Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

17 Nisan 2011 Pazar

Yeni Dünya Dini: New Age

Selam taşaksızlar.

Yazının uzunluğu sizi korkutmasın sadece 15 dakikanızı ayıracaksınız. Bazı linklere tıklamanız gerekecek, video`lardan ziyade site linklerine üşenmeden bakın, yoksa anlattıklarım bi sike yaramaz. En uzun yazım olacak muhtemelen, yazmam 2 gün sürdü amına koyim. Fakat pişman olmayacaksınız ibneler, deşifre ekibi tadında gerçekler su yüzüne çıktı, biliyosunuz Karagümrük çocuğuyum sözüm senet ehehe

Şu illüminati oyun kartlarını biliyor musunuz? Hani 1995 yılında piyasaya sürülmesine rağmen, 11 eylül saldırılarından japonya depremine kadar birçok olayı gösteriyor. Oyunun ismi zaten "illuminati - new world order". Taşak geçmiyorum gerçek, tüm kartları indirdim psikopat gibi yüzlercesine baktım, her biri ayrı dellendirdi beni. O yüzden siz bulaşmayın bu işlere sinir harbi yaşarsınız. Ben yine de örnek teşkil etmesi açısından birkaç fotoğraf koyayım konuya fransızlar için.


Ve çok daha fazlası da var, earthquake projector yani deprem yapabilmeyi öngöreninden tut, geçen seneki şu faaliyete geçen yanardağın külleri yüzünden uluslararası uçuşların aksayacağını öngörenine kadar vay amına koyim dedirtecek onlarca kart var. Ayrıca sahte mesih projelerini de yansıtmışlar kartlara pek güzel bir şekilde, bildiğin "messiah" diye kart var lan. Neyse youtube`da sürüyle videosu var zaten, illuminati cards yazın görün.

Şimdi bu kartları Steve Jackson adında bir abimiz yapıyor. Buyrun sitesine bir göz atalım, tıklayın bi bakın: www.sjgames.com

Oha mı dediniz piramidi ve gözü görünce? İnsanlar herhangi bir sembolmüş gibi bakıyorlar ona, garipseyen tek kişi sensin, salak salak triplere girme evladım, azınlıksın sen. Adam bağıra bağıra ben illuminati üyesiyim hem de gayet yetkili bir abiye benziyorum diyor ve bir kişi bile çıkıp hüşşş birader sen ne ayaksın demiyor. Diyenler senin benim gibi tek tük salak herifler zaten. Neyse efendim bu abinin sitesinde şöyle bir yer dikkatimi çekti, bu arkadaşlar her hafta bir site seçip paylaşıyorlar. Site de "illuminated site of the week" yani haftanın aydınlanmış sitesi seçiliyor. 1997 yılından beri bu siteleri paylaşıyorlar. Buyrun www.sjgames.com

bir sitenin burada paylaşılabilmesi için gerekli olan kriterler "ilginç" ve "eğlenceli" olmasıymışmış, şunun gibi mesela: tinyurl.com yada bunun gibi: tinyurl.com

İlk siteyi görünce biraz tırstınız mı? Baphomet, illüminati, Türk bayrağı hepsi bir arada. Ehehe durun daha. Şimdi bunlar ben masonik siteyim diye bağıran siteler, bunlardan zarar gelmez. Esas tehlikeli olan, bu listede, Zeitgeist`ta öğrenebileceğiniz türden siyasi gerçekleri su yüzüne çıkaran sitelerin linklerini de paylaşıyorlar. 11 eylül`ün kurmaca olduğunu, illuminati`nin amacının dünyayı ele geçirmek olduğunu, işte satanist olduğunu falan ortaya döken siteleri de paylaşıyorlar.

Asıl tehlike işte bu siteler (flash tv olduk iyice mına koyim, bakın işte o siteler)*: tinyurl.com , tinyurl.com , tinyurl.com

Tamamen rastgele 3 site seçtim farklı tarihlerde paylaşılmış. Ben size özet geçecem siteleri, teker teker gezmenize gerek yok ama isterseniz yine de bi bakın. Örnek teşkil etsin diye koydum ben. Bu sitelerin ilk ikisi bizim hep kandırıldığımızı, illuminati`nin dünyayı yönettiğini söylüyor. Zaten isimleri de içerikleri gibi "bugüne kadar aldatıldık!!11" tadında. Son site ise Spiritüalizm ile ilgili bir site. Şimdi diyeceksin ki ne alaka? Hadi spritüalizm ile ilgili olanı neyse de (ki neyse değil açıklayacam) o illüminati`yi deşifre eden siteleri neden paylaşıyorlar? İndir o eli arkadaşım, bi dinle. Şşş hareket yapma hareketin allahını görürsün.

Şimdi bu sitelerin üçü de "haftanın aydınlanmış sitesi" ünvanını almış siteler. Ve bu 3 site de kendi aralarında bağlantılı siteler, yazı aralarında falan birbirlerinin linklerini veriyorlar. Aa çok şaşırdım olacak şey değil vallaha, ölümü gör de, bak and içtim. Ehehe. Şimdi sizlere bu sitelerin ortak paydalarını anlatacam. 3 tanesini değil, birçoğunu gezdim ben, konu mankeni olarak bu 3 siteyi seçtim sadece. Birazdan yazacaklarımı oradaki tüm siteler için genelleyebilirsiniz (aslında ilk link`ini verdiğim almanca site de bu gruba girecek türden bi site)

1- Hepsi birbirleriyle bağlantılı siteler.
2- Hepsi "haftanın aydınlanmış sitesi" seçilmiş siteler.
3- Hepsi illüminati`yi deşifre edici bilgiler veriyor. Bugüne kadar hep kandırıldığımızı söylüyor, 11 Eylül, illuminati`nin satanist oluşu, 2012`nin medya tarafından bu kadar abartıldığı ve medyayı da illüminati`nin kontrol ettiği vs konulu yazılar var.
4- Birçoğunda uzaylılar yazı ve resim olarak yer alıyor.
5- Hiçbiri ilahi dinler için olumlu şeyler söylemiyor.
6- Tanrı inkarı asla yok, tanrı`nın kutsallığı ve yüceliği övülüyor.
7- "sevgi", "dostluk", "iyilik" kavramları müthiş ön planda tutuluyor.
8- Laf dönüp dolaşıp "sen de aslında tanrısın"a getiriliyor.

Bu saydığım bütün maddeler tek bir maddeye hizmet ediyor,
o da son madde. Din içerikli yazılarda bunu görürsünüz. Tamamen pozitif mesajlar veriyorlar şu şekilde: "iyilik ve doğruluk ne güzel. Şeytani şeylere karşıyız. Heeey tanrı yüce ve kutsal. Haydi onun ışığında aydınlanalım yaşasın sevgi heeeeey."

Ney amına soktuğum ney?

Al bak mesela, tinyurl.com kendilerine beyaz loca diyen ve siyah locaya karşı olduğunu iddia eden sitemizin sloganı şu: “in the light of god we are god” he amına koyayım he oldu, tanrı`yız biz he haklısın tamam.

Bu illüminati`yi deşifre eden ve mason biraderler tarafından paylaşılan sitelerin amacını hala anlamadıysanız daha da açayım konuyu. Şimdi ben burada götümü yırtıyorum, onu geç internet inliyor illüminati diye, kitapları peşpeşe çıkıyor her gün. Peki ne değişiyor? Hiçbir şey. Çünkü zaten bu verdiğim bilgileri internet kullanan insanların %10`u hatta daha da azı biliyor. Hadi biz millet olarak severiz böyle "arkasında hep amarika var amağagoyim" muhabbetlerini, belki bizde biraz daha fazla olabilir bu oran, ama emin olun o amerika`daki 360 kişiden 1`i ilgileniyor bu konularla. (360`ı götümden salladım, şair burda amerikan halkının embesilliğine sesleniyor)

Bu lafı çok kullandım şimdiye kadar fakat durumu en iyi böyle özetleyebilirim, sizi 1 yanlışa inandırmak için 99 doğru anlatmaktan kaçınmıyorlar. Yapıyorlar bunu. O tüm siyasi gerçekleri deşifre çabaları, okuyucunun ilgisini çekebilmek adına. Yem atıyorlar insanlara yem. Bu doğru ve güvenilir (?) bilgileri yazan şahıslar konu dine geldiğinde "ıslam is also a form of ıdolatry such as judaism and christianity" (islam da yahudilik ve hristiyanlık gibi putperestliğin başka bir formudur) diyor. Fakat bunu yazan adam tanrı`yı inkâr ediyor mu? %99 hayır. Amaç şu, spiritüalizm ve bilimin ışığı adı altında, dejenere edilmiş bir tanrı incanına dayalı uyduruk bir din: new age.

Şimdi bakın tüm bu siteleri kuranlar illüminati`nin elemanlarıdır demiyorum, he bazılarının öyle olduğu aşikâr fakat o "aydınlanmış site" listesine girip masonlukla bile alakası olmayanları da olabilir pek tabi. Fakat dayatma ve yönlendirmelerin nereye olduğu dikkatinizi çekti mi? O siteler boşu boşuna "illuminated site" seçilmedi saygıdeğer biraderler tarafından.

1- Size gerçek bilgiler veriyorlar. İllüminati`yi deşifre ediyorlar. Güveninizi kazanıyorlar. Ve bunu spritüalizm içerikli sitelerde bile yapıyorlar, ne alakaysa spritüalizm ve siyasi meseleler?
2- Asla tanrı`yı reddetmiyorlar, sizi korkutur bu, daha yumuşak bir ifade takınıyorlar.
3- 3 ilahi dine giydirip, "aslolan sevgidir"e geliyor konu.


Yavrular, müthiş bir tezgah. Müthiş. Okumadığım bela kalmadı fakat elden fazlası gelmiyor, en fazla sözlük köşelerinde memleket kurtarıyoruz işte böyle, neyse 1 kişiye bile derdimi anlatabilsem o benim kârımdır.

Ve bu yüzdendir "okuduğunuz her şeye körü körüne inanmayın, doğruları olabileceği gibi yanlışları da olabilir" diye yırtınmam. İşte tam da bu yüzden. Zira siyasi açıdan zaten deşifre oldu bu herifler, hatta satanizm ile ilişkileri bile illüminati`yi az çok tanıyanlar tarafından biliniyor.

Fakat bu adamlar için siyaset ve para sadece araç. Amaçları şeytan`ın tüm dünyaya hükmetmesi. Amaç bu. Bu yüzden ilahi dinler hızla dejenere edilmeye çalışılıyor. İslam için "isa hindistan`a kaçmıştır deniliyor islam`da, islam yalan bir din işte yeeaa" gibi sikimsonik senaryolar uydurup insanların ilahi dinlere güvenini kırıyorlar. Onlarcasını okudum bu ve buna benzer yazıların inanın.

Yazımın devamında "Tanrı inancı ve sevginin gücü ehehe" görüşü hakim olan, spiritüalizm adı altında doğru ve uyduruk bilgileri harmanlayarak pazarlamaya çalıştıkları fikir ve akımları, bu akımların uyduruk mesihlerini de anlatacam, please wait loading.

Bir başka ilginç anektod, 4 haziran 2010 tarihinde "aydınlanmış site" seçilen siteyi ve orada paylaşılan sayfayı vereyim sizlere (okumayın saatler sürer): tinyurl.com

yabancı bir filmde türkiye kelimesi geçince hissettiğin ufak çaplı heyecanlanma hissini mi yaşadın yine? Ehehe keranacı. Evet, bu siteyi daha önce de duymuştum. Çetin bal diye biri, zamanda yolculuk konusunu ve nazilerin ufo`ları gibi böyle enteresan olayları anlatıyor. Mantıklı da anlatıyor aslında, biraz okuyunca kapılıyorsunuz. Değişik fikirleri olan bir abi. Fakat sizce ben ehehe iyiymiş deyip kapattım mı bu sayfayı? Psikopatım diyorum, deşifre ekibiyim diyorum.

Biraz dolaştım sitede, niye "illuminated site" ünvanı almış bu site diye. Biraderlerden birisi neden bu siteyi tavsiye etmiş diye. Arayan bulur tabii ki, buyrun: tinyurl.com

Haydaaa!! Ne güzel paşa paşa zamanda yolculuk ediyoduk, ufo`ya falan biniyoduk, nereden çıktı yeni dünya düzeni? Spritüalist bir dünya devleti fikri? Neler oluyo lan? Ben buraya nasıl geldim?

Ee, çetin bal`ın kara kaşına kara gözüne "aydınlanmış site" seçilmemiş bu site belli ki. Birilerinin ağzına bi parmak bal çalınmış.

Sonra kimmiş bu çetin bal diye bi bakınayım dedim, profesör falandır heralde yada en azından doçenttir diye bekliyodum. Ama yok abicim, hiçbiri değil, kendisinin akademik bir kariyeri yok.. "üstad" diye hitap ettiği, bir dernek başkanı ile röportajı dolaşıyor internette, birçok sitede bulabilirsiniz bu röportajı ve tabi kendi sitesinde de.. Belgelerle konuşurum ben arkadaşım buyur (okumayın yıllar sürer), tinyurl.com

Kimdir kimin nesidir diye bu üstad ve dernek hakkında da bilgi edineyim dedim. Şahsi twitter hesabında bile kendisine "üstad" diyor tinyurl.com

Muzaffer dayı, allah aşkına söyle bana, neyin üstadısın sen? Seramik üstadı mısın? Çinicilik erbabı mısın? Keman virtüözü müsün? Üstad nedir abicim? Niye üstadsın sen? Üstad benim bildiğim 2 kişiye denir. Bir işin ehli olana yada masonlukta belirli bir dereceye gelmiş/loca başkanı olmuş kişilye... Antin kuntin zamanda yolculuk hikayeleri anlatmakta ehilsin diye üstad olduğunu sanmıyorum pek. Neyse, kendisinin derneğinin facebook adresi de şu: tinyurl.com böyle de resimleri var www.facebook.com

"Üstad"ımızın ilgi alanlarından en büyüğü, başka bir boyutta olduğu iddia edilen kayıp agartha uygarlığı`ymış. İşte bu agarthalılar bizden çok üst boyutlardalarmış, uzay gemileriyle zamanda geçmişe ve geleceğe yolculuk ediyorlarmış, evrimlerinin çok üst seviyelerindeymiş, bizi kurtaracaklarmış, kılmış, tüymüş falan. Agartha ucu thule`ye kadar dayanan antin kuntin bir terane, kitapları da var şöyle ki kapakları size tanıdık gelecektir:

 Aslında işin aslı Babil`den geliyor. Şimdi babil ve mısır medeniyetlerinin bazı konulara haddinden fazla hakim olduğunu biliyoruz, şüphesiz bunların arasında gizli tutulanları da vardır. Birtakım sihir ve büyüleri, daha önceden o coğrafyalarda bulunmuş peygamberlerden yada temas kurdukları cinlerden edinmiş olabilirler. Fakat şu agarta denilen, bizden üst boyutta yaşayıp bize de evrimimizi tamamlamamız için yardım edecek uygarlık hikayesi için tek bir şey söyleyebilirim.

Soytarılık.

Şimdi neden bu kadar fazla durdum bu mesele üstünde. Öncelikle şunu söyleyeyim, hiç kimseyi hiçbir şeyle itham etmiyorum. Asla art niyet de aramıyorum.

Fakat bu dayatılan "başka boyutlardaki evrimini tamamlamış üstün varlıklar" safsatalarına dayanan o kadar çok fikir ve bunlara kapılan o kadar çok insan var ki...

Bunlardan bir tanesi de "spritüalizm" adı altında kakalanmaya çalışılan Ashtar kumandası diye sikimsonik bir uygarlık. Lideri ashtar sheran`dır, çetin bal`ın sitesinde de yine "üstad" olarak tanıtılır ve hakkında yazılar vardır. Ashtar diye bir galaksi varmış da, liderleri ashtar sheran`mış da, evrimini tamamlamış da, bize yardım etmek istiyomuş da, uzay gemileri ile yoldaymış da, bizi kurtaracakmış da, bizim de evrimimizin bir üst seviyesine geçmemiz lazımmış da, öyle diyor kendileri. Bu ashtar hikâyesini daha önce de okumuştum ben, 1970`lerde vril örgütü tarafından ortaya atılıyor ve çok bomba bir faaliyetleri oluyor ki youtube video`su bile var: tinyurl.com

1970`li yıllarda ingiltere`de bir televizyon kanalına, hesapta ashtar kumandasından bağlanıyorlar. Evet normal yayın akışında bu ses giriyor yayına ve televizyon kanalı bu sesi kaldıramıyor. Bir süre boyunca kendisi sevgi ve barış dolu mesajlar iletiyor dünyamıza. Bu olay fake değil muhtemelen, gerçek olabilir o video. İsterseniz dinlersiniz de, cizzzuuutt sevgiyle yaşayın ciizzzztt size yardım ettik hep, ilerde de edecez ciizzzzuuuzzzztt diye konuşuyor ashtarlı delikanlı kardeşimiz.

He amına koyim he, oldu. Hem o kadar evrimini tamamlamış üstün biri ol, hem uzay gemilerin teknolojin felan olsun, hem de cızır cuzur parazitli sesle sikindirik bir televizyon kanalından sesini duyurmaya çalış. Ulan ben ashtar olsam gökyüzüne resmimi çıkarırım projeksiyon makinasından, amına korum dünyanın bu ne lan cazır cuzur? Tünelden geçiyosun da telefon mu çekmiyo amına koyayım?

Meselenin aslı şu, insanlar uzaydan bize mesaj geldiğine inanadursun, "vril örgütü" denilen örgütün bir tezgâhı bu. Zaten uzaylı kardeşimiz kendini "vrillon" diye tanıtıyor amına koyayım.

Sizlere kurtarıcımız (?) Ashtar sheran`ı tanıtayım mı? Google`a yazdığınızda da çıkıyo zaten hemen.

Ashtar Sheran


Sağda Siyonist yıldızı, solda 7 köşeli yıldız (heptagram).

Bizi kurtaracak olan mesihimiz siyonist çıktı iyi mi? Peki 7 köşeli yıldız neyi temsil eder? Deminki üstadımızın (?) Derneğinin ambleminde de 7 köşeli yıldız vardı dikkat ettiyseniz. Açıklayacam birazdan.

Fakat hala emin olamadıysanız, 1000 kişilik arkadaş listesi olan facebook`taki ashtar sheran sayfasını göstereyim size: tinyurl.com ve profil fotoğrafları arasındaki şu resme ve yoruma kesinlikle bakın: tinyurl.com

Üşenmeyin diğer profil fotoğraflarına da bakın isterseniz, sevgi sembolleri, kalpler, türk bayrağı, her şey çok güzel havası ve piramitin üzerinde illüminati`nin her şeyi gören gözü... Spiritüalizm adı altında neler yaptıklarını anlatıyorum değil mi burada iki saattir? Peki allah kitap aşkına, adriana lima aşkına, neye inanıyosanız onun aşkına bir söyleyin, hangi dediğim yanlış çıktı? Ama bunların hepsi komplo biz uyduruyoruz tabi. O piramitli resmin altına da sevgili bir arkadaşımız "thanks ashtar (kalp)" yazmış. Hımmmmmmmmppppfffsss... Tamam sakinim. Şimdi o thanks ashtar diyen arkadaşa derdinizi anlatmaya çalışsanız, bunların hepsinin insanları yozlaştırmak ve zihin kontrolü altında tutmak için uydurulmuş teraneler olduğunu, müthiş bir tezgah olduğunu söyleseniz, size vereceği tepki şu olur "ya senin anlamanı zaten beklemiyorum tamam mııaa. İsteyen inanır isteyen inanmaz her görüşe saygılıyım ayrıca elit ve entelim yoga yapıyoruuaamm tamam mııaa".

Kara çarşaflı yobazlardan ne farkı var bu kişilerin? Onlar da yobaz, bunlar da. Aralarındaki tek fark biri ben yobazım diye bağırıyor dış görünüşü itibariyle, teki ise kendini insanlara "elit" ve "entelektüel" olarak kabul ettirmeye çalışıyor. Kara çarşaflı ninja turtles`lar kadar cahil ve yobazsınız sevgili entelektüel görünümlü tırt arkadaşlarım. Çağımızın modern yobazlarısınız. Zaten hep aynı şeyleri anlatıyorum konunun başından beri.

Neyse biraz geriye dönüp şu ashtar abimizin elindeki 7 köşeli yıldızın yani heptagramın olayını anlatacam size. Bu 7 köşeli yıldız Aleister Crowley tarafından kullanılmıştır. Aleister crowley belki de insanlık tarihinin en koyu luciferian`ıdır, az üstünde durdum bu başlıkta fakat kendisi inanılmaz uçuk bir abimiz. Yine başka bir uyduruk görüş olan hermetisizmde de (scientology denen zırvalığın, daha da dejenere edilmiş şekli, siz düşünün) kullanılır. Aslında bu heptagramın kaynağı kabalistik öğreti ve pagan dinleridir. Kısacası büyüyü temsil eder.

Bir diğer uyduruk mesihimiz de sananda`dır. Sananda bazı görüşlerde hz isa`nın öz benliğidir. Sananda`nın dünyadaki bedeninin hz isa olduğuna inanırlar. Şekilden şekle soktular zaten hz isa`yı, ne istiyolarsa adamdan. Neyse. Artık sıkıldım bunların saçma salak dejenere kahramanlarından, anlatmıyorum, fakat meraklıları için birkaç link vereyim. Yine "aydınlatılmış site"lerimizden birinde sananda ile ilgili birçok yazı var *, tinyurl.com aşağılarda "mohammed speaks" diye bir yazı var ki tam soytarılık, hz muhammed ile röportaj yapıyorlar. Hz muhammed, şu karikatür muhabbetinde çıkan olaylar için "heey ben size böyle öğretmedim, bunlar yanlış, heey barış ve sevgi heeey" falan diyor. Surelerin ise kendisine, beynine yerleştirilmiş bir radyo çipi vasıtasıyla geldiğini ileri sürüyor. Ayrıca meraklısına çağımızın diğer kötülüğe karşı (!?) Mücadele veren mesihleri (???) Şurada yer alıyor: tinyurl.com

Yani bunların ne kadar saçma, yozlaşmış, ne bilimsel ne ruhani hiçbir mantığa oturtulamayacak sikindirik fikirler olduğu 1200 km`den belli dimi? Hatta bunların üzerinde konuşulmasını bile gereksiz bulmuştur belki bazılarınız, evet ben de öyle buluyorum çünkü. Fakat acı bir şey söyleyeyim mi, insanlar bunlara inanıyor. Hem de tahmin ettiğinizden çoook daha fazla insan yutuyor bu teraneleri.

Tanrı`yı inkar etmiyorlar genelde, insanları ürkütüp kaçırmamak için. Sizlere mesih olarak ileri sürdükleri, evriminin en üst seviyesindeki bu arkadaşlar olarak kamufle ettikleri şey ise haliyle lucifer. Bir forumda bu sananda saçmalığına zamanında inanmış, aralarına katılmış fakat sonra tövbe edip tüm ilişkisini kesmiş bir eleman bütün bunların saçmalık ve özünde satanizm dayalı fikirler olduğunu söylüyordu.

Bakın rahmetli babam 10 yıl önce spiritüalizm ile çok ilgilendi. Spiritüalizm özünde tasavvuf ile çok ortak payda taşıyan bir fikir(di). Farkındalık diye bir şey var ki, konuyla ilgili olanlar bilir, dünyada yapması en zor şeylerden biridir belki de. Babamın hala kitapları durur içeride spiritüalizm ve farkındalık konularını içeren. Fakat bu insanın evrimini tamamlaması, başka boyut yada galaksilerdeki uygarlıklar, gelip bizi kurtaracak olan mesihleri... Bunlar nedir allah aşkına ya? Ah rahmetli yaşasaydı da size şöyle dünyanın en yaratıcı küfürlerinden bir demet sunsaydı keşke, hiç öyle bir adam değildi ama deli damarı tutunca da kimse zaptedemezdi ehehe.

Yavrular şimdi yeniden bu geleceği gösteren oyun kartı zırvalığına dönecem. Bu insanın evrimini tamamlaması, bir üst boyuta geçmesi gerektiği, bunun da dışarıdan gelecek bir kurtarıcıyla olacağı düşüncesinin aslında ne ile aynı paydada buluştuğunu gösterecem. Aslında forumlarda, videolarda, sadece bu 12 eylül, 3. Dünya savaşı, nükleer reaktördeki sızıntı konulu kartların üzerinde duruluyor. Halbuki o yüzlerce kartın birçoğu bazı işaretler taşıyor.


Şimdi şuna bir bakalım
 

comet hail-bopp dedikleri şey aslında comet hale-bopp`tur, hale-bopp kuyruklu yıldızı yani. Altında neler yazıyor? "cennetten gelen bir işarettir ve kıyametin yaklaştığını söylüyor..." ve "... Bu grup yeni buldukları inançlarında biraz fazla ileriye gittiler ve artık aramızda değiller. Ama olsun amacımıza bir engel teşkil etmiyor."

Ne manaya mı geliyor bunlar?

Bir haberden alıntı yapıyorum şimdi: "hale bopp kuyruklu yıldızının kendilerini `evrimsel` basamağın bir üst safhasına taşıyacağına inanan heaven`s gate üyeleri, 1997 yılında toplu olarak intihar ettiler. Yaşları 26 ile 72 arasında değişen 40 kişi, o dönemde dünyanın yakınından geçmekte olan hale-bopp kuyruklu yıldızının kendilerini evrimin bir üst safhasına taşıyacağı inancı ile intihar etmişlerdi. Tarikatın internet sitesinde bu inançları şu şekilde aktarılmaktaydı: evrimsel basamakta insanın üzerinde yer alan en yaşlı üyemiz, hale-bopp`un yıllardır beklediğimiz işaret olduğunu bize bildirdi... Bu dünyadaki 22 yıllık eğitim sürecimiz en sonununda tamamlanmak üzere, buradan mezun olarak insanın evrimi sürecinde bir üst basamağa çıkıyoruz. "

Ufo, satanizm ve spritüalizm inançlarının harmanlanmasından oluşan bu yeni çağ dini olan heaven`s gate`in amblemini merak ediyor musunuz? Buyrun






Canını yediklerim.

Yapmayın.

Sizi yozlaştırmalarına izin vermeyin.

Yeni dünya dinimiz New Age olacak. Özellikle abd ve avrupa`da bu yolu seçen o kadar kandırılmış insan var ki... Bizde bile var, hem de hiç az değil.

Doğru ile yanlışların harmanlanmasından oluşan bu fikirlerin sizi aldatmasına asla izin vermeyin. Ve bununla yetinmeyin, çevrenizden başlayın insanları uyandırmaya.

Ah keşke beni bi tanısanız, omzuma kadar saçlar, kulakta küpe, yırtık pantolon felan, mahallenin delikanlı abileri beni görünce sessizlik oluşuyor dayak yemem an meselesi ehehe, her gün alkol, 2 paket sigara falan, hippiler gibi yaşıyorum. Bu sözlükte dinlerin üzerinden mizah yapan birçok başlığım var, zaten dindar bir insan değilim. Bunları neden anlattım biliyo musunuz, çok da sikime beni tanıyıp tanımamanız, fakat işaret ettiğim nokta şu, ben bile durumun farkındaysam ve bazı şeylerden kıllanıyor, rahatsızlık duyuyorsam, sen çok daha rahat bir şekilde görebilirsin bunları. Yarak gibi bir herif olmam durumun farkında olmadığım anlamına gelmez, kişisel sorumluluklarımı yerine getirmemiş olmam sadece beni bağlar, zira allah ve benim aramda olan bir meseledir. Sen kimsin yarram da bize vaaz veriyorsun diye fırlayacak dalyaraklar için diyorum bunu, deseler bile çok da sikime zaten, dediğim gibi 1 kişiye bile ulaşabilsem o benim mutluluğumdur.

Lütfen ya, bazılarınızın abisi, bazılarınızın kardeşi olarak rica ediyorum sizden, lütfen sizi yozlaştırmalarına izin vermeyin ve kendinizi kurtarmakla yetinmeyin, bir şeyler yapın. Yapacağınız şey ise çok basit: konuşmak. Konuşun insanlarla. Onlar çoğunluk da olsalar, bu onların doğru olduğu anlamına gelmez. Dün seyrettiğim bir videoda, adamın biri bill clinton`a bones and skulls (satanist elit topluluk hani) ile olan bağlantısıyla ilgili bir soru soruyor. Bill clinton adamı tersliyor, hadi naş naş diyor, 2 badigard gelip adamı salondan çıkarıyor, ve salondaki herkes ama herkes kahkahalar eşliğinde clinton`ı alkışlıyor.

İşte böyle hem gerizekalı hem de ego sahibi insanların hakimiyet kurduğu bir dünyada yaşıyoruz. Bu sistem de bu koyun sürüsü sayesinde böyle tıkır tıkır işleyebiliyor zaten. Önce okuyun, sonra kendinize güvenin, son olarak da sevdiklerinizi uyandırın. Bu da kişisel ufak bir ricamdır sizden, sikinize takmayacak da olsanız.

"Tek kişilik bir azınlık da olsan, gerçek hala gerçektir." - Mahatma Gandhi

Sevgiler ve saygılarla, öpüyorum kaynatalarınızı.

Özet: doktorlar da ne bilur ciğerun acisini.

Not: sözlükteki entry'mi kopyala yapıştır yaptığım için özel isimler küçük harfli çıktı, düzeltecem bi ara.

76 yorum:

  1. Merhaba, kendim keşfettiğim bu bilgiyi Avare'de ve blogunuz da paylaşmak isteyeceğinizi düşünüyorum.

    Illuminati'yi tersten yazıp sonuna .com eklediğinizde (Itanimulli.com) nsa.gov sitesine yönlendiriliyorsunuz.

    YanıtlaSil
  2. emeğine sağlık amına koyduğum. iki kere okudum şerefsizim süpersin. devam.

    YanıtlaSil
  3. hafız bu adamlar ateizmi özendirmeye calısıyorsa neden her holivut filminde haç ve isa gözümüze sokuluyor? onun yerine e.t klibindeki gibi damardan verebilirler, aksine sürekli hacı damardan veriolar,
    her karakterin kiliseye sıgınıp şifa bulduu filmlerin empozesiylemi ateist olacazük biz?
    biri der illuminatı hristiyanlıı tek din yapmaya calısır dieri der onlar satanist neye inancaz amına koyim?

    YanıtlaSil
  4. yavru hristiyanlığın neredeyse tamamen insan eli ile yolaştırılmış bir din olduğunu falan anlatmıştım hristiyanlık ve paganizm konulu yazılarımda.

    isa'ya tanrı'nın oğlu denmesi,
    isa heykelleri önünde secde edilmesi,
    isa'nın doğum tarihinin dahi kilise tarafından atanmış olması (25 aralık hikâyesi)
    incil'in dahi birçok kez insanlar (kilise) tarafından modifiye edilmiş olması...

    bunlar sabaha kadar sürer.

    peki haç neden kutsal hristiyanlıkta?

    orijinal incil'de mi geçiyor? hz isa mı öğütlemiş haç işaretini kutsal kabul etmeyi?

    isa'nın çarmıha gerildiğine inandırılan hristiyan halkına, isa'nın ölümünü simgeleyen çarmıh > haç işaretinin kutsal olduğu empoze edildi.

    hangi tarihi kişilik, öldürüldüğü nesne ile anılır? hele bu kişi bir peygamber ise?

    illuminati tasmalı şarkıcılar dindar oldukları için haç takmıyorlar.

    YanıtlaSil
  5. illüminati'nin hristiyanlığı yaymak istemesi kadar saçma sapan bir fikir olabilir mi ya.

    bu hangi zihniyet tarafından ortaya atılıyo biliyo musunuz.

    bir facebook grubu: ALLAH'I SEVEN 999999999 KİŞİ ARIYORUZ. HAYDİ ARKADAŞLAR MÜSLÜMANLARIN GÜCÜNÜ GÖSTERELİM HRİSTİYANLARA.

    abi cahil ve dede insanların böyle gereksiz bir hristiyanlık fobisi var, tamamen cehalet.

    hristiyan olan adam da senin inandığın allah'a inanıyor, islam ona teklif edilmiş ve o da reddetmiş ise yapacak bir şey yok, karışma uğraşma.

    sanki hristiyanlar oturup düşünüyorlar ulan ne yapsak da müslümanlara gücümüzü kanıtlasak diye.

    haçlı seferlerinin yapıldığı yıllar çok eskide kaldı.

    artık böyle reklamlar görüyoruz "YOU ARE GOD", "TANRIYA ULAŞABİLİRSİN", "TANRISALIIĞININ FARKINA VAR."

    keşke amaçları hristiyanlığı yaymak olsa, yani en azından allah'ın tek ve bir olduğu inancına dayalı bir dine inandırılmış olurdu insanlar.

    fakat amaçları spiritüalizm kisvesi altında yozlaşmış bir tanrı inancına dayalı yeni bir din kurmak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi kardeşim güzel yazıyorsun hoş şeyler diyorsun ve söylediklerinin de %99'u doğru ama araya bir şey sıkıştırıp yolluyorsun hep bu da bana senin kendi tezin ya da bir başkasının ama senin kullandığın şu insanları bir yalana inandırmak için 99 doğru söyle o bir yalanı araya kat gitsin. İslam şöyle güzel böyle mantıklı diyorsun bunlar şöyle düzenbaz böyle yalancı amaçları bunlar diyorsun birden araya çarşaf giyenleri yobaz ilan edip yolluyorsun. sonra Hristiyanlığı övüp yada zararsız gösterip onuda yolluyorsun !!! bu yaptığın ya bir insan herşeyi de bilecek değil ya diye ya da al işte reklamın iyisi kötüsü olmaz bir ilimünatici daha diye düşündürüyor haberin olsun. şu noktadan itibaren yazdıklarının altında bir msj var mı kuşkusuyla okuyacam. herşey karşılıklıdır eğer bana cevap vermek istersen lütfen küfürsüz cevap ver. benim sana yaptığım gibi.

      Sil
    2. burda da aslında yine senin dediğini de yapmış oluyorum herşeye körü körüne inanmayın. :))

      Sil
    3. aynen bende çarşaflı bayanların yobaz olarak nitelenmesine tepki duydum. yobazlık şekilde değil kafadadır insanlar kendi kanaatleriyle hassasiyetleriyle de çarşafa bürünebilir.bir kişinin cahil olup olmadığınıda kılığına göre anlayamazsın. bu kadar açık görüşlü yazıların içinde böyle bir yaklaşım büyük tezat. ama yazarında dediği gibi doğru olanı alacaksın yanlışı bırakacaksın. + tepkini belirteceksin he deyip geçmemek lazım.

      Sil
  6. Haci siteye baksana iphone app yapmis herif yukledim en alttakini sayfanin en assagsinda home tusununun ortasindaki kareyi piramit yapmislar bak ve uygulamada bursuru resim var ufodan gelen mesaj falan eviller tarafindan kontrol ediliyo falan diye bi bak
    sjgames.com/apps

    YanıtlaSil
  7. http://i1216.photobucket.com/albums/dd379/afterlife97/c9a56ccb.jpg
    http://i1216.photobucket.com/albums/dd379/afterlife97/fc21df8d.jpg
    http://i1216.photobucket.com/albums/dd379/afterlife97/a248fe38.jpg
    http://i1216.photobucket.com/albums/dd379/afterlife97/6dbb4730.jpg
    http://i1216.photobucket.com/albums/dd379/afterlife97/81550a6b.jpg
    http://i1216.photobucket.com/albums/dd379/afterlife97/a4f12483.jpg
    http://i1216.photobucket.com/albums/dd379/afterlife97/d1ee6657.jpg buna kesin bak
    http://i1216.photobucket.com/albums/dd379/afterlife97/9ad1d558.jpg
    http://i1216.photobucket.com/albums/dd379/afterlife97/aa52da21.jpg (beni sikecekler uleyn)
    http://i1216.photobucket.com/albums/dd379/afterlife97/753aa2ec.jpg
    http://i1216.photobucket.com/albums/dd379/afterlife97/c205d88d.jpg (bi oyunda mi ne vardi all your base belong to us)
    http://i1216.photobucket.com/albums/dd379/afterlife97/6d83cdf4.jpg
    http://i1216.photobucket.com/albums/dd379/afterlife97/93de51dc.jpg
    Uygulamadan ilgimi ceken mesajlarun resimleri bi goz at sikko

    YanıtlaSil
  8. hakkaten deşifre ekibi gibisin sikkofield adamların çok pis üzerine gittin.
    çok fazla şey ortaya çıkarmışsın tebrik ediyorum

    YanıtlaSil
  9. taşşağını yediğim zaten pek çok şeyi biliyordum burada yazan ama siktimin yazısını okuyunca ayrı bi "ohş fena oldum"

    cannı yediğim parmaklarına ve araştırmacı ruhuna kurban kedi canın senin...

    sadece ufak bişe demek istiyorum geçen yaz WAT ile amerikadaydım orada çalıştığım mağazada 60 yaşında bi kadın vardı beynini sktiğim hala 11eylül saldırısı için "kesinlikle terör saldırısı pengtagon gibi" diyodu ben de lmao çekiyodum niye anlattım bilmiyorum ama galiba bu hıyarlar gibi non-illuminated olmadığımı göstermek istedim sanırsam..
    taşşanı yesinler yaz biz okuruz

    YanıtlaSil
  10. Güzel yazı olmuş benim gibi düşünen birini görmek sevindirici.Nikola Teslayla ilgilide bilgin varsa yazarsan bi aralar güzel olur.Phidelphia deneyi einstein haarp vs vs.The arrivalsın etkilerini sezdim sende onada fazla inanma (%90 doğru olması %10 luk yanlışını götürmez) orda da bi kaç saçmalık var.Tek bir görüşe odaklanmaman senin faydana olur.Saygılar.

    YanıtlaSil
  11. herşey güzelde bu adamların kabul edilmesi için topluluğa zaten bir dine inanıyor olmaları şartı var. ateistsen siklenmiyorsun. o zaman bir kısmı çürümüyor mu ey güzel kardeşim bu işin?

    YanıtlaSil
  12. ^yav biraz da harut ile marut'tan bahsetsene. ve yaptığı etkilerden.

    YanıtlaSil
  13. muzaffer beyi arkadşlıktan çıkardığım için yapılan yorumlara burdan cevap yazıyorum.muzaffer beyin daha önceden üstad olduğunu biliyorum ve yaşadıklarını da reddetmiyorum. üstadlıktan düşürülme olayını Ömer sami Ayçiçek beyden öğrendim.zaten 5-6 yıldır görüşmüyorlarmış.ısrarla sordum,ilahi alem çok uyarmış muzaffer beyi fakat manevi olarak kirlendiği için üstadlığı ilahi alem tarafından düşürülmüş.yinede takdir sizin



    **demiş birisi adamın facebook grubunda
    evrensel bilge ve araştırma diye geçiyor.şok oldum:S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muzaffer Kınalı nasıl düşürülmüş üstadlıktan ? Biraz daha bilgi verir misin ? Bu bilgiyi nereden aldınız ?

      Sil
  14. vay mk yani şimdik tam ben seni okur iken deprem oldu, ha niye sen hala burdasın dicek varsa ben 17 ağusos da bile horlayarak uyuyan bi insandım yani ayrıca da sizene amına koyim

    konu şu ki: bu depremi falan haarp ayarlıyomuş ya bunuda mı o amcıklar yaptı diye düşünüyo insan şu frekanslara baksana yine yükselme var mıb en bakamadım da . nan kafayı yicem mk iyice manyaklaştım her şeyin arkasında o vardır bu vardır demekten

    ha bunları sana niye sölüyorum , saten kafamda olan şüpheleri sen ayyuka çıkardın nan .. bi de bunu niye buraya yazdın dersen , şimdi yazacak yer mi arıcam mk ..

    tam illuminati okurken deprem olunca bu piramidin ortasındaki her şeyi gören göz benim böyle bi şey yaptığımı görüpde iyonosfere ışık ışın ne haltsa onu gönderdidemi böyle oldu diyerekten de inceden bi tırstım yani :(((

    YanıtlaSil
  15. seni bulacağız sikko.

    YanıtlaSil
  16. Tamam her şey aşikar. Fakat paranoya yapıyor muyum diye de düşünüyor insan arada. Dünyanın merkezi ben miyim? asdfjkl

    YanıtlaSil
  17. helal olsun tum bologu okudum..devam

    YanıtlaSil
  18. Biz Tanrı'yız olayının İslam tasavvufunda da olmasına ne diyorsun hacı.Örneğin Hallacı Mansurun tasavvufta son 'derece' ye varması ve 'Ben Tanrı'yım 'demesi falan.İslamdaki tasavvuf dergahları ve mason localarının benzerliklerini bi araştır derim.saygılar...

    YanıtlaSil
  19. o konuya sırası gelince değinecem hacım. tasavvufu zerre tasvip etmiyorum zaten.

    YanıtlaSil
  20. Dikkat et kendine dayı bi sik sokmasınlar götüne :D Güzel bir araştırma eline sağlık

    YanıtlaSil
  21. 2 üstteki adsız seni bu yaşa kadar eğiten hocalarının taa a.q gerizekalı herif hiç mi araştırmadın hallacı mansurla bunlar bir mi orda adamın ben Allahım demesi kendini ilah ilan etmesi demek değil orda tasavvuf ediyo senden benden daha inançlı o hallacı mansur dediğin şahıs hepimizi Allah yarattı dolayısıyla bizlerde Allahın bi parçasıyız ve sonra tekrar ona dönücez gibi bişeydi tam hatırlamıyormda biraz lise edebiyat kitaplarını kurcalasan bile öğrenirsin tam olarak ne demek istediğini.İşte o zamanlarda senin gibi kıt beyinli yobazlar adamı boş boşuna infaz ettiler.Yazıkkk..!

    YanıtlaSil
  22. o değilde scissor sisters'ın "invisible light" klibi sanırım senin gibiler için bir şölen. bence izle ve en kısa zamanda bu sembol bombardımanı klibin ne anlama geldiğini bize açıkla olur mu?

    YanıtlaSil
  23. Abi senin yüzünden piskopat,paronoyak şizofren biri oldum.Ama aynı kafadanız devam yazmaya,inceden tırsmadım değil am neyse

    YanıtlaSil
  24. anlamadığım dünyayı ele geçirmek için neyi bekliyolar ne savaşlar oldu insanların güçsüz olduğu dönemlerde ele geçiriverirlerdi bi de maykıl ceksin falan ruhlarını sattıkları için mi ünlü oldular ünlü oldukları için mi ruhları satın aldındı bide justin biber le geçirilicek dünyanın ben zaten a.koyim

    YanıtlaSil
  25. kardaşım yok mu başka işiniz ya

    YanıtlaSil
  26. yanlız ordaki ben Tanrıyım aynı sey degıl canlarım. ayrıca tasvip etmiyorum ne demek cok sınırlendım tek yonde bılmemek lazım herseyı ıyıce her taraflı arastır derım. orda demek ıstenen off cok uzun ama yazacam o tasavvuf ınanısında Tanrının bır parcası olduguna ınanılır ama Tanrı gibi yoktan bırsey var etme sırk kosma tarzında bır olay da degıl. Tanrı oldum olayıda onla bır oldum askının ıcınde kayboldum. incil de hz.isa ya kutsal ruh uflendıgı bu yuzden tanrı olduguna ınanılır. bızde ıse o ruhun herkese uflendıgı ınanılısı vardır.evet Tanrı degılız ama ustun varlıklarız Tanrının parcasıyız. denmek ıstenmıstır aslında ama yanlıs anlasıldıgı ıcın derılerı yuzulmustur o zamanlarda. tasavvufu tasvıp etmıyorum demıssın ben onlara bambaska gozle bakıyorm hayranlık gıbı sırf kendılerını Allaha vermısler asık olmuslar bıran once ona kavusmak ıstemısler. olunce aglamak yerıne dansetmısler, bunun nerısını tasvıp etmıyosun cok merak ettım dogrusu. arasında cok ınce bir cızgı dan brown kayıp sembol de aynen bunu kullanarak muslumanlarıda yanıltmaya calısmısdır ıste sufılerın boyle ınancı var falan dıye anlatmıs ama sonra sonunda vurmus demıs hepımız tanrıyız bırgun butun dunya bunu anlıcak vs. vs. ıkısını bırbırıne karıstırmamak lazım ama bende basta boyle dusunmustum ve senın gıbı ıkısını bır tutan bırcok ınsan var. amma degıl sufılık Allaha olan asktır onun askının ıcınde kaybolmaktır onla bır olmaktır. onun askını butun vucudunu sarmasıdır. ben boyle dıyorum en azından o kadar okumus dındar ınsanlar boyle olmaz ı thınk.ama dan brownın bahsettıgı bu degıl elbette:) basıma gelen bır olayı anlatıyım bu ıkısını bırbırne karıstırmıs salak bır edebıyat ogretmenımız vardı bıze anlatıyodu ben Tanrıyım dedı dıye oldurmus onu yobazlar dıye . neyse sureklı bunu soyluyodu ama sonra sembollerle alakalı bır konu vardı dedı kı pıramıt tek goz ısaretı yaygındı o zamanlar falan fılan bıldınızmı dedı ben sok oldum tabı . bu kadın ucmus bu kadın kandırılmıs ve gotunden anlamıs . sızde oyle yapmayın. zaten kadın salak egosu buyuk aptalın tekıydı bırı ona sen Tanrısın dese baya hosuna gıderdı. neyse ıkı sey cok farklıdır arada hem cok ınce bır cızgı hemde cook buyuk bır fark vardır.benım en hayran oldugum ınsanlardır.

    YanıtlaSil
  27. sonucta mevlanalar falanlar fılanlar bu kadar dunyayı okuyan ınsanlar asıklar kımler gelıp gecmıs tasavvufdan bıde boyle bakmak lazım. ben onları farklı goruyorum yasadıkları zamandada hıc anlasılmamıs dıslanmıslardır. mevlananın ılk askından mevlevi torenını yaptıgında tepkı cekmıstı. Allaha bu kadar koru korune baglı boylesıne asık boylesıne ona kavusmak ıcın yanıp tutusan. onu bulmak ıcın dagları asıp onu arayan dervısler bunun neresını tasvıp etmıyosun neyse ıyı oldu bu sana tamda bu soruyu sorucaktım bende :) http://tr.wikipedia.org/wiki/Mevlevilik

    YanıtlaSil
  28. http://en.wikipedia.org/wiki/Sufism turkcesı bu kadar ayrıntılı degıl o yuzden bunu verıyorum tabı baska yerlerdende arastır. ben bunları arastırdıgımda ve okuduguda tuylerım dıken dıkken olmus aglıcak gıbı olmustumbelkı sanada olmusstur daha once neyse ben davamı ortaya koyuyorum. ne konustum be

    YanıtlaSil
  29. bir sorum olacak ama sadece merak yani art niyet içermiyor düşüncelerim. isanın ve papanın da luciferian simgeler taşıdığını gösterdin, doğrudur da inanıyorum bu anlatılanlara. islam da daha doğrusu kuran da bu konuda kullanılmış mı hiç? islamda anlatılanlarda ve "peygamberin sakalına dokunalım!!!11" gibi olaylar da bilinçaltına bunları yerleştirmekle alakalı mı?
    bu arada yazdıklarından çok tavrına hayran olayım.

    YanıtlaSil
  30. Tasavvuf farklı yüz yıllarda farklı maske ve adlar altında var olan – günümüzde de New Age/ Spiritualizm adı ile var olan öğretinin İSLAM’A SIZMIŞ adıdır.

    Siz her ne kadar bunu kabullenmek istemeseniz de bu adamlara da “MUHAMMED EŞİTTİR ALLAH” (vahdeti vücud) dedirten SUFİ öğretinin ta kendisidir:

    http://www.youtube.com/watch?v=t4iqTcGMwm8

    Günümüzde aynı diğer spiritualist öğretiler gibi, tasavvuf ta İSLAM’ın ÇAĞDAŞ ve HOŞGÖRÜLÜ yüzü gibi lanse edilse de İslam tarihini objektif bir şekilde yeterince araştıranlar yobazlıkların ve Allah’tan çok Allah’çı olmanın, Allah adına haramlar üretmenin tasavvufa dayandığını görebileceklerdir.

    Eğer “Enel hak” yahut “Vahdeti vücut” inancı sapkın ve İslam dışı değilse (!) o zaman HİNDUİZM de sapkın değildir!!! Çünkü bu ikisinin altında yatan felsefe tamamen aynıdır. Nitekim PUTPEREST Hinduizm’de de nihai kurtuluş ferdî ruhun (atman) evrensel ruhla (Brahman) özdeşliğini idrak etmesi ile olacaktır. Nihai amaç “Tat tvam asi” (sen osun) veya “Aham Brahma asmı” (Ben Brahma’yım) algısına varmaktır. Bunun Sufilikteki adı-maskesi: Enel Hakk’tır!!!

    Kur’an’da ise Allah “Hiç kimse O'nun dengi ve benzeri olmamıştır, olamaz!” (İhlas Suresi) gibi ifadelerle tüm madde dünyasından ve yaratılmış olan her şeyden (evren ve zaman dahil) ayrı tutulmuştur. İnsan insandır, Allah Allah. Bu ikisi birbirinden TAMAMEN farklıdır.

    MEVLANA’ya gelirsek, o da İSLAM dini konusunda bir OTORİTE falan ASLA değildir. (Hazret falan da asla değildir) Nasıl ki Nietzsche’yi okuyorsak ve bir filozof olarak görüyorsak, onun söyledikleri üzerine din inşa etmiyorsak, otorite kabul etmiyor isek, aynısı Mevlana ve diğer İslam düşünürleri için de geçerli olmalıdır!

    Nitekim Mevlana Mesnevi’de kendi yazdığı kitap için şöyle der:

    “Bu Allah katındandır. Ona temiz olanlardan başkası dokunamaz.” (Mesnevi Cilt I, Mevlana Celaleddin Rumi)

    Oysa Allah katından olan ve ancak temiz olanların dokunabileceği kitap Mesnevi değil Kur’an-ı Kerim’dir:

    O, kesinlikle şerefli bir Kur'an'dır.
    Titizlikle saklanan bir Kitap'tadır.
    Ona, arındırılmışlardan/temiz olanlardan başkası dokunmaz. (Vakıa Suresi 56: 77-79)

    Yine Mevlana KENDİ YAZDIĞI KİTAP İÇİN şöyle der:

    “Hüzünleri giderir, bir şifadır kalplere, ledunni mana verir müteşabih ayetlere, Kuran-ı Kerim gibi kimini hidayete kimini hakettiği delalete sevkeder.Şerefli katiplerdir onun yazıcıları, temastan men ederler temiz olmayanları,kalbe mutluluk verir, huyları güzel eyler, o İLHAMLA İNMİŞTİR ALEMLERİN RABBİNDEN.
    Gelemez batıl onun önünden ardından, koruyucu olan Hak onu korur, gözetir.”

    Kur'an ise Mesnevi’nin ve bu tarz iddialar içeren başka kitapların Allah katından olduğu iddiasına şu cevabı verir:

    Yazıklar olsun o kişilere ki, Kitap'ı kendi elleriyle yazarlar da sonra onunla basit bir karşılık satın alsınlar diye, "İşte bu, Allah katındandır!" derler. Vay haline onların, ellerinin yazdıkları yüzünden! Vay haline onların, kazanıp durdukları yüzünden! (Bakara Suresi 2:79)

    Bu şeytani öğretilerden kurtulmanın tek bir yolu var. Uydurma rivayetlerden, mezhep dayatmalarından, şeyhlerin şıhların, hacı-hocanın söylediklerinden kurtulup, ayetlere sembol-mecaz demeden bütünlük içinde ele alarak aynı Muhammed peygamberin yaptığı yoldan giderek YALNIZ KURAN’I DİNİN KAYNAĞI KABUL ETMEK.

    YanıtlaSil
  31. onu kaynak edelım demıyorum ama bu ıkısı farklı seyler dıyorum mevlevı ınancım da yok sadece ben o gozle bakmıyorum bakmakta ıstemıyorum. benım gorusum bu ben bu kadar okuyan ınsanların ıcıne seytan gırdıgıne ınanmam bes vakıt namzanına bır bes vakıt daha katan ınsanları sımdıkı sapkınlarla bır tutmam tutamam. ben yanlıs anlasılma dıyorum o zamndas yanlıs anlasılmıstı hala oyle. ben arada fark oldugunu dusunuyorum. mevlana ise bir kutsal kitap yazmamıstır demek istediği bu değildir eminimki. eger kendini bir tuttuysa şirk koştuysa cehennem gitmesi gerek bu dusunce bile sacma geliyor bana bu onları karalamak için yapılan bir şey bence. cünkü tam anlamıyla kendilerini verebilmiş insanlar bunlar dinin sadece namaz olmadıgını kavraybılen insanlar. belkıde kımsenın oyle olmasını ıstemıyolarda olabılır. bilemiyorum acıkcası bu konuda coook asırı fıkır yurutemıycem oncedende yorumumu soyledım benım dusuncelerım bunlar degısemez mı yenı seyler ogrendıkce degısebılır. dogruyu sadece Allah bılır . en cok ta bu tarz seylerı ogrenmek ıstıoyrum olunce sormak ıstedıgım seyler su ıyı mı su kotu mu dıye dunyanın hakıkatları gerceklerı cok merak edıyorum. neyse ben mevlanın oyle oldugunu sırk kosan bır ınsan oldugunu dusunmuyorum kaç kere kuranı okumus bir insan onun sırlarını arastıran bir insan elbette kurana denk bir kitap olusturulamıycagını bilir ayette de gecer bu .bu insan sonucta sımdıkı hiç okumamıs bilmeyen yada okusada mevlana gibi ustun bilgisi olmayan insanlarla bir tutulamaz diye düşünyorum aynı seye hizmet edemezler olmaz. son cumlende ise haklısın onu kımse reddetemez zaten

    YanıtlaSil
  32. boyle bir insana boylesıne bir iftira atamam. olmasa bile soyleyemem. ya degılse dıye dusunurum cunku ya dogru degılse ya gercekten cok mubarek Allahın sevdıgı kuluysa bunu dusunur korkarım bundan.. emın degılsem yapmam bunu. sen baya emın gozukuyosun. herkes hakkında bır seyı alıp kotu gosterebılrsın zor olan onu anlamaya calısmak dırekt reddetmek yanlıs. sende haklı olabılırsın tabı oda var. ama bunu asla bılemeyız o yuzden ılerı gerı konusmamak lazım ben sadece onların yaptıklarının kalbe ve ruha ıyı yonde etkı ettıklerını dusunuyorum. belkı mevlana bunu demek ıstemıstır. ınsanı en rahatlatan huzura erdıren kıtap Kurandır elbet ama bunu yapan tek olmak zorunda İslamı ve Kuranı kendıne rehber alarak yazdıgı mesnevısı Allah askını anlattıgı ıcın belkı bızı rahatlatıcagını soylemıstım ben en ustun kıtabı yazdım dememıs . ona kafa tutabılmek ıcın once onun sevıyesıne onu anlamak ıcın onun bılgısıne ve manevıyatına sahıp olmaklazımdır dıye dusunuyorum asagıdan konusmak kolay yada bılgısayardan ama onun bınde bırı kadar herhangı bır konuda egıtımlımısın onuda dusunmek lazım tabı. neyse kım nasıl anlamak ısterse oyle anlasın ınansın ben hala arda ınce bır cızgı olduguna ınanıyorum acaba sıkko neder onuda merak edıyorum.

    YanıtlaSil
  33. @14:20
    İsra Suresi 36 Hakkında BİLGİN OLMAYAN şeyin ardına düşme! Çünkü kulak, göz ve gönlün hepsi bundan sorumlu tutulacaktır.

    Enam 116 Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece SANIYA uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.

    Hayatı anlamlandırırken ve sorgularken bunları unutmaman dileğiyle...
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  34. iki sureyi kendin içinde düşünmeni isterim. mevlanıyı anlamak için onun bilgisine sahip olmak lazım sende oyle bir bilgi birikimi oldugunu zannetmiyorum o yuzden konusmak yada sure yazmak buraya kolay . ıkıncısı eger cogunluga uysaydım su an bu sıteyı okuyo olmaz gıder lady gaga dınler olurdum. oyle tanımlanabılcekbır ınsan kesınlıkle degılım. ayrıca bılgım cercevesınde konustum bılmedıgım yada dusunmedıgım bırseyde soylemedım. sonundada dedım bunlar benım dusuncelerım dıye.sadece sanıya uymak gıbı bırsey olamaz . her musluman gıbı benım rehberımde Kurandır. bos atıp dolu tutturamaya calısma lutfen. dedıgım gıbı bılgım ve dusuncelerım cercevesınde konustum eger dogru duzgun ve tarafsız okusaydın boyle yazmazdın ben senınkını oyle okudunm cunku.ama asıl bılgın olmayan konuda konusan senmıssın gıbı geldı bana ben sadece dusuncelerımı soylerken sen baya baya BİLGİN OLMAYAN konularda fikir yurutmeye calısmıssın ordan burdan duydugun seylerı bırlestırmıssın. uyanık olmak bunları yapabılmek guzel tabı ama dedıgın gıbı bılgın olmadıgı anlamadıgın ınsanlara bok atmak bu kadar kolay olmamalı. bırdaha soyluyorum onları anlamak ıcın o bılgıye sahıp olmak lazım. hayatlarını ıbadetle gecıren ınsanlar bunlar sırf ıbadet. bence bundan sonra konusmadan yada sure yazmadan once o surelerı kendın ıcın bır dusun, uygula sonra gel buraya yaz. ayrıca bu konuları ne kadar arastırdıgınıda cok merak ettım . iki uc kıtap okumayla google yada youtube tassavvuf illuminati yazmakla olsaydı keske bu tarz ısler.

    YanıtlaSil
  35. cok yazdım bılıyorum ama sen kendını ben bır bıreyım oyum buyum suyum ınsanlara surelerle cevap verırım ama kendım uygulamam. insanım varlıgım dıye dusunurken onlar dunyada tek bır varlık uzerınden gıdıyorlar o da Ilah .(yanı tek varlık var oda Allah gerı kalan hersey onun bır yansıması arastır derım burayı. sonucta ona en yakın varlıklar bızız. herseyde ondan bır parca var demek ıstemısler ) herseyın ona vardıgını onun bır parcası oldugunu savunuyorlardı. kendılerını bır varlık olarak gormuyolar sonunda benlıgıne ulasmaya calısıp Allahın benlıgınde kayboluyolardı. kendı BILGIM budur yapabılecegım acıklamaları yaptım anlamak ısteyn anlar anlamayannda boyle devam etsın pekde sıkım de degıl acıkcası. bu ınsanları savunmamak senın ahıret ınancına etkı edıcegını zannetmıyorum. sadece onların gorusu bu ve bvoyle klavye karsında bır ınsanın onların bu dusuncelerıne laf etmesı benı cok sınırlendırdı. bıraz daha arastırman dılegıyle SAYGILAR.

    YanıtlaSil
  36. @03:33
    Konuyu araştırmış olan, bilgi ve delil sahibi olan benim. "Benim içime böyle doğuyor", "böyle hissediyorum", "benim düşüncem" gibi ifadeler kullanarak ZANNA uyduğunu gösteren de sensin.

    Sana gerek Mevlana'nın kendi kitabındaki sözlerinden, gerekse Allah'ın sözlerinden deliller sunduk. (Ayet= delil demektir bu arada)Ayrıca ilk iletimde gerek Hinduzimin felsefesi ve tasavvuftaki vahdeti vücudun paralelliği, gerekse Mevlana'nın kendi kitabının Allah tarafından indirilmiş olduğunu söylerken nasıl AKILDIŞI ve çelişkili bir tutum içerisinde olduğunu açık ve net olarak ALLAHIN AYETLERİNİ delil olarak göstererek sana verdim. Bir insan hem "Muhammed son nebi, bunu kabul ediyorum" deyip hem de "bana ilham/ vahiy geldi bu yazdırıldı" diyemez. Çünkü bu çelişkili olur.
    Bu bağlamda akıldışı çelişiklikleri gösteren benim, (ki adam gibi yorum bile yapmadım adamın sözlerini ve ayetleri verdim)zanna uyarak sunduğum NET delilleri kabul etmeyen de sensin.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  37. arkadaşım konuları araştırdığın apaçık meydanda. masonlarla ilgili bir çok araştırmaların doğru ama kısmen doğru. benim araştırmalarım da ise masonluk sadece uydurma olduğunu kanısına vardım. yani anlatmak istediğim insanlar üzerinde korku yaratmak. sende bende bunu biliyoruz ki dinler olmadan insanları asla ve asla yönlendiremezsin. kaldı ki adamların dinden soğutma değilde tam tersi insanların dinlere daha çok yönelmesini istiyorlar. çünkü bu şekilde yönlendirme yapabilirler. eğer ki biraz psikoloji okuduysan insanların daha çok dinlere sarıldığını görebilirsin. masonların tek bir dünya yaratmak istemeleri konusunda ise bende aynı fikirdeyim. dünya tek devlet olmalı. ırkçılığın, dinler arası ayrımın olmadığı bir dünya. farklı farklı devletler olmamalı. tek bir vatandaşlık olmalı oda dünya vatandaşlığı.

    bunun yanında parayı herşeyi herifler yaratmış doğru dediğin gibi bu insanları yönlendirmek için kullanılan bir araçtır. benim anlamadığım heriflerin yarattığı parayı insanoğlunun tanrı'dan dilemesi:)

    YanıtlaSil
  38. Arkadaşımın babasının şu "üstad"la pek haşır neşir olduğunu gördüm verdiğin facebook grubunun linkiyle. mesaj mı atsam o öyle değil diye yoksa direkt buranın linkini mi atsam acaba diye düşüncelere daldım!!

    YanıtlaSil
  39. sevgili sikko kardesim

    usenmemis uzun uzun yazmissin eline saglik.
    ben bu new age ve spiritüalizm olayiyla alakali bir ekleme yapmak istiyorum. konu mevlana ile ilgili. senin verdigin linklerden birinde de mevlana budha ve hz. isa ayni karede resmedilmislerdi. benim teorim bu yeni akimda mevlanin kesinlikle genis bir yer alacagiyla ilgili. dusuncem mevlananin sevgi, baris, kardeslik, gel ne olursan gel yaklasimi icinden islamiyet cikarilarak insanlara empoze edilmeye calisilacak hatta baslandi bile. senin de bol bol bahsettigin gibi kendini elit, seckin olarak adlandiran en yobazdan daha yobaz olan din dusmanlari bile dilinden mevlanayi dusurmemekte isin ozunu algilamadan tasavvuftan dem vurmaktalar. hatta soyle bir ornek vereyim ben egitim amacli amerikada bulunuyorum ve burda dahi mevlanayi bilen okuyan insan sayisi azimsanamayacak duzeyde. ben derim ki sen bu mevlana konusuna da bir egil. eminim burda da birseyler cikacak. bildigimiz gibi mevlana son yillarda dunya genelinde populer olmaya basladi hatta yanlis hatirlamiyorsam 2007 unesco tarafindan mevlana yili ilan edilmisdi. bunlar hep senaryonun parcalari olabilir.

    YanıtlaSil
  40. http://adventofdeception.com/ bu sitede zeugmanın mozaik resmi var bizim arkeoloji müzesin de var bu

    YanıtlaSil
  41. eline saglık az bucuk tırsmadım degil ama okumaya devam ediyorum :D

    YanıtlaSil
  42. çetin bal'ın facebook hesabını bulup biraz göz attım. adamın her şeyi gün gibi ortadaydı zaten.

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001390837671&sk=info

    ve araştırdıktan sonra gerçekten kendime bir süre gelemedim. bu insanlar sokaktaki sıradan insanlar. bu insanlar amaçları uğruna gerçekten uğraş veriyorlar insanları inandırabilmek için. az çok bir şeyler bilen tabi ki bunun saçma salak şeyler olduğunun farkında. ama bu insanlara inanan ve bu salakları savunanlar da çok fazla. böylesine kolay ulaşabildiğimiz insanların bile yaptıklarını ve verdikleri uğraşları görünce, ulaşamadıklarımızın neler yaptığını gerçekten hayal edemiyorum.

    YanıtlaSil
  43. Anekdot olarak belirteyim: 24 dizisinin son sezonunun final bölümünde amerikan başkanı, öldürülen bi islam ülkesinin devlet başkanının eşine kalem hediye ediyordu. kalemin kutusunun üstünde Mevlana'dan alıntılanmış bir yazı vardı. "Tüm dinler tüm nağmeler tek bir şarkıdır. Güneşin ışığı duvara vurur, duvar geçic bir parlaklık bulur. Ama tek bir ışık vardır."

    YanıtlaSil
  44. moruk bu yazına kadar herşeye eyvallah dedim. hatta bir ara kafam çok karışmıştı sorgulamaktan, sayende bir çok sorunun cevabını buldum ve çok teşekkür, dua ettim sana.
    Senin de takdir edeceğin gibi anlattığın şeylerin %100'üne inanmam,tasvip etmem ama büyük bir kısmı aydınlatıcı bilgiler. Bu şekilde yazılarını en eskiden okumaya başladım. Herşey eholeho tadında giderken

    ''Kara çarşaflı yobazlardan ne farkı var bu kişilerin? Onlar da yobaz, bunlar da. Aralarındaki tek fark biri ben yobazım diye bağırıyor dış görünüşü itibariyle, teki ise kendini insanlara "elit" ve "entelektüel" olarak kabul ettirmeye çalışıyor. Kara çarşaflı ninja turtles`lar kadar cahil ve yobazsınız sevgili entelektüel görünümlü tırt arkadaşlarım. Çağımızın modern yobazlarısınız. Zaten hep aynı şeyleri anlatıyorum konunun başından beri. ''
    paragrafınını okuduktan sonra
    http://24.media.tumblr.com/tumblr_le7h7jBOxi1qfj2vbo1_250.jpg
    dedim.
    Ne kadar sikinde olur bilmiyorum hacı ama çarşafı bir yobazlık sembolü gördüğün için amına koyim senin. Kara çarşaf tabirinin de amına koyim.
    Kadının namahrem yerlerini örtmesi Allah'ın emridir ve bir kadın toplum içinde namahrem kısımlarını elinoğluna karşı gizlemede ne kadar özen gösterirse iki tarafın kalbi o kadar temiz olur. ''Siz böyle düşünüyorsunuz pis sapık yobaz gerici şakirt göbeğini kaşıyan takunyalı yeaa swh swh'' diyecek olursan da kulağının arkasını skerim senin. Ben söylemiyorum bunları Allah söylüyor, Peygamber söylüyor. Sen delillerle geliyosun ya, ayetler, hadislerle gelirim.

    YanıtlaSil
  45. Konserlerinden birinde Madonna Rumi'den alıntı yapmamış mıydı?

    YanıtlaSil
  46. merak etme sen benden buyukte olsan benden kucukte olsan faretmez ,bende bunlari cesitli kitaplardan okuyodum ama boyle sade anlattigin iicn cok tesekkurler. buarada bi kisi daha dinledi seni tebrikler

    YanıtlaSil
  47. Aleister Crowley demişken şu haberi okuyun bir gazeteden alıntıdır:

    ‘Siyasetçilerin vücut dili büyü’
    Serhat Aydın, siyasetçiler arasında kadim öğretilere hatta büyüye başvuranların da azımsanamayacak kadar çok olduğunu anlatıyor. Harry Potter büyülerinden söz etmiyor tabii… Zira o nihayetinde bir masal, gerçekteyse büyü yapmanın çok farklı şekilleri var. Aydın, bir önceki ABD Başkanı George Bush örneğini veriyor ve “Bush’un anne tarafından büyükbabasının, meşhur büyücü Aleister Crowley olduğunu biliyor muydunuz?” diye soruyor. “Baba George Bush’un karısı Barbara Bush, aslında Crowley’nin öz be öz kızı. Bunu ben uydurmuyorum, internette birkaç kaynak tarasanız bu gerçeği kolayca bulabilirsiniz. Yani ABD’nin ve dünya tarihinin en karanlık günlerinin müsebbibi denebilecek olan Bush’ların öteden beri kara büyüyle arasının çok iyi olduğunu, sadece buradan bile tahmin edebiliriz.”

    YanıtlaSil
  48. Kardeş Sami Yusuf'un dünyaca ünlü "Allahu Allah" klibinin girişindeki "üçgen, içinde göz"e ne diyorsun? Ayrıca piramit resimleriyle başlıyor klip.

    Ama çok güzel müziği, sözleri...

    YanıtlaSil
  49. Hacı vermiş olduğun şu linkteki
    http://adventofdeception.com/
    kız Gaziantep'te müzede sergilenen
    ''çingene kız ''değil mi bu ?
    Bakın bu da wikipediadaki fotoğraf
    http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%87ingene_K%C4%B1z%C4%B1_%28mozaik%29

    YanıtlaSil
  50. Doğru ile yanlışı ayırt etmek öylesine büyük nimet ki Allah Kuran'da bunu söylüyor :

    “Ey inananlar, eğer Allah’tan sakınırsanız o size doğruyu eğriden ayıracak bir güç verir, suçlarınızı örter ve sizi bağışlar." (Enfal, 29)

    Demek ki yalnızca kalbim temiz demek bize yetmiyor örneğin harama bakmamak Allah'tan sakınmaktır, misal Mtv birçok yönüyle haram boyutundadır ki sen de sürekli şu sübliminal mıdır nedir o mesajlarla bilinci etkilediklerini söylüyorsun.İşte o bilinç ne kadar temiz kalırsa dışarıdan gelicek herhangi bir tehlike temiz bilince ağır gelir, yoksa it iti ısırmaza dönüyor muhabbet, onca kirlilik arasında o alınan mesaj eğri mi yoksa doğru mu ayırt edemez hale geliyor insan beyni.

    YanıtlaSil
  51. bravo çok fazla oldu ama sabahtan beri çıkamıyorum nisanı bitirecem :)

    YanıtlaSil
  52. michael bana ne yaptın?

    "Artık yatağa girdiğimde uyuyamıyorum."

    YanıtlaSil
  53. jocoba denilen yarrak kafalıya,

    kuranda namahrem yerlerini örtün derken ölün, geberin, tabuta girin mna koyim mi diyor lan kadınlara? sen sikin taşağında sereserpe gez kadının kara çarşafa mumyalanması 'allah diyor, peygamber diyor ben demiyorum' olsun. kapanmanın da bir edebi vardır orospu çocuğu. insanları toplumdan, insanlığından soyutlayan kara çarşaf değildir kapanmada bahsi geçen.

    bu pezevenklerin taptığı, adına sapık pagan ayinleri yaptıkları lucibıdıbıdının kökeni babil paganlığıdır. babil döneminde de iştar uğruna yapılan toplu seks ayinleri vardır ve ayinlerdeki seks kölelerinin kıyafetidir, bugün kabul gören kara çarşaf. 'kara çarşaf sümerlerden kalmadır islamla alakası yoktur' diye götlerini yırtan adamları bir kere dinledin mi lan amın feryadı.

    YanıtlaSil
  54. olan eskiden zaman nasıl geçecek diyordum şimdi seni okumak için zamanın geçmemesini istiyorum sikim gibi adamsın..:))

    YanıtlaSil
  55. eline sağlık sikko dayı

    YanıtlaSil
  56. "okuduğunuz her şeye körü körüne inanmayın, doğruları olabileceği gibi yanlışları da olabilir" sana mı inanalım sikko? :) kendi idolatry'nin içinde boğuluyorsun da haberin yok güzel kardeşim. "Blind that are leading the blind" senin için söylenmiş olmalı! kendi aklıyla düşünmeye yeltenemeyenler sikko'nun tekinin aklıyla düşünmeye yelteniyor da etraf koyundan geçilmiyor! işaretlerin içinde boğulmuşsun olm sen. allah kurtarsın. bir bok anladığın da yok he, kıytırık kıytırık analizlerini koyunlara yutturacağına otur düşün bi. çok mantıklısın çok. :) körlere yol göstereceğine "GÖREN GÖZLER" i bul da onlar sana yol göstersin. ama kör olduğun için korkuyorsun di mi? merak etme, yapacakları tek şey kör gözlerini ameliyat etmek olacaktır. sen böyle devam ettiğin sürece üçgenin, prizmanın, illuminati'nin içinde boğulup kalacaksın hayatın boyunca. hiç rüya görüyor musun onu merak ediyorum. süblisikik olaylarla bu kadar uğraşacağına kendi süblisikik aklına odaklan olm. boş boş konuşuyorsun burada, millet de seni bir bok zannediyor. bak yukarda bir adam sana "olan eskiden zaman nasıl geçecek diyordum şimdi seni okumak için zamanın geçmemesini istiyorum sikim gibi adamsın..:))" demiş. sen ancak sikiyle vakit geçirmeye bayılanları başka eğlencelere sürükleyen sikim gibi bir adamsın lan. olm sende ruh kalmamış ruh. spiritüalizm senin neyine? sen muhammed'i anlıyor musun bari? okuduğun ayetlerden bir bok anlamıyorsun abicim. tanrı'ya inanıyoruz diyerek kendilerine çekiyorlarmış da bık bık. gitme sen de! kendin ol kendin. senin dinin sana, onların dini onlara. illüsikimsonik'ten daha fazla beyin yıkıyorsun burada resmen. havladığını mı zannediyorsun sen allah aşkına? insanlar bu yazdıklarını okuyunca çok bilinçleniyorlar öyle mi! korkutuyorsun olm adamları ancak. sana da yaptıkları gibi. korka korka çürüyün amk. adamlar da tanrı'nın birliğinden bahsetsinler. senin tanrı'n nerde sikko? nerde? buldun mu? ben buldum. gel sana anlatayım. bir varmış bir yokmuş... peri masallarını geç olm. adamlar açık açık söylüyorlar suç. he onlar için bit yeniği bile değilsin, o da var. adam gözüne gözüne sokuyor üçgeni. adam müzik yapıyor. sen neyin kafasını yaşıyorsun? allah'ın mı? bırak allah aşkına. elalemin akıllısı sensin sanki. bir sus artık da cehaletini kabullenip otur düşün. sen kendine tapanları yargılıyorsun da kendine tapınmaktan cahil düşmüşsün haberin yok. beyninin yüzeyiyle düşünüyorsun. dindar adam seni!

    topraktan yaratılanın önünde eğilirsin sen ancak Tanrı'nın değil. baş kaldırmaya "ben onun önünde değil, yalnızca beni yaratanın önünde eğilirim" demeye cesaretin yok, korkak. sonra şeytan kötü diyor insana tapan idolosikko putperest! ya bi git allahnı seversen. beni dellendiriyorsun.

    YanıtlaSil
  57. eline sağlık.. yazdıklarınla %5ini bile bilmediğim bir konunun ayrıntılarını ve deşifrelerini göstererek anlattın. okumaya devam ediyorum illüminatiyle ilgili yayınlarını

    YanıtlaSil
  58. eline sağlık adamın dibisin okumaya devam a.q

    YanıtlaSil
  59. SİKKO DAYI YIKAMA YAĞLAMAYI GEÇİORUM İYİSİN SENDE BİLİOSUN :D ŞİMDİ ENTERESAN BİR BİLGİ SIKI DURUN BEN BEYNİMDEN VURULMUŞA DÖNDÜM. SENN BU YAZINI OKURKEN AYNI ANDA DA DOSTOYEVSKİ EZİLENLERİ OKUYODUM . AGA BU ADAM İKİ AŞIĞIN AŞK HİKAYESİNİ ANLATIRKEN BİRDEN ROMANDA SENN ŞU ROTSCHİLD AİLESİNDEN BAHSETMEYE BAŞLIO LAAAAAAAAYYYYYYYYYYYN. NOLUO DEDİM İŞ DAHA DA ENTERESANLAŞMAYA BAŞLADI . ADAM BİR SAYFA SONRA DA SPRİTUALİZM DEN BAHSEDİO. AGA BU NEYİN KAFASI AT KAFASI MI NOLUO OLUM .SENN YAZININ ÜSTÜNE BU OLMADIK KİTAPTA ,1861 YILINDA YAZILMIŞ BİR KİTAPTA ARD ARDA GELMESİ DE TESADÜF MU ?

    YanıtlaSil
  60. bu bizimde yozlaşmışlığımıza işaret etmiyor mu.Sikko uzun saçlı olduğu için dinlemeyenlerin karşı çıkanların olacağını söylüyor.Halbuki saç uzatmanın sünnet olduğu unutuluyor.

    YanıtlaSil
  61. Komünizm ile illuminati ve yeni dünya düzeninin bi ilişkisi olmalı hocam bununla ilgili birşeyler bekliyorum...

    YanıtlaSil
  62. senin yazılarını şuana dek beğenerek okudum ama bu kelimelerden demek istdediğin dışınada çıkabilirsin... çarşaf önemlidir bizim müslüman olduğumuzun simgesidir. hiristiyandan yahudiden ayırır bizleri"""Kara çarşaflı yobazlardan ne farkı var bu kişilerin? Onlar da yobaz, bunlar da. Aralarındaki tek fark biri ben yobazım diye bağırıyor dış görünüşü itibariyle, teki ise kendini insanlara "elit" ve "entelektüel" olarak kabul ettirmeye çalışıyor. Kara çarşaflı ninja turtles`lar kadar cahil ve yobazsınız sevgili entelektüel görünümlü tırt arkadaşlarım. Çağımızın modern yobazlarısınız. Zaten hep aynı şeyleri anlatıyorum konunun başından beri. """

    YanıtlaSil
  63. O kadar yazdık hesap sordu yazdıklarımız buharlastı : ) tebrik ederim genc adam , guzel mevzu bu ve artarak guncelligini koruyan , dunden bugune daha da cogaldılar o yuzbinlerce insanı etkiliyorlar , bu insanlar mutsuz ve sıkıntılı , sosyal platfomlar bu yayılmaya musait . Tekrar kutlarım uyandırmak adına insanlıgı yazılan her cumle degerlidir .

    YanıtlaSil
  64. hasakhkahk verilen facebook hesabının linkine tıkladığınızda altta bizimkilerin yorumları var sfskhslhfs ya bu arada harikasın yazmaya devam et lütfen

    YanıtlaSil
  65. sikko şu man from earth diye bi film var izledin mi bi bak hele? :)

    YanıtlaSil
  66. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  67. buna diyalog dünyasıda diyebiliriz aslında

    YanıtlaSil
  68. Ulan amına soktuğum tam bir boş laf salatasısın. New age hakkında bir kaç şey öğreneyim dedim çünkü bir kaç arkadaşım buna inanıyor bende aşırı kıllanıyorum ve nefret ediyorum bu dinden. Belli ki insanı sömüren saçmalıklardan bir başkası. Çocuğa bir şey de diyemiyorum bak yanlışsın diye. Dedim aha spritüalizm ve satanizm arasında mükemmel bir bağlantı kuracak. Yok hala saçmalıyor dengesini siktiğim salağı.

    YanıtlaSil
  69. Ya hacı resimler görünmüyor bir el atar mısın?

    YanıtlaSil
  70. keske devam etseydin abi suan da cunku 2024te gunes patlamasi olacak her 11 yilda bir oluyor vs gibi seyler soylemeye basladilar ne kadar dogru bilmiyorum ama ozellikle 11 sayisini secmisler aklima sen geldin paranoyak oldum sanirim elektrik kesintisi int olmayacak dendi ne planliyorlar acaba

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.