Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

16 Nisan 2011 Cumartesi

Dünya Dışı Varlıklar ve UFO'lar

Her neyse gelelim UFO ve dünya dışı varlıklar mevzusuna. 

Nasa aralık ayında dünya dışı varlıklar hakkında açıklama yapacaz diye ortalığı ayağa kaldırmıştı hatırlarsanız. 

Bazı şeyler bana çok kasıtlı ve gözümüze sokulmak için yapılıyor gibi geliyor. 

Şimdi eğer evren sonsuzsa ki öyle, bu evrende tek olduğumuz düşüncesi bana çok aptalca geliyor. Dünya dışı varlıklar illa ki vardır. Belki çekilen fotoğrafların, vidyoların bir kısmı gerçektir. 

Fakat gözümüze gözümüze sokularak anlatılan o kaçırma hikayeleri, yok efendim Roswell olayı tamamen yalan dolandır. 

Şu meşhur otopsisi yapılan uzaylı vidyosunu biliyorsunuzdur, yine de link vereyim www.youtube.com 

Olum, buna inanıyor lan insanlar. Bi siktirin gidin allah aşkına, böyle bir soytarılık olamaz. 

Ve şu an insanları UFOlara inandırmak eskisinden çok çok daha kolay. Zaten yıllardır bize "biz bir şeyler biliyoruz ve sizden gizliyoruz." mesajı vererek ufoların bizimle temas halinde olduğunu yavaştan kabul ettiriyorlar. 

İyi de neden? 

Bakın bu söyleyeceğim bir komplo teorisi. Siktir lan da diyebilirsiniz fakat önyargısız bir şekilde yaklaşabilirseniz görebilirsiniz arkasındaki gerçeği. 

Yakında insanları kontrol altında tutmak için uygulayacakları korku politikasında "dünya dışı varlıklar tehditi" başrol oynayacak. 

Şu an birkaç yüzyıl sonrasında neler olup biteceğini tahmin edemeyiz tabi ki fakat dünya böylesine asırlık planlar ile yönetiliyor. Bunu göz önünde bulundurmakta fayda var. 

Ve nasa bilgi paylaşımında eski katı tutumunu yavaş yavaş elden bırakacaktır. Geçtiğimiz birkaç yıl içinde uydularına takılan bir ses kaydını da paylaşmışlardı medya ile. 

Edit: Evren sonsuz değilmiş dediler, doğrudur. Fizikle aram pek iyi değildir zaten ki asıl meselemiz o değil canlar, koskoca evrende illa ki yalnız değilizdir demek istiyorum esas mesele o.

_________


Avare Sözlük'ten zamazingo'nun yorumu:

UFO konusuna değinmek isterim. Tıpkı 11 eylül saldırısı gibi amerika bi yanlış bayrak operasyonu daha düzenleyecek. Sahte ufo saldırısı. neden mi ?
bi röportajda nasadan ayrılan ve nasada çalışmış bi bilim adamı anlatıyor. Amerikanın dünyadan gizlediği çok ileri uzay teknolojisi var diye. UFO denilen aracı amerika zaten keşfetti ona benzer bir araç yapıldığı da bir gerçektir ki bu röportajda sözü ediliyor. Bu teknoloji amerikada varsa, tıpkı 11 eylül gibi kendileri herşeyi düzenleyecek planları yapacak dünyaya uzaylılar saldırdı diye dünyaya yutturacak ama aslında amerika olacak arkasında. Sonra dünyaya diyeceklerki bizde onları yenecek teknolojiyi üretecek kapasite var diyecekler ve dünya amerikaya muhtaç olacak. Dünyadan tepki almadan isteklerini göz önünde istedikleri gibi yapabilecekler.
Böylesine düşüncelerim var. Saygı duyan olur duymayan olur her türlü saygı duyuyom.

25 yorum:

  1. Bu teaoriler olabilir ama bu ufo yu bu amaçta kulldıklarını sanmıyorum.Kullanıyorda olabilir ama sanmıyorum.Kullanıyorlarsada kaynanalarına atlıyım

    YanıtlaSil
  2. yarra yemişiz biz haberimiz yok ya

    YanıtlaSil
  3. hacı biz zaten bunları biliyoduk, farklı bişiler varmı.
    Şu taşşak muhabbet de okurken iyi güldürüyo :)

    YanıtlaSil
  4. hafız o otopsi görüntüleri şimcik şöyle oluyor. gerçekten bi dünya dışı canlı var ancak uçan zabazingo düşünce amı götü dağıtmış dünya dışı kankimiz ve otopsi gerçketen yapılıyor ancak daha sonra filmler şu an hatırlamadığım şekilde harap oluyor. görüntülerin %85 gibi bi kısmı çöp oluyor. sonra ona benzer bi maket yapıp ahanda bak otpsi yaptık diyorlar yine. açıklamaları içeren bi video da vardı hatta. kaynak götüm değil vallaha da okudum lan.

    YanıtlaSil
  5. lafına inanırım hacı da, okuduğun o kaynağı yazanların kaynağı götütymüş gibi geldi bana ehehe. dünyayı ziyaret eden uzaylılar olduğuna inanıyorsan bile "görüntülerin %85'i çöp oluyor" kısmında durup ne alaka lan demen lazım. amk sülfirik asit mi bu, deney tüpüyle mi ölçmüşler %85'i yok oldu diyolar, siktiri boktan konularda küsürat varsa orada tıraş vardır. bu da bi genellemedir tabi ehehe.

    YanıtlaSil
  6. va amınakoyim bu zamazingonun yorumundaki yanlış bayrak operasyonu mevzusu Watchmen filminde de vardı ya la. izlemeyen varsa siktirsin gitisn filmi bi izlesin

    YanıtlaSil
  7. ufo ile alakalı da çok büyük planları var sikko dostum. bazı şeyleri gözümüze sokuyolar. sokakta biz bile görebiliyoruz böyle nesneler. bunun için geliştirildiğini düşündüğüm hologram yöntemini kullanarak gösterebilirler bize. arada bir, bi manyak çıkıp uçurtmaya ampul takıyo ya, onlardan değil amk :) velhasıl insanların %90'ını inandırdılar bu ufo'ya. bunu hollywoodla da çok iyi yaptı ipneler. ta anasının amı zamanında e.t. çıkardılar ve devamlı yenileri çıkıyor.

    bu ufoyu hazırlamalarındaki amaç; belli bir süre sonra ufoyu amerikanın ele geçirmek istediği bir ülkeye yollayacaklar. örneğin iran. iranın tepesinde ufo var. ne diyecek amerika? dünya dışı varlıklar bize savaş açtı. nerde bu dünya dışı varlıklar? iran'da. o bahaneyle iranı talan edecekler. tabi bu bir komplo teorisi. bu kadar sinsi planları olabilir mi? tabi ki.

    sen daha iyi bilirsin de, senin de bir görüşünü alayım diyorum.

    yeni gördüm. zamazingo da benim bahsettiğimi düşünmüş.

    YanıtlaSil
  8. seni okumaya başladığımdan beri hayatım değişti maykıl. geceleri uyuyamaz oldum. çok faydalı bilgiler yazıyorsun.. şaka bi yana taşşağı yenecek adamsın mk.

    YanıtlaSil
  9. aynı işte korku politikası bu sefer terörist uzaylılar.

    YanıtlaSil
  10. Uzaylıyla sevişen arkadaş var mı?

    YanıtlaSil
  11. Hollywood Uzaylı istilası ile ilgili o kadar film çevirdi ki insanlık neredeyse bu bir beklenti haline geldi olay bir pardodiden gerçekliğe doğru kaydı.ABD'de insanların yüzde 70'i dünyadışı yaşama ve UFO'lara inanıyorlar çünkü bu doğruda yönlendirme var.

    YanıtlaSil
  12. okuduğum bir kitapta ilk ufo protatipini almanların yaptığına dair bir bilgi vardı sanırım yapılan protatipin adi Vril-bilmemkaç sonradan bu bilgiye amerikalılar da sahip olmuş olabilir tabi bunlar safsata da olabilir

    YanıtlaSil
  13. Selam sikkofield, bloğunu hayvan gibi okuyorum uzun zamandır. Bazen kafama takılıyor aynı şeyleri tekrar tekrar okuyorum. 10-11 yaşından beri ufo mevzu konusunda kafayı yakmış durumdayım. Konu ile ilgili ne bulsam okuyup, izlemeye çalıştım şu yaşıma kadar... Belki hasiktir oradan diyeceksin ama 20'li yaşlarımın başında bu zımbırtılardan birini gözlemledim hatta sağlam olsun diye pederi de uyandırmıştım. "Vay amk. yaaa" şeklinde tepki vermişti, sonra gidip karpuz kesmişti...

    Asıl söylemek istediğim şey şu, başta İslam olmak üzere bütün Semavi Dinlerde sanki birşeylere karşı insanları toplama, cemaat yapma olgusu söz konusu gibi geliyor...

    Ayrıca bilinmeyen binlerce alem olduğu inancı yaygın İslam'da... (18000 alem teyit ediliyor mu bilmiyorum) Ben hiçbir zaman inancımı yitirmedim ve evrende yalnız olmadığımızı düşünüyorum ama bunu anlattığın gibi zihin kontrolleri altında olarak değil, olayın boyutunun insanlık için aydınlanma vs olmayacağını bilerek söylüyorum.

    Ufo denilen olayın klasik olarak algıladığımız, hollywood'un dayattığı formda olmadığına inanıyorum. Gözle görülmeyen, atmosfere sızan bir virüs oluşumu, hastalık vs... şeklinde de tezahür edebilir. Çünkü günümüzde ufolara yaklaşım Raelyanların mantığına büründürülmüş durumda aman ne güzel uzaylı, ne de güzel aydınlanma vs... gibi.

    YanıtlaSil
  14. fbi da açıklama yapmıştı geçen 51. bölge doğrudur, elimizde ufo var ve yeni uçak tasarımlarımızı ufodan esinlenerek yapıyoruz diye. "ohaaaa abi adamların elindeki teknolojiye bak lan" korkusu vermeye çalışıyolar gibi

    YanıtlaSil
  15. anlattıklarınız sonuna kadar gerçek diyebilirim. bütün yollar buraya çıkıyor. "Arrivals" ı izleyenler bilir. size bir video izleteyim de iyice inanın..

    http://www.youtube.com/watch?v=giuhTjm56g0

    YanıtlaSil
  16. Ufo geldi diyelim, ufocan da geldi . Bu demek olmuyor mu senin teknolojin benim teknolojimin yanında ne ki mk. sonuçta ufo inceliyor, teknolojisi ileri bir şey inceliyor ve ona göre deney yapıyor ve yeni yeni şeyler üretiyor.

    YanıtlaSil
  17. x files diye bir dizi vardı hastasıydım 9 sezonu da izledim.eskiden tvde parça parça izlerdim de geçen yaz baştan sona bir daha izledim.Mulder FBIın Behzat Ç si.Araştıran kötü çocuk.yıllarca o dairelerin peşinden koşoyor.tez antitez bir dolu kafa karışıklığı falan.roseveltin palavra olduğunu öğreniyor en sonunda.51.bölgedeki çalışmalar sırasında roseveltte bir kaza oluyor.aslında 2. dünya savaşı ile ilgili bir zımbırtı üzeride çalışıyorlar.tamda kennedy suikasti olmuş ne ile örtelim spekülasyonla diyorlar ve rosevelt kennedyi örtüyor.kennedy olayına değiniyorlar.kennedy bize karşı geldi birini hipnotize edip aldattık(ilk suikastten bahsediyorlar)ve aslında çeken küresel çete.
    neyse bunun bi ortağı var scully mulder ne kdar doğa üstü olaylara inanırsa scully de o kadar varoluşçu.scully bir dönem kaçırılıyor.öyle gösteriliyor ki sen bile mulder haklı uzaylılar var diyorsun.scully bulunduktan bir süre sonra boynunda bir çip olduğunu fark ediyor.araştırmak için çıkartıyor.bu sırada kansere yakalanıyor.Bu arada scullydoktor.hatta onu mulderin yanına onun tezlerini çürütmesi ve onu hata yaptığı konusunda ikna etmek için gönderiyorlar.ama öyle olmuyor.tam scully ölücek derken mulderin ayağına bastığı küresel çete çipi takarsa kanserden kurtulacağını söylüyor ve çipi yerleştiriyorlar(bundan tam emin değilim ama aklımda öyle kalmış).ve scully iyileşiyor.biraz kubrıck varı bir kült bence.bir bölümünde biri fbı ajanlarıyla ilgili bir film çekmek isterken bunları örnek alıyor.bölüm boyunca bunlarla geziyor.bölüm sonunda karakterlerimiz filmin galasındadırlar.ve senaristin yaşadıkları ile filmin hiçbir alakası yoktur.çok sikimsoniktir.mulder moral bozukluğu film setinin ortasında oturmaktadır.filmde azirin kasesi diye birşey kullanılmıştır.mulder onun içinde patlamış mısır yer.sonra sinirli bir şekilde onu bir heykelin başına geçirir.tesın altında made in İSRAEL yazar.bence manidardır.
    her neyse.son sezonlara doğru fildişi sahillerinde denize vuran bir ahit bulunur ve mulder bunu görür görmez aşırı bir başağrısı başlar.Beyini normalin epey üstü hızda çalışmaya başlar çünkü.Bu onu öldürecektir.Scully parçaları birleştirmek için oraya gider ve bir sürü ahit parçası daha bulunur ve 3 dinden de ayetler bulunmaktadır burda.scullyin çocuğu olmaz tedavi görmek ister ama kaçırılma sırasında üreme hücreleri alınmıştır.tesadüfen mulder bununla ilgili çalışma yaparken hücrelerin bir yerde depolandığını görür.aynı yerde milyarlarca kişinin hücreleri ve kişisel bilgileri depolanmıştır.bu aslında çiçek aşısı bahanesi ile yapılmıştır.bu arada takılan çip ensededir.sonra son sezonlarda aslında scullynin uzaylılar tarafından değil.üzerinde araştırma yapmak amacıyla hükümet tarafından kaçırıldığı anlaşılır.amaç küresel çetenin deyimi ile dünya dışı varlıklarla işbirliği yapmak.ama çete bunu biz aslında onlarla gizli gizli savaşmanın yollarını arıyorduk.bu da bir gen savaşı idi şeklinde açıklamalar yaparlar.sonra ölmeyen muhteşem askerler yaparlar.ve bunu biz biriki bölüm bile olsa iyi bir şey olarak görürürz.sonra scully mucizevi bir şekilde hamile kalır ve binbir ölümsüz asker saldırısına rağmen o çocuğu doğurur.çocuğun ismi William koyulur.W ibranicede 6 yı simgeler.çocuğun bazı doğa üstü güçleri vardır.ve bu bizim ölümsüz süper askerleri yok edebilecek tek şeyin o olduğu bilinir.yani burda ölümsüz uzaylı insan karışımı askerler.aslında şeytandır.ve William da İsa mesih.Scully cocuğun kendisinin yanında açık tehlike olduğunu düşünür yani kendisini bulan herkez çocuğu bulabilir mantığı ile onu bilmediği bir yere evlatlık verir.Ha bu arada Saddam hikayesinden de bahsedilir.51. bölgede çalışan ağzı gevşek bir teorisyen.siz benm işerken bulduğum piyonları ipucu olarak yakalamaya çalışırken ben ben tuvalette sıçarken saddamı ortaya attım naber diyordu.filmin jeneriğinde de mulderin gözü açılıyordu 7 sezon boyunca.son iki sezonda da açılan gözün içine mulder kaçıyordu.

    YanıtlaSil
  18. ha bu arada x filesin 11 eylül olmadan bir hafta önce 11 eylüle selam çakması da ilginçtır

    YanıtlaSil
  19. zihin kontrolu ve haarp ile ilgili ilginç bölümler vardır.mesela scully her ne kadar uzaylıların varlığını kabul etmese de beyaz bir ortamda bulunması sürekli aklını çelmiştir ve o anlar ona zihin kontolü ile unutturulur.hipnozla.haarple ilgili de ;bir kasabada herkez ölür yaşayan 2 kişi ise sürekli aynı yöne gitmek zorundadır yoksa baş ağrısı olur.bir tanesi araba durunca kafası basınçtan patlar ve ölür.sebebini araştırır bizim ikili haarpin sinyalleri yanlışlıkla yeraltından dağıtılan elektrik sistemlerinin sinyalleri ile karışır bu sadece 10 saniyelik bir şeydir aslında ama o kadar kuvvetlidir ki beyin kimyasalını bozar etkilenmeyen tek kişi sağır bir kadındır.
    bir de black oil dedikleri bir şey vardır.bıraksan 10 dkda tüm dünyanın ebesini siker aynı ortamda bulunmak yeterlidir vücuda geçmesi için.ve en korkunç belirtisi bulaşan kişinin gözlerini simsiyah yapar.9 sezonun sonunda anlaşılır ki bu black oil aslında benzinle aynıdır benzin çıkartılan yerlerden çıkartılır.ve bazılar bu black oil tekelini kaybetmemek için elinden geleni yapar..

    YanıtlaSil
  20. Independence Day. Hatırlayanlar bilir. O dingilin yorumuyla birebir aynı. Bunu bile filmde gördüğünü akıl edememiş sanırsam. Gençliğimize sıçayım.

    YanıtlaSil
  21. ya moruk ben daha yeni keşfettim senin bu blogo güzel bişi yapıyosun öncelikle tebrikederim..
    ama biz müslüman insanlarız kur-an'da bu konu mevcuk tam olarak hangi ayet olduğunu bilmiyorum ama tam olarak yazan şudur
    ''Yaratılmışların arasında en zekisi adem oğlu (insan)'dır die geçer bukadar uzatmanın anlamıyok die düşündüm..

    YanıtlaSil
  22. cinler konusu bu kadar geniş işte

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.