Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

16 Nisan 2011 Cumartesi

UFO Tezgahı ve Medya

Şimdi taşağını yediklerim, UFO deyip geçmeyin, yakında anamız bu hayali UFOlar yüzünden sikilebilir.

Sizce artık insanların kaçta kaçı UFOlara inanıyor? Özellikle 18-25 yaş arası üniversiteli kesimin büyük çoğunluğu UFOların varlığına inanır. Yeni jenerasyon UFOları çoktan bir realite olarak algıladı bile. Peki nasıl mı yapılıyor?

Allah aşkına google`a girin ve `nasa UFO` yazın. Şu şekilde haberler göreceksiniz, "nasa`nın gizlediği UFO dosyaları", "nasa UFO sırlarını açıklıyor", "nasa`da çalışan astronot x`in UFO itirafları".

Medya ufolar var diye bağırıyor, alın en popüler gazetelerimizin internet sitelerinde hangi sıklıklarla "UFO görüldü, UFO var" haberleri veriliyor görün,
Hürriyet: tinyurl.com
Sabah: tinyurl.com

Dünya`dan,
New York Times: tinyurl.com
BBC: tinyurl.com

Haber başlıklarına bir göz atın, hepsi "gizli UFO dosyaları açıklandı", "bilmemnerenin bilmemne şehrinde UFO görüntüsü" temalı haberler.

Önümüzdeki günlerde gösterime girecek olan ve büyük hasılat yapması beklenen Columbia Pictures imzalı film, Battle: Los Angeles.
Fragmanı burada: tinyurl.com
Fragmanın ilk 30 saniyesini seyredin, nasıl güçlü ve gerçekçi bir UFO propagandası yapılıyor farkediyor musunuz?

Siktir lan deme, artık yeni jenerasyon bu şekilde UFO`ların var olduğu bilinciyle büyüyor. Her yerden bu fikir bize empoze ediliyor. İşte bu da medya yoluyla yapılıyor. Medya medya medya, Allah`ın cezası medya. Önemsemediğiniz, üstünde durmadığınız her "UFO" haberi, sizin bilinçaltınıza çoktan işlenmiş oluyor.

Peki neden?

Dünya dışı varlıklar tehditi bahane edilecek, terörden sonraki korku politikaları UFOlar olacak.

Belki fake bir UFO saldırısı, belki planladıkları başka senaryolar var, fakat dünya dışı varlıklar bahanesiyle savaş çıkarabilecek duruma gelecekler. Ülkeler arası savaşları, uzaya taşıyacaklar.

Bu çok mu gerçekdışı geldi? Peki o zaman, ufo tehditini bahane ederek istedikleri yasaları çıkartabileceklerini iddia etsem?. Nasıl ki 11 Eylül tezgahından sonra Amerika`da insan haklarına aykırı, özgürlükleri kısıtlayıcı onlarca yasa çıkarıldıysa...

25 yorum:

  1. Alman nazi işi bu aga..

    YanıtlaSil
  2. götüne ufo girsin emi

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Eski tarihli bir konu ama yinede şuraya bir şeyler yazıttıriyim.Çok ilgimi çeken bir gözlemim var; Bazen haber sitelerinde ufoyla ilgili haber yayınlanır bende adetimdir haberin yorumlarını da mutlaka okurum.Ve genelde şudiyaloglar olur (yorumlara cevap ta verilebiliyor ya)
    yorum:Yahu bu ufolar çok saçma......
    cevap:ne diyon sen?uzayda hayat var Kur'an'da bile yazıyor

    Hah amına koyim Kuranda yazıyor,uzaylılar var gelip ananızı sikecekler.Töbe töbe.Bir de öyle bir üslup var ki,Kur'anda uzaylılara iman diye bir konu var zannedersin.Evet beyler imanın şartı bundan böyle 7 oldu (töbe yarabbi ya)uzaylılar yok yada o ufolular uzaylı değil yorumuna zaten beğenmedim butonuna basarak muazzam tepki yağar.
    O değilde aklıma bir senaryo geldi bir gerçekleşse gülmekten altıma sıçarım vallahi;
    Amerikalılar yaptıkları uçan dairelerle dünyaya saldırırlar.Senaryo bu ya,tam o anda gerçek uzaylılarda çıkıp geliyormuş.Diyorlarmış ki,vah şu gezegen halkı istila altında hadi yardım edelim.
    sonra,Amerikalıların ebesini sikiyorlar
    The End

    YanıtlaSil
  5. haktan akdoğan şöyle demişti bir programda.
    ''dünya dışı yaşamın varlıgı anlaşılırsa bu, sınırlar süper güçler ve ekonomi için büyük bir tehdit olur ve tek dünya düzeni oluşur''
    güzel iyi yorumluyorsunuz da. tek dünya düzeninin bu tarz bir yanı da var. Haktan'ın dediği türden

    YanıtlaSil
  6. dünya dışı yaşamın kanıtlanmasından kaynaklanan bir ütopyadan bahsettim burada yanlış anlaşılmasın

    YanıtlaSil
  7. http://www.haberturk.com/dunya/haber/643595-az-kaldi-20-yil-icinde-uzaylilarla-tanisacagiz

    bu nedir amına koyim :D

    YanıtlaSil
  8. http://www.hurriyet.com.tr/planet/18527374.asp

    YanıtlaSil
  9. tanrıların arabaları diye bi kitap var hacıı. ufoların varlıgının taa firavunlara dayandıgını ispatlarla ve mantıklı görüşlerle açıklıyo sikkooo ufolar var moruk

    YanıtlaSil
  10. Ya Sikko hacı,
    Güzel görüşlerin felan var beğeniyorum ama şu UFO vs. yok demek çok keskin.
    Ancient Aliens adlı belgeseli bir izlemeni tavsiye ederim.Elemanlar çok acayip şeylerden bahsediyorlar.Din tabiki dahil içine.

    YanıtlaSil
  11. yav arkadaşlar ben bugünümü tamamen nisan ayına ayırıdm burda oturdum nisan ayını okudum adam ufo yok demiyor ki ufo illimunati sikimi tarafından oluşturulan bir gerçeği gizleme ve bi taşla iki kuş vurma diyo satanist insanlar ve cinlerin ortaklaşa anlaşması sonucu diyo anlayın lütfen ya

    YanıtlaSil
  12. V adlı bir dizi var, dizide uzaylıların çoktan aramıza yerleşip, bize uyum sağlayıp, gözümüzü boyayarak işgale hazırlanışını anlatıyor. Sadece filmler değil, bir çok dizide var bu propaganda.

    YanıtlaSil
  13. "merhaba dünyalı biz dostuz" olayından sonra bu film pek olmamış,uzaylılar sevimliydi 80'lerde :)
    dünya dışı canlılar var ya da yok onu bilemem ama süper güçlerin yalandan bir saldırıyla "terör" olayından kazandığı rantın fazlasını kazanacağına bende sikko kadar inanıyorum.herşey beklenir bu ibnelerden:)

    YanıtlaSil
  14. Transformers filminin ilkinde bir sahnede Amerikan Başkanı , o kötü robotların saldırıları için ilk başta başka ülkeleri suçluyordu hani kesin onlar yapmıştır diyorlardı fakat daha sonra teknolojileri buna elvermez diyordu ve bakarsanız Transformers filminde uzaylı işi sadece Amerikada geçiyor gibi geliyor yani ABD bunu şu şekilde aktarmak istemez mi? Biz uzaylı yalanı filan üretmedik hatta uzaylılar bizi sevmiyor.

    YanıtlaSil
  15. Bir abd yapımı tv serisi vardı: "V" visitors'un şeysini ifade ediyor. empoze eskilere dayanıyor, 1984'te çekilen dizi, 2009'da tekrar ele alınıyor. parlatılıp, yeni teknolojiyle daha da ürkütücü hale getiriliyor. bununla birlikte, bir çok uzaylı filmi de var tabii.

    mesele şu: abd mi, ingiltere mi, fransa mı; hangi ülke tek başına bir düzen koymak için başa geçecek. elbette hiç bir ülke bir başka ülkenin "abi" rolünü kabul etmeyecektir. bu küresel kraliyetçileri düşündürmüş ve çözüm olarak, dünya dışı bir imparatorluk öne sürülmüştür.

    velhasıl, uzaylılar dünyayı istila edecek(!), gelen uzaylı kolonisi süper güçlü silahlara sahip olacak. kimse baş edemeyecek. diyece ki, dünyanın hakimi benim, artık devlet yok, hepimiz tekiz fala diyecek. ve hatta çok insan var bu dünyada, azcığını kesek diyecekler. kimbilir bir milyar civarlarına kadar insan yaşamasına izin verecekler. ha, hani bir dizi vardı ya, insanlar 30 yaşa gelince ölüme gidiyordu flan. o şeylerde olabilir. 30 yaştan sonra ne zikime yarar ki insan mantığıyla, daha taze kölelere (insanlara) yaşa hakkı verilecektir. tepedeki abilerde sürekli çıtır götürecekler.

    gidişat böyle ise, ön görüm de budur!

    YanıtlaSil
  16. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  17. Ufo gibi bir konu daha var bence.. Hollywood'da hangi durumlarda insanlar tek yurek oluyor ve dunyanin yonetildigi ve herkesin guvendigi merkez abd oluyor ? bunlari dusundum minaagoyyim. Ufo disinda Armageddon gibi filmler ile uzaydan dunyayi bitirecek meteor tehdidi de surekli pompalaniyor gibi geliyor bana. (ayni zamanda dine de dayandiriyor godoslar, kiyamet demek Armageddon mesela). Ufo gibi bu olaylarla ilgili suni haberleri de cogu zaman gazetelerde falan gormussunuzdur. Yok dunyaya cok yakin meteor gececekmis ama ne sans ki ucuz atlatirmisiz halbuki dunyaya dusse kaliforniyayi haritadan silebilecekmis tiri viri.. Hatta meteorlar bazen dusuyor ve cok sansliyiz ki okyanusta biryerlere dusuyorlar..
    Bir sekilde uzaydan ekmek yiyecek bu sikikler ama karar veremediler heralde. Genc masonlar rahatsiz !

    YanıtlaSil
  18. nasıl bir hayal dünyanız varmış :) UFO nun var olup olmama ihtimalinden daha saçma düşünceler

    YanıtlaSil
  19. http://onedio.com/haber/cia-yillardir-gizledigi-ufo-belgelerini-acikladi-667250

    YanıtlaSil
  20. İlluminati kartlarına da bakın konuyla ilgili.

    YanıtlaSil
  21. cin olduklarının farkındalar ama neden ufo diyorlar bunu araştırmak llazım

    YanıtlaSil
  22. Evrende bizden başka bir yaşam olması çok büyük bir olasılık olsa da, ufoların olması imkansız gibi bir şeydir.
    Öncelikle her zaman şu yanılgıya düşülür, evrende başka bir canlı varsa kesin bizden zekidir. Unutmayın ki, sadece olasılıklar arasından küçük bir olasılık olan dünyada yaşamın gerçekleşmesi dahilinde bile; dünyada oluşan milyonlarca türden sadece insan yüksek zekaya sahiptir. Yani evrende dünya gibi yaşama açık bir gezegen oluşacak, burada cansız maddelerden canlı hücre oluşacak, evrimi hiç sekteye uğramayacak ve hayatta kalacak, insandan daha zeki olacak...

    Diyelim ki tüm bu olasılıklar gerçekleşti. İçinde bulunduğumuz samanyolu galaksisine en yakın galaksi olan Andromeda Galaksi'sinde hayat var. ve bu arkadaşlar çok zeki olduğu için ışık hızına ulaştılar. Bu durumda bile oradan buraya gelmeleri 2,2 milyon yıl sürer.

    Yani özetle, evrende dünyadan başka yaşam yoktur, varsa bile bilemeyiz, bilsek bile göremeyiz.

    YanıtlaSil
  23. Ufoyla ilgili haberlerin hiçbirine inanmıyorum ama şunu da biliyorum ki bu evrende yaşayan gezegenin birtek dünya olduğunu düşünmek en büyük ahmakliktir. Biz evrene Gore genç bir gezegeniz Uygar varlıklar varmıdır bilemem ama dünya benzeri yaşam barındıran bir çok gezegen olması olası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. üstadım sümer tabletlerini çevirisini okumanı tavsiye ederim, acaip filmler dönmüş dünya da..

      Sil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.