Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

17 Haziran 2011 Cuma

Satanizm ve New Age Volume I

Merhaba kaynatasız.

Yeni Çağ, yeni düzen, yeni dünya, spiritüalizm (ruhçuluk), ufo, dünya vatandaşlığı... Bu lafları duydun mu bir duracaksın, radarlarını açacaksın, ayık olacaksın. Zira sana garanti ederim ki sevgili kaynatasız, bu dediğim kelimeleri sarfeden insan ya bir amaca hizmet ediyordur ya da sadece kandırılmıştır. He eleştiri getirmek için kullananda problem yok, paranoyağa da bağlama şimdi, fakat adamın biri çıkıp da "spiritüalist bir dünya görüşü altında, dünya vatandaşlığını benimseyerek, dostluk ve barış içinde yaşamalıyız heeey :))" diye konuşuyorsa onun ağzına terlikle vur.

Vur vur, bi şey olmaz.

N'apıyosun diye sorarlarsa Maykıl dedi dersin, ben kefilim amına koyim vur bi tane sen.

Vur ki seslerini çıkaramasınlar. Sen farkında değilsin ama sana Yeni Çağ'ı yaşatıyorlar bile, sen anlamıyorsun. Her şeyin farkında olamıyorsun, çünkü dışarıdan objektif bir gözle bakamıyorsun olaylara ki bu senin suçun değil. Şunun gibi bu, hani 5 yaşındaki kuzenini 1 sene görmezsin, sonra bi dahaki görüşünde "ne kadar büyümüş buuuu" dersin, şaşırırsın ya. Ha işte annesi de gayet "yüüüoooo niye ki" triplerindedir, hani o da bilir tabi 5 yaşındaki çocuğunun büyümüş olduğunu fakat o sürekli çocuğunun yanında olduğu için bu onun çok fazla dikkatini çekmez.

Bize dayattıkları yeni hayat görüşü de böyle bir şey işte. Biz farketmiyoruz ama büyüyor o çocuk, eşek kadar oldu hatta.

Check it out? Yov yov.

Bu Yeni Çağ meselesi çok önemli, zira istediğin kadar reddet, görmezlikten gel, fakat şu gerçeği yok sayamazsın; insan hayatının çok ama çok büyük bir çoğunluğuna din yön verir. Dinler bu dünyada müthiş etkilidir. Kimileri için sadece bir "inanış" meselesi değil, "fırsat" yaratma mekanizmasıdır.

Yıl olmuş 2011, hala UFO'ların varlığına inandığı için kendini aydın gören insanlar var bu amına kodumun dünyasında, ve tripleri de şu: "kandırılıyoruz arkadaşlar, Ufo'lar var ve bunu bizden gizliyorlar, uyumayın artık :((".

He amına koduğum he.

Hepimiz kandırılıyoruz, hepimiz salağız, bi sen akıllısın. Kafasına sıçtımın salağı, sen kandırılanın, oltaya gelmiş olanın, yemi yutmuş olanın önde bayrak flama taşıyanısın lan. Hepsini açıklayacam, hepsini. Ufaktan girizgâhı yaptık, şimdi lafı çok dolandırmadan bu spiritüalist "NEW AGE" (Yeni Çağ) oluşumlarından bir kısmını sizlere takdim edecem. Sadece bir kısmını diyorum, çünkü sayıları çok fazla ve gitgide artıyorlar. Bu oluşumlar 2-3 aristokrat salağın bir araya gelip Ufo'lara inandığı, entel dantel konuştuğu oluşumlar değil sadece, sandığınızdan çok daha fazla etkili bunlar. Ve şunu unutmayın, Satanizm de New Age kategorisindeki bir dindir. Ve tüm spiritüalist New Age akımlarının içerisinde de bu şeytani fikirler vardır, o insanlar farketmese bile öyle güzel yediriyorlar ki onlara bu şeytani ideolojileri. Hepsini deşifre edecez anacım, hepsini. Karagümrük çocuğuyum, sözüm senet.

Hepsi bir arada olsun deyu önceki yazılarda bahsettiğim birkaç örgütü tekrardan anlatacam burada, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için ehehe. Fakat yine her zamanki gibi daldan dala atlayacam, o yüzden iyi takip edin, konudan kopmayın diyecem ama zaten kopmanız da pek mümkün değil, zira anlatacaklarımın hepsinin aynı amaca hizmet ettiğini farkedeceksiniz. Başlıyoruz;

Ashtar Galaktik Kumandanı: http://www.ashtarcommandcrew.net/

(Ashtar denen örgütten Yeni Dünya Dini: New Age başlıklı yazıda bahsetmiştim, orada anlattıklarımın üzerinden geçecem bir kez daha, fakat ekleyeceklerim de olacak. O yüzden "ben bunları okudum yeeaa" deyu es geçmeyin taşaksızlar)

Şimdi konuyu bilmeyenler için en baştan alayım, Ashtar Sheran denen arkadaş mesihmiş, uzaydan filolarıyla gelip insanlara evriminin bir üst seviyesine çıkmaları için yardım edecekmiş. Spiritüalizm, ufo ve Hristiyanlık inancının harmanlanmasından oluşan sikimsonik bir gurup bunlar. Ve dünya çapında ciddi sayıda inananı var. Mesih Ashtar Sheran da aha bu şahıs.


Ahanda bizi bu kurtaracakmış. Tesadüfe bak ki mesihimizin kalbinin üzerinde siyonist yıldızı var, elinde de büyüyü temsil eden hermetik 7 köşeli yıldız var, o 7 köşeli yıldız Aleister Crowley'nin de favori sembollerindendir..

Bak bu dalyaraklar, Ashtar'dan mesaj aldıklarını söyleyip bunu Youtube'da yayınlıyorlar http://www.youtube.com/watch?v=0NwhXQvJ8As&feature=feedu



Gördüğünüz üzere 14 Haziran 2011 itibariyle bu video'yu 141 kişi beğenmişken, bir tane bile beğenmeyen olmuyor..

Bu Ashtar örgütü 1970'li yıllarda bir İngiliz televizyon kanalına zorla bağlanıyor ve dünyaya Ashtar ismi ile mesajlar veriyor. Kayıtları da vardır bu olayın, fake değil yani, he tabi yayına bağlananlar uzaylı Ashtar kabilesi değil, 2-3 dalyarak insandır. Buyrun kaydı da burda http://www.youtube.com/watch?v=Nu0PGd-IVNI. Halk bunun ne olduğunu anlamıyor ve televizyon kanalını arıyor, polisi arıyor, fakat her ne hikmetse bu yayını kesemiyorlar. Ashtar abimiz yaklaşık 5-6 dakika boyunca bize mesaj içerikli bir konuşma yapıyor.

Mesihimizin bu video'larda bizlere ilettiği mesajlar neler peki? Şöyle şeyler: "bizler de Tanrı'yız, kendinizi tanımayı öğrenin ve sevginin ışığıyla tanrısallığınızı farkedin".

Tamam. Görünce söylerim.

Ulan amma meraklısınız Tanrı olmaya be, kabul et şunu gerizekalı kibirli salak, sen bir insansın, sikindirik bir insan... Sen Tanrı değilsin. Sen Tanrı'nın bir parçası değilsin. Sen Tanrı'dan oluşmuyorsun. Sen Tanrı'nın muhtaç olduğu bir şey değilsin. Sen sadece Tanrı tarafından yaratılmış ve onun merhameti sayesinde hayatına devam edebilen bir kul, bir "insan"sın. Bu kadar zor mu lan bunu anlamak? Niye sürekli kendine "ben tanrıyım" deme çabasındasın olum sen? Hıyar mısın? Sıçarım sizin bu salak ve sapkın felsefelerinize şimdi.

Şimdi az bilimsel yaklaşacam mevzuya. Bu Ashtar'ın kökeni Ishtar'dan gelir. Ishtar; Sümer ve Babil'de aşk, savaş ve seks tanrısıdır. Seksin tanrısı da nasıl oluyorsa artık amına koyayım, neyse. Bak olum Türkler çok acayip bir kavim, şimdi biraz uçuk gelebilecek birkaç kelam edecem fakat bana son derece mümkün geliyor bu.

Türklerin Orta Asya'dan önceki yurdunun, Büyük Okyanus'taki Mu Kıtası olduğu söylenir, konudan haberdar olanlar az çok biliyordur bu mevzuyu. Bu "kayıp kıta", 14.000 yıl önce batar ve burada yaşayan insanlar Asya'ya göç etmek zorunda kalırlar ki bu göç edenlerin büyük bir kısmı Türklerdir. Atatürk'ün dahi zamanında kayıp Mu Kıtası hakkında araştırmalar yaptırdığını ve okyanus dibinde bulunan bazı kalıntılara karbon testi uygulattırdığını biliyoruz, bunlar efsane değil gerçek bilgiler. Bazı Çin kitabelerinde de "Kıtamız battı, biz de buraya kaçtık" gibi şeyler yazıyor olması, bu kıtanın sahiden varolma ihtimalini çok güçlendiriyor. Ve eğer sahiden Mu Kıtası denen yer varolduysa, Türklerin eski dini olan şamanizmin ve bugün dünya çapındaki spritüalizmin (ruhçuluğun) ilk kaynağı da, muhtemelen Mu Kıtası'dır. Yani tüm bu boklar aslında bizim başımızın altından çıkmış olabilir lan ehehe.

Ishtar'dan neden buraya geldim? Gılgamış (Gilgamesh) Destanı'nı biliyorsunuzdur, en azından ismini duymuşsunuzdur amına koyim. Şimdi bu Gılgamış Destanı'nda Ishtar'dan bahsedilir ve Ishtar'ın aşık olduğu adamın ismi "Tammuz"dur. Basbaya "temmuz" lan işte. Günümüz Türkçe'sindeki "temmuz" mevsiminin ismi de bu tanrıdan gelir, etimoloji bilimsel olarak bunu doğrular zaten.

Şimdi parçaları birleştirek mi taşağını yediklerim?

Mu Kıtası batıyor, buradan kaçanlar (ki birçoğu Türkler) öğretilerini Asya ve Orta Doğu'ya yayıyorlar. Bu öğreti ve kültürden etkilenen Babil, Sümer gibi medeniyetlerin Ishtar adında bir tanrıları oluyor. Günümüzde de Ashtar diye bir Mesih fırlıyor ve buna inanan binlerce insandan oluşan evrensel bir yapılanma kuruluyor.

Yani bu Ashtar saçmalığının kökeni, tee Mu Kıtası'na kadar dayanıyor belki de...

Ashtar Galaktik Kumandasından gelip uzay gemileriyle bizi kurtaracak olan götü boklu mesihimiz, aslında binlerce yıl önce okyanusun dibine batmış...

Ne bileyim olum, garip şeyler bunlar ehehe.

Türkiye'deki ayağı da az buz değil bunların, facebook sayfaları: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001492391345

Çok manidar bir resim vardı bu Ashtar grubunun Facebook sayfasında, neyse ki psikopatım da silinir felan diye o sayfanın görüntüsünü alıp kaydettim zamanında. Zira az önce baktığımda bulamadım, o resmi silmişler. Buyrun birkaç ay öncesine kadar bu sayfada bulunan resim şuydu:


Gördüğünüz üzere aydın ve elitist bir arkadaşımız da bu resme "thanks Ashtar (kalp)" yorumu yapmış.

Size bu elitist özentisi insanların nasıl kandırılmış cahiller olduğundan bahsetmiştim dimi?

Bu blog'u takip eden bir okur ile msn'den konuşuyordum, bundan önce yazdığım New Age başlıklı yazımı görünce bu 1.000 küsür arkadaşı olan Ashtar ile Facebook'tan arkadaş olmuş o da. Sonra kız olmasının da avantajıyla muhabbeti ilerletmiş adamla, msn'e geçmişler (bura kasıyo msn var mı). Adam sonra "siz çok özelsiniz, o yüzden anlatıyorum bunları :)" felan diye yavşıyor hatta.

Şimdi bakalım neler yumurtlamış Ashtar'ın Türkiye ayağı. Konuşmalar bizim ajan (ehehe) ve Ashtarlı "kaptan" arasında gerçekleşiyor, birazdan ekleyeceğim kayıtları KESİNLİKLE okuyun, "bu adam neyin kafasını yaşıyor ulan?" diyeceksiniz. Konuşmanın sadece bazı can alıcı kısımlarını koyacam, belden aşağı vurmak istemiyorum o sebeple msn adresini gizleyecem. Kimseye kendimi ispat etme çabam yok, şu blog'da beni azıcık tanıyanlar bunları kıçımdan uydurmadığımı bilirler zaten, kaldı ki bu adam yukarıda verdiğim Facebook grubunun kurucusu zaten. He ola ki Ashtar'lı kardeşlerimiz kuyruğuma basmaya yeltenirler, seve seve ifşa da ederim o zaman, no problem ehehe.

Soytarılık başlasın.



5 dakika sonra.


10 dakika sonra.


Illuminati'nin görevine son vermişmiş. Ehehe. Dur dur, sonraki günlerde daha da coşuyor abimiz...


Şizofren kardeşimiz daha da uçuyor, itirafa bak şimdi. (nick'ler ve yazı stillerinin değişiklik göstermesinin sebebi bu konuşmaların aralarında günler, haftalar olmasıdır. farklı tarihlerdeki konuşmalar bunlar)


Bu son konuşmanın tarihi 3 Haziran 2011 akşamı.

Bir de şu habere bak, sahiden de merkez bankasının sistemi çökmüş o gün: http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2011/06/03/eft-sistemi-coktu

Tamam bu kadar soytarılık yeter.

Şimdi bu sayfanın kurucusu olan adam, %90 ihtimalle bu Ashtar'ın Türkiye ayağının başı, birtakım şeyler hakkında bilgi sahibi, spiritüalist ve deli. %10 ihtimalle de aslında olayla bir alakası olmayan, hasbelkader Facebook sayfası kurmuş öylesine biri. Ki birinci ihtimal bana daha kuvvetli geliyor.

Bu adam neyden bahsediyor? Bilmiyorum mına koyyim, fakat bildiğim tek şey bu adamın şizofrene çeyrek kala bir vaka olduğu.

Ve bu adam Türkiye'de en az binlerce kişiye sesleniyor. Belki "dernek" adı altında, belki "loca" adı altında, belki de hiçbiri, gizlice, underground yürütüyor bu işleri. Fakat ismin ve ambalajın ne önemi var, fikirlere baksana sen...

"Thanks Ashtar :)))" dedikleri herif böyle bir zihniyetin ürünü işte.

Spiritüalist kardeşlerim, abilerim, ablalarım, canlarım... AYAKTA SİKİLİYORSUNUZ.

Bırakın bu salak işleri. Kandırılıyorsunuz.

Ulan aczimendi tarikatı olsa yer gök inler, ne bileyim üfürükçü hoca olsa tüm haberlerde çıkar (ki çıkması da lazım tabii), fakat öbür taraftan bu hıyarlar istedikleri gibi at koşturuyorlar... Bu nasıl iş ulan? Neden bir Allah'ın kulu çıkıp bu soytarılıklara son vermiyor?

Türkiye'de ve dünyada spiritüalizm gittikçe yayılıyor, Türkiye'de Bilyay var yine spiritüalist ve birçok yan kuruluşu olan bir dernek. Ve daha nice spiritüalist oluşum var bu ülkede ve tüm dünyada. Bu herifler nasıl istedikleri gibi şaklabanlık yapabiliyorlar?

Bu işin Türkiye ayağından devam edelim bari. Bakın çok aşina olduğunuz bir topluluk geliyor karşınıza şimdi.

Sirius Ufo Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi: http://www.siriusufo.org/tr/

Kurucusu da çoğumuzun tanıdığı, genç Ufo'ların yedek sevgilisi Haktan Akdoğan. Şimdi nedir efendim, ışık çıkaran gök cismi görüntüsü haberi olduğunda hemen Haktan bey telefonla felan yayına bağlanır ya da Saba Tümer'in programlarına katılır. Çıkar oraya her zamanki fiks ezbere laflarını söyler: "Dünya vatandaşı olma bilincine sahip olmalıyız" felan der. Sürekli bir "bilinç seviyesi" muhabbeti çevirir, arada Kuran ayetleri de verir, uzaylılarla beraber büyümüş gibi "çok zekiler, bize de yardım ediyorlar, geçenlerde amarikalı bir çiftçiye çip taktılar" felan der. Neye güvenerek görmüş geçirmiş gibi 1. ağızdan anlatıyorsa şu Ufo hikâyelerini... Nereden biliyon la uzaylıların zeki olduğunu? Satranç mı oynadınız, sudoku mu çözdünüz beraber ne yaptınız anlamadım ki ben sizi? Tutturmuş "bir enerji, bir pozitif motivasyon, bir aauuuraaa var" diye, valla artık böyle spiritüalist ağızlara tahammülüm kalmıyor benim. Terlik arıyorum hemen sağda solda.  İslam, Ufo ve spiritüalist fikirleri karıştır birbirine, al sana yeni çağ. Ne çağmış be arkadaş

He bu arada Kuran'dan yararlanmayı da ihmal etmezler tabi. Neymiş işte Cebrail göklerden yani uzaydan inmiş dünyaya, öyleyse gökyüzünde başka medeniyetler varmış, Kuran'da da buna işaretler varmış. Lan ne alaka olum? Nedir bu gökleri ve gökyüzünü ulvileştirme, kutsallaştırma çabası? Sirius gezegeninden mi geldi Cebrail? Vahiy getirmeden önce Orion Takım Yıldızı Kıraathanesi'nde okey masasında felan mıydı?

Hey Allah'ım. Bir de Hz Muhammed'in Miraç'ta gökyüzüne uçtuğunu zannediyor bunlar sanırım, olum "göğe yükselme" o değil la, öyle "yükselme" değil o... Peygamberimiz bu alemden, Allah katına daha yakın olan bir aleme "yükseliyor", olay bu.

Şu video'nun 2:05-2:20 arasındaki saçmalığa bak şimdi, Haktan abimizin tam o bombayı patlattığı anın link'ini veriyorum: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=t5wzY7AaywI#t=127s

Neymiş? Tevrat, İncil ve Kuran'dan bahsedecekmiş sevgili Haktan kardeşimiz, çünkü "Hz Muhammed ve Hz İbrahim birtakım araçlara binmişler".

Vayyy anassını yaa. Hz Muhammed ve Hz İbrahim Ufo'ya biniyormuş. Hey maşallah. Peygamberimizin uçan daire-i şerifi şu an Sultanahmet Camii'nde zaten, ramazanları gösterime açılıyor.

Hey Allah'ım... Arkadaşım, Necm suresine bir bak, 13. ayetten başla 18'e kadar oku. Hz Muhammed muhtemelen sıradan insanlara nasip olmayacak muazzamlıkta şeyler görmüştür Mirac'a yükseldiğinde, en azından o ayetlerden benim anladığım bunlar. Fakat sen nasıl fırsatçı bir golcüsün de "gök" ve "yükselme" kelimelerini görür görmez kendine pay çıkarıyorsun? He belki bu yükselme esnasında Allah'ın, Hz Muhammed'e sağladığı bir vesile, bir aracı vardır (sünniler Burak'a bindi der misal), fakat ben senin lafı nereye getirmeye çalıştığını çoook iyi bilyiorum anacım. Star Wars mu ulan bu? Ne Ufo'su olum? Peygamberlerden bahsediyoruz lan?

Dur dur, bitmez bunların saçmalıkları

Bak 17 Ağustos'ta bizi esas ne korumuş: http://www.youtube.com/watch?v=yq7x8TkUCw0&feature=related

Neymiş neymiş? Tahminlerine göre 17 Ağustos'ta Ufo'lar, o açığa çıkan enerjiyi vakumlayarak, daha büyük bir deprem olmasını engellemişlermişmiş...

Sevgili Sirius'çu kardeşlerim, şimdi sizlere bir soru sormak istiyorum. Why so serious?

Olum, ne Ufo'su, ne depremi, ne yardımı Allah aşkına? Şizofren misiniz arkadaşım?

Adam Ufo'ları kaşla göz arasında Akut ilkyardım ekibi yaptı anasını satayım.

Nasuh Mahruki de mi uzaylı la?

Uzaylıların deprem zamanlarında gelip bizi koruduğuna inanan insanlar var lan bu hayatta, valla şükredelim halimize ehehe. Uzaylı değil sanarsın Kandilli Rasathanesi anasını satayım.

Olum bak bu sonsuz evrendeki milyarlarca galakside, illa hayat vardır. Böyle uçsuz bucaksız bir kainatın içinde bir tek Dünya'da hayat olması fikri çok saçma zaten, eyvallah. Fakat başka galaksiden, milyarlarca ışık yılı mesafeyi aşarak dünyamıza iniş yapmıyor o uzaylılar. Varsa öyle başka galaksiden dünyayı ziyaret edebilen uzaylı, gelsin göt verecem ona göt. Üstüne muamele bile çekecem, bu da içimden geldi hadi.

Haktan abimiz ayrıca diyor ki, bu uzaylıların teknolojisi çok çok ileri bir seviyedeymiş, ışık hızını aşıp başka boyutlara geçebiliyorlarmış.

Olum başka boyutlarla iletişimi de katıyorlar işin içine, metafiziki anlamlar yüklüyorlar uzaylı ve Ufo'lara... Şimdi sen bunları yapabilen Ufo'lara inanıyorsun, fakat ben burada isimleri Kuran'da defalarca zikredilen cinlerin, insan hayatına etki ettiğini söyleyince "yeeaa ne cini perisi bırak yeeaa" mı diyorsun?

Arkadaşım, sağ ayamın dışıyla vururum ağzınıza. Manyak mısınız lan siz? Hangi ara bu hale geldiniz?

Müslüman olduğunu söyleyen bir kişi zaten cinlere inanıyordur, aksini söylerse müslümanlıktan çıkar zira onlarca ayet var Kuran'da cinler hakkında. Fakat sana bu tür şeyleri unutturuyorlar işte, böyle uzaylı saçmalıklarına, Ufo'lara, alien'lara falan inandırıyorlar seni. "Cin" deyince, "İblis" deyince bunlar sana gerici, saçma, uydurma peri masalları gibiymiş geliyor. Kültüründen ve dininden uzaklaşman için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını, şimdiye kadarki yazılarda 500 defa anlattım zaten. Bu "spiritüalizm" ve "UFO" teraneleri de bunun bir parçası işte. Ve yakın gelecekte bu şeytani insanlar hem kendi yaptıklarını, hem cinlerin etkilerini "Ufo", "Alien", "E.T." gibi isimlerin arkasında kamufle edecekler.

Adama uzaylı de, bir enerji de, pozitif motivasyon de, sana "hmmmmm mantıklı evet" der.

Allah de, cin de, "yeeaaa bırak şunları ne saçmalıyosun cemaatçi misin beynini yıkamışlar senin" der.

Kimin beyni yıkanmış lan gerizekalı? Başkalarının dayattığı saçmalıkları "aydın ve elit" fikirler olarak gören ve bu oltaya gelen kim? Kendi kültüründen hızla soğuyan, ona gerici yaftası vuran, çıktığı kabuğu beğenmeyen kim? Salak salak asılsız uyduruk hikâyelerin peşinden koşan kim? İnancını günden güne kaybeden, hiçbir bilgi sahibi olmadığı halde "inançsız" olmayı bir bokmuş gibi marifet sanan kim? Her İslam hakkında olumlu konuşanın arkasında başka bir bit yeniği arayan kim?

Bir de burada anlatılanlara "paranoyakça" derler. Her İslam lehine konuşan adamın cemaatçi olduğunu düşünen salak, sen paranoyağın önde gidenisin lan. Kendi halinde bir insan "müslüman" olamaz dimi? Allah'ın salağı seni.

Olum farkediyorsunuz dimi artık "Türk'üm" ve "Müslümanım" demek cesaret isteyen bir iş haline geldi bu ülkede. Prim vermeyin bunu yerleştirmek isteyen şerefsizlere, özünüzü inkâr etmeyin, kopmayın ondan, tutunun ona. Kültürü olmadan gelişebilmiş bir medeniyet varolmadı şu ana kadar, kültürünü kaybetmiş bir milletten birlik olmaz, kendi içinde bölünür gider. Sana da bunu yapmak istiyorlar, farket şunu artık aptal olma, neyse bu başka bi konu fakat kesinlikle geri dönecem buraya.

Şimdi taşağını yediklerim bu Ufo ve spiritüalizm fikirlerinin bu kadar iç içe geçmiş olması sizi hiç kıllandırmıyor mu? Nerede Ufo, orada spiritüalizm. Nerede Ufo, orada "sevgi, barış, kardeşlik" lafları. Zaten bu lafları kim ısrarla bu kadar çok söylerse ondan bir işkillenin abicim..

Ve size şunu da söyleyeyim, Ufo ve spiritüalizmin olduğu yerde, "muhakkak" masonluk da olur. Her ne hikmetse mason kardeşlerimizin ilgisini en çok çeken konulardan birisi bu UFO mevzu... Sebep?

Tek bir dünya devleti.

Ufo'lar bu tek bir dünya devletine mükemmel bir aracı.

Haktan bile diyor "dünya vatandaşı olduğumuzu farketmeliyiz" diye, masonlar zaten dünden razı bu konuya atlamaya. Bak misal bu Sirius forumlarında takılan kişiler genelde birbirleriyle şöyle konuşur, "Saygıdeğer kardeşim asiçocuk1907, umarım size daha önceden söylemiş bulunduğum laflardan ötürü bana karşı bir kırgınlık ve negatif his beslememişsinizdir. Saygılarımla."

La olum, alt tarafı "kusura bakma" diyecen, başbakanlığa dilekçe mi veriyorsun lan? Hem nick'i asiçocuk1907 olan biri ne kadar saygıdeğer olabilir anasını satayım, muhtemelen biraz sonra Sirius forumunu kapatıp otuzbir çekecektir o, ne saygıdeğeri la? Saçma, yapmacık mason ağızları işte.




Yani işte, forum imzalarındaki tek dünya devleti vurgusu, "yehova" felan, anlayacağınız üzere bu Ufo forumlarında masonlar fink atmaktalar. Bazılarının avatarlarında masonik semboller, piramit, göz falan da bulunur. Ve bu işin sadece sanal boyutu tabii, reelde de hiçbir farkı yok emin olabilirsin bundan.

He sen şimdi asılsız kaynaklar üzerinden Ufo'ları konuşmayı, böyle "pozitif enerji, motivasyon, aura" gibi kıyrıtık muhabbetlere iştirak etmeyi, entelektüellik ve aydınlık sanıyorsun ya, bak Bim'de yeni bi ürün çıkmış; "Entel 3'ü bi arada: Ufo, spiritüalizm, masonluk."

Yersen.

Ama yemeyeceksin, çünkü sen artık biliyorsun neyin ne olduğunu.

Şimdi geçenlerde bi arkadaş gösterdi, böyle Sirius gibi kıytırık forumlarda "21 mayısta kıyamet kopacak bakın Kuran'da yazıyür" diye başlıklar açılmış geçen ay. Çeşitli Devlet Bahçeli ve Ömer Çelakıl hesapları ile, sure numaralarını toplayıp, ayet sayılarını ona ekleyip, aklından bi sayı tutup ona 3 ekleyerek antin kuntin yöntemlerle kıyametin kopacağını hesaplamışlar. Lan sevgili sığır, sen kimsin ki kıyametin ne zaman olacağını bilesin? Şimdi bu salak haberi tüm forumlara yayan (en azından birçoğuna yayan) aynı kişiydi, işte şu herif bakın, yazdığı saçmalıkları okumayın ben delil olsun deyu gösteriyorum.


Nick: tevvetoglu.

Tevet = Yahudi takviminde bir ay ismi.

La olum, sevgili masonluk, düşün yakamızdan lan. Nesiniz olum siz? Ne sanıyosunuz lan kendinizi? Nerede boş iş orada siz ulan?

Ve bir şey söyleyeyim mi size, çoğu insana bu "illuminati" tıraş bir hikâye gibi geliyor ya, bunun sebebi de masonluk. İşte bu şerefsizlerin ortalığa attıkları yalan dolan sahte komplo teorileri yüzünden oluşuyor insanlarda bu psikoloji. İnsanlar bu sebeple Illuminati ve masonluğun zararlı faaliyetleri hakkında konuşanları ciddiye almıyor, çünkü ortalık deli saçması hikâyelerle dolu... Ayağa düşürdüler iyice böyle ciddi bir konuyu. Ve bu hikâyelerin, uyduruk internet sitelerinin, çoğu kitabın çıkış kaynağı yine masonluk, bu blog'un kaşarlı okurları biliyorlar bunu zaten.

Ve ne hikmetse bu 21 mayısta kıyamet kopma hikâyesini aşırı dinci bir hristiyan topluluğu da söylemiş: http://www.dipnot.tv/6804/21-Mayista-kiyamet-mi-kopacak-.aspx

Allah Allaaaah, birtakım hristiyanlar da, aynı bazı müslümanlar (!) gibi durup dururken 21 mayısta kıyamet kopacak diye ortalığı velveleye vermeye çalışmış. Bak sen şu işe, hangi haylazların marifeti bu acaba ehehe. Hangi afacan topluluğunun lobi faaliyetleri bunlar acaba...

He bu arada Tevetoğlu deyince az önce, aklınıza gelmiştir hemen... Tarkan Tevetoğlu.



Kendisi sabetayist kökenlidir. Tıpkı Sertab Erener gibi.


Şimdi her sabetaycıya karşı tavır almayın sakın, sen de Sabetaycı bir dedenin torunu olabilirdin. Seçemezsiniz bunu, ilahi kader. Burada önemli olan bu kimselerin o öğretiye uyup uymadıkları, ondan faydalanıp faydalanmadıklarıdır. Yoksa nerede ve hangi ailede doğduğundan dolayı bir kimseye tavır almak, ırkçılıktan da öte adice bir davranıştır, orada anlaşalım bi.

Lakin şöyle de bir gerçek var ki, Türkiye'de bazı sabetaycılara kapılar daha kolay açılıyor. Şimdi Tarkan ve Sertab Erener yeteneği olan insanlar hadi, fakat "herkesin" yapabileceği, hiçbir özel yetenek gerektirmeyen işleri yaparak çevre ve maddi gelir elde eden, vasıfsız insanların çoğu ne hikmetse sabetayist... Fırsatlara sahip olanlar onlar oluyor genellikle. İş dünyasında özellikle serbest teşebbüslerde bu olay çok fazla oluyor. Tabi bir de olayın medya boyutu var ki orayı tamamen egale etmiş durumdalar.

Mesela Güneri Civaoğlu nedir olum ya? Bu adam niye ünlü lan?

Ya Mehmet Ali Birand? Bu adamın spiker olması küfür gibi bir şey lan insanlara.

Ne bileyim abicim böyle hiçbir olayı olmamasına rağmen diğerlerinden çok daha fazla rant ve gelir sağlayan insanları gördükçe ben duramıyorum yerimde. Bir Reha Muhtar neden ünlüdür mesela? Orhan Pamuk neden nobel almıştır mesela? Oyuncu mu şarkıcı mı ne olduğu belli olmayan, ama ne hikmetse her konuda pek bi yetenekli (!) olan Hülya Avşar neden bu ülkede yıllarca 1 numaralı meşhur oldu?

Bu ülkede sanat ve medyaya yön verenler sabetaycılardır. İşin maddi kısmını sabetaycılar hallediyor.

Manevi kısmını da nurcular.

Türkiye'de İslam = nurculuk oldu artık. Camide hocalar nurcu fetvaları okuyor (ben gitmeyeli çok oldu, bazı giden arkadaşlarımın yalancısıyım ehehe). Ufacık çocuklara "abi" evlerinde Kuran'dan önce risale denen saçmalığı okutturuyorlar.

Olum farkında mısın kimlerin etkisi altında şekilleniyor hayatımız? "Benim ne alakam olur nurcuyla yeeaa, hiç de etkisi altında değilim". NAAHHH değilsin. Eğer sen dininden uzaklaştıysan, İslam'dan soğuduysan, bunun sebebi onu sana yanlış tanıtanlardır. Sen aslında dinden değil, o dini götünden anlamış insanlardan uzaklaştın, o dini çıkarlarına alet edenlerden soğudun sen, ah aradaki farkı bir ayırt edebilsen. Sen aslında küfüre sapanlardan soğudun ve bunu yaparak çok da güzel bir şey yaptın fakat devamını yanlış getiriyorsun be taşağını yediğim, devamında dininden uzaklaşman gerekmiyor. Küfürü, dininden ayrı tutman gerekiyor. He küfürden kastım "taşağını yediğim" gibi bir küfür değil olum ehehe, küfür demek gerçeğin üstünü örtmek demektir. Benim küfürlü konuşmam da hoş bi şey değil belki ama o da benim ayıbım olsun amına koyayım, zaten küfretmeden konuşsam şimdi Barcelona'da oynardım olum

Şimdi yine dini başka işlere alet eden birinden bahsedecem size. Ben de bir zamanlar takip etmeye çalışırdım kendisini, fakat sonra baktım işin rengi değişti, dur hacı n'oluyoz dedim bi durup. Baya meşhur kendisi, reklamlarını birçok internet sitesinde görürsünüz, görmüşsünüzdür. Atasay'ların damadı olduğu için cukka sağlam tabi.


Şekil A'da olduğu üzere masonik ve spiritüalist sitelerde muhakkak reklamı olur kendisinin; Ahmed Hulusi.

Kendisi ilk bakışta "aa mantıklı lan" dedirtecek şeyler anlatıyor olsa da, bir süre sonra size kıyamet olayının evren değil, sadece "dünya"daki hayatın sonu olacağını, ve hatta cehennemin de Güneş olacağını falan söyler. Zira kendisi, sahip olduğu üstünkörü fizik bilgisiyle evrenin oluşumu ve kıyamet gibi olayları bilimsel olarak açıklamaya yeltenir. Hatta "Kuran ve Yeni Çağ" adında bir yazısı vardır ki akıllara zarar, sadece metin değil, bunları söylediği video'ları da bulunur. Şöyle şeyler söyler kendisi, aynen kendi sitesinden alıyorum:

"Geri kalmış ülkelerin insanları, "madde"yi esas alan bir fizik ve DİN anlayışındayken; bilimsel gelişmeleri yakından takip eden kişiler teorik fizik ve "spiritüel din" anlayışına ulaşmışlardır.

Ulaşılan "spiritüel DİN" anlayışı ise, yeni bir şey olmayıp, 1400 küsur sene evvel Allâh Rasûlü muhteşem insan Muhammed Mustafa (aleyhisselâm)’ın açıklayıp; O’nun yolundan giden evliyaullâhın yaşadığı, tasavvuf adı altında mecazlarla, işaretlerle anlatılmaya çalışılmış "DİN" gerçeğidir.

Yeni çağ, Kur’ân bilgisinin bilimle deşifre edileceği çağ olarak insanlıkta yerini alacaktır."

Spiritüalist çıktı ya la bizim Ahmed Hulusi. Neymiş efendim, Hz Muhammed zaten bize "spiritüel" olmayı anlatmışmış, ama biz bunu Yeni Çağ'da bilim sayesinde anlayacakmışız, Kuran'ı öyle deşifre edecekmişiz. Bakın bu alıntı yaptığım kısımda kötü bir anlam görememiş olabilirsiniz belki, ben de zaten sırf "spiritüel" ve "yeni çağ" kelimelerini kullandı diye Ahmed Hulusi'ye yafta yapıştırmıyorum. Fakat bu kanıya, anlatmış ve yazmış olduğu önceki hikâyelerle bu "yeni çağ" yazısını birleştirerek ulaşıyorum. Bu yazıda niyetini açıkça belli etmiş kendisi...

Barış, sevgi, eşitlik gibi, birtakım insanlar tarafından sıklıkla kullanılan başka bir terim daha söyleyeyim size; bilim.

He nasıl barışa, sevgiye, eşitliğe karşı değilsek aynı şekilde bilime de karşı değiliz anasını satayım. Fakat emin olun, ama emin olun "bilim" de birilerine hizmet etme amacıyla kullanılıyor. Allah katından inen ilahi dinleri dahi çıkarları uğruna şekillendiren insanoğlu, sizce tamamen insan medeniyetinin, insan elinin bir ürünü olan "bilimi" de aynı amaçlar için kullanmamış mıdır? Hem de öyle bir kullanmıştır ki... Hala da kullanıyor...

Şimdi biraz Türkiye sınırlarından çıkalım, yine şu Ufo meselesine dönelim.

World UFO Disclosure Campaign (Dünya Ufo İfşaat Kampanyası): http://www.worldufodisclosure.org/

Birçok dil seçeneği mevcut bu arkadaşların sitesinde de, tabi hedef kitleyi geniş tutsunlar ki kaçırmasınlar balıkları. Şimdi Türkçe'yi seçip girelim siteye, bakalım sloganımız neymiş?


"Birleşik bir Dünya ve birleşik bir insanlık için."

Tamam birleşelim hadi. 17 cm'lik katkım ile insanlığın hizmetindeyim, gelin birleşelim.

Lan olum, arkadaşım, güzelim, biz niye sürekli birleşiyoruz lan?

Hadi diyelim uzaylı var, Ufo var, bunlar da bizi ziyaret ediyo, hadi tamam. Ulan peki biz neden birleşiyoruz olum? Bize n'oluyo? Gelsin gitsin o Ufo ne yapayım yani, ben niye birleşiyorum onu bana bi izah et? Sizin eve misafir gelince üst kattaki komşularla evleri mi birleştiriyosunuz lan? Eve kaçak kat mı çıkıyosunuz? Kirişleri mi kırıyosunuz n'apıyosunuz lan? Psikopat mısınız olum siz?

Ulan sizden daha psikopatları da var emin olun. Şşşt indir o eli.

Neyse şimdi bu adamların tüzüklerine şu adresten ulaşabiliyoruz fakat siz siktir edin okumayın, ben size özet geçecem:. İlk 2 maddesi şu:

    * Evrende yalnız olmadığımız gerçeği ve aslında hepimizin dünya vatandaşı olarak birer ?Dünyalı? olduğumuzun idraki

    * Din, ırk, mezhep ve ülke farklılıklarının önemsizliğinin anlaşılması

Diğer maddelerde de hep "yaşasın sevgi ve dostluk, kahrolsun ayrımcılık pis kaka öcü" tarzı zırvalıklar var tahmin edeceğiniz üzere.

Hiç mi dikkatinizi çekmiyor lan her Ufo zımbırtısının arkasından "tek bir dünya devleti" fikri çıkıyor olması?

Hiç mi kıllanmıyorsunuz olum?

La "yaşasın sevgi, barış, kardeşlik" ve "kahrolsun ayrımcılık" kisvesi altında, sana YENİ DÜNYA DÜZENİ'ni kakalamaya çalışıyorlar ulan.

Görmüyor musun bunu?

Arkalarında kimler ve hangi fikirler var farketmiyor musun?

Her Ufo ve spiritüalizm oluşumunun arkasında masonik emeller olduğunu ne zaman idrak edeceksin lan daha? Daha kaç delil, kaç işaret lazım be gerizekâlı?

Bu tarz Ufo derneklerine ya da Ufo'sunu siktir et, spiritüalist derneklere üye olmuş, merak salmış tanıdığınız varsa uyarın onu. Bakın çok büyük tezgâh dönüyor çok. Oralara giden insanlar iyi bir bok sanıyorlar bunları fakat kandırılıyorlar. Bu spiritüalist oluşumlarda genelde çok iyi ve ikna edici konuşmacılar olur, doğru bilgilerin arasına böyle şeytani ve salak fikirleri empoze ederler, size de kakalarlar ruhunuz duymaz. 3-4 ay takılırsın orada sonra "reenkarnasyon var mı la acaba?" diye düşünmeye başlarsın, sonra bir bakmışsın sikim sikim şeylere inanıyor olmuşsun. Tabi o an sana sikim sikim şeylermiş gibi gelmez onlar, sen kendini "aydınlanmış" hisseder, seni eleştirenlerin ise "cahil" olduğunu düşünürsün.

Sonra Facebook gruplarına "thanks Ashtar :)))))" yazan aydın, elit ve embesil bir insan olur çıkarsın, demedi deme.

Ayık olun, akıllı olun.

Bak etrafınızda bu tatavalara merak salmış birileri varsa kesinlikle uyarın onları, kanmasınlar bu "spiritüalizm", "reiki enerjisi", "sevgi ve barışın ışığında aydınlanma" hikâyelerine. Çok fena beyin yıkıyorlar çok.

Al bak, bunlar bitmek bilmez, en popülerlerinden birisi, Raelian hareketi: http://www.rael.org/

Yaratıcılarımızdan (Uzaylılar) bize mesaj getirmişler

Kutsal kitabımızın sembolü de siyonist yıldızı ve nazi svastikası. Cidden barış ve sevgi rüzgârları esiyor. Çok esti hatta şu camı kapayın la cereyan yapıyo.



Mesih inanlarına sesleniyor. Ama neden sünnet kıyafetleriyle sesleniyor onu anlamadım ben. Sembolümüzü de mümkün mertebe kullanıyoruz tabi ki.
Prensip olarak Hasan Mezarcı'nın Ufo'lusu olan bu mesih, dünyanın 4 bir yanında konferanslar veriyor ve "mutluluk akademileri" kuruyor. Bkz: http://www.youtube.com/watch?v=jm_kiwcaCuA

Mesihlerini dinleyen entel koyun sürüsü



Fakat mutlu bir koyun sürüsü. Sağıldığının farkında olmayan bir sığır sürüsü hatta.

Mesih Youtube'dan fetva veriyor ahahahahajadkghsfkdfgsdk

Mına koyim hala gülüyorum ehehe.

Neyse, şimdi "ne var la 2-3 entel tip bir araya gelmiş, aptal bi oyun oynuyolar kendi aralarında, ne zararı var" diyeceksiniz belki de. Şimdi şu video'nun 40-50. saniyeleri arasında mesihimiz bize şöyle sesleniyor: "The only solution Elohim (İbranice tanrı) explain to us, is the creation of world government."

Meali: "Elohim (tanrı) bize tek çözümün, DÜNYA HÜKÜMETİNİN kurulması olduğunu söylüyor."

Ve fetvasının devamında da paranın kalkması gerektiğini, bu finansal sistemin çökeceğini söylüyor. Görünür paranın kalkması, tamamen elektronik paraya geçmemiz ve tüm insanlığın "mikroçip" ile yaşayan robotlar haline gelmesi.... O tek dünya hükümetinde seni nasıl yönetmek istiyorlar sanıyordun sen? Şirinler köyü gibi sevgi çemberi oluşturarak mı? Yoksa onlara zıt gidenlerin çiplerini söndürerek hayatla olan tüm bağlarını kesebilecekleri, mutlak güce ve otoriteye sahip olacakları, faşist bir düzen ile mi?

Tüm bu spritüalist şaklabanlıklar ne içinmiş anladın mı? Bu saçmalıklara katılan insanların hem dini inançları dejenere ediliyor, hem de masonların ve siyonistlerin ASIRLIK emelleri, güzel fikirlermiş gibi bu insanlara yediriliyor. Bu işlere bulaşmayanlara da medya yoluyla bu yavaş yavaş dayatılıyor.

Neymiş, Tanrı diyormuş ki dünya hükümeti kurun diyormuş, tek yol buymuş diyormuş. Valla bize öyle bir bilgi gelmedi, hatta şöyle biliyoruz biz;

"Ey insanlar! Biz sizi, bir erkekle bir dişiden yarattık. Ve örfler yoluyla tanışıp kaynaşasınız diye sizi milletlere, boylara ayırdık. Hiç kuşkusuz, Allah katında en seçkininiz, sakınılması gereken şeylerden en çok sakınanınızdır. Allah her şeyi bilir, her şeyden haberdardır." - Hucurat Suresi, 13. ayet

Bak, Kuran'ın tüm insanlığa seslenmediğini, evrensel olmadığını, o zamanki Arap toplumuna indiğini ileri sürenler, eğer ki bu konuları araştırdıktan ya da en azından şu blog köşesinde anlattıklarımı okuduktan sonra Kuran'ı okur ve daha geniş açıdan bakarsanız, Kuran'ın sadece 7. yüzyılda yaşayan Mekkeli Abdullah'a seslenmediğini anlayacaksınız. O, sana sesleniyor sana. Senin çocuğuna da, torununa da, kısmet eder ve onlar da farkında olurlarsa torunlarının torunlarına da seslenmeye devam edecek.

"Peygamber, “Ey Rabbim! Kavmim şu Kur’an’ı terkedilmiş bir şey haline getirdi” dedi." - Furkan Suresi, 30. ayet

Gitgide uzaklaşmıyor muyuz sahiden ondan? Gittikçe daha da uzaklaşmıyor muyuz dinimizden? Çocukluğundaki ahlak değerleri ile şimdinin ahlak değerleri bir mi sence? Gittikçe daha da yozlaşmıyor muyuz?

Hz Muhammed'in mahşer gününde ne "demiş olduğunu" bilen, zaman ve mekân kavramı olmayan bir Allah'ı, hala bu insan halimizle şekillere sokmaya çalışıyoruz.

Olum bir şey söyleyeyim bak, tamam din ile ilgili bildiğiniz her şeyi unutun. Allah affetsin, kitapları da, peygamberleri de, tüm bunları bir anlığına çıkarın zihninizden, tüm dini görüşünüzü de bir anlığına kenara bırakın ve sadece şunları düşünün: "Evrendeki ilk madde nasıl oluştu? Neden oluştu? Ben nasıl "ben" olduğumu hissedebiliyorum? Neden aşk, kıskançlık, sevgi, korku gibi hislere sahibim? Nasıl his, duygu ve can sahibi olabiliyorum? Bu atomlar ve moleküller neye göre bu şekilde bir araya geliyorlar? Atom nereden biliyor h2o şeklinde birleşmesi gerektiğini?"

Şu soruları bir sorsana kendine lan. Bak ben ufacık çocuktum, daha okula gitmezken ne kitap bilirdim, ne din bilirdim ama bunların bazılarını düşünüp inanırdım lan. Atom muhabbetini akıl edemezdim tabi de, ne bileyim bu kadar şeyin nasıl oluştuğunu, insanın neye göre anne karnında o biçimde şekillendiğini, tüm bu oluşumların nereden geldiğini düşünüp inanırdım lan. Hepiniz zaten bunun gibi sebeplerden inanıyordunuz. Yalan mı?

Herkes "default" olarak zaten bu inanca sahip doğuyor olum ehehe. Zorlamaya, kasmaya gerek yok ki ne bileyim... Bak ben burada tükürükler saça saça "evrim aldatmacası!!!111bir" diye bilimi çürütmeye çalışmıyorum. Kankamla içki sofrasında yaptığım geyiği buraya taşıyorum olum, bak dinle.

Hadi diyelim evren big bang patlaması ile oluştu, yokluktan var oldu bu kadar her şey  (ehehe). La iyi de sen bana yıllardır fiziğin en temel prensibi olarak "enerji yoktan var, vardan yok edilemez"i öğrettin. La sığır olsan şunu düşünürsün bak şunu: "Lan şimdi atom bombası diye bir şey var, çekirdek tepkimeye giriyor, müthiş etkili bi enerji açığa çıkıyor. İyi de evrende sonsuz tane atom var, her şey atomlardan oluşuyo. Öyleyse bu kadar enerji yoktan mı var oldu?"

Tamam bu kadar ev ödevi yeter, önyargısız bunları tekrardan bi düşünün sonra yine devam ederiz ehehe. Konuya dönüyorum ben yeniden. Ki aslında tüm bu konu, tüm bu olaylar din etrafında şekilleniyor, az kafayı çalıştırsan görecen bunu be güzelim, neyse.

Bak inan bu Ufo ve sahte mesih inançlarına dayalı daha yüzlerce, binlerce saçma spiritüalist oluşum bulabilirsin, fakat sonunda varacağımız nokta HER ZAMAN aynı olacak. Doğru bilgilerin arasına şeytani fikirleri serperek, senin inancını yozlaştıracak, seni şirke boğacaklar. Ve buna esktra olarak bir de masonik fikirleri sana doğru ve aydın görüş olarak benimsetecekler. Şaşılacak bir şey yok, daha çok var böyle sahtekâr oluşumlardan, omurgasızlık parayla değil ki... Sana düşen sadece ayık olmak ve kendinden sonra etrafındakileri de bilinçlendirmek. Spiritüalizm muhabbetine burada ara veriyorum, şimdi yine başka bir dolandırıcı masonik oluşumla tanıştıracam sizleri.

Lyoness (saadet zinciri): http://www.lyoness.net/TR/

Masonik ve dünya çapında bir şirketin Türkiye ayağı bunlar. Logodan kıllanmışsınızdır zaten ki logosuna ve ismine sonra değinecem önce özet geçeyim bu arkadaşları. Belki aranızda bunlara üye olmuş ya da üyelik daveti almış olanlar da vardır, zira gitgide büyüyorlar. Yeni yeni Türkiye'de de şahlanan bir Titan saadet zinciri vakası bunlar. O yüzden iyi dinle burayı evladım, not al, arka sıra gürültü yapma.

Bakın bu arkadaşların Petrol Ofisi, Boyner, Pizza Hut, KFC, Vatan Computer gibi birçok ad yapmış şirketle anlaşmaları var. Neymiş efendim kendileri "dayanışmalı tüketici topluluğu"ymuş da, üye olursanız siz de alışveriş yaptıkça para kazanacakmışsınız... Anlayacağınız "sevgi, dostluk, barış, kardeşlik, mahsuniboizzetözcanalişan" diye konuşmamışlar bu sefer de, işi maddi boyuta dökmüşler.

Bakın şimdi bu herifler "heeey aramıza katılmak bedavaaa :)))" diyorlar size ve sonra katılmak istediğinizde "sisteme yerleşmeniz için" sizden 330 TL kapora istiyorlar.

Size "siz bi kaydolun, çıkmak isterseniz kaporanızı geri iade edecez :))))))" diyorlar, fakat sonra kendi kafalarına göre kurallarını değiştiriyorlar ve "nasılsa bu kol gibi sözleşmeleri kimse okumuyor" diye düşünerek kontratlarına “Müşteri bize kendi isteğiyle bir avans öderse, daha sonra bunu geri veremeyiz.” diye bir madde ekliyorlar.

Paranız güme gidiyor, her şeyi kitabına uydurmuş durumdalar. Bakın burada sütten ağzı yanmış bir arkadaşın blog'u var (umarım kapanmaz): http://lyonessmagdurlari.blogcu.com/

Bu mağdur arkadaş olayın içinde olduğundan daha detayıyla anlatıyor her şeyi ve yazının sonunda "Yılmaz Erdoğan'ın Neşeli Hayat filmini yaşadık, geçirdik." diye çok manidar bir ifade kullanıyor. Uğradığı haksızlığı sus pus olup sineye çekmeyen, sesini duyurmaya çalışan bu blog yazarına da selam ederim, eyvallah hocam.

Şimdi efendim bu saadet zincirinin logosu zaten bi kere masonik bir logo.



Bakın bunlar masonluktaki 666 sembolleri. Lyoness'in sembolü de ahanda bu aşağıdaki.



"Yeeaaaa saçmalama Lady Gaga kliplerinde niye satanist semboller kullansın kiiieeeee?"

Al işte gerizekâlının evladı, adamlar o sembolleri şirketlerinin logolarına koyuyorlar ulan, senle dalga geçiyorlar. adam yerine konmuyorsun sen evladım... Ama sen hala boklu götüne güvenip kendini çok zeki, her şeyin çok farkında zannetmeye devam et. Hala bu masonik yapılanmanın hayal ürünü olduğunu düşünmeye devam et. Salak seni...

Lyoness ne demek peki biliyor musunuz sevgili kaynatasızlar; kıyamette ortaya çıkacak olan şehrin adıymış. Ya da kendi tabirleriyle "altın çağdaki altın kent"miş. Ya ne olacaktı anasını satayım, bir hurma ağacı çeşidi mi olacaktı, ne bekliyodunuz?

Ya var ya, bu kadar delil gösterip hala "ne saçmalıyosunuz siz yeeeaaa, komplo teorisi bunlar heh heh heh" öküzlüğünü gösteren beton kafalı hıyarlar var ya, bak yemin ederim bi gün bu sığırlara inat aralarına katılacam bu adamların. Sırf bu eğitimli entel eşek sürüsünden biraz da ben faydalanayım, 2 tekme de kıçlarına ben vurayım diye satanist olacam lan, yarın öbür gün kendimi damalı zemin üzerinde keçi keserken bulursam sorumlusu aha bu sığırlardır.

Ehehe şaka lan, başlarım keçisine. Şimdi taşağını yediklerim, daha anlatacağım çok şey kaldı ama bu yazıyı yavaş yavaş bitiriyorum. Burada deşifre ettiğimiz kuruluşların, kimlerle aynı amaca hizmet ettiklerini, kimlerin maşaları olduklarını, bilinçli ya da bilinçsiz aslında kimlerin oyuncakları olduklarını yazının 2. kısmına sakladım. Spiritüalizmden girişi yaptık, bir sonraki yazıda bu şeytani (luciferian) fikirlerin ve siyonizmin daha başka nerelere sızmış olduğundan bahsedecez. Gerçi nereye sızmamış ki şerefsizler, artık onların ritüelleri bizim popüler kültürümüz olmuş vaziyette. Öyle ki hiç yadırgamıyor hatta farkına varmıyoruz bile.

Ve medya yoluyla yavaş yavaş, ağır ağır bizlere benimsettikleri, dayattıkları bir mevzu daha var. Bu mevzu bizi çok daha yakından ilgilendiriyor ki her "sikim hıyar" diyene elinde tuzla koşan eğitimli eşek sürüsünün yine balıklama atladığı bir konu bu. Zira işin içinde kendi kültürüne, kendi özüne bok atmak varsa "birilerinin" köpeği olmaya dünden razı ekşici aydınlarımız hemen orada bitiverirler...

Mesela bu birtakım sözde aydın görüşlü "yavşak"ların baskısı yüzünden, artık "Türk'üm" demek ve "müslümanım" demek cesaret isteyen bir mesele haline geldi. Taraf gazetesi "Türkiye Türklerindir SAÇMALIĞI" gibi bir tabir kullandı geçenlerde manşetinin altında, sabah haberlerini sunan bir spiker de bunu görünce bir durdu "ben bu haberin daha nesini sunayım" dedi ve gazeteyi yırtıp kenara koydu. Valla çok da yerinde, çok da asil davrandı, gayet "sikimde değilsiniz" tavrında yapılması gerekeni yaptı. Fakat ekşiciler ne dediler bu spiker için? "Faşist, ırkçı, show yapmış."

Olum, siz Atatürk milliyetçiliğinin ne olduğunu bu millete unutturmaya çalışıp, Türk olmayı ırk meselesi haline getiriyorsunuz ya, işte siz en büyük ırkçılarsınız. Atatürk "ne mutlu Türk olana/doğana" demeyi bilmiyor muydu? Bu adam neden "Ne mutlu Türk'üm DİYENE" dedi?

Bu toprakta yaşayan, Türkiye Cumhuriyeti kimliği taşıyan ve kendini bu vatana ait hisseden herkes Türk'tür. Orta Asya'dan göç etmiş olman gerekmiyor Türk olman için. En azından bana bu topraklarda öğretilen buydu, bilmiyorum siz şerefsizler hangi toprakta yetiştiniz de böyle içinde kafatasçı zihniyetin tohumları serpili olan fikirler edindiniz?

İsmi TÜRKiye olan bir ülke Türklerin olmayacak da kimlerin olacak, Siriusluların mı? Siz nasıl fırsatçı pisliklersiniz böyle de faşizmden, demokrasiye kadar her terime kendi işinize gelen anlamları yüklemeye çalışıyorsunuz? Türkiye'nin Türklerin olduğunu söylemek ne zamandan beri ırkçılık oldu lan?

Götünüz yiyorsa gidin Amerika'da gazete çıkarın "ABD, Amerikalıların değildir" diye. O özgürlükler ülkesi sandığınız yerde ananızı nasıl sikiyorlar görelim bakalım. Kaldı ki o Amerika zaten Kızılderililerin toprağıydı daha 250 sene önce, bu adamlar soykırım yaparak zorla zaptettiler o toprakları ve buna ek olarak, o melez, karma halk, kendini "Amerikan vatandaşı" olarak görebiliyor. Peki siz? Size n'oluyor arkadaşım? Ulan bu ülkenin nasıl kazanıldığını, nasıl kurtarıldığını bilmiyor musunuz siz? Elin ne bir tarihi, ne de bir kültürü olan tırt Amerikalısı bile ülkesine ve milletine sahip çıkarken, senin bu özüne bok atma çaban nedir? Şimdi sen aydınsın ben de faşistim öyle mi? Bok parçaları sizi.

Vatanını, kültürünü, birliğini korumak istemek ne zamandan beri faşistlik oldu lan? Ben nerede uyuyakaldım, ne kaçırdım, siz hangi ara bu hale geldiniz olum?

5 yaşındaydınız lan en son, eşek kadar olmuşsunuz şimdi...

O eşeği de şutlarız sorun değil, bir "örgütlenirsek" var ya... Atatürk'ün 1935'te yaptığını bi daha yaparız. Daha zorlarını da başarmışlığı var bu insanların, siz nesiniz, kimsiniz ki?

Hadi selametle, devam edecek.

211 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Her zamanki gibi harika bir yazı olmuş Sikko, bir solukta okudum. Sağol varol:)

    YanıtlaSil
  3. Türkiye'deki oluşumlara daha çok değinmeni istiyorum aslında ben, burdan yaz yaz demek kolay gerçi. Siyasi partilere değinmeni bekliyorum hala, bakış açını ve bildiklerini merak ediyorum. Eline sağlık, kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  4. Ellerine Sağlık Sikko Devamını 2 gözümle bekliyorum.Onlar Ne Plan Kurarlarsa Kursunlar ALLAH bu kötü planları boşa çıkaracaktır
    '' Rabbinin Fil Sahiplerine Ne Yaptığını Görmedinmi Onların KÖTÜ PLANLAR'ını boşa Çıkarmadımı ''

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar ruhcu varsa bogaz köprüsünün tam ortasında kayayım, kıtalar arası porno seyretsin millet..

    YanıtlaSil
  6. Ellerine sağlık sikko mükemmel yazı yine,o spiker abinin de ellerine sağlık ona laf söyleyen orospu çocuklarının da gelecek neslini sikeyim.

    YanıtlaSil
  7. sikko herşeye eyvallah da Risalei nur a niye saçma dedin..açıklarmısın a.q ..

    YanıtlaSil
  8. ''örgütlenelim'' CİDDİYİM.

    YanıtlaSil
  9. odabas61 sikkonun daha önceki yazılarını okursan yeşilayın masonların kurduğu bi örgüt olduğunu ve kurucularının arasında said nursinin de olduğunu görürsün.

    YanıtlaSil
  10. daha önceki yazılarını bilmem ama bu kadar derin bilgiye sahip olup said nursi ye laf eden ilk adamı görmüş oldum şu anda.SAid nursinin masonlara açtığı savaşı kimse açmamıştır.Siz burda örgütlenelim edelim derken SAid nursi gerçekten örgütlendi.Savaş açtı göt masonlara.Hala daha tıkır tıkır işliyo..

    YanıtlaSil
  11. ellerine sağlık sikkocum, çok güzel tespitler yapmışsın.

    YanıtlaSil
  12. Yarısını okudum yaprağım devam edecez tabii kendine dikkat et ha sonunun 2pac,MJ,Bob Marley gibi olmasını istemeyik..

    YanıtlaSil
  13. bu sikko nun da bu sikine takmaması beni deli ediyor.bi cevap ver a.q :D

    YanıtlaSil
  14. Yorum yazanlar ayrı gerizekalı, yukarıda anlattığın insanlar ayrı bir gerizekalı. Bak sen burada millete sövüyon da bazılarının sana tapmadığı kalmış olm. Bak, ilk gördüklerimden birini alıntılıyorum: İfrit dedi ki...
    Ellerine Sağlık Sikko Devamını 2 gözümle bekliyorum.Onlar Ne Plan Kurarlarsa Kursunlar ALLAH bu kötü planları boşa çıkaracaktır
    '' Rabbinin Fil Sahiplerine Ne Yaptığını Görmedinmi Onların KÖTÜ PLANLAR'ını boşa Çıkarmadımı ''

    YanıtlaSil
  15. Odabaş61 Kuran'la çeliştiği için demiştir muhakkak neden diycek...

    Muhammed, sizin erkeklerinizden hiçbirinin babası değildir; O, Allah'ın resulü ve nebilerin sonuncusudur. Allah herşeyi gereğince biliyor. (Ahzab Suresi 33:40)

    Muhammed nebilerin sonuncusudur NE DEMEK?

    BİR MÜSLÜMAN KIYAMETE KADAR ALLAH TARAFINDAN KUR’AN’DAN BAŞKA BİR VAHİY/ KİTAP GÖNDERİLMEYECEĞİNE İNANMAKLA YÜKÜMLÜDÜR DEMEK.

    Sikko da Kur'an'a inandığına göre, Risale'i Nur da aşağıdakiler yazdığına göre, saçma diyecek tabi ki adam ne diycek:

    *“Resailin Nur dahi ne şarkın malûmatından, ulûmundan ve ne de garbın felsefe ve fünunundan gelmiş bir mal ve onlardan iktibas edilmiş bir nur değildir. Belki semavî olan KUR'AN'IN, ŞARK VE GARBIN FEVKİNDEKİ YÜKSEK MERTEBE-İ ARŞİSİNDEN İKTİBAS EDİLMİŞTİR .” (Şualar, Birinci Şua, c. I, sy. 833/ Bediüzaman Said Nursi)

    *“Kur’an’ın gizli gerçekleri Risale-i Nur ile birlikte bize İNİYOR!”

    *“Risale-i Nur denilen otuzüç aded Söz, otuzüç aded Mektub, otuzbir aded Lem'alar, bu zamanda, Kur’an’daki AYETLERİN AYETLERİDİR. Yani onun gerçeklerinin göstergeleridir. Onun hak ve hakikat olduğunun kesin delilleridir. Kur’an âyetlerinde yer alan inançla ilgili gerçeklerin gayet kuvvetli belgeleridir.”

    *“Risale-i Nur bu asırda, bu tarihte bir "URVET-ÜL VÜSKA"dır. Yani çok sağlam, kopmaz bir zincir ve bir "HABLULLAH" yani Allah’ın ipidir. Ona elini atan, yapışan kurtulur." (Şualar, On Birinci Şua, Onbirinci Meselenin haşiyesinin bir lahikasıdır, a.g.e, c. I, s. 985.)

    Said Nursi’nin kendisine yazdırıldığını iddia ettiği Risale-i Nur için kullandığı ifadeler olan “urvet-ül vüska” ve “hablullah”, Allah’ın Kur’an-ı Kerim için kullandığı ifadeler:
    Bakınız Bakara 256 ve Ali İmran 103.

    Hal böyleyken hem müslüman hem nurcu olunmaz.
    Şunu anlayın artık, çok kolay tav oluyorsunuz herşeye.

    KRİTER ne benim bu söylediklerim, ne Sikko'nun yazıları, ne bilmem kim ilahiyatçının dedikleri, ne Said Nursinin masonlara karşı savaşmış olması...TEK KRİTER KURAN. Adı üstünde FURKAN.Açın okuyun onunla çelişen birşey varsa yırtıp atın.

    Selam

    YanıtlaSil
  16. Ekleme
    Şu ayetler de konu ile ilgili:

    ...Şeytanlar kendi evliyasına/dost ve destekçilerine sizinle mücadele etmeleri için elbetteki vahiy gönderirler. O şeytan evliyasına boyun eğerseniz kesinlikle müşrikler oldunuz demektir. (En’am Suresi 6:121)

    Yalan düzüp Allah'a iftira eden veya kendine bir şey vahyedilmediği halde "Bana vahyedildi" diyen kişi ile, "Allah'ın ayet indirdiği gibi ben de indireceğim" diyen kimseden daha zalim kim vardır! Bir görsen o zalimleri ölüm dalgaları içindeyken. Melekler ellerini uzatmış, "Çıkarın canlarınızı!" diye! Bugün zillet azabıyla cezalandırılacaksınız; çünkü Allah'a karşı gerçek dışı şeyler söylüyorsunuz ve çünkü O'nun ayetlerine karşı büyüklük taslıyordunuz. (En’am Suresi 6:93)

    YanıtlaSil
  17. Ba ba ba Sait Kürdi masonlara savaş açmışmış..Yemedik de gargara yapalım demi..Bahınız Saidin çırağı burada kiminle ekzantirik mili kayık bir şehilde sarmaş dolaş olmuş..

    http://i1103.hizliresim.com/2011/3/21/6996.jpg

    Kim biliyonuz mu hocamızın sarıldığı bu adam?Söyleyem hemencik:

    Abraham Foxman

    ADL Başkanı Abraham Foxman..Yani Anti-Defamation League..B’nai B’rith’in bir koludur.De bu B’nai B’rith ne?Bahın ne yazmış Yahudi Ansiklopedisi" Encyclopaedia Judaica, "B'nai B'rith tarafından benimsenmiş olan gizlilik, ketumiyet gibi özellikler ve pek çok ritüelin masonik çalmalardan etkilendiğine kuşku yoktur. B'nai B'rith Yahudi toplumunun içinde masonluğun bir benzeri olma amaç taşımıştır" diye yazıyor.Nitekim B'nai B'rith kurulduğu tarihten bu yana sürekli olarak mason locaları ile işbirliği, hatta ittifak içinde bulundu.(Encyclopaedia Judaica, vol. 10, s.541)

    Nası savaş bu yahuv?
    Yoh ben yimedim emme, gargara da yapamayacam...

    YanıtlaSil
  18. Tek kriter tabiki Kuran ama bütün bu kavgalar İslam aleminin içindeki bölünmeler Kuranı farklı yorumlamak ya da hadisleri inkar etmekten dolayı oluyor.Senim benim anlayamadığımı bir ilahyatçı dediğin adam anlıyor işte.Hem ilk başta örnek vermil olduğun sure ile çok alakasız olmuş.Hz Muhammed şüphesiz nebilerin sonuncusudur.O ayette Kuranı Kerimden bahsetmiyor.Hz Muhammed'în son Pehgamber oldugundan bahsediyor.Bu da senin Kuranı farklı ve yanlış yorumlamaktan kaynaklanan yanlış görüşünü ortaya çıkarıyor.Ben tabbiki demiyorum Risalei Nur Kraundan daha kutsaldır.Kuran okumayın Risale iNur okuyun falan.Sümme Haşa!Ancak ben bu tür cemaatlerin içlerine girdim ve orda 3 Risale i Nur okutuyorlarsa 5 Kuran okutuyorlar.Bu Risalei Nur u Kuranı Kerimden öte kimse tutmuyor rahat olun.Haşa.Zaten kimse Risale i Nur un vahiy yoluyla geldiğini falanda söylemiyor.Ancak BEdiüzzaman Kuranı kendine göre yorumlayıp bu eserleri yazmış olabileceğine dikkat çekmek isterim.Ki bu doğaldır zaten.Günümüzde bunu yapmayan yok.Risale i Nurların Kuranla çelişmesi dediğin olayda senin yanlış yorumlamandan başka bişi deil kardeşim. aleykümselam.

    YanıtlaSil
  19. Allahvebeb..sana vereceğim cevaplar valla billa aklımda hazır.ama gerek bile duymuyorum.önce insanları sevmesende onlara saygı duymayı öğren adamım.

    YanıtlaSil
  20. odabaş61 gardaşım..ben soru sormadımkine baha cevap virecehsin..Biz neyin ne olduğunu belledik artığın..Göğsümüzdeki gıllar erguvan çiçene dönmüşken, bahmaktan yorulmuş gözlerimiz, diynemekten usanmış gulkalarımız, dün şakirtlerinin kot giymesine, kola içmesine kızan hocamızın, çocuk okutacaz diye topladığı zekat paralarıynan kurdurttuğu fazisiz kazanç kurumu Asya Finansı BankAsya ya döndertip, Pensilvanyalardan yönetilmesine artığın heç şaşırmıyor..Bu Siko gardaşımız hekayeyi birazhcıh çözmüşe benziyir..Bizde bu gardaşımıza garınca gararınca disteh oluyoz..Yannız daha sorulara başnamadık..İstersen başlayah..Mesala Tevavuklu Kuran dan başlayak..Kura ı delerek tefsire yeltenenleri borada da ifşah idek..Yoh yoh borası yiri deel..Sonna yaparık..

    YanıtlaSil
  21. Yaw gidin biraz araştırın saçma sapan iddialarla gelmeyin. Nebi ile resul'ün farkı ne bi onu öğren önce burda elalemin ne idüğü belirsiz adamın avukatlığını yapacağına.

    Muhammed son nebidir = Muhammed'den sonra bir daha kıyamete kadar KİTAP verilmiycek kimseye, vahiy falan gelmiycek demek.

    Hem müslüman olunup hem ruhçu olunmaz.
    Hem müslüman olunup hem nurcu olunmaz!!!

    Çünkü bunlar birbirleriyle çelişen inanç sistemleri. Adam gibi araştırmıyorsunuz, derinine inmiyorsunuz sonra gelip ahkam kesiyorsunuz.

    Mesela Kur'an'da cehenneme gidenlerin ölmek isteyeceklerini, yok olmak isteyeceklerini ama bir türlü öldürülmeyeceklerini söyler Rabbimiz.

    Ama Said Nursi cehennemde dahi olsa var olmak, yok olmaktan iyidir der risalelerde.

    Bayılıyorum bu sırf lafta kalan "x'i Kuran'dan öte tutmama" mevzusuna!

    Sözüm ona hadisleri Kuran'dan öte tutmazsınız sonra Kuran'da olmayan recm cezasını savunur, ayetleri neshedersiniz.

    Sözüm ona Kuran'ın bir ayetini bile inkar eden kafir dersiniz (ki bu dogru ayetle sabit) sonra da tutar recm ayeti aslında vardı da Aişe'nin odasında keçi yedi dersiniz. E Kur'an'ın içinde Allah'ın onu koruyacağı yazmıyor mu? Nasıl olur da keçi yer ayeti?

    Sözüm ona Risaleler'i Kuran'ın önüne geçirir miyiz haşa sümme haşa dersiniz, sonra kendisine kitabın YAZDIRILDIGINI iddia eden bir adamın söylediklerine itibar edersiniz.

    Yaw ahiret hayatı bu kadar mı ucuz? Sonsuz cennet-sonsuz cehennem bu kadar mı hafife alınacak bişi? Bu nasıl bir mentalite, nasıl ciddiye almama?!

    Sen Risale'nin vahiy yoluyla geldiğine inanmıosan da adam kendisi kendisine o yolla İNDİRİLDİĞİNİ söylüyor işte.. var mı ötesi?:)

    YanıtlaSil
  22. sikko burda yazdığımız yorumlara cevap vermiyon ya çok kırılıyorum lan :( üstte konuşulanlardan değil sadece önceki yazılarda da cevap vermiyon, ayıp ediyon ha.

    YanıtlaSil
  23. Haktan denen elemanın cnn'deki programını ben de izledim, gezici bi ufo müzesi kurmuş. Tüm şehirleri gezecekmiş, hatta yurt dışında da 3-5 tır hazırlayacakmış böyle maketleri varmış vesaire vesaire. Aklıma gelen ilk soru bu adam bu finansmanı nerden sağlıyo oldu, cevap veremedim. Yani verdim de, neyse işte.

    Bi de şu odabas'ın dediği konusunda benim de tereddütlerim var, bi arkadaşın "abi"sinden duyduğuna göre nur cemaatinin dünyada ulaştığı insan sayısı altı milyar falanmış yanlış hatırlamıyosam. Bunlarla savaşan sistemin bu olduğunu düşünmüştük, senin bloga müptela olup yurtta yazdıklarını gece yarılarına kadar anlattığımız zamanlarda. Ama bi de bi önceki yazıda Said Nursi'nin Hilal-iAhdar - yeşilay cemiyetinin kurucularından olduğunun ve bu cemiyetin İOGT'nin Türkiye ayağı olduğunu yazmıştın tereddüte düşürdü işte.

    Eline sağlık.

    YanıtlaSil
  24. Bazıları trollük yapmaya gelmiş, yemin ederim salak bunlar, zekaların geriliğini saçma salak sözlerin masturbasyonuyla atmaya çalışıyorlar.

    Neyse. Çok güzel olmuş yazın Mikayel. Devamını bekliyorum(z)

    YanıtlaSil
  25. Yazıyı okudum, ama sabah erken kalktım çok uykum var. Yorum yaparım belki, sonra. Şu yukarıdaki yorumlarda dönen cemaat tartışması da malca, tabii. Ona da değineceğim.

    YanıtlaSil
  26. Bi diziden tek farkın var reklam vermiyosun amına koyayım . Şu 2.yazıyı beklemek ölüm taşşağını yediğim.

    YanıtlaSil
  27. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  28. Antispritualist ; sa kardeşim bilmiyorum Risale-i Nur ve Said Nursi hakkında bu kadar olumsuz bi bakış açısına neden sahipsin. Fakat Odabas61 kardeşimize bazı değindiği konular hakkında katılıyorum. Said Nursi ne kendini peygamber ilan etmiştir ne külliyatında bu tarz bi konuya değinmiştir. Anlayamadıgın nokta yahut bilgi sahibi olmadıgın nokta şudur ki : Ahir zamanda insanlar öyle günaha boğulmuş şekilde olacaklar ki küfür,zina vs şeyler imanını kurtarma noktasında ibadetleri yetersiz kalacak. Şüphesiz ki Allah bilir kimin ne kadar inanca ve imana sahip oldugunu.Risale-i Nur Ahir zamana gelmiş en büyük lütuftur. Dili ağır olsa da anlaşılması güç olsada maneviyatına bir ihtiyaç olan iman hakikatlerini delillerle ortaya koyan bir kitaptır. Ayrıca '' müslüman olan nurcu olamaz '' sözün çok dikkatimi çekti söylemeden edemiyeceğim. Ve çoğu insanın bilmediği bi nokta şudur ki Nur cemaati tek bi gövdeye sahip değildir. Birbirinden ayrılan kolları vardır. Fethullah Gülen Said Nursi'nin has talabelerine danışır ve Risale-i Nur hizmetini bildiğiniz şekilde yapmak istediğini söyler ve müsahede ister abilerde makbul görür. O yüzden Fethullah Gülen'in sizin açınızdan doğrusunu yanlışını yaptıklarını nasıl görürsünüz bilmem ama Risale-i Nur ve Said Nursi'yle bağdaştırmak büyük yanlıştır. Ve Said Nursi Masonlara karşı çok büyük mücadele vermiş bi insandır.

    YanıtlaSil
  29. Lan bide şu olur olmadık yerde ayet paylaşanlar yokmu fitil oluyorum. Yok Sonunda müslümanlar kazanacak Allah onların oyununu bozacak. Ulan amına koduğum bizde biliyoruz demi bunu ? Bunu bilipte yarrak gibi oturalımmı. Eşşeğini sağlam kazığa bağla demişler. Sen bi bilinçlen önce neyin ne olduğunu öğren ondan sonra Allah yardım eder sana.

    Bu arada tw programına çağırdılar seni katılacakmısın ? Öyle bi göt vardır diye düşünüyorum sende , belgelerinle birlikte bu ibnelikleri açıklayacak kadar.Hem Karagümrük çocuğunun yüzünü görmüş oluruz yarrağım.

    YanıtlaSil
  30. Ha yazmayı unuttum. Sikko seninde eline emeğine sağlık kardeşim yazılarını kısa zamandır aralıksız okuyorum.Bişey
    söylemek istiyorum Said Nursi den yeşilay masonlar muhabbetinde bide burda bahsettin. Bilgi seviyenin epey yüksek derecede oldugunun farkındayım o yüzden bi tepki olarak değil de ögrenme isteği üzerine soruyorum. Said Nursi hakkında ki konuları biraz daha açarsan sevinirim. Selametle

    YanıtlaSil
  31. Ulan tam yatıcam yazını okuyasım geliyor yarın bide sınava girecem saat 4 oldu. Nikotin gibisin anasını satıyım. Yine çok sağlam girmişsin 2.sini bekliyorum. Eline sağlık. Sağlıcakla.

    YanıtlaSil
  32. Lan sikko sirius ufo forumuna girmişin ama milleti tanımadan kim ne neyi tanır bilmeden koymusun oraya.Bugun yazdıkların çoğu acemilik yapmışın.Kınıyorum seni.O alıntı yaptığın insanlar araştırmacı bir okadar bilgilidir.Ve hepsi ufo olayına mesafali dururlar.Senden de bilgilidirler.

    Bu sefer çok yanlış yapmışın sikko.Kınadım seni..Cidden çok ayıp ettin.Bende oraya üyeyim...Gel oraya dışardan gözüktüğü gibi olduğunu görmeyeceksin.Şimdi oraya konu açıyorum.Orada ss çekip koyduğun insanlar buraya geldiklerinden senin bahis ettiğin konu hakkından ters birşeyler koyunca ne halt edeceksin bakalım...Bu son yazında hayal kırıklığına uğradım sikko...

    YanıtlaSil
  33. abi şuraya gelip bilip bilmeden nurcuları fetocuları said bilmemneleri övüp durmayın ya.asıl o adamlar düşman o adamlar müslümanlığı emellerine alet ediyolar sizleri kandırıyolar sizde inanıyosunuz.said nursi mason kökenlidir kardeşim.fethullah gülen masonun önde gidenidir.lady gaga da aynı efendiye hizmet ediyor fethullah gülende said nurside.kafanıza sokun artık sikicem şu nurcu zırvalarınızı.

    YanıtlaSil
  34. Sikko kardeşim yazıda bir hata var ki olmamış yani o: Mu kıtası zımbırtısı bizzat Atatürk'inde bilerek ve isteyerek katıldığı tarihi bir uydurmadır(güneş-d,l teorisi ile beraber), öyle birşey yok. bizzat bir tarihçiden dinlemektesin bunu şuan :)
    2.si de hacı insanların herhangi bir geçerli bir sebep olmadan(ibadet olayını saymazsak) yaratılmış olması ve sırf Allah merhamet ediyor diye yaşaması nurcu beyni kadar sığ bir görüş.mutlaka altında başka birşeyler var.

    YanıtlaSil
  35. sikko bloğa ilk başladığımda (nisandı) bende ateist bir izlenim vermiştim lakin bakıyorumda yavaş yavaş hidayete eriyorsun ki öyle olmalı,bu arada olm eşşeğin çükü kadar uzun bu yazıda daha satanizme parmak atmamışsın
    hadi öptüm gıdıktan

    YanıtlaSil
  36. adamı deşifre programına davet ettiler hacı yeaa

    YanıtlaSil
  37. lan adın gibi sikkosun her yazında gülmekten geberiyorum ( okumadım , milleti aydınlatmaya geldim )

    lan sikorski helikopter , senin bu blogda bahsettiğin şeylerin doğru olması için , önce allah ve lucifer denen varlıkların var olması lazım. götünden uydurduğun elementlere inanıyorsun , ondan sonra bütün bu sembolist hareketlerin sonunu da ona bağlıyorsun. yani siklenmiyorsun. yazdıkların sadece seni ve senin gibi inananları bağlıyor. yani aptalları.

    götünü yırtma yani boşuna. sonlarını daha mantıklı bağla ben de inanayım yazdıklarına aq. hiçbir delilin olmadan internetteki materyalleri toplayıp ota boka saldırıyorsun. aştığını mı zannediyorsun olm ?

    baban ölmüş kafayı yemişsin , her şeyi anlamlandırmaya çalışmışsın ve bunları da bulduğunu zannedip , toparladığını düşünüyorsun. ama düşünme çünkü malsın.

    Ulan aq malları ; musanın nehri yardığına , isanın bebekken konuştuğuna , babasız olduğuna , gökten adamın birine koyun indiğine , bir adamın ayı parmağıyla yarmasına , miraca çıkmasına , isanın dirileceğine ve sayamadığım bir sürü anti-beyin harekete inanıyorsunuz , ondan sonra diyorsunki " gökten bişeler gelcek yalanına inanmayın "

    ulan sikkolar önce siz inanmayın.

    sizin olmayan dimağınızı sikeyim. harbi beyinsizsiniz.

    bi de aq malı maaşı kim veriyor ? fetoş mu harun yahya mı ? ikisi de mason aq ama bir kere değinmedin. ne iş hayırdır ?

    YanıtlaSil
  38. Yazında verdiğin şu http://www.youtube.com/watch?v=yq7x8TkUCw0&feature=related linkte dağın sol yamacına gökten bişi giriyo ne olaki??

    YanıtlaSil
  39. Luscus'un Yazısının Özeti:
    Göt Yangını 2.. Sinemalarda..
    Bi insanın götü ancak bu kadar yanabilir bi bloga karşı..
    Espri yaptığını mı zannedion lan yarrak diyen olursa da cewap verek.. Espri deel kodumun malı.. Direk taşak geçiyorum..

    YanıtlaSil
  40. Heh, geldim. Şimdi yazı güzel. Tebrikler, baya uğraşılmış. Şimdi bu Ashtar sayfasına baktım dün yazıyı okurken, Esma-ul Hüsna'yı paylaşmış. Allah'lı bilmem neli paylaşımlarda bulunmuş. Eskiden bir internet sitesine denk gelmiştim. Allah seni seviyor falan diye reklamını görmüştüm başka bir sitede. Tıkladım baktım, biraz göz attım. Hristiyan sitesi çıktı, amk. Allah ismini kullanıp milleti daha kolay kendi tarafına çekmeye çalıştıklarını düşünmüştüm, o zamanlar. Bu Ashtar da öyle yapıyor galiba, Allah lafzını kullanarak.

    Cemaat olayına gelince, şimdi bu masonluğu - illuminati'yi siktir edin. Abi şimdi, bir cemaate mensup olduğunuzda sürekli olarak o cemaat liderinin telkini altında kalıyorsunuz. Bu bir gerçek. O adamın dedikleri, hareketleri sizin üzerinizde belli bir nüfuza sahip olabiliyor. Yani cemaat olaylarında çoğu zaman Allah'ın Peygamber'in dediğinden önce o adamın dediğine bakıyorsunuz. Nurculukta bu durum, diğer cemaatlere göre aşmış bir vaziyette. Adamlara göre Risale-i Nur külliyatından ve Fethullah Gülen'in yazdığı kitaplardan başka dikkate almaya değecek bir kitap yok. Diğer velilerin ilmini - alimliğini bile kabul etmeyebiliyorlar. Bir keresinde bir arkadaşım anlatmıştı, İmam Gazali'nin mi ne bir kitabını okuyormuş abi evindeyken, Abisi elinden almış kitabı Risale vermiş onu okuma bunu oku diye. Neyse. Yazdıkça yazarım, siktir et şimdi.

    Bu Luscus malı beni çok güldürüyor lan. Yazdıklarına temelde sinir olsam da makara yazıyor. Eğleniyorum. Ama adam sana masonluk falan yok diyip yazısını "Harun'la Fethullah mason" diye bitirmiş, ona da ayrı koptum. Hahaha. Ulan Luscus, valalhi güldürdün beni.

    YanıtlaSil
  41. maykıl bide blogtv den yayın yapsn süper olur panpa ya sen bişeyler anlatırsın uzunca yada soru cevap gibi yaparız eğer istersen tabi ama bunu yaparsak çok daha yararı olur gibime geliyor çok daha fazla insana ulaşırsın ve seni de deşifre etmiş oluruz ahahah. ama harbiden düşün bunu bi ?

    YanıtlaSil
  42. cok HARIKA bir yazi..hele o son paragrafa harfi harfine katiliyorum..tesekkurler sikko

    YanıtlaSil
  43. Luscus malı,

    Mucize= aciz bırakan

    Güneşi her gün doğudan doğdurup batıdan batırtan sistemi kurana, sperm ve yumurtanın bir araya gelmesinden bir canlının meydana gelmesini sağlayan sistemi kurana Tanrı diyorsak, bunu yapmaya gücü yetenin, kendi doğa yasalarını –dilerse- askıya da alabileceğini düşünmemizde bir akıl dışılık/ mantıksızlık yok. Tanrı var ise ve bu sistemin kurucusu ise Hz. Musa’nın denizi ikiye ayırması için mevcut yasaları da bal gibi durdurabilir ve bu yolla kendisinin doğa yasalarına hâkimiyetini ve istediği zamanda bu yasaları askıya alacağını bal gibi gösterebilir.

    Akıl üstü ayrı akıl dışı ayrı. Bir şeyin akıl üstü olması onun “akıldışı” olmasını gerektirmez. Sen önce sapla samanı bi birbirinden ayır, düşünce sistemini belli bir methodolojiye oturt, sonra gel ahkamını kes.

    Sikko’nun söylediklerine gelince… Söylediklerinde hiçbir AKILDIŞILIK yani mantıksızlık yok onun. Çünkü en azından dünya sınırları dâhilinde iç tutarlılığı olan şeylere “mantığa uygun” deniyor, sen farklı bir gezegendensin sanırım.

    Sikko temelde bu yazısında ve diğer yazılarında gayet tutarlı ve akıl sınırları dâhilinde -benim anladığım- şunu hedefliyor :

    1-Her ne boka inanırsanız inanın ama bu inandığınız şey zanna değil delile dayalı olsun.

    2-Her ne boka inanırsanız inanın inandığınız inanç sisteminin İÇ TUTARLILIĞI olsun.

    3-Her ne boka inanırsanız inanın inandığınız inanç sistemi VİCDANLA örtüşsün.

    4-Her ne boka inanırsanız inanın ama inandığınız şeyler birbiriyle çelişmesin. (Örneğin “hem spiritualistim deyip hem müslümanım demeyin”, “Aaaa Kuran elbette birinci kaynak süme haşa tü tü tü" deyip sonra da onun hükümlerini çelişkili, mantıksız gerekçelerle iptal etmeyin adam gibi adam olun.)

    5- Her ne boka inanırsanız inanın ama yarın bir gün başınıza bu anlattıklarım gelirse de zırlamayın.

    Bu kriterleri içeren şeye dünya sınırları dahilinde “rasyonel” deniyor Luscus. Sizin gezegende başka bir şey deniyor olması da biz “insanlar” açısından hiç bir şey değiştirmiyor.

    YanıtlaSil
  44. döktürmüşsün yine piç eline sağlık

    ccc plan yapmayı plan ccc

    YanıtlaSil
  45. Luscus=hazımsız bir göt

    lan amına koduğum senin inandığın şey anlamlı mı peki ?

    YanıtlaSil
  46. değinmek istediğim bi konu var michael. yazının başında "hani 5 yaşındaki kuzenini 1 sene görmezsin, sonra bi dahaki görüşünde "ne kadar büyümüş buuuu" dersin, şaşırırsın ya. Ha işte annesi de gayet "yüüüoooo niye ki" triplerindedir" demişsin. fakat biz "ne kadar büyümüş buuu" dediğimizde karşı taraf "e tabi abisi" der. "yüooo" demez.

    YanıtlaSil
  47. LAN AMK BU YORUMLARI KIM OKUYUCAK INSAN GIBI YAZIN

    YanıtlaSil
  48. "Ishtar; Sümer ve Babil'de aşk, savaş ve seks tanrısıdır. Seksin tanrısı da nasıl oluyorsa artık amına koyayım, neyse. Bak olum..." Bu kısımda sesli kahkaha attım nutellamı yere düşürdüm,kahvemi püskürttüm,ofisteki arkadaşlar swh swh diye gülüştüler.

    atatürk milliyetçiliği hakkında söylediklerin çok doğru benim gibi düşünen birini görünce zevk sarhoşu olmuş olcam ki 4 sefer okudum o bölgeyi tatını çıkararak.

    sertap,tarkan'ın sabetayist olduğunu iddia ettiğin kısma hiç katılmıyorum.çoğu gereksiz insanların çok para kazanmasını çevrelerinin geniş olmasına ve bindikleri geminin düdüğünü çalmalarına bağlıyorum başka birşey değil bence.

    Ashtar'dan haberim yoktu çok şaşırttı beni açıkcası.uzaylıların geçtiği her programda tek dünya devleti muhabbetinin geçmesi dikkatimi çekmişti ama kıllanmamıştım doğruyu söyleyim.ufak ufak fikir tohumları atılıyor hakkaten.

    ama bu karanlık güçlerin ideolojisini yayanların hepsinin bunu bilerek yapmadığını,sadece kendi çıkarlarını koruyabilmek için belli yüksek kademelilere gösteriş için yaptıkları düşüncesindeyim.yani en az %70'nin.

    bunun haricinde örgütlenmek için daha erken,fikirlerin tabana daha çok yayılmasını ve sindirilmesini beklemelisin.aksi taktirde bir heves olup kaynayabilirsin.ilerleyen zamanlarda gerekli ortam oluşunca zaten örgütte kendiliğinden ortaya çıkar akil davranmakta fayda var.

    eğlenerek takip ediyorum. Thanks sikko :)))))

    YanıtlaSil
  49. Arkadaşlar, karneler nasıl?

    YanıtlaSil
  50. @ghostbusters - aynen katılıyorum söylediklerine lan, hiç bu kadar güzel bi yorum almamıştım amına koyim ehehe.

    sabetaycılık mevzuna gelince, bu kişilerin çevrelerinin olması sabetaycılarsa çok daha kolay oluyor hocam inan bana. he tabi kendi halinde, belki senden benden de fazla kazık yemiş sabetaycılar da var, milyonlarca sabetaycının hepsinin çok lüks bir hayat yaşaması falan mümkün mü zaten. israil'de şu an 10 milyon tane milyoner mi var mesela? o hesap işte, her sabetaycı olan, yahudi olan bu işlerin adamı değil zaten. hatta birçoğu değil. sabetaycılık ve yahudilik kandan gelen bir şey, masonluk gibi bir seçim meselesi değil. kimseyi kanbağları yüzünden yargılamak, yaftalamak, haddimize düşmez.

    bu tek dünya devleti görüşünü destekleyen kişilerin birçoğu siyonizme hizmet ettiklerinin farkında değiller, işte bu dediğine tamamen katılıyorum. benim atladığım bi konuya değinmişsin, ikinci yazıda bunu da belirtmem lazım sanırım. belki haktan akdoğan farkında bile değildir kimlerin ekmeğine yağ sürdüğünün, ben bu kişileri asla ve asla niyetleri açısından yargılamıyorum.

    fakat dayattıkları fikirler sonuç olarak masonların emelleri, ve böyle olunca da onu insanlara tanıtanın niyeti beni ilgilendirmiyor açıkçası. yanlış, hangi niyetle yapılırsa yapılsın yanlıştır.

    örgütlenme konusuna gelince, şu an bu şekilde "paranoyağa bağlamayacak şekilde" insanları uyarmak, bilinçlendirmek iyidir, hoştur. örgütlenmemiz gerekirse (ki gerekecek, görünen köy kılavuz istemez) yanımızda bilinçli insanlar olsun ki zaman kazanalım.

    bilinçlenme aşamasını erkenden halletmekte fayda vardır. şurada anlattığım şeyleri öğrenmenin kimseye en ufak bir zararı dokunmaz, ne paylaşsak kârdır hacum.

    öperim ehehe.

    @komplocu35 - sen hiç gergedan taşşağı gördün mü güzel kardeşim?

    YanıtlaSil
  51. sikko sen ülkücü değilsen haktan reis siksin beni

    YanıtlaSil
  52. sikko naber lan kaynatasız ehehe
    o değil de ırkı,dini,mezhebi bırakıp insanları olduğu gibi kabul etmenin neresi kötü amk bana bunu açıklar mısın?
    yani sırf ingiliz diye arkadaşımız olmasın mı veya sırf hristiyan diye çok delikanlı bi çocukla muhabbetimizi keselim mi?

    Yüzyıllarca Türk devletleri bu şekilde yönetmedi mi? Hristiyan subaylar eğitmenler yok muydu?

    Yani diyeceğim adamlar haklı yani senin anlattıkların ilk iyi gibi geliyor sonra bi yarraklık olduğunu anlıyorsun.

    Demişsin Türküm demek faşistlik mi?
    Türküm deyip güneydoğuda kürtlere yıllarca eziyet edem ülkücü orospu çocuğu özel harekatçılar yüzünden evet faşistlik amk.

    Nerde lan insanlık.Bide kurandan alıntı yapıyorsun e amk Veda Hutbesinde ne diyor Efendimiz; Arabın Aceme, Acemin Araba üstünlüğü yoktur.

    Sen daha neyin milliyetçiliğindesin çelişkili piç

    neyse sakinim bilirsin beni severim seni
    öptüm bıngıldağından.

    YanıtlaSil
  53. He amk. Kendi şizofrenik seviyen ne olacak? Otu boku allaha bağlamışın. Padişah daha fazla güç için halifeliğe çömmese, taşak geçtiğin bir yerel din olacaktı la islam.
    Ashtar'ın babilde kökeni var da, islamın, el-ilah'ın kökeni yok mu?
    Illuminati yıllarca dinden illahlah etmiş, adamlara satanist diyorsun. Tuhaf.

    YanıtlaSil
  54. @MU cahil orospu çocuğu senin ananı bacını sikerim göt veren. müşrikler zaten Hz.İbrahim`in getirdiği dine inanıyorlardı Allahın yolladığı dine ama putlara da tapıyorlar yani El-İlah put ismi değil Allahtır.

    Neyse halifelik de tek bir İslam devletinde tüm dünyanın hakimiyetidir.Halife peygamber`in halefi gibidir. O dönemde padişah mı vardı ırzını siktiğimin liselisi neyse.

    Son olarak da İlluminati dinden illallah etmiş satanist ne alaka reröröerö ötüyorsun bak ananı sikerim senin. Açsan 2 kelime kitap okusan ne kadar cahil bir orospu evladı olduğunun farkına varırsın.

    Bana böyle klişe laflarla gelme sikerim bıngıldağını.


    SİKKO bu seferkini ben hallettim kanka sen raad ol :D

    YanıtlaSil
  55. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  56. "ben sertabla tarkanın sabetaycı olduklarına hiç katılmıyorum.." hay amına koim ya..
    "anlattıklarının doğru olması için önce bahsettiğin allah ve şeytan gibi kavramların var olması gerek ooluumm..." vay amını sikiim ööle mi?
    "saidi nursi 6 milyar(!) nurcuyla masonlara karşı en büyük savaşı vermiştir..." he amına sokiim dandanakan savaşı, orta dünyada oldu zaten, 6 milyar şakirtle 15 milyar masonik ork çarpıştılar, doğrudur...
    "sırf harbi delikanlı bi arkadaşımız ingiliz diye muhabbeti keselim mi? Sen daha neyin milliyetçiliğindesin çelişkili piç?" vay vay ne kafalarda insanlar şu siktiminin dünyasında yav...
    amına koim yukardaki yazıda herangi bi yerde bi cümle ya da bi kelimede "türkler üstündür" gibi adolf hitler terk bi ifade mi var ulan? he? ya da "türk ırkı şöyledir böyledir, süper, uçar, asar, siker" mi diyo, yoo aksine "Atatürk "ne mutlu Türk olana/doğana" demeyi bilmiyor muydu? Bu adam neden "Ne mutlu Türk'üm DİYENE" dedi?" diyor. ulan okuduğunu bile anlamaktan aciz 16 yaşında liseli ergen bebeleri, ellerinizden cep telefonları eksik olmaz, sabah kahvaltısını bile burger kingde yapmayı elitlik sayarsınız, hangi kıza sarkıyım hangisi bana verirden başka bi konuya kafa yormazsınız, medya önünüze ne koysa onu yersiniz, siz en iyisi siktirin gidin bütün şalterlerinizi indirip sabah akşam survivor izleyin, internette birinci kim olcak diye forumlarda sayfalarca yazı yazın, insanlığın sonu hiç iyi olmayacak bu kesin...

    YanıtlaSil
  57. @byshaman ,Bak amcık ağızlı ben kimseyi haşa ALLAH (c.c)'yle bir tutmam tutamam ve sen bana böyle bir iftira atarak günahıma girdin 'Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
    (Bir kimse, bir mümin hakkında olmayan bir şey söylerse, iftiraya uğrayan kimse, onu affedinceye kadar, Allahü teâlâ onu Cehenneme sokar) [Ebu Davud]'... haa birde demişsinki herşeyi dine bağlama amcık ağızılı imam hatip'ten Mezun Oldum neye bağlıyayım ' anan zaaaa xd bizde onların tarafına geçek zaaaaa xd ' desem dahamı iyi olacaktı

    YanıtlaSil
  58. "Kaydolmadn önce de 5 kez 2.5 saat olan bir sunum dinledim."
    vay amına kolumu bacağımı sokiim dünya, ulan heriflerin beynini böyle yıkıyolar işte! çocuk daha beyninin yıkandığının farkında değil amk, nasıl da körü körüne savunuyor, "aylık 40 bin lira kazanan abilerim var" diyo bi de yav, hey allahım ya.. en komiği de bütün bu masonik oluşumların , illuminatinin arkasında bi tek bu lyoness var gibi algılamış ya bütün yazıyı, lady gaganın kliplerinin falan bütün finansmanını lyoness yapıyo gibi anlamış ya bu yazıdan vay amına koyiim yaaa, ulan ergen kafası harbiden çok acayip bi şey lan... gülsem mi sinirlensem mi bilemedim ha? bi de sunum yeri-tarihi vermiş, e normal tabi bu sunumlarda ilk anlattıkları şey "arkadaşlarınızı da getirin." oluyor ya o da onu yapmış işte..

    YanıtlaSil
  59. Cok guzel yazi olmus,bu orospu ccuklari her tasin altindan cikuyir ve cikmaya da devam ediyor.Orgut sart :)
    Bide TV'ye cikiyomussun kaynatasiz,tv'de ehem,ohom,sayin,saygideger v.s kelimeleri kullanmak zor gelecek biraz koy, amina gitsin.

    YanıtlaSil
  60. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  61. yahu susayım susayım diyorum da...

    birader izanın mı kıt senin?

    bak daha az önceki yorumlarda ne yazdım "bu insanların da birçoğu siyonizme hizmet ettiklerinin farkında değiller."

    ulan dünyayı yöneten çok önemli kararlar almadan önce lyoness'in türkiye'deki patronu osman hedehödöğlu'na fikir mi danışıyorlar sanıyorsun?

    muhtemelen bu işi türkiye'de yöneten çalışanlar da bir bokun farkında değiller, tıpkı senin gibi... "ama onlar çok iyi insanlar ehehe zaten hemen milyoner olmuyosun gayet mantıklı ehehe mehehe."

    lan oturduğun yerden kolayca milyarları kazanabileceğin bir şirket varolsa, BEN SATANİSTİM die bağırsa bile insanlar ona katılır zaten. dünyada ve Türkiye'de yaşıyoruz, öyle bir dünya heralde yok.

    sana demek istediğim, bu Lyoness denen oluşum EVRENSEL ve MASONİK bir yapılanmadır. Türkiye'deki, Polonya'daki, varsa Kazakistan'daki şubelerinin müdürleri ve çalışanları mason da değildir belki, ne bileyim lan orasını, benim iddiam da o değil zaten... FAKAT bu yapılanmayı kuranlar MASONDUR, olayın KAYNAĞI masonluktur. bu da böyle biline.

    "senin 330 tl'ne mi kaldılar?" ehehe lafa bak ya, gel de delirme.

    böyle böyle skiliyorsunuz zaten.

    he gerçi pardon, siz "yiyo ama çalışıyo", "dinci minci ama çalışıyo" zihniyetinin eğitim görmüş, kravat takmış varyasyonlarıydınız. kime ne anlatıyorum.

    hayırlı uykular.

    YanıtlaSil
  62. @Enes.uslu

    Soru 1. Logonun masonik olması, Lyoness isminin altın çağda kurulan altın kent olması, kullanılan rakamların 9,11,33 gibi sayılardan oluşması sadece bir tesadüf mü? Önceden 150 Euro olan aidatın, euro 2,1’e yükseldiğinde 2,2’den sabitlenip (neden 2,1 değil de 2,2’den) 330 rakamının elde edilmesi tesadüf mü? Kaç tane tesadüf ard arda gelirse ardında bir bilinçlilik arıycaz?

    Soru 2. Bir yakınım üye oraya uzun zamandır. Ortada sanal paralar dönüyor. Ayda 20000 TL’ler 30000 TL’ler ama senelerdir ortada reel bir para yok. Ne zaman alınacak bu paralar? Hoş kendisi bu sanal para ile de gayet zengin hissediyor kendini garibim ya ben dışarıdan gözlemleyen biri olarak onun namına üzülüyorum.:)

    Soru 3. Adamlar 330 TL ile zengin olmuyor Enes. Hoş bunları da işletiyor olabilirler, global bir girişim bu yüz binlerce üyesi olsa işletilen paralardan sağlam bişi gelir. Ama bundan da ötesi üyesi olduğu firmaların bir kısmının Rockerfeller’ın, Rotschild’in bu illuminati tayfasının sahibi olduğu yerler olduğunu bir hayal et bakalım. O zaman tüketimi oralara yönlendirmiş olmuyor mu olmuyor mu? Sen Lyoness kartın varsa ve orası Akpet, Opet vs. değil Shell üyesiyse alışverişini Shell’den mi yaparsan Akpet'ten mi?

    YanıtlaSil
  63. olum şimdi sen bunları anlatıyosun ve eyvallah hepsinin altına üstüne sağına soluna falan imzamı çizittiririm ama bu bigileri dışarda birine anlatmaya kalkarsan ki ben kalktım hemen kalktığın yere oturup zevkle senib ekliyolar lan...adam bakıyo işine gücüne. man says '' işim var,evliyim, çocuklarım var.. geçinip gidiyorum. banane nan illumiNATi den sippirutial den felan bnm paramı rockefeller mi veriyo '' bu adama daha ne diyebilirsin ki... ben hmm , sen de haklısın abi ya, evet evet gibi tepkiler veriyorum ama doğru mu yapıyorum acaba :)

    YanıtlaSil
  64. Sikko, blogunu ilk yazılarından beri takip ediyorum ve artık bi yorum yazma gereği duydum. Yazılarında değindiğin birçok şeyde haklısın, doğrusun ancak bazı şeylerde iyice araştırmadan damgayı vurmuşsun. Bu yazından örnek verecek olursak siriusufo sitesiyle ilgili söylediklerin. O sitede "kandırılıyoruz arkadaşlar, Ufo'lar var ve bunu bizden gizliyorlar, uyumayın artık :((" triplerinde olan kendini çok şey biliyorsanan sığırlar var doğrudur. Ancak tevvetoğlu nickli üyenin yaptığı bahçeli hesabıyla Kuran'ı yorumlasının yanlış olduğunu bilen ve savunan insanlarda var(Araya not; tevvetoğlu nickli üyenin iddası 21 mayısta kıyamet kopacağı değil, 21 mayısta istanbulda büyük bir felaket olacağıdır.). Yazında dediğin gibi sabetayist dedenin torunu olan her insanı direk etiketlemek doğru değilse, bu sitedeki her insanıda etiketlemek doğru olmaz. Direk etiketledin mi o ekşici sığırlardan ve sığır yavrularından farkın kalmaz.
    Buna benzer durumlar diğer yazılarının bazılarındada var. Şuan fazla zamanım olmadığı için onlara girmiyorum. Aman diyim hacı dikkatli ol.

    "Bunlar komplo teorisi yeeaaa" diyip kestirip atanlar sığır olduğu gibi, desteksiz sallayıp birde arkasından kendilerine göre yorumladıkları ayetleri ekleyenlerinde, görünüşte dindar olan aslında dini yozlaştırıp, gerçekleri çarpıtan yobazlardan farkı kalmıyor. (Şekil 1A: THE OTTOMANEMPIRE M2D. Adamların dedikleri bazı konular doğru olsada, araştırmadan etmeden veya kasıtlı olarak Atatürk'ü mason ilan etmişler.)

    Gelelim bir başka konuya;
    Ayrı başlık altında Türkiye'deki siyasi partilerin gerçek yüzlerini(nasıl finanse edildiklerini, içlerinde partiden partiye atlayan hokkabazların gerçek yüzlerini vb.), Türkiye'de üzerinde dönen pazarlıklar, anlaşmalar vs. konularına değinen yazı(ları)nı bekliyorum. Aynı zamanda dünyadaki siyasi olayları ele alarak yazacağın yazıların sığırlar üzerindeki etkisi daha fazla olacağını düşünüyorum. Çünkü direk din konusundan girince ağır geliyor kaldıramıyorlar. Anlayabilecekleri en kolay yer dış siyasette gerçekleşen oylar.

    YanıtlaSil
  65. şşş michael sikle lan beni sikimin kalkması lazım.

    bir dahaki blog yazında cinlerin perilerin ve bilimum inandığınız hayali yaratığın varlığını ispatla. ama youtube linki falan koyma ahahah bi de kaynak kuran olmasın. çünkü siklemiyorum onu.

    yazık lan acıyorum sana neyin kafasını yaşıyosun ne koymuş bu kadar da kafan sikilmiş.

    youtube linkleriyle ve chatlerle ortalığı çökertti adam. herkesi deşifre etti. demek hacker olsa neler yapacak vay amk. senden korkulur yemin ediyorum. cia gibi adamsın.

    lady gaganın satanist olduğunu ispatladığın gün anlamıştım zaten.

    bu hristiyanlarda salak lan , gaganın isaya sövdüğünü anlamadılar , bi bizim kamil anladı aq.

    olm edirneden öteye kaç kere gittin ? hayatında kaç tane allah cin peri lucifer am göt meme gördün ?

    ama küfürlü yazarsın inandırıcı olur gördüm dersin bu kamiller de inanır.

    hassiktir diyorum.

    YanıtlaSil
  66. sikko "ikiz kuleler ve pentagon vurularak şeytani ayin yapmışlardır.bunlar 11 yılda bir gerçekleşir çünkü güneş masonlarda kutsaldır ve güneş 11 yılda bir dönümünü tamamlar" diye bir cumle gordum acaba dogrumudur dogruysa bir sorum daha olucak

    YanıtlaSil
  67. Maykıl. Yazdıklarını düzenli okuyorum yalnız yazarken bir düzen takip etmediğin için her şey karıştı.

    Bence bir terimle sözlüğü tarzı bir şey yapsan mükemmel olur.

    İllüminati: şöyle şöyledir şunlardan oluşur.

    Masonluk: ebenin vajinasıdır

    Spiritüalizm: ismini yazmanın zor olduğu bi akımdır

    falan tarzında böyle. çünkü kafam baya karıştı masonlar ne bok yiyor ruhçular kim illüminati nereye kayboldu falan diye amk.

    YanıtlaSil
  68. dostum son bölümdeki logoları görünce aklıma şu geldi http://www.kahvedunyasi.com/

    YanıtlaSil
  69. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  70. Kardeşim Allah var güzel yazıyorsun.Severek takip ediyorum ve tavsiye ediyorum inşallah.Yalnız Risale konusunda yanlış düşündüğün kanaatindeyim.Kur'an-ı Kerim'den önce risale okutma diye bi olay olamaz zaten ancak risalelerin amacı dinin daha iyi anlaşılmasıdır.Zira kimse açıp Kur'an okumuyor okuyan da anlamıyor.Kelimeleri doğru kullanamıyorum belki (Allah affetsin) ama risaleler çok büyük hizmettir.Okumadan eleştirmemeni tavsiye ederim.Gerici diye yaftalayacağını düşünmüyorum da bence az da olsa göz at ondan sonra eleştir.Yazılarının devamını bekliyorum eline koluna sağlık.

    YanıtlaSil
  71. daha önceden dedim oğlum ben size anamızı sikecekler 2023'te diye gidip verdiniz yüzde50 oy. harikasınız.
    1991+11=2001+11=2012+11=2023 ..
    bilen bilir.2012 olayını merakla bekliyoruz.
    2023'te anamızı sikecekler.
    pek değerli(!) başbakanızımız söyleye dursun mahkemelerde inkar ettiği eşbaşkan olduğunu.
    araştırın lan büyük ortadoğu projesini..

    sikko sende yazsan bunun hakkında birde şu hükümet veya en azından
    cemaat yapılanmasının cia bağ. islamın yozlaşması vs.
    ne güzel olur

    YanıtlaSil
  72. şu kurandan sayıları toplayıp çarpan adamın avatarında
    21-12-2012 yapıyor. toplam 11.nolcak lan o gün!

    YanıtlaSil
  73. @Regri01
    Kuran kendisinin mübin oldugunu iddia ediyor. Mübin= apaçık
    Allah apaçık olduğunu söylerken senin onu okuyanın anlamadığını söylemen çelişkili değil mi?

    YanıtlaSil
  74. sikkofield kardes, artik benden de bir yorumu hakettin. daha da yazmasam komsulara karsi ayip olacakti, iste bunu hic kaldiramam.

    ben de Dan Brown'dan sonra bunlarla amator olarak ilgilenmeye basladigim icin, aynada kendi kendime deli gozuyle bakiyordum. illuminati, sifreler, vatikan, gizli isaretler, noluyor lan halleri ivir zivir.. ailem, arkadaslarim, yoldan gecen insanlar bile bana sitemkar bakislar atiyorlardi.
    sonra gordum ki tek kafayi siyiran ben degilim.. blogdaki bazi yazilari takip ettikce delilik ufkum iyice acildi, cok sey ogrendim, sayko level'a erdim galiba. ama cidden su an kendimi cok cool buluyorum dostum, valla ha, arkadas ortamlarinda da az ekmegini yemiyoruz bu muhabbetlerin hahhaaa eline saglik bebeem.
    dogrusu usenmeden oturup yaziyorsun, allah razi olsun. gerci bu son yazi biraz fazlaca bok atmalarla, insanlari gaza getirmelerle gecistirilmis gibi, olsun hakkin da var, hala gonlumuzun sultanisin.

    amma velakin kisisel dini inancina pek girmesen daha iyi mi olacak aceb? ortaya konus kanimca, objektif yaklas falan? inanan var, inanmayan var bre sikkofield.
    ha tabii bu konular bastan sona, dolayli dolaysiz, dinle, inancla ilgili. blog da senin blogun. oeehh benim dusunceme siktir cekme hakkina sahipsin. hatta su an cekmis bile olabilirsn.
    ben hicbir dine inanmayan, kendi halinde biri olarak nacizane fikrimi belirtiyorum kardes.

    seni zaten cozebilmis degilim; satanist misin, mason mu, in mi, cin mi, insan mi hayvan mi sapik mi yoksa uzayli fetisi?
    neyse ciddi moda geri donecek olursak, Musluman ve Turk olmaya cok deger verdigin asikar. inan, buna saygim sonsuz Nalan. soylediklerinin buyuk buyuk cogunluguna katilmakla birlikte, "Kuran'da da boyle diyo, Allah boyle demis" vs dedigin anda, -benim kendi inancimdan ya da inanmayisimdan dolayi- yazdiklarin gozumde bi sacmalasiyor, boyle beynimde bi soru isaretleri kipir kipir saykidelik ortamlar olusuyor sanki. yok o kadar da degil de, celiski yasiyorum iste boyle bi sorunum var arkadas.
    ister siklee ister sikleme, icimde kalmasin dediydim. ben de ne bicim bi dusunce yapisina, inanc sistemine sahibim ona hic girmeyeyim zaten.

    diger taraftan onceki yorumlarda bazi arkadaslarimizin da belirttigi gibi, butun bunlarin Turkiye'ye, Turkiye'deki siyasete olan etkisiyle, arti son secimlerle ilgili detayli bi seyler yazabilirsen cok makbule gecer yevrum. akp, tayyip,chp vs bunlarin bu pis adamlarla isbirligi var midir, sayet var ise ne sekildedir? ya var ise ayaklarini da gecelim simdi biliyoruz ki amerikaya gidilmeden, gidip de sorulmadan, sorup da onay alinmadan tek adim atilmiyor arkadasim. goruyoruz iste tvde orda burda. yani biliyorum boyle seyleri acikcana yazmak cidden tasakli bi sey olurdu. ahanda bu da boyle bi oneri mi dersin, istek mi dersin, oyle bi sey.
    bi maruzatim daha olacakti izninlen.
    anaaam unutmusum. gec oldu galiba evt.
    haydi kal saglicaklan. sevgi, baris, dostlugun dunyamiza armagan ettigi birlik ve beraberlikten yayilan isigin huzur verici duygusuyla birlikte uyuyalim hepimiz.
    ciao,

    YanıtlaSil
  75. cüz haline getirsene la bu yazıları.
    cerrahpaşa çocuğuyum eyvallah.

    YanıtlaSil
  76. @Enesuslu
    1-Maykıl buna değindi mi daha evvel değinmedi mi o kadarını bilemiyorum. Değinmediyse de her şeye de o değinecek değil ya biraz kendiniz araştırın canım:) Ama Altınçağ, Altın kent bu kavramlar onların kavramları ve kurmak istedikleri düzene has adlar. Aramaya inan:)

    2-Olay 9,11, 33 e bölünmek falan değil. Kullanılan BARİZ bir numeroloji var ortada. Topla, çıkar tarzı değil, açık ve net. 110 TL, 330 TL vs.

    3-Mağdurların sitesinden anladığımız kadarıyla anlaşmayı sallamadıkları durumlar da oluyor. Babana bile bu kadar güvenme olm. Ciddiyim bizim tanıdık 2 senedir sanal para ve sanal zenginlikle oyalanıo, mutlu mesut yaşıo hehe.

    4-20000 firma onların olmayabilir elbet ama kesin içlerinde onlarınkiler de var. Shell mesela Rockerfeller grubuna ait, Boyner’in Sabetayist bağları var diye anımsıyorum. Daha da kurcalansa neler çıkar altından.

    5- Ayrıca yapılanma da piramit şeklinde. Toplantılarına giden annem beni de üye yapma yolunda çabalarken bana aynen böle anlattı. Onun yalancısıyım.

    6- Bak insanın sevdiği ve hayatının içine girdiği şeylere bok atması kolay olmuyor. Seni anlıyorum. Bende de yüzlercesi var. Ama işte erdemli olan, menfaatin de olsa, seviyor da olsan ideallerin uğruna, inançların uğruna, doğru bildiklerin uğruna gerektiğinde sevdiklerinden, menfaatin olanlardan vazgeçebilmek ve onları da eleştirebilmek değil midir? Bunları daha önce yapmışsın madem şimdi de yapabilirsin. Biraz daha araştır ve gerçeğin üstünü örtenlerden olma.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  77. çoğu daha once gündeme gelmiş şeyler zaten liseli ergenler için iyi bilgilendirme yapıyosun doğruluk payı var abartıda oldukça fazla var.

    YanıtlaSil
  78. @antispiritualist Kardeşim arapça bilmeden nasıl anlayacaksın?Kaldı ki dini yaşamadan Kur'an-ı Kerim'i nasıl anlayacaksın?Bu 'apaçık'lık (yanlış yorumlamak istemem ama) Allah'a yakın olmakla alâkalı.Zira âlimler Kur'an-ı Kerim'i anlıyorlar.Allah'a yakın olursan onu anlayabilirsin.Yoksa Yasin suresi'nin ilk ayeti bana açık gelmiyor mesela ama Allah dostları yorumlayabiliyorlar,anlıyorlar.Dediğim gibi Allah'a yakın olmakla alâkalı.
    Allah'a emanet olun

    YanıtlaSil
  79. Sikko göt deliğini santim santim sikeyim

    YanıtlaSil
  80. @sst ooo çok etkiledin hacı bizi şimdi. kodumun malı ya, liseli ergenmiş...

    YanıtlaSil
  81. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  82. kardeşim yaşı 25+ olan birazda haber izleyen biri en azından gece haberlerini yada soyleşileri :) bu konular 2000-2003 arasında çok tartışıldı zatem temcit pilavı gibi konu! bu kodumun malı derken bu bloğun yaş ortalaması belli bebişim hadi bye en salağa sorsak bile cvp verir yaşım 17 diyip ayıldım bayıldım sikko diyen ergen dolu yazarken destekli at ok.!

    YanıtlaSil
  83. Çok yerinde tesbitler kardeşim...Başarıların daim olsun...

    Bu arada bazı yorumcularda ki tahammülsüzlük ve çemkirme neyin nesidir anlamadım...Farklı bir düşünceniz varsa çıkar ortaya açıklarsınız karşılıklı bilgi alışverişi olur...Ergen ergen diye bir sataşma halinde tipik ergen davranışları göstermekte komik oluyor...Kıskançlıkmı tahammülsüzlükmü acizlikmi çözemedim...

    YanıtlaSil
  84. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  85. reyiz uyduda supreme master diye bi kanal var aynı senin bahsettiğin şeylerle kardeşlik dünya barışı vs vs sürekli yayın yapıyo bi de böyle çekik gözlü bi yenge var supreme master dedikleri kanal nerdeyse her dilde yayın yapıyo (Türkçe dahil) bir de ona da bi el atsana bi yazında da

    YanıtlaSil
  86. Bir zamandır takip ediyorum bu blogu, ne hikmetse bi bardak çayın bile sebep olduğu o salak çarpıntım sürekl-kaygılı olma halim burayı okuyunca geçiveriyor, bir rahatlık geliyor..
    Yalnız bir şey söylemek istiyorum, tamam çok güzel bir küfür etme dilin var (o da neyse artık) ama sayfayı bir arkadaşıma falan tavsiye edemiyorum "ulan bu kız nerelerde takılıyormuş böyle" diyecekler diye.. Birazcık azaltsan şunu?
    Ha bak neden başladığımı unutuyordum, şu tevetoğlu mudur nedir aynı avatarla bir facebook sayfası var aynı kişi mi bilemem ama bir paylaşımlarda bulunmuş 26 Haziran'da Berlin'de nükleer saldırı olacakmış da bilmem ne de bilmem ne. (Almanca bi video)
    Tam da Almanya'ya gittiğim gün..Bak hatırlayınca geri geldi çarpıntım. Kıllandım biraz araştırdım cidden almanların internette forum sitelerinde orda burda konuştukları bir şeymiş.
    Biraz araştırıversen? Çok güzel araştırıp yorumluyorsun.
    Belki gelecek konuda bu konuyla ilgili bir şeyler vardır ama (3.Dünya Savaşı'nın başlıkta olmasından yola çıkıyorum.)

    Saygılar,
    Okuduğu her şeye inanan saf liseli ergen.

    YanıtlaSil
  87. sikko DOTAYI NERDEN ATIYOSUN OYNAYALIM BIR GUN

    YanıtlaSil
  88. trollük yapmayın orospu cocukları.inanmayan siktirsin gitsin kimse zorla okutturmuyor bu blogu.

    YanıtlaSil
  89. Ben bu blogspot'un yorum sisteminin ta ecdadını sikeyim amk. Destan yazdım silindi gönder dedim farklı yere attı orospunun fırlattığı. Çok sinirlendim lan.

    Abi, abi diyorum benden büyüksün benim yaşım 17 daha. "oılkjgas liseli ergenler doluştu buraya da amına koyeem yaa..!" diyenin kılcaldamarlarını sikeyim. Şurda adam gibi adabımızla bir şeyler okuyoruz.

    Her neyse, konu o değil. Abi bana ulaş, harbi bak, bana ulaş sen. Kafalarımız acayip uyuşuyor amk. Yaş 17 ama yaşıtlarıma göre çok çok olgunum ben (o ne amk kendimi pazarlıyorum gibi oldu, neyse boşver). Elimde işine yarayacak, sana malzeme olacak bir sürü şey var.

    Bu arada bu yazuda süper olmuş, bi solukta okudum yalan yok, biz bizeyiz şurda. Her yazını okudum abi, sağlam bi dilin var hiç sıkılmıyorum. Sen yaz abi okuyacak insanlar elbet var.

    Benim de bi f'book sayfam vardı. En son "Eminem ve illimunati" deyu bir yazı yazdım. Götümde patladı. Birilerinin kuyruğuna mı bastım bilmiyorum, sebep göstermeden sayfa kapatıldı.

    Konudan konuya atlıyorum dilime sıçayım.

    Bana ulaş abim. Liseli ergen göteleklere benzemem ben, zaten yaşıtlarımdan nefret ederim, benden 4-7 yaş büyüklerle takılırım.

    Çok uzattım amk.

    "emir_aslan@w.cn"

    YanıtlaSil
  90. sikkofield seni en baş yazından beri takip ediyorum. sorun şudur ki sürekli kuran'ı övüyorsun ancak bazı taşlar eksik. kuran'da artık hükmü kalmayan, o zaman müşriklerle savaşıldığı için acilen inen ayetler var. bunların geçersizliğinden de dem vurmazsan milleti bildiğin mücahitliğe çekeceksin farkında değilsin.
    ayrıca dünyada devletlerin ve birsürü dinin değil de tek bir dinin ve tek bir milletin olması güzel bir şey. cidden çok basit konularda takılıp kalıyoruz. müslüman dediğin kesim daha etek boylarını tartışıyor, sen onları savunuyorsun farkında olmadan. belki niyetin o değil ama buradan o görünüyor.
    sex yapmanın kötü olduğu gibi bir izlenim verdiriyosun hiç akıllıca bulmuyorum bunu. ben öldükten sonra cennette hurilerle karşılaşacağımı bilemem. lütfen yazılarında insanları islam'a zorunlu olarak geçmeleri gerekiyormuş gibi bir hava yaratma. daha objektif ol. kendine iyi bak.

    YanıtlaSil
  91. şu illumanitinin var olmadığını iddaa etme triplerini hiç anlamıyorum. herkes ilk haberdar olduğunda baya bir göte geliyor heralde. sonra da yok ya yoktur öyle bişey, zaten şeytan meytan işine girince, herkes yazara sallamaya başlıyor her bölgeden. tamam haklısınız. bu blogu okuyanların ve illumunatiyi araştıranların birçoğu inanmayan insanlar (bana öyle geliyor). evet bu büyük bi problem, belki de bir arayış. ben henüz bir yaradan olduğuna inanmıyorum, ama sadece bu vücuttan ibaret olmadığıma olan inancım da aynı oranda. bu illuminatiye bu kadar merak salma olayıma değinmek istiyorum. doğrusu sağına soluna düzgünce bakan, tvyi açtığında '' ne amınakoyim bunlar ya'' diyen, yolda yürüyenlere bakıp '' lan insanların surata bak, hepsi ölmüş amınakoyim diyen'', daha doğrusu etrafında hiç bir şeyden haberleri olmayan ve olmak da istemeyen insanları görenler, dünyada bir şeylerin ters gittiğine ve gerçekten de garip bir şeyler döndüğü sonucuna varabiliyor. evet bu böyle. illumaniti denen oluşum, ve dünyada bir takım insanların iyiliği ve vicdanlarını bir kenara bırakıp gerçekten de kötü olan bir şeye hizmet ediyor olmaları, ters giden şeylere yeterli bir açıklama gibi geliyor bana. Bu konuyu detaylıca araştırmama sebep olan güzel bir kanıt var ki, o da illuminati oyun kartları. Hadi 11 eylül saldırısının dümenini biliyordunuz hepiniz, zaten ultra zeitgeist izleyiclerisinizdir. Neyse o kartların arasında japonya depremini kanıtlayan bir kart var, hani o karttaki işaretlerin tesadüf olması ihtimali, ananın amına bakıp da orda vantilatör görme ihtimalin kadar düşük.
    İnsan kendine soruyor hemen, madem bu kartta olan şey bu kadar açık, neden japonyadan hiç böyle bi haber çıkmıyo amerikaya siz yaptınız diye. E azıcık düşünen eleman zaten diyo, japonlardan da vardır onların adamları, e var tabi amınakoyim. Hangi sikim kaynakta ya da videoda gördüm hatırlamıyorum da, 6 milyon mason/satanist artık ne sikim diyosanız olduğu söyleniyo japonyada da. 9 büyüklüüğünde deprem yapan adamlar başka neler yapar ta amlarına koyayım. biz de burdan göt göt yorum yapar milleti aydınlatmaya çalışırız anca. Çalışcaz.

    YanıtlaSil
  92. o kadar teknolojiye rağmen hala Mu kıtası varmı yokmu bilinmiyor. Ama bence MU kıtası saçmalıktan başka bişi deil Eski Çin yazıtlarındada kıtamız battı bizde buraya kaçtık diye yazıyor olabilir ama bu Mu Kıtasının var olduğu düzgün kanıtlamaz hala karbon tesler yapıp kıta varmı yokmu bulamadılar.
    bence bunlar uyduruk musevi inancı yahu Mu kıtasında siyon yıldızı ne bok arasın
    http://www.dunyadinleri.com/mu.jpg
    o amına kodumun gözü tekrar aramızda :S
    http://img.blogcu.com/uploads/batikkent_mu__ema.jpg

    çok karışık konu bu lan insan delirir ama yinede HZ Adem ile Ateşin bulunması zaman aralığı hala karanlık ne olduğu bilinmiyor.(Kuran'da ne olduğu yazıyor ama ben hiç duymadım kıta batmış büyük göçler olmuş diye)

    hem bu Mu dan kaçanlar hiç bi sik öğrenememişlermi o kadar yazı yazmasını biliyorlarmış not alıp daha detaylı olarak şimdiki nesillere aktarabilirdiler bunları en azından eski çağlarda yaşayan insanlar mokoko dansı yapacaklarına daha yüksek bi uygarlıkta olurlardı o kadar araştırma yaptım tam bir kanıtı yok sadece idda ediliyor.

    YanıtlaSil
  93. japan depremini onalar yaptı diyelim sorum?
    karaya 150km tokyaya 450 km olan bi deprem niye yaptılar sevgili küçüklerim.
    kartınızda tokyo yıkılıyo tokyoda köpek kulubeleri bile zarar görmedi!
    az denecek ekonomik bi zararla atlattılar 10-15 bin olude o nüfusa gore hiç bişey mavi balinaları korkutmak içinmi yaptılar acaba?
    japanyoyaı vurmak istesem karada faydan bol nevar? 9 bile değil 8.3 le vurrum al sana tokyo ya zarar 100 binlerce ölü kartınız olayı yansıtmıyo ama hala kafalar nato mermer nato kafa.

    YanıtlaSil
  94. Sağol taşşağını yediğim şimdi şimdi iki kuble bişi yazmak için kendimi kürsüye davet ediyorum.

    Uzun fakat çok güzel bir yazı olmuş. Kanıtlarla desteklemişşin. KılıçdarOğlu Stylee olmuş elimden belgeler var demişsin. Severek okuyoruz. 8. yaşında bi çoçuğum var görünce " Vay kaynatasını siktiğim yazı yollamış " diye seviniyor.

    Sayende bişiler bilmek güzel lan. Geçen TNT de filim izliyorum. Heryer piramit ve göz geliyor. Hadi ben paronaya yaptım amına koyim. Kadının birinin Ti-Şörtünde Bephomet vardı allah canımı alsınki ikidene yarrak boynuzlu bi keçi vardı. Ama hep saklamışlardı bunları adam karıyı yatağa attı yiyor sağda demirlerden oluşmuş piramit ve göz vay amq diyorsun sonra katil tüm ibneleri öldürüyor öldürme sebebide haç ve benzeri dövmeler taşıdıkları için bephometli kadın yaşıyor. Neyse filmi özet geçtim ama bi izle derim diyer yazıları keyifle bekliyruz.

    YanıtlaSil
  95. Sikkofield eline koluna sağlık bu ilk mesajım,daha çok yazıttıracağım ama şimdilik merhaba demek istedim.Helal olsun bir konu bu kadar samimi bir dille anlatılır.Neyse bu kadar pof pof yeter kal sağlıcakla devamını dört gözle bekliyoruz

    YanıtlaSil
  96. Hmm. Bak sorduğum soruyla ve muhtemelen 3.Dünya Savaşıyla ilgili şöyle bir şey var;
    http://whaaat.de/truewords/?p=2445
    Almanca ama Google Chrome varsa İngilizce olarak okunuyor. Konuya tam hakim olamadım ama ilginç.

    YanıtlaSil
  97. lan hala said nursi denen oç tartışılıyor said nursi denen herif türkiyenin içinde yüzdüğü boku sıçan kişidir ulan bi diktatör olayım hepinizin çipini söndürecem amk nurcuları

    YanıtlaSil
  98. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  99. Sikko kardeşim. Çok güzel yazıyorsun, iyi yazıyorsun eyvallah. Ben okuyorum ve gerçekten mantıklı söylediklerin. Lakin senin şu küfürlü dilinden dolayı çevreme okutamıyorum arkadaş. Senden rica ediyorum lütfen kullandığın dili daha küfürsüz bir şekilde yazıya yansıtsan? =) Çok ciddi konuları ele alıyorsun bu yüzden bence elzem... Saygılar sevgiler.

    YanıtlaSil
  100. çevreme okutamıyorum diyen dudu dilliler siktirolsun gitsin ben onun bu şokola concon üslubuna vuruldum sikko piçi durmak yok küfüre devam

    YanıtlaSil
  101. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  102. hakikaten amına koyim ben de bunu anlamıyorum. ben de pek küfür seven/kullanan bir insan değilim ama şu "küfürlü yazma yhaaa" diyen adamları da anlamıyorum. adamın üslubu böyle. bunu bile bile geliyorsun buraya. beğenmiyorsan siktir, okuma. vah vah vah, çevresine okutamıyormuş gariplerim. aman ne üzüldüm. duyan da sanacak senin çevrenin de çok da sikinde olan konular bunlar. çevreniz kim amına koyim sizin? hepiniz ingiliz asilzadeleri misiniz? hey ya rabbim yaa. adamın moralini bozuyorsunuz.

    YanıtlaSil
  103. @ Vâris Safer

    Nikimi bidaha oku oç tek amacım ananın islami usüle göre traş edilmiş amını sikmek olabilir belki.

    YanıtlaSil
  104. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  105. wuuuhhuuuuuuuuu yuru beaaaaa
    birisi bi sey yaziyor elli kisi gaza geliyor ya iste bunu cok seviyorum bebegim:D
    konumuz bunlar mi simdi allasen?
    ben de hemen tartismaya dahil olayim hahhaaaaaa eglenceli mi lan?
    sikkofield forum neyin acsa da orada tartissaniz burdan zor takip ediyorum a dostlar

    YanıtlaSil
  106. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  107. Sikkofield kardeş,uzun bir yazı şeettirerek bende bir fikir beyan etmek istedim.Bu konuda düşüncelerini merak etmekteyim.Ahanda yazı;
    Yazıya bir ayetle başlıyalım;
    De ki;''Ey kitap ehli! Bizimle sizin aranızda ortak bir söze gelin;Yalnız Allah'a ibadet edelim.O'na hiçbir şeyi ortak koşmayalım.Allah'ı bırakıpta kimimiz kiminizi ilah edinmesin.''Eğer onlar yine yüz çevirirlerse,deyin ki; ''Şahit olun biz müslümanlarız.''
    Al-i imran suresi 64.Ayet

    Al-i imran suresinin bu 64.ayeti şüphesiz başka anlamlara da geliyor olabilir.Ancak nedense bu illumination dallamaları söz konusu olduğunda kafamda hep farklı bir resim oluşuyor.Belkide Allah,bizden dini yok edip,
    şeytaniliği dünyaya yaymaya çalışanlara karşı,Allah inancı hususunda ittifak kurmamızı istiyor olabilir.(tabi en doğrusunu Allah bilir)
    Burayı beynimizin bir köşesinde bekletelim ağalar ve şu olaya da bir değinelim;Peygamberimizin döneminde iran'lılar ki, o zamanlar müslüman değillerdi,bizansı yenilgiye uğrattılar.Bu durum karşısında mekkeli müşrikler
    sevinmiş müslümanlar üzülmüştü (işte bura ilginç zira putperestin karşısında kitap ehlinin zaferi önem taşıyor çünkü bu durum Allah inancının zaferini simgeler.Sonuçta öyle yada böyle kitap ehlide Allah'a inanır)
    Ve akabinde Rum suresinin şu ilk ayetleri iniyor;
    Rumlar,yakın bir yerde yenilgiye uğratıldılar.Onlar yenilgilerinden sonra
    bir kaç yıl içinde galip geleceklerdir.Önce de,sonra da emir Allah'ındır. O gün Allah'ın (Rumlara) zafer vermesiyle mü'minler sevinecektir.Allah dilediğine yardım eder.O mutlak güç sahibidir,çok merhametlidir.
    Evet ağalar,al-i imran suresindeki 64.ayete geri dönecek olursak,Allah'a hiç bir şeyi eş koşmamak şartıyla kitap ehliyle ittifak kurmanın (Dikkat bu dinler arası diyalog değildir.)önemli olduğunu düşünüyorum.Zaten düz mantıkla, düşmanımın düşmanı benim dostumdur hesabı (sakın iki dallama çıkıpta hristiyan ve yahudiyi dost edinmeyin ayeti var gibi söylemle karşıma çıkmasın anlatmaya çalıştığım barış içinde Allah'a iman konusunda ittifaktır) nerde kalmıştık hah
    düşmanımın düşmanı dostumdur hesabı şeytana karşı birleşip,inadına Allah'a, Allah inancına sahip çıkılmalıdır ve ısrarla ona ortak koşmaktan uzak durulmalıdır.Böylelikle madem onlar leydi gaga orospusu ve diğer starların klipleriyle biz burdayız mesajı veriyorlar,o zaman bizde ittifaktan sonra yapacağımız faaliyetlerle ''siz oradaysanız,ahanda bizde buradayız'' mesajını vermeliyiz.Yani işin özü global ölçekte büyümeliyiz.
    Yine bu blogda bir konunun altına bir arkadaş örgüt kuralım demişti, şu aşamada örgüt olmasa bile en azından bir kitle hareketinin kıvılcımını yakabiliriz.Kim bilir belkide Allah için cihad etme zamanı gelmiştir (tabi cihad sadece kılıç kalkan,top tüfekle olmaz.Allah için yapılan fikri mücadelede bir nevi cihaddır)
    İttifak dedik ama parantezle dinler arası diyalog değil diye ekledik çünkü siyasilere ve bazı din adamlarına asla güven olmaz zira durumları ve kime hizmet ettikleri malumdur.Zaten, bu siyasilerde kolunu şeytanilere kaptırdığına göre,bu savaşı kazanacak olan hükümetler değil,halkların kendisidir.Zaten bu illuminati ibnelerinin en çok korktuğu şey halk hareketidir,o yüzden değilmidir gizli gizli ibnelik yapmaları.Buna göre büyüdükçe dil bilen arkadaşlar vasıtasıyla diğer ülkelerdeki inançlı insanların toplandığı forumlara ulaşıldığında,artık şeytanilerin oyunlarıyla bir birine düşürülmemiş değişik din gruplarının (en azından ve en doğrusu kitap ehlinin) birlikteliğini sağlamış olacağız ve böylelikle birinci adımı atmış olacağız.Tabi her kes kendi dinini kendi yaşayacak ama Allah konusunda tek yumruk olacağız. Nasıl fikir ama :)
    Evet sikko kardeş,tabi seninki gibi bir yazı yazmak herkesin harcı değil.
    Allah herkese farklı yetenekler vermiş.Emeğinin karşısında saygıyla eğiliyorum kardeş Hadi Allah'a emanet ol kardeş.

    YanıtlaSil
  108. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  109. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  110. @ Vâris Safer

    Dinini de tebliğ ettin aferin az daha ıkın cennete gideceksin,anladık inanıyosun toz kondurmuyosun dinine ama bide alkış mı tutulmasını bekliyosun lan orospunun evladı yok benim değerlerimle kuranla allahla küfür etme yok şu sınırlara girme uçma,kaçma bu ne lan!
    ama kalkıp sizin gibileri görmek istemiyorum diyosun sikik bende sizin gibileri görmek istemiyorum lan amk cemaatçisi siktir git şimdi.

    YanıtlaSil
  111. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  112. @ Vâris Safer

    Küfürlerine devam ededur diyo bide utanmadan ulan ilk küfreden kim akıllı bıdık hiç küfretmeyen nurlu gence karşı yüzünden şer akan bi orospu çocuğu kalıbını bana yerleştirmeye çalışıyosun kelimeler kifayetsiz kalıyor ne diyeyim.

    YanıtlaSil
  113. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  114. @ Vâris Safer

    sikkoya karşı ters psikoloji şeyedeyim diye aldım bu niki zihnini kontrol altına alıcam piçin yoksa kedi kestiğim falan yok satanizm denilince aklıma ilk kedi kesmek gelir bu kadarda sığyımdır bu konuda yani satanist değilim hacı

    YanıtlaSil
  115. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  116. Amk bi allahın kulu Tupac hakkında konuşmamış.Sikko biraz Tupac hakkında da yaz.Neyse o değilde http://unsheeples.blogcu.com/ biri siksin la şunu

    YanıtlaSil
  117. Birde bu http://unsheeples.blogcu.com/ blogdaki herif utanmasa ben Tanrıyım diyecek.Sikko biraz incele şu blogu bi.

    YanıtlaSil
  118. Şamanizm, Türklerin eski dini değildir.Eski dinimiz gök tanrı dinidir.Dünyada puta tapmamış tek millettir.
    Ayrıca risaleler bir müslüman için aydınlatıcı kitaplardır.Ancak bir cemaat yoluyla ilahileştirilmesi ve dünyevi çıkarlara alet edilmesi yanlıştır.Cemaat üyelerini bu duruma karşı gelemeyişleri müslümanı pasifleştirme çabalarının en önemli meyvesidir.Fark; risaleler önemlidir ama kimin tekelinde olduğu da önemlidir.
    Küfür aynı zamanda dilde de kendisini aksettirir.Çok önemli konular anlatıyorsun ama ciddiyetsiz bir dilin var.Müslümana yakışmıyor sözünü değersizleştiriyor.Sen bu güzel bilgileri daha esprili bir dille anlatabilirsin ama küfürsüz.kolaysa bunu dene görelim bakalım.Gazozuna var mısın.

    YanıtlaSil
  119. Eski dinimiz şamanizmdi canım benim. Türklere "Öktem" peygamber gönderildi. O şekilde Göktanrı dini meydana çıktı.

    YanıtlaSil
  120. @ satanik

    tam bi malsın la. bişey yazmaya bile üşendim sana anlamican zaten sik kafalı.

    bi de olm isteyen küfürsüz yaz falan diye önerir sikkoya size noluyo lan, adam küfürsüz okumak istiyosa isteğini söyler. sikko yazar ya da yazmaz böle devam eder ona kalmış. ne millete sövüyosunuz siktir git küfür istemiyosan falan diye am paparaları.

    YanıtlaSil
  121. Üstadlar,eski atalarımızın dininin şamanizm,gök tanrı veya herhangi bir din olmasının en azından şu an hiç bir önemi yok.Onlar geçmişte kaldı.Bizi ilgilendiren esas konu,bu gün ve gelecekte dinimizi,özgürlüğümüzü elimizden almayı planlayan ve bunu uygulamaya koyan illuminati puştlarıdır.Esas konu,bütün varımızı bu şeytanilere verip gelecek nesillerimizin Allah'ı bırakıp iblis denen puşt oğluna tapmasına göz mü yumacağız,yoksa bunun olmaması için mücadelemi vereceğiz? Ve bu mücadeleyi yapmak için içinde bulunduğumuz durumun imkan ve şeraitini mi hesaplayacağız yoksa yapılması gerekeni tespit edip uygulamaya mı koyacağız?Olay budur.
    Hadi şu gelenler belgeselinden esinlenip şunu soralım kendimize;Dünyayı bu hale getirenler bir gün dahi olsun boş durmuyorlar,peki biz dünyamızı,dinimizi ve geleceğimizi kurtarmak için niye boş duralım ki?
    Sikkofield kardeşimize takılanların bir çoğu gerçekten bunu yapabilecek kapasiteye sahip cevherler barındırıyor, öyle olmasa kimse gerçeklerle yüzleşmeye çalışmazdı.Tabi buraya sırf ona buna laf sokup küfür ederek fırlamalık yaptığını sanan denyosları ayrı tutuyorum.

    YanıtlaSil
  122. sıçtık amk şuraya bak her yerdeler

    YanıtlaSil
  123. Bana cahil diyen adını hatırlamadığım zat, eyvallah ben de senin ananı sikem.

    Dinsel saçmalıklara inanmıyorum, burada boş zaman geçirirken, ilginç şeyler okuyayım derken, illuminati satanist, allah bizi kurtaracak konulu destan uzunluğunda bir yazı okuyunca da bi siktir diyorum.

    Yine de okuyorum, ama in, cin, peri falan çok saçma geliyor. Uzaylı örgütü inkar edip, şeytana tapıyorlar panpa demek saçma değil mi?

    YanıtlaSil
  124. Ayrıca bir çeşit yobazsınız, 125 yorumu şöyle göz gezdirerek okudum. Mantıklı, ama dinler de saçma diyene

    SİKTİR OROSPU ÇOCUUUUUU deyip, biz açık fikirliyiz :)))))) demek de çok saçma amk.

    YanıtlaSil
  125. Sevgili Mu, burada zaten şeytanın varlığı - yokluğu tartışılmıyor. Şeytanın var olup - olmaması meselenin özünü teşkil etmiyor. Sikkofield diyor ki bu adamlar şeytana tapıyor. Şeytan var - yok, bu ayrı bir tartışmanın konusu. He, bu adamlar buna inanıyor ki tapıyor. İnsanın inanmadığı şeye tapması gibi bir şey söz konusu olmaz zaten. Benim mesela "müslümanlar allah'a tapıyor" demem için Allah'a inanmış olmam gerekmiyor. Anlatabildim mi?

    YanıtlaSil
  126. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  127. Sonunda şu blogda bi Tupac fanı buldum :D Aslında sikko Tupac olayında değinse iyi olurdu.Şahsen ben öldüğünü düşünmüyorum.(7gün teorisi ve copy-pastelrden bahsetmiyorun)Çok az bi payla öldüysede öldürenlerin kim olduğunu belli ama pek inanmıyorum öldüğüğüne..

    YanıtlaSil
  128. @Makaveli

    http://www.tufts.edu/~mwelch/tupac-au.jpg

    @6d6d066c-8d75-11e0-acac-000bcdca4d7a

    ne bileyim, bu kadar her yeri sikmiş insanlar daha zeki olur gibime geliyor. hani şeytana tapmak ne bileyim, insanları kandırıp güç kazanmak için gangsta ayarında kişilerin yapacağı bir şey gibi.

    YanıtlaSil
  129. @Sikko

    Birleşirsek ne olacak? Herkes aynı devlet vatandaşı olunca, saldılacak spesifik milliyetler kalmayacak o zaman? Savaşa gerek kalmayacak?

    Herkesi bir evde toplayıp, evi yakmak gibi bir şey değil ki birleşmek dünyaca.

    YanıtlaSil
  130. Bir de bir gün peygambere misafirliğe gidersem, çok durmamam gerektiğini öğrendim kurandan.

    YanıtlaSil
  131. Olum bir şey söyleyeyim bak, tamam din ile ilgili bildiğiniz her şeyi unutun. Allah affetsin, kitapları da, peygamberleri de, tüm bunları bir anlığına çıkarın zihninizden, tüm dini görüşünüzü de bir anlığına kenara bırakın ve sadece şunları düşünün: "Evrendeki ilk madde nasıl oluştu? Ben nasıl "ben" olduğumu hissedebiliyorum? Nasıl aşk, kıskançlık, sevgi, korku gibi hislere sahip olabiliyorum? Nasıl his ve duygu sahibi olabiliyorum? Bu atomlar ve moleküller neye göre bu şekilde bir araya geliyorlar? Atom nereden biliyor h2o şeklinde birleşmesi gerektiğini?"

    biraz entel olup kitap okusan bilirdin :D
    sadece sonuncuyu söyleyeyim, o2 ve h birbiri için yaratılmış. çekiyorlar birbirlerini :D

    YanıtlaSil
  132. birbiri için "yaratılmış" derken?

    tanrı'nın varolmadığını mı ispatladın şimdi sen, beyninde nöron var mı la?

    YanıtlaSil
  133. @Mu sen birleş biz arkadan geliyoruz

    YanıtlaSil
  134. Ya lisedeki bilgiler işte ya. Elektron sayısı, halojene yaklaşmak için uğraşmalar, en basit yoldan yapmalar. Biraz kinaye falan.

    Senin başına gelenden daha beter şeyler yaşadım, hem de daha çocuktum, seni anlayabiliyorum. Sen nasıl ilk başta ateist oldun bilmiyorum, ama ben öfkeyle oldum. Sonra büyüdüm falan, iğrenç bir ergenlik geçirdim, artistiğine allah yoktur vs dedim.

    Sonra büyüdüm (büyüdüm ben, koca adam oldum he), aklıma mantığıma yatmadı. İnan bana, ben senden daha çok isterdim. Ama insan kendini kandıramıyor. Mantıklı gelmiyor.

    Araştırıyorum, her türlü kaynağı okuyorum. Yobaz ateistinden, şakirtine kadar. Hiç incil, tevrat okumadım, beynim yetişme tarzından dolayı default olarak mantıksız buldu onları zaten, kuran'ı okuyorum, farklı çevirileri ile. Farklı yorumları ile. Çünkü arapça bilmiyorum. O döneminkini de bilmiyorum, ki o dönem çok daha farklı bir dille kayıtlara geçmiş.

    Beynim reddediyor.

    Senin yazılarını da keyifle okuyorum, ama ine cine dayandırınca saçma geliyor.

    Dünya birleşsin dedim, ama gelip birileri bizi yönetsin istediğimden değil. Farklılıklar yüzünden birilerinin canı yanmasın, bok yoluna gebermesinler diye istedim. Birileri fakirlikten, insanlığından çıkmasın diye istedim.

    Her eleştirene bu mal gözüyle bakma sen de. Bu dinime laf ediyor diye dalma direkt.

    Geçen rüyamda geberdim, ölmeden önce salavat getirdim, göt korkusu bambaşka bir şey. Ama birileri güç için dini kullanıyor. Biri allah kitap diyerek, diğeri lucifer diyerek, ama hepsi aynı bok.

    Birbirleri için ''yaratılmış'' demek, türkçede nasıl bir anlam içerir bildiğini biliyorum. Uykusuzum, mükemmel mantıklı şeyler çıkmıyor bu saatte.

    Msn ver panpa :D, daha doğru düzgün bir kafadayken, karşılıklı konuşmak istiyorum senle.

    Amacım din kötü olm mal mısın demek değil, olayları din kurtarıra bağlamanı saçma bulduğumu işte burda söyledim bitti.

    Şu an yazının başını unuttum, küfretme, dalga geçme hakkı serbesttir.

    YanıtlaSil
  135. @Mu

    Güzel yazmışsın kardeşim aynı durumdan ben de şikayetçiyim. Gerçi ben Allah'a inanıyorum ama dinlere bi güvencem yok, zaten tek göz hakkında az çok bilgim vardı 4-5 sene öncesine kadar.Sikko bizi aydınlattı sağolsun ama dini hiç eleştirmiyor bir kez daha yazıyorum.
    SİKKO, abicim bak kuran'da artık hükmü kalmayan ve sadece o anki savaşlar için geçerli olan ayetler var. BUnlara deyin gözünü seveyim ya! Mücahitliğe çekiyosun milleti diyorum sırf kuranı baz alırsak sıçtık abi, çelişkili ayetler var...

    YanıtlaSil
  136. Ben şahsen her gün 24 saat dinci ve yobazlara soy sop söverim, bu yüzden heriflerle akraba çıkacağız mına koyim.Mu nikli arkadaşın dediği gibi bu dallamalar para için güç için dini kullanıyor aslında dinin kendisini de kullanmıyorlar,uydurdukları ibnelikleri din gibi gösterip,doğru din bilgilerinin yanında gösterip sonrada bununla cahil insanları sikmeye başlıyorlar.Bir çok ateist,dinden soğumuş insan topluluğu bu puştların eseridir.Çünkü aklı selim insan bu dayatılanın ibnelik olduğunu görür ama dini bilmeyince bu ibneliklerin dinde olduğunu zannedip dinden soğuyorlar gerçi bu da cahilliğin başka çeşidi.La oğlum bir araştırsana başkasının lafıyla fikir sahibi mi olunur?
    Kimi insana diyorsun ki,boş ver yobazı sen direk kaynağını,Kur'an'ı oku.E adam okuyor ama kafada yobazın uydurduğu tefsir kaldığından her ayeti okuyuşta ve yobazın çizdiği resim akla geldikçe adam kitabı bile inkar ediyor.Hemde okuduğu halde bile.Bunlar zaten bunun için hazırlanmış dümenlerdir.Yani planları şu,insanlar kitaptan dinden uzaklaşsın bize yakınlaşıp emrimize girsin.
    Keşke tüm dünya birleşse,dünyada savaş olmazdı diyenlere şunu diyeyim yanılıyorsunuz.Dünya tek devlet olmadan da barış içinde yaşar.Zaten insanların arasına sızıp,müslüman-yahudi,müslüman-hristiyan,kürt-türk,alevi-sünni,sağcı-solcu vs kavgalarını çıkaran bunun için çabalayan yine bu illüminati-dinci yobaz koalisyonudur.Böylelikle biz bir birimizi sikerken onlarda farkettirmeden bizi sikecek.O zaman burada bize düşen,insanların farklılıklarını kınamamak ve bundan ötürü kavga etmemektir ki bu puştlar göt gibi kalsın.inanmayanı veya farklı inanç sahiplerini kınamayalım inanmama hürriyetine saygı gösterelim,ancak her nekadar bu söylediğime çelişik gözüksede şeytana tapanlara karşı duralım zira şeytanilerin dünyayı ne hale getirdiği ortada kötü her zaman kötüdür.Yoksa kendi inancı çerçevesinde dinini samimi yaşayan yaşamaya çalışan ne hristiyandan,ne yahudiden,ne budistten ve belkide ne ateistten bir zarar germez olaki aralarına bir ibnelik sokup birbirlerine karşı kışkırtılmasınlar.O yüzden bu kışkırtıcıları (şeytani baronları)durdurmalıyız.
    Bu arada Allah'a inanmayan veya şüphe eden,ama yine de her hangi sebeple Kur'anı okuyan arkadaşlara şunu söylemek isterim, bu sefer kitabı farklı bakış açısıyla okuyun düşüne düşüne okuyun bu güne kadar dayatılan gözlüklerle değilde,başka gözlüklerle okuyun (gözlük derken mecazi konuşuyoruz canım benim sakın ordan burdan gözlük takıpta gözlerinizi bozmayın :)) ) velhasılı belki bu şekilde Allah'ı farketmeniz mümkün olabilir.
    Herkes sağlıcakla kalsın.Bu arada sikko kardeş,"Said Nursi, Fethullah Gülen, kukla İslam hükümetleri ve 3. Dünya Savaşı" - Coming Soon. bu konuya bi an önce gel.sabırsızlanıyorum ve taşaklı bir yazı yazacağına inanıyorum birazda bu dincilerin beli kırılsın mına koyim.Hadi Allah'a emanet ol

    YanıtlaSil
  137. abi bu ashtar'ın facebook arkadaşlarının çoğu niye türk?dünyadaki diğer ashtarcıların hesaptan haberi mi yok?bana bir dümen var gibi geldi

    YanıtlaSil
  138. Felix steiner,atladığın bir nokta var gibime geldi.Hükmü kalmayan ayet diye bir şey yok.Mesela şu ayete bakalım (sure ismi aklımda değil şu an)
    Nice az sayıdaki bir ordu,Allah'ın izni ile çok sayıdaki orduların karşısında galip gelmiştir.
    Yanı bu ayet sadece peygamber dönemine değil örneğin bizim kurtuluş savaşımızada işaret eder.Ayrıca ordulardaki sayı kavramı bir üstünlük hesabını mecazen ifade eder.Bu durumda günümüzde sayı yerine teknolojiyi koyabiliriz bu uzun bir mevzudur biraz bilimle teknolojik silahlarla da baş edilebilir.
    Aslında kuranın üslubu daha çok mecazi anlatımlarla doludur ki tüm çağa hitap edebilsin.Bak mesela şu ayet çok düşündürücüdür;

    ENFAL 60. Onlara (düşmanlara) karşı gücünüz yettiği kadar kuvvet ve cihad için bağlanıp beslenen atlar hazırlayın, onunla Allah’ın düşmanını, sizin düşmanınızı ve onlardan başka sizin bilmediğiniz, Allah’ın bildiği (düşman) kimseleri korkutursunuz. Allah yolunda ne harcarsanız size eksiksiz ödenir, siz asla haksızlığa uğratılmazsınız.

    İşte kuran yorumlanırken yapılan hatalara çok güzel bir örnek olabilecek bir ayet,Bazı her boku bildiğini zannedenler (senin için demiyorum) diyecekki,
    Bu ne la,çağımızda füze var e Allah at'tan mattan bahsediyor.
    Hayır öyle değil,şimdi o dönemi gözünüzün önüne getirin ve şöyle bir ayet indiğini tasavvur edin,''.... gücünüz yettiği kadar tank,füze ve uçaklar edinin......'' böyle bir ayeti gelde o insanlara açıkla füze ne la? ondan sonra demezlermi Muhammed (sav) abuk subuk şeyler söylüyor bu ne lan diye?
    adam nereden bilsin füzeyi? Ama biz o atın yerine tankı,füzeyi hazırlayacağız bu arada ayette geçen ...sizin bilmediğiniz,Allah'ın bildiği kimseleri korkutursunuz... cümlesi de ilginç burada bilinmeyen cisimleri bilinmeyen düşman kategorisine alabiliriz.Yani şu sahte uzaylı saldırısı var ya.(uzaylılara inanmam onuda belirteyim)Yani bu enfal suresinin verdiğim ayeti,hiçte eskide kalmış gibi görünmüyor ne dersin?
    Eskide kaldı diye bir şey yok çünkü tarih hep tekerrür eder başka yerde başka malzemelerle,ama konu hep aynı olur batış yoluda,çıkış yoluda.
    Şu an türkiye işgal edilmiş olsa insanlara kurtuluş savaşından örnekler verip dersler çıkarabiliriz o savaşı yeniden yaşamak için kimsede çıkıp ta yahu o kurtuluş savaşı 1920'lerde kaldı demez zira kurtuluş yoluda çıkış kapısı da aynıdır bir kullanılan silahlar ve mekan farklıdır ama vatan,onur,namusta aynıdır değişmez tabi sahip çıkılırsa.
    İnşallah anlatabilmişimdir Felix steiner kardeş,hadi kal sağlıcakla

    YanıtlaSil
  139. @gercekelektronik

    nur suresi 2. ayet
    zina eden kadın ve zina eden erkekten her birine yüzer değnek vurun. allah’a ve ahiret gününe inanıyorsanız, allah’ın dini(nin koymuş olduğu hükmü uygulama) konusunda onlara acıyacağınız tutmasın. mü’minlerden bir topluluk da onların cezalandırılmasına şahit olsun.

    ahzab suresi 50. ayet
    ey peygamber! biz sana mehirlerini verdiğin eşlerini, allah’ın sana ganimet olarak verdiklerinden elinin altında bulunan kadınları; seninle beraber hicret eden, amcanın kızlarını, halalarının kızlarını, dayının kızlarını ve teyzelerinin kızlarını sana helal kıldık. ayrıca, diğer mü’minlere değil de, sana has olmak üzere, mehirsiz olarak kendini peygamber’e bağışlayan, peygamber’in de kendisini nikahlamak istediği herhangi bir mü’min kadını da (sana helal kıldık.) mü’minlere eşleri ve sahip oldukları cariyeleri hakkında farz kıldığımız şeyleri elbette bilmekteyiz. bütün bunlar, sana herhangi bir zorluk olmaması içindir.


    kardeşim bak bunlara kuran'ı araştırırken denk geldim de paylaştım. gerçekten kur'an da da irdelenmesi gereken ayetler var. şimdi diyeceksin ki herkes böyle yapmıyor... doğru diyorsun ama kaynağı sadece kuran'dan almaya kalkarsak bu hükümleri de uygulamamız gerekicek ki bana hiç mantıklı gelmiyor. bizim kültürümüz bu değil anlatabiliyor muyum?
    arapların yaptığı şeyi biz yapmak zorunda değiliz, islam'ı kabul etmeden önce de köklü bir kültüre sahiptik. bence çeşitli düzenlemeler yapılması lazım...

    YanıtlaSil
  140. sen varya çok karı götürüyormuşsun gibime geliyor sikerim belanı!

    YanıtlaSil
  141. Felix steiner

    Günümüzdeki yobazlara baktığımızda (hani o kuranı yaşadığını iddia eden) onların kuran dışı olduğu verdiğin ilk ayette ortaya çıkıyor zira islamda recm cezası yok ama adamlar yapıyor hatta bırak zinayı kafalalarından uyduruk namus edebiyatı yapıp kadınlara zulmediyorlar (tabi bu arada erkeklere bir ceza yok çünkü hüseyin üzmez gibi kardeşleri yaptığı için bu işleri)neyse biz nur suresine dönelim zina aslında çok kötü bir olay toplumsal anlamda da sıkıntı getirir ve idama kıyasla bu ayetteki yüz sopa çok hafif bir ceza demekki zinaya yakıp yıkan bir ceza emretmiyor dinimiz ama mutlaka caydırmak için ceza gerekir(tabi hukuk çerçevesince)Ama burada da kalkıpta sopa vurmak yerine atıyorum 5 ay hapis veya üç hafta ev hapsi gibi ama hukuk çerçevesince ceza ile cezalandırılmalı ama mutlaka cezalandırılmalı çünkü zina gerçekten kötü bir iştir sosyoloji ve psikoloji çerçevesince bakılsa bu rahatlıkla görülebilir.Keşke bir ortam olsa da bunları uzun uzun tartışabilsek yada güzel bir forum sayfası olsa çok katılımcı eşliğinde tartışsak hem de belgelerle.
    Gelelim öteki ayete,öncelikle toplumlarda göze çarpan ve islamın eleştirilmesinde en çok kullanılan konu,çok evlilik ve peygamberimizin hanımlarıdır.Bu yüzden islam dini gönderilmeden az önceki arapların durumunu incelemekte yarar var.Ha belkide diyeceksiniz ki yahu bu araplar ne sikime lazım bize ne onların yaşantısından? Görünüşte öyle gibi ama değil zira din önce oradan indi ve dünyaya yayılmadan önce bu arap dallamalarının adam edilmesi gerekiyor ki aynı zamanda diğer toplumlara örnek bir uygulama olsun.
    O dönemlerde araplarda muazzam kadın kolleksiyonculuğu varmış kardeş adam tuttuğunu nikahına alıyormuş,öyleki babası öldüğünde üvey anasını bile nikahına alacak kadar rezalet vardı(ulan harbiden bu araplar puştmuş ya)
    Şimdi islam gelir gelmez hemen çok evliliğe yasak getirse bu sefer diyecekler ki,''Muhammet (sav) işi gücü bıraktı karılarımızla uğraşıyor'' inan bunu derlerdi.Yine aklımda sure ismi kalmamakla birlikte bir ayet hatırlıyorum hatta cümlede silik kalmış aklımda ama tefsiri olarak Allah kuluyla sanki pazarlık ediyor gibi tek eşliliğe yönlendiriyordu iki eşe bir şey demiyor ama adaletli olamıyacağını öne sürerek tek eşliliğe yönlendiriyordu Bununla birlikte Allah zaten ileride insanların kendilerince koyacakları kanunlarla tek eşliliğe yöneleceklerini biliyordu bu durumda ileride zaten rayına girecek bir konuyla uğraşmak yerine daha önemli konularda arapların üzerine çökmek daha mantıklı değilmi sence? Tabi şöyle bir şeyde var,Kuranda yazmamakla birlikte savaş gibi hallerde erkek nüfusunun azaldığı ve kadın nüfusunun çok olduğu durumda nefsani sıkıntıları önlemek,nesli kurtarmak v.b. konuları için çok eşlilik,örfün gerektirmesi ve toplumun bunu kabul etmesi durumunda o an için hayata geçirilebilir.Ama toplum onaylarsa örf bunu benimserse yani bir zaruret yoktur.
    Peygamberin durumuna gelince,yukarıdaki bahsettiğim eski arapların örfü uyarınca mutlaka mantıklı bir sebebi var yanlış davranışlar yavaş yavaş yasaklanıyor birden değil tıpkı içki yasağı gibi.Ama şunuda ekleyeyim günümüzde insanlar dayı kız,hala kız v.s ile evlenirken peygamberi sorgulamak biraz abes çok eşlilik konusu zaten belirttiğim gibi.Yani toplum onayladıktan sonra helal olmak şartıyla ve kadınlara adaletle yaklaşmak ve onların haklarını korumak şartıyla çok evlilik yapılırsa günahı olmaz ama o şartları yerine getirecek bir babayiğit sence var mı?Ha ben kişisel olarak tek eşliliği desteklerim.
    İnşallah anlatabilmişimdir kardeş,en azından kafanda resim oluşturabilmişimdir.Hadi kal sağlıcakla

    YanıtlaSil
  142. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  143. Varis Safer

    Sinirlenmeni anlıyorum,harbidende orospu çocukluğu bunların yaptığı.Öyle özgürlüğü sikeyim.Değil peygambere başka her hangi bir dinin inandıkları değerlere bile sövülmez.
    Ancak önemli bir konu varki,sikko kardeş yazılarında bize bir şey gösteriyor nedir o şeytaniler hep kutsallara hakaret edip alay ediyorlar müzik kliplerinde örnek olarak hep hristiyanlığa saldırıyorlar.İslama da aynı şekilde yapmak istiyorlar ama buna şimdilik cesaret edemiyorlar onun yerine o sözünü ettiğin cahil lavuklar veya karikatür çizen götüngen gibi taşeronlarla ufak ufak deneme yapıyorlar kayaya çarpınca da yok canım özgürlük var herkes kendini ifade edebilmeli diyorlar.
    Bu durumda bizim esas sorunumuz bu cahil götüngenler değil,onların arkasındaki puştlardır.Götüngenleri puştlar kışkırtmaktadır.O halde bu puştları ağır bir yenilgiye uğratırsak ve kışkırtmalarını engelleyebilirsek götüngenler böyle puştluk yapamaz.
    Bu konuda sikko kardeş ne der bilemiyorum ama benim bakışım bu.Olayı kaynağından çözeceksin.Saygılar

    YanıtlaSil
  144. Yukarıdaki yorumuma ek olarak bir şeyler daha söylemek istiyorum,
    Önce şu ayete bir bakalım;

    Allah'tan başkasına tapanlara (ve putlarına) sövmeyin; sonra onlar da bilmeyerek Allah'a söverler. Böylece biz her ümmete kendi işlerini cazip gösterdik. Sonunda dönüşleri Rablerinedir. Artık O ne yaptıklarını kendilerine bildirecektir. Enam suresi 108.ayet

    Şöyle bir çevremize bakacak olursak bazı müslümanlar,o götüngen yobazların tesirinde de kalarak,başka dine inananlara,hiç inanmayanlara hakaret ediyorlar.
    Bu puştoğlu dinci yobazların saptırmasıyla bunu dinin bir gereği olduğunu sanıyorlar.Oysa ki enam suresi bunun tam tersini söylüyor.O şerefsiz şeytanilerin hizmetinde olan götveren dinci yobazlar sizce bunu niye yapıyorlar?
    Ayette dediği gibi sen sövüp adamı tahrik edersen, o da sana,senin dinine söver bu durumda al sana dinler arası husumet ve savaş.İstiyorlarki ortalık kan gölüne dönsün bakınız orta doğu.Hani demiştim ya bu şeytaniler''bunlar birbirini siksin sonra bizde hepsini sikeriz'' mantığıyla hareket ediyorlar.
    Yani kurana göre yaşamak işte böyle bir şey bak yukarıdaki ayet ne diyor.
    Sanırım kafanızda bir resim oluşmuştur.Saygılar

    YanıtlaSil
  145. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  146. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  147. Varis Safer kardeş çoğu tepkinde haklısın hissettiğin duygularıda destekliyorum.Ancak kısa vadede bir şey yapamayız diye düşünmek daha ilk basamakta yenilgiyi kabullenmek gibi bir şey olur.Aslında en güzel silah sabırdır.Bak adamlar bu dünyayı yozlaştırma konusunda nasıl başarılı oldular sabırla şimdi aynı sabırla onları alt etmeliyiz.
    Peygamberimize (Allah'ın selamı üzerine olsun onun) hayattayken ne hakaretler etmişlerdi (tabi bu buna göz yumalım anlamına getirmeye çalışmıyorum) Peygamberimiz namaz kılarken üzerine hayvan işkembesi koymuşlardı daha neler neler öldürmekten tut her türlü perişanlığı yaşatmaya çalıştılar (sonunda kendileri perişan oldu ya)Ama peygamber ne yaptı?
    Allah'a yalvardı''Rabbim sen onları affet onlar ne yaptığını bilmiyor.Belkide onların neslinden iman sahibi kimseler gelecek'' Kardeş şu güzelliğe bir baksana.Biri sana dallamalık yapsa (bu örnek herkes için geçerli)
    hadi diyelim ikna ettik kafa atmama hususunda acaba hayır duası kim edebilir?
    Tamam o lavuklar hakaret ediyorlar çünkü cahil ibnenin tekidir hepsi yoksa akıllı adam böyle yapar mı?Peki bir sorum olacak,Acaba bu gün Allah'a,peygambere hakaret eden inanmayan bir insan,acaba yarın pişman olup tam tersine dönebilir mi?Neden olmasın? Hidayet Allah'tandır.Ve eğer buna vesile olacaksak bu insanlara ateş köpürerek bunu nasıl başarabiliriz?
    Ayrıca kendin çok güzel tespit etmişsi olayı tehlikeli sarmalmı denir öyle bir acayip bir şeye çevirmişler,askerliğimi şırnakta suriye sınırında yapmıştım acayip bir sınır teli vardı,iç içe geçmiş yuvarlak bir şeydi tutup iki yana ayırsan iç taraftaki teller yaklaşıyordu geçmek imkansız gibi bir şeydi ortaya koydukları durumda böyle.Şikayet ediyon vay dinci,öbürünü yapıyon abooo laikçi,başka şey yapıyon tüh bu bilmem ne aynı o sınır teli gibi nereye çekersen götüne mutlaka tel batıyor.
    O yüzden yıkıcı bir taşkınlığa meydan vermeden müslümanlar bir birini teskin etmeli ve olayları kökünden halletmeli.Emin ol bu dalyarakları dize getirmek çok kolay ama profesyonelce hareket ederek.Hadi kal sağlıcakla

    YanıtlaSil
  148. @Mu
    Birde doğru düzgün yazsanda ne dediğini anlasam.Amk o fotoğraf sahte zaten.Göt ederim seni burda şimdi.Fakat heryeri sikmiş gangsta ayarı derken Tupac' dan mı bahsediyorsun sen ? Biraz daha açarsan iyi olur.

    YanıtlaSil
  149. sikko sen bu kutsal ahid sandığını görmediğim bir yazında açıkladınmı açıklamadıysan bi zahmet açıklasana lan.

    YanıtlaSil
  150. O ne lan öyle siktir git okuma falan? Ulan okuyoruz ki yazmışız. Doğru olduğunu düşündüğüm bir konuda fikrimi söylemeyeyim mi? Üstelik güzelce söylemişiz tartışmak bile yersiz.

    Sikko kardeşime buradan Allah yardımcısı olsun diyorum. Elzem konulara değiniyor. Daha önce görmediğimiz bilmediğimiz şeyleri düşünebilir duruma geliyoruz. Allah razı olsun kendisinden. =))

    YanıtlaSil
  151. @Makaveli

    Dünyayı sikmiş adam şeytana tapıyoruz ayağına mürit toplaması tuhaf geldi.

    Gangsta ayarı dediğim, adnan oktar ayarı, çok lokal çalışan, güç kazanmaya çalışan adam anlamında.

    YanıtlaSil
  152. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  153. http://www.facebook.com/ladygaga#!/photo.php?fbid=10150204577524574&set=pu.10376464573&type=1&theater

    YanıtlaSil
  154. sikkocum dün mtv bakıyordum simgeler felan var mı diye 2 şarkıdan birinde kesinlikle masonluk işaretleri var. yeni yazında şunu da deşifre etsen iyi olur.
    http://www.youtube.com/watch?v=MhjZUlhem48
    thedarkeagle nickiyle bulduğum simgeleri işaretleri gönderdim oraya. şarkı zaten kendini belli ediyor.

    YanıtlaSil
  155. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  156. Sikko reis iyi güzel hoşta. Spirütüalist çıktı diye nitelediğin adam hani şu ismi AHMED HULUSİ olan zevat, bir kasetinde (RUH,İNSAN,CİN isimli sitesinde downloada açık) spirütüalistlerin alayına geçiriyor. Kendince deliller falan sunuyor. ALTIN ÇAĞ EL KİTABI diye bi kitapçıktan bahsediyor. Ve tıpkı senin söylediğin gibi bazı kesimlerin cinni ilham ve tesirlerle kandırıldığına değiniyor. Hatta kasette o(RUH İNSAN CİN) O bahsi geçen altınçağ el kitabını okuyor ve islamla ne kadar çeliştiğini, panteist düşünceden evrilmiş Herkesin bir tanrı olduğu ortak bir bilinçle insanların nasıl kandırıldığını falan anlatıyor. Adam spirütüalist olsa tee ebesinin köründeki bir zamanda bu açıklamalrı niye yapsın. Adam ayrıca alıntıladığın yerde ironi yapmış gibi geldi bana. Şu beklenen mehdi de bir gelmedi kıvamında tabirler kullanmış. İşin özü kıllandık reis bir bakı versen şu bahsettiğim kasete. Adam Alayına geçirmiş sövmüş delillerle. İsimler falan vermiş. O dönemde adı geçen isimlerin belki MASON BAĞLANTILARINI FALAN BULURSUN. Araştırmaya değer belki la YARRAM. ÖPSM REİS.

    YanıtlaSil
  157. Reis Ayrıca bu AHMED Hulusi midir nedir amuğa o bahsettiğim kasette UFOLARIN insanları kandırmak ve evrenüstü boyutlarda ki çok gelişmiş insanlarla iletişim halinde olduklarına ve onlar tarafından yardım göreceklerine dair bir takım hedelere hödölere inandırmak için CİNNİ TESİRLERLE oluşturulagelmiş Planlı Programlı bir organizasyon olduğunu falan söylüyor. Bir kaç spiritüalist ismi vermiş kesin masonlukları falan ortaya çıkar biraz kassan :D HATTA bu adam HULUSİMİYDİ AMK Zamanında Bu ALTINÇAĞCI KESİMDEN birini yakalamışlar falan Cinni tesirler altında olduğundan emin olmak için Çeşitli Koruyucu Dualar falan okumuşlar. Adamın halinde ve tavırlarında gözle görülebilir değişiklikler olmuş. Ayrıntısını falan O Kasette anlatıyor AMK. ŞOKLARDAYIM KURTAR BİZİ REYİZZZ. Alayınızı Sikeceğuzz ulenn. Pardon lan ben Bayanım amk.

    YanıtlaSil
  158. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  159. @Vâris Safer

    yok kardeşim ya direk illuminatiyle ilgileri var işte. jayz şarkılarında da bunlar var. ruhumu sattım tanrım ne yapmalıyım geri vermiyorlar tarzı şeyler söylüyor ama şarkılarında paso masonik öğeler. eğer bu grupta karşılarsa neden mj gibi ya da 2pac gibi killimunati diye şarkı ya da 666 simgesini parçalamıyorlar? kendi youtube kanallarından yüklemişler şarkıyı. klibin bulunduğu videonun altına yorumumu atmıştım. piramit,göz,masonik öğeler,sözler,ışık,tek göz,şeyten vs. simgelerini tek tek yazdım kaçıncı saniyede olduklarını.yarım saat sonra yorumumu sildiler. peki neden sildiler yarası olan gocunur.

    YanıtlaSil
  160. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  161. olm niye anonim yorum yapamıyoruz?

    neyse bak:


    http://belgeseldepo.net/diger-belgeseller/1497-muzik-ensudstrisi-desifre-oldu-illuminati-turkce-altyazi.html

    YanıtlaSil
  162. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  163. 666 simgesi Treyarch ın simgesine benziyor Treyarchı bilmeyen sığırlara http://tr.wikipedia.org/wiki/Treyarch

    YanıtlaSil
  164. Sikko yalanını sikeyim.
    17 cm ne a.k.

    YanıtlaSil
  165. Sikko kardeşim farkettin mi bilmiyorum ama verdiğin http://www.youtube.com/watch?v=Nu0PGd-IVNI linkindeki videonun izlenme oranının altında tek göz işareti var.Üstte de "as see on" yazıyo ne bu gözüm üstünüzde mi lan yoksa acayip dikkatimi çekti.

    YanıtlaSil
  166. http://www.ahmedhulusi.org/video/insanvedin-ben-muhammediyim.htm
    adam 02:50 den sonra döktürüyo baklayı
    Ahmed hulusi hocamız.. Emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  167. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  168. hocam ellerine saglık devamını bekliorm katılmadıgım ufak konular var ama onların yükledigi kibirle bütün yazından faydalanmamazlık edemezdim ...2 kısmı bekliorz ^^

    YanıtlaSil
  169. Blogger_Kiddo dedi ki...
    666 simgesi Treyarch ın simgesine benziyor Treyarchı bilmeyen sığırlara http://tr.wikipedia.org/wiki/Treyarch
    06 Temmuz 2011 14:21

    E be cahil her şeyi bilen.

    Treyarch, 3 kemer demek. O logo şimdi neye benziyor siktir git bir daha bak.

    YanıtlaSil
  170. hey mayk! vidolardan bazilari ucmus! kullanici silmis. bence sen youtube hesabi ac bi tane, ekleyecegin videolari kendi hesabina yükle ziyan olmasin. firefox'un downloadhelper eklentisiyle tek tikla indiricen sora kendi hesabina yükleyecen. tereciye tere satmak gibi alma ama sikle bu öneriyi bence.

    YanıtlaSil
  171. Her ne kadar kıçı kırık sinek siki kadar beyni olmayan "kelime imparatorları" tarafından eleştirilse de, sikko, hayranınım lan senin. Karagümrüğüne, onların aldığı rüşvetlere kurban. Söyle adresini, elini ayağıni öpecem lan. Taşşak yalamam senin gibi :)

    Götünüz yiyorsa gidin Amerika'da gazete çıkarın "ABD, Amerikalıların değildir" diye. O özgürlükler ülkesi sandığınız yerde ananızı nasıl sikiyorlar görelim bakalım.

    Hayran kaldım lan, aşık oldum lan, keşke karı olsaydın eheheheh :D Olum varya, şunlar doğru dürüst bir kanalda her gün düzenli olarak anlatılsa veya kısa filmi çekilse bak nasıl titrer bizim vatan hainleri.

    Ayrıca vatan computer değil, teknosa o. Yanlış bilgi verme daha taksitleri duruyor lan ehehe :D

    YanıtlaSil
  172. http://www.thesecretworld.com/community/initiation
    usta bi göz atarmısın ilginç bi şeye denk geldim www.darkdaysarecoming.com

    YanıtlaSil
  173. Dostum umarım okursun yorumumu.
    http://i54.tinypic.com/sy8js7.png

    http://i55.tinypic.com/200pdf5.jpg

    http://i53.tinypic.com/o9phye.png

    DOSTUM BU İNCİ SÖZLÜĞÜN GERÇEK YÜZÜNÜN ORTAYA ÇIKIŞIDIR DAHA ÖNCE DE BİR ÇOK KANIT SUNMUŞTUK FAKAT BU RESİMLERLE KENDİ KANITLARINI BİRLEŞTİRİRSEN DAHA BÜYÜK BİR İFŞA YAPARIZ.
    YANILMIYORSAM SENİ SÖZLÜKTEN UÇURMUŞ BANA ULAŞIRSAN BENİM HESABIMI SANA VERİRİM BENİM HESAP GEREKENLERİ YAPARSIN LÜTFEN BANA BİR CEVAP VER.

    YanıtlaSil
  174. http://www.google.com.tr/#q=lady+gaga+n%C4%B1n+am%C4%B1&hl=tr&safe=off&prmd=ivns&ei=Ff83Tv2pDoGIhQeEhvipAg&start=10&sa=N&fp=1a4693667d6e2d1e&biw=1152&bih=523

    YanıtlaSil
  175. yorumlama bicimine sokim..Test test testis : )

    YanıtlaSil
  176. Tebrik ederim güzel bir yazı daha çıkarmışsın. Fakat anlamadığım bir nokta var: kuran ın islamın bu saçmalıklardan daha mantıklı olan tarafı nedir? Tüm bu new age ruhsal hastalıklarından farkı nedir? Senin gibi mantıklı biri neden birey olma bilincini teşvik etmek yerine, bireyin kendini sorgusuz sualsiz kendine teslim etmesi gereken bir dine göndermelerde bulunur?

    Bir şey söylememe izin ver, sen de farkında olmadan akıl oyununa gelmişsin. İnsan tüm paradigmaları yıkabildiğinde ancak özgür olur. Sen henüz kendi dininle yüzleşememişsin fakat başka dinleri tartmaya eleştirmeye taşşşak geçmeye başlamışsın.

    Bu işin çıkarımı şu olmalıydı: "insan kendi erdemini kendisi yaratmalı, başkasından öğrenmemeli amına koyim!". Erdem diyorum çünkü bu din dediğin olayın şu 21. yüzyılda bile yamaya yamaya getirebildiğimiz son nokta erdem bütünlüğü oldu. -bir bok anlatamadım galiba, baktım da şimdi cümle sıçmışım resmen- Yani kuranı ele alalım, modernleşiyoruz, geleneklerimiz göreneklerimiz değişiyor buna matabık dini uygulayışımız değişiyor. Hani insan nasıl işitirse dini öyle bilir derler ya aynen o hesap. Bundan 1430- 1440 sene önce münafık öldürmek sevaptı, savaşta ölmek sevaptı, herkes namazında niyazındaydı, kadınlar kapalıydı falan filan ya 1000 sene sonra insan hem içki içip hem karıya gidip hem başını açıp ben müslümanım diye gezebilmeye başladı. Günümüzde de afedersin bokunu çıkartarak, düzenbazı da, faizcisi de, katili de, orospusu da, pornocusu da müslümanım diye gezebiliyor arkadaş! Hatta çok var bunlardan, kendini kandıran kandırana. Cümlenin başını kaçırdım amına koyim! Neyse, artık insanlar din deyince iyi olmak, fakire yardım etmek, yardımsever olmak, zina yapmamak zart zurt falan filan.. bir de allaha inandın mı? Tamamdır cennetliksin, kafan rahat! gibi bir anlayış türedi.

    İnsanların bütün kandırılışı burda başlıyor işte! Kafanın rahat olması. İnsan mantıksal ve ideolojik olarak sıfırdan başlamalı. Yani hepsini bilmeli, öğrenebildiğini kar saymalı ama öğrendiği şeyi her şeyiyle öğrenmeli. Kafasında tartmalı, bir insanın denizi ikiye böldüğüne, ayı ikiye böldüğüne, karıncalarla konuştuğuna, gözüyle görmediği sürece inanmamalı. -dedim ya kardeşim her kuralı yıkacaksın! bilimi de yıkacaksın amına koyim! gözünle gördüysen olay bitmiştir(duyu yanılsaması olayına giripte demogoji yapmayaın ıslak sopayla döverim anladınız siz olayı)- Dinsiz ve tarikatsız bir dünya en gerçek dünyadır.

    Tabi bunlr benim fikirlerim... öptüm si yuu..

    YanıtlaSil
  177. S.a valla muthişsin michael butun yazılarını okudum neredeyse ve hepsi de çok güzeldi gerçekten bu işin ehlisin.. Seninle yüzyüze görüşmek buyuk şeref olur... Saygılar...

    YanıtlaSil
  178. Aga güzel diyorsun da her olayda din bayrağını önden açıp koşman bence tek kusurun.Şimdi sen de bana diyeceksin muhtemelen "Aha bir thanks Astharcı," diye de alakası yok malesef.Ben içinde yaşadığım ülkemi, yönetimi devrettiğim hükümetimi, oy verdiğim partiyi ve hatta en önemlisi kendimi bile eleştirirken doğduğum anda damgalandığım, hiçbir gerekliliğini yerine getirmediğim için kendimi mensubu saymadığım dini de eleştiririm, içindeki ayrımı da eleştiririm. Gerekirse Allah'ı da eleştiririm. Onu eleştirdim diye beni cehennem ateşine odun edecek kadar sayko bir Tanrım varsa o zaten benim Tanrım değildir. Neyse çok derine girdik. Velhasıl dediğin çoğu şeye katılıyorum (ufo konusunda kararsızım ama Raelian falan çok mantıklı örnekler veriyorsun) yalnız senin gibi çoğu şeyi (çoğu şeyi diyorum bak) eleştirebilen ve geniş açı ile görebilen bir adamın nasıl olurda dini eleştiremediğini merak ediyorum. Kuran'ı okuduğun zaman gerçekten her kelimesini vicdanın rahat kabullenebiliyor musun? Kuran'ın çoğaltılma zamanı ve şekli seni hiç mi rahatsız etmiyor?

    Saygılar& Sevgiler& Kalemine, aklına sağlık.

    YanıtlaSil
  179. Hocam belki ilerde araştırırsın. Rafet El Roman'ın Amerika adlı guzide klibinde saliselik 2 tane çıplak adam resmi (donlu lan) gösteriliyor. Subliminal mesajın allahını Rafet abimiz yapmış zamanında yani. Gıdına makas atıp kaçtım.

    YanıtlaSil
  180. sikko reyiz bizim şehirde bi ufo müzesi vardı 3-5 sene önce millet çoluğunu çocuğunu alıp oraya gidiyodu dönüşte de vay amını sikim uzaylılar gerçekten varmış diyodu bende gitmiştim küçüktüm o zaman inanmıştım o gün gerçekten ufoların fln olduğuna ta ki seni bulana kadar neyse lafı uzatmiyim bu ufo müzesini şehre getiren adam bi işaadmıydı garip bi insandı uzaya gitmek için fln uğraşıyodu neyse bu adma 2 sene önce iş yerinde intihar etti sebebini ekonomik sıkıntı battı fln dediler ama bnce işin içinde var başka işler vardı.

    YanıtlaSil
  181. olum sen devrimci mi olucan başımıza, savaşa mı sokucan ehehe(senin gibi gülüyorumlan). ben bu yolda çok şey vermeye hazırım moruk,lider olmanda benim için sakınca yok.

    not:kafam çok iyi arkdandayız sikkooo!!!111bir

    YanıtlaSil
  182. Onlarin planlari varsa Allah'in da plani var. Suphesiz Allah en iyi plan yapicidir.

    YanıtlaSil
  183. yazının ortalarına doğru kafam o kadar karıştı ki, kuranı kerim'i nasıl yorumlamam gerektiğini bilemedim. fakat sonrasını okuduğumda yazdıklarının ne kadar doğru olduğunu gördüm.

    YanıtlaSil
  184. SİKKO İYİ DİNLE inci'ye gir herhangi bir yere başlık link falan değil boşluğa tıkla sonra bunu yaz bitişik direk GTA'da şifre yazar gibi ''novusordoseclorum'' al amına koyyum incimunati

    YanıtlaSil
  185. Ağzına sağlık Maykıl. "Hz. Muhammed" isminden sonra, gerektiği için "aleyhisselam" desen daha güzel olur koçum. Yanaklarından öpüyorum. Kendine iyi bak.

    YanıtlaSil
  186. Ağzına sağlık Maykıl kardeşimde tarkan için sebatay demişsin tarkanın büyük dedesi fethi tevetoğludur bu yazdığım kişiyi biliyorsan zaten cevap verirsin bilmiyorsanda 1-2 dk google amcaya sor o söyler eminsende bu kanıya nerden vardın öğrenebilirmiyim... not:bu yazı asla karşıt bir yazı değildir sadece öğrenme amaçlıdır çünkü benim anlamadığım sebataylık aileden gelir bu adamın ailesinin sebatay olma imkanı bence yoktur ama sonradan tarkan kendi mason oludu dersen kabul ederim zaten benim burda tarkanı savunma gibi bir durumum yok aksine kafamdaki soru işaretlerine açıklık getirmek istiyorum saygılar

    YanıtlaSil
  187. Sevgili sikkocum. Orda vatanım dünya ve dinim iyilik yapmaktır demiş arkadaş. Tepki göstermişsin. O durumda haklı olabilirsin emme ve lakin filozof Thomas Paine'in şu lafı da vardır: ''Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim, ve iyilik yapmak dinimdir.''. Yani ben de şu new world order mevzusuna spiritüalizm bokuna terlik fırlatmak istiyorum. Ama insanların içinden gelen iyilik güzellik kardeşlik duygularına da bu kadar ağır kafa göz girişme bre. Bazen Karagümrük'lü Hitler olsan da seviliyorsun. Saygı büyük. Sadece yorumumu belirtmek istedim. Haydin iyi akşamlar.

    YanıtlaSil
  188. 'Hepimiz kandırılıyoruz, hepimiz salağız, bi sen akıllısın. Kafasına sıçtımın salağı, sen kandırılanın, oltaya gelmiş olanın, yemi yutmuş olanın önde bayrak flama taşıyanısın lan.'

    Bak bu söylediğin senin içinde tam oturuyor. Kendini niye farklı görüyorsun, tam olarak anlamış değilim. Sen de ispatlayamadığın, kendince doğru olduğuna inandığın şeyleri savunuyorsun. Haksız mıyım?

    YanıtlaSil
  189. Hacı herşey iyi hoşta şurda yanılman var birazcık. kainat Allahın bir nur tanesine ol ! emri vermesiyle oluşmuştur. Big bang ile örtüşen ayetler var. Hatta sürekli genişleyen evren konusunuda açıklayan ayetler var.Youtube de şamansimyacı kullanıcısının Gizlenmiş ilimler ile Kur-an'a bakış adı altındaki videoları ön yargısız izlemeni tavsiye ederim. Sonra aşağıdaki paragrafı tekrar gözden geçir ! yanlış anladıysam beni düzelt.


    Hadi diyelim evren big bang patlaması ile oluştu, yokluktan var oldu bu kadar her şey (ehehe). La iyi de sen bana yıllardır fiziğin en temel prensibi olarak "enerji yoktan var, vardan yok edilemez"i öğrettin. La sığır olsan şunu düşünürsün bak şunu: "Lan şimdi atom bombası diye bir şey var, çekirdek tepkimeye giriyor, müthiş etkili bi enerji açığa çıkıyor. İyi de evrende sonsuz tane atom var, her şey atomlardan oluşuyo. Öyleyse bu kadar enerji yoktan mı var oldu?"

    YanıtlaSil
  190. illuminatici abilerin seks köleleri ilgili bir yazıa rastaldım
    ilgini cekebılır
    http://rense.com/general79/sexslaves.htm

    YanıtlaSil
  191. ''La olum, alt tarafı "kusura bakma" diyecen, başbakanlığa dilekçe mi veriyorsun lan? Hem nick'i asiçocuk1907 olan biri ne kadar saygıdeğer olabilir anasını satayım, muhtemelen biraz sonra Sirius forumunu kapatıp otuzbir çekecektir o''


    Koptum mk

    YanıtlaSil
  192. bu arada sikkofield internette bi fotoğrafın dolaşıyo linki bu http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://galeri3.uludagsozluk.com/126/michael-sikkofield-%25C4%25B1n-foto%25C4%259Fraf%25C4%25B1_257124.jpg&imgrefurl=http://www.uludagsozluk.com/k/michael-sikkofield-%25C4%25B1n-foto%25C4%259Fraf%25C4%25B1/&h=435&w=500&sz=24&tbnid=yBlhFckJnvb_8M:&tbnh=90&tbnw=103&zoom=1&usg=__0D9OdsOXwnBx3sT23pJl4sqgYcw=&docid=S-M-8d2KzlhnwM&sa=X&ei=RAn5UYe1MsmSO7bmgNAM&ved=0CE0Q9QEwBg&dur=352



    doğrumu?

    YanıtlaSil
  193. ayrıca mesihin kolyesi nazi sembolü içeriyo tam ortasında

    YanıtlaSil
  194. Anaaaaaaaaaaaam. Türkiye'de bu kadar şizofren ve paranoyak olduğunu bilmiyordum :S
    İnsanların düşüncelerini böyle abuk subuk paranoyak düşüncelerle etkilemeye utanmıyor musunuz?
    Tamam, hakkınızı vermem gereken noktalar var fakat çooook paranoyak şeyler de var yahu!
    Realyen düşünce sisteminde tanrı anlayışı var gibi davranmışsınız misal.
    Fakat öyle bir şey yok ki. Realyen ateizm ile destekli bir sistem. Önüme gelen her din kitabını okuyan biri olarak söylüyorum bunu. Adamların kitabını okursanız en azından adam akıllı paranoyak tezler atarsınız ortaya.
    Adamlar uzaylıları ilahlaştırmıyor. Sadece tanrısız var olan(ateizm ile destekliyorlar) bir uzaylı ırkının genetik çalışmaları sonucu oluşturulup dünyada yaşam başlatıldığı iddia ediliyor. Hatta kurucu şahıs konuştuğunu iddia ettiği uzaylı şahısın kendileri hakkında "daha az üstün" bir ırk olarak bahsettiğini söylüyor. Dünyadaki teknolojinin gelişimi gibi onlarda da zamanla çok fazla zeki olmamalarına rağmen genetik ve teknolojik ilerlemeler aşırılığa ulaşmış diye iddia ediyor abimiz.

    Kısacası, hakkında daha hiç bir sikim bilmediğiniz şeyler için tonla paranoyak bilgi aşılamışsınız insanlara.
    İşin kötü yanı; sizin gibi ama farklı inançlara sahip insanlar da sizler için böyle paranoyak düşünceler oluşturuyor.
    En başta ABD vatandaşlarının her müslümanı terörist sanması gibi.
    Yahu bu kadar sikmeyin birbirinizi.
    Adam akıllı işinize gücünüze bakın.
    Canınız mı sıkılıyor amk?
    Size ne insanların inançlarından, düşünce sistemlerinden.
    Adam yahudileri mason sanıyor amk ya işalsfasdasf

    YanıtlaSil
  195. sikko eline agzına saglık bize gerçekleri gösterdigin için zaten bu ufo olaylarına falan inanmamışımdır ama nedeninide ögrendik tek dünya devleti kurmak new age neyse tekrardan eline saglık.

    YanıtlaSil
  196. Ashtar boyut atlamış 2013'te. Hamza Şen ismiyle aramızda dolaşıyor.
    http://www.facebook.com/ashtar2

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.