Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

18 Nisan 2011 Pazartesi

10 Adımda Ekşici Olma Rehberi

  1. Belki iki am düşer diye artistliğine ateist ol.
  2. Troll başlıklarına gülüp geçmek yerine, "ebenin amı ali sami", "yapma demiyorum hobi olarak yine yap swh" gibi 25 yıl önce modası geçmiş bakınızlarla ayar vererek çok elit, cool, yaratıcı, hınzır, şakacı ol.
  3. Siyaset konuşulan başlıkta konuyu bir şekilde Akp'ye bağla ve "gemicik kömür gemicik kömür kömür kömür gemicik gemicik swh" diye ayar ver.
  4. Tüm filmleri orijinal isimleriyle telaffuz et. Asla İyi Kötü Çirkin deme, onun ismi "il buono il burutto il cattivohenheyeney"dir, Google'dan nasıl yazıldığını bulup da kopyala/yapıştır yapmamışsın gibi davran, doğma büyüme Floransa çocuğu sansılar seni.
  5. "Sözlükçülerin en iyi 10 dizi listesi" başlığına Cnbc-e dizilerini doldur ama Behzat Ç. başlığına binlerce entry gir.
  6. Bir dizi Kanal D yada Show Tv'de yayınlanıyorsa muhakkak 10 dakika göz atmış ol, asla seyretmiş olma fakat dizi hakkında sayfalarca eleştirel gavatlık yapacak bilgiye sahip ol.
  7. Ergenliğinde dinlemeye başladığın rock ve metal gruplarını namusun ve şerefin gibi savun. Onlara laf söyleyenin anasını sik.
  8. Lafa gelince her görüşe saygılı ol.
  9. İslam hakkında olumlu bir şey söyleyen insanın ağzına sıç, ona yobaz yaftası yapıştır. Müslüman olan herkesi cemaatçi san.
  10. "Sözlük yazarlarının hayat fonunda çalan şarkılar" başlığına Pink Floyd, Guns n' Roses şarkıları yaz. Sanki İstanbul-Bağcılar'da oturmuyorsun da, sürekli California sahilinde uzun palto ile denize karşı sigara tüttürüyormuşsun gibi tanıt kendini. Şizofren ol.
Tebrikler, sözlüğün %90'ını oluşturan ortalama tipte bir ekşici oldunuz. Ayrıca bizden Braun marka ütü kazandınız, üstüne oturunuz :)

44 yorum:

  1. ahahah çok iyi

    YanıtlaSil
  2. guns n roses'ı bulaştırma şu işe gözünün yağına iki yumurta kırıp siktiğim cancağızım

    YanıtlaSil
  3. hayatımın fonunda welcome to the jungle çalıyo aq ne var. istanbulda fonda başka ne çalar sanki kaynasını siktiğim şehri

    YanıtlaSil
  4. Benim fonda November rain çalıyo evet entelim swh, şaka lan entel değilim ama GnR'a laf yok sikerim

    YanıtlaSil
  5. el kıllısiko23 Nisan 2011 17:26

    gülerken sandalyeden düşmekle nutellayı atlamışın sikom

    YanıtlaSil
  6. 11. Apaçilere türlü laflar et , ama sen kendin apaçi ol.

    YanıtlaSil
  7. zeitgeist'ı deşifre ettim, bir sonraki yazımda daha da edecem.

    zeitgeist is a deception my dear, sad but true.

    mason musun lan yarram?

    YanıtlaSil
  8. karnım ağrıyo lan, bi sıçıp gelicem ben.

    YanıtlaSil
  9. lan ekşicileri sevmem de bu ekşi hakkında yapılan tespitler de klişe oldu. 10 adımda klasik ekşi eleştirisi tipini de yazdıracaksınız bana.

    YanıtlaSil
  10. sikerim. sana ne lan elalemin fon müziğinden. insanların müzik zevki yaşadığı bölgeyle mi kısıtlı. YAŞADIĞIM BÖLGEYLE MI KISITLIYCAM MÜZİĞİMİ YARRAK! (not: guns n roses ve pink floyd hayranı değilim)

    YanıtlaSil
  11. ahaha gelmiş yine kafasına sıçtığımın ekşicileri. dur anladığınız dilden ayar vereyim size de çok elit ve cool olayım.

    bkz: sakin ol şampiyon

    swh swh swh.

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. Yarranı yerim yarranı

    YanıtlaSil
  14. ulan california da yaşıyorum şu dediğin palto ve okyanus kıyısı olayını deneyeceğim.işe yararsa deneyimlerimi buraya yazarım. ayrıca hayatımın fonunda neden geldim istanbul'a çalıyor sevgili kaynatasızlar bilginize.

    YanıtlaSil
  15. sen de iyi göt yalayıcı kitle yaptın ha. bi sen eksiktin zaten selebriti olmayan. her şeyi eleştiren ekşi yazarlarını eleştirerek yarrak kafalı bir populasyona kendini alkışlatmanın tek sebebi de; üzerinde hürriyet, milliyet, sabah vs yazan bir gazetede köşenden değil, yine o ağzına geleni söylediğin ekşiciler gibi nickinin arkasından sikimsonik blogunda yazdığından dolayıdır. şu yazdıklarını hıncal yazsa itin götüne sokar burdaki kitle. bir tespit de ben yapayım; şu seni alkışlayan dangalaklar artık yazar tarlasına dönmüş kimsenin kimseyi okumadığı ekşi sözlükte manyak gibi entry kasıyorlar ya da kasıyorlardı. sözlükte ya da internette herhangi bir yerde %95 kimse kimseyi güzel yazdığı için alkışlamaz arkasından başka bir menfaat geleceği için alkışlar. bkz. yancı
    tespitlerin yine de %95 civarında doğru ama bütün bunları aştığında kimseye laf anlatmak gibi bir kompleksin kalmayacak.

    YanıtlaSil
  16. " Kaptan bilinmeyen bir cisim bize doğru hızla yaklaşıyor."

    YanıtlaSil
  17. ilk önce doğru dürüst kendinizi savunmayı öğrenin,ondan sonra farkındalık bi yana farklılık forever diyen entel dantelleri savunun.saçma sapan,"acaba nedemek istedi lan"die milleti düşündürtmeye çalışan cümleler kuranlara kendinizi çözün tavsiyesinde bulunuorm..sürekli birinin rolünü oynamak yorar!

    YanıtlaSil
  18. elitim ben bana bakın hahaha :))))))))

    YanıtlaSil
  19. ''argüman'' kelimesi de önemli yer edinmiştir yarak kafalı ekşicinin belleğinde.

    YanıtlaSil
  20. 11- okuduğun şehre veya başka bi şehir ve insanı için sabit şu yorumları yaz;
    -burası köy gibi
    - insanı yobaz
    -sokakta bira içemiyok
    - çok sıkıcı bi yer hiç bişey yok
    - insanları kültürsüz sanattan anlamıyo opera bile yok vay a.q

    YanıtlaSil
  21. tum eksicilerin amk. lan ben de okyanus kiyisnda yasiyom amk eve 5 km kus ucusu, okul, essay, is guc, calismaktan ayda bir anca gidiyorum gormeye, sigara icmiyorum amk kafamda da zulfu livaneli surgun caliyor.

    YanıtlaSil
  22. burda incicilere seslenirken ne dikkat çeker. ekşiciyi yermek. eyvallah ona bişey demiyorum.

    sen ekşici diye adlandırıp daha geniş bir kitleyi yeriyorsun. ve bence bu çok akıllıca. çünkü böylece hitap ettiğin kesimdeki insanlarıda(inci sözlük yazarlarının hepsi süper kişiler mi?) yerebiliyorsun.

    takdir ediyorum panpa

    YanıtlaSil
  23. Tamam doğallık katıyor ama paylaşım butonlarına tıklayınca küfürler sansürlü hale gelsin adamım. Print screen den paintle küfürlerini silmekten guna geldi ya. Paylaşamıyoruz asil twitter profillerimizde!

    YanıtlaSil
  24. CNBC E DİZİSİ İZLEMEYEN VAR MI LAN ? ADAMLAR ÇOK İYİ AGA NAPAK DİZİ DE Mİ İZLEMEYEAK MK :D

    YanıtlaSil
  25. Orospu evlatlarının yazdığı yorumlara bak hepsi evet ben ekşici bir orospu çocuğuyum demek yerine tanımadığı etmediği Guns n Roses'a laf yok atatürk'e laf yok metallica'ya laf yok diyo amk salakları okumak için okumayın şu sikkofield'ı!!!

    YanıtlaSil
  26. tespitler genellikle doğru. bir de filmin yarısında çıkmak var. demeden geçemeyeceğim 1,4,5,9'da dedikleriniz çok saçma anan baban müslüman diye müslümansın hala ateistlere laf ediyorsun. ulan ben sana diyim müslümanlık, hristiyanlık, budizm, musevilik, gök tanrı, güneş tanrısı, ay tanrısı bunların hiç biri yok. tanrı insanları değil insan tanrıyı yarattı hadi git biraz olasılık hesabı yap.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen git, kendi yarattığın tanrılarına tap. Biz, bizleri yaradana tapmaya devam edeceğiz.

      Sil
  27. ilk maddeden sonra okumayı bıraktım. asırlık önyargı.

    YanıtlaSil
  28. Hepsi doğru ama hepsi yanlış.Yok lan ekşici,incici,entel değilim...

    Yorumlara baktım adamın biri Tanrı'nın varlığına yokluğuna sanki 6.Sınıf Temel Matematik torbadaki top misali olasılık hesabı yapıyor,kabul etmiyor,diğerinede yetmiyor madde ekliyor.Felsefede sorgulama yapmak varya cevap aramaksızın.Saçma (sana görede yanlıştır ehehe).Tek bildiğim doğru birşeyin olmadığı,nerenden bakarsan orandan görürsün.Zengin olup mutsuz olabilirsin,fakir olup mutluda.Bu zenginlerle fakirlerin alıp veremediği nedir mnagoyayım? Herşey bakış açısı meselesi.Mıchael benim kafadan diyebilirim rahatlıkla.Fikrine değil,değiştirmediği bakış açısına laf atıyor.Arada o da yapıyor bunu,biliyor.Hatasız kul olmaz diyecemde fazlaca entel ayrıntı girdim.Fazla bilgili olduğumu belli etmeyeyim.Bütün bilgilerim bende kalsın...

    Ateistken abdestsiz Kur'an okuyabiliyorsun...ehehe...

    Oku

    YanıtlaSil
  29. Bu gavatlar ateist ve elit! olduğunu çaktırmadan ifade etmek için 'Allah' değil özellikle 'allah' yazarlar.Dünyaları küçük la bu ibinelerin

    YanıtlaSil
  30. kızlardanda aynı bizim gibi olan varmıdır ki

    YanıtlaSil
  31. baktım adamın biri Tanrı'nın varlığına yokluğuna sanki 6.Sınıf Temel Matematik torbadaki top misali olasılık hesabı yapıyor,kabul etmiyor,diğerinede yetmiyor madde ekliyor.Felsefede sorgulama yapmak varya cevap aramaksızın.

    YanıtlaSil
  32. Bu sikko kafalı herhalde çaylak onay listesinde hala :D yoksa böyle küfürlü küfürlü salak salak yazmazdı :D nereden biliyorum? ben de bu salak gibi aklımca bu salağı salak salak eleştiriyorum burada şu anda :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. sende onay listesinde kalacaksın gözüm hiç ümit besleme illede besleyeceksen git kedi, hemstır felan besle :)

      Sil
  33. Türkçe yaz zütünü gibtiğim a**p bini

    YanıtlaSil
  34. Adam haklı. Bu sitede 7/24 Türk düşmanlığı yapılıyor. Sürekli Türkiye'ye, Türklere, Türk değerlerine hakaret ediliyor. Özellikle de bunları bu sitede palazlanmış ayrılıkçı kürtler yapıyor. Sorsan Türk kürt kardeştir ayıran kalleştir. Ayıdan post sizden dost olmaz, yıllardır ülkeme, bu ülkenin asli insanlarına yapmadığınız eziyeti bırakmadınız zaten. Siz gidin pembe kıçlı Avrupa'ya, sadece duvarı beyaz olan White House olan ikiyüzlü yankilere oruspu ağıdı yakın "Tirkler bizi zilim idiyir ühü ühü ühü" diye. Sizin gibi vahşilere ancak o vahşiler inanır. Bu ekşici piçlerin yazdıklarını bir görseniz nutkunuz tutulur. Bu ekşicilerin ellerinden gelse Türk kavramına dair her şeyi yakar yıkarlar. Türkleri canlı canlı derisini yüzerler. Diri diri Türkleri üç yüz parçaya bölerler. Alayı canavarlaşmış bunların. Diğer tüm sözlüklerde aynı tezeğin laciverdi. Sadece bunların az popüler olan halleri.

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.