Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

21 Nisan 2011 Perşembe

Michael Jackson ve MTV yıldızları

Selam kaynatasızlar.

Illuminati'nin satanist bir elit topluluk olduğu konusunda hala şüpheleri olanlar var. Sizle beraber benim de kendime sıklıkla sorduğum bazı sorulara cevap arıyorsunuz. Birazdan bazı örneklerini vereceğim kliplerde, filmlerde, şirket logolarında neden sembollerini kullanıyorlar? Neden kendilerini deşifre ediyorlar? Michael Jackson neden ve nasıl öldü? Ölümün illuminati ile bir bağlantısı var mı? Madem bunlar bu kadar güçlü bir örgüt, nasıl oluyor da bunlar hakkında konuşan bazı insanları yada şarkıcıları susturmuyorlar?

Öncelikle, şunu bir aklınıza kazıyın. Michael Jackson, Bob Dylan, Eminem, Kanye West, Katy Perry ve daha onlarca belki de yüzlerce toplumun gözü önünde bulunan MTV yıldızı, illuminati tarafından yönlendiriliyor. Bu kişiler toplumu zihin kontrolü atlında tutmadaki en etkili silahlarından biri. Eğer Youtube'da "x sold his soul to the devil" diye aratma yaparsanız bu insanların ruhlarını Şeytan'a sattıklarını, hipnoz halinde olduklarını ve yaptıkları sebebiyle müthiş bir vicdan azabı ile karışık pişmanlık hissettiklerini dile getirdiği röportajlar yada ağızlarından kaçırdığı videolar görebilirsiniz. Buyrun ben yine de birkaç tanesini vereyim size, favorilere falan ekleyin seyredin vaktiniz olunca.

ve daha onlarcasını bulmakta özgürsünüz, internet büyük nimet, kullanabilene.

Yazılarımı takip eden taşaksızların bana zaten güvendiklerini biliyorum fakat ben yine de götümden sallamadığımı göstermek adına birkaç video link'i koydum buraya. Ve sadece bununla da sınırlı değil, bu insanlar bu sırlarını şarkı sözlerinde de ima ediyorlar. Neden? Çünkü ruhunu teslim alan şey Şeytan, İblis, Cinler. Bu kişiler ise birer "insan". Ünlü olmak adına yaptıkları bu işi, zamanla taşıyamaz hale geliyorlar. Midas'ın kulakları eşek kulakları diye kuyuya bağıran adamın hikâyesi vardır ya, insanız ulan biz, ne kadar içimizde saklı tutabiliriz, ne kadar katlanabiliriz? "İnsanlık hali işte" bu söz niye var, çünkü bizler aciz varlıklarız.

"Yeeaa Youtube videolarından etkilenmiş ergen yeeaa" veya "Youtube'dan mı öğrenecez gerçeği yeeaa boş işler biz bunları lisede konuşurduk gençler heh heh" yorumlarında bulunan, her şeyin en doğrusunu bilen entel görünümlü çağdaş yobaz, halk arasındaki tabirle dalyarak arkadaşlarımıza şunları söylemek istiyorum...

Youtube bir televizyon kanalı değil, çoğunlukla senin benim gibi adamların video'lar paylaştığı bir sosyal ağ. Burada eğer ararsan ve süzgecinden geçirirsen müthiş şeyler de bulabilirsin fakat çoğunuz "amı görünen ünlü sikiş seks gs hagi attığı gol rihanna umbrella britney spears'ın amı" kelimeleri aratan denyolar olduğunuz için bu az önce bahsettiğim videoları seyreden kişi sayısı 100 bini geçmemekte. Justin Bieber denen, ağaçları yaşken eğdiren, boş zırvalıklar ile tazecik zihinleri meşgul edip kendisine özendiren gavatın video'ları ise 500 milyon kere seyrediliyor.

Be amın oğulları, siz değil misiniz popüler olana bok atan? Farklı gözükmek için "sözlükçülerin en iyi 10 film listesi" başlığında kimsenin bilmediği sikimsonik sanat filmlerini yazan? Al işte sana farklılık yaratabileceğin ve aynı zamanda bazı şeyleri görerek bir sike derman olabilme şansı bulacağın bir mecra. Al bu kimsenin seyretmediği video'ları seyret. Sadece 7.000 kere seyredilmiş, yüksek dereceli Türk masonlarının damalı zemin üzerinde yaptıkları Luciferian ayin videosunu seyret: (dk 6.30 özellikle) http://www.youtube.com/watch?v=BiOeiEgVISk

Michael Jackson'ın ölümünden önce, 2009 yılında yaptığı bir konuşma var. Yanındakilere diyor ki "birbirinize destek olun ve gezegeni koruyun. sadece 4 yılımız kaldı, bundan sonrası geri döndürülemez olacak.".

Sübliminal (Bilinçaltı) Mesajlar
Rihanna - Umbrella

Baphomet

İlk görüntü Rihanna'nın Umbrella klibinde 1 saniyeden daha az bir süre ekrana giriyor. Bu görüntü photoshop'lu. Üçgen/piramidin içindeki bu görüntü keçi kafalı Şeytan temsili olan Baphomet'in kafası. Rihanna'nın kolları boynuzları, omuz bölgesindeki photoshop ile rötuşlanmış karartılar gözleri, tüm şekil de zaten direkt Baphomet'i temsil ediyor. Neden bu görüntü saliselerle kısıtlı bir süre kadar kalıyor ekranda? Bilinçaltına işlenmesi için yapıyorlar bunları. Sübliminal mesajları bu yüzden veriyorlar size. Lady Gaga'nın Born This Way klibinin ilk 3 dakikası hem sözleri hem görüntüleri ile tam bir ritüel tadında.

Tek göz ile tasvir edilen Anti-christ / Deccal

Klipten bir görüntü yine, ne bakıyon yarak mı var? Evet var, tam ortada bak ehehe.

Ve daha onlarca görüntü var Born This Way denen iğrenç klipte. Sözlerinde ise yine Evil'ın gücünden bahsediliyor.

Geçenlerde Ekşi'de Eminem hakkında  "son albümünden sonra giyim tarzı da adama benzemiş, ne o öyle zibidi gibi giyiniyodu" gibi bir entry gördüm, kafamda şimşekler çaktı. Neden?

Eminem, Recovery (geri alma/iyileşme/düzelme) albümünde "kendisi" oldu. Ona yapması dikte edilen şeyleri yapmadı. Eminem, özellikle 8 Mile zamanlarında, şu kariyerinin tavan yaptığı dönemlerde illuminati ile bağlantılıydı (bu şarkı ve klipleri ile de kendini ele veriyordu, Lose Yourself şarkısında New World Order lafı geçer en basitinden). O sayede bu kadar isim yapabildi, zaten kendisi büyük bir yetenekti ve müthiş reklamlar, haberlerde gözükmesi, MTV'de sürekli çıkması vs ile de bu yetenekleri desteklenince böyle ün kazanması kaçınılmaz oldu. Fakat Eminem özellikle kızından sonra kendini çok sorguladı ve bu bokun içinden kaçmak, kurtulmak istedi. Ya taşaksızlar ben rap hayatta dinlemem (normalde hep belgesel jazz felan entelim) ama Eminem dinlerim. Bu taşaksız herif bildiğin sanatçı ya, piyanosundan gitarına birçok farklı enstrüman kullanıyor şarkılarında, harika melodiler üretiyor. Zenci işi ov yeah madafaka rap'i yapmıyor.

Eminem'in son albümünü dinlerseniz, çoğu şarkısında müthiş mesajlar olduğunu, kuklaları oynatan elin sahiplerine nasıl meydan okuduğunu farkedeceksiniz. Eminem artık sadece kızını ve onun hayatını düşünüyor, bu süre zarfında da fanlarından, onu sevenlerden ve onun ne demek istediğini idrak edebilecek insanlardan destek bekliyor. Son albümün en iyi şarkılarından Not Afraid'in nakaratı şu:

i’m not afraid to take a stand (tarafımı ortaya koymaktan korkmuyorum)
everybody come take my hand (herkes, gelin elimi tutun)
we’ll walk this road together, through the storm (bu yolu fırtınaya karşı beraber yürüyeceğiz)
whatever weather, cold or warm (hava ne olursa olun, soğuk yada sıcak)
just let you know that, you’re not alone (sadece şunu bil, yalnız değilsin)
holla if you feel like you’ve been down the same road (eğer aynı yolun içinde olduğunu hissediyorsan, selamlar)

İlk 4 dize çok açık, meydan okuyor ve sevenlerinden destek bekliyor. Son 2 dizede ise kendisiyle aynı bataklığın içinde olan ve kurtulmak isteyen ünlülere çağrıda bulunuyor. Ve o desteği de aslında onlardan bekliyor.

25 To Life diye süper bir şarkısı var son albümünde, sözlerini iyi dinleyin, bu sözler sizce eski eşine yazdığı sözler mi?

i'm divorcing you (seni bırakıyorum)
go marry someone else and make em famous (git başkasıyla evlen ve onları ünlü yap)
and take away there freedom like you did to me (ve özgürlüklerini al, aynı bana yaptığın gibi)

Eğer bu satırlarda ruhunu teslim ettiği İblis'e seslenmiyorsa, ben bu hayatta hiçbir şey bilmeyen, çamaşır makinası seyreden otistik çocuk ile aynı donanıma ve kapasiteye sahip, gerizekalı bir herifim. Zira şarkının devamı da İblis'e bir başkaldırış şeklinde.
"
Till I Collapse" ise Eminem Show zamanlarından bir şarkısı... Belki de kendisiyle aynı batağa bulaşmış kişilerden bahsediyordur?

"...i'm just not Eminem
subliminal thoughts...


cuz i`m at the end of my wits with half the shit gets in, i got a list here`s the order of my list that it`s in
it goes reggie (Bob Marley de Illuminati konusunda insanları uyarmış ve şaibeli bir şekilde evinde ölü bulunmuştu), Jay-Z, Tupac (o da insanları uyardı ve şaibeli bir biçimde öldürüldü) and Biggie
(nam-ı diğer the notorious b.i.g., şaibeli şekilde öldürüldü, tupac gibi öldükten sonra albümü çıktı), Andre from Outkast, Jada, Kurupt, Nas and then me
but in this industry..."


Bu şarkının devamında ve son albümündeki diğer şarkılarda, hatta ondan öncekilerde de yine bazı üstü kapalı mesajlar veriyor Eminem.

Verdiğim örneklerin bunlarla sınırlı olduğunu düşünüyorsanız, tesadüf 3-5 olayı bir araya getirdiğimi düşünüyorsanız, hay sizin kafanızı sikeyim. Şu an aklımda da var mesajlar içeren bazı klip ve şarkılar, hatta araştırma yapacak olsam daha anasının amı kadar kanıt dökebilirim önünüze, biliyosunuz psikopatım. Fakat ulaşacağım sonuç aynı, aynı şeyleri gevelemekten sıkılıyorum.

İnsanlar ne bu şarkı sözlerini, ne klip görüntülerini, ne de ruhumu Şeytan'a sattım diyen ünlüleri bu şekilde algılamıyorlar. Dünyevi zevklere özendirilmiş ve hapsolmuş, "mtv karılar memeler para oh yeah" hayallerine köleleşmiş, kendini özgür birey sanan fakat işlev olarak köleden bir farkı olmayan zihinler bu şekilde algılamıyor bunları.

MJ'in dediği şeyi hatırlayın "4 sene sonra artık durum geri döndürülemez olacak.". 4 sene, 14 sene, 54 sene, her ne ise, sayısını müneccim yarağı yemediğim için ben bilemiyorum fakat MJ'in bildiği bir şeyler olduğu kesin. İşaret ettiği mesele şu, yakın tarihte artık uyanan insanların çabası bile işe yaramaz hale gelecek. AIDS virüsünü ,yani HIV'yi kaptıktan sonra alacağınız önlemler sizi kurtarır mı? AIDS olduktan sonra 8 kat prezervatif takarak sikişsen bu seni iyileştirecek mi? Hayır, çünkü sen Ahmet Çakar'la geri dönüşü olmayan yola girdin zaten ehehe. Yani biz de o yola giriyoruz gitgide, bakın Steve Jackson Illuminati oyun kartlarında bize ne diyor.


Resistance is useless, direnmek işe yaramaz, çaban nafile, boşa kürek çekme, kaçma sen de zevk alacan...

Henüz bu durumda değiliz, fakat çok yakında böyle olacak durum. O yüzden, Allah rızası için, eğer bu başlıkta/blog'ta anlattıklarım size biraz bile mantıklı geldiyse, aklınıza bir "acaba?" bile soktuysa, lütfen olduğunuz yerde durmayın. Konuşun sevdiklerinizle, yayın bunu insanlara, lütfen.

Michael Jackson'a geri dönelim, MJ yavaş yavaş kurtarmak istedi kendini bu pisliğin içinden. En meşhur şarkılarından "They Dont't Really Care About Us"ın sözlerini hiç dikkatli dinlediniz mi? Adam Mevlana modunda barışçıl mesajlar taşımanın yanı sıra, bir Polat Alemdar cesaretinde atarda bulunuyor illuminati'ye karşı ehehe. Ciddiyim yalnız, şimdi birkaç saniyenizi ayırmanızı isteyecem sizden.

They Don't Care About Us klibi: http://www.youtube.com/watch?v=QNJL6nfu__Q

1.05'e getirin görüntüyü ve sağdaki duvara dikkatlice bakın.

Sağdaki duvarda ne olduğunu gördünüz mü?

Peki o sırada ne dediğine de dikkat ettiniz mi?

Will me, thrill me (beni yönet, beni korkut)
You can never kill me. (beni asla öldüremezsin)

Hiç düşündünüz mü "they dont really care about us"taki "they" kim? onlar kim? Michael bu şarkıda kime "set me free" (beni rahat bırakın) diye feryad ediyor?

Michael ya, taşağını yerim senin, ruhun şadolsun.

MJ'in verdiği mesajlar bununla da sınırlı değil, bu dönemden sonraki bazı şarkı ve kliplerinde de bu tavrını sürdürüyor. MJ zaten özellikle hayatta olduğu son 10-15 yılda, her fırsatta harika mesajlar veriyordu gerek röportajlarında gerek söyleşilerinde... Müslüman olarak vefat ettiği söylenir, benim bilgim Müslüman olmaya ciddi şekilde niyetinin olduğu yönünde, fakat İslam'ı tercih etti mi bilmiyorum. Neyse mesele o değil, mesele şu, bu adam lahmacuna da tapsa hiçbir ünlünün ve ünlüleri yemişim, insanların %99.9'unun götünün yemeyeceği bir şey yaptı hayattayken. Kendini bu pislikten kurtarmakla yetinmedi, meydan okudu, insanları uyardı. Her fırsatta Sony'e, emperyalist kuruluşlara giydirdi, birçok büyük abiyi karşısına aldı.

MJ'in gerçekten sübyancı olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Etmeyin eylemeyin ya.

Bu ve bütün MJ'i karalama çalışmaları kasten yapıldı. MJ sadece yetenekleri sayesinde bu kadar sevilmedi, kendisi gelmiş geçmiş en sevilen şarkıcı oldu muhtemelen ve bunları sadece yeteneğiyle kazanmadı, duruşunun ve kişiliğinin de önemli bir payı oldu bunda.

MJ'in kalp krizinden yada kendi bilgisi ve kontrolü dahilinde kasten fazla doz ilaç aldığından dolayı mı öldüğünü düşünüyorsunuz?

Etmeyin eylemeyin x 2.

Bu konuda çok komplo var, doktoru zehirlemiş, şu olmuş bu olmuş deniyor. Doktoru tarafından da olsa, ahmet mehmet tarafından da olsa, sonuç olarak birilerinin talimatları doğrultusunda "öldürüldü"  Michael Jackson...

Ruhunu İblis'e teslim eden ve daha sonra bununla yüzleşmek, karşı koymak cesaretini gösterebilen ve hayatta kalan ender ünlü isimlerden birisi de Eminem.
Umarım, inşallah Eminem'in de sonu MJ gibi olmaz.,,

Zira çeşitli sebeplerden ötürü kendileriyle zıtlaşan, ters düşen, toplumun gözü önündeki bu kişilerin başına pek iyi şeyler gelmiyor. Britney, hapse atılan Lil Wayne, rapçi DMX... Sadece aklıma gelenler bunlar.

Araştırmacı David Icke, Illuminati'yi bu kadar deşifre etmesine rağmen nasıl oluyor da elini kolunu sallaya sallaya televizyonlara çıkıyor, yurtdışında seminerler veriyor, kitaplar basıyor? Kendisi ilahi dinleri kabul etmiyor. İslam, Yahudilik ve Hristiyanlığın insanlar tarafından yaratıldığını savunuyor.

Salt gerçeği ve doğruyu savunan insanlara ne oluyor peki? John Todd, bu ismi bir araştırın bakalım neler gelmiş başına... İlluminati`nin her bokunu ortaya döktükten sonra tecavüz suçundan 30 yıl ağır hapis cezasına çarptırıldı. Ve yıl o zaman 1980`ler. Şimdiki kadar ses çıkartabilecek bir dönem değil.. O zamanlarda da bu hadise, sadece senin ve benim gibi birkaç salağın dikkatini ve tepkisini toplamışır muhtemelen. Arıdından 2004 yılında rehabilite merkezinin konrolünde serbest bırakılıyor ve 3 yıl sonra bu rehabilite merkezinde hayatını kaybediyor.

İlluminati`nin neden sembollerini filmlerde ve kliplerde kullandıklarına gelince... Luciferian`lar için semboller son derece önemli, ritüellere büyük önem gösteriyorlar. 11 sayısının kendileri için ayrı bir önemi var. 11, Tanrı`ya baş kaldırışı, meydan okumayı temsil ediyor.

Eğer 11 Eylül 1990`da George Bush`un, Yeni Dünya Düzeni`ni ilk defa dünyaya duyurmasını, ve 11 yıl sonra, 11 Eylül 2001`de İkiz Kule ve Pentagon saldırılarının olmasını tesadüfe bağlıyorsanız, saygı duyarım demeyeceğim. Bütün bunları tesadüf olarak açıklarsanız kusura bakmayın ama bu noktada sizi siklenecek değerde göremem. Öküzlüğün lüzumu yok, herneyse.

Yine 11 yıl sonra... 2012.

Üzerinde bu kadar komplolar türetilmesi neden?

Illuminati sembollerden güç alıyor. 11 Eylül İkiz Kule saldırılarını nasıl birçok filmde, çizgi filmlerde, oyun kartlarında ve daha türlü şekillerde ima ettilerse, 2012`de yapacakları şeye de bizi hazırlıyor olabilirler mi?

2012`de insanoğlunun kaderini değiştirecek bir olay olabilir. Muhtemelen bu, bizim etkisini hemen göremeyeceğimiz bir olay olacak. Açıkçası bu fake uzaylı saldırısını yahut büyük savaşların çıkmasını falan beklemiyorum 2012`de.

Fakat tekrarlıyorum, bu insanlar için semboller birer ritüel. 11 Eylül İkiz Kule saldırıları ise Tanrı`ya en büyük meydan okumaları oldu. 11 Eylül tarihinde yaptılar, çünkü bu bir ritüeldi...

Peki onun da 11 yıl sonrası, 2012? ne olacak tabi ki bilmiyorum, Ömer Çelakıl`ın bokunu ve müneccimin yarağını aynı anda yemem lazım bilebilmem için. Fakat acısını sonradan tadacağımız gelişmeler yaşanabilir. Deccal senaryosu Kuran`da geçmez, sahih hadislerde olup olmadığını da bilmiyorum, herkes ayrı bir şey söylüyor. Fakat eğer varsa, eğer ki deccal yeryüzüne gelecekse ve bu sembolik olaylar onların ihtiyaç duydukları "enerji"yi yaratıyorsa, 2012`de tüm gezegenlerin aynı hizaya gelecek olması da o enerjiyi yaratabilir. Bu son dediğime ben de tamamen inanmıyorum, sadece ihtimal dahilinde bulunduruyorum. olsa da şaşırmam, olmasa da. Yine umarım, bu tüm gezegenlerin aynı hizaya gelme siki bir anlama gelmiyordur bu herifler için.

Neyse taşağını yediklerim, artık bitireyim yoruldum. daha anlatacağım birsürü şey vardı aslında bu konuyla ilgili ama "dur bi yazmaya başlıyım" dediğimde hepsi aklıma gelmiyo amına koyim, çok yaşayacak olsaydım kesin alzaymır olurdum ama neyse ki erken yaşta geberip gidecek bi tipe benziyorum ehehe.

Olur da bu yazılarım fazla dikkat çeker, beni de John Todd gibi hapse atarlarsa, aklınızda bulunsun kısa Parliament içiyorum. sigaramı eksik ederseniz iki cihanda elim yakanızda olur, ip adresinizden teker teker yerinizi yurdunuz tespit edip kapınızın önüne sıçarım. yaparım bunu. Karagümrük çocuğuyum, sözüm senet benim. (ananızı sikerim taşak geçiyorum burada. biliyorum bu dediklerimi ciddiye alıp bana zıt gidenler olacak, şimdiden onlara sesleniyorum: ananızı sikerim.)

Bir ricam daha olsun hadi, dinler hakkında asla önyargılı davranmayın bokunu yediklerim. Meditasyon lafına hmmmm, namaz lafına öeeehhhh diye yaklaşımda bulunmayın. Dinlerin gerici, cahil ve yobaz kesim tarafından inanıldığı düşüncesini silin kafanızdan. "Ama bütün müslüman ülkeler cahil yobaz amaaaa", e be kafasına sıçtığım, o "Müslüman"lar Kuran`ın ilk ayetinde geçen "ikra" emrini uygulamadan, "namaz kılayım kurban keseyim hacca gideyim oh ne güzel müslümanım elhamdülülülilülilü" kafasında puta tapma meyillisi kazmalar olduğu için o haldeler. Biz de dahiliz bunlara, bir Irak olmasak da, biz de bokun içindeyiz, ama bir Alex değiliz evet. Ve şunu da unutma "ikra" sadece "oku" anlamına gelmez, "oku, öğren, idrak et, araştır, analiz et, paylaş, dağıt." anlamlarına da gelir. Ve hatta şöyle diyeyim, sırf Arapça olan bir kelime bile bu kadar anlama sahip olabiliyorsa, Allah katından gelmiş bir kitabın kimbilir nasıl sır sahibi, nasıl algımızın yetmeyeceği anlamları olabilir düşünün.

Yani biz şu an Arapça`dan çevrilmiş Kuran`ı okuyup anlıyoruz fakat o Kuran`ın esas dili Arapça da değil, aslında Kuran`ın dili Allahça, öyle düşünün. Allah katından, dünyevi hayata ve insan algısına uygun bir dile çevrilmiştir o kitap. Biz bu kitabın işte bu, son, en basit halini okuyoruz. Eğer siz Allah`ı Kuran`dan ibaret, bizi yaratan böyle çok güçlü bi şey olarak canlandırıyorsanız zihninizde, kusura bakmayın ama sizin kafanıza sıçayım ehehe. Allah, neden kutsal kitaplarda kendisinden "ben" değil de "biz" olarak bahseder? Muhtemelen bunun sebebi, O`nu, bizim algı ve idrak seviyemiz dahilinde tanımlayacak en yakın kelimenin "biz" zamiri olmasıdır. Yani Allah 3. bir şahıs değil, Allah`ın ne olduğunu tabi ki açıklayamam size fakat ne olmadığını açıklayabilirim. Allah düşündüğünüz hiçbir şey değil. Allah düşünebileceğiniz hiçbir şey olamaz. Öyle olsa, o benim Allah`ım olamazdı, Zeus gibi bir tanrı olurdu sadece.

Hadi Selametle.

özet: 05 Edi, üçte bir kuralına göre bu gece koruma altındasın.

177 yorum:

  1. döktürmüş yine beyn kıvrımlarını yidiğim. bi belgesel izlemiştim deccal le ilgili bi kaç yıl öncesinde. içeriği tamamen hatırlamıyorum ama akla direk obama yı getiriyodu desem.herkesi etrafında birleştircek kendine inandırcak güçlü olcak ve herşeyin sonunu hazırlıycak.

    YanıtlaSil
  2. hepsini okudum lan oha,şimd zzz

    YanıtlaSil
  3. saygı duydum.

    YanıtlaSil
  4. hayatını sikim senin amcık, gece gece korkuttun beni şeytan, meytan cin, min diye. ışığı açıp geliyom bi dakka. geldim.
    söylediğin her şeyi çok güzel bağlamışsın göt. direk bağlamadığın şeylerden biri: d. icke ne demiş üç çeşit insan var falan feşmekan, kendilerine söylenenleri tekrarlayanlar, doktorlar falan, öğretmenler. "öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır"(????)
    şu wikileaks olayında arkada atatürk resmi? kesin bi iş var bu adamda. ulan bi dakka belki de adam masonların senaryolarından haberdar ve karşı çıkıyor?? bilemedim şimdi...ben buna bi bakayım

    YanıtlaSil
  5. adam zekisin. bence sana bir koruma ayarlayalım. kılına dokunanı... (kendinemilitan)

    YanıtlaSil
  6. karagümrük çocuüğuyum bana bi bok yapamazlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. baba adamsın valla sayende hayatım değişti...:)

      Sil
    2. Maykılcığım, maykıl ceksın sence gerçekten öldü mü yoksa öldürülmemek için ölmüş ayağına yatıp ortadan kayıp mi oldu ne diyorsun bu konuda

      Sil
    3. Maykılcığım, maykıl ceksın sence gerçekten öldü mü yoksa öldürülmemek için ölmüş ayağına yatıp ortadan kayıp mi oldu ne diyorsun bu konuda

      Sil
  7. Evet taşağını yediim bu wikileaks falan ne ayak?

    YanıtlaSil
  8. Hacı hepsini okudum, hepsini güzel bağlamışın, tırstım feci. Bu illuminati mi ne, nedir kimdir bilmem açıkçası, ama bahsettiğin şu zengin amerikalı, dünyayı yöneten tipler stayla bişey mi, hani şu zeitgeist'te de adları geçen. petrolcü herifler, bankacılar falan.
    neyse onun dışında, 11 eylül konusunda, onun komplo olduğu yüzde yüz. hala teröristler yaptı sanan varsa oha amk, internete televizyona hiç bakmasınlar, mağaralara dönsünler onlar. şu mesaj işinden tam anlamıyorum ama dediğim gibi örneklerin şahane, bunun üstüne Eminem piçine de bişey olursa gelir bokunu yerim söyliyim. Bak Eminem'den bahsederken aklıma ilk küfür geliyo, bunlar Eminem'i karalama işleri mi yoksa Eminem gerçekten piç mi? Dalgasına sormuyorum şu annesiyle ilgili şeyler falan, gerçek galiba onlar, neyse artık amk, çok fena oldum gece gece korktum.
    2012'de neler olabileceğine dair bi yazı patlat reyiz, şu fbi'ın 50sene sonra, bokum bi kayıt ortaya çıkarıp uzaylılar var demesi, nasa'nın bu yeni gezegeni ha bulduk ha bulucaz, mars'ta otlu peynir bulduk açıklamaları, bunlar ekseninde bişeyler bekliyorum. kusura bakma bokum gibi bi istek yaptım ama tırstım dediğim gibi.

    YanıtlaSil
  9. yavru bu dediğin soruların büyük bi kısmının cevabını bulabilirsin diğer yazılarda.

    uzaylı meselesine gelince, sıradaki yazım onunla ilgili olacak ama biraz zaman alabilir kapsamlı bi şeyler attıracam. please wait loading amına koyim.

    YanıtlaSil
  10. ya reis madem ki bu amunakodulumun illuminatisi satanist ve dinlere karsi. o zaman neden israile, yani musevilere hizmet ediyorlar? uzun zamandir ben de arastiriyorum kendi çapimda. kafami çok kurcaliyor. bu illuminati yahudilerden simdi bagimsiz mi, yoksa onlara mi hizmet ediyor???

    YanıtlaSil
  11. eline sağlık güzel yazmışsın.
    afşarın sorusunun cevabını ben de merak ediyorum. siyonizmle illuminati ilişkisi nedir? siyonistler yahudiyken illuminaticiler nasıl şeytana tapar?
    bunların taptığı şeytan mı deccal mi falan..
    bir de şu sitenin temasını değiş. zaten yazılar uzun okurken gözleri şeşbeş yapıyor. not defterine kopyalayıp okudum hepsini.
    lütfen değiş nolur değiş.

    YanıtlaSil
  12. bide subliminal mesajlarda neden hep sex neden?

    YanıtlaSil
  13. Siyonizm ve musevilik çok ama çok farklı şeyler. Bu adamlar görünürde yahudiler evet, yahudi ırkından geliyorlar fakat yahudiliğe değil, Allah'a değil, satanizm ve Satan'a tapıyor, hizmet ediyorlar.

    http://michaelsikkofield.blogspot.com/2011/04/rothschild-israil-ve-dunya-savaslar.html

    Bu yazımda bulabilirsiniz aradığınız cevabı.

    Cinsellik mesajları veriliyor çünkü bu seyredeni çekiyor, bu yüzden Coca Cola'nın da birçok reklamı vardır cinsel sübliminal mesajlar içeren.

    YanıtlaSil
  14. hocam emeğin için sağol tabi de verdiğin yazıdan tatmin edici bir cevap alamadım.
    şimdi bu gebeş rockefeller ve rotschild aileleri satanist mi siyonist mi?
    bence siyonistler ki zaten siyonizmle ilgili kitaplarda bu heriflerin başı çektiği belirtilir hep.
    ayrıca siyonist olmasalar vaadedilmiş topraklar üzerindeki ulvi emellerini neyle açıklayabiliriz ki?
    biz eskiden bu pis işleri hep siyonistleşmiş yahudilerin yaptığını okur öyle bilirdik ancak son zamanalarda genjler arasında bu adamların şeytana taptığı satanist olduğu falan sanılmaya başlandı. bu değişimin sebebini de anlamış değilim.
    biz mi eskiden yanlış biliyoduk yoksa yahudiler be şekilde isimlerinin lekelenmesini mi engellemeye çalışıyolar yine sinsi oyunlarla, manipülasyonlarla?
    bu işi bi araştırıver. hep sen taşşanı yidiklerim diyon bu sefer de biz senin taşşanı yirik.

    YanıtlaSil
  15. hocam bak şimdi abdest alırken aklıma geldi.
    bu adamlar siyonist bence bariz bi şekilde. yani en azından ikiz kulelere saldırı olduğu gün yahudilerin işe gitmemesi ve kayırılması bunun en basit örneklerinden biri. adamlar yahudileri koruyup kolluyorlar tüm dünyada ve tüm zamanlar.
    pekii,
    şimdi yahudilik ırktır ya hani yani yahudi olunmaz yahudi doğulur ya, sonra bu siyonist kevaşelerin amaçlarını gerçekleştirmek için kullandığı elit bebeler var ya, işte onları illuminati gibi bi tarikate alıyorlar ve orada yahudilik dersleri veremeyeceklerine göre gelmesini çabuklaştırmak istedikleri deccale tapma dersleri veriyo olabilirler mi?
    yani bi tarikat kurmuşsun, bunun içinde ritüeli olacak, sırları olacak, yeri geldi mi abi geçecek onlara sohbet yapıcak tahşidat çekecek vs.. e bunları da yahudi yapamayacaklarına göre bu elit insanları şeytana taptırmak istiyo olabilirler mi? hani hristiyan olacaklarına deccale tapsınlar bize öyle hizmet etsinler gibilerinden?
    biraz karışık oldu cümleler ama anlatabilmişimdir umarım.benim aklıma gelen tez budur. varsa başka bi fikrin almak isterim.

    YanıtlaSil
  16. bu bilgileri nereden buluyorsun?kitap falan varsa okuyak?

    YanıtlaSil
  17. tamam bu soruna ilerleyen haftalarda kapsamlı bir yazıyla cevap vermeye çalışacam.

    yine de bikaç şey belirteyim, 11 eylül'de o binlerce yahudinin işe gitmemiş olması bir arap tv kanalı tarafından ortaya atılmış spekülasyondan ibarettir. fakat yahudiler tabi ki de birbirlerine destek olacaklardır. mason locaları niçin var? örgütlü bir şekilde emellerine uğraşmak için.

    bu aynı soydan gelen ve birbirleri içinde asimile olan elit kesim kesinlikle satanisttir.

    1948'de israil'de bir yahudi devleti kurdu rothschild'in büyük yardımları ile. 2. dünya savaşı'ndan kurtulabilen yahudiler bu devlete sığındı.

    ne kadar güzel yardım ediyorlar dindaşlarına değil mi?

    hitler'in başa getirilmesi, ikinci dünya savaşı ve yahudilerin katliama uğrayıp kudüs'te kurulacak olan yahudi deletine sığınmak zorunda bırakılmaları rothschild tarafından ayarlanmıştır.

    !. dünya savaşı'ndan harabe olarak çıkmış almanya'ya para yağdıran da rothschild'di.

    almanların yahudileri katletmelerini telkin eden de rothschild'di.

    kaçan yahudilere sözde kucak açan da rothschild'di.

    "diğer" insanlar sadece araç bu insanlar için, satanist olduklarından en ufak bir şüphe bile duymayın.

    YanıtlaSil
  18. panpa iyi sen bahsedilmiyo demişsin; ama kuranda deccadan bahsediliyo. ne olacağı söylenmiyor. yani insan da olabilir, herhangi başka bir şey de. saçma sapan bir örnek vereyim; bir bilgisayar oyunu bile olabilir mesela. kitleleri peşinden sürükleyecek, çok güçlü olacak. ayrıca belirtilenlere göre gelişine daha var.

    YanıtlaSil
  19. benim anlamadığım şey bu ünlüler falan madem satanist illuminatiden neden ruhumu şeytana sattım diyorlar ya da şarkılarında ip uçları veriyorlar, sikmiyorlar mı bunları bunlar yüzünden bizler uyanıyoruz illuminatinin aleyhine yani böyle şeyler

    YanıtlaSil
  20. ritüel abi onlar ritüel. o enerjiyi sağlayabilmek için sembol kullanıyolar. Kimisi pişman da oluyo tabii.

    YanıtlaSil
  21. ve size asıl bombayı patlatayım ki ben öyle olduğunu düşünmeye başladım.sikkofield beynimi siktin lan süpersin amk.

    2023.başbakanın ''çılgın'' projesi.ve ekonomide verdiği vaatler.acaba ? sorusu getirmiyor değil (2012+11)

    YanıtlaSil
  22. Süper Yazmissin Tesadfen gördüm yazini cok begendim gercekten eglenceli & düsündürücü olmus Bence devam yaz ;)

    YanıtlaSil
  23. abicim okulumda bir satanist çıktı. bu baphomet piramitteki göz ters yazılar hepsi var. gördüm kendi gözümle ve bir kıza sen seçilmiş kişisin filan demiş ne anlama geliyor bu??

    YanıtlaSil
  24. kıza 3 vakte kadar kısmet var hacı gözünüz aydın.

    YanıtlaSil
  25. liseliyim 1. sınıftayım. sadece ergen oalrak etkilenmiştir herhalde. iş ciddiye binmez sanırsam?

    YanıtlaSil
  26. müdür yazdıklarını ilk kez okuyorum.ben de bu tarz olaylara kafa yoranlardan sayılabilirim.Amma lakin ki arkadaşlarıma bu konulardan bahsettiğim zaman liseli damgası yiyorum.ayrıca bu 2pac denen gavatın çoğu şarkısında illuminati ile ilgili sözler mevcut.bu adamın ölümü bana hep şüpheli gelmiştir zaten(çok da severim ama keratayı)albümleri bende mevcut ve senin anlattıklarından sonra albüm isimlerine ve şarkılara tekrar baktım ve ne göreyim!!! yıl 1995-albüm ismi me against the world.yıl 1996-albüm ismi all eyez on me(içindeki şarkı çok anlamlı only god can judge me)bu albümün çıktığı sıralarda 2pac reyiz anladığım kadarıyla bu denyolara kafa tutmaktaydı ve buna da MJ ye yaptıkları gibi iftira yoluyla saldırmaya başladılar.yargılandı ve kodese girdi.çıktığında ise bunalımdaydı ve sürekli öleceğinden bahsetmekteydi.bu sebeple hergün stüdyoya girip söz yazmaya ve vakit kaybetmeden albümü tamamlamaya çalıştı.fakat kaderin cilvesine bak ki bu albümü göremeden şüpheli bir şekilde ayrıldı aramızdan.ölümünden 7 ay sonra yayınlanan albümün ismi ise The Don Killuminati.bu albümde hail mary isimli şarkıyı ve arka fondaki sesleri dinlemeni tavsiye ederim.
    özet:özet mözet yok oku işte ben senin yazdıklarını 3 sattir okuyorum amk

    YanıtlaSil
  27. 2pac'ın bu herifler tarafından bitirildiği gün gibi ortada hocam aynı dediğin gibi.

    medya yada sanatçılarla ilgili yazarsam 2pac'a da değinirim ekledim listeye eyvallah.

    YanıtlaSil
  28. panpa ben dünki bi kişi

    artık ben hep buralardayım

    kendime bi kişi dicem tanırsın

    sana bi kaç bilgi vermeye geldim

    yazılarına eklersin

    sana bi öneri

    bildiğin bütün parçaları tersten dinle

    aç youtubeu parçanın adını yaz yanına reversed yada backwards yaz

    bulucakların gözlerini yaşartıcak

    çoğu kişinin ne bok olduğu belli açık açık söylüyolar

    en başta rihanna beyonce ile fln başla

    tabi bi de şu var. her ters söz yazan illuminati değil

    karşı mücadele verenler de var. mesela linkin park sert bir şekilde tanrı inancını benimsiyo. son a thousand suns albümünü dinlersen anlarsın. aşırı derecede ters söz var ama sözlerin tersi de tanrı inancında. he-man falan diyo. rainmani inkar ederek. fort minor falan da iyidir. dur bak sözü bulıyım

    And the devil's got a fresh new place to play
    In your brain like a maze you can never escape the rain

    believe me parçasından

    evanescencein bring me to lifeını ters dinlemiştim orda arada bi erkek sesi giriyodu. ters çevirince sanki şeytanla tartışıyo gibi. ama anladığım kadarıyla eskiden dahilken ayrılmış.

    avrilde de ters sözler var ama onu daha çözemedim bakcam bi ara. sanki alakasız gibi.

    metalcilerin çoğunun zaten ne bok olduğu düzünde de belli.

    onun dışında dün muse hakkında araştırma yaptım ve hayran kaldım.

    bu sene grammy deki konserini izle. çoğu kişi anlamaz ama senin bnm gibiler ilk bakışta. uprising i söylerken bak bakalım matt they will not control us diye bağırırken ne işareti yapıyo. önlerinde dansçılar kavga ediyo. arkada lcd de banka binası var. ilkönce o yıkılıyo. merkez bankasının kimde olduğunu biliyosundur. sonra lcdlerde dollar banknotları ortaya çıkıyo sonra onlar yanıyo. sonra dansçıların kavgası bitiyo. museu takip et derim. canlı performanslarında dehşet ayrıntılar var

    neyse yazarken ağladığımı söylesem ne dersin

    dünya yaşamak için çok kirli

    keşke seninle oturup saatlerce konuşma imkanım olaydı

    yapıcak bişey yok

    ilkönce tüm yazılarını bi okıyım sonra yorumlar düşiyim sonra seni besliyim

    sonra facini alırım bi şekilde

    sohbet ederiz

    senin gibi adam bulmak zor

    YanıtlaSil
  29. yine ben bi kişi

    bak bu parçayı çok severdim farkedene kadar

    http://www.youtube.com/watch?v=k-ImCpNqbJw

    -let the rain wash away all the pain of yesterday-

    YanıtlaSil
  30. yine ben bi kişi ehehe trollüyom burayı

    allah biz muhabbetine gelince

    onu araştırmıştım biliyom

    arapçada benin farklı söylenişleri var. senin normal ben demen var güçlü birinin ben demesi var. bu tip şeyler

    ehehe cahil bi bok bilmiyo atıp tutuyo okumayın bunu

    şaka şaka amacım bok atmak değil acayip vakit ayırmışın mükemmel yemeğine saç dümüş o da benim tabağıma düştü. aldım yere attım kimse farketmedi çaktırma.

    YanıtlaSil
  31. tahmein et ben kim zaaaa xd

    bilir kişiyim ben

    yorumları yeni okudum

    hitlerin katlettikleri sami soyundan değildi. 13. kabileydi. hazar türkleriydi. araştır panpa. etnik temizlik yaptılar. her tarafa silah sattılar. hassasiyet oluşturdular.

    çok dehşet di mi

    buralardayım ben bi cevap yazarsın di mi amın feryadı

    ben çok taşaklıyım kimseyi sikime takmam havalarına girme amını götünü parçalarlar

    hadi koydum

    YanıtlaSil
  32. olm kıyak kafayla siksen okumam bu son yazdıklarını ehehe mail çak sen okurum yarın felan

    YanıtlaSil
  33. Burayı çok beğendim.. 3-4 gündür sürekli okumaya çalışıorum.. Ama kafama takılanlar war..
    Şimdi Eminem bu yoldan döndü dion.. Bunun uğruna şarkılar bile yazdı dion.. Not Afraid falan.. Peki bu canını yidiğimin Eminem'i niye Rihanna'yla düet yapıo.. Klibi dönüp duruo.. Madem ilişkiyi kesti.. Madem kendi yoluna girdi.. Niye hala hizmetkarlarıyla düet yapmaktan çekinmio.. Şimdi sen dersinki o rihanna düetindeki şarkının anlamını bilion mu lan göt.. Bende sana cewap verim.. Bilmim.. Ama merak ettim hakkat neen düet yapıo..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AYNEN BUNU BENDE BAYA BİR ARAŞTIRDIM.GENELDE 2 TİP YORUM VAR HEP BİRİNCİSİ MTV MÜZİK ÖDÜLLERİNDE LADY GAGA EMİNEME BİŞİ SÖLÜYOR,EMİNEMİN RENGİ GİDİYOR DEĞİŞİK OLUYOR O YÜZDEN RİHANNAYLA GERİ DÖNÜŞ YAPTI FALAN.2. Sİ HAYRANLARINA ULAŞMAK İÇİN BÖYLE YAPTIĞI SÖYLENİYOR

      Sil
  34. mail fln uraşamam yaz işte buraya anlamadıın bi bok varsa

    benim de kafam kıyak

    YanıtlaSil
  35. taşşak sik am göt meme falan filan inter milan ama Eminem konusunda yazdıkların araştırmadan yazılmış şeyler taşşağını yediğim.

    Recovery albümünde Eminem senin şeytan Rihanna ile düet yaptı be güzelim, albümün arkasından piramit işareti yapan parmakları götüne giresice Jay-Z ile albümün turnesine çıktı.

    Tamam şekil şemal efendi olmuş, iyi hoş falan ama bunları bilmesek dediklerine inanırdık ikigözüm o derece yane.

    Ben de bu konularla sikişiyorum sabah akşam, ancak bu konular içerisinde 100 ün 49 doğru ise 51 i yanlış. Bunu unutmamanı isterim ey pipisini ısırdığım. Unutma!

    YanıtlaSil
  36. muse konusundan bahseden hacıyı görmüşken, muse grubunun en son çıkan albümleri olan resistance kapağıda herşeyi anlatıyor http://en.wikipedia.org/wiki/The_Resistance_%28album%29 - ama tabiki bunlarla sınırlı değil, metal-rock tarzı grupların çoğunda bu tarz şeyler bulunuyor hem amerikan propagandasını yapan hemde illuminati öğeleri içeren gruplar dolu piyasada bu yüzden çok ünlü olmuş gruplara birkez daha göz gezdirilsin derim. londra olimpiyatlarıyla ilgili olan şeyi gördüğümde biraz daha apışıp kaldım ayrıca.

    YanıtlaSil
  37. bu arada bundan önceki yorumu yazan ben birşey daha anlatmak istiyorum bu yorumu aslında dün gece yazıyordum tam o sırada mozilla çöktü ondan sonra küfredere ve tırsarak yattım tabi

    YanıtlaSil
  38. disneyden bahsetmezsen bu konular eksik kalır bi onları da araştırmanı tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  39. Türk mason sanatçılar arasında sertap erener ve tarkan da var. Tarkanın yeni katıldığı söyleniyor (öp şarkısında ki 'bu yeni ben de kim...' sözlerine dikkat.) ama sertap uzun zamandır bu gruba dahilmiş. Hatta (benim yorumum) sertap erener eurovisionu bu sayede kazanmış olabilir. Eurovisionda şarkı bittikten sonra dansçılarıyla birlikte bir piramit içinde tek göz sembolünü oluşturmuşlar.

    YanıtlaSil
  40. lan sikko yazıyı okudum da kafamda şimşekler çaktı bak. jem diye bi karı var. They diye bi şarkısı var. onun sözlerini de bi oku derim.

    YanıtlaSil
  41. taşşak sik am göt meme falan filan inter milan ama Eminem konusunda yazdıkların araştırmadan yazılmış şeyler taşşağını yediğim.

    Recovery albümünde Eminem senin şeytan Rihanna ile düet yaptı be güzelim, albümün arkasından piramit işareti yapan parmakları götüne giresice Jay-Z ile albümün turnesine çıktı.

    Tamam şekil şemal efendi olmuş, iyi hoş falan ama bunları bilmesek dediklerine inanırdık ikigözüm o derece yane.

    Ben de bu konularla sikişiyorum sabah akşam, ancak bu konular içerisinde 100 ün 49 doğru ise 51 i yanlış. Bunu unutmamanı isterim ey pipisini ısırdığım. Unutma!





    buna bi cevap ver be hacı

    YanıtlaSil
  42. http://www.youtube.com/watch?v=uoMfldHQsEE

    panpa bu montaja benziyor, voice over olabilir. ya da ne bileyim senkron kaymasi falan olmus olabilir gayet dogaldir. belirtmek istedim sadece

    YanıtlaSil
  43. dostum yemin ediyorum geçen GTA 4 te bile rastladım bu rituallere

    http://www.youtube.com/watch?v=Vv-ZjXaXtH8

    YanıtlaSil
  44. 1990 NWO 11 yıl ekle 2001 ikiz kuleler 11 yıl daha ekle 2012 ne olacağı belli değil peki bir 11 yıl daha ekle 2023 ?? boku yedik 2023 büyük plan akp illumunati aydınlat bizi üstad

    YanıtlaSil
  45. karagümrüğün neresindesin hacı bende oralıyım ayrıca yazılarının hastasıyız ailecek

    YanıtlaSil
  46. dur lan bi şu lady gaganın kklibe bakım dedim born this way olana 1. saniyede direk üçgenler çıkmaya basladı amk karsıma... kardeşim walla saol yani sikin önünden donsuz geçtik sayende :D

    not:saygılar.

    YanıtlaSil
  47. Oha öyle böyle değil. Jim Carrey subliminal mesajın amına koymuş. Gizli mizli değil resmen apaçık.

    http://www.youtube.com/watch?v=5Wt4Oy1lldk&feature=related

    YanıtlaSil
  48. http://www.michaeljacksonhoaxforum.com/recap_turkish.php

    http://www.michaeljacksonhoaxforum.com/recap_turkish.php

    http://www.michaeljacksonhoaxforum.com/recap_turkish.php

    Herif Ölmedi Lan :)

    YanıtlaSil
  49. http://www.youtube.com/watch?v=sOnqjkJTMaA
    klipte 2:24 te michael jackson'nın gözlere dikkat!

    YanıtlaSil
  50. peki hitler hakkında ne düşünüyosun bu geleceği görmüşmü ? Bu sebeblemi soykırım çabalarına girmiş.Bunun hakkındada bi yazı bekliyorm senden

    YanıtlaSil
  51. Lan şimdi şu şarkıcı Özgün var bi tane "Bu gece kalbimi evde bıraktım ruhumu artık şeytana sattım" falan zırvalıyodu lan bir şarkısında... çok ciddiyim lan

    YanıtlaSil
  52. http://www.youtube.com/watch?v=uKDZNP8tAk4&feature=related

    Rihanna'nın konseri tam bir ritüel şeklinde geçiyor.

    YanıtlaSil
  53. ŞOK ŞOK ŞOK!

    Receb Tayyib Erdoğan, Yeni Tâğûtî Düzeni Açıkladı!

    http://i56.tinypic.com/21m9md0.jpg

    http://www.yukleresim.com/images/86295664446348597985.bmp

    http://ressim.net/s/upload/81a8e96e.bmp

    Yeni Tâğûtî Düzenin Turkiye Projesinin lideri olduğunu defalarca söyleyen Receb Tayyib Erdoğan twitter hesabında "Turkiye'yi yeni dunya düzeninin yükselen yıldızı olarak kabul ettirdik. Hayaldi gerçek oldu, birlikte başardık" demiş. Ahmaklar da buna bakıp bakıp oooyh ne güzelmiş diye saçmalıyorlar. Güzel mi çirkin mi yakında göreceksiniz!

    O yazıyı Receb Tayyib Erdoğan 8.5.2011 tarihinde kendisi yazmıştır. İnanmayanlar bu adresden görebilir:

    http://twitter.com/#!/rt_erdogan

    YanıtlaSil
  54. http://www.youtube.com/watch?v=FAi3dJIJwgI

    Bu versiyon bence sadece şiddet içeriyor diye yasaklanmadı. Görüldüğü üzere abimiz MJ tam 3:35 te illumanti sikiyor. Ve 4:22 de ise büyük ihtimalle çeşitli sembollerle ana bacı düz gidiyor efenim..

    YanıtlaSil
  55. ayrıca they don't any care about us şarkısındaki kick me, jews me diye giden yeri vardı. jews me gelen tepkiler üzerine sonradan çıkarıldı. jews=yahudi yani. şair burda yahudilere seslenmiş hafız. belki bi sikko çıkar söyledim piç.

    YanıtlaSil
  56. ne yani recep tayip ordoğan da mı onlardan. Gidin yahuuuç

    Saçma sapan yazılarınız var bazı yerlerde. Ben de iluminatilerin var olduğunu biliyorum. Bir ilum,iinati ALlah demez. Namaz kılmaz.

    Admın açığı yok. Evet, dünyada bir yeni dünya düzeni oluşuyor. Zaten bunu tüm dünya kabul etii.

    Müslümanlar bu düzende dünyaya hakim olmak istiyorsa
    Recep tayip erdoğan gibi adamlar şart.
    Adam masonları kullanıyor her işine geleni kullanıyor. Amaç dini islamı Türkiye içinde önce bir kabul ettirmek ve laiklik denen bu safsatayı bitirmek.

    Adamı karalamayın. Delille gelin gerçek delille.

    YanıtlaSil
  57. akif-1985 arkadaşım son derece iyiniyetli bir şekilde Tayyip Erdoğanı savunduğunu düşünüyorum...Çünkü kendisi Milli Görüş geçmişi olan İmam Hatip Mezunu ve eşi tesettürlü bir insan...Böyle bir geçmişi ve görüntüsü olan bir kişinin İslama ve ülkeye zarar veremiyeceğini vermeyeceğini olsa olsa Siyonizmi kullanacağını köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceğini düşünüyorsun...Keşke düşündüğün gibi olsaydı...Ama Siyonizmi hakkıyla tanıyamadığını söylemek zorundayım kusura bakmazsan...Siyonizm yada Irkçı Emperyalizm ya da İlluminati vs vs hepsi aynı şey senin düşündüğün kadar saftoron değillerdir kardeşim...Adamı sulu dereye götürür susuz getirirler...Kaldı ki bunu Tayyip Erdoğan da çok iyi bilir Abdullah Gül de diğer yoldaşları da...Bazıları vardır düşmanını çok iyi tanır ve onlarla bedeli her ne olursa olsun canlarıyla ve mallarıyla mücadele ederler...Bazıları da vardır ki bedel ödemeye nefisleri izin vermez ve mücadele etmek yerine aynı safda kardeşceğiz oluverirler...Şekle şemale göre karar verecek olan iyiniyetli insanımız çokdur nasılolsa...Adamı karalamayın delille gerçek delille gelin demişsin de şaşırdım kaldım...O gerçek deliller sereserpe gözünün önünde duruyor da sen hala göremiyorsan buraya sayfalar dolusu delili sıralasak yeterli olurmu bilemiyorum...Ben öyle sakallı kafasında takke hacı amcalar gördüm ki gerçek delilleri gösterdiğin halde şaşkın şaşkın bakıp ''ben onunla aynı camide namaz kıldım''yapmaz öyle şey diyip o gerçek delilleri görmek istemediler...Öyle kadınlar gördüm ki sadece başörtüsü değil çarşaf giymişlerdi ve Tayyibim diyolardı da başka hiç bir şey demiyolardı...Ne Iraklı masumların kafasına inen bombalar ne Ebu Gureyb'den ''öldürün bizi bu utancı taşıyamıyoruz conilerin piçleri karnımızda bu ümmetde bizi öldürüp namusumuzu kurtaracak erkek yokmudur'' diye bas bas bağıran Iraklı kadınlar fayda etmedi hacıların hocaların gözlerinin açılmasına...O çok sevdiğiniz insan kahraman ABD askerlerine dua ederken bile...Hiç üşenmem tüm delilleri tek tek sıralarım da (yorum ya da düşünce değil belge)bunlar sana kafi gelirmi bilmiyorum...Az insanın etini kemiğini değil fikirlerini sevin be güzel kardeşim...Azcık şekle şemale değil şuuruna icraatlerine dikkat edin...Herşey apaçık meydanda kral çıplak sadece görmek istemiyorsunuz...Çok sevdiğiniz insan okuduğu şiir için hapishaneye gönderildiğinde gözyaşı döküp ağlayan bir arkadaşın olarak yazıyorum bunları...Ki Siyonizmi çok iyi tanıdığımı zannederken...Anlayamamışdım bunun bir horoz döğüşü olduğunu...Taaaa kiiii...Sadece Tohum yasası,Mayınlı arazi konusu,AB sevdası ,BOP eşbaşkanlığı,Füze Kalkan sistemi bile kimin ne olduğunu sana anlatır...Yine de çok istersen tek tek o delilleri yazarım sana...Ama gönül istiyor ki az da kendiniz gözünüzü açın...Müslüman aynı delikden iki kere sokulurmu güzel arkadaşım 9 sene oldu hala gözünüz açılmadı...Kendinizle birlik de bize de yazık ediyorsunuz...

    YanıtlaSil
  58. Benim de okuduğum bazı şeyler vardı. Deccal'ın baştan beri ettiğimiz o muhabbetteki gibi tek gözlü oluşu. Geldiğinde güç ve kudreti sayesinde "Ben Tanrıyım" diyip insanları kandırmaya çalışması gibi şeyler. Hadislerde de buna karşı uyarı geçiyordu: "Sizi ona karşı uyarıyorum. Toplumu ona karşı uyarmayan hiçbir peygamber olmamıştır. Ancak size benden önceki peygamberlerin toplumlarına söylemediği bir şeyi anlatacağım. Onun tek gözlü olduğunu bilmelisiniz. Ve Allah tek gözlü değildir."

    YanıtlaSil
  59. ya beyler şimdi yanlış anlmayın gelip yeaa bi skim yok boşuna telaş yapıyosunuz geyiği yapmıcam ama şöyle önemli bir nokta da var işin içinde;

    Ben hayatta her zaman şunun doğruluğu ile karşılaşmışımdır, hiçbir şeye körü körüne inanma. Çoğu zaman bunu uygulayamasam da eninde sonunda çok inanmanın, bağlanmanın zararlı olduğunu gördüm çoğu kez.

    Kesinlikle burada yazılan çizilen gösterilen her şeye katılıyorum, bu tür dolapların döndüğüne canı gönülden katılıyorum zeitgeist 1-2, bilimum komplo teorisi videolar yazılar da okudum izledim, çevremdekilere de fırsat buldukça bahsettim tartışma konusu yarattım vs..

    Ancak ben kendimi huzursuz hissetmeye başladım biraz. Çünkü iyi güzel kendimizi daha farkında hissediyoruz ancak bir anda çoğu kişide (özellikle youtube'da) illuminati karşıtlığı baş gösterdi. Daha kesinliği, tamamıyla kanıtlanmamış bir olgu üstüne nefretler bile doğmaya başladı. Arkadaş dur bi daha kimse çıkıp demedi ben illuminatiyim diye, demicek de zaten ancak Hitler'in nazileri gibi, Bush(puşt)'un işgalci orduları gibi önümüzde direk olarak üstüne düşünce kurabileceğimiz somut bi "olgu" yok daha. Ve her abartılı tepki de, her ne kadar farkındalığımız yüksek olsa da, bizi daha da kör edebilir.

    Kim bilir adamların istediği de belki buydu, illuminati kabusu yaratmak ve ilgiyi belli bir hedefe çekmek. Kimse bize anamızın karnında düşmanın şu demediği için babana bile güvenmeyeceksin bu hayatta birader, herşeyden şüphe duyup, hiçbirşeye tam inanmayacaksın. Bu illuminati konusu geçen güncel bir konu, kafası çalışan her birey bişeyler bilmeli, ancak tek bildiği bu olmamalı. Umarım kendimi anlatabilmişimdir, herkese iyi günler...

    YanıtlaSil
  60. şu konular yazının gerçekçiliği ve saglamlıgını düşürmemekle birlikte yazma gereği duydum.
    2pac hem bigie nin tayfası (bad boyz crew) fbı ve LA polis departmanını karşısına almış bir adamdı. yani öldürülmesi an meselesiydi zaten. iluminati de dahil birçok şey olabilir. amaa
    bigie nin katili 2pac'ın tayfasıdır
    ''west side crew'' 2pac öldüğünde katili kafalarında çözdükleri için bad boyzdan 7 kişiyi infaz ettiler bigie de dahil.
    dediğim gibi sadece karısıklık olmasın diye yazdım. yoksa digerleri gayet mantıklı ve saglam.

    bir de türk rapinin kralı
    saian'ın ''yeni dünya düzeni'' şarkısını dinlemeni tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  61. Senin yazılarını okuyunca aklıma direk Necip Fazıl geliyor adam 40 yıl önce fark etmiş dönen dolapları , ama fırsat vermediler orospu çocukları...

    YanıtlaSil
  62. Biladerim o kadar isimden bahsetmişsin ama bu işin esas yayanı behold a pale horse yazarı william cooper amcadan bahsetmemişsin. Senin tabirinde bu an hakiki taşşaksızlık değil mi? Yoksa adamı mı tanımıyorsun?

    YanıtlaSil
  63. gezegenlerin aynı hizada olması, illuminati derken aklım Lara Croft: Tomb Raider filmine gitti. yalan değil la otur izle.

    YanıtlaSil
  64. hacı bi arkadaşımın bugün saat 11 de söyledi blog'a gir oku güzel yazıyor diye hakkaten öyleymiş.hayatımın çizgilerini değiştireceğine inanıyorum suanda.simdilik 6-7blog okdum gayet güzel..sana 1 teşekkür borcumuz var..

    YanıtlaSil
  65. 1990 --> baba buşt yeni dünya düzeni diyor..
    11 yıl sonra..

    2001 --> ikiz kuleler vuruluyor..
    11 yıl sonra..

    2012 --> çeşitli komplo teorileri üretiliyor (ne olacağını bilmiyoruz)..

    11 yıl sonraaaa...
    2023 --> Türkiye hazır, hedef 2023..

    Hadi bakalım!!..

    YanıtlaSil
  66. "Allah düşündüğünüz hiçbir şey değil. Allah düşünebileceğiniz hiçbir şey olamaz."


    bu mudur?,BUDUR İŞTE abi,

    Allahu teala bu yazdığının hürmetine günahlarını affedip seni dosdoğru eylesin,
    benide ,hepimizide insallah...

    YanıtlaSil
  67. sikkofield sikine taşşağına kurban senin cok ciddiyim(ılık değilim lan amcık sakin ol)

    YanıtlaSil
  68. Ağzına sağlık sikko paşa.

    YanıtlaSil
  69. Hacı şu deccali çağırmaları için gerekli olan ''enerji'' olayına nerden vardın ? Sövme ama sence de aşırı klişe değil mi ? Hacı bi de ''O'' da kullanılıyor baya ayrıca türkçe olarak pek rastlamadım ama ingilizce metin olarak soyluların ve kraliyet ailesi mensubu üyelerin kendilerine ''we'' olarak hitap ettiklerini gördüm.Karşındakine saygıdan siz diye hitap edersin ya burda o soyluların kullanma amacı da kendi kişiliklerine olan saygıları.

    YanıtlaSil
  70. http://www.youtube.com/watch?v=97nAvTVeR6o

    1:58 e yönlendiriyorum seni they dont care about us ın hapishaneli klibi bildiğin löp diye ayin göstermiş herif ahanda bak.

    YanıtlaSil
  71. Abicim son sözünü baya beğendim ayrıca bir çift lafım var.
    Abicim diyorum çünkü yaşça benden daha büyük olduğunu biliyorum.
    Lafım bu yazına değil şimdiye kadar ki yazılarına. Bize karşı uyardığın şeye dönüşmüşsün.
    İslam iyidir diyorsun 99 doğruyu yavaş yavaş doldurup güvenimizi kazanıyorsun.Ama islamı sadece imanda görerek ibadetleri yapmayarak burdaki birçok insana rolmodel oluyorsun ve onların zihinlerindeki islam düşüncesini sınırlıyorsun.İmandan öteye gidemiyor.
    İyi olayım ibadet yapmayayım olayına giriyor ve bu senin bize anlattıklarından farksız.
    Mal mısın amk ne saçmalıyorsun diyeceğini sanmıyorum eğer dersen konuşulacak birşey olmaz seninle.Bunları daha önce söyleyen oldu mu bilmiyorum fakat umarım şu anda ne büyük bir sorumluluk altına girdiğinin farkındasındır.

    Okudukça daha çok yorum atmaya çalışacağım.

    YanıtlaSil
  72. babacar sanago,
    o kadar işten güçten zaman ayırıp 2 gundur senın su sıkko yazılarını okuyorum. sıkko dedıysem kotu anlamda degıl , cunku senın soyledıgın bır blog altında toplayıp yazdıgın seylerı yaklasık 4-5 yıldır bende arastırıp beyın suzgecımden gecırıyorum. oncelıkle allah yardımcın olsun cunku bu kafayla gdersen sonun hıc ıyı olmaz kafayı yersın kardesım. nedenını soylıyım cunku cıkıs yolun yok. bu yazdıklarının hepsı bı kabullenıs, onların dunyayı yonettıgını kabullenıyorsun ve kendıne cıkıs yolu aramak bıle ıstememeye bılıncaltını zorluyosun. ha kendın ıcın ne pok yersen ye de asıl ınsanları bu yola sokuyor olman vahım. sıktıgımın klıplerınde 1 salıse gorunuyor dıye beyın altımıza ıslenıyor dedıgın seylerın nerden nasıl bır makıneyle snapshotını alıyorsan buraya koyup degıl salıseler dakıkalar boyu o ekranı,sahneyı beynımıze ısletıyorsun . KISACASI ADAMLARIN ZATEN YAPMAK ISTEYIP ;BİRAZ KORKTUKLARI BİRAZ ÇEKİNDİKLERİ İÇİN YAPAMADIKLARI ŞEYİ, SEN BİİRİNCİ ELDEN TABANA YAYIP HERKESİN GÖZÜNE SOKARAKTAN SİKTİKLERİME EN KRAL HİZMETİ YAPMIŞ OLUYORSUN. Farkındayım inançlısın, savaşmak istiyorsun ama böyle olmaz. Sana dost tavsiyesi

    YanıtlaSil
  73. sikko reyiz yazdıklarını okuyoruz, öğreniyoruz, aydınlanıyoruz heralde amk bende bilmiyom 100 tane şey oluştu kafamda ama büyük adamsın. devam et reyiz çok güzel yazıyosun ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  74. bundan bi iki yıla kadar bende sığır gibi ne dini ya saçmalamayın diyen beynine verdimin bi elemandım. sonra ilgimi çekti biyerde okudum illuminatiyi merak ettim araştırdım senin yazılarınıda okudum. Kuranı hatim ettim. ben napıyorum dedim. amıma koyayım dedim. eski halimi değiştirdim bunda seninde katkın var hakkını helal et am.

    YanıtlaSil
  75. İlluminati için Numerolojinin önemli olduğundan bahsediyordu "Müzik Dünyası Deşifre Oldu" adlı belgeselde. 2012 ile ilgili yorumu okurken aklıma takıldı ve numeroloji yaptım. Ortaya atılan bir tarih var: 21.12.2012
    2+1+1+2+2+0+1+2= 11

    YanıtlaSil
  76. sikko reyiz çok güzel yazıyon helal olsun yazdıkların çoğu doğru amma velakin ne yapmalıyız onu da söle bari tamam bişeyler dönüyo onun farkındayız artık ama ne yapabilirz bu orospu çocuklarına karşı

    YanıtlaSil
  77. Lan sikko yazılarını mütemadiyen paylaşıyorum yazdığım bütün sosyal platformlarda fakat henüz 6 kişi siklemiş durumda. Öyle inci yazarı falan da değilim, okurum sadece. Uluda yazıyorum az biraz sığır olabilirim bu yüzden kusruma bakmayasın. Neyse besmele çekmekten bi hal oldum lan çok kullanma şu cin kelimesini çarpılcam amk gece gece.

    YanıtlaSil
  78. Gençler korkmayın.

    İş başında olması gerekenler, işlerinin başında.

    Emin olun. Kendinizden değil; Allah'tan.

    Ve sevgili Michael, delikanlı ol. İslam'ı en iyi yol olarak görüşünden utanma. Hemen defansa geçme şimdi. SUbliminal mesajlar vermene gerek yok. Adam gibi, Allah'ı bulduğunu söyle. Korkma! Bırak, alay edecek olanlar, etsin. Bİrkaç takipçi kaybetmekten, Ekşi'de birkaç alaycı yazı yazılmasından zarar gelmez.

    YanıtlaSil
  79. orda mason locasına alınanlar arasında adı geçen serdar büyüküstün tuba büyüküstünün babasıymış ya la.

    YanıtlaSil
  80. aykut erensoy da alarkonun müdürüymüş.

    YanıtlaSil
  81. maykıl yukarıdaki yorumlardan gördüm bi arkadaş muse grammy ödüllerinde ortalığın amına koymuş diyo harbi koymuş http://www.youtube.com/watch?v=IFChWwUjJBY&feature=related şuna bi bak dk 1.28 de adam üçgen olayına giriyo yönetmen hemen değiştiriyo kodumun kamerasını orospunun dölü değiştirmesene yiyosa

    YanıtlaSil
  82. olayın hiphop kısmından bahsedeyim biraz nacizhane bi kaç bilgiye sahibim , öncelikle satanist denyoların bi listesisini yapalım

    Jay-Z
    Kanye West
    Ludacris
    Lil Wayne
    50 Cent

    şimdiyse swag diye bişey çıkarttılar bunlar bunlar derken Kanye West'den bahsediyorum swag diye bişey çıkardı binlerce dolarla alınan kıyafetlerle yapılan şekil swag oluyomuş vay anasını sikeyim neyse her genç bunlara özenmeye başladı tamam öncedende böyle bi özendirme vardıda bilader böyle "aha ben louis viton giyiyorum manitamda giyiyo annenide satın alırım" denmiyodu...

    neyse şimdi size 2 sanatçıdan bahsedicem çoğunuz ikisininde adını duymamışsınızdır biri r&b şarkıcısı houston diğeriyse rap şarkıcısı hopsin ,houston inanılmaz bi hit parça çıkarmıştı "i like dat" diye daha sonra 2-3 boş beleş şarkı yapmıştı ama allahı var kaliteli çocuktu ve genç yaşında müziği bırakıp annesiyle yaşamayı tercih etmişti bi zenci için ne kadar küçük düşebilecek bi durum dimi ama esasında öyle değil houston'la bi röportaj yapılmış linki bulsaydımda atsaydım size ama bulamadım şöyle diyo "müzik dünyasında ruhunuzu şeytana satmazsanız hiç bir zaman 3.ü albümünüz tutmaz ben böyle bi düzen içinde olmak istemedim" ve annesiyle yaşıyo ki bu houston gayet ünlüydü vakti zamanında

    diğer ünlümüz hopsin'e geçelim kendisi inanılmaz yetenekli bi söz yazarı seside güzel lakin ünlü olamıyo 3-4 senedir neden acaba gerçeklerden bahsettiğinden olabilirmiii ? nocturnal rainbows şarkısından bi kaç söz yazıcam size
    "illuminati, or whatever the fuck they go by, there the reason weird shit happens and we don't know why, why did Michael Jackson start his tour then have to go die, how did rap music go from really good to so dry, real artist's get shelved, and wack one's get famous" şöyle tercümesini yapabiliriz "illuminati yada hernesikimse onlarla ilerlediler(burda kanye,jay-z vs.vs gibilerden bahsediyo),esrarengiz olayların sebeplerini neden bilmiyoruz,neden mj tura başladı ve sonra öldü,rap müzik neden iyiken sıkıcı olmaya başladı ? gerçek ünlü bi kenara atılmaya ve berbat olan ünlü olmaya başladı.
    diyo her ne kadar türkçesi hitab etmesede bir 10 saniye kafa yorunca mantıklı konuşulduğu anlaşılabilir şöyle söyleyeyim size gelecek rap şarkıcıları b.i.g sean , tyler the creator (hopsin bunu mahvetti şarkılarında illuminati üyesi 17 yaşında bi denyo diye) ve j. cole olan endüstriden bir sikim fayda gelmez ne birşey öğrenebilirsiniz öyle avel avel bakarsınız sayın rap dinleyicileri he olayın bu hale geleceğini bilseydim şu an waka flocka'ya efsane gözüyle bakardım

    YanıtlaSil
  83. Lan Sikko face'de bi vidyo dolaşıyo Van depremin kasıtlı yapıldığıyla ilgili bi bak bakam amcık, gördün mü bunu, cevap at sikerim bıngıldağını :D

    https://www.facebook.com/photo.php?v=10150372660793010

    YanıtlaSil
  84. tayyibin resmi twitter hesabı diye bildiğiniz hesap tayyibin değil lan sikikler, adam bağırıyo benim değil diye. yeni dünya düzeniyle alakalı twitler bilerek konuyo oraya amcık hoşafı. az uyanık olun lan, şeytanın en büyük hilesi 'şüphe' değilmi. nefretle takdir ettiğim adamı savundurtuyosunuz amk. ibnelerin amacı kaos-kargaşa çıkarmaksa bu normal. az düşün yarram. (tayyib-antitayyibcilerin alayını sikerim götünüz kalkmasın) acayip sövesim var anasınısiktiğim düzenine. penetre olun şimdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük ortadoğu projesi Tayyip Erdoğan yaz videoları izle

      O demeçleri de dublör vermiştir kesin

      Sil
  85. bi ekleme yapmadan geçemeyeceğim. subliminal derken şu şablonu eklemeliyiz.
    her star aslında bi altkimliğidir altmanadır alt simgedir. bir başka ikonun inancın bi yapısıdır sureti ve propaganda aracıdır.
    üzgünüm ama michael jackson da bildiğimiz isa idi. yuh diyenler toplansın başka ne kadar alter star var kimlikleri ve simgeledikleri rollendirildikleri kişileri inançları da açıklarım.. isa öldü. altbilinçte onun kadar masumu insanları barışı seven star kalmadı. imgedir uyanınız. kanye west ölse ne olur lady gaga ölse ne olur. yok anam o stardı. o son masumiyet imgesi barındıran stardı. son peterpan sendromu, son dünyayı sevendi. mj fanı falan değilim. bu bildiğin okumadır. durum okuma. anlama görme yorumlama değil. okuma. otur oku durumu.

    YanıtlaSil
  86. Sikko belki şu klibede bir bakmak isteyebilirsin. http://www.youtube.com/watch?v=kG2Khic3_VI

    bence bu işin içinde olmayıp sadece bize olanları göstermek istemişler. Sen ne dersin?

    Bunlarda sözler

    We are building a religion
    We are building it bigger
    We are widening the corridors
    And adding more lanes

    We are building a religion
    A limited edition
    We are now accepting callers
    For the pendant key chains

    To resist it is useless
    It is useless to resist it
    His cigarette is burning
    But he never seems to ash

    He is grooming his poodle
    He is living comfort eagle
    You can meet at his location
    But you better come with cash

    Now his hat is on backwards
    He can show you his tatoos
    He is in the music business
    He is calling you "dude!"

    Now today is tomorrow
    And tomorrow today
    And yesterday is weaving in and out

    And the filthy white lines
    That the airplane leaves behind
    Are drifting right in front
    Of the waining of the moon

    He is handling the money
    He's serving the food
    He knows about your party
    He is calling you "dude!"

    Now do you believe
    In the one big sign
    The doublewide shine
    On the bootheels of your prime

    Doesn't matter if you're skinny
    Doesn't matter if you're fat
    You can dress up like a sultan
    In your onion head hat

    We are building a religion
    We are making a brand
    We're the only ones to turn to
    When your castles turn to sand

    Take a bite of this apple
    Mr. corporate events
    Take a walk through the jungle
    Of cardboard shanties and tents

    Some people drink pepsi
    Some people drink coke
    The wacky morning dj
    Says domocracy's a joke

    He says now do you believe
    In the one big song
    He's now accepting callers
    Who would like to sing along

    She says, do you believe
    In the one true edge
    By fastening your safety belts
    And stepping towards the ledge

    He is handling the money
    He is serving the food
    He is now accepting callers
    He is calling me "dude!"

    Now do you believe
    In the one big sign
    The doublewide shine
    On the bootheels of your prime

    There's no need to ask directions
    If you ever lose your mind
    We're behind you
    We're behind you
    And let us please remind you
    We can send a car to find you
    If you ever lose your way

    We are building a religion

    We are building it bigger

    We are building

    A religion

    A limited

    Edition

    We are now accepting callers...
    For these beautiful...
    Pendant keychains

    YanıtlaSil
  87. Youtube'da MJ'nin they don't care about us klibindeki illuminati gözünü yazdım klibin yorumlarına , yabancının biri illuminati masalına sadece çocuklar inanır gibisinden bir şey söyledi. demek ki bu amerikalıların illuminatiden , amerikan başkanlarının mason olduğundan (kennedy şüpheli) haberi yok. bizim için tek yol islam. bu pislikten sadece müslümanlar kurtulacak bence

    YanıtlaSil
  88. michael jackson zenci olduğu dönemlerde mtv de klipleri neden yayınlanmıyordu kimler ne yöntemlerle neden beyazlaşmasına sebep oldu bunları da araştırmak lazım

    YanıtlaSil
  89. Son kisim guzel olmus vesselam, "ALLAH sizin dusundugunuz hic birsey degil, oyle olsa benim ALLAHIM olamazdi." kibir de kokuyor ama olsun hakkini vericem, hossun, guzelsin.

    YanıtlaSil
  90. ullımunatı amacına ulasmıs baksana herkezın dıkkatını cekmıs benım bıle :(

    YanıtlaSil
  91. lan ak senin kadar beyinsiz senin kadar bir sik bildiğini sanıpta hiçbir yarraktan haberi olmayan senin kadar boktan sikten şeylere inanan üstüne insanlarıda buna inandırmaya calısan baska büyük orospu cocugu görmedim cidden büyük orospu cocugusun oglum beynini kendin yıkamışsın sen başkasının etkisi değil kitabını siktiğim senin başka işin gücün yok mu her baktığın boku buna yorarsan tabi heryer illuminatı olur sana beyinsiz dalyarrak adamlar senin gibi gerizekalılar yüzünden prim yapıyor zaten oğlum bu bok kafayı bırak yok dünyayı yönetiyorlar yok ayinler allahlar kitaplar beynini sikeyim senin saatlerce araştırıp birde bilimsel bilgilermiş gibi insanlara sunduğun şu saçma sapan yazıları ne zaman görsem anana sövüyorum orospu cocugu sen ve senin gibi am beyinliler yüzünden bu sikiklere itibar etmeyenler varsada artık ediyorlar kafanı çıkar o ananın amından korkma bu orospu cocuklarından bu kadar senin boklu götününde peşinde değiller kendi kendine paranoya yapma amına koduğumun salağı bu kadar insanı etkiliyorsun burada sende masonsun o zaman orospu cocugu taşaksızın allahı sensin sülalesini siktiğim

    YanıtlaSil
  92. Usta 2012+11=2023. Hedef 2023 sıçtık desene...

    YanıtlaSil
  93. Ulan günleridr çıkıcam çıkıcam çıkamıyorum blogundan. Ne diyeyim, Allah sana daha da fırsat versin ki aydınlatmaya devam et bizi. He bu arada uzun zamandır MJ dinlememiştim, eyvallah :)

    YanıtlaSil
  94. GENÇLER YOUTUBE DAN "THE ARRİVALS" SERİSİNİ KESİN İZLEYİN LÜTFEN.ORDA AMAÇLARINI,ENERJİLERİNİ,MİMARİLERİNİ HER BİR HALTLARINI DEŞİFRE EDİP AÇIKLIYORLAR.LÜTFEN İZLEYİN

    YanıtlaSil
  95. Bloga bir girdik çıkmak nasip olmadı daha.Dehşet sürükleyici yazıyosun.Bildiklerim var ve bunlar bilmediklerimin yanında hiçbir şey.Sanırım bu yazı senin yazdıklarını okumakla geçiricem.Her şeye körü körüne inanmamak gerekiyo evet ama bazı şeyleri de gözden kaçırmamak gerek.Haydi bileğine kuvvet :)

    YanıtlaSil
  96. Abi bu eminemin isyanı da İllüminati'nin planı olabilir mi?

    YanıtlaSil
  97. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  98. Bu yazılanları ve yorumları 4 sene sonradan takip etmenin yararını görüyorum.Geç kalmış değilim, sonuçta gerçekler asla eskimez.Eminim ki yazdıklarına ve altına yazılan yorumlar en çok beni etkiliyor.Bunun sebebide paylaşılan video linklerinin tamamına yakınının youtubedan kaldırılmış olması.Çünkü bu İllimünati gerçeğini en çok starların kliplerinde görüyoruz ve buna inanmayanlar genelde buna tesadüf diyor.Bende bu videoların kaldırılmış olmasını tesadüf olarak kabul edersem kendimi aptal olarak hissedeceğim.
    Not:9000 kişinin izlediği video diye paylaştığın link 500,000 olmuş haberin olsun.

    YanıtlaSil
  99. Dostum Sikkofield. Allah'ın ''ben'' değil de ''biz'' diye bahsetmesinin temel nedeni o zamanki Arapça'da ''ben'' ve ''biz'' kelimelerinin aynı anlamı taşımasıymış. Ve Kur'an hiç değişmediği için o kelimeler ''biz'' olarak kalmış.

    YanıtlaSil
  100. Bazı videolar silinmiş alın burda hepsi var: https://www.youtube.com/watch?v=NuvfsM4F9jo

    YanıtlaSil
  101. Bir dahaki 11.yul 2023 cumhuriyetin. 100.yılı inşallah başımıza birşey gelmez

    YanıtlaSil
  102. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  103. Ben seyi merak ediyorum ya simdi eminem de michael jacksonda illuminatiye karsi geliyolar ayni safta sayilirlar ama eminem michael jacksoni karalayan klip yapiyo hakkinda kotu konusuyo michael eminemi sevmiyo o da obu karaliyo falan roportajlarda. Acaba ozamanlar eminem illuminati uyesi oldugu ve michael jacksonda insanlari illuminatiya karsi uyardigi icin eminem tepki falanmi gosteriyodu yoksa illuminati mi emineme bunlari yaptiriyodu fikri olan varmi :D

    YanıtlaSil
  104. abi hiç şüphesiz bu olayları yapam bir siyonizim parmağı vardır

    YanıtlaSil
  105. şu elemanda çok farklı bağlantılar yaparak Michael Jackson'ın ölmediğine dair bi yazı yazmış..gideri var fena bi yazı değil..okuyun derim ------> http://antiseptikkelimeler.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  106. Sikko kaynatanı sikerim,

    bak buraya şu linki falan bi incele bu 11 sayısı ile ilgili dünya üzerinde bir takım ibnelikler var. Seni herkese cümle aleme anlatıyorum ama anlamıyorlar amın dürzüleri. Bu millet ne olacak böyle bilmem amk hanzoları :)

    Link:http://www.milliyet.com.tr/11-11-11-de-saat-11-11-de-neler-olacak-gundem-1460581/

    YanıtlaSil
  107. Ders calismam lazim amk bloguna girdim cikamiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Ne calisiyosun bro
      ben de bastan okumaya yeni basladim.

      Sil
  108. Eveeet... Yine bir hava karardıktan sonra bilumum şeytan resmi dolu olma ihtimalli illuminati yazısını okusam mı yoksa yer imlerine kaydedip yarın gün yüzüyle mi okusam karar anına gelmiş bulunmaktayız.

    Okuyup okuyup korkudan 4 aylık kediyi evde nereye gitsem yanımda götürüyorum. Hayır gözleri de bir manalı bakıyor ondan da korkuyorum sonra.

    Bence yazarın bir amme hizmeti olarak şeytanlı perili yazılardan korkanların yanında durması lazım. Ya da skype açsın ne bileyim, teskin edici video çeksin atsın arkada onu açalım.

    YanıtlaSil
  109. PARA, FAME VE GÜÇ İÇİN BÜYÜK DÜNYA ILLUMINATI KATILMAK İÇİN FIRSATINIZ.

    Siz bir iş adamı ya da kadın, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olmak istiyor, bugün İlluminati'ye katılmak ve zengin bir özet toplamı almak istiyor musunuz? 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı ve maaş olarak aylık ödeme almayı nerede tercih edersiniz?

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
      1 USD, 000.000 USD ve egzotik bir araba para ödülü.
    Ve zenginlik ve şöhretin illuminati tapınağına katılabilmeniz için en az 18 yaşında olmalısınız.
    Üyelik için iletişim e-posta adresi gereklidir: worldfameilluminati@gmail.com

    YanıtlaSil
  110. Çünkü sadece ışığı arayan var. Para, güç, Şöhret ve servet tüm neslinde unvanınız olur ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürür. İlluminati dünyasına katılmakla ilgileniyorsanız (ABD) siparişinde bugün bize e-posta gönderin E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da bize-app bize .. + 19292811087

    Online başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphomet çalışmalarımızı hiçbir mesafe etkileyemez.


    Not .. Biz whatsap çağrı kabul etmiyoruz.



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  111. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  112. İlluminati'yi bugün tanıyın ve ışığı arayın. Para, güç, şöhret ve zenginlik, neslin boyunca ünvan haline gelir ve hayallerinin nasıl gerçekleştiğini gör. (ABD) 'deki dünya çapındaki Illuminati sipariş merkezine katılmakla ilgileniyorsanız, bize bugün e-posta gönderin. E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Veya bize whats-app .. +19292811087

    Online başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphomet çalışmalarımızı hiçbir mesafe etkileyemez.

    Not .. whatsap çağrısını kabul etmiyoruz.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  113. Bugün illuminati'ye katıl ve ışığı ara. Para, güç, şöhret ve zenginlik, neslin boyunca ünvan haline gelir ve hayallerinin nasıl gerçekleştiğini gör. ABD'deki (ABD) dünya çapındaki Illuminati sipariş merkezine katılmakla ilgileniyorsanız, bize bugün e-posta gönderin. E-posta: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Veya bize whats-app .. +19292811087

    Online başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphomet çalışmalarımızı hiçbir mesafe etkileyemez.

    Not .. whatsap çağrısını kabul etmiyoruz.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  114. Patří světlu. Peníze, moc, sláva a bohatství. V případě zájmu nás prosím kontaktujte ještě dnes. E-mail: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Nebo co-app nás .. +19292811087

    Pro online inicializaci.
    Bez ohledu na to, kde jste. Ne

    Poznámka: Nepřijímáme.

    YanıtlaSil
  115. Birleşmiş devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kaybolan rüyalarınızı geri alabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların arkadaşlığına katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve seçtikleri ve bulundukları yerdeki bir eve, bu yaşamda ünlü olmaları için yaptıkları bu yatırımla birlikte girebilmeleri için 550.000 $ tutarında para ödüyoruz.

    AYDINLATMA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ 'lık ödül parası.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiyle yapılan danışma görüşmesi.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087



    NOT; İlluminati’nin bu kardeşliğini dünyanın her yerinden bir araya getirebileceğiniz Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, avustralya, vb


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  116. MERHABA BROTHERS VE SISTER, NOEL VE YENİ YIL yaklaşıyor, BU SİZİN İÇİN ŞANS
    ILLUMINATI'YE KATILIN YENİ SİPARİŞ, ZENGİNLER, GÜÇLER VE SAĞLIK İÇİN BUGÜN, SİZİN BİR YILDIZLI GELEN, SINIFTA ÇALIŞAN VEYA BİRİNCİ SINIF İŞİNDEN SİZE YAZILAN VEYA KADIN, GEÇİCİ, SİYASIZ, ünlüdür ve tüm dünyada iyi tanımak, insan kanı olmadan, illuminati klübüne katılmanın tam zamanı. Ve size bir milyon dolarlık (800.000 dolar) bir yardım tutarı, size yeni bir üye olarak aylık 300.000 ABD Doları maaş ve Illuminati kulübümüze hoş geldiniz demek için kendi seçeceğiniz ücretsiz bir evi olan bir tebrik arabası verilecek. Tüm kalbinize ulaşmak istiyorsanız Whatsapp'ta bizimle iletişime geçin: +2348054518396
    İşletmenizin daha üst bir seviyeye büyümesini istiyorsanız, aşağıdaki gmail veya numaraya başvurun.

    EMAIL: brotherhoodrichgroup@gmail.com

    WhatsApp numarası: +2348054518396

    YanıtlaSil
  117. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca herhangi bir kan fedakarlığı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz AydınlanmışLar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 başvurun

    YanıtlaSil
  118. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz aydınlanmış ların komünyonuna katılmak için açık bir fırsattır, ve ayrıca herhangi bir kan fedakarlığı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerdir. Ve ayrıca 550.000 $ toplam ödeme onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer onların ünlü olmak için hayatta bu fırsatı ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için.

    IŞıKLARA KATıLAN YENI ÜYELERE ARKA PLAN.
    1. Ödül nakit $550,000.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir RAC Sleek Dream
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresine başvurun - illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  119. Kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz aydınlı ların komünyonundan ve ayrıca kan fedaetmeden zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz bir komünyondan selamlar. Ve ayrıca 550.000 $ toplam ödeme onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer onların ünlü olmak için hayatta bu fırsatı ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için.

    IŞıKLARA KATıLAN YENI ÜYELERE ARKA PLAN.
    1. Ödül nakit $550,000.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir RAC Sleek Dream
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresine başvurun - illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254

    YanıtlaSil
  120. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca herhangi bir kan fedakarlığı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz AydınlanmışLar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 başvurun

    YanıtlaSil
  121. تحية من النظام العظيم للتنوير للدولة المتحدة وللعالم كله ، وهذه فرصة مفتوحة للانضمام إلى زمالة المستنيرين حيث يمكنك استعادة أحلامك المفقودة ، وأيضا حيث يمكنك أن ترى نور الثروة والسعادة دون أي تضحية الدم. ونحن ندفع أيضا مبلغ 550،000 دولار للحصول على جميع الأعضاء الجدد عندما ينضمون إلى الأخوة وأيضا إلى منزل من اختيارهم والموقع مع الاستثمارات جنبا إلى جنب مع هذه الفرصة في الحياة بالنسبة لهم أن يكونوا مشهورين.

    الفوائد الممنوحة للأعضاء الجدد الذين ينضمون إلى الإضاءة.
    1. مكافأة نقدية قدرها 550،000 دولار.
    2. سيارة دريم أنيقة جديدة بقيمة 150،000 دولار أمريكي
    3. منزل الأحلام التي تم شراؤها في البلد الذي تختاره.
    شهر من التشاور مع أفضل 5 في العالم.
    القادة و 5 أهم المشاهير في العالم. إذا كنت مهتما، يرجى الاتصال على عنوان البريد الإلكتروني السابق = illuminatiworldwideorder@gmail.com أو لدينا wahtsapp +15184145254

    YanıtlaSil
  122. MERHABA izleyicisi, nihayet Illuminati kaputuna nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğuma dair ifademi paylaşmak için buradayım, mahalleye üye olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir kaç kez dolandırıcılık yaptım. net tanıklık bu yüzden temsilciyle temasa geçtim, davete katılmadan önce benden çok para isteyeceğinden o kadar korktum ama en büyük sürprizim sadece yaptığım eşyaları satın almamı istedi ve bugün çok mutluyum zengin olduğumu ve tüm bunlarla birçok iş kurabilen dünyaya deyin ki, kişisel hesabımda 20 milyon dolarlık bir miktar var ve ayrıca Illuminati tarafından bana verilen işle tüm dünyada tanınıyorum ve ayrıca İstediğimi yapma gücü ...... Kulvarımda pek çok insan da yardım arıyor olabilir, burada da onların resmi e-posta adresi: illuminatib999@gmail.comWhats-app: +1 (513) 795‑8209 DOLANDIRICILARA DİKKAT EDİN VE 18 YAŞIN ÜZERİNDE OLMALISINIZ.

    YanıtlaSil
  123. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  124. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  125. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  126. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  127. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısınız, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca ayda 90.000.000 dolar maaş aldığınız her yerde ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    YanıtlaSil
  128. ✝️ Para, güç, şöhret ve güvenlik için Illuminati Kardeşliğine katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN AVANTAJLAR VE ÖDÜLLER.
    🔯 1. 60,060,800 ABD Doları Nakit Ödül.🔺
    🔯 2. 670.690 ABD Doları değerinde Yeni Şık Dream CAR.🔺
    🔯 3. Seçtiğiniz ülkede 980.500 USD değerinde satın alınmış bir Dream House🔺
    🔯 4. Üye olarak her ay aylık 80,860 USD ödeme.
    🔯 5. Işığı, parayı, şöhreti ve gücü 3 günde görmeyi ihmal etmeyin.
    🔯 6. İnsan fedakarlığı yok.🔺
    🔯 7. Milyoner Olun🔺
    Bize katılmakla ilgileniyorsanız, 🔺 Bize ulaşın: E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.

    YanıtlaSil
  129. BU DÜNYAYA AYDINLATILMIŞ RESMİ DUYURU
    NOT: HİÇBİR İNSAN AÇIKLAMASI DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1 (914) 281-2259

    İş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olacak, bugün İlluminati kardeşliğinin kültürüne katılacak ve anında zengin bir miktar alacaksınız. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve hatta ayda 50.000.000 $ maaş alsanız ...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1500.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce en az 25 yaşında olmalısınız
    Eposta: illuminatilight676@gmail.com
    Whatsapp: +1 (914) 281-2259
    .

    YanıtlaSil
  130. Merhaba
    Temsilcilerimiz, genellikle çalıntı profil fotoğrafları ve adları kullanan İlluminati'nin temsilcileri olarak ortaya çıkan sahte profillerde keskin bir artış gördü. İlluminati'nin üyelik aidatı veya bağış kabul etmediğini tüm vatandaşların hatırlaması önemlidir. Ondalık yok. aylık katkılar. Başlangıç ​​ücretleri. Aksini söyleyen yanılır. Temsilcilerimiz vatandaşlarla sadece Facebook, WhatsApp ve e-posta üzerinden özel mesajlarla iletişim kuruyor. Temsilcilerimiz yalnızca, elde etmek için kendi paranızı kullanmanız gereken gerekli başlangıç ​​öğelerini sipariş eder. Bu politikaları görüntülemenin istisnası yoktur. Tüm vatandaşları, suçluların örgütümüze üye olmak isteyenleri dolandırmak için kullandıkları yöntemlerin farkında olmaya teşvik ediyoruz. Güvenliğiniz için hazırsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.
    WhatsApp: +1(914)650-5066
    Facebook: oluwole Franklin
    Instagram: @franklinoluwole
    E-posta: illuminatibrotherhood754@gmail.com

    YanıtlaSil
  131. Groeten van de grote orde van verlichting aan de verenigde staat en aan de hele wereld, dit is een open gelegenheid om deel te nemen aan de gemeenschap van de Verlichten waar je je verloren dromen kunt herwinnen, en ook waar je het licht van rijkdom en rijkdom kunt zien . . geluk. zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis naar keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven om ze beroemd te maken.

    VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE DE ILLUMINATI BROEDERSCHAP WORDEN TOEGESTAAN.
    1. $ 350.000 contante beloning.
    2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
    3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
    Een maand overleg met de 5 beste ter wereld.
    De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het volgende e-mailadres = greatestilluminati4@gmail.com of onze wahtsapp +14705435889

    Je moet ouder zijn dan 20 jaar voordat je lid kunt worden van de Illuminati-broederschap.

    groetjes thadeus lam

    YanıtlaSil
  132. Merhaba
    Temsilcilerimiz, genellikle çalıntı profil fotoğrafları ve adları kullanan İlluminati temsilcileri olarak ortaya çıkan sahte profillerde keskin bir artış gözlemledi. İlluminati'nin üyelik ücreti veya bağış kabul etmediğini tüm vatandaşların hatırlaması önemlidir. Ondalık yok. aylık katkılar. Başlangıç ​​ücretleri. Aksini iddia eden yanılır. Acentelerimiz vatandaşlarla sadece Facebook, Whatsapp ve e-posta üzerinden özel mesaj yoluyla iletişim kurmaktadır. Temsilcilerimiz, yalnızca elde etmek için kendi paranızı kullanmanız gereken gerekli başlatma öğelerinizi ister. Bu politikaları görüntülemek için herhangi bir istisna yoktur. Tüm vatandaşları, dolandırıcıların örgütümüze üye olmak isteyenleri dolandırmak için kullandıkları yöntemlerin farkında olmaya davet ediyoruz. Güvenliğiniz için hazırsanız bizimle iletişime geçin.
    WhatsApp:1 (267)754-2169
    E-posta: illuminatibrotherhood754@gmail.com

    YanıtlaSil
  133. Good news!!! Good news!!!,
    Do you want to live a rich,healthy and
    famous life? Do you want to get rich immediately and be out of suffering? Do you want the world to recognize you and listen to you? when you speak? do you want to be in power and control? if yes, here
    is a good tip- join the “ILLUMINATI ORGANIZATION”, you may ask
    “How Can I Join” , the answer is simple all you have to do is
    contact us via WhatsApp or Email ( contact information will be listed below)ELEVATE YOURSELF FROM POVERTY.
    Do not hesitate to contact us If You Require our service in any way

    Here's our contact info
    EMAIL: illuminatiinitiationtemplewa@gmail.com
    WHATSAPP AND CALLS: (+1 760-892-2577)
    TELEGRAM: (07052719658).

    WARNING: only those who are interested to become a member of the church of Satan are allow to visit office or send a mail to the email address below. Do not contact if you are not interested and once you contact there is no going back. so think before contacting. BEWARE!!!

    YanıtlaSil
  134. Amerika Birleşik Devletleri ve tüm dünya için Büyük Aydınlanma Düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışların kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurbanı olmadan. Ayrıca tüm yeni üyelerin kardeşliğe katıldıkları zaman, kendi seçtikleri bir evde ve yatırımlarla bulundukları yerde ve bu hayatta ünlü olma fırsatını elde etmeleri için 550.000 dolar ödüyoruz. .

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN FAYDALAR.
    1. illuminati kardeşliğine katılan yeni üyelere 550.000 dolar nakit ödül.
    2. 150.000 Dolar değerinde yeni bir Sleek Dream arabası
    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev.
    Dünyanın en iyi 5'iyle bir aylık istişare.
    Dünyanın en üst düzey yöneticileri ve 5 ünlü. İlgileniyorsanız, aşağıdaki e-posta adresiyle iletişime geçin = greatestilluminat4@gmail.com veya whatsapp +1 470 543 5889

    YanıtlaSil
  135. PARA VE GÜCÜN BÜYÜK ILLUMINATI TAPINAKINA HOŞ GELDİNİZ
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ İÇERMEMEKTEDİR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ.

    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 334-708-0560
    Bir iş adamı veya kadın mısınız, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminatibrotherhood kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak ister misiniz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğin her yerde ve ayrıca maaş olarak aylık 100.000 ABD doları alıyorsun…

    .İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın +1 334-708-0560 veya ona whatsapp'tan ulaşın.
    +1 334-708-0560)  Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 25 yaşında olmalısınız  Öğrenciyseniz katılmayın .

    YanıtlaSil
  136. NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ İÇERMEMEKTEDİR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ.

    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 334-708-0560
    Bir iş adamı veya kadın mısınız, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminatibrotherhood kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar almak ister misiniz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğin her yerde ve ayrıca maaş olarak aylık 100.000 ABD doları alıyorsun…

    .İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın +1 334-708-0560 veya ona whatsapp'tan ulaşın.
    +1 334-708-0560)  Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 25 yaşında olmalısınız  Öğrenciyseniz katılmayın .

    YanıtlaSil
  137. BÜYÜK ILLUMINATI KARDEŞLİK'E HOŞ GELDİNİZ.
    NOT: HİÇBİR İNSAN KESİNTİSİ İÇERMEMEKTEDİR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ.

    Bir iş adamı veya kadın mısınız, sanatçı, politik, müzisyen misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik kültüne katılmak ve bir haftada anında zengin, büyük miktarda para ve ücretsiz home.any bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yer ve ayrıca herhangi bir işe başlamak için 1.000.000 ABD doları kazanın.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR.

    1. 1.000.000 ABD Doları tutarında Nakit Ödül

    2. 50.000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA

    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Dream House

    4. Dünyadaki Tüm Havalimanlarında V.I.P tedavisi

    .İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın +1 334-708-0560 veya ona whatsapp'tan ulaşın.
    +1 334-708-0560) Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 20 yaşında olmalısınız Öğrenci iseniz katılmayın

    YanıtlaSil
  138. PARA VE GÜCÜN BÜYÜK ILLUMINATI TAPINAKINA KATILIN

    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1(781) 412-5092
    Bir iş adamı veya kadın, politikacı, müzisyen, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşliğine katılmak ve anında zengin olmak istiyor musunuz? Girişimden hemen sonra 5 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yerde ve ayrıca aylık 400.000 ABD Doları maaş alıyorsanız, inanın bu hayatta bir kez karşılaşabileceğiniz bir fırsattır ve bizimle iletişime geçmeden önce dolandırılmış olsanız bile bu fırsatı iyi değerlendirmenizi tavsiye edeceğim ve yarışacağız...

    İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi +1(781) 412-5092 numaralı telefondan arayın.
    veya +1(781) 412-5092 numaralı telefondan bizi arayın. Ortaklarımızla iletişim kurabilmeniz için en az 20 yaşında olmalısınız. Öğrenciyseniz katılmayın.

    YanıtlaSil
  139. PARA VE GÜCÜN BÜYÜK ILLUMINATI TAPINAKINA KATILIN

    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 (541) 638-8789
    Zengin, ünlü ve güçlü olmak isteyen bir iş adamı veya kadın, politikacı, müzisyen misiniz, bugün İlluminati Kardeşliği'ne katılın ve anında zengin olun. Açılışınızın hemen ardından 5 milyon dolar ve seçtiğiniz güzel bir ev. Dünyanın neresinde yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca ayda 400.000 dolar maaş alırsınız, inanın bana, bu hayatta bir kez karşılaşılabilecek bir fırsat.
    İlgileniyorsanız, acenteyi +1 (541) 638-8789 numaralı telefondan veya +1 (541) 638-8789 numaralı telefondan whatsapp'ı arayın.

    YanıtlaSil
  140. dünyaya resmi İlluminati Kardeşliği mesajı. İş adamı veya kadın, sanatçı, politikacı, papaz, öğrenci, müzisyen olmak için zengin, ünlü, güçlü ve her durumda, bugün İlluminati kardeşlik tarikatına katılın ve hemen zengin olun, üye olun ve büyük miktarda para ve yaşamak istediğiniz dünyanın herhangi bir yerinde ücretsiz ev ve ayrıca bir iş kurmak için 10 milyon dolar kazanın.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER İÇİN FAYDALAR.

    1. 100.000.000 $ nakit ödül

    2. 500.000,00 $ değerinde yeni şık rüya araba

    3. Seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    4. Dünyadaki tüm havalimanlarında VIP muamelesi


    İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın veya ona WhatsApp'tan ulaşın. +1 (757) 354-3107
    + Ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınız Öğrenciyseniz, E-posta: litisociatyorder2013@gmail.com,

    YanıtlaSil
  141. ILLUMINATI'NİN BÜYÜK PARA VE GÜCÜNÜN BİRLEŞTİRİLMESİ İÇİN PROSEDÜR, ILLUMINATI'YE KATILIN acentemiz +1 470 543 5889 veya posta veya posta yoluyla

    (greatestilluminati4@gmail.com)

    İş adamı mısın, kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, öğrenci misin, hayatta zengin, ünlü, güçlü mü olmak istiyorsun? Illuminati'ye katıl
    Kardeşlik bugün ibadet ediyor ve anında zengin bir meblağ alıyor. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayrıca maaş olarak ayda 350.000 dolar alıyorsunuz...

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SUNULAN FAYDALAR.
    1. 120.000 $ nakit ödül.
    2. 150.000 Dolara yeni Sleek Dream arabası
    3. Seçtiğiniz ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev.
    Dünyanın en iyi 5'inden randevu alındı.
    Liderler ve dünyanın en iyi 5 ünlüsü. ilgileniyorsanız arayın
    temsilci şimdi +1 470 543 5889 veya whatsapp aracılığıyla
    +1 470 543 5889) veya bununla birlikte bize e-posta da gönderebilirsiniz,
    (greatestilluminati4@gmail.com) anında çevrimiçi başlatma için

    YanıtlaSil
  142. BU DÜNYAYA RESMİ IŞIKLI BİR DUYURUDUR
    NOT: HİÇBİR İNSAN AÇIKLAMASI DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olacak, bugün İlluminati kardeşlik kültürüne katılacak ve anında zenginleşeceksiniz. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve hatta maaş olarak ayda 50.000.000 $ alıyorsunuz...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1.500.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    Dünyanın en iyi zenginleriyle tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için en az 25 yaşında olmalısınız Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com Whatsapp: +1(708)942-7262

    YanıtlaSil
  143. dünyaya resmi İlluminati Kardeşliği mesajı. Zengin, ünlü, güçlü olmak için bir iş adamı veya kadın, sanatçı, politikacı, papaz, öğrenci, müzisyen iseniz ve kendinizi hangi durumda bulursanız bulun, bugün İlluminati kardeşlik tarikatına katılın ve üye olur olmaz zengin olun. dünyanın herhangi bir yerinde yaşamayı seçtiğiniz büyük miktarda para ve bedava ev ve hatta bir iş kurmak için 10 milyon dolar kazanın.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER İÇİN FAYDALAR.

    1. 100.000.000 $ nakit ödül

    2. 500.000,00 $ değerinde şık yeni bir rüya arabası

    3. İstediğiniz ülkede satın aldığınız hayalinizdeki ev

    4. Dünyanın tüm havalimanlarında VIP hizmeti.


    İlgileniyorsanız, şimdi temsilciyle iletişime geçin veya onu WhatsApp'tan arayın. +1 (757) 354-3107
    + Öğrenci iseniz ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınızE-posta: litisociatyorder2013@gmail.com

    YanıtlaSil
  144. PROCEDURA DOŁĄCZENIA DO ŚWIĄTYNI WIELKIEJ PIENIĘDZY I POWERNOTE ILLUMINATI: BRAK POŚWIĘCENIA LUDZKIEGO I ILLUMINATI NIE ŻĄDANIE OPŁATY REJESTRACYJNEJ Możesz skontaktować się z agentem świątyni poprzez EMAIL;brothersofhell666@gmail.com
    Czy jesteś biznesmenem, politykiem, pastorem, muzykiem? Chcesz być bogaty
    sławny, potężny w życiu, przyłącz się do kultu bractwa iluminatów
    dzisiaj i zdobądź bogatą natychmiastową sumę. 1 milion dolarów tygodniowo i jeden za darmo
    Samochód, gdziekolwiek zdecydujesz się żyć na tym świecie, a nawet $
    1 000 000 jako Twoja korzyść, aby rozpocząć nowe życie.

    Aby móc skontaktować się z naszymi partnerami, musisz mieć co najmniej 20 lat E-mail: brothersofhell666@gmail.com

    YanıtlaSil
  145. MERHABA HERKESE İNTERNETTE GÖZ ATIYORDUM VE BEN
    ÇOK GÖRDÜK
    ILLUMINATI TOPLULUĞU İLE İLGİLİ YANLIŞ ALTI, I
    HAKKINDA KÖTÜ HİSSEDİYORUM
    BU KONU HAKKINDA BİRKAÇ ŞEYİ BİLDİRMEK İSTİYORUM
    ILLUMINATI TOPLULUĞU.
    ÖNCE, YARDIM YOLUYLA ILLUMINATI TOPLUMUNA KATILIYORUM
    BİR TEMSİLCİ
    YILLAR SONRA BİRİSİ BENİ ÇEVRİMİÇİYLE TANIŞTIRDI
    A OLMANIN BELİRLENMESİ
    ÜYE. ILLUMINATI ÜYESİ OLMAK
    ZENGİNLİK GARANTİDİR, SİZ
    KORUNACAK, ŞÖM, GÜÇ ETKİSİ E.T.C HEPSİ
    OLACAKLAR
    VERİN. DÜZELTMEK İSTEDİĞİM BİR ŞEY,
    ILLUMINATI ÖDEME YAPMAYIN
    ÜYE HERHANGİ BİR MAAŞ, YENİ BAŞLADIYSANIZ
    SİZE VERECEK
    ZENGİNLİK TOHUMU VE SENİ BİLGE, GÜÇ,
    ETKİ E.T.C SENİ
    BAŞARILI OLMAK İHTİYACI VARLIK TOHUMU
    SADECE PARA
    ILLUMINATI TOPLULUĞU ÜYELERİNE VERİYOR, BU İLE
    BAŞLAYABİLİRSİN
    PARA İLE HER ŞEY VE SİZ OLACAKSINIZ
    BAŞARILI. BAŞKA BİR ŞEY İSE
    TOPLUMUN ÖZEL İNSANLARINA SAHİP OLDUĞU
    POLİTİKALAR VE SÜPER
    YILDIZLAR. ILLUMINATI ÜYESİ OLMAK KİŞİSEL BİR ŞEYDİR
    KARAR, TOPLUMv
    İNSANLARI ONLARA KATILMASI İÇİN ZORLAMAYIN VEYA YALNAŞTIRMAYIN. KATILDIM
    ÇÜNKÜ İSTİYORUM, HAYIR
    BEDEN BENİ ZORLA VE ÜYE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM
    BUGÜN ÇÜNKÜ
    BENİ BİRİ YAPARAK HAYATIMA BÜYÜK KATKIDA BULUNDU
    LİDER
    DÜNYADA İŞ ADAMI. İLGİLENİYORSANIZ
    KATILMAK
    ILLUMINATI TOPLUMU ALBERT ALBERT'İ +2348069972954 ÜZERİNDEN ARAYIN VEYA ONA E-POSTA YAYIN.
    ILLUMINATITEMPLEOFWEALTH99@GMAIL.COM. O OLDU
    BENİM YARDIMCI OLAN KİŞİ. BU YAPABİLECEĞİM KÜÇÜK YARDIM
    VERİN.

    YanıtlaSil
  146. Bu fırsatı, sonunda Büyük İlluminati Kardeşliği'nin tam üyesi olmama yardım eden Bay Johnson William'a teşekkür etmek için kullanmak istiyorum ve şimdi hayatımı mutluluk içinde yaşıyorum. ve bir zamanlar yoksuldum ve hayatımı aşırı yoksulluk içinde yaşıyordum ve yaşam standardı o kadar kötü ve düşük oldu ki kendimi öldürmeyi bile öğrettim ve bana kabul günüm için hazırlanmamı ve tüm yeni üyelerin belirli bir ödülü olduğunu söyledi. başlangıç gününüzde 100000 USD. bu yüzden İlluminati dünyasına inisiye oldum ve birkaç gün içinde Binlerce Dolar değerinde bir sözleşmeyle ödüllendirildim, işimde şu anda çok iyiyim, tam olarak istediğimi yaptım ve bugün hikaye değişti, ben yaşayan bir şahidim, hayalim ve şimdiye kadar arzuladığım tüm zenginlik, şöhret, başarı ve zenginlikler gerçek oldu. Yine de büyük İlluminati'nin bir üyesi olmama yardım ederek hayallerimi gerçeğe dönüştüren Bay James William'a teşekkürler. Acele edin, ona +1(832)721-6709 numaralı telefondan whats-app yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  147. İlluminati Kardeşliğinin dünya için resmi masajı. İş adamı ya da kadın, sanatçı, politikacı, papaz, öğrenci, toktor, müzisyen olmak için zengin, ünlü, güçlü ve içinde bulunduğun her durumda, İlluminati'nin senden para ya da insan kurbanı istemediğini unutma. , bugün İlluminati kardeşliği kültüne katılın ve anında zengin olun. Üye olun, dünyanın herhangi bir yerinde yaşamak istediğiniz bir çok para ve bir ev alın ve ayrıca bir iş kurmak için 10 milyon dolar kazanın.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER İÇİN FAYDALAR.

    1. 100,000,000$ Nakit Ödül

    2. 500.000,00 $ değerinde şık yeni rüya arabası

    3. Seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    4. Dünyadaki tüm havalimanlarında VIP muamelesi


    İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın veya onunla WhatsApp üzerinden iletişime geçin. +1 (781) 361-9631
    + Ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınız. Öğrenciyseniz, litisociatyorder2013@gmail.com adresine bir e-posta gönderin,

    YanıtlaSil
  148. İyi haberler!!! iyi haberler!!!,
    Zengin, sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmek ister misiniz?
    ünlü hayat? Hemen zengin olmak ve acılardan kurtulmak mı istiyorsunuz? Konuştuğunuzda dünyanın sizi tanımasını ve sizi dinlemesini ister misiniz? Güç ve kontrolün sizde olmasını ister misiniz? evet ise, burada
    iyi bir ipucu - “ILLUMINATI ORGANİZASYONU”na katılın, sorabilirsiniz
    “Nasıl Katılabilirim” cevabı çok basit tek yapmanız gereken
    WhatsApp veya E-posta yoluyla bize ulaşın (iletişim bilgileri aşağıda listelenecektir) YOKSULLUKTAN KENDİNİZİ YÜKSELTİN.
    Hizmetimize herhangi bir şekilde ihtiyacınız olursa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

    İşte iletişim bilgilerimiz
    E-POSTA: illuminatilight676@gmail.com
    WHATSAPP VE ARAMALAR: (+1 (916) 562-1349)



    UYARI: Yalnızca Şeytan kilisesine üye olmak isteyenlerin ofisi ziyaret etmesine veya aşağıdaki e-posta adresine posta göndermesine izin verilir. İlgilenmiyorsanız benimle iletişime geçmeyin ve bir kez iletişime geçtiğinizde geri dönüş yoktur. bu yüzden iletişime geçmeden önce düşünün. DİKKAT!!!

    YanıtlaSil
  149. Merhaba
    Temsilcilerimiz, genellikle çalıntı profil fotoğrafları ve adları kullanan İlluminati temsilcileri olarak ortaya çıkan sahte profillerde keskin bir artış gözlemledi. İlluminati'nin üyelik ücreti veya bağış kabul etmediğini tüm vatandaşların hatırlaması önemlidir. Ondalık yok. aylık katkılar. Başlangıç ​​ücretleri. Aksini iddia eden yanılır. Acentelerimiz vatandaşlarla sadece Facebook, Whatsapp ve e-posta üzerinden özel mesaj yoluyla iletişim kurmaktadır. Temsilcilerimiz yalnızca, elde etmek için kendi paranızı kullanmanız gereken gerekli başlatma öğelerinizi ister. Bu politikaları görüntülemek için herhangi bir istisna yoktur. Tüm vatandaşları, dolandırıcıların örgütümüze üye olmak isteyenleri dolandırmak için kullandıkları yöntemlerin farkında olmaya davet ediyoruz. Güvenliğiniz için hazırsanız bizimle iletişime geçin.
    WhatsApp:+1 (267)754-2169
    E-posta: illuminatibrotherhood754@gmail.com

    YanıtlaSil
  150. Dünyaya resmi Illuminati Kardeşliği masajı. İster iş adamı, ister kadın, sanatçı, politikacı, futbolcu, öğrenci, doktor, müzisyen, zengin, ünlü, güçlü olmak ve hangi durumda olursanız olun kendinizi bulun ve unutmayın ki İlluminati sizden para ya da insan kurbanı istemez, siz de katılın. bugün İlluminati kardeşliğinin kültü ve anında zengin olun. Üye ol, çok para ve dünyanın herhangi bir yerinde yaşamak istediğin bir ev al ve ayrıca bir iş kurmak için 10 milyon dolar kazan.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELER İÇİN FAYDALAR.

    1. 100,000,000$ Nakit Ödül

    2. 500.000,00$ değerinde şık yeni rüya arabası

    3. Seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız rüya gibi bir ev

    4. Dünyadaki tüm havalimanlarında VIP muamelesi


    İlgileniyorsanız, temsilciyi şimdi arayın veya onunla WhatsApp aracılığıyla iletişime geçin. +1 (781) 361-9631
    + Ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınız. Öğrenci iseniz, litisociatyorder2013@gmail.com adresine e-posta gönderin,

    YanıtlaSil
  151. BU DÜNYAYA RESMİ AYDINLATMA DUYURUSUDUR
    NOT: İNSANİ AÇIKLAMALAR DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1(708)942-7262

    İş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olacaksın, bugün İlluminati kardeşlik kültürüne katıl ve anında zenginleş. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin, ayda 50.000.000$ maaş bile alıyorsunuz...

    İlluminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. Yeni bir 1.500.000 USD rüya arabası.
    Dünyanın en iyi zengin adamlarıyla tanışma şansı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınız Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com Whatsapp: +1(708)942-7262

    YanıtlaSil
  152. DÜNYAYA DUYURU
    NOT: ILLUMINATI WHATSAPP ÜZERİNDEN İLETİŞİM YOKTUR.
    HİÇBİR İNSAN KESİNLİKLE İLGİLİ YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ TALEP ETMEMEKTEDİR

    666illuminatiagent666@gmail.com

    İş adamı mısın kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak ister misin, İlluminati Kardeşliği'ne katıl
    Onurlu ve toplumda saygı duyulan bir insan olacaksın. Ve hayatın, hayatın en iyisine dönüşecek, Yeni bir üye olarak, yeni bir yaşam tarzına başlamak için büyük miktarda para ile ödüllendirileceksin ve büyüklüğün ışığı hayatının tüm günlerinde sana kalkan olacak.

    Aşağıdaki e-posta yoluyla sizi tapınağa yönlendirmesi için tapınak temsilcisiyle iletişime geçmeden önce en az 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız.

    666illuminatiagent666@gmail.com

    YanıtlaSil
  153. DÜNYAYA DUYURU
    NOT: ILLUMINATI WHATSAPP ÜZERİNDEN İLETİŞİM YOKTUR.
    HİÇBİR İNSAN KIYASLAMASI YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ TALEP ETMEMEKTEDİR.

    666illuminatiagent666@gmail.com

    İş adamı mısın kadın mısın, politikacı mısın, müzisyen misin, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak ister misin, İlluminati Kardeşliği'ne katıl
    Onurlu ve toplumda saygı duyulan bir insan olacaksın. Ve hayatın, hayatın en iyisine dönüşecek, Yeni bir üye olarak, yeni bir yaşam tarzına başlamak için büyük miktarda para ile ödüllendirileceksin ve büyüklüğün ışığı hayatının tüm günlerinde sana kalkan olacak.

    Aşağıdaki e-posta yoluyla sizi tapınağa yönlendirmesi için tapınak temsilcisiyle iletişime geçmeden önce en az 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız.

    666illuminatiagent666@gmail.com

    YanıtlaSil
  154. BU DÜNYAYA RESMİ BİR IŞIK MESAJIDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KADROSU YOKTUR
    Büyük İlluminati kayıt ücreti istemiyor
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp'tan iletişime geçebilirsiniz: +1(585) 948-4386

    İş adamı mısınız, kadın mısınız, politikacı mısınız, müzisyen misiniz, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati Kardeşliği kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar için başvurmak istiyor. Haftada 500.000 dolar ve bedava bir ev. Ayda 30.000.000 $ Maaş olarak ... bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yerde

    Illuminati üyelerine kaydolan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1500.000$ değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmek için 18 yaşında veya daha büyük olmalısınız.
    E-posta: illuminatisecretorder1960@gmail.com@gmail. com
    WhatsApp: +1(585) 948-4386

    YanıtlaSil
  155. BU DÜNYAYA RESMİ BİR HAFİF DUYURUDUR
    NOT: İNSANİ AÇIKLAMALAR DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1(765)280-3039

    İş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olacaksın, bugün İlluminati kardeşlik kültürüne katıl ve anında zenginleş. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayda 50.000.000$ maaş bile alıyorsunuz...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. Yeni bir 1.500.000 USD rüya arabası.
    Dünyanın en iyi zengin adamlarıyla tanışma şansı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınız Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com Whatsapp: +1(765)280-3039

    YanıtlaSil
  156. DÜNYAYA DUYURU!!🔺
    NOT: ILLUMINATI WHATSAPP ÜZERİNDEN İLETİŞİM YOKTUR!
    HİÇBİR İNSAN KADROSU YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA GİRİŞ ÜCRETİ TALEP ETMEMEKTEDİR
    illuminatisupreme01@gmail.com

    Bir iş adamı veya kadın mısınız, politikacı, müzisyen, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, İlluminati Kardeşliği'ne katılmak ister misiniz?
    Onurlu bir adam olacaksın ve toplumda saygı görmenle ünlü olacaksın. Ve hayatın, hayatın en iyisine dönüşecek. Yeni bir üye olarak, yeni bir yaşam tarzına başlamak için büyük miktarda para ile ödüllendirileceksiniz ve büyüklüğün ışığı hayatınızın her gününde sizi koruyacak.

    Tapınağa rehberlik için tapınak temsilcisiyle iletişime geçmeden önce en az 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız.
    illuminatisupreme01@gmail.com

    YanıtlaSil
  157. BU DÜNYAYA RESMİ BİR HAFİF DUYURUSUDUR
    NOT: İNSANİ AÇIKLAMALAR DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisine şu telgrafla ulaşabilirsiniz: +1(484)423-4758

    İş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olacak, bugün İlluminati kardeşlik kültürüne katılacak ve anında zenginleşeceksiniz. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve ayda 50.000.000 dolar maaş bile alıyorsunuz...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1.500.000 USD'lik yeni bir rüya arabası.
    Dünyanın en iyi zengin adamlarıyla tanışma şansı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınız Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com bu numarayla iletişim kurun: +1(484)423-4748 veya bu numarayla iletişime geçin true WhatsApp: +2348158554806

    YanıtlaSil
  158. BU DÜNYAYA RESMİ BİR HAFİF DUYURUDUR
    NOT: İNSANİ AÇIKLAMALAR DAHİL DEĞİLDİR
    İletişim temsilcisiyle WhatsApp'ı ziyaret edebilirsiniz: +1 (510) 971-2387

    İş adamı, itfaiyeci, öğrenci, içer misin? Zengin, ünlü, yoğun geçen, bugün İlluminati bir araya gelecek ve zenginleşeceksiniz. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçerseniz seçerseniz ve ayda 50.000$ maaş alıyorsunuz...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için kullanımlar.
    Seçtiğiniz herhangi bir kır bir ev.
    2. 1.500.000 USD'lik yeni bir ruya arabası.
    Dünyanın en iyi zengin adamlarıyla kalabalıklar.

    Ortaklarımızla geçmek için en az 25 yaşında olmak: illuminatiworsociety@gmail.com Whatsapp:+1 (510) 971-2387

    YanıtlaSil
  159. MERHABA
    İzleyici, nihayet Illuminati mahallesine nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki tanıklığımı paylaşmak için burada. bir tanıklıkla kendim. nette, bu yüzden temsilciyle iletişime geçtim, mahalleye varmadan benden çok para isteyeceğinden o kadar korktum ki, ama en büyük sürprizim, benden sadece yaptığım ve yaptığım ürünleri almamı istemesi. bugün dünyaya kimlerin zengin olduğunu ve bunlarla çok iş yapabildiğini anlatmaktan çok mutluyum, kişisel hesabımda 20 milyon dolar var ve ayrıca tüm dünyada tanınıyorum. İlluminati'nin bana emanet ettiği bir iş ve ben de bunu sizin istediğinizi yapacak güce sahibim... Biliyorum birçok insan da yoluma çıkıyor olabilir ve burada yardım arıyor olabilirsiniz.
    resmi e-posta: greatilluminati977@gmail.com
    WhatsApp: +244 946 830 013

    KORUYUCULARA DİKKAT EDİN, 18 YAŞINDA OLMALISINIZ.

    YanıtlaSil
  160. BU DÜNYADA IŞIĞIN RESMİ İLETİŞİMİDİR
    NOT: İNSAN AÇIKLAMALARI DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +
    905344501179
    İş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olacak, İlluminati kardeşlik kültürüne bugün katılacak ve anında zengin olacaksınız. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı ve hatta ayda 50.000.000 dolar maaş almayı seçerseniz seçin...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1.500.000 $'lık yeni bir rüya arabası.
    Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımız Gmail ile iletişime geçmek için en az 25 yaşında olmalısınız: illuminatiwordorder1995@gmail.com veya şu gerçek numarayla iletişime geçin: WhatsApp: +905344501179

    YanıtlaSil
  161. BU DÜNYADA IŞIĞIN RESMİ İLETİŞİMİDİR
    NOT: İNSAN AÇIKLAMALARI DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +
    905344501179
    İş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olacak, bugün İlluminati kardeşlik kültürüne katılacak ve anında zengin olacaksınız. Haftada bir milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin, hatta ayda 50.000.000$ maaş kazanın...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1.500.000 $'lık yeni bir rüya arabası.
    Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com veya iletişim gerçek numarasıyla iletişim kurmak için en az 25 yaşında olmalısınız: WhatsApp: +905344501179

    YanıtlaSil
  162. bu yorumlar ne

    YanıtlaSil
  163. 🔺666༺𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐭𝐡𝐞 𝐥𝐢𝐠𝐡𝐭༻666🔺
    TESTIMONY HOW I JOINED ILLUMINATI 666 TEMPLE
    NOTE: ILLUMINATI MEMBERS DO NOT DISCLOSE THEIR IDENTITY ON SOCIAL MEDIA ALSO
    THERE IS NO HUMAN SACRIFICE INVOLVE

    illuminati666worldtemple@gmail.com
    At first, I thought it was a scam because these days it's hard to find genuine people on the internet until I decided to give it a try,
    And my whole life changed in just 6 days

    BENEFITS FOR NEW MEMBERS
    *. A house in any country of your choice.
    *. A new dream car.
    *. The sum of 6 million dollars to start a new life 6,000,000$
    You must be at least 18 years old before you can contact our partners
    Email: illuminati666worldtemple@gmail.com

    YanıtlaSil
  164. Işığı görmeyi ihmal etmeyin. Para, güç, şöhret ve zenginlik, göz açıp kapayıncaya kadar unvanınız haline gelir. İlluminati kardeşliğine katılmak istiyorsanız, Çevrimiçi girişiminiz için, Nerede olursanız olun. Hiçbir mesafe Baphomet'imizin çalışmasını etkileyemez. hayallerinize evet deyin. Selam Baphomet..

    1. Nakit Ödül
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede yeni bir ev.
    4. Hayalinizdeki turistik destinasyona bir aylık tatil (tam ücretli).
    5. Markanızı/işletmenizi dünya çapında etkileyin
    6. Tüm zalimlerden korunma
    7. Tam bir Yaşam Tarzı değişikliği
    8. Bohem Korusu'na Erişim
    9. Ülkenizdeki En İyi Liderler ve En Ünlülerle Randevu Alındı.
    Yeni bir hayata başlamak için 10.550 bin dolar.

    Şimdi bize e-posta yoluyla ulaşın: illuminatiworldwideorder@gmail.com



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil
  165. Büyük ILLUMINATI Tarikatı'ndan birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, kaybolan hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurbanı olmadan. Ayrıca, kardeşliğe katılan tüm yeni üyelerimize hoş geldin demek ve ayrıca kendi seçtikleri ve konumdaki bir eve yatırımlarla birlikte, onlara hayatta ünlü olma fırsatı vermek için toplam 500.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE'A KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN AVANTAJLAR.
    1. 500.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. 200.000 ABD Doları değerinde yeni bir Sleek Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan rüya gibi bir ev ve çok daha fazlası

    NOT; İlluminati kardeşliğine dünyanın her yerinden katılabilirsiniz Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya vb.

    NOT: Eğer ilgileniyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin.
    e-posta:  greatilluminati94@gmail.com

    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  166. ILLUMINATI DÜNYA MERKEZİNDEN SELAMLAR. email adresi=illuminaiworldwideorder@gmail.com Amerika Birleşik Devletleri'nin ve dünyanın dört bir yanındaki büyük aydınlanma düzenine hoş geldiniz; bu, kaybolan hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda bunu gerçekleştirebileceğiniz aydınlanmış insanlar topluluğuna katılmak için açık bir fırsattır. Kan akmadan, zenginliği ve mutluluğu görmenin ışığını yeniden kazanın. Ayrıca, tüm yeni üyelerin kardeşliğe katılmaları ve ayrıca seçtiğiniz ve konumdaki bir evde bir yatırımla ve hayatta ünlü olma şansıyla birlikte yer almaları için toplam 550.000 $ ödüyoruz. AYDINLATMADAN AYRILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN AVANTAJLAR. 1. 550.000$ nakit ödül. 2. 150.000 USD değerinde yeni bir Sleek Dream CAR 3. Seçtiğiniz ülkede rüyalarınızın evini satın aldınız. Dünyanın en iyi 5'iyle bir ay süren istişareler. Dünyanın liderleri ve en önemli 5 ünlüsü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi olan =illuminatiworldwideorder@gmail.com ile iletişime geçin.


    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.