Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

16 Nisan 2011 Cumartesi

Dünya Nüfusunun Azaltılması

Dünya nüfusunun azaltılması için "Aile Planlanması" adı altında insanlar kısırlaştırılıyor. Bugün kısır olan insan sayısı, 50 sene önceki kısır insan sayısından oransal olarak kat kat fazla. (Bakın kısırların tüm insanlara olan oranındaki artıştan bahsediyorum, emme böğün nöfus daha fazla zaten normal ki bu ehoeheo diye aynştaynlık yapmayın ananızı sikerim) 

Özellikle avrupa`da yaşlı nüfusun çok fazla olduğunu bilirsiniz zaten. Herneyse.. 

Bu piramidin tepesindeki abilere göre, kendileriyle zıt düşen ve gereksiz gördükleri ırklardan kurtulmalı dünya. 

"AIDS, Güney Afrika’da 62 olan ortalama yaşam süresini 49’a düşürdü. BM’nin raporuna göre, 2025 yılına kadar, toplam 38 Afrika ülkesinde nüfus yüzde 14 oranında azalacak. Afrika’da kadınların daha çok HIV taşıdığı ya da AIDS’e yakalandığı ve bu hastalığa yakalanan aile fertleriyle ilgilenmek zorunda kaldıkları için de hastalığın bedelini daha ağır ödedikleri bildirildi." (kaynak ntv) 

Öte yandan medya yoluyla homoseksüelliğin gençlere özendirilmesi de bir diğer stratejileri. Homoseksüel şarkıcılar, film yızdıları ve bunların çocukların seyrettiği televizyonlarda sık sık boy gösteriyor olmaları çocuklar üzerinde nasıl bir etki bırakıyordur sizce? Çocuklar neyin ne olduğunu ayırt edemeyecek lan, ayıptır. Neyse. 

Bill gates ise aşılar ve nüfus planlaması olaylarına biraz fazla ilgi gösteren duyarlı (2 ünlem 3 soru işareti) bir abimiz. Bill gates`in ağzından söylediklerini lütfen dinleyin, seyredin: tinyurl.com 

"The world today has 6.8 billion people. That`s heading up to about nine billion. Now if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that [number of 9 billion] by perhaps 10 or 15 percent. But there we see an increase of about 1.3 [billion]" 

Aşılar nüfusu azaltmak için kullanılacak... Hatta kullanılıyor. 

Bazı seçkin zengin işadamları, emekliliklerinde servetlerinin yarısını bağışlayacaklarını duyurmuşlardır. Peki nereye? Söyleyeyim, aşılara. 

Dışarıdan bakıldığında "sosyal sorumluluk" gibi gözüken bu davranış malesef ve malesef o kadar iyi niyetler taşımıyor. 

Tam emin değilim ama satanizmin bir kolunun yada bir pagan dininin öğütlerinden birisi nüfusun 500 milyonun altında tutulması gerektiğidir.

36 yorum:

  1. hele hele homoseksüelliği yaygınlaştırmaya çalışmaları çok kötü.izmiri travesti kenti yaptılar başka yerler olmasın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen izmirde sırf bornova sokağınımı gördün amk

      Sil
  2. Ştürkiyeye gelen aşılardamı ondan yoksa amkoyim

    YanıtlaSil
  3. daha önce okuduğum şeye bir kez daha göz attım bu yazıdan sonra, melinda ve bill gates foundation adınta hayır kurumu var bill gates ve karısının, bu kurumun kontrolü gates ailesine ve Warren Buffet adında mason ve illuminati ile ilişkili olduğunu biraz hatırladığım, dünyanın en zenginlerinde ilk 5 de herzaman bulunan ve Gates Foundation a 30milyon dolat gibi bi para aktarmış. tabi tam detayını anlayamadım ama Gates Foundation da çeşitli sağlık hizmetleri/araştırmalar dan tut tarım, eğitim ve amerika hizmetini yürüten bi kurum. detaylarını tam bilmiyorum bir kez daha söylüyorum ama bu kurumun rockefeller foundation lada yakınlığı var...

    YanıtlaSil
  4. Homoseksüellik bir seçim ya da sonradan öğretilebilecek birşey değildir.Ben yarın şu gömleği giyeyim gibi bir seçim değildir.

    Homoseksüellik tarih boyunca her toplulukta görüldü.Ve eşcinseller genelde toplumun hep %12 gibi bir kısmını oluşturmuştur.


    Günümüzde insanlar eşcinselliğin arttığını söylemesinin nedeni,eşcinsellerin eskisi gibi kendilerini gizlememelerinden kaynaklanan bir durum.Artık daha özgür bir ortamda olduklarını düşünüp hayatlarını ikiyüzlü bir biçimde yaşamak istemiyorlar.


    Yani senin dediğin imkansız birşey.Kimseyi eşcinselliğe özendiremezsin.Onları sadece tek bir eşcinsel kimliği olan aşırı bakımlı,kırıtan,sadece modada kendini ifade edebilen bir kimliğe sokabilirmisin? tabikide sokabilirsin.Fakat bu onların cinsel yaşamlarını etkileyemez.Yani bir penis göte memeye kalkıyosa memeye kalkar.Kendi penisine hadi kalk lan dediğinde kalkar mı? Kalkmaz tabi.Seni etkileyecek bir dış etken olmalı.Karşı cinsin olmalı.


    South Park'ın 7.Sezon 8.Bölümünü izledinmi bilmiyorum ama izlersen bu konuyu direk orda işlediklerini görebilirsin.


    Ha gelelim eşcinselliğe özendirilerek aile planlaması yapılmasına.E diyelim ki bu adamlar yaptı böyle birşeyi.Heteroseksüel ilişki sadece bebe dünyaya getirmek için yapılmıyor.Zira bu adamlar normal ilişki ile çocuk olmaması için de kondomudur,hapıdır birsürü şey çıkardılar.Niye bir insanı eşcinsel yapmak istesinler ki.Onlar zaten normal ilişkiye el atmış durumda.


    Dipnot: Her eşcinsel erkek efemine değildir.Her efemine de eşcinsel değildir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeşim anlasana, AIDS eşcinsel ilişki yaşayanlarda daha çok görülüyor. Ayrıca bu yolla ahlaksızlığı da teşvik etmiş oluyorlar.

      Sil
    2. Anladık eşcinselsin aklamaya calışma amına koyim eşcinsellik cok normalmiş gibi eşcinsellik aile temeline aykırıdır temeli bozuk toplumlar yozlaşır ve cöker

      Sil
    3. Ya helal olsun be. Tepki yorumlarına o kadar üzüldüm ki bi zihniyet nasi bu kadar acımasız ve boş olabilir diye. İçimden geçenleri çok güzel aciklamissin. Ayrıca bazı aptal yorumlara cevaben de heteroseksüel biri olarak homoseksuelligi savunmak için homoseksüel olman gerekmez. Siz ölü zihinlere sahipsiniz diye escinsellik ahlaksızlık ilan edilemez, içiniz rahat olsun

      Sil
  5. ilk yorum yapan arkadaş izmire travesti kenti demişte hiç izmire gelmiş mi acaba ? amk bursasıda top cenneti o mantıkla kimin kime gaydığı belli değil şopar.

    YanıtlaSil
  6. 15:06 bursanın niye mına koyuyon lan topitop şakir.

    YanıtlaSil
  7. aga sana bi soru ozaman.Neden Tayyip erdoğan en az üç çocuk yapın diyor?Şimdi bu bağlantıyı kurduğun zaman ve Tayyip erdoğanın "yeni dünya düzenin yükselen yıldızı Türkiye" lafınada bağlarsak dünyanın Merkez Türkiye mi olacak amk.

    YanıtlaSil
  8. hacım bir de şu var http://www.nature.com/news/2010/101128/full/news.2010.635.html
    yaşam süresini uzatma çabaları sadece bu gelişmeyle sınırlı değil bir de. kısırlaştırma olayının artması buna bağlı da olabilir mi? malum ölmek yok yola devam da nasıl devam? üremenin azaltılması lazım.

    YanıtlaSil
  9. bu nüfus mevzusunu düşününce,aklıma bikaç ay önce hürriyet'te de haberi çıkmış olan bi oluşum geldi. ismi voluntary human extinciton movement.bu movement'ı yapan arkadaşların dediği şu, "herkes fingirdemeyi durdursun, çocuk yapmasın, en fazla 100 yıla kalmaz buralardan silinir gideriz". e niye gidiyoz hacı dediğinde de, "insanoğlu dünyaya çog zarar veriyo, bari siktir olup gidelm de hayvanlar rahat yaşasın dünya daha güzel bi yer olsun" demekteler. teallam ya. işin acı tarafı, benim bile ilk okuduğumda kafam yattı, vay anasını iyiymiş dedim. sonra kafa azcık çalışınca jeton düştü. böyle bi ideal olabilir mi arkadaşım ya. dünya üstündeki bilmemkaçmilyar insanın "tamam bilader, sana söz, artık üremeyeceğim" demesi mümkün mü? neyse, illa illuminatiyle falan bağlantısı olmayabilir ama linki aha da bu: http://www.vhemt.org/

    YanıtlaSil
  10. 01:06 seni bir sikerim bi daha götünün üstüne oturaman orospu çocuğu seni. adam ol lan lavuk bursayı ne karıştıyon amına kodum çocuğu.. bıktım aq ne zaman ibne muhabbeti açılsa bunun gibi bi orospu çocuğu çıkar "bursa bursa top bursa" götüne girsin o bursa susuz sikerim seni orospu çocuğğu

    YanıtlaSil
  11. ulan sikko şuan yarıldım alttaki yorumları okumaktan. milleti kurdun kurdun millette başladı birbirlerini sikmeye.:D homoseksüellik tartışılırken seni bisikerim nedemek arkadaşım. gercekten IQsu yerlerde adamlarsınız şimdi siktirin gidin macera aramayın

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. Amerika'da bir meydanda dünya nüfusunun 5 milyarı geçmemesi gerektiğiyle ilgili İbranice yazılmış bir kitabet olduğunu okumuştum. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? sikko?

    Dan Brown'ının Cehennem romanı hakkındaki düşünceleriniz nedir?

    YanıtlaSil
  14. soyledikleri bazi yerlerde celisiyor sikkonun. televizyonlar sevisin ureyin diye reklam yapiyor, subliminal mesaj veriyor derken simdi de nufusu azaltmaya calisiyorlar diyor. ve escinseller de cocuk sahibi olabilir bunu da unutmamak lazim (tasiyici anne, sperm bankasi). escinsel olunmaz escinsel dogulur. escinsellikle ilgili onca sey okuyup izlediysem de, onlari savunup anlasam da escinsel degilim, olamam da.

    YanıtlaSil
  15. Georgia daki guide stonesi da bu illiminaticilermi dikmiş acaba, orada dünya nufusu 500 milyon olmalı, gereksiz devlet kurumlar olmamalı, dogaya daha fazla yer bırakılmalı vs gibi seyler yazar. Bu tasların üretimini finanse eden adamın kim oldugu bilinmiyor ama adının R.C. Christian oldugu sanılıyormus. devam yazılarda dünya nufusunu düsürme ve bu anıtlarla ilgili bilgi varmı bilmiyorum , blogu yeni okumaya basladım.

    YanıtlaSil
  16. dünyayı yöneten insanlar bıktım artık sıradan insanları katledin acı içinde işkence ederek öldürünce ütopyaya kurtulalım ya. lütfen rica ediyorum. katledin şu nüfusu.

    YanıtlaSil
  17. bi arkadaşımızın yazdığının aksine eşcinsellik hormanlarla alakalıdır, hormanlarsa beyinle ve bilinçaltıyla alakalıdır, sonuçta vücutta beyinin bilgisi olmadan birşey gerçekleşmez. beynimiz ve bilinçaltımız mesajlarla etkilenebildiğine ve kontrol edilebildiğine göre eşcinselllikte bu şekilde yaygınlaştırılabilir ki yaygınlaştırılıyorda.

    YanıtlaSil
  18. Aşı ile nüfus planlaması yapıldığını yanlış hatırlamıyorsam 1980 lerde Guatemala' da yapmışlar. Kadınların üremesini durdurmuşlar. Kullandıkları aşı da sanırım verem aşısı idi. Aşılamayı yapan da WHO. Guatelama devleti bakıyor yıllar geçiyor, nüfus artmıyor. araştırma yapıyorlar. Ve bu aşıda, üremeyi engelleyen yabancı bir madde buluyorlar. WHO hemen kıvırıyor, aşıya yabancı madde karışmış diyerek. Yersen tabii

    YanıtlaSil
  19. yanlışın var sikko iyi araştır bugün avrupada müslüman nüfus giderek artıyor gayri müslim nüfus yavaş yavaş azalıyor birçok videolar seminerler birsürü şeyler yapıyorlar insanları bilinçlendirip nüfus artışını sürdürmek için. senin dediğinde farklı bi bakış açısı tabi bunlar hep bütün olarak ele alınmalı

    YanıtlaSil
  20. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  21. Fazla nüfus eğitimi zorlaştırıyor ama burada kısırlaştırma saçmalık. Bence bilinçli(eğitemeyeceğini üretmeyen) aile yapısını kurmak daha mantıklı olur. Tabi batı barbardır. Doğru bildiğini yapar :(

    YanıtlaSil
  22. mesele azaltmakla değil akıl seviyesini azalt buda onu dengeler

    YanıtlaSil
  23. Iguana Genitali5 Eylül 2018 17:50

    Aksine çocuk programlarına bile cinsel mesajlar zerk ederek genç yaşta evlilikleri, çocuk yaşta kadınların cinsel yönden aktive edilmesini, kadınların seks metası edilmesini destekler böyle oluşumlar. Afrikalı, Güney Amerikalı, Orta Doğulu ve bazı Uzak Doğulu toplumları dışarıda tutuyorum. Nüfus aşılarla planlamayla değil, seçilimle ve savaşlarla kırılacak.

    YanıtlaSil
  24. 2021 yılında Corona virüsü dolayısıyla aşılama zorunlu hale gelmek üzereyken bunu yazıyı okuyorum. Bill Gates tekrar sahnede ve aşılamaya methiyeler yağdırıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yazıyı okuyorum olucak idi. Fakat bunu yazmışım..

      Sil
  25. 10 sene önce yazılmış bir yazı ve bugün hepimiz aşılandık ne yazık ki :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar enteresan değil mi, şüphe duyanlar düz dünyacı, cahil, bilim düşmanı ilan edildi.

      Sil
  26. Aşını olmuşsun Cemre...

    Nüfus azaltılmasına katkın olmuş. Tebrikler!!!
    https://twitter.com/msikkofield/status/1419012434392715267?s=20&t=zFPJM1UyUTLZKL-0oHgnGA

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.