Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

9 Mayıs 2011 Pazartesi

Tesla, HAARP ve Illuminati


Selam taşağını yediklerim. 
  
Oldukça uzun fakat yine deşifre edilen gerçeklerle dolu bir yazı oldu. Karagümrük çocuğuyum, sözüm senettir diyorum. Boşa geçen bir dakikanız bile olursa cümle alem siksin beni burada. O yüzden üşenmeyin, zaman ayırıp okuyun. Tek seferde bitirmesi zor olabilir, o yüzden isterseniz ara vererek okuyun, çentik felan atın. Haftaya sözlü var soracam bunları, okuyun s.ktirtmeyin kaynatanızı.

Şimdi biraz Tesla'dan bahsedecem ama "Nikola Tesla şu tarihte doğmuştur, hobi olarak mandolin çalar, babası bir diplomat ve tam 17 kardeşler" gibi kıytırık biyografik Ertem Şener bilgileri vermeyecem, sıkıcı şeyler olum onlar, banane nerde doğduysa doğdu. Çok merak ediyosanız hayatını okuyabileceğiniz 5000 tane kaynak vardır zaten bunları anlatan, ben bizi alakadar eden kısımlarını anlatmaya çalışacam ama Tesla lan bu, yemin ederim evladım olsa heralde bu kadar üzülürüm, insanlık tarihinin en büyük orospu çocukluklarına maruz kalmış kişisi belki de. E dolayısıyla ister istemez hayatını anlatacaz tabi, konuyu direkt derin devlete, Illuminati'ye bağlamak olmaz. Anlatacaz bu Sırp cengaverinin birkaç icraatini ki bu anlatacaklarım sadece gün yüzüne çıkmış olanlarından ibaret olacak. Tesla'nın hikâyesini, olayların arkasında bir bit yeniği aramadan, sadece aklımda kaldığı gibi anlatacam ve bunu biraz uzun tutacam. Dünyanın belki de son asırda gelmiş (yetişmiş demeyecem, çünkü yetişmedi, adam deha doğdu) en büyük beyninin nasıl harcandığını, nasıl kudretinin bilindiği halde gizli tutulmaya çalışıldığını ve kendisi size unutturulurken, tüm bunları yapanların, bir yandan onun çalışmalarından nasıl da faydalandıklarını göstermeye çalışacam.

Taşağını yediklerim, size daha önce insan beyninin sol lobunun ezbere dayalı somut verileri depoladığını, sağ lobunun ise yaratıcılık ve sanat zekâsı taşıdığını söylemiştim.

Eğer Edison ve Tesla arasında bir karşılaştırma yapacak olursak, Tesla beyninizin sağ lobudur, Edison ise ancak götümün sol lobudur. Tesla ezildiği, hakkı yendiği ve Edison kadar ünlü olmadığı için mazlumun yanında yer alma içgüdüsü ile fakir edebiyatı yapmıyorum, bu adam insanlık tarihindeki ilk yapay depremi ve en güçlü yapay şimşeği oluşturmuştur. Florasan lambadır, şu an evlerimizde kullandığımız alternatif akımdır, bunun gibi birçok şeyi de bulmuştur fakat geç onları, onlar ne ki. Kendisinin uğradığı şerefsizlikler ve imkânsızlıklar yüzünden tamamlayamadığı ve şu an dahi uçukça gelebilecek onlarca su yüzüne çıkmamış teorisi, deneyi var. Radyo, internet, röntgen vs gibi şu an kullandığımız ve gelecekte kullanabileceğimiz birçok buluşun temelini Tesla atmıştır, hatta ve hatta bu saydıklarımı bir yerde Tesla bulmuştur demek de yanlış olmaz. Ondan sonra gelen fizikçiler, onun bulduklarının üzerine bir şeyler eklemiştir. Olum bu herif küçükken bile acayipmiş, işte garip garip hareketleri, yok efendim tikleri falan varmış çocukluğunda, ananı sikeyim her ne kadar beynim onunkinin çeyreği etmese de benim de tiklerim vardı ufakken, anlıyorum seni Tesla ehehe. Neyse işte, bir yandan 6 dil konuşabilen, kısacası deha olarak doğmuş bir herifti Tesla, onun gibisi 1000 yılda bir gelir heralde. Einstein'ın bile eline verir la bu kapıştırsak, o derece, tüm paramı basarım bu herife mına koyim abartmıyorum.

Gizlenen Philadelphia deneyi dahi Tesla'nın çalışmalarının bir ürünüdür. Kesin olmayan bilgilere göre Philadelphia'da yapılan bu deney sonucunda aynı gemi dakikada 600-700 km yol almış, 5 dakika içinde dünyanın çok başka köşelerindeki limanlarda aynı anda görülmüş. Gözlemcilerin raporlarına göre mürettebat geminin duvarları içerisinden geçebiliyor, hatta birçoğu gemi ile bütünleşmiş bir vaziyette duruyorlarmış. Gemi ise ondan sonra bulunamıyor, belki şu an bu boyut ile başka bir boyut arasında sıkışmış bir haldedir. Hatta bazı teorisyenler günümüzde görülen ışıklı gök cisimlerinin, UFO değil de bu deneyin bir sonucu olduğunu iddia ederler. (ki UFO yok zaten bunu biliyoruz artık dimi ehehe)

Olum bu adam klonlanmayı, zamanda yolculuğu, yerçekimine karşı koymayı, maddelerin içinden geçebilmeyi... ee..öö.. yani şimdi bulmuştur diyemem ama bu olayları zorlamış olduğu ve üzerlerinde deneyleri olduğu da bilinen bir gerçek. Belki bu saydığım ütopik şeyleri yada yine en az onlar kadar uçuk sayılabilecek bazı bokları keşfetmiş olması da mümkün..

Şimdi Tesla, Edison'un yanında çalıştı bir süre, ondan sonra birçok şirket ile de çalıştı. Tesla için en değerli şey, buluşlarının insanlığın yararına kullanılması olmuştur. Buna bağlı olarak insanlık için tehlikeli gördüğü bazı buluşlarını yakıp yok ettiği söylenir. Şimdi "yok ebenin amı polyanna'cılık oynama laa" diyeceksin ama kafasına sıçtığım, bu adam senin beyninin belki de 16 ile çarpılmış hali, senin gibi sikimsonik dünyevi ve maddi objelere değer vermiyor olması da son derece normal olurdu haliyle dimi? Bu adam şunları bulmuş, bunları bulmuş diye atıp tutmuyorum ciğerler. Belki de insanlık tarihinin en büyük dehasından bahsediyoruz burada. İlle de "küsüratlı sallayayım ki salladığım belli olmasın" prensibinde çalışıyorsa algınız, size isim vererek konuşayım, he ama sallamadım, sallamayacam, onu da bilin ehehe.

Westinghouse firması, telifi Tesla'ya ait olan alternatif akım santralleri kullanıyordu. Gittikçe alternatif akımın aslında Edison'un kullandığı "doğru akım"dan ne kadar üstün olduğu farkedilir ve dünyanın dört bir yanında alternatif akım kullanılmaya başlanır. Edison abimizin işleri tabi ki müthiş şekilde baltalanır ki o konuya sonra değinecem. Bu sırada Tesla ile sözleşmesi bulunan Westinghouse firmasına, birtakım (????) yatırımcılar Tesla ile olan sözleşmesini değiştirmesi yönünde baskı uygular. Evet bu yönde, şirket sahibi George Westinghouse'ı sıkıştırıyor bazı söz ve güç sahibi abiler fakat işin mantığını, amacını çözemedim ben. Tamam görünürde illa ki maddi çıkarlar söz konusudur ona eyvallah, fakat bu telkinleri veren abilerin nazarında bu maddi çıkarlar, ancak 1. Dünya Savaşı'nın başlama sebebinin Avusturya-Macaristan veliahtının öldürülmüş olması kadar önemlidir derim ben. Her neyse, yorum katmadan anlatacam demiştim sözümde durayım.

Şirket sahibi George Westinghouse, Tesla'ya durumu izah eder, eğer kontrat yenilenmezse şirketinin yakın bir tarihte kepenkleri indireceğini söyler. Tesla ise zaten yıllardır Edison denen şerefsizden uzakta, insanlığa katkı yapma uğraşındayken, Westinghouse'un kendisine yardım eli uzatmış olması ve kendisine yakın bir dost olarak görmesi gerekçeleriyle Westinghouse ile hali hazırda bulunan milyon dolarlık kontratı yırtıp, 126.000$'lık bir anlaşma yapar. Yemişim o almayı reddettiği milyon dolarlık kontatı, şu an dünyada alternatif akımın, yani bildiğin elektriğin ne kadar kullanıldığını bir düşünün ve alternatif akımın her kullanıldığı üründen, tesisten Tesla'nın telif ücreti aldığını bir hayal edin. Adam milyoneri geç, milyarder olurdu, o zamanın parası ve koşullarında bile... Hayal edilmesi dahi güç bir serveti elinin tersiyle iten Tesla'nın hayatı zaten bu şekilde fedakarlık yapmakla geçiyor ki dediğim gibi bunların kendisi için pul kadar bile bir değeri olmamakta. O sadece kendisine çalışmaları için imkan sağlanmasını ve yaptıklarından insanların faydalanmasını istiyor.

Radyoyu bulan Marconi değil, Tesla'dır. Tesla'yı bürokratik işlemler ile bu telif hakkına sahip olmaktan mahrum ederler ve kendisinden 10 yıl sonra Marconi'nin radyosu hesapta icat edilir.

Dünyanın muazzam bir enerjiye sahip olduğunun farkında olan Tesla, bu enerjiyi insanlara ücretsiz ulaştırmak için iyonosferden yararlanabileceğini keşfeder. Bu projesi için gerekli finansmanı kendisine sağlayan, yahudi bir bankerdir. Tesla, bütün dünyaya tek bir noktadan ulaşılabileceğini, yayın verilebileceğini, kısacası şu an günümüzdeki haberleşme ağını (belki daha da gelişmişini) kurabileceğini iddia eder. Projesi yarı yolda feshedilir. Sebebi yahudi bankerimizdir. Yahudi bankerin ismi mi? J.P. Morgan... Federal Rezerv'i kuran, o meşhur Wall Street bankerlerinden biri, daha önceki yazılarımda isminin geçmiş olması muhtemel. Kendisi anglikan kilisesine üyeliği ile biliniyor olsa da, Illuminati'nin söz sahibi bankerlerinden birisidir. Neden desteğini çekti peki? Bu proje sonunda Tesla dünyaya bedava enerji sağlayacaktı, bedava! Bir banker ise babasının hayrına böyle bir projeyi zaten desteklemeyeceği gibi, bir de bunun sonucunda kendi kâr marjı zarar görecekse desteği bırak, bu projeyi baltalamaktan bile kaçınmaz. Bu proje için Morgan'ın inşa ettiği kuleyi Nikola Tesla zaten maddi desteği kalmadığı gibi bir de borç batağına düştüğü için hurda fiyatıa satmak zorunda kalır. Yıllar sonra Tesla'nın bu projesi "Edison Onur Ödülü" ile ödüllendirilir. Küfür gibi dimi?

Tesla'nın birçok projesi o zaman anlaşılamamış, dönemin bilim adamı geçinen dalyarakları tarafından dahi alay konusu edilmiştir. Tabi ki medya şakşakçılarının desteği de etkili olmuştur Tesla'nın böyle gülünç bir duruma düşmesinde, tıpkı bugün gerçekleri dile getiren kişiler nasıl "siktir lan saçmalama, mayıştan haber ver mayıştan ehehe" tavrı ile maruz kalıyorlarsa... Tesla, Mars ve Venüs'ten sinyaller aldığını söyler, doğrudur da, fakat gel de bunu amına kodumun evlatlarına anlat...Bu iddiası sebebiyle Tesla'ya bir kez daha şaklaban derler.

İlk uzaktan (kablosuz) kumandayı icat eden yine Tesla'dır yine Tesla'dır. Ananızı sikeyim yine Tesla'dır.

Tesla, mucizevi bir şekilde adeta insanlığın yararı için varolan iyonosferi kullanma girişimlerine devam eder. İyonosfer dediğim şey de atmosferin bir tabakası işte, hatırlayın lise coğrafya bilgilerinizi kaynatasını siktiklerim. İyonosfer vasıtası ile bugünki kablosuz iletişim teknolojisini sağlamak şöyle dursun, onu bi geç, fay hatlarını faaliyete geçirmenin hatta dünyayı ortadan ikiye dahi bölebilmenin mümkün olduğunu söyler Tesla... Bunun üzerine (tabi ki test amaçlı ve sınırlı) bir deney yapar, projesini uygulamaya koyduğunda Manhattan'da camları kırılmadık tek bina kalmaz, tüm şehir sallanır. Bu ise yıllar sonra birkaç şerefsiz luciferian ailenin kontrolündeki çalışmalar ile bir ölüm silahına dönüşecektir, ve yine yıllar sonra bunu iddia eden salaklar ise komplocu olmakla itham edilip, "hmm bakın enteresan bir komplo teorisi var heh heh" tavırlarıyla karşılaşacaklardır.

HAARP projesi işte Tesla'nın bu çalışmalarından yola çıkılarak oluşturulmuştur ki bu konuya gelecem, komplo teorisi diyen orospu evlatlarına inatla, 2+2'yi yazacam fakat 4 olduğunu söylemeyecem. Öküz oğlu öküz olmayan ve azıcık beyni olan o 2+2'nin zaten 4 olduğunu farkedecek, fakat orospu çocuğu karakterli sığırlar "ne 4'ü yeeeaaa, 2+2 yazıyo orda" tavrı ile tepeden bakmaya devam edecekler. Tıyniyetinizi sikeyim, neyse devam ediyorum.

Bu gibi benim daha bilmediğim, duymadığım ve onlara ilaveten gizli kalmış, nice yaptırımlara maruz kaldı muhtemelen Nikola Tesla.

Ve yıllar sonra kendisi New York'ta bir otel odasında, beş parasız bir şekilde ölü bulundu.

84 yaşında öldü, fakat maddi sıkıntılar ve geçirdiği ruhsal depresyon nedeniyle yaşadığı son 30 yılda sadece birkaç patent alabildi. Ulan e be orospu çocuğu, sen değil miydin 15 yaşındayken "öğretmenim herkes konuşuyo siz bana kızıyosunuz ama yeeeaaa" diye diklenen isyankâr? Şu adamın başına gelenler ola ki senin başına gelseydi, sinirden kendi götüne kendi bacağını sokardın dalyarak.

Edison denen itin Tesla ile ilişkisinden çok bahsetmedim, kısaca ona da değineyim. Tesla'yı ilk keşfedenlerden biri Edison oluyor ve Tesla'yı yanında işe alıyor. Ya Edison kim biliyor musunuz, ölçek olarak 500 ile küçültün Edison'u ve Türk vatandaşı yapın, karşınıza Gani Müjde çıkar. Hani kendi yetenekleri sınırlı, fakat yetenekli insanları kullanmadaki başarısıyla biryerlere gelmiş kurnaz bi şahıs. (Rahmetli babam da hiç sevmezdi bu herifi, hep Oğuz Aral'a yalakalık falan yaparmış, okeyde bile taş çalarmış, bak ya sinirlendim şimdi)

The Prestige filmini seyredenler Tesla-Edison rekabeti hakkında ufak da olsa bir fikir sahibi olmuşlardır, Tesla, Edison'un adamlarından kaçıyordu çalışmalarını sürdürebilmek için falan hani. Gerçekte ise işin rengi daha da koyu. Edison, Tesla'dan gayet iyi faydalanıyor, deyim yerinde onu kullanıyor ve birçok kez ona vaadettiği ücreti ödemiyor ki bunlar en basitleri. Tesla'nın alternatif akımı, artık Edison'un savunduğu doğru akımın pabucunu dama atmaya başlayınca, Edison sokak köpeklerini toplatır ve seminerlerde köpeklere alternatif akım vererek insanların gözü önünde öldürür. "Evinizde eşinize bu çılgın şey ile mi yemek yaptıracaksınız?" diye çığırtkanlık yapar, hatta ve hatta şerefsizlikte master yapmış olan Edison abimiz, idam mahkumlarının ilk defa elektrikli sandalye ile infaz edilmesi fikrini sunan kişidir. 1890'da ilk defa bir insan elektrikli sandalye ile infaz edilir. Şu an evlerimizde hatta her yerde kullandığımız alternatif akımın ölümcül ve vahşi bir şey olduğunu göstermek için yapmadığı çığırtkanlık kalmaz. Edison bir mason mu? Muhtemelen. Birçok mason kaynağında ismi geçer ve öyle de bilinir. Tabii bir kişinin %100 mason olduğunu ispatlamak, kendi açıklamadığı sürece imkansızdır. Ayrıca ek bilgi olarak Edison bir teozofisttir.

Her neyse, siktir edin Edison'u şimdi. Ciğerler buraya kadarki yazdıklarımı, bilmeyenlere Tesla'yı tanıtmak adına anlattım. Kendisini susturanlar, icatlarının daha fazla insan ile buluşmasını engelleyenler, bugün onun yaptıklarından faydalanmaktalar.

"Sahip oldukları güçten başkalarının haberdar olmasını istememek" durumu eğer bu blogu başından beri takip ediyorsanız size aşina gelecektir. (Kabala  & Tapınak Şovalyeleri)

Tesla'nın bıraktıklarının üzerine konan ABD hükümeti 1941'de Manhattan Projesi'ni başlatır. Projenin sonucunda Hiroshima ve Nagasaki'ye atom bombası atılır, projenin başarıya ulaştığı tescillenir. Hatta New Mexico'da deneme amaçlı patlattıkları ilk bomba ile ilgili, patlama anında kasıtlı şekilde radyasyona maruz bırakılan bir fetüs ritüeli hikâyesi vardır ki o başka bir yazının konusu olacaktır.

Tesla'nın iyonosfer teknolojisi üzerinde çalışmalar İkinci Dünya Savaşı'ndan itibaren titizlikle sürdürülür. Sonunda 1993 yılında Alaska Üniversitesi tarafından HAARP projesi resmen yürürlüğe konulur. HAARP'ın görünürdeki amacı iyonosferin faaliyetlerini ve özelliklerini araştırmaktır... mı acaba?

Tesla'nın iyonosferi kullanarak Manhattan'ı sarstığından söz etmiştim dimi? Bu adam evde kendi imkânlarıyla hobi olarak deprem yapabiliyorsa, HAARP'ta onlarca yıldır geliştirilen ve üzerine onlarca şey eklenen bir teknoloji ile neler yapılabileceğini bir düşünün...

HAARP, atmosfere inanılmaz sayıda radyo sinyali gönderir. Bu sinyaller ile iklim olaylarının ve hatta insanların ruhsal durumlarının dahi kontrol altına alınabildiği ileri sürülüyor. Nitekim soğuk savaş döneminde ABD, Rusya'ya aşırı miktarda sinyal göndermiştir. Hatta geçtiğimiz yıllarda bile Ruslar, Avrupa'da hava sıcaklıkları 15-20 derece arasında seyrederken Rusya'da 40 dereceye varan sıcaklıkların HAARP sebebiyle oluştuğunu iddia ediyorlardı.

1995'te piyasaya sürülen Illuminati - New World Order oyun kartlarından birisi: deprem projektörü

İklimleri kontrol altına almak, deprem ve kasırga oluşturmak... Mümkün olabilir mi?

Ben fizikçi falan değilim, hatta fizikten böğğğk geldiği için lise sonda bölüm değiştirip eşit ağırlığa kaçtım amına koyim ehehe. O yüzden işin teknik kısmıyla ilgili sizi aydınlatamam. Fakat HAARP'ın doğa olaylarını kontrol altına alabildiği pek çok bilim adamı tarafından doğrulanmakta.

Ki zaten yapay bir deprem oluşturmaktan ziyade, var olan fay hatlarını tetiklemekten bahsediyoruz. Böyle bir teknolojinin olması, yani mevcut fay hatlarını tetikleyebilmek, bana gayet de mümkün gözüküyor. Ama tabi pek bir sikim bilmiyorum fizik hakkında, o yüzden sikim sikim yargılarda bulunamam bu konu ile ilgili.

Neyse canını yediklerim, bilgilendirme kısmı sona erdi. Şimdi bırakın kalem kağıdı, arkanıza yaslanın. Evladım arka sıra, önemli burası kulak ver sikmiyim ananı.

Buraya tıklayarak HAARP'ın resmi web sayfasından indüksiyon manyetometresinin data bilgilerine ulaşabiliyorsunuz. Size verdiğim link bulunduğunuz günün tarihine götürecek sizi. Şimdi bugüne ve rastgele birkaç tarihe ait ölçümleri sunayım size. Verdiğim link üzerinden tarih girerek bu bilgilerin aynılarına siz de ulaşabilirsiniz.
7-9 Mayıs 2011

Random bi tarih, 6 Mart 2008


Yine salladım bi tarih, 24 Aralık 2003

"Ne lan bu" dediğinizi biliyorum ama şimdi bir fikir edinmişsinizdir az da olsa.

Hakkında en çok spekülasyon üretilen depremler son Japonya depremi, geçen seneki Haiti depremi ve tabi ki Gölcük merkezli 17 Ağustos depremi. Benim aklıma bunlar geldi, şimdi gelin bir bakalım bu alet deprem tarihlerine yakın günlerde ve deprem günlerinde nasıl etkileşim göstermiş, ne yoğunlukta kullanılmış.

9.0 büyüklüğündeki Japonya depremi 11 martta olmuştu dimi? 9 martta ise 7.2 büyüklüğündeki öncü deprem gerçekleşmişti. Eh, haydin o halde 9 Mart'ın bikaç gün öncesinden başlayalım bakalım.
 

İlk depremden 3 gün önce, 6 Mart 2011, sıradan bir ölçüm, asayiş berkemal.

İlk depremden 2 gün önce, 7 Mart 2011, bir yamuk yok yine, sector clear.




İlk depremden 1 gün önce, 8 Mart 2011, roger that (yalnız sonlardaki hareketliliğe dikkat, birazdan anlayacaksınız).

Öncü depremin gerçekleştiği gün 9 Mart 2011. N'oluyo lan?


Ana depremden 1 gün önce, 10 Mart 2011, hayda?

Deprem günü 11 Mart 2011. Sabah 10'dan ve akşam 10'dan sonra birer çizgiyle ayrılmış gibi dinginleşmeye başlıyor.



Depremden sonra, 12 Mart 2011. Her şey normale döndü ya la?
İsterseniz 13 Mart'a, 14 Mart'a falan da bakın, onlar da son görüntüdeki gibi normal grafikler. Normale dönüyor olaylar gittikçe.

"Ne demek istiyorsun arkadaşım, neyi ima etmeye çalışıyorsun?"

Hiiç, sadece olan şeyleri gösterdim, en ufak bir yorumda bulundum mu şimdiye kadar? İndir o eli arkadaşım, kırmıyım ağzını. Hadi gelin Haiti depremine de bakalım.


3 gün önce, 9 Ocak 2010, sorun yok.

2 gün önce, 10 Ocak 2010. Saat 4'ten sonra hareketlenmeler başlıyor.

1 gün önce, 11 Ocak 2010. Gurbette yorgun düştüm be ceylan hey.

Deprem günü, 12 Ocak 2010. Japonya depremindeki gibi deprem günü seyir normale dönmeye başlıyor.

Depremden sonra, 13 Ocak 2010. Yine her şey normale döndü.

Vay amına koyim, biz bu filmi görmüştük ya la?

Sen de benim düşündüğümü düşünüyorsun biliyorum yarram.

Bu aletin yaydığı sinyaller sanki bir şeylere yol açıyor gibi?

17 Ağustos 1999 depremi sırasında Marmara Denizi'nde İsrail bandrollü denizaltları... Denizaltları ne ya, hay amına koyim "denizaltı" nasıl çoğul yapılıyodu lan, Hakkı Devrim'in cebini bilen var mı bişe soracam. Neyse işte İsrail'e ait birkaç denizaltı bulunduğu söyleniyor deprem günü Marmara'da. Eh spekülasyon olabilir bu, ironi yapmıyorum gerçekten bir söylentiden ibaret de olabilir. Ama bir yandan şöyle bir ihtimal de var, doğruysa?

Bazı iddialara göre 1995 Kobe depremi, bazı iddialara göre ise 17 Ağustos 1999 depremi, bazı iddialara göre ise her ikisi de HAARP'ın gücünün sınandığı ilk depremlerdi.

İçinizden "tamam sadede gel piç" diyorsunuz biliyorum ehehe. 1995 eski bir tarih olduğundan Kobe depreminin bilgilerine ulaşamıyoruz. O yüzden bizi can evimizden vuran, bu satırları okuyan ve taşağı 5 kilo eden kimi aslan parçalarının yüreğini dağlayan 17 Ağustos 1999 depremine göz atacaz. Şimdiye kadar hep 3 gün önceden başladık, yine öyle yapalım, depremin 3 gün öncesinden başlayalım incelemeye taşağını yediklerim. 

3 gün önce, 14 Ağustos 1999.

2 gün önce, 15 Ağustos 1999. Ufak kıpırdamalar, yavaştan oynaşmalar, heyecanlı dokunuşlar, minik sürprizler başlıyor.

1 gün önce, 16 Ağustos 1999. Sabah saatlerinde yoğunluk artıyor. Fakat akşam 8'den sonra bir karanlık var, o da ne ki? Bence senin yüreğin kabarmış hacım, bak şurda at var bir tane, 3 vakte kadar sana kısmet çıkacak.

17 Ağustos 1999 No Data Available???

17 Ağustos 1999'un verileri yok.

Nöbetçi öğrenci o gün sınıf defterini getirmeyi unutmuştur olum, hemen aklınıza kötü şeyler gelmesin.

Vay amına kodumun dünyası, neyse oynatalım Uğurcum.
Depremden 1 gün sonra, 18 Ağustos 1999. Öğlene kadar yine karanlık, elimizde veri yok, ondan sonra ise gayet yoğun halde olan grafik bir süre daha o seyirde devam edip saat 6 civarında normale dönüyor.

16 Ağustos'un son saatleri,

17 Ağustos'un tamamı,

18 Ağustos'un ilk yarısı

DATA'DA YOK. BİZLE PAYLAŞILMIYOR.

Neden bu tarihler özellikle?

Ulan...

Ya bir şeyler yanlış değil mi Allah aşkına? Bu nedir biri izah etsin ya, bu amına kodumun görüntüleri nedir Allah kitap aşkına bi deyiverin ya.

Taşaksızlar, benim sinir katsayım yükseliyor. Ama sinirim bugüne kadar milyonlarca insanın ölümünden sorumlu olan bu luciferian, hasta ruhlu ailelerden daha çok, bütün bu şeyleri tesadüfe yoran sığırlara.

Allah belanızı versin hala bunlara tesadüf diyorsanız. Bunu Ekşi'de yazıyor olsaydım şimdi, kendini hayatı yalayıp yutmuş, her şeyi çözmüş olgun adam olarak pazarlama uğraşında olan, bir sikimin farkında olmamasına ve bokum kadar donanıma sahip olmamasına rağmen o sikindirik egosuyla, samimi bir şekilde derdini anlatmaya çalışanlara tepeden bakan kıçımın özenti entelleri gelip "tamam sakin ol şampiyon swh :):):)))" falan yazacaklardı.

Lan bana bak egolu sığır. Sikerim seni de şampiyonunu da.

Ey sik beyinliler, siz adam akıllı bilgi sahibi olmadan, edindiği yüzeysel bilgiler ile oturduğu yerden popstar yarışmasının jüri üyesiymişcesine insanları eleştiren sik suratlılar, siz var ya siz, bu firavun soyundan beri dünyaya hakim olan orospu çocuklarından daha fazla orospu çocuğusunuz. Anneniz orospu değil ama siz orospu çocuğusunuz. Çünkü siz en büyük engelsiniz elini taşın altına sokmak isteyen insanlara. İşte tam da bu yüzden orospu çocuğusunuz.

Neyse, bu amın evlatlarına sabaha kadar sövsem sinirim geçmez benim. Taşağını yediklerim ben Katrina Kasırgası'na da baktım bu şekilde, yine kasırgaya yakın tarihte coşuyor ölçümler ve kasırga gününden sonraki günlerin dataları bulunmuyor sitede. Stephen Hawking olmadığım için size bilimsel izahını da edemem bu grafiklerin, ama bazı şeylerin haddinden fazla "rast geldiği" aşikâr. Zaten başından beri diyorum, benim ne İlber Ortaylı kadar tarih, ne de Cahit Arf kadar engin matematik bilgim var. Sadece azıcık çaba sarfedip farkettiklerimi ve gördüklerimi sizinle paylaşıyorum, olay bu.

Hala bu HAARP konusunu, senin benim gibi bir avuç komplocu paranoyağın kuruntusu olarak görüyorsan, o halde o paranoyakların arasına zamanın Türkiye Cumhuriyeti başbakanı Bülent Ecevit'i de eklemek gerekiyor. Al ulan tıkla da gör. Al bunu da al. Al al bunu da al. 


Bülent Ecevit... Türkiye Cumhuriyeti'nin piyon olmayan son başbakanı. Ruhu şad olsun. Ülkücüye bağlamak istemiyorum fakat, bazı hırbolara haddini bildirdiği o meşhur Kıbrıs Barış Harekâtı'ndan sonra ABD'yi karşısına alarak, ülkesinin menfaati için, Kuzey Kıbrıs'ta haşhaş tarımını legalleştirip devlet kontrolü altına almıştır Bülent Ecevit. Anan baban o şeker, yağ kuyruklarında neden bekledi sanıyorsun sen? Sırf o harp yüzünden mi?


336 yorum:

  1. ilk yorumu ben atayim hacu.
    oku oku bitmez amuna koyum, ama mademki yazmisin okuyacaz sike sike..

    kaynataya selam.

    YanıtlaSil
  2. kaynatanin askina okuyacagim haci..bak sikimsonikse kaynatani sikerim ona gore

    YanıtlaSil
  3. hepsini okudum hocu ellerine saglık.

    YanıtlaSil
  4. orospu çocuğu edison teslanın hakkını yemiş pzevenkler bıraksalarmış beleşe yaşıyoduk haa bi de bu deprem şeyleri ilgimi çekti ayrıca herşey başlıyo demişsin www.luceferian.org sitesinde girişnde coming soon gibi bişey yazıyo bi boklar dönecek

    YanıtlaSil
  5. abicim okudum şükür. Sen hep bunları gözüme gözüme sok emi? Yoksa benim de göreceğim yok. Sağolasın çoğunu bilmiyordum. Edecem böyle aydınlanmasına da diyorum bir gün bir atom bombası atıp köklerini kurutsan atom bombasını da onlar yapıyor anasını satiym. Kukla olmuşuz barbi bebek gibi oynuyolar lan :S

    YanıtlaSil
  6. haci ben Akp yi fazla seviyordum diger partilere gore..simdi sen ne diyon ? ne isler ceviriyor bunlar? akif ersoyu da daha fazla seviyorum ?ne alaka nazim hikmet?

    YanıtlaSil
  7. carimzacan bak nazım hikmet zıttı hep akifse milliyetçiydi hem de ağır. Bide AKP ÇOK YAVŞAK LAN BUNDAN SONRA KENDİ FİKİRLERİMİ YAZIYORUM AMA BELLİ BİŞEY YANİ... AKP İDO ya kalana kadar satıp sahte refah vadetti. Bir de ne bu AB sevgisi çözemedim hala. Neyse ben konuşursam hapse kadar yolu var sustum eyvallah.

    YanıtlaSil
  8. hepsini okudum moruk, güzel yazı olmuş ama yine de bazen uçuyo gibi duruyor bazı noktalar. sinyalleri insanların yaşamadığı bi yere ya da denize de gönderebilirlerdi neden istanbul. adamların gözünde değerimiz yok diyebilirsin ama ortaya çıkması halinde risk teşkil etmez mi onlar için. sonuç olarak güzel olmuş ama takipteyiz. bu arada verdiğin linke tıkladım, sinyaller artmış bugün ayık ol;)

    YanıtlaSil
  9. dünya nüfusunu azaltmaya calısıyorlar diyorsun, sonra 3 cocuk deyince niye kötü oldu adamlar la kaynatasını siktigimin? soyumuz mu kurusun

    YanıtlaSil
  10. olm sanki adamın boku gelmiş de hacetini gidermek zorundaymış gibi konuşuyorsun. niye boş okyanusa göndersin sinyali amına koyim?

    adamın amacı zaten yıkım.

    yıkım = money

    ölüm = luciferianism

    yanıldığım yerler olabilir e eyvallah, sonra eleştiri kabul etmiyo demeyin. ama bu kadar da saçma gelmeyin bana amına kodumun yerinde ya ehehe.

    YanıtlaSil
  11. bycarizma senin ben ananı götünden sikeyim. Siktir git okuma be göt veren. yok akp yi severmiş yok onu severmiş en baştan başlamadın mı amına koduğum kalın kafalısı siktir git lan !!1!11!birbir.

    YanıtlaSil
  12. amına koyup bırakmışsın yine sikko, helal olsun sana.

    YanıtlaSil
  13. öncelikle liseli olduğumu ifşa edeyim,sonra da bu aydınlanma çağını felsefeci şerefsiz hocam ile tartıştım kendisi tam bir mason hayranı piçtir.köylüyü ezer köylü pistir falan der orospu çocuğu.aydınlanma çağı ile konuştuğumuz da locke falan çok önemli filozoflar derdi hatta insanlığı aydınlatır bunlar derdi.mason olaylarına girdiğim dede baya bir kızıyor bana,neyse cümlelerim baya bir devrik idare et sayısalcı adamım sikko.helal olsun diyip siktirip gidiyorum buradan.

    YanıtlaSil
  14. bu banu avar ne ayak la?

    YanıtlaSil
  15. taşşağını yiyim sikko kardeş çok güzel olmuş yalnız biraz daha az küfür kullansan nasıl olur ?
    şimdi ben bu yazıyı yavşak halama okutmaya çalışsam ilk paragrafları görür ağzıma sıçar he gurban . klavyene, aklına , beynine sağlık.

    YanıtlaSil
  16. Şimdiiii güzel yazı olmuş gene daldan dala...
    şu michael jackson videolarını link atta izleyeck hacu, merak ettim nerde etmiş bu lafları 4 yıl kaldı göte gelecez şeklinde...
    neysee şimdi kant mason değildi ve spinoza bunlara dikkatli bakın spinoza bir yahudi olarak doğmultur ama
    bu ikisini deleuze cü yorumla okuyun türkçeye bile çevrildi bunlar..
    en iyi anlayan ve anlatan deleuze dür bunları..bu adamlar insanlık geleceğinin çıkış yolunu göstermiştir. ne diyor kısaca deleuze spinoza yorumunda:
    devletler keder üretir. insanın yaşamının ve tabiatın amacı ise sevinçtir..bu somut örneği cımbızla niye çektim verdim çünkü yukarda yazılanlarla direk bağlantısı var.
    anlayana tabii..
    devamm...
    ama beyler bizim bu sözde düzeni planlayan ve işletenlerden gerizekalı yada enayi olduğumuzu sanmayın

    :)

    bilakis bizde zehir gibi cin gibi bir milletiz, ezelden beride öyle olduk, onun için sağlamız korkmayın sadece uyumayın...

    YanıtlaSil
  17. http://www.straightdope.com/columns/read/523/did-the-u-s-navy-teleport-ships-in-the-philadelphia-experiment

    şöyle bişi de var lan. bu projeler falan korku imparatorluğu yaratma çabası olabilir mi mesela?

    YanıtlaSil
  18. ananın amı amma uzunmuş. okumaya başladım yoksa göte girecek yarrak

    YanıtlaSil
  19. müdür okudum yazıyı taşşağına sağlık.ancak aklıma bişey takıldı be hacu şimdi japonyadaki depremi flan bu amcuk ağızlılar yaptıysa ve senin gibi bi kaynatasız bile bunları çözebiliyorsa(şaka lan alınma hemen:) ) bu amk caponları veya rusları bunların farkında değil mi onlar niye çıkıp açıklama yapmıyor.bildiğin savaş sebebi lan bu

    YanıtlaSil
  20. e şimdi dünyayı kim kurtarcak amk birinin kurtarması lazım

    YanıtlaSil
  21. okudum ve inanmadım
    gerçek olsaydı bunları yazamazdın ve ya bir hafta içinde trafik kazasında ölürdün.

    YanıtlaSil
  22. Bu Yorumu 10 yerin altına yaz gözlerini 8 kere kapa aç en sevdiğin kişinin facesi açık olacak... (deneyin kesin çalışıyor %100)

    YanıtlaSil
  23. selam. yazıyı okudum, iyi güzel. ama araplar 1. dünya savaşında bizi vurdu diyosun, ayıp amk. araplar bizi vurmadı, araştır biraz.

    YanıtlaSil
  24. he sen de biraz arabistanlı lawrence'ı araştır. kimmiş nerede neler yapmış falan.

    YanıtlaSil
  25. bu arada michael jackson'ın malum konuşmasının geçtiği video'yu yazıya ekledim. yazının ortalarında, bakarsanız gözünüze çarpar hemen.

    0:20 ve 0:30 arasına dikkat.

    YanıtlaSil
  26. şeytana tapmaları biraz saçma değil mi, şeytan kavramı Allah'ın insanlarla kurduğu iletişim sonucu öğrenilen birşey. peki bu adamlar şeytanın öğretileri diye kendi uydurdukları şeylere mi inanıyorlar? yoksa şeytan diye kafalarında oluşturdukları idol gibi mi olmaya çalışıyorlar.

    YanıtlaSil
  27. eline sağlık lan sikko. ben hevesle takip ediyom valla. yuh ananın amı demekten bi hal oldum. farklı bi bakış açısı var ya, o en güzeli bence. farkındalık yaratıyor farkındalık efendi. eline sağlık tekrar. devamını yaz lan hemen götünü başını sallama.

    YanıtlaSil
  28. keep walking;)
    epifunny

    YanıtlaSil
  29. oğlum sikko lan şu kartlarıda deşifre etsene yarraam,yoksa biliyonda söylemiyonmu mesela yarın (11.5.2011) önemli şeyler olacak,yaz ortalarında önce abd başlayaıp tüm dünyada etkili olacak sözde uzaylı istilasından,2012 aralıkta dünyanın yarısını yok edecek kıyımdan,deccali mehdi mehdiyede deccal gibi göstereceklerinden vs neyse öptüm gıdıktan

    YanıtlaSil
  30. blue beam olayına da girseydin keşke

    YanıtlaSil
  31. yeni dünya düzeni çok bozdu bayağı bozdu yeni dünya düzeni öyle böyle değil aşırı bozdu.

    YanıtlaSil
  32. eline götüne sağlık . Rothschild, Rockefeller ve satanizm konularını bekliyoruz

    YanıtlaSil
  33. Ulan adamlar bu kadar çalışıyor, üretiyor, yukarıda saymışsın son 100 yılın en akıllı adamları mason, iluminati. Köpek gibi okumuşlar, çalışmışlar yeni dünya düzeni diye proje geliştirmişler ama arkalarından üç beş sikimsonik aylak beynimizi ele geçirdiler diye ağlıyor.

    Dünyanın durumu çok mu iyi lan gerizekalılar, bırakın adamlar deney yapsın, çalışsın üretsin. Toplasan 100 sayfa kitap okumamış hıyar ağaları masondur, iluminati beynimizi sikti diye kendi tembellik ve ezikliklerine kılıf buluyor. Siz de çalışın mason, iluminati olun. yeni dünya düzenini geliştirmek için çalışın. allah'a tapmak daha konforlu, rahat değil mi beynini siktiklerim. ohh yat, bir kitap, dört karı hayatı çözdün.

    Herkesin ilumünati olma vakti geldi de geçiyor.

    YanıtlaSil
  34. üstteki yorumu yazan.

    bi siktir git ya.Olur tüm dünyadaki ssavcılara bankacılara devlet başkanlarına bi avuç blog yazarı ve okuyucuları kafa tutsun.Mantğının siktirtme hacı bilinçlen bilinçlendir.

    Bize Allaha tapıyosun diyosun görki kendin ne sikime tapıyon?

    YanıtlaSil
  35. ne biçim insansın lan sen piç beynimi siktin iluminatiyle okusam bi türlü okumasam bi türlü. koyim yeni dünya düzeninin götünede herşeyede kafayı yedik lan etrafımdaki herşeye farklı bakıyorum artık. üçgen görünce illuminati mod on oluyo aq senin. pramit arıyorum göz arıyorum göt arıyorum sıçtın hayatımın içine böyle şerefsizlikleri bilmek iyide zaten bi bokum yapamicaz okuduk ahan ne sikim oldu bilgilendik. farkında olupta yaşamak dahada bok ediyo herşeyi. yaz aq yaz okuyacam inadına bi zıkkım olacağı yok okuyalım okuyanında okumayanında illuminatininde aq ne lan bu!!! hepsi birbirini sksin ölene kadar kurtulaım inşallah bu orospu çocuklarından göt herifler dünya ellerindeymiş ellerini sikim onların. yaz lan yaz okumaya devam.

    YanıtlaSil
  36. http://forum.donanimhaber.com/m_48929077/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48929077

    forumda Fan club un var moruk .
    arkandayız çıkar pis çişleri ortaya ...

    YanıtlaSil
  37. http://forum.donanimhaber.com/m_48929077/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48929077

    forumda Fan club un var moruk .
    arkandayız çıkar pis çişleri ortaya ...

    YanıtlaSil
  38. Dünyadaki bankacılara, devlet başkanlarına blog'larda zırlayacağınıza okuyun çalışın itler. İluminati, mason diye zırladığınız adamların geliştirdikleri fikirler, teoriler sayesinde sidikli blog köşelerinde adamlara kafa tutuyorsunuz, o da neyin kafasıysa siktiğim. Mağara duvarına uzay mekiği resmi çizmekten farkı yok.

    1500 yıldır beyinsiz arapların tembelliğine teslim olduk, ortalığı yahudilere bıraktık. şimdi adamların uçaklarına taş atıyoruz. Hepiniz okuyun, iluminati olun beyni sikikler.

    YanıtlaSil
  39. http://inanilmazgercekler.blogspot.com/2011/05/sertap-erener-eurovision-1si-nasl-oldu.html


    sertab erener de mason çıktı

    YanıtlaSil
  40. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  41. maxaxing

    anlatamasın kenki anlatamazsın.urfada oxford vardıda ibo piçi okumadımı?

    ama türkiyede ki en büyük terörist pezevenklerden biridir.(Ve sayılı zenginlerdendir)Bu adam inşaatta şarkı söyleyerek ünlü olmuşta muşmuş ta.La bi sie'yin gidin a.q


    Dalyarağın bi başkasıda sertap erenere illuminati demiş (haklı sayılır karı sabatay çünki) ama tutmuş başka yazısındada piramiti uzaylılar yaptı demiş.Gelde sikme.

    YanıtlaSil
  42. "İluminati, mason diye zırladığınız adamların geliştirdikleri fikirler, teoriler sayesinde sidikli blog köşelerinde adamlara kafa tutuyorsunuz, o da neyin kafasıysa siktiğim."

    Star show stv atv vs vs izin verdide biz mi çıkıp konuşmadık?

    +ben senin savunduğun davayı halen anlamış değilim illuminati tarafındamısın yazıya pozitif bakanların tarafındamısın yoksa " dur la şuraya iki yazı yazıyımda milleti birbirine düşürüyüm eheheh eheheheeeee " diye ergen tavırlarındamısın sikik neyin nesisin sen?

    YanıtlaSil
  43. lan sikko eğer dediklerin ve senin gibi diyenleri dedikleri doğruysa bu orospuçocukları öyle yada böyle amacına ulaşacaktır.binlerce yıllık böyle haldır haldır çalışmayı siktirik internet belgeselleri,üç beşyüz blogla yıkamazlar.bu piçkuruları amacına ulaşır.fakat hepsi boş işler.çünkü...................................:







    De ki: “Yarattığı şeylerin kötülüğünden, karanlığı çöktüğü zaman gecenin kötülüğünden,
    düğümlere üfleyenlerin kötülüğünden, haset ettiği zaman hasetçinin kötülüğünden, sabah
    aydınlığının Rabbine sığınırım.”

    YanıtlaSil
  44. Adsız, sen iki mesajı okuyup benim hangi tarafta olduğumu çözemeyen biri olduğun için zaten hiç bir zaman iluminati olamayacaksın koçum. O yüzden yeni dünya düzenine saldırmaya devam et sen.

    YanıtlaSil
  45. Ee dünya nüfusu yapay hastalıklar, savaş vesaire gibi olaylarla sistemli olarak azaltılıyor/kontrol altında tutuluyor. Ayrıca aile planlaması adı altında ailelerin "çağdaş" dünyaya ayak uydurması için yine sistemli bir şekilde doğum oranları kontrol altında tutuluyor.

    Ama gidin araştırın bir israilli kaynatasızının 5'ten aşağı çocuğu var mı? Bunları görün sonra konuşun 3 çocuk 5 çocuk diye. Hadi bakalım akıllı olun sikikler, akıllıyım diye geçiniyonuz. İdeolojik-siyasi düşüncelerini burda yansıtma sikko kafalı, soğutma kendinden...

    YanıtlaSil
  46. Michael Sikkofield kardeş youtubeda araştırmalarım sonucu güzel bir video buldum.Illuminati'nin müzik dünyasını ele geçirmesiyle ilgili.

    İşte video:
    http://www.youtube.com/watch?v=-iDq0Tdja4A&feature=player_embedded#at=58


    İngilizcem o kadar iyi değildir.Umarım senin işine yarar ve bizi bilgilendirirsin.Anladığım kadarıyla bu videonun içinde de önemli mesajlar var bize verilmek istenen.

    Apayrı bir yazın olabilecek kadar uzun bir video.Umarım önemsersin.

    YanıtlaSil
  47. Everything in this world is a manifestation
    of your own free will, for good or ill.
    luciferian sitesinin girişinde yazıyor ayrıca o kadar uzun gelmedi bana. çabuk bitirdim.
    bir dost sikişçisi

    YanıtlaSil
  48. http://www.youtube.com/watch?v=8hSvacxqR1o

    YanıtlaSil
  49. yazıyı okumadan yorum: bence haarp falan fanteziden öte bi şey değil, japonya var olduğu günden beri tsunamiyle uğraşan bi ada-ülke, 17 ağustos depremi de tamamen doğal bi deprem, öyle bi makine var diyelim, türkiye çok mu gelişen-güçlenen bi ülkeydi ki 99'da adamlar bizi salladı?
    gerçekle fanteziyi ayırın beyler. bakın şu konuları araştırın bi de görün ebenizinkini; karotz, transhumanism, russia 2045...

    YanıtlaSil
  50. yeni dünya düzeni denen sistem zenginlerin korunduğu orta sınıfın köle gibi sikildiği ki biz buna modern kölelik diyoruz. fakirlerinde orta sınıfı korkutmak için olduğu sistemdir.. bana yeni dünya düzenini savunmayın bence herkez eşit olmalıdır. herkez gezip tozabilmeli para harcaya bilmeli gidip kerhanede sakso çektirebilmelidir. tanju denen arkadaş bu sikindirik düzene alışmış çoktan...ayrıca isimleri filozof diye anılan orospu cocukları tamamen mason ve illuminati çıkmasıdır bu pezevenkleri kale almam ve takmam zaten çoğu ateist bu piçlerin

    YanıtlaSil
  51. Noluyo lan burda?

    Tüm yorumları okumadım ama 2 kişiye cevap verecem denk geldiğim kadarıyla.

    @Tanju - "okuyun siz de illuminati olun adamların sayesinde bu teknolojiye sahipsiniz vs" demişsin. hmmm.

    şimdi ananı çok zengin bir adam götünden kanırta kanırta sikip öldürse ve seni villalarda yaşatsa o adama "teşekkür ederim abicim iyi ki varsın" mı diyeceksin sen?

    mantığına sıçayım.

    insanlık onurunu sikeyim.

    @ "bloglarda isyan etmek boş işler sen rabbine sığın" diyen arkadaş.

    Ben de biliyorum burada bunları yazmakla pek bir sikim elde edemeyeceğimizi, fakat sen cuma namazını kılınca tüm insanlığın üzerine güneş mi doğuyor? yada 70 milyonluk ülkede senin attığın oy iktidarın hangi parti olacağını değiştirecek mi?

    Hayır. Namazı kendin ve kendi vicdanın için kılıyorsun, Kuran'da da buyrulduğu gibi Allah'ın bizim namazımıza ihiyacı olamaz. Oyunu da hiçbir boku değiştirmeyeceğini, 70 milyonun içinde 1 insan olduğunu bile bile, görüşlerini savunmak ve safını belli etmek için kullanıyorsun.

    Ben de burada kendi vicdanımı rahatlatıyorum ve hiçbir sike yaramasa bile safımı belli ediyorum.

    Alright?

    gereksiz polemiklere girmeyin, çok zor bir şey değil, gerekirse faşistlik yapar tüm yorumları silerim ama öyle bir bok yapmak istemiyorum.

    hadi selametle.

    YanıtlaSil
  52. Şu küfürlerini biraz frenlesen de biz de ailelerimize, çevremize bunları okutabilsek diyorum. Küfürle saygı olmaz falan biliyoruz orasını ama bunları belli bir yaşa gelmiş insanlara okutabilmemiz için o küfürlerin olmaması gerekiyor. Herkes senin rahmetli baban gibi geniş bakamıyor... Yazdıkların mantıklı olsa da o küfürlerle belli yaştakilere ciddi gelmiyor.

    Benim okurken umrumda değil, içeriğe bakıyorum ben ama samimiyetle söylüyorum ki bu bloğu yaymak konusunda sıkıntı duyuyorum bu küfürler yüzünden. Umarım bu eleştirimi dikkate alırsın. Takip ediyorum ve teşekkür ediyorum emeğin ve uyarıların için.

    YanıtlaSil
  53. ne diyo bu amk liselisi yine

    YanıtlaSil
  54. Artik sozlukte degiliz samimi ortam degisti her okuyan cevresine de okutmak istiyor o yüzden küfürleri azalt-ben tarik istersen blogdaki tüm kufurleri temizlerim optum msnde konusurüz, carpe diem baby.

    YanıtlaSil
  55. Sikkofield, şimdi sen bu mantık silsilesiyle yazıyorsan iluminati diye beynini yakmana şaşmamalı.

    "şimdi ananı çok zengin bir adam götünden kanırta kanırta sikip öldürse ve seni villalarda yaşatsa o adama "teşekkür ederim abicim iyi ki varsın" mı diyeceksin sen? "

    Şimdi sen burada çığlık çığlığa sayfalarca iluminati, masonlar, allahınızı seveyim diye yazı yazıyorsun. Senin ananı mı sikip öldürdü bu adamlar, isyanın kime, neye koçum.

    Namaz için çok eğilip kalktın da beynin muhallebimi oldu anasını satayım. Sen de çalışacaksın, öğreneceksin, adam olacaksın, HAARP gibi sistem kuracaksın, sonra bunu milletin anasını sikmemek için kullanırsın.

    Blogunda yaptığın 'isyana' herkes sempati duyar da bu iluminatiye saldıranlar ekseriyetle hep kuru ekmekle beslenen, eğitimsiz, kadınsız hırbolardan çıkıyor.

    Adamların 50 yıl çalışıp kurduğu, teorisi binlerce kitapla açıklanabilecek çalışmalara bok atıp, safını belli ediyormuş. mağaranda iki taş bulda üst üste koy, dünyaya dırdır yapmaktan başka bir faydan olsun anasını satayım.

    YanıtlaSil
  56. Photoshop'a da el attı bu illümitler ;
    http://networkedblogs.com/hGWOp

    YanıtlaSil
  57. Tanju siktir git

    YanıtlaSil
  58. haarp Induction Magnetometer hareketlenme var gibi

    YanıtlaSil
  59. Tanju piçi senin amına bacağımı sokayım diyeceğim ama demek istemiyorum. Seviyeli bir tartışma ortamı olsun.
    Olum sen dingil misin lan. Kafanda elektrik problemi mi yaşıyosun sen. Bebekliğinde havaya üç kere atıp iki kere tutma vakası mı olmuş bi sor annene. Tanjucuğum, canım, siktir git. Anlamıyosan bok atma. Adamların okuyup bok olduğunu kim söyledi salak. Onları yapanlar bilim adamı bilim adamlarının illimünati olduğunu kim söyledi homurcuk. Adamlar sadece paranın amına koyuyor. Ateist olunca çok mu bok oldun. Din bir postulattır gülüm, o zaman bilimi de kabul etmemen gerek. Bilimin temelleri de postulattır çünkü. O zaman iki noktadan yalnız ve yalnız bir doğru geçmez amına koyim demene göre. E hani demin bilim diyodun? Okuyup adam olmakla illimünatinin ne ilgisi var yarraam sen okuyup adam oldun da illimünati içinde misin dangoz?

    YanıtlaSil
  60. beyler haarpın sitesitini dkos.orgla birlikte takip edin bi şeyleri çakarsınız. bu aralar sinyal veriyolar bakalım kadir sütçü atlantikte 5.5 üstü deprem bekliyor. Bu arada o adam da götünden uydurmuyor kaynatasızlar, kayaların yaydığı titreşimleri takip eden bi uydu var o dalgaları yorumluyor.

    YanıtlaSil
  61. güzel yazmıssın læ aferin

    YanıtlaSil
  62. Adsız kaymığı, 1500 yıl önce bugünün bakkal ökkeş'i bir adamın küfesini doldurmak için kıçından uydurduğu teranelere inanmaktansa iluminatinin çalışmalarını desteklerim daha iyi.

    Biraz akıllı olun lan, tek tanrılı din dediğiniz iki üç tane peygamberim diyen adamın götünden sıçtığı masallar. İluminati ise binlerce sanatçının bilim adamının çalışmalarının yüzlerce yıllık birikimi, insanlığın en değerli oluşumu. İluminatiye hepimizin sahip çıkması lazım.

    Bu herifler gizli mizli de değil. Madem gizliler, sikkofield gibi bir tahtakafa internet aramalarıyla bunca bilgiyi nasıl buluyor, beyinsiz misiniz lan.

    Masonların çok zengin olup, dünyayı sömürdüğü davasına da gelince, elbette tüm paraları toplayacaklar sizin gibi düz kafalara mı dağıtacaklardı. Siz de adam olup, bilim, sanat, iş üretin, siz de dünyayı ele geçirin anasını satayım.

    YanıtlaSil
  63. Beyler iyice yoldan çıktınız.Adam gibi küfür etmeden anlaşalım.. Tanju kardeşimiz in ne demek istediğini ben anladım aslında o bizinde onlar gibi olup onlara karşı aynı oyunları oynayalım demek istiyor yani deprem yaratan makineler yapıp abdyi titretelim gibisinden ama kendiside anlamak istemiyor galiba kardeşim biz burda insancıl olmaya çalışıyoruz eğer bizde onlar gibi olucaksak onlardan ne farkımız kalır bizde deccalın saksocusu olmazmıyızz.... bizim burada o adamlar hakkında atıp tuttuğumuz yok onların yaptığı insanoğluna verdiği zararı konusuyoruz. artık köle olmaktan çıkıp uyanıp kendi benliğimizin farkına varmaktırki bunuda burada küfürleşerek yapamayız. ha biz ne yaparsak yapalım deccal bu dünyaya gelecek ve bu olaylar olacaktır.. asıl amac bu kötü günleri ağır olmadan atlatabilmektir bu şerefsizlerin soyunun tükenmesi yakındır. onların deccal efendileri varsa bizinde mehdi ve mesihimiz var.
    sikkofield kardeşimiz çoğumuzu uyandırdı ama biz uyananlar olarak bir elmanın görünen bir kısmı bile değiliz..Bu olayların hepsi bizi sınamak içindir bu şerefsizlerin gideceği yer cehennemden başka biyer deildir. Elimizdekilerle yetinip Allaha iman edelim.

    dipnot: felsefeci orospu evladlarınada inanmayalım onlar bu düzenin saksocularıdır.

    YanıtlaSil
  64. bu muson yağmurları felan hep HAARPın işiymiş lan.muson! adamlar resmen gözümüze gözümüze sokuyolar muson!!!

    daha nasıl anlayacaksınız!

    başbakan ne diyor "Beraber yürüdük biz bu yağmurda!!"

    yorum sizin!!!

    YanıtlaSil
  65. Tanju böyle ahkam kesiyorsun da acaba bi yarrağa prezervatif olabildin mi sen?

    YanıtlaSil
  66. öncellikle sikkofield'de teşekkür ederim yazırlarından dolayı iyi bir araştıma yazısı olmuş,ama bunlar bilinen şeyler nihayetinde çok fazla kafaya takmamak lazım çünkü peygamber efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v.)'in dediği gibi, başında benim olduğum ortasında mehdinin ve sonunda mesihin olduğu bir ümmetin helak olması düşünülemez. o yüzden iman sahibi biri olarak bu tür oyunlardan gram korkum yok. gelelim tanju kafirine (yazdıklarından kafir oldugunu çıkartıyorum yoksa amacım iftira atmak değil, ayrıca bilmeyenlere kafir müslüman olmayanlara denir bir küfür ya da hakaret değildir) şimdi senin illuminati, masonluk yok sabetayist yok siyonizm yok ebesinin amı gibi kurumlardan ya da oluşumlardan birine üye olduguna yada inandıgını düşünmüyorum çünkü o tarz adamlar gelip buralara laf atacak kadar aptal değiller bundan eminim. senin ancak bir odun olabileceğine inanıyorum. gelelim dünyaya binlerce yıl hükmetmiş bir milletin evladı olarak sana söylüyorum. herşeyimizi alabilirsiniz paramızı, malımızı mülkümüzü, namusumuza el uzatabilirsiniz, vatan toprağına göz dikebilirsiniz ama göğsümüzdeki imana asla dokunamazsınız. islam kılıcı altında belki biz değil belki bizim çocuklarımızda değil ama bir gün bu ümmeti-muhammed kafanızı KESECEK.

    YanıtlaSil
  67. tek kelimeyle aferin.

    YanıtlaSil
  68. iki ustteki adsiz guzel basladin sonuda sictin. Kardesim aklinda bulunsun islam selametten gelir baris huzur demektir ne kafa kesmesi. Tanjuya gelince, sen zaten kalin kafali dusunemeyen bi insan oldugun icin tartismaya luzum yok

    YanıtlaSil
  69. bu sayfada yazılanların hepsini okudum ve tanju, sen haksızsın ibne. burda yazılanlar komplo teorisi değil. illuminati de gizli bir örgüt değil, her şeyi açıktan açığa yapıyorlar artık ki rihannanın s&m klibinde bile gözümüze sokmuşlar resmen.yalan söylemeyeyim, burada okuduklarım ilk defa düşünüldüğünde deli saçması gibi gelmekteydi. ama daha sonra okudukça ve yapbozun parçalarını birleştirdikçe çoğu şeyin hakikaten gerçek olduğunu farkettim. tavsiyem şu amına koduğumunun egolarından kurtulup bi sakin kafayla okuman bu blogu. daha sonra da bişi anlamazsan da zaten hay sikeyim ne işin var burda.

    yazma stilinden ise ekşici piç olabiliten varmış gibi anlaşılıyor. sen nutella yiyip mtv seyret bence.

    YanıtlaSil
  70. Bu Teslanin tek sanssizligi yahudi dogmamis olmasi amina koyim ; yoksa arkadaslari onu aynstayn diye degil tasla diye cagirirlardi

    YanıtlaSil
  71. 13:42 de yazan arkadaşım kafa kesecez derken, islami bir olaydan bahsediyorum, sonuçta Kur'an da anlatılan bir savaş var deccal ve münafıklar ile mehdi ve mesihin önderliğindeki islam savaşı. ona gönderme yaptım yoksa katil değiliz :) üstelik illuminati ve diğer muza tapanlar dahil büssürü grup oldu saymaya gerek yok :) suçsuz bebeleri katlederken onların yaptıkları farklı bişey değil.

    YanıtlaSil
  72. Kur'an-ı Kerim'de Mehdi-Mesih inancı yok arkadaşlar.Deccal diye bir kavram da yok.

    Ama bu sizi üzmesin çünkü:

    Ali İmran 54 Onlar tuzak kurdular, Allah da tuzak kurdu. Ve Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır.
    :)

    Ayrıca yukarıdaki kafir kelimesine de bir açıklık getirelim:
    Kafir= gerçeğin üstünü örten

    Böyle de iddialı bir dindir İslam ve bu iddiasında sonuna kadar haklıdır.

    YanıtlaSil
  73. arkadaşım bişeyde saçmalamışsın yalnız 17 ağustos 03 de oluyo deprem 16 sını bitireli sadece 3 saat olmuş o sitenin kullandığı saat dilimi bizden çok saatlerce geri yani 16 sının raporunda bizim deprem olmakta zaten! saat farklarını unutmuşssun.

    YanıtlaSil
  74. Mesih Kur'an'da İsa peygambere bir hitap şekli. "Yağlanmış" anlamına gelmekte. Elbette yukarıda Kur'an'da olmadığını söylediğim kavram bu değil, gelip Altınçağı başlatacak vs. bir Mehdi/Mesih figürü yani kurtarıcı. Bu İsrailiyat.

    YanıtlaSil
  75. Tanju tam sik beyinli ateist ekşici. huriler ehehe 4 kadın ehehe 1500 yıl öncesi ehehe arapmış bedeviymiş ehehe. amın lan amın.. bilim falan hikaye amcık ağızlar neye taparsanız tapın sikimde değil de inaçlarıma hakaret eden herif gelip önümde yapsa anasının amına geri gönderirim onu klavyeden delikanlılık yapmak kolay tabi. olm sizin çoğunuz bilim falan arkasına saklanarak ateistiz yeaa diyosunuz da aslında sizin gibi sik kafaların hepsi kaçıyo gerçeklerden kaçıyo, biraz sıkıya gelemiyo... Sikko reyizin bi yazısında dediği gibi Gerçekleri öğrenmek kolaydır ama kabul etmesi zordur" ya da buna benzer sikindirik bi cümleydi her neyse. siktir mason ol o zaman amcık eleştirmekten başka bi bok bilmezsiniz siz.

    YanıtlaSil
  76. @saat farkından bahseden adsız - öyle bir şeyi tabi ki atlamadım olm, ona da baktım. çok saatlerce geri dediğin saat "utc", universal time bi şey bi şey işte. biz de utc+2'de bulunuyoruz, yaz saati uygulaması ile 17 ağustos'ta utc+3'te oluyoruz.

    yani arada öyle günler falan yok, 3 saatlik bir fark var türkiye saati ile.

    YanıtlaSil
  77. dün geceden beri haarp inductionda aşırı derece sinyal artışı var. acaba nerede deprem olacak

    YanıtlaSil
  78. aynen bende onu diyecektm dünden beri hareketlilik var ama daha 2 hz i geçmemiş eskilere bakınca genelde 2 hz üstündeki dalgalanmalardan sonra deprem oluyor gibi gözüküyor

    YanıtlaSil
  79. mayk google dan reklam almanın zamanı gelmedimi reyes. bence geldide geçiyo koy bloğun sağına bi reklam gelsin artık paralar

    YanıtlaSil
  80. Sikko reyiz selam, buraya bi not birakayim beyler lady gaga denen yaratik yeni bi video yapmis ismi judas iyice izleyin yine seytanin cocuklarina bir suru gonderme var cok eglenceli..sikko belki daha iyi bi yorum yapar..selam herkese..

    YanıtlaSil
  81. ayrıca facebook'tan pink floyd sayfasının profil resmine bi bakın bakalım, tanıdık gelecek mi?

    YanıtlaSil
  82. üstteki adsız abartma amına koyim pink floyd sayfasındaki bi gökkuşağı prizması yani bişi yok onda :) iyice paronayak etti bu piç hepimizi:)

    YanıtlaSil
  83. http://maestro.haarp.alaska.edu/data/scmag/images/latest-Bx.gif
    lan geçen günlerde gece istanbulda bizim ev sallanmıştı deprem oldu biyerde sanırım son 36 saatin grafiği amk kesin haarp yaptı gene deprem olcak istanbulda vay orospu çocukları
    lan bütün blogunu okudum lan
    son yorumu yapan adsız mal
    pink floydun bi albümünün kapağı geri zekalı

    YanıtlaSil
  84. evet beyler şu an haarp grafiği tehlikeli görünüyor..11 mayıs beklenen günlerden biri.. herkes dışarı çıksın n'olur n'olmaz.
    http://maestro.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi

    YanıtlaSil
  85. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  86. Şu an HAARP sitesinde dalgalar baya aktif.Japonya nın artçı deprem grafiğine oldukça benziyor.Umarım bir felaket olmaz cidden tırsıyorum şu anda.Allah sonumuzu hayır etsin...

    YanıtlaSil
  87. hepsini okudum michealcım çok güzel yazmışın Medyadaki olayları da bir gün ele al döküman falan yardım ederim o konuda inciden Civcivyarra

    YanıtlaSil
  88. deprem geliyor piçler ananızın amını tersten göreceeeniz

    YanıtlaSil
  89. masonları bu kadar yerme kardeş ucu atatürke dokunur sonra suçlu konumuna düşersin.

    YanıtlaSil
  90. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  91. beyler haarpın nasıl yapılacağını buldun bana 20ton alaminyum 10ton bakır 15ton beton lazım birde 1200tane bilgisayarla 10 tona yakın demir lazım dünyayı titretecez hadi herkez 25 kuruş atsın ortaya..

    YanıtlaSil
  92. olimpiyat 2012

    http://www.youtube.com/watch?v=4wZ8KDsLUiA

    00:32'den sonra görünen stad ışıklandırmaları

    1 doların üstündeki gibi piramit içinde üçgen var dikkatli bakın

    YanıtlaSil
  93. evet beyler ispanya murciada deprem... olu ve yaralilar var

    YanıtlaSil
  94. michaelsikkofield
    Illuminati ile ilgili yazın varmı sadece Illuminati ile ilgili düşüncelerını aktardıgın

    YanıtlaSil
  95. İspanyada deprem oldu. 4 kişi anasının amını tersten gördü

    YanıtlaSil
  96. barca kuponumu yatırdın oruspu cocugu insallah bi daha sampiyon olamazsın

    YanıtlaSil
  97. usta gen coşturmuşsun teslanın öyküsünden haberim vardı bilmediğim bir iki yeri de öğrenmiş oldum orospu çocuklarının planlarını artık sayende biliyoruz ayrıca çevremizdekilere de yayıyoruz merak etmeyesin artık yavaş yavaş da olsa uyanıyoruz her şey için teşekkürler allah razı olsun senden de kaynatandan da ailecek takip ediyor ve yeni yazıları bekliyoruz...

    YanıtlaSil
  98. az evvel yerde 1 dolar buldum hayra mı yormalıyım yoksa... korkuyorum...

    YanıtlaSil
  99. antonyo bentderesi12 Mayıs 2011 00:34

    amına çaktımın sümüklü maymunu, her bi boku yazmışsında teslanın nerelerde hangi ismi duyulmayan bilim insanlarını kullandığını yazmamışsın. senin araştırmacı kimliğine sürteyim

    YanıtlaSil
  100. durmak yok reyiz peşindeyiz

    YanıtlaSil
  101. Tesla konusuna daha çok değinseydin keşke aşağıda anlatmaya başladığın konular diğer konulardan pek farkı yoktu ayrıca bir arkadaşın da dediği gibi biliyorum tarzın bu ama küfürü az kullansan en azından okumasını istediğimiz ve bunları kaldıramayacak en azından bu küfürlerin gerçek amaçla yazılmadığını ( annen orospu değil ama sen orospu çocuğusun ) bunu en güzel örnekleyendir , anlatmamız zor olur , daha fazla insana ulaşmak amacıyla yıllardır anlatmaya çalıştığım şeyleri en azından yazıya dökmüş bir arkadaşı görüp insanlara okutmak daha kolay olabilir. devamını bekliyorum

    YanıtlaSil
  102. e ebesini şeettirdiim bak buraa şimdik 2+2 nezamandır 4 oluyo sen bu 3 kuruş bilgilerle o eşittiri doldurabileceeni mi şeediyon hıhh öle 2 tane çizgi şeetirebileceğini mi şeediyon sikerüm senin belanı adam olcan hemide bak bakam kıbrıs olayından sonra yunan ordusundan kimlerin pipisi kesilmiş bak bak utanma amuğa goyam it herif sen en doğrusu türkiye mi sanıyon sen herşeyi türkiye yapar eder çizer mi diyon amuğa goduğum ülkücüsü seni ananın amuğa sokar oracıkta daşşahlarını sıkarım şimdi anlamadın sen dime anlamadın hıhh anlamadın mı türkiye kıbrıs sorununda amarigaya sikerüm ulan diyen yunan abilerimizin sikini kesmek için şeettirildi işte böle çoook eskilerden böle şeetirdiler bizi böle 1940larda bi başagan şeetmişti böle ondan sonracıma türkiyenin başına gelenler böle amarigayla iletişşiiimde oldu böle garip bişi işte bu ben bunları böle sarhoş kafala araştırıp şeetmiştim sende araştır sende şeet senin de olsun yaz devam et sen ben okuyom arada iyi de oluyo güzel de oluyo seviyom bunu ben böle nesem öptüm

    YanıtlaSil
  103. ispanya depremi gösteriyor ki Herşey Doğru :D

    Zaten yalan diyende yok tabi bazı noktalarda aşırıya kaçılmış olabilir ama %80 Doğruluk payı var !

    YanıtlaSil
  104. Yazmıssın guzel, ıyı, hos ama sureklı amına koyım gotunu sıkyım sacma sapan salak salak kufur kullanımı yapmıssın. Ayrıca cumle kurmayı bılmıyosan neden argo katıyosun sozcuklerıne daha ılk paragrafı okudum yazıdan soguttun .
    Sana tavsıyem kullanmasını bılmıyorsan yazılarında argo kullanma . Ilk paragraftan sonra bu blogda ısım bıtmıstır.

    YanıtlaSil
  105. sikko haklısın birader..ben 21 yaşındayım 9 yaşımdan beri yahudi orospu çocuklarını araştırıyorum..ilk Kur-an'ı Kerim'den başladı merakım..ama olmuyo kardeş..insanlar uyuşmuş,senden bekliyolar..sen yazacaksın ki anca onlar okusun..olum azıcık araştırmacı olun lan! böyle armut piş ağzıma düş modunda olursanız tabi amına kodumun şeytanının amına kodumun askerleri siker sizi..biraz bireysel gayret lazım...bu adamında bütün işi gücü bu yazıları yazmak değildir heralde..azıcık gayret beyler..eğer bunlarla mücadele etmek istiyosanız önce Kur-an'ı Kerim'in mealini okumaktan başlayın..sonrası gelecektir zaten..

    YanıtlaSil
  106. sikko kardeş birde şu atatürk konusuna da değinsen fena olmaz hani,sende biliyosundur o konuda biraz ilginç..dediğin gibi 'gerçekleri görmek çok kolay ama sindirebilmek çok zor'..saygılar

    YanıtlaSil
  107. Arkadaşlar illuminati ile tanışmam çok uzun zaman önce oldu ve onları çok sıkı bir şekilde araştırıyorum.Bu araştırmalarım sırasında tesadüfen micheal sikkofield arkadaşın bu blogunu buldum.Burdaki yazılar daha önceden hep araştırıp okuduğum şeylerdi ancak anlatım tarzı bu blogu takip etmemi sağladı.Küfürlü yazıyor doğru ama bakış açısını yansıtış şekli bence takip ettiren.Neyse ben sinemaya hayran biri olarak bu konuları Mısır Uygarlığından günümüze gelene kadar bir belgesel çekmek istiyorum.Fikirlerinizi almak isterim.

    Birde size şuanda hiçbir sitede yer almayan 2 tespitten bahsedicem.Britney Spears'ın Illuminati şarkıcısı olduğunu herkes bilir.İnwo oyun kartlarında da var zaten.Ama o oyunda 2 kart daha var.Birinin adı "Meteor Strike" ve diğerinin adı " Church of Middle America".Şimdi bu kartları aklınızda tutun vee...

    http://www.youtube.com/watch?v=-Edv8Onsrgg

    Hold it against me adlı parçasının klibinin başlangıcında "Earth 2011" yazıyor ve ardından Dünya'ya çarpan bir meteor gözüküyor.

    http://www.youtube.com/watch?v=qzU9OrZlKb8

    Till the world Ends adlı parçasının klibinin başlangıcında " 21 December(aralık) 2012" yazıyor ve klibinden senaryosunda Dünya dışı varlıkların saldırısı anlatılıyor.

    Herşey apaçık ortada.

    Birde bunlara baktıktan sonra Dr.Carol Rosin'in videosunu izleyin.Gerçi hepiniz bu videoyu izlemişinizdir ama 5.30'dan itibaren tekrar izleyin.Linki burda:

    http://www.youtube.com/watch?v=qzU9OrZlKb8

    Şimdi bu yazdıklarımın hepsini aklınızda birleştirin.Düşünün!

    YanıtlaSil
  108. Guide, mail adresim blogda sağdaki linklerin altında yazıyor. Ulaş bana.

    YanıtlaSil
  109. HAARP şu anda aktif beyler.

    YanıtlaSil
  110. msne ekliyorum şimdi kabul et

    YanıtlaSil
  111. snoopdogguntasagi12 Mayıs 2011 17:20

    Bir solukta okudum.(yalanın amına koyayım yarım saat sürdü)Çok üzülerek söylüyorum ki insan gözünün önünde olan şeyleri başkası söylemeden göremiyor.Daha doğrusu yaratıcısını siktiğimin eğitim sistemi bunu getiriyor,o eğitim sisteminin etkilerini atamamak ağırıma gidiyor anasını sikeyim.Bir liseli olarak david hume un john locke un yazıları aklıma geliyor,unuttuğum , gözüme çarpmayan yerlerde neler saklı anlıyorum yavaştan.

    dipnot: Hacı bu yazıların günlük hayattaki skimsonik kavgalardan,savaşlardan tiksindiriyor insanı 18 yaşımda insanlığa küstürdün beni.Götümün üstüne oturup ona buna yorum yapmaktansa sessiz kalmayı yeğlemiştim, sessiz kalanın anasını siksinler elimden geldiği kadar araştırmaya başlıyorum.
    Al amına koyim ilk müridin doğdu alskjhfsd

    YanıtlaSil
  112. kaynak olarak orkun uçar ın kara divan adlı eserini okuyabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  113. bütün yazıyı okudum bazı yerleri kıcımdan da okumus olabilirimde fakat aklima bi soru takildi bu adamlar bu Haarp verilerini neden böyle cayır cayır ifşaa ediyorlar en azından kritik günleri manipule edebilirler ki bizde kıllanmayalım böyle.

    YanıtlaSil
  114. beyler mal adam aramizda dikkat!

    YanıtlaSil
  115. micheal msn'deydin çıktın konuşma yorum kaldı

    YanıtlaSil
  116. ispanyada deprem olmus

    YanıtlaSil
  117. türkiye depreminde enine beyazlıklar yok, dikine beyazlıklar var. japonya depremlerinde enine beyazlıklardan bahsedebiliriz grafiklerde.

    keza bugün de enine beyazlıklar var. şu grafikleri değerlendirecek bir uzman lazım.

    YanıtlaSil
  118. http://kentroversypapers.blogspot.com/2006/03/eyes-wide-shut-occult-symbolism.html

    bunu da bi yorumlasana panpa

    YanıtlaSil
  119. bu illuminati kartlarını yorumlamayı düşünüyor musun taşaksız ?

    YanıtlaSil
  120. bu arada ispanya'daki depremi örnek göstermek beis. 5,2 büyüklüğünde bir depremden bahsediyoruz. bugünkü değerlere baktığımızda veriler çıldırmış gibi hiç olmadığı kadar. enine beyaz çizgilerden 1 değil, 2 değil tam 4 tane seçilebiliyor. japonya depremindeki sinyallerden bile daha güçlü.

    YanıtlaSil
  121. ozaman fetullah din birliği sağlayarak bizim masonlara karşı bir güç mü oluşturmamızı istiyor ne yapmaya çalısıyor kendisini hiç sevmezdim amk (halada sevmiyorum) şimdi feto nerden aklına geldi derseniz yazıyı okurken arkadaş aradı cemaatci picin teki cemaatten teklif geldi beni californiya ya yollıcaklar mulakata(vay amk cemaatta bile mulakat var) gircem dedi pic mutluluktan beni arıyor senin ta amcıgını sikim adam resmen beyin göcü yapıyor orda öğretmenlik yapacakmış stv ayna programından selam yollarsın artık dedim göt herife. ben liseli tembel bir picim yazıyı yanlış anlamış olabilirim algılama gücüm düşük , sizde benim gibi 7000 saat bilgisayar oyunu oynasaydınız benden beter olurdunuz gene beyin fonksiyonlarım iyi calısıyor allaha şükür yanlıs bir şey söylediysem fazla küfür etmeyin göt herifler

    YanıtlaSil
  122. laaaaa eyes wıde shut la ilgili benimde aklıma geldi acaba sikkonun yorumu ne olur..bu kubrick ne iş amk..asla şeytana tapanların elinde oyuncak olmayacak bir zekaya sahipti bu bence taşak geçiyor çoğu filminde, dikkatli izleyin beylerrrrrrrrrrrrrrrrr

    YanıtlaSil
  123. Kubrick'i sevmem, konusundan dolayı Eyes Wide Shut'ı seyretcem bi ara ama adam bildiğim kadarıyla zaten onlara değiniyor o filmde.

    Telaşa mahal yok yani ehehe.

    YanıtlaSil
  124. filmin son halini teslim ettikten sonra şüpheli şekilde öldüğünüğ belirtelim kubrick ustanın.

    YanıtlaSil
  125. yukarda verilen bloğu yazan elemanın ailesinden yakın akrabaları illuminati üyesiymiş ben komple bloğu okumayı düşünüyorum aq
    taşaklı bi abiye benziyor..

    YanıtlaSil
  126. ---spoiler
    This symbolism is so important to the understanding of how these people in the Illuminati operate, and since there are questionable aspects to Mr. Kubrick’s sudden tragic death, this a story that needs to be told.
    ---spoiler

    lan sikko oku bu yazıyı müthiş amk, beyler ingilizce bilen mutlaka okusun acayip bi yazı, beynim durdu amk.
    kendinizi zorlayın bu filmi bi daha izlemem lazım sakin kafayla.
    saygılar beyler.

    YanıtlaSil
  127. yorumları niye sildin ya sansürcü müsün nerede 12'sinde gönderilen yorumlar?

    YanıtlaSil
  128. yormları nie sldin mayk??

    YanıtlaSil
  129. http://kentroversypapers.blogspot.com/2006/03/eyes-wide-shut-occult-symbolism.html

    bunu yorumlasana panpa

    YanıtlaSil
  130. olum aklınız yok mu lan adam yukarıda yazmış iki gün geri gitti diye. iftiracı pezevenkler.

    YanıtlaSil
  131. Sikkofield;

    bazı kaynaklarda yazdığına göre Albert Einstein Bir zamanlar İlluminatinin başındaymış ve başkanlığını yürütüyormuş. Sence bu haberin doğruluğu varmıdır? albert eistein ateistmiş sanırsam.

    YanıtlaSil
  132. bloggerın iki gün geri gitmesi haarp yüzünden olabilir

    haarp zaaaaa xd

    YanıtlaSil
  133. Bu ispanya depreminin bence haarpla ilgisi yok taşağını yediklerim. neden derseniz bakın japonya depremi mesela 9 şiddetinde ama haarp o kadar coşmuyor. geçenlerde amı götü dağıtmış gidiyordu. 5.2 lik deprem için mi götünü yırttı bu alet.

    YanıtlaSil
  134. beyler bu alet aynı zamanda havayı da kontrol ediyor. yani yağmurlu mu güneşli mi falan. sonra duyguları da kontrol ediyor. bi şeyler dönüyor ama du bakali.

    YanıtlaSil
  135. Hacı HAARP biraz coşmuş mu şu an ben mi yanlış anladım bu grafiği

    YanıtlaSil
  136. Geçen ki yazına yaptım yorumu dikkate almışsın.Güzel de yazı olmuş.Bi kaç bilgide ben ekleyeyim.Tesla 5 parasız bir şekilde bir otel odasında ölür ve FBI tarafından hasıraltı edilen çalışmalarıyla NASA kurulur.Gerisini siz kafanızda canlandırın.Ne adam dimi.

    YanıtlaSil
  137. yazıyı 2 günde yorumları 3 günde okudum amk

    YanıtlaSil
  138. Şu yeni çakan ''Süpercan'' adlı içinde Türk çocuk kahramanın olduğu oyuna bi göz atmak gerek konusu olaylar çok ilginç gelebilir malum çocuklar etki altına alınabilecek en kolay kesim. Yapan firma da Marvel Comics

    YanıtlaSil
  139. Lucid dream ve astral seyahat ile ilgili bir şeyler yazıcam demiştin bir ara..Bir an evvel onu da bekliyoruz..yazı olmasa bile hiç olmazsa şu yorumlarda bunlar hakkında ne düşündüğünü yazarsan sevinirim..merak ediyorum da..daha sık yazman dileğiyle kolay gelsin:)

    YanıtlaSil
  140. edison un kaynatasına selamlarımı iletiyorum.

    YanıtlaSil
  141. Ellere sağlık conem bitirdim hiç de uzun gelmedi

    YanıtlaSil
  142. http://kentroversypapers.blogspot.com/2006/03/eyes-wide-shut-occult-symbolism.html

    panpa baksana şuna kubrick ne ayakmış!

    YanıtlaSil
  143. kubrick de zıt gitti bu heriflere, eyes wide shut'ı tamamladıktan 4 gün sonra öldü(rüldü)

    YanıtlaSil
  144. Sikko küfüre çare bulacağını söylemişsin bütün yazılara sansür uygula yoksa sikiminakondi suratına çakarım. Hadi kolay gelsin laydi gaga bekleniyor.

    YanıtlaSil
  145. lan beni altınçilek satıcısı gibi yaptınız ben de nişantaşı çocuğuyum ben de ilginç şeyler yazmaya çalışıyorum. hem de gelecek yazı: londra olimpiyatları ve illüminati kartları. topu topu 5 kişi girmiş lan siteye böhühü

    YanıtlaSil
  146. küfür etmeden anlatmaya başlarsan ben ve arkadaşlar blogu takıp etmeyı bırakabılırız cunku sen kufurlu anlatınca hiç sıkıcı geçmiyor bı bakıyorum bitmiş :D

    YanıtlaSil
  147. http://www.agun.edu.tr/

    amblemlerin hepsine bi dikkat müdür.

    YanıtlaSil
  148. şu mehmet okurun falan oynadığı "haydi çocuklar uyku vakti" gibi bi olay var ya,ordaki tek gözlü aptal kutuyla ilgili ne düşünüyosun balım
    ^^big brother watching yaa
    zerdeçal.

    YanıtlaSil
  149. merhaba ben korsan taksici Rahmi abin.
    yazdıklarına katılmamak elde değil.
    bazı dalyaraklar hala herşeyin rastgele gerçekleştiğini sanıp olcağı varmış oldu kafasında yaşıyor ya ayar olmamak elde değil.
    adamlar biz varız ayağınızı denk alın mesajını vermek için götlerini yırtıyor ama bu amına koduğumun çocukları yok ya olur mu öyle şeyler paranoya bunların hepsi deyip geçiyo.e o zaman bunlar tekrarlandığı sürece mukadderat yerine öyle göte böyle yarrak demek farz olur.belki benim belki senin belki de ruhiyenin başına gelicek ama durum budur.
    hadi benim eyvollağmam budur.

    YanıtlaSil
  150. s. taşağını yiğim müthiş yazı çok güzel herkesin anlayacağı dilde olmuş ancak biraz bilgisi olmayana ne kadar etkili olur orası muamma umarım araştırmalarına vesile olur senin çalışmaların ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  151. ne küfürlü konuşuyorsunuz lan amına koyim :)))güzel yazı olmuş yarısı am göt muhabbeti diğer yarısının yarısı gerçek kalan yarısı uyutma (sikmek yada sikilmek için)son yarısındada hiçbirimizden bir bok çıkamz mesajı :)

    YanıtlaSil
  152. amına koyim ekşiciler doluşmuş yine.

    yarısında çıksaydın o zaman yarram ehehe

    YanıtlaSil
  153. maykıl kıllık yapma adam ol önce adından belli ne kadar samimi olduğun en büyük mason deccal ın adamı sensin bak bi kere senle ilgili hadis var edep dışı konuşur diyor herkes onu doğru sanır ama öfkede duyar diyor deccalın hizmetçileri için edep yok oğlum bi kere sende sen deccalın adamısın o seni yönlendiriyor adam ol abini dinle hasta gibi konuşma hastalığını yada düzmecesini bırak allah(cc)a teslim oluyorum de ve kelimei şahadet getirerek imanını da beyninide yenile...bak yazının doğru taraflarıyla birlikte küfürler okuyan herkese hakaretler seni allahın kanunlarıyla karşı karşıya getiriyor bu maske düşüncesiyle olsa bile anladıysan!bide bu yazdıklarınla kendini nimetten sayma bunları 65 yıl önce saidi nursi dedi 1977 de türkiyedeki bir çok düşünür konuşmaya başladı 1994 te bütün maskeleri düştü deşifre oldular 2000 den itibaren renk değiştirdiler 2009 ve sonrasındada alenen biz burdayız dediler ve diyorlar samimi değilsin gözümmmm

    YanıtlaSil
  154. yok lan polat alemdar'ın adamıyım ben, yanlışın var.

    YanıtlaSil
  155. lan yazıyı okudum güzel tamam zikinin hakkını vermişsin. yorumların yer yer doğru, verilen örnek ve sikimsonik grafikler gerçek. lan amına koyim yazmıcam yorum fln ne desek gerçeğe ulaşamıcaz en iyisi şunu soriyim 12 martta haarp coşmuş onu bi açıkla maykıl reyiz

    YanıtlaSil
  156. bide yorumu saat 3 ü çeyrek geçe 19 mayısta atıyorum 18 mayıs 17:12 dio ne ayak

    YanıtlaSil
  157. ahaaa 17 ağustos depreminin istatisliklerini kapatmışlar siteden ulaşılamıyor No data available on 17 Aug 1999

    YanıtlaSil
  158. olm sen nasıl bi amcıksın ya am kafalı yorumları silip duruyon lan faşist bok.

    YanıtlaSil
  159. yine sarsıldık lan yarrak ne iş

    YanıtlaSil
  160. aynı görüşte insanların olması güzel
    cccrack was here.

    YanıtlaSil
  161. "Bu ispanya depreminin bence haarpla ilgisi yok taşağını yediklerim. neden derseniz bakın japonya depremi mesela 9 şiddetinde ama haarp o kadar coşmuyor. geçenlerde amı götü dağıtmış gidiyordu. 5.2 lik deprem için mi götünü yırttı bu alet.
    14 Mayıs 2011 04:55"

    alaskanın japonyaya olan yakınlığı ile olayın kolayca halledebilmesini ve de ispanyanın yerküremizin alaskaya göre teee en öte ucunda olduğunu bi düşün derim...

    YanıtlaSil
  162. türkiye gerçeği burada yatıyor işte
    büyün burada yazılanlar alıntılar vs adam gibi yazılsa kimse okumazdı. akıllı adam araya am göt taşak sıkıştırınca herkez katılmış okumuş. kurnazlık işe yaramış. ama nereye kadar.
    türkiye de bir tv kurulsa sipiker iyi akşamlar amnza kooyim işte haberler, fener yine koydu aziz şunu yaptı.. yine deprem oldu amına koooyim diye yayın yapsa. acun programında kutuyu açan aaaa 50 kuruş çıkardım mına kooyim dese başka hiç bir tv izlenmez insanlar evden çıkmaz habire o tv ye takılırdı.
    aklınızı başınıza alın...ortada büyük bir pasta ve güç paylaşımı var tabiki birileri bu işin başında onlarda nasıl isterse öyle oluyor tarihi okuyosunuz güç için insanlık bugüne kadar neler yapmış daha neler yapacak hançer varken hançer sonrası HAARP HURP bu iş böyle bizde bakarız sadece üretmeyen kazanmayan ama bok gibi harcayan özgür köleler

    YanıtlaSil
  163. laaann büzüklerin efendisindeki sauron da tek gözden ibaret değilmiydi ve de ateş içinden bakıyodu? Lüsifer bizimi izliyo acaba? Bi de şu pc oyunu assassins creed de insanları köleleştirmeye çalışan gruba karşı savaşıyozya sürekli.Bunlarla bize mesajmı veriliyo yoksa ben balataları yaktımmı?

    YanıtlaSil
  164. bunların farkında olmak gerek. bilgilendirdiğin için teşekkürler. ve etrafı uyarmak lazım. farketmeden kimlere hizmet ediyoruz. evet çok güçlüler. ve yüzyıllardır insanlık savaşıyor güç savaşı. bu normal. önemli olan uyanık olmak. ne yapıldığının bilincinde olmak. diğer yazıları da takip edicem. not: bloğu yaymayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  165. beyni ne kadar az çalışan boş bi orospu çocuğuymuşun lan. tesla yine öldü mezarında salak senin şu aptal yazın yüzünden.

    YanıtlaSil
  166. çok iyi yazmışsın. bu katıksız döl israfı edisonmudur nedir tam orospu çocuguumuş

    YanıtlaSil
  167. Birde böyle bir site mevcut

    İlginç bilgiler güncel olarak geçiyorlar...

    http://www.bluebox.bbs.tr

    YanıtlaSil
  168. bu deprem siki haarp ın alaskada olması şaşırtıcı değil buraya bak: http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/world/10_largest_world.php yoksa şaşırtıcı mı lan, bilemedim.

    YanıtlaSil
  169. Nikola tesladan bahsetmişsin
    birde resmini koyaydın reisin

    YanıtlaSil
  170. Yavru saatlerdir yazılarını okuyorum. muazzam yazıyorsun. yalnız küçük bir önerim olacak. malum internet falan bunlar pek hoş karşılanmıyor ülkemizde. yazdıkların göze de batabilir birisinin ve tak diye kapatırlar amına koyin. ee sen ne diyon yarram diyecek olursan, yedek al yedek. at google docs'a kalsın. hadi gömdüm.

    YanıtlaSil
  171. efferim lan güzel yazmışsın. blog'u da ekledim yer imlerine. bu da benden bütün kaynatalara hediye olsun

    japonya depremi sonrası nasıl bulutlar ortaya çıkmış bi bakın bakalım:

    http://www.youtube.com/watch?v=kH28FXLc5Us

    YanıtlaSil
  172. BİR BLOGGER OLMAKTAN ÇOK DAHA FAZLASINI HAKEDEN DAHİYANE BİR ARAŞTIRMACI! GURUR DUYUYORUM, SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM. AKLINA SAĞLIK. (kendinemilitan)

    YanıtlaSil
  173. Vaaay sikkoma bak, sözlükleri bırakıp kendine müritler bulmuş. orga giriyor musun lan arada? gir lan özledik amk.

    -Ekşici mode on-

    Yazılarını takip ediyorum, çok eski bir kara mizah takipçisi olarak, yazma üslubunu falan da gerçekten beğeniyorum hacı. Ama yukarıdaki heriflerin dediği gibi, yazılarını millete okutmamız lazım. Okutmamız için de küfrü kesinlikle kaldırman lazım yazılarından genco. "Ya ben böyle rahat ediyorum, sikerim kendim için mi yazıyorum sizin için mi?" gibi bir kaypaklık yaparsan ananı sikeyim.

    Kesinlikle IP'ni gizle, gerekirse blog yazılarını evde hazırlayıp internet kafelerden falan yayınla.

    Yazılarının yedeğini al.

    Ve rica olarak, eğer hakkında bir bilgin varsa Einstein denilen, Amerika'nın millete kakaladığı orospu çocuğu mal bilim adamından bahset. Bilgin yoksa da araştır aq ben mi söyleyeyim onu da. Nazi bilim adamlarından neler çalmış götürmüş amerikaya, atom bombasını savaş sonrası yenik almanya'dan nasıl çalmış falan onları anlat.

    YanıtlaSil
  174. panpa selam, tekrar ben lan ehehe. bir yukarıdaki orospu çocuğuyum.

    yorumları okudum da, adamın birisi Atatürk'e değin falan demiş. eğer bilgin varsa, olumsuz şeyler biliyorsan falan sakın yazma. bak sakın diyorum. bir anda seni şakirt ya da ülkücü olarak yaftalayıp tüm yazdıklarınla beraber seni itin götüne sokabilirler. kimseye inandıramayız yazdıklarına ondan sonra.

    sikerler sikko, hepimizi sikerler :(

    YanıtlaSil
  175. deprem olugunda nikola teslaya sövdüyorum lan orospu çuçugu dünaynın annasını sikecek aleti al götne sok ne yarama yariyor götancasenin götünde depremler iklim değsikligi olsuturmus göö t herif madem yapıyon abdye ne yapıyon si k

    YanıtlaSil
  176. İki üstteki adsız söylemiş, çokda doğru söylemiş. Ama ben yazmadan edemeyeceğim.

    Öncelikle diyeyim ki, zaten bu blogda anlatılan olayları, her beyin sahibi insancık, atatürk le bağdaştırabilir. Onu da yazardan beklemeyin artık müdürler.

    Ulan varya, şuan 5 satır yazdım, geri sildim. Yukardaki adsız haklı çıkabilir. Her ne kadar devletin mason hakimiyetine karşı bilinçli şekilde harekete geçtiğini düşünsemde, bu puştların kökü dünyanın öbür ucuna kadar uzun olduğundan yazmıyorum. Atatürk le beyinlere öyle giydirmişler ki, artık adamın biri akla gelebilecek her türlü pisliği yapıyor, milyonlarca masum insanı doğrudan ya da dolaylı öldürüyor, devletin anasını ağlatıyor. Sonra pat çıkıyor "atatürk ün askeriyim" diyince, bizim beyni .....ler, "ooo, uyuma millet, aydınlar içerde" diye ...ik ...ik konuşuyor.

    Ulan bi de şey var. Çok uluslu bir millet olmamıza rağmen, herkesin adı kasıtlı olarak Müslüman isimleriyle değiştirilmiş. Mesela çok sayıda müslüman olmayan ermeni vatandaşımız var ve isimleri ahmet, muhammet, ali... Hakkaten feci şekilde boka bastırılmışız...

    Yalnız yazıların içeriği çok güzel ama fazla küfürlü. Bazı arkadaşların dediği gibi, herkesin okuyabileceği türden değil. Amma velakin, yazar bunu bilerek yapıyor. Çünkü o da biliyor ki, içinde bol küfürlü, çeşitli uçuk kelimeler içeren yazılar daha çok okunur, sıkılmadan okunur, özellikle şimdiki gençlerin ilgisini çeker... Haksız mıyım maykıl? Çok feci niyet okurum :D

    YanıtlaSil
  177. Michaelsikkofield, çok güzel yazıların var. Daha yeni keşfettim siteni. Yazılarını zaman buldukça okumayı düşünüyorum. Yalnız bir cümlen dikkatimi çekti.

    "Bülent Ecevit... Türkiye Cumhuriyeti'nin piyon olmayan son başbakanı."

    Ecevit milletin içinden çıkmış bir insandı. Ama ecevit saftı. Ecevit kendi istemiştir diye kesin birşey söyleyemem ama ecevit isteyerek ya da istemeyerek kullanıldı. Şimdi o dönemi uzun uzun anlatıp, ekonomik krizin detaylarına kadar konuşup kalabalık oluşturmak istemiyorum. Türkiye de sol başlı başına bu güçlere piyon üretmek amacıyla kullanılmıştır. Tabi aynı şekilde sağ da öyle. Sol, "masum işçinin, gariban köylünün amerikaya, uluslararası güçlere yumruk kaldırması" olarak empoze edilip, ota boka "emperyal güçler" yaptı diyecek, ama sebebini açıklayamayacak piyonlar yetiştirmek için kullanıldı. Bunun türkiyedeki sağ ı da var ama konu ecevit olduğundan sola değindim. Neyse fazla siyaset yapmadan baştaki söylediğime döneyim.

    Ecevit, bu ülkede üstü örtülü de konuşsa, kontrgerillanın varlığından, yani derin devletin varlığından bahseden bir başbakandır. Ama sağında solunda çok yamuk hayvanlar vardı.

    Peki buraya niye değiniyorum? Ecevitin başkent üniversitesinde yaşadığı olayı irdelemek için. Orada ecevitin ipini kim çekecekti? Mehmet Haberal. Pekii, mehmet haberal ın bugünki en büyük avukatı kim? Bu millete en okkalı kazığı yediren Süleyman Demirel. Süleyman demirel in masonik bağlantısını da yazımı okuyan arkadaşlar araştırsın, incelesin. Alsın bi de bugünün siyasetine oturtsun, bakın bakalım hangi fotoğraf çıkacak karşınıza... (http://www.youtube.com/watch?v=32K_1FEADpc)

    Nereye bağlamak istiyorum? Bu adamlar ve yedikleri haltlar bugün ergnkon davasında inceleniyor. Ben bir siyasi parti üyesi değilim. Oy toplamaya felan da çalışmıyorum. Hemen bazı beyinsizlerden yafta yiyeceğim için yazayım dedim. Sadece aklın yoluyla gördüğüm gerçekleri yazıyorum.

    Bu adamlarla mücadele fantazisi kurulacaksa önce kendi ülkemizden başlamalıyız. Ne mi yapalım? Ergnkon davasının takipçisi olalım. Bu yapılanma hakkında daha fazla bilgi sahibi olalım. Eğer bütün bunlardan sonra, türkiye de ilk defa derin devlete, masonik düzene meydan okuyan bir dönemi yaşamamıza sebep olan insanları da amerikanın kuklası diye görüyorsanız, o zaman birileri de sizin bilinç altınızı yönetiyor demektir :D

    Ne zaman ki devlet, askeri birimlerden istihbarata, bu masonik ellerden temizlenir, o zaman ancak devlet olarak bu güçlerle mücadele edebiliriz.

    Çok alakasız şeyler yazdım gibi sanki ama okuyun adam olun babanız gibi, eşek olmayın. virgüle dikkat :D

    YanıtlaSil
  178. Sikkofield hoca Megadeth'ten Dave Mustaine'nin sözlerini yazdığı Washington is Next! şarkısının sözlerine bakabilirsin senin gibi oda her şeyin farkında ve hiç bir şekilde propaganda yapmadan masonluğa karşı uyarıyor.

    YanıtlaSil
  179. Çok iyi yazmışsın helal olsun,fakat üslubunu değiştirmez isen çok fazla duyulmaz sesin,o küfürleri şimdilik dağılması için kullan ama sonra editle.Sonuna kadar arkandayım :)

    YanıtlaSil
  180. bu kadar sikimsonik küfürler içeren bi blogu birkaç şikayetle pekala kapattırabilirler, hatta bazılarının içine gelmezse ve bu yazdıklarında dogruluk payı varsa son yazılarında olabilir.

    YanıtlaSil
  181. http://www.facebook.com/video/video.php?v=1986262249911&oid=195753693777132&comments

    YanıtlaSil
  182. tüm yazıları okudum ve sana laflar hazırladım.

    yok lafım la, belli bi mantık çerçevesinde her şey doğru gibi geliyor. aklıma takılan; dan brown denen adamın tüm kitaplarındaki bilgiler senin verdiklerinle uyuşuyor. özellikle son kitabı "kayıp sembol" ve en bilinen kitapları olan "melekler ve şeytanlar" ve "da vinci şifresi".

    masonluğa ait gerçekleri o kadar açık veriyor ki, senin mantığına göre bu adam da mason olmalı. çünkü milyonlar okuyor bu adamı, baya göz önünde. demek ki bi takım yerlerin onayından geçiyor kitap. senin mantığına ben de katılıyorum bu durumda. ekleyeceğin bir şey var mı? sen ne diyorsun bu konuda?

    YanıtlaSil
  183. LA birazda resim vs kasaydın ya ne o kdar link
    Düz yazı sanatı olmuş seninkisi

    YanıtlaSil
  184. Yani her şey alıntı
    sende yok yeni bişey takma kafana o kadar

    YanıtlaSil
  185. bilinçlenmek yetmez bir şeyler yapmak lazım...insanın çok zoruna gidiyor insanlıktan mahrum insanlar tarafından bu şekilde eziyet görmek

    YanıtlaSil
  186. Sikko Bermuda şeytan üçgeni hakkında ne düşünüyorsun? İlluminati veya birtakım gizli çalışmalarla ilgili olabilir mi? Hiçbir geminin, deniz altının, uçağın yanaşamaması sadece doğal afetlerle açıklanamaz gibi geliyor bana.

    YanıtlaSil
  187. taşağını sikeyim sağol, aydınlandım piç

    YanıtlaSil
  188. ŞOK ŞOK ŞOK!

    Receb Tayyib Erdoğan, Yeni Tâğûtî Düzeni Açıkladı!

    http://i56.tinypic.com/21m9md0.jpg

    http://www.yukleresim.com/images/86295664446348597985.bmp

    http://ressim.net/s/upload/81a8e96e.bmp

    Yeni Tâğûtî Düzenin Turkiye Projesinin lideri olduğunu defalarca söyleyen Receb Tayyib Erdoğan twitter hesabında "Turkiye'yi yeni dunya düzeninin yükselen yıldızı olarak kabul ettirdik. Hayaldi gerçek oldu, birlikte başardık" demiş. Ahmaklar da buna bakıp bakıp oooyh ne güzelmiş diye saçmalıyorlar. Güzel mi çirkin mi yakında göreceksiniz!

    O yazıyı Receb Tayyib Erdoğan 8.5.2011 tarihinde kendisi yazmıştır. İnanmayanlar bu adresden görebilir:

    http://twitter.com/#!/rt_erdogan

    YanıtlaSil
  189. okumak yeni kısmet oldu
    dediklerinde haklılık payın da olabilir, paranoyağa bağlamış da olabilirsin bilemiyorum. Peki sana birkaç şey soracağım, mesela son güncel depremlerin HAARP'le alakasını söylüyorsun da dünyada yeni deprem olmuyor ki, yani bundan önceki depremler doğaldı, bunlar yapay mı diyorsun?

    Ben sanırım bu olaylara, sen öldürülmeden tam anlamıyla inanamıcam:) daşşak geçiyorum ama daşşak geçmiyorum aslında, yani eğer bir piçliğe kurban gidersen işte o zaman inanırım lan
    İkincisi, bu kadar güçlü insanlar, düşünsene yeri yerinden oynatabilecek kadar güçlü insanlar o grafik, tablo her neyse işte adı.. Onu değiştirip de kamuoyuna sunamıyorlar mı? Bunu düşünüyorlardır sanırım. Ulan birkaç bişey daha soracaktım ama, unuttum amına koyiim.. Yaşlandık ulan:)

    YanıtlaSil
  190. sikko slm hocam ailecek severek takip edioruz seni. HAARP yazında siktin attın bizi yine şimdi sana bi sorum var bu HAARP denen sik hakkında 2 saniye araştırma yaptım amk dio ki HAARP ın uçaklar üzerinde çok etkili imiş düşüroyomuş uçakları. benimde aklıma ne geldi dünyanın en sikko yerlerinde deprem olsa bizim gazeteler hemen yazar yine uçak düştü deprem oldu falan filan. madem depremden önce uçak düşüo ve HAARP denen sik de uçak düşürüo bu senin yazdığın ve okurken beynimizi siken yazıya bir kanıt daha oluşturuo. şimdi yazıyı okudum eğer bu gözümden kaçtıysa kusura bakma ya da eğer yorumlarda böle bişi varsa bilmiom hepsini okumadım amk. ayrıca daha fazla yaz lan ibine zevkli oluo amk

    YanıtlaSil
  191. yazından ve çabanda dolayı tebrik etmek istiyorum seni sikko.dünden itibaren yazılarını tek tek okuyorum.milleti bilinçlendirmen güzel.
    arada çıkıp bunları biliyozda noluyo a.q diyen tek taşaklıları siktiret.takmadığını biliyorum da her neyse.bir yazında ''sen git recm i savun sonra gel burda birilerine laf söyle'' gibilerinden bir yazını gördüm.recm cezası vardır araştırma yapmanı tavsiye ederim.yanlış anladıysam özür dilerim şimdiden.
    ayrıca kıbrıs barış harekatının asıl mimarı erbakan dır.o sırada ecevit yurt dışındadır harekat yanlısı değildir.konuşarak anlaşma taraftarıdır.
    nogimmick
    erdoğanın twitter hesabı yok.oraya onu yazcak kadar salak değil a.q am kafalılık yapmayın.

    YanıtlaSil
  192. aga işe yararmı bilmem ama söyle bişey... özellikle ayın 17 sinden sonrasına dikkat!!!!
    http://137.229.36.30/cgi-bin/magnetometer/gak-mag.cgi

    YanıtlaSil
  193. not: aşagıdaki ending date kısmına yyyyaagg şeklinde tarih girin...

    YanıtlaSil
  194. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  195. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  196. Merhaba, 2 gündür neredeyse tüm yazılarını okudum, hatta kendimi kaptırdım bir çok arkadaşın yaptığı yorumları da okudum. HAARP ile ilgili olarak ekşicilerin yaptığı yorumlara çok sinirlenmişsin, haklısında amk, ama bir düzeltme yapmak isterim izninle taşaksız, bilimsel bir şey söyleyecekseniz eyvallah demişsin, yalnız verdiğin veriler haarpın çalışmasına ait veriler değil, verdiğin veriler http://www.haarp.alaska.edu/haarp/magind.html linkindeki haarp indüksiyon manyetometresine ait veriler, bu cihaz tokyo üniversitesi tarafından hediye edilmiş. Temel olarak içinde büyük indüksiyon bobinleri var ve iyonosferdeki düşük frekansları ölçerek bilgisayar yardımıyla o vermiş olduğun grafikleri çıkartıyorlar.

    Burada fourier transform yöntemini kullanmışlar, iyonosferde manyetik bir fırtına, şimşek çakması gibi doğa olaylarının 0-5Hz arası en düşük frekanslarını dinliyorlar. Bunu yapmalarının tabiki bilimsel bir amacı var fakat benim bilgim onu açıklamaya pek yeterli değil.

    Neyse taşşağını yediğim sonuçta bu bilgileri de haarpın kendi sitesinden aldım, bunlarda da bir piçlik olabilir, ama onu ben bilemem kaynatasız benimki sadece ek bilgi.

    YanıtlaSil
  197. evet hacım dediğin gibi bu grafikler indüksiyon manyetometresinin, öyle de yazmış olmam lazım zaten yazıda hatırladığım kadarıyla. şimdi bu indüksiyon manyetometresi ne ola ki dersen tabi ki açıklayamam, bilmiyorum. ama şimdi bu alet iyonosferdeki değişimleri ölçen yani basit tabirle sadece "gözlem" yapan bir hede ise, o zaman bu anasını siktiğimin grafikleri depremden 1-2 gün önce değişim göstermeye başlıyorken, bu adamlar depremden daha önceden haberdar olmuyolar mıdır?

    o zaman bizi, haiti'yi, japonya'yı vs vs uyarmış olmaları gerekmez miydi? katrina kasırgasında bu adamlar niye o kadar kayıp verdi?

    yani öyle de böyle de normal olmayan bir şeyler var be hafız.

    YanıtlaSil
  198. şuku düğmesi olmadığından veremedim şukunu ancak başkasıyla paylaşarak şukunu vermiş olucam diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.