Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

26 Nisan 2011 Salı

UFO, Semboller ve Cinler +18

Selam kaynatasızlar.

Baştan anlaşalım, eğer etkileneceğinizi düşünüyorsanız bu yazıyı okumayın. Kimileriniz bana gönderdiği maillerde ve tweet'lerde bazı yazılarımı okurken tırstıklarını söylüyor. Ne yalan söyleyeyim ben de bazı yazıları yazarken gerilmiştim baya, bi de gece yazarım genelde ben. Müziği sonuna kadar açıyorum bi ses duyup götüm 3 buçuk atmasın diye ehehe.

Size tavsiyem rahatlamak için 1 dakikanızı ayırarak ihlas, felak ve nas surelerini okuyun. Cinler de Allah'ın kulları sonuçta fakat musallat olabilir, huzusuzluk hissetmenize yol açabilirler. Kafayı sıyırdığımı düşüneceksiniz ama bazıları beni rahatsız ediyor son birkaç aydır, 1 ay önce burada anlatamayacağım çok özel bir hadise yaşadım. Eh ben de onları rahatsız ediyor olmalıyım anlattıklarımla ehehe. O yüzden okuyun şu 3 sureyi. İhlas, felak, nas = full protection, %100 chance to block spells.

Bir de yine anasının amı kadar uzun bir yazı olacak bu ve biraz daldan dala atlayacam anlatırken fakat dinç bir kafayla okuyun, farklı şeyler anlatıyormuşi gibi görünsem de hepsini ortak paydada birleştirecem. Karagümrük çocuğuyum, sözüm senettir. Hadi piçler başlıyorum, ready go.

Şimdi burada Fotomaç gazetesi gibi BİZ SÖYLEMİŞTİK çirkefliği yapacam biraz. Fakat gerçekten de söylemiştim kaynatasını siktiklerim, eşek osurmuyor burada.

Avare sözlük'te 20 şubat 2011 tarihli entry'im (şimdi okumayın özet geçecem): http://www.avare.be/
Aynı yazıyı bu blog'a da taşıdım sonra, buyrun: Dünya Dışı Varlıklar ve UFO'lar

Şimdi birkaç alıntı yapayım mı, bakalım ne demişim 20 şubat 2011'de. "Bazı şeyler bana çok kasıtlı ve gözümüze sokulmak için yapılıyor gibi geliyor. ", "Fakat gözümüze gözümüze sokularak anlatılan o kaçırma hikayeleri, yok efendim Roswell olayı tamamen yalan dolandır. Şu meşhur otopsisi yapılan uzaylı vidyosunu biliyorsunuzdur. olum, buna inanıyor lan insanlar. bi siktirin gidin allah aşkına, böyle bir soytarılık olamaz..." ,  "ve şu an insanları ufolara inandırmak eskisinden çok çok daha kolay. zaten yıllardır bize "biz bir şeyler biliyoruz ve sizden gizliyoruz." mesajı vererek ufoların bizimle temas halinde olduğunu yavaştan kabul ettiriyorlar."



Ve şimdi buna dikkat taşağını yediklerim: "ve NASA bilgi paylaşımında eski katı tutumunu yavaş yavaş elden bırakacaktır. geçtiğimiz birkaç yıl içinde uydularına takılan bir ses kaydını da paylaşmışlardı medya ile." 20.02.2011

Evet,  bu satırları yazmamdan yaklaşık 2 ay sonra, 11 Nisan 2011'de FBI Roswell olayını doğruladı. Şu adreste Roswell olayındaki uzaylılarla ilgili raporları paylaştı: http://vault.fbi.gov/Roswell%20UFO

Şimdi bir bakalım, yine Avare Sözlük'te birkaç ay önce yazdığım ve bu blog'daki ismi Battle Los Angeles Filmindeki Sübliminal Mesaj olan yazıda neler anlatmışım siz kaynatası sikiklere: "Beyler UFO falan yok. İnanın diye yapılıyor tüm bu propagandalar. Medyada, yazılı ve görsel basında, internette her gün verilen "x şehrinde UFO görüldü", "nasa`da çalışan emekli astronot rıza armstrong`un UFO var itirafı!!!!111" şeklindeki haberler yalaaaaaaaaan. Valla da yalan billa da yalan."

Ve bu FBI'ın Roswell olayını kabul etmesi basında nasıl duyuruldu sizce? İnanmayan aratsın bulsun haber sitelerinde, "FBI Ajanından Roswell İtirafı!".

Gitgide artan Ufo haberleri, Hollywood filmleri, yazılı ve görsel basında ısrarla gözümüze gözümüze sokulmaları... Falcı dükkanı mı açsam n'apsam amına koyim ehehe. Hayır taşağını yediklerim bunu farkedebilmek, öngörebilmek marifet felan değil. İç hesaplaşmalarınızı ve egonuzu bir kenara bırakabildiğinizde çok rahat farkedeceksiniz bunu. Umarım 1000 nasihat gücündeki o 1 musibeti tecrübe etmeden farkedersiniz.

Ey bana hayal dünyasında yaşıyorsun diyen orospu çocuğu... Her şeyin en doğrusunu bildiğini sanan, görmüş geçirmiş olgun insan ayakları yapan fakat özünde bu hayatta bir sikim yaşamamış, idrak kapasitesi yerlerde sürünen gerizekalı... Seni de, o sikindirik egonu da sağ ayağıyla orta açan İbrahim Üzülmez hırsıyla sikerim arkadaşım.

Kurtlar Vadisi'ndeki Ömer Baba gibi özlü söz söyleyen sikindirik ihtiyar tribi gibi olmasın ama, şu lafımı unutmayın, Gerçeği keşfetmesi değil, kabul etmesi zor. Neyse konuya geri dönüyorum. Aslında konuya başlamadım bile, sadece birkaç alıntıda bulundum buraya kadar.

Taşağını yediklerim, "Ufo yok" derken kastettiğim şey uzaylılar tarafından kullanılan, havada ışık çıkaran sikimsonik araçlardı. Fakat aslında Ufo'lar var. ABD, Hitler döneminden beri sahipti Ufo teknolojisine. Ufo dediğim şey ise, elektromanyetik sevk ile yerçekimine karşı koyarak hareket edebilen, müthiş hızlı araçlardır. Bu insanlar şu an insanlığın en az 25 yıl önünde bir teknolojiye sahipler, en az!!

Japonya'daki tsunami sırasında gözüken Ufo'lar, ABD'deki 51. bölgeden yahut başka gizli bir üsten kalkmadılarsa, benim anamı avradımı sülalemi gözümün önünde siksinler.

Evet o haberlere çıkan, orada burada video'ları dönen Japonya'daki gök cisimleri (eğer video'lar fake değilse) sahiden Ufo'ydu. Fakat içinde öyle sinek gözlü, koca kafalı, yeşil uzaylılar falan yoktu amınıza koydurtmayın.

Peki o Ufo'ların içinde ne vardı? Sizleri Kibar Feyzo'dan bir diyalogla baş başa bırakıyorum.

- İçinde ne vardı?
+ Poh vardı.
- Siktir ule

ABD'deki 51. bölgeye giriş kesinlikle yasaktır. Google Earth'te bile göstermezler 51. bölgeyi, inanmayan denesin, bulun koordinatlarını internetten ve bakmaya çalışın. Simsiyah ekran çıkacak karşınıza.

1947'de vuku bulan Roswell olayında belki gerçekten Ufo kazası olmuştur. Fakat 590. kez yineliyorum, insan yapımı olan ve insan kontrolü altında olan Ufo'lara sahibiz dünya üzerinde.

Trilyon çarpı trilyonlarca galaksisi olan bir evrende muhakkak yalnız değiliz. Fakat çapı 100,000 ışık yılı olan Samanyolu Galaksisi'nde bulunuyoruz. Bir galaksinin çapı bile bu boyuttayken, başka galaksideki canlıların bizi elini kolunu sallaya sallaya ziyaret edebileceğini mi düşünüyorsunuz? Hadi diyelim bu galakside dünyayı ziyaret edebilen uzaylılar var, niye adam akıllı gözülüp bir mesaj vermiyorlar bize ulan? Ne bu sikimsonik gizem ayakları amın evladı? Sen bulunduğun galakside senden başka bir canlı formu olduğunu görsen gidip bi selam vermez misin, hal hatır sormaz mısın, ne ayakmış bu dalyaraklar bi zanıyalım deyip yanlarına gitmez misin? Buradan ABD'ye sesleniyorum, madem uzaylılar kaza yaptı ve siz de alıp tekini ameliyat ettiniz, ulan neye göre ameliyat ettiniz elin uzaylısını? Minisküs ameliyatı mı yaptınız, yaptıysanız bile minisküsü var mıydı amına kodumunun yaratığının? Ayrıca bu uzaylılar ne kadar şerefsizler, neden kardeşimizi ameliyat etmişsiniz sağolun alın bu 3.000 tonluk uranyumu diye bir jest geçmediler bize? Uzaylılık öldü mü lan? Bağkur'lu falan mıydı bu uzaylı, sigortasına mı güveniyordu amına koduğumun oğlu? Tamam sakinim.

Şimdi canını yediklerim, uzaylı muhabbetine en hevesli olan kişilerden biri benim olmam lazımdı ki öyleydim de. Küçükken hep şu Kanal 6'da yayınlanan Ufo programını seyreder, müthiş etkisinde kalırdım, baya baya inanırdım uzaylılara. 16-17 yaşlarında liseli bir gavatken, bi gece vakti yüzümü pencereye doğru döndüğümde gökyüzünde alev topunu andıran bir ışık hüzmesi gördüm. Görür görmez içimden bir şeyler çekildi zaten, feci tırstım. Babamı uyandırdım. Bi uçak yada helikopter gibi keskin hareketler etmiyordu her zaman, çok rahat dairesel hareketler de çizebiliyordu. Bu sarıdan kırmızıya çalan alev topunu andıran ışık hüzmesi müthiş bir süratle Marmara Denizinin üzerinden Adalar'a doğru gitti ve birdenbire kayboldu. Babam bana onun ne olduğunu asla açıklayamadı, "askeri fişek falandır oğlum." dedi. Babam yalan söylemeyi beceremez, huyu değildir, ele verir kendini. O da bilmiyordu ne olduğunu, o da şaşırdı, garipsedi, düşündü ve belki de korktu.

Yıllarca o şeyi Ufo sandım ve arkadaşlarımla bu şekilde paylaştım. Hayır, gördüğüm şey UFO değildi...

Ufo video'ları ve fotoğraflarında hep 2 çeşit Ufo vakasıyla karşılaşıyoruz.

1- Uçan disk şeklindeki tanımlanamayan gök cisimleri
2- Işık hüzmesi şeklindeki tanımlanamayan gök cisimleri   

Bu gösterdiğim 2 fotoğraf belki de fake, bunun bir önemi yok. Sadece Ufo olarak gözlemlediğimiz cisimlerin uçan diske benzer şekillerde ve ışık topunu andıran çeşitli şekillerde belirdiğini göstermek üzere koydum. 1'in yani uçan disklerin ne olduğunu açıklamıştım. Benim de tanık olduğum o ışık hüzmelerinin ne olduğuna gelince... Cinler ışık görünümüne bürünebilir, müthiş hızda hareket edebilir ve birdenbire gözden kaybolabilirler. Hatta koku bile yayabilirler. Televizyondaki, gazetelerdeki, internet'teki Ufo haberlerinin muhtemelen çoğu fake. Fakat aralarında gerçek olanları olduğundan adım gibi eminim, kendim dahi gözlemlemişken böyle bir şeyi inkâr edemem. Fakat hep 2 tür altında çıkıyorlar karşımıza, hep...

Şeytan'a tapan cinler ve şeytan'a tapan insanlar işbirliği halindedir. Bunlar onların oyunlarıdır. Biz bu konu hakkında defalarca uyarıldık. Kuran'dan alıntılar da yapacam yazının devamında.

Şu tarlalara bir gecede çizilen şekilleri biliyorsunuz değil mi? Mel Gibson'ın İşaretler filminde de vardı hani, tarlalara böyle kimi zaman kilometrelerce bir alan üzerine yayılan şekiller bırakıyorlardı bir gecede.



Pitt - nr Winchester, Hampshire
15th Aug 2002

Fake olmadığından emin olduğum fotoğrafları koyuyorum buraya, Lucy Pringle'ın sitesinde onlarcası mevcut. Birkaç örnek daha vereyim isterseniz.

Waden Hill nr Avebury, Wiltshire
22nd Jun 2002
White Sheet Hill, nr Mere - Wiltshire
Reported 25th June 2010

Bishop Cannings, Wiltshire
22nd Aug 1999

Ve daha bunun gibi birsürü sikimsonik çember şekilleri, garip figürler felan var fotoğrafa alınmış.

Şimdi taşağını yediklerim, bu ekin çemberleri, gavur deyimiyle "crop circles" günümüzde artık bir sanat uğraşı haline bile geldi, yarışmaları bile yapılıyor. İnsan yapımı olanları da var. Fakat bu gösterdiklerim esrarengiz şekilde bir gecede oluşmuş olanlar. Ve çok daha eski tarihe ait olan ekin çemberleri de var bunlar gibi. Ekin çemberleri yüzünden 1970 yılından itibaren birçok yeni çağ dini bile türedi. (bkz: Yeni Dünya Dini: New Age)

Daldan dala atlayacağım demiştim dimi? Şimdi anlattıklarımdan çok farklı bir konuya geçiyorum. 11 Eylül 2001'e, İkiz Kule saldırılarına gelelim.

11 Eylül 1990'da George Bush, Yeni Dünya Düzeni'ni insanlığa duyurdu. Ne tesadüftir ki tam 11 yıl sonra, 11 eylül 2001'de İkiz Kule terör saldırıları gerçekleşti. İkiz Kule saldırılarının yapılacağını birçok filmde, aklınıza gelmeyecek binbir türlü yerde ima etmişlerdi. Şu sanırım 20 doların kağıttan uçak yapar gibi katlanınca yanmakta olan İkiz Kule şeklinin belirmesi gibi. Ayrıca yine İkiz Kule saldırılarında 11 sayısının birçok yerde karşımıza geçtiğiyle ilgili bilgiler var internette ve birçoğu da doğru. Yani biraz Devlet Bahçeli hesabı bulabilirsiniz bazılarını fakat uçaktaki mürettebat sayısının 11 olmasından, İkiz Kulelerdeki pencerelerin toplam sayısının 11'in katı olmasına kadar birçok şey var.

Tesadüf diye bir şey yok taşağını yediklerim. İnternet'te bir saatinizi ayırıp (azcık İngilizce'niz de varsa) ufak çaplı bir araştırma yaparsanız, 11 Eylül saldırılarının aslında şu ana kadar yaptıkları en büyük ritüel olduğunu gösteren onlarca ve hatta yüzlerce kanıt bulacaksınız. Fakat ben böyle detay konularda okuduklarımı ezberleyip buraya dökmekten sıkılıyorum, ararsanız o kanıtları bulabilirsiniz başka sitelerde. Ben neden 9/11 olduğunun üzerinde duracam.

Neden Nine-Eleven? 9 ve 11 neden? Neden 2001'den bir 11 yıl sonrası, yani 2012 için Maya takviminden, foton kuşağına kadar birsürü komplo teorileri üretiliyor? Neden 11 yıl aralıklar?

Luciferian'lar için semboller son derece önemli. Ritüellerinin bir parçası olduklarından emin sayılırım. Mesela şimdi masonların kendilerine has tokalaşmasını, birbirlerinin mason olduklarını farketmeleri için yapıyorlar, onu anlarım. Fakat böyle sembollerini filmlerde, kliplerde, doların üzerinde, yaptıkları eylemlerde neden kullanıyorlar? Bunun cevabını onlardan daha iyi bilen yoktur. Fakat dediğim gibi, elde ettiğim verilere dayanarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki, bu ritüellerinin bir parçası.

Neden 11 Eylül 1990'da George Bush'un Yeni Dünya Düzeni açıklamasından tam 11 yıl sonra 11 Eylül 2001'de bu korkunç faciayı yaptılar?


Kabalistik öğretide bu şekil Tree of Life olarak adlandırılır. Dikkat ederseniz tam 10 büyük noktadan oluşuyor. Şimdi Kabala ile haşır neşir büyümüş Musevi bir ailenin çocuğu olmadığım için hepsinin izahını yapamam size, fakat benim bu yazımda işlediğim konuyu açıklamamıza yetecek olan bilgiyi verebilirim.

10'uncu nokta Tanrı'yı temsil eder. Eğer 9'uncu noktadan, 10'u es geçerek 11'inci noktaya atlarsanız, Tanrı'yı saymamış olursunuz. İşte 11. noktaya ulaşmak, Luciferian'ların arzuladığı şeydir. 9'dan 11'e geçerek, Tanrı'yı hiçe saymak, Lucifer'in öğretisine uymak ve Lucifer'e hizmet etmek...

Bu yüzden 11 Eylül'de, 9/11'da yapıldı o sözde terör saldırısı (Abd'de ay, günden önce yazılır. 11/9 değil de 9/11 denilmesinin sebebi bu yani)

Yani 11 Eylül İkiz Kule saldırısı, Tanrı'ya karşı bir meydan okumaydı. Yaptıkları en büyük ritüeldi.

Tree of Lİfe'taki noktaları biraz daha belirgenleştirirsek şu şekli alacaktır.

Şimdi biraz geriye, şu uzaylıların tarlalara çizdiği şekillere dönelim. 1997 yılına dönelim.


Burderop Down (near Barbury Castle), Wiltshire
3/4th May 1997

Bak sen şu Allah'ın işine, elin sinek gözlü yeşil uzaylısı Kabalistik öğretiyi biliyor. Heralde Merkür Anadolu Lisesi'nin müfredatında Kabala'yı ders olarak okutuyorlar, yoksa nereden bilecekler! Belki de uzaylı kardeşlerimiz yahudidir, hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin.


Damalı zeminin neyi temsil ettiğinden hiç bahsetmiş miydim size? Damalı zemin başka boyutlarla iletişim için gerekli ritüellerden biridir. Onun için mason localarında ve mason tapınaklarında muhakkak damalı zemin bulunur. Masonların şekillendirdiği kiliselerde ve birçok filmde de rastlayabilirsiniz damalı zeminlere. Mesela Matrix'te Neo ve Morpheous'un bazı konuşmaları damalı zemin üzerindedir.



Damalı zeminin sahiden de bir büyüsü var. Belki de bu ilüzyonların bir ilişkisi vardır bu konu ile?



Şöyle de masonik bir 3 boyutlu piramid ve damalı zemin temsili vardır. Masonik bir semboldür bu, kuşbakışı piramit görüntüsü de vardır bunda. Boyutlar arası iletişimi sembolize eden bu figür Matrix Reloaded filminde de kullanıldı. Keymaker denen japon emmi başka boyutlara açılan kapıların anahtarlarını yapıyordu, Neo'yu da oraya götürüyordu felan.

Neyse, bakalım uzaylı kardeşlerimiz bu konu hakkında nasıl bir çalışma yapmışlar?



West Kennett, Wiltshire
27th Jun 2007

Allah Allaaah, tesadüfün böylesi. Hatta 5-1'lik galibiyet sonrası Aziz Yıldırım'a laf sokmaya çalışan Galatasaray taraftarının deyimiyle: "Te5adüfün böyles1".

Uzaylı kardeşlerimiz bizim masonik sembolün aynısını çızıttırıvermişler.

Psikopat olduğum için birçok siteyi talan ettim. Haberlere çıkmış ve birçok kaynakta yer alan, fake olmadığına inandığım tarla şekillerini koydum o yüzden hep. Bu onlarca hatta yüzlerce şekil arasından, uzaylı kardeşlerimizin bazı dikkat çekici çalışmalarını daha tespit ettim.


Hala anlamadınız mı?

Windmill Hill - nr Avebury Trusloe, Wiltshire
18th Jul 2002



Highclere, Hampshire
21st Jul 2002

Hala mı anlamadınız? YUH!!


East Field, Wiltshire
21st Jun 2001

Alton Barnes, Wiltshire
7th Jun 2007
East Field, Wiltshire
21st Jul 1994
Bakın haberlere dahi çıkan, 2006 yılına ait bir ekin çemberi daha. Firefox internet tarayıcısının logosunu bir gece içerisinde oluşturmuşlar. Haber link'i de şu: http://www.gearthblog.com/


Ve çok şaşıracağınız bazı çizgi film karakterleri, televizyonda orda burda gördüğünüz tanıdık şekiller daha var.

Piramitler... Güneş... Her şeyi gören göz... Masonik semboller...

Bizi izleyen, hatta bizimle iç içe yaşayan birileri tarafından yapıldıkları çok açık değil mi?

Cinleri algılayamayız, bize başka boyuttalarmış gibi gelirler, fakat aslında onlar da Dünya'da yaşarlar. Zira Hz. Muhammed sadece insanlara değil, cinlere de peygamber olarak göderilmiştir. Onlar aramızda, bizi görüyor, izliyorlar.

Daha kaç kanıt lazım?

Cinlerin varolduğunu ve şeytana tapan cinlerin, şeytana tapan insanlar ile iletişim halinde olduğunu idrak etmeniz, kabul etmeniz için, daha ne kadar götümü yırtmam lazım?

Siz hala Saylon galaksisinin xz-1038 karekök5 adlı gezegeninden gelen teknolojik yeşil uzaylılara inanadurun. Amına kodumun realitesi gözünüzün önündeyken niye anasının amında arıyorsunuz gerçeği?

"Onların hepsini bir araya toplayacağı gün şöyle diyecektir: “Ey cin topluluğu! İnsanlardan pek çoğunu saptırıp aranıza kattınız.” Onların insanlardan olan dostları, “Ey Rabbimiz! Bizler birbirimizden yararlandık ve bize belirlediğin süremizin sonuna ulaştık” diyecekler. Allah da diyecek ki: “Allah’ın diledikleri (affettikleri) hariç, içinde ebedi kalmak üzere duracağınız yer ateştir.” Ey Muhammed! Şüphesiz senin Rabbin hüküm ve hikmet sahibidir, hakkıyla bilendir." En'âm Suresi - 128. Ayet

"Biz onların başına birtakım arkadaşlar sardık da bu arkadaşlar onlara geçmişlerini ve geleceklerini süslü gösterdiler. Böylece kendilerinden önce gelip geçmiş olan cin ve insan toplulukları ile ilgili o söz (azap), onlar için de gerçekleşti. Çünkü onlar ziyana uğrayanlardı." - Fussilet Suresi - 25. Ayet

"Kim Allah’ın davetçisine uymazsa, yeryüzünde Allah’ı âciz bırakacak değildir. Kendisi için Allah’tan başka dostlar da bulunmaz. İşte onlar apaçık bir sapıklık içindedirler." - Ahkâf Suresi - 32. Ayet

Canını yediklerim, bu satırlarda şair bayrağa seslenmiyor. Allah, Şeytan'a tapan insan ve cinleri işaret ederek bize sesleniyor. Şeytan'a tapan cinlerin, Şeytan'ı Tanrı kabul etmiş insanların bedenine nüfuz ederek onları yoldan çıkardığına işaret ediyor.  "Ruhumu Şeytan'a sattım" diyen şarkıcıları göstermiştim size değil mi? Kanye West, Katy Perry, Bob Dylan... Bunlar sadece binlercesinin arasından kendi ağzıyla imalı bir şekilde itiraf edenler ve bu kişiler sadece piyon. Mecüc kavmi olduğuna inanan Bush ailesi de piyon...

Bize kendinden üfleyerek hayat vermiş yüce varlık, bize sınav sorularını da veriyor. Bunlar bunlar olacak, senaryo budur diyor. Ve hala yüzeysel bilgiler edinip, Kuran'ı bir kere bile okumadan, İslam nedir anlamadan, "pfff İslam ne yeeaa cami namaz felan" diye çamur atarak elit ve aydın mı oluyorsunuz?

Tamam.

Şimdi bu tarla görüntüleri fake değil, fotoğrafa alınmış kareler. Belki de bazılarını insanlar yapmıştır diyeceksiniz. 1 gecede böyle metrelerce hatta bazen kilometrelerce alana yayılan şekiller yapabiliyorlardır belki insanlar, olabilir. Belki de yakın tarihli bu şekillerden bazıları gerçekten de insanlara aittir. Fakat insanlar dahi yapıyor olsa, kim yapar bu masonik sembolleri? Kimler, sizi neye inandırmak için yapar?

"Onlar" sizi uzaylı teranesine inandırmak için yaparlar...

Ayrıca bunlar uydudan görüntüye alınabildikleri için 90'lı ve 2000'li yıllara ait fotoğraflar. Nazca Düzlükleri'ni duydunuz mu? http://en.wikipedia.org/wiki/Nazca_Lines

Milattan öncesine ait, onlarca kilometre uzunluğundaki çizgi ve şekiller... Kimlerin yaptığı çok açık...

- Ehehe ufolar yaptı dimi abi ehehe uzaylılar yapt..*çoooooooooooootttttt

Semboller... Onların ritüellerinin bir parçası. 


Bu blog'u okuduğunuza göre artık keçi kafalı şeytan tasviri olan Baphomet'i tanıyorsunuzdur.

Hiç satanist pentagramın neden ters olduğunu düşündünüz mü? Satanistlerin ters haç sembolünü, hristiyanlığı aşağılamak için kullandıklarını biliyor muydunuz?

Peki bazı komplo teorili internet sitelerinde veya Youtube video'larında ünlü siyasetçilerin, şarkıcıların bazı popüler laflarını tersten dinlediğinizde satanist mesajlar verdiklerini duymuş muydunuz? Obama'nın seçim sloganı "yes we can"i tersten dinleyince "thank you satan" diyor oluşu gibi.

Bilemiyorum bu tersten konuşma işi belki tesadüften ibarettir. Fakat satanistler bazı ritüellerde ters semboller kullanıyorlar.

11 Eylül 2001'de, İkiz Kule saldırıları gerçekleştiğinde Bush ne yapıyordu biliyor musunuz?

Okuduğu kitap satanist ritüeller taşıması sebebiyle yasaklanan bir "çocuk" kitabı. İsmi de My Pet Goat (evcil keçim). Saldırılar hakkında yanındakiler tarafından bilgilendirildikten sonra dahi okumaya bir süre devam etti. Ve kitabı nasıl okuyordu sizce?


Tersten.

Bu meşhur görüntünün 11 Eylül 2001 tarihine ait olduğunu biliyor muydunuz? George Bush'un, satanist semboller kullandığı gereçkesiyle yasaklanan bir kitabı tersten okuduğu sırada İkiz Kule'ler yıkılmak üzereydi. Kitabın isminı bir daha söyleyeyim mi, Benim Evcil KEÇİM.

Bush işte böyle salak böyle aptal diye orada burada dolaşır bu fotoğraf. Bush'un cidden o kadar salak olduğunu mu düşünüyorsunuz? Harvard mezunu bir salak? 

Bu detayın da tesadüf yada zorlama bir senaryo olduğunu düşünenleriniz varsa, kendine doğru bir uçak saldırısı yapılmış olmamasına rağmen 7. Dünya Ticaret Merkezi binasının "yangın" sebebiyle yıkılmasını nasıl açıklayacaksınız? Öyle bir yapı yangın yüzünden mi yıkıldıi? Yoksa kontrollü bir şekilde mi yıktılar? O saldırıda tam 3 bina yıkılmalıydı, bu da ritüelin bir parçasıydı. Anasının amı kadar uzun bir yazı olduğu için artık açıklamayacam 11 Eylül'ü yeter amına koyim.

11 Eylül terör saldırıları müthiş bir sayısal düzene dayalı, insanlık tarihinde yapılmış en vahşi, en büyük satanist ritüelidir.

Bu sembolik ritüelleri istedikleri enerjiyi sağlamak için yapıyorlar.

Yıllardan beri kötü enerjilerini hakim kılmak için bize savaş açmış vaziyetteler. Tarihteki ilk mason devleti olan Amerika Birleşik Devletleri'nin başkenti Washington semboller üzerine kurulu bir şehir. Beyaz Saray ve önemli caddelerin meydanlarını kesiştirdiğinizde ortaya ne çıkıyor sizce?

Washington'da bulunan George Washington heykeli neden Baphomet ile aynı pozu vermiş? Sıradan bir duruş değil o, kötü enerji akışını temsil eden spesifik bir duruş.


Dikilitaşlar zaten firavunlara adanmış yapılardır, tepelerindeki piramit ile kötü enerji yaymaya devam ederler. Washington Anıtı ise bunlardan sadece biri. Washington Anıtının boyu 555 feet, temeli ise 111 feet'tir. Toplayın işte ikisini amına koduklarım, o kadar da matematiğiniz yoksa sikerim kaynatanızı.


Pentagon beşgen demek. Pentagon. Penta. Meme göt meme.


Satanist uzaylı (?) kardeşlerimiz ise hiçbir şeyden eksik kalmamışlar, buyrun.


Ya uzaylı abiler nasıl çiziyorsunuz bu şekilleri yeeeaaa ben çöp adam bile çizemem ehehe.
Tüm dünyada var sembolleri. Paris şehrine de yerleştirmişler.

Napolyon'un mezarının tavanındaki güneş sembolü

Louvre
Burası Paris, Kuşbakışı The Arc de Triomphe

Hatırladınız mı?
 Semboller... Güneş...


Geçenlerde Google, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan'ını logosunun yanına hangi amblemi koyarak kutlamıştı?

 
Onlar hiçbir şeyden kaçınmadan, asırlık planlarına doğru, sağlam ve emin adımlarla yaklaşıyorlar. Biz ne yapıyoruz? Ne kadar okuyoruz? Kaçınız okulda okutulanlardan başka şeyler de okuyor?

Haftalarımı aldı bazı şeyleri bir araya getirmek, derlemek, tespit etmek. Yazıya dökmem ise yaklaşık 1 haftamı aldı. Kaç kişi okuyacak?

Buraya "MY FRIENDS HOT MOM GETTING FUCKED" başlığıyla resimler koysam bi dünya kişi gelir bakardı.

Neden "ANANIZI SİKECEKLER HABERİNİZ YOK" denildiğinde kimse siklemiyor?

Anneyse anne, sikişse sikiş.

Neyse 1 kişi bile bu yazıyı okur, biraz üstündeki ölü toprağını atar, birkaç arkadaşına konuyu açar ise, 1 kişi bile şunları yaparsa, bu harcadığım günler amacına ulaşmıştır derim.

1 kişi bile yeter bana.

Her uyanan, başka 1 kişiyi daha uyandırsa, ne kadar büyük yol alırız biliyor musunuz?

Seviyorum sizleri.

Selametle...

Not: Bu yazı Eminem ve Yıldız Tilbe'den oluşan playlist eşliğinde yazılmıştır, herhangi bir uyuşturucu madde kullanılmamıştır, zaman zaman alkol ve paket paket sigara harcanmıştır. 1 kere sessiz odada telefon aniden çalınca anannnskkkymm diye yerinden sıçranmış, defalarca tuvalete sıçmaya gidilmiştir.

229 yorum:

  1. Geçen hafta rastladım blogunuza.Baştan sona okumaya calıstım.Aydınlanmama vesile oldunuz.Evet liseliyim.Benim yaşıtlarımın hepsi uzaylılara inanıyor.Evet kimse bir sikim okumuyor.Herkes herşeyi kabullenmiş durumda.Kısacası bu zihniyetten bir yarram olmaz.

    YanıtlaSil
  2. okudum ve ozet gecemiycem sizde okuyun ibnetorler
    sikko kurtulus islamda mi simdi panpa?

    YanıtlaSil
  3. lan aminakoyim gece gece okudum bütün yaziyi pic altima siciyorum suanda. ama icimden biraz fazla kapirmissin demek de gecmiyo degil be haci

    YanıtlaSil
  4. bastan sona kadar okudum sevgili kardesim..yazdiklarina da katiliyorum..peki bizim daha ne yapmammiz gerekiyor lan ?

    YanıtlaSil
  5. bastan sona kadar okudum sevgili kardesim..yazdiklarina da katiliyorum..peki bizim daha ne yapmammiz gerekiyor lan ?

    YanıtlaSil
  6. ya olm şu ikiz kulelerdeki pencere sayısı örneğini sikeyim başka örnek bulamadın mı? geri kalan güzel aydınlanmaya devam :)

    YanıtlaSil
  7. yetenek sizsiniz programını ve survivor ı dikkatli izleyin,mustafa ceceli tenlerin seçimi,duman aman aman,sertab erener eurovision performansında en son yaptıgı harekete dikkatli bakın...

    YanıtlaSil
  8. ibretlik ilk bu yazını okudum blogda avaredede denk gelmişti bikaç kez arşivde the illüminati filmi var bir göz gezdireyim bakalım

    YanıtlaSil
  9. mesele in cinse bi besmele yeter lan neden korkuyosunuz inançsız piçler

    YanıtlaSil
  10. iyide taşak topuyla misket oynadığım google earth'te 51. bölge çıkmıyo diyonda area 51 yazınca çıkan yer nere şimdi baktım çıkıyo. o değilde iyi yazıyon taşşşanı emmüklediğim.

    YanıtlaSil
  11. http://poweredbychrist.homestead.com/files/bush/rituals.htm

    YanıtlaSil
  12. Rihanna'nın umbrella parcasında ''ella'' nakaratı ayinlerindeki zikirleridir. Şans olma ihtimali var mı? ell diye baslayıp a-e arası bi harf okuyarak tekrarlanır. ella ella e e diye gidiyor hatırlarsanız. Yani birebir aynı.. Agzını siktigimin sikkofield i da bilmeden her baslıkta bu sarkıyı söylüyor, gavat.

    YanıtlaSil
  13. helal sana kardeşim.keşke bu yazının devamlarını da getirsen çok iyi olur meraktan ölüyoruz

    YanıtlaSil
  14. supersınız heIaI oIsun sıze!!!

    YanıtlaSil
  15. ilginç bir yazı.araştırcam bu konuyu piç

    YanıtlaSil
  16. sikkofield seninle konuşmak isterim, önemli, sana ulaşmam için bana yardım et.Sağ ol.

    YanıtlaSil
  17. takipteyim,bekliyorum..

    YanıtlaSil
  18. way carpe diemlemelerine katıldıklarım (,911,)dinleyin lan piçler deyip de devam et tassagın sagolsun ;)

    YanıtlaSil
  19. bu çocuğun yazılarını 2 gündür okuyom hacı aynı benim düşündüklerimi düşünüyor.Ulan yanlız değilmişim

    özellikle medyanın bunların en büyük silahı olduğu falan gerçeği.Milete benliklerinin insanlıklarının kaybettirilmesi dinlerin kötü yobaz cahillik olarak gösterilmesi hepsini doğru söylemişin kardeş.

    bu adamlar yakında dünyanın anasını sikecek armageddon planları ama Tutmayacak tabi planları yine Allah'ın yanında olanlar kazanacak inşallah.

    ellerine sağlık yazılarının devamını bekliyoruz..

    YanıtlaSil
  20. zaten bu konularda biraz bilgi ve ilgim var idi. Illuminatidir şeydir falan. Fakat cinler gibi 1-2 ayrıntıyı bilmiyordum. Sağolasın. Aslında düşününce, tüm bu düzeni , insanların nasıl kandırıldıklarını, hepimizin kardeş olduğunu düşünmeye başladım. Türk-Kürt kavgasını bile çıkaran bu adamlara, şirketlere ve masonlara nefretle bakmaktayım. Dinden soyutlayacaklar ise bizi, tam tersini yapmalı tüm dinler, bir araya gelip(tek bir din demiyorum bakın) kardeşlik oluşturmalı ve bu insanlara direnmelidir. 1 haftada yaklaşık 6-7 bin insanın daha burayı okuduğunu gördüm. Bizde değil yabancılarda var bunların farkında olan. Bu yüzden arkadaşlar, bu anlatılanlar sadece zihinde kalmasın insanlara anlatın bunları, onları uyandırın. Etkileyin ve bu adamların sonunu hep beraber hazırlayalım. Bizi yönetenler bunlarsa, izin vermeyelim, direneni koruyalım. Toplu bir direniş herşeyi durdurur arkadaşlar. Ve inanmaktayımki Atatürk yaşadığı dönemde bile bu gerçeği farketmiş, buna karşın barışçıl hareketler düzenlemiş, savaşın son seçenek olduğunu öğütlemiştir. Geleceği öngörmüştür. Onu dinleyelim arkadaşlar, dinleyelim ve dolduruşlara yada bu adamların "New world order" larına "New Age" lerine "Ashtar" larına gelmeyelim. Okullara gidin eğitim alın ama herşeye inanmayın, basını takip edin ama herşeye inanmayın... Michael kardeşe saygılar

    YanıtlaSil
  21. kanım dondu amk

    YanıtlaSil
  22. fena olmamış yazı. inci orgda yazsan taşak geçerlerdi bütün gün senle. iyi yapmışsın.

    YanıtlaSil
  23. üşenmedim, hepsini okudum. amına koyim şimdi anasının amı gibi güçleri var. nasıl karşı çıkacağız. 2012de geliyor ehe..

    neyse. cehenneme alışalım biz panpa..

    avare.be - fringilla

    YanıtlaSil
  24. şeytan cin muhabbeti komik. uzaylılar ufolar da insan kurması , diğer şekillere de katılırım böyle bir propaganda var.Ama cin şeytan olayı bence bu propagandanın bir ürünü sadece uzaylılar nasıl insan ürünüyse onlar da öyle be dostum

    YanıtlaSil
  25. hocam lütfen şu temayı değiştir. bak uzun uzun yazmışsın okumak istiyorum ama 5 satır sonra gözlerim mahvoluyor.
    yazıların daha kolay okunabileceği renkler seçemez misin lütfen..

    YanıtlaSil
  26. vay amk...bu ibikleri az çok bilirim bir kaç ilgili kitap okumuştum ama pek derin bilgiye sahip değilim yüzeysel...güzel oluyor sikko ellerine sağlık takipteyiz

    YanıtlaSil
  27. Hacı şimdi acaip uykum var yarın okuyacam söz...

    YanıtlaSil
  28. eyvallah hafız. hepsini okudum devamını merakla bekliyorum. kralsın.

    YanıtlaSil
  29. bunlar güzel şeyler

    YanıtlaSil
  30. sevgili sikkofield. 11 yılın bir manası olduğunu açıklamışsın. şimdi aklıma düştü. 2001 2012 2023.. tayyibin 2023 e kadar değişmemiz lazım dediğini biliyoruz. özellikle niye 2023 amk? sonra sayalım 2034 2045 2056 2067 2078 2089 2100 de nolcak lan? bahçeli terkim amk..

    YanıtlaSil
  31. 2023 = cumhuriyet'in 100. yılı.

    YanıtlaSil
  32. hacı tsunamiden sonra görülen hava araçları ufo değilse anamı siksinler demişsinde onlar helikopter farklı açıdan çekilmiş hd görüntülerde açıkça görünüyor.
    sonuç: anan yanımda xD

    YanıtlaSil
  33. birde işaretler video serisi var bu sikkonun anlattığının görseli daha bol daha izlenilesi aydınlatılası hali.. 40 küsür parttan oluşuyor. bu herif bi sikim yazmamış video serisini izleyin derim.
    yutuba dailymotionda aratın işte signs- işaretler.
    sevgiler,

    YanıtlaSil
  34. okuma isteği yarattın lan bende seviyorum seni orospu çocuğu

    YanıtlaSil
  35. bak kardesim,

    aslinda daha dogrusu bak dünyali demeliyim. cünkü ben uzay gemisindeki teknik bir ariza nedeni ile dünyaya inis yapmak zorunda kalan bir uzayliyim.

    1982 yilinda gemimizin kumanda modülünde bir ariza ortaya cikti ve güney afrika’nin johannesburg kendine zorunlu inis yaptik. dünyalilar bizi hic dostca karsilamadi. „district 9“ isimli toplama kampina götürdüler. burada serbestce dolasma hakkimiz yok, sürekli kontrol altinda tutuluyoruz. Özgürlüklerimiz elimizden alindi. bazi dükkanlarda „uzaylilar giremez“ seklinde ibareler var.

    cinsel hayatimiz kontrol altinda tutuluyor, ürememize izin verilmiyor. internetten 31 cekmek icin uzayli seks ararken et pornosu isimli baslik sayesinde avare sözlük ile tanistim. Önceleri ibretlik paylasimlar yapiyor, gülüyor ve egleniyordum. kamptaki tutsak yasantisini unutmus gibiydim.

    taa ki senin bu actigin sikimsonik basliklari görene kadar. günlerdir gözüme uyku girmiyor, sinir krizleri geciriyorum, dünyada hosuma giden tek yiyecek olan köpek mamasi bile artik tat vermiyor. ama merak etme; uzayli arkadaslarimla iletisime gectim. kumanda modülünü tamire basladik. 2 saat icinde tamirat bitmis hale gelecek.

    ben ve arkadaslarim „powered armor“ giysilerimizi giydik, kamislari yagladik. galileo uydusu ile iletisime gecip ip adresinden ev adresini bulduk. az sonra ordayiz, amini izdirabini sikip, lazer güc ünitesini götüne sokacagiz.

    dostca sevgiler

    YanıtlaSil
  36. abi deniz ben bi ara konuşmamız gerek, biraz araştırdığım şeyler var ve doğrulanması gerek ebeni sikicem ehehe

    YanıtlaSil
  37. Dediğin gibi dinç kafayla okudum. Sabah kalktığımda ilk aklıma gelen şey oldu sayfaya girmek iyi ki de olmuş. Hakikaten anamızı sikecekler haberimiz yok. Anca okullarda sınavdan sınava bakalım kitaplara öss-öys-kpss gibi sikik şeylerle uğraşalım. Adamlar bu arada acıtmadan siksinler bizi. Artik acıtmaya başladığında da kanıksamış oluruz durumu. Helal olsun sikko baş takipçilerindenim kaynatanı seviyim...

    YanıtlaSil
  38. kanka bi de the arrive belgeselinden alıntı yaptığını söyleseydin..

    YanıtlaSil
  39. Ulan yeminle helal olsun sana acayip iyi açıklamışsın ve şimdi facebook'ta paylaşacam bro... eline sağlık çok güzel yazıyorsun.

    YanıtlaSil
  40. güzel yazmıssın ibnetor takipteyim upupupupup

    YanıtlaSil
  41. cin falan filan dini atıflar dışındakileri yorumlucam çünkü cindi, şeytana tapandı falan bu tip figürlere inancım yok, aydın ya da artizlik çabam yok, sadece dini figürlerin sadece insanları etkilemek, kandırmak için yapılmış insan ürünleri olduğunu düşünüyorum, isa'sından tut da bütün o efsaneler, dini mitler, dini kitaplar falan, hristiyanlıktı protestanlardı yok fetoydu falan, neyse çok karıştı.
    onun dışında, insanları bazı konularda kandırmak, ikna etmek, mesaj vermek konusundaki fikirlere tamamen katılıyorum. ama bunların sebebinin dini ya da şu luciferianlar olmadığını, olayın sadece dünyayı yöneten bi grup insanın bilgisi dahilindeki planlar olduğunu düşünüyorum. he dersen ki bu masonlar onlar, genel tabloda uyuşmuş oluruz, detaylarda olmasa bile. çünkü bu kadar vahşi bi grup insanın ne dini ne imanı, ne de bişey uğruna mücadelesi olur, kendisi hariç.
    figürler, 11ler piramitler konusunda, dan brown hastası biri olarak bunların tesadüf olduğunu düşünmüyorum ancak yine bunların şu şeytancılar ya da şeytan yolundakiler tarafından olduğunu düşünmüyorum, ama belirli ritüelleri olabilir, ya da belki de sadece bu insanlığa mesaj kaygısından olabilir, bilmiyorum.
    nazca şeylerini biliyorum ama şu tarlaları araştırcam. uzaylılara inanmıyorum, ne olduklarını ya da varlıklarından emin değilim ancak kesinlikle amerika'nın, daha doğrusu amerikayı yöneten zenginlerin yeni planları doğrultusunda kullanacakları bir bahane olduklarını düşünüyorum, belki diğer gezegenlere, aya ne bilim marsa sahip olma falanla ilgili olabilir. ya da uzaylılar vurdu derler, çini rusları bombalayıp, bilemiyorum.
    dini figürlerine ve bağlamalarına inanmasam da algı yarattığın için okuyorum, 9/11 in hala terörist saldırı olduğuna inanan idiyotlar olmasın etrafımda diye uğraştığım için takip ediyorum.

    belki ilgi alanın olmayabilir, "sana mı soracam it" diyebilirsin ama, bence bütün bu fikirlerini, sebeplerini ekonomik olduğunu düşünerek, bu yönde değerlendirmeler ve tahminler yaparak daha da uçabilirsin hacı, son 200senedir dünyada bırak savaşı birinin birine vurduğu fiskenin sebebinin bile para olduğunu düşünürsek. ama dediğim gibi, inancına fikirlerine saygım var, yazı gayet güzel, sana puanım 9 kanka.

    YanıtlaSil
  42. dün ve bugün tüm yazılarını okudum. gerçekten de helal olsun. derinlemesine araştırmış en ince detayları gözümüze gözümüze sokmuşsun. bu arada 9/11 muhabbetinde ilk aklıma gelen şey amerikadaki acil servis numarasının 911 olması oldu. yani amerikada başı sıkışan bunları aramış oluyo demek ki. yine dediğin gibi tesadüf diye bişey yok.

    yazıları okuduktan sonra insan biraz daha derinlemesine düşünüyor. ben de ayrıntılara kafayı takmış biri olarak bunların işaretlerini aramaya başladım artık.

    YanıtlaSil
  43. aynısı bugün benimde aklıma geldi 911 olayı.

    YanıtlaSil
  44. sikko devamını bekliyoruz reyiz. eline sağlık

    YanıtlaSil
  45. lan piç senin amacın daha fazla insana bunları anlatmak değil mi?

    www.frmtr.com/garip-olaylar

    burada istemediğin kadar insan var. 1 tane az bilgisi olan geldi 100 lerce kişiye ulaştı. sen gelsen birsürü am var burda. küfürlü konuşmadan aynısını orayada aç. inan çok insan toplarsın. en önemlisi rep toplarsın aga emeğe saygı var

    YanıtlaSil
  46. vay kaynatasını siktiğim ne numaralar varmış lan sende. iyi oldu seni bulduğum burdan takip ederim artık. yazdıklarına gelince benim de ilgilendiğim konularda güzel bir potbori yapmışsın çiçeğim eline,çüküne sağlık. takipteyim

    YanıtlaSil
  47. bushun okuduğu kitap ters demişsin adı benim evcil keçim, my pet goat demişsin satanist figürler içeriyor diye yasaklı demişsin. be hey amına kodumun fettullahçısı,

    Gülen Cemaati'nin lideri Fethullah Gülen son kitabı 'Çizgimizi Hecelerken'de uçan dairelere de değindi;

    "Uçan daireler, bizim cismaniyitemiziz gibi canlı varlıklar olamazlar. Bunlar cin ve şeytanlardır. Bir aslı varsa, bunları cin, peri ve şeytana irca etmek mümnkündür. Bu tür şeylerden bahsedenlerin bazıları halüsinasyon görüyor da olabilir"

    hadi cin fikrini burdan itekledin geçirdin götümüze, dinci demiyelim diye de referans vermeye götün yemedi, peki be hey allahsız bushun ters diye yutturduğun kitabın adının AMERİCA olduğunu, altında bayrak tutan george washington remi olduğunu, yandan çocuğun elinde de aynı yasak kitap olduğunu göremeyecek kadar eşek mi sandın la bizi zeitgeist izledin diye?

    YanıtlaSil
  48. hay gerizekalının sıçmığı seni.

    http://en.wikipedia.org/wiki/The_Pet_Goat

    bak bakalım amerika mıymış hindistan mıymış okuduğu kitap.

    cinlerden, islam'dan bahseden herkes ya fethullah'çıdır ya adnan hoca'cıdır dimi sığırın oğlu?

    senin gibi sik karakterli, kapasitesiz, vasat dalyaraklar yüzünden insanlar devletler üstü güçlerden, rockefeller'dan, satanist oluşlarından kısacası bu konulardan bahsedemiyor. senin gibi ego ve önyargı arasında gidip gelen sik beyinli, bir boku bilmeyen fakat biliyormuş gibi gözükmeye çalışan mal sürüsü var ya, he işte o sürünün anasını sikeyim.

    kitap mevzunu arrivals belgeselinden aldım, diğer tarladaki şekiller vs kendi nacizane tespitlerim. fethullah'ın hiçbir kitabını okumadım, okusam bile sanane ulan dalyarak?

    hay o zeitgeist'ı size öğretenlerin allah bin türlü belasını versin ya. sığır sürüsü.

    zeitgeist'ta sikimin kafasını bulursun bu blog'da anlatılanları, keza zeitgeist da o kontrollü bilinçliliği yaymak için yaptıkları bir boktan ibaret.

    siktir git bu içiboş islamofobik zırvalıklarını ekşi'de sıç, baya başkaları tarafından kabul edilmek için götünü vermeye hazır angut var orda, iyi anlaşırsınız.

    sığır.

    YanıtlaSil
  49. sikko helal olsun, ben yukarıdaki sığır, umarım her benim gibi saçma sapan tepki verene bu cesaretle karşı koyabilirsin. çünkü senin gibilere ihtiyacımız var. x files gibi yaşamamak için senin gibilere ihtiyacımız var, kandırılmamak için senin gibilere ihtiyacımız var, bilgisi kadar cesareti de olanlara ihtiyacımız var. avare sözlükte zeitgeist terk diyenlere verdiğin tepkiyi gördüğüm için üsttekileri yazdım. yılmaman tüm bu yazdıklarından daha büyük bir iş benim gözümde. rockefeller ın yüksek rütbeli devlet görevlerine, türkiye için oltadaki balık deyişine, rotschildin avrupanın 3 farklı ülkesine giden 3 kardeşin zenginleşmesinden oluşmasına, hepsinden önemlisi bunu özel istek olarak söylüyorum, MASONLUĞUN VE ŞEYTAN TAPMA RİTÜELLERİNİN BABİL KULESİNDEN HARUT İLE MARUTUN ÇALDIĞI KİTAP SONUCU, PİRAMİDİN SAHİBİ BÜYÜCÜ tarafından kurulduğunu araştırırsan sevinirim. olayın köküne inmen çok faydalı olur. masonların köşetaşı/ piramidin tepe taşı olayı burdan gelir. enki marduk falan araştır yaz işe biliosundur.

    önceden dediklerim için üzgünüm, hep böyle cesur olman dileğiyle.

    YanıtlaSil
  50. sevgilim misin de beni test ediyorsun lan kaynatasını siktiğim.

    tamam ben de kırıcı oldum, benim de hatalarım oldu ama konuşarak üstesinden gelebiliriz, ikili lişkilerde zor adamım ben bağlanma problemim var... :(

    YanıtlaSil
  51. amına koyduğum anonim olmanın verdiği rahatlıkla söylüyorum 21 santim sikli 1.72 boylu kıllı erkeğim. sevgilin olsam pişman olurdun. neyse millet ciddi sanacak adam gibi bi iş yapıyosun burda bok attırma kendine. aslan gibi savun kendini. gözünü sevim enki marduk olayına gir. bu arada adım hamit. bu blog mlog mesaj işlerinden anlamam. palavranı yakalarsam sıçarım, her baba bilginde de ellerinden öperim. saygılar.

    YanıtlaSil
  52. lan kaynatasının amına ters smaç bastığım. senin yüzünden paranoyak oldum, normalde hiç dikkat etmediğim bi ton şeyde illuminati görür oldum lan. daha da fazlası rihannanın şu s&m klibinin daha ilk saniyesinde "hacı burda illuminati var ha." dedim bak senin yüzünden.hayvan gibi de yazmışlar gözümüze soka soka rihanna the illuminati princess diye klibin içinde.

    3-5 tane elinde para olan orospu çocuğu bizi yönetiyo ha. vay amına koyayım. sikko sen yazmaya devam et, biz de aydınlanmaya devam edelim hacı. piramitin üstündeki gözun de amına koyim, sana bişi olmasın.

    YanıtlaSil
  53. Zeitgeist şeyinin illuminatinin önde gelen piçleri tarafındna yaptırıldığının 1 kanıtı.

    http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/164136_187390834612910_107142225971105_592289_1477842_n.jpg

    1 dk. boyunca o el öyle duruyor.

    YanıtlaSil
  54. olm sana helal olsun...hepsini sikmek lazim baskada bisey demiyorum.

    YanıtlaSil
  55. rihannayi seviyorum haci napicam bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  56. Helal olsun panpa. İşyerinde okuyacak birşey buldumya tebrikler. Takibindeyim ;)

    YanıtlaSil
  57. ebenin amı yaa. olm gözüm sikildi lan. şu arka planıda siyah üstüne beyaz yazı olayından vazgeç amınferyadı.

    YanıtlaSil
  58. Bir yerde yazmışsın 1 yanlışı 99 doğru ile destekliyorlar diye... Sende 1 yanlışı 99 doğru ile desteklemeye çalışmışsın. Çünkü yanlışlar daima olacak. Herkesin farklı bir düşüncesi var. Bu düşünceler sana ters gelince yanlış olacaktır. Adam şeytana tapıyorsa Allah vardır düşüncesine kapılmayalım diye şeytana taptığını söylemiyor demekte yanlış... Onun için şeytan falan yok. O bizim bildiğimiz şeytandan bahsetmiyor. Baphomet/Lucifer onlara göre bizim için Allah neyse o... Ayrıca tüm dinlerin başlangıcı diyebileceğimiz Sümerliler'i de iyi incelemek lazım...

    YanıtlaSil
  59. Öncelikle belirtmek isterim , küfürlü yazılarınız size hoş gelebilir fakat sadece sizin yetişme tarzınızı gösteriyor..

    Uzaylılar CİN lerdir , uzaylı diye bir şey yoktur,maalesef sizde uzay araçları,şekilller vs ile boş vakit harcamışsınız,
    inanmıyorsan araştır kardeş...CİN ler tek sorumludur.

    YanıtlaSil
  60. metafiziksel sikimsoniklere inanıyor musun cidden yoksa bizimle kafa mı buluyosun , ayet filan

    YanıtlaSil
  61. bu arada meditasyon dediğiniz şey namaz, enerji dediğiniz şey ise nurdur.

    bunu izah etmeye çalışıyorum.

    aslında her şeyin birbiri ile ne kadar bağlantılı ve iç içe olduğunu göstermeye çalışıyorum.

    eğer ki bu blog'u ilk eklenen illuminati etiketli yazıdan, son eklenenine kadar okursanız bunu farkedeceksiniz siz de.

    benim alakam yoktu İslam'la Kuran'la filan.

    bu konulara (illuminati) daldıkça, aslıda ne kadar yalan bir düzen üzerinde yaşadığımızı, yanlışları bize doğru olarak kabul ettirdiklerini ve işin özünde yatan şeylerin aslında ne olduğunu görmeye başladım.

    yobaz şerefsizler yüzünden ondan soğumuş da olsanız, önyargısız, sevgi ile yaklaşabilene en hakiki gerçekleri izah eden şeyi söyleyeyim size: İslam.

    araştırıp, okuyup, idrak edip reddedene diyecek tek kelime lafım yoktur, en içten samimiyetimle söylüyorum, orospu çocuğu olayım ki. fakat bir bok bilmeden reddetmeyin de, kabul etmeyin de.

    bir bok bilmeden, hayat görüşü sahibi olmaktan kaçının. hadi kendinize yaptınız, başkalarını etkisi altına alacak görüşler beyan etmekten kaçının.

    amaçsız bu dangalağın, zorlarsan hayatta sahip olabileceği tek amaç budur belki de.

    egonuzu kırın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelenler belgeselini izleyip feyste paylaştığımda bir kişinin bile anlaması, izlemesi benim için iyi bişidir, destek vermektir demiştim. Listemdekilerin yarısı kırıcı sözlerle paylaştıklarımı eleştirdiler. beklemediğim insanlardan beklemed,iğim tepkiler aldım. paylaşımıma teşekkür eden de vardı ama geneli bana kafayı yemiş, dine dalmış... tarzı yaklaşımlarda bulunarak dalga geçtiler..o yüzden seni anlıyor ve destekliyorum yazmayı hiç bırakma.. kalemine emeğine sağlık..

      Sil
  62. Gercekten beynim acildi. Bence cesitli gruplar halinde gunler duzenleyip orgutlenmeliyiz. Bu gizli toplantilarda cinler, kabala ve hatta herseyi tartisip onlem planlari yapariz. Amerikali gavatlarin gizli orgutu varsa bizim de olsun, akilli olalim.

    YanıtlaSil
  63. Ercument'e katılıyorum beyler.

    Cin tanıdığı olan var mı?

    YanıtlaSil
  64. Bütün başlıkları okudum ve kendimi gerçekten saf hissettim kelimenin tam anlamıyla dünyadan haberim yokmuş.Çevremdeki insanlarada okutuyorum ailecek takipteyiz.Okuyunca birçok yerde bu sembolleri farkettim mesela Lanetliler Kraliçesini(Queen Of The Damned) izleyin o filmin birçok yerinde bu semboller kullanılıyor.Aman gothic film yapmaya çalışmışlar doğaldır demeyin filmin bir bölümünde kızın küpesi üçgen şeklindeydi ve o sahne boyunca üçgenin baş kısmı parladı OHA dedim ama bi ben demiştirim...Müzik sektörüne gelince The Thing Things-Hands bu video yu izleyin bir illüminatiye tepki olarak çekilmiş olabilir.

    YanıtlaSil
  65. ercüment haklı beyler. bu arada türk televizyonlarındaki bazı programlarda çekmiş olduğum masonik sembolleri paylaşmayı düşünüyorum bi ara.

    YanıtlaSil
  66. rihannanın david guetta ile yaptığı who's that chick in klibine bakın. o kadar açık işaretler var ki... şarkıdan soğudum

    YanıtlaSil
  67. çok mu yazdım amk keşke toplayıp bi kerede yazsaydım. 1 milyon canlı parayı açın oturup izleyin bi akşam. arkadaki büyük ekranda oluşan sembolleri bi inceleyin. ben şahsen tek gözü çok net bi şekilde gördüm defalarca

    YanıtlaSil
  68. okumadım ama bence haklısın...

    YanıtlaSil
  69. bizim en fazla yapacağımız şey bir internet sitesi üzerinde videolar yazılar slaytlar yaparak milleti uyandırmak olacak. birde hacker olan varsa bu ünlü sitelere saldırı düzenleyip anti-illuminaticiliği başlatmak olacak yoksa örgütmüş çeteymiş onun için many lazım many...

    YanıtlaSil
  70. hacu okutun diyorsunda en fazla arkadaş cevreme okutabilirim o kadar çok küfür var ki aileme gösteremem

    YanıtlaSil
  71. siktir lan, herif resmen islam propagandası yapıyor bir de türklerin zayıf noktası komplo teorilerini birleştirip.

    YanıtlaSil
  72. hac abi eskiden bi hans von aiberg var idi. bilmem bilir misin? neredeyse onun tüm yazılarını okudum. soru-cevaplarında olsun, belli bi konunun üstüne eğilmiş olsun, bunuları gayet güzel birleştirip cevaplardı. ve cevapları da düşününce gayet mantıklı gelirdi. ama bu adam dolandırıcıydı maalesef. neyse, çaban takdire şayan, aman yanlış anlama, fakat sadece internetten 99'dan beri komplo teorileriyle ilgili araştırır-okurum. internet haricinde de onlarca kitap. artık bi yerden sonra hep aynı olaylar-hikayeler etrafında dönmeye başlıyor. ha, burada demek istediğim, bilmiyorum bu konulara ilgin ne kadar eski/araştırmaların ne temelli, yani bazı temel olayları özümsediysen, bunları sıfırdan araştırmak yerine çok daha ileriden başlayabilirdin. bu yüzden bazı tespitlerin çok havada/basit/gereksiz kalıyor. ha, temelin sağlamdır, süzgeçten bunlar çıkmıştır, tamam.

    özetleyebilirsem ve hans konusuna yeniden gelebilirsem ço iyi olacak. tamam, bazı tespitlere basit dedim ama onlarca-yüzlerce insanı okutmuş/meraklarını celbetmiş oldun. bu çok iyi. ben de yıllardır tv izlemiyorum, dayanamıyorum. gelelim haberlere, bin ladin'in evinde bi ton porno bulunmuş. bariz propaganda örneği işte. toplumu yönlendirme. bu şekilde bizde de onlarca örnek var. stv, kanal7 bariz yapıyor bunu. ve bu artık bende hastalık yapıyor. belamı sikmek istersen 15 dk. tv. karşısında oturt beni. neyse hans bu alemlerden çekildikten sonra doğal olarak ardılları çıktı. çok daha basit ama yine çok fantastik olaylar var/anlatıyor. şimdi blogun ismini hatırlayamıyorum, ama orada özellikle yurdumuzda yapılan (hökümet büyükleri tarafından)satanist ayinleri anlatıyor. her olay bi şekilde birbirine bağlanıyor. sırf kafa açmak için okuyorum. illa bi şekilde bulursun ve bulunca da anlarsın (diye tahmin ediyorum) o siteyi. ne kadar da anlattıklarının bir bölümü bariz hikaye olsa da o blogun, yine de sana faidesi çok olur. böylece değindiğin konuların derinliği/kalitesi artar. eğer buraya kadar geldiysen, yine söylüyorum beni yanlış anlama, aynı taraftayız. bu yazıyı yazmak için günlerini vermişsin, en azından artık vermemiş olursun. boşuna vakit kaybetmezsin. biraz dağınık oldu idare ediver.

    en özete gelirsek; evet, fake uzaylı saldırısı olacak, evet birleşik cenabetler "ilaç bizde" diyecek, tek devlet kurulacak. evet, şeytan ve cinler de sanılandan çok çok daha fazla işin içinde. karşılıklı birbirlerini kullanıyorlar. bize düşense "ayık" olmak.

    YanıtlaSil
  73. kardeşim kurtuluşa ermek istiyor musun? evrenin mimarı sonsuz yaratıcı güç ile bir olamk istiyor musun? o seni seviyor. o içinde. sonsuz mutluluğa, sonsuz huzura erişmek istersen, new york illuminaty ocaklarına bekleriz...

    YanıtlaSil
  74. amk uyan gerçek dünyaya dön siktiğimin hayal dünyasında yaşıyorsun beynini siktiğimin piçi

    YanıtlaSil
  75. birileri düğmeye bastı.. büyük kapı açıldı.. şeytan istedi.. insanlar kullanıldı..

    YanıtlaSil
  76. http://haber.gazetevatan.com/intihar-eden-modelin-sirri-ortaya-cikti/377435/30/Dunya

    YanıtlaSil
  77. mutlaka oku: http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=project+bluebeam

    YanıtlaSil
  78. Cinler,-bana göre-insandır
    gerekçe de şu ayettir:
    Rahman suresi 15. ayet
    Ve halakal cânne min mâricin min nâr(nârin).
    http://www.kuranmeali.org/55/rahman_suresi/15.ayet/kurani_kerim_mealleri.aspx
    Verdiğim linkte 30 kadar meal var,sadece birkaçı
    "canne" yazdığı halde yani "can" yazdığı halde çeviriyi "cin" diye yapmıştır
    "Cânnı da, daha önce çok zehirli ateşten yarattık. " (el-Hicr, 15/27)
    Ayrıca
    "Ey cin ve insan topluluğu; size, içinizden, ayetlerimi anlatan ve şu (korkunç haşr) gününüzün geleceğini haber verip sizi korkutan peygamberler gelmedi mi?" (el-En'âm, 6/130)
    Madem insanların diniyükümlülükleri cinlerede verilmiş,yani abdest,namaz,hac vs gibi
    Bu varlıklar nasıl olurda abdest alır,namaz kılar ve diğer ibadetlerini yapabilir ki,onlar da varlık aleminin bir parçasıdır..
    Ve son olarak
    "Süleyman (a.s.)'ın önünde, Rabbı'nın izniyle iş gören bazı cinler de vardı. Içlerinden kim bizim emrimizden ayrılıp saparsa ona çılgın azabdan tattırdık. " (Sebe, 34/12).
    Yukarıdaki ayet açıkça diyorki bu varlıklar
    iş görebilen dahası bir insanın emriyle çalışan varlıklardır
    Dahası kuranınhiç bir ayetinde cinlerin gözle görül-e-meyen bir tür olduğuna dair bir işaret yoktur

    YanıtlaSil
  79. abi sen nediyosun? "Dahası kuranınhiç bir ayetinde cinlerin gözle görül-e-meyen bir tür olduğuna dair bir işaret yoktur" abi bak kökü C-N. CeheNnem, CeNnet, CiN, CeNabet. bunlar "gözden saklı, göze gözükmeyen" kökünden türeyen kelimelerdir. yani, cennet; gözle görülemeyen, öldükten sonra gidilen... vs. cehennem; gözle görülemeyen, öldükten sonra gidilen... vs. cenabet; gözle görülemeyen kir ile kirlenmiş... vs. ki, açıkça şeytan "ben ateşten yaratıldım, o ise topraktan" diyor. sen suyla temas edince çamur oluyor musun? yok. o yüzden azıcık düşün. cinlerin hammeddesi ateş diye yanan bir kibrit gibi dolaşmayacaklar ya ortada. ayrıca ışığın dalga boyunu araştır. falan filan. bakış açın çok yanlış ki bu zaten temel bilinmesi gerekenleri öğrenince atlatılabilecek bir mevzu, bunları bilmek için alim olmaya gerek yok.

    YanıtlaSil
  80. "cinlerin gözle görülemeyen bir tür olduğuna dair bir işaret yoktur. cinler insandır." diyen arkadaşım, malesef bu new age denen safsataya fazlaca kaptırmışsın kendini. seni rencide etmek için falan söylemiyorum bunları asla, fakat görüşlerimi belirtmek için ve sana faydasının olabileceğini düşündüğümden birkaç kelam edecem.

    De ki: “Cinlerden ve insanlardan; insanların kalplerine vesvese veren sinsi vesvesecinin kötülüğünden, insanların Rabbine, insanların Melik’ine, insanların İlah’ına sığınırım.”

    De ki: “Andolsun, insanlar ve cinler bu Kur’an’ın bir benzerini getirmek üzere toplansalar ve birbirlerine de destek olsalar, yine onun benzerini getiremezler.”

    (Ateşe giren) inkârcılar şöyle derler: “Rabbimiz! Cinlerden ve insanlardan bizi saptıranları bize göster de onları ayaklarımızın altına alalım ki en aşağılıklardan olsunlar.”

    ""İşte o gün ne insana, ne cine günahı sorulmayacak.

    şimdi bu ayetlere ek olarak şuna bak

    Bir de cinleri Allah’a bir takım ortaklar yaptılar. Oysa onları o yarattı. Bilgisizce Allah’a oğullar ve kızlar da uydurdular. O, onların niteledikleri şeylerden uzaktır, yücedir.

    ve de buna

    (Ey Muhammed!) De ki: “Bana cinlerden bir topluluğun (Kur’an’ı) dinleyip şöyle dedikleri vahyedildi: “Şüphesiz biz doğruya ileten hayranlık verici bir Kur’an dinledik de ona inandık. Artık Rabbimize hiç kimseyi asla ortak koşmayacağız.”

    şimdi bazı çıkarımlar yapalım

    1- sürekli cin ve insan ayrı olarak belirtilmiş. cinler insan ise neden böyle farklı bir vurgulamaya gerek duyulsun?

    2- cinler insan ise, neden insanlar başka insanları Allah'a ortak koşsunlar? cinlerin etki ve müdahalalelerinden etkilenerek onları Allah'a şirk koştukları gayet açık değil mi?

    3- hz Muhammed'e neden özellikle cinlerin onu dinlediğini belirtmesi gerektiği vahyedilmiş olabilir? madem cinler insandı ve gözle görülebiliyorlardı? neden ayrıca inanmamız, ikna olmamız, bilgilendirilmemiz için Kuran'da belirtilmiş cinlerin hz Muhammed'i dinlemeye geldikleri?

    bak Kuran öyle bir kitap ki, sana her zaman 2+2=4 demiyor, 2+2'yi veriyor, sonucu senin bulmanı istiyor.

    şimdi sad suresinin 21 ve 26 arasındaki ayetlerine bir bakalım

    21.

    Sana davacıların haberi geldi mi? Hani onlar duvarı aşarak mabede girmişlerdi.
    22.

    Hani Dâvûd’un yanına girmişlerdi de Dâvûd onlardan korkmuştu. Onlar, “Korkma! Biz, iki davacı grubuz. Birimiz diğerine haksızlık etmiştir. Aramızda adaletle hükmet. Zulmetme ve bizi hak yola ilet” dediler.
    23.

    İçlerinden biri şöyle dedi: “Bu benim kardeşimdir. Onun doksan dokuz koyunu var. Benim ise bir tek koyunum var. Böyle iken “Onu da bana ver” dedi ve tartışmada beni bastırdı.”
    24.

    Davud dedi ki: “Andolsun, senin koyununu kendi koyunlarına katmak istemek suretiyle sana zulmetmiştir. Esasen ortakların pek çoğu birbirine haksızlık eder. Ancak iman edip salih ameller işleyenler başka. Onlar da pek azdır.” Dâvûd bizim kendisini imtihan ettiğimizi anladı. Derken Rabbinden bağışlama diledi, eğilerek secdeye kapandı ve Allah’a yöneldi.
    25.

    Biz de bunu ona bağışladık. Şüphesiz katımızda onun için bir yakınlık ve dönüp geleceği güzel bir yer vardır.
    26.

    Ona dedik ki: “Ey Dâvûd! Gerçekten biz seni yeryüzünde halife yaptık. İnsanlar arasında hak ile hüküm ver. Nefis arzusuna uyma, yoksa seni Allah’ın yolundan saptırır. Allah’ın yolundan sapanlar için hesap gününü unutmaları sebebiyle şiddetli bir azap vardır.”



    burada hz Davut'un günahının ne olduğu söylenmemiştir.

    hiçbir şekilde başka bir ayet veya surede de söylenmemiştir.

    fakat hz Davut'un es geçmiş olduğu şey, her ne kadar davanın sonucundan emin de olsan, öncelikle "her 2 tarafı da dinlemen gerektiği"dir. Kuran işte bunu senin idrak etmeni bekler. bu yüzden daha ilk ayetinde sana "İkra!" der ki sadece oku demek değildir, idrak etmeye yakın bir anlamı vardır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada Davud (a.s) meselesindeki 99 ve 1 meselesini şöyle analtıyor tasavvuf büyüklerinden bir zat o 1 Davud (a.s)'ın nefsidir.

      Onu ayrı varlık olarak görmesi nedeniyle hatasını anlamıştır halbuki insanoğlu ve alem vehim ve hayal'den ibarettir hakikatte var olan sadece Allah'tır.

      Sil
  81. hacı abem yazılarını severek okuyorum...sana fikir vermek gibin olmaya emme aklıma gelmişken yazıyım dedim.şimdi bu acun ılıcalıda da bir illüminati kokusu var diyenler oldu sende bi yazı yazsan survivordaki işaretler ve acunla ilgili hacım bizide bi aydınlatsan diom.hacı abe bide yüzzüklerin efendisi serisi bunun için yazılmış olabilir mi??bence asıl o filmler illüminati ile ilgili gibi geldi bana...souronun gözü bir avuç insanın iğrenç mahluklara karşı verdiği savaş.ki o varllıklar şeytanımsı deccalimsi varlıklardı.ne dersin bu filmle ilgili uzun bi yazı bekliom senden.ellerinden öperin abem

    YanıtlaSil
  82. yani şimdi bunu millete anlatsan böle böle diye facede ney yazsan arkadasın kalmaz ak

    YanıtlaSil
  83. Micheal dostum ve "adsız" olrak niklendirilen arkadaşlar;
    Yukarıdaki yazım,tamamen kendi çıkarsamamdır.
    Kimseyi bağlamayacağı gibi,kesinliği de olamaz
    Ancak yine de kaynak kuran olmak şartıyla
    Gerekçelerimi yazdım
    "Adsız" arkadaş dediğin gibi abdest alınca biz çamur olmuyoruz çünkü;
    Topraktan yaratılan yalnızca "Adem"di
    Bizler üremenin sonucuyuz...
    Ancak,topraktan gelsek de bizler de Adem gibi
    Toprağa benzemiyoruz
    Yani "cin"lerinde ateşe,ışığa yada radyasyona benzemeyeciğini düşünüyorum
    Ancak itirazlarınızda kuran kaynaklı
    Elbetteki doğru tespitler
    Gerçi Michael'ın Davut'a gelen davalı örneği
    Koyunlarıyla ilgili davaları ):
    Şimdi şu ayete bakalım:
    Enam suresi 92.ayet
    http://www.kuranmeali.org/6/enam_suresi/92.ayet/kurani_kerim_mealleri.aspx
    Buradaki tabire dikkat edin:
    "şehirlerin anası"

    Nasılki bizlerde gitmediğimiz görmediğimiz halde
    Uzaktaki şehirlerde,ülkelerde yaşayanlar olduğunu biliriz

    Kuran Mekke'nin dışındaki yerlerde yaşayanları
    Özellikle de arap yarımadasının dışındakileri
    Yani insanları "can" yada "cin" olarak nitelendirmiş olabilir mi?
    Neden olmasın...
    Yecüc mecüc neydi ki
    Hatta bu yecüc mecüc Türklerdir diyenler yokmu hala günümüzde bile
    Yazdıklarımın sadece bişr yorum olduğunu
    Dahası yazacaklarınızın da yorum olduğunu unutmamanız dileğiyle
    Saygı ve sevgiler

    YanıtlaSil
  84. Bu arada yazmayı unutmuşum
    Süleyman ve Davut (a.s.) yalnızca Kuranda peygamber ve kraldırlar
    Tevratta ise yalnızca kraldırlar
    Bir de ilk yazımdaki iddiamı
    Ciddi anlamda çürütmenizi istiyor ve bekliyorum
    Bunu bir inatlaşma olarak algılamayın
    Bana kuranda e hadi 4 kitapta diyeyim
    Cinlerin gözle görülemeyeceğine dair
    Bir kanıt olmazsa bir işaret bir vurgu gösterirmisiniz ?

    YanıtlaSil
  85. bütün yazılarını okudum nerdeyse ve gözlerim sikildi ! arkadaş biraz daha normal bi tema seç o kadar güzel yazı yazmışsın ama siteden okuyunca gözünü sikiyor insanın...

    neyse blogunu takip edicem sonuç olarak. yıllardır azınlık tarafından bilinen şeylerin artık bazı gençler tarafından ortaya dökülmesi hala bizden umut kesilmediğini gösterir. e ne demişler "düşünen beyin olduğu sürece dünya çürümez"

    önüme gelen herkese bahsedicem blogunu. insanlar artık okusun biraz...

    YanıtlaSil
  86. bu tarz düşünceleri lisede bırakmıştım ama beynimde kıvılcımlar çakmasına sebep oldun. daha az küfretsen yazıları daha geniş bir kitleye yönlendirebiliriz. bence yazmaya devam etmelisin.

    YanıtlaSil
  87. sikkocum gerçekten senin gibi bi arkadaşım olmasını dilerdim lan ibne seni :(

    sabaha kadar konusmak isterdim seninle, saçlarını okşayarak

    >okşayarrak
    >yarrak

    ohhhş içim şey oldu

    YanıtlaSil
  88. ak parti ye oy verilirse bu tarz şeylerle karşılaşılmaz. tayyip erdoğan bu tip şeylere karşıdır. ak parti ye oy vermeliyiz.


    hicbiseyebosunaiclenmeyenadam.

    YanıtlaSil
  89. GÜZEL OLMUŞ LAN BRAVO. GELENLER DİYE Bİ BELGESEL VARDI ONDA İZLEMİŞTİM BU YAZDIKLARININ AYNISINI.İZLEYİN LAN O BELGESELİDE, ZEİTGEİSTİN AMINAKOYİM DİCEKSİNİZ. SİKKO DAŞŞAĞINA KURBAN SENİN.

    YanıtlaSil
  90. güzel bir derleme olmuş.

    YanıtlaSil
  91. 911 abd polıs no. 9 11. 10u atlamıs adam nıye?

    YanıtlaSil
  92. Bakaraya bakayım diye aldım elime, türkçe kuran okuyorum şimdi. En azından sevap işledin. Senin kadar manyak olmayan bi tineycır bile dünyanın birilerinin elinde döndüğünü anlayabilir zaten. Ben anlıyorum mesela. O elleri bu kadar ifşa etmenden sonra diyecek de yok. Ama şu takıldı kafama, sen nasıl bi manyaksın ki bunları biliyorsun, ilginç cidden. Saygı duydum. Ha bu arada, evet küfürlü bi üslubun olabilir, jargonun budur da, her yorumda yarrak yazmak zorunda değilsiniz be millet. Hahaa eleştirdim sizi. Bu ara çok eleştiriyoruz birbirimizi be güzellerim, cidden dünya bu kadar ibneyken birbirimizi bırakalım. Ha bu arada, illüminatistler bıdı bıdı diye gidip gayleri lezboları dövmeyin şimdi lütfen. Yaratılış denen bişey var, gerek ameriga yaratsın gerek tanrı. Bireyi değil ibneleri suçlayın. Oh yazdım, yazdıkca açıldım. Neyse, işe yaradığın için teşekkürler. Bence gurur duy, cidden işe yarıyosun. Bence.

    YanıtlaSil
  93. merhaba sikkofield

    öncelikle yazdıklarını okudum ve çok beğendim.düşüncelerimiz benziyor.çoğu şeyde hemfikiriz.bilmediğim birçok şeyi de öğrenmiş oldum.yazdıkların mantıklı ve olaya yaklaşımın akıllıca.harika bir yazı olmuş tebrik ediyorum seni.

    gel gelelim asıl sana söylemek istediğim konuya.karagümrük çocuğuyum demişsin ve sen de benim gibi sözlükçüsün.ben de karagümrük'te oturuyorum.eğer istersen msn'den ya da başka bir yerden seninle konuşmak isterim. Lütfen bu yazdığımı cevapsız bırakma.

    Msn adresim: tolintin@hotmail.com mail atmanı ya da eklemeni bekliyorum.

    YanıtlaSil
  94. @ozan

    belki de bu yüzden kur'an arapça geldi, hikmeti belki budur. özü itibariyle GÖRÜLEMEZLER. neden? -çünkü eğer bir kelimenin kökü CN ise, bu "göze saklı"dır. sonuçta inananlara göre öldükten sonra nereye gidilecek? -CeNnet ve CeheNnem. pekiyi, bunlar göze saklı demiştik? -saklılık yaşarken idi. demek ki ney? -saklılık durumu değişkendir. ayrıca çeşitli kaynaklara göre cinler şekil değiştirebilip çeşitli kılıklara giriyor, görünür oluyor. sonuçta bakterileri göremiyoruz fakat mikroskopla bakılınca "perde" kalkıyor.

    uzatıldıkça uzatılabilir bu tanımlamalar, örnekler. diğer kitaplara hiç girmeye gerek yok, çünkü şeytan-cin kavramları daha farklı. hatta bir çok müslüman şeytanı melek sanır. anlatırsın da anlamaz vs vs.

    tabii bir de şuna benzer örnekler var: "önünden, arkasından, yanından yaklaşarak saptırmak" şu an için aklıma gelenler bunlar.

    saygı ve sevgi bizden.

    YanıtlaSil
  95. Kapat
    Önizleme

    Düzenle Adsız dedi ki...

    İncil de bir ayet:

    Tevrat'ta olmayan Başmelek kavramının, İncil'de yer aldığını görüyoruz. İyiliğin gücü Mikail ile kötülüğün kuvveti İblis'in birbirleriyle savaşı gökte de devam etmiş, sonunda da İblis'in yenilgisiyle neticelenmiştir. Vahiy 12/7, 9: « Gökte savaş oldu. Mikail'le melekleri, ejderha ile savaştılar. Ejderha kendi melekleriyle birlikte karşı koydu ama gücü yetmedi. Bu yüzden gökte ki yerlerini yitirdiler. Büyük ejderha; İblis ya da şeytan denen, bütün dünyayı saptıran o eski yılan, melekleriyle birlikte yeryüzüne indi. »
    Arap yarımadası dışında cin kavramı yoktur,kökeni bu coğrafyadır.
    Ancak başka kültürlerde sıkça duyduğumuz kötü ruhlar vardır
    Bir forumda birisi cinlerin,ölen insan ruhları olduğunu iddia ediyordu
    Hiçbirinin ne doğruluğunu ne de yalan olduğunu
    ispat etmek imkansız
    Sağda soldaki 3 kuruş para için üfürükçülük yapan şarlatanların haricinde bu konuyla ciddi
    olarak ilgilenen ve de dürüstlüğünden şüphe edilmeyecek birileri varsa gerçeği-o da belki-
    onlar anlatabilirler
    Bunun dışında medyum memiş gibi yok 8 tane cinim vardı da keto 2 sini çaldı diyenler bile benim için sahtekar ve-veya hasta insandırlar
    Şöyle bir düşünün arkadaşlar;
    Eğer bu durum gerçek olsaydı acaba devletler
    istihbarat örgütleri veya çok zenginler e hadi illuminaticiler
    Bu varlıkları kullanmazlarmıydı,onların hızından,çarpma gücünden vs deb faydalanmazlarmıydı?
    Lütfewn bu sorumu ciddiye alın
    Neden
    Çünkü savaşlarda heleki kuranda anlatılan peygamberimizin savaşına destek olan melekler varken,bizlerin bu soruyu sorması abesle iştigal değil,bizatihi gerçeği aramaktan başka
    bir amaç değildir.
    Saygı ve sevgiler

    YanıtlaSil
  96. benim ricam çok uzun oldu yazmicam daha uzatmayalım gibi düşünme de o uzayan konuları da ayrıca acıklaman.okuyoruz bilgileniyoruz sonuçta bilgilendirdiğin için teşekkürler ve evet bizler de başkalarına gosterıyoruz bunları.

    YanıtlaSil
  97. Tüm yorumları okudum ve sikkoya diyorum ki abi vallahi tam benim kafadansın,seninle tanışmayı çok isterim.Facebook üyeliğin varsa ekle beni,Ayberk Abdullahoğlu 1 tane var zaten :D Bu konu hakkında uzun uzun konuşuruz...

    YanıtlaSil
  98. Maykıl ve katılımcı arkadaşlar
    Çevrenizde,insan dışı varlıklarla
    Yani cinlerle irtibat kurabilen
    Kurduğunu iddia eden birileri var mı?
    Anlatılanlara göre sayıları insan nüfusunun 10 katı kadar,aynı zamanda çok uzun ömürlü oluyorlar mış,mesela 1500 yıl kadar yaşayan varmış
    Ama sözlerim-iz-hep mişli mışlı nedense
    Hikayeler hep 3.kişilerden
    Gelenler belgeselinde anlatılan bazı şeyler
    Yani bu illuminaticilerle irtibat kuranlar şeytan ve taraftarları olan cinler
    E o zaman iyi insanlarla,ermişlerle
    İrtibat kuran müslüman cinler ?
    İlluminaticiler şeytanın egemenliği için çalışıyorsa ve şeytan ve taraftarı cinlerden yardım alıyorlarsa,buna karşılık ermişler evliyalar onlara karşı müslüman cinlerden ne tür yardımlar alıyor,yada alıyorlar mı?
    YOKSA YİNE GÖRÜNMEYENLE KORKUTMAYA MI ÇALIŞIYORLAR
    BİZ GÖRÜRÜZ,BİZE GÖRÜNÜRLER ÇÜNKÜ BİZ SEÇİLMİŞ İNSANLARIZ YALANINI MI YEDİRMEYE ÇALIŞIYORLAR ?

    YanıtlaSil
  99. Ozan abartıyorsun attırma tepemi bozmuşsun kafayı cinlerle musallat olacaklar şimdi. Neyse. Evet irtibat kuranı duydum. Onlardan yardım alanları duydum. Ancak bunları görmeme yada duymama gerek yok. Yada İlluminaticilerin cinleri kullanıyok demelerine de gerek yok. Kuran-ı Kerim' de onlarca yerde geçiyor. Ha bunu kaynak kabul etmem dersin o ayrı.

    YanıtlaSil
  100. Neyse konuyu daha fazla uzatmayacağım
    Ama şahsen zurnanın zırt dediği yer
    Cin konusudur
    Bu konu çözümlenebilirse
    Tüm senaryo çöker

    YanıtlaSil
  101. sana %100 katılıyorum michael sikkofield

    YanıtlaSil
  102. çok güzel bir yazı olmuş ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  103. sol taşak topunu öptüğüm google mapste area 51'e bakıp geldim ne ayak

    YanıtlaSil
  104. artık gösteriyorlar mı lan yoksa? biri daha aynı yorumu yapmış. siz koordinatlardan emin misiniz? eskiden göstermiyordu la, baya bilindik bir şeydi bu hatta konuşulmuştu epey 51. bölgenin google earth ile gösterilmediği ki ben de denemiştim zamanında, görüntü gelmiyordu.

    doğru koordinatları aldığınızdan emin olun bi öğreniyim bu işi, şimdi uğraşamıycam google earth yüklemekle felan.

    YanıtlaSil
  105. bi tane forumdan buldum koordinatlerı mapse yazınca da şakkıdanak area 51 diye çıktı

    YanıtlaSil
  106. işte o koordinatlar 37°13'53.85"N, 115°48'06.08"W

    YanıtlaSil
  107. http://maps.google.com/maps?ll=37.646713,-115.796928&spn=0.234833,0.341263&t=k&hl=en

    http://maps.google.com/maps?ll=37.272835,-115.798731&spn=0.117416,0.170631&t=k&hl=en

    evet sahiden de gösteriyorlarmış fakat böyle görüntüler var. ilginç, sağol panpam aklımda olsun bu.

    YanıtlaSil
  108. abim senin nasıl bi müzik zevkin var yahu?
    eminem - yıldız tilbe
    evet, tüm blogu okudum, hepsi aklıma yattı ama burada takıldım.
    düşünüyorum düşünüyorum, kafan nasıl kaldırıyor aklım almıyor.

    YanıtlaSil
  109. şu tarla resimlerini koyup durmuşsun ya içimden bu yazıyı yazanın götüne o tarlalar tek tek girsin dedim yazı güzeldi ama tarlalar olmamış

    YanıtlaSil
  110. Bu aralar oldukça sıkılmıştım sözlüklerden, insanların cool görünmek için yaptığı saçma sapan davranışlardan. bu blog iyi geldi. bunları birilerinin farketmesi güzel. benim pek bilgim yoktu ama hoşlanmıyordum tek tip insan fikrinden. herkes aynı markalardan giyiniyor. aynı yerde yemek yiyip. karton kutularda kahve içiyor falan ve bunlar tarz görünmek için ölçüt sayılıyor. öff kısaca sıkıntıma çare olabilecek bir blog buldum. okuyup, tartıp iyice anladıktan sonra başkalarına da anlatacam inşallah.

    teşekkürler.

    YanıtlaSil
  111. taşakların sağolsun, güzel yazıydı piç.

    YanıtlaSil
  112. Sikko tam ihtiyacım olan adamsın. Değindiğin konuları az çok bilirdim ama sen çok fazla bilgi sahibi yaptın beni eyvallah eline emeğine sağlık. Takipteyim...

    YanıtlaSil
  113. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  114. @Ozan

    Zurnanın zırt dediği yer cin konusu değildir arkadaşım...Hiç bu cinleri 3. şahıslardan değilde kendisi gören varmı diye sormuşsun...Bu metafizik canlılar tarafından çok rahatsız edilmişliğim vardır...Abdest namaz Ayetel kürsi,Felak,Nas sureleri sayesinde rahatsız edildiğim de kurtulabiliyorum...Çevremde cinlerden zaman zaman bazen de çok sık rahatsız edilen tanıdığım da çokdur...

    Bu canlıların ülkelerin istihbarat birimleri tarafından neden kullanılmadığı soruna gelince başta Rusya,ABD ve İsrailin bu birimleri vardır...Bizim ülkemizde bu şarlatan Ketolar Memişler düzeyine özellikle indirildiği için gözardı edilir halk hikayeleri tadında kalır...Zaten amaçlanan da odur...Ne zaman nerede okuduğumu duyduğumu hatırlamıyorum ama Atatürkün de metafizik konularda ilgilendiğini ve cinlerden istihbarat olarak faydalandığını duymusdum...Emin olduğum bir bilgi değildir belki Michael araştırır...Ama bugün dünyada bu işlerin farkında olanlar özellikle Putin'in bu konularda çok uzman olduğunu bilir...

    YanıtlaSil
  115. Okuyup ibret aldım dostum, şakirt değilim ama maklubeyi severim yaradandan ötürü daşşağını gezdiren yesin bakalım hadi devam et inceden izliyorum. Bu arada http://www.wakeupproject.com/

    YanıtlaSil
  116. Aslan
    Dostum rahatsızlığın umarım tamamen geçer
    Şahsi olarak da doktora gitmeni öneririm
    Peki biraz bahsedebilirmisin bu varlıklar nasıl
    Görüntüleri,konuşmaları,nasıl rahatsızlık verdikleri gibi konulardan
    Ayrıca Rusya,ABD,İsrail gibi ülkelerin
    Bu varlıklardan faydalandığını söylemişsin
    Onların yaptığı araştırmalar sadece psişik
    Yetenekler üzerinedir,cinlerle ilgili değildir
    Eğer aksini biliyorsanız söyleyin
    Şahsen ikna olmaya hazırım

    YanıtlaSil
  117. @Ozan

    Sevgili Ozan işte sorunumuz bu...Hemen akıl ve ruh sağlığımda hastalık teşhisinde bulunmuşsun...Ki olabilirdi diğer bütün hastalıklar gibi ruh sağlığının bozulması da insanlar içindir ve gerekli tedavi görülmelidir...Cin varlığını reddettiğin için hemen insanları hasta kategorisine sokmak işin kolaycılığı...Eğer İslam inancına sahipsen bu metafizik varlıklarla ilgili çok ayet vardır...Eğer inancın yoksa reddetmeni büyük bir anlayışla karşılarım...Kaldı ki İslam inancı dışında ki tüm inançlarda bu metafizik varlıkları kabul eder...Senin daha önce böyle bir olayı yaşamaman olmadığı anlamına gelmez...Her yaşayan da ruh sağlığı bozuk değildir...İşte bu yaklaşım sebebiyle insanlar tecrübelerini hep kendilerine saklamayı ya da anca çok yakınlarıyla paylaşmayı tercih ediyor...

    Madem sordun kendi tecrübelerimden bahsedeyim...Ben çok sık bu tecrübeleri yaşamadım ama ara ara da olsa genelde gördüğüm şekil karartıdan ibaretdi...Halk dilinde Karabasan denilen olay en çok yaşadığım tecrübedir...Sese gelince beni rahatsız eden varlık mütemadiyen konuşurdu ama ne dediğini asla anlamazdım...Sanki İngilizce ya da Fransızca gibi yabancı bir dil konuşurmuşcasına...Çok seri çok akıcı çok hızlı bir konuşma şeklinde...Ve yine yaşadığım korkudan olsa gerek mütemadiyen kahkaha atardı...Şimdi sen inanmıycaksın ama bunu göze alarak yine de anlatayım...Bir gece (kızımın doğumundan sonra)lohusa kadınları daha cok rahatsız ettiklerini duyduğum bildiğim için korunma amaçlı bildiğim tüm duaları okuyup Kuranı Kerime neredeyse sarılarak tam uzanmak üzereyken ( uyanık olduğum halde yani yarı uyku yarı uyanık halde değilim)tamamen karartıdan ibaret kocaman bir beden kızımın beşiğinin üzerinden ucarak sabitlendi...Ele ele tutuşuyoruz bir süre havada bu şekilde kaldıkdan sonra ne olduğunu anlayamadığım bir şekilde yerdeki halının üstüne düşdü ve inanılmaz bir şekilde sadece yanma sesleri duydum...Çatır çutur bir yanma sesi...O günden sonra bir daha da bu şekilde rahatsız edilmedim...Ara ara karabasan tarzında şeyler yaşarsam okuduğum dualarla tamamen rahatlıyorum...Şimdi alacakaranlık kuşağı tarzı bir yorum oldu ama samimiyetle sorduğunu düşündüm samimiyetle cevap verdim...Cevremde de bu tarz tecrübeleri yaşayan insanlarla çok karşılaştım...İnan bana hepsinin akıl ve ruh sağlığı tamamen yerinde insanlar...Ve her türlü dini inanca ve yaşantıya sahipler..

    Bu metafizik varlıklarla ilgili değişik ülkelerin istihbarat çalışmalarına gelirsek en iyisi seni bu konuların uzmanlarının adreslerine yönlendirmek...Ahmet Maranki,Aytunç Altındal,Hakan Yılmaz Çebi,Oktan Keleş gibi araştırmacıları takip edersen bu konularda ki bilgi birikimlerinden faydalanabilirsin...Yurt dışında bu konularla ilgili çok daha fazla doküman ve kitap olduğunu biliyorum ama ne yazık ki benim yabancı dilim olmadığı için ulaşma imkanım olmuyor...Senin yabancı dilin varsa çok daha fazla kaynağa ulaşabilirsin...Son olarak asla seni ikna etmek gibi bir kabiliyetimin olmadığını bilmeni isterim...Kendi araştırmaların sonucu neye inanmak istiyorsan ona inanacaksın...

    YanıtlaSil
  118. Aslan Sevgili Dostum
    Tüm samimiyetimle hiçbir şekilde ruh,akıl hastası
    İmasında bulunmadım.Ve inanıyorum ki beden gibi insanın görünmeyen özellikleri de rahatsızlanabilir.Ancak istemeyerek bile olsa
    size bunu düşündürdüğüm için özür dilerim.Sormayı düşündüğüm şeyleri kişiselleştireceğinizi sanarak
    sormaktan imtina ediyorum.
    Çünkü birşey yazarsınız karşılığında birşeyler yazmam gerekir sizde alınabilirsiniz ki asla istemem.
    Şunu da ilave edeyim ben inançlı bir insanım,müslümanım.
    Ancak gerek ayet ve gerekse bir kısım hadislerden yorum yaparak cin adı verilen varlığın aslında insan,uzaklarda biryerlerde yaşadığı bilinen yada sanılan ama göremedikleri
    için cin diye tabir edilen insanlar olduğu
    yorumunda bulundum.
    Elbette ki iddialı falan değilim bu bir yorumdur
    Ama sormadan da edemiyorum ki yukarıda da sordum:Kuran,tevrat yada incil de cinlerin gözle görülemeeyn varlıklar olduğuna dair,e hadi imalı bir ifade var mıdır?
    Ben baktım bulamadım,eğer sizler biliyorsanız
    Söyleyin.İfade yalnızca onların ateşten,insanın
    balçıktan yaratıldığına dairdir.
    Ancak insan olarak hatta Adem Peygamber bile
    toprağa benzemediği gibi cin adı verilen varlıklar da ateşe,ışına benzemeyebilir diyorum.
    Unutmayalım bu varlıklar Kurandaki Süleyman kıssasında olduğu gibi esir edilebilen,çalıştırılabilen,veya Maykılın bana
    verdiği cevapta olduğu gibi :
    KıSSAYI hatırlayalım Sad 21-26 ayetleri:
    Davut peyganbere gelen 2 cin ne diyor;
    Özellikle de 24. ayet:
    Davud dedi ki: “Andolsun, senin koyununu kendi koyunlarına katmak istemek suretiyle sana zulmetmiştir. Esasen ortakların pek çoğu birbirine haksızlık eder. Ancak iman edip salih ameller işleyenler başka. Onlar da pek azdır.” Dâvûd, bizim kendisini imtihan ettiğimizi anladı. Derken Rabbinden bağışlama diledi, eğilerek secdeye kapandı ve Allah’a yöneldi.
    Bakın cinlerin koyunları varmış.
    Aynı insanların olduğu gibi değilmi?
    Yani bildiğimiz koyun,insan için neyse cin için de aynıymış değilmi?
    Sakın insan kılığına girmiş cin olabilir demeyin
    Cin olarak duvarı aşıp gelmişler ve Davut onlardan korkmuş değil mi?
    Cin olduğu başından beri belliDavutun neden korktuğu henüz belli değil,cin olduğu için mi,duvarları aşıp gelen tehlikeli ve yabancı
    birileri olduğu için mi belli değil
    Evet soralım şimdi ve korkmayalım
    Cinlerin koyunlarla işi ne?
    Yoksa onların koyunları da mı görünmez ve ateşten yaratılmış?

    YanıtlaSil
  119. LA SikkoFİELD HER NE kadar tum düşüncülerimiz uyuşmasada okudum yazdıklarını...bu tur şeylere ilgim youtube daki GELENLER serisini OKUDUKTAN sonra başladı, müzik endüstrisi rezaletinide izledikten sonra şeytanın ne kadar sağlam çalıştığını anlamış oldum...inan islama olan inancım daha da arttı,çünkü KURAN da bize söylenenleri yaşadığımız çağda öyle bi görüyoruz ki görmemek için metin şentürk olmak gerek.. neyse panpa (yaşın nedir bilmem ama nette panpamsın) sen devam et yazının sonunda bi kişlerden biriyim, durmak yok yazmaya devam...

    YanıtlaSil
  120. Bir kaç gündür okuyorum yazdıklarını.Bende aylar öncesinde başlamıştım araştırmaya.Gerçekten isteyen bir insan için aklını kullanarak ulaşamayacağı hiç bir şey yok.Senin sayende çok daha farklı şeylerle bağlantısını kurabildim öğrendiklerimin.Küçüklükten beri hep merak edilir cin vs.Annemden dinlediğim bir çok hikaye vardır onlara ait.Bir tanesinden hatırladığım kadarıyla bahsedeyim. bir adam ona inanmayan birisine senin tarlanı bir gecede sürdürürüm onlara demiş,inanmamışlar haliyle.Ama yaptırmış.Bir gece de bilmiyorum kaç dönümlük araziye yaptırmış bunu.Demek istediğim iletişim halinde olan insanlar var.Kaldıki onlara hizmet eden insanlar mı onlara istediklerini yaptıramıcaklar!
    Neyse.Şu cemaatlere değindiğin yazınıda merak ediyorum.Ancak onlar da olmasa bu ülkeye dini kim öğreticek diyorum.Hepsine aynı gözden elbetteki bakamazsın ama en azından Allah rızası için yapan bir cemaat biliyorum.ve orda hiç birşey öğretmeden açıp risale de okutmuyorlar.Bir yazında ona değinmişsin.Öyle bişey yok kesinlikle.İstersen inanma yine de seni koruyorlar.Ateist olup da kalanlar da var emin ol.Namaz kılmayan kuran okumayan varsa da senin dediğin gibi doğruluğu dürüstlüğü insan olmayı öğreniyorlar.ve siyasi bir amaç gütmüyorlar.Zaten said nursi'yi az çok tanıyanlar bunu bilirler.Her neyse.şimdi ortadan konuşuyormuşum gibi olmak istemem.
    kısaca çok teşekkür ederim kendi adıma emeklerin için.Bende kendimi yırtıyodum aylardır.Bu blogu görmek biraz olsun rahatlattı.

    YanıtlaSil
  121. saat 4:30 hepsini okudum ödüm bokuma karıştı nerden okudum amk yazdıklarını. en ufak bir seste hopluyorum

    YanıtlaSil
  122. Crop circle'ları insanlar yapıyor bunu herkes biliyor. Belgeselde izlediğimde de masonik sembollerle taşak geçiyorlardı. Evet bir gecede yapılabiliyor.

    YanıtlaSil
  123. @ozan:
    Doğruyu söylemek gerekirse Kuran her ne kadar bize birçok şeyi açıklasa da bazı durumlar yoruma açık kalmıştır. Senin bu düşüncen de yoruma açık olabilir. Aynı şekilde günümüzde en çok konuşulan başörtüsü konusu da öyledir, hatta Hz. Muhammed'in "Adem, su ile çamur arasında iken, ben nebi idim" hadisi de öyledir. Bu hadise göre islamiyette reenkarnasyona benzer bir düşünce tarzı olan Devir kuramı da ortaya çıkmıştır. Hatta Tekke edebiyatımızdaki Devriye adı verilen şiirler bu düşünceyi yansıtan eserlerdir. Örnek tabi bunlar.
    Yani demem o ki, bazı şeyler yoruma açık ve bilgi veren kaynaklar da sınırlı olduğundan gerisi yoruma bırakılıyor. İstersen cinlerin de insan olduğunu düşünebilirsin, sonuçta aksini kanıtlamak için kimse sana somut bir veri veremez. Ancak insanın başından geçen bazı hikayeleri duyabilirsin, onların da ne kadarı doğrudur bilinmiyor sonuçta. Benim de çevremde "Ben de gördüm olmm böyle çok korkmuştum falan" diye geçinen insanlar da var. (Hayır @aslan, sözüm sana değil) Bunlara inanmamakta özgürsün. Sonuçta din dediğimiz olgu insanın kendisinde biten bir şey. İstediğin gibi düşünebilirsin. Bu konuyu daha fazla tartışmanın da bi gereği yok yani dediğim gibi sana somut bir kanıt veremeyeceğimiz için sen de muhtemelen ne kadar tartışırsak tartışalım inanmayacaksın. İsteyen istediğine inanır, kimse de karışamaz neticede.

    YanıtlaSil
  124. İyi de Boring,cin dinden önce de varolan kültürel birşey
    Ayrıca din içinde çok az yer alan,dahası az önemde bir konu,yani insanlar için önemi az
    Baş örtüsü konusuna sadece şunu söyleyip
    geçeyim,bir parça ezberinizi boarak:
    Bilindiği gibi Kadi Beydavi(691) tefsiri, Osmanlı medreselerinde ders kitabı olarak okutluyordu. Bu müfessir kendi tefsirinde, türbanı konu alan Ahzab suresinin ilgili kısmında aynen şu açıklamayı yapıyor: ‘Bu örtü, siz hür kadınlar cariyelerden ayırdedilesiniz, böylece size eziyet vermek isteyenlerden korunasınız diye meşru kılınmıştır’ diyor..

    Aynı açıklamayı birçok ünlü müfessir de(Kur’an yorumcusu da) kendi kaynaklarında gündeme getirmişlerdir. Mesela; Taberi(310.ö), Vahidi(468), Begavi(516), Zamahşeri(538), Kurtubi(671), İbni Kesir(774.) Celalettin Suyuti(911), Şevkani(1250) ve daha sayamadığım birçok Kur’an yorumcusu, kendi tefsirlerinde Ahzab suresi 59. ayet ve kısmen de Nur suresi 31. ayetin açıklamasında çok açık bir şekilde ifade etmişlerdir.

    YanıtlaSil
  125. yes we can in tersten okununca thank you satan oluşunu açıklayabilirsen sevinirim bi de yukarıda http://en.wikipedia.org/wiki/The_Pet_Goat linkini göndermişssin ama fotoda net belli olan bişey yok ve blogdaki fotoda alenen america yazıyo kitabın üstünde my pet goat yazan bi yer yok. Bunlara bi açıklama daha inandırıcı yapıcak. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  126. @Ozan

    Cin kelimesi zaten "örtmek" "gizlemek" anlamına gelen Arapça "Cenne" kökünden türemiştir. Yani bu kelime otomatikman gözle görülmeyen varlık anlamına sahiptir.

    Cin Suresi'nden de Muhammed peygamberin onları görmediğini, cinlerin kendisini dinlediğini de vahiy yoluyla öğrendiğini görebilirsin.

    İşlerine geldiği zaman yahut istisnai bazı durumlarda görünür hale gelebilmekle birlikte normal şartlarda cinler tarafımızdan görülemezler.

    YanıtlaSil
  127. @antispiritualist
    Dostum cin suresindeki ilgili ayet numarasını verirmisin

    YanıtlaSil
  128. hacı Area 51 amerikanın gizli silahlarını sakladığı bir yer senin bahsettiğin Hangar 18

    YanıtlaSil
  129. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  130. ohaa, rihanna'nın klibinde sürekli tek göz çekimleri var. rihanna piramiti tamamlayıp en yukarıdan tek gözü ile bakıyor. hatta 3:00 da müzik susuyor ve elemanın tek gözü çekiliyor. vay a.q. sonra da uzaydaki ışık ekrana geliyor. siksen ne bok olduğunu anlamazdım. 3:00 'ın da şeytanla ilgili bir alakası var heralde, elemanın biri yorumlarda yazmış. bu kırmızı beyaz damalı alanın da bir anlamı vardır kesin. enerji, ritüel, eşşeğin ziki vs. vay aq neler dönmüş ya.

    YanıtlaSil
  131. seni takip ediyorum tweet lerinden blogundan avare den filan mantıklı geliyor anlattıkların bişeyler kaptım sanırsam

    YanıtlaSil
  132. Pas geçmeyin ulen okuyun!!! daşşağını bükem he mi, uzaylıların bize uzak olduğunu düşünmek çok doğru bi yaklaşım olmaz 10 yıl kadar önce Muhyiddin-i Arabi'nin bi kitabında Zülkarneyn as.ın yecüc mecüc'ü uzaydaki bi gezegene o zaman çok da anlamadğım bi şekilde hapsettiği anlatılmıştı. Bu günlerde yine benzer bi çalışma yapılmış ve sadece Kuran' daki kelimeler kaynak alınarak Zülkarneyn meselesi yeniden yorumlanmış.Kitabın ismini hatırlamıyorum zaten okumadım da tvnet'te yayınlanan "Gizli Dsoyalar" isimli programın birinde tanıtılıyor veya tartışılıyordu, merak edenler için http://www.youtube.com/watch?v=eYGYUZbXoxY
    1. bölümü vereyim benzer videolardan devamını bulursunuz. Aynı programın farklı başlıktaki videolarında da yine ilgilendiğimiz konuyla ilgili açıklayıcı videolar var. Okumak sıkdığı için bu konuyu daha çok görsellerden araştırdım ama hakkını vermek lazım harbi güzel yazmışsın sıkmıyorsun. Bizim meseleye gelirsek itelemeye çalıştıkları suni bir uzaylı saldırısı olacağına dair bilgiler mevcut ama unutmayalım ki Allah oyun yapanların da en büyüğüdür ve yecüc mecüc kıyamete yakın yeryüzünü istilaya gelecek diye bildiriyor Kuran; o zaman iki sonuç ortaya çıkıyor ki 1.si bunlar(yecüc mecüc) keşif amaçlı gelmeye başladılar ve bu biliniyor bu yüzden uzaylılar bize hep düşman olarak tanıtılıyor?? 2.si gerçekten de tek dünya düzeni için iteliyorlar ama o dev sahne kurulduğunda İlahi tecelliye maruz kalacak?? komplo teorisi veya hepten sıyırmış diyebilirsiniz ancak eldeki veriler ki Kuran kaynaklı olduğunu yineleyim gerçekten de bir uzaylı saldırısı olabileceğine işaret ediyor

    YanıtlaSil
  133. olm sikko bütün yazılarını okudum her şey iyi güzel de bu yazına edecek bi çift lafım var o tarlalar crop circleslar konusunda verdiğin linke baktım (http://www.gearthblog.com/blog/archives/2006/08/firefox_crop_ci.html) burda ufolardan falan bahseden yok senin de yazında neyi kastettiğin belli değil.bunu yapanlar 3 harflilerse o zaman amerikanın fake ufo saldırısını nereye koyucaz o amcıklar değil mi bu ufoları milletin aklına sokan..yoksa bu taşaksızlar 3 harflilerle mi temas kuruyosun diyosun? aslına bakarsan bunların hepsi insan eliyle yapılmış o sitedeki yazılarda olağanüstü bi durum yok..tarzın süper ufkumu açtın eyw ama bu crop circles da bişeler eksik.yukarda elemanın biri masonik sembollerle dalga geçen insanlar demiş.

    YanıtlaSil
  134. paranoyak bir insanım. beter oldum.

    YanıtlaSil
  135. şeytan dediğin şey aslında yıllar önce dünyaya uğramış ve kalmaya karar veren süper zeki ammınoğlu E.T olmasın. goygoycuları da yanında tabi. iyi düşün bak. insan genetiğindeki anormal sıçrama hala açıklanamıyor. şu bir anda en üst düzey varlık oluşumuz, bunun nedeni, buna sebep olan genin nereden geldiği. bunlar bilinmiyor. biri mi koydu? nasıl oldu? kutsal kitap denilen şey bunların işi olmasın. bu masonlar tam olarak nasıl bir varlığa hizmet ediyor? somut bir şeyler olmalı. neden piramit? ra'nın gözü?

    YanıtlaSil
  136. Valla insanın yaradılışını uzaylılara maletmek tamamen yerdeki pislikleri süpürmeyip halının altına atmak gibi bi şey.

    iyi bizim genetik kodumuzu uzaylılar yaptı diyelim, bizi yaratan onlardı tamam. e iyi de uzaylıları kim yarattı amına koyim? mesele beni kimin yaratmış olduğu değil ki sadece, bu sıçtımın evrenindeki ilk canlıyı, ilk varlığı kim yarattı? o nerden geldi? esas soru o.

    ayrıca benim genetik kodumu uzaylı yazdıysa, ben de sikimi keser yerim abicim. bu kadar da net konuşuyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. peki o zaman tanrıyı kim yarattı? tanrı yoktan mı var oldu bu konuda hiç bi kutsal kitapta tek bir mantıklı cümle yazmamakta

      Sil
  137. Evet yeniden herkese merhaba
    Aşağıda vereceğim yotube linki
    İddiaya göre nasa tarafından gizlenirken nete düşmüş
    İnanılmaz görüntüler var
    Ama ingilizce,ingilizcesine güvenenler tercüme ederler
    lütfen izleyin:
    http://www.youtube.com/watch?v=hZjl1f97exI
    Artık uzayda yalnız olmadığımız kesin!

    YanıtlaSil
  138. Ormanlar,karlar,su,%18 oksijen,%37 azot vs..

    YanıtlaSil
  139. http://www.youtube.com/watch?v=5psQQaqyavI&feature=related
    Yukarıdaki linktede yine marstaki kuş benzeri varlık izleyin

    YanıtlaSil
  140. Bunu da izleyin,köprü,yerleşim alanı gibi
    http://www.youtube.com/watch?v=HE5mfb6c1aY

    YanıtlaSil
  141. HACI EKİN ÇEMBERLERİ HAKKINDA HEMEN AYDINLATAYIM.
    BUNU HEPSİNİ İNSANLAR 1 GECEDE YAPIYO.BELGESELDE İZLEDİM (ZATEN BELGESELDE NAMUSSUZLAR ACABA UZAYLILAR MI? DİYE SONUNA KADAR GÖTÜRÜYO EN SONUNDA NASI YAPTIKLARINI GÖSTERİYO)

    YanıtlaSil
  142. lan sikko taşşanı yiyim lan senin. son zamanlarda islam'dan bir soğuma başgöstermişti bende. ki zamanında namaz kılan ortalama bir tiptim. lan onu bunu okuyup izleyeceğime bir kere de şu kuran'ı açıp okuyayım dimi? lan koskoca peygamber demiş işte. sizi bir emanet bırakıyorum ona sımsıkı sarıldığınız sürece yolunuzdan şaşmazsınız. siktiğimin dünyasında kırk çeşit kitap okuduk film izledik bir götümüzü kaldırıp kuran'ı okumadık.

    YanıtlaSil
  143. Kardeşim taşşağını taşıyan yiyesice dostum cidden aynı görüşte olduğum insan (-ları ) görmek oldukça sevindirici. Tanışmak isterdim

    YanıtlaSil
  144. mavi ekran vermeye başladım ara ara, başıma ağrılar girdi, tamam uyardın hep,ben kaşındım,biliyorum

    YanıtlaSil
  145. Uzaylılar bu şekilleri uyarı için çizmiş olabilir mi sonuçta varlıklarını tartıştığımız bi türler ve nasıl yaşadıklarını bilmiyoruz ve 9/11 olaylarına bakıldığında 11 yıl sonra 2012 oluyor 9/12 olmuş oluyor acaba hem tanrıyı hemde şeytanı atlayıp yeni bir şey mi oluşturulacak sorusu geldi aklıma

    YanıtlaSil
  146. osman kadiroğuyla bi akrabalık var herhalde

    YanıtlaSil
  147. sikko suna bak. adamlar bu teknoloji ile bizi uzaylılara , ufolara inandırmaya calısacaklar.
    http://www.youtube.com/watch?v=zcdoi0SwsrM

    YanıtlaSil
  148. Bende benim gibi sikileceğimizi bilen benim gibileri arayan başkaları varmı diyordum. Amacına ulaştın için rahat olsun. Aydınlanmaya çalışan insanlar var.

    YanıtlaSil
  149. Helal olsun cok guzel yazıyorsun. Bilgim gorgum arttı yemin ederim

    YanıtlaSil
  150. sikko bu araştırmalarınla baya bi bilgilendirdin bizi sağol. Türkiye deki fırıldakları da daha çok araştırıp yazsan tadından yenmez.

    YanıtlaSil
  151. area 51 görülmüyor demişsin gugıl örth'de aslında görülüyor ancak, bulutla saklanan bir bölge de var. http://www.incicaps.com/adsı89582.jpg

    YanıtlaSil
  152. Ellerine sağlık, büyük çoğunluğu benim de araştırdığım, bildiğim konular fakat bilgileri pekiştirmek ve güzel yazılarını okumaktan keyif aldım.

    YanıtlaSil
  153. louvre ile bursadaki zafer plaza'nın mimarisi aynı bi daha gidemicem sanırım.

    YanıtlaSil
  154. Dikilitaşlar benim bildiğim kadarıyla, dünyanın belli enerji noktalarına konulmuş yapılardır. Akupunktur noktaları gibi.
    Yersel enerjiyle göksel enerjinin buluştuğu noktalardır buralar.
    Doğal olarak bu noktalar iyi için de kullanılabilir, kötü için de.
    İstanbul'un, ne İstanbul'u dünyanın her tarafı dikilitaşlarla doludur.
    Asıl olay, o noktanın etrafında ne döndüğü ile ilgili. Ne niyetle, neye hizmet kullanılıyor...

    YanıtlaSil
  155. kafam 1 milyondu sayende oldu 2 milyon sikkofield iyi güzel anlatmıssın bize tespitlerini ama bir de ne yapacağız bunlarla mücadele için onu söyleseydin öyle birlik olun uyanık olun diyerek kolaya kacma cözüm sun aga hem diyorsun adamlar onu yaptı bunu yaptı işte ufo palavradır yok onlar yeryüzünde yapılmıs gizli hava aracalarıdır adamlarda bu teknoloji varsa senim dediğine göre biz sikilmişiz aglayanımız yok beaaa valla ben sahsen ufoların var olduguna inanmak istiyorum insallah yanılıyorsundur da ufolar dünya dısı hava aracalarıdır yoksa komple siki tutmusuz demektir
    yazdıklarının coğu mantıklı ama katılmadıklarım da var


    kaynataya selam :)) ( sair burda sikkoya özendiğini caktırmıstır )

    YanıtlaSil
  156. Herkesi anladım da bu kodum : Sikko İslam propagandası yapmayı bırak bilmem ne diyen elemanları napcaz? Grupla mı alalım, yoksa tek tek mi?

    YanıtlaSil
  157. http://www.museumofhoaxes.com/hoax/photo_database/image/bush_reads_book_upside_down/

    sikko ve gençler bakın la kitabı ters tutma olayı fake ve 2002deymiş

    YanıtlaSil
  158. Sikko, tam şu puştun çocuklara kitap okuduğu kısma gelince bugün okuduğum bir 9gag gönderisi geldi aklıma. Linkle bizi skati dersen;
    http://9gag.com/gag/268320

    bi oku derim

    YanıtlaSil
  159. TA anani sikiyim senin masonluk illümünati, siyonizm ne boksan artık.

    YanıtlaSil
  160. hacı baba sana bişi sorucam... iyi güzel yazmışsın eline sağlık.. peki hiç düşündün mü islamda dahil bütün dinleri bizleri uyuşturmak için kullandıklarını??

    YanıtlaSil
  161. İhlas, felak, nas = full protection, %100 chance to block spells. gülümsememe sebep oldu helal lan sana ! vallahi uzun süre sonra okumama neden oldun afacan pipisiz kardeşim benim...

    YanıtlaSil
  162. emeğe saygı>>!! baya kafa patlatıyo bu eleman balataları sıyırmaz inşallah

    YanıtlaSil
  163. amını yurdunu sikim yeni nesilin bi sikim olmaz amk benim ufak biradere anlatıyom gitsin liseli arkadaşlarına anlatsın diye ama boş amk

    YanıtlaSil
  164. Allaha sığının, Kuran-ı Kerim türkçe mealini anlayarak okumaya çalışın ve hayatınızda uygulayın. kendi dininizi bu kadar derinlemesine bilmezken ve kulaktan dolma bilgilerle dininizi yaşarken, bu şeytana tapanların diniyle uğraşmayın. Yeryüzünde bu adamların olduğunu bilin ve ona göre yaşayın ama bu tür şeylerin içine iyice giripte paranoyak olmayın. yüzeysel okuyun bu size yeter ama Kuran-ı Kerimi detaylı ve anlayarak okumaya çalışın. ya arkadaşım ben başka ne diyeyim, Allahın kitabını okuyun ve kurtarın kendinizi.

    YanıtlaSil
  165. Neden uzaylı diye önümüze ağzı, gözü, burnu olan bir canlı getiriyorlar.Ya da "canlı" değil de bambaşka birşey söyleseler ya.Tıpkı insandan vampir ya da türevlerini uydurdukları gibi.Ama söyleyemezsin.Yoktan var edemezsin işte.Eğer Allah "görmek"becerisini sana yüklemeseydi aaaa hadi bir görelim diyemicektik elbette.Demek istediğim şu.Hayal ürünlerini önümüze koyuyorlar, hayalle yaşayanı da zevkle ........ ( kıza küfür etmek yakışmıyor klişesinden sizi kurtarıcam )

    YanıtlaSil
  166. Müdür resim gönderdim..aldın mı? almadıysan yenisini gönderem

    YanıtlaSil
  167. inci ve illuminati bağlantısını anlatan incisözlük başlıklarından buraya geldim eline sağlık piç iyi anlatmışsın sabahtan beri blogdaki yazıları okuyorum amk iflahımı siktin

    YanıtlaSil
  168. akp'nin "hedef 2023" diye gazladigi buyuk projesi de 2001+11+11 oluyor.
    gercek masonun kim oldugu belli oluyor dedigin gibi.

    YanıtlaSil
  169. http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/310387_142299929194041_135052793252088_234139_780162_n.jpg

    M. Kemal Atatürk 1937 Antakya Gezi Dönüşü, mason olduğu bilinen Abdülhalik Renda ile El Sıkışıyor


    açıklığa kavuşmuştur umarım

    YanıtlaSil
  170. "Kozmik Bilim ve Kozmik Bilinç" konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Ahmet Maranki, kozmik bilimin akıl sahiplerine, yani aklını kullananlara ve düşünenlere hitap ettiğini, kozmik bilincin ise kainat kitabını ilim ve fen noktasında okumak olduğunu söyledi. Konferansında izleyenleri şaşırtan ve ilgisini çeken konulara değinen Ahmet Maranki, dünyanın büyük bir patlamayla oluştuğunu ve bu patlamayla devamlı bir enerjinin yayılıp genişlediğini, genişlemeyle birlikte ise yeni bir enerji ortaya çıktığını dile getirerek, "Kainatın bu hareketlilikle beslenmesi kozmik bilime göre bu enerjiyle bağlantılıdır. Bu gördüğümüz genişleme ve yayılan enerji bütün kozmosu etkilediği gibi dünyamızı da etkiliyor. Yaratıcı diyor ki; `Sizin göremediğiniz ama her zaman bedeninizde ve çevrenizde enerji ve canlılar var. Bizim görünmez vazifeli yaratıklarımız var` diyor. Bu çok önemli. O canlılar bizim etrafımızdaki enerjidir. Bu enerji topraklanmadığı takdirde birçok hastalıklar bizi beklemektedir. Etrafımızda oluşan enerjiler canlıdır ve yaratıktır. Dinin emri de bunu gösteriyor. Bu çok önemlidir" dedi.

    İlk defa dünyada bir elin yaydığı enerjileri tespit ettiklerini, vazifeli yaratıkların şu anda boyutta, her şeyin etrafında olduğunu, bilimsel olarak yüz milyon katrilyon canlılı 10 üzeri 16 milyon kalındığında etrafı koruyan canlılar bulunduğunu, bunların bilimsel olarak görüntülendiğini, enerji diye bilinen bu canlılardan koruma alanı oluştuğunu kaydeden Maranki, "Düşüncelerimize göre, etrafımızdaki enerji şekil değiştirmektedir. Kötü bakarsanız enerji alanınız kötü olur. Bunları iyi düşünün, etrafımızdaki canlılar tüm yaptıklarımızı kontrol merkezine iletiyor. Orada bir eksi veya artı veriliyor. Mesela 100 eksiniz olduğunda bir yere çarpabilir, bin tane olduğu zaman başka bir şey olabilir" uyarısında bulundu.



    ahmet maranki

    YanıtlaSil
  171. http://www.southparkstudios.com/clips/155284/sneaky-butthole

    Hayir kurguyu guzel buldum allah icin :D ama 9 11 kismi cok zorlama olmus. Linkteki daha saglam. Bu arada kim "söyle bi isik gördüm ciouuuvvv diye kaydi gitti" dese kulaga ayni geliyor.

    Elestiri icinse; küfürlü icerik samimi olmasi amaclanip itici olmus gibi. Olayi fazla ciddiye almissiniz ve eglencesi kacmis. Araya bir iki karakter serpistirip kitap yapin derim.

    Bu fikirler sizi baglamadigi gibi blog sizin oldugu icin de yorumumu silme hakki sizde sakli. Ama bana küfür edilmesinden hoslanmiyorum ondan böyle bi ek gerekti.

    YanıtlaSil
  172. YAHU ADAMLAR SARMIŞ ETRAFIMIZI HERYERDELER EN BÜYÜK SİLAHLARI SÜBLİMİNAL MESAJLAR. BEYİN ALGILIYOR AMA MANTIK ALGILAMIOR İŞTE BUYÜZDEN BÜTÜN NUMARALARINI YİORUZ VE YAVAŞ YAVAŞ BEYNIMIZE İŞLİYORLAR.ALLAH ELBET CEZALARINI VERECEKTİR.PAMUK TIKANINCA ININISİKİM NAAPTIM DİYECEKLER AMA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLACAK.NOVUS ORDO SECLORUM PAMUĞU SOKUYORUM DENK DURUN VEEEE GÖZDE IŞIK PARLAMASI ARDINDAN KAPANIŞ....VELADDİN DALLİN AMİN

    YanıtlaSil
  173. lan sikkoş, son 2-3 hafta içinde bi ara, erman toroğlu telegolde hiç alakası yokken, bi yerde havada acaip bi ışık gördüğünü ne olduğunu anlamadığını falan söyledi. haybeden durup dururken söyledi. çekemedim heyecandan falan dedi ufak konuştular kapattılar.. bu ekip ermana kadar düştü mü lan? olabilir ha, satan satar amınkoym, ucuzu var pahalısı var...

    YanıtlaSil
  174. bir de sevgili miko, 9/11 aradaki yamuk I yı attığında 911 oluyr ki o da bi mesaj bence. panik olun diyor... bu durumda devlete sığının bu tam bir 911 call olayıdır sen başa çıkamazsın sen anlayamaz çözemezsin uzmanı çağır ve sessizce bekle diyor gibi.. bilmiyorum ben de kendi çapımda düşünebiliyorum amınkyum.. yasak mı

    YanıtlaSil
  175. bide hocum, ben bak egosunu sıyırıp atmış, karpuzun içini yemiş kabuğunu kaşıkla sıyıran bir adam olarak, kutsal kitaplarda aynı senin aradığın gibi şeyler arayıp gördüm, çok insan eli var çok duruma göre düzeltme var. hepsinde be hocum. bir gün şu konulara da el atarsan belki yanlış değerlendirdik anlarız. şimdi tek tek neler olduğunu yazmamam uğraşamam amnk. ama ara netten nasıl tuhaflıklar olduğunu , onları tek tek al göt et, yeminle bunları da alıp anlatıcam çevreme .. yap be emmi oğlu, yapamazsan da söyle ama. delikanlı ol lan karagümrük çocuğu kardeşim.

    YanıtlaSil
  176. Abi neden tüm resimler Wiltshire'den o kısmını anlayamadım olayın..Forumu okumadım soran oldu mu bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  177. aga sen bu konuda üstadsın saygıyla selamlıyorum senin kadar böylesine karmaşık bi konuyu bu kadar açık ve net anlatan bi sik evladı daha yok adamın dibisin

    YanıtlaSil
  178. Yıldız tilbe mi?. Yapma sikkom. Etme sikkom. Git müslüm baba dinle. Sezen aksu dinle. Olmadı orhan gencebay dinle be güzel abim. O müsibet karıyı dinleyim napıyorsun allahsen?

    YanıtlaSil
  179. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  180. ben reklamını bol bol yapıyrm baboli. rahad ol :P

    YanıtlaSil
  181. Sikko bu yazıyı okumadan önce bir makale okumuştum aynen şöyle yazıyordu:

    ''Kur`ân-ı Kerim’de "CİN" kelimesiyle tanımlanan; halk arasında "peri", "dev", "hayâlet", "CİN", "CİNNÎ", "iyi saatte olsunlar" diye bilinen; görüntülerine göre çeşitli isimler takılan; spiritlerin, ölmüş kişilerin "RUH"u sanarak çağırma yoluyla iletişim kurdukları; son olarak da anlattıkları masalları yutacak fikir düzeyindeki kişilere kendilerini "UZAYLI VARLIKLAR" olarak tanıtan görünmeyen "bilinç varlıklar"dır.''

    BU YAZIYI İLK OKUDUĞUMDA ''spiritlerin, ölmüş kişilerin "RUH"u sanarak çağırma yoluyla iletişim kurdukları; son olarak da anlattıkları masalları yutacak fikir düzeyindeki kişilere kendilerini "UZAYLI VARLIKLAR" olarak tanıtan görünmeyen "bilinç varlıklar'' BÖLÜMÜNÜ ANLAMLANDIRAMAMIŞTIM. ANCAK BU YAZIYI OKUDUKTAN SONRA BU MAKALE AKLIMA GELDİ VE HER ŞEY YERLİ YERİNE OTURDU. TEKRAR OKUYUP KARŞILAŞTIRDIM. HELE HELE anlattıkları masalları yutacak fikir düzeyindeki kişilere kendilerini "UZAYLI VARLIKLAR" olarak tanıtan varlıklar olduklarını yazdığını görünce beynimde şimşekler çaktı. Sonra spiritüalizm olgusu da beynimde şekillenmiş oldu. Bu açıdan teşekkür ederim. Ancak tek anlamlandıramadığım şey; şimdi bizim cinleri görmemiz imkansız. Peki bu Luciferianlar nasıl haberleşiyorlar şeytan ile? Yani zihinlerine mi giriyor Lucifer? Çocukça bi soru gibi ama cidden anlayamıyorum. Onları şeytanla haberleşecek kadar özel yapan nedir? Gerekleri ritüel ve ayinleri yerine getiriyor olabilirler. Ya da Lucifer'i tıpkı Şeytanın Avukatı filmindeki gibi insan kılığına girmiş olarak görebilirler. Hatta belki de aralarından biri Lucifer'dir. Çılgınca bir fikir. Gerçi bunun cevabını ancak onlar bilebilir. Ben yine de senin düşüncelerini de merak ettim. Yazmaya devam et. Arkandayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. süleymanın kitabı...

      Sil
    2. Nasıl yani? Süleymanın kitabı derken anlayamadım.

      Sil
  182. korktum vala okuyamadım :S

    YanıtlaSil
  183. usta istanbuldaki dikili taşlarda bunlaran mı ?

    YanıtlaSil
  184. Sikko, zamanında Bush kitabı ters tuttu diye salak dedik. Bu aşağıdaki adam da mı mal yoksa bunda da bi dalga var mıdır? Bir acayip olay.

    http://dunya.milliyet.com.tr/obama-gorusmesine-boyle-gitti/dunya/detay/1759790/default.htm

    YanıtlaSil
  185. 9/11 Bunların acil arama numaraları da 911 değilmi? Çok ilginç 10 atlıyorlar ve 911 Allahla dalga geçiyorlar yardım istenenden
    de kendi küçük beyinleriyle allah değil kendileri!Su an sizin yazınızı okurken ayıktım bu Acil arama numaralarının da 911 oluşuna!!

    YanıtlaSil
  186. AKP amblemine ve kürdistan paçavrasına bakın. Denecek bir şey kalmadı.

    YanıtlaSil
  187. kabala ve 11 sayısıyla ilgili şeyler yazılmış. 11, sicim teorisinde önemli bir sayıdır. sicim teorisi 11 boyutlu bir evrenden bahseder. 9 normal boyut ve 2 boyut daha. bunlar tanrısal boyutlar olarak geçer. kanıtlanması imkansıza yakın olduğu için çoğu bilimci artık bunun üzerinde fazla durmuyor ama yazıda bahsedilenlerle sicim teorisi arasındaki ilişki araştırmaya değer.

    YanıtlaSil
  188. Daha önce yazildi mi bilmiyorum ama 11 eylül = 11. 09 = 09.11 dokuzdan on bire geçiş tanrıyı atlama felan ahsjs

    YanıtlaSil
  189. Ay'a Gerçekten Gidildi Mi? Yoksa bir komplodan mı ibaret?
    Haşhaşiler
    Haçlı Seferleri ve Tapınak Şövalyeleri
    Gizemler, mistik sırlar ve daha fazlası için yepyeni bir blog
    http://fikirdak.blogspot.com.tr/2014/07/aya-gercekten-gidildi-mi.html

    YanıtlaSil
  190. Bloğunu geçen sene buldum ama geçen hafta itibariyle yazılarını okumaya başladım.bir iki hafta içinde de hepsini bitiririm sanırım.emeğine,ellerine sağlık harika yazıyosun.yazılarındaki küfürlü içerikten rahatsızlık duyan bi kesim var(ki bende kız olduğum için belki de daha çok duyuyorum)ama günümüz gençliğinin 140 karakterden fazlasını okuduğunda o güzelim canlarının sıkılmaya,bunalmaya başladıklarını göz önünde bulundurursak küfürlü yazman ve mizahi bi dil kullanman yazılarının sevilmesindeki en önemli nedenlerden biri bence.
    Önceki yazılarından birinde uzun yaşamak isteyen beni okumasın gibisinden bi laf etmişsin,çok doğru demişsin.şimdiden bişey yapamamanın verdiği vicdani rahatsızlığı,içimi kemiren huzursuzluğu tatmaya başladım.bu genç yaşımda dert tasa sahibi oldum.ama olsun ot gibi yaşayıp 80 yaşında ölmektense bi takım şeylerden haberi olan,bilinçli,farkındalık sahibi bi insan olarak 40 yaşımda ölürüm daha iyi.(40 da erken oldu be abi swh)
    Don lastiği gibi uzattım ama bitti.
    Not:şu 'taşak ve 'taşağını yediklerim' söz öbeğini çok kullanıyosun ben duyunca biraaz şey oluyorum ya onun yerine başka bir tabir kullanman mümkün mü michaelcım? saygı ve sevgiler..

    YanıtlaSil
  191. yazının sonuna not iliştirmişsin uyuşturucu almadım diye ama yıldız tilbe dinlemişsin naberrr :)

    gece oda da tek başınayken dinlenen yıldız tilbe şarkısı eroinden biledaha etkilidir!

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.