın gibi ben de boş levhaya öyle bağlanıyorum. Bu ülkeye uzaydan inmiş bir yaratık gibi ortadan, tarafsız bakmaya çalışıyorum.

Ve neyi görüyorum biliyor musun?

Senin "dogmacı zihniyet" olmakla suçladığın dinciler (ki %90'ı öyle evet) gibi sen de dogmaların içindesin be güzelim.

Din eğitimi alınmamasını savunuyosun okullarda, alınacaksa da İslam'ın değil bütün dinlerin eğitimi verilsin o derste diyorsun. Bir kere şu dünya üzerinde her konuda sıradan bir Asya ülkesinden daha fazla gelişmemiş olan Türkiye'de, dünyada neredeyse hiç uygulanmayan bir yöntem uygulansın istiyorsun onu söyleyeyim.

Diyorsun ki, "din dersi olacaksa tüm dinleri tanıtsın yeeaaaa".

Birincisi Avrupa'da böyle din eğitimi veren bir ülke yok. Avrupa'da dini de geçtim, ülkenin yahut eyaletin çoğunlukta olduğu "mezhep" ne ise o bölgedeki okula da o mezhep ile bilgilerin ağırlıkta olduğu bir din eğitimi sunulur. Sadece Fransa'da kağıt üstünde senin dediğin o ütopik din eğitimi uygulanır, fakat o da dediğim gibi kağıt üstündedir. Özel katolik kilise okulları devlet yardımı alır orada da.

Ayrıca zaten bu çocukcağızlara fiil çatısından, Alaeddin Keykubad'ın ölüm tarihine, sitoplazmanın görevlerinden, integrale kadar binbir türlü bilgi depolanıyor. Aynısı dinde de mi yapılsın? Tüm dinleri, kutsallarını, kurallarını öğretsinler, çocuk da onların arasından onu seçsin öyle mi? Şimdi soracam sana hangi dinler öğretilsin diye, bana en popüler dinleri sayacaksın dimi? Hristiyanlık, Yahudilik, İslam he bi de ateizm dersin. İyi de neye göre belirledin bunu? Madem "objektif" olduğunu iddia ediyorsun, o zaman Sudan'ın doğu vilayetlerinde inanılan Yayaye Kokocambo dininin öğretilmesini neden savunmuyorsun?

Hee neymiş, demek ki objektiflik, realistlik, öyle öküzlemesine yapılmıyormuş. Bulunduğun koşulları değerlendirip, eşit fırsatlarda en uygun olanını sunarsan, işte o zaman realist olursun. Bu ülkenin %90'ı müslümansa tabi ki müslümanlık öğretilecek okullarda.

"Yaaaa ama niye kiieeee?"

Bak ne diyorum, "bu ülke"nin %90'ından fazlası müslüman diyorum. Bu inkâr edilebilecek, görmezden görülebilecek bir mesele değil.

Yada tamam ulan, senin dediğin olsun gel, tüm dinleri öğretelim çocuklara. Çocuk da kendisine uygun olanı, seçmek istediğini seçsin. Tamam.

Fakat o zaman bu objektiflik her dalda olmak zorunda.  O zaman bu çocuklara bütün ülkelerin tarihlerini eşit bir şekilde öğretmek gerekir. Çocuklarımıza Osmanlı ve inkılap tarihi yerine, Yunan tarihini de, Ermeni tarihini de, Makedonya tarihini de, Çeçenistan tarihini de öğretmek gerekir. Hem belki onlar da seçmek istedikleri vatandaşlığı seçerler böylece? Globalleşiyoruz olum, çok da zor bir şey değil bu çoğu ülke vatandaşlığı için. Ayrıca yahudiliği öğrenen çocuk da yahudiliği seçemeyecek, ırktan geliyor o din. Yaa.

Yada Türkçe öğretmeyelim de her dili eşit şekilde öğretelim desem? Ne dersin bana? Yaa bi siktir git dersin dimi haklı olarak?

Burası Türkiye Cumhuriyeti arkadaşım, burada Türkçe konuşulur dersin dimi?

E sonuna kadar haklısın.

Fakat aynı "sözde" tarafsızlığı din için uygulamak istersen, ben de sana siktir git derim işte. Bak haklısın tabi ki Türk tarihini öğretecez, çünkü bu coğrafyanın insanı Türk'tür. Ya ne olcaktı amına koyim, Uganda tarihini mi öğrenecektik?

Fakat şunu da unutma ki bu coğrafyanın insanı aynı zamanda Müslümandır. Bu çocuklara Uçan Spagetti Canavarı dinini öğretcek halimiz yok.

Olum ben uzaydan geldim diyorum. Senin gibi dogmalarımdan kurtulamamış halimle hala başkalarını dogmacı olmak ile suçlamıyorum.

İçerisinde bulunduğun coğrafya ve kültür neye uygunsa, orada ne yaygınsa, sen de o insanlara onu sunmak zorundasındır.

Senin ağrına gidiyor da olsa, ben fikir beyan etme açısından Atatürk'e de eşit yakınlıktayım, Hz Muhammed'e de. Çünkü ikisi de benim kültürüm. İhmal edemezsin bunu güzelim benim. Azcık ayakların yere bassın. Sen önemsemediğin, uydurmaca gördüğün için dinleri elemek istiyorsun insan hayatından, ama senin bu yaptığın objektiflik de değildir, realistlik de değildir, sadece saçmalamaktır Zira okulda Kürtçe öğrenmek isteyen insana bu kadar hümanist bir şekilde yaklaşmıyorsun. Konu o olunca tarafsızlığından eser göremiyorum ben senin.

Hayır arkadaşım, sen tarafsız değilsin.

Objektif de değilsin.

Realist hiç değilsin.

Kendine uygun gelen doğruları herkese doğru kabul ettirmeye çalışıyorsun sen de. Hiçbir farkın yok diğer yobazlardan.

Senin savunduğun milliyetçilik de, o adamın savunduğu muhafazakârlık da yapay ideolojilerdir.

Milliyetçilikten kastım vatandaşı olduğun ülkeyi, toprağı, insanı sevmek değildir. Bu milliyetçilik değildir, insan olmanın gereğidir.

Fakat Türkçe konuşamayan Kürt ilkokul 1 öğrencisine tokat atmak milliyetçiliktir. Neyse kabul edemezsin sen bunu şimdi, milliyetçilik demeyeyim de aşırı milliyetçilik diyeyim gönlün olsun.

Anladın mı aradaki farkı?

Senin milliyetçilik dediğin şeyden dünya bi'haberdi bir mason tezgâhı olan 1789 Fransız İhtilali'ne kadar. Hala yapay olmadığını mı savunuyorsun senin körü körüne savunduğun şeylerin?

İşte benim bu blog'da anlatmaya çalıştığım şey, aslında gerçekten ortadan baktığında dinci görüşün de, milliyetçi görüşün de yer yer yanlışları, yer yer doğruları olduğuydu. 

Hadi şimdi de bölücü felan deyin bana, atıp tutun hakkımda. Ben senden 50 kat fazla vatanseverimdir lan, Türkler hakkında atıp tutan yabancı elemana karşı öyle savunurum ki ülkemi "tamam lan ülkücü müsün ehoeheoe" dersin bana, demişlerdir de. Şimdi de dinci diyorlar işte, desinler artık çok da sikime. 1 kişiye ulaşsam da yeterlidir bana, anlayabilen 1 kişiye.

Hadi selametle.

Not: Illuminati yazılarına ara verdim dediğim gibi. Yazmaya başladığımda HAARP olayına değinecem sanırım ama ne zamana olur bilmiyorum, please wait loading amına koyim.

51 yorum:

  1. oha haarp, nasa ve hatta yuri gagarin
    bide star wars
    bekliyoruz hocu.

    YanıtlaSil
  2. beyler japonyadaki son deprem bir haarp manevrasiydi.
    japonyanin aldigi bu darbeden sonra ve tiyota ve sony manevralari ile iyice koseye sikistigini goruyoruz.
    ama japonlar bel altindan vurmayi sevmez, ulu bir millettir onlar dimi
    bekleyelim ve gorelim.

    YanıtlaSil
  3. Tası tarağı toplayıp köye mi yerleşsek hacı yeeaa...

    YanıtlaSil
  4. seni anlayan anlıyor gerisini sallama pek sikkocum sakin ol hadi bekliyorum yeni yazıları

    YanıtlaSil
  5. anlıyorum ve cok ciddi saygı duyuyorum panpa. düsünüp de söylemeye edebiyatımın yetmediklerini fazlaca düsünmüs, fazlaca yazmıssın helal olsun ..

    YanıtlaSil
  6. hacı sikicem artık doyamadın seni eleştirenlere cevap vermelere avareden bi öm atmıştım sana haarp olayından insan beynindeki manyetik alana ordan da illuminatiye zihin kontrolüne cinlere bağlarsan konuyu on numara yazı olur tadından yinmez

    YanıtlaSil
  7. lan sikko nasıl bir sikik yazıdır bu böyle,sikimden aşşaa kasumpaşa de sal baboşu ortalığa,oğlum bu bloğu böyle sızlanma okumak içinmi takip ediyoz,esrarcengiz bişiler var diye,şimdi sıçtırma tasına çanağına eli ayağı düzgün bi döküman paylaş,hadi öpmüşüm gıdıktan,bi dahada olmasın

    YanıtlaSil
  8. sikko bence sen alkol alıp ilüminati hakkında yazmaya devam et, bu konularda baya saçmalıyosun çünkü. sana uzun uzun cevap yazardım ama bazı şeyleri senin de sorgulamadan kabul ettiğini gördüm bu yazında.

    YanıtlaSil
  9. mangatic olm yazıyı bir daha oku o zaman.Adam bir şeye bakarken diğer her şeyden uzaklaşmaya çalışıyor ki objektif olabilsin.Böylece mantıklı olduğunu ya da olmadığını düşündüğü noktaları kendisi için belirliyor.Ne diye eleştiriyorsun aynı kafada hala?

    YanıtlaSil
  10. o bi kişi burda panpa

    seninle görüşlerim fikirlerim o kadar uyumluki

    hatta yazı tarzım bile uyumlu bak bol enterlı

    kendi yazdığım yazıyı okur gibi oldum ama böylesi daha eğlenceli ve kolay

    eyv. takipteyim

    YanıtlaSil
  11. Allah aşkına yaz durma. Küfürlüde olsa yaz. Benide küfüre alıştırdın amk (: Ama yaz aydınlanalım panpa

    YanıtlaSil
  12. Göt deliğini yalarım sikko

    YanıtlaSil
  13. Elalll gardaşş .

    YanıtlaSil
  14. la oglum bu terazisi bozuk dünyada en zor is tarafsız olabilmek.. ben yıllarımı harcadım bu ugurda neler neler söylediler takma kafana salla gitsin.. dincilerin arasına girersin ateist derler, ateistlerin arasına girersin dinci dediler (bu her kutup icin böyledir).. unutma ki sorun sende degil beyni alınmıs oksijen yakıcılarında... tarafsızlık zordur bak seni sevdim bile yazamadım ;)

    YanıtlaSil
  15. Hem ak parti anamızı şöyle sikiyor böyle sikiyor de sonra boş oy atacam ne , senin verdiğin bilgininde benliğinin de doğuranın da amına koyayım ben.Orospu cocukları sizin yüzünüzden bu haldeyiz.

    YanıtlaSil
  16. Ulan helal diyenin üstündeki adsız. Lan mal, gerzek, beyinsiz. Hem buraya girip masonlarla ilgili bilgi okuyorsun, hem de okkalı mason demirel in ve benzerlerinin götünü yalıyosun. Ergnkon puştlarını savunuyorsun ipne liseli. Asıl senin gibi liseliler ve beyin yoksunu üni liler veya beyinsiz her kim varsa, işte böyle sizin yüzünüzden geleceğimiz karanlık. Tam ülkedeki masonların kuyruğuna basılmış zamanda, siktirboktan çıkıp "yok aydınmış, yok paşaymış". Ebenizin bilmemneyi. Erdoğan mason tezgahıyla gelmemiş bi adam, ilk başlarda hiç takmadılar. "yeaa 1-2 yıl oynasın, sonra hep yaptığımız gibi darbe yapar ederiz milletin ağzına ederiz" dediler. Aldılar 3 ün 1 ini ey liseli. Sen de alacaksın adam olmazsan. İnsan gibi yaşamak isteyen kalır bu memlekette, inancı kimliği ne olursa olsun. Böyle senin gibi mason götü yalayanlar da siktirip gider nereye gidiyosa. Erdoğan ı hizaya getiremediler, şimdi yıpratmak için mal mal hamleler atıyolar piçler. Battıkça batıyolar. La göz göre göre deşifre oldular, halen bunların götünü yalayan şiktirboklar var ya la :D veli küçük denen piç mhp ye şunu, chp ye şunu aldırıcam, dava bitecek dedi. Ulan daha dün bu mhp yle chp gençleri birbirine girdiriyordu sağ, sol diye. Orospu çocukları şimdi ne oldu da aynı beyinlerle çalışıyonuz. Veli küçük denen piç atatürkçü düşünce derneğindeki konuşmasında "israil türkiyede halen daha çok güçlü, israildekinden bile güçlü" diyor. Daha senin gibi bilmemne dölleri de akpartiye laf atıyor. Piç sürüleri sizi...

    Youtube a "Pkk ' li Hain ulusalci Yalcin Kücük" yaz izle. Aydın diye savunduğun adamın götünü yala. Bu piç bir bu görüntüdeki gibi konuşuyor, bir de çıkıyor akp pkk dır diyor. Bir başka kayıt altına alınan videosunda ki onu şimdi bulamadım, yazdığım israille ilgili şeyleri söylüyor ve orada ordu halen bizim elimizde diyor. Başka yerde, akp israildir diyor. Kodumun piçi. Ulusalcı denen yaraklar, milletin anasını ağlattı bu mason ibneleri. Sağcı solcu, alevi sünni, türk kürt kim varsa hepsinden öldürdü bunlar. Öldürürde. Geçmişte cami de bombaladılar, sinagog da. Yani bunlar yahudiyi bile öldürüyor. Yapının adı neden ergnkon. Çünkü mhp ülkü ocaklarına saf niyetlerle gelmiş gençlere devlete hizmet ettiklerini anlatabilmek, bak sen de ergnkon destanı yazacaksın diyebilmek, kolay beyin yıkayabilmek için. Bakın cumhuriyet tarihi boyunca hep tetikçiler ülkü ocaklarından alınıp beyni yıkanan gençlerdir. Sadece mhp mi. Milli görüş çizgisinin içine de sızdılar. Orada da dine hizmet ediyorsun diye gençlerin beynini yıkayıp tetikçi yaptılar. Ülkü ocaklarına gelen ogün samast gibi saf, kendi düşüncelerine sahip olmayan bi çocuğa "şu ermeniyi öldür, temizle şunlardan bu ülkeyi" gibi gaz verirsen ne olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi güzelde pampa yazıyı niye ikiye ayırdın??

      Sil
  17. E be mason götü yalayan genç. Bu adamlar senin gördüklerinden daha fazlasını görür. Çünkü bu adamlar zeki. Çünkü sen beyinsizsin. Çünkü bu adamlar idealist. Senin gibi boş hayaller beşinde koşmuyor. Hedeflerine ulaşmak için deli gibi çalışıyorlar. Devleti yönetmeyi çocuk oyuncağı zanneden beyinsizlersiniz. Devleti yönetenlerin sadece meclistekiler olduğunu sanacak kadar salaksınız. Doğan medyasını izleyip, sorgusuz sualsiz ne derlerse doğru kabul edecek kadar dallamasınız... Hiç düşünme bu adamı derin devlet yönetir mi, ona istediğini söylettirebilir mi? beyni alkol ve şehvet ekseninde dönen puştlar. Hepinize sesleniyorum. Milyonlarca insanın kaderini sizin gibi oyuncak olmuş piçler mi belirlicek lan. Türkiye deki derin devletin çöküşü demek, orta doğuda dengelerin değişmesi demek. Filistin de her türlü adi muameleye maruz kalan çocuk için atıcam oyumu lan orospu çocuğu. Ordaki çocuklarla kaderimiz hep aynı oldu. İsrailin piçleri (israilde imanlı insanlar da var onlar ayrı) bize farklı şekilde hükmetti, onlara farklı. Ama sonuçta amaç aynı. Çektiğimiz çileler aynı. Bu orospu çocuklarını osmanlı, avrupadaki soykırımdan kurtarıp himayesine almasaydı, ortada ne sabetaycı ne de israil devleti olurdu. Ama kaderin cilvesi. Olması gerektiği için oldu. Osmanlı inancımıza göre doğru olanı yaptı, mağdur olana el uzattı. Ama yahudiye güven olmaz işte.

    Belki de ilk defa bu kadar küfür ediyorum hayatımda. Bu sayfayı yeni gördüm. Senin mesajını da görünce yazayım dedim. Artık yeter lan piçin evlatları. Sen benim gördüğümü niye görmüyosun. Yoksa sende 10 yılda "yaratılan" 15 milyon piçten misin? Geldiniz memleketimize, benim dedem kurtuluş savaşı gazisi. Bizim dedelerimiz savundu, sizin gibi orospu çocukları yurt edindi. Devletin her kurumuna el koydunuz. Tekbirle cephelere koşan ordumuzda, Allah kelimesini yasak ettiniz. Binlerce osmanlı torunu askeri, ordudan ihraç ettiniz. Benim ecdadım hoşgörü timsalidir. Bugün bile avrupalılar, hristiyanlara en höoşgörüyle yaklaşan devlet olarak bilirler. Mason eli deydikten sonra ne oldu lan piç? kürt çocuğun anasını babasını öldürdüler devlet eliyle. Çünkü artık devlet ellerindeydi. Sonra ne oldu. pkk gibi yapı kurup, cocuğa giderek "bak devlet senin ananı babanı öldürdü, gel bize katıl" dediler.

    Kodumun piçi, ben sana bu kadar hakaret ettim ama niyetin iyiyse git öğren doğuda neler olmuş. Azcık vicdanın varsa bak çevrene. İncele 80 yıllık cumhuriyet tarihini.

    Yazar sana da şunu söylemek istedim. Nihat genç i iyi incele. İyi niyetli biri olduğun yazılarından anlaşılıyor. Çok güzel araştırmalar yapmışsın, benim de bilmediğim çok şey var görünüyor yazılarında. Ama yurt dışında birden parlayan adamları incelemişsin, birde bu ülkedekileri araştır. Çok şeye ulaşırsın. Nihat genç in hangi dönemde ortaya çıktığına bak. Ergnkon davasıyla paralel ortaya çıktığını göreceksin. Ben seninle özel konuşmak isterim aslında. Daha sonra müsait olursam sana msn adresi veririm, istersen konuşuruz. Ortak fikirlerimiz çok. Fikir paylaşımı yaparız.

    YanıtlaSil
  18. Amk yarrak kafalısı hem new world order tek dünya tek devlet yeni düzen uyanın diye götünü yırtıyosun hemde globalleşmeden bahsediyosun ama o yüksek IQ ile ikisininde aynı bokun laciverti olduğunu anlayamamışsın.Ya da başka türlü söyliyim seninde ne "mal" oldun anlaşıldı kısacası.davos benim için bitti bidaha da gelmem artık.

    YanıtlaSil
  19. 1 yanlış 99 doğruyuda götürdü bak tüh.

    YanıtlaSil
  20. salağın evladı.

    globalleşmeden bahsediyorum, globalleşmenin dünyaya hakim olacağından bahsediyorum fakat ben globalleşmeyi destekliyor muyum? ben neye karşı savaşıyorum e be yaşam formu seni?

    beyinsiz halinle cesaret edip de topluluk içinde söz alma.

    sanal ortamda konuşursun böyle de reelde taşak oğlanına çevirirler adamı.

    amele bi de kendi kendine farkl 2 yorum yapıp kendine destekçi toplamış süsü veriyor.

    ulan her yorumu okuyamıyorum ama böyle öküzlere denk geldikçe siktir et hiç yorum okuma olum diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  21. helal abi çok iyi demişsin.

    pardon lan kendi nickimle girmişim.

    YanıtlaSil
  22. lan gerizekalı sevgili sikkafalım bak şimdi senin için uğraşıpta girişmi yapıp yorum yazıcam mal beyinli 2 yorumuda ben yazdm zaten de uğraşmadan alta yazdım fazla kafayı yora yora komplo teorilerine beynin kısa devre yapmış a.q git sütünü iç yat uyu biraz hadi evladım.

    YanıtlaSil
  23. sikkom boşver panpa ya takma kafana hepimiz yobaz cemaatçiyiz propaganda yapıyoruz burda devam et sen

    YanıtlaSil
  24. siktir la orospu çocuğu, tarafsız oluyosun da ne oluyo yarrağım sen de tarafsızlık tarafında oluyosun işte... tarafsızlığı marifet sanan ne kadar dallama tanıdıysam hepsi de hıyarın önde gideniydi, senin de öyle olduğuna şüphem yok, tarafsızlık tarafsızlık diye malaracağına git kendine karakter edin kendi tarafını tut, amcık hoşafı seni...

    YanıtlaSil
  25. şu adsız piçi; ulan beyinsiz orospu çocuğu 10 kere yorum yazmışsn sanki farklı ağızlardan yazılmış gibi kendi kendini destekliyosun burda. giriş yapacam falan demişsn yapsana orspuçocuğu. ordan da adsız şekilde yazarsın sen. amk boş beyinli yobaz gavatı seni. beğenmiyosan siktir git orospu çocuğu sikko siksin seni

    YanıtlaSil
  26. ben anlıyorum seni panpa . 16.25 da yorum yapan dallama . sen misin hıyar olmayan mukemmel olan sen mısın orospu cocugu tıpe bak sen mısın dogru ben de tutmuyorum taraf lan tarafa gore sekıllenmıyo benımm dusuncelerım ve kısılıgım. fabrıka uretımı gıbı degıl. benım kendı kısılıgım durusum var. sikkocum sen devam et yazdıgın seylere hepsıne katılmasamda yazdıgın çogu sey guzel seyler devam yavrum

    YanıtlaSil
  27. hepinizin anasını sikeyim siktimin örümcek kafalıları

    YanıtlaSil
  28. http://tinyurl.com/3suel77

    YanıtlaSil
  29. ŞOK ŞOK ŞOK!

    Receb Tayyib Erdoğan, Yeni Tâğûtî Düzeni Açıkladı!

    http://i56.tinypic.com/21m9md0.jpg

    http://www.yukleresim.com/images/86295664446348597985.bmp

    http://ressim.net/s/upload/81a8e96e.bmp

    Yeni Tâğûtî Düzenin Turkiye Projesinin lideri olduğunu defalarca söyleyen Receb Tayyib Erdoğan twitter hesabında "Turkiye'yi yeni dunya düzeninin yükselen yıldızı olarak kabul ettirdik. Hayaldi gerçek oldu, birlikte başardık" demiş. Ahmaklar da buna bakıp bakıp oooyh ne güzelmiş diye saçmalıyorlar. Güzel mi çirkin mi yakında göreceksiniz!

    O yazıyı Receb Tayyib Erdoğan 8.5.2011 tarihinde kendisi yazmıştır. İnanmayanlar bu adresden görebilir:

    http://twitter.com/#!/rt_erdogan

    YanıtlaSil
  30. allahım ne mal insanlar var şu dünyada yaa. bi de gerçekten bu bloga takılıp ne yapmaya çalıştıklarını anlayabilseler tam süper olcaktı ya neyse.... lan madem anlamicaksınzız bu ironik dilleri, gidin anlicanız bi dilden yazılmış yerden okuyun amk dallamaları.

    bi de şu yorum yapan arkadaşlar beyinsiz olduklarını birazz daha gizleyebilirlerse sevinirim.

    ulan adamlar neler okuyup neler yorum yapıyolar yaa. ii na naa mı yo rumm yaa. haalaaa birşeylere taraf olup bakan insanlar var sene 2011 olmuş hala partizan insanlar var. bu kafayla bi sikim yiyemezsiniz olum siz. taraf olmayın olum taraf olmayın kızımm.. akp para mı veriyo sana, mhp götünü mü yalıyo, dsp sakso mu çekiyo karşim. sikecem suntalem kafalı medefe beyinlerinizi ya.

    YanıtlaSil
  31. lan ulan dayanamadım artık napim aq ya, neyse allahtan nisan yazılarını bitirdim .. okumaya devam amk.

    YanıtlaSil
  32. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  33. ilk yazından başlayıp hiç yorum okumadan buraya kadar okudum "dur lan bi yorumlara bakım" dedim keşke bakmasaydım mk böyle yavşak insanlar olduğu sürecede yorum okumıcam mk

    o göt oğlanlarına yazıyorum bunuda
    lan muna goduğum yavşağı çık dışarda bişeyler yapmaya çalış göt oğlanı arkadaş ortamında ağzını bile açamıyosunuz gelmiş sanalda ağkam kesiosunuz. bak arkadaş ortamında diyorum hele ki öyle tanımadığınız kişiler içinde böyle konuşunda götünüzden kan alsınlar emi belki akıllanırsınız.

    not: Türkçe dersim hep 2-3 gelmiştir karneme kusura bakmayın imla kurallarını bilmem.

    YanıtlaSil
  34. sikko tebrikler kardeşim güzel yerlere parnak basıosun

    nasıldı o " severek okuyorm " :)

    YanıtlaSil
  35. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  36. selam sikko...
    bu yazın eski oldugu için belki yorumuna bakmazsın ama yazayım. öncelikle belirteyim yazılarının cogunun hastasıyım. nisan yazılarını okumamıstım bitirdim. hepsine katıldım. şimdi mayıstayız bakalım heycanlıyım okuyacaklarım hakkında. ancak buna katılmıyorum hacı ben. şimdi bi kaç fanatigin anama bacıma sövcekler belki ama sen anlayıslı adamsın zaten kendinde diyorsun her dedigim dogru degildir diye. cok kücük bi noktasına itiraz etcem yazının.

    hacı şimdi din dersiyle kürtçe türkçeyi kıyaslamıssın ya. tam kıyaslancak şey degil bence o. türkçe dersi almak daha önemli cünkü hayat pratigi türkçe konusman gerekiyor.ileride iş hayatında düzgün türkçe gerekiyor. kürtçe mesela hayat pratiginin içinde degil gibi. o yüzden zorunlu ders olmamalı görüşündeyim. aynı şekilde din dersinde de o görüşteyim. cünkü din hayat pratiginin içinde degil. yani içinde ama şunu demek istiyorum: manevi bir olay. ha gene ögretilsin bak din konusunda bi bok bilmeyip ateistlikle prim yapmasın genclerimiz. ama ögretebilcekse cidden hepsi ögretilsin. demişin dünyanın hiç bi yerinde yok o. e bizde olsun amına koyayım ozaman. hepsi Allahın dini degil mi sonucta? genclere hepsini ögretelim mantıgına yatanı kendine iyi hissettireni secsin. ha tabi senin dedigin gibi ilkokul cagında secmeli olursa adam secmez onu. lise cagında falan olursa daha iyi olur diye düşünüyorum ben. sonucta az bucuk aklın kemale eriyor kendi kararını verebiliyorsun. yüzde 90ı müslüman olan ülkemizde yüzde kacı kendi kararıyla müslüman oldu ki? kacımız müslüman olurken hristiyanlık ya da yahudilik hakkında birşeyler biliyorduk.

    yani demek istedigim şu; din dersinin içerigi değişebilir bence. yayaye kokocambo dini alınamaz belki dogrudur. ama temel olarak dindeki çeşitlilik ögretilirse merakı olan adam kokocamboyuda ögrenir mokocamboyuda. özgürlügü bidir.

    neyse baya uykum var umarım sacmalamadım şu içerik olayıyla ilgili anlatabildim derdimi. birde şöyle bi tavsiyem olcak. uslübun küfürlü illuminati yazılarında eglenceli oluyor gülüyoz. ama bu tarz yoruma acık kendi görüşün olan yazılarda küfür, sert uslüp kullanman seninle farklı düşünen adama direk hakaret gibi oluyor. söyliyim dedim.

    onun dısında iyi yazıyosun işte, hayırlı bir iş yapıyorsun. sen burdan 10 kişinin gözünü acsan onlarda 10 kişinin daha acsa illuminiatinin tek gözünü oyarız. saygılar sevgiler, iyi geceler panpa...

    YanıtlaSil
  37. sikko dayı seni daha önce sevdiğimi söylemişmiydim .)

    YanıtlaSil
  38. Ahiret hayatinin asloldugunu bilip "Hz Muhammede (sav) de ataturke de ayni yakinliktayim" diyebilmek... Insansin, sacmalamak hakkin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zamanlar öyle düşünüyormuşum demek ki :)

      Sil
    2. 'o zamanlar öyle düşünüyormuşum demek ki' diyerek yanılgısını kabul eden aklına yüreğine kurban.

      oy atmama meselesi üzerine de düşünürsün inşallah.
      yani çoğunluk oy atmasa ve keşke yapılan bu siyasetin yanlış olduğunu hepsinin suratına vursak. her biri kendi payına olanı alıp üzerine düşünse mesela.
      oy atmamak halk tarından bir tokat olsa yani.
      ama maalesef öyle değil. dediğin gibi realist olmak durumundayız. belki en iyisi olmasa da, en az kötü olanı seçmek zorundayız.
      ülkenin durumu bunu gerektiriyor çünkü.

      öperim.

      Sil
  39. ulan sikko sen nasıl bi adamsın.bazo konularda aha benim dediklerimi demiş götoğlanı,bazı konularda söylemek isteyip kelimelere dökemediklerimi senin anlattığını görüyorum.helal olsun.1 kişiye ulaşmayı bile mutluluk sayıyosan gördüğüm kadarıyla 100lerce kişiye ulaşmışsın helal lan

    YanıtlaSil
  40. Amir Khan'in bir filmi vardi P.K. iste Türkiye'nin P.K.'i sensin. Ayrica su elestirenler once bi fikrini guzelcene kaynaklariyla ya da dayabaklariyla yazsalar da yazara gecirip hakaret etmeden once, biz de saygiyla onlafi da okusak iki farkli gorusu olcup tartsak?? Iste bunlar hep seviye.

    YanıtlaSil
  41. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  42. Yıl 2016. Darbe girişimi sonrası.bu yorumu yapan şahıs şuan ne düşünüyor acaba?ergenekonun asrın kumpası olduğunun ayan beyan ortaya serildiği bu günlerde nasılda yanıldığını fark etmiş midir?

    YanıtlaSil
  43. En son yeni periscop ifsa videolari ! Harika türk lolitalarin kendini teshir görüntüleri ! Ilk defa götten sikis yapan bakire kizlar sesli videolari ! Ziyaretcilerimiz tarafindan gönderilen turk amator adult cekim videolar ! Liseli turk kizlari kizligim saglam kalsin diye analdan siktirip video cekenler ..Bütün yerli ifsa videolari hepsi orjinal kalitede sadece sitemizde sunulmaktadir ..Kalitenin en güvenilir adresi içeriklerimiz tamamen temizdir sakirabi.com



    2019 turk videolar=====> 2019 yeni ifsa videolar


    site icin tikla=====> Yerli amator videolar


    yeni full ifsalar=====> Gizli turk adult videolar


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> adult porno indir




    2019 En yeni adult videolar


    SITEMIZ TIKLA GIR=====> turkadult



    dildoyla azan sekreteri patronu sikiyor gizli seks turk

    SITEMIZ TIKLA GIR=====> yerliadult



    SITEMIZ TIKLA GIR=====> turk ensest videolar



    TURK ADULT SITE


    http://sakirabi.com



    http://sakirabi.com



    http://sakirabi.com

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.