Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

16 Nisan 2011 Cumartesi

1. Dünya Savaşı ve Milliyetçilik

Günaydın hacılar. Demin selam ben birinci dünya savaşı`nın görünürdeki sebebi diye bir başlık gördüm o olaya da deyineyim.

Şimdi bildiğiniz gibi bu 1. Dünya Savaşı`nın görünürdeki sebebi, tetikleyicisi, Avusturya-Macaristan veliahtı Franz Ferdinand`ın (grup olanı da ismini burdan alıyordu sanırım öyle bi şey var) bir Sırp milliyetçisi tarafından öldürülmesidir. 

1. Dünya Savaşı zaten kaçınılmazdı. Savaşın esas sebebini ve devlet arasındaki bloklaşmaları sonra anlatırım, şimdi ana konuya dönüyorum. 

Bakın 1900`lü yılların başında Sırbistan`da bir milliyetçilik rüzgarıdır gidiyor. Bir yerde milliyetçilik varsa, orada kesinlikle masonik bir müdahale vardır. Bu adamların en iyi kullandıkları şey de budur. Çok uluslu bir devlet olan Osmanlı`nın ve şu an bizim bile canımız çok sıkılır bu milliyetçilik davasına. Kürt milliyetçiliği, Ermeni sorunu hep milliyetçilik bazlı olaylardır, her neyse. 

Sırbistan`da o zamanlarda milliyetçilik propagandası gazı var. Aslında yıllardan beri var. Bir yandan Rusya panslavizm politikasıyla sahip çıkıyor bu heriflere, bir yandan da oralarda kurulan mason localarının faaliyetleri var. Zira zaten Sırplar, Osmanlı`dan ayrılmak ve bağımsızlığını kazanmak amacıyla ayaklanma yapan ilk azınlıktır. Neyse. 

Sırbistan`ın başında o dönemlerde Avusturya-Macaristan ile barışçıl politika izleyen bir lider var fakat Sırp halkı feci şekilde gaza getirilmiş durumda, Avusturya-Macaristan topraklarının bir kısmından hak iddia ediyorlar ve bu yüzden onlara karşı barışçıl politika izlenmesine isyan ediyorlar. Bu lideri indiriyorlar tahttan, istedikleri gibi birini getiriyorlar başa. 

Sırbistan, Makedonya gibi balkan ülkelerinde birçok mason locası var o dönemlerde. Şimdi de öyledir belki. Bu locaların o zamanlarki en büyük faaliyeti, milletlere milliyetçilik gazı vermektir. Ekstra bir bilgi, Abd`nin 1. Dünya Savaşı`na katılması için şart koştuğu Wilson Prensipleri`nde "her ulus kendi kaderini kendisi belirler" şeklinde bir madde vardır. Milliyetçilik = Masonik faaliyet, bunu unutmayın. 

Sanırım Sırbistan`ı ziyaret ediyor bu Franz Ferdinand ve o sırada bir Sırp genci tarafından öldürüyor. Bu genc Sırbistan`ın en önemli mason localarından birine üyedir. Locanın ismini unuttum ama this is the truth baby. 

Tarihteki ihtilaller de genellikle mason kaynaklıdır. Fransız Devrimi, Kızıl İhtilal gibi milliyetçilik rüzgarı esen olaylar masonlar tarafından organize ve finanse edilmiştir. 

Zira Fransız Devrimi`nden sonra esen milliyetçilik rüzgarıyla çok uluslu devletler yarrağı yemiştir, başta Osmanlı ve Avusturya-Macaristan. Zira masonik ülkünün ilk emeli imparatorlukları yok etmektir. Bunun nedenini başka bir entry`de açıklarım, new world order dedikleri bok bu işte neyse. 

Kızıl Devrim ise tamamen masonlar ve hatta yahudiler tarafından finanse edilmiştir. (hala masonla yahudiyi aynı şey sanan gerizekalılar var bu arada. Yahudilik ile Siyonizm bile aynı şey değildir, karıştırmayalım. Siyonizme lanet okuyan, siyonist bayrakları yakan yahudiler de vardır. Farklı şeyler hepsi.) Zira Marx zaten bir yahudidir. Stalin ve Lenin 33. dereceden masonlardır. 

Özet: Mahmut hoca geldi beyler.

30 yorum:

  1. anlayamadığım nokta, şimdi bunların amacı söylediğine göre Tek Dünya Cumhuriyeti'ni kurmak ve tek bir din ile yönetmek değil mi?

    peki madem herkesi tek bir çatı altında toplayacaklar, milliyetçilik gibi güçlü bir akımı(ki bence dinlerden bile güçlü) neden başlatmış olsunlar? bu işlerini zorlaştırmaz mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şöyle düşünebilirsin. Bütün bir pastayı dilimlere bölerek zamanında ve tadında yemek için yapıyorlar. Pasta birden yenirse karın ağrısı yapar diye düşünüyorum.

      Sil
  2. vatan, millet, para, toprak, güç gibi kavramlar illuminati için sadece bir araç. amaçları ilahi dinleri ortadan kaldırmak, şeytan'ın istediği kandırılmış ve habersiz insanlarla dolu dünyayı kurmak.

    şimdi o zamanki en büyük imparatorluklar osmanlı ve avusturya-macaristan idi.

    bu imparatorluklarda farklı etnik kökenden gelen ulusları bir arada tutan olgunun din olması onlar için büyük bir tehlikeydi.

    avusturya-macaristan zaten hristiyanlardan oluşuyordu tamamen.

    osmanlı'yı ise büyük ölçüde müslümanlar oluşturuyordu. arap yarımadası, kuzey afrika ve hatta balkanların ise önemli bir kısmı müslümandı.

    bu yüzden milliyetçiliği bu ulusları kışkırtmak için kullandılar ve çok da başarılı oldular.

    milli duygular dini duyguların önüne geçti, aynı dinden insanları birbirlerine düşürerek ve hatta öldürterek istediklerini gerçekleştirdiler.

    şunun altını çizmem lazım, amaçları tek bir dünya devleti kurmak fakat bu hayal ettiğiniz gibi şirinler köyü kıamında bir dünya devleti olmayacak. faşist bir dünya devleti olacak.

    adaletsizliğin, sömürgeleşmenin tavan yaptığı, tek ve mutlak bir otorite tarafından yönetilen, faşist bir devlet...

    YanıtlaSil
  3. Usta yorumundan sonra aklıma takıldı. Düşündüğümüz gibi bir devlet değil diyosun tam olarak ne anlamda? Tek bir topluluğun yönettiği birden çok devlet mi yoksa içinde çok ulusların bulunduğu tek bir imparatorluk mu? Yani senin deyiminle faşist bir imparatorluk mu kurmak istiyorlar???

    YanıtlaSil
  4. hacı sürekli arkası boş iddaalar atıyorsun gibi geliyor bıçaklayan mason, marx mason, lenin stalin zaten mason, bir ben mi kaldım mason olmayan herke mason olmuş amk

    YanıtlaSil
  5. oha marx'ın yahudi olduğu ana britannica'da bile yazar amına koyim naptın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. stalinin 33. dereceden mason olduğunu nasıl ispatlıyorsun sikko? ben o kadar araştırdım hiç bir şey bulamadım mk

      Sil
  6. çok ulusların bulunduğu tek bir dünya devleti hacı, öyle diyelim.

    şimdi eyaletlere mi ayırırlar, kaymakamları olur mu, akp ilçe belediye başkanlıklarını kaldırırlar mı, o kadarını bilemeyiz tabi fakat ulaşmak istedikleri en büyük idealleri tek mason cumhuriyeti. tek bir devlet. faşist devlet. fakat insanların razı olduğu faşist bir devlet.

    YanıtlaSil
  7. sitediki illüminati içeriği olmayan yazılarını önceden okudum ve beğendim fakat bu yazı pek hoşuma gitmedi masonlar ve yahudiler konusunu abartmıyor musun? abarmıyorsan kaynak verebilir misin? cevaplarsan sevinirim.

    YanıtlaSil
  8. Benimde çok ilgincime gitti yazıların, hatta bütün bildiklerimin yanlış olduğu kanısına bile vardım bi ara; ama tahmin edebileceğin gibi o kadar tarihin yanlış olduğuna inanmak çok zor geliyor.Ayrıca ırkçılıkla, milliyetçilik arasında farkı çok iyi yansıtamamışsın gibime geldi, milliyetçilik değil de "faşistlik=masonik faaliyet" desek daha dğru olmaz mı ?

    YanıtlaSil
  9. abi şunu acıklasana rusyadaki kızıl devrimin millyetçilikle alakası nedir? bunları okuyarak büyümüş sayılırım da ben? soruyorum sadece. Tamamen işçilerin çara karşı yaptıkları eylemlerin ve siyasi örgütlenmenin sonuç vermesidir rus devrimi.
    ( ya da ben öyle biliyorum)

    YanıtlaSil
  10. ben de iğrenç adam gibi düşünüyorum bu konuda

    YanıtlaSil
  11. halk ve işçiler tarafından yapılan devrimin samimiyetine ben de inanıyorum. fakat lenin'i finanse edenler alman farmasonlarıdır. insanları örgütleyen de farmasonlar olmuştur, keza komünizmi rusya'ya getirenler de bu devrim vasıtasıyla yine onlar olmuştur.

    YanıtlaSil
  12. Franz Ferdinand Sırbistan'da değil, Bosna'nın Sarajevo şehrinde, Gavrilo Princip tarafından öldürülmüştür. Gavrilocuğumuz ise Black Hand Masonry locasının üyesiymiş.

    YanıtlaSil
  13. kara gümrüklü franz ferdinand ı öldürenin mason olduğuyla ilgili bir kayna kvereydin keşke. masonu geçtim gerçek adını bile bulamadaım google da

    YanıtlaSil
  14. Franz Ferdinandı vuran Gavrilo Princip..üye olduğu loca Narodna Odbrana..

    Not: Rotchild ve Rockefeller anamızı bellemeye devam edyior!

    YanıtlaSil
  15. Demolition Man'i seyreder iseniz kurulması istenen devlet hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Sadece sağlıklı insanlardan oluşan, zenginlerin, kültürlülerin hüküm sürdüğü, basit işlerin robotlar ya da benzerleri tarafından yapılacağı bir dünya. Tamamiyle üstün ırk yaratma isteği...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunu şu an arabistan'da kurulan neom şehriyle yapmaya başladılar maalesef :/

      Sil
  16. Buna bakarmisiniz bende wikipedianin yalancisiyim

    Eşiyle 1914'te Sırbistan'ın başkenti Belgrad'ı ziyaret eden Franz Ferdinand, ziyaret sırasında
    gerçekleşen bir çok suikastten yara
    almadan kurtuldu. Ancak, 28 Haziran
    1914 günü saat 01.15'te, üzeri açık
    otomobille eşiyle Saraybosna
    sokaklarında ilerlerken, Sırp suikastçi Gavrilo Princip 'in saldırısına uğradı. Princip'in tabancasından çıkan kurşun,
    arşidükün boynuna girip çıkarak,
    arkasında duran eşine saplandı. Franz
    Ferdinand ve eşi Prenses Sophie,
    suikastte öldüler. Bunun üzerine
    Avusturya-Macaristan, suikastten sorumlu tuttuğu Sırbistan'a savaş
    açarak, I. Dünya Savaşı 'nın çıkmasına neden oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kanka şimdi bakarsan adamlar mason adamlarda öyle bir güç var ki;misal İngiltereye diyor ki sen işte bu yıl bu kadar miktarda para basabilirsin İngiltere o paradan fazlasını basamıyor amına koyayım.Adamlar çıkıp wikipedia ya doğruları vermez ki?

      Sil
  17. sikko reyiz. şu leninin ve stalinin mason olduklarını belgelerle ispatlayıversene? hayır inanmadığımdan değil, komünistlere adamların mason olduğunu anlatamıyoruz o bakımdan swh

    YanıtlaSil
  18. belge göremediğin fakat mantık sezdiğin yerde araştıracaksın demişler.. mantıklı geldi. arayalım bizde.

    YanıtlaSil
  19. belge göremediğin fakat mantık sezdiğin yerde araştıracaksın demişler.. mantıklı geldi. arayalım bizde.

    YanıtlaSil
  20. "Kanıtın Yoklu, yokluğun kanıtı " değildir.

    YanıtlaSil
  21. da vinci demons diye bir dizi vardı hatırlarsınız da vincinin içinde olduğu bir örgütte vardı bu örgüt kabak gibi illimünatiyi sembolize ediyormuş meğerse 3. sezonda hatırlarsınız örgütün başındaki türk diye çağırılan abimiz italya-osmanlı savaşından sonra şey diyordu bizim amacımız imparatorluklara son vermek bu yazıyı okuyunca onu hatırladım

    YanıtlaSil
  22. Türk Tarihi’nin dönüm noktalarından biri olan ve yakın tarihimizde hala etkisini yaşadığımız I. Dünya Savaşı ile tarih konu anlatımımıza devam ediyoruz. Bu yazımızda Osmanlı Devleti’nin dahil olduğu son savaş, ve katıldığı ülkeler bakımından tüm dünyayı etkileyen olaya geniş bakış açısı ile bakacağız. YKS Tarih I. Dünya Savaşı Konu Anlatımı içeriği bakımından hem genel kültür olarak hem de direkt ünite anlatımı olarak iki video sunacağız. Ardından da YKS Tarih I. Dünya Savaşı Soru Çözümü videosu paylaşacağız. Böylece konu ile ilgili tüm soru işaretlerini ortadan kaldıracağız.
    1. Dünya Savaşı Konu Anlatımı ve Soru Çözümü

    YanıtlaSil
  23. Ne diyon aq. Ne yks si. Aslında git anlat ya, valla bak. sikko abinin blogunu aç bilgisayardan öğret bakiyim görünen sebebi bak bakalım senin gavatların nasıl tepki verecekler.

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.