Okunması şart makaleler:

Tasavvuf ve Tarikatlardan Yeni Dünya Dinine: Bölüm 1 ve Bölüm 2
Komünizm, Kızıl Devrim, Sovyetler Birliği ve Şirketler
İnsan, Din ve Kuran
Bu da amme hizmeti: Okunması Gereken Kitaplar Listesi

Bir Başka Din: Tasavvuf kitabı çıktı; internet'ten sipariş etmek için kitapyurdu link'i.

YENİ: Youtube'daki hodor hodor konuşmalarım için buradan alalım.

16 Nisan 2011 Cumartesi

Kenan Evren, Turgut Özal ve CFR

selam kaynatasını siktiklerim.

Bu entry`de kenan evren ve turgut özal`a da değinip, konuyu artık yeniden evrensel boyuta çekecem. Bu yakın dönem cumhurbaşkanlarımızdan başlayıp konuyu nasıl yeniden Rothschild`e bağlayacağımı merak ediyorsanız, CFR diyeceğim size canlar. Bu başlıkta henüz hiç CFR ismi geçmedi, laf Kenan Evren`e gelse de konuyu CFR`ye getirsem deyu bekliyordum. yıllardır bu anı bekliyodum lan, şu an halay çekiyorum bi sn.

Zamanın illüminati liderleri, "Amerikan halkını nasıl kontrol altında tutabiliriz" başlığı altında bir araya geldiklerinde, medyayı ve tüm gazeteleri kontrol altına almaları gerektiği kararına varmışlardır. Öyle de yapmışlardır. Abd`de medya yoluyla yönlendirdiğimiz liderleri seçtirebiliriz, peki bunu dış ülkelerde nasıl yapacaz diye bir araya geldiklerinde ise, cfr denen illet doğmuştur.

Council on Foreign Relations (Yabancı İlişkiler Konseyi), 1917`de kurulmuş resmi bir amerikan denetleme örgütüdür. Kısa süre içerisinde birçok ülkede yapılanmış ve söz sahibi olmuştur. Kurucuları arasında, Warburg, Morgan, Rockefeller gibi ailelerinin liderlerinin yanı sıra, Yale, Harvard ve Columbia Üniversitelerinin bazı akademisyenleri de vardır. (Columbia University de tıpkı Columbia Pictures gibi İllüminati`ye bağlı dayılar tarafından kurulmuştur.)

CFR`nin amacı başta gelişmemiş ve gelişmekte olan ülkeler olmak üzere, yabancı ülkelerin politika ve ekonomi sistemlerini kontrol altına almaktır. Aslında bunla da sınırlı değil, amaçları tüm dünya ülkelerini yöneten güç olmaktır. Ve acı bir şey söyleyeyim, sanırım bunu Çin, Venezuela ve Küba (2-3 ülke daha eklenebilir belki) dışında başarıyorlar.

Her ülkenin başkanı, bizdeki cumhurbaşkanı ve hatta başbakanlar, CFR ile muhakkak bir temasta bulunmuşlardır. Doğrudan CFR üyesi olmasalar dahi, CFR kontrolü atındaki Bilderberg toplantıları`na katılmışlardır.

Bilderberg toplantıları yılda bir düzenlenir ve resmi değildir. Katılımcıları arasında sadece siyasetçiler yoktur tabi ki, birçok büyük iş adamının yanı sıra, bazı önemli yazarlar ve sanatçılar da katılırlar. Katılımcılardan dahi bu adamların siyaset, ekonomi ve medyaya kadar uzanan geniş bir alana hakimiyet kurduklarını anlamışsınızdır. Bu arada anti parantez, bu toplantıya az sayıda kişi davet edilir.

Son 30-40 yılda bu toplantılara katılmadan seçilmiş bir lider yoktur, en azından Türkiye`de. Bilderberg toplantısına katılmış olmaları bu kişilerin mason yahut hain oldukları anlamına gelmez. Tasvip etmiyorum fakat malesef bu işin kuralı böyle. Sad but true.

Doğrudan CFR üyesi olan isimlerden bazıları, Turgut Özal, Rahmi Koç, devşirme ekonomi bakanımız Kemal Derviş, Tansu Çiller, Celal Bayar, Süleyman Demirel, Nadya Komanaçi, Fenerbahçeli Cemil, Taçsız Kral Pele.. He yok lan o şener şen filmiydi bi dk ehehe. Süleyman Demirel demiştim en son, orada bitiriyorum zira yanlış yönlendirme olmaması açısından sadece emin olabildiklerimi yazdım. Daha çoook kişiler eklenebilir bu listeye.

Kenan evren`in de yabancı ilişkiler konseyi`nde cumhurbaşkanlığı görevine getirilirken bir konuşma yaptığı bilinir. Kenan Evren`in CFR üyesi olup olmadığını bilmiyorum fakat çok ciddi temaslarının olduğu muhakkak. "Our boys have done it" buradaki boys`un biri de oydu muhakkak ehehe.

12 Eylül 1980 darbesine gelirsek... Yazdıklarımı şu ana kadar okuduysanız, ne kafada bi herif olduğumu az çok anlamışsınızdır. Fakat denk gelip sadece bu entry`i okuyan arkadaşlara, kabul etmeleri biraz zor gelecek şeyler anlatacağım.

Sağ ve sol görüş ideolojileri CFR ürünüdür. Hatta şöyle söyleyeyim, insanları ayrılığa düşüren her tez ve anitez şeklindeki zıt görüşler CFR kaynaklıdır. Bu ideolojileri onlar üretiyorlar. neden mi?

Bizi sağ ve sol diye ayırdılar da ne oldu anlatayım mı? Manevi kayıplar konusuna hiç değinmek istemiyorum, o konuya girince Nihat Genç`e bağlayıp "Leş kargaları bunlar böcek sürüleri böcek püüü" diye saydırmaya başlıyorum bu heriflere. İşin siyasi ve ekonomik boyutuna değinecem ki burayı okuyor olma nedeniniz de o.

Bir kere bu işin sonunda darbe yapıldı. Darbe kadar aşağılık, onur kırıcı bir şey olabilir mi bir millet için? Orta Çağ Avrupası mı lan burası? Darbe yapıldı da ne oldu peki? Kenan Paşa`mız başa geldi, hem de kurtarıcı olarak. Bu suni terörü bitiren kişi oydu tabi ki dimi. Kenan Evren`in CFR üyesi olup olmaması konusunda kesin bir görüşe sahip olamamamın nedeni, kendisinin İsrail doğu Kudüs`ü işgal edip Kudüs`ü başkent ilan ettiğinde İsrail`deki büyükelçiliği kapatması ve birçok anlaşmayı feshetmesidir. Yaptığı tek hayırlı iş de buydu zaten.

Kenan Evren`den sonra ipleri iyice eline lan CFR bu sefer başa Turgut Özal`ı getirdi. Turgut Özal döneminde Türkiye tamamen açık pazar haline gemiştir. Piyasa ithal mallarla dolup taşmıştır. Turgut Özal`ın kişiliği ve niyetiyle ilgili tek kelime etmeyeceğim zira onu Allah bilir, rahmetli olmuş bir kişinin günahını almak istemem. Lakin kendisinin kullanılmış olduğu çok açık.

Daha önceki entry`lerde değindiğim, Rothschild`in en büyük oyunu olan gelişmemiş veya gelişmekte olan ülkelerin pazarlarını ithal mallarla doldurup bu ülkelerden hem rant sağlamak, hem de onları borca batırıp kendine bağımlı hale getirmek, özal döneminde tamamıyle gerçekleşmiştir. Özal döneminden itibaren cfr hızla kadrolaşmaya başlamıştır. Ayrıca haddinden fazla yapılmış özelleştirmeler ile çok önemli şirket ve kuruşları ele geçirmişlerdir.

Özelleştirme? son yıllarda ne kadar sık duyuyoruz dimi?

Dozunda özelleştirme kötü bir şey değildir canlar, tüm dünya ülkelerinde yapılır, zaten iyice küreselleşerek tek dünya cumhuriyetine doğru ağır ağır ilerliyoruz ve özelleştirme bu işin raconu haline geldi adeta. Fakat özelleştirmeler haddini ve maksadını aşarsa, bu ülkeyi satmaktır. Sevr`i somut olarak kalemle imzalamamak fakat zihnen kabul etmektir.

İşte bütün bunlara yol açılan, kahve tabiriyle bu adamların savaş meydanında yapamadıkları şeyleri siyasi alanda başarmalarını sağlayan bu boklar, hep ideolojik ayrılıklar ile dağılmamızdan, birlik olamamamızdan kaynaklanıyor.

Görüş ayrılıkları tabi ki olacak, amına koyim herkes tek tip düşünse sikerdim öyle insanlığı zaten. Fakat işi fanatizm boyuna getirmeyin. Kendinizi kurtardıktan sonra çevrenizle başlayın. Michael Sikkofield ne demişti Prison Break`te, "Dünyada görmek istediğin değişikliğin bir parçası ol."

Bu yüzdendir takım tutar gibi parti tutmayın diye götümü yırtmam, taşağınızı yerim sizin hadi iyi bakın kendinize. CFR ve Henry Kissinger`dan devam edecez.

Edit: Dünyanın en büyük deniz taşımacılığı şirketi olan ido, bugün itibariyle %100 oranda özelleştirilmiştir.

22 yorum:

  1. Turgut Özal madem onların adamı neden Amerikanın yetiştirdiği bir ülkücü komando tarafından vurulmak istendi ve sonrasında mason olan danışmanı tarafından zenhirlendi?
    Mason olan danışman olayını ben değil Semra Özal söylüyor bilginize...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erdoğan da son zamanlarda abd güdümünden çıkıyor gibi oldu karşısına da akşeneri getirdiler yakında erdoğan da düşebilir o zaman. Ya da erdoğan aslında zıtlaşmamıştır da öyle oynuyorlardır bunlar da suni alternatifler getirmiştir karşına.

      Sil
  2. turgut özal ne alaka hocu

    YanıtlaSil
  3. İLK ARKADAŞIN SORDUĞU SORUYU YILLARDIR BENDE MERAK EDER DURURUM TURGUT ÖZAL NEDEN ÖLDÜ(RÜLDÜ)(HİHİHİ) DİE...
    Bİ ŞEKİLDE DEMEK Kİ ODA EMELLERİNE UALŞMALARINA Bİ ENGEL OLMUŞ...AMA NEDEN...?

    YanıtlaSil
  4. Çünkü o piyasayı açarım ülkeme 5 yıl mal satarlar ama ben Turancılık fikrini hayata geçiririm diye düşündü. Zaten öldüğü tarih Türk devletleriyle oluşturulacak birliğin -ab gibi- imza aşamasından hemen öncedir. Bunla ilgili yazılar vardır. Kıbrıs ı alırsınız mazot kuyruguna girersiniz. Ülkenizi açarsınız ama öbür tarafta götümü sağlama alıyorum nasısa modunuz varsa sorun teşkil etmez.Dünyada kurallar böyle işler. Turgut Özal evinde öldürüleceğini asla düşünmemiştir. Hele ki daha öncesinde uyarı ateşi aldıysa. Ki o ilk suikast denemesini de hatırlarsınız.

    Benim inancım hep şu olmuştur. Bu ülkede bir başbakan bir cumhurbaşkanı v.s 90 yaşına kadar yaşıyorsa ve maşallah turp gibiyse ondan bu memlekete hayır gelmemiştir. Dünyaya da baksanız durum böyledir. Tupac ın da dediği gibi iyiler çok yaşamıyor.

    Bak Demirel Evren Tansu Yılmaz daha niceleri maşallah utanmasalar 200 yıl yaşayacaklar. Demekki yönetmemiş karşı çıkmamış bi bok yapmamışlar. Belki malca gelebilir bu mantık size ama iyi incelerseniz durum böyledir. Atatürk'ten Ecevit'e. -ki hatırlayın Ecevit başbakanlığının son dönemlerinde yürüyemez durumdaydı hükümet düştü sağlığı düzeldi sonra da bir anda o da gitti adamcağız.

    Haliyle Turgut Özal'ı değerlendirirken iyi bakmak lazım. Ben onun da iyilerden olduğunu düşünüyorum işin açığı.

    YanıtlaSil
  5. "Daha önceki entry`lerde değindiğim, Rothschild`in en büyük oyunu olan gelişmemiş veya gelişmekte olan ülkelerin pazarlarını ithal mallarla doldurup bu ülkelerden hem rant sağlamak, hem de onları borca batırıp kendine bağımlı hale getirmek, özal döneminde tamamıyle gerçekleşmiştir. Özal döneminden itibaren cfr hızla kadrolaşmaya başlamıştır. Ayrıca haddinden fazla yapılmış özelleştirmeler ile çok önemli şirket ve kuruşları ele geçirmişlerdir." bi daha okuyalım bi daha yorumlayalım hala ne iyisi.niyet olarak demiyorum ama yarar olarak ki burda, tırnak içinde yukarıdan alıntılanan bölmüde, yazanlara kalıbımı basacak kadar çok inanıyorum.

    YanıtlaSil
  6. michael'ın mezar taşında yazıyordu o laf. hem o laf gandi'nin değil mi a.q. micheal o mal abisini kurtaracam diye bir ton adamın ölmesine neden oldu a.q. yalnız şirketi sikertmişti hatırladığım kadarıyla.

    YanıtlaSil
  7. Haddim olmayarak ek bilgi vereyim Turgut Özal kalp krizinden öldü ama ağzından köpükler çıkıyordu,kalp krizi geçiren birinin ağzından köpük çıkmaz bu zehirlendiğini gösterir ama otopsi bile yapılmadı neden Semra hanım istemedi!belki korkuttular neyse önemli değil zehirlenmesi çok da aman aman bi hadise değil adamlar mecliste vurmaya çalışmış bi de tontonun bi sözü var ben bir sırra vakıfım ama bu sır benimle mezara girecek acaba birileri bana dokunmasın sırrınız benle güvende mi demek istedi hacılar ne dersiniz. Sikko senden en yakın bir zamanda Tarihteki meşhur suikastler yazı talep ediyorum bence Atatürk neden öldürüldü yazında çok iyi saygılar

    YanıtlaSil
  8. kardeşler, şu sürekli artan sayfanın sağ yanındaki rakamlar da ne?

    YanıtlaSil
  9. Turgut Özalın sikini daşağını yiyin...

    YanıtlaSil
  10. Kaynak eklesen daha güzel olurdu. Yoksa söylentiden ileri gitmiyor.

    YanıtlaSil
  11. aynı zamanda özel televizyonların açılma dönemleri de özal dönemidir. zehirlenme ile ilgili mevzuya gelince, bence özal ile rte'i ayıran en önemli fark şudur: özal da kullanılıyordu ama özal yeri geldiğinde onları da kullanıyordu.
    en sonunda büyük bir anlaşmazlığa düştüler demekki.
    rte ise devamlı kullanılıyor. ara da bi kasımpaşa atarı yapıyor ama o da boş atar iste. bi zemini yok.

    YanıtlaSil
  12. aynı zamanda özel televizyonların açılma dönemleri de özal dönemidir. zehirlenme ile ilgili mevzuya gelince, bence özal ile rte'i ayıran en önemli fark şudur: özal da kullanılıyordu ama özal yeri geldiğinde onları da kullanıyordu.
    en sonunda büyük bir anlaşmazlığa düştüler demekki.
    rte ise devamlı kullanılıyor. ara da bi kasımpaşa atarı yapıyor ama o da boş atar iste. bi zemini yok.

    YanıtlaSil
  13. cfr nin sadece 1 rane turk yyesi var..rahmi koc...

    YanıtlaSil
  14. cfr nin sadece 1 rane turk yyesi var..rahmi koc...

    YanıtlaSil
  15. sikko bi iddia atacaksan tam anlat. Turgut özal suikastınıda anlat?

    YanıtlaSil
  16. Muhtemelen burdaki yazdığın görüşlerin çoğu evrilmiş güncellenmiş olabilir... Yine de değerlendirmiş olalım:


    Turgut özallar zamanında senin ülken ithal ettği şeyleri *âdil, vicdani bir yaygınlıkla* üretecek / uygulamay sokacak sistematik metotlar dizisine, daha öncesinde üretimle ilgili "nesillerarası aktardığı bir kültür gelenek ve anlayışa" daha önce dile sahip değildi. Daha daha da önce ihtiyaç duygusu ve deneyimine sahip değildi.

    Zamanla bunlar değişti donuştu... evet özelleştirmelerin suyu çıkarıldı eğer bu suyu çıkmasaydı olayı donuk değerlendiriyorsun ve kendi konjoktürel özelliklerinden bağımsız konuşuyorsun demek isterdim çünkü biraz öyle.. TÖ'ın döneminde hangi konservatist milliyetçi olsa er geç aynı yola girerdi burası "kesin". Fakat sorun şu: eğitim ve kültür alanında hiçbir teşhis ve gerçek tedavi gerçekleştirilmedi, çağdaş keşiflerden ve tatlı acı tecrübelerden faydalanma yönünde bir aşk ve şevk toplumun kültürüne yerleşemedi.

    Elbette sömürülmeye devam edeceksin ama bunu kişileri suçlayarak yapamazsın, yanılırsın. Kişilerde önce yanılmış olursun.

    Ayrıca "CFR" kulüpçülüğünü komplotize ediyorsun. toplumlar birbirine benzer biri marsta diğer dünyada ve aralarnda iletişimin olmadığı iki büyük ülkede de benzer iç gerçekleşimler olacaktır.... Güç, kontrol, asayiş, bilginin üretimi ve sonraki nesle geliştirilebilirlik tabanıyla akytarılması gibi.....


    YİNE DE bir kere ithal edilip inciği cıncığı ve üretilebilirlik yolları bilindikten sonra, senin ülkenin insanının hala dışarıya bakıp tüktetken bir kültürü sürdürmesi elbette özelleştirmecilikle ilgilidir.


    "ülkelerin önde gelenleri" nin özellikleri sırf benziyor diye insanların "gizli örtgüt bağları"nı mistisize ederek iddia etmek zanganlıktır.

    Bilderberg milderberg, bunların esas amacı belki yönetmek şeklinde görünebilir, hatta onlar dahi öyle diyor olabilir, ya peki düzen adına kendileri bilmese de katkıda bulunuyorlarsa?

    Ve gerçekten de bir millet çıkıp dünyaya damgasını vuracaksa bunu engelledikleri olduğunu sanmıyorum, kendilerine göre de olsa yanlış düşmanca sataşkan bir yönelimde olmadıkları sürece.

    YanıtlaSil
  17. Kaynak vereydin iyiydi be gülüm

    YanıtlaSil
  18. Kaynak vereydin iyiydi be gülüm

    YanıtlaSil

Bu blog'a yapılan her yorum, o yorumun sahibini bağlar. Ayrıca makaram sarı bağlar.

3. şahsa hakaret olmadığı müddetçe asla yorum silmem. "Bu yorum yazar tarafından silindi" ibaresi, eğer o yorumu yazan kişi kendi yorumunu sildiyse çıkar.