Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

16 Nisan 2011 Cumartesi

Rothschild, İsrail ve Dünya Savaşları

İsrail devleti`nin kurucusu Rothschild Ailesi`dir.

Nasıl mı?

İsrail`in kuruluşu Mayıs 1948`tir. İkinci Dünya Savaşı`nın sonları olması sizce bir tesadüf mü? Hem Birinci, Hem İkinci Dünya Savaşı`nın en en en temel sebebi hicaz bölgesinde, kudüs başkentli bir yahudi devleti kurulacak olmasıdır. Büyük emelleri olan Tek Dünya Cumhuriyeti`nin başkenti de Kudüs olacaktır.

Rotschild Ailesi`nin nasıl devletler üstü güce sahip olabildiğini ve dünyanın öncül devletleri ile olan ilişkilerinden bahsedecem..

Rothschild Ailesi Amerika`nın kuruluşu sırasındaki Amerikan-İngiliz kolonileri çatışmalarında gizliden gizliye Amerika`yı desteklemiştir. Rothschild Ailesi Amerikalılara silah ve para yağdırmıştır. bunun kaşılığında george washington`dan, kurulacak olan amerikan devletinin parasını basma hakkını kendilerine vermesini istemiştir. Amerikan Doları`nın basımı Rothschild Ailesine aittir.

Ardından İngiltere-Fransa savaşında destekledikleri taraf ise Fransa olmuştur. Bu Fransa savaşı esnasında savaşı İngiltere`nin kaybettiği hakkında bir spekülasyon yaratarak tüm İngiliz halkının borsadan çekilmesine, hisselerini yok fiyattan satmasına sebep olmuşlardır. Fakat İngiltere`nin savaşı kazandığı ortaya çıkınca, Rothschild ailesi adeta İngiltere`nin gizli sahibi haline gelmiştir. Büyük paralar kırmıştır. Rotschild bu spekülasyon sayesinde elde ettiği gelirle Bank of England'a (İngiltere Merkez Bankası) el koyar. Böylelikle Sterlin`i basanlar da kendileri olurlar.

Birinci Dünya Savaşı`ndan perişan bir şekilde çıkan almanya nasıl kısa bir sürede tüm dünyaya kafa tutabilecek kadar güçlenmiştir? Cevap: Rothschild Rothschild Rothschild. Bu yardımı yapacak olmalarının bedeli ise tabi ki alman merkez bankası`dır. Alman ekonomisine de bu şekilde hakim hale gelirler.

Başta avusturya ve rusya olmak üzere osmanlı`ya düşman devletleri ve ayaklanma çıkarmaları için osmanlı azınlıklarını destekleyen ise yine Rothschild olmuştur. Rothschild Ailesi osmanlı`ya da ahlaksız teklifte bulunmuştur. Hayır banka veya para değil, osmanlı`dan alacak çok daha değerli bir şeyleri vardır. Rothschild, Abdülhamit`e Filistin, Kudüs ve Hicaz`ı vermesi karşılığında Osmanlı`nın tüm dış borçlarının silineceğini, balkanlarda ve Kuzey Afrika`da kaybettiği toprakları geri alacağı garantisini vermiştir. Abdülhamit bunu reddetmiştir. Kabul etseydi her şey şu an çok mu farklı olurdu? hayır. Zira osmanlı üzerindeki yüzyıllara dayanan planlar er geç faaliyete geçecekti.

Birinci Dünya Savaşı ile yahudi devletinin kurulması için gerekli finans sağlanmıştır. Kutsal topraklar da (Kudüs ve Civarı) Osmanlı`nın elinden alınmıştır. Yahudi Devleti`nin kurulması için gerekli son bir şey daha kalmıştır, o da bu topraklarda yaşayacak yahudilerdir. Fakat Avrupa`da halinden memnun olan yahudiler nasıl ikna edilecekir? Bu sorun İkinci Dünya Savaşı`nda çözüme kavuşturulur.

Adolf Hitler`in başa getirilmesi ve onun Faşist Poltikası, Rothschild oyunlarıdır. Yahudilerin yıllar boyunca katledilmesi yine Rothschild`ler tarafından telkin edilmiştir. Bu sayede soykırıma uğrayan yahudilerden sağ kalanlar İsrail Devleti`ne geleceklerdi. Netekim öyle de olmuştur.

Milyonlarca insanın öldüğü, mağdur olduğu, maddi ve manevi inanılmaz kayıplar verilen iki dünya savaşı`nın da amacı buydu ve amacına ulaştı. Hicaz bölgesinde bir yahudi devleti olan İsrail Devleti, 1948 Mayısı`nda resmen kuruldu.

Şimdi beyniniz amcıklamış olabilir. E bu Rothschild ailesi yahudiydi hani, neden yahudi katliamını finanse ettiler, nasıl hitler`i destekleyebilirler? Bunları soruyonuz dimi... Bu adamlar yahudi diyoruz da, tanrıları Allah, peygamberleri Hz Musa mı sizce? Bu adamların ne dini ne milleti var taşağını yediklerim. Sadece bir tanrıları var, o da Şeytan.

Acı ama gerçek.

Dünyayı yöneten devletler üstü gücün sahipleri Şeytan`a hizmet etmekte.

Tüm bu güce sahip olmalarının ve sürekli daha fazlasını istemelerinin başka nasıl bir açıklaması olabilir? Mutlaka altında çok daha "kutsal" bir amaç olmalı...

Özet: 05 Edi lütfen kapının tamamen kapalı olup olmadığını bir kez daha kontrol eder misin?

55 yorum:

  1. http://ercan-bas.blogcu.com/haarp-projesi-3/10413560

    şu bloga bi göz atarsan sevinirim. adam iyi güzel herşeyi anlatmış ama sonda sevgi ve bilgi ışığınız, aydınlığınız olsun demiş. şimdi sence bu cümlede bi piçlik varmıdır yoksa aklına gelmiş öylesinemi yazmıştır. hani diyodun ya sana herşeyin en doğrusunu öğretir fakat araya 1 tane yalan sokarlar. 99 doğru öğret 1 yalan ı aklına kazıt. bu taktiği kullanan onların amaçlarına hizmet eden çakallardan birimi sence buda. yazı harbiden onamı ait bilmiorm başka bi blogdada görmüştüm.merak sadece.

    YanıtlaSil
  2. Ne yapalım amınıyim, ne yapalım yani? kumbaramızda biriktirdiğimiz bayramlık parayla tabanca alıp israile mi saldıralım? Adamlar dünyanın ırzına geçmiş bi kere. Ne yapabiliriz maykıl bey?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seni bilmem ama kardeşim ben bir yemin ettim bir grup kurup ileride bu illuminati ile savaş açacağım belki çılgın birşey doğru bana da çılgın geliyor ama allah yolunda şehid olmak var ise kaderimde bu yola gözüm kapalı giderim

      Sil
    2. lkadhjkahsjdkhsakjdasd

      Sil
    3. ölüyprum aq aılwjılajwsaıshjıul3ahouıwqhy3quwıh3wquı

      Sil
    4. baran sene 2017 karşim napıyosun şuan çok merak ediyorum

      Sil
    5. Beyler adamla talafaşşak geçmeyin aminiyüm :) MAAAAAAAAAHAHAHAHAHSHSHSHSHHSHSHHHAASSSSSKKTTRRAAAMK :)
      Barancım bişey yapmak istiosan hayattayken yap ölmeye uğraşma canım karşim ve şu an sene 2018 ve bitmek üzere sene acaba şu an nabüyün :)

      Sil
    6. asdfghjklkjhgsgewgwgw

      Sil
    7. Anshsjanansnksammznxnxhddndkkc

      Sil
    8. baran seni seviyorum...

      Sil
    9. baran(?) adamdır...

      Sil
  3. git bunu sana okulda atomun özelliklerini anlatanan hocana söyle. "ne yapalım amına koyim atom bombası mı yapalım yani napıyım proton varsa?"

    aynen böyle konuş ona, sonra buraya gel.

    zira onun öğrettiği zorunlu, ama ben senin kafana silah mı dayadım gel bunları oku diye?

    işine yaramıycaksa siktir git okuma oğlum, cins misin?

    atın oğlu ya.

    YanıtlaSil
  4. ya michaelcim yemin ederim 2 gündür sırf seni okuyorum sınavları siktiredip oturup 2 saat bu boku okuyorum yanlış anlama, senin gibi çok az adam var bu ülkede ama demek istediğim bu orospu çocuklarının kim olduğunu ne olduğunu öğrendik oki de nasıl karşı koyabiliriz bu devirden sonra diyorum. yoksa arkandayım hertürlü yani

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. birleşip bütün heryere adımızı salarak 2-3 kişiyle başlayan şeyler 1milyar insanı bile bulabilir unutmayalım eğer türkler o oruspu çocuklarının saldırmasına karşı direnemeyip iman gücünü kullanmasalardı biz şu anda ingiliz fransız tohumuyduk itilaf devletine bizansa karşı gelmişiz illuminati yede geliriz evvellah

      Sil
    2. http://youtu.be/eH9maAnIhf0
      Selamun aleykum
      Allah rızası için bu videodaki secdede Kuran dinleme ve okuma tekniğini uygulayalım.İsrail in fesadını ancak bu teknik çökertecek .Bu tekniği herkese yayalım .İki elimin arasından secdede Kuran dinleyip okuyorum.Selamlar

      Toplam 4 video var.Hepsi yanyana

      Sil
  5. evet bunlar yahudi... ya da yahudi demeyelim israiloğulları diye bahsi geçen kavimden ve özeti samiri...

    şimdi hatırlayın musa kıssasını.
    yurtlarından çıkarılan israiloğulları yollara dökülür.
    bu arada musa kardeşi haruna topluluğu emanet eder ve allahın bir meri olarak buzağıyı rab edinmemelerini söyler.

    samiri denen hıyar bu yavşakları döndürür ve buzağıyı rab edinmelerini sağlar.


    uzatmayayım bugün borsayı temsil eden figürün sığır buzağı öküz boğa artık ne derseniz deyin olması tesadüf değildir piçler.

    YanıtlaSil
  6. arkadaş şeytana tapanlarda para gırla hak yolunda olupda bunlarla başa çıkabilecek yok mu?

    YanıtlaSil
  7. Adamlarda paranın gırla olması önemli değil. Önemli olan toplumun bilinçlenmesi. sikkofield yazar bin kişi okur 500ü bilinçlenir. Sen yazarsın 1000 kişi okur 500ü bilinçlenir. Böyle böyle her kişiye ulaşılabilir. (Hay amına koyim çok mu ütopik oldu lan bu yoksa)

    hem bazı orospu çocuklarının da "ayyy atatürk yaşasaydı böyle olurmuydu hiç yaaa ühühü" gibi tavırlarını ya da "akepe varken bize hiçbir şey olmaz amk ehehehe" tavırlarını da ayrı ayrı sikmek istiyorum. herkes birilerine umut bağlıyor amk.

    bunların da bu sığ zihniyetlerini sikmek istiyorum. peki nasıl olacak diyorsanız Atatürk'ün naçizane bir sözünü dillendirmek istiyorum: "Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur." daha ne diyim amk

    Su yosunu kadar zekası bulunmayan, ülkenin kurtuluşunun, aydınlanmanın(bu kelime de tehlikeli boyutlara ulaşır oldu iyicene bunun da amına koyim ben.) facebook profil fotolarına türk bayrağı koyup, bunların milliyetçi söylemlerle gerçekleşmeyeceğini anlaması lazım.

    Ama işte biz acayip derecede orospu çocuğu bir nesiliz. Hepimizin neneleri en ağır orospuymuş. Öyle ki kırk orospu birlik olup doğurmuş her birimizin nenesini. Yoksa siktiğimin ülkesinde "Defne Joy Foster" için "janmmm ya çok da gençti yazık olduu" diyen, günlerce bunun hakkında tartışan acaba niye öldü diyen bu su yosunu zekasına sahip olmayan insanlar, ondan daha genç yaşta, daha vasıflıyken ve bana göre çok yüce bir amaca hizmet ederken şehit düşüyorlar ama şu ana kadar şehit düşenlerin herhangi birinin adını şehit ailelerinden başka birilerinin bildiğini sanmıyorum. Zaten Defne Joy Foster gibi el siki yemeye giderken candan olan biri için ortaya çıkan görüntünün, sahiplenmenin onda birini lan amk çok değil bak onda birini şehitlerimize gösterseler ülkedeki refah oranı % 300 artar yemin olsun. bu yazıları yazmaya gerek bile kalmaz.

    doğan holding gibi 1. sınıf orospu çocukları da mı masonlara hizmet ediyor?
    neyse amk saygılarla işte benden bu kadar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sana katılıyorum kardeşim biz bunu yayarak herkesi bilinçlendirerek bunun üstesinden geliriz benim arkamda 20-30 arkadaşım ve ailem var herkesin bukadar bilinçli tanıdığı olsa yıkarız ortalığı en azından 3.dünya savaşı çıkana kadar toparlanmalıyız

      Sil
  8. üstten 2. adsız. altıma sıçtım gülmekten. allah cezanı versin döl israfısın amk

    YanıtlaSil
  9. Michael ağzına sağlık, döktürmüşsün gene.

    YanıtlaSil
  10. Bağladın valla yine. Sıcak sıkıcı oruclu yaz günlerinde iyi oldu ama zaman çabuk geçiyo sayende

    YanıtlaSil
  11. "Rothschild, Abdülhamit`e Filistin, Kudüs ve Hicaz`ı vermesi karşılığında Osmanlı`nın tüm dış borçlarının silineceğini, balkanlarda ve Kuzey Afrika`da kaybettiği toprakları geri alacağı garantisini vermiştir. Abdülhamit bunu reddetmiştir."

    valla bu dinci uydurmasıdır. Rotschild teklif etmemiştir, THeodore Herzl'dir. Bütün borcunuzu sileyim felan yoktur, zaten imkansızdır. Yine aynı şekilde Abdülhamit reddetmemiştir, "Kudüs olmaz, sizi Irak taraflarına yerleştireyim" demiştir. Zaten Abdülhamit döneminde kaçak, çoğunlukla memurlara rüşvet veya yerel Arap halktan para karşılığı toprak alma gibi nedenlerle Kudüs'e 60 binden fazla Yahudi zaten yerleşmişti.

    YanıtlaSil
  12. http://www.youtube.com/watch?v=AY4x6aXM2ks&feature=related

    YanıtlaSil
  13. çok güzel olmuş gerçekten harika olmuş bir gün de oturup NE YAPABİLİRİZİ konuşalım sikko daha bugün yazdıklarını okuyorum ilk merak etme önceden illimunatiyi kabalist düşünceyi cfr yi biliyodum sayende daha detaylı öğrendim ama işte insanlar bildikten sonra tıkanıp kalmasın sikeyim n(n+1)/2 yi nerde kullanacağımı bilmedikten sonra ne yapabiliriz işin aslı orda elimizde internet gibi bir nimet var yeter bu gençlerin evi boş bulur bulmaz başlattıkları elleriyle aşkları NE YAPABİLİRİZ daşşağını yediğim onu da konuşalım nolur nisanın son yazısını birazdan okuyacam

    YanıtlaSil
  14. dünyayı birilerinin yönetiyor olması fikri gerçekten inanılabilir ve ilgi çekici bir fikir.herkes bunu söylemediğinden bunu ilk duyan,ilk söyleyen kişilerden olmak da oldukça haz veren bir şey olsa gerek.
    komplo senaryosu yazmak gerçekten kolay.
    insanın zekasına göre yazdığı senaryo da değişiyor.inandırıcılığı etkileniyor..
    her neyse asıl bu yazıyla ilgili belirtmek istediğim noktaya geleyim.
    koskoca 1. ve 2. dünya savaşını bu kadar basite indirgemek nasıl birşeydir ?
    "yahudileri katlettiler ki yahudi devleti kurulsun."
    kaç yıl sürmüş öncesi sonrası bir savaş.
    o ailelerin kendi o über servetlerinden bile daha büyük bir yıkım zarar...
    adam gibi bir 2.dünya savaşı değerlendirmesi yapın da görelim ne neymiş ne değilmiş ?
    tarih kitaplarında okumaya benzemez o savaşlar
    bu kadar olağanüstü bir savaşı yapabilen insan nasıl oluyorda adam akıllı bir devlet kuramıyor?
    yani 2.dünya savaşında 200.000 yahudiyi öldüren vs bu arkadaşlar filistin suriye ırak dümdüz edip soykırımı da gerçekleştirip kulaklarından tuttukları gibi yahudileri de getirebilirlermiş sanki...
    en azından bugünkü bu rezil israil devleti örneği her tarafta bir canlı bomba örneği nasıl bir örnektir çok ilginç ...

    YanıtlaSil
  15. zeitgeisti yeniden izledim.. ben ne amsalak adammışım.. "herşey amirakanın oyunu amuğakoyim" diyip izlemiştim. şimdi "vay amısına koydumun masonları" diyip izledim

    YanıtlaSil
  16. Selam Sikko,

    Bu bilgiler doğrultusunda eklemek istediklerim var. Gerçi senin Kennedy ile ilgili de bir makalen var, kesin orada bahsetmişsindir. Ama en azından senin blogunda sadece bu yazı ile yetinenlere gider bu yazım.

    Bu bahsettiğin konu Kennedy suikasti ile de çok ilintilidir. Nitekim kendisi 4 Haziran 1963'te Amerikan temsilciler meclisine danışarak çıkarttığı 11110 sayılı kanunla Amerikan dolarını basma yetkisini Rotshild ailesine ait olan Federal Reserve Bank'ın elinden alarak Amerikan Merkez Bankası'na vermiş ve ''bir ülkenin parasının denetimin şahısların elinde olmasının büyük bir sorun olduğunu'' belirtmiştir ve işte bu da onun ortadan kaldırılmasını zorunlu kılan son hareketi olmuştur. Zaten onları ifşa eden konuşmalar yapması ve ondan istenildiği gibi bir siyonist politika izlememesi yeterince sorunken bu işin tuzu biberi olmuştur.


    Ben bu bilgilere araştırmacı yazar Texe Marrs sayesinde ulaşmıştım. Kendisinin 'Entrika Çemberi' adlı kitabını önsözünde çok önemli mesajlar var biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için:

    Sadece ilk paragrafı yazmam (azcık kısaltarak) yeterli olacaktır şuan için:

    'Kitabımın Türkiye'de basılması ve Türk okuyucusu ile kendi dilinde buluşması gerçekten çok önemli bir dönüm noktası. Zira Türkiye gezegenimizdeki diğer 175 ülkeden çok farklı bir konuma sahip. Ortadoğu, Avrupa ve Afrika'yı birbirine bağlayan güçlü bir köprü. Ankara'da ya da İstanbul'da yaşananlar, kesinlikle sonraki yıllarda Afrika'daki Nijerya'dan Avrupa'daki Almanya'ya kadar birçok bölgedeki gelişmeleri etkiler. Bundan dolayıdır ki, Yeni Dünya Düzeni'nin komplocu liderlerinin, ki ben onları İlluminati'nin adamları olarak isimlendiriyorum, Türkiye'yi, kendileri için bir dayanak noktası ya da dünya hakimiyetine giden yolda bir anahtar olarak görmeleri, şaşırtıcı olmamalıdır.'

    Bu satranç masasının etrafında oturan adamlar CFR, Bilderberg ve Trilateral Komisyon isimleri altında birleşmiş ve aldıkları kararlarla dünyayı kendi oyun alanlarına çevirmişlerdir. Yaşadığımız hiç bir olay rastlantı değildir ki Sikko bunu defalarca dile getirmiştir. Senaryosu hali hazırda yazılmış bir filmin içindeyiz. Biz 2012'de ne olacak diye korka duralım zaten ne olacağı çoktan belirlenmiştir.

    Bu bilgileri alıp hazmetmiş ya da hazmetmekte olan insanlar için artık yüksek bütçeli filmler, mainstream müzikler, en popüler yazarlar, ressamlar, yönetmenler, oyuncular, o en cool rock'n coke'lar ve diğer bir sürü şey en önemli araştırma konuları olucaktır.

    Sevgiler.

    Michelle Bokfield

    YanıtlaSil
  17. http://www.youtube.com/playlist?list=PLB773B4DD3DF39864 izleyinde gorun amk sikkonun dediklerinden belgesel yapmis birkac genc arkadas

    YanıtlaSil
  18. iyi demiş hoş demişsin de bu Rothschild ailesi neden yahudileri oraya getirmeye çalışsın ki yahudilerin dini gereği Rothschild ailesine(şeytana) aykırı. dediğine göre bu ibneler ateizm propagandası yapıyorlarsa daha makul bi topluluğu oraya getirtmeleri daha mantıklı değil mi.sonuçta yahudileri dinlerinden vazgeçirmeleri imkansız ve bu ibnelerin kuracakları yeni dünyanın başkentine en yanlış topluluğu getirtmeleri saçma değil mi

    YanıtlaSil
  19. evet bu aileler hakkinda cok arastirma yaptim kennedy süikastiyla basladigim arastirmada onca isme onca teoriye vardim.. ama sonunda dogruyu buldum.. OSMANLIYI icten cökerten bu sistem su an evimizin cebimizin icine kadar girdi.. ORBO OP CHAOS sistemiyle bakin ülkemiz ne halde.. bunlarla savasmak cok zor.. sebep ise onlar aramiza sizabiliyor cünkü biz dinimiz inancimiz geregi kimseyi ayirmiyoruz.. ama dikkatinizi cekerim onlarin arasina sizamazsiniz cünkü annesi yahudi olmayani aralarina almiyorlar.. digerlerine o yüzden MASON diyorlar yani hizmetkarlari.. bunlari ancak allahin lütfuyla yok edebiliriz bunun icinde OSMANLI ruhu birlik ve beraberligi canlanmali.. suan gezi parki olaylari bizzat ORBO OP CHAOS

    YanıtlaSil
  20. Sikko selam, eline sağlık güzel yazı..

    birde şu meşhur Süleyman mabedini tekrar yapma hırsları var bu ailenin, bu nerden kaynaklanıyor ve bunu yapmak için günümüzde neler yapıyolar bizim duymadığımız bilmediğimiz bir şey varmı ?

    hatırladığım kadarıyla Mescid-i Aksa altından bir tünel açıyorlardı en son, bu da yıkılması anlamına geliyor, tabiki sonrası kaos !!

    bu konuda da bişeyler attırsana baboş, güncelleyelim hafızayı ha müdür ?

    YanıtlaSil
  21. SİKKO DAYI YIKAMA YAĞLAMAYI GEÇİORUM İYİSİN SENDE BİLİOSUN :D ŞİMDİ ENTERESAN BİR BİLGİ SIKI DURUN BEN BEYNİMDEN VURULMUŞA DÖNDÜM. SENN BU YAZINI OKURKEN AYNI ANDA DA DOSTOYEVSKİ EZİLENLERİ OKUYODUM . AGA BU ADAM İKİ AŞIĞIN AŞK HİKAYESİNİ ANLATIRKEN BİRDEN ROMANDA SENN ŞU ROTSCHİLD AİLESİNDEN BAHSETMEYE BAŞLIO LAAAAAAAAYYYYYYYYYYYN. NOLUO DEDİM İŞ DAHA DA ENTERESANLAŞMAYA BAŞLADI . ADAM BİR SAYFA SONRA DA SPRİTUALİZM DEN BAHSEDİO. AGA BU NEYİN KAFASI AT KAFASI MI NOLUO OLUM .SENN YAZININ ÜSTÜNE BU OLMADIK KİTAPTA ,1861 YILINDA YAZILMIŞ BİR KİTAPTA ARD ARDA GELMESİ DE TESADÜF MU ?

    YanıtlaSil
  22. Neden herseyin baglandigi nokta hep seytan?
    Sadece guce iktidara sahip olmak, ve bu iktidari kaybetmemek icin gereken planlari yapmak, tum onlemleri almak yeterli bir motivasyon degil mi? Insanlar yonetici ve yonetilen diye hep ikiye ayrilmadi mi tarih boyunca? Yonetenler icin ellerindeki iktidarin verdigi haz bagimlilik yapan en guclu afyondan daha guclu degil mi?

    YanıtlaSil
  23. Sİyasetin ne olması gerektiği ve insanla ilgili bi kaç fikir cızıktırdım genşler beklerim : http://assistpeople.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  24. Abi bişey sorucam
    Demişsin ya hani Washington'a yardım karsılığında bankanın yetkilerini istediler, Almanyada da öyke oldu demişsin sonraki yeni sovyet rejimi içinde aynısını yaptılar diyorsun.E peki abi bunların savastan cıkmıs bes parası olmayan yeni Türk Cumhuriyeti karsılıklı ilişkiler yürütmediğini düsünmek bana biraz enayilik gibi geliyor.Yani cumhuriyet düsmanı değilim beni yanlıs anlama ama biz Allahın dandik araplarından bile yardım isteyecek bi durumdayken kimse bana kurtulus savasında göğüs göğse carpıstık vatanı böyle kurtardık masalı anlatmasın inanmıyorum bu kadar kolay bu bok cukurundan cıkabilmiş olmamız gercekten cok mantıksız geliyor ki birinci dünya savasında bile süper bi güç olan bu elit ailelerin bizimkisi gibi kıymetli toprakları kolayca güçsüz yeni bir yönetime bırakacaklarını düsünmek bana inandırıcı gelmiyor.Yani o dönem ülkeyi kurtaranlar aynı zamanda bu ailelerin elinde sekillenmiş olabilirmi ? Bunları hep sorgulayın demene sığınarak soruyorum abi emeklerin için tesekkürler.

    YanıtlaSil
  25. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  26. yazılarını en baştan okumaya başladım ve bi kaç saat içinde buraya kadar gelebildim. ama aklıma takılan bişey var. bu bahsettiğin dünyayı yöneten adamlar şeytana tapıyorlarsa ve hiç bir din umurlarında değilse neden kudüs bu kadar önemli? cevaplarsan sevinirim çünkü gerçekten aklıma takıldı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğim kadarıyla bu tapınakçılar ve masonlar ya aynı örgüt yada iç içe geçmiş örgüt.neyse tapınakçılar tarih sahnesi kudüse giden hacıların güvenliğini sağlamak amacıyla süleyman tapınağına yerleşerek çıkar.ancak asıl amaçlarının şeytanla yaptıkları anlaşma gereği tapınağın altındaki gizli ahit sandığını ve parşömenleri şeytana teslim etmek olduğunu okumuştum.bu nedenle kudüste kurulacak olan devlet süleyman tapınağı nedeniyle o bölgede kurulacak olmalı diye düşünüyorum yinede maykıl bu konuda seni cevaplarsa daha iyi olabilir ama benim anlattığım kadarıylada bi bağlantı kurabilirsin basitte olsa

      Sil
    2. Çok karışık konular gerçekten. Üşenmeyip cevap yazdığın için çok teşekkür ederim. Yeni bişey daha öğrendim. Her cevap yeni bi soruyu doğuruyor o yüzden araştırmalara devam etmek gerek :)

      Sil
    3. Dediğim gibi olaya çok hakim değilim youtubeda tapınak şovalyelerî belgeseli var yanlış hatırlamıyom 90dk falan onu izleyebilirsin bide illuminati belgeseli var yaşlı bi adam anlatıyo kgb falan olaylarına girmiş onları izlersen eğer daha ner bilgi alabilirsin pek ifade edemedim ben:)

      Sil
    4. cevabı açık. maykıl götünden uyduruyor bu hikayeyi. sen de maykılın götünden çıkardığını afiyetle yiyorsun. aynen dediğin gibi madem bunlar şeytana tapıyor siktiğimin kudüs için niye götlerini yırtsınlar?

      Sil
    5. bu arada ben de arabım. adresini verirsen kendi bokumu da gönderebilirim. biraz da benim bokumdan yersin. iyi olmaz mı.

      Sil
  27. Reyiz iyi hoş sen bunların merkez bankalarının nasıl amına koyduklarını anlatıyorsun, uyanıyoruz, "o değil de nasıl böyle dünyaya hakim oldu bu amuğa goduklarım" sorusunun cevabını buluyoruz DAAAA sen bu araştırmaların kaynakçalarını bize de versen ispata dayalı öğrensek konuyu nasıl olur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. internette milyonlarca sayfa var konu hakkında....araştırmak istediğin kelimeyi sol tıkla seç(üzerini mavi yap) sağ tıkla ....''seçtiğiniz''kelimeyi google arama motorunda ara ..yı tıkla......aynı ansiklopedide konu araştırıp ''dur şuna şuna.....şunada bakayım'' demek gibi bişey....zamanla atari&PS bağımlılığı tipi bir araştırma hastalığına dönüşüyor....internet bir bilgi okyanusu....!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Sil
    2. KÜRESEL GÜÇ MASONLAR HER DELİĞE SIZMIŞ DÜNYAYI PARMAĞINDA OYNATIYOR.......DECCAL GÜCÜNÜN ZİRVESİNDE....AHİR ZAMANIN+ARMAGEDON=3.DÜNYA SAVAŞININ ARİFESİNDEYİZ.....
      50 YILLIK TARİKAT LİDERİ GÜLEN NASIL MASON ÇIKTI...AMPÜL=LUCİFER(ışıkgetiren)PARTİSİ... SAKIN BU İSLAMCI VEYA SARIKLILARIN LAFIYLA HAREKET ETMEYİN......TUZAĞA DÜŞERSİNİZ......BU İŞLERİN ARKASINDA MÜSLÜMAN GÖRÜNÜMLÜ MASONLAR VARDIR.....SİZİ VAHŞETE ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR.......İSLAMI MASONLAR KURMUŞTUR.....AYNI IŞİD-EL KAİDE-BİN LADİN....VS.... GİBİ.......VE MASONLAR APTAL ARAP VE MÜSLÜMANLARI BU SAHTE DİN İSLAMLA Y.YILLARDIR KULLANIYORLAR....İSLAM MUSA ŞERİATİ =(SÜNNET-DOMUZ HARAM-İBADETTE İÇKİ YASAĞI-FRAVUN ZULMU-ORUÇ-KURBAN...VS...)ÜZERİNE KURULMUŞ VE HİNDU GÜNEŞE TAPINMA-SELAMLAMA OLAN NAMAZTE (NAMAZ) HAREKETLERİNİN HARMANLANMIŞ HALİDİR.....MUSA YOLUNDAN(%0.3) AYRILAN VE BOYNUZLU İBLİSE TAPAN MASONLAR SATANİSTTİR....MASONLUK GERÇEKTE FRAVUN SARAYINDAN ÇIKMIŞ KABALA ÖĞRETİSİNE(KARA BÜYÜ=CİNLERLE İLETİŞİM) DAYALI İSRAİLOĞULLARININ BAŞINA BİNLERCE YILDIR BELA OLMUŞ ŞEYTANİ BİR DİNDİR...FRAVUN SARAYIN DA KABALACI...SÜLEYMAN TAPINAĞINDA MASON...AVRUPADA TAPINAKÇI LAKAPLARINI ALMIŞ....GÜNÜMÜZDE İLLUMİNATİ ADIYLA BİLİNİYOR....MÜSLÜMAN KILIĞINADA GİRERLER.....HAÇLI KILIĞINADA GİRERLER Kİ HAÇLI SEFERLERİNİ TEZGAHLADILAR......ŞİMDİDE YAHUDİ KILIĞINA GİRİP İSRAİLİ KORUYOR AYAĞINA PETROL BÖLGELERİNİ YAĞMALIYORLAR..BOP PROJESİ ADI ALTINDA B.İSRAİLİ KURACAKMIŞ GİBİ KUTSAL BİR İŞ YAPIYORMUŞ SÜSÜ VERİYORLAR.FAKAT ASIL AMAÇLARI DECCALE SİON DAĞINDA YANİ MABED DAĞINDA YER HAZIRLAMAK....İSRAİL ADINA KATLİAMLAR YAPIP PEYGAMBER SOYUNU ZALİM DURUMUNA DÜŞÜRÜYORLAR....''''''İYİ DİNLEYİN''''::::::::İSRAİLİ KURUP TOPRAKLARININ %80 SAHİBİ OLAN ROTHSCHİLD AYNI ZAMANDA YAHUDİ SOYKIRIMI YAPTIRTTIĞI HİTLERİN DEDESİ..MASON YAHUDİLERİ MUSEVİ YAHUDİLERİNİ ÖLDÜRDÜ.YANİ HİTLER MASON VE YAHUDİ İDİ...HİTLERE ''ELİNE SAĞLIK'' DEMEK=''MASON YAHUDİSİ İYİKİ MUSEVİ YAHUDİLERİNİ ÖLDÜRDÜN'' DEMEKTİR...GÖRÜYORMUSUNUZ ŞEYTANIN SİZ AHMAKLARI DÜŞÜRDÜĞÜ DURUMU.SİZİ CAHİLLER....!!!!!ROTHSCHİLD AİLESİ AYNI ZAMANDA İNG&ABD MERKEZ BANKASININ+DARPHANESİNİN,ORDUSUNUN,İSTİHBARATININ.BORSANIN.MEDYANIN...VS.....SAHİBİ......!!!!!. NE YAZİKKİ ŞU ANDA İSRAİL ORDUSUNUNDA SAHİBİ...SİZLER ŞEYTANIN OYUNLARINI KAVRAYAMAZSINIZ O YÜZDEN HER TÜRLÜ EYLEMDEN KIŞKIRTMADAN UZAK DURUN........!!!!!!!!! DEVİR DECCALİN (ILLUMINATI) GÜCÜNÜN ZİRVEYE ÇIKTIĞI MESİHİN ARTIK DUR DİYECEĞİ ZAMAN.....!!!!!!!!! SADECE MESİH GELECEK VE MESİHE KARŞI HERTÜRLÜ ALTERNATİF VARLIK YİNE İBLİSİN=MASONLARIN KUKLASI DECCALDİR.....!!!!!! ''''''ONLARIN MESİHİ VAR BİZDE MEHDİ DİYE BİRİNİ UYDURALIM ÖRNEĞİNDEKİ...GİBİ....'''''''GERÇEK ARMAGEDON SAVAŞI ; MASONLARIN HAKİMİYETİNDEKİ DİN(İSLAM) YÖNETİMİNDEKİ IŞİD TİPİ ÖRGÜTLERE KATILAN (MİLYONLARA VARACAK DAHA)KANDIRILMIŞ İNSANLARLA MUSA&HAK YOLUNDAKİ PEYGAMBER SOYU ARASINDA YAPILACAK VE MESİH'İN, İBLİSİN YÖNETİMİNDEKİ SAPTIRILMIŞ İNSANLARDAN OLUŞAN ORDUYU YOK ETMESİYLE SONUÇLANACAKTIR...İÇİNDE ŞERİAT TABLETİNİN BULUNDUĞU KUTSAL SANDIĞIN MABEDİ.(SÜLEYMAN.MABEDİ) TEKRAR KURULACAKTIR......O YÜZDEN SİZ SİZ OLUN ALICILARINIZLA OYNATTIRMAYIN.......!!!!!!! (NOT: İBLİSİN ORDUSU= MASON-İLLUMİNATİ-VATİKAN-ABD YÖNETİMİ-İSLAMİ TERÖR ÖRGÜTLERİ-YAHUDİ DİYE BİLİNEN MUSA YOLUNDAN SAPMIŞ GİZLİ TEŞKİLATLAR)......(.MESİHİN ORDUSU=MUSA YOLUNDA İLERLEYEN İSRAİLOĞULLARI&YAHUDİLER VE MESİH İMANLILARI) YANİ İNSANLARIN AKILLARININ ALMAYACAĞI BİRÇOK TEZGAH DÖNECEK ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE.....ÖRNEK ; '''IŞİD NASIL OLUYORDA RADİKAL MÜSLÜMANLAR ADI ALTINDA BOP UN CELLATLIĞINI YAPAN KUKLALAR OLUYORLAR'''' ; >>>>>İBLİSİN OYUNU İŞTE BÖYLE BİRŞEY<<<<< ORTADA DİNLER SAVAŞI DEĞİL DECCAL İLE MESİHİN SAVAŞI VAR.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Sil
    3. internette milyonlarca sayfa var konu hakkında....araştırmak istediğin kelimeyi sol tıkla seç(üzerini mavi yap) sağ tıkla ....''seçtiğiniz''kelimeyi google arama motorunda ara ..yı tıkla......aynı ansiklopedide konu araştırıp ''dur şuna şuna.....şunada bakayım'' demek gibi bişey....zamanla atari&PS bağımlılığı tipi bir araştırma hastalığına dönüşüyor....internet bir bilgi okyanusu....!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Sil
  28. MASONLUK VE KABALA : KABALA KOVULMUŞ MELEK RAZİEL'İN İNSAN ÜSTÜ ÖĞRETİLERİNİ İÇEREN TILSIMLI,YAZILI BİLGİLERİ İÇERİR....BUNLAR HİPNOZ,ZİHİN KONTROL,İKTİDARLARA(PARA) HAKİM OLMAK,DÜNYA HAKİMİYETİ,BULUŞLAR....OLAYLARI ÖNCEDEN KESTİREBİLME YÖNTEMLERİ(MEDYUMLUK) YANİ BUGÜN KURDUKLARI YENİ DÜNYA DÜZENİ'NİN (DECCALİYET) GELİŞME AŞAMALARI........!!!!!!!!!!!! SONUÇTA ŞEYTANA İTAAT EDEREK BU BAŞARIYA ULAŞTILAR......!!!!!!!!!!!!!! İŞTE ZATEN DECCALİYET ŞAHLANDIĞI AN MESİH=MİKAEL ORTAYA ÇIKACAK......VE O AHİR ZAMANDAYIZ.....!!!!!!!!!! (NOT:İSLAMİ TARİKATLARIN VE TARİKATÇILIĞIN KÖKENİNDE MASONLUK TERTİBİ VARDIR...EBCED VE HAVAS İLMİ KABALİZİMDEN MELEZLENMİŞ ÖĞRETİLERDİR)......KABALİZMİN TARİHÇESİ : MÖ 4OOO NUH TUFANINA SEBEP GÜNAHLARI ÖĞRETEN DÜŞMÜŞ MELEKLERİN KADINLARLA EVLENMESİ VE ONLARDAN DOĞAN YARATIKVARİ İNSANLARIN YERYÜZÜNE ZULMETMESİ......MÖ 3000 FRAVUN RAHİPLERİNİN DÜŞMÜŞ MELEK RAZİEL'DEN KABALA'YI ÖĞRENMELERİ.....MÖ 1300 MUSA YOLUNDAN AYRILIP KABALİZMİN SEMBOLLERİNDEN BUZAĞIYA TAPAN(%0.03) 3000 KİŞİNİN BAŞKALDIRISI(MUSA 3BİN KİŞİYİ İNFAZ ETTİRDİ) MISIRDAN 1-1.5 MİLYON KİŞİ GÖÇ ETTİ.......((0))MİLAT : HALKI HURAFELERDEN ARINDIRMAK İSTEYEN İSA MESİHİ KABALACILARIN ASTIRMASI...(İsa'nın vaadettiği gibi 3.gün kaya mezarında dirilmesi üzerine kabalacı hahamlar ''o asılmadı onun yerine bir başkası gösterildi'' yalanını uydururlar).....MS 610 DÖRDÜNCÜ YY.da HRİSTİYANLIĞA GEÇEN ROMA'NIN 6. YY. da YAHUDİLİĞİ YASAKLAMASI VE DOLAYISIYLA YAHUDİLİĞİN İÇİNDE KAMUFLE OLAN KABALİSTLERİN(%0.03) MUSEVİLİK BENZERİ YENİ BİR DİN KURDURMASI(MUHAMMEDİN KABALİST MASON sözde haham HOCALARININ ADLARI HALA MEVCUT)......MS 1099 KABALACILARIN TAPINAK ŞOVALYELERİ ADI ALTINDA YENİ BİR ORDU KURUP sözde HAÇLI SEFERLERİNİ BAŞLATMALARI.....MS 1300 TAPINAKÇILARIN(İSVİÇRE)BANKACILIK SİSTEMİNİ KURMALARI.....1492 DE TAPINAKÇILAR YÜZÜNDEN YAHUDİLERİN AVRUPADAN KOVULMASI SONUCU >>> 1534 KABALİSTLERİN CİZVİT TARİKATI ADIYLA TEKRAR ORTAYA ÇIKMASI VE GÜÇLENME DÖNEMİNE KADAR BU ŞEKİLDE UYKUYA ÇEKİLMESİ....... 1776 KABALİSTLERİN (LUCİFER'A ATFEN) ILLUMİNATİYİ KURMALARI........1789 FRANSIZ İHTİLALİ......1815 WATERLOO(NAPOLYON)...1839 ÇİN-AFYON...VE HONGKONG'UN ZAPTI....1861 AMERİKAN KUZEY-GÜNEY İÇ SAVAŞI....1914...1.DÜNYA....1917 RUS DEVRİMİ...1945...2.DÜNYA SAVAŞLARINI FİNANSE ETMELERİ.........2001...911...(yeni dünya düzeni)....2010.....BOP.....2013 IŞİD...>>>2015...???....>>>BUNDAN SONRA DUA EDİN MESİH GELSİN YOKSA HALİNİZ DUMAN......!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  29. MASONLUK VE KABALA : KABALA KOVULMUŞ MELEK RAZİEL'İN İNSAN ÜSTÜ ÖĞRETİLERİNİ İÇEREN TILSIMLI,YAZILI BİLGİLERİ İÇERİR....BUNLAR HİPNOZ,ZİHİN KONTROL,İKTİDARLARA(PARA) HAKİM OLMAK,DÜNYA HAKİMİYETİ,BULUŞLAR....OLAYLARI ÖNCEDEN KESTİREBİLME YÖNTEMLERİ(MEDYUMLUK) YANİ BUGÜN KURDUKLARI YENİ DÜNYA DÜZENİ'NİN (DECCALİYET) GELİŞME AŞAMALARI........!!!!!!!!!!!! SONUÇTA ŞEYTANA İTAAT EDEREK BU BAŞARIYA ULAŞTILAR......!!!!!!!!!!!!!! İŞTE ZATEN DECCALİYET ŞAHLANDIĞI AN MESİH=MİKAEL ORTAYA ÇIKACAK......VE O AHİR ZAMANDAYIZ.....!!!!!!!!!! (NOT:İSLAMİ TARİKATLARIN VE TARİKATÇILIĞIN KÖKENİNDE MASONLUK TERTİBİ VARDIR...EBCED VE HAVAS İLMİ KABALİZİMDEN MELEZLENMİŞ ÖĞRETİLERDİR)......KABALİZMİN TARİHÇESİ : MÖ 4OOO NUH TUFANINA SEBEP GÜNAHLARI ÖĞRETEN DÜŞMÜŞ MELEKLERİN KADINLARLA EVLENMESİ VE ONLARDAN DOĞAN YARATIKVARİ İNSANLARIN YERYÜZÜNE ZULMETMESİ......MÖ 3000 FRAVUN RAHİPLERİNİN DÜŞMÜŞ MELEK RAZİEL'DEN KABALA'YI ÖĞRENMELERİ.....MÖ 1300 MUSA YOLUNDAN AYRILIP KABALİZMİN SEMBOLLERİNDEN BUZAĞIYA TAPAN(%0.03) 3000 KİŞİNİN BAŞKALDIRISI(MUSA 3BİN KİŞİYİ İNFAZ ETTİRDİ) MISIRDAN 1-1.5 MİLYON KİŞİ GÖÇ ETTİ.......((0))MİLAT : HALKI HURAFELERDEN ARINDIRMAK İSTEYEN İSA MESİHİ KABALACILARIN ASTIRMASI...(İsa'nın vaadettiği gibi 3.gün kaya mezarında dirilmesi üzerine kabalacı hahamlar ''o asılmadı onun yerine bir başkası gösterildi'' yalanını uydururlar).....MS 610 DÖRDÜNCÜ YY.da HRİSTİYANLIĞA GEÇEN ROMA'NIN 6. YY. da YAHUDİLİĞİ YASAKLAMASI VE DOLAYISIYLA YAHUDİLİĞİN İÇİNDE KAMUFLE OLAN KABALİSTLERİN(%0.03) MUSEVİLİK BENZERİ YENİ BİR DİN KURDURMASI(MUHAMMEDİN KABALİST MASON sözde haham HOCALARININ ADLARI HALA MEVCUT)......MS 1099 KABALACILARIN TAPINAK ŞOVALYELERİ ADI ALTINDA YENİ BİR ORDU KURUP sözde HAÇLI SEFERLERİNİ BAŞLATMALARI.....MS 1300 TAPINAKÇILARIN(İSVİÇRE)BANKACILIK SİSTEMİNİ KURMALARI.....1492 DE TAPINAKÇILAR YÜZÜNDEN YAHUDİLERİN AVRUPADAN KOVULMASI SONUCU >>> 1534 KABALİSTLERİN CİZVİT TARİKATI ADIYLA TEKRAR ORTAYA ÇIKMASI VE GÜÇLENME DÖNEMİNE KADAR BU ŞEKİLDE UYKUYA ÇEKİLMESİ....... 1776 KABALİSTLERİN (LUCİFER'A ATFEN) ILLUMİNATİYİ KURMALARI........1789 FRANSIZ İHTİLALİ......1815 WATERLOO(NAPOLYON)...1839 ÇİN-AFYON...VE HONGKONG'UN ZAPTI....1861 AMERİKAN KUZEY-GÜNEY İÇ SAVAŞI....1914...1.DÜNYA....1917 RUS DEVRİMİ...1945...2.DÜNYA SAVAŞLARINI FİNANSE ETMELERİ.........2001...911...(yeni dünya düzeni)....2010.....BOP.....2013 IŞİD...>>>2015...???....>>>BUNDAN SONRA DUA EDİN MESİH GELSİN YOKSA HALİNİZ DUMAN......!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  30. adam her ay kanını masum çocukalrın kanıyla değiştiriyormus

    YanıtlaSil
  31. "Mutlaka kutsal amaç olmalı!" . geçenlerde bana çok ilginç gelen bir tespit izledim. sanırım amacı en güzel açıklayan teori de bu. açayım : mevcut dünyanın durumunu göz önüne aldığınızda çok şu anki durum garip değil mi? inanınılmaz bir vahşetle birdenbire ortaya çıkan bir daeş (işid). neredeyse dünya orta doğuda toplanmış. yanana gelmez dediğimiz, yıllardır düşmanlıklarını bildiğimiz, fikirler ve devletler koyun koyuna gelmiş. bizler iyi de niye böyle yapıyorlar ki diye şaşırıyoruz. ya bunlar hem yahudi diyoruz hem yahudileri katlettiler diyoruz. nasıl oluyor bahsedeceğim teoriye göre bunların hepsi açıklanıyor şaşılan her şeyin bu teori çerçevesinde aaa şimdi anladıma geldiğini göreceğiz. kimsenin yahudiler umrunda değil. amaç dünyanın sonunun gelmesinde faktörlerden biri olan israilin kurulmasıydı. bunu başardılar. göreceksiniz ki yahudiler yönetiyor dediğimiz dünyada daha sonraki aşamalarda yahudi avcılı başlayacak. kutsal metinlerindeki bir ağaç bile dile gelip benim arkamda saklanıyor diyecek. bu şartlara hazırlıyorlar dünyayı. Mesihin hangi şartlar üzerine düzen sağlamak adına geleceğini, bu konuları biraz araştıranlar olarak, biliyoruz. şia daki (İran) kayıp 12. imamında mesih adıyla dünyada ki en zalim dönemde ortaya çıkacağı öğretilerinde yazılı. İranın bölgedeki zalimliğe çanak tutmasına şaşırmıyoruz çünkü şiddetle bunu arzuluyorlar ki 12. imam gelsin.eskilerden şunu duymuşsunuzdur kıyametteki savaş halepten başlayacak. (hadisler bile vardır) işte bu şeytana tapanların amacı bu kıyametin biran önce gerçekleşmesi ve şeytanın onlara vaadleri için gereken şartları sağlamak. bence kardeşim bu teori üzerine biraz araştırma yapabilir ve sonuçlarını paylaşırsan çok daha aydınlatıcı olacaktır.

    YanıtlaSil
  32. Öncelikle merhabalar. Ben yeni başladım bu bloga ve ilk yazıdan itibaren okuyorum ve düşünüyorum. Bende bu konuda araştırma yapan geçmiş - bugün arasında geçen büyük olayları inceliyorum. Öncelikle bugunlerdeki en büyük teori gerçekten sizin 2011 de bile dediğiniz farkındalık durumu. Artık saklanmıyorlar ve hatta resmen kendi varlıklarını göz göre göre bağırıyor ibineler.
    1. Ya artık gerçekten durdurulamaz olduklarına inanıyorlar ve korkmuyorlar.
    2. Durdurulamaz olduklarına inanmamızı istiyorlar. ( Bu durumda aslında aciz oldukları noklar olduğunu aklıma getiriyor)
    Üstteki yazıyı yazan arkadaşada teşekkür ederim aslında benim kendimde kurduğum teoriye yakın şeyler söyledi. Adamların derdi yahudi falan değil. Müslüman olarak bakarsak adamlar gerçekten Dünya'ya yüzyıllarda hükmetmek derdinde değil , sonunu getirmek derdindeler ve bunu hızlandırıyorlar. Yıllar sonra bir yazı oldu ama sikko paşam günümüze kadar okuyacağım seni. Kalemin bozulmaz umarım. Ama senin söylediklerinde aklıma yatmayanlarıda söylemye çalışacağım ki (sonuçta hepimiz teori sunuyoruz ) ya sen ya da ben daha iyi olabilelim. Son söz olarak inandığım dinin ilk sözünü bırakıyorum 'OKU'...

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.