Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

16 Nisan 2011 Cumartesi

Zeitgeist Hakkında

"Hadi uyan artık, aç gözünü" temalı popüler yapımlardan bazıları Zeitgeist, Fight Club, Matrix ve V for Vendetta değil mi? Şahsen hepsini de seyrettim, zor film beğenen biri olmama rağmen hepsini de beğendim. Sevilmeyecek filmler değil bunlar doğrudur.

Fakat gerçekten Zeitgeist`ın tamamen bir avuç gönül insanı tarafından hazırlandığını veya kimselerin onayını almadığını mı sanıyorsunuz?

Ben hiç öyle düşünmüyorum. Özellikle Zeitgeist`taki ateizm propagandasını gördükten sonra...

Bakın taşağını yediklerim, bilinçli olma bilinci de istedikleri bir şey. Rotschild artık eskisinden çok daha şeffaf, internet`teki bilgi akışının da yardımıyla baya bir deşifre oldular. Fakat böyle bir durumda sizce bu adamlar panik halinde tüm kendilerini deşifre eden vidyoları, filmleri, görselleri ve bunları hazırlayanları ortadan mı kaldıracaklar? Sıçmanın üstüne sıvamak olur böyle bir şey, tabi ki bu yola başvurmayacaklar. Kendi kontrolleri dahilinde ifşa olacaklar.

Madem bilinçlenecekler, o zaman bizim "ateizm" propagandalı yapımlarımızla bilinçlensinler. Bakın Zeitgeist`ta anlatılan birçok şey doğru. Özellikle ilk film harika. Fakat o ateizm propagandasını ne yapacaz? Taşağını yediklerim götümü yırtıyorum burada Illuminati'nin nihai amaçlarından birisi dünyanın sekülerleşmesidir diye. Peki ateizm tohumları serpilen yapımlarla gözünüzü açmış mı oluyorsunuz? Hayır, bir yalan rüyadan uyanıyorsunuz, başka bir yalan rüyada uyanıyorsunuz, Inception gibi oldu dimi lan ehehe.

Bunu ben biraz Trt 6`nın açılmasına benzetiyorum. Biraz geç de olsa Kürtçe yayın veren bir devlet kanalı açabildik, bu kanalın açılmasının en büyük sebebi nedir biliyor musunuz? Anadili Kürtçe olan Kürt vatandaşlarımız Roj TV, Med TV gibi propaganda yapan ne olduğu malum kanalları seyredeceklerine, bizim kontrolümüzdeki Kürtçe yayın veren kanalı seyretsinler. Kapiş?

Bakın Zeitgeist`ı seyredin, alacağınızı alın fakat süzgecinizden geçirin. Ne seyrettiğiniz, ne okuduğunuz hiçbir şeye körü körüne inanmayın. Doğruları olabildiği gibi yanlışları olabileceğini de düşünün.

Bir insanı bir yalana inandırabilmenin en sağlam yolu nedir? Ona sürekli yalanlar söylemek mi? Hayır, zaten yalancı imajınız olduğu için inanmazlar size. Doğrudan sadece söylemek istediğiniz yalanı söylerek mi? Belki, fakat karşınızdakinin inanmama ihtimali yüksek.

Bir insanı, bir yalana inandırabilmenin en güzel yolu ona 100 tane şey anlatmaktır. Bu 100`ün 99`unda doğru şeyler söyleyin, inandırmak istediğiniz o 1 yalanı da araya sıkıştırın. İnsanı 1 yalana inandırmak için ona 99 doğru şey anlatırsınız, en garantili yolu budur.

Zeitgeist`ta yapılan da budur. Emin olun bu yapımlar da piyasaya sürülmeden önce belirli kişilerin onayını alıyor. İspat mı istiyorsunuz?

Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları adlı seriyi duymuşsunuzdur, bir Cia ajanının itiraflarından oluşur bu. Okumanızı da şiddetle tavsiye ederim. Zeitgeist`ın sanırım ikinci filminde de bu kitabın yazarı yer alıyordu ve insanın kanını donduracak itirafları arka arkaya yapıyordu. Zeitgeist`ta baya bir reklamı yapılmıştı bu kitabın. Şimdi eğer bu kitap elinizde varsa önsözünü açın. Önsözün bir kısmında kitabı hazırlama sürecinde gerekli düzenlemeleri (!?) ve onaylamaları (!!!???) aldığı birkaç isme teşekkür ediyor. Teşekkür ettiği kişiler arasında Richard Perle ismini gördünüz mü?

Richard Perle kimdir? CIA`in taşaklı ajanlarındandır. Bir dönemin ABD savunma bakanı yardımcısıdır. Senatoda söz sahibi bir abidir. Ünvanı Karanlıklar Prensi (!!??) dir. Ve kendisi yahudidir.

İşte birçok itirafın ve çok doğru bilgilerin yer aldığı bu kitap, piyasaya çıkmadan önce bu ellerin onayını alıyor.

Zeitgeist`ın farklı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bir grup cesur gönül adamı tüm dünyayı karşısına alarak gerçekleri çatır çatır anlattı, buna mı inanıyorsunuz? Kimsenin iznini, onayını almadılar, kendilerine hiç telkinde bulunulmadı, böyle mi düşünüyorsunuz? Hmm. Ok.

Gelelim "toplumlar hükümetlerden değil, hükümetler toplumlardan korkmalı" gibi mükemmel mesajlar veren V for Vendetta`ya. Yapımcısı olan Watchowski Biraderler`in de polonya asıllı Yahudiler olduğunu belirteyim. V for Vendetta`yı inanın 7-8 defa seyretmişimdir, çok çok beğenirim, kral film. Fakat size verdiği o devrimci, cesur mesajların arasına öyle tohumlar serpili ki.
Bu abiyi hatırladınız mı? Prothero filmdeki adı, V`nin öldürdüğü pislik bir herif filmde. Peki bu pislik herif filmin başında televizyondaki şovunda ne anlatıyordu?

"Did you like that? USA... Ulcered Sphincter of Ass-erica, I mean what else can you say? Here was a country that had everything, absolutely everything. And now, 20 years later, is what? The world`s biggest leper colony. Why? Godlessness. Let me say that again... Godlessness. "

Bu pislik imajı yüklenmiş karakter dünyanın ve ABD`nin geldiği halin sorumlusu olarak Allahsızlığı gösteriyor.

İnsan beyni nasıl çalışır şekil 1-a: Kötü adam Allahsızlık kötü bir şeydir diyor --) Kötü adamın dedikleri yanlıştır --) Öyleyse Allahsızlık kötü bir şey değildir.

Selam ben Aristo mantığı, ehehe naber?

İşte insanların ve özellikle yeni jenerasyonun bu din karşıtı bilinçaltı bu şekilde oluşturuluyor. Tıpkı Prothero`nun o filmde verdiği mesaj gibi binlerce ufak mesaj ile oluşuyor bu İslamofobik bilinçaltı. Ateizmin en doğru, en modern, en elit görüş olduğu düşüncesi bu şekilde oluşturuluyor işte.

Yani taşağını yediklerim diyeceğim o ki, seyredin, okuyun fakat körü körüne inanmayın. Süzgecinizden geçirin bazı şeyleri. Hitler`in Mein Kampf`ını da okuyun, Marx`ın Das Capital`ini de okuyun, okuyun olum ne zararı var? Fakat okuduğunuz her şeyi hayat felsefesi edinmeyin, aha evet lan diye üstüne atlamayın, hücre zarı gibi seçici geçirgen olsun beyniniz.

Oh ananı sikeyim yoruldum 2. birayı yarıladım bu entry`e başladığımdan beri ehehe, okuyun lan piçler ellerim acıdı yemin ediyorum.

özet: hayat sevince güzel.

79 yorum:

  1. Lan bunları harfi harfine düşündüğüm halde ben neden yazamıyorum.

    Kız olsan akşama yanında biterdim şerefsizim.

    YanıtlaSil
  2. zeitgeisti türkiyede yayan ilk insanlar oğuz turgay özdemir ilk z-day toplantısını mimarobada yapmıstı ben oğuz ve bir iki arkadasla beraber toplantıdan sonra büyük atılımlarla bu hareketi yaymaya calıstık suan haraketden ayrılmıs bulunmakdayız ama arkamızda bu harekete inanan ciddi sayıda insan bırakarak oğuzla hareketden ayrılmadan önce konustuğum konularda oğuzun bana bu hareket eğer cidden u.s.a ın bokuysa illuminati nin işiyse bile bu harekati bırakmıyıcam cünkü hareketin içinde ne kadar olursam onu kontrol edebilirim dediğini hala duyuyor gibiyim neyseki sosyal yasamımız buna engel oldu diyebilirim oğuzun kendi adına hareketin ne olduğunu anlatması daha manidar ben sadece sunu söylemek istiyorum bu hareket nwo işi bu harekete üye olanlar arasında gercekden mason olan insanlar bile tanıdığımdan ve masonların bu harekete ilgisinden olayı kavradım oğuzla birlikdeyken oğuza bunlar ne ayak neden bize geliyolar falan dediğim olmustur :D her neyse hareketin içindeyken neler yasadığımı uzun uzun anlatmak isterdim ama vaktim yok size ben bir kac link veriyim

    oğuz turgay özdemir nedir kimdir bu insan diyenler için

    http://www.google.com.tr/search?q=o%C4%9Fuzhan+turgay+%C3%B6zdemir&hl=tr&client=firefox-a&hs=I2s&rls=org.mozilla:tr:official&prmd=ivns&ei=iZK4TaeEOMaDOs_6hJMP&start=0&sa=N

    linklerde hareketdeki aktivitesini görebilirsiniz hareketden atıldı ve gercekleri acıklamaya basladı adam ajan gibi arkadas :D

    http://vimeo.com/22499515
    http://www.facebook.com/antitarikatci
    http://ogispeedy.blogspot.com/

    en son olarak kendi blogum aktif değilim pek yazılanlara bakarsanız eski yazılar olduğunu anlarsınız ben oğuzdan önce ayrılmıstım o devam etti bi süre ben yan cizdim benden sonra oda pes etti zaten :D

    http://antigeisthareket.blogspot.com/2009/09/antigeist.html

    oğuzu bilmem ama ben yakında cok iyi kaynaklarla bu hareketin ne bok olduğunu daha iyi bir sekilde acılıyıcam

    peter joseph in hareketden neden ayrıldığının msjı ingilizce icerik icerir sonra kızmayın bu ne diye :D

    http://www.facebook.com/notes/peter-joseph/update-on-tzm/197504380288000

    YanıtlaSil
  3. olum bütün yazdıklarını ananla çok yakından takip ediyoruz kral adamısn.

    YanıtlaSil
  4. güzel yazıyosun birader helal amına koyim

    YanıtlaSil
  5. anan yanımda zaaaa xD

    YanıtlaSil
  6. Güzel yazı olmuş tebrik ederim. İlk okuduğum yazındı, sık kullanılanlar listesine aldım. Son zamanlarda ilgilendiğim konu. HAARP, Blue Beam Projeleri, UFO planları..Bunlar da bilinmesi gereken konular.

    YanıtlaSil
  7. beyler yanlış yazmısım lan oğuz hareketden atılmamıs kendi ayrılmıs simdi dedi bana yanlıs yazmıssın diye

    YanıtlaSil
  8. oğuz keşke sana biraz türkçe yazımından da bahsetseydi ya lan. türkçenin ırzına geçmişsin minik jedi.

    YanıtlaSil
  9. Amına koyarım senin harika anlatmışsın.

    YanıtlaSil
  10. Bu yazıyı okuyana kadar senin aslında zeki bi insan olabileceğin fikrine sahiptim fakat sen de bayaa aptalmışsın be arkadaş.
    Diyorsun ki ateizm propagandası yapıyor. E bunun nesi yanlış? O çok eleştirdiğin illuminati bile dinler olmasa ortada olmayacak bi kurum değil midir? Allaha inanamamak şeytana da inanmamayı beraberinde getirmez mi? Sen bunu göremeyecek kadar sığ mısın? Dinlerin bütün dünyayı ne kadar yozlaştırdığını sana kimse göstermedi mi bugüne kadar?
    Illuminati destekli bi yapım olduğunu öne sürdüğün zeitgeistın, gerçekten de öyle olsaydı, çok daha fazla ses getirmesi gerekmezmiydi? 2 senede Lady Gaga'yı bu hale getiren illuminati zeitgeist'ı nerelere getirirdi kim bilir?
    Daha ateizmle deizm'in arasındaki farkı anlayamamış biri olarak burada seni pohpohlayan bi iki mal edinmişsin tebrik ederim. Fakat yanlış dediğin, bize dikte ettiriliyor dediğin ateizm, şeytana taptığını söylediğin illuminati'nin de sonu olur. Zira şeytanın varlığı kutsal kitaplardan gelir ve onlara inanmayan biri şeytana da tapamaz.

    YanıtlaSil
  11. üstteki elmanın mal olduğunu düşünmekle beraber(diyelim ki satanist bir grup var [illuminati] ve şeytna tapıyorlar ve doğal sonucu olarak bir yaratıcının var olduğunu biliyorlar, ateizm propagandası yapmalarında ne gibi bir sorun var? yok. zihin kontrolü ile ilgili olarak ben illimunatili olsam aynını yapardım. parantez içindeki yazılar tamamen farazi olup, gerçek kişi ve kurumlarla ilgisi yoktur.) benim de takıldığım bir notka var. her ne kadar konu içindeki basit bir örnek olarak yazmış olsan bile, filmdeki sempatik eleman evinde kuran bulundurduğu için başına iş gelmişti, ne gelmişti tam hatırlayamadım şimdi.

    YanıtlaSil
  12. bi üstteki adsız25 Mayıs 2011 17:08

    selam ben üstteki mesajı yazan adsız. bi üstteki elemanla ilgili yazıyı tam anlamamışım, bi daha okudum ve sikkonun söylediği şeylerin aynını söyleyerek ama farklı bir şey söylediğini sanarak mal olduğunu iddaa etmiş. bi kat daha aptallaştıın gözümde 2 üstteki adsız.

    YanıtlaSil
  13. seni pohpohlayan mallar derken tam da üstteki adsızı kastediyordum. ilk okumada anlayamamış ve bi kere daha okumuş anlayabilmek ş
    için ama hala bana mal diyor. hay allam!

    oğlum sikko'nun dediği şey illuminatinin dinleri kaldırmaya çalıştığı, bunun için de ateizmi kullandığı. be mal kardeşim, dinleri kaldırmakla ateizmin farkını sana şimdi ben burda anlatsam 3 kere okur gene anlamazsın. ona girmiycem o yüzden. ama şunu bil ki allahın varlığını kabul etmeyen biri şeytanın varlığını da en başından reddetmiş olur.
    senden ricam bana cevap vermeden yazdıklarımı 3-4 kere okuman, bi kaç aile büyüğüne danışıp ne anlattığımı iyice anlamandır.

    YanıtlaSil
  14. 2 üstteki adsız26 Mayıs 2011 14:54

    ah be gerizekalı, 300 tane yorum var, üstten okurken denk geldim ve cevap vereyim dedim, sonra dur bi daha bakıyım ne demiş diye okuyunca farkettim ki yanılmışım ama bu senin mal olduğun gerçeğini değiştirmedi ne yazık ki. senin mallığın şurada ki deizm ile ateizmin ortak paydası, din kavramına olan inancın olmaması.bu noktada hata yapıyorsun. burada yozlaştırma çabası olarak dinsizliğe yönlendirme yada allahsızlığa yönlendirme de kullanılabilir(allaha inanmayı yozlaşma olarak kabul edersin o ayrı, ben dindar bi insan değilimdir, sadece sikkonun yorumunu temel alarak bu şekilde söyledim). ki zaten sikkonun söylediği şey, dinleri kaldırıp ateizmi dayatmak. yukarıda dediğim gibi, deizmi ile ateizmin ortak paydası olan dinsizlik, dinlerin olmadığı bir dünyada insanlar ya deist yada deist olacaktır. mallığın bu noktada.

    ayrıca, ne pohpohlayacam amına koyayım ya, kendini okuttuğunu düşünüyorum blogun ben de okuyorum, arada yorumlara bakıyorum falan. tıpkı başka 7-8 blogda daha yaptığım gibi. sosyal medya deniyor adına.

    YanıtlaSil
  15. 2 üstteki sikko nun mal olduğunu düşünen adsız. Kaçırmış olduğun bir nokta var. Zeitgeist in masonlar tarafından destekli olmasında bir sorun yok. Şimdi sen demişsin ki insanlar ateist olsa masonlukla bağdaşmaz kimse masonluğa inanmaz. E zaten onlar tüm dünyayı mason yapmak istemiyorlar ki. Ottan boktan millet yapıp her dediklerini kabul ettirmek istiyorlar. Onların istediklerine göre, tüm dinler ortadan kalkacak, sadece onlar şeytana tapacak ve diğer kalan herkes dinsiz vasıfsız olacak. Bir yerde bu ütopik dünyanın oluşturulması halinde mason başına düşecek KÖLE sayısının bile hesaplandığını okumuştum. Aynı yazıda masonların bu yeni dünyada bulundukları dereceler kadar ödüllendirilecekleri de yazıyordu. (Deizm, ateizim cart curt yine aynı şeyleri yazma şimdi. Herkes hata yapabilir gözden kaçırmışın açıkladım işte.)

    YanıtlaSil
  16. @mal olduğumu söyleyen adsız - mal olduğum konusunda hemfikiriz lakin sen olayı tamamen götünden anlamışsın be güzelim.

    illuminati satanistse, ateizmin illuminati'nin sonu olacağı fikrine ulaşmak büyük yetenek, tebrik ederim.

    bu adamların amacı sanıyor musun ki tüm dünyayı satanist yapmak? salak mısın birader? bu bir avuç luciferian elit ailenin amacı ilahi dinlerden uzaklaştırılmış insanlarla dolu tek bir dünya devleti kurmaktır.

    sanıyor musun ki herkesin luciferian olmasını istiyorlar? ulan adamlar aile içinde sikişip çoğalıyorlar genetikleri bozulmasın diye, seni satanist yapmak gibi bir gayeleri olduğunu mu düşünüyorsun?

    kaldı ki illuminati'nin luciferianism'i ilahi dinlere karşıdır.

    1- ateizmin elitist bir fikirmiş gibi gençler arasında yaygınlaşması
    2- ilahi dinlerin bazı doğrularını alıp yanlışlarla harmanlayarak, kısacası onları dejenere ederek insanlara o şekliyle inandırmak. new age denen spritüalist safsata ve yahudilerin ellerinde hallaç pamuğuna dönmüş hristiyanlık bunların en güzel örnekleridir.

    işin özeti, bu insanlar satanistler ve seni tanrıları Lucifer'a inandırmak gibi bir dertleri yok.

    dinlerini yaymak için uhud savaşı falan yapmalarını mı bekliyordun yoksa, hey Allah'ım.

    ama neyse sığ olan benim haklısın, baksana yıl olmuş 2011 ben hala Allah diyorum, İslam diyorum, olacak şey değil.

    son olarak, dünyayı bu hale getiren da dinler değil o dinleri kendi çıkarları doğrultusunda kullanan insanoğludur. dinin özünde bu yıkıcılık yoktur, olmamıştır, olamaz, olma ihtimalinin dahi ihtimali yoktur.

    tıpkı "insanlığın bedava faydalanması için" iyonosfer üzerinde çalışmalar yapan Tesla'nın bu iyi niyetli buluşu üzerine konan Nasa ve CIA'in şu an ne haltlar karıştırıyor olması gibi.

    Tesla'ya şerefsiz mi diyosun yoksa? bu kafa yapısıyla bu sonuca ulaşman lazım yoksa kendinle çelişeceksin onu bil de.

    YanıtlaSil
  17. Yazından çok bi üstte yaptığın yorum daha kayda değer olmuş sikko.Keşke hep böyle küfretmeden yazsan adam olacan da işte.

    YanıtlaSil
  18. slm yaraklar. satanistlerin ateizm propagandası yaparak insanları yoldan çıkartmaları kadar doğru bi icraatleri yok onların tarafından bakarsak. direkt semavi dinlerle şeytanı karşı karşıya getirmek yerine önce dinsizleştirip(formatlayıp) yeni sisteme entegre etmek çok daha etkili ve kolay.ne demiş visayı icat eden göt;-insanlara bir şey öğretmek sorun değil, önemli olan bildiklerini unutturmak demiş. aradaki bağlantıyı kurarsın artık mal değilsin ya! ZE_

    YanıtlaSil
  19. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  20. iyi yazmışsın güzel yazmışsın doğru olabilitesi de yüksek ve fakat zeitgeist i yapan insanların gerçekten yapılanların farkında ve karşısında aynı zamanda da ateist olma ihtimalini düşünmek illa saflık mı oluyor sizce? Bu mantıkla bütün ateistler, satanistlikleri kamufle eden satanistlerdir genellemesine ulaşırsın ki çevremden biliyorum doğru bi genelleme değil bu.

    YanıtlaSil
  21. bu adamların ateist olmaları zerre umrumda değil ki. fakat addendum'da yaptıkları şeyin adı propaganda idi. dinlerin sadece kişisel tatmini sağlayan saçmalıklar olduğunu, insanlığın kurtuluş için dinlerden kurtulması gerektiğini söylüyorsa bi belgesel, du bakalım derim.

    ateistler üzerinde bi genelleme yapmıyorum ki. etrafımda belki de müslümandan çok ateist insan vardır, ve sırf müslüman bi aileden doğdu diye müslüman olmuş birindense, konudan haberdar ateistle muhattap olmayı tercih ederim zaten. ama zeitgeist addendum'un sonunda yahudi ve müslüman takkelerini, hristiyan da boynundaki haçı yere atıyordu.

    ateist olmaları başka, dinlere saldırmaları bambaşka. kaldı ki zeitgeist da rothschild'in bi projesidir, bundan sonraki yazıların birinde bahsediyodum göreceksin zaten, eh rothschild olunca altında da ben iyi niyetli yaklaşamıyorum pek ehehe.

    YanıtlaSil
  22. selam rabbit, bu Zeitgeist yapımlarını izleyim dedim de ben. beş seri galiba bu belgesel. karşıma şunlar çıktı.

    American Zeitgeist (2006)
    Zeitgeist (2007)
    Zeitgeist: Addendum (2008)
    The Zeitgeist Movement: Orientation Presentation (2009)
    Zeitgeist: Moving Forward (2011)

    bu sırayla mı izleyim? yok hepsini izlemene gerek yok diyorsan hangilerini izleyim?

    YanıtlaSil
  23. hacım çok güzel yazıların.bazen doğru hatta dediğin gibi 99 doğru ama 1i de yanlış konuşuyorsun be hacım.Eywallah saygı duyuyorum inançlı birisin.İnanmak o maneviyatı yaşayanlar için güzel birşey.Lakin dediğin deccal vs. gibi şeylerin anlamsız kaçtığı düşüncesindeyim.Öncelikle herşeye bir ispat verebilirsin ama allah ve din konularının ispatının olmadığını sende bal gibi biliyorsun.o zaman deccal olayının saçmalığından vazgeç :D bu bir kabullenmedir.bunların allahı kitabı olmayabilir ama deccali getirme gibi bir dinsel öğreti çok komik kaçıyor bilesin. (seninde gözden kaçırdığın birşeyler olabilir bence + olarak ben bu orospuların dini kullanarak toplumları önettiği düşüncesindeyim)

    YanıtlaSil
  24. sikko Vendetta da en bastaki speech e mesaj demisin de panpa sadece asiri fasizan bi konusma yapiyor orda adam, yani ne anlatsin adam git adama replik ver o zaman amina koyim tamam piskopatsin onu biliyoruz da buluttan da nem kapma amk. Sonra Kur'an yasak mesela ve adam evindeki el yazmasi kuranin guzelliginden bahsediyor, yani hem tanriya laf atip sonra kutsal kitabi mi pohpohlicaklar. Arada cok psikopat olsanda cok seviyorum seni kiz olsam verirdim. Yarattigin sinerji var ya inanilmaz amk aglicam duygu selinden

    YanıtlaSil
  25. yok ben de inanmıyorum zaten tek gözlü bir deccal'in dünyaya ineceğine. insanları bu deccal beklentisine sokmak iblis'in işini kolaylaştırıyor, çünkü o adem'den beri hep burdaydı zaten. deccal = iblis olarak al. deccal'in inmesi = iblis'in egemenliğini dünyaya üstün kılmak. budur kastettiğim şey, Kuran'da ismi bile geçmeyen bir şeye inanmam zaten, he deccal gelmeyecek de denmiyor, reddedilmiyor yoruma açık yani ve ihtimal dahilinde o da. ama pek de mantıklı bulmuyorum öyle bi deccal senaryosunu. fazla mitolojik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://www.farukinet.com/kitaplar/riyazussalihin/370.htm degerli sikko yazdiklarini gercekten begenerek okuyorum verdigim linkte en sahih hadis kitabi olan riyazus salihinden alinmistir. Okumani tavsiye ederim . Hem belkide tek gozlu Deccal sembolu tek goz olan illuminatidir ?

      Sil
  26. maykıl panpa ateizmin gencler arasında elitlik göstergesi olduguna inanmıyorum.bu konuları tamamen dinci bir ortam icinde kimsenin etkisi olmadan objektif bir sekilde arasıtrdım ve ateist oldum.ve ateist olmam bulundugum ortamda asla bana hava katmadı.sen illuminatiyi acıklıyorsun ama ailluminatiye sürekli dinci bir kimlikle bakıyorsun.böyle bakmaya devam ettikce yazdıklarına olan inancım kacıyor.ben sana ateist ol demiyorum ya da dinine saygısızlık etmiyorum ama karsıma arastırmacı olarak cıkıp beni inandırmak istiyorsan herseyi bu filtreden gecirip anlatman bu etkini azaltıyor.ilk yazılarını okuyup çok etkilendim ama bu ve bundan onceki bir iki yazında cidden bazen sacmaldıgını dusunuyorum.en büyük yobazlıgı din icin güzel seyler söyleyen kislere hakaret etmek olarak söylemissin.buna katılırım ama senin ateistleri bir grup aptal olarak göstermen dedigin seyden farksız.merak ediyorum hiç dinden cıkarmıyım korkusu yaşamadan kurandaki sacmalıkları arastırdın mı. ya da gözlüklerinden kurtulup dinlerin devletlerin insanlara cobanlık yapması icin kullandıkları araclar oldugunun farkına vardın mı.Iq m 154 ve zamanında 5 vakit namaz kılan biri olarak kendi mantıgımla dinden cıktım.birinin beni illimunati kurbanı bir grup aptalın icinde gormesi cidden hosuma gitmiyor.ayrıca üstteki yorumunda yazdıgın sey dikkatimi cekti illuminatinin ateizmi destekledigini söyleyen sensin. insanların dünyaya gelecek bir deccal beklentisen girmesinin de seytanın isine geldigini söyleyen de sensin illimunati = seytansa bu söyledigin iki sey tamamen birbirine zıt.ayrıca baskıyla dinin etkisinin azaldıgı bir ornek bilmiyorum dünya tariginde iran arabista suriye söylermisin bu ülkelerde bu kadar baskı var neden ateit oranı türkiyeyle kıyaslanamaz bile.tayyip erdoganın illuminatinin adamı mason oldugunu söylüyosun sonra getirdigi din rejimini bizi dinden cıkarmak icin oldugunu .ee amına koyim sence mantıklı mı bu.allah icin herseyi illimunatiye baglamadan anlat su konuları.yazdıklarına saygı duyuyorum ama bazen cidden sıcıyorsun.umarım bu yazımdan sonra ey gerizekalı diye cevaba baslamzsın.sana hakaret etmedim .sadece celiskilerini yüzüne vurdum.acıklama yaparsın yapmazsın sen bilirsin.neyse ben yine de okuymaya devam ediyorum.artık secici olarak ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aga üstünden 4 yıl geçmişte içimde kalmasın dedim ben. önce 'hiç dinden cıkarmıyım korkusu yaşamadan kurandaki sacmalıkları arastırdın mı.' demişsin söylermisin o saçmalıklarıda araştıralım o zaman. zeitgeist belgeslinde bile her dine laf atıldığı halde islama laf atılamıyor bi saçmalığı olmadı için olmasın? illüminatinin ilk isteği insanları ateizme yöneltmek ama her insanı ateist yapamazsın bazı insanlar bi yaratıcı olduğuna inanır onlar içinde dinleri yozlaştırmaya çalışırlar özellikle islamı çünkü diğer dinler zaten yozlaşmıştır. bence sen biraz daha mantıklı bakarsan görebilirsin olayı adamlar tüm dünyayı kontrol etmek istiyorlar bunun için ahtapot gibi olmaları gerekir.

      Sil
    2. Demekki onu hiç saymıyor bile dinlerden

      Sil
  27. @papillon
    hajut, bi dolu çelişki sunmuşun ortaya eyvallah'da , olaya biraz genişden baksan anlıcan hiç biri çelişki değil.. En basitinden , madem illuminatiye inanıyosun, e sölesene o zaman bu adamlar nası böle dünyanın anasını ağlatacak kadar güçlü oldular.. Sikkonun hemen hemen her yazıda anlattığı bu adamlarınn şeytana tapan cinlerle iş birliği yaptığı gerçeğini görmezden gelip adamların sadece parayla pulla bu dünyaya egemen hale geldiklerini mi savunuyorsun ..


    şakirt bi savunma gibi oldu ama idare et, aklıma gelen ilk nokta buydu senin yorumu okuduktan sonra ..

    YanıtlaSil
  28. ateist ve satanist kimselerin yazılarını okuyunca acayip bilgisiz ve aynı bokun türevini savunduklarını görüyorum. Birde diyorlarki dinler insanı bilgisizleştiriyor vs. Yavşaklar kendilerinin sadece atom olduğunu düşünen amaçsız kimseler..Onlar için diyeceğim tek şey, 'Allah ıslah etsin'.
    Ama bu yola saplanmış birine Allah ışık tutup karaklıktan kurtarırmı...Hiç sanmıyorum, onlar daha da batarlar, yaptıkları boku daha da savunurlar sadece...

    YanıtlaSil
  29. v for vendettayi okusana lan, izlemekle olur mu o hic. hatta okumusken watchmani de oku, yeni kapilar acilmazsa ne olayim. (ikisinin de yazari alan moore, kendisi ozellikle vendetta filminden nefret ettigini soylemisti)

    YanıtlaSil
  30. V for vendetta daki fikirlere bok atin daha ne anlattigini zerre anlamadan,okumadan,) zeitgeist teki fikirlere e bok atin, insanlarin ozgur dusunme yetilerinin bile artik ozgur olmadigina insanlari inandirin, her boku bir kac kisinin yaptigini, elimizin kolumuzun, kicimizin basimizin kontrol altinda oldugunu soyleyin(dogru bile olsa ki dogrudur),ama onemlisi sonrada ozgur dusunebilen kendini sacmaliklardan kurtarmis, bilime, sanata , insanliga, iyilige adamislara, lan dal yarraklar siz ne yaptiniz diyin, ve sonra bu insanlardan hareket, icraat bekleyin... Bunun illuminati denen ibnelikten ne farki var, ozgur dusunebilen bir iki cocuk yapip geberip gidin ,sonra bocekler mezarda sizi yerken, goremeyecek olsaniz bile, o dunya sizin o icten ice ozlemini kurdugunuz, birsey yapamamaktan dillerde kufurlere vuran yasanabilirligine kavusacaktir...
    Ama ondan once acin bi turlerin kokenini okuyun sonra zaman kavramini
    anlamlandirin, merak etmeyin iciniz rahat ölürsünüz...

    YanıtlaSil
  31. Rahat ol samsa, elbet bocekler dunyayi guzellestirecek, uyandirmaya devam, ama uyananlari istemedende olsa hareketsizlestirmeye hayir, cunku sen inansanda inanmasanda entel mal dedigin dal yarrak darwinlere ihtiyaci var bu dunyanin, saygilar ve emegine saglik...

    YanıtlaSil
  32. moruk sen diyorsun ki ben inançlıyım din var tanrı var hz.muhammed ilahi mesajlarlar aldı
    peki bu kadar şeyi sorgularken bunları niye sorgulamıyorsun yazılarda, o kadar yazını okudum sen tanrı kitap cin şeytanı %100 kabul etmiş birisin, belki bu konularda şeffaf olup veya nie kesin %100 emin oldugunu açıklasan daha objektif olursun yoksa senin de dedigin gibi senin 2 gunde yazdıgın yazıdan kendime sadece 5satırlık bi pay çıkarabiliyorum
    özet : ateist deist deilim şüphelerim var mk

    YanıtlaSil
  33. tamam iyisin hoşsun doğrusun çalışkansın da şu küfürlü üslubunu düzeltip okuyan biz küçük yaştaki kitleye iyi örnek olsan olma mı?

    YanıtlaSil
  34. illuminati vs gibi satanistligi dunya dini haline getirmeyi amaclayanlar tanrıyı asla yalanlamıyordu peki zeitgest'te neden bunun tam tersi olan ateizmin propagandası yapılıyor? Kafam karıştı

    YanıtlaSil
  35. Lan zaten bu Zeitgeist'i yapan herife mesleğini sorduklarında önce aktivistim demiş. Sonra da reklamcıyım demiş. İkisi de taban tabana zıt meslekler amk (Gerçi aktivistliğe ne kadar meslek denilirse).

    Bi de o kadar şirketler anamızı sikiyor, teknoloji ırzımıza geçecek, hepimize çip takacaklar dedikten sonra ikinci filmin sonunda bi televizyonun üstünde kabak gibi "Philips" yazısı vardı amuha goyim.

    YanıtlaSil
  36. Ulen Atyaprakları ataistlik ve zeigeistmi ne sikimse bunların inançlılardan farkı ne diye kardese sözüm 1- inançlı insanların inancı gereğini yapmayıp bunu kullanması yani kendigibi inananların sömürmesi dinine ters düşmesi insanların bunu göremeyecek kadar cahil olması dinin suçumudur inandığın dini iyice derinlemesine arastır sonra örnek verirkende gerçeklerle alaaklı örnekelr ver bugun müslüman toğlumlara karşı iran süre mısırı hatta arabistanı örnek veriyorsan sen bu din hakkında hiç bişey bilmiyorsun demektir bunu daha derine inecem ama okumaktan sikileceğiniz dünya üzereinde dininni yasayan bir devlet toplum tam olarak zaten yok ona göre çevre illetlere abk ne kadar dinle alakalılar 2 olarak ataistlik zeitgeist ile ilgili diyorsunki kardeşim adam Allah a inanmıyorsa seytanada inanmaz zaten içine girenler öyle yapıor işin başındakilerin hadi gelin Allah a inan mayalım seytaan inanalım demsini bekleme sorsan onlarda inkar ederler ama ataistliğin masonluğun temeli tapınak sövalyelerine gider ve sonunda bunların seytana taptıkları görülür kapiş, adamlar zaten seni yuvarlak masaya davet etmıyorlar sen adamların kıçını silmek için kullanıldıkları tuvalet kağıdısın 3.cu olarak azıcık fenni bilimleden haberdersan o bahsettiğiniz atom ve çekirdeği bunlar ile ilgili 2-3 arastırma yap evrenle ilgili 2-3 arastırma yap dünya nerde nasıl dönüyor bunun felsefesini yapa bilirsen zaten ordan inanmaya baslıyacaksın tırrık bunları biliyor aynı masalı okumayın diyorsan bi doktor tavsiye edeyim şirazeni kontrol ettir format attır windows kursunlar virüsleri silsinler olm bu kadar buyuk muazzam evrenin içinde dibinde canlıların ve bu sistemin böyle nasıl tesedaüflerle çalıştığını inanmak bir fizikçi olarak bana gerçekten çoookk zor geliyor len azıcık bilimsel ol bilim sana inanmayı getirecek zaten,sikkik kardeşimin yazdığı birçook şeye katılıyorum o katılmadığım yerleri açık kapı olarak anlayın, söyledikleri ne kadar paranoya gibi görünsede arastırın mantıklı olduğunu görün görmesenizde ekime..

    YanıtlaSil
  37. abi müthişsin ne diyebilirim..lan diyorum şimdi b herif bu kadar şey biliyo lan ozamn b 99 a 1 kuralını bizim üzerimizde uygulamasın,her türlü subliminal mesajı verir beynimize diorum ama verrirsende ver lan ADAMSIN

    YanıtlaSil
  38. yani illuminati, yahudilik falan eyvallah. gizli cemiyetler, dünyayı yöneten elit bir kadro. sürekli götümüze bişeyler girmesi. hepsine tamam da...

    bu adamlar şeytana tapıyor diye, ilahi dinlere karşı diye gizliden din propagandası yapman? vay amk arkadaş. buraya kadar okudum an alttan. daha da devam ederim gibi duruyordu. ama yok be güzelim. sıçtın sıvadın alenen. yani yıllardır özgür düşüncenin önündeki en büyük engel olan din saçmasını, sırf bu dünyayı yöneten gizli tarijkatın deccalci oluşu yüzünden övmene katlanamayacağım. yazık etmişsin kendine.

    selametle.

    YanıtlaSil
  39. moruk sende 99 doğru 1 yanlış kafasındasın bence. trt6 nın açılması muhabbetin 1 yanlıştır bence haberin olsun. bide bütün blogunu kronolojik olarak okumaya başladım bitiricem saol ibne

    YanıtlaSil
  40. ozgur iradenin karsısındaki en buyuk engel olan din sacmasımı ? dinleri cıkarları dogrultusunda sekillendirerek,kıvama getirdikleri insanların ozgur iradelerini kelepcelemis orospu evlatlarıdır ozgur dusuncenin karsısındaki en buyuk engel. din degil.ki sikkonun burda senin soyledigin gibi bi cabasıda yok be. ozaman okuma, kaldıki sana ters gelmeyen onca sey anlatırken sana ters gelen bisi soledi diyede okumayı bırakıyosanda malsın zaten kaldıki soylememis. madem olayların bukadar farkındasın isine yarıyanı al yaramıyanı unut?

    YanıtlaSil
  41. canım kardeşim. bana söylediğin şey ne anlama geliyor biliyor musun? bu blogun hiçbir yazısından bi bok anlamadığın anlamına geliyor. o zaman ben de bütün bu adamların yaptıklarına bakayım, takip edeyim, ama vermek istedikleri mesajı almayayım. bu kadar kolay hee. ahaha.

    bu adamların yaptığı şey heryerde aynıdır. sikmişim örgütünü, politika da bundan ibarettir. bi sürü şey söylerler, herkesin söyleyebileceği genel geçer şeyler.arada da istediklerini kaktırırlar. anlamazsın.

    tam da sikkofield'in dediği nedenlerden ötürü o eleştiriyi yaptım. tespit yapmak, açık etmek güzel. ama sen bunu görev edindiysen, öyle kendi sikimsonik fikirlerini de böyle kullanmayacaksın. (dikkat, burada bu şekilde kullanmayacaksın diyorum, yoksa elbette herkes kendi görüşünü savunacak). açarsın dinnedir.com diye site. isteyen giren öğrenir.

    din konusunu ise seninle tartışmam. yani kimseyle tartışmam. burda en azından. free your mind bebeyim. sikmişim şeytanı da tanrıyı da. sen hiç ateşböceği gördün mü?

    YanıtlaSil
  42. @aikan
    bu adamın din propagandası yaptığını savunan adam gerçekten önyarıgılı bi insandır tek tespitim budur senle ilgili.
    şimdi şöyle bi bakalım hocut adam diyo ki benim başkalarının inancıyla işim olmaz ama o insan kendi inandığı şeyin propagandasını yapıorsa eğer o zaman iş başka. yoksa senin ateist olman ya da çubuk krakere tapman onun için bir şey ifade etmio buna emin ol.
    sen ve senin gibilerin yıllardır anlamadığı şey de bu aslında sen ateistsen ateistsin bundan bana ne amına koyim ben müslümansam bundan sana ne sikik.
    maykılın bu konuda ki tavrı budur çok net.(kendisini tanımıyorum blogunu okuduğum kadarıyla söylüyorum)
    şimdi adam kalkmış sana diyo ki "bu gösterdiğim filmler sana ateizmin propagandasını yapıo her bireyi her aklı kendi inanç sistemine göre yönlendirebilmekmek için.(amaç ne olursa olsun ister yeni dünya düzeni ister muşmula düzeni)hem de öyle bi propaganda ki bu o çok güvendiğin bilincinin çok çok altına inerek yapıolar bunu.sen ilk gördüğün şeye atlama düşün ölç tart biç ondan sonra istediğin şeye inan."
    adamın sana dediği bu.
    ve yıllardır o seni yönlendirme amacında olan insanların ezberlettikleri cümleleri papağan gibi tekrarlayan insanları gördükçe bu adama hak vermemek elde diil lan.sen de o papağanlardan birisin işte.

    " yani yıllardır özgür düşüncenin önündeki en büyük engel olan din saçmasını, sırf bu dünyayı yöneten gizli tarikatın deccalci oluşu yüzünden övmene katlanamayacağım. yazık etmişsin kendine" bu cümle ne olum
    adam sana özgür ol ayık ol kendi aklınla düşün başkasının aklıyla hareket etme diyo daha napsın ulan domalsın mı bide önünde.
    özgür düşünce senin kafandadır neye inanırsan inan.
    hala diosun ki din propagandası yapılıo burda.
    la mal mısın bu adam ilahi dinlerin tümümnün mü propagandasını yapıo orda müslümanlıkla ilgili tek bişey var mı lan.he adam sapık çünkü ilahi din sevici o yüzden tek derdi senin herhangi bi ilahi dine mensup olman hangisi olduğu farketmez.
    la olum o kadar yazıdan nası bu sonucu çıkardın nası bi kafa olum bu
    din konusunu kimseyle tartışmam demissin bide amk din konusunu açan sensin götlek yazıda anlatılan şey sonucunda bi din seçmen istenmio ki senden ne bu ateist olduğunu duyurma çabası.
    burda yorumlar içinde senden başka inancını açıklayan var mı ulan.tek sen yazmıssın neye inandığını.bize ne olum bize ne la kime duyurma çabasındasın.

    YanıtlaSil
  43. benim de değinmek istediğim bazı konular var sikko arkadaş
    öncelikle 99 doğru 1 yanlış mevzuuna giricem.diyosun ki 1 yanlışı empoze etmek için doksan dokuz doğruyu gösterirler eyvallah olabilir ama sen şunu da düşünmelisin sana söylenen 100 şey var bunun doksan dokuzu sana göre doğrudur fakat sana göre yanlış olan 1 düşünce için"benim doğru diye bildiğim doğru olmayabilir mi?" diyebilmelisin.belki çok şeyi doğru biliyosun da bu yanlışını hala kabullenemiyosundur veya göremiyorsun.bu arada bu örneğimi zeitgeist ve v for vendetta filmine göre değerlendirmeyeyim yanlış anlaşılmasın onlarla ilgili de söyleyeceğim şeyler var.
    ikinci söyleyeceğim şey kurduğun mantıkla ilgili şu v for vendetta filmindeki kötü adam var ya işte orda 'tespit' ettiğin ateizm propagandası.şunu söylemeliyim bence filmde ateizm propagandası yapılmıyor senin mantığınla ilerlersek.çünkü filmde bi tane talk show programı sunan abi (başkanla taşak geçiyodu programında) vardı ya hani evinde kuran bulunan adam natalie portmanın dayısı mıydı neydi?.. dediğim gibi bu iyi adamın evinde kuran var ve kuran ile ilgili güzel şeyler söylüyodu hem de. ve yanlış hatırlamıyosam bu abimiz eşcinseldi.sonra bu filmde hükümetin denek olarak kullandığı gruplara gelelim.hatırlarsanız bu denek gruplar arasında eşcinseller, göçmenler, müslümanlar falan vardı v'de onlardan biriydi. sen kurduğun yaptığın tespitte allahsızlığın iyi bir şey olduğunu vurgulamaya çalıştıklarını söyledin ancak bu filmdeki iyi adamın evinden kuran çıkıyo o halde kuran okunmaya değer bi şeydir; en azından kötü bir şey değildir (denek gruplarda olduğu gibi).o zaman filmin verdiği mesajlardan biri faşist hükümet denek grupları kötü amaçlarında kullanmışlardır bu durumda kötü olan denek gruplar(müslümanlar v.s)değil hükümettir.şimdi de müslümanları(inananları) iyi yaptı film.senin dediğin gibi bir amaç varsa bu filmin içinde tamamen tutarsız bir çıkarım olmuş diyorum ve bana göre propagandası bu filmin propagandası yalnızca "anti-faşizm"dir
    zeitgeist'e gelince ben de bu belgesellerin hepsini bi kaç kere izlemiştim de tam olarak ateizm propagandası içerdiğini düşünmüyorum.o belgesellerden birinin sonunda da sevginin insanları bir arada tutacağından bahsediyorken peygamberlerin ve diğer din liderlerinin sevgi ile ilgili sözlerini yazıyordu.ve hazreti muhammed'in de bir sözü vardı içlerinde
    ama dediğim gibi bunlar benim düşüncelerim.ben fazla paranoyak olmamak gerektiğini düşünüyorum sonuç olarak tarih süreç içerisinde sürekli savaşlarla acılarla geçse de şu an özgürlükler adına daha iyi bir noktada olduğumuzu düşünüyorum.
    bu arada sikko ve diğer arkadaşlar emeklerinize sağlık okumaya devam ediyorum ve yorum da yazmaya devam edicem an itibariyle.kendi adıma beyin fırtınası denen şeyi hissediyorum burda sikkoyu ve ardından sizin yorumlarınızı okuduktan sonra illuminatiyi çözemesem de kötülerin hepsini öğrenemesem de en azından burda kazandığım(ız) bakış açısıyla faydası dokunacak şeyler var

    YanıtlaSil
  44. ulan amk http://www.youtube.com/watch?v=C2ahWHbUVVU verdiyin bu videoda anlatilan olay buymus
    http://www.aydinmahmut.com/google-zeitgeist-nedirgoogleda-en-cok-aranan-kelimeler-neler/

    YanıtlaSil
  45. zeitgeist'ten bi de maykılın yazdıklarından anladığım kadarıyla, kapitalizmin mucidi elitlere göre kapitalizmin günümüzde hüküm süren versiyonu fena halde hantallaşmış. bunu yepyeni cillop gibi versiyonla değiştirmek gerekiyo, software hazır ama bu milyarlarca cahil cühelaya bunu nasıl hazmettiririz derdindeler. zeitgeist insanları çaktırmadan buna hazırlıyo. küresel elit, illüminati bok püsür dediğimiz (ki bana göre durum bundan da fazlası ve nihai plan için illüminati ve kendilerini seçilmiş soy sanan dalyaraklar bile geçici kuklalardan ibaret) bu adamların en büyük numarası, boyuna götümüzü yırtıp sızlandığımız her türlü pisliği yine bize yaptırıyor olmalarıdır. bir devleti mi istila edecekler önce bizi (halkları) ayartıyolar. orayı bize yıktırıyolar, sonra içimizden seçtikleri kuklaları aracılığıyla gelip başımıza çöküyolar. fransız devriminde, arap baharında vb. gibi zeitgeist'le yapmaya çalıştıkları şey tamamen aynı.

    yeni ekonomik sistemde nakit para dolaşımının olmayacağını nakit paranın kaldırılacağını bi sürü yerde değişik şekillerde söyleyip durdular. diyolar ki, "para tu kakadır, tüm kötülüklerin anasıdır" yarak kürek. sanki ben icad ettim parayı. "hadi gelin hep beraber dünyadaki tüm parayı toplayıp yakalım, özgür olalım heyoo" şeklinde. tamam yakalım kodumun parasını da yerine ne öneriyolar peki takas mı? yoo.. bundan sonra götümüze çipleri sokup, kontör puan şeklindeki olmayan paraların sadece artan eksilen sayısal değerleriyle kırbaçlanarak köleleşeceğiz. siktir miktir demeden önce aynı oluşumun şu dalyarak fütüristik "venüs projesi"ne bi bakın. o hijyenik dünya senin benim için mi hazırlanıyo acaba, yoksa gelecekte onların fütüristik dünyalarını besleyecek fosil enerji yakıtlar mı olacağız sadece?

    the arrivals'in "mimari ve enerji" ve "insan enerjisi uğruna savaş" videolarında şık tesbitler var, oralara da bi bakın, parçaları birleştirmeye çalışın derim.

    tamam bu herşeyin sahibi elit dalyaraklar acaip titiz mükemmel planlar üstünde çalışıyolar ve çok güçlüler, elimizden bi bok gelmez onları durdurmak için. bu kanıya nerden varıyoruz, kimi masumane şekilde yapılan deşifreler sayesinde dudaklarımızı uçaklatacak derecede dahiyane durumlarla karşılaşıyoruz ve doğal olarak kendimizi güçsüz çaresiz hissediyoruz. işte tam da bu noktada bizim göt korkusu yüzünden atladığımız ama onların asla es geçmedikleri bir mefhum var kendilerine engel olarak; Allah.

    şimdi kankalar, bu piçler çok büyükler güçlüler süperler dahiler falan filan ama Allah onlardan daha süper. üstelik her ne kadar inkar etseler de bizim olduğu kadar onlarında yaratıcısı ve sahibi Allah. yani bu piçlerin planı ne kadar kusursuz ve büyük olursa olsun, elbet Allahında kendine göre planları olacaktır.(bkz: Mehdi) ve Allah insana yine insandan tecelli ediyor. bu götverenlerden tırsıp teslim olmak yerine Allaha sığınıp onunla komünikasyonu kopramayan bir kişi bile kalsa yin o elit çakalların hakimiyeti kurulamayacak. onlar bunu bizden daha iyi biliyolar. işte bu sebeple de kendileri dinsiz olmadıkları halde, ateizmi bize karşı koz olarak kullanarak, Allah ile kul arasındaki komünikasyonu etkisiz hale getirmek için deli gibi çabalıyolar. yani ateizm büyük planda bir amaç değil sahte ilah şeytanın ve onun dini lüsiferyanizmin dünya hakimiyeti için bir araç sadece. maykıl bunun için kıçını yırtıyo;" olum, o şeytan denen dingilin iki surelik kudreti var, aman deyim imanınızı (sim kartınızı) kaptırmayın ki komünikasyon kesilmesin" şeklinde.

    YanıtlaSil
  46. bu arada maykıl, ateistlerin Allaha, koyu dindarlardan daha yakın durduklarını düşünüyorum. dindarlar seninde gayet iyi bildiğin gibi, mabedlerine, dine, kitaba, kostümlerine aksesuarlarına Allahdan daha çok kutsallık atfedip şirazeyi kaçırıyolar. sanki o kutsalları Allahdan değil de Allah o kutsallardan gelmiş gibi bir sapıklığa düşebiliyolar. oysa ateistlerin böyle bir dertleri Allah ile aralarında başka bir kutsal başka bir aracı bir perde yok. dolayısıyla Allaha vazife icabı değil de muhabbeten yaklaşma şansları daha fazla. sulu zırtlak makara kukara herşeye bok atan donanımsız piçlere lafım yok, ateist de değilim ama harbici ateistlere saldırırken ölçüyü iyi ayarla derim her an çarpılabilirsin kanka :)

    YanıtlaSil
  47. abi senin blog eski sayılırmış, üstelik blogspot.com..acayip okunuyo olman lazım, subliminalin bi ton hiti var, gördüğüm takip edenlerde var..yani hevesle yazıp durmamışsında..yazara saldırmak en mide bulandırıcı bişeydirde..mantık süzgecimle konuşunca seni ip.den ordan burdan aldırmaları hatta kaldırmış olmaları gerekir normal şartlarda..kim olduğunu elbette merak etmiyorum, sana da yazdırıyolar mı diye düşünüyorum dünden beri, bu yazı da tuz-biber oldu, zietgeist ilk propagandalarında 2009 ortalarıydı, şimdi baktım 2008de var film ama bizim ateistlere ulaştığı vakitler o zaman, agnostiklerin bi forumuda var hatta o aralar gece gündüz okuduğum, bunlar örgütlenip küçük gruplar halinde anadolunun bazı yerlerinde filmin gösterimini sağlamak için kendilerini parçalıyorlardı. şöle süper böle süper,başı çeken kendini zeki sanan o zamanlar canım arkadaşıma, yani bende dinli değilim çekilip sündürülmeye çok müsaitim, bak bi dur dedim dinle dinlen, bu yapımlarım prodüksiyon değeri çok yüksek, 2-3 gönüllü böle işler çıkaramaz, işte internet beleş, su bile yakmıyo bunlar gönüllü bilginler tırı-vırı..zaman geçti, grafik tasarıma reklam dünyasının içine çekilmişim, zeitgesit illuminatinin paşa torunudur. zaten illuminatinin amacını bu michael olduğunu yazan arkadaşımız kadar güzel çözende yok türkçe bloglarda, adamlar kendilerini çürütmeyecek, kendileri gibi olmayanların ahlakını çökertecek. Ateistlerin ahlak kaygısı harbiden yok bozulmasınlar, çok zeki insanlarda var aralarında, bunun iyilikle ilgisi yok, illuminatinin türkiyede giriş kapısı zaten bu atesit-agnostik tayfası, bunalımda olan hayatında sorun olan insanları gözlerinden tanır bağırlarına basarlar, herkesin olur arada yaradan beni duymuyor mu dediği zamanlar, işte çeşitli dozlarda yeni dünya düzeninden bahsedilir. Yine zeitgesitin bi uzantısı venüs projesi de bir yeni dünya düzeni modeli. adamların planları 80-90 yıllık öngörüyle çiziliyor, tez, anti-tez savunucuları karşılıklı böle bizim gibi atıştıkça hata varsa bulup yeniden modelliyorlar. bende dahil burdaki tüm arkadaşlar denek. google bu blogu gözlüyordur. blog yazarı rüşvet yemediyse bile, devam ettiği sürece güzel iş teklifleri alabilir, kabul etmezse can sıkıcı şeyler yaşayabilir, gerçekten bilginin sınırlarını zorlayıp henüz ulaşılmaması gereken alana sızarsa, evinde intihar etmiş olarak bile bulunabilir..Yaradan korusun bi masumun hayatına bi güzellik katabilecekse..

    YanıtlaSil
  48. "Zeitgeist, Fight Club, Matrix ve V for Vendetta"
    bu konuda okuyucaları biraz aydınlatmak( ilümine etmek ) gerekir ise: bütün bu sistem karşıtı yapıtların ortak özelliği, sisteme karşı iseniz marjinal olun mesajı vermesidir... hepsinin sonunda bombalar patlar ve sistemin bir devrim ile yıkılacağı mesajını verir... bu gereklidir, aksi halde sisteme karşı duruşunuzu sistem içerisinde, sistemi değiştirecek kadar yol aldığınızda ortaya koyarsanız, sistem onların kontrolünden çıkabilir... bu sebepten, sisteme karşı olanlar, sistem içerisinde yer almamalıdırlar... çünkü sistem, dışarıdan bir müdahele ile değiştirilemeyecek kadar güçlü iken, sadece ve sadece içeriden değiştirilebilir... bunu bilen akıllı insanlar, sizin gibiler sisteme dahil olmasın diye böyle yapımlar ortaya çıkartılar...
    yazar der ki: "eski sevgilisini unutmak için önüne gelenle birlikte oldu kadın... halbuki tek yapması gereken, eski sevgilisi ile sadece son bir kez sevişmek idi..."

    YanıtlaSil
  49. Bazen çok osuruktan sallıyorsun. Bilgileri teyit etmeden rastgele ceviriyorsun. Kitapta teşekkür edilen kişi Richard PERL isimli bir sahıs sanırım iş adamı. Yani adamın soyadı "PERL", "PERLE" degil. "PERLE" ise bahsettiğin eski bakanın soyadı.

    YanıtlaSil
  50. sikkocum severek takip ederim seni.
    sevmemin nedeni her görüşüne katılıyor olmam değil, ele aldığın konular ve anlatım dilin. harbiden çok başarılı amına koyayım. buradaki çoğu kişi için en yakın arkadaştan daha yakın arkadaş gibisin.
    yalnız senin, "dinler tarihi", "dinlerin kökeni", "kutsal kitaplar arasındaki benzerlikler ve bunların nedeni" gibi konularda da araştırma yapıp yazmanı isterim.
    bunları araştırdığın zaman 10 basamak birden atlayacağından eminim. buradaki birçok insanın, adına "din" denen, "kalın zincirlerini" senin gibi üst düzey üsluba sahip adamların kıracağından da zerre kadar şüphem yok. seviyemi yükselttirme sikik. anladın ne demek istediğimi. şu "dinler tarihi" olayını araştır işte. sağlıcakla kal.

    YanıtlaSil
  51. Bu adamların amacı insanları satanist yapmak değil, insanları kendileri gibi yapmak değil. E peki o zaman niye bazı filmlerde ya da şarkı kliplerinde ya da başka yerlerde satanizmi çağrıştıran semboller, ya da bazı kelimeler yayınlıyorlar ? 'Baphomet' i vurguluyorlar, baphometin ya da Pagan sembolleri gösteriyorlar ?

    Adamların amacı 99 doğru ve 1yanlış(ateizm)'i göstererek insanları ateizme inandırmak diyorsun.
    Illuminati,rothschild vs. Bunlar ne zaman kendi düşüncelerini insanların zihinlerine yerleştirmek için ateizmi kullandılar ? Filmlerde ya da bazı şarkı kliplerinde Baphomet'i kullanmadılar mı, tek gözünü kapatmadılar mı. Üçgen ve göz kullanmadılar mı ? Ateizmi kullanıp kendi inancini yaymak isteyen
    Yahudi gormedim ben.

    Sen diyorsun ki " bu adamların amacı sanıyor musun ki tüm dünyayı satanist yapmak? salak mısın birader?" He madem kendilerini gizliyor ve insanları kendileri gibi Satanist yapmak istemiyorlar , öyleyse niçin Satanizmin en büyük sembollerinden olan Baphomet'i ve daha birçok sembolü kullanıyorlar film ve kliplerde. Sözlerin birbirleriyle çok çelişiyor birader.

    Ayrıca sen her yahudiyi Mason olarak görüyorsun. Yahudileri sürekli kötülüyorsun. Bence, sen de her Yahudinin Mason ve Siyonist olduğunu, ve buna dayanarak Satanist olduğunu söylüyorsun ve ateizmi de bunlara dayandırarak Ateizmin kötu olduğu fikrini aşılıyorsun insanlara. Aslında Din propagandası yapıyorsun.
    Bu yaptığın da 99doğru 1yanlış kuralı. Yahudileri öyle bir kötülüyorsun ki, sanki onlar bizim gibi insan değillermiş gibi. Onları kendini beğenmiş, kibirli, kendilerini seçkin sanan insanlarmış gibi gösteriyorsun insanlara. Benim de yahudi arkadaslarim var, düşünceleri gayet güzel, akıllı bilinçli, normal insanlar.

    Ayrıca şunu da söylüyorsunuz "Sizi ateist yaparak, kendi düşüncelerine daha kolay çekiyorlar"
    Arkadaşım, ben yıllardır ateistim. Satanist insanlarla da konuşuyorum, aşırı dinci insanlarla da konuşuyorum. Ama ne satanizme inanıyorum, ne de dine. Ben kendi yörüngemdeyim, yılladır ateistim ama onlar kendi tarafına çekemedi beni. Çünkü onların inandıkları, benim akıl ve mantığıma yanlış geliyor. Öte yandan, beni satanizme inandırma, ya da şeytana inandırma çabalarında değillerse, beni ateist yapıp hangi düşünceye inandıracaklar ?

    Buradaki insanların çoğu, senin verdiğin bilgiyi hiç araştırıp soruşturmadan doğru kabul ediyor. Halbuki senin yanılma payının olduğunu düşünmüyorlar.
    Bak bu adam düşünmüş, HAARP konusunda yazdığın yazının yanlış olduğunu düşünmüş..
    http://mrorhanbencegay.wordpress.com/2011/06/11/michael-sikkofielda-karsi-elestirel-durus-1-haarp-uzerine/

    Birebir tartışmak istiyorsanız athenachannon@gmail.com buraya yazın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. Mert arkadaş sana katılmıyorum.Siyonizm denen şey nasıl ki Osmanlının fetih politikalarını İslama dayandırdıkları şey ise bu elit abilerin yaptıkları da odur.Zeitgeist elbette bal gibi ateizm propagandası yapıyor,çünkü onlar için ateizm amaç değil araçtır.Amaçları kendi sapkın inançlarını sana bana ona kısaca tüm insanlığa empoze etmektir Mert Bey.Ayrıca Siyonizm dediğimiz şey bütün insanlığın ortak düşmanıdır.Seni de kendilerine bu tarz filmler yoluyla köle etmek isterler.Venüs Projesinin ürünleridir bunlar.Amaç tek dünya ve din sistemidir.Yani bu filmler adamı aydınlatma amacı gütmez,bilakis Sikkonun dediği gibi bir rüyadan uyandırır daha beter kabusa sürükler.Tevhidin mücadelesi zaten bunlarla olmuştur...

      Sil
  52. "....Ateizmin en doğru, en modern, en elit görüş olduğu düşüncesi bu şekilde oluşturuluyor işte.

    Yani taşağını yediklerim diyeceğim o ki, seyredin, okuyun fakat körü körüne inanmayın. Süzgecinizden geçirin bazı şeyleri. Hitler`in Mein Kampf`ını da okuyun, Marx`ın Das Capital`ini de okuyun, okuyun olum ne zararı var? Fakat okuduğunuz her şeyi hayat felsefesi edinmeyin, aha evet lan diye üstüne atlamayın, hücre zarı gibi seçici geçirgen olsun beyniniz...."

    Senin yazdigin yazinin son kismi dostum, hemen hemen tum yazilarindaki basit bir yanilmayi cok iyi gosteriyor. Secici gecirgenlik, bu seciciligi neye dayanarak yapiyorsun?

    -Bildigin emin oldugun gercekler mi?
    -Mantigin ve icgudulerin mi?
    - Inandiklarin mi?

    Bence her insan ister ateist, ister inancli, ister satanist, ister akilli ister aptal olsun. mutlaka herseyi birtakim belirsiz suzgeclerleden gecirerek gorur, algilar veya dusunur. Buradaki suzgec her ne olursa olsun, yalin ve salt gercegi tam olarak gorememizin nedenidir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu aslında herkesin kendi kişisel sorunudur. Kimisi, ekmek derdinde ömrünü tamamlar, ona söylenen bir öte dünya için de az çok hazırlık yapar ve çok fazla okumadan -buna inandığı kutsal kitap da dahil-, çok fazla kurcalamadan göçüp gider. Onu yargılamak ya da eleştirmek manasız. Kimisi de merak eder. Okur ve daha çok inanır, okur ve reddeder. Kırılma noktası nerede bilmiyorum, içgüdüleri dinlemek de olabilir, mantık yürütmek de, neyi kimden okuduğunla da ilgili. Şimdi ben muhafazakar bir ailede büyüdüm, ilk okuduklarım o yöndeydi. Sizin gibi benim de herkesten gizli küçük günahlarım oluyordu, Allah biliyor. Ama şu an düşününce içten içe bu günahların cezalandırılacağına o zaman da inanmadığımı fark ediyorum. Bütün o suçluluk duygusunu çevremdeki insanlar yaratıyordu. Meraklıydım, okudum, seyrettim, insanın doğasını, farklı coğrafyalarda farklı deneyimlerin ortaya çıkardığı değerleri, fikirleri anlamaya çalıştım. Hiç bir örgüte, hiç bir tarikata, hiç bir partiye bağlı değildim. Sadece kendim için. Merak ediyordum. Bir cevabı olmalıydı? Tabii ki o büyük sorunun "Neden varız?" sorusunun cevabını bulamadım. Kasti birşey yok, gerçekten tatmin edici bir cevap bulsaydım, bulduğum şeye dört elle sarılırdım. Ama bu süreçde emin olduğum bir kaç nokta oldu: Bir süre şuna inandım: Farklı coğrafyalarda farklı biçimde de olsa bir yaratıcı kavramı çok eskiden bu yana var. Eğer bu muhteşem düzenin, aklımın almadığı bu sistemin bir yaratıcısı varsa, şu kutsal kitaplar onun yaratıcılığını yansıtmaktan çok uzaktalar. Sonradan Zeitgeist videolarını izledim, en azından dinlerin birbirleriyle etkileşimini görmek açısından toparlayıcı ve gayet mantıklı geldi. Şimdi özellikle gençler arasıında bir illiuminati geyiyiğidir dönüyor. I Goat II için de aynı şeyler. Yahu tasmalar takılı, kimin tuttuğu da belli, ama yok "Ben öyle hoşlanmıyorum, ben gizli seviyorum" demeye geliyor bu. Eğer ortada bir manipilasyon varsa burada var. Çünkü Illuminati, ilk ortaya çıktığında Kilise'nin öğretilerine karşı aklın ve bilimin verilerini savunan bir yapıda. Kaçıp saklanmak zorunda kalan onlar. Yani kutsal gücünü alenen ve yasal olarak kullanıp aydınlıkçıları karanlığa iten kilise. Sonraki seyirlerinde işin rengi değişmiş olabilir fakat bugün sanki Aydınlık kavramının içi boşaltılıp, şeytani bir anlam yüklenmeye çalışılıyor gibi. Zeitgeist'de aydınlanma, o halde onlar da illuminati. Videolarının hepsi dört dörtlük değil, fakat onlar zaten kutsal değiller. İnsan aklıyla yapılmış. Bir de şu var: nasıl lise kitaplarında Osmanlı'nın geri kalma nedenlerinden birisinin matbaanın geç kullanılmaya başlaması olarak okuyorsak, yüz yıl sonra belki Müslüman ülkelerin geri kalmasının bir nedeni seküler bir yönetim biçimini benimsememiş olması olarak okutulacak gibi geliyor.

      Sil
  53. Gayet sağlam komplo teorileri üzerine komploception yapmanın mantığı nedir?
    kardeş ben de senin üzerine bir komploception yapayım. sen de dincilerin ajanısın amk. millet ateist olmasın din adlı emperyalist aracına bağlı kalsın ve köleliğe devam etsin isteyen şoparın tekisin amk. bunları okuyanların çoğu zeitgeist izlememiştir muhtemelen ve izleyince de bilinç altlarına zeitgeist'in illuminati icadı olduğunu söyleyerek izleyecek insanlara olumsuz bir tavır kazandırıyorsun. dinsel sömürünün bir yosması olmadığını nereden bileceğiz peki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin gibilere sorum şu sen bu U.S kaynaklı belgesel,film ve bunun türevlerinin seni aydınlatmak amacıyla mı çekildiğini sanıyorsun arkadaşım.Kuran oku,İsa da Musa da oradadır.Hatta bu adamların anlattıklarını 1400 sene evvel Kuran anlatmıştır zaten Meryem Suresine,Bakara Suresine bak.Zeitgeist tarzı filmlerin sermayedarları bellidir,dinsel sömürü diyorsun cehaletini sergiliyorsun bütün peygamberlerin savaşı zaten dinsel sömürücülerle olmuştur.Meseleye Kurani açıdan bak.Zira Marksizm de bu adamların icadıdır.

      Sil
  54. bir dönem allah'ın musa'yı göndererek, israiloğullarını firavunun elinden kurtarması ve israiloğullarına 'gidin şimdi size vaadettiğim topraklarda adam gibi yaşayın' sözü vardır kur'an da.

    yine kur'an da, israiloğullarının sapıttığı, allah'la pazarlık yapacak şımarıklığa girdikleri bakara suresinde anlatılmıştır.
    bu vaadedilmiş toprak mevzusu odur ve israiloğulları bir zamanlar allah'ın onlara vaadettiği ama sonradan şımarıklık yaptıkları için lanetlenip kaybettikleri toprakların peşinden koşmaktadır.

    ve muhtemelen, şeytanla birebir yani fiziksel bir anlaşmanın içine girmişlerdir. allah'a karşı bir savaş...

    çok şükür kur'an var.

    YanıtlaSil
  55. Öyle yorumlara bakıyorum bu filmin seveni çokmuş.Üzüntümün nedeni sırf dinlere laf ettiği için...Bizim ülke ateistleri iflah olmaz,nedir Allaha bu nefretiniz inanmıyorsunuz zaten la ne yaptı bu Allah size :) Sikko o kadar izahta bulundu adamın takıldığı şey ateizm oldu.Yalan mı dostum,arkadaşım yalan mı bal gibi ateizm propagandası yapıyorlar..Bak ben Sinema Tv mezunu adamım lakin işsizim kafamda tonlarca plan var lakin hayata geçiremiyorum.Neden bilir misiniz çünkü Zeitgeistin yönetmeni gibi arkamda ne Cıa ne Cfr ne elit dayılarım var.Anladın mı şimdi sevgili ateist.Misal Erol Bilbilik bu adam evliya mevliya değil hatta eski tüfek devrimcilerden düşün o adam bile bu filmin ne mal olduğunu anlamış bizim ülkenin şaşkın ateisti durumu çözememiş.yine diyorum bu adamlar için ateizm amaç değil araçtır.tamam bende islami bir belgesel çekeyim tasavvufun,mezheplerin ne karın ağrısı olduğunu anlatan belgesel olsun görün bakalım zeitgeist kadar tutacak mı?Tutmaz çünkü arkamda zeitgeist filmini pazarlayan,sermaye koyan bankerler yok.Teşekkürler sikko Allah razı olsun...

    YanıtlaSil
  56. Yukarıdan on numara bir yorum, kesinlikle katılıyorum ve aynı zamanda eleştirirken ya da ateistleştirmeye çalıştırıyolar derken sadece demekle kalma Zodiac Çaprazı'nı mesela tersini ispatlayarak açıkla:

    Senin yazdigin yazinin son kismi dostum, hemen hemen tum yazilarindaki basit bir yanilmayi cok iyi gosteriyor. Secici gecirgenlik, bu seciciligi neye dayanarak yapiyorsun?

    -Bildigin emin oldugun gercekler mi?
    -Mantigin ve icgudulerin mi?
    - Inandiklarin mi?

    Bence her insan ister ateist, ister inancli, ister satanist, ister akilli ister aptal olsun. mutlaka herseyi birtakim belirsiz suzgeclerleden gecirerek gorur, algilar veya dusunur. Buradaki suzgec her ne olursa olsun, yalin ve salt gercegi tam olarak gorememizin nedenidir.

    YanıtlaSil
  57. ne kadarda ilginç ve garip

    YanıtlaSil
  58. Yazının tamamını yorumların ise bir kısmını okudum. Ateistim ve komünistim. Zeitgeist'ı hala izlemedim, vendetta'yı izledim ama koyu hayranı falan değilim. Ben, burada yazan arkadaşların neden ateizmden bu kadar rahatsız olduğunu anlayamadım. Elinin altında internet olan; iyi kötü kitap, dergi, makale, sanal gazete okuyan insanlarsınız; güncel videolar, dizi, film, belgesel izleyen insanlarsınız. Bir kısmınız ya da bilmiyorum belki de hepiniz: "Müslümanız, bu yüzden ateizme karşıyız." diyeceksiniz. İşte tam da bu noktada anarşist filozof Bakunin'in sözlerini alıntılamak isterim:

    "En başta, ilâhiyatın ilâhî zorbalığına, Tanrı'nın hayaline başkaldırmak gerekir. Gökyüzünde bir efendimiz bulunduğu sürece yeryüzünde kölelikten kurtulamayız."

    "Voltaire'in sözünü tersine çevirerek diyorum ki; eğer Tanrı gerçekten varsa, onu yok etmek gerekir."

    Kendi adıma konuşursam tanrı inancına ve dinlere karşı çıkmamın başlıca nedenlerinden birisi bu alıntıladığım sözlerde çarpıcı şekilde ifade edilen özgürlük kavramıdır.

    Büyük şirketlerin bütün dünyayı ellerinde tuttuklarından, insanları birer modern köle haline getirmek istediklerinden bahsederken tarihsel olarak daha geri ve nitelik bakımından da daha aşağı bir yere ortaçağ karanlığına savrulmanız ilginç.

    Neden hayatımızı bir kul olarak geçirelim? Ölümden sonra başlayacağı söylenen sonsuz hayata dair şu eski masalın gölgesinin, elimizdeki tek gerçek hayatı karanlığa boğmasına neden izin verelim?

    Neyse, şimdilik bu kadar yazıyorum. Soru soran olursa cevap yazarım.

    YanıtlaSil
  59. Yahu bir şeyi okumaya başlayınca bitirmek gibi bir huyum var, huyum kurusun.
    1- su anasını sattimin blogunda neden kimse kimseye saygı duyamiyor? Tamam eyvallah tartışmak güzel şey sen fikrini söyleyeceksin karşındaki söyleyecek ki arada bilgi alışverişi olsun, bu güzel birşey. Ama herkes herkesin inancına saygı duysun ben arkadaşım. Ben hristiyanim ve tonlarca müslüman arkadaşım var, yeri gelir birlikte camiye gideriz yeri gelir kiliseye, eşim ateit mesela ama annesi müslüman. Benim çocuğum olduğunda mevlüt bile okuttuk bu benim saygimdandir. Özünde bütün dinlerin rabbi aynı Tandır. Ben hristiyanken Müslümanlık bana kötü gelmiyor ama sen muslumansin neden diğer dinlere denediğimde kalmıyor dostum. Buradaki bir çok kişiye lafım. İçimizdeki saygıyı ne zaman öldürdünüz? Rabbin kitaplarına saygısı olmayanın rabbe nasıl saygısı olabilir. Kuran da da yazmiyormu biz size ümmetler gönderdik, kitaplar indirdik diye. Evet din insanların elinde çokça dejenere olmuş durumda ama sende sığır değilsin kardeşim elin hocasının ağzından dinleyeceğim aç da oku? Peygambere gelen oku emri herkese gelmiştir. Rabbim bilmiyormuydu insanların kendi çıkarları doğrultusunda dini kullanacagini. İşte bu yüzden OKU diye emretti. Sikko yazar demek tarafsız demek kendi inancini savun elbette ama Rabbinden ötürü diğerlerine saygı duy. Bu blogu birkaç tane dalyarak okuyor zaten diye düşünüyorsan hata ediyorsun. Hatun ve Hristiyan olanda var arasında, ateist olanda var vs. Son olarak yazılarını seviyorum ama hep de dediğin gibi suzgectende geçiriyorum. Fikirler değişir, insanlar değişir ama yazı hep ilk günkü gibi orada kalır... Yıllar geçse dâhi;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel anlatmıssın. insanlar beraber mutlu mesut yasamaya hazırken onlara tek bır dın ve kurallar butunu gondermek yerıne bir suru din ve kural gonderen, onları karsı karsıya getıren, bırılerının kullanmasına ımkan saglayan tanrıya kafam gırsın.

      Sil
  60. Hayatta zengin ve ünlü olabileceğiniz Illuminati kilisesinin evine hoş geldiniz, Dünyanın her yerindeki Büyük Illuminati kardeşliğine katılın, sizi burada en olumlu şekilde değiştirmenize ve dönüştürmenize yardımcı olmak için buradayız. Bugün kültü aydınlatmaya katılın ve dünyada yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yerde ücretsiz bir ev ile 55 milyon dolarlık anlık toplam elde edin ve aylık olarak aylık olarak 300.000 dolar kazanın. İlgileniyorsanız, lütfen illuminatihomeofrichs@gmail.com adresinin altındaki e-postayı veya Aramayı yapın. +2349033375429'a katılmak Eğer Illuminati'ye katılmak istemiyorsanız bu mesajı okumayın. Kurallar * 18 yaşın üzerinde olmalısınız. * Illuminati'nin sırrını kimseyle tartışmamalısın. * Kitlesel Medya'dan (Haber veya Sahne Sanatları), Komplo Kuramcılarından (Amatör veya Profesyonel Yazarlar veya Spekülatörler), İnternet Söylentilerinden veya Diğer HERESY'den dolayı İlluminati hakkındaki bilgilerini elde eden herhangi biriyle ilgilenmiyoruz. * Üyelikten bir hafta sonra Illuminati'ye girdikten sonra, hayatınızdaki en büyük hedefi elde edersiniz ve aynı zamanda servet ve şöhret kazanırsınız. * Kişi gece gündüz işkenceye maruz kalırsa, BÜYÜK ILLUMINATI mesajını kimse silmeyecektir. * BÜYÜK ILLUMINATI'nın emrine ve kurallarına uymamak ününü ve zenginliklerini geri alacaktır. *. Illuminati kurallarından biri "Illuminati hakkında konuşmuyoruz" dır, bu yüzden burada çok fazla şey söyleyemem. Gerçekten ilgileniyorsanız bize E-posta ile bize geri dönün: illuminatihomeofrichs@gmail.com VEYA +2349033375429 numaralı telefonu arayın Zihin oyunları oyna.

    YanıtlaSil
  61. Hola soy Benjamin Austin por su nombre, soy un miembro de la gran hermandad Illuminati, ¿Quieres unirte a los Illuminati y ser rico y famoso en la vida? Ser miembro de los Illuminati hoy y ganar $ 5.000.000 cada dos semanas y todos los nuevos miembros areentitled a $ 4,000,000 y un vuelo libre en otros para visitar el Gran Maestro y asistir a nuestra reunión ..... esto es sólo un breve resumen contáctenos en Austinebenjamin57@gmail.com

    YanıtlaSil
  62. Bu yazın çok saçma olmuş açıkçası. Filmde allahsızlık kötü değildir mesajını veriyor demişsin, ateist olmak kötü mü yani sana göre? Bak ben iyidir deniyorum ama kötüdür de demiyorum ya sen kötü değil iyidir diye aldın ya da zaten kötü olduğunu düşünüyorsun. Bunuda islamafobi ile bağdaştırman gerçekten şaşırttı.

    YanıtlaSil
  63. Michael bu yazıdan ziyade sana geleceğe dönüş 1 filminin mesajlarını çıkartmanı öneriyorum ben bir tane yakaladım. kadın saat kulesi broşürünü vermeden evvel michael j fox a ve sevgilisisine sevgilisi michael ın önünde eğiliyor tam o esnada da arkadaki uzak binalarda porno cafe gibi bir tabela asılı..yani sakso imajını yedirmişler..incele...V for vendetta da bir sahnede güvenlik görevlisi masasında eğilmiş eve evy ne ise kadının poposunu izlerken kapıyı açıyor başak popolar çıkıyor revü kızları...ve emin ol o sahnede evy poposu gösterilmeden de çekilebilirdi ..işte hep bu sahnelerle bilinçaltına sex mesajları gönderiliyor..bu arada işbirliği yapabiliriz..çünkü ben de epey bilgi kaptım..özellikle iblis ve torunlarıyla ilgili..haberleşelim..selam

    YanıtlaSil
  64. Ateistlere gizliden sallamaya devam mı? Kodumun aptalı seni.

    YanıtlaSil
  65. dünyada birleşik devlet ve herkese yanmaz büyük sipariş selamlar, bu kurtarabilirsiniz nerede Illuminate kardeşliği katılım için açık bir fırsattır senin
    Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    YanıtlaSil
  66. Yillar sonra sikkofield blogundan yeni yorum var maili almak. Bu bir isaret mi?

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.