Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

16 Nisan 2011 Cumartesi

Kennedy Suikasti

Kennedy suikastinden konuşayım biraz da.

J.F. Kennedy mason muydu bilmiyorum. Mason olmayabilir. Yada mason olup sonradan ters düşmüş olabilir.

Kennedy`nin son konuşması şudur: http://www.youtube.com/watch?v=EZYfeYhQ9eU

İngilizcesi olmayanlar, seyretmeye üşenenler ve televizyonunu yeni açanlar için kısaca özet geçeyim. Kennedy son basın açıklamasında gizli cemiyetlere giydiriyor. Bu gizli cemiyetlerin bilim, tekonoloji, siyaset, sanat gibi her alana sızdığını belirtiyor. Ve hayatta olduğu sürece bu gizli oluşumların karşısında duracağını söylüyr.

Bu onun son konuşması oluyor.

J.F. Kennedy`nin suikasti fbi tarafından düzenlenmiştir.

Katili olarak yargılanan adam masumdur, işkence altında bile masum olduğunu söylemiştir.

Bu vatandaşın tutuklandığı gün öldürülmesinin ardından Kennedy davası kapanır. Davayı kapatma kararı alan jürinin 2 üyesi yüksek dereceli masonlardır. Kayda alınan amatör çekimlerde Kennedy'ye en az 3 farklı noktadan ateş edildiği belli olmasına karşın, polis bu detayı es geçmiştir. Suikasti düzenlediği gerekçesiyle tutuklanan ve aynı gün emniyet binası önünde öldürülen Lee Harvey Oswald'ın 3 el ateş ettiği ve 2'sinin isabet aldığı kayıtlara geçirilmiştir. Fakat Kennedy'nin vücudunda tam 8 yara izi vardı.

Ve J. F. Kennedy, amerikan halkının sevdiği son başkanıydı. Bizdeki bülent ecevit gibin.

18 yorum:

  1. Kennedy'nin öldürmekle suçlanan kişi, bir başkası tarafından mahkemeye çıkarılırken onlarca polisin arasından vurulmamışmıydı?

    YanıtlaSil
  2. çok afedersiniz hemen düzeltiyorum. idamından değil ölümünden sonra yazmam gerekiyordu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. galdaş belki iki sene olmuş yeni yazıyoz ama, eceviti kim seviyodu amk? bildenberg değil miydi o sidikli? karısı yahudi değil mi amk? ne zaman gelse kriz çıkmadı mı memlekette? türkiyede öyle bi başbakan olmadı de gitsin.. ha ille birini diceksen, 40 milyon aşığı olan tayyip var amk.. onu deseydin, ekşicilerin alayı kaçardı tabi..

      Sil
    2. Mason kıyafeti giyip masonların elinden ödül alan adam mı? Onu kimin başımıza getirdiğini herkes biliyor. Erbakan ölmeden önce defalarca söyledi bu adamlar masondur diye. Siz de mal değneği gibi oy basın durun.

      Sil
    3. Albert Camus; ya sen tam bir gerizekalısın tayyip dediğin adamın annesi yahudi adamın kendisi mason.Bi çıkıyor besmele çekiyor oturduğunuz yere sıçıyosunuz.Adam dini kullanarak oy topluyor sığır gibi basıyosunuz.Bastığınız parmak değil toynak,geri zekalı gavatlar.

      Sil
    4. Sakin amk bu kadar çıldırmaya ne gerek vardı. Adam bence tayyip sevgisinden değil de çok seveni olduğu için demiş bunu. Ve kim diyor annesi yahudi diye amk süleymancıydı kadın. Tayyibin anne babasının mezarları karacaahmet mezarlığında süleyman hilmi tunahanın türbesi önündedir

      Sil
  3. ecevit hakkında 3 sabetayist cemaatten birine dahil olduğu iddiaları var

    YanıtlaSil
  4. evet, Lee Harvey Oswald yargı süreci daha bitmeden vurularak öldürüldü. Kennedy'yi vuran da FBI değil CIA dir. Kennedy, merkez bankasını yahudi asıllı olan kişilerin elinden almayı planlıyordu. Son konuşmasında bahsettiği "gizli cemiyetlerin" varlığına inanıyor ve inanmakla kalmayıp faaliyete de geçmeye hazırlanıyordu. Aşırı milliyetçi bir faşistti. İllüminatiden tut, yahudilerden, lobilerinden, nice yabancılardan ve Türklerden zerre gram haz etmemiştir. Churchill'den sonra bildiğim 2. en taşaklı Türk düşmanıdır. O ayrı mevzudur tabisi ki ama cinayeti devlet içerisindeki örgütün kolları tarafından işlenip, ört pas edildiği su götürmez bir gerçektir.

    YanıtlaSil
  5. Aynı zaman da Vietnam savaşının acilen bitirilmesi, silahlanmanın azaltılması ve Bilim, uzay araştırmalarına daha çok paranın aktarılması için çalışmaları vardır. Bence Kennedy özellikle fed, cia'i gizli örgütlerden temizleme, vietnam savaşı ve askeri harcamaların azaltılması nedeniyle öldürüldü. Ölümü daha sonrakilere hem ders hem de güçlerinin ispatıydı.

    YanıtlaSil
  6. adamların kolları her yere uzanıyo amk. ulan abd başkanları bile kontrol altındaysa, vay halimize amk

    YanıtlaSil
  7. Bi belgeselde izlediğim kadarıyla kennedy yi öldüren adama CIA Hipnoz uygulamışlar yada akıl kontrolü gibi birşey zaten adamın suikasttan sonra resimleri var mal mal bakıo etrafa

    YanıtlaSil
  8. bildiğin shooter filmindeki senaryo amk

    YanıtlaSil
  9. özet geciyorum yarraklarim

    kennedy wasp'a uymuyordu dağılın siktirin swh

    YanıtlaSil
  10. arkadasım bob keneyd ile jf karıstırmayın yav... jf. uzakdan keskin nişancı ile öldürülmüştür..
    kardeşi ise kalabalıgın içersinde zihin kontrollü bir zombie tarafından silahla öldürüldüğü söylensede kör açılardan yani kameranın görmediği açıdan CIA vey FBI tarafından kursunlanmıştır.. falan filan.

    YanıtlaSil
  11. Kennedy'yi tek bir keskin nişancı vurmustur 3 el ateş etmiştir biri boynuna girer acıdan eğildigi sırada digerini ateşler nişancı ve tam basının arka bölümünden girer beynini patlatır, bu sırada ilk kursun delip geçer önde oturan teksas valisine ulaşır ama fazla bi zarar vermez, dikkat ederseniz suikastin içinde valide olmalı ki ateş edilmeye baslamadan hemen once vali soföre doğru eğilerek nişancının görüş acısını acmaktadır ve vurulmamak için eğilmiştir. ayrıca suikasti düzenleyen fbi degil cia'dir.

    YanıtlaSil
  12. Ecevit ne alaka lan

    Erbakan konusunda sağ sol aynı fikirde birleşiyor da

    Ecevit konusunda pek hayır dua eden görmedim

    Maykıl gizliden gizliye alt yazı ile sol görüş felsefesi yedirme millete

    Televizyondakilerin de seninde alt yazına başlarım haaa

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.